De energiepremies worden weldra hervormd (lees: verminderd). Kom naar bis en doe nog snel je voordeel!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De energiepremies worden weldra hervormd (lees: verminderd). Kom naar bis en doe nog snel je voordeel!"

Transcriptie

1 Dé bouwbeurs bis is aan zijn 27 ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer zo n bezoekers voor ruim 480 exposanten in de hallen van Flanders Expo in Gent. Naast de vaste ingrediënten die van bis sinds jaar en dag dé belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen maken, vallen er weer verrassende nieuwigheden te ontdekken. Iedereen met plannen om te bouwen, renoveren of in te richten voorziet in zijn agenda dus best wat tijd om tussen 3 en 11 oktober bis te bezoeken. De energiepremies worden weldra hervormd (lees: verminderd). Kom naar bis en doe nog snel je voordeel! Terwijl in 2014 de premies voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie nog sterk daalden (met meer dan 30%), is er in de eerste zeven maanden van 2015 een duidelijke kentering merkbaar: het bedrag van de toegekende premies voor energiebesparende renovaties van woningen neemt fors toe. Vooral spouwmuurisolatie (40% meer dan 2 jaar geleden) is plots weer populair. Hoogstwaarschijnlijk anticiperen de Vlamingen, die graag het zekere voor het onzekere nemen, op de hervorming van de energiepremies die later dit jaar verwacht wordt en willen ze nog snel de premie van 6 tot 8 euro per vierkante meter isolatie incasseren. Want hoeveel blijft daar binnenkort nog van over? Als je naar bis komt, krijg je zowel advies over de verstandigste energiezuinige investeringen voor jouw woning als informatie over alle mogelijke energiepremies. En je vindt er de aannemers die de geschikte isolatiematerialen verkopen en - misschien nog dit jaar - kunnen plaatsen. Mis die kans niet! Inrichten, renoveren, bouwen of kopen? Voor grote of kleine verbouwingswerken, of voor het (her)inrichten van je keuken, badkamer, zolder of tuin is er tussen 3 en 11 oktober één plaats waar je alles wat je nodig hebt samen kunt vinden: bis, dé bouwbeurs! Wil je een nieuwe tegel-, parket- of laminaatvloer? Andere deurkrukken of kranen laten plaatsen? De muren van de slaapkamers opfrissen? Nieuwe verlichting in de living? Eén adres: bis in Flanders Expo! Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties... Een volledige lijst vind je op

2 Uiteraard blijft bis ook dé belangrijkste afspraak voor wie een nieuwe woning wil bouwen of een bestaand vastgoed kopen. Op bis vind je 9 dagen lang in één hal (hal 5) alle belangrijke aannemers, woningbouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren, projectontwikkelaars én de grootste immobiliënwebsites. Nieuw! Modulair bouwen en wonen (in de buitenzone). Vooraleer je de eigenlijke hallen van Flanders Expo binnen gaat, ontdek je al een eerste nieuwigheid van bis In de buitenzone, voor de ingang van de beurs, toont een aantal firma s gespecialiseerd in dé trend van de komende jaren: (micro)modulair wonen en bouwen, een staaltje van zijn kunnen. Buildinx toont een dubbele module, gebouwd in cross laminated timber die als microwoning zal functioneren. bepods presenteert een woonunit gebaseerd op staalprofielen, die in het atelier modulair geproduceerd wordt en op één dag op de werf geassembleerd. Skilpod combineert in haar modules een metalen basisframe met de techniek van houtskeletbouw en verschillende buitengevelafwerkingen. MEER INFORMATIE HIEROVER VIND JE IN HET PERSBERICHT: COMPACT & MODULAIR BOUWEN WORDT DE NIEUWE NORM. Gratis professioneel bouwadvies (hal 2). Alle (ver)bouwers krijgen graag een duidelijk, correct en objectief antwoord op de talrijke vragen die ze zich stellen. Bouwen of verbouwen wordt immers steeds complexer. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, er komen steeds weer nieuwe producten, materialen en technieken op de markt... Daarom organiseert Vlaanderens grootste bouwbeurs ieder jaar advies@bis, dat dit keer grotendeels plaatsvindt in hal 2, en gedeeltelijk ook in hal 1 en hal 5. Belangrijk: bij dit advies staat niet de verkoop centraal maar wel degelijk het goede, objectieve advies. Dit jaar vind je in hal 2: Het Vlaams Energieagentschap (VEA) De Orde van Architecten (met dagelijkse infosessie in aparte seminarieruimte). Vaillant (verwarming en warmwaterproductie). Het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Eurodal (tuinverharding en tuinarchitectuur). Reni Farys TMVW (totaaloplossingen voor het gebruik van regenwater).

3 In hal 1 krijg je gratis professioneel bouwadvies op de stand van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de provincies Oost- en West-Vlaanderen. In hal 5 zullen op de stand van de CIB dagelijks een advocaat en een notaris aanwezig zijn, om vragen in verband met aankoop, verkoop en verhuur individueel te beantwoorden. Iedereen met vragen kan op vooraf een 20 minuten durende afspraak maken met de specialist van zijn of haar keuze. Vanaf 7 september gaat deze module online. Maar uiteraard krijg je ook pakken informatie en deskundig advies bij elk van de meer dan 480 andere exposanten van bis. Als je op voorhand een selectie wil maken, kijk je best even op MEER INFORMATIE OVER ADVIES@BIS VIND JE IN HET PERSBERICHT GRATIS PROFESSIONEEL ADVIES OP BIS 2015! Topsanitair op de grootste sanitair stand van het land (hal 3). Meer dan de helft van hal 3 staat volledig in het teken van het sanitair. Je vindt hier alle topmerken en een compleet aanbod aan badkamers en verwarming: ketels, douches, toiletten, kranen en badkamermeubels in de nieuwste materialen en ontwerpen. Wie zijn badkamer grondig onder handen wil nemen, moet tussen 3 en 11 oktober hal 3 gezien hebben. Een huis of appartement kopen of verkopen? Eén adres: immo@bis (hal 5). Alle belangrijke spelers uit de immosector - vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, bedrijven die sleutel-op-de-deur bouwen... - vind je op bis samen in één hal. Op korte tijd krijg je daardoor een goed beeld van wat de markt te bieden heeft. Met meer dan 40 makelaars en promotoren vind je hier ongetwijfeld het huis of appartement waar je al zo lang van droomt. Heb je zelf een pand of een grond te koop, kom dan hier de kwaliteiten en de voordelen van de deelnemende immobiliënmakelaars ontdekken en vergelijken.

4 Ook de belangrijkste immobiliënwebsites zijn hier aanwezig en de Confederatie van Immobiliën-beroepen van België (CIB), de beroepsvereniging van de vastgoedmakelaars, heeft hier haar stand. Iedereen die vragen heeft over de aan- of verkoop, huur of verhuur of de bouw van een woning kan hier terecht. Kom hier ook te weten welke makelaar lid is van CIB en wat zijn specialiteit is. WOW: jonge ondernemers en (hal 7). Het is niet makkelijk om als startend bedrijf uit de bouwsector de nodige naambekendheid te verwerven. Daarom geeft bis ook dit jaar enkele jonge ondernemers een steuntje in de rug door hen op een originele manier te laten deelnemen aan het project JONG! Verder in hal 7 kun je inspiratie opdoen voor een nieuwe woonomgeving met het accent op design, vormgeving en (interieur)architectuur. Het aanbod gaat van woningbouw over keukens, wandkasten, vloeren, veranda s en domotica tot tuinarchitectuur en verlichting. Design@bis is een van de stijlvolste plekken van de bisbeurs. Tentoonstelling architectuurwedstrijd 2015 ZICHTEN (inkom/hal 1). Voor het 7 de opeenvolgende jaar organiseerde bis haar architectuurwedstrijd, dit keer met als thema ZICHTEN. Een thema dat duidelijk heel wat architecten aanspreekt: er waren liefst 245 inzendingen, een enorme stijging tegenover de 60 projecten in En uiteraard een nieuw record! Deze architectuurwedstrijd ging op zoek naar gerealiseerde architectuurprojecten, nieuwbouw en renovaties, waarin het raam een bijzondere rol speelt en waarin de openingen in gevels en wanden (en de zichten daardoor) het project helpen initiëren, ordenen en sturen, de ruimtelijke kwaliteiten ervan versterken of zelfs bepalen. Er was dus een enorme respons op deze wedstrijd én een hoog kwaliteitsniveau van de ingezonden projecten. Ook heel wat bekende architectuurbureaus stuurden materiaal in.

5 Wegens de hoge kwaliteit van de inzendingen werd beslist om geen eindwinnaar aan te duiden, maar wel vijf laureaten. Die projecten zullen te zien zijn tijdens de tentoonstelling in de inkom van bis (hal 1) van 3 tot 11 oktober, en krijgen een uitgebreide reportage in het oktobernummer van het magazine Ik Ga Bouwen en Renoveren. Partners van bis: Provincies Oost- en West-Vlaanderen en de Stad Gent. De provincies Oost- én West-Vlaanderen en de Stad Gent staan voor 100% achter bis! De twee Vlaamse provincies zullen een gezamenlijke stand bemannen van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen in hal 1. Je kunt hier terecht voor gratis duurzaam bouwadvies. Maak vooraf een afspraak via Op de stand van de Stad Gent, eveneens in hal 1, zal je ervan overtuigd worden hoe aangenaam het is om in een stad te wonen. En zeker als die stad Gent is! De nacht van bis op vrijdag 9 oktober! De feestelijke nacht van bis vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 9 oktober, van 18 tot 23 u. De exposanten verwennen hun gasten die avond met lekkere hapjes en drankjes terwijl iedereen kan genieten van ontspannende livemuziek gebracht door diverse groepjes en orkesten. De nacht van bis wordt ongetwijfeld ook dit jaar een van dé topmomenten van de beurs. Tip: het aantal parkeerplaatsen aan Flanders Expo is door werken beperkt. Wie met de wagen komt kan zich best parkeren in de parking van het Sint-Pietersstation. Vandaar worden er tijdens de nacht van bis shuttles ingelegd die u afzetten voor de ingang van bis. Op andere dagen kunt u aan het station de tram nemen (lijn 1 richting Flanders Expo). Koop je ticket online met korting én haal je gratis boekenpakket af! Koop je ticket op Je krijgt dan een korting van 3 euro, betaalt maar 7 euro i.p.v. 10 euro per persoon, én krijgt er ineens, met dank aan Bouwinfo.be, een gratis boekenpakket ter waarde van 10 euro bij! In het boekenpakket vindt je allerhande informatie over het (ver)bouwproces, van de aankoopprocedure tot de financiering, de noodzakelijke documenten en regelgeving, alle bouwmaterialen en systemen, bouw- en renovatiepremies. Haal dit boekenpakket en leuke gadgets af op de stand van Bouwinfo.be (stand 5169) bij afgifte van de voucher die je bij het e-ticket terugvindt.

6 Neem deel aan de Grote Nationale Bouwenquête! Een nieuwe woning bouwen of een bestaand gebouw renoveren? Dan zit je sowieso met een heleboel vragen. Jammer genoeg worden die vragen niet altijd helemaal beantwoord en blijven veel (ver)bouwers achter met heel wat frustraties. Hetportaal.be wil daar voor eens en altijd een einde aan maken en organiseert daarom de Grote Nationale Bouwenquête. Aan de hand van een grootschalige enquête willen ze dit te weten komen en zo een toereikende oplossing vinden, voor de consument én voor de sector zelf. Des te meer informatie er wordt verzameld, des te beter de huidige problematiek kan worden aangepakt. Draag daarom zeker jouw steentje bij door naar te surfen en de vragenlijst in te vullen. Op bis zelf kan je eveneens de enquête invullen aan de standen van de deelnemende partners. Tot slot heeft Hetportaal.be ook nog een bedankje in petto voor alle deelnemers. In 2016 verloten ze namelijk 10 cheques van die je kan spenderen aan jouw (ver)bouw- of woonproject! Bovendien ontvang je tal van waardebonnen, dus lucht je hart en word gehoord! Praktische informatie Waar en wanneer? Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051, Gent Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 Openingsuren: Week: 13u 18u30 Weekend: 10u 18u30 (met gratis kinderopvang!) De nacht van bis op vrijdag 9 oktober: open tot 23u Toegangsprijs: Volwassenen: 10 euro Kinderen tot 16 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders) Gratis kinderopvang: Weekend van 10u tot 18u30 Kinderen tussen 4 en 10 jaar; maximum 3 uur. Meer informatie? info@bisbeurs.be (0)

23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter!

23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter! 23ste editie 8 t.e.m. 16 oktober 2011 in alle hallen van Flanders expo: bis wordt 20% groter! Bis is al sinds meer dan twee decennia de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen, maar doet er

Nadere informatie

13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015

13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015 13de editie van bouw & reno De bouw- en renovatiebeurs Antwerp Expo, 10 tot 18 januari 2015 Bouwen of renoveren blijft de beste investering... Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente

Nadere informatie

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom.

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom. BOUWINNOVATIE 2013 Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een

Nadere informatie

11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013

11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013 11 de editie van bouw & reno dé bouw- en renovatiebeurs Antwerp expo, 12 tot 20 januari 2013 Op bouw & reno, de populaire bouw- en renovatiebeurs in Antwerpen, vind je negen dagen aan een stuk alle mogelijke

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie

19:00u Verwelkoming Voorzitter/Directie lokale CB. 19:20u Eandis/Infrax (Premies, Missie, Visie 2016)

19:00u Verwelkoming Voorzitter/Directie lokale CB. 19:20u Eandis/Infrax (Premies, Missie, Visie 2016) AGENDA 19:00u Verwelkoming Voorzitter/Directie lokale CB 19:10u Inleiding VCB energieconsulenten 19:20u Eandis/Infrax (Premies, Missie, Visie 2016) 19:50u WTCB (Verstrenging E-peil, STS en & TV s) 20:20u

Nadere informatie

Van concurrenten naar collega s

Van concurrenten naar collega s Van concurrenten naar collega s INHOUD Historiek CIM-cijfers Resultaten enquête Strategie Opportuniteiten Conclusie 19/06/2014 2 HISTORIEK 1982 Lancering Beter bouwen & verbouwen 2008 Ik ga Bouwen & Renoveren

Nadere informatie

PERSBERICHT. Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie

PERSBERICHT. Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie PERSBERICHT Annemie Turtelboom Vlaams Viceminister-president Annemie Turtelboom Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie Brussel, 11/2/2016 Energiebesparende renovatie in Vlaanderen zet door

Nadere informatie

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Persmoment De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Openhuizendag Initiatief van NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren 18 de editie Doelpubliek: toekomstige verbouwers Gratis Uniek. Meer dan een namiddag huisjes

Nadere informatie

verbouwen Batibouw 2014

verbouwen Batibouw 2014 Belgen WE BRING over eigen ALUMINIUM woning TO LIFE bouwen, kopen & verbouwen Batibouw 2014 Opzet en methode Jaarlijks onderzoek naar evoluties op de bouw- en verbouwmarkt Uitgevoerd door het onafhankelijke

Nadere informatie

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL BEURSRAPPORT VOORJAARSEDITIE 2014 ACHTERGROND Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 heeft de 9e editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nadere informatie

SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN!

SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN! BENOveren: SLIM BEGONNEN, IS VEEL GEWONNEN! Wat is BENOveren? BENOveren? Dat is nog beter renoveren. Met oog voor je budget, je wooncomfort en de energieprestaties van je huis. Pak je hele woning aan,

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

Fantastisch gelegen appartement

Fantastisch gelegen appartement MEDIATORE TE KOOP HEVERLEE Fantastisch gelegen appartement VASTGOED IMMOBILIER PROJECTONTWIKKELING DEVELOPPEMENT DE PROJETS Technische fiche Type: appartement Bewoonbare oppervlakte: 11 m 2 Kadastraal

Nadere informatie

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie

Bedrijfsvoering Dienst Communicatie Bedrijfsvoering Dienst Communicatie PERSBERICHT 27/04/2016 16/0246 Nieuwe energiepremies van de Stad Gent zetten Gentenaars aan om meer te isoleren Op 1 september worden de nieuwe energiepremies van de

Nadere informatie

VCB vraagt handhaving van woonbonus en aanpassing van kredietvoorwaarden

VCB vraagt handhaving van woonbonus en aanpassing van kredietvoorwaarden Bij meerderheid van aannemers daalt orderboek voor huizen en flats VCB vraagt handhaving van woonbonus en aanpassing van kredietvoorwaarden Bij 54% van de aannemers ligt het aantal orders voor nieuwe huizen

Nadere informatie

VERKOOP & BOUWFORMULE

VERKOOP & BOUWFORMULE VERKOOP & BOUWFORMULE BOUWEn MET ZEKERHEID Het leven zit vol dromen en verlangens. De Verkoop & Bouwformule van Hyboma helpt u die waarmaken: een woning op maat, zonder zorgen, om te leven zoals u dat

Nadere informatie

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers

Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Recente cottage villa met aangelegde en omheinde tuin Charme villa met vier slaapkamers en bureel op gelijkvloers Uitnodigende cottagewoning: inkomhal met vestiairekast, ruime living, volledig ingerichte

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie DE ONE-STOP SHOP voor je woning binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de

Nadere informatie

WE BRING ALUMINIUM TO LIFE. Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016

WE BRING ALUMINIUM TO LIFE. Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016 WE BRING ALUMINIUM TO LIFE Resultaten marktbevraging bij bouwers en verbouwers Januari 2016 Opzet en methode Jaarlijks onderzoek naar evoluties op de bouw- en verbouwmarkt Onderzoek in opdracht van Reynaers

Nadere informatie

AFGESTEMD OP ZIJN SPECIFIEKE WENSEN

AFGESTEMD OP ZIJN SPECIFIEKE WENSEN AFGESTEMD OP ZIJN SPECIFIEKE WENSEN AFGESTEMD OP ZIJN SPECIFIEKE WENSEN WAT KAN HOMELAB DE VASTGOEDMAKELAAR BIEDEN? Waar u als vastgoedmakelaar stopt, zetten wij bij Homelab het werk graag verder. Na hun

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

Beschrijving van het onderzoek: doelstelling, methodologie en steekproefbeschrijving van het onderzoek. Wesley Ceulemans

Beschrijving van het onderzoek: doelstelling, methodologie en steekproefbeschrijving van het onderzoek. Wesley Ceulemans Enquête Energieprestatieregelgeving in de praktijk peilt naar de kennis, toepassing, mening en verandering op de werf ten gevolge van de energieprestatieregelgeving bij de Vlaamse bouwprofessionelen. De

Nadere informatie

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa.

Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Recente half open villa te Moorsele Uitnodigende half open villa. Op het einde van deze doodlopende straat ontmoet u deze perfect instapklare woning. De drie slaapkamers zijn reeds volledig afgewerkt en

Nadere informatie

20 vragen en antwoorden over EPC

20 vragen en antwoorden over EPC 20 vragen en antwoorden over EPC Inleiding Als renovatiecoach adviseer en begeleid ik mensen met bouw-of verbouwplannen. Stap voor stap neem ik ze mee in een voor hen ongekend avontuur. Een avontuur waarin

Nadere informatie

Utrecht Auriollaan -A

Utrecht Auriollaan -A Utrecht Auriollaan -A Huurprijs: 775 per maand Omschrijving Utrecht - Auriollaan -A INSCHRIJVEN Als je interesse hebt in een huurappartement aan de Auriollaan in Your Urban Space, dan dien je het inschrijfformulier

Nadere informatie

Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer

Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer Unieke woning met 6 slaapkamers, 2 badkamers, apart gasten toilet, heerlijke leefkeuken, woonkamer ensuite,

Nadere informatie

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Eemlandia 13 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de Bist!

Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de Bist! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Wilrijk (2610) 700,- / maand Gerenoveerd appartement met prachtig zicht op de

Nadere informatie

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK!

PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! WOONPROJECT PLAN VRIJBLIJVEND EEN BEZOEK! FLASHOMSCHRIJVING Rustig gelegen en kindvriendelijk woonproject met betaalbare halfopen en gesloten woningen. De woningen zijn praktisch ingedeeld met een hoog

Nadere informatie

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Boechout (2530) 1.000,- / maand Grote bel-etage op top-locatie in Boechout 3 1 ja De

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting

Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting Met de aankoop van een woonklare woning in Buitenhoeve combineert u de voordelen van een nieuwbouwwoning én een bestaande

Nadere informatie

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te:

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: W. Van Nassaustraat 51 en 53 te 9000 GENT H. Metdepenningenstraat 14 te 9000 GENT W. Van Nassaustraat 51 + 53 en H. Metdepenningenstraat

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be laat u genieten... Comfortabel wonen, dat is wonen in een appartement in het centrum van Deinze. Verlangt u naar een prettige woonomgeving? Naar een plek dicht bij voorzieningen maar ook dicht bij het

Nadere informatie

Premies Wonen Vlaanderen

Premies Wonen Vlaanderen Hoofdtitel Premies in Ant. Reg. Premies Wonen Vlaanderen Steeds aan te vragen NA de werken op basis van facturen Renovatiepremie: Geen inkomens- en eigendomsvoorwaarden. Facturen maximum 2 jaar oud Woning

Nadere informatie

Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK)

Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK) Kerkstraat 27 Bis - UTRECHT Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK) VERKOCHT 122m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Op een heerlijke

Nadere informatie

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR

ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR ALUMINIUM RAMEN DEUREN SCHUIFDEUREN VERANDA S INTERIEUR JAGO CONSTRUCT 15 JAAR GARANTIE 100% B E LGIS C H ALUMINIUM MET 15 JAAR GARANTIE 100% BELGISCHE TOPKWALITEIT Jago Construct kiest bewust voor het

Nadere informatie

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Boechout (2530) 350.000,- Grote bel-etage op top-locatie in Boechout 3 1 ja De locatie

Nadere informatie

Indleiding. Socio-demografisch profiel van de steekproef 22/10/2014

Indleiding. Socio-demografisch profiel van de steekproef 22/10/2014 22/10/2014 Indleiding Bond Beter Leefmilieu liet in het kader van Ecobouwers een kwantitatief online onderzoek uitvoeren door Ipsos over de doelgroep van de bouwers en verbouwers in Vlaanderen en hun houding

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

Zuidvlietstraat 75, Goes

Zuidvlietstraat 75, Goes Trumanlaan 10 4463 Ws Goes Telefoon 0113 404602 Mobiel 06 54372398 info@makelaardijgoes.com www.makelaardijgoes.com Zuidvlietstraat 75, Goes PROFITEER NU! UITZONDERLIJK LAGE PRIJS. Verkoopbrochure Vraagprijs

Nadere informatie

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k.

ZEIST HERENLAAN 35. vraagprijs: k.k. ZEIST HERENLAAN 35 vraagprijs: 695.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonopp. Perceelopp. herenhuis tussenwoning 7 192 m² 200 m² Inhoud 732 m³ Bouwjaar 1910 Tuin achtertuin, voortuin Verwarming c.v.-ketel

Nadere informatie

Maurice Roelantslaan KOKSIJDE (Sint-Idesbald)

Maurice Roelantslaan KOKSIJDE (Sint-Idesbald) Informatiebrochure Maurice Roelantslaan 14 8670 KOKSIJDE (Sint-Idesbald) ALGEMEEN PRIJS: 515.000 EUR Contact & plaatsbezoek: Van Erps Dennis (GSM 0479/22 64 90) Type onroerend goed: Ruimtelijke ordening:

Nadere informatie

Prachtig handelspand met ruim appartement

Prachtig handelspand met ruim appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Handelspand met woonst Niel (284 5) 690.000,- Prachtig handelspand met ruim appartement 3

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Kattestraat nummer 80B bus 8 bestemming appartement type - bouwjaar 1974 softwareversie 9.7.1 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 160

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

Frisse en instapklare bel-etage

Frisse en instapklare bel-etage de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Edegem (2650) prijs op aanvraag Frisse en instapklare bel-etage 3 2 ja VERKOCHT BINNEN

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60 Checklist Huis kopen 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Deze checklist helpt je om alle zaken goed te regelen waardoor het kopen van een huis wat minder

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Rigastraat 38 - Antwerpen. Wonen aan het water

Rigastraat 38 - Antwerpen. Wonen aan het water Rigastraat 38 - Antwerpen Wonen aan het water Hippe wijk Nieuwbouwproject in de Cadixwijk De verschillende appartementen hebben zicht op de jachthaven. Een mooi uitzicht en een gezellige omgeving worden

Nadere informatie

Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen. Auteur: Veronique Mattheeuws

Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen. Auteur: Veronique Mattheeuws Studie kost- en energie efficiënt (ver)bouwen Auteur: Veronique Mattheeuws Onderzoek perceptie impact bouwschil op E-peil Online enquête uitgevoerd in januari 2016 Representatieve steekproef van 700 bouwers

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 DRAAIBOEK TECHNISCHE INFORMATIE Project: Malpertuus blok 1 te Gent Dossiernummer: 4150/2000/0517/01 Specificatie: 40 appartementen: Isegrimstraat (=Is)

Nadere informatie

TE KOOP. Locht 88 A K.K AJ Kerkrade

TE KOOP. Locht 88 A K.K AJ Kerkrade TE KOOP 95.000 K.K. Locht 88 A 6465 AJ Kerkrade Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en verkoop

Nadere informatie

WESTSINGEL 118 Venray

WESTSINGEL 118 Venray WESTSINGEL 118 Venray TE KOOP VRAAGPRIJS 127.500 k.k. Aan de rand van het centrum van Venray, op steenworp afstand van alle voorzieningen, ligt op de 2e verdieping dit frisse en ruime appartement. Het

Nadere informatie

Vraagprijs: ,00 v.o.n.

Vraagprijs: ,00 v.o.n. TE KOOP 4702 ZT Roosendaal Hoogstraat 2 6 Vraagprijs: 127.500,00 v.o.n. Kerngegevens HOOFDKENMERKEN EXTRA GEGEVENS Vraagprijs: 127.500,00 v.o.n. Sanitair: Toilet met fonteintje; wastafel en douche Type:

Nadere informatie

Ruime hoekwoning/praktijk in de Elsdonkwijk

Ruime hoekwoning/praktijk in de Elsdonkwijk de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Eengezinswoning Edegem (2650) 4 20.000,- Ruime hoekwoning/praktijk in de Elsdonkwijk 4 2 ja

Nadere informatie

In het huisje gemeentehuis kan informatie vinden die je kunnen helpen bij deze keuze.

In het huisje gemeentehuis kan informatie vinden die je kunnen helpen bij deze keuze. Voor de leerkracht Als wij willen dat generaties na ons nog op dezelfde manier kunnen leven als wij nu, dan moeten we nu actie ondernemen. Grondstoffen en energiebronnen worden steeds schaarser en door

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Koudekerkseweg 104, Vlissingen

Koudekerkseweg 104, Vlissingen Koudekerkseweg 104, Vlissingen Vraagprijs 319.000,- K.K. Beschrijving Een prachtig herenhuis! Zo eentje waar er maar een paar van in Vlissingen staan. De mooie, statige gevel verraad al dat de sfeer van

Nadere informatie

Persbericht: Vlaming maakt steeds meer gebruik van de Vlaamse huisvestingspremies.

Persbericht: Vlaming maakt steeds meer gebruik van de Vlaamse huisvestingspremies. Persbericht: Vlaming maakt steeds meer gebruik van de Vlaamse huisvestingspremies. De aanpassing- en verbeteringspremies helpen mensen om zo lang mogelijk op comfortabele wijze in hun vertrouwde woning

Nadere informatie

Gevelisolatie in vijf stappen

Gevelisolatie in vijf stappen Gevelisolatie in vijf stappen Gevelisolatie in vijf stappen Het isoleren van de muren of gevel van uw huis is een slimme investering. Gevelisolatie levert u namelijk een energiezuinig én comfortabel huis

Nadere informatie

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar 1974 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal

Nadere informatie

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder Indoor Renovatie- & nieuwbouw folder Outdoor Shop Service MEER INFO? Ruime keuze en professioneel advies voor uw renovaties of nieuwbouw Wenst u meer informatie voor u naar onze toonzaal komt? Surf dan

Nadere informatie

ROTTERDAM Geullestraat 44

ROTTERDAM Geullestraat 44 ROTTERDAM Geullestraat 44 Luxe, intern alles nieuw! Deze aantrekkelijke 3/4-kamer patiobungalow is intern volledig gerenoveerd, intern is alles nieuw! Zo is er een luxe nieuwe keuken (dus nog niet gebruikt!)

Nadere informatie

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 INFORMATIE Kluswijzer Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 Inhoud 1. INLEIDING 1. Inleiding 2. Tuin en erf.. 3. Gevel en dak.. 4. Woningindeling.... 5. Woninginrichting.. 6. Keuken.. 7. Sanitair en

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

105 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

105 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Vaart 113 bus 2 2490 gemeente Balen bestemming appartement type - bouwar 2010 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 105 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België)

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Bouwjaar 1970 Slaapkamers 2 Woonoppervlakte 140 m 2 Perceel 1158 m 2 Soort Woonhuis Type Vrijstaand

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie

zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie vergadering C214 WON18 zittingsjaar 2010-2011 Handelingen Commissievergadering Commissie voor Woonbeleid, Stedelijk Beleid en Energie van 28 april 2011 2 Commissievergadering nr. C214 WON18 (2010-2011)

Nadere informatie

Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn

Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Villa Aartselaar (2630) 4 60.000,- Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn 5 1 ja

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

NIJVERDAL Ericaweg 26

NIJVERDAL Ericaweg 26 Algemeen: BIJZONDERHEDEN: Woning met praktijkruimte (v.v. eigen ingang). Sfeervolle, ruimtelijke woonatmosfeer. Schuifpuien naar verschillende terrassen. Noorse natuurstenen vloer. Fraaie strakke openhaardpartij.

Nadere informatie

351 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

351 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Gentse steenweg 10 bus 5 9300 gemeente Aalst bestemming appartement type - bouwjaar 1971 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 351 De energiescore laat toe om de heid

Nadere informatie

Rustig achteringelegen te renoveren woning!

Rustig achteringelegen te renoveren woning! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Kontich (2550) 4 18.900,- Rustig achteringelegen te renoveren woning! 3 1 ja IN OPTIE

Nadere informatie

voor op duurzame ontwikkeling

voor op duurzame ontwikkeling Duurzaam bouwen Een nieuw samenlevingsproject 2007 I 8 De aannemers bereiden zich voor op duurzame ontwikkeling Ook al komt duurzaam bouwen nog aarzelend op gang, toch heeft de markt zich al aangepast

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

322 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

322 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Poolse-Winglaan 46 9051 gemeente Gent bestemming appartement type - bouwar 1984 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 322 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

OLST, Aaldert Geertsstraat 41B

OLST, Aaldert Geertsstraat 41B OLST, Aaldert Geertsstraat 41B Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de door verkoper verstrekte gegevens. Voor wat betreft afmetingen, voorzieningen en andere verstrekte informatie kunnen

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat straat Citadellaan nummer 76 bus bestemming appartement type - softwareversie 9.16.9 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 405 De energiescore laat toe om de heid van appartementen

Nadere informatie

GA OOK VOOR EEN TOPSCORE!

GA OOK VOOR EEN TOPSCORE! A + A B C D E F GA OOK VOOR EEN TOPSCORE! HET NIEUWE EPC ZET U OP WEG NAAR EEN LAGERE ENERGIEFACTUUR EN EEN HOGERE WAARDE VAN UW WONING. EPC VLAAMS ENERGIEAGENTSCHAP www.energiesparen.be/epcparticulier

Nadere informatie

227 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

227 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Louis Dhont 24 bus 9 9800 gemeente Deinze bestemming appartement type - bouwar 1994 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²ar): 227 De energiescore laat toe om de heid van

Nadere informatie

480 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

480 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Gentse Baan 75 9100 gemeente Sint-Niklaas bestemming appartement type - bouwjaar 1955 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 480 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u

OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Hoekwoning Edegem (2650) prijs op aanvraag OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u 3 1 ja VERKOCHT!!

Nadere informatie

209 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken.

209 De energiescore laat toe om de energiezuinigheid van appartementen te vergelijken. nummer postnummer Sint-Job 52 3550 bus gemeente 12 Heusden-Zolder bestemming appartement type - bouwjaar 2004 softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 209 De energiescore laat toe om de

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat certificaat 20140506-0001587096-00000001-5 post bestemming appartement type - bouwjaar - softwareversie 1.5.2 berekende energiescore (kwh/m²jaar): 205 PROEFCERTIFICAAT De energiescore

Nadere informatie

WINTERCIRCUS -----------------------------------------------------------------

WINTERCIRCUS ----------------------------------------------------------------- WINTERCIRCUS ----------------------------------------------------------------- 2 LEDEBERG Ledeberg is een van de 25 Gentse wijken. Deze deelgemeente ligt net ten zuidoosten van het stadscentrum van Gent.

Nadere informatie

VCB Roadshow Energie. 12 januari 2016 PATRICK STEURBAUT

VCB Roadshow Energie. 12 januari 2016 PATRICK STEURBAUT Energie 12 januari 2016 PATRICK STEURBAUT Agenda REG-Premies Premies: facts en figures Waar staan we nu? Waar loopt het fout bij premie-aanvraag? Wat brengt de toekomst? 2 2/3/2016 REG-Premies Vóór 1 juli

Nadere informatie

Maarland Zuidzijde 16 17 - Brielle Vraagprijs 450.000,= k.k. Omschrijving Direct tegen het centrum gelegen op de hoek van de straat naast het Zakkendragershuisje ligt deze prachtige karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie