BMK HOUTVERGASSERS PROFESSIONELE HOUTVERGASSERS BMK-SERIE NORDIC FIRE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BMK HOUTVERGASSERS PROFESSIONELE HOUTVERGASSERS BMK-SERIE NORDIC FIRE"

Transcriptie

1 BMK HOUTVERGASSERS PROFESSIONELE HOUTVERGASSERS BMK-SERIE NORDIC FIRE

2 2 KOSTENBEWUST VERWARMEN MET HOUT IS HET MOGELIJK STERK TE BESPAREN OP DE VERWARMINGS KOSTEN. EN DANKZIJ DE LANGE LEVENSDUUR VAN ONZE PROFESSIONELE HOUTVERGASSER-KETELS, VERDIENT U UW INVESTERING SNEL TERUG hout is een natuurlijke grondstof en co2 neutraal. Daarnaast levert hout ten opzichte van aardgas een sterke besparing op

3 3 HOEVEEL WARMTE HEBT U NODIG In situaties waar de stookkosten te hoog worden, is een houtvergasser een mogelijk alternatief. Door goed te bepalen hoeveel warmte u nodig heeft kunt u juiste keuze maken voor de Guntamatic houtervergasser MILIEUVRIENDELIJK VERWARMEN De Guntamatic houtvergassers behoren tot de meest innovatieve systemen welke voorzien zijn van ondermeer een Lambda-sonde en gecontroleerde verbranding. Hierdoor onstaat er een zeer hoge efficiëncy en schone uitstoot van stoffen. ONAFHANKELIJK VAN AARDGAS De kosten van aardgas stijgt de laatste jaren steeds sterker. Dankzij de Guntamatic houtvergasser in combinatie met een buffervat bent u volledig onafhankelijk van aardgas. DE HOOGSTE KWALITEIT De levensduur van de Guntamtic houtvergasser is veel langer dan de doorsnee houtvergassers. Dankzij de toepassing van roestvaststaal en zeer sterk vuurvast beton. EENVOUDIGE REKENSOM Bij het berekenen van de kosten dient u ook rekening te houden met de aanschafprijs van de houtvergasser. Echter als u rekening houdt met de veel langere levensduur van 30 jaar, dan is de rekensom snel gemaakt. Geen enkel ander merk kan dit garanderen!

4 4 PROFESSIONEEL VERWARMEN DE NIEUWE BMK SERIE IS EEN PROFESSIONELE HOUTVERGASSER WELKE IDEAAL IS OM MET GROTE BLOKKEN HOUT EFFICIËNT TE KUNNEN VERWARMEN. VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE VERBRANDING, SCHOON, VEILIG EN DUURZAAM.

5 5 HOOGWAARDIGE BINNENBEKLEDING UIT ROESTVASTSTAAL DE NIEUWE BMK SERIE VOOR HOUT TOT EEN HALVE METER HOGE EFFICIENCY HOOGWAARDIGE KWALITEIT Optimale verbranding dankzij Lambdasonde Langere brandtijd met minder hout Innovatief brandersysteem Geautomatiseerde verbrandingsluchttoevoer Hohe Flexibilität Binnenbekleding uit roestvaststaal en hoogwaardig vuurvast beton Zeer stabiele en duurzame branderrooster Massieve deuren uit roestvaststaal High-Tech besturing Veel langere levensduur COMFORT EN ZEKERHEID OPTIMALE VERBRANDING Intelligente besturing Vol-automatische ontsteking Volledige reiniging brander (halfautomatisch) Eenvoudig aslade te reinigen Grote vulruimte voor houtblokken tot wel 50 cm Permanente controle van het verbrandingsproces Perfect geïsoleerd Absoluut bedrijfszeker Technische ondersteuning door vakbekwame netwerk van installateurs

6 6

7 7 HOCHEFFICIËNTE VERBRANDING OPTIMAAL RENDEMENT MINIMALE UITSTOOT DE BMK-SERIE HOUTVERGASSERS BESCHIKKEN OVER EEN INNOVATIEVE ROTATIEBRANDER WAARDOOR DE VERBRANDING STERK IS GEOPTIMALISEERD. HIERDOOR IS HET RENDEMENT VEEL HOGER EN WORDT DE UITSTOOT VAN SCHADELIJKE STOFFEN STERK VERMINDERD. GEOPTIMALISEERDE VERBRANDING LANGERE TECHNISCHE LEVENSDUUR Met de nieuwe rotatiebrander is het gelukt de verbranding sterk te verbeteren en daarmee de efficiëncy te verhogen. Dat zorgt voor een optimale benutting van het hout en vermindert de uitstoot van fijnstof en schadelijke stoffen. Vaak wordt bij de aanschaf van een houtvergasser alleen de prijs overwogen, terwijl de technische levensduur van een veel groter belang is. De levensduur van de Guntamtic houtvergassers is minstens twee keer zo lang en wordt tot maar liefst 30 jaar gegarandeerd. MINDER VAAK HOUT VULLEN GROTE HOUTBLOKKEN MOGELIJK Dankzij de zijdelingse constructie van de branderbodem is de vulruimte sterk vergroot. Hierdoor is ook de brandduur bij 1 vulling sterk vergroot. De BMK-serie houtvergassers van Guntamatic zijn geschikt voor alle houtsoorten tot maar liefst 55 cm. Daarnaast is het zelfs optioneel mogelijk om met snipperhout te stoken INNOVATIEF CONCEPT De speciale isolatie, roterende brander en luchtvoorverwarming zorgt voor de allerhoogste vergassingstemperaturen. Daarmee bereikt u een veel hogere efficiëncy, zelfs bij mindere houtsoorten. ZUIVERE OPLOSSINGEN Dankzij de zuiver verbranding blijven weinig restanten achter. De weinig overblijvende restanten kan met met de halfautomatische reiniging eenvoudig verwijderen. PRAKTISCH EN COMFORTABEL: De ruime branderkamer zorgt voor een vulruimte van maar liefst 215 liter. Hierdoor hoeft men veel minder vaak bij te vullen.

8 8 KOMFORT EN KWALITEIT: DE NIEUWE GENERATIE HOUTVERGASSERS DE GUNTAMATIC HOUTVERGASSERS ZIJN DE MEEST INNOVATIEVE HOUTVERGASSERS EN ZIJN ERG COMFORTABEL IN HET GEBRUIK. INTELLIGENTE BESTURING De innovatieve Touch-bediening biedt het hoogste gebruikersgemak. Duidelijk scherm in de Nederlandse taal zorgt voor een zeer eenvoudige en overzichtelijke bediening. VOLAUTOMATISCHE ONSTEKING De tijdgestuurde automatische ontsteking zorgt ervoor dat de houtvergasser dan start zodra u het wenst. Daarnaast is het ook mogelijk de houtvergasser te laten starten op basis van de temperatuur in het buffervat. VEILIGE SYSTEMEN PERFECT TE ONDERHOUDEN Goedkope houtketels beschikken vaak niet standaard over de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen. De Guntamatic ketels zijn voorzien van een volledig gecontroleerde verbranding, tegen oververhitting beveiligd en voorzien van een Lambdasonde, waardoor de verbranding altijd optimaal is. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. De houtvergasser is zodanig opgebouwd dat onderhoud zeer eenvoudig is. Onderdelen van de branderkamer zijn goed bereikbaar. Hierdoor bent u altijd zeker van een optimaal werkend systeem.

9 9 Eenvoudig as verwijderen De aslade van de houtvergassers zijn erg ruim en eenvoudig te legen. Bij dagelijks gebruik is het legen van de aslade iet vaak nodig. Halfautomatische reiniging De ruim gedimensioneerde warmtewisselaar met halfautomatische reiniging zorgt ervoor dat de aanslag van restanten tot een minimum wordt beperkt. De Turbulatoren uit roestvaststaal kunnen eenvoudig worden bewogen, waardoor de warmtewisselaar wordt gereinigd. MAXIMAAL COMFORT Dankzij de geïntegreerde vul-sensor, leest u op het scherm eenvoudig af of u hout dient te vullen. Is het buffervat volledig op temperatuur dan wordt u automatisch geïnformeerd om iet meer hout bij te leggen.

10 10 MILIEU VRIENDELIJKE SYSTEMEN: HET ALTERNATIEF VOOR STIJGENDE GASPRIJZEN DANKZIJ DE SCHONERE UITSTOOT VAN DE HOOGEFFICIËNTE HOUTVERGASSERS ZIJN DEZE SYSTEMEN EEN GOED ALTERNATIEF VOOR DE ALSMAAR STIJGENDE GASPRIJZEN ZUIVERE VERBRANDING De lambdasonde meet de rookgastemperatuur en samenstelling van de rookgassen. Aan de hand hiervan wordt de luchttoevoer bijgestuurd, zodat er altijd een zuivere verbranding is. MEER RENDEMENT-MINDER HOUT Dankzij het hoge rendement is het houtverbruik veel minder dan andere houtvergassers. Hierdoor is het houtverbruik aanzienlijk minder. LAMBDASONDE-BESTURING ROBUUSTE RVS BRANDKAMER De branderkamer van de Guntamatic houtvergassers is bekleed met Roestvaststaal. Hierdoor is de branderkamer resistent voor het vergassen van hardhout of niet droog hout. Hierdoor wordt de levensduur van de houtvergasser sterk verlengd ENERGIEZUINIGE ROOKGASVENTILATOR De rookgasventilator wordt aangestuurd door de Lambda-sonde. Deze ventilator is extra energie-zuinig. ENERGIEZUIIGE SERVOMOTOREN De hoogefficiënte servomotoren die zorgen voor extra beluchting van de verbrandingskamer zorgen voor nog meer besparing, dankzij het lage energieverbruik.

11 11 EENVOUDIGE TOUCH BEDIENING Een overzichtelijke menustructuur zorgt voor een optimale bediening. De standaard ingebouwde software zorgt voor de aansturing van een combinatie met buffervat, zonnecollectoren en meerdere gemengde cv groepen bestaande uit bijvoorbeeld radiatoren en vloerverwarming. OVERZICHTELIJKE SOFTWARE Via de computer is het mogelijk om in verbinding met de houtvergasser-ketel de besturing overzichtelijk weer te geven en aanpassingen aan te brengen. Bovendien worden eventuele foutmeldingen overzichtelijk weergegeven. INTELLIGENTE THERMOSTAATREGELING Een digitale thermostaat RS200 maakt het mogelijk om de houtvergasser vanuit uw woonkamer te besturen. Daarbij kunnen alle overzichtelijk weergegeven gegevens, zoals kamertemperatuur, naar wens worden ingesteld. De kamerthermostaat kan eveneens verschillende CV groepen prograeren. Voor het instellen van alleen de kamertemperatuur en het in- en uitschakelen van de verwarming voldoet de eenvoudige RRF thermostaat. BEDIENING VIA UW SMARTPHONE APP Met de optionele Besturings-app voor de mobiele telefoon is het mogelijk de houtvergasser op afstand te bedienen (via WIFI). De bediening is overzichtelijk en eenvoudig. De actuele temperatuur en het gewenste prograa kan hiermee worden ingesteld. Bovendien kunt u de status van de houtvergasser aflezen. De app is zowel voor Android als IOS beschikbaar. BUITENTEMPERATUUR REGELING (OPTIONEEL) Een extra buitentemperatuur afhankelijke regeling is optioneel te installeren. De set MK261 wordt middels een CAN-Bus verbinding aangesloten. De bediening en configuratie geschiedt vervolgens met de bestaande touch-besturing. De set MK261 kan een buffervat, pompset, 2 gemengde pompgroepen en externe warmtebron aansturen.

12 12 TECHNISCHE KENMERKEN 1. Vulruimte hout 2. Stookrooster 3. As-lade 4. Geregelde voorverwarmde secundaire lucht 5. Geregelde voorverwarmde primaire lucht 6. Turbo-branderkamer 7. Virbulators 8. Reinigingshandel 9. Rookgasventilator 10. Rookgasafvoer 11. Bediening 12. Servo-Motoren voor luchtregeling 13. Extra sterke isolatie 14. Tweede rookgaskanaal 15. Optioneel met automatische ontsteking Vulruimte volledig bekleedt met roestvaststaal Volledig geïsoleerde branderkamer Zoneregeling verbrandingslucht Variable warmtewisselaar reiniging Automatische ontsteking met hete lucht Verbrandingsoptimalisatie door lambdasonde Gloeibed blijft behouden door optimale luchttoevoer Uitgebreide en overzichtelijke Touch-besturing Buffervat-sturings-software standaard aanwezig Lange navul-interval Efficiëncy van meer dan 94%

13 13 MAAT F MAAT D 160 MAAT C MAAT A MAAT E MAAT B TECHNISCHE INFORMATIE TYPE - Technische gegevens BMK 20 BMK 30 BMK 40 BMK 50 Vermogen ,3 (39,4*) 50 (42,5*) kw Maatvoering incl. isolatie Breedte Maat D Hoogte Maat E Diepte Maat F Brandstofruime Breedte vulruimte Diepte vulruimte Liter Waterinhoud Maximale waterdruk Liter bar Transportgewicht ca kg Aanvoer en retour Aanvoer maat A Retour maat B R 1 1/ R 1 1/ R 1 1/ R 1 1/ Zoll Rookgasaansluiting maat C (zonder Knie) Diameter rookgasafvoer Benodigde schoorsteentrek 0,2 0,2 0,2 0,2 mbar Maatvoering zonder isolatie Breedte Hoogte Diepte Stroomaansluiting 230 V / 13 A 230 V / 13 A 230 V / 13 A 230 V / 13 A

14 14 TECHNISCHE INFORMATIE BEPALEN VAN DE JUISTE KETEL De grootte van de Ketel wordt berekend door het gewenste vermogen met 1,2 te vermenigvuldigen. Als de ketel groter wordt gekozen om minder vaak te hoeven bijvullen, dan moet men rekening houden met een buffervat dat minimaal 1,5x de energiehoeveelheid per vulling kan opslaan aan warmte. Grootte van de te verwarmen ruimte Goede isolatie Slechte isolatie Vermogen Advies 200 m 2 O 20 kw BMK m 2 O 20 kw BMK m 2 O 30 kw BMK m 2 O 30 kw BMK m 2 O 40 kw BMK m 2 O 40 kw BMK m 2 O 50 kw BMK m 2 O 50 kw BMK 50 EISEN AAN DE OPSTELRUIMTE Model Grootte vd opstelruimte Benodigde Ruimte Het is van belang om de ruimte veilig in te richten, zonder dat er een onveilige situatie kan ontstaan. BMK x 148 cm 145 cm* BMK x 148 cm 145 cm* BMK x 148 cm 185 cm* BMK x 148 cm 185 cm* EISEN SCHOORSTEENKANAAL Model Effectieve schoorsteenhoogte Advies diameter Rookgasafvoer Een juist schoorsteenkanaal is noodzakelijk voor de juiste werking van de houtvergasser. Daarbij dient men rekening te houden met een condensvrije geïsoleerde rookgasafvoer. BMK BMK groter dan 6 m kleiner dan 6 m groter dan 6 m kleiner dan 6 m OVERIGE EISEN BUFFERVATEN De inbouw van een trekontlaster en explosieklep (type RE) van 200 doorsnede is noodzakelijk. Verder is een thermisch mengventiel van 55 Graden celcius noodzakelijk. Wij adviseren een buffervat dat voldoende groot is qua volume. Een volume van minimaal 2000 liter is daarbij te adviseren.

15 AANSLUITSCHEMA'S 15

16 23 GARANTIE EN SERVICE Nordic Fire beschikt over een landelijk netwerk van installateurs die in staat zijn uw Guntamatic houtvergasser te installeren, onderhouden of service uit te voeren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een juiste werking van uw verwarmingssysteem. NORDIC FIRE Guntamatic staat voor hoogwaardige kwaliteit uit Oostenrijk Kurt Kaufmann, Hoofd ontwikkeling Guntamatic

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS

MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO HOUTGESTOOKTE CV KETELS MAGASRO VERBRANDINGSPRINCIPE STOKEN MET COMFORT Hout vullen, aansteken en al het andere verloopt automatisch. De grote verbrandingsruimte zorgt voor een lange verbrandingsduur.

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met groot vermogen 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout

VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met groot vermogen 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met groot vermogen 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout Technische gegevens Bestelnr. en prijzen: zie prijslijst VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel

Nadere informatie

2013 NL BE pelletkachels. pelletkachels

2013 NL BE pelletkachels. pelletkachels 2013 NL BE De werking van een pelletkachel Geluidsarme convectie ventilator Betere warmte overdracht waardoor een hoger rendement ontstaat. i Een knapperend houtvuur met de houtblokkenset voor uw pelletkachel

Nadere informatie

VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met hoog rendement 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout

VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met hoog rendement 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout VIESMANN VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel met hoog rendement 20 tot 50 kw voor de verbranding van kloofhout Technische gegevens Bestelnr. en prijzen: zie prijslijst VITOLIGNO 200-S Houtvergassingsketel

Nadere informatie

BIOSTAR BIOCOM PELLETKETELS PROFESSIONELE PELLETKETELS VAN 12 TOT 100 KILOWATT NORDIC FIRE

BIOSTAR BIOCOM PELLETKETELS PROFESSIONELE PELLETKETELS VAN 12 TOT 100 KILOWATT NORDIC FIRE BIOSTAR BIOCOM PELLETKETELS PROFESSIONELE PELLETKETELS VAN 12 TOT 100 KILOWATT NORDIC FIRE 2 PROFESSIONELE PELLETKETELS GUNTAMATIC IS EEN TOONAANGEVENDE OOSTENRIJKSE PRODUCENT VAN PELLETKETELS. NORDIC

Nadere informatie

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE De uitstekend voor renovatie geschikte verwarmingsketels bieden u het 0/L 0/V stookolie met de Eco-NOx, die speciaal ontwikkeld is om bij tot de bescherming van het milieu. 0/L 0/V De verwarmingsketels,

Nadere informatie

NORDIC FIRE PELLETKETELS

NORDIC FIRE PELLETKETELS NORDIC FIRE PELLETKETELS Pelletketels voor grotere woningen en industrie BESPAREN DOOR TE VERWARMEN MET PELLETS PELLETS ZIJN DE IDEALE BRON OM MILIEUVRIENDELIJK, SCHOON EN GOEDKOOP TE VERWARMEN. IN SITUATIES

Nadere informatie

Het cascadesysteem. in één compact toestel

Het cascadesysteem. in één compact toestel Het cascadesysteem in één compact toestel De ThermoSystem HRM is met recht uniek te noemen. En wel omdat het een ruimtebesparend alternatief is voor de gebruikelijke cascade-opstelling. Het blijft verbazingwekkend

Nadere informatie

Stukhoutketel. www.froeling.com

Stukhoutketel. www.froeling.com Stukhoutketel www.froeling.com Uit het beste huis Fröling houdt zich al bijna vijftig jaar bezig met het efficiënte gebruik van hout als energiedrager. De naam Fröling staat nu dan ook borg voor moderne

Nadere informatie

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie.

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie. SENSE Een nieuwe Dovre sensatie www.dovre.be Vertrouw op Dovre: Uw warmtecomfort. Onze traditie en ons vakmanschap. De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie

Dossier: Afvalverwerking en verwarming

Dossier: Afvalverwerking en verwarming Dossier: Afvalverwerking en verwarming In een houtverwerkend bedrijf heeft men altijd met afval te maken. Optimalisatiesystemen en efficiëntie zorgen er gelukkig voor dat dit tot een minimum wordt beperkt.

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt Itho Daalderop Condenserende cv-ketels comfortabel & efficiënt Cube One - Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu - Hoogste tapwaterrendement - Intelligente comfortregeling - Geschikt voor

Nadere informatie

S3 Turbo Stukhoutketel. S3 Turbo NU OOK MET BREEDBAND LAMBDA SONDE EN SERVOMOTOREN.

S3 Turbo Stukhoutketel. S3 Turbo NU OOK MET BREEDBAND LAMBDA SONDE EN SERVOMOTOREN. S3 Turbo Stukhoutketel S3 Turbo NU OOK MET BREEDBAND LAMBDA SONDE EN SERVOMOTOREN www.hout-cv.nl Uit het beste huis Froling houdt zich al meer dan vijftig jaar bezig met efficiënt gebruik van hout als

Nadere informatie

ONE BASIC gwarancja garantie Wij hebben > 90 % altijd 8-20 kw voldoende pellets op voorraad! De innovatieve HT One HT-troni n ci Touch 8-20kW

ONE BASIC gwarancja garantie Wij hebben > 90 % altijd 8-20 kw voldoende pellets op voorraad! De innovatieve HT One HT-troni n ci Touch 8-20kW 8-20kW 8-20kW ONE is de nieuwste HT-ketel die is ontworpen voor het verbranden van pellets. Het apparaat heeft een compact ontwerp en een intuïtieve bediening. De ONE-modellenreeks begint met een vermogen

Nadere informatie

S3 Turbo Stukhoutketel. S3 Turbo NU OOK MET BREEDBANDLAMBDASONDE EN SERVOMOTOREN.

S3 Turbo Stukhoutketel. S3 Turbo NU OOK MET BREEDBANDLAMBDASONDE EN SERVOMOTOREN. Stukhoutketel NU OOK MET BREEDBANDLAMBDASONDE EN SERVOMOTOREN www.froeling.com Uit het beste huis Froling houdt zich al meer dan vijftig jaar bezig met het efficiënte gebruik van hout als energiedrager.

Nadere informatie

<< www.dedietrich.be >> Premys

<< www.dedietrich.be >> Premys ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Premys VERWARMING EN sanitaire WARMWATER EASYLIFE Comfort is de essentie, daar kan u op vertrouwen >> Gegarandeerde kwaliteit >> Onbeperkt warmwater

Nadere informatie

VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw

VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw Technische gegevens Bestelnummer en prijzen: zie prijslijst VITOLIGNO 100-S type VL1B Houtvergassingsketel voor kloofhout van 45 tot 50 cm 2/2010 Vitoligno

Nadere informatie

i-serie COMFORT & RENDEMENT WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER

i-serie COMFORT & RENDEMENT WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER i-serie WARMTEPOMP READY COMFORTABELE WARMTE EN WARM WATER COMFORT & RENDEMENT VEEL WARM WATER OP EEN ENERGIE- ZUINIGE MANIER WARMTEPOMP READY Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

Pelletketel Pellson X3S kw

Pelletketel Pellson X3S kw Pelletketel Pellson X3S 8-29 kw De Pellson familie Het woord Pellson bestaat uit de woorden pellets en zon. De zon geeft energie aan de bomen, de pellets die van bomen zijn gemaakt geven warmte aan uw

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Nordic Fire CV haarden. NL Houtkachels met CV aansluiting

Nordic Fire CV haarden. NL Houtkachels met CV aansluiting Nordic Fire CV haarden NL Houtkachels met CV aansluiting 10 Comfortabel verwarmen en veel besparen op uw stookkosten De CV haarden van Nordic Fire zorgen voor comfortabele warmte in uw woning. Bovendien

Nadere informatie

VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw

VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw VIESMANN VITOLIGNO 100-S Houtvergassingsketel 20 kw Technische gegevens Bestelnummer en prijzen: zie prijslijst VITOLIGNO 100-S type VL1B Houtvergassingsketel voor kloofhout van 45 tot 50 cm 5/2013 Vitoligno

Nadere informatie

ALTECH Aqua PLUS: De Aqua PLUS is een houtkachel voorzien van 2 geïntegreerde warmtewisselaars maar het principe is verder gelijk aan de overige speksteenkachels van Altech. Zo is ook deze haard voorzien

Nadere informatie

Installatie en gebruikshandleiding

Installatie en gebruikshandleiding Installatie en gebruikshandleiding Voor de schoorsteenveger: Efficiëntie en emissies, zie de bijgevoegde verklaring! Opgelet! Noodzakelijk voor de installatie en werking: controleer of er geen schade is

Nadere informatie

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort!

Remeha Avanta Platinum Plus. Het hoogste cijfer voor comfort! Remeha Avanta Platinum Plus Het hoogste cijfer voor comfort! Comfortabele warmte en royale hoeveelheden warm water Remeha Avanta Plat De Remeha Avanta Platinum Plus is de nieuwste condenserende gaswandketel

Nadere informatie

Pelletketel CV. Ruimteverwarming. Warmtapwater

Pelletketel CV. Ruimteverwarming. Warmtapwater Een CV-ketel op houtpellets (pelletketel CV) is een hernieuwbaar alternatief voor de HR-ketel op aardgas. De pelletketel verbrandt houtpellets met een hoog rendement. De pellets worden door de gebruiker

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

Product overzicht houtpellet ketels

Product overzicht houtpellet ketels Hernieuwbare Energie, (CO2)- klimaatneutraal, in balans met de natuur Verwarmingssystemen op hout Product overzicht houtpellet ketels 10 kw tot 60 kw HDG K: de kleine zuinige 10 kw tot 60 kw Automatische

Nadere informatie

Stukhoutketel. www.froeling.com

Stukhoutketel. www.froeling.com Stukhoutketel Onderscheiden met het milieukeurmerk! www.froeling.com Verwarmen met stukhout Het familiebedrijf Fröling houdt zich al bijna vijftig jaar bezig met het efficiënte gebruik van hout als energiedrager.

Nadere informatie

BALANCE HAPERO. Kelder uitvoering Verdieping uitvoering Woonkamer uitvoering ENERGIETECHNIK GMBH PLUG INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK

BALANCE HAPERO. Kelder uitvoering Verdieping uitvoering Woonkamer uitvoering ENERGIETECHNIK GMBH PLUG INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK HAERO ENERGIETECHNIK GMBH LUG & C E R T I F I C A T E FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN F I R E L U G A N D F I R E. E U INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK BALANCE Kelder uitvoering Verdieping uitvoering Woonkamer

Nadere informatie

geotherm 3 kw warmtepomp

geotherm 3 kw warmtepomp geotherm 3 kw warmtepomp Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met de geotherm 3 kw warmtepomp

Nadere informatie

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Naneo CONDENSERENDE GASWANDKETEL EASYLIFE De essentie van condensatie >> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

S4 Turbo Stukhoutketel. S4 Turbo. www.froeling.com

S4 Turbo Stukhoutketel. S4 Turbo. www.froeling.com Stukhoutketel S4 Turbo Onderscheiden met het milieukeurmerk! www.froeling.com Verwarmen met stukhout Froling houdt zich al meer dan vijftig jaar bezig met efficiënt gebruik van hout als energiedrager.

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Verwarmen met stukhout

Verwarmen met stukhout Verwarmen met stukhout De Luxe 18 De Luxe 20-40 Lambda 20-40 1 Vakbekwaamheid is ons succes... HERZ FEITEN: 22 Bedrijven Hoofdvestiging in Oostenrijk Onderzoek & ontwikkeling in Oostenrijk Oostenrijkse

Nadere informatie

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer de perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer controle evohome biedt de overtreffende trap op het gebied van controle. Door middel van het overzichtelijke bedieningspaneel of de HR92 radiatorregelaar(s)

Nadere informatie

Welkom WWW Themadag Verwarmen zonder gas

Welkom WWW Themadag Verwarmen zonder gas Welkom WWW Themadag Verwarmen zonder gas 26-08-2017 Waarom deze themadag? Rijk, provincies en gemeenten sturen aan op energieneutraal wonen. Als het aan de overheid ligt is in 2050 geen woning meer aan

Nadere informatie

Voordelen van houtpellets. ontstaat er een CO2 overschot en dat zorgt weer voor Premium Line

Voordelen van houtpellets. ontstaat er een CO2 overschot en dat zorgt weer voor Premium Line Voordelen van houtpellets Stoken op houtpellets is tot wel 40% goedkoper dan op gas. Het stoken van houtpellets is nagenoeg CO2 neutraal. Geen verspilling van resthout omdat iedere vezel van de boom gebruikt

Nadere informatie

HDG Compact Serie houtverwarmingssysteem

HDG Compact Serie houtverwarmingssysteem Hernieuwbare Energie, (CO2)- klimaatneutraal, in balans met de natuur Verwarmingssystemen op hout HDG Compact Serie houtverwarmingssysteem 25 kw tot 80 kw. Geschikt voor snippers, pellets, houtkrullen

Nadere informatie

>> Een maximum aan besparingen >> Comfort voor iedereen >> Ideaal voor renovatie

>> Een maximum aan besparingen >> Comfort voor iedereen >> Ideaal voor renovatie ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Wingo CONDENSERENDE STOOKOLIEKETELS EASYLIFE Condensatie stookolie aan de beste prijs! >> Een maximum aan besparingen >> Comfort voor iedereen >> Ideaal

Nadere informatie

Pelletketels. De toekomst van ecologisch verwarmen

Pelletketels. De toekomst van ecologisch verwarmen Pelletketels Hoog Rendement Elektronisch modulerend Automatische reiniging Eenvoudige installatie 4 vermogens: 9, 15, 25 en 42 kw De toekomst van ecologisch verwarmen Waarom kiezen voor een Ekoheat pelletketel?

Nadere informatie

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW Kiezen voor meer comfort en energie-besparing. De beste prestaties, met minder verbruik. Kennis en intlegentie ten dienste

Nadere informatie

NIEUW NIEUW 34T/35T 2009

NIEUW NIEUW 34T/35T 2009 NIEUW 2009 34T/35T NIEUW Kachels op hoog niveau De Handöl 34T en 35T zijn twee speksteenkachels met een nog beter zicht op het vuur, een betere warmteopslag en een nieuwe, hoge en slanke vorm. De verbrandingskamer

Nadere informatie

Wonen met Groen & Warm

Wonen met Groen & Warm Wonen met Groen & Warm Uw woning wordt verwarmd door Groen&Warm. Groen&Warm is een producent en leverancier van warmte op basis van biomassa. U leest in deze folder wat dat voor u betekent. Groen&Warm

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE revolutionair design Een aanwinst voor elk interieur In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit

Nadere informatie

Prijslijst houtkachels 8/2014 Introductie prijzen geldig tot 30/11/2014

Prijslijst houtkachels 8/2014 Introductie prijzen geldig tot 30/11/2014 TORUS - Bovenaansluiting ø150mm - Naturel grijs of UNI 2.490,- - Wildblauw 2.735,- - set pootjes (incl. montage) 85,- TORUS DEPOT - Bovenaansluiting ø150mm - Naturel grijs of UNI 2.995,- - Wildblauw 3.260,-

Nadere informatie

fire Universal-6 keep your for life keep your fire - for life

fire Universal-6 keep your for life keep your fire - for life keep your fire for life Universal-6 UNIVERSAL-6 Een begrip onder de inzet houthaarden Sommige producten zijn en blijven klassiekers. Zij doorstaan de tand des tijds en zullen altijd vanuit ontwerp of

Nadere informatie

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6 Baby 7.5kW Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal Algemeen Merk Flumenfire Verwarmend vermogen indicatie 150 m3 Aansluiting Luchtventilatie Electrisch verbruik

Nadere informatie

Product-Data-Blad. Avanta CW6. De compacte ketel met grootse prestaties

Product-Data-Blad. Avanta CW6. De compacte ketel met grootse prestaties Product-Data-Blad Avanta CW6 Avanta CW6 De compacte ketel met grootse prestaties Avanta Breed inzetbaar Door het grote vermogensbereik van de Remeha Avanta CW6 (5 t/m 25 kw) is hij toepasbaar zowel in

Nadere informatie

De Vaillant Elektrische Warmtepomp Een duurzame aanwinst

De Vaillant Elektrische Warmtepomp Een duurzame aanwinst De Vaillant Elektrische Warmtepomp Een duurzame aanwinst De vernieuwende voordelen van de Vaillant Elektrische Warmtepomp Warmte uit de grond? Het kan. Met de Vaillant Elektrische Warmtepomp. Deze haalt

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE

PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE PRESTIGE 884.297-01 PRESTIGE W W W. I N T E R G A S V E RWA R M I N G. N L PRESTIGE VO O R O P I N WA R M T E Revolutionair design In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar

Nadere informatie

HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS

HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS EEN INNOVATIEF EN MILIEUVRIENDELIJK VERWARMINGSCONCEPT AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN Een innovatieve en hoogperformante houtkachel SPEETBOX BY STARCK warmtemeubels hebben alles

Nadere informatie

CV-regelapparatuur. de standaard in kamer- en klokthermostaten. Honeywell perfect geregeld

CV-regelapparatuur. de standaard in kamer- en klokthermostaten. Honeywell perfect geregeld CV-regelapparatuur de standaard in kamer- en klokthermostaten Honeywell perfect geregeld Het hele huis behaaglijk warm Chronotherm Vision Chronotherm Vision Geavanceerde touchscreen bediende klokthermostaat

Nadere informatie

Rikatronic 3. Innovatie van de 3 e generatie. De kachel.

Rikatronic 3. Innovatie van de 3 e generatie. De kachel. Rikatronic 3 Innovatie van de 3 e generatie De kachel. DRie SteRke VooRDelen: comfortabel. Zuinig. Milieuvriendelijk. Pssst... Hout bijvullen alsjeblieft. Rikatronic 3. ÉÉN SYSTEEM drie VOORdELEN: comfortabel

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

THISION. Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw

THISION. Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw THISION Condenserende gasketels vermogen 900 W - 50 kw THISION... gaswandketels, kwaliteit waarop je kunt vertrouwen Alles voor een zorgeloze toekomst. De THISION van ELCO overtuigt door zijn innovatieve

Nadere informatie

Elga WINNAAR De kracht van de combinatie

Elga WINNAAR De kracht van de combinatie Elga WINNAAR 2010 innovatieve Hybride module voor hr ketels De kracht van de combinatie E T E De Elga DE Elga steekt minder energie in de bestaande bouw Techneco ontwikkelde een oplossing die even simpel

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Comfortabel verwarmen en veel besparen op uw stookkosten

Comfortabel verwarmen en veel besparen op uw stookkosten Comfortabel verwarmen en veel besparen op uw stookkosten De CV haarden van Nordic Fire zorgen voor comfortabele warmte in uw woning. Bovendien bespaart u sterk op uw stookkosten, waardoor de investering

Nadere informatie

Bespaar geld en energie met

Bespaar geld en energie met Bespaar geld en energie met MasterTherm warmtepompen. Neringstraat 10 8263 BG Kampen www.geoholland.nl De voordelen van een MasterTherm warmtepomp MasterTherm doet eigen research, productie en ontwikkeling

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit gekeken.

Nadere informatie

Verwarmen met stukhout

Verwarmen met stukhout UW BETROUWBARE PARTNER Verwarmen met stukhout meer dan 110 jaar op de markt BioControl 18-40 Lambda 18-40 HERZ Energietechnik GmbH HERZ Armaturen GmbH De onderneming HERZ is opgericht in 1896 en nu al

Nadere informatie

Installatie en gebruikshandleiding

Installatie en gebruikshandleiding Installatie en gebruikshandleiding Voor de schoorsteenveger: Efficiëntie en emissies, zie de bijgevoegde verklaring! Opgelet! Noodzakelijk voor de installatie en werking: controleer of er geen schade is

Nadere informatie

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort

geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geotherm hybride systeem Duurzaam genieten van maximaal comfort geldig vanaf 01.09.2012 Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm kraanwater s Winters lekker behaaglijk, in de zomer heerlijk koel

Nadere informatie

De Aqua Air Flow is een revolutionaire "Hydro"-kachel, die tot 50% van zijn geproduceerde warmte-energie aan de centrale verwarming kan afgeven.

De Aqua Air Flow is een revolutionaire Hydro-kachel, die tot 50% van zijn geproduceerde warmte-energie aan de centrale verwarming kan afgeven. De Aqua Air Flow is een revolutionaire "Hydro"-kachel, die tot 50% van zijn geproduceerde warmte-energie aan de centrale verwarming kan afgeven. Het grootste verschil ten opzichte van bestaande "Hydro"-kachels

Nadere informatie

GASELLE Hi-TECH HOUT KETELS EN COMBI HOUT/PELLET KETELS M E S C O L I C A L D A I E D A L 1 9 6 2

GASELLE Hi-TECH HOUT KETELS EN COMBI HOUT/PELLET KETELS M E S C O L I C A L D A I E D A L 1 9 6 2 GASELLE Hi-TECH HOUT KETELS EN COMBI HOUT/PELLET KETELS M E S C O L I C A L D A I E D A L 1 9 6 2 Nieuwe lijn GASELLE Hi-TECH. Dé evolutie van de hout biomassa ketel VERWARMEN DOOR MIDDEL VAN HOUT OF HOUT

Nadere informatie

ALFEA. lucht-water warmtepompen A +(+) A (+)

ALFEA. lucht-water warmtepompen A +(+) A (+) lucht-water warmtepompen A +(+) A (+) lucht-water warmtepompen Alfea range Lucht-water warmtepomp en +35 C watertemperatuur type Extensa: 4,50-16,06 kw type Excellia: 10,80-15,17 kw en +45 C watertemperatuur

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Introductie voorstelling

Introductie voorstelling ÖkoFEN Produktinnovatie 2010 ÖkoFEN PELLEMATIC SMART Introductie voorstelling ing. Ludwig Van Wonterghem, ÖkoFEN Belgium Hoe verwarmen in een LEW of PH? Vaak toegepaste technologie : -Elektrische (directe)

Nadere informatie

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Product-Data-Blad Remeha CWH Condenserende HR-boiler Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Leverbaar in van 30 tot 120 kw Bedankt. Tot 41,5% van de investering aftrekbaar door EIA! Remeha CWH Condenserende

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2017 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE een huis vol rendabele warmte De ideale combiketel bestaat De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig

Nadere informatie

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design zonnesystemen HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Modulens O CONDENSERENDE STAANDE STOOKOLIEKETEL ADVANCE Hoogwaardige stookolietechnologie >> >> >> Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit

COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit COMBIFORT : VEELZIJDIGSTE COMBIKETEL MET HET MEESTE COMFORT Daalderop: warmtekenners met oog voor kwaliteit DAALDEROP, VEELZIJDIG IN WARMTE Daalderop, opgericht in 1880 in Tiel, is marktleider op het gebied

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

De kachel die energiebesparing gezellig maakt!

De kachel die energiebesparing gezellig maakt! De kachel die energiebesparing gezellig maakt! feer s volop N www.beaufortkachels.nl ELLEN MOD IEUWE hout & gas De ; variatie, variatie en nog eens... variatie! De is uit te breiden met allerlei handige

Nadere informatie

Productinformatie KWB EASYFIRE 1 Pelletverwarming. KWB Easyfire 1. Pelletverwarming kw Stoken met KWB-kwaliteit. Verbrandingstechnologie

Productinformatie KWB EASYFIRE 1 Pelletverwarming. KWB Easyfire 1. Pelletverwarming kw Stoken met KWB-kwaliteit. Verbrandingstechnologie Productinformatie KWB EASYFIRE 1 Pelletverwarming KWB Easyfire 1 Pelletverwarming 10 20 kw Stoken met KWB-kwaliteit Verbrandingstechnologie Waardevol partnerschap Wij zijn kwaliteitsfabrikanten van verwarmingsoplossingen

Nadere informatie

M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen

M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen Warmtepompen M-Thermal Voordelen lucht/water warmtepompen Elektrische verwarming Minder CO2 uitstoot Stookolie CV Ketel M-Thermal Het verwarmen met een lucht/water zorgt veruit voor het minste CO2 uitstoot.

Nadere informatie

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App

24/7 vanaf elke locatie de verwarming in uw huis regelen met de Danfoss Link App Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

Stand PERSDOSSIER BATIBOUW 2013

Stand PERSDOSSIER BATIBOUW 2013 Stand 6-229 PERSDOSSIER BATIBOUW 2013 COMPACTE HOUTKACHEL VOOR LAAGENERGIEWONINGEN Nieuwe SAEY Edvin II combineert klein vermogen met externe luchttoevoer en uitzonderlijke dichtheid IDEAAL VOOR LAAGENERGIEWONINGEN

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Bespaar geld en energie met

Bespaar geld en energie met Bespaar geld en energie met MasterTherm warmtepompen. Neringstraat 10 8263 BG Kampen www.geoholland.nl De voordelen van een MasterTherm warmtepomp MasterTherm doet eigen research, productie en ontwikkeling

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

SolarFreezer. Comfort zonder aardgas. Maart 2018

SolarFreezer. Comfort zonder aardgas. Maart 2018 SolarFreezer Comfort zonder aardgas Maart 2018 Wie zijn we? Geschiedenis: 2013 SolarFreezer BV opgericht 2015 Investeringsronde 2016 SolarFreezer systeem volledig functionerend 2017 7 systemen operationeel

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE 884.347-09 HRE WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE De combiketel die écht alles combineert De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Kleurrijke warmte p. 3. Design houtkachels met een plus p. 5. Optimale warmteverspreiding p. 7

Kleurrijke warmte p. 3. Design houtkachels met een plus p. 5. Optimale warmteverspreiding p. 7 PERSDOSSIER WINTER 2011 Klaar voor de winter! Nog even en dan komen herfst en winter er weer aan. Dan moeten we weer wennen aan kille ochtenden, gure dagen en koude nachten. Wat is er op zo n moment gezelliger

Nadere informatie

Tsjechische topkwaliteit

Tsjechische topkwaliteit www.hsflamingo.com Tsjechische topkwaliteit van een traditionele gerenommeerde producent Geproduceerd in Broumov, Tsjechië Jarenlang zorgen de kachels van HS Flamingo voor een gezellige warmte bij u thuis.

Nadere informatie

Energiezuinige warmteoplossingen

Energiezuinige warmteoplossingen Energiezuinige warmteoplossingen DE LOGISCHE STAP NAAR DUURZAAM VERWARMEN ER ZIJN MEERDERE WEGEN DIE LEIDEN NAAR CO 2 NEUTRAAL ATAG is al sinds 1948 thuis in energie. Sinds de oprichting hebben we geen

Nadere informatie

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam

Frisse Lucht GREEN PACKAGE. Energie uit de lucht - 100% duurzaam GREEN PACKAGE Energie uit de lucht - 100% duurzaam Het comfort van vloerverwarming, koeling en warmtapwater in een duurzaam energiesysteem voor bij u thuis. Frisse Lucht Green Package, duurzame energie

Nadere informatie