Waarom Vodafone voor de financiële sector? Vodafone Power to you

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarom Vodafone voor de financiële sector? Vodafone Power to you"

Transcriptie

1 Waarom Vodafone voor de financiële sector? Vodafone Power to you

2 2 Waarom Vodafone voor de financiële sector? Vodafone werkt al lang samen met consumentenbanken, investeringsbanken en de verzekeringssector. Wij hebben de kennis en kunde in huis om deze instellingen ook in de toekomst te helpen succesvol te blijven. Als wereldwijde speler kan onze kennis en ervaring financiële service-organisaties helpen om een aantal van hun grootste uitdagingen aan te gaan. We ontwikkelen digitale strategieën om toekomstige groei te stimuleren. We zijn een Total Communications Provider. Dit wil zeggen: we bieden het netwerk, de technologie en oplossingen die medewerkers beter met elkaar verbinden. We verbeteren operationele agility en zorgen voor een grotere klant betrokkenheid. 80% van Europa's grootste banken gebruikt Vodafone voor de verbindingen binnen het gebouw 67% van de top wereldwijd opererende banken uit de Verenigde Staten gebruikt Vodafone voor de communicatie 50% van 's werelds top 50 mondiale banken gebruikt de oplossingen van Vodafone We voorzien de op één na grootste bank van Afrika van convergentie We verzorgen de verbindingen voor de helft van de bedrijven in de banksector in het Verenigd Koninkrijk Vodafone Automotive is marktleider op het gebied van verzekeringstechnologie waarbij het gebruik centraal staat, met meer dan 20 miljoen apparaten die verbonden zijn via Internet of Things Internet of Things connectiviteit van Vodafone is beschikbaar in 200 landen Maak de 'Gigabit Society' mogelijk Ons doel om een Gigabit Society te realiseren wordt ondersteund door onze wereldwijde netwerkdekking en onze expertise op het gebied van mobiel, vaste lijn, cloud en IoT netwerken. Wij investeren in toekomstbestendige technologieën. Zo bieden wij snelle, betrouwbare, consistente performance en lage latency. Hiermee komen we tegemoet aan de toekomstige vraag van de business en consumenten. Lees verder om meer te weten te komen over onze verschillende oplossingen. En als je graag meer informatie wilt over de grootste trends in de financiële sector kun je onze Ready Finance Gids downloaden via

3 3 Inhoud Hoofdstuk 1 Zes trends die zorgen voor verandering en nieuwe kansen bieden 4 Hoofdstuk 2 Hoe Vodafone en technologie kunnen helpen Hoofdstuk 3 Case studies 7 15

4 4 Hoofdstuk 1 Zes trends die zorgen voor verandering en nieuwe kansen bieden Vandaag de dag hebben financiële dienstverleners te maken met een aantal grote uitdagingen. Het tempo van nieuwe technologie, de veranderende interactie met klanten en de uitdaging om het vertrouwen terug te winnen zetten de wereld van finance op zijn kop. We hebben de zes belangrijkste trends die de industrie veranderen geïdentificeerd, en creëren volop kansen voor organisaties die bereid zijn om te veranderen.

5 5 Het belang van vertrouwen Het vertrouwen in financiële dienstverleners is lager dan ooit. Sinds de crash van is er sprake van een vertrouwenscrisis. Niet alleen consumenten zijn sceptisch, ook de overheid en publieke instellingen hebben hun geloof in de sector verloren. Dit heeft gezorgd voor een situatie waarin nieuwe regelgeving en compliance zorgen voor steeds meer druk op organisaties om meer transparant en verantwoordelijk te zijn. Steeds opnieuw moeten organisaties hun veerkracht en risicostatus bewijzen. Om hieraan te voldoen moeten organisaties meer agile, schaalbare businessmodellen ontwikkelen. Security in het digitale tijdperk Cyberaanvallen zijn een reële dreiging voor financiële organisaties, en zij die er door geraakt zijn weten hoe schadelijk zo'n aanval kan zijn. Het beschermen van de klantgegevens is daarom van het grootste belang, nu criminelen zich in toenemende mate richten op internetbankierende klanten met phishing scams. En gezien de toenemende populariteit van mobiel werken op smartphones en tablets, moeten organisaties waakzamer zijn dan ooit. De interactie met klanten Klanten worden veeleisender en hebben hogere verwachtingen van de diensten waar zij gebruik van maken. Ze verwachten contactmogelijkheden via diverse kanalen. Het is ook makkelijker voor klanten om van aanbieder te wisselen, dus het behouden van klanten is een belangrijke uitdaging. Het bedrijf dat in staat is om producten te differentiëren en uitstekende klantenservice biedt zal een voorsprong nemen op de concurrentie, effectiever werken en een beter verhaal hebben.

6 6 Geef medewerkers een stevige digitale uitrusting Net zoals in de meeste branches willen financiële dienstverleners graag de meest briljante, beste medewerkers aantrekken. Maar het personeelsbestand is tegenwoordig anders dan vroeger, en medewerkers willen andere dingen. Zij zijn digital natives. Ze groeiden op met internet en online technologie en gebruiken het om hun werkende leven makkelijker te maken. Bedrijven moeten begrijpen dat het omarmen van de laatste technologie de sleutel is tot het recruteren van toptalent. Zo kan het bedrijf ervoor zorgen dat het ook voor toptalent een interessante werkgever is. Nieuwe concurrenten, nieuw geld Traditionele financiële service modellen worden verstoord en over de hele wereld brengen start-ups een revolutie in betalingstechnologie teweeg. De FinTech (Financial Technology) industrie groeit snel en biedt nieuwe en spannende manieren om voor goederen te betalen. De technologiereuzen zijn hier ook bij betrokken, denk bijvoorbeeld aan Google Pay, Apple Pay en initiatieven van Samsung. Ze strijden allen om marktaandeel. Bedrijven die de nieuwe betalingssystemen omarmen of zelf nieuwe technologie ontwikkelen, zullen een voorsprong creëren ten opzichte van degenen die niet innoveren. Sommige van de meest geweldige innovaties komen van buiten de ontwikkelde wereld, zoals Vodafone M-Pesa in Afrika en micro-financiering in India. M-Pesa, bijvoorbeeld helpt bedrijven opkomende markten te betreden met oplossingen als een overzichtelijke ziektekostenverzekering. Terwijl een andere wendbare, innovatieve nieuwkomer op de markt, zoals Atom Bank, de potentie heeft nieuwe generaties consumenten te trekken die hun financiën uitsluitend doen via mobiele apps. De innovatie paradox De meeste financiële organisaties maken een periode van digitale transformatie door. Ze zoeken betere manieren om hun klanten bij hun bedrijf te betrekken. De Aviva Drive App is een goed voorbeeld van een op gebruik gebaseerde verzekering, waar de verzekeringspremie van een persoon is gebaseerd op persoonlijke en relevante criteria. In dit geval gaat het om hun rijvaardigheden, in plaats van alleen hun leeftijd, geslacht of voorgeschiedenis. De innovatie paradox houdt in dat al deze veranderingen moeten worden gerealiseerd tegen een achtergrond van aanscherping van regelgeving en risicobeheer, waarbij nieuwe dingen actief ontmoedigd worden.

7 7 Hoofdstuk 2 Hoe Vodafone en technologie u kunnen helpen Vodafone is een van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven, met activiteiten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Asia Pacific en opkomende markten. We zijn ook werkzaam in de derde wereld om een aantal van de meest innovatieve financiële projecten tot leven te brengen. Als een Total Communications Provider kunnen we alle mensen, plaatsen en dingen in uw organisatie verbinden. Zo kunt u gegevens, applicaties en communicatie leveren om te werken aan toekomstige groei. Wij werken met grote, middelgrote en kleine financiële instellingen. Daar dragen we zorg voor vaste en mobiele oplossingen, evenals cloud- en hostingdiensten en IoT (Internet of Things). Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare verbindingen via ons wereldwijde netwerk van netwerken. Ready Business Wij definiëren business readiness als het vermogen om te gaan met zowel voorspelbare als onvoorspelbare veranderingen op sociaal, technologisch en economisch gebied. Bedrijven die in staat zijn om snel te reageren en om te veranderen kunnen bloeien en overleven. Degenen die niet kunnen profiteren van de kansen die constante veranderingen brengen, lopen het risico te falen. We helpen bedrijven om de volgende zaken te bereiken: Betere operationele agility Beter verbonden medewerkers Klantgericht werken

8 8 Beter verbonden medewerkers Betere operationele agility Klantgericht werken B A N K. C O M Do you want to speak to an advisor? Great service from Bank.com!

9 9 Beter verbonden medewerkers De juiste tools aan medewerkers geven om te werken hoe ze willen, waar ze willen en wanneer ze willen op een veilige en beheerde manier is van cruciaal belang voor de toekomst van financiële dienstverleners. Financiële instellingen zijn van huis uit risicomijdend en typisch conservatief in hoe ze werken. Dit blijkt uit de relatief langzame opname van flexibel werken. De meeste organisaties blijven vastzitten aan het traditionele werken op kantoor, de vaste werkomgeving. Maar tijden veranderen. En nog belangrijker, mensen veranderen. Flexibel werken is mainstream geworden en medewerkers kiezen de werkuren die bij hen passen. Er is een voortdurende 'strijd om talent' gaande in de financiële sector en bedrijven concurreren om de beste nieuwe medewerkers aan te trekken. Er staat veel op het spel: deze mensen zouden weleens de volgende grootste namen in de industrie kunnen worden en de drijvende kracht achter enorme rendementen voor hun werkgevers. Deze jongere generatie is echter niet gewend aan traditionele stijlen van werken en komt naar het werk met de verwachting dezelfde technologie te gebruiken als in hun privé leven. Dit creëert spanning. Aan de ene kant willen financiële bedrijven toptalent aantrekken en hen helpen om samen te werken en te communiceren binnen virtuele en verspreide teams. Maar aan de andere kant zijn ze bezorgd over de beveiliging en gegevensbescherming van flexibel werken, dat voornamelijk plaatsvindt op privé-apparaten.

10 10 Maak flexibel werken de realiteit Voor financiële organisaties betekent flexibel werken en beter verbonden medewerkers dat de organisatie in kan spelen op veranderingen in de situatie, terwijl ondertussen de klantervaring verbeterd wordt. Flexibel werken kan niet zonder security. Nu cyberaanvallen steeds groter worden en slimmer uitgevoerd worden, zal het juiste niveau van beveiliging de data van het bedrijf en van de klanten beveiligen. Vodafone helpt bedrijven om alles uit hun medewerkers te halen, zodat werknemers gelukkiger zijn en productiever werken. Unified Communications zorgt voor beter verbonden medewerkers, door gebruik te maken van vast, mobiel, conferencing en presence om de samenwerking eenvoudig en intuïtief te maken. Veilige mobility betekent dat klantgerichte medewerkers hun tijd kunnen besteden aan de klanten, maar ondertussen toch verbonden blijven met het hoofdkantoor voor een snelle communicatie. Vodafone Secure Device Manager (VSDM) beheert en beveiligt smartphones en tablets vanuit één portal, om gegevens te beveiligen wanneer medewerkers niet op kantoor zijn of op locatie werken.

11 11 Betere operationele agility Financiële instellingen staan onder groeiende druk om hun operationele model te veranderen naar een meer flexibele, efficiëntere manier van werken. Zo kunnen ze sneller reageren op gebeurtenissen in de markt, bedreigingen en kansen. Dezelfde oude infrastructuur die oudere financiële instellingen draaiende houdt, is ook datgene dat de vooruitgang tegenhoudt. Trage besluitvorming, het niet begrijpen van nieuwe kansen en het onvermogen om te reageren op veranderingen belemmeren hun kansen om te groeien. Veel organisaties nemen hun vaste kosten onder de loep, in het speciaal de kosten voor hun kantoorruimte. Het is nu in hun belang om minder vaste bureauruimte te hebben en daarmee hun footprint in de financiële centra van de grote steden te verkleinen. Door back-office teams te verhuizen van A-locaties kunnen bedrijven snel en makkelijk grote hoeveelheden geld besparen. Maar om dit te realiseren, zijn er investeringen in nieuwe technologie nodig. De legacy infrastructuur zou de flexibiliteit in het werken belemmeren.

12 12 Benut flexibeler, efficiënter werken Bedrijven die een meer mobiele en cloud-gebaseerde infrastructuur omarmen profiteren van slankere, eenvoudig schaalbare en flexibele manieren van werken. Door het benutten van de kracht van nieuwe technologie kunnen ze makkelijker locaties met elkaar verbinden, de communicatie stroomlijnen en groeien in nieuwe gebieden. De oplossingen van Vodafone integreren business agility binnen een communicatieplatform van een organisatie en helpt om flexibeler, efficiënter en winstgevender te worden. Vaste en mobiele verbindingen zorgen ervoor dat medewerkers beter verbonden zijn met interne systemen, bestanden, andere werknemers en hun klanten. Daardoor kan het bedrijf snel reageren op nieuwe kansen wanneer die zich voordoen. Cloud en hosting helpt een bedrijf op een veilige manier de IT naar de cloud te brengen, door het een flexibele, schaalbare en kosteneffectieve infrastructuur te geven. Dit is nodig om de juiste balans tussen performance en kosten te bereiken. We ondersteunen ook bestaande datacenter-omgevingen van klanten en veilige hybride cloud infrastructuren om de virtualisatie en samenwerking te verbeteren. Wifi kan de klantervaring verbeteren door internet te bieden wanneer de klant de organisatie bezoekt. Het stelt bedrijven ook in staat om data te verzamelen en analyseren. Dit geeft organisaties nieuwe inzichten over hun klanten.

13 13 Grotere klantbetrokkenheid Historisch gezien hebben financiële instellingen altijd geprobeerd om klanten voor zich te winnen in de markt door te differentiëren in hun producten en propositie. Tegenwoordig zien consumenten vaak weinig verschil tussen het aanbod van de verschillende ondernemingen en vinden ze de beschikbare opties verwarrend. De keuze valt daarom vaak op het bedrijf dat de beste klantenservice biedt. Het leveren van een excellente klantervaring is zo belangrijk tegenwoordig, omdat klanten niet zo loyaal zijn als ze ooit waren. De publieke opinie op sociale media is nu een belangrijke factor voor mensen om voor een bepaalde aanbieder te kiezen. Dit is vooral het geval bij verzekeringen, waar de consument altijd op zoek is naar de beste deal. Het is ook steeds makkelijker voor klanten om een andere dienstverlener te nemen. Prijsvergelijkingswebsites hebben geholpen om deze switch sneller en makkelijker te maken dan ooit tevoren. Hoewel premies aanzienlijk kunnen variëren, is het onvermijdelijk dat ze verder zullen stijgen. De combinatie van innovatieve nieuwkomers en verminderde loyaliteit zijn hier de oorzaken van.

14 14 Geef iedere klant de best mogelijke ervaring Financiële dienstverleners die een stapje extra doen voor hun klanten zullen beloond worden met de mogelijkheid om meer business te genereren en te behouden. Vodafone helpt organisaties op andere manieren te communiceren en hun klantbetrokkenheid te verbeteren, door de nieuwste technologieën en manieren van werken in te zetten. We ontwerpen, installeren en ondersteunen multimedia contactcenters. Hiermee kunnen organisaties nieuwe wegen naar de markt ontdekken, de klantervaring verbeteren en kosten reduceren. Technologie als smartphones, tablets en video conferencing zorgen ervoor dat klanten beter bediend kunnen worden, via de kanalen die bij hen passen. We zijn wereldwijd marktleider in Internet of Things (IoT). Hierdoor kunnen verzekeraars overstappen van statische naar dynamische risico evaluatie modellen, die premies baseren op feitelijk gedrag. Ook helpt het banken om snel geldautomaten aan te sluiten en de energiekosten te verlagen door beter energiebeheer.

15 15 Hoofdstuk 3 Case studies Vodafone helpt financiële dienstverleners om een aantal van hun grootste uitdagingen aan te gaan en digitale strategieën te ontwikkelen om toekomstige groei te stimuleren. Hier zijn enkele voorbeelden. G4S 's Werelds grootste beveiliger ASB bank Eén van de grootste en meest innovatieve banken in Nieuw-Zeeland Barclaycard De grootste creditcardmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk First Rate Het grootste geldwisselkantoor in het Verenigd Koninkrijk Carole Nash De grootste motor- en autoverzekeringsspecialist van het Verenigd Koninkrijk en Ierland

16 16 Nieuwe betalingen in Afrika faciliteren G4S biedt zekerheid aan NGO's, mijnbouwbedrijven en multinationals in de Democratische Republiek Congo. Er werken 8000 mensen, waarvan veertig procent werkt op afgelegen locaties. De snelle betaling van salarissen is een probleem geweest in een land met slechts een paar lokale bankkantoren. Slechts vijf procent van de bevolking heeft een bankrekening en contante betalingen aan het personeel kunnen zowel traag als gevaarlijk zijn. De oplossing: M-Pesa is een betalingsbedrijf, gelanceerd door Vodafone. Het bedrijf stuurt de salarissen van G4S medewerkers via de mobiele telefoon The impact: Verminderd risico. Cashloze betalingen verlagen de kans op diefstal in afgelegen delen van het land. Verbetering in de medewerkerstevredenheid. Salarissen worden op tijd en volledig betaald, iedere maand. G4S kan aan de contractuele verplichtingen voldoen. Een groeiend aantal klanten van G4S dringt erop aan dat het salaris wordt betaald op een bepaalde datum. Verlaging van de kosten. De bankkosten vallen weg, zo ook de kosten voor vervoer en verloren productiviteit.

17 17 ASB Bank snijdt in de energiekosten met Internet of Things van Vodafone ASB is één van de grootste en meest innovatieve banken van Nieuw-Zeeland. Het bedrijf is zich goed bewust van de noodzaak om op energie te besparen. De bank liet een netwerk van meer dan 200 slimme meters installeren in alle kantoren en afdelingen. De oplossing: De meters verzamelen om de vijftien minuten gegevens van acht krachtbronnen. Iedere dertig minuten worden de gegevens naar de centrale server gestuurd. Dit betekent dat ASB de gegevens real time kan inzien en direct actie kan ondernemen. De impact: ASB Bank heeft direct inzicht in het energiegebruik per filiaal, en kan zien waar dingen niet goed gaan en waar besparingen mogelijk zijn De gegevens helpen bij het bepalen van de toekomstige huisvestingsplannen van de bank. Het helpt de bank nieuwe technologieën uit te proberen, zoals isolatie, sensoren, verwarming en koelingstimers. In drie jaar tijd heeft ASB Bank meer dan 1,6 miljoen euro bespaard en meer dan 3000 ton CO2. Werknemers worden hiermee pleitbezorgers van energiebesparing.

18 18 Het stimuleren van de winst en efficiëntie van Barclaycard Barclaycard wilde de aanvraagprocedure voor kleine ondernemingen verbeteren en met hen communiceren tijdens het proces, zodat minder potentiële klanten zouden afhaken. Barclaycard wilde ook de kosten reduceren door het aantal inkomende gesprekken te verminderen. De oplossing: De Process Tracker van Vodafone Global Enterprise biedt Barclaycard de kans om te communiceren met klanten via SMS, en gepersonaliseerde webpagina's. Omdat het een managed service is, is een aparte integratie niet nodig. De impact: Een toename van 5,5 procent in marge, wat resulteert in een significante winststijging. Barclaycard kon controleren hoe lang elke fase van de aanvraag duurde. De klanten genoten van de service, en velen beschreven het als een 'magisch moment'. Barclaycard maakt nu gebruik van de Process Tracker in verschillende consumententoepassingen

19 19 First Rate is echt mobiel First Rate het grootste wisselkantoor van Engeland, waarbij het onder meer buitenlandse valuta levert aan de postkantoren. Met drie kantoren in Londen beheren de IT-ers telefonie en IT voor ongeveer 350 medewerkers. Nadat eerst een vaste communicatie-infrastructuur is neergelegd met Microsoft wilde First Rate daar mobiel aan toevoegen. De oplossing: Met Vodafone One kon First Rate vaste en mobiele telefonie integreren met , conferencing en instant messaging. Ongeveer 200 medewerkers hebben nu mobiele toestellen, waaronder vijftig mensen die thuis werken. Het resultaat: First Rate bespaart ongeveer pond in vijf jaar, waarbij alleen al de mobiele component goed is voor pond Iedere medewerker krijgt zijn eigen voic box Dankzij deze technologie wist het bedrijf nieuwe medewerkers aan te trekken die onder de indruk waren van de flexibele manier van werken. Dit leidde tot een hogere medewerkerstevredenheid en meer productiviteit.

20 20 Carole Nash heeft een systeem dat past bij haar reputatie Met verzekerden is Carole Nash de marktleider in motor- en autoverzekeringen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf had een telefoniesysteem nodig om de snelle groei van de organisatie te ondersteunen, inclusief call management en diverse voice en dataoplossingen. De oplossing: Vodafone ontwikkelde een multimedia contact center inclusief web, chatten en self-service opties, waardoor de medewerkers de communicatie en samenwerking kunnen verbeteren met minder infrastructuur en minder overheadkosten. Het nieuwe systeem heeft de mogelijkheid om te werken met een grotere reeks technologie, terwijl de afdeling op dezelfde manier is opgezet als bij het vorige systeem. De impact: Het bedrijf groeit en verbetert de klantenservice met minder medewerkers. De winst steeg met 5,3 procent, en de arbeidskosten daalden met 31 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. De kwaliteit van het werk is verbeterd als gevolg van de verbeterde schema's, pauzes, en shift-afspraken. De flexibiliteit van het nieuwe systeem heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in staat is nieuwe producten te ontwikkelen.

21 What next? Bij Vodafone zoeken we altijd manieren om de uitdagingen van uw business beter te begrijpen, vandaag en in de toekomst. Als u meer wilt weten over de trends die invloed hebben op de financiële sector en de kansen die het u biedt, lees dan onze Ready Finance Guide. Met ons in gesprek? We horen graag van u. Neem contact op met uw accountmanager of bezoek

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts

Ready Finance Tech Guide Retail Banken. Vodafone Power to you BANK SALDO Overschrijven. Status. Accounts Ready Finance Tech Guide Retail Banken Vodafone Power to you BANK SALDO 2.315 Overschrijven Status Accounts 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen samengevat Hoofdstuk 2 De kansen samengevat Hoofdstuk 3 De kansen

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Investeringsbanken The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen samengevat Hoofdstuk 2 Use case: Inspirerende veranderingen in de traditionele sector investeringsbanken

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Vodafone Skype for Business

Vodafone Skype for Business Vodafone Skype for Business Whitepaper Skype for Business Vodafone Power to you Whitepaper Skype for Business 1 Slimmer samenwerken met Skype for Business Mensen en organisaties communiceren anders dan

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Ready Business. Vodafone Power to you

Ready Business. Vodafone Power to you Ready Business Vodafone Power to you 1 Klaar voor verandering De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein - moeten hierop voorbereid

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg Vodafone Power to you 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners toe.

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen

Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Autobranche speelt in op online en 24/7 behoefte klant met slimme klantcontact oplossingen Hoe kunt uw autodealer de volgende generatie klantbeleving leveren? Het probleem Uw klanten willen een digitale

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

UNIFIED COMMUNICATIONS

UNIFIED COMMUNICATIONS UNIFIED COMMUNICATIONS Van innovatie naar mobiliteit zonder risico s Martijn Nederhof Solutions Architect bij Axians 1 Veranderingen Wat zien we gebeuren Mobiel wordt SIP end-point en airtime operator

Nadere informatie

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting.

Ready healthcare. Ready? Actieplan gezondheidszorg. The future is exciting. Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg The future is exciting. Ready? 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken.

Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. Efficiënter zakendoen met Unified Communications. Van mobiele telefonie naar mobiel werken. EEN PA PE R VA N W ILRO FFR EIT SM A & VODAFONE WilroffReitsma & Vodafone 1 Het beheer van de IT-infrastructuur

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Introduceert KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Business strategieën en de impact voor de IT FLEXIBILITEIT Snel handelen met wendbaarheid en flexibiliteit Voor 66% van de organisaties staat flexibiliteit

Nadere informatie

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid 24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid Introductie: Veranderende klantbeleving in automotive Het probleem De uitdaging De oplossing Klanten willen een digitale showroom

Nadere informatie

Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst

Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst Persbericht Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst Perscontact : Sogeti Nederland B.V. Jolanda Peek Telefoon : (31)6 52327513 Mail : jolanda.peek@sogeti.nl Parijs,

Nadere informatie

Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer

Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer Spanningsvelden in digitale marketing Strategieën, cases, kansen en meer Prof. dr. Peter S.H. Leeflang Prof. dr. Peter C. Verhoef Peter Dahlström MBA Dr. Tjark Freundt Rapport RUGCIC-2013-02 ISBN: 978-90-367-5935-9

Nadere informatie

5 tips voor betere klantenservice

5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice Het geheim van goede service is bereikbaarheid overal en altijd Hoe ziet volgens u een contact center er uit? Denkt u ook direct aan

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF

DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF DISRUPTIEVE TECHNOLOGIE EN UW BEDRIJF Onderzoek naar de zakelijke acceptatie ten aanzien van transformatieve technologie in Europa Transformatieve technologieën brengen een revolutie teweeg in de manier

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

Demand Side Response in de praktijk

Demand Side Response in de praktijk Demand Side Response in de praktijk Verbeter uw bedrijfsresultaten Productreeks September 2017 De kracht van Demand Side Response Prestaties verbeteren Met Demand Side Response optimaliseert u het operationele

Nadere informatie

Communiceren in zakelijke omgevingen

Communiceren in zakelijke omgevingen Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Vodafone december 2010 Leefritme heeft een belangrijke invloed op de relatie tussen mensen

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek

The best of ICT with a human touch. WHITEPAPER Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek Axians Eemsgolaan 15 9727 DW Groningen Tel: +31 88 597 55 00 axians.nl/onbegrensd The best of ICT with a human touch MANAGED WERKPLEK Optimale flexibiliteit

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen

Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Digitale innovatie in de bancaire sector in Nederland: kansen en bedreigingen Tony de Bree, 19 november 2014 Nog niet zolang geleden werd er door traditionele spelers in Nederland en over de hele wereld

Nadere informatie

DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL

DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE VOORDELEN VAN EEN WENDBARE IT-OMGEVING IN DE RETAIL E-BOOK HOE U STILSTAND VERMIJDT EN INNOVATIE ONDERSTEUNT In de voortdurend veranderende retailmarkt is continue innovatie

Nadere informatie

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit.

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. Om competitief te blijven in een sterk veranderend bedrijfsklimaat, zet u als vooruitstrevende

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

The digital transformation executive study

The digital transformation executive study The digital transformation executive study De noodzaak van transformatie voor kleine en middelgrote producerende bedrijven Technologie verandert de manier waarop kleine en middelgrote bedrijven zakendoen.

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG?

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? SOCIAAL INTRANET EN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORGVERLENER Office 365 is een veilig platform die als dienst afgenomen kan worden en bijvoorbeeld ingezet kan worden als Digitale

Nadere informatie

ebook Unified Communications Vodafone Are you ready

ebook Unified Communications Vodafone Are you ready ebook Unified Communications Vodafone Are you ready Voorwoord Het tempo van veranderingen in de wereld gaat steeds sneller. Bedrijven moeten in staat zijn om adequaat in te spelen op die veranderingen.

Nadere informatie

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De digitale revolutie vindt nu ook zijn weg in huis Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De laatste paar jaar volgen de technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo op. Wat

Nadere informatie

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Oktober 2013 ONDERWERPEN Managementsamenvatting 2 Introductie 3 Online blijft 4 Waarom is Click-to-Call vandaag de dag relevant? De nieuwe

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Agenda. 19:00 19:10u Opening. 19:10 19:50u Waarom Slimmer Samenwerken? 19:50 20:10u Pauze

Agenda. 19:00 19:10u Opening. 19:10 19:50u Waarom Slimmer Samenwerken? 19:50 20:10u Pauze Innoveer jij mee? Peter van Baal Business Consultant Unified Communications Jan-Willem Beekmans Business Consultant Unified Communications April 2008 1 Agenda 19:00 19:10u Opening 19:10 19:50u Waarom Slimmer

Nadere informatie

Missie en visie. BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie

Missie en visie. BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie BTG 2016 Missie en visie BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie BTG/TGG organiseert hiertoe: Structurele lobby tussen overheid, leveranciers

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

BE READY FOR WHAT S NEXT! Kaspersky Open Space Security

BE READY FOR WHAT S NEXT! Kaspersky Open Space Security BE READY FOR WHAT S NEXT! Open Space Security Internetaanvallen zijn reëel. Alleen vandaag al, heeft de Lab-technologie bijna 3 miljoen aanvallen voorkomen die waren gericht tegen onze wereldwijde klanten.

Nadere informatie

Integrated Facility Management: veel meer dan een trend

Integrated Facility Management: veel meer dan een trend Integrated Facility Management: veel meer dan een trend Integrated Facility Management heeft veel voordelen. In een krimpende markt met druk op de kosten biedt dat vele oplossingen die facilitaire dienstverlener

Nadere informatie

Ready Cities Guide. Maak uw stad toekomstbestendig Vodafone Power to you

Ready Cities Guide. Maak uw stad toekomstbestendig Vodafone Power to you Ready Cities Guide Maak uw stad toekomstbestendig Vodafone Power to you 2 Executive Summary Voor deze gids hebben we drie doelen onderzocht die nodig zijn om een stad toekomstbestendig te maken. De stad

Nadere informatie

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid 62,8% van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid Het antwoord op deze onzekerheid zijn flexibelere technologieplatformen en efficiënt omgaan met ingekrompen budgetten Opzetten van flexibele technologieplatformen

Nadere informatie

HET NIEUWE WERKEN PRODUCTIEVER DOOR INTEGRATIE VAN COMMUNICATIE KANALEN. OneMinute Management en Advies. F.E. (Edwin) Diender Managing Partner

HET NIEUWE WERKEN PRODUCTIEVER DOOR INTEGRATIE VAN COMMUNICATIE KANALEN. OneMinute Management en Advies. F.E. (Edwin) Diender Managing Partner HET NIEUWE WERKEN PRODUCTIEVER DOOR INTEGRATIE VAN COMMUNICATIE KANALEN F.E. (Edwin) Diender Managing Partner Veranderende werkplek De werkplek is niet langer een fysieke locatie Werken waar je wilt; onafhankelijk

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Mobile device management:

Mobile device management: Jacco Bezemer Mobile device management: Grip op smartphones en tablets Even voorstellen Jacco Bezemer, Adviseur sinds 2008 Begonnen als Technisch Consultant bij Ictivity in 2000 jacco.bezemer@ictivity.nl

Nadere informatie

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT

WHITEPAPER. Bereik meer met Hybride IT WHITEPAPER Bereik meer met Hybride IT De toekomst ligt bij Hybride IT Hoewel de voordelen duidelijk zijn, verhuizen weinig ondernemingen hun volledige IT-omgeving. Waarom niet? De cloud biedt geen one

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack Hybride-cloudaanpak Verras uw business-collega s met een IT-sixpack De CIO staat steeds meer onder druk: enerzijds vragen uw businesscollega s een s nellere en meer flexibele dienstverlening, anderzijds

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency

mobiel; Security; desktop; mobile; netwerken; migratie; Kostenbesparing; virtualisatie; datacenter; efficiency Asset 1 van 7 Beheer de gebruiker, niet de device Gepubliceerd op 25 april 2012 Desktop transformatie is niet zozeer een chronologische serie gebeurtenissen die u van een fysieke naar een virtuele omgeving

Nadere informatie

Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie

Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie Altijd zorgeloos met uw klanten verbonden - dankzij geïntegreerde communicatie Een Ready Business is altijd verzekerd van de juiste communicatie-oplossing. Nu en in de toekomst. Are you Ready? Vodafone

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015 Asset 1 van 17 Mobile Application Management en security Gepubliceerd op 18 april 2015 Veel organisaties hebben de afgelopen jaren hun eigen mobiele enterprise apps ontwikkeld. De data hierin is potentieel

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie Megatrend Megatrend Ontwikkeling Effect Praktijk Technology (digitalisering) Interne processen anders organiseren Andere manier van produceren, verkopen en distributie Technologie (mondiaal/globalisering)

Nadere informatie

Samenvatting Flanders DC studie Internationalisatie van KMO s

Samenvatting Flanders DC studie Internationalisatie van KMO s Samenvatting Flanders DC studie Internationalisatie van KMO s In een globaliserende economie moeten regio s en ondernemingen internationaal concurreren. Internationalisatie draagt bij tot de economische

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN Het is tijd om de belofte van Unified Communications waar te maken HET IS TIJD OM DE BELOFTE VAN UNIFIED COMMUNICATIONS WAAR TE MAKEN

Nadere informatie

The Digital Transformation Executive Study

The Digital Transformation Executive Study The Digital Transformation Executive Study De transformatienoodzaak voor kleine en middelgrote financiële dienstverleners Technologie verandert de manier waarop het midden- en kleinbedrijf zaken doet.

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen P E R S B E R I C H T Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen Het aantal Europeanen dat regelmatig gebruikmaakt van een mobiel apparaat voor betalingen

Nadere informatie

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013 1 Veilig mobiel werken Workshop VIAG 7 oktober 2013 Stelling 1: 2 Heeft u inzicht in de opbrengsten van mobiel werken Ja, dit biedt veel toegevoegde waarde voor de organisatie Ja, dit biedt geen toegevoegde

Nadere informatie

De kansen van online samenwerken

De kansen van online samenwerken De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 INDEPENDENT INSURANCES Introductie De

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN Laat uw bedrijf nog beter presteren Misschien denkt u dat de prestaties van uw bedrijf al goed genoeg zijn. Voor elke organisatie zijn

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

Cao Metalektro: die deal doen we samen

Cao Metalektro: die deal doen we samen Cao Metalektro: die deal doen we samen De drive om iets slimmer, sneller of beter te doen met de inzet van techniek, heeft de maakindustrie in ons land groot gemaakt. En daar zijn we trots op. Met technologische

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Werken met Windows-applicaties op alle mogelijke devices, met volledige security. Om gemakkelijk en productief te werken, willen veel

Nadere informatie

Hoe houd je je bedrijf vers?

Hoe houd je je bedrijf vers? Aangenaam! 1 Specialisatie in de cloud Hoe houd je je bedrijf vers? Steven Peters Sector Banker Technologie, Media en Telecom 8 juni 2017 Onderwerpen voor vanmiddag 1. Economische update en trends 2. Ingezoomd:

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Business Model Innovation Guide

Business Model Innovation Guide Business Model Innovation Guide Over waarom business model innovatie cruciaal is en hoe je dat aanpakt Uitgave: April 2016 Auteur: Eefje Jonker-van Dun Strategy Designer & Managing Director Business Models

Nadere informatie

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50%

CASE STUDY. Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% CASE STUDY Verzekeraar verminderd via een intelligent assistant van CX Company het live klantcontact met 50% 2 CX Company USECASE Slimme Klantenservice 3 DigitalCX heeft onze klantenservice getransformeerd.

Nadere informatie

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL

WORLDWIDE MONITORING & CONTROL WORLDWIDE MONITORING & CONTROL HOE ZORGT U VOOR PROACTIEVE ONDERHOUD EN SERVICE? 2 KANSEN EN BEDREIGINGEN VAN DEZE TIJD Globalisering: Digitalisering: Customization: Automatisering: Technologieën: Internationaal

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience.

IN ESSENTIE? ENGHOUSE INTERACTIVE. Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. IN ESSENTIE? Wij helpen u een competitief voordeel te creëren met een uitmuntende customer experience. ENGHOUSE INTERACTIVE Intelligente software voor customer contact-afdelingen. Wij doen er alles aan

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Voorstellen 09051970 44 1 2 23 4 52407459 17 6 2 17 12 2 Aan de slag!! We weten nu wat de toekomst brengt. Nu moeten we kijken naar wat in uw branche speelt

Nadere informatie