Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Belangrijk! Lees in deze gids aandachtig het onderdeel Services activeren. Die informatie is essentieel om uw computer blijvend te beschermen. MEGA DETECTION Snelle opstartgids Windows Vista, XP en 2000

2 > Desinstalleer andere programma's Belangrijk! Als op uw computer reeds een antivirusprogramma geïnstalleerd is, verwijder dat dan voor u Panda Antivirus 2008 installeert. Desinstalleer andere programma's Om te desinstalleren, volgt u onderstaande stappen: 1. Klik op de Windows Start knop en open het configuratiescherm. 2. Klik op Voeg toe of verwijder programma's (Programma s en functies bij gebruik van Windows Vista). 3. Selecteer het programma dat u wilt verwijderen en klik op Verwijder. (Maak de installatie ongedaan bij gebruik van Windows Vista). 4. Volg de stappen in de wizard om te desinstalleren.

3 Desinstalleer andere programma's Snelle opstartgids

4 > Installatie Volg de onderstaande stappen voor een correcte installatie. Zo zal uw computer volledig beschermd zijn tegen virussen en andere internetbedreigingen. 1. Start installatie: Plaats de CD in het CD-station van uw computer. Als u Panda Antivirus 2008 via internet gedownload heeft, start dan het betreffende bestand op en ga naar stap 4. Installatie 2. Panda Antivirus 2008 toont nu de installatie-wizard. Als de optie Automatisch Afspelen op uw computer ingeschakeld is, ga dan naar Stap 3. Als u installeert vanop een CD en de optie Automatisch Afspelen is niet ingeschakeld, start de installatie niet automatisch op na het plaatsen van de CD. Volg dan de onderstaande stappen: 2a. Dubbelklik op Deze computer op uw bureaublad. 2b. Gebruik de rechtermuisknop (de tweede knop) om het CD-of DVD-station aan te klikken waar u de schijf geplaatst heeft. 2c. Klik één keer op Zoeken (met de linkermuisknop). 2d. Dubbelklik op het Automatisch Afspelen bestand en de installatie-wizard start op. 3. Klik op het icoon om de installatie te starten. 4. Selecteer de taal waarin u het programma op uw computer wil installeren en klik op OK. 5. Een welkomstscherm toont componenten van Panda Antivirus 2008 die geïnstalleerd worden. Klik op Volgende.

5 Snelle opstartgids Installatie 6. Nu volgt het scherm met de licentie-overeenkomst. Klik op Ja om de voorwaarden te accepteren. Als u op Nee klikt, wordt het installatieproces stopgezet. Installatie 7. Er verschijnt een scherm waarin de directory voor installatie van het programma wordt aangegeven. Klik op Volgende. 8. Panda Antivirus 2008 scant nu het geheugen om zich ervan te verzekeren dat het programma geïnstalleerd wordt in een virusvrije omgeving. Als deze scan beëindigd is, krijgt u een rapport met alle gedetecteerde kwaadaardige software en met de ondernomen acties. Klik op OK. Panda Antivirus 2008 start met het kopiëren van bestanden die nodig zijn voor de installatie.

6 Snelle opstartgids Installatie 9. Zodra de bestanden gekopieerd zijn, verschijnt een samenwerkingsovereenkomst. U kunt toelaten dat er informatie over op uw computer gedetecteerde bedreigingen anoniem naar ons wordt verzonden. Zo helpt u ons om informatie over de verspreiding en impact van virussen up-to-date te houden. Installatie Klik op Volgende om verder te gaan. 10. Er verschijnt een venster dat u verzoekt de productservices op de website te activeren. Wij adviseren u de productservices nu te installeren, zodat u vanaf het begin profiteert van de updates en de rest van de services. Doe hiertoe het volgende: schakel de optie Activeer de services op de website in (deze is standaard ingeschakeld) en klik op Volgende. Nadat u het internetformulier heeft ingevuld, ontvangt u de informatie die u nodig heeft voor het configureren van de automatische updates en voor de toegang tot de rest van de services. 11. Een scherm vertelt dat de installatie voltooid is. Neem de cd uit de drive en klik op Beëindig.

7 Installatie Snelle opstartgids

8 > Services activeren U moet voor de volgende mogelijkheden de productservices activeren: 1. Profiteren van de dagelijkse automatische updates (zolang de productservices niet verlopen zijn). 2. Gebruik van technische ondersteuning en SOS Virus, de service die een snelle reactie biedt op aanvallen van onbekende virussen. 3. Toegang tot uw persoonlijke downloadgebied, waar u de laatst beschikbare productversies en -documentatie kunt downloaden. U hoeft de productservices alleen in de volgende gevallen te activeren: 1. U hebt het product in een winkel gekocht. 2. U hebt een nieuwe computer gekocht en Panda Antivirus 2008 behoorde tot de software die met de computer werd meegeleverd. Als dit voor u het geval, volg dan de onderstaande instructies om de services te activeren. Als dit niet het geval is, en u hebt geen ontvangen met uw klantgegevens, dan kunt u nu het programma configureren zodat het automatisch bijgewerkt wordt. Volg hiertoe de instructies in het gedeelte Update-instellingen. Services activeren OPMERKING: Zelfs als uw product meerdere licenties heeft, hoeft u de services slechts één keer te activeren. U kunt updates op de verschillende computers configureren met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord. Volg deze stappen om de services te activeren: A Dubbelklik op het programmapictogram in de Windows-taakbalk (naast de systeemklok). B Klik in het hoofdvenster van Panda Antivirus 2008 op het vraagteken (in de rechterbovenhoek) en klik vervolgens op Activeren (Web). C Uw Internet-browser wordt nu geopend. Volg deze stappen: 1. Selecteer het land waar u zich bevindt, en een taal.

9 Snelle opstartgids Services activeren 2. Als u al eerder de services voor een van onze producten hebt geactiveerd, geef dan aan of u deze wilt verlengen en klik op Volgende. Voer uw klantennummer en adres in. Klik op Volgende. OPMERKING: Als u uw klantennummer niet meer weet, klik dan op de optie die onder in het venster verschijnt. Wij sturen u dan een met uw gegevens. Als u nog niet eerder de services voor een van onze producten hebt geactiveerd, moet u opgeven of u het product voor zakelijk gebruik hebt gekocht. Selecteer Ja of Nee en klik op Volgende. Services activeren 3. Vul uw gegevens in in het formulier. Om door te kunnen gaan, moet u alle velden invullen waarbij een sterretje staat. Twee velden zijn bijzonder belangrijk: adres: Uw klantgegevens (essentieel om de updates te configureren) worden naar dat adres gestuurd. Dit moet een geldig adres zijn. Geeft u dit niet, dan zult u geen belangrijke informatie kunnen ontvangen. Activeringscode: U vindt deze code in de productverpakking, op de CD geplakt. 4. Er verschijnt een scherm met belangrijke informatie. Druk deze informatie af en/of bewaar deze op een veilige plaats. OPMERKING: Noteer deze informatie voordat u het laatste venster sluit dat u tijdens het activeren van de services te zien krijgt. Voor de zekerheid sturen wij u deze informatie per naar het in het formulier ingevulde adres. Als u de services op dit moment niet kunt activeren (omdat u bijvoorbeeld niet met het Internet bent verbonden), maakt u zich dan geen zorgen: u kunt het nog doen wanneer u wilt. Wel bevelen wij ten strengste aan dat u uw productservices zo snel mogelijk activeert. Het is niet mogelijk optimale bescherming te garanderen als de productservices niet zijn geactiveerd. Ook zal het product na enkele dagen niet meer worden bijgewerkt. Zodra u de services van Panda Antivirus 2008 op de webpagina hebt geactiveerd, moet u de automatische updates configureren.

10 > Updates instellen Zodra Panda Antivirus 2008 voor de eerste keer een internetverbinding detecteert, wordt het programma automatisch geüpdated. Echter, om in de toekomst updates te laten uitvoeren, moet u de automatische updates configureren. Volg onderstaande stappen om de configuratie als zodanig in te stellen: 1. Dubbelklik op het programmapictogram in de Windows-taakbalk (naast de systeemklok). 2. Controleer of de automatische updates zijn ingeschakeld door de volgende stappen te volgen. a) Klik op Update-instellingen. b) Controleer of het selectievakje Automatisch updates inschakelen is ingeschakeld. 3. Voer in het gedeelte Gebruikers ID de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u bij het activeren van de productservices hebt ontvangen. OPMERKING: Als u uw productservices nog niet heeft geactiveerd, doe dat dan nu door de instructies in het onderdeel Services activeren van deze gids te volgen. Updates instellen Als u deze gegevens niet genoteerd heeft ten tijde van het activeren van de services, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben ze u toegestuurd via . Print de bewaar hem op een veilige plaats. U heeft ze in de toekomst misschien nog nodig. Nadat u uw naam en wachtwoord heeft ingevoerd, klik op Controleer gegevens om te controleren of ze correct zijn. Hier heeft u een internetverbinding voor nodig. OPMERKING: In sommige gevallen, in het bijzonder wanneer u de services net heeft geactiveerd, kan het programma aangeven dat de ingevoerde gegevens onjuist zijn, ook als ze wel juist zijn. Probeer het in dit geval later nog eens.

11 Snelle opstartgids Updates instellen Klik op OK om het proces te beëindigen. Vanaf nu zal Panda Antivirus 2008 automatisch geüpdated worden wanneer dit nodig is en het programma een internetverbinding detecteert. Updates instellen

12 > Zelfdiagnose en scanning Nu is het tijd om een zelfdiagnose (een analyse van de programmastatus) uit te voeren. Deze diagnose geeft u de status van uw computerbeveiliging. Om dit te doen, volgt u de volgende stappen: 1. Klik met de rechtermuisknop op het Panda-icoon in de takenbalk (naast het klokje). 2. In het menu dat getoond wordt, klikt u (met de linkermuisknop) op Start zelfdiagnose. Een pop-up met de status van uw computerbeveiliging verschijnt. Deze waarschuwing ziet er zo uit: OPMERKING: Een hoog beschermingsniveau duidt erop dat uw computer voldoende beveiligd is. Als de zelfdiagnosewaarschuwing aangeeft dat het beschermingsniveau normaal of laag is, bestaat de kans dat het programma nog niet is geüpdated. Hoewel Panda Antivirus 2008 automatisch wordt bijgewerkt wanneer uw pc met het internet is verbonden, kunt u het programma ook bijwerken wanneer u maar wilt door het volgen van de volgende stappen: 1. Klik met de rechtermuisknop op het beerpictogram in de Windowstaakbalk (naast de systeemklok). 2. In het menu dat verschijnt, klik op Update om het proces te starten. OPMERKING: Houd er rekening mee dat uw pc verbonden moet zijn met internet om het programma te kunnen updaten. Zelfdiagnose en scanning Wanneer de update voltooid is, kunt u een zelfdiagnose uitvoeren om te controleren of het beschermingsniveau juist is.

13 Snelle opstartgids Zelfdiagnose en scanning U kunt nu best een volledige scan van uw computer uitvoeren. Om dit te doen, volgt u deze stappen: 1. Dubbelklik op het Panda-icoon in de takenbalk (naast het klokje). Het hoofdscherm van Panda Antivirus 2008 wordt geopend. 2. Selecteer Scannen. 3. Klik op Scan Deze computer. De scan begint. Zodra de scan uitgevoerd is, is uw computer beveiligd en vrij van alle kwaadaardige software, indringers en andere internetbedreigingen. Zelfdiagnose en scanning

14 Panda Antivirus 2008 is een complete beveiligingstoepassing, die geïntegreerde beveiliging met een hele reeks aanvullende functies voor uw pc biedt. Als u dubbelklikt op het Pandaicoon in de takenbalk (naast het klokje), opent het hoofdscherm van het programma. > Overzicht Hier kan u de status van de verschillende beveiligingsfuncties zien. Onderaan vindt u een korte omschrijving van elk van deze functies. Meer informatie vindt u onder Help (zie het onderdeel Help in deze gids). Updates De automatische updates van Panda Antivirus 2008 worden dagelijks uitgevoerd. Deze updates betreffen het virus en malware signature bestand. Dit bestand zorgt ervoor dat het programma alle bekende bedreigingen herkent en hiertegen bescherming biedt. U kan handmatige updates van het programma uitvoeren en automatische updates in- of uitschakelen. Bescherming tegen gekende bedreigingen Panda Antivirus 2008 detecteert en verwijdert alle soorten gekende kwaadaardige software die uw computer binnendringen of verlaten via alle soorten kanalen ( , internet downloads, bestandsdeling, enz.). Bescherming tegen fraude Panda Antivirus 2008 beveiligt u tegen toegang tot webpagina's die beheerd worden door fraudeurs. Help In de rechterbovenhoek van het hoofdscherm van het programma is er een vraagteken. Als u hierop klikt en vervolgens nogmaals klikt op de optie Panda AV 2008 Help, krijgt u toegang tot een uitgebreide en gedetailleerde help over alle aspecten van het programma. Overzicht

15 Snelle opstartgids Overzicht Veel voorkomende vragen (FAQ's) In het helpbestand van het programma zal u een onderdeel vinden met de meest voorkomende vragen van andere gebruikers en de antwoorden hierop. Panda Security services Klik op de Services knop in het hoofdscherm van het programma om de Beschikbare services voor geregistreerde gebruikers te zien. Mijn downloads area In dit gebied kan u bijvoorbeeld de meest recente versie van Panda Antivirus 2008 downloaden zolang uw services lopen. (www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/tree/). Online up-to-date informatie In de downloads area op de website van Panda Security (www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/docs/product/) kan u alle informatie met betrekking tot het product downloaden. Internet Tech support Voor een antwoord op de meest voorkomende vragen, ga naar het onderdeel Technische ondersteuning op de website van Panda Security (www.pandasecurity.com/homeusers/support/). Tech support via Als u het antwoord op uw vraag niet kan vinden op de website, staan onze technici ter uwer beschikking. Zend een naar en we formuleren zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag. OPMERKING: Als u tech support van buiten Nederland of België wil bereiken, kan u het adres opzoeken in de Panda Security Worldwide lijst of op Suggesties box Uw mening is heel belangrijk voor ons! Stuur ons uw ideeën, opmerkingen of suggesties om Panda Antivirus 2008, de Panda Security services of andere dingen te verbeteren. Overzicht Panda Security nieuwsbrieven Door op deze optie te klikken, wordt een scherm getoond dat u de mogelijkheid geeft u in te schrijven voor de IT security nieuwsbrieven. U krijgt ook toegang tot de archieven van de Panda Security nieuwsbrieven, waar u al het eerder gepubliceerde nieuws terugvindt.

16 Snelle opstartgids Overzicht Zend verdachte bestanden naar PandaLabs Als de scan verdachte bestanden detecteert, kunnen ze geïnfecteerd zijn door een nieuw virus of bedreiging. In dit geval kan u de bestanden naar ons zenden. Zo kunnen wij u snel en gratis een oplossing terugsturen of u ervan verzekeren dat de bestanden niet geïnfecteerd zijn. Lijst van detecteerbare virussen en bedreigingen Deze optie geeft u de mogelijkheid gedetailleerde informatie te krijgen over virussen en andere internetbedreigingen. Beveiligingsinfo Als u op deze link klikt, ontvangt u real-time informatie om uit de buurt te blijven van virussen en andere internetbedreigingen: Global Malware Observatory, Global ThreatWatch, herstelfaciliteiten, enz. Service vernieuwing Als uw services afgelopen zijn, kan u deze eenvoudig en snel verlengen op onze webpagina https://shop.pandasoftware.com/renewals. U kunt ook uw services verlengen door het product in de winkel aan te schaffen. Geef dan aan dat het om een verlenging gaat in stap 2 van het online registratieproces. Sites wereldwijd Krijg toegang tot de lokale Panda Security websites met gelokaliseerde informatie voor elk land op: Overzicht

17 Overzicht Snelle opstartgids

18 MEGADETECTIE: HET BEVEILIGINGSMODEL VAN PANDA Het beveiligingsmodel van Panda Security rust op vier pijlers die detectie garanderen van meer dan een miljoen virussen en andere bedreigingen. Het beschermingsniveau is daarmee veel hoger dan dat van andere beveiligingsoplossingen PERMANENTE BESCHERMING Dagelijkse automatische updates en voortdurende productverbeteringen bieden permanente beveiliging tegen Internetbedreigingen PROACTIEVE BESCHERMING TruPrevent Technologies detecteren en blokkeren onbekende bedreigingen door slim te scannen op potentieel gevaarlijk gedrag van programma s.* DIEP ONLINE SCANNEN De exclusieve technologieën van Panda TotalScan Pro hebben de mogelijkheid tot deepscanning om de meest geavanceerde bedreigingen, die traditionele bescherming kunnen passeren, te detecteren en te verwijderen u-365d TECHNISCHE SUPPORT Gespecialiseerde technische services, 24u-365d, via of op * Technologieën opgenomen in Antivirus + Firewall en Internet Security Panda L08GR-HO-01

Inhoudsopgave. G Data Software. G Data Software. G Data ServiceCenter. Installatie van de software. Na de installatie. De eerste keer starten

Inhoudsopgave. G Data Software. G Data Software. G Data ServiceCenter. Installatie van de software. Na de installatie. De eerste keer starten Inhoudsopgave 3 G Data ServiceCenter 5 Installatie van de software 6 Na de installatie 8 De eerste keer starten 10 SecurityCenter 16 Tips over viruscontrole 21 Tips over de virusbewaker 34 Tips over virusupdates

Nadere informatie

Handleiding. G Data InternetSecurity. G Data InternetSecurity. G Data ServiceCenter. Installatie van de software.

Handleiding. G Data InternetSecurity. G Data InternetSecurity. G Data ServiceCenter. Installatie van de software. Handleiding 2 G Data ServiceCenter 4 Installatie van de software 5 Na de installatie 6 De eerste keer starten 8 SecurityCenter 13 Tips over viruscontrole 18 Tips over de virusbewaker 28 Tips over virusupdates

Nadere informatie

Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging

Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging Welkom bij deze Inleidende gids - beveiliging Inhoud Welkom bij deze snelstartgids - beveiliging... 1 PC Tools Internet Security... 3 Aan de slag met PC Tools Internet Security... 3 Installeren... 3 Aan

Nadere informatie

AVG AntiVirus 2015. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014)

AVG AntiVirus 2015. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014) AVG AntiVirus 2015 Gebruikershandleiding Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014) C opyright AVG Technologies C Z, s.r.o. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve

Nadere informatie

Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding

Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding Avira Antivirus Premium Gebruikershandleiding Introductie Handelsmerken en Auteursrecht Handelsmerken Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere

Nadere informatie

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Producthandleiding Zorg voor het milieu: een vanzelfsprekende zaak. Symantec heeft de kaft van deze handleiding verwijderd om de ecologische voetafdruk van onze producten

Nadere informatie

Norton Security. Producthandleiding

Norton Security. Producthandleiding Norton Security Producthandleiding Zorg voor het milieu: een vanzelfsprekende zaak. Symantec heeft de kaft van deze handleiding verwijderd om de ecologische voetafdruk van onze producten te verkleinen.

Nadere informatie

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud McAfee Internet Security 3 McAfee SecurityCenter...5 SecurityCenter-functies...6 SecurityCenter gebruiken...7 Beveiligingsproblemen oplossen of negeren...17 Werken met waarschuwingen...21

Nadere informatie

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Total Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden gereproduceerd

Nadere informatie

Handleiding. Copyright 2013 Bitdefender

Handleiding. Copyright 2013 Bitdefender Handleiding Copyright 2013 Bitdefender Bitdefender Total Security Handleiding Publication date 07/04/2013 Copyright 2013 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit

Nadere informatie

AVG Internet Security 2012

AVG Internet Security 2012 AVG Internet Security 2012 Gebruikershandleiding Documentrevisie 2012.20 (3/29/2012) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de

Nadere informatie

Avira Internet Security Gebruikershandleiding

Avira Internet Security Gebruikershandleiding Avira Internet Security Gebruikershandleiding Introductie Handelsmerken en Auteursrecht Handelsmerken Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Installatie...4

Hoofdstuk 1: Installatie...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 Inhoud 2 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...4 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...5 1.2 Het product voor het eerst installeren...6 1.3 Toepassingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Family Protection Suite Gebruikershandleiding Introductie Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud McAfee Total Protection 7 McAfee SecurityCenter 9 Eigenschappen... 10 SecurityCenter gebruiken... 11 Koptekst... 11 Linkerkolom... 11 Hoofdvenster... 12 Informatie over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding i Inhoud Inleiding 5 McAfee SecurityCenter 7 Eigenschappen... 8 SecurityCenter gebruiken... 9 Koptekst... 9 Linkerkolom... 9 Hoofdvenster... 10 Informatie over SecurityCenter-pictogrammen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding versie 8.00

Gebruikershandleiding versie 8.00 versie 8.00 Antivirus Antispam Intrusion Guard Personal Firewall Parental Control Privacy Tools Beperkte garantie Norman garandeert dat de bijgevoegde cd-rom en documentatie geen productiefouten bevatten.

Nadere informatie

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Gebruikershandleiding (bedoeld voor productversie 6.0 en hoger) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Klik hier om de recentste versie van dit document te downloaden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright 2007 BitDefender

Gebruiksaanwijzing. Copyright 2007 BitDefender Gebruiksaanwijzing Copyright 2007 BitDefender BitDefender Internet Security 2008 Gebruiksaanwijzing Uitgegeven 2007.12.05 Copyright 2007 BitDefender Wettelijke verklaring Alle rechten voorbehouden. Geen

Nadere informatie

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Inhoud Internet Security 2015 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...5 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...6 1.2 Het product voor het eerst installeren...6 1.3 Toepassingen installeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Professional Security Gebruikershandleiding Introductie Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere

Nadere informatie

Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING

Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING Kaspersky Anti-Virus 2010 HANDLEIDING P R O G R A M M A V E R S I E : 9. 0 E S S E N T I Ë L E R E P A R A T I E 2 Geachte gebruiker! Hartelijk dank voor uw keuze van ons product. We hopen dat deze documentatie

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Installatie...5

Hoofdstuk 1: Installatie...5 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Inhoud 2 Inhoud Hoofdstuk 1: Installatie...5 1.1 Voordat u de eerste keer installeert...6 1.2 Het product voor het eerst installeren...7

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Copyright 2007 BitDefender

Gebruiksaanwijzing. Copyright 2007 BitDefender Gebruiksaanwijzing Copyright 2007 BitDefender BitDefender Internet Security 2008 Gebruiksaanwijzing Uitgegeven 2007.09.06 Copyright 2007 BitDefender Wettelijke verklaring Alle rechten voorbehouden. Geen

Nadere informatie

AVG Performance. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014)

AVG Performance. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014) AVG Performance Gebruikershandleiding Documentrevisie 2015.03 (10/24/2014) C opyright AVG Technologies C Z, s.r.o. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Norton 360 Gebruikershandleiding Documentatieversie 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. De Gelicentieerde Software en Documentatie worden geacht commerciële

Nadere informatie

Kaspersky PURE Gebruikershandleiding

Kaspersky PURE Gebruikershandleiding Kaspersky PURE Gebruikershandleiding PROGRAMMAVERSIE: 3.0 Geachte gebruiker, Hartelijk dank voor uw keuze van ons product. We hopen dat u deze documentatie nuttig vindt en dat deze u een antwoord biedt

Nadere informatie

4 + ServiceCenter. 7 + Statusweergaven. 12 + Viruscontrole. 14 + Status. 19 + Back-up maken en herstellen. 26 + Herstel

4 + ServiceCenter. 7 + Statusweergaven. 12 + Viruscontrole. 14 + Status. 19 + Back-up maken en herstellen. 26 + Herstel G DATA Software Inhoudsopgave De eerste stappen 4 + ServiceCenter + Installatie SecurityCenter 7 + Statusweergaven + Licentie + Softwaremodule V irusbeveiliging 12 + Viruscontrole + Bestanden in quarantaine

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding (bedoeld voor productversie 4.2 en hoger) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Inhoudsopgave 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Nieuwe functies... 4 1.2 Systeemvereisten...

Nadere informatie