SUPERIEURE FLEXIBILITEIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SUPERIEURE FLEXIBILITEIT"

Transcriptie

1

2 SUPERIEURE FLEXIBILITEIT 51 KOKEN / KOOKPLATEN AEG-kookplaten zijn ontworpen om het middelpunt van uw keuken te zijn. Doordachte en praktische functies gaan hand in hand met een stijlvolle afwerking. MaxiSense : snel, nauwkeurig en veilig Als u een MaxiSense -kookplaat inschakelt, wordt de warmte onmiddellijk naar de pan en de inhoud geleid. De rest van de kookplaat kunt u nog altijd veilig aanraken en gemorste etenswaren branden niet in, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Het grote voordeel van deze kookplaten is dat de inductiezones geschikt zijn voor elke maat kookpot variërend van 125 tot 210 mm. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit want slechts een deel van de kookpot hoeft maar op het kruisje, dat middenin de zone is afgebeeld, te staan om automatisch, veilig en zonder energieverlies te worden verwarmd. Groter kookgerei, bijvoorbeeld een ovale braadpan, kan op twee kookzones tegelijk worden verwarmd. MaxiSense Plus: veelzijdig dankzij FlexiBridge Bij de MaxiSense Plusinductiekookplaten zijn de zones voorzien van nieuwe graphics die de maximale en minimale grootte aangeven van de pan die op de betreffende zone kan worden geplaatst. Sommige modellen beschikken daarnaast over een speciale FlexiBridge-zone. Deze kookzone bestaat uit 4 segmenten die naar keus aan elkaar kunnen worden gekoppeld om bijvoorbeeld één hele grote zone te creëren. De FlexiBridge-zone kan ook worden opgesplitst in 2 gelijke zones of één grotere en kleinere zone. Aan u de keuze! PowerSlide: van koken naar sudderen Met de PowerSlide-functie wordt de FlexiBridge-zone verdeeld in 3 kookgebieden met vooraf door u ingestelde temperaturen voor koken, sudderen en warmhouden. Dit geeft meer flexibiliteit tijdens het koken want voor de juiste temperatuur hoeft u, net als een professionele chefkok, alleen maar de pan te verschuiven. De PowerSlide-functie is voorzien van een auto-geheugen waarin de instellingen worden opgeslagen. MaxiSense Combi: nog veelzijdiger dankzij FreeZone De MaxiSense Combikookplaten beschikken over verschillende MaxiSense -zones en zijn uitgerust met het speciale FreeZone kookgebied. Binnen dit FreeZone kookgebied kunt u kookgerei willekeurig waar plaatsen. Elke kookpot wordt automatisch herkend en getoond op het TFTdisplay. Via dit display kan met behulp van TouchControl voor elke pan de gewenste temperatuur en tijd worden ingesteld. Deze instellingen blijven behouden, zelfs wanneer de pannen worden verplaatst. Ook de MaxiSense Combi-kookplaat is voorzien van de PowerSlide-functie.

3 52 AEG PURE BLACK: ONZICHTBAAR MOOI Op het eerste oog is alles wat u ziet een volledig zwart, glanzend oppervlak omdat er geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics. Zodra de AEG PURE BLACK inductiekookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kookzoneaanduidingen pas zichtbaar. De AEG PURE BLACK kookplaten zijn beschikbaar in verschillende breedtes, met een afgeschuinde rand of aangepast voor vlakbouw, voor een perfecte integratie in het werkblad. Echte chefs staan op precisie vooral wanneer het gaat om het controleren van de warmte. De PURE BLACK kookplaten van AEG beschikken over een intuïtieve DirekTouch-bediening. Per zone zijn 14 warmteniveaus met slechts een vingertip eenvoudig en snel te selecteren.

4 DESIGN EN NAUWKEURIGHEID 53 KOKEN / KOOKPLATEN Nog steeds wordt door veel mensen de voorkeur gegeven aan het koken op gas. Maar net als bij andere kooksystemen, speelt energiezuinigheid ook hier een grote rol. De nieuwe gas-op-glaskookplaten van AEG zijn dan ook voorzien van speciale high-efficiency branders. Dank zij het nieuwe design van deze branders wordt de vlam direct op de onderzijde van de pan gericht. Dit resulteert in 20% minder energieverbruik en 20% snellere opwarming. De branders zijn makkelijk schoon te maken, hebben een verbeterde verbranding, snellere reactiesnelheid en directere controle over de sterkte van de vlam. Omdat smaken verschillen zijn de nieuwe gaskookplaten van AEG leverbaar in vier verschillende uitvoeringen en verschillende breedtes: Gas-op-glas met speciaal keramisch glas De glazen plaat is gemaakt van speciaal, keramisch glas dat hittebestendig, krasvast en slechts 4 mm dik is. De kookplaten zijn voorzien van unieke, doorlopende pannendragers waarop pannen stabiel staan maar ook makkelijk kunnen worden verschoven. De pannendragers zijn eenvoudig afneembaar wat het schoonmaken van de kookplaat vergemakkelijkt. Ook de automatische vonkontsteking is verbeterd: indrukken, draaien en de vlam verschijnt. Even ingedrukt houden is dus niet meer nodig. Gas-op-glas met inox rand Deze kookplaten van gehard glas zijn voorzien van individuele pannendragers. Ook deze pannendragers zijn makkelijk afneembaar zodat de kookplaat eenvoudig kan worden gereinigd. De vingervlekvrije inox rand zorgt voor een mooie integratie in alle moderne werkbladen. Ultraflat design gaskookplaten De naam zegt het al: deze kookplaten zijn extra dun zodat ze perfect in een werkblad kunnen worden geïntegreerd. Het vingervlekvrije inox oppervlak geeft elke keuken een professionele uitstraling. Slim-Line gaskookplaten De nieuwe Slim-Line gaskookplaten zijn met een dikte van 8 mm veel dunner dan standaard gaskookplaten. Hierdoor ontstaat een strakker geheel op het aanrechtblad en is de kookplaat mooi in verhouding met de spoelbak. De doorlopende gietijzeren pannendragers zijn rondom de bedieningsknoppen voorzien van een extra hoog randje dat knoppen en vingers beschermt tegen de hitte van de vlam. High-efficiency branders: 20% minder energie en sneller warm. Het mooie glazen oppervlak is duurzaam én makkelijk schoon te maken. Snel een doekje er overheen is voldoende. De gietijzeren pannendragers kunnen worden afgenomen en eenvoudig worden gereinigd. De pannendragers zijn voorzien van slipvaste siliconen voetjes voor een grotere stabiliteit.

5 54 AEG EXTRA S VerticalFlame: volledig geïntegreerde branders De unieke branders van de VerticalFlame gaskookplaten zijn esthetisch in het kookoppervlak geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een gestroomlijnd oppervlak dat eenvoudig is te reinigen. De branders zijn voorzien van speciale vlamverdelers die de vlam verticaal naar boven richten. Dankzij deze unieke methode wordt de vlam direct op de onderzijde van de pan gericht zodat optimaal gebruik wordt gemaakt van de warmte. De hoge gietijzeren pannendragers zijn makkelijk afneembaar én uniek op de markt afwasbaar in de vaatwassers. De AEG Vertical Flame gaskookplaten zijn 75 cm breed en leverbaar met een glazen (HG795840NB) of inox (HG755820UM) oppervlak. Ruime keuze aan afwerkingen Bij diverse AEG inductiekookplaten hebt u de keuze uit verschillende randafwerkingen: een inox frame of facet geslepen rand of geschikt voor vlakbouw. Zo kunt u een model kiezen dat het beste past bij het werkblad in uw nieuwe keuken. Afgeschuinde rand Inox kader Hob 2 Hood In het TouchControl bedieningspaneel van de inductiekookplaat zijn sensoren geïntegreerd. Na inschakeling van de kookplaat gaat het licht van de dampkap automatisch aan. Bereikt één van de kookzones een bepaalde temperatuur, dan treedt de dampkap in werking. Tijdens het koken wordt automatisch het juiste afzuigvermogen gehandhaafd. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar het hoofdstuk Dampkappen. Vlakbouw Vitrokeramische Rapid Powerkookplaat: kook nu 25% sneller! Zou u graag willen dat uw vitrokeramische kookplaat sneller opwarmt? Onze nieuwe Rapid Power-kookplaat zal u dan zeker bevallen. Deze kookplaat biedt u namelijk alle voordelen van een vitrokeramische kookplaat met bovendien een snellere opwarming van alle kookzones, zelfs de grotere zones. Hierdoor kan u sneller koken en tegelijkertijd genieten van een maximale controle. ONDERHOUDSTIP Voor uw kookplaat, adviseren wij u de Vitro Care Set. Info en prijs, zie pagina 186.

6 ICONEN KOOKPLATEN 55 KOKEN / KOOKPLATEN 90 Breedte van de kookplaat Stop&Go Door de Stop&Go toets aan te raken wordt het niveau van alle zones teruggebracht tot warmhouden. Wanneer de toets nogmaals wordt aangeraakt, keren de zones terug naar het oorspronkelijke niveau. CountUp timer De CountUp timer geeft aan hoeveel tijd er sinds de activering van de kookzone is verlopen een praktische hulp bij de voortgang van het kookproces. timer Al voor afloop van de ingestelde kooktijd, schakelt de kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de restwarmte optimaal benut. Dit is niet alleen praktisch maar bespaart ook energie. Multi-colour aanraakscherm Het grote multi-colour aanraakscherm maakt de interactie met uw kookplaat geheel intuïtief. Het toont duidelijk de positie van de pan en het warmteniveau. Extra functies, kookplaatinstellingen en helpmenu s zijn goed toegankelijk DirekTouch tiptoets-draaischuifbediening. DirekTouch Hierbij kunt u direct het juiste warmteniveau instellen door eenvoudig naar rechts te slepen of direct op het juiste niveau te drukken. TouchControl Eenvoudig instellen van de gewenste vermogenstand met slechts één aanraking dankzij de handige TouchControlbediening. Hob 2 Hood Door middel van sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de dampkap automatisch bediend. Driekringszone Een vitrokeramisch kookgebied met drie verschillende afmetingen, dat kan worden geactiveerd overeenkomstig de afmeting van de pan die wordt gebruikt. Tweekringszone Een vitrokeramisch kookgebied met twee zones. Dit kan worden gebruikt voor grotere pannen. Of u activeert alleen het middengebied voor kleinere pannen. Gemak en zuinigheid gaan hier samen. Uitbreidbare vispanzone Een uitgerekte ovale vitrokeramische zone die kan worden gebruikt als een enkele zone waarin alleen het ronde deel wordt geactiveerd of een verlengd gebied voor langwerpige pannen. WOK BURNER Wokbrander De meeste gaskookplaten van AEG zijn voorzien van een krachtige wokbrander: voor maximale hitte en perfecte wokresultaten. Geïntegreerde vonkonsteking De brander wordt automatisch ontstoken als de bedieningsknop tegelijkertijd wordt ingedrukt en gedraaid.

7 Kookplaten / Inductiekookplaat 56 HK973500FB - AFGESCHUINDE RAND PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Zone links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone midden: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm Kookplaat in werking 50 x 880 x ,99

8 Kookplaten / Inductiekookplaat HKP87420FB - AFGESCHUINDE RAND NEW KOKEN / KOOKPLATEN PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zones links: 2300 / 3200 W / 220 mm Zone midden: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone rechts: 1800 / 2800 W / 180 mm Beschikbaar vanaf mei x 750 x ,99

9 Kookplaten / Inductiekookplaten 58 HK874400FB - AFGESCHUINDE RAND Kookplaat in werking PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm HK874400IB - VLAKBOUW 50 x 750 x ,99 54 x 750 x ,99

10 Kookplaten / Inductiekookplaat HKP77420FB - AFGESCHUINDE RAND NEW KOKEN / KOOKPLATEN PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zones links : 2300 / 3200 W / 220 mm Zone midden: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts: 2300 / 3600 W / 240 mm Beschikbaar vanaf april x 680 x ,99

11 Kookplaten / Inductiekookplaten 60 HK774400FB - AFGESCHUINDE RAND HKP67420FB - AFGESCHUINDE RAND NEW PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zones links : 2300 / 3200 W / 220 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm Beschikbaar vanaf april x 680 x ,99 55 x 590 x ,99

12 Kookplaten / Inductiekookplaat HK674400FB - AFGESCHUINDE RAND KOKEN / KOOKPLATEN PURE BLACK MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm 55 x 560 x ,99

13 Kookplaten / Inductiekookplaten 62 HKH81700FB - AFGESCHUINDE RAND 78 De MaxiSense Combi-inductiekookplaat heeft een groot auto-sensing FreeZone-kookgebied FreeZone kookvlak: plaats tot 3 potten waar je maar wil PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zone links: W / 460 x 300 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 2300 / 3700 W / 210 mm Full colour TFT-display HKH81700XB - INOX KADER Donkergrijs 70 x 750 x ,99 70 x 750 x ,99

14 Kookplaten / Inductiekookplaat HKP95510FB - AFGESCHUINDE RAND NEW KOKEN / KOOKPLATEN De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zones links : 2300 / 3200 W / 220 mm Zone midden: 1800 / 2800 / 3500 / 3700 W / 180 / 280 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 2300 / 3200 W / 210 mm 50 x 880 x (Opgepast: hoog aansluitvermogen) 1649,99

15 Kookplaten / Inductiekookplaten 64 HK956970FB - AFGESCHUINDE RAND HK956970XB - INOX KADER MaxiSense, de flexibele kookplaat PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zones midden: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm MaxiSense, de flexibele kookplaat PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zones midden: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm 50 x 880 x (Opgepast: hoog aansluitvermogen) 1699,99 50 x 880 x (Opgepast: hoog aansluitvermogen) 1699,99

16 Kookplaten / Inductiekookplaten HKM95513FB - AFGESCHUINDE RAND HKM95513XB - INOX KADER 65 KOKEN / KOOKPLATEN 91 De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Optimale warmteverdeling XL-zone: kookgerei met bodemdiameter tot 18 cm of tussen cm 50 x 880 x , Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone midden: 1800 / 2800 / 3500 / 3700 W / 180 / 280 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm HKM95513IB - VLAKBOUW 50 x 880 x (Opgepast: hoog aansluitvermogen) 1599,99 54 x 880 x ,99

17 Kookplaten / Inductiekookplaten 66 HKP85410FB - AFGESCHUINDE RAND HKP85410XB - INOX KADER 78 De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zone links: 2300 / 3200 W / 220 mm, 2300 / 3200 W / 220 mm Zone midden achteraan: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone rechts vooraan: 1800 / 2800 W / 180 mm 50 x 750 x ,99 HKP85410IB - VLAKBOUW 50 x 750 x ,99 54 x 750 x ,99

18 Kookplaten / Inductiekookplaten HKM85510FB - AFGESCHUINDE RAND HK854400FS - AFGESCHUINDE RAND 67 KOKEN / KOOKPLATEN De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone MaxiSense, de flexibele kookplaat Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone links vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone links achteraan: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone midden achteraan: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 2300 / 3200 W / 210 mm 50 x 750 x ,99 Zilver 50 x 750 x ,99

19 Kookplaten / Inductiekookplaten 68 HK854401FB - AFGESCHUINDE RAND HK854401XB - INOX KADER 78 De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken 50 x 750 x ,99 Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm HK854401IB - VLAKBOUW 50 x 750 x ,99 54 x 750 x ,99

20 Kookplaten / Inductiekookplaten HKL85410FB - AFGESCHUINDE RAND HKL85410XB - INOX KADER 69 KOKEN / KOOKPLATEN 78 De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zone midden vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 2400 / 3700 W / 300 mm 50 x 750 x ,99 HKL85410IB - VLAKBOUW 50 x 750 x ,99 54 x 750 x ,99

21 Kookplaten / Inductiekookplaat 70 HK8542H1FB - AFGESCHUINDE RAND 78 Zone links vooraan: 2300 / 3700 W / 210 mm Zone links achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm Zone rechts vooraan: 1800 / 2800 W / 180 mm Zone rechts achteraan: 1400 / 2500 W / 145 mm 50 x 750 x ,99

22 Kookplaten / Inductiekookplaten HK764403FB - AFGESCHUINDE RAND HK764403XB - INOX KADER 71 KOKEN / KOOKPLATEN 71 MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone 55 x 680 x ,99 Zones links: 2300 / 3200 W / 210 mm Zones rechts: 2300 / 3200 W / 210 mm HK764403IB - VLAKBOUW 55 x 680 x ,99 59 x 680 x ,99

23 Kookplaten / Inductiekookplaten 72 HKP65410FB - AFGESCHUINDE RAND HK654403FB - AFGESCHUINDE RAND 59 NEW 59 De MaxiSense Plus inductiekookplaat biedt u nog meer flexibiliteit bij het koken Flexibridge: stel de ideale kookzone samen door het combineren van verschillende segmenten PowerSlide-functie: verschuif uw pannen over vooraf ingestelde temperatuurzones - bakken, koken en warmhouden Zones links: 2300 / 3200 W / 220 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone OptiFix : voor een extreem snelle installatie Zone links vooraan: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zone links achteraan: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zone rechts vooraan: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm Zone rechts achteraan: 2300 / 3200 W / 180 x 210 mm 55 x 560 x ,99 55 x 560 x ,99

24 Kookplaten / Inductiekookplaten HK6542H0FB - AFGESCHUINDE RAND HK6542H0XB - INOX KADER 73 KOKEN / KOOKPLATEN x 560 x ,99 Zone links vooraan: 2300 / 3700 W / 210 mm Zone links achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm HK6542H0IB - VLAKBOUW 55 x 560 x ,99 59 x 560 x ,99

25 Kookplaten / Inductiekookplaat 74 HK634200FB - AFGESCHUINDE RAND 59 Restwarmte-indicatie Zone links vooraan: 2300 / 3700 W / 210 mm Zone links achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm Zone rechts vooraan: 1400 / 2500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 / 2800 W / 180 mm 55 x 560 x ,99

26 Kookplaten / Vitrokeramische kookplaat HK955070XB - INOX KADER KOKEN / KOOKPLATEN OptiFix : voor een extreem snelle installatie Zone links vooraan: 1800 W / 180 mm Zone links achteraan: 1200 W / 145 mm Zone midden achteraan: 1050 / 1950 / 2700 W / 145 / 210 / 270 mm Zone rechts vooraan: 1800 W / 180 mm Zone rechts achteraan: 1400 / 2200 W / 170 x 265 mm 50 x 880 x ,99

27 Kookplaten / Vitrokeramische kookplaten 76 HK854870FB - AFGESCHUINDE RAND HK854870XB - INOX KADER NEW 78 NEW 77 Nieuwe supersnelle kookzones brengen water tot 25% sneller aan de kook dan standaard stralingszones Zone links vooraan: 2000 W / 180 mm Zone links achteraan: 1600 W / 145 mm Zone midden: 1100 / 2300 / 3400 W / 145 / 210 / 270 mm Zone rechts: 1800 / 2800 W / 170 x 265 mm Nieuwe supersnelle kookzones brengen water tot 25% sneller aan de kook dan standaard stralingszones OptiFix : voor een extreem snelle installatie Zone links vooraan: 2000 W / 180 mm Zone links achteraan: 1600 W / 145 mm Zone midden: 1100 / 2300 / 3400 W / 145 / 210 / 270 mm Zone rechts: 1800 / 2800 W / 170 x 265 mm 38 x 750 x ,99 38 x 750 x ,99

28 Kookplaten / Vitrokeramische kookplaten HK764070FB - AFGESCHUINDE RAND KOKEN / KOOKPLATEN Zone links vooraan: 800 / 1600 / 2300 W / 120 / 175 / 210 mm Zone links achteraan: 1200 W / 145 mm Zone rechts vooraan: 1800 W / 180 mm Zone rechts achteraan: 1400 / 2200 W / 170 x 265 mm 38 x 680 x ,99

29 Kookplaten / Vitrokeramische kookplaat 78 HK654850XB - INOX KADER NEW 58 Nieuwe supersnelle kookzones brengen water tot 25% sneller aan de kook dan standaard stralingszones OptiFix : voor een extreem snelle installatie Zone links vooraan: 3000 W / 210 mm Zone links achteraan: 1600 W / 145 mm Zone rechts vooraan: 1600 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 / 2800 W / 170 x 265 mm 38 x 560 x ,99

30 Kookplaten / Vitrokeramische kookplaten HK634030FB - AFGESCHUINDE RAND HK614000XB - INOX KADER 79 KOKEN / KOOKPLATEN Restwarmte-indicatie Zone links vooraan: 800 / 1600 / 2300 W / 120 / 175 / 210 mm Zone links achteraan: 1200 W / 145 mm Zone rechts vooraan: 1200 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 700 / 1700 W / 120 / 180 mm Restwarmte-indicatie OptiFix : voor een extreem snelle installatie Zone links vooraan: 1800 W / 180 mm Zone links achteraan: 1200 W / 145 mm Zone rechts vooraan: 1200 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 1800 W / 180 mm 38 x 560 x ,99 38 x 560 x ,99

31 Kookplaten / Elektrische kookplaten 80 HK614000H HK312000H Bedieningsknoppen met metalen afwerking Zone links vooraan: 1500 W / 145 mm Zone links achteraan: 2000 W / 180 mm Zone rechts vooraan: 1500 W / 145 mm Zone rechts achteraan: 2000 W / 180 mm Bedieningsknoppen met metalen afwerking Zone vooraan: 1500 W / 145 mm Zone achteraan: 2000 W / 180 mm Inox 30 x 560 x ,99 Inox 30 x 270 x ,99 580

32 Kookplaten / Gaskookplaat HG975550VB NEW 88 WOK BURNER 81 KOKEN / KOOKPLATEN High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Quick Ignition vonkonsteking Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Keramisch glas met strak design voor perfecte, vlakaansluitende integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links : 4000 W / 122 mm Zone midden vooraan: 1000 W / 54 mm Zone midden achteraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf april x 830 x 480 Totaal vermogen gas (W): ,99

33 Kookplaten / Gaskookplaten 82 HG775450VB HG674550VB NEW 74 NEW 59 WOK BURNER WOK BURNER High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Quick Ignition vonkonsteking Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Keramisch glas met strak design voor perfecte, vlakaansluitende integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links vooraan: 1900 W / 70 mm Zone links achteraan: 1900 W / 70 mm Zone midden: 3800 W / 122 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 54 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf april 2016 High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Quick Ignition vonkonsteking Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Keramisch glas met strak design voor perfecte, vlakaansluitende integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links vooraan: 3800 W / 122 mm Zone links achteraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 54 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf april x 560 x 480 Totaal vermogen gas (W): ,99 46 x 560 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99

34 Kookplaten / Gaskookplaten HG995550XB HG795550XB 83 KOKEN / KOOKPLATEN NEW 90 WOK BURNER NEW 77 WOK BURNER High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gehard glas met beschermende inox kader voor strakke integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links vooraan: 1000 W / 54 mm Zone links achteraan: 1900 W / 70 mm Zone midden: 3800 W / 122 mm Zone rechts vooraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf mei 2016 High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gehard glas met beschermende inox kader voor strakke integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links: 3800 W / 122 mm Zone midden vooraan: 1000 W / 54 mm Zone midden achteraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf mei x 880 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99 53 x 750 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99

35 Kookplaten / Gaskookplaten 84 HG795840NB HG694550XB 74 NEW 58 WOK BURNER VerticalFlame branders: volledig vlak geïntegreerd en 20% zuiniger dan een standaard brander Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas-op-glas kookplaat Ultraflat design Zone links vooraan: 1000 W / 85,5 mm Zone links achteraan: 2000 W / 107,5 mm Zone midden achteraan: 2900 W / 128,5 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 85,5 mm Zone rechts achteraan: 2000 W / 107,5 mm Opgelet : niet te transformeren naar butaan/ LPG High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gehard glas met beschermende inox kader voor strakke integratie in het werkblad Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone links vooraan: 3800 W / 122 mm Zone links achteraan: 1900 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 54 mm Zone rechts achteraan: 1900 W / 70 mm Beschikbaar vanaf mei x 560 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99 53 x 560 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99

36 Kookplaten / Gaskookplaten HG755820UM HG755521UM 85 KOKEN / KOOKPLATEN WOK BURNER VerticalFlame branders: volledig vlak geïntegreerd en 20% zuiniger dan een standaard brander Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Ultraflat design Zone links vooraan: 1000 W / 85,5 mm Zone links achteraan: 2000 W / 107,5 mm Zone midden achteraan: 2900 W / 128,5 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 85,5 mm Zone rechts achteraan: 2000 W / 107,5 mm Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Ultraflat design Zone links: 4000 W / 122 mm Zone midden vooraan: 1000 W / 54 mm Zone midden achteraan: 2000 W / 70 mm Zones rechts: 2000 W / 70 mm Opgelet : niet te transformeren naar butaan/ LPG Inox 45 x 560 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99 Inox 45 x 560 x 480 Totaal vermogen gas (W): ,99

37 Kookplaten / Gaskookplaten 86 HG755550SY HG654550SY NEW 74 WOK BURNER NEW 59 WOK BURNER High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Slim-Line design Gietijzeren pottendragers Glazen bedieningspaneel met knoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Zone links: 4000 W / 122 mm Zone midden vooraan: 2000 W / 70 mm Zone midden achteraan: 2000 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 54 mm Zone rechts achteraan: 3000 W / 70 mm Beschikbaar vanaf juni 2016 High Efficiency branders: tot 20% sneller dan traditionele branders Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Slim-Line design Gietijzeren pottendragers Glazen bedieningspaneel met knoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Zone links vooraan: 4000 W / 122 mm Zone links achteraan: 2000 W / 70 mm Zone rechts vooraan: 1000 W / 54 mm Zone rechts achteraan: 2000 W / 70 mm Beschikbaar vanaf juni 2016 Inox 40 x 560 x 480 Totaal vermogen gas (W): ,99 Inox 40 x 560 x 480 Totaal vermogen gas (W): ,99

38 Kookplaten / CrystalLine HC452601EB - TEPPANYAKI HC451501EB - WOK 87 KOKEN / KOOKPLATEN NEW 36 NEW 36 Reinigingsfunctie Zone vooraan: 1400 W / 1 x 145 mm Zone achteraan: 1400 W / 1 x 145 mm Wok-kookzone Wokpan inbegrepen Zone midden: 2300 W / 3200 W / 300 mm Inox 55 x 340 x , x 340 x ,99

39 Kookplaten / CrystalLine 88 HC452401EB - INDUCTIE HC452021EB - VITROKERAMISCH NEW 36 NEW 36 MaxiSense, de flexibele kookplaat Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone Zone vooraan: 1200 W / 145 mm Zone achteraan: 800 / 1600 / 2300 W / 120 / 175 / 210 mm Zone vooraan: 2300 / 3200 W / 170 x 265 mm Zone achteraan: 2300 / 3200 W / 170 x 265 mm 55 x 340 x ,99 38 x 340 x ,99

40 Kookplaten / CrystalLine HC411521GB - WOK OP GAS HC412001GB - GAS 89 KOKEN / KOOKPLATEN NEW 36 NEW 36 WOK BURNER Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Wok-kookzone Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone midden: 4500 W / 130 mm Beschikbaar vanaf mei 2016 Thermokoppelbeveiliging: gas wordt afgesloten bij de bron als de vlam uitgaat Gietijzeren pottendragers Bedieningsknoppen met metalen afwerking Gas conversie kit voor butaangas Gas-op-glas kookplaat Zone vooraan: 1000 W / 54 mm Zone achteraan: 3000 W / 100 mm Beschikbaar vanaf mei x 340 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99 60 x 340 x 490 Totaal vermogen gas (W): ,99 Gasaansluiting Gasaansluiting

41 90

42 Kookplaten / Toebehoren FUSION-WOK Kenmerken Zelfs wokken is mogelijk op een AEG inductiekookplaat, met de speciale AEG Fusionwok. Een even prachtige als functionele design wok. De Fusioninductiewok is geschikt voor alle AEG inductiekookplaten met kookzones met een diameter van 21 cm of groter. Deze maakt een snelle en geconcentreerde warmteverdeling mogelijk voor perfecte wokresultaten. 91 Prijs 200,- KOKEN / ACCESSOIRES MaxiSense Plancha-Grill Kenmerken Opdat u ook tijdens het bakken en grillen zou kunnen genieten van de ruime mogelijkheden van de MaxiSense inductiekookplaten, ontwikkelden we de MaxiSense Plancha Grill met brugfunctie. Deze professionele grillplaat verspreidt en behoudt de hitte gelijkmatig voor perfecte grill resultaten. Prijs 200,- ProBox - Bodembescherming Kenmerken Voor een probleemloze, snelle en veilige installatie van een vitrokeramische kookplaat of inductiekookplaat. De Probox waarborgt de nodige veiligheidsafstand en ventilatie. PBOX-6IR Geschikt voor alle 60 cm kookplaten, uitgezonderd MaxiSight (+ 15 mm). PBOX-7IR8I Geschikt voor 68 cm kookplaten (+15 mm). Geschikt voor 60 cm MaxiSight (+17 mm). Geschikt voor 80 cm inductiekookplaten (+17 mm). PBOX-8-9MF Geschikt voor 80 cm inductiekookplaten. PBOX-8R9I Geschikt voor 80 cm vitrokeramische kookplaten (+15 mm). Geschikt voor 90 cm (behalve HK973500FB / HK973500IB) inductie-kookplaten (+17 mm). PBOX-9R Geschikt voor 90 cm vitrokeramische kookplaten (+15 mm). Voor de juiste Probox per model, zie overzichtstabellen pagina 195. Type Prijs PBOX-6IR 80,- PBOX-7IR8I 80,- PBOX-8-9MF 99,- PBOX-8R9I 99,- PBOX-9R 99,- Prijzen inclusief BTW

43

44 Kookplaten / Gourmet Collection Professionele resultaten thuis Om de beste resultaten te bereiken, heeft elke bereidingsmethode bepaald keukengerei nodig. De potten en pannen uit onze unieke Gourmet Collection zijn dan ook speciaal ontworpen om de kracht en nauwkeurigheid van het koken met inductie ten volle te benutten en het beste uit alle ingrediënten te halen. Elke kookpot is ontworpen voor specifieke bereidingen. Bij het ontwikkelen van dit assortiment is gebruik gemaakt van de kennis die wij hebben opgedaan door de samenwerking met professionele chefs. Bijzondere materialen en een ergonomisch design De buitenkant van het kookgerei is gemaakt van magnetisch staal. Dit is uitermate geschikt voor inductie en bovendien eenvoudig te reinigen. In het midden bevinden zich 3 lagen aluminium - voor een buitengewone warmtegeleiding, 26 x zo snel als inox. De binnenkant is van 18 / 10 inox - hygiënisch, makkelijk schoon te maken en roestbestendig. Geschikt voor alle soorten kookplaten Het unieke meerlaagse materiaal is speciaal ontwikkeld voor een optimale benutting van de inductie technologie. De potten en pannen kunnen echter ook op andere soorten kook platen worden gebruikt. Speciaal ontworpen voor AEG inductiekookplaten De vlakke bodem zorgt voor een optimale warmte overdracht. 93 KOKEN / GOURMET COLLECTION Ruim assortiment De pannen zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Bovendien passen ze makkelijk in elkaar: dat scheelt ruimte in het keukenkastje. Ergonomische inox handgrepen De handgrepen blijven koel tijdens het gebruik. U kunt de pannen dus veilig verplaatsen.

45 Kookplaten / Gourmet Collection 94 Kookpot met deksel Kenmerken - Ideaal voor het koken van grote hoeveelheden pasta en rijst - Schaalverdeling voor vloeistof aan de binnenzijde - Deksel van 18 / 10 inox voorkomt dat kookvocht uit de pan verdampt - Geborstelde afwerking van binnen- en buitenkant - Ergonomische, dubbele handgrepen voor gemakkelijk optillen en afgieten - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 19 cm - Diameter: 24 cm - Inhoud: 9 liter A9ALSP01 205,- Pastavergiet Kenmerken - Grote handgrepen zorgen voor een veilige grip om het vergiet uit heet water te tillen - Speciaal ontworpen om te gebruiken met de 9 liter kookpot met deksel - Afwasbaar in de vaatwasser A9ALPS01 105,- Lage braadpan met deksel Kenmerken - Door de grote afmeting van deze pan en de rechtopstaande randen kan het voedsel op één laag worden bereid waardoor het goed gescheiden wordt en in de vloeistof ligt zoals bij risotto, runderstoofpot en gepocheerde eieren - Dubbele handgreep voor een gemakkelijke en comfortabele grip - Deksel van 18 / 10 inox voorkomt dat kookvocht verdampt - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 7,5 cm - Diameter: 30 cm - Inhoud: 4,5 liter A9ALLC01 185,- Steelpan met deksel Kenmerken - Door zijn vorm is deze pan bijzonder geschikt voor het bereiden van pudding, saus of jus - Schaalverdeling voor vloeistof aan de binnenzijde - Deksel van 18 / 10 inox voorkomt dat kookvocht verdampt - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 9 cm - Diameter: 22 cm - Inhoud: 3 liter A9ALSA01 155,-

46 Kookplaten / Gourmet Collection Conische sauspan Kenmerken - Ideaal voor het maken van saus en snel bakken van kleine porties groenten, stukjes vlees, gevogelte en vis - De schuine randen en lange steel maken het mogelijk om makkelijk te roeren voor een perfecte menging van ingrediënten en smaak - Door de conische vorm wordt de warmte op een gelijkmatige manier verdeeld - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 9 cm - Diameter: 22 cm - Inhoud: 2 liter 95 A9ALCS01 125,- KOKEN / GOURMET COLLECTION Puntzeef Kenmerken - Speciale kegelvorm voor het filteren van een groter oppervlak - Uiterst fijne gaatjes voor optimale filtratie - Ideaal voor het maken van sauzen, soepen en pudding die heel glad en zacht moeten zijn - Speciaal ontworpen voor gebruik met de conische sauspan - Afwasbaar in de vaatwasser A9ALCS01A 75,- Braadpan Kenmerken - Het grote oppervlak en de lage randen van deze pan zorgen voor een snelle en gelijkmatige warmte - Ergonomische, lange steel voor een comfortabele grip - Naadloze bodem voor een betere warmteverdeling en een perfect gelijkmatige bereiding zonder risico op aanbranden - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 5,5 cm - Diameter: 28 cm A9ALFP01 135,- Antiaanbak braadpannen Kenmerken - Set van 2 champagnekleurige braadpannen met antiaanbaklaag - Aluminium coating aan de buitenzijde - Dupont antiaanbaklaag, PTFE / PFOA-vrij - Afwasbaar in de vaatwasser - Geschikt voor alle soorten kookplaten - Geschikt voor gebruik in de oven (tot 250 C) - Hoogte: 5 cm - Diameter: 26 en 30 cm A9ALFPS1 131,- *Prijzen inclusief BTW

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen 18 KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN Inductiekookplaten MODERN EN ULTRASNEL Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt

Nadere informatie

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP KOKEN KOOKPLATEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt worden.

Nadere informatie

KOOKPLATEN / KENMERKEN

KOOKPLATEN / KENMERKEN catalogus Candy inbouwapparaten - KOOKPLATEN 17 KOOKPLATEN KOOKPLATEN / KENMERKEN Inductie Vitrokeramische kookplaat op glas kookplaten Bij inductie genereert de bodem van de pan warmte door het magnetische

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV 42 Koken NAAR WELKE KOOKPLAAT GAAT UW VOORKEUR UIT Het kiezen van een kookplaat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kiest u voor gas of toch liever voor keramisch of inductie. Welke breedte had u

Nadere informatie

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES

MASTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE AGA TRADITIES MDE IN BRITIN MDE IN BRITIN MSTERCHEF XL SUPERIEUR KOKEN VOLGENS DE BESTE G TRDITIES Superieur koken volgens de beste G tradities De G Masterchef XL is het toonbeeld van tijdloos design dat in elke keukenstijl

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS DE INNOVATIES VAN AEG 2015 De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS De ultieme smaakbeleving Met de AEG ProCombi Plus oven introduceert AEG de volgende stap in het koken met stoom. Deze multifunctionele

Nadere informatie

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014

Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen. Met een optimale vormgeving en een neutrale kleurstelling.

Nadere informatie

Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating

Pan Cum sociis. Nero Bianco - keramische pannenserie najaar ilag non stick Zwitserse keramische coating Pan Cum sociis Nero Bianco - keramische pannenserie najaar 2014 ilag non stick Zwitserse keramische coating Over de serie Nero Bianco Nero Bianco is een serie van keramische gecoate pannen zonder compromissen.

Nadere informatie

904,- AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB. Bezorgopties. Beschrijving. Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal

904,- AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB. Bezorgopties. Beschrijving. Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB 904,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal Elektra perilex stekker + 18,00 Beschrijving De Aeg HK654403XB

Nadere informatie

INDUCTIE, de snelste en veiligste kookwijze

INDUCTIE, de snelste en veiligste kookwijze 44 Kookvelden INDUCTIE, de snelste en veiligste kookwijze Inductie reageert onmiddellijk op uw wensen en maakt de keuken weer een stuk veiliger. Eindelijk blijft uw omgeving koel zelfs als u druk aan het

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven. ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide'

Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven. ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide' Koken / Ovens 178 Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide' 'sous-vide' ProCombi stoom ProCombi stoom Energie-efficiëntieklasse A+

Nadere informatie

AEG ProBlack Méér dan zwart

AEG ProBlack Méér dan zwart AEG ProBlack Méér dan 2 AEG ProBlack, In de hedendaagse moderne, lichte keuken brengen de nieuwe, hoogglans e toestellen van AEG een verrassend accent. Het exterieur van glas wordt gecombineerd met geannodiseerde,

Nadere informatie

Conventionele Collectie

Conventionele Collectie Conventionele Collectie Masterchef XL Freestanding Module Six-Four Masterchef XL Niemand begrijpt beter dan hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De Masterchef XL heeft alle kenmerken

Nadere informatie

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR93IP KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: 8017709196172 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 1300 W,

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

HET PERFECTE THUIS INBOUWTOESTELLEN 2017 PARTNER

HET PERFECTE THUIS INBOUWTOESTELLEN 2017 PARTNER HET PERFECTE THUIS INBOUWTOESTELLEN 2017 PARTNER 2 - AEG - HET PERFECTE THUIS WIJ ZIJN PIONIERS MET EEN VISIE. Wij streven naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven in uw keuken,

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

TR93BL. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES

TR93BL. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES TR93BL KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ZWART EAN13: 8017709182458 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts: 1800

Nadere informatie

TR93BL Nieuw. Downloaded from Victoria

TR93BL Nieuw. Downloaded from   Victoria TR93BL Nieuw Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend zwart Energieklasse ovens A EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie TR93BL Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend Energieklasse ovens A/B EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links: 4,20 kw Achteraan

Nadere informatie

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110CNL Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) EAN13: 8017709175603 Gaskookplaat: 7 branders: 1 superbrander 4,20 kw 2 sterke

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR4110IBL KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709195052 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 2300

Nadere informatie

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES A3-7 KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: 8017709162375 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan centraal: 1050 W Achteraan centraal: 3000 W Vooraan rechts: 1050

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A TR4110PF Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A EAN13: 8017709174392 Uitzonderlijke promotie op dit toestel tot 31 december 2013! Korting

Nadere informatie

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384 Xenon 223 *Uitsparing voor 5 kg gasfles B01403920A 449,00 *56 cm x 39 cm kookoppervlak *Drie geëmailleerde grillroosters Xenon 227 *Uitsparing voor 5 kg B04514720A 549,00 *gasfles in bodem *76 cm x 39

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

909,- Gratis bezorgd in Nederland

909,- Gratis bezorgd in Nederland AEG kookplaat inductie inbouw HK973500FB 909,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal Elektra perilex snoer + 19,00 Beschrijving De Aeg HK973500FB

Nadere informatie

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS De GROOTSTE van Nederland Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! www.budgetplan.nl ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR EEN KEUKEN VOOR ELK BUDGET Bauknecht inbouw

Nadere informatie

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het!

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Koken Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Laag energieverbruik. Onze Electrolux Inspiration fornuizen zijn maar liefst 10% zuiniger dan de ondergrens voor energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

Inbouwtoestellen / 2015.2

Inbouwtoestellen / 2015.2 Inbouwtoestellen / 2015.2 MEER VRIJHEID! 1/120 Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf. De toestellen van Zanussi zijn als een extra paar handen in huis. Zo kan u doen wat

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709158811 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

SF4120MN. Functies. linea. Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13:

SF4120MN. Functies. linea. Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: SF4120MN Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709195731 7 functies 'Baker' (crisp) functie) Te verlichten bedieningsknoppen Large LCD display met timer

Nadere informatie

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A TR4110AZ Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A EAN13: 8017709184278 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80

Nadere informatie

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat Algemeen De 900-lijn kenmerkt zich door de elegante vormgeving in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het afwerkingsniveau is gebaseerd op betrouwbaarheid, veiligheid, hygiëne en gebruikersgemak.

Nadere informatie

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens.

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. 48 Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. PRODUCTKLASSEN iq500 iq300 iq100 Inductiekookplaat met witte LCD-display Verzonken draaiknoppen Verwarmingswijzen 3D warme lucht Plus. Ideaal voor deeg, op 1,

Nadere informatie

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX C92IPX8 KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX EAN13: 8017709150129 KOOKZONES 5 kookzones 5 kookzones met booster Vooraan links: 1400 W, 2200 W Achteraan links: 1850 W, 3000 W Centraal: 2600 W, 3700 W Achteraan

Nadere informatie

Braadpannen voor inductiekoken

Braadpannen voor inductiekoken Braadpannen voor inductiekoken Inductiekoken Bij de aanschaf van een pan is het erg belangrijk dat je pan geschikt is voor de juiste warmtebron. Een moderne warmtebron die snel aan populariteit wint is

Nadere informatie

Range open partner. Prijslijst inbouw 2013

Range open partner. Prijslijst inbouw 2013 Range open partner Prijslijst inbouw 2013 Ovens Oven BS8314021M ProCombi stoom/hetelucht, ProSight Plus, A-20%, inox 1,00 1899,99 2299,99 Oven BS7304021M ProCombi stoom/hetelucht, ProSight, A-20%, inox

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN STIJL EN DISCRETIE 93 KOKEN / DAMPKAPPEN Dampafvoer is nodig in de keuken. Naast efficiëntie verwacht u ook stijl en discretie van uw dampkap, zodat u niet afgeleid wordt tijdens uw kookactiviteiten. In

Nadere informatie

Fornuizen, microgolfovens en dampkappen.

Fornuizen, microgolfovens en dampkappen. Fornuizen, microgolfovens en dampkappen. 53 Gezond, lekker en gezellig, dat is koken met Bosch. Energie-efficiëntieklasse A Voor Bosch staan natuur en milieu centraal. Daarom behoren de fornuizen van Bosch

Nadere informatie

TR4110BL1. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: B>KOOKZONES

TR4110BL1. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: B>KOOKZONES TR4110BL1 KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709176648 B>KOOKZONES 7 kookzones Links: 4200 W Vooraan links: 1000 W Achteraan links: 2900 W Vooraan rechts: 2900 W Achteraan centraal: 1000 W Vooraan

Nadere informatie

MASTERY RANGE THE FUTURE IS NOW

MASTERY RANGE THE FUTURE IS NOW MASTERY RANGE THE FUTURE IS NOW VERBLUFFEND DESIGN Een goed design is gebaseerd op esthetiek. Verbluffend design is iets wat uw ziel raakt. Het creëert belevenissen die u nog heel uw leven zal herinneren.

Nadere informatie

C92IPX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A

C92IPX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A C92IPX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 zones waaronder: Achteraan links:

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging Een open keuken zoals deze is bedoeld, ervaar onbeperkt vrij zicht tijdens het koken. Om effectief kookdampen af te zuigen maken wij gebruik van de natuurlijke

Nadere informatie

C92GMX8. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES. 6 kookzones

C92GMX8. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES. 6 kookzones C92GMX8 KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, INOX EAN13: 8017709150143 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4000 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts: 1800

Nadere informatie

Koken, Bakken en Braden

Koken, Bakken en Braden Koken, Bakken en Braden alles over kooksystemen en materialen en uitvoeringen van kook-, bak- en braadpannen Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde Branche Retail Trainingen Koken, Bakken en

Nadere informatie

A2-81 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX. nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: KOOKZONES

A2-81 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX. nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: KOOKZONES A2-81 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 100X60 CM, INOX nieuwe display donker grijs glas nieuw logo EAN13: 8017709256746 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 1800 W Achteraan links: 4200 W Vooraan centraal: 1000

Nadere informatie

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A SF390XPZ Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709174996 11 functies Vapor Clean functie Pizzafunctie Turbohitte LCD display met timer en automatische

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

CSP20NL-8. classici. Kookcentrum "Opera" 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

CSP20NL-8. classici. Kookcentrum Opera 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Kookcentrum "Opera" 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709155179 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders 4,20 kw rechtsvoor

Nadere informatie

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMXNLK9 Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709237547 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders

Nadere informatie

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal KOFFIEMACHINES CMSC45 Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal/ Glas LCD display, Te verlichte bedieningsknoppen 5 koffiesterktes, 3 programmeerbare waterhoeveelheden 3 in te stellen koffietemperaturen,

Nadere informatie

C92IPX8. Functies. classici. Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal. Energieklasse A

C92IPX8. Functies. classici. Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal. Energieklasse A C92IPX8 Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 kookzones met booster Vooraan links: 1400 W, 2200 W Achteraan links:

Nadere informatie

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMA9 Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A EAN13: 8017709222727 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00

Nadere informatie

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven)

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) CS120NL-7 Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) EAN13: 8017709163082 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke brander

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts)

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) TR93NNLK Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) EAN13: 8017709236946 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke

Nadere informatie

R E T R O VO L U T I O N

R E T R O VO L U T I O N RETR O VOLU T I O N VLAKINDUCTIE NIEUW! IG 80-100 Deze elegante 80cm brede inductiekookplaat combineert de functies van vier krachtige (vlak) inductiezones met de voor zijn uitzonderlijke prestaties bekende

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

795,- Gratis bezorgd in Nederland

795,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG kookplaat inductie HI6271T 795,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal Elektra perilex stekker + 18,00 ACTIE: DECEMBER = ATAG KOOKMAAND

Nadere informatie

Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R

Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R Inductie Kookplaten IET1R IETD2R IETW2R IED1R IEDD2R Installatie Werking Installatie- en gebruikershandleiding VOOR HOBART INDUCTIEKOOKPLATEN Inhoud Pagina INSTALLATIE 1.1 Installatie 3 1.2 Afmetingen

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

o u b r Voor alles. Voor iedereen. LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW.

o u b r Voor alles. Voor iedereen. LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW. 2E E D M I T IE 0 EI 2 12 2 brochure 201 2 201 b re r o c hu LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW. Houdt u er rekening mee dat vanaf 1 oktober 2012 het

Nadere informatie

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709169299 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

Een harde werker. Meer dan duurzaam

Een harde werker. Meer dan duurzaam thermaline Modular 85 thermaline Modular 85 Een harde werker Meer dan duurzaam thermaline Modular 85 wordt gedragen door een sterk intern frame, volledig bestand tegen stoten en corrosie, dankzij de volledige

Nadere informatie

AEG & Zanussi solden januari 2016

AEG & Zanussi solden januari 2016 & solden januari 2016 Wasautomaten L79495DFL VRIJSTAAND 1600 t - 9 kg - ÖKOMix technologie - ÖKOInverter motor - groot display - silver bedieningspaneel - stoomprogramma's - ProTex trommel - OptiSense

Nadere informatie

RETR O VOLU T I O N. Uw droom kookplaat. TermaCook Quality Made in Germany

RETR O VOLU T I O N. Uw droom kookplaat. TermaCook Quality Made in Germany RETR O VOLU T I O N Uw droom kookplaat TermaCook Quality Made in Germany eindelijk werkelijkheid! TermaCook Quality Made in Germany Eenvoudige bediening Maximale functionaliteit Met vlakinductie kunt u

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke STAINLESS STEEL CREATIONS Wonderful worktops from Franke 2 RVS WERKBLADEN Een roestvrijstaal werkblad brengt naast een hoge functionaliteit ook een extra dimensie in uw keuken. Franke is specialist in

Nadere informatie

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

TR62BL FUNCTIES. Opties. Uitvoeringen. Victoria. Grote oven multifunctie. KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: KOOKZONES

TR62BL FUNCTIES. Opties. Uitvoeringen. Victoria. Grote oven multifunctie. KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: KOOKZONES TR62BL KOOKCENTRUM, GAS, 60 x 60 cm, zwart EAN13: 8017709210625 KOOKZONES 4 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan rechts: 1800 W Achteraan rechts: 1000 W TOEBEHOREN KOOKPLAAT

Nadere informatie

INGEBOUWDE KOOKPLATEN

INGEBOUWDE KOOKPLATEN INGEBOUWDE KOOKPLATEN Koken zoals een professional De kookplaten van Küppersbusch combineren energiebesparende technologie met innovatieve bedieningsconcepten. Professionele koks zweren bij inductiekookplaten

Nadere informatie

CPF9GMORNLK. Portofino. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: Gaskookplaat:

CPF9GMORNLK. Portofino. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: Gaskookplaat: Kookcentrum '' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: 8017709239145 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander 4,20 kw 1 sterke brander 3,00 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00 kw Elektronische

Nadere informatie

PRIJSLIJST DEMEYERE AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% VANAF 1 JANUARI UITGAVE DEMEYERE COMM.V.

PRIJSLIJST DEMEYERE AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% VANAF 1 JANUARI UITGAVE DEMEYERE COMM.V. PRIJSLIJST DEMEYERE VANAF 1 JANUARI 2012 UITGAVE 1 AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN B.T.W. 21% JOHN PAWSON FOR DEMEYERE... 3 ATLANTIS... 4 APOLLO... 6 MISTRAL... 8 SPECIALITEITEN... 10 BAKPANNEN... 14 ATHENA...

Nadere informatie

L8FEE84S L6FBG04W L7FBE84W Serie, ProSense, 10kg, 1400 rpm, Groot display, Inverter Motor, Startuitstel, SoftPlus, AquaStop, Wit paneel

L8FEE84S L6FBG04W L7FBE84W Serie, ProSense, 10kg, 1400 rpm, Groot display, Inverter Motor, Startuitstel, SoftPlus, AquaStop, Wit paneel WASSEN / WASDROGERS L8FEE84S L6FBG04W L7FBE84W 699,99 799,99 699,99 699,99 599,99 699,99 599,99 8000 Serie, ÖKOMix, 8kg, 1400 rpm, Groot display, ÖKOInverter Motor, Startuitstel, ProSense, Stoom, AquaControl,

Nadere informatie

LODGE CAST IRON PANNEN

LODGE CAST IRON PANNEN Lodge staat al 120 jaar voor robuuste, duurzame en kwaliteitsvolle gietijzeren pannen en accessoires. Door deze zware kwaliteit zijn de Lodge producten ook uitermate geschikt voor gebruik op de barbecue.

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

ZOMERPRIJZEN IN ZICHT

ZOMERPRIJZEN IN ZICHT Geldig van 01/07/2015 t.e.m. 31/07/2015 ZOMERPRIJZEN IN ZICHT WASMACHINE L76485DFL A+++ -20% - 8 kg - 1400 t/min - Groot display - Inverter motor - ProTex trommel - Stoomprogramma s - Uitgestelde start

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria. Kookcentrum Victoria v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110IBL. Victoria. Kookcentrum Victoria v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110IBL Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 180 mm, 1,30 kw/ 1,40

Nadere informatie

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: TR90IBL9 Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A EAN13: 8017709237189 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 180 mm, 1,30 kw/ 1,40 kw Linksachter: Ø 210

Nadere informatie

CS20NLA-8. classici. Kookcentrum "Opera" 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel)

CS20NLA-8. classici. Kookcentrum Opera 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) CS20NLA-8 Kookcentrum "Opera" 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) EAN13: 8017709155155 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders 4,20 kw rechtsvoor en linksachter

Nadere informatie

Ovens. Grill + onderste weerstand + turbine: Deze functie is ideaal voor het bereiden van pizza.

Ovens. Grill + onderste weerstand + turbine: Deze functie is ideaal voor het bereiden van pizza. Ovens A: A-10%: A-20%: (Grillweerstand + onderwarmte) of (grillweerstand + onderwarmte + turbine) ECO: Afhankelijk van het model : (weerstand grill + onderste weerstand) of (grill + onderste weerstand

Nadere informatie

Gebouwd voor de zwaarste keukens

Gebouwd voor de zwaarste keukens thermaline Modular 80 & 90 thermaline Modular 80 & 90 Gebouwd voor de zwaarste keukens Meer dan duurzaam thermaline Modular 80 & 90 wordt gedragen door een sterk intern frame, volledig bestand tegen stoten

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

CS120NL-6. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven)

CS120NL-6. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven) Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse B (Kleine oven) EAN13: 8017709112837 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander met dubbele vlamkroon linksvoor 4,00 kw

Nadere informatie

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709159269 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie