Van de jeugdouderling.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de jeugdouderling."

Transcriptie

1 1 Van de jeugdouderling. Je hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, je hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om Hem te kunnen aanroepen met Abba, Vader. (Romeinen 8:15 ) Beste Jongelui, Het thema dat dit seizoen als een rode draad door het jeugdwerk loopt is Voel je thuis. Thuis voelen in het gezin, in het jeugdwerk, in de kerk maar vooral bij onze Vader in de hemel! Als je zonde toelaat in je leven zal het moeilijk voor jou zijn om je thuis te voelen bij God. Je voelt je schuldig en angstig. Ik denk maar even aan internet en zappen op TV. Voor je het weet zit je naar de verkeerde beelden te kijken. Het gebeurt vaker en vaker en ongemerkt kom je op een punt dat je de knop niet meer uit kunt zetten! Je gaat je schuldig voelen en wordt angstig voor de Heere God. Maar zo heeft de Heere God het niet bedoeld. Je hebt Zijn Geest ontvangen om met de zonde te breken! Laat je dus niet meer leiden door je eigen verkeerde gedachten maar laat je leiden door Gods wil. Dan kun je je echt een kind van God voelen!! Met vriendelijke groet, Arjan Dickhof

2 2 Diaconale jeugdactie 2007/2008 Reik Magareth de hand In oktober hebben we informatieavonden gehad voor de jeugd. Met een boeiend verhaal en beeldmateriaal is wel duidelijk geworden dat de situatie daar, ook al is het ook Europa, sterk verschilt van de onze. Ook u als lezer geven we graag wat extra informatie. Velen zullen zich afvragen waar de plaats Raho ligt. Raho bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de Oekraïne in het schitterende berggebied Unterkarpaten. Raho behoorde lange tijd tot Hongaars grondgebied. Door de vele oorlogen zijn grote delen van Hongarije in bezit genomen door o.a. Oostenrijk, Roemenië en Oekraïne. Zo is ook Raho in 1945 in handen gekomen van Oekraïne. In dit land zijn de Hongaren nu een minderheid geworden. In Raho is dit heel goed te zien. Van de ca inwoners zijn 1500 inwoners Hongaars. De Reformatorisch Hongaarse gemeenschap in Raho verzorgt haar kerkdiensten sinds jaar en dag in een huiskamer. Helaas is er beperkte ruimte waardoor het Woord van God maar aan een kleine groep mensen verkondigd kan worden. In 2003 zijn de eerste contacten gelegd tussen Ds. Laszlo Karoly uit Tesco en de diaconale commissie Hulp Oost-Europa Oldebroek. Het idee van de Reformatorisch Hongaarse gemeenschap was om op zoek te gaan naar een eenvoudig onderkomen om daar kerk te kunnen houden. De diaconale commissie Hulp Oost-Europa was direct enthousiast en wilde graag meewerken aan een nieuw onderkomen. De Reformatorische gemeente ging haar plannen uitwerken. In 2004 werden de bouwtekeningen en andere vergunningen besproken. Verder werd in Raho een commissie gevormd die de bouw van het kerk zou gaan leiden. Begin 2005 kreeg men definitief de beschikking over een stuk grond. Waarna men gelijk is begonnen met de bouw van de kerk. Tot medio 2006 ging de bouw voortvarend. Maar vooral door de kostenstijgingen van de

3 3 bouwmaterialen (de prijzen van materialen kunnen wekelijks/maandelijks met 10-tallen procenten stijgen) stagneert de bouw nu. Tijdens de voorjaarsreis van dit jaar heeft de diaconie alvast een voorschot meegegeven voor de actie die nu gehouden wordt zodat ook afgelopen zomer de werkzaamheden voortgezet konden worden. Momenteel is een aantal gemeenteleden weer op reis en we hopen een volgende keer goed nieuws van hen te kunnen doorgeven. Chocoladeletteractie november 2007 December komt er al weer aan. De kinderen van de zondagsschool zullen spoedig bij u aan de deur staan om de S of misschien wel het complete alfabet in chocola te verkopen. U laat ze toch niet voor niets door kou en regen lopen? t Is voor de gemeente in Raho en tevens een aardig schoencadeau. Wilt u meer weten of bestellen dan kunt u gerust de leiding (tel ) bellen. Namens de jeugdraad Rutger van t Slot SCHAATSEN IN THIALF Op vrijdag 9 november staat het jaarlijks gezamenlijke uitje naar Thialf in Heerenveen weer op het programma. Thialf betekent ijs en ijs betekent schaatsen! Iedereen die zin heeft om zijn of haar ijzers uit het vet te halen gaat natuurlijk mee!

4 4 We beginnen de avond om uur in het Open Huis. Vandaar gaan we lopend naar het Raadhuisplein waar de bus (met chauffeur) op ons wacht die ons naar Thialf brengt. We hopen rond uur weer terug te zijn. We worden dan afgezet bij de Dorpskerk. De kosten, voor bus en éntree, zijn net als vorig jaar 6,50 per persoon die je bij je eigen leiding mag voldoen! Consumpties moet je zelf voor zorgen. Geef je dus op bij je eigen leiding, uiterlijk 31 oktober a.s.!!! Net als voorgaande jaren hopen we op een grote groep schaatsers én een super gezellige avond. Groeten, OTW zaterdag PS.: Heb je nu geen schaatsen en wil je toch graag mee, dan kun je schaatsen huren bij Thialf voor 5,50 per paar. Je moet je dan daar wel eerst legitimeren. OJW 't LOO Hej luitjes, Het wordt weer echt herfst buiten, dus de donkere avonden worden weer opgevuld met veel sport, spel en gezelligheid! Kom en geniet met ons mee!!!! 3 november: We beginnen deze maand lekker relaxt. Gezellig met z'n allen voor het witte doek. Bij deze FILMAVOND ontbreken niet de welbekende popcorn, cola, chips, en m&m's ;) Vrijdag 9 november!!: Onze echte Oldebroekse 'Dancing on Ice'. Voor de meesten zonder 'Dancing', voor wie wil, met 'Dancing'.

5 Kortom; we begeven ons op Zie elders deze rubriek. 5 gladijs!! 10 november: APRES-SCHAATS-PARTY!!! Kom ook met je gebroken been..:p 17 november: We hopen dat jullie alweer genezen zijn van de blauwe plekken en de kneuzingen van vorige week, want vanavond gaan we SPORTEN!! Dus haal maar weer je sportkleding uit de kast, ja ja, we zijn aardig sportief op het OJW..;) 24 november: We gaan naar Zwolle op VOTUM-TOUR!! Hier zal de band SELA van de HGJB ons een geweldige avond bezorgen. Neem alvast een voorproefje op Geef je op bij Geert, kosten nog onbekend. Verdere informatie volgt nog. Hou ook onze site in de gaten!! We hopen jullie weer te zien!! Groetjes, Jan J, Heidi, Geert, Dineke, Jan W, Henriette, Karin en Jeanet Iets om te onthouden of, liever nog, te doen: sluit je aan bij de 'bouwers' en niet bij de 'slopers'. (1 Kor. 14:26) OTW-vrijdag Heey tieners, Zijn jullie er allemaal klaar voor want we hebben voor het herfstachtige november weer een geweldig programma, zodat we ons in ieder geval niet hoeven te vervelen!

6 6 2 november: Lekker onderuitgezakt op de bank, chips erbij en kijken maar! 9 november: Schaatsen. Meer informatie hierover vind je verderop in de gele bijlage. 16 november: Vanavond hebben we een paar mysterieuze gasten in ons midden, maar wie het toch zijn.? Geen idee 23 november: Regionale Tieneravond. Deze avond is samen met tieners uit de omgeving. Meer informatie hierover krijg je nog. 30 november: Zie ginds komt de stoomboot, ook dit jaar, uit Spanje weer aan. En ik denk dat ie voor ons ook nog wel iets over heeft. Toch??? Groetjes van het OTW-team!!! O.T.W. ZATERDAGAVOND Hallo tieners! De herfstvakantie zit er al weer op. Hopelijk genoeg energie opgedaan om in november er volop tegen aan te gaan! Lees maar mee: 03 nov. Regen, wind, modder, stinkende sloten, stroom- en prikkeldraad! Maar als beloning een heerlijke warme versnapering en je moeder een wasmachine vol vieze kleren Allemaal ingrediënten van de SLOTENTOCHT! vr. 09 nov. Heb jij je ijzers al uit het vet gehaald? Nee? Dan zou ik dat maar snel gaan doen want we gaan SCHAATSEN in Thialf! Meer hierover lees je elders in de jeugdrubriek.

7 7 10 nov. Vrijdag een activiteit dan wordt dat zaterdag een CHIPSEVENING. De voetjes kunnen van de vloer, zakken chips en glazen limonade in de aanslag en start de film! 17 nov. Ontdek je plekje! We houden een FOTOPUZZELTOCHT in ons mooie Oldebroek! vr. 23 nov. Ontmoet de tieners uit de regio en ga met hen de confrontatie aan tijdens de REGIONALE TIENERAVOND. Meer hierover lees je óf in de jeugdrubriek óf krijg je later van ons te horen. 24 nov. De maand december gaan wij als leiding met jullie op bezoek bij Fizzion en draaien dan met hun programma mee. Vanaf januari 2008 zal dat jullie plek voor de zaterdagavond worden. Dit betekent dat voor de meeste van jullie 24 nov. de laatste zaterdagavond bij het tienerwerk zal zijn! Speciaal daarom een UITFUIF die je echt niet mag missen. Missen zullen wij jullie zeker voor de ontzettend fijne avonden die we met jullie hebben gehad. Dank jullie wel daarvoor!!! Als afsluiter een gedachte voor ons allemaal: Geef God de eerste plaats in je leven, dan ontvang je, wat nodig is om te leven. n.a.v. Math. 6 vers 33 Cor, Henriëtte, Cor, Arjan, Loes, André, Mark, Ilonka, Wilbert, Renate, Jos, Jantine, Marleen en Ron (632431; otwzaterdag@hotmail.com)

8 8 FIZZION Hallo allemaal, Hier het stukje voor de maand november. We hebben voor deze maand ook weer een leuk programma voor jullie. Dus kom allemaal weer gezellig langs. Ben je nog nooit op Fizzion geweest of lijkt het je leuk om weer eens een keer langs te komen? Kom dan op zaterdagavond om 20:00 naar het Fizzionhonk boven in het Open Huis. Je bent van harte welkom! 3-11 Crea- Bea- avond. Deze avond staat nu in november gepland om dat het in de maand oktober niet doorgegaan is. Neem deze avond al je creativiteit mee. Meer kunnen we hierover nog niet zeggen Schaatsen Thialf. Let op! Dit is op een vrijdagavond. Je krijgt hierover nog meer informatie. Geef je wel op tijd op voor deze avond! Soosavond. Na de actieve avond gisteren hebben we vanavond de cooling down. Gezellig een spelletje doen of een filmpje kijken; het kan allemaal deze avond Voetballen. Deze avond gaan we voetballen met de Ring in Zwolle. We hopen deze avond niet alleen lekker te gaan voetballen maar ook een gezellige avond te hebben met de jeugdgroepen uit deze regio.

9 24-11 Op visite. Deze avond gaan we op visite bij de jeugdgroep van Kamperveen. Wat er deze avond verder op de planning staat weten wij ook niet maar het wordt vast gezellig. 9 God houdt zoveel van je dat Hij je neemt zoals je bent maar Hij houdt teveel van je om je zo te laten!!! MERAB TIENERGESPREKSKRING VAN WIJK 1 OP 'T LOO Hallo allemaal, D.V. zondag 18 november is het weer zover! We hopen dan weer met z'n allen bij elkaar te komen om verder te gaan met het 'Onze Vader'. Deze avond gaan we de zin: 'Uw Naam worde geheiligd' bespreken. Alle tieners vanaf 12 tot en met 14 jaar uit Oldebroek en omstreken zijn wederom van harte welkom vanaf uur in de Duif bij de Maranatha kerk. Tot de 18e van november! Marlies, Jan, Helga, en Janneke

10 10 SELA JONGERENGESPREKSKRING VAN WIJK 1 OP T LOO Hallo allemaal, Op D.V. zondag 11 november komen we weer bij elkaar. We staan deze avond stil bij de woorden de Schepper van hemel en aarde uit de beginregel van de geloofsbelijdenis. We zeggen wel eens: Het is toch mijn leven!. Maar eigenlijk is dat niet waar. Je leven is eigendom van je Maker, van God dus, en je mag Hem ermee dienen. Dat is om blij van te worden. Toch? Bidden jullie vooraf thuis ook al om Gods zegen? Voor wie nog nooit is geweest en ook eens wil komen: Sela is in zaal de Duif bij Maranatha en begint om uur. Voor meer informatie bel gerust: De leiding: Rolf van Loo, Jack Morren, Gerrit en Hanna Bakker

11 O.T.W. t LOO 11.COM Hallo! Afgelopen maand hadden we een leuk, afwisselend programma. Deze maand wordt nog beter! Vrijdag 2 november: Voor een appel en een ei Heerlijk langs de deuren sjouwen. Met schoenen die lekker zitten, een goed humeur en de beste ruil wordt het zeker een geslaagde avond! Vrijdag 9 november: Schaatsen Vanavond weer met z n allen naar Thialf! Meer info vindt je op een andere plaats in deze rubriek. Vrijdag 16 november: Elfstedentochtspel We blijven lekker in de stemming met dit ijzingwekkende leuke spel. Vrijdag 23 november: Regionale tieneravond Vanavond gaan we weer gezellig en serieus bezig met andere tienergroepen uit de omgeving. Kom ook! Vrijdag 30 november: Beroepenavond Er komt een echte deskundige, een beroeps, een professional, een. Nou ja, er komt dus iemand wat vertellen over zijn beroep. =) Tot dan! Gerrit, Jack, Helga, Aalt & Monique, Rolf en Hendrina, Beerd & Gertia Ongelovigen geloven het ongelooflijkste. (Visje) CREDO

12 12 Beste 15- plussers, Als we de Bijbel lezen mogen we dat boek heel praktisch gebruiken. God heeft de Bijbel gegeven aan ons om Hem te leren kennen, maar ook om keuzes te kunnen maken in ons leven. Het is daarom heel belangrijk om met elkaar ook te kunnen praten over de keuzes die jij maakt en hoe we die terug kunnen vinden in de Bijbel. De komende twee zondagen willen we stilstaan bij twee belangrijke onderwerpen waar wij jij graag voor willen uitnodigen. We willen stilstaan bij het thema van orgaandonatie en de volgende zondag willen we stilstaan bij het thema homoseksualiteit : op hoeveel gemeend meeleven kan een homojongere rekenen als hij met zijn verhaal voor de dag komt?? Wij kijken uit naar alvast twee boeiende bijbelstudieavonden in de maand november!! We hopen je binnenkort te ontmoeten op: Zondagavond 11 november: Organen, wat doe je ermee?? Zondagavond 25 november: Je zult maar homo zijn.. Vanaf uur ben je van harte welkom in het Fizzion honk en om uur willen we de avond beginnen!! Tot zondag!!!! Jan Wolf, Richard Klein, Henk van Raalte en Marjan Dickhof

VAN DE JEUGDOUDERLING. Willen jullie ook niet weggaan?

VAN DE JEUGDOUDERLING. Willen jullie ook niet weggaan? 1 VAN DE JEUGDOUDERLING Willen jullie ook niet weggaan? In hoofdstuk 6 van het evangelie van Johannes lezen we dat Jezus het Brood des Levens is. Hij is uit de hemel gekomen als het levende Brood. Hij

Nadere informatie

OTW 't LOO. Heeeej. 27 mei: THEMA-AVOND!! Ds. de Lange zal wat meer vertellen over Hemelvaart en Pinksteren... Dus zeker de moeite waard om te komen!!

OTW 't LOO. Heeeej. 27 mei: THEMA-AVOND!! Ds. de Lange zal wat meer vertellen over Hemelvaart en Pinksteren... Dus zeker de moeite waard om te komen!! 1 Jongerenavond Oldebroek Vraag er maar veel om Misschien heb jij wel eens zo n goedbedoeld advies gekregen. Vraag er maar veel om: is dat bijbels? Over dit onderwerp hoopt ds. A. de Lange op D.V. 3 juni

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, GOEDE VOORNEMENS!!

VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, GOEDE VOORNEMENS!! 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, GOEDE VOORNEMENS!! Als we het nieuwe jaar ingaan hebben we het over goede voornemens. We bedoelen dan dat we het anders gaan doen dan het afgelopen jaar. Stoppen

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING

VAN DE JEUGDOUDERLING 1 VAN DE JEUGDOUDERLING Hoe houd ik mijn straatje schoon? Als je jong bent wil je vaak van alles. Er komt in deze wereld ook veel op je af. Hoe ver ga je mee met de wereld. Of heb je als jongere van de

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: RUBRIEK JEUGDDIACONAAT (3) Kind jij bent altijd bij mij en al het mijne is van jou. (Luc. 15:31)

VAN DE JEUGDOUDERLING: RUBRIEK JEUGDDIACONAAT (3) Kind jij bent altijd bij mij en al het mijne is van jou. (Luc. 15:31) 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Kind jij bent altijd bij mij en al het mijne is van jou. (Luc. 15:31) Met deze tekst mochten we het winterwerk beginnen. Hoe meer je deze woorden op je laat inwerken hoe stiller

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING. Hallo Jongeren,

VAN DE JEUGDOUDERLING. Hallo Jongeren, 1 VAN DE JEUGDOUDERLING Hallo Jongeren, De maand December staat voor de deur. Deze maand wordt ook wel de feestmaand genoemd. Bijna iedereen kijkt uit naar deze maand. Want in deze maand worden er veel

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: Diaconale jeugdactie 2006-2007 Bohimma Karimbu, Een leesbaar Woord voor Ghana. Beste Jongelui,

VAN DE JEUGDOUDERLING: Diaconale jeugdactie 2006-2007 Bohimma Karimbu, Een leesbaar Woord voor Ghana. Beste Jongelui, 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, Op 4 oktober is het Dierendag, de dag waarop overal in de wereld stil wordt gestaan bij de rechten van de dieren. Je denkt er misschien niet direct aan maar ook

Nadere informatie

AKTIENIEUWS: Dagbani Bijbel VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste jongelui,

AKTIENIEUWS: Dagbani Bijbel VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste jongelui, 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste jongelui, De examentijd is weer begonnen. De afsluiting van een aantal jaren waarin je hard hebt geleerd om je diploma te kunnen halen. Tijdens je examenperiode kun je zelf

Nadere informatie

Openingsweekend: VAN DE JEUGDOUDERLING: Hoi jongelui, Ik zal mijzelf vermaken in Uw inzettingen.

Openingsweekend: VAN DE JEUGDOUDERLING: Hoi jongelui, Ik zal mijzelf vermaken in Uw inzettingen. 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Hoi jongelui, Ik zal mijzelf vermaken in Uw inzettingen. Deze tekst staat in psalm 119:16. In deze psalm schrijft David over de heerlijkheid van het Woord van God. Je zou eens

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest

VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: De woonplaats van de Heilige Geest Op Hemelvaartsdag is Jezus teruggegaan naar de hemel, naar Zijn Vader. Zijn werk op aarde was volbracht en Hij mag nu als Koning heersen aan

Nadere informatie

VAN EEN JEUGDOUDERLING:

VAN EEN JEUGDOUDERLING: 1 VAN EEN JEUGDOUDERLING: Hallo Jongeren, Vorig jaar in september zijn we begonnen aan het winterseizoen. En als jullie dit stukje lezen dan is het winterseizoen al weer bijna afgelopen. Want we hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!!

VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!! 1 VAN DE JEUGDOUDERLING: Beste Jongelui, De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!! Dat wensen we elkaar toe op Nieuwjaarsdag. Ik ben wel heel benieuwd wat jij een gelukkig nieuwjaar vindt. Misschien

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Voorganger Ouderling v. dienst Organist : ds. A. H Boschma : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong M.v.v. Kinderen en personeel van Het Mozaïek Thema

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

1 Petrus 4,6 Gastvrijheid

1 Petrus 4,6 Gastvrijheid 1 Petrus 4,6 Gastvrijheid Avondmaal Liturgie Voorzang: Gez 156,1.2.4 Welkom Stil gebed. Votum Zegengroet Zingen: Ps 84,1.2 Wet Zingen: Ps 135,3.12 Gebed Schriftlezing: - Genesis 18,1-10a - 1 Petrus 4,7-11

Nadere informatie

vragen te stellen, Een nieuwe start: Gemeente van Jezus Christus

vragen te stellen, Een nieuwe start: Gemeente van Jezus Christus Dienstnummer: 1316 zondag: 3 e zondag van de zomer datum: 07-07-2019 plaats: De Ontmoeting, Assen Schriftlezingen (onderstreept = hoofdlezing): Lucas 2:41-52 (BGT) liederen: Opw 733; 'Samen in het licht';

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Wijk West en Oostendorp Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging voor de startweek, als

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019

LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019 LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019 Thema: Wie heeft dat gemaakt? Voorganger : Ds. Fokko Kuipers Muzikale medewerking wordt verleend door: Muzikale groep uit Vierhouten Beamer

Nadere informatie

VOORBEREIDEN op ontmoeting

VOORBEREIDEN op ontmoeting VOORBEREIDEN op ontmoeting De klok luidt Muziek NADEREN tot de Eeuwige Intocht met lied Wees welkom allemaal Ontsteken van de kaarsen Stilte en welkom Aanvangsgebed met Bemoediging (C2G en gemeente) Votum

Nadere informatie

Kinder-, jeugd- en jongerenactiviteiten

Kinder-, jeugd- en jongerenactiviteiten Kinder-, jeugd- en jongerenactiviteiten Hervormde Gemeente Kapelle... 2 Crèche... 2 Kinderkerk... 2 Jeugdkerk... 3 KK(Koken en Kletsen)... 4 Kindercantorij "Parels"... 4 Belijdeniskring... 4 Gezamenlijke

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden.

, 25 jaar oud en getrouwd met Harmen. Deze zomer hoop ik mijn studie fiscaal recht en economie af te kunnen ronden. Even voorstellen! Hieronder vind je een overzicht van de JPT-ers die samen het JeugdPastoraatTeam vormen. Misschien heb jij al wel een gesprek gehad met één van hen. Mocht je behoefte hebben om met een

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013

Inhoud. Programma Zomer 2013. Programma Zomer 2013 Programma Zomer 2013 20 Inhoud Voorwoord... 3 Week 1 21 t/m 27 juli - Contact... 6 Week 2 28 juli t/m 3 augustus FF anders... 9 Week 3 4 t/m 10 augustus Te gek... 12 Week 4 11 t/m 17 augustus... 14 Extra

Nadere informatie

Ik ben de hand en jij de voet

Ik ben de hand en jij de voet Ik ben de hand en jij de voet Aangepaste dienst Zondag 30 maart 2014 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 45 : 1 en 2 l Laat de kind' ren tot Mij komen, alle alle kind'ren Laat

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017

Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017 Liturgie voor de kerkdienst in de Dorpskerk op zondag 2 april 2017 Deze dienst is in het bijzonder gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Het thema is: Hé, je wordt geroepen! Voorganger: Ds.

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12 Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Nou? Wij gaan trouwen!

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Waarom een Zondagboek?

Waarom een Zondagboek? Waarom een Zondagboek? Voor jou Op zondag ga je naar de kerk. Misschien vind je dat wel heel gewoon. Dat doen we toch altijd? Maar eigenlijk is het heel bijzonder. Want in de kerk luisteren we naar de

Nadere informatie

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 11 februari 2018 om 10:00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Muzikale medewerking: Jaap, Anke en Esmay Roggeband Jet Heijboer,

Nadere informatie

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor

Energieburn-outs komen maar al te vaak voor Voor introverte mensen zijn energie en balans belangrijke begrippen. Vaak is het ook iets waar we mee worstelen. De balans tussen activiteiten die energie vreten en activiteiten die energie opleveren,

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal

Verkiezingsprogramma. in eenvoudige taal Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Inhoudsopgave Voorwoord bladzijde 2 De Noordoostpolder bladzijde 4 Belangrijke punten bladzijde 6 Een eerlijke gemeente bladzijde 7 Goede zorg bladzijde 9 Rust op

Nadere informatie

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen?

Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Preek over Psalm 1,1 a.2 (jeugddienst): Hoe kan ik tijd met God doorbrengen? Gemeente van onze Heer Jezus Christus! Ze zitten met z'n tweeën op haar kamer: Reinier en Marloes. Ze kennen elkaar al een poosje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. .

Roel$&$Sandra$van$Heel$ Basielhof$65$ 4907$AH$Oosterhout$ T$06$21$390$312$$ W$www.leefintens.com$ Pagina$. 1$van$. . Het$ochtendritueel$ Gisteren hebben we kennisgemaakt met Daan en Sterre. Daan is een prikkelmijder, en Sterre is een prikkelzoeker. Als prikkelmijder probeert Daan zijn ochtend zo in te richten dat iedereen

Nadere informatie

Ons is een rijk evangelie toevertrouwd. Bemoedigingen vanuit de Schrift. Jouw rol als leidinggevende

Ons is een rijk evangelie toevertrouwd. Bemoedigingen vanuit de Schrift. Jouw rol als leidinggevende Ons is een rijk evangelie toevertrouwd Bemoedigingen vanuit de Schrift Jouw rol als leidinggevende Wat is jouw ideaal als het gaat over het delen van het evangelie met jouw kinderen, tieners of jongeren?

Nadere informatie

Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem

Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem 2a Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem EEN LIEDBOEK IS OOK NODIG klokgelui Ontvangst in de kerk. * DIENST VAN HET SAMENKOMEN * muziek voor de dienst De dienstdoende diakenen,

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 11 september 2016

Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Welkom! Thema vandaag. Deel je leven Orde voor de Baalderdienst m.m.v. Leden Baalderdienst commissie Voorganger: ds. Wim van der Wel Muziek: De-nu-je-onderweg-band

Nadere informatie

40 dagen sparen voor ons goede doel

40 dagen sparen voor ons goede doel Scheurkalender Vastentijd 40 dagen sparen voor ons goede doel. Hoe goed heb JIJ het? Misschien kun je een ander helpen, die het niet zo goed heeft als jij. Scheur elke dag een blaadje af En lees wat je

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

ACTIE KERKBALANS. Voor de campagne van 2018 is het thema. "Geef voor je kerk"

ACTIE KERKBALANS. Voor de campagne van 2018 is het thema. Geef voor je kerk ACTIE KERKBALANS Voor de campagne van 2018 is het thema "Geef voor je kerk" Een plek om tot jezelf te komen of anderen te ontmoeten, een plek om te vieren en te geloven voor iedereen heeft de kerk een

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 22 januari 2017

Baalderdienst Zondag 22 januari 2017 Baalderdienst Zondag 22 januari 2017 Welkom! Deel je leven met God, over bidden Orde voor de Baalderdienst Voorganger: Muziek: Organist: ds. Wim van der Wel Liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher Bert Slijkhuis

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 10 september 2017

Baalderdienst Zondag 10 september 2017 Baalderdienst Zondag 10 september 2017 Thema; Inspiratie, waar ben jij voor gebakken? Orde voor de Baalderdienst Voorganger: Muziek: Organist: ds. Wim van der Wel Nu-je-onderweg-band Bert Slijkhuis Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal -lezen formulier, 2e deel -brood en wijn door de rijen -zingen GK 125 'Alles in allen'

Viering Heilig Avondmaal -lezen formulier, 2e deel -brood en wijn door de rijen -zingen GK 125 'Alles in allen' Liturgie preek ochtenddienst over Psalm 46,1-3 -GKv Loppersum-Westeremden, 08-12-2013, viering HA -2e advent Welkom en mededelingen door ouderling Komen tot de Here Oproep om de Here te aanbidden, Stil

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Jezus als de goede herder. Fresco begin derde eeuw, catacombe van Callixtus.

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Gebedskalender Juni 2019

Gebedskalender Juni 2019 Gebedskalender Juni 2019 Wij weten immers dat, wanneer ons aardse huis, deze tent afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, maar eeuwig in de hemelen. 2 korinthe

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Programma 2008-2009. Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit!

Programma 2008-2009. Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit! Programma 2008-2009 Het nieuwe programmaboekje van Provider is uit! Het staat weer vol leuke onderwerpen en activiteiten waar je je voor kunt opgeven. De activiteiten zijn ingedeeld in drie groepen: -

Nadere informatie

MORGENSTOND KORT WEEK 39

MORGENSTOND KORT WEEK 39 MORGENSTOND KORT WEEK 39 Jaartekst 2017-2018 Visie van de oudsten Omzien naar elkaar en andere in onze omgeving en met elkaar groeien in discipelschap, tot eer van onze Heer Jezus Christus en tot opbouw

Nadere informatie

Dit is het thema voor het komende seizoen.

Dit is het thema voor het komende seizoen. Om te bewaren Informatie winterwerk Seizoen 2015 2016 Hervormde Gemeente in Reeuwijk te Beste Gemeenteleden. Door TE geven Dit is het thema voor het komende seizoen. Wij ontvangen en ontvingen veel van

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

40 DAys 40 nights. Werkboekje 40 dagentijd 2014. ProJOP

40 DAys 40 nights. Werkboekje 40 dagentijd 2014. ProJOP 40 DAys 40 nights Werkboekje 40 dagentijd 2014 De 40 dagen tijd is de periode voor Pasen. Het is een periode van stilte: van stilstaan bij waar je mee bezig bent, hoe je jezelf gedraagt, wat voor keuzes

Nadere informatie

Door wie laat jij je leiden?

Door wie laat jij je leiden? Overdenking zondag 7 februari 2016 Zin op Zondag in de Terskflierkerk Door wie laat jij je leiden? Lezing Romeinen 8:12-17 Door Ds. A.J.Wouda Geliefde kinderen van God, Wat mooi dat jullie er allemaal

Nadere informatie

PROGRAMMA CHECK THE FACTS DEEL EN WIN! Clubprogramma op basis van Rock Solid. stichting. Sirkelslag Young Programma Check the facts - Deel en win!

PROGRAMMA CHECK THE FACTS DEEL EN WIN! Clubprogramma op basis van Rock Solid. stichting. Sirkelslag Young Programma Check the facts - Deel en win! PROGRAMMA CHECK THE FACTS DEEL EN WIN! Clubprogramma op basis van Rock Solid stichting Sirkelslag Young Programma Check the facts - Deel en win! 1 Programma check the facts Deel en Win! Clubprogramma op

Nadere informatie

Stille Week Pasen door de ogen van Maria van Magdala en wat zie jij? 1 april u

Stille Week Pasen door de ogen van Maria van Magdala en wat zie jij? 1 april u Stille Week 2018 In de Stille Week volgen we Jezus op Zijn weg en kijken we steeds mee dit jaar door de ogen van iemand die dicht bij Hem stond. Wat deed het hen, wat doet het ons: Zijn lijden, sterven

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Joël & Dagmar Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Trouwdienst Joël en Dagmar Predikant: ds. H. de Bruijne Muziek: Gitaar: André Louw Piano: Hester Louw Binnenkomst bruidspaar Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Orde van dienst voor 16-06-2019 Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Bemoediging en groet Lied 217: 1, 2, 5 (De dag gaat open voor

Nadere informatie

Jaar A - Jezus! Samen op weg

Jaar A - Jezus! Samen op weg B I J L A G E B I J J A A R A Gebeden en liederen GEBEDEN GEKEND IN HEEL DE WERELD INHOUDSTAFEL Onze Vader Onze Vader, die in de Hemel zijt, Uw Naam worde geheiligd, Uw Rijk kome, Uw wil geschiede op aarde

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 - Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017 Orde van dienst De Leidraad ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kerstnachtdienst 24 december 2017 Voorganger: Ds. Nel van Dorp Organist: Patrick Hopper M.m.v. De Zanggroep olv Vigilia

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan Protestantse Gemeente Het Anker te Zaltbommel Zondag 13 november 2016 In deze dienst wordt de Doop bediend aan Amarence en Laurens-Jan van Kooten en Anna Vogel INTREDE Woord van welkom Stil gebed Aanvangslied

Nadere informatie

O M T E B E G I N N E N opmaat we zingen: "Verwacht de komst des Heren Lied 439: 1 en 2

O M T E B E G I N N E N opmaat we zingen: Verwacht de komst des Heren Lied 439: 1 en 2 welkom en mededelingen O M T E B E G I N N E N opmaat we zingen: "Verwacht de komst des Heren Lied 439: 1 en 2 (we gaan staan) moment van inkeer, votum en groet psalm we zingen: Heer, die mij ziet zoals

Nadere informatie

liederen die ons dragen in ons leven

liederen die ons dragen in ons leven AVG: Wet op Privacy In deze dienst zullen foto s worden gemaakt, die op de facebookpagina en website van onze gemeente kunnen worden geplaatst. Als u niet herkenbaar in beeld wilt komen op deze foto s

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

MEI Geliefde broeders en zusters,

MEI Geliefde broeders en zusters, MEI 2016 Geliefde broeders en zusters, Eerste reis De kop is er weer af, de eerste reis zit er weer op. We vertrokken op vrijdag 25 maart en waren op vrijdag 15 april weer thuis. Tussen deze twee data

Nadere informatie

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september.

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september. Informatiefolder Startweekend Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde D.V. 14, 15 & 16 september. Vrijdagavond 14 september: 19.30-20.30 Sing-in op de parkeerplaats achter de kerk. 20.30 22.30 Volleybaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Koningsdag. Nieuwsbrief april. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief april TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl U bent voor eeuwig Koning. Door alle eeuwen heen zult U regeren. Psalm 145:13 Koningsdag.

Nadere informatie