Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat Girasol

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat Girasol"

Transcriptie

1 Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat Girasol

2 G enieten van een heerlijke vakantie in het zonnige Spanje op nog geen 150 meter van de Middellandse Zee. Ons appartement Girasol- in Pueblo Mascarat is voorzien van alle gemakken en de modernste voorzieningen. De hoeveelheid, kwaliteit en variëteit van het vrijetijdsaanbod om naast het strand- en zontoerisme aan allerlei sport- en andere recreatieve activiteiten deel te nemen. Een prachtige ligging op een steenworp afstand van het strand, grenzend aan een rijk berglandschap, een afwisselende natuur en een goede infrastructuur met prima bereikbaarheid staan garant voor een uitstekende en zorgloze vakantie. Nadat u geland bent op de luchthaven van Alicante is het slechts 60 km naar Altea. U kunt comfortabel per trein reizen. Pueblo Mascarat ligt ongeveer 6 km oostelijker. Het appartement biedt u een prachtige basis van waaruit u de omgeving kunt verkennen en aan tal van activiteiten deelnemen. Uitzicht vanaf het balkon op het zuiden richting de Middellandse Zee op Pueblo Mascarat Het appartement is geschikt voor 6 personen en bestaat uit 3 woonlagen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woon-eetkamer met openhaard en een volledig ingerichte keuken. Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 150 m 2. Gesitueerd in de luxueuze nieuwe wijk La Reserva de Altea Hills. Deze wijk ligt vlakbij Mascarat met zijn gezellige terrassen en grote chthaven (Luis Campomanes).

3 INDELING VAN HET APPARTEMENT Het appartement maakt onderdeel uit van een geschakeld appartementencomplex en is de laatste van een rij van 5 geschakelde woningen. Het appartement is smaakvol ingericht. Tevens beschikt de woning over een airconditioning (warm en koud) en een hydromassage systeem in de hoofdbadkamer. Gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De deels overdekte terrassen zijn op het Zuiden georiënteerd en bieden u een spectaculair uitzicht over de baai van Altea en de Middellandse Zee en beschikt over maar liefst 2 badkamers, een ruime woonkamer met aangrenzende keuken en drie grote slaapkamers. Het appartementencomplex is van alle gemakken voorzien. Ruime parkeergelegenheid en volop mogelijkheden tot ontspannen in het bijbehorende zwembad of op de tennisbaan. Woonkamer 1 Slaapkamers 3 Badkamers 2 (elke badkamer incl. bad, douche, toilet en bidet) Balkon / terras Wasmachine TV + satellietaansluiting (incl. ontvangst Nederlandse zenders) Radio / CD speler Afstand tot het (grind)strand 200 m Zwembad Parkeerplaats Uitzicht land/zeezicht Tuin Tennisbaan Honden toegestaan nee

4 Appartement Girasol BUITEN BINNEN SANITAIR VIEW

5

6 GIRASOL HUURPRIJZEN 2016 IDEAAL GELEGEN Periode P/week Het appartement is ideaal gelegen, in de directe omgeving van bekende plaatsen als Alicante, Denia en Benidorm, aan de Costa Blanca. Niet alleen is het appartement comfortabel ingericht, de directe omgeving maakt dat u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelt en op uw gemak kunt beginnen aan uw vakantie. De ruime parkeergelegenheid, het ontspannende terras en de rustige sfeer dragen belangrijk bij aan het onthaasten. April 375,00 Mei 500,00 Juni 600,00 Juli 950,00 Augustus 950,00 September 600,00 Oktober 500,00 November tot april 300,00 Mogelijkheid tot autohuur aanwezig. Voor borgstelling wordt een bedrag van max. 350,= in rekening gebracht. Op het huren van het appartement zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die u achterin deze brochure kunt lezen.

7 PLAATSELIJKE FEESTEN 5 Januari: Cabalgata de Reyes 6 Januari: Cabalgata de Reyes en Altea la Vella 20 nuari tot 5 Februari Santísimo Cristo de la Salud de Altea la Vella April: April: Semana Santa Sant Vicent Ferrer HARTELIJK EN BOEIEND Maak kennis met de gastvrijheid van de inwoners van Altea en hun cultuur. Neem deel aan tal van activiteiten in de directe omgeving zoals watersport, wandeltochten, golfen en nog veel meer. Altea vormt een bijna onuitputtelijke bron van historische bezienswaardigheden en is door de enorme diversiteit in natuur, geschiedenis en toeristische mogelijkheden een ideale plek om een zorgeloze vakantie door te brengen. 11 en 13 Juni: San Antonio (Partida Cap Blanch) 24 Juni: San Juan (Partida el Fornet) 16 Juli: San Pedro y la Virgen del Carmen (Calle Sant Pere) 23 en 25 Juli: San Jaime (Partida Cap Blanch) Juli: Santa Anna en Altea la Vella Augustus: San Roque (Partida la Huerta) 1 tot 14 Augustus: San Lorenzo (Partida La Olla, Castell de l'olla) Augustus: San Luis (Partida el Barranquet) September: September San Tomas (Partida Cap Negret) (4e week): Fiestas Patronales Cristo del Sagrario. Moros y Cristianos 3 en 4 december: Santa Barbara (Partida Sogay) 8 december: Purísima Concepción en Altea la Vella December: Fiesta de Fin de Año en la Plaza de la Iglesia

8 EEN WATERSPORTPARADIJS Watersport is een in het oog springende mogelijkheid van Altea. Naast de fraaie kustlijn vormt de Middellandse Zee een bron van ontspanning en recreatie: van zeilen en windsurfen tot en met duiken: alles ís er en alles kán er. Wilt u leren zeilen of meedoen aan één van de talrijke zeilcompetities die het hele ar door gehouden worden dan is een bezoekje aan de dichtstbijzijnde watersportclub (club náutico) voldoende. Deze clubs hebben allemaal een zeilcursus in hun aanbod, om van u een echte zeeman te maken. Daarnaast kunt u naar smaak kiezen uit verschillende soorten schepen en catamarans. Het milde klimaat is goed voor meer dan 300 zonovergoten dagen per ar. De zgn. Garbi en Llebeig-winden met een kracht van 5 tot 6 zijn zowel bij zeilers als windsurfers geliefd. Beginners kunnen vooral s ochtends leren zeilen en windsurfen met gematigder winden,omdat het gedurende de eerste uren per dag rustiger is op het water. Bent u een fervent watersporter en hebt u al een flinke ervaring, dan nog is een waarschuwing op zijn plaats: het klimaat en de omstandigheden in Altea verschillen sterk van die in Nederland. Wilt u rustig beginnen, dan zijn de volgende locaties sterk aan te bevelen: Het strand van Altea Het Arenalstrand van Jávea De Cala de les Baasetes of Het strand La Zenia in Orihuela

9 DE GOLFSPORT Met tientallen uitstekende golfbanen, het prachtige weer en een prachtige natuur vormt Altea een uniek paradijs voor het arlijks toenemend aantal golfsportliefhebbers. De golfbanen zijn het hele ar door geopend en toegankelijk voor ervaren spelers zowel als beginners. Wat ooit begon als een elite sport groeit in hoog tempo uit tot een liefhebberij waaraan iedereen kan deelnemen. Gevorderde golfspelers maar ook beginners kunnen terecht bij de altijd prachtig gelegen golfbanen. GOLF CLINIC Als u voor het eerst kennis maakt met de golfsport, dan is een bezoek aan Don Cayo in Altea (inzetfoto s links) of Ifach in Calpe een aanrader. Door de vlakkere ligging zijn deze banen uitermate geschikt om de sport onder de knie te krijgen. Tevens kunt u naar Mediterráneo in Castellón, een club waar Sergio Garcia (El Niño) zijn carrière is gestart. (Inzetfoto onder) Hij geldt als één van s werelds beste spelers van dit ogenblik.

10 AVONTURIERS Naast watersport en golf biedt Altea meer. In de omgeving kunt u te paard of per fiets door valleien en bergen rijden, hoogtes beklimmen en afdalen, grotten verkennen, raften of aan een jeep safari deelnemen. TRACKING PAARDENSPORT Wat is prettiger dan s ochtends vroeg met enkele personen een dagtocht te maken. De vrije natuur in en genieten van het landschap. Voor liefhebbers van tracking zijn een aantal prachtige wandelroutes aangelegd. Naast de grote wandelpaden treft u talloze kleinere paden aan die u langs de mooiste plekken in de omgeving leiden, variërend van fraaie landschappen tot watervalpartijen. In de toeristische informatiekantoren kunt u gedetailleerde informatie krijgen over alle beschikbare wandelpaden. Wandelroutes zijn er bij Polop en La Nucia, (Altea richting Callosa) Daarnaast zijn er tal van hippische clubs waar u de klassieke paardensport (springen,

11 NUTTIGE INFORMATIE Onderstaande afbeelding geeft een indicatie van uw mogelijkheden op bereikbare afstand. Om van uw vakantie een succes te maken is het goed de toeristische mogelijkheden te kennen. U kunt altijd contact opnemen met: Tourist Info Altea Carrer Sant pere, Altea Tel Fax: info@touristinfo.net Gemeentehuis: Politie: Brandweer: Ambulance: Postkantoor: Club Nautico: Taxi:

12 BEZOEK FUENTES DE ALGAR El Algar: Tussen moestuinen en watervallen. Op nauwelijks 12 kilometer afstand van Benidorm, ligt Callossa d'en Sarriá: tegen de groene vallei van de rivieren Algar en Guadalest gesteund, omringd door verschillende hoge gebergtes: Aitana (1.558 m), Serella (1.360 m), Ponotx (1.100 m) en Bernia (1.128 m). U rijdt vanaf Altea richting Callosa. Bij Callossa worden de watervallen goed aangegeven.

13 BEZOEK GUADALEST Voor diegenen die de kust en de stranden van de Costa Blanca wel gezien hebben, biedt het achterland van Benidorm een verrassing. Op nog geen halfuur rijden van Benidorm, ligt het middeleeuwse bergdorpje El Castell de Guadalest. Guadalast heeft een rijke historie die begon in de 11de eeuw toen de Moren nog het bewind voerden in de Comarca. In 1293 gaf Koning Jaime II het kasteel van Guadalest in bruikleen aan de adelijke familie Bernardo de Sarrià. Guadalest heeft enkele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het Kasteel van San José uit de 11de eeuw, Het Fort van Alcozaiba eveneens uit de 11de eeuw, Casa Orduña (Museum), De 18de eeuwse Parochiale Kerk in Barokstijl en De Gevangenis uit de XII eeuw gelegen onder het gemeentehuis.

14 De locatie Pueblo Mascarat

15 ALGEMENE VOORWAARDEN Het in het verhuurcontract beschreven aantal personen dient niet overschreden te worden. Bij misbruik kan de verhuurprijs van het appartement met de borgstelling worden verrekend. Let op. Het appartement is in eigendom van Leo Bovee en Berthoo Lammers. Het is privaat. Wees zuinig op onze eigendommen en laat het appartement in die staat achter zoals u het is aangeboden. Eventuele schades of dergelijke gewoon even aan ons melden. Het houden van dieren in het appartement sec. appartementencomplex is niet toegestaan. Na de reservering dient 50% van de totaalprijs binnen 7 dagen aanbetaald te worden, gerekend vanaf de dag van reservering. Indien binnen 10 dagen na reservering geen aanbetaling is ontvangen wordt de reservering ingetrokken. Voor het appartement gelden de volgende aankomst en vertrektijden. Aankomst: vanaf 17:00 uur op de dag van aankomst. Vertrek: voor 10:00 uur op de laatste dag van het verblijf. Minimum verblijf 1 week. Indien een verhuurder zich niet meldt op de eerste dag, dan wordt er nog 1 extra dag gewacht. Daarna wordt het object voor verhuur vrij gegeven. De aanbetaling zal niet worden teruggestort. De sleutel ontvangt u in Spanje. Inclusief de sleutel voor de toegangspoort. De sleutel ontvangt u van onze contactpersoon. Vrij gebruik van Internet (WIFI) en water. Borgsom 350,= Bed- en badlinnen 15,00 per persoon Elektriciteit 0,25 per verbruikte kw. Roken niet toegestaan in de woning/appartement De medewerkers van het verhuurbureau hebben het recht het object binnen en buiten de bureautijden te betreden. Op de dag van aankomst kan van de huurder een borgstelling afhankelijk van de grootte van het appartement voor mogelijke beschadigingen aan het huurobject worden gevraagd. Indien u kinderen meeneemt dient u zelf te zorgen voor een beschermhoes voor de matrassen. WIJ BIEDEN U DE BEST MOGELIJKE SERVICE AAN VOOR ONZE OBJECT WAARDOOR U GEGARANDEERD BENT VAN EEN UITSTEKENDE EN ZORGELOZE VAKANTIE. Reserveren Dhr. L H.Bovee Westeinde AJ Zwartsluis Mobiel leobovee@gmail.com

Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat

Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat Een vakantie voor U in Spanje Welkom in Pueblo Mascarat G enieten van een heerlijke vakantie in het zonnige Spanje op nog geen 150 meter van de Middellandse Zee. Ons appartement in Pueblo Mascarat is voorzien

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Entree Residentie "Portico Mar" is een complex van allure, bestaande uit plm. 150 appartementen,

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

TE KOOP Cumbre del Sol

TE KOOP Cumbre del Sol TE KOOP 448011 Cumbre del Sol 240.000 KENMERKEN Prijs 240.000 Woningtype Appartement Woonruimte 77m² Woontype Bestaande bouw Stad Cumbre del Sol Adres 448011 OMSCHRIJVING Prachtig appartement met zeezicht

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

VILLA S EN APPARTEMENTEN

VILLA S EN APPARTEMENTEN VILLA S EN APPARTEMENTEN PONT NOU DE BENIDOLEIG DÉNIA ALICANTE Dankzij de ligging in een landbouwgebied, temidden van rozemarijn en oleander tussen de bergen en de prachtige kust van Dénia, is de plaats

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 395280 Benissa 625.000 KENMERKEN Prijs 625.000 Woningtype Villa Woonruimte 249m² Perceeloppervlakte 832m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 395280 OMSCHRIJVING Moderne villa met luxe kwaliteiten

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos

Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos Villas Elegance Griekenland Zakynthos Vassilikos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Elegance - (Griekenland Zakynthos Vassilikos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc

Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc Casa Naya Spanje Ibiza Sant Llorenc 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Naya - (Spanje Ibiza Sant Llorenc) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco: Ja Strand:

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 1.250.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 1723 City Ferragudo Vloeroppervlak 340 pagina 3/5 U heeft hem gevonden! Deze luxe villa is comfortabel,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 486729 Calpe 650.000 KENMERKEN Prijs 650.000 Woningtype Villa Woonruimte 202m² Perceeloppervlakte 836m² Woontype Nieuwbouw Stad Calpe Adres 486729 OMSCHRIJVING Villa in aanbouw in moderne stijl

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide the mark of Het strand thuis bij jou Op de markt gebracht door : Gereguleerd door: property professionalism worldwide Omgeving Een unieke ligging in Calpe. Calpe Beach II bevindt zich op slechts 150 meter

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Salud - (Spanje Gran Canaria Telde) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken.

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken. Het huis is ook te huur in de herfstvakantie, dan kan je zelf ervaren hoe fijn Maison La Berce is. Omdat het huis te bezichtigen is van 15 oktober tot en met 28 oktober en er meerdere geïnteresseerden

Nadere informatie

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Case di Gello - (Italië Toscane Val di Cecina) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Locatie Het Mar Menor Golf Resort ligt op slechts 5,5 km van de Mar Menor. Dit is een grote binnenzee van ca. 170 km2. De kustlijn is ruim 70 km lang

Nadere informatie

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra Birds Bay Griekenland Lesbos Petra 1. Algemene informatie Eliza was here - Birds Bay - /griekenland/lesbos/petra/birds_bay.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Birds Bay - (Griekenland Lesbos Petra)

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25, 1034 MD Amsterdam vraagprijs 135.000,-- k.k. Uitzicht op perk Het appartement ligt in een rustige, groene wijk. Het 2-kamerappartement van ca. 65 m2 heeft een

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa - CMA10. Villa - Cortijo - Finca Te koop 1,000,000. Overzicht

Villa - CMA10. Villa - Cortijo - Finca Te koop 1,000,000. Overzicht Villa - CMA10 Villa - Cortijo - Finca Te koop 1,000,000 Overzicht Gelegen dicht bij Orihuela, Virgen del Camino, Alicante, Spanje. Dit is een zeer mooie villa en de prijs alleen op aanvraag. Omschrijving

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Camuesa - (Spanje La Palma Los Llanos de Aridane) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 308480 Moraira 335.000 KENMERKEN Prijs 335.000 Woningtype Villa Woonruimte 140m² Perceeloppervlakte 850m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 308480 OMSCHRIJVING Deze in 2003 gebouwde villa

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie