Innovaties als wissel op de toekomst voor GE in België

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Innovaties als wissel op de toekomst voor GE in België"

Transcriptie

1 Innovaties als wissel op de toekomst voor GE in België Achter de historische industriële gevels van de GE-vestiging aan de Nieuwevaart in Gent, gaat een uitgesproken moderne en dynamische onderneming schuil. Jaarlijks wordt hier ongeveer 2 miljoen dollar geïnvesteerd in innovaties met een oog op een betere kwaliteit, productiviteit, veiligheid en ergonomie. GE Industrial Solutions behoort als afdeling van GE Industrial Belgium tot het Amerikaanse General Electric, een internationaal toonaangevende onderneming en wereldmarktleider in meerdere sectoren. De industriële afdeling in Gent ontwikkelt, produceert en verkoopt een uitgebreid gamma uitrustingen, componenten, toebehoren en oplossingen voor zowel huishoudelijke als industriële elektrische installaties. 350 medewerkers geven er elke dag het beste van zichzelf. 7 productieafdelingen + 3 support afdelingen = talloze opportuniteiten voor innovatie In elk van de productie-, assemblage en ondersteunende afdelingen van de fabriek vinden de innovaties plaats volgens een aantal specifieke krachtlijnen.het moderniseren en optimaliseren van het machinepark vormt een eerste prioriteit. Het invoeren van LEAN 1 principes is een tweede prioriteit. Onder de term Linking Processes brengt men daarnaast machines en bewerkingen samen op een centrale plaats, om zo het onnodige en tijdrovende transport van onderdelen te vermijden. Ten slotte gaat er veel aandacht uit naar het verbeteren van de ergonomie voor de arbeiders. We zetten enkele van de meest opvallende innovaties op een rijtje. 1 LEAN manufacturing of LEAN production is een managementfilosofie, gericht op het realiseren van maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspillingen. Vanaf 2007 begon GE Industrial Solutions met het systematisch herinrichten van de fabriek. Ondertussen werken alle werkposten volgens de LEAN-principes.

2 Spuitgieterij: milieuvriendelijker, sneller en efficiënter produceren De spuitgietafdeling beschikt over een uitgebreide reeks spuitgietmachines. Ze maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder bi-mold techniek en het werken met volelektrische machines. De afdeling verwerkt een groot gamma kunststoffen, inclusief technische thermoplasten en thermoset materialen.

3 Elektrische pers In 2013 nam GE Industrial Solutions een nieuwe volelektrische pers met een sluitkracht van 75 ton in gebruik, voorlopig nog één van de weinige in de GE-vestigingen wereldwijd. Een dergelijke volelektrische aandrijving is energie-efficiënter, werkt stiller, sneller en nauwkeuriger in ontgassen dan een traditionele hydraulische pers. Het ontbreken van hydraulische olie (met risico op lekken) betekent dat de pers ook beter scoort op milieugebied.

4 Automatische stukcontrole (Vision) Eén van de producten, die in de spuitgietafdeling worden geproduceerd, zijn dichtingsringen. De automotive industrie verwerkt deze onder meer in de schokdempers van kofferdeksels. Automatische Vision-machines bewaken het productieproces a rato van 3 stukken per seconde. Elke machine is uitgerust met 3 camera s. Twee daarvan controleren de porositeit, de onvolledigheid en de aanwezigheid van blaasjes. Een derde zorgt voor de controle van de verschillende afmetingen. Op die manier kan GE Industrial Solutions de kwaliteit van de stukken voor 100% garanderen.

5 Machinaal dichtingen puren in VMS-bodems In de bodems, die later gemonteerd worden in systeemkasten, werden vroeger manueel neopreendichtingen aangebracht met behulp van contactlijm, een tijdrovende bezigheid. Polyurethaandichtingen worden nu automatisch gespoten in LEAN met de productie van de bodems, dus zonder tussenstocks. De machine mengt de thixotropische PUR-componenten, waarna een robot met spuitkop de 5 kanten van de bodem puurt. Resultaat: er hoeven geen dichtingen meer te worden gesneden en gekleefd, geen foutenlast en een perfecte dichting.

6 Automatisatie + 2 componentenspuitgieten De Flex-o-box aftakdoos bestaat uit 2 componenten een harde en zachte. Een eerste pers produceert het deksel, een tweede de aftakdoos. De cyclustijd van beide machines zijn perfect op elkaar afgesteld. Vervolgens volgt de automatische assemblage van deksel en bodem. De installatie is zodanig uitgerust, dat in één cyclus 2 harde body s (polypropyleen) en 2 afgewerkte producten worden geproduceerd. De eindgebruiker kan zonder gereedschap een kabel inbrengen in het zachte gedeelte van de aftakdoos, wat het werken sterk vergemakkelijkt.

7 Metalshop: veelzijdige voorzieningen, kwalitatieve resultaten De metalshop beschikt over een uitgebreide reeks metaalpersen, freesmachines, pons- en plooibanken en maakt gebruik van de modernste technieken. Deze afdeling verwerkt een groot aantal metalen die later al dan niet worden nabehandeld. Veelstempelpers Amada Deze nieuwe pers beschikken over niet minder dan 45 gereedschappen, die alle vormen van het gewenste stuk ponsen uit het plaatmateriaal. De versnelde productie vertaalt zich voor de klant in kortere leveringstermijnen.

8 Plooibank In 2014 nam de Metalshop een nieuwe Amada plooibank in gebruik, die de efficiëntie verbetert. Na het opladen van de onderdelen in een 3D-softwareprogramma, verzekert een plooiprogramma de ontvouwing. De software kiest tevens het te gebruiken plooigereedschap. Zo hoeft de operator enkel het programma op te roepen en vervolgens de instructies te volgen. Dit levert een aanzienlijke tijdswinst bij het instellen. Dankzij de kortere doorlooptijd kan GE Industrial Solutions sneller inspelen op de behoeften van de klant.

9 SMC-productie: automatiseren om de kwaliteit te optimaliseren SMC staat voor Sheet Moulding Compound, ofwel glasvezelversterkt polyester. De compressieafdeling verwerkt deze grondstof tot onderdelen voor uiteenlopende industriële kasten. Het aanwenden van SMC verzekert zeer robuuste schakelkasten als eindresultaat. Sturingskamer De SMC-afdeling investeerde in de automatisering van de productie en het mengen van SMCpasta. De centrale sturingskamer stuurt en monitort het productieproces, zodat de SMC aan alle kwaliteitseisen voldoet. In functie van tussentijdse metingen vinden bijsturingen plaats. De automatische controle van alle parameters houdt een optimalisering van de kwaliteit van het basismateriaal in, met een positieve impact op de eindproducten.

10 Toolshop: geavanceerde technologie in de dagelijkse praktijk De gereedschapsmakerij van GE Industrial Solutions geldt als één van de belangrijkste producenten van kunststof spuitmatrijzen, compressiematrijzen voor thermosets en geavanceerde kap- en plooigereedschappen. Nieuwe meetbank Deze meetbank met optische scanningsmogelijkheden biedt heel wat mogelijkheden in volumetrisch meetvolume en toegestaan gewicht. Bijkomende innovatie: men kan stukken contactloos meten met een laserscanner en het gescande stuk vergelijken met de 3D-tekening. Snellere metingen betekenen kortere doorlooptijden, een factor die de klant ten goede komt.

11 3D-printer De 3D-printer leent zich voor het vervaardigen van prototypes en zelfs stukken in kunststof. Dankzij deze technologie kan GE Industrial Solutions op korte tijd prototypes, maar ook onderdelen voor assemblageposten aanmaken. Laserlassen Bij laserlassen realiseert men een verbinding door toevoegmaterialen te versmelten met het basismateriaal door verhitting met een coherente lichtbundel.

12 microplasmalassen Microplasmalassen gebruikt men voor het lassen van matrijsdelen met een gecontroleerde warmte-inbreng, zodat de nabewerking van het onderdeel tot het minimum beperkt blijft. Voordelen: een veel diepere inbranding (bij een grotere hoeveelheid plasmagas) en veel minder last van elektrodebeschadiging door het lassen op vervuilde oppervlakken. Bij herstelling blijft de nabewerking beperkt tot het minimum, wat de onderhoudskost voor de klant op zijn beurt laag houdt. Beter presteren op elk gebied De doelstellingen van al deze investeringen en innovaties bij GE Industrial Solutions? Het bevorderen van de service aan de klantenkring, van de productkwaliteit, de productiviteit, de arbeidsomstandigheden en het beperken van de impact op het milieu. Op die manier kan de Gentse vestiging de toekomst zelfzeker in de ogen kijken.

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL WIENTJES EMMEN KENT DE ONEINDIG VELE MOGELIJKHEDEN VAN KUNSTSTOF. ALS SPECIALIST PRATEN WIJ U GRAAG BIJ OVER ONZE DIVERSE VERWERKINGSTECHNIEKEN

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Kracht door samenwerking VDL Wientjes VDL Wientjes KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. VDL WIENTJES KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGSTECHNIEKEN?

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie Kracht door samenwerking NSA Metaalindustrie NSA Metaalindustrie ALS HET OM UW PRODUCT GAAT, IS ONZE MISSIE HELDER. MET PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VERBETEREN WE DE FUNCTIONALITEIT EN VERLAGEN WE DE INTEGRALE

Nadere informatie

Vostermans Alu Foundries

Vostermans Alu Foundries Vostermans Alu Foundries Vostermans Alu Foundries B.V. is en ervaring in huis, van de bouw van onderdeel van Vostermans Companies. prototypes tot de aanmaak van modellen, Deze samenwerking levert voor

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

Automatisering die ons verbindt. Inspired by flexibility

Automatisering die ons verbindt. Inspired by flexibility Automatisering die ons verbindt Inspired by flexibility 2 AUTOMATISERING OPENHEID 3 Wat onze klanten waarderen: onze openheid en flexibiliteit Dat maakt de samenwerking met ons zo gemakkelijk Er zijn vele

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL MPC

Kracht door samenwerking VDL MPC Kracht door samenwerking VDL MPC VDL MPC VDL Mechanische Precisie Componenten (VDL MPC) heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage

Nadere informatie

G R AV E E R - E N F R E E S T E C H N I E K. Al meer dan 25 jaar mooi werk!

G R AV E E R - E N F R E E S T E C H N I E K. Al meer dan 25 jaar mooi werk! CNC FREZEN GR AVEREN G R AV E E R - E N F R E E S T E C H N I E K Al meer dan 25 jaar mooi werk! Al meer dan 25 jaar is Repos een klinkende naam in het vak. Als één van de modernste graveer- en freesbedrijven

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

Het juiste verbruiksartikel. Het beste resultaat.

Het juiste verbruiksartikel. Het beste resultaat. Het juiste verbruiksartikel. Het beste resultaat. Ononderbroken productie, kostenbeheersing en maximale duurzaamheid met Essentials Redefine the possible sm l markem-imaje.com Wij luisteren naar u In mijn

Nadere informatie

Machine Vision, wat levert het op?

Machine Vision, wat levert het op? Ik stel me graag aan u voor: Naam: Marco de Jong Funktie: Sales & Account Manager Werkzaam voor: Vierpool B.V. - Maarssen Leverancier van oplossingen en producten voor Industriële Automatisering en Auto

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries Kracht door samenwerking VDL Fibertech Industries VDL Fibertech Industries Composieten als carbon fiber en glas fiber worden onder andere gebruikt in formule 1 auto s en de nieuwste vliegtuigen, tennisrackets

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

allround metaalbewerking op topniveau

allround metaalbewerking op topniveau allround metaalbewerking op topniveau Laseren (FMT) is een betrouwbare toeleverancier in de metaalindustrie. Al meer dan vijftig jaar zijn wij in staat kwaliteit te leveren met een grote flexibiliteit

Nadere informatie

Wij werken het beste onder druk!

Wij werken het beste onder druk! Wij werken het beste onder druk! All-Hytec ontwerpt hydraulische installaties die uw industriële machines optimaliseren en moderniseren. Het ombouwen, aanpassen, reparatie en het onderhoud van uw machines

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie VDS TECHNISCHE INDUSTRIE COMBINEERT SNIJ- EN BUIG- C.Q. TREKBEWERKINGEN IN ÉÉN GEREEDSCHAP EN KAN OOK EXTRA DELEN ZOALS NUTS OF

Nadere informatie

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv tsb - bescom bv Beweging tsb-bescom realiseert the best move voor u. Oftewel: voor het zo slim mogelijk auto matiseren van bewegingen. Om dit te bereiken, leveren we alle apparatuur op het gebied van sensoren,

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

WIELLADERWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers

WIELLADERWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers WIELLADERWISSELS L Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers Vervang hydraulische uitrustingsstukken binnen 10 seconden Voordelen van OilQuick Snel en effectief Met het snelwisselsysteem van OilQuick

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie Kracht door samenwerking Helmondse Metaal Industrie Helmondse Metaal Industrie KIEZEN VOOR DE HELMONDSE METAAL INDUSTRIE GEEFT TOEGANG TOT EEN COMPLEET PAKKET DIENSTEN. LICHT CONSTRUCTIEWERK, PLAATBEWERKING,

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be

Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be 26/01/2012 Lasercladden, een duurzaam proces voor het produceren en herstellen van componenten Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be Lasercentrum Vlaanderen

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw Nederlands BREIDENBACH Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw www.fwbreidenbach.nl van idee tot product... Productontwikkeling & Design Constructie & Matrijzenbouw Spuitgieten Idee generatie

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

Act-in RTI Software Suite

Act-in RTI Software Suite Act-in RTI Software Suite Die Act-in RTI Software Suite Wij helpen U op Food weg Industrie naar betere 4.0 resultaten! 29-9-2015 Aandachtspunten Industrie 4.0 in perspectief Realtime Improvement Suite

Nadere informatie

Automatisatieprojecten op maat

Automatisatieprojecten op maat Automatisatieprojecten op maat realisaties in diverse domeinen Buisbewerkingsmachines Van bundel buizen tot eindproduct Buizen kennen voor ons geen geheimen! Ponsen, plooien, verjongen, koud vervormen

Nadere informatie

CONMAXX Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten

CONMAXX Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten Modulair kabeldoorvoersysteem voor schakelkasten Eén systeem - eindeloze mogelijkheden: van WISKA Zo eenvoudig is de installatie met Wij breiden ons assortiment uit met het modulaire systeem: Dit innovatieve

Nadere informatie

EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN OPLOSSINGEN

EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN OPLOSSINGEN WIJZIGEN & HERGEBRUIKEN BUIS VERBINDER ACCESSOIRES LEAN MANUFACTURING CONTINUE VERBETEREN GOEDERENSTROOM BEHEERSING PRESENTATIE EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

Proceszeker onbemand frezen

Proceszeker onbemand frezen Digimagazine voor de verspanende en additive manufacturing industrie in de Benelux! Nr 14 - januari 2013 Automatisering Foutloos onbemande productie hoog nauwkeurige werkstukken Business case Pimpel Benelux

Nadere informatie

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard

Allround service voor afmetingen buiten de normale standaard Plaatbewerking Profiel Toen Wilhelm Göcke in 1988 zijn onderneming oprichtte, wist hij dat de verwerking van stalen platen meestal in massaproductie wordt uitgevoerd zodat er geen ruimte is voor individuele

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO Your Assembly Workspace Partner PRODUCTASSORTIMENT A> SCHROEFTECHNOLOGIE Schroeftechniek 6 Automatisatie 10 Luchtmotoren 14 Luchtgereedschap 16 Momentsleutels 18 B> Werkplaatsinrichting 26 Rekken en ladekasten

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

BEDRIJFSVOORSTELLING

BEDRIJFSVOORSTELLING KEMPENDAG 25/05/2018 WELKOM BIJ STUBBE BVBA! BEDRIJFSVOORSTELLING Gespecialiseerd in draai- en freeswerk Montage en assemblage Zowel stukwerk (

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL Wientjes Emmen Kunststof heeft oneindig veel mogelijkheden. VDL Wientjes Emmen kent ze. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in grondstoffen en verwerkingstechnieken?

Nadere informatie

Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN. In Gent (België) In s-hertogenbosch (Nederland)

Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN. In Gent (België) In s-hertogenbosch (Nederland) Handapparaten VOOR HET OMSNOEREN MET KUNSTSTOFBAND ONZE VESTIGINGEN In Gent (België) Certis Benelux nv Antwerpsesteenweg 859 9041 Gent-Oostakker t +32 (0)9 355 02 42 f +32 (0)9 355 04 77 info@certis.be

Nadere informatie

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie.

Kantbanken HD-ATC. Kanttechnologie. Automatisering. Gereedschappen. Automation. Automation. Lasertechnologie. Lasertechnologie. Kantbanken HD-ATC DS 3-5 C DS 3-5 C 0/0/70/15 0/0/70/15 Automation Automation DS 36-2 C DS 36-2 C 0/50/85/0 0/50/85/0 Lasertechnologie Lasertechnologie DS 98-1 C DS 98-1 C 0/100/70/10 0/100/70/10 Stanztechnologie

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10 Verpakking op maat Productoverzicht 3 FOAMplus Bagpacker 4 FOAMplus Handpacker 6 Toebehoren 8 Systeemintegratie 10 voor uw producten FOAMplus van Storopack is een unieke verpakkingsoplossing die elk product,

Nadere informatie

BENCHMARK INDUSTRIE. Deel 1: De transformatie van onze industrie richting 4.0 Waar staan we?

BENCHMARK INDUSTRIE. Deel 1: De transformatie van onze industrie richting 4.0 Waar staan we? BENCHMARK INDUSTRIE Deel 1: De transformatie van onze industrie richting 4.0 Waar staan we? WAAROM DEZE BENCHMARK Het Industrieforum kwam tot de vaststelling dat er nood is aan objectief, accuraat en relevant

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

Rotating equipment Drives Field services

Rotating equipment Drives Field services Tijdens een preventieve inspectie, werd in één van de vier compressoren een foutmelding vastgesteld op de ABB ACS800-4 regelaar. De service engineer van het compressorbedrijf maakte melding van deze calamiteit

Nadere informatie

Van Bilsen. Van Bilsen Groep Tolweg 20 People - Partnership - Production. Van Bilsen Assemblage. Van Bilsen Metaalindustrie

Van Bilsen. Van Bilsen Groep Tolweg 20 People - Partnership - Production. Van Bilsen Assemblage. Van Bilsen Metaalindustrie FMS VBG Ermelo VBG Roermond VBG international metaalindustrie bv Ruim 35 jaar betrokkenheid bij opdrachtgevers Continue innovatie van diensten en producten Kwaliteits- en procescontrole conform ISO/TS

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie 26/01/2012 Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be Benelux Laserevent 2012,

Nadere informatie

Gereedschapslogistiek

Gereedschapslogistiek Gereedschapslogistiek Maximale efficiëntie ENGINEERING PRODUCTIE LOGISTIEK OPLEIDING DUURZAAMHEID Diensten met toegevoegde waarde Uitdagingen voor inventarisbeheer Overal in onze industrie zijn problemen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren.

We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren. 5 We hebben als doel efficiënt de allerbeste tractoren te produceren. Deze voorwaarde lag aan de basis van het project Fendt ahead². De eerste spadesteek gebeurde in maart 2011. Ongeveer 16 maanden later

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Presentation 2015 ISO9001

Presentation 2015 ISO9001 Presentation 2015 ISO9001 Company history Vapsint is in de jaren 60 gestart als VAP Veneta Ammortizzatori met de productie van schokdempers voor de Automotive industrie en de verkoop van spare parts. In

Nadere informatie

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand Systeempartner hydraulica Systeempartner hydraulica Alles uit één hand Hydraulica betekent HANSA-FLEX. Vandaag meer dan ooit. HANSA-FLEX heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het

Nadere informatie

Enclosure solutions for you.

Enclosure solutions for you. Enclosure solutions for you. Overzicht Feiten over Eldon Standaardproducten Aanpassingsmogelijkheden Marktpositie Eldon Bedrijfsproces Feiten over Eldon Eldon in het verleden, heden en de toekomst. Fabrikant

Nadere informatie

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage We Know How Metaal en techniek spelen een belangrijke rol in de verregaande industriële ontwikkeling. Samen kunnen

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer

Persinformatie 1/5. Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Persinformatie 1/5 Werkplekken in drukkerijen worden met moeraanzetters van Atlas Copco ergonomischer Accugereedschap versnelt doekwissel bij drukpersen Accumoeraanzetters van Atlas Copco Tools vergemakkelijken

Nadere informatie

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line HOGE productiviteit VOOR INDUSTRIËLE productie Mercury line Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Toyota Li-Ion is het nieuwe gamma trucks voor magazijnen die langer meegaan, minder energie verbruiken en minder kosten. Geen stilstand of wachttijden meer, uw magazijn

Nadere informatie

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen Georg Fischer DEKA Producent van industriële kunststof buizen Het bedrijf Voor elke industriële of chemische toepassing is wel een specifieke kunststof denkbaar. Tegenwoordig komen we dus steeds meer kunststof

Nadere informatie

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen,

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, Plaattechnieken Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

ArcelorMittal reduceert machinestilstand met 90% dankzij 3D-visualisatie

ArcelorMittal reduceert machinestilstand met 90% dankzij 3D-visualisatie ArcelorMittal reduceert machinestilstand met 90% dankzij 3D-visualisatie Een 3D-model van je machine met een interactief programma waarmee de operatoren zich kunnen bijscholen. Hiermee heeft ArcelorMittal

Nadere informatie

HARDMETAAL RECYCLING. Er zijn twee processen mogelijk in recyclen van hardmetaal ;

HARDMETAAL RECYCLING. Er zijn twee processen mogelijk in recyclen van hardmetaal ; HARDMETAAL RECYCLING Wij kopen uw gebruikt hardmetaal retour. Na het retour nemen van uw hardmetaal dragen wij zorg voor het op correcte en milieuvriendelijke wijze recyclen van de grondstoffen dmv. Total

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Roden

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Roden Kracht door samenwerking VDL Wientjes Roden VDL Wientjes Roden KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. EN VDL WIENTJES RODEN KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGS-

Nadere informatie

OVER DE SPIRAAL. we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen.

OVER DE SPIRAAL. we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen. OVER DE SPIRAAL De Spiraal ontwikkelt en produceert technische veren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Met meer dan 70 jaar ervaring en de aanwezige vakkennis denken we graag vanaf

Nadere informatie

E-Brake Ergonomic. Kanten met de E van ergonomisch. Ergonomic. De E-volutie in plaatbewerking

E-Brake Ergonomic. Kanten met de E van ergonomisch. Ergonomic. De E-volutie in plaatbewerking E-Brake Ergonomic Kanten met de E van ergonomisch Ergonomic De E-volutie in plaatbewerking De E-volutie in plaatbewerking vergroot uw concurrentiekracht als producent Kanten met de E van ergonomisch SafanDarley

Nadere informatie

Informatie folder 2011

Informatie folder 2011 2011 Informatie folder Uw partner voor het verzorgen van: Besturingssystemen, Kabelsamenstellingen en Mechatronische Modules Ontzorgen is onze missie. DriesSteijn Industrial Support positioneert zich op

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Klima

Kracht door samenwerking. VDL Klima Kracht door samenwerking VDL Klima VDL Klima De voortgang van uw processen en uw productie, daar draait het om bij VDL Klima. Soms kunnen we die voortgang waarborgen met een standaardproduct. Veel vaker

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN

MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN MENGEN DOSEREN TRANSPORTEREN DROGEN Onderneming Modulair systeem Doseren en mengen Transporteurs Geavanceerde technologie Een perfect modulair systeem Alleen wie zijn techniek flexibel aanpast op de vraag

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

VDS Technische Industrie

VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie combineert snij- en buig- c.q. trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts of

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Service SolutionS nl

Service SolutionS nl Service Solutions NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to maintain 4 banzo Service Solutions 5 inhoud Banzo

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Technische kenmerken

Technische kenmerken Technische kenmerken LIXION EVOLUTION Motorvermogen Gewicht snoeischaar Bekopening Snoeidiameter Lengte snoeischaar 165 W 787 g 53 mm 35 mm 197 mm BATTERIJ UliB 200 400 Gewicht 1,9 kg 3,4 kg Spanning 50,2

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo

Agfa Graphics introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo introduceert de nieuwe Anapurna H3200i LED grootformaatprinter op de SGIA Expo Voor is het rijtje hybride Anapurna s nu compleet (2.05m, 2.5m and 3.2m) met deze nieuwe Anapurna H3200i LED. Op SGIA pakt

Nadere informatie

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau VerBau is een jonge, dynamische producent van desserts. Ons uitgebreid gamma aan producten wordt steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige

Nadere informatie