Boschdijk , 5612 HB Eindhoven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boschdijk 187 27, 5612 HB Eindhoven"

Transcriptie

1 NABIJ HET CENTRUM VAN EINDHOVEN GELEGEN MODERN GERENOVEERD (2005) 2-KAMERAPPARTEMENT OP DE TWEEDE WOONLAAG. INSTAPKLAAR, IDEAAL VOOR STARTERS! Boschdijk , 5612 HB Eindhoven Vraagprijs ,- k.k.

2 Kenmerken Vraagprijs : ,00 Soort : Appartement Open portiek : Nee Aantal kamers : 2 kamers waarvan 1slaapkamer(s) Inhoud woning : 120 m 3 Gebruiksoppervlakte : 45 m 2 woonfunctie Soort appartement : Portiekflat Bouwjaar : 2005 Ligging : Aan drukke weg, in centrum Tuin : Geen tuin Garage : Parkeerplaats Verwarming : C.V.-Ketel Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas : Locatie Boschdijk HB EINDHOVEN

3 Omschrijving adm.nr Nabij het centrum van Eindhoven gelegen modern gerenoveerd (2005) 2- kamerappartement op de tweede woonlaag. Het complex is voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenberging en een parkeerplaats. Kortom dit instapklare appartement is ideaal voor starters of beleggers die op zoek zijn naar een goed rendement. Alle voorzieningen zoals het stadscentrum, supermarkt, de Woenselse markt en het Centraal Station zijn binnen enkele minuten te voet of per fiets te bereiken. Daarnaast ligt het appartement gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. BOSCHDIJK TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS : ,-- k.k. (excl. parkeerplaats) WOONOPPERVLAKTE: 45 m² AANVAARDING: IN OVERLEG. INDELING: Vanuit de keurige gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau met video-intercom is per lift of trap het appartement bereikbaar. Hal/entree: De hal/entree met ruimte voor garderobe is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot de woonkamer. Wand- en plafondafwerking: spuitwerk. Vloerafwerking: laminaat. Woonkamer: De lichte sfeervolle woonkamer heeft een mooie maatvoering en is voorzien van laminaatvloer. De grote raampartijen zorgen voor een goede lichtinval en bieden uitzicht op het centrum van Eindhoven. Aansluitend bevindt zich de open keuken. Wand- en plafondafwerking: spuitwerk, het plafond en de wanden zijn in 2014 volledig geschilderd. Vloerafwerking: laminaat. Keuken: De keukenopstelling (2005) is voorzien van diverse boven- en onderkastjes en biedt voldoende berg- en werkruimte. De keuken is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: - koelkast - kookplaat (2014 vervangen) - afzuigkap Een vaatwasser inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Badkamer:

4 De frisse geheel betegelde badkamer (2005) is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een meubel met vaste wastafel en een wandcloset. Slaapkamer: In de ruime slaapkamer van circa 12 m2 is ruimte genoeg voor een kast en een 2- persoonsbed. Vanuit deze slaapkamer is er toegang naar een wasruimte. Wand- en plafondafwerking: spuitwerk. Vloerafwerking: laminaat. Was-/stookruimte: Deze praktische ruimte is vanuit de slaapkamer bereikbaar en is voorzien van een aansluiting van de wasmachine, de mechanische ventilatie (WTW) unit en de cv-ketel AWB HR 2005, jaarlijks onderhouden door middel van een serviceabonnement. ENIGE BIJZONDERHEDEN: - Gunstige ligging t.o.v. centrum en voorzieningen. - Gebouw is in 2005 gerenoveerd. - Keurige entree. - Met lift. - Appartement is instapklaar. - Geheel v.v. laminaatvloer. - Moderne keuken met apparatuur. - Moderne badkamer. - 1 slaapkamer. - Hoog rendement voor beleggers die willen verhuren. - Het appartement heeft een parkeerplaats, deze is niet bij de vraagprijs inbegrepen. - Gemeenschappelijke fietsenberging. - Lage servicekosten 110,-- incl. servicekosten voor de parkeerplaats. - VvE is actief. Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). U kunt ons ook volgen op de sociale media:

5 - twitter.com/makelaarhuibers - facebook.com/makelaarhuibers Onze makelaars zijn u graag van dienst: - Guus de Rouw, lid NVM - Hans Wagemakers, lid NVM - Roel Manders, lid NVM - Pieter Keunen, lid NVM Makelaarskantoor Huibers B.V. is ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer

6 Appartement

7

8

9

10

11

12

13

14

15 JURIDISCHE EN ANDERE BELANGRIJKE ZAKEN Alle informatie in deze brochure is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Deze brochure is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, tekeningen, afmetingen etc. zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige aansprakelijkheid. De plattegronden zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons ter hand gestelde tekening. De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of erna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van de tekening (ook qua maten). Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele aankoop uitgaat. Ook aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De onroerende zaak moet bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij koper kenbaar waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Voor de afwezigheid van andere (verborgen) gebreken hoeft verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Een koper wordt desgewenst in de gelegenheid gesteld om voorafgaande aan de aankoop het nodige onderzoek te doen. In dit kader adviseren wij u bij het aankoopproces te laten bijstaan door een aankopende NVM makelaar. Indien tussen verkoper en koper overeenstemming over de koop van de woning is bereikt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform modelkoopakte, opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De koopovereenkomst komt pas tot stand als koper en verkoper de koopakte hebben ondertekend. De verkoper kan van koper een waarborgsom dan wel een bankgarantie verlangen. Het kopen of verkopen van een woning is voor beide partijen een serieuze aangelegenheid, waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Daarom stellen wij het, mede namens de verkoper, op prijs, dat u binnen enkele dagen na de bezichtiging een reactie aan ons kenbaar maakt.

16 De zeven redenen om nu een huis te kopen Het is u natuurlijk niet ontgaan dat de huizenmarkt de afgelopen tijd wat onzeker is geworden. Ook de NVM kan niet in de toekomst kijken en weet dus niet of de markt verder zal verslechteren of weer verbetert. Wat we u wel kunnen laten zien is dat een veranderde markt ook voordelen kent. Deze hebben we voor u op een rij gezet in onze '7 redenen'. Daarnaast is uiteraard ook uw persoonlijke financiële situatie van belang. Laat u daarom goed adviseren door een NVM-aankoopmakelaar en hypotheekadviseur. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen. 1. De hypotheekrente is momenteel gunstig De hypotheekrente is een belangrijke factor voor uw maandlasten. Omdat deze rente - historisch gezien - nog steeds erg laag staat, is een nieuwe hypotheek relatief goedkoop. Uw hypotheekadviseur kan u uitstekend adviseren of dat ook in uw situatie verstandig is. 2. U hebt meer keus, dus meer kans op uw droomhuis Momenteel staan er relatief veel woningen te koop en ook gedurende een wat langere periode. Daardoor is de kans veel groter dat u een woning vindt die precies bij uw wensen en mogelijkheden past. Uw NVM-aankoopmakelaar heeft het volledige aanbod voor u op een rij. Bovendien helpt hij u graag om uw huidige woning te verkopen. 3. De huizenprijzen zijn realistischer geworden De woningmarkt was jarenlang erg overspannen. Dat betekende dat de vraagprijs van een woning in sommige gevallen meer door de emotie werd bepaald dan door de werkelijke waarde van het huis. Gelukkig is die tijd nu voorbij en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt ook realistisch is. 4. U hebt nu een uitstekende onderhandelingspositie Omdat er meer huizen te koop staan, staat u sterker bij onderhandelingen. Uw NVMaankoopmakelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u uw nieuwe woning koopt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden. 5. Een koopwoning is op langere termijn een goede investering Als u kijkt naar de ontwikkeling van de huizenprijzen in de afgelopen decennia, dan ziet u dat deze nagenoeg altijd sterker zijn gestegen dan de ontwikkeling van de koopkracht. Hoe eerder u in uw leven een huis koopt, hoe gunstiger dat dus meestal is. Natuurlijk zijn er periodes geweest dat de huizenprijzen ook daalden en kan de NVM niet in de toekomst kijken. Op langere termijn bleek een koopwoning echter altijd een uitstekende investering te zijn. 6. De NVM No-Risk clausule voorkomt dat u blijft zitten met uw huidige woning Als u de aankoop van uw nieuwe woning door een NVM-aankoopmakelaar laat begeleiden, zal deze vaak ook een goede koper proberen te vinden voor uw huidige woning. Mocht dit echter niet snel genoeg lukken, dan heeft u met de NVM No-Risk clausule een optimaal vangnet om te voorkomen dat u straks met twee huizen zit. Uw NVM-aankoopmakelaar vertelt u er graag alles over.

17 7. Met een NVM-aankoopmakelaar koopt u geen kat in de zak Behalve de risico's van de markt, kan het kopen van een huis ook andere risico's met zich mee brengen. Denkt u maar eens aan verborgen gebreken die na levering aan het licht kunnen komen. Als u zich laat begeleiden door een NVM-aankoopmakelaar, kan hij u tegen verborgen gebreken verzekeren. Daarnaast behartigt hij uitsluitend úw belangen. Daarmee hebt u de zekerheid van een goede aankoop.

Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven

Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven Garagebox gelegen aan het pleintje op de Stentorstraat 1. Maakt deel uit van een rijtje van 7 garageboxen. Stentorstraat 1 G06, 5631 KV Eindhoven Vraagprijs 17.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 17.500,00

Nadere informatie

Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven

Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven Woldberglaan 32 G06, 5628 DL Eindhoven Koopsom 18.000,- k.k. Kenmerken Koopsom : 18.000,00 Soort : Overigog Perceel oppervlakte : 18 m 2 Locatie Woldberglaan 32 G06 5628 DL EINDHOVEN : Omschrijving Adm.nr.

Nadere informatie

EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen. Koopsom ,- v.o.n.

EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen. Koopsom ,- v.o.n. EEN VIERTAL BOUWPERCELEN OP UNIEK LANDGOED GULBERG TE NUENEN. Gulberg 3, 5674 TE Nuenen Koopsom 700.000,- v.o.n. Kenmerken Koopsom : 700.000,00 Soort : Bouwgrond Perceel oppervlakte : 68.975 m 2 Tuin :

Nadere informatie

Fransebaan 58, 5627 JE Eindhoven

Fransebaan 58, 5627 JE Eindhoven OP GEWILDE WOONLOCATIE, IN DE ACHTSE BARRIER GELEGEN, RUIME DEGELIJK GEBOUWDE TWEEKAPPER VOORZIEN VAN CV, TUIN EN GARAGE MET CARPORT NAAST DE WONING. Fransebaan 58, 5627 JE Eindhoven Vraagprijs 275.000,-

Nadere informatie

Tempellaan 55, 5628 ZR Eindhoven

Tempellaan 55, 5628 ZR Eindhoven OP FRAAIE WOONLOKATIE GELEGEN ZEER RUIME VIJF SLAAPKAMERS TELLENDE PARTERRE OVER DE VOLLE BREEDTE UITGEBOUWDE TUSSENWONING VOORZIEN VAN BERGING. Tempellaan 55, 5628 ZR Eindhoven Vraagprijs 247.500,- k.k.

Nadere informatie

Tongelresestraat 440, 5642 NH Eindhoven

Tongelresestraat 440, 5642 NH Eindhoven AUTHENTIEKE JAREN 30 HOEKWONING OP CENTRALE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN EINDHOVEN. SFEERVOLLE ACHTERTUIN EN ACHTEROM MET OPRIT. Tongelresestraat 440, 5642 NH Eindhoven Vraagprijs 265.000,- k.k. Kenmerken

Nadere informatie

Gelaarsde Kat 7, 5629 KJ Eindhoven

Gelaarsde Kat 7, 5629 KJ Eindhoven IN GEWILDE WOONOMGEVING PLAN BLIXEMBOSCH GELEGEN GESCHAKELD WOONHUIS MET GARAGE/BERGING, CARPORT EN AANGELEGDE TUIN OP ZONZIJDE. Gelaarsde Kat 7, 5629 KJ Eindhoven Vraagprijs 259.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Lariksbeek 31, 5501 GR Veldhoven

Lariksbeek 31, 5501 GR Veldhoven IN GEWILDE WOONOMGEVING GELEGEN DEGELIJK GEBOUWDE TUSSENWONING VOORZIEN VAN C.V., BERGING, PARKEERPLAATS OP EIGEN TERREIN EN TUIN OP ZONZIJDE. Lariksbeek 31, 5501 GR Veldhoven Vraagprijs 195.000,- k.k.

Nadere informatie

Alblasstraat 45 *, 5626 BJ Eindhoven

Alblasstraat 45 *, 5626 BJ Eindhoven ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS MET UITBOUW, VERANDA, 2 KEUKENS, ROYALE LIVING, VIER SLAAPKAMERS, EEN BADKAMER EN EEN SAUNA. Alblasstraat 45 *, 5626 BJ Eindhoven Vraagprijs 349.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Prins Hendrikstraat 64 te Gouda

VERKOOPINFORMATIE. Prins Hendrikstraat 64 te Gouda VERKOOPINFORMATIE Prins Hendrikstraat 64 te Gouda Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. Meridiaan 39, 2801 DA Gouda Postbus 96, 2800 AB Gouda Tel. 0182-538400 Fax 0182-538440 www.boer-gouda.nl www.funda.nl

Nadere informatie

Groot-Bijgaardenlaan 127, 5628 VV Eindhoven

Groot-Bijgaardenlaan 127, 5628 VV Eindhoven OP GEWILDE WOONLOCATIE GELEGEN MODERNE, GOED ONDERHOUDEN GESCHAKELDE WONING MET EIGEN OPRIT, INPANDIGE BERGING EN PRIVACY BIEDENDE TUIN OP HET WESTEN. Groot-Bijgaardenlaan 127, 5628 VV Eindhoven Vraagprijs

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 305, 5644 SN Eindhoven

Herman Gorterlaan 305, 5644 SN Eindhoven GOED VERZORGD TWEE-KAMER SERVICEAPPARTEMENT, GESITUEERD OP DE 9E VERDIEPING MET EEN PANORAMISCH UITZICHT. Herman Gorterlaan 305, 5644 SN Eindhoven Vraagprijs 87.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 87.500,00

Nadere informatie

Beukenlaan 8, 5553 CG Valkenswaard

Beukenlaan 8, 5553 CG Valkenswaard IN GROENE WOONOMGEVING GELEGEN SFEERVOLLE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET OPTIMALE LICHTINVAL, DUBBELE INPANDIGE GARAGE EN SCHITTEREND PERCEEL TUIN. Beukenlaan 8, 5553 CG Valkenswaard Vraagprijs 675.000,- k.k.

Nadere informatie

Radboud 28, 5655 JV Eindhoven

Radboud 28, 5655 JV Eindhoven ROYAAL OPGEZET EN SPEELS INGEDEELD WOONHUIS (CA. 530 M³!) MET 3 RUIME SLAAPKAMERS EN RIANTE ZOLDERKAMER MET 2 DAKKAPELLEN EN ACHTERTUIN OP WESTZIJDE. Radboud 28, 5655 JV Eindhoven Vraagprijs 299.000,-

Nadere informatie

Aroldo 16, 5629 PZ Eindhoven

Aroldo 16, 5629 PZ Eindhoven ZEER RUIM MULTIFUNCTIONEEL SPLITLEVEL WOONHUIS MET PARTERRE AFZONDERLIJK TOEGANKELIJKE ATELIER/KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE EN FRAAIE WOONRUIMTE. Aroldo 16, 5629 PZ Eindhoven Vraagprijs 395.000,- k.k. Kenmerken

Nadere informatie

Lambertushof 62, 5667 SG Geldrop

Lambertushof 62, 5667 SG Geldrop IN GEWILDE RUSTIGE WOONOMGEVING GELEGEN UITSTEKEND VERZORGDE HOEKWONING MET CARPORT, EEN TWEETAL BERGINGEN, VOOR-/ZIJTUIN EN ACHTERTUIN OP ZONZIJDE. Lambertushof 62, 5667 SG Geldrop Vraagprijs 210.000,-

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Boschdijk 187 37. Eindhoven. Algemeen. Kadastrale gegevens. swmakelaars.nl. Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte Externe bergruimte

Boschdijk 187 37. Eindhoven. Algemeen. Kadastrale gegevens. swmakelaars.nl. Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte Externe bergruimte Boschdijk 187 37 Eindhoven Algemeen Type woning Appartement, Portiek Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte 44 m2 Externe bergruimte 1 m2 Inhoud 133 m3 Aanvaarding In overleg Kadastrale gegevens Gemeente Woensel

Nadere informatie

Sperwerlaan 12, 6026 SB Maarheeze

Sperwerlaan 12, 6026 SB Maarheeze IN RUSTIGE BOSRIJKE WOONOMGEVING-LANDGOED KAMERSVEN- GELEGEN PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE INPANDIGE GARAGE EN SCHITTEREND AANGELEGD Sperwerlaan 12, 6026 SB Maarheeze Vraagprijs 500.000,-

Nadere informatie

Pomperschans 19, 5595 AS Leende

Pomperschans 19, 5595 AS Leende PRIMA ONDERHOUDEN ZEER RUIME OP PARTERRE OP SFEERVOLLE WIJZE UITGEBOUWDE VRIJSTAANDE VILLA MET FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN. Pomperschans 19, 5595 AS Leende Vraagprijs 500.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Meidoorn 17, 5666 AS Geldrop

Meidoorn 17, 5666 AS Geldrop OP ZEER FRAAIE WOONLOCATIE GELEGEN DEGELIJK GEBOUWD VRIJSTAAND LANDHUIS VOORZIEN VAN INPANDIGE EXTRA GROTE GARAGE EN SCHITTEREND PERCEEL TUIN. Meidoorn 17, 5666 AS Geldrop Vraagprijs 650.000,- k.k. Kenmerken

Nadere informatie

VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG

VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG VAN DER AASTRAAT 29 TILBURG Zeer aantrekkelijke starters tussenwoning met eigen achterom gelegen in de wijk Groeseind. Deze leuke, nette woning biedt vele mogelijkheden voor o.a. starters! Vraagprijs:

Nadere informatie

Grand Combin 5, 5624 NM Eindhoven

Grand Combin 5, 5624 NM Eindhoven IN DE ZEER GEWILDE WIJK DRIEHOEKSBOS OP EEN FRAAI VRIJ HOEKPERCEEL GELEGEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE. Grand Combin 5, 5624 NM Eindhoven Vraagprijs 469.000,- k.k.

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Hoogenburg 20 te Gouda

VERKOOPINFORMATIE. Hoogenburg 20 te Gouda VERKOOPINFORMATIE Hoogenburg 20 te Gouda TE KOOP Heerlijk rustig gelegen hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin op het westen en fraai uitzicht over vijvers en groen Hoogenburg 20 2804 ZR Gouda VRAAGPRIJS

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

Herman Gorterlaan , 5644 SL Eindhoven

Herman Gorterlaan , 5644 SL Eindhoven EEN UNIEK LUXE COMFORTABEL GEHEEL VERBOUWD DUBBEL SERVICEAPPARTEMENT, HOEKAPPARTEMENT VAN MAAR LIEFST 112 M², GESITUEERD OP DE 7E VERDIEPING. Herman Gorterlaan 247 249, 5644 SL Eindhoven Vraagprijs 179.000,-

Nadere informatie

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k.

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs 95.000,- k.k. Omschrijving In een rustige straat gelegen een leuk appartement met twee slaapkamers, woonkamer met aansluitend een balkon, ruime zolderverdieping

Nadere informatie

Sint Eligiuspad 13 Eindhoven (Stratum)

Sint Eligiuspad 13 Eindhoven (Stratum) Brochure Sint Eligiuspad 13 Eindhoven (Stratum) Vraagprijs 139.000,- k.k. Op een fraaie woonlocatie in de stadsdeel Stratum gelegen, een goed afgewerkt tweekamer appartement met een zolderberging en berging

Nadere informatie

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k.

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Centraal

Nadere informatie

IJzerstraat 6 TILBURG

IJzerstraat 6 TILBURG IJzerstraat 6 TILBURG Vraagprijs 265.000,00 kosten koper Op mooie locatie, in het hart van Tilburg gelegen, drie-kamerappartement en berging in de parkeerkelder van het Pieter Vreedeplein. Indeling Parterre

Nadere informatie

Ds Theodor Fliednerstraat 223, 5631 MD Eindhoven

Ds Theodor Fliednerstraat 223, 5631 MD Eindhoven EEN BIJZONDER FRAAI UITZICHT BIEDT DIT SCHITTERENDE RUIM OPGEZETTE DRIEKAMER APPARTEMENT OP DE VIJFTIENDE ETAGE VAN HET MODERNE COMPLEX DE PARADE. Ds Theodor Fliednerstraat 223, 5631 MD Eindhoven Vraagprijs

Nadere informatie

Staalstraat 47, 5622 GW Eindhoven

Staalstraat 47, 5622 GW Eindhoven Staalstraat 47, 5622 GW Eindhoven VRAAGPRIJS 139.000,- K.K. Vestiging Eindhoven Omschrijving 3-Kamer appartement, gelegen op de bovenste verdieping, met 2 balkons en grote berging op de begane grond. Het

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

TE KOOP: DE MUNTER 11, VELDHOVEN

TE KOOP: DE MUNTER 11, VELDHOVEN TE KOOP: DE MUNTER 11, VELDHOVEN Veldhoven is een plaats en gemeente gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ca. 37.500 inwoners. Het huidige Veldhoven is ontstaan door het samensmelten

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

t Cour 38 Helmond Algemeen Kadastrale gegevens swmakelaars.nl

t Cour 38 Helmond Algemeen Kadastrale gegevens swmakelaars.nl swmakelaars.nl t Cour 38 Helmond Algemeen Type woning Maisonnette, appartement Bouwjaar: 1998 Woonoppervlakte 100 m² gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Externe bergruimte 22 m² Inhoud 305 m³ Aanvaarding

Nadere informatie

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! TE KOOP SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! SFEERVOL 3-KAMER APPARTEMENT MET BERGING EN

Nadere informatie

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL Vraagprijs: 164.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.9 Plattegrond.. 10 Algemeen. 11 Omschrijving In stadsdeel Woensel

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk vraagprijs 239.500 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Deze verrassend ruime, instapklare

Nadere informatie

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen

Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Van Sonsbeeckstraat 2C 6417 XV Heerlen Vraagprijs: 239.000,- k.k. Omschrijving In een modern wooncomplex Residentie Bekkerveste in de wijk Bekkerveld, bestaande uit diverse appartementen met een eigen

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Vraagprijs 379.000,- k.k. Moderne bungalow met 3 slaapkamers, bioscoop, inpandige garage en fraaie, zonnige achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Pisanostraat 202 VRAAGPRIJS: 149.000,-- K.K. Super recent gerenoveerd instapklaar 4-kamer appartement gelegen op de 7e verdieping met twee balkons

Nadere informatie

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! TE KOOP DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!! LUXE AFGEWERKT 3-KAMER APPARTEMENT MET BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE

Nadere informatie

Taxusstraat 50 TILBURG

Taxusstraat 50 TILBURG Taxusstraat 50 TILBURG Vraagprijs 285.000,00 kosten koper Op loopafstand van het centrum, nabij de Bredaseweg en de Ringbaan-West gelegen royale, uitstekend geïsoleerde tussenwoning. De woning is gelegen

Nadere informatie

Fazantlaan 23, 5613 CB Eindhoven

Fazantlaan 23, 5613 CB Eindhoven ONDER FRAAIE ARCHITECTUUR GEBOUWDE KARAKTERISTIEKE MONUMENTALE VILLA MET EEN FENOMENALE ENTREE, DRIE PARKEERPLAATSEN EN PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN. Fazantlaan 23, 5613 CB Eindhoven Vraagprijs 1.195.000,-

Nadere informatie

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Comfortabel wonen in een fantastisch appartement op de 5 e verdieping gelegen in het centrum van Eindhoven. Aan het begin van de Montgomerylaan gelegen ruim

Nadere informatie

Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs ,- k.k.

Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Abraham Bloemaertstraat 9 Helmond (Helmond-Noord) Vraagprijs 175.000,- k.k. Op een sfeervolle woonlocatie gelegen in Helmond-Noord. Een instapklare tussenwoning die van elk gemak is voorzien.

Nadere informatie

Valkenstraat 13-a Breda

Valkenstraat 13-a Breda Valkenstraat 13-a Breda Te Koop MAKELAARDIJ NIEUWBOUWINITIËRING BEDRIJFSHUISVESTING HYPOTHEKEN HYPOTHEKEN Op zoek naar dé woning? Dan eerst de ideale hypotheek! maatwerk Evenals het vinden van een woning

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m².

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT Vraagprijs : 285.000,00 k.k. Woonoppervlakte Inhoud : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². : ca. 348 m³. Algemeen: Royaal 3-kamer appartement op de tweede verdieping van appartementencomplex

Nadere informatie

Algemeen. Bouwjaar: 1972 Woonoppervlakte 93 m² Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 300 m³

Algemeen. Bouwjaar: 1972 Woonoppervlakte 93 m² Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 300 m³ swmakelaars.nl Lauwerszeeweg 3 Eindhoven Algemeen Type woning Portiekappartement Bouwjaar: 1972 Woonoppervlakte 93 m² Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding

Nadere informatie

Helenahof 6 Eindhoven

Helenahof 6 Eindhoven swmakelaars.nl Helenahof 6 Eindhoven Algemeen Type woning Maisonette Bouwjaar: 1992 Woonoppervlakte 90 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 350

Nadere informatie

KASTEELDREEF 74 TILBURG

KASTEELDREEF 74 TILBURG KASTEELDREEF 74 TILBURG Ben jij op zoek naar een betaalbare woning binnen de ringbanen in Tilburg? Dan is dit jouw kans! Een bezichtiging is zeker de moeite waard. Vraagprijs: 158.000,- k.k. Algemene gegevens

Nadere informatie

Vraagprijs 124.000,-- k.k.

Vraagprijs 124.000,-- k.k. KERKRADE BIRGITTA-GRACHT 32 Kindvriendelijke woonwijk Perfecte staat van onderhoud Onderhoudsvriendelijke woning Instapklaar Nieuwe kozijnen 4 Slaapkamers Vraagprijs 124.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Piet Smitkade 448, 3077 MJ Rotterdam Vraagprijs 259.000,- k.k. Op zoek naar een modern appartement met VRIJ UITZICHT over de SKYLINE van ROTTERDAM en een EIGEN PARKEERPLAATS in de ondergelegen afgesloten

Nadere informatie

Koningsplein 324 TILBURG

Koningsplein 324 TILBURG Koningsplein 324 TILBURG Vraagprijs 365.000,00 kosten koper In hartje centrum treft u in het prachtige complex De Stadswachter op de vijfde verdieping een schitterend en zeer luxe afgewerkt appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

Geldropseweg Eindhoven

Geldropseweg Eindhoven Geldropseweg 34 10 - Eindhoven Vraagprijs 129.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving INSTAPKLAAR STARTERSAPPARTEMENT!! VERKRIJGBAAR MET KOOPSUBSIDIE!! Recent gerealiseerd (2007), modern afgewerkt, goed

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

Cannerweg 181-A - Maastricht Vraagprijs ,- k.k.

Cannerweg 181-A - Maastricht Vraagprijs ,- k.k. Cannerweg 181-A - Maastricht Vraagprijs 119.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend gelegen in de wijk Biesland een leuk gelijkvloers appartement met ruime zonnige tuin op het zuidoosten, ruime woonkamer, 1

Nadere informatie

Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk

Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk Steenlaan 117, 2282 BC Rijswijk Vraagprijs 169.500,- k.k. Omschrijving GUNSTIG GELEGEN 3-KAMER-APPARTEMENT, GELEGEN OP DE TWEEDE WOONLAAG MET ZONNIG BALKON, NABIJ HET CENTRUM VAN OUD-RIJSWIJK. OP LOOP-

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KAPELLERLAAN 156 Nabij centrum gelegen Rustige woonomgeving Luxe keukenopstelling Moderne badkamer Vraagprijs 149.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Dit keurige appartement is gelegen op de begane

Nadere informatie

Chromerij 29 te Waalre

Chromerij 29 te Waalre Chromerij 29 te Waalre Unieke kans op een nieuw, instap gereed, luxe afgewerkt en ruim 3- kamerappartement, ± 95 m 2, met balkon/terras, ± 8 m 2 op zuidwest, berging en parkeerplaats in het souterrain.

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEEGHTAKKER 52 A EINDHOVEN Zeer centraal aan de Kennedylaan gelegen modern 3-kamer appartement op de vierde verdieping met berging, balkon, eigen parkeerplaats in afsluitbare garage en prachtig

Nadere informatie

Koningskinderen 25. Eindhoven. Algemeen. Kadastrale gegevens. swmakelaars.nl

Koningskinderen 25. Eindhoven. Algemeen. Kadastrale gegevens. swmakelaars.nl swmakelaars.nl Koningskinderen 25 Eindhoven Algemeen Type woning Tussenwoning Bouwjaar: 1993 Woonoppervlakte 100 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 305 m³ Aanvaarding In overleg Kadastrale gegevens Gemeente

Nadere informatie

Bos en Lommerweg 3 I, 1055 DK Amsterdam Vraagprijs 154.000,- k.k.

Bos en Lommerweg 3 I, 1055 DK Amsterdam Vraagprijs 154.000,- k.k. Bos en Lommerweg 3 I, 1055 DK Amsterdam Vraagprijs 154.000,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Op de hoek

Nadere informatie

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k.

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k. Rotterdam Vraagprijs 139.900,-- k.k. Omschrijving Stalpaertstraat 44 - Rotterdam TURN-KEY WONING!!! Dit ruime 4-kamerappartement op de 1e etage is geheel verbouwd in 2015. De woning is voorzien van een

Nadere informatie

TE KOOP. Lauwerszeeweg 113 Eindhoven

TE KOOP. Lauwerszeeweg 113 Eindhoven TE KOOP Een instapklaar 3 kamer/hoekappartement (grootste type, voormalig 4 kamer appartement) met een groot balkon op het zuiden en vrij uitzicht, gelegen op de 3e etage. Op de begane grond bevindt zich

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3038 XL Rotterdam Vraagprijs 184.500,- k.k. Omschrijving Aan de rand van Blijdorp gelegen, keurig onderhouden, 4 kamerappartement met twee balkons. Het appartement

Nadere informatie

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n.

Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Omschrijving Bij deze bieden wij aan: Een super gaaf 3-kamer appartement van 69 m² g.b.o. met ruim balkon op het zonnige zuiden, in de gezellige Dapperbuurt! Het appartement

Nadere informatie

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 147, 3312 KW

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HAELEN STRIKKENHOF 25 Op prima locatie gelegen Twee onder een kap woning met garage Keurig onderhouden Tuin op het zuiden 4 Slaapkamers Leuke starterswoning Vraagprijs 179.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN

Nadere informatie

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand

TE HUUR. Frontonstraat 1 5705 KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand TE HUUR Frontonstraat 1 Huurprijs: 850 /maand Omschrijving 2-KAMER APARTEMENT - GESTOFFEERD Dit fraai en goed afgewerkt tweekamer (hoek) appartement is ideaal gelegen op de begane grond in het gebouw TE

Nadere informatie

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven

Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Herman Gorterlaan 25 - Eindhoven Vraagprijs 114.000,- k.k. Omschrijving Dit fraaie 2-kamer serviceappartement is gelegen in het fraaie woonzorg-centrum "Kortonjo". Het appartement is gesitueerd op de eerste

Nadere informatie

Europaplein 64 - Dongen

Europaplein 64 - Dongen Europaplein 64 - Dongen Vraagprijs 169.500,- k.k. Met recht kan men dit 3-kamer appartement instapklaar noemen. Luxe voorzieningen van keuken en sanitair en perfect afgewerkt. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Meerpaal 316 GRONINGEN

Meerpaal 316 GRONINGEN Meerpaal 316 GRONINGEN Vraagprijs 129.950,00 kosten koper Deze goed onderhouden eengezinstussenwoning is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Lewenborg. Aan de

Nadere informatie

Sigarenmaker 36 1562 LP Krommenie Vraagprijs 225.000,- k.k.

Sigarenmaker 36 1562 LP Krommenie Vraagprijs 225.000,- k.k. Sigarenmaker 36 1562 LP Krommenie Vraagprijs 225.000,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Provincialeweg 1 1561 KK, Krommenie Tel: 075-6426010 krommenie@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Aan de rand van Krommenie in

Nadere informatie

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Duikerstraat 41 DONGEN Duikerstraat 41 Op een mooie locatie in De Hoge Akker gelegen, te moderniseren, tussenwoning met berging. Perceel : 154 m² Inhoud : circa 350 m³ Bouwjaar : 1993 179.000 k.k. Elk huis heeft z n eigen

Nadere informatie

Woonzinnig in Tilburg

Woonzinnig in Tilburg Woonzinnig in Tilburg TILBURG Humperdinckstraat 53 vraagprijs 175.000 k.k. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 te BREDA Algemeen Midden in het bruisende centrum van Breda, aan de verkeersluwe Dr. van Mierlostraat gelegen, volledig gerestaureerd 2-kamer

Nadere informatie

Herman Gorterlaan , 5644 SN Eindhoven

Herman Gorterlaan , 5644 SN Eindhoven UNIEK LUXE COMFORTABEL GEHEEL VERBOUWD DUBBEL SERVICEAPPARTEMENT, HOEKAPPARTEMENT (9E VERDIEPING) IN HET FRAAIE WOONZORGCENTRUM KORTONJO. Herman Gorterlaan 315 317, 5644 SN Eindhoven Vraagprijs 197.500,-

Nadere informatie

SMIDSEIND AP BLADEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Ontspannen wonen in het centrum. Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte: 95 m² Inhoud woning: 189 m³

SMIDSEIND AP BLADEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Ontspannen wonen in het centrum. Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte: 95 m² Inhoud woning: 189 m³ Ontspannen wonen in het centrum SMIDSEIND 85 5531 AP BLADEL VRAAGPRIJS 142.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 2013 Perceelgrootte:

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. HEYTHUYSEN GRAAF VAN HORNELAAN 46 Royaal halfvrijstaand woonhuis Garage Ruime aanbouw 4 Slaapkamers Mooie keuken Complete badkamer Vraagprijs 229.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Deze royale halfvrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Laaressingel 53, 7514 EL Vraagprijs 109.000,- k.k. Omschrijving Op zeer gunstige locatie nabij het centrum van gelegen! Ruim en zonnig balkon! Dit 3-kamer appartement ligt aan de rand van het centrum,

Nadere informatie

Eindhoven, De Koppele 163

Eindhoven, De Koppele 163 , De Koppele 163 Ruim, instapklaar 3-kamer appartement gelegen op de 9 e verdieping van appartementencomplex "De Koppele I". Het appartement is voorzien van een ruime, lichte living, 2 slaapkamers, luxe

Nadere informatie

TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP NIEUWE FELLENOORD 15 EINDHOVEN Wonen in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand! Nabij het levendige centrum van Eindhoven gelegen prima onderhouden 3-kamer appartement op de eerste verdieping

Nadere informatie

Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k.

Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k. Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k. Omschrijving Centraal gelegen in de wijk Heer, een tussengelegen eengezinswoning met doorzon woonkamer, gesloten keuken en drie slaapkamers. De woning

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Vogelhei 71 Best Vraagprijs 229.000,= k.k. Dit royale 3-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex met een prachtig uitzicht over een brede groenstrook. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k.

TE KOOP. Westerdok 652, 1013 BV Amsterdam. Vraagprijs 345.000,- k.k. TE KOOP Westerdok 652, 1013 BV Vraagprijs 345.000,- k.k. Omschrijving 3-kamer appartement op een fijne locatie op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Met lift, een aparte berging en een gemeenschappelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie