HANDLEIDING. Hoverboard Mini Segway Oxboard Two Wheel Scooter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING. Hoverboard Mini Segway Oxboard Two Wheel Scooter"

Transcriptie

1 HANDLEIDING Hoverboard Mini Segway Oxboard Two Wheel Scooter HARTELIJK DANK VOOR JE AANKOOP Hartelijk dank voor de aankoop van je Hoverboard. Lees voor gebruik alstublieft zorgvuldig deze handleiding. Deze handleiding is je gids voor veilig gebruik en leidt je door alle functies van de Hoverboard. Zorg dat je vóór gebruik bekend bent met alle functies en instructies van de Hoverboard Mini Segway Hoverboard om ongevallen en schade te voorkomen. Gebruik deze handleiding om te leren hoe je de Hoverboard veilig dient te gebruiken. De gebruiker dient alle instructies in deze handleiding zorgvuldig te lezen en correct toe te passen. Geeektech.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele gevolgen. Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met Geeektech.com. Dit kan via de website of per telefoon tijdens kantooruren op tel: +31(0) (lokaal tarief).

2 INHOUD Hoofdstuk I: Algemene informatie 1.1 Over de handleiding 1.2 Risico s 1.3 Voorbereiding voor gebruik 1.4 Overige uitleg Hoofdstuk II: Het product 2.1 Productbeschrijving 2.2 Productoverzicht 2.3 Werking van het product Hoofdstuk III: Veilig gebruik 3.1 Veilig gebruik van het product 3.2 Gebruikersgewicht 3.3 Afstand na opladen 3.4 Maximale snelheid Hoofdstuk IV: Gebruikersinstructies 4.1 Rijden op de Hoverboard Mini Segway Oxboard Two Wheel Scooter 4.2 Veiligheidsindicaties 4.3 Essentiële tips 4.4 Waarschuwingen Hoofdstuk V: Opladen 5.1 Batterij (bijna) leeg 5.2 Opladen 5.3 Temperatuur Hoofdstuk VI: Onderhoud 6.1 Reinigen 6.2 Opbergen Hoofdstuk VII 7.1 Specificaties 7.2 Inhoud pakket

3 HOOFDSTUK I: ALGEMENE INFORMATIE 1.1 Over de handleiding Lees alstublieft zorgvuldig deze handleiding door, vóórdat je gebruik maakt van de Hoverboard. Het correct toepassen van de instructies is noodzakelijk voor veilig gebruik. Indien je na het lezen van de handleiding nog vragen hebt, neem dan contact op met Geeektech.com via de website of per telefoon tijdens kantooruren op tel: +31(0) Risico s De Hoverboard is een vrijetijdsproduct. De technologie en het gebruik van het product zijn vanzelfsprekend uitvoerig getest. Volg echter ten allen tijden de instructies in deze handleiding op om ongevallen, letsel of schade te voorkomen. Je mag de Hoverboard niet op de openbare weg gebruiken. Je dient dit product thuis of op privéterrein te gebruiken. 1.3 Voorbereiding voor gebruik Check voor gebruik of de batterij volledig opgeladen is. Voor meer informatie, verwijzen we u naar Hoofdstuk V: Opladen. 1.4 Overige uitleg Let extra op de kopjes in deze handleiding om gevaarlijke situaties te voorkomen.

4 HOOFDSTUK II: HET PRODUCT 2.1 Productbeschrijving Door middel van het zogenoemde Dynamische Equilibrium, kan de Hoverboard ronddraaien en vooruit en achteruit gaan. De Hoverboard heeft een gestroomlijnd design en is gemakkelijk te bedienen (de meeste gebruikers hebben binnen ca. 30 minuten de gebruikersbeginselen van de Hoverboard onder de knie). 2.2 Productoverzicht 2.2 Werking van het product De Hoverboard werkt door middel van het eerder genoemde Dynamische Equilibrium, een interne gyroscoop en acceleratiesensors. De Hoverboard wordt bediend door het zwaartepunt van de gebruiker. De Hoverboard beschikt over een dynamisch stabilisatiesysteem, zodat bewegingen naar voren en naar achteren stabiel blijven. Echter, bij bochten naar links of rechts is het noodzakelijk dat je dit kalm en rustig doet. Anders kun je jezelf of anderen door de grote middelpuntvliedende kracht verwonden. Verder beschikt de Hoverboard over 4 sensors onder de pedalen. Wanneer de gebruiker op het pedaal stapt, zal de Hoverboard zich automatisch aanpassen naar het balanspatroon. Zorg ervoor dat je óp het pedaal staat en niet op de gedeeltes hierbuiten. Plaatst nooit objecten op de pedalen van de Hoverboard. Zo kan het product niet uitgezet worden. Dit is zeer gevaarlijk! Je kunt jezelf of anderen verwonden of het product beschadigen. De indicatielampjes bevinden zich in het midden bovenop de Hoverboard. De indicatielampjes geven je informatie over de status van het product. Batterij-indicator: Groen licht betekent dat het product volledig is opgeladen. Oranje licht geeft aan dat de batterij halfvol is en bij rood is er nog 20% batterij over. Bij rood licht dient de Hoverboard te worden opgeladen. Het platform zal automatisch omhoog kantelen om de gebruiker te waarschuwen het product niet te gebruiken. Gebruiks-indicator: Wanneer het pedaal geactiveerd wordt, zal het gebruikersindicatielampje groen worden. Bij een foutmelding wordt dit lampje rood.

5 HOOFDSTUK III: VEILIG GEBRUIK 3.1 Veilig gebruik van het product Wij streven naar veilig en plezierig gebruik van de Hoverboard. Ervaring met fietsen en skiën kan helpen om het gebruik van de Hoverboard sneller onder de knie te krijgen. Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door en kijk de Hoverboard zorgvuldig na. Check de banden en zorg dat alle onderdelen stevig vastzitten. Valt je iets ongewoons op aan bepaalde onderdelen van de Hoverboard? Neem dan onmiddellijk contact op met Geeektech.com Lees de handleiding om inzicht te krijgen in hoe je het product veilig gebruikt met o.a. extra aandacht voor de snelheidsbeperkingen, waarschuwingsindicaties en gewichtsrestricties. Gebruik de Hoverboard nooit op onverantwoorde wijze! Pas zelf nooit iets aan de Hoverboard aan. Dit is zeer onverantwoord en kan de capaciteit van de Hoverboard ernstig beïnvloeden of onherstelbaar beschadigen. 3.2 Gebruikersgewicht De redenen voor gewichtsrestricties zijn de garantie dat de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd blijft en een vermindering van het risico van overbelasting. Het maximale gebruikersgewicht is 100 kg. Het minimale gebruikersgewicht is 20 kg. 3.3 Afstand na opladen Gemiddeld zal de maximale afstand na opladen 20 km omvatten. De maximale rijafstand na het opladen is afhankelijk van verschillende factoren: Soort terrein: Op vlak terrein neemt de maximale rijafstand toe, bij ongelijk/heuvelig terrein neemt de afstand af. Gewicht: Het gebruikersgewicht kan de rijafstand beïnvloeden. Temperatuur: Door de Hoverboard in geschikte temperaturen op te bergen en te gebruiken, zal de rijafstand toenemen. Wanneer je de Hoverboard in extreme temperaturen gebruikt, neemt de rijafstand af. Onderhoud: Door de Hoverboard correct op te laden en de batterij in goede conditie te houden, zal de rijafstand toenemen. Onvoldoende onderhoud zal resulteren in een verminderde rijafstand. Snelheid en rijstijl: Door een gematigde snelheid te gebruiken, zal de rijafstand toenemen. Bij hoge snelheden, frequent starten, stoppen en accelereren neemt de rijafstand af. 3.4 Maximale snelheid De maximale snelheid van de Hoverboard bedraagt 15 km p/u. Wanneer de gebruiker de maximale snelheid overschrijdt, zal het alarmsignaal klinken. Bij normale snelheden kan de Hoverboard zich correct in balans houden. Bij overschrijdingen van de gewenste snelheid, zal de Hoverboard door af te remmen de gebruiker automatisch waarschuwen om snelheid te minderen.

6 HOOFDSTUK IV: GEBRUIKERSINSTRUCTIES 4.1 Rijden op de Hoverboard Wanneer je je voet op het pedaal zet en vervolgens het alarmsignaal hoort en het waarschuwingslampje ziet knipperen, dan betekent dit dat het systeem niet in balans kan komen. Stop dan onmiddellijk het gebruik en ga niet op de Hoverboard staan. Het is verboden om roekeloos te rijden door met hoge snelheden bochten te nemen, zijwaarts te rijden of bochten te nemen op een helling. Dit verstoort de balans van je Hoverboard en kan resulteren in zeer gevaarlijke situaties voor jezelf en anderen.

7 4.2 Veiligheidsindicaties Bij onjuist gebruik of foutmeldingen, kan de Hoverboard reageren door te stoppen met rijden of door waarschuwingssignalen af te geven, zoals het piepen van het alarmsignaal en het knipperen van de waarschuwingslampjes. Dit betekent dat de Hoverboard niet correct in balans kan komen. Ga dan niet op de Hoverboard te gaan staan. Let op dat wanneer je op de Hoverboard stapt, het platform meer dan 10 graden naar voren of achteren kan bewegen. Foutmelding of alarmsignalen kunnen voorkomen door: een te laag voltage van de batterij, tijdens het opladen of bij een te hoge snelheid. Als het systeem in beveiligingsmodus gaat, zullen de waarschuwingslampjes gaan knipperen en zal het alarmsignaal een hoge toon afgeven. Wanneer het platform meer dan 35 graden voor- of achterwaarts gaat, zal de Hoverboard direct in de stopmodus gaan. Als de banden blijven haken, zal de Hoverboard binnen 2 seconden in de power-off modus gaan. Als het voltage van de batterij lager is dan wenselijk, zal de Hoverboard binnen 15 seconden in de power-off modus gaan. Bij een langdurige ontlaadstroom (bijvoorbeeld bij het langdurig omhoog rijden op een helling) zal de Hoverboard 15 seconden later in de power-off modus gaan. Wanneer de Hoverboard uit staat, zal het systeem het product automatisch vergrendelen. Als de batterij leeg raakt is, zal de Hoverboard tevens veilig uitgaan. Rijd dan niet verder op de Hoverboard. Het product zal dan niet in balans kunnen komen, wat gevaarlijke situaties als gevolg kan hebben. Blijf je toch doorrijden op een vrijwel lege batterij, dan kan dit gevolgen hebben voor de levensduur van de batterij! 4.3 Essentiële tips Zorg dat je bekend bent met de gebruikersbeginselen voordat je buitenshuis met de Hoverboard gaat rijden. Zorg ervoor dat je gemakkelijke kleding en platte schoenen draagt. Dit bevordert de optimale flexibiliteit van je lichaam. Oefen op open plekken, totdat je behendig kunt opstappen, afstappen en manoeuvreren. Rijd altijd langzaam en voorzichtig op onbekend of ongelijk/heuvelig terrein. Wees altijd voorzichtig en houd rekening met andere personen of obstakels. Kijk altijd goed of de Hoverboard door deuropeningen past.

8 4.4 Waarschuwingen Lees ten alle tijden eerst aandachtig deze handleiding door, zodat je bekend bent met het gebruik, de functies en het onderhoud van de Hoverboard. Neem de juiste veiligheidsmaatregelen bij gebruik van de Hoverboard en draag altijd een helm en lichaamsbeschermers, zoals knie- en elleboogbeschermers. Je mag de Hoverboard niet op de openbare weg of in openbaar vervoer gebruiken. Kleine kinderen, ouderen en zwangere vrouwen mogen in geen geval op de Hoverboard rijden. Rijd nooit onder invloed van drank of drugs op de Hoverboard. Draag geen extra spullen wanneer je op de Hoverboard rijdt. Wees alert en zorg altijd voor optimaal zicht. Ontspan je benen tijdens het rijden op de Hoverboard en houd je knieën licht gebogen. Dit kan helpen je balans te behouden bij het rijden op ongelijk/heuvelig terrein. Zet je voeten altijd op de pedalen en niet op de gedeeltes ernaast ook niet tijdens het rijden. De Hoverboard is geschikt voor één persoon nooit meerdere personen! Zorg ervoor dat je niet abrupt start of stopt. Vermijd het rijden op steile hellingen. Rijd niet op schemerige of donkere plaatsen. Het totale gewicht van de gebruiker mag het maximale gebruikersgewicht niet overschrijden. Dit om ongevallen en beschadigingen van de Two Wheel te voorkomen. Ook het minimale gebruikersgewicht moet in acht worden genomen. Is het gebruikersgewicht te licht, dan kan de Hoverboard niet gecontroleerd bediend worden. Dit geldt vooral bij het bergafwaarts rijden. De snelheid van de Hoverboard kan dan niet veilig worden verminderd of de Hoverboard kan niet gestopt worden. Rijd altijd een veilige snelheid en zorg ervoor dat je ten alle tijden direct kunt stoppen. Rijd je tegelijk met anderen op een Hoverboard, houd dan altijd voldoende afstand om ongevallen te voorkomen. Houd rekening dat als je op de Hoverboard staat, je zeker 10 cm langer bent (let hier zeker op als je door deuropeningen gaat). Zorg bij het besturen dat dit altijd beheerst gaat. Abrupte bewegingen kunnen het zwaartepunt verstoren en dit kan leiden tot ongevallen. Rijd niet in de regen. Rijd niet langdurig of met hoge snelheid achteruit. Neem (achterwaartse) bochten niet met hoge snelheden en overschrijdt de maximale snelheid nooit. De Hoverboard is een vrijetijdsproduct en niet geschikt voor vervoer ter vervanging van speciaal vervoer bij medische indicaties. Vermijd obstakels en glad terrein (bijvoorbeeld door sneeuw en ijs) Vermijd het rijden op oppervlakken van stof, over takken of over stenen. Vermijd het rijden in smalle ruimtes of ruimtes met obstakels. Rijd altijd op terreinen waar je toestemming hebt. Het is niet toegestaan op de openbare weg of in openbaar vervoer te rijden. Zorg altijd voor een veilige omgeving, zonder ontvlambare dampen, vloeistoffen, stof, vezels of andere zaken die brand kunnen veroorzaken. Houd de Hoverboard altijd in de gaten tijdens het opladen.

9 HOOFDSTUK V: OPLADEN 5.1 Batterij (bijna) leeg Indien de batterij-indicator rood knippert, geeft dit aan dat de batterij bijna leeg is. Wij raden aan dat je niet verder rijdt op je Hoverboard. Er is dan te weinig stroom om normaal te kunnen rijden en het platform zal automatisch omhoog kantelen om de gebruiker te waarschuwen het product niet te gebruiken. Negeer je deze waarschuwing, dan loopt je risico om te vallen of een ongeval te veroorzaken. Bovendien beïnvloedt dit tevens de levensduur van de batterij. Gebruik de batterij niet in de volgende situaties: 1. De batterij heeft een verdachte geur of voelt extreem heet aan. 2. De batterij lekt. Demontage en onderhoud van de batterij is uitsluitend toegestaan door bevoegde personen. Raak nooit vloeistoffen aan die uit de batterij lekken Laat kinderen of dieren nooit de batterij aanraken. De Hoverboard mag nooit aan de oplader gekoppeld blijven als er onderhoud aan de batterij wordt gepleegd. Batterijen bevatten gevaarlijke substanties. Open de batterij nooit en plaats nooit iets binnenin de batterij. Gebruik enkel de bijgeleverde oplader. Is deze defect, schaf dan een vervangende oplader aan via Geeektech.com De batterij mag enkel op de wijze gebruikt worden die wettelijk is toegestaan. 5.2 Opladen Zorg dat de oplaadpoort droog is Plaats de stekker van de oplader eerst in het stopcontact (100 V 240 V / Hz), check of het groene lampje naar behoren brandt en plaats het andere uiteinde in de oplaadpoort van de Hoverboard. Het rode indicatielampje geeft aan of het product juist oplaadt. Zo niet, kijk dan alstublieft of de oplader goed is gekoppeld. Wanneer het indicatielampje van rood naar groen verandert, betekent dit dat de Hoverboard voldoende is opgeladen. Stop het opladen. Te lang opladen kan de levensduur van de batterij beïnvloeden. De oplaadtijd bedraagt ca. 2 uur. Zorg altijd dat je de Hoverboard tijdens het opladen in de gaten houdt. Houd de omgeving waarin je oplaadt droog en schoon. Laad nooit op als de oplaadpoort vochtig is. 5.3 Temperatuur Zorg altijd voor de juiste omgevingstemperatuur tijdens het opladen het en gebruik van je Hoverboard (zie onderstaand schema). De temperatuur tijdens het opladen dient tussen de aanbevolen waarden van het schema te blijven. Dichtbij de aanbevolen temperatuur zorgt voor efficiënt opladen. Is het te warm of koud, dan kan de oplaadtijd langer duren of kan het voorkomen dat het product niet volledig opgeladen is. OPLADEN Batterij Lithium-Ion: batterij Oplaadtijd 2 3 uur Voltage 36 V Volume 4.4 AH Gebruikstemperatuur -15 C ~ 50 C Oplaadtemperatuur 0 C ~ 40 C Luchtvochtigheid opbergruimte 5% ~ 95% Lithium batterijen worden beschouwd als gevaarlijke materialen. Vervoer van de batterij dient conform de wet te geschieden.

10 HOOFDSTUK VI: ONDERHOUD 6.1 Reinigen Zorg alstublieft dat de Hoverboard uit staat, voordat je onderhoud pleegt. Zorg tevens dat de oplader niet is gekoppeld. Je maakt de Hoverboard schoon met een droge, zachte doek. De Hoverboard is stof- en spatwatervrij (level IP54). Vermijd het gebruik van water of andere vloeistoffen om je Hoverboard te reinigen. Water dat in de Hoverboard terechtkomt kan onherstelbare schade aan het product veroorzaken. 6.2 Opbergen Zorg dat je je Hoverboard volledig opgeladen opbergt om schade aan de batterij tijdens langdurig ongebruik te voorkomen. Berg je je Hoverboard langer dan een maand op, laad de batterij dan minimaal een keer per kwartaal volledig op. Als de temperatuur van de opbergruimte onder de 0 C is, laad de Hoverboard dan alstublieft niet op. Plaats je Hoverboard in een omgeving met een temperatuur hoger dan 10 C om deze juist op te laden. Berg je Hoverboard binnenshuis op in een droge ruimte met een correcte omgevingstemperatuur. Indien je je Hoverboard demonteert of openmaakt, vervalt alle recht op garantie.

11 HOOFDSTUK VII 7.1 Specificaties Max. gebruikersgewicht: 100 kg Min. gebruikersgewicht: 20 kg Max. snelheid: 15 km p/u afhankelijk van soort terrein, rijstijl en gebruikersgewicht Max. afstand na opladen: km afhankelijk van gebruikersgewicht Hellingshoek: 15 Draaicirkel: 0 Voeding: Oplaadbare Li-ion batterij (Samsung) Oplaadtijd: 2 3 uur Voltage: V / Hz Afmetingen product: 548 x 186 x 178 mm Gewicht: 10 kg Hoogte frame: 30 mm Hoogte pedalen: 110 mm 7.2 Inhoud pakket Hoverboard Oplader Handleiding in Engels We wensen je veel plezier met je Hoverboard Mini Segway Oxboard Two Wheel Scooter

HANDLEIDING Smart Balance Wheel self-balance scooter

HANDLEIDING Smart Balance Wheel self-balance scooter HANDLEIDING Smart Balance Wheel self-balance scooter HARTELIJK DANK VOOR UW AANKOOP Hartelijk dank voor uw aankoop van Smart Balance Wheel self-balance scooter. Lees voor gebruik alstublieft zorgvuldig

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G

H A N D L E I D I N G HANDLEIDING Je bent een stap dichter bij de toekomst met een van onze Hoverboards. Vele mensen gingen je al voor en nu ben jij ook de eigenaar van dit stukje technologie waar je veel plezier mee zal hebben.

Nadere informatie

Handleiding Hoverboard

Handleiding Hoverboard Handleiding Hoverboard Mipowerbank.nl Mipowerbank.nl info@mipowerbank.nl Je bent een stap dichter bij de toekomst met een van onze Hoverboards. Vele mensen gingen je al voor en nu ben jij ook de eigenaar

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. 1 swheels swheels_official

Gebruiksaanwijzing.  1 swheels swheels_official Gebruiksaanwijzing www.swheels.nl contact@swheels.nl 1 swheels swheels_official Gefeliciteerd....met uw aankoop van de SWHEELS smart scooter en bedankt voor uw vertrouwen in ons merk. Wij zijn er van overtuigd

Nadere informatie

Gebruikshandleiding DENVER DBO

Gebruikshandleiding DENVER DBO Gebruikshandleiding DENVER DBO-6500 www.facebook.dk/denver-electronics Lees alle instructies voordat u dit voertuig in gebruik neemt, zodat u het veilig weet te monteren en bedienen. Deze gebruikshandleiding

Nadere informatie

Elektronische bril voor de behandeling van Amblyopie

Elektronische bril voor de behandeling van Amblyopie Elektronische bril voor de behandeling van Amblyopie 2 Amblyz is een elektronisch hulpmiddel in de vorm van een bril, welke gebruikt wordt voor de behandeling van Amblyopie (lui oog) bij kinderen. Indien

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET du 03/01/2003.

OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET du 03/01/2003. New Safety Angel OPMERKING VOOR GEBRUIK VAN DIT PRODUKT IN FRANKRIJK : DIT ALARM BEANTWOORDT NIET AAN DE AFNOR NORM VOLGENS DE FRANSE WET 2003-9 du 03/01/2003. I. Inleiding De nieuwe Safety Angel combineert

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80 Handleiding ReSound oplader 60 en 80 Gefeliciteerd met de aankoop van de nieuwe ReSound oplader voor uw hoortoestel. Deze handleiding helpt u om te gaan met de oplader. Wij hopen dat u er veel plezier

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen...4 2 Display en bediening... 6 2.1 Functies stuurbediening... 6 2.2 Functies display... 7 2.3 Gashendel (Optioneel)... 9 3 atterijpakket en lader...

Nadere informatie

SUPERHOVER BOARD.NL NEDERLANDSE HANDLEIDING SUPERHOVERBOARD

SUPERHOVER BOARD.NL NEDERLANDSE HANDLEIDING SUPERHOVERBOARD SUPERHOVER BOARD.NL NEDERLANDSE HANDLEIDING SUPERHOVERBOARD 1. INLEIDING De nieuwste rage van 2015. Je kunt Instagram, Facebook of Twitter niet op of je ziet bekende sterren langsvliegen op de Superhoverboard.

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

HANDLEIDING. Milestone 310 Nederlandssprekende memorecorder

HANDLEIDING. Milestone 310 Nederlandssprekende memorecorder HANDLEIDING Milestone 310 Nederlandssprekende memorecorder 1. PRODUCT BESCHRIJVING De belangrijkste punten van de Milestone 310 zijn: - Beste in zijn soort qua geluid. - Nieuw ontwikkelde microfoon en

Nadere informatie

Handleiding Skatey balance board

Handleiding Skatey balance board Handleiding Skatey balance board Skatey, catch the power wave Gefeliciteerd! Jij bent de nieuwe eigenaar van een Skatey balance board. Een praktisch en leuk vervoermiddel waar je veel plezier mee gaat

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN HANDLEIDING Espacio Nexus 3 en Nexus 8 De elektrische fiets met lage instap hoge actieradius voor een minimumprijs! INHOUDSOPGAVE 1. GEBRUIK TRAPONDERSTEUNING...

Nadere informatie

FOCUSVAPE Handleiding

FOCUSVAPE Handleiding FOCUSVAPE Handleiding Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het apparaat gebruikt en bewaar de instructies. Deze handleiding is vanuit het Engels vertaald door Dutch- Headshop. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker:

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: Handleiding 1. Model Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: IOL-1515SP 2. Specificatie Onze LED Cube met Bluetooth Speaker is vervaardigd volgens een

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER51 1-2 UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze handleiding

Nadere informatie

MUNTTELMACHINE CC-601

MUNTTELMACHINE CC-601 MUNTTELMACHINE CC-601 Gebruiksaanwijzing 1.1 Veiligheidsinstructies 1.2. Het apparaat 1.3. Opstartprocedure 2.1. Algemene instellingen 3.1. Omschrijving van foutcodes 3.2. Onderhoud 3.3. Technische specificaties

Nadere informatie

Handleiding MultiMotion Trollimaster

Handleiding MultiMotion Trollimaster Handleiding MultiMotion Trollimaster 1 Algemene toelichting op uw rollator U heeft zojuist een opvouwbare, lichtgewicht rollator gekocht. Deze rollator is bedoeld voor gebruik binnens- en buitenshuis en

Nadere informatie

Welkom in de wondere wereld van No!No!.

Welkom in de wondere wereld van No!No!. Welkom in de wondere wereld van No!No!. Ontspan in het comfort van uw eigen huis. Nu kunt u zelf bepalen wanneer u een ontharingsbehandeling wenst te ondergaan zonder een afspraak te hoeven maken. U staat

Nadere informatie

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST INTRODUKTIE Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor de Puch Tempo / Tempo+, een fiets met trapondersteuning. Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak

Nadere informatie

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter)

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter) Accu voor ZB19Z (zwembadrobot Pieter) Handleiding Lees deze handleiding voordat u de robot gaat gebruiken. Bewaar deze handleiding zodat u deze later nog kunt raadplegen. Inhoudsopgave 1. Veiligheidswaarschuwing...1

Nadere informatie

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding.. 3 Productoverzicht.4 Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5 Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 Hoe creëer ik verschillende haarstijlen 7 2 Inleiding:

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

E-Bike. Gebruikers handleiding versie B2

E-Bike. Gebruikers handleiding versie B2 E-Bike Gebruikers handleiding versie 160609-B2 Gebruikers handleiding 1. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor

Nadere informatie

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Pagina 1 BREL motors is onderdeel van: Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from EM8621 Afstandsbediening EM8621 - Afstandsbediening 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas BT 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Statusoverzicht van de LED-ring 4 6. Aansluiten randapparatuur

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER : 808.478 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voordat u het apparaat in gebruik neemt. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Gebruikers handleiding versie

Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding versie 280109 Gebruikers handleiding 1. Gebruik Een fiets met VTS ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het VTS systeem zorgt voor een extra ondersteuning die instelbaar

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

EM8690-R1 Draadloze rookmelder

EM8690-R1 Draadloze rookmelder EM8690-R1 Draadloze rookmelder EM8690 R1 Draadloze rookmelder 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 LED indicator... 3 3.0 Instellingen... 3 3.1 Eerste gebruik... 3 3.2 Zelf test... 3 3.3

Nadere informatie

HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER81 HQ SUPERSNELLE UNIVERSELE ACCULADER VOOR AAA/AA/C/D/9V LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING SKEYE Hexa Drone GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 Onderdelen SKEYE Hexa Drone Reservepropellerbladen (6x) Afstandsbediening USB-oplaadstekker Propellerbeschermers (6x) Sleutel 2 Functies afstandsbediening Gevoeligheidsknop

Nadere informatie

Handleiding Safetycare alarmzender

Handleiding Safetycare alarmzender Voorwoord Welkom als klant van de Safetycare alarmzender. Deze applicatie is met de grootste zorg ontwikkeld om u in staat te stellen een melding te geven als dat nodig is. Helaas kunt u, ondanks alle

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld om personen in staat

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets Handleiding Breeze Elektrische fiets Indeling handleiding: - Technische specificaties Pag. 3 - Functies Pag. 4 - Onderhoud Pag. 7 - Storingen Pag. 8 Technische specificaties: Framemaat Wiel- en bandenmaat

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

Waviduo 315 Elektrolasapparaat

Waviduo 315 Elektrolasapparaat Waviduo 315 Elektrolasapparaat geschikt voor WaviDuo Elektrolasmoffen 40-315 Onderdelen: 1] Voedingskabel 2] Temperatuursensor 3] Aan/uit knop (op de zijkant) 4] Ingang voor lassnoer 5] Scherm 6] Startknop

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 sur 6 PULVERISATEUR AUTONOME Autonome elektrische sproeier met continue jet KENMERKEN o Het reservoir is voorzien van een membraanpomp met Viton-afdichting en kan worden bediend met een schakelaar.

Nadere informatie

Geimporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg Boortmeerbeek België Handleiding Safety angel

Geimporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg Boortmeerbeek België  Handleiding Safety angel Geimporteerd door: Zwembad BVBA Industrieweg 9 3190 Boortmeerbeek België www.harmopool.eu Handleiding Safety angel Inhoudsopgave Introduction... 2 Gebruiksaanwijzing... 3 Beschrijving... 3 Bediening...

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from

EM8620 RFID-Tag. Downloaded from EM8620 RFID-Tag EM8620 - RFID-Tag 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Een nieuwe RFID-tag aanmelden... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Uitschakelen via de RFID-tag...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort Velo-Plus² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de fiets te gaan zitten en een voet op het pedaal in de onderste stand te zetten. In die

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Originele instructies

Originele instructies R ELECTRONICS Originele instructies DENVER DBO-6500 www.facebook.dk/denver-electronics Lees alle instructies voordat u dit voertuig in gebruik neemt, zodat u het veilig weet te monteren en bedienen. Deze

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING SKEYE Pico Drone GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 Onderdelen SKEYE Pico Drone Propellerbladen Afstandsbediening USB-oplaadstekker Functies afstandsbediening Aan-uitschakelaar Versnellings-/ Draaihende Richtingshendel

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

Gebruikers handleiding

Gebruikers handleiding Gebruikers handleiding versie 110311-B2n Gebruikers handleiding 1. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor een

Nadere informatie

Fold-E Gebruikshandleiding

Fold-E Gebruikshandleiding Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike. Wij raden u daarom aan om deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

Nadere informatie

N.B.: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het voertuig in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding zorgvuldig.

N.B.: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het voertuig in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding zorgvuldig. N.B.: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u het voertuig in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding zorgvuldig. NL Inhoudsopgave GEBRUIK VOLGENS BESTEMMING... 3 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN... 3 HOUDT

Nadere informatie

Jabra SPEAK 450 voor Cisco

Jabra SPEAK 450 voor Cisco Jabra SPEAK 450 voor Cisco HANDLEIDING INHOUD welkom...2 OVERZICHT Jabra Speak 450 voor Cisco...3 AANSLUITEN...5 de Jabra Speak 450 voor Cisco gebruiken...7 KLANTENSERVICE...8 Technische specificaties...9

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Stel de

Nadere informatie

Voedingsbank 10000 mah

Voedingsbank 10000 mah Voedingsbank 10000 mah Handleiding 31883 I. Inleiding Dit product is een lichtgewicht, stijlvolle en milieuvriendelijke mobiele voedingsbak met een hoge capaciteit voor de meeste draagbare apparaten en

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN Volledig automatische horizontale en vertikale LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN HANDLEIDING SET BESTAAT UIT FL 245HV Roterende laser waterpas FL 245HV, FR45 met baakklem, afstandsbediening, NiMH

Nadere informatie

Papiervernietiger X10 CD

Papiervernietiger X10 CD Papiervernietiger X10 CD met aparte snij-eenheid voor cd's/dvd's en creditcards Handleiding 91608 Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het versnipperen/vernietigen van een maximum van 10 (niet-geniete)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

WAARSCHUWING! WAARSCHUWING!

WAARSCHUWING! WAARSCHUWING! WAARSCHUWING! U dient nooit scherpe bochten te maken wanneer u snel rijdt. U dient nooit zijwaarts te rijden of bochten te maken op een helling. U kunt hierdoor vallen en letsel oplopen. 2.5. Reageer altijd

Nadere informatie

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN

VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN VANLIMPURG HANDGEMAAKTE KWALITEITSFIETSEN HANDLEIDING Espacio Derailleur 7 versnellingen De elektrische fiets met lage instap hoge actieradius voor een minimumprijs! INHOUDSOPGAVE 1. GEBRUIK TRAPONDERSTEUNING...

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN).

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). Batterijoplader BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES (A.U.B. BEWAREN). LEES AANDACHTIG DE VOLGENDE INSTRUCTIES DOOR OM HET RISICO VAN BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VERMINDEREN. Handleiding Art. -Nr:201604

Nadere informatie

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Handleiding 31892 SPECIFICATIES Capaciteit: 10.400 mah Batterij: lithium-ion Ingang: 5 V DC/1,3 A (1,5 A Max) Uitgang 1: 5 V DC 1 A Uitgang 2: 5 V DC 1 A Uitgang

Nadere informatie

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from   Register your product and get support at   HP8319. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Downloaded from www.vandenborre.be HP8319 Gebruiksaanwijzing a b c d e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Originele Instructies

Originele Instructies Originele Instructies KAR-1500 ZWART www.facebook.com/denverelectronics Lees alle instructies voordat u dit voertuig in gebruik neemt, zodat u het veilig weet te monteren en bedienen. Deze gebruikshandleiding

Nadere informatie