, Keulen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ", Keulen"

Transcriptie

1 ORGATEC New visions of work , Keulen Hoe leven en werken we vandaag de dag? Hoe ziet onze werkomgeving er in de toekomst uit? Wat voor omgeving hebben we nodig om het optimale uit onze creativiteit te halen? ORGATEC presenteert je de hele werkwereld, dit houdt in alles over werkomgeving, werkprocessen en werkcultuur, dit maakt creatieve ideeën voor de toekomst mogelijk. Maak je klaar voor nieuwe perspectieven, inspirerende concepten en creatieve oplossingen in de werkomgeving. In deze hand-out kunt je zien welke partners er exposeren op ORGATEC 2016, de exposanten zijn gesorteerd per hal zodat je het event efficiënt kan doorlopen. Achterin de hand-out staat een overzicht van alle partners op alfabetische volgorde met daarbij de stand en hal waar ze exposeren.

2 Beste Partners, Wij willen jullie van harte uitnodigen om de Orgatec beurs in Keulen te bezoeken. Van 25 tot 29 oktober wordt in de Messe in Keulen weer de Orgatec georganiseerd. Architecten, interieurarchitecten, eindgebruikers en de vakhandel van over de hele wereld bezoeken deze tweejaarlijkse beurs. De Orgatec heeft dit keer als thema Creative Works. Onder dit motto tonen bijna alle toonaangevende meubelfabrikanten nieuwe producten, inspirerende concepten en innovatieve oplossingen voor professionele interieurs. Orgatec startte in 1953 en is in zestig jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste beurzen binnen het vakgebied. Design Post Köln Behalve op de Orgatec hebben een aantal partners ook haar gebruikelijke presentatie in Design Post Köln. Deze is gemakkelijk te vinden op loopafstand van Eingang Ost van het beurscomplex. Design Post Köln biedt onderdak aan meer dan 30 hoogwaardige designmerken. Het complex is tijdens de Orgatec werkdagen geopend van 09:00 tot 20:00 uur. (Op zaterdag 29 oktober tot 16:00 uur). Met die ruimere openingstijden is het dus ene uitstekende plek om na een dag op de beurs nog even op uw gemak rond te kijken.

3 Hal 5.2 Stand A001 - A001b Vitra is een Zwitsers bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. De producten en concepten worden ontwikkeld via een designproces, waarbij de technische kennis van Vitra wordt gecombineerd met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers. Stand A014 + Design Post Kvadrat is Europa's toonaangevende producent van design textiel. Wij creëren van hoge kwaliteit hedendaagse textiel en textiel-gerelateerde producten voor particuliere en publieke ruimtes. Onze ontwerpen weerspiegelen onze toewijding aan het indrukken van de esthetische, technologische en artistieke grenzen van ons vakgebied en worden gekenmerkt door: eenvoud, kleur en innovatie.

4 Hal 6.1 Stand A021 Het Nederlandse Chairsupply.eu ontwerpt en produceert in eigen beheer bureaustoelen die voldoen aan de Europese normen en de hoogste Nederlandse eis, de NPR1813. Chairsupply heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Stand A081 Humanscale is een Engels bedrijf, opgericht in Het merk staat voor hoogwaardige, ergonomische producten voor het kantoor. Eind jaren 90 introduceerde het merk innovatieve keyboard systemen en de Freedom chair, waarmee internationale bekendheid werd verworven. Later volgden vele andere producten, waarbij gebruiksgemak, ergonomie en een goed ontwerp hand in hand gaan. Stand A078 - B079 Het Duitse Klöber is een internationaal opererende producent van hoogwaardig, ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair. Het merk staat voor deskundigheid op het gebied van vormgeving, voor ambachtelijke precisie en optimaal comfort. Naast de kwaliteit made in Germany en de klantgerichtheid is het succes te danken aan de moderne bedrijfscultuur van deze al meer dan 75 jaar bestaande onderneming.

5 Hal 6.1 Stand A030 Renz is een Duits familiebedrijf, opgericht in Renz ontwerpt en produceert kantoormeubelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De ontwerpen hebben rustige vormen, innovatieve gebruiksmogelijkheden en zijn duurzaam. De meubelen gaan op in het totaal interieur en dragen bij aan een kwalitatieve uitstraling. Stand B070 - C071 Tecno is Italiaanse producent van projectmeubelen. Het bedrijf zet al sinds 1953 ontwerpen op de markt van hoogwaardige kwaliteit. Tecno biedt een brede collectie kantoormeubelen, waarbij design altijd hoog in het vaandel staat. Stand B088 - C089 Wilkhahn is al jaren een sterke speler in de kantoormeubelsector, in Duitsland en daarbuiten. Wilkhahn staat bekend om zijn uitstekende productkwaliteit. De project- en kantoormeubelen van Wilkhahn worden gekenmerkt door functionaliteit, kwaliteit, mooie vormgeving en duurzaamheid.

6 Hal 7.1 Interstuhl behoort tot de Europese marktleiders in zitmeubelen. De productseries Silver, Axos en AirPad zijn bekende voorbeelden. De producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ergonomie, kwaliteit, design en duurzaamheid. Stand B058 - C059 - B060 - C061 - C050 - C060 Kastel is een Italiaanse stoelenfabrikant. Het dynamische merk biedt een collectie bezoekersstoelen, stapelbare stoelen, bureaustoelen, directiestoelen en lounge meubelen. Stand A050 Wiesner-Hager is internationaal toonaangevend op het gebied van Office Architecture. Innovatie, creatief meubeldesign en compromisloze kwaliteit zijn sterke punten. De kantoorconcepten spelen in op de meest uiteenlopende eisen die aan een kantooromgeving worden gesteld: werk, communicatie, recreatie, archivering en technologie worden gecombineerd in één enkele oplossing. Stand B031

7 Hal 8.1 Stand B028 - C029 - B030 - C031 Dauphin is de Human DesignCompany. Dauphin lost zitproblemen op. De naam staat wereldwijd voor gepatenteerde innovatiekracht en gezond zitten. Centraal in de bedrijfsfilosofie staat de mens. Groot of klein, voor de werkplek op kantoor of thuis, in conferentieruimtes of ontvangstruimtes. Stand B048 - C049 - B050 - C051 Sedus uit Duitsland heeft in zijn meer dan 140- jarige bestaan steeds opnieuw trends gezet. Het is een merk dat in beweging brengt en de kantoorwereld een nieuwe eigentijdse inhoud geeft. Sedus kantoorinrichtingen worden in opdracht gemaakt omdat er tal van optische en technische varianten verkrijgbaar zijn. C028 Fris, fleurig en vooral heel flexibel. Dat is Lande. Stoelen, tafels en vooral ook maatwerkoplossingen. Lande denkt met u mee. De vraag naar maatwerkoplossingen voor interieurproblemen groeit iedere dag. Ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken en de steeds verdergaande personalisering van werkelijk alles om u heen hebben daar een grote invloed op.

8 Hal 8.1 A028 B029 Scandinavian Business Seating is eigenaar van de merken HÅG, RH, BMA en RBM en is marktleider in Scandinavië als het gaat om het ontwerpen en produceren van zitoplossingen voor particuliere en openbare kantooromgevingen. Alle 470 medewerkers werken samen vanuit de visie van het bedrijf: To make the world a better place to sit!

9 Hal 9.1 Stand C061 - B060 Technologische lichtheid, accentwisselingen en innovatie zijn vanaf 1979 de sleutelwaarden van Alias. Alle projecten van Alias voldoen met hun sterke expressieve essentie aan de diverse noodzaken op het gebied van woning, projecten en outdoor. Een productie die zich in een voortdurende evolutie bevindt, met een constant vermogen om tegemoet te komen aan de reële eisen die leven, werken en eigentijds wonen stellen. Stand C030 Het Belgische Bulo bestaat sinds 1963 en is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale kantoorinrichtingsmarkt. Naast de Office collectie biedt Bulo ook een Home collectie. Sinds 2012 beschikt Bulo over een permanente expositieruimte op de Design Post in Keulen. Het Amerikaanse Haworth is wereldwijd marktleidend en produceert bureaustoelen en andere kantoormeubelen zoals flexibele werkplekken, scheidingswanden, vergaderstoelen en bezoekersstoelen. De merken Castelli en Comforto behoren tot Haworth en dragen bij tot het succes van het bedrijf. Stand A068 - B069 - B059 - A058

10 Hal 9.1 A019 + Design Post Eikelenboom is een toonaangevende importeur, agent en producent van top designverlichting uit o.a. Italië. De collecties die Eikelenboom exclusief voor de Nederlandse markt vertegenwoordigt, zijn: Belux, Hollands Licht, Lumina, Leucos en Vibia. Onder de merknaam Hollands Licht ontwerpt en produceert Eikelenboom een eigen collectie met Nederlandse ontwerpers. De filosofie van dit merk is dat goede verlichting een belangrijke bijdrage levert aan het interieur en het menselijk welzijn. Stand C060 Het Zweedse Offecct, opgericht in 1990, staat voor authentiek Zweeds vakmanschap met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met bekende ontwerpers wordt innovatief, milieuvriendelijk designmeubilair ontworpen. MVO is voor Offecct net zo belangrijk als het ontwerp en de kwaliteit van een meubel. Diverse grote openbare ruimtes zijn ingericht met Offecct producten. Stand B041 - A040 Pedrali, opgericht in 1963, ontwikkelt en produceert 100% Made in Italy designmeubels. Het bedrijf heeft altijd veel geïnvesteerd in Research en Development. Er worden met name stoelen en tafels gemaakt, van hoogwaardige kwaliteit, tegen competitieve prijzen. De producten vallen vaak in de design prijzen.

11 Hal 9.1 Stand A048 - B049 Thonet geldt wereldwijd als pionier in meubelontwerp. Vanaf 1819 produceerde Michael Thonet eigen ontwerpen in het door hem ontwikkelde nieuwe gebruik van verwerking van gebogen hout en bouwde daarop een wereldwijde onderneming. Tegenwoordig produceert Thonet de klassiekers uit gebogen hout en buismeubelen en nieuwe producten van bekende ontwerpers. C059 B058 + Design Post Plain and simple is goed en waardevol. ZEITRAUM is niet alleen meubilair, ZEITRAUM is een houding ten opzichte van het leven en de dingen om ons heen. De eerste collectie bestond uit een stoel, een tafel en een kast, gemaakt van beukenhout. In de afgelopen twintig jaar zijn daar zo n 90 producten bijgekomen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van massief, onbehandeld hout. Stand C040 Hutten is de producent van professionele, op maat gemaakte meubels bestemhd voor de openbare ruimtes. Elk project zal coherent worden aangepast aan de beschikbare ruimte en de individuele smaak. Je wordt positief verrast door de kosten van de op maat gemaakte meubels, evenals de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

12 Hal 10.1 Stand E030 Markant, voorheen Argo Office BV, is opgericht in Markant ontwerpt, fabriceert en importeert meubelen voor de verschillende functies in het kantoor. Markant heeft ruime ervaring in het creëren van werkomgevingen die Het Nieuwe Werken optimaal faciliteren. De visie van Markant rond dit thema gecombineerd met de toepassing van producten zoals Scenarios, MO X en MyScreen worden getoond in de belevingsshowroom in Utrecht. HAL Design Post Het Nederlandse Palau is in vogelvlucht te omschrijven als een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort. In de productie gelden kwaliteit van de materialen en vakmanschap als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een milieu vriendelijke uitvoering.

13 Hal 10.2 Stand K030 Abstracta maakt producten voor visuele communicatie en creatief interieur ontwerp. Abstracta richt zich op zowel de profit- als non-profit sector en wordt ook vaak toegepast in onderwijsinstellingen. Abstracta is onderdeel van de Lammhults Design Group en is een pionier op het terrein van integratie van techniek, geluidssystemen, video presentaties e.d. in het interieur design. Stand Q048 Akaba is een Spaanse meubelfabrikant, bestaat sinds De drie jonge oprichters wilden het Spaanse design internationaal laten zien. Nog steeds werkt Akaba veel met Spaanse ontwerpers. De uitspraak less is more past perfect bij het bedrijf en hun producten. Stand Q068 - P069 De designmeubelen van Andreu World staan bekend om de houten frames die bekleed worden met stof of leer van een hoge kwaliteit. Dit meubilair wordt veel gebruikt voor hotels, restaurants en andere horecagelegenheden. Ook voor (in-)formele overlegsituaties in kantooromgevingen worden deze meubels vaak ingezet. De meubelen van Andreu World geven een warme sfeer aan de ruimte.

14 Hal 10.2 Het Italiaanse Arper produceert met name kantoorstoelen en andere zitmeubelen. Arper gelooft in pursuit of the essential. Goed design is een optelsom van techniek, kostprijs, materiaal, functie, gebruik, smaak en duurzaamheid. En ook een antwoord op veranderingen in technologie, leven en cultuur. Stand J019 - K018 + Design Post Artemide is één van de wereldleiders op het gebied van design verlichting. Het merk is bekend om zijn filosofie The Human Light en is een boegbeeld van design, innovatie en Made in Italy. Lampen van Artemide zijn opgenomen in de collectie van grote musea, zoals bijvoorbeeld het Victoria & Albert Museum in Londen en het Metropolitan Museum in New York. Stand N010 M011 BuzziSpace, uit België, is de eerste fabrikant die gebruik maakt van ecovilt, dat gemaakt is van plactic flessen. De akoestische producten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook perfect toepasbaar in ons dagelijks leven. Buzzispace is de fabrikant die de essentiële benodigdheden in een kantoor of open ruimte omzet in een functioneel en akoestisch product. Stand P040 - N041 - P050 - N051

15 Hal 10.2 Stand M010 - L011 Het in Culemborg gevestigde Casala staat voor objectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen. Functionaliteit betekent voor Casala dat gebruiksgemak en design al in het ontwerp worden meegenomen. Stapelbaar en koppelbaar, transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp. Stand K061 - L060 Het Nederlandse Cascando is fabrikant van accessoires voor de kantoor- en projectbranche. De wandgarderobes, kapstokken, spiegels, zitelementen en paraplubakken creëren een persoonlijke en uitnodigende sfeer en geven het kantoor daarmee een unieke interieuridentiteit. Stand K060 Het Deense Engelbrechts maakt meubelen voor wachtruimtes, vergaderruimtes, kantines en congres- en onderwijs faciliteiten. Engelbrechts streeft ernaar dat haar producten door architecten worden gekozen en bovendien happiness aan een ruimte toevoegen. Bekende producten van dit merk zijn: CHAIRIK, KEVI, PLATEAU, FOLDIT en APPETIT.

16 Hal 10.2 Stand K002 - J001 Het Belgische Extremis biedt een veelzijdige en prachtige collectie buitenmeubelen, die wereldwijd worden ingezet bij projecten. De Hopper table, Hopper bench en Hopper Shades zijn een regelrechte hit en onlangs heeft de Hopper table de German Design Award gewonnen. Ook picknicktafel Marina viel in 2012 in de prijzen. Stand K010 - J011 Fritz Hansen schrijft al sinds 1872 geschiedenis en heeft iconen in de wereld van meubeldesign op de markt gezet. Fritz Hansen brengt ook anno nu nieuwe en spraakmakende ontwerpen op de markt, zoals Sofa FAVN, ontworpen door Jaime Hayon en de tafel- en stoelen serie minuscule van Cecilie Manz. Stand J016 Glimakra maakt producten die de werkplek comfortabel maken. De werkomgeving wordt aangenaam door geluid- en lichtdempende scheidingswanden, bureau schermen en wandpanelen die geluid absorberen. Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en is gecerticeerd voor zowel kwaliteit als milieu.

17 Hal 10.2 Stand K029 - L028 Het Zweedse Johanson Design is een toonbeeld van modern, tijdloos design in de kenmerkende Scandinavische cleane stijl. Architecten in de hele wereld zijn gecharmeerd van de stoelen, poefjes, tafels en barkrukken. Het bedrijft exporteert naar meer dan 50 landen. Stand K040 - J041 La Palma uit Italië is fabrikant van stoelen, loungemeubelen, krukken, tafels en accesoires. Het merk werkt samen met bekende designers zoals Love Arben, Andreas Farkas en Gunilla Allard. De meubelen van La Palma kenmerken zich door de moderne vormgeving en mooie materialen. Er wordt altijd gestreefd naar een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid in de ontwerpen van de meubelen. Stand K038 Lammhults meubelen, gevestigd in het Zweedse meubelkoninkrijk Smaland, staat al sinds de jaren 40 voor moderne meubels van internationaal design, voor gebruikers met hoge eisen aan kwaliteit en design. Lammhults werkt samen met toonaangevende meubelontwerpers en maakt deel uit van de Lammhults Design Group. Lammhults staat voor elegantie, effectiviteit en milieuvriendelijkheid.

18 Hal 10.2 Stand K051 - L050 Het Milanese MDF Italia is een toonaangevend bedrijf in design meubelen. De sterke identiteit zorgt voor een leidende rol in de meeste van de 43 landen waar het merk naar toe exporteert. De collectie wordt gekenmerkt door minimalisme en simplicity.daarmee bieden de meubelen de ruimte waarin ze staan, een mooie neutrale basis. Stand P018 - N019 Poltrona Frau, een naam met faam, grote geschiedenis en een rijke traditie, staat 100 jaar na de oprichting helemaal in het heden. Poltrona Frau, biedt een klassieke collectie van tijdloze schoonheid, aangevuld met hedendaagse ontwerpen. Altijd van hoge kwaliteit, met veel comfort en een persoonlijke uitstraling. Stand M041 - N040 Het Italiaanse Rexite produceert al veertig jaar meubels en accessories voor kantoren. De collectie varieert van krukken en tafels tot wandklokken, afvalbakken en kapstokken. Het is een originele en creatieve collectie met ironische aspecten, zonder voorbij te gaan aan de functionaliteit. Bekende producten zijn bijvoorbeeld de Nox afvalbakken, Boox opbergmeubelen en Eveline stoelen.

19 Hal 10.2 Stand L010 - K011 - L020 - K021 Walter Knoll is een Duitse meubelfabrikant met een lange geschiedenis. De collectie bestaat uit krukken, banken, fauteuils, tafels, directie- en vergadermeubelen en biedt een mix van klassieke en eigentijdse, moderne meubels. Walter Knoll meubelen bieden veel comfort, zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. P41 - Q40 De functie en esthetiek van de meubelen streven altijd naar het creëren van een ruimte die flexibel, warm en persoonlijk is. Onze meubelen zijn gemaakt voor gebruik, om mensen te ontmoeten en voor het hebben van een goede tijd.

20 Hal 11.2 Stand E011 De Vorm is een Nederlands meubellabel dat sinds 2005 designmeubelen ontwikkelt en produceert. De meubels zijn dankzij hun strakke belijning, organisch kleurgebruik en verborgen functionaliteiten verrassend, eigentijds en toekomstig tijdloos. In de ontwerpen staan comfort, kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal. Stand D058 Het Belgische Quinze & Milan is een jong merk, opgericht in Het merk biedt veel ruimte, vrijheid en creativiteit aan ontwerpers. Hierdoor ontstaan spraakmakende collecties. Vanaf de start valt het merk op, een beetje punk, maar ook een tikje Prada. Het is een platform voor samenwerking die resulteert in rock n roll, creativiteit, comfort, kwaliteit en vernuft. Stand H011 - J010 Viccarbe is een Spaanse fabrikant van met name lounge- en wachtmeubilair, dat uiteraard ook prima inzetbaar is voor directiekamers, informele zithoeken etc. De collectie biedt de gebruiker de Viccarbe loungexperience. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers is een mooie collectie ontstaan die naar meer dan 60 landen wordt geëxporteerd.

21 Hal 11.2 Stand E019 Lensvelt kiest voor onderscheid. Of preciezer nog: voor het onderscheidende. Lensvelt heeft de wil om te vernieuwen en de durf om dat te doen. Lensvelt geeft, samen met architecten en ontwerpers, vorm aan werkomgevingen. Het merk kiest bewust voor ontwerpen waarmee nieuwe wegen worden ingeslagen. Stand D60 De belangrijkste doelstelling van de DUM label is om ruimtes te voorzien van opvallende items. Hotellobby's luchthavens, business lounges en wachtkamers verfraaien met een uitgesproken design. Klassiekers zoals de UNKLE stoel en VERTRAGING bank maken deel uit van de DUM collectie, maar ook nieuwe toevoegingen zoals de PLEAT en POY lampen. Alle met een herkenbare DUM-signature: edgy, schoon en speels.

22 Design post

23 Design post Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Naast tafels ontwikkelen we ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. Bij Danskina willen we de mooiste tapijten in de wereld te maken. Als pionier op het gebied van innovatieve productietechnieken, het beoefendevakmanschap, handdetailing en hoogwaardige materialen werken samen om een nieuw, innovatief, eigentijds design te creëren. Montis werd in 1974 opgericht. Vanaf het begin stond modern design met een superieur zitcomfort hoog in het vaandel. Kenmerkend voor de Montis collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse bijzondere leer en stofkwaliteiten.

24 Design post Het Italiaanse Moroso ontwerpt al sinds 1952 design meubelen. Bekende ontwerpers als Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita and Patricia Urquiola. en Ross Lovegrove verzorgen de ontwerpen Daarnaast heeft Moroso in samenwerking met het jeans merk Diesel een meubelcollectie op de markt gebracht. Moroso stelt de gebruiker en zijn/haar lifestyle centraal. Het bedrijf werd in 1936 in Culemborg opgericht als Meubelfabriek Gelderland. De hoogwaardige materialen, het tijdloze design en focus op zitcomfort zijn altijd al bepalend geweest voor het jarenlange plezier dat aan de meubelen wordt beleefd. In de tweede helft van de vorige eeuw waren een aantal ontwerpers medeverantwoordelijk voor de uitbouw en het succes van de Gelderland collectie. De meubels van Pilat&Pilat zijn stoer, Fries en duurzaam. Maar ook warm, rijk en vertrouwd. Niet voor niets krijgen alle modellen de naam van een familielid. Vandaag de dag is Pilat&Pilat een sterk merk in duurzame, houten meubels. De oudste dochter van Gjalt Pilat werkt sinds 2001 als vormgever in het bedrijf en nam bovendien haar eigen kindermeubellijn Warber mee. Peter Tromop is de derde ontwerper binnen Pilat&Pilat.

25 Design post Het team bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team van professionals dat wordt geleid door Piet Boon en hoofdontwerper Roland Kokkeler. Het team wordt wereldwijd erkend voor het realiseren van tijdloze, trend-transformerende ontwerpen met een harmonieuze balans tussen functie en esthetica, een onderscheidende identiteit en een uiterst precieze aandacht voor detail. Design Post Deutz-Mülheimer-Str. 22a Köln De Design Post is gemakkelijk te vinden op loopafstand van Eingang Ost van het beurscomplex.

26 Onze partners Exposant Land Hal Stand Abstracta Sweden 10.2 K030 Akaba Spain 10.2 Q048 Alias Italië 9.1 C061 - B060 Andreu World Spanje 10.2 Q068 - P069 Arper Italië 10.2 J019 - K018 Artemide Duitsland 10.2 N010 M011 BULO Kantoormeubelen België 9.1 C030 BuzziSpace België 10.2 P040 - N041 - P050 - N051 Casala Meubelen Nederland 10.2 M010 - L011 Cascando Products Nederland 10.2 K061 - L060 Chairsupply.EU Nederland 6.1 A021 Dauphin Human Design Group Duitsland 8.1 B028 - C029 - B030 - C031 De Vorm Nederland 11.2 E011 Dum Nederland 11.2 D60 Eikelenboom Nederland 9.1 A019 Engelbrechts Denemarken 10.2 K060 Extremis België 10.2 K002 - J001 Fritz Hansen Denemarken 10.2 K010 - J011 Glimakra of Sweden Zweden 10.2 J016 Haworth Duitsland 9.1 A068 - B069 - B059 - A058 Humanscale Verenigd Koninkrijk 6.1 A081 Hutten Nederland 9.1 C040 Interstuhl Duitsland 7.1 B058 - C059 - B060 - C061 - C050 - C060 JOHANSON DESIGN Zweden 10.2 K029 - L028 Kastel Italië 7.1 A050 Koelnmesse Duitsland 9.1 B010 Kvadrat Denemarken 5.2 A014 KLÖBER Duitsland 6.1 A078 - B079 Lande Nederland 8.1 C028 LaPalma Italië 10.2 K040 - J041 Lammhults Möbel AB Zweden 10.2 K038

27 Lensvelt Nederland 11.2 E019 Markant Nederland 10.1 E030 MDF Italia Italië 10.2 K051 - L050 OFFECCT Zweden 9.1 C060 Palau Nederland PEDRALI Italië 9.1 B041 - A040 PlusHalle Denemarken 10.2 P41 - Q40 POLTRONA FRAU Italië 10.2 P018 - N019 Quinze & Milan België 11.2 D058 Renz Solutions Duitsland 6.1 A030 REXITE Italië 10.2 M041 - N040 Scandinavian Business Seating Duitsland 8.1 A028 B029 Sedus Stoll AG Duitsland 8.1 B048 - C049 - B050 - C051 TECNO s.p.a. Italië 6.1 B070 - C071 THONET Duitsland 9.1 A048 - B049 Viccarbe Spain 11.2 H011 - J010 Vitra Duitsland 5.2 A001 - A001b Walter Knoll Duitsland 10.2 L010 - K011 - L020 - K021 Wiesner-Hager Oostenrijk 7.1 B031 Wilkhahn Duitsland 6.1 B088 - C089 Zeitraum Duitsland 9.1 C059 B058 Design post Arco Nederland Ground floor Arper Italië Ground floor / Gallery Danskina Nederland Ground floor Eikelenboom Nederland Ground floor Gelderland Nederland Ground floor / Gallery Kvadrat Denemarken Ground floor Montis Nederland Ground floor Moroso Italië Ground floor / Gallery Palau Nederland Ground floor Piet Boon Nederland Ground floor Pilat & Pilat Nederland Ground floor Zeitraum Duitsland Ground floor

28 Een hele fijne dag op ORGATEC 2016! Viel Spaß am ORGATEC 2016!

RBM tafelcollectie voor al uw wensen

RBM tafelcollectie voor al uw wensen RBM Tafels RBM tafelcollectie voor al uw wensen Is de ruimte bedoeld om in te werken, iets te creëren, om te loungen of te dineren? In deze brochure leest u alles over onze RBM tafel collectie die voor

Nadere informatie

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING HET JORI 3-2-1 CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT OVNI & SHIVA JR-3990 CHILLAP 50 JAAR AUTHENTICITEIT We schrijven 1963 wanneer Juan Jorion JORI opricht.

Nadere informatie

Concept store HAY design

Concept store HAY design Concept store HAY design Kelly van den Dries K l a s : 4 W G 4 O H M C R o t t e r d a m I n t e r i e u r a d v i s e r i n g 1 Voorwoord Voor het vak interieuradvisering mocht ik een concept store bedenken.

Nadere informatie

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk We are Kvadrat Wij zijn Kvadrat Kvadrat is al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968 toonaangevend op het gebied van innovatieve textielproducten. We produceren moderne hoogwaardige textielstoffen

Nadere informatie

Straatmeubilair met een missie

Straatmeubilair met een missie Straatmeubilair met een missie De vrolijke noot in iedere binnen- en buitenruimte! De collectie van Outsider bestaat uit Deense ontwerpen en een selectie van producten afkomstig van de beste Europese fabrikanten

Nadere informatie

GOED ZITTEN. BETER LEVEN.

GOED ZITTEN. BETER LEVEN. GOED ZITTEN. BETER LEVEN. BETER ZITTEN. AL MEER DAN 145 JAAR. Sinds 1872 staat Giroflex voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor dit

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Opendeur. 18 maart t/m 8 april. collectie. Speciale. en voordelen

Opendeur. 18 maart t/m 8 april.  collectie. Speciale. en voordelen Opendeur 18 maart t/m 8 april Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be Een Belgisch merk met een passie voor innovatie. Jori verrast telkens met inspirerend en vernieuwend design

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe

Nadere informatie

PVO INterieurFO. Design District...

PVO INterieurFO. Design District... Design District... Nog nooit eerder had Design District in maart al een volle beursvloer. Ze hebben momenteel alleen nog plek buiten in de tuin, en op het Designer District voor ontwerpers. Bekijk op de

Nadere informatie

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL CONCEPT CONCEPT Optimaal activiteitgericht werken Sociale zone Concentratiezone Binnen kantooromgevingen is er steeds meer behoefte Daarom heeft Gispen in samenwerking met Mecanoo

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Brochure Lounge Sytemen

Brochure Lounge Sytemen Brochure Lounge Sytemen Januari 2014 Mood Lounge Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe

Nadere informatie

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz)

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz) Akoestiek Akoestiek is de wijze waarop geluid zich in een ruimte verspreidt. Een goede akoestiek zorgt voor rust iets wat in een werkomgeving essentieel is. Het nieuwe werken is kostenefficiënt, inspirerend

Nadere informatie

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING 90 MEUBEL AWARD dearchitect.nl JURYRAPPORT MEUBEL AWARD Veranderingen in de werkomgeving volgen elkaar in snel tempo op. Er is een groeiende vraag naar multifunctionele ruimten en de grens tussen werk

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Designed to feel good at work!

Designed to feel good at work! Designed to feel good at work! Bezeten van goed zitten! Van oudsher is Drisag actief als Belgisch fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. Tegenwoordig zijn we echter veel meer dan dat, door de jaren

Nadere informatie

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN!

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! NIEUWE PRODUCTEN 2018 DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! BOXTER ZETA SIËSTA LOUNGE TWIN EMO/COOPER SIËSTA IRIS NOA III LABDA FLIPTOP NOA I POLO BASSO STOELEN NOA I NOA III

Nadere informatie

Akoestische gordijnen

Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Met akoestische gordijnen kunt u ruimtes optimaliseren door de licht- en geluidsreflectie te controleren. In tegenstelling tot andere middelen voor geluidsabsorptie,

Nadere informatie

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd.

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. on spot Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. De beste ideeën ontstaan meestal daar waar mensen bijeenkomen en zich prettig voelen. Met Sedus on spot en de bijzonder exclusieve uitvoering on

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

xenium voelt goed, werkt beter

xenium voelt goed, werkt beter xenium voelt goed, werkt beter 2 xenium draait om mensen xenium xenium geeft iedereen een eigen plaats in de organisatie. De intelligente stoel heeft een heldere belijning, die op alle mogelijke manieren

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work welcome to a professional collection by invision concept Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 anewdayattheoffice FOCUS ON PEOPLE Focus on people is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten.

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer TST ROBUUST ONTWERP PRODUCTBESCHRIJVING TST bank kenmerkt zich door een sterk iconische vorm. Het robuuste ontwerp bevat zachte lijnen en is gecombineerd met een comfortabele meubelstof. TST serie is verkrijgbaar

Nadere informatie

Speciale. en voordelen. collectie.

Speciale. en voordelen. collectie. Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be p r i j s voordeel Nieuwe collectie 2016 Uniek meubelstuk of combinatie Mio. Eyecatcher is de 32 millimeter front. Verkrijgbaar in verschillende

Nadere informatie

WELKOM IN DE KANTOORCULTUUR VOOR PRODUCTIEF WELZIJN

WELKOM IN DE KANTOORCULTUUR VOOR PRODUCTIEF WELZIJN WELKOM IN DE KANTOORCULTUUR VOOR PRODUCTIEF WELZIJN DE-143-00001 Winst voor het bedrijf, de mensen en het milieu. Het bedrijf Sedus (opgericht in 1871) is één van de toonaangevende Europese fabrikanten

Nadere informatie

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon 3 p i e t b o o n terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon vo o r w o o r d n e d e r l a n d 13 zuid-afrika 27 n e d e r l a n d 65 caribbean 79 d e n e m a r ke n 117

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES

INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES INTERIEUR ARCHITECTUUR MARRES MARRES INTERIEUR INHOUD. Marres Interieur Persoonlijk advies - Van ontwerp tot realisatie Interieurdecoratie - De lifestylecorner van Marres Designmerken - Van Minotti tot

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

GREAT FURNITURE SOLUTIONS

GREAT FURNITURE SOLUTIONS COLLECTIE 2015/2016 GREAT FURNITURE SOLUTIONS Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid; dat is waar Vandersluis voor staat en dat is wat u van ons mag verwachten. Vandersluis is dan ook niet voor niets

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian!

Zoals Strategy Director Jasper Olieroock plaatste op Linkedin: Het is echt heel mooi en fijn geworden. Thx Rian! Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS

NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS Persbericht, juni 2015 NIEUWE SECTORINDELING VOOR MAISON&OBJET PARIS De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet

Nadere informatie

u.form for the love of work

u.form for the love of work L u.form for the love of work u.form u.form staat voor haute couture van Pami. Net zoals een perfect passend maatpak, creëren we een perfect passende werkomgeving naar uw wensen en behoeften. Van directiekantoor

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW Interieurvormgever Guido Decoussemaecker huldigt het principe Less is more. Hij kiest voor eenvoudige belijning in tijdloze interieurs. In de basis zijn al zijn ontwerpen minimalistisch en strak. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Tentoonstellingskalender 2009-2010

Tentoonstellingskalender 2009-2010 PRESS 1 Tentoonstellingskalender 2009-2010 Het Design museum Gent heeft een druk tentoonstellingsprogramma. Het accent ligt ook hier op 20ste-eeuwse vormgeving. Aansluitend bij de collecties varieert het

Nadere informatie

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam EEN INTERIEUR DAT FUNCTIONEEL UITGESPROKEN EN COMFORTABEL IS Team V heeft voor Flow Traders een uitgesproken en aanpasbaar

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT INLEIDING Ingetogen en functioneel Gispen Sett is een karakteristieke designbank met een bijzonder hoog zitcomfort. Ontwerper Peter van de Water zocht en vond een

Nadere informatie

conferencing Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0)

conferencing Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) Fax: +41 (0) gestalten.ch 03 / 2013 2.500 ex. NL Zwitserland Stoll Giroflex AG Bahnhofstrasse 44 CH-5322 Koblenz Tel.: +41 (0) 56 267 91 11 Fax: +41 (0) 56 267 93 93 info@giroflex.ch Duitsland Giroflex GmbH Schlemmersbrühlstrasse

Nadere informatie

made in holland showdagen

made in holland showdagen uitnodiging made in holland showdagen 15 nieuwe producten Een bezoek aan onze showroom is altijd de moeite waard, maar de made in holland showdagen van 19 tot en met 29 april a.s. mag u zeker niet missen.

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Doelstelling. Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen

Doelstelling. Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen Over Doelstelling Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen Wij maken hoogwaardige kwaliteitsproducten die de architecten

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

RH Lounge RH Session RH Visit

RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge RH Session RH Visit RH Lounge, RH Session en RH Visit. In deze brochure presenteren we drie stoelen die een aangenamere zitervaring bieden in wacht-, bezoekers-, conferentie-, opleidings- en

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE

Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE Copyright Voor elk gebruik van deze brochure, zoals bijvoorbeeld kopiëren, opslaan in een automatisch gegevensbestand of publicatie in welke vorm dan ook moet vooraf

Nadere informatie

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak Lab solutions Gezamenlijk laboratoriumuitdagingen aangaan Al sinds 1991 biedt INTOS interieuroplossingen voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen, operatiekamers en onderzoeksruimtes. Vanaf 2009 ontwikkelt

Nadere informatie

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF LEIA IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF KLEINE GROEPEN KAN WORDEN OPGESTELD, EN DIE TEGELIJKERTIJD

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Vlekkenplan. schaal 1:200. balie. postvakken op maat in bestaande kasten. aflegruimte reprowerkzaamheden

Vlekkenplan. schaal 1:200. balie. postvakken op maat in bestaande kasten. aflegruimte reprowerkzaamheden 0 15 1 2 3 4 14 13 12 11 5 10 6 9 7 8 postvakken op maat in bestaande kasten aflegruimte reprowerkzaamheden Vlekkenplan balie multifunctionals aflegruimte postsortering, of reprowerkzaamheden werkplekken

Nadere informatie

Showroom meubilair (nieuw)

Showroom meubilair (nieuw) Showroom meubilair (nieuw) BuroModern Diverse bureaus, stoelen, meetingrooms. Aantal loten: 78 Startdatum: Zaterdag 2 februari om 07:00 Einddatum: Vanaf donderdag 14 februari om 18:15 Kijkdag(en): Donderdag

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO PERSDOSSIER 2015 Als Belgisch producent van luxueuze buitenmeubelen, ontwerpt en ontwikkelt Manutti al meer dan 10 jaar outdoor zitmeubelen, tafels en accessoires. Het familiebedrijf kiest voor tijdloze

Nadere informatie

TEAM 7 op LivingKitchen 2019

TEAM 7 op LivingKitchen 2019 TEAM 7 op LivingKitchen 2019 Met massief natuurhout, design en geavanceerde technologie maakt TEAM 7 keukens die gemakkelijk een leven meegaan. Deze Oostenrijkse meubelfabrikant is de internationale benchmark

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar:

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar: RH Support RH Support is een serie stoelen die speciaal ontworpen is voor wie extra ontlasting van de rug en benen nodig heeft omdat hij of zij staand op verschillende hoogtes werkt. De stoel biedt traploos

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

We zetten ons al decennialang in voor het verbeteren van uw zithouding op het werk. Sterker nog: dat is onze missie

We zetten ons al decennialang in voor het verbeteren van uw zithouding op het werk. Sterker nog: dat is onze missie WIE IS HEALTH2WORK Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over- én verzorgen van gezonde werkomgevingen. Daardoor krijg je zin in

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Niet uitbrengen voor: 21.10.2014 Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Uitbreiding meubelserie TEAM en introductie PILLOW acoustic furniture Westervoort, the Netherlands, 18 10 2014 Connect.

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL

NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL NOMI DIVERS, DUURZAAM EN COMFORTABEL PRODUCTSPECIFICATIE PRODUCTSPECIFICATIE UNIEK EN VEELZIJDIG ZITPROGRAMMA Een stoel van de hand van Just Meijer, die niet alleen Modulair én circulair. De 3D gevormde

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

Introductie nieuwe NPR 1813, 2016(nl)

Introductie nieuwe NPR 1813, 2016(nl) Introductie nieuwe NPR 1813, 2016(nl) Bas van der Doelen Eur.Erg. Europees Ergonoom, Human Factors NL lid NEN normcommissie Kantoor- en schoolmeubilair bas.doelen@casema.nl Studiedag VerV Dynamische werken

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

Actief zitten voor iedereen. Kies uw perfecte werkhouding.

Actief zitten voor iedereen. Kies uw perfecte werkhouding. RH Mereo RH Mereo RH lanceert een werkstoel met een zakelijke uitstraling. De RH Mereo is ontwikkeld om zowel uw prestaties als die van uw werkomgeving te verbeteren. Hij is eenvoudig aan te passen aan

Nadere informatie

Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien.

Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien. Een geschiedenis die het toestaat om mee op te groeien. Het bedrijf werd in 1936 in Culemborg opgericht als Meubelfabriek Gelderland door de heer Oberman. Uit het verhaal blijkt onomstoten dat de peilers

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

MW OFFICE SOLUTIONS WAAR KANTOORINRICHTEN BEGINT!

MW OFFICE SOLUTIONS WAAR KANTOORINRICHTEN BEGINT! WAAR KANTOORINRICHTEN BEGINT! Nieuwsbrief 2012 nummer 1 Allereerst wensen wij u een gelukkig Nieuwjaar en dat 2012 u alles mag brengen wat u voor ogen heeft. Hier is hij dan de eerste nieuwsbrief van 2012

Nadere informatie

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Operator Veredeling. Bereidheid tot werken in 2- of 3-ploegen. 36u per week

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Operator Veredeling. Bereidheid tot werken in 2- of 3-ploegen. 36u per week MEMBER OF THE GROUP VACATURE Operator Veredeling Bereidheid tot werken in 2- of 3-ploegen 36u per week EEN VEELZIJDIG BEDRIJF. TEXTIEL IS EEN GEWELDIG PRODUCT! - N. Genevasen - Operator Artex bv maakt

Nadere informatie

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN.

ZIET ER PRACHTIG UIT, IS UITERST FLEXIBEL EN VERLEGT DE GRENZEN. girolex 656 giroflex 656 Een perfecte stoel moet vooral één ding: zo flexibel als zijn gebruiker en op elk moment ondersteunend zijn. Uitgerekend dat gaf de doorslag bij de vormgeving van de giroflex 656.

Nadere informatie

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Persbericht Dornbirn, maart 2012 Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Zumtobel presenteert dit jaar tijdens Light+Building van 15 tot 20 april in Frankfurt

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN.

ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN. giroflex 44 GIROFLEX 44 ZIT VOL DYNAMIEK, IS EEN BLIKVANGER EN BOEKT SCHITTERENDE RESULTATEN. 44-8285 Leren bekleding Pyramid-rug Afdekkap gasveer Staaldelen verchroomd giroflex 44 giroflex 44 de ergonomisch

Nadere informatie

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL PROJECTEN Vroomshoop Meubelen B.V. is een gerenommeerde fabrikant van slaapkamermeubilair voor jong en oud. Als één van de grootste meubel-fabrieken van de Benelux staan wij bekend om de solide kwaliteit

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen

INSPIRATIEGIDS. Zitmeubelen INSPIRATIEGIDS Zitmeubelen Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

YourPlace. Productblad

YourPlace. Productblad YourPlace Productblad YourPlace Persoonlijk. Uniek. Inspirerend. Kies uw werkwijze, Taak voor taak. De hedendaagse technologie stelt ons in staat te bepalen hoe wij willen werken; thuis, tijdens het reizen,

Nadere informatie

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid Keuken Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62 Gebouw A1 - The Grid Een appartement in Overhoeks geeft u letterlijk de ruimte om te doen wat u wilt. In alle vrijheid. De vergezichten

Nadere informatie

LEDERUPGRADE Alle leders voor de prijs van de goedkoopste*

LEDERUPGRADE Alle leders voor de prijs van de goedkoopste* IN HET LEVEN WIL U HOGEROP. DE REFERENTIE IN COMFORT SINDS 1959 VERLEG UW GRENZEN. GA VOOR DE ULTIEME UPGRADE. HET ULTIEME COMFORT BESTAAT Ultiem comfort. Vervaardigd met onze passie, toewijding en ervaring.

Nadere informatie

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Grafisch ontwerper. Grafisch Interieur 24-36u

MEMBER OF THE GROUP VACATURE. Grafisch ontwerper. Grafisch Interieur 24-36u MEMBER OF THE GROUP VACATURE Grafisch ontwerper Grafisch Interieur 24-36u BRINGING A TACTILE BRAND ALIVE IN THE DIGITAL SPHERE Artex bv maakt deel uit van het beursgenoteerde Hunter Douglas en is toonaangevend

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Vescom opent showroom in Madrid

Vescom opent showroom in Madrid Vescom opent showroom in Madrid Persbericht Deurne, december 2017 Het Nederlandse Vescom opent deze maand een nieuwe showroom in de elegante Madrileense wijk Chamberi. De showroom fungeert als inspirerende

Nadere informatie

Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table

Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table Voorsprong door communicatie. Dat de mens een communicatief wezen is, is al een succesfactor gebleken in de evolutie. Ook de moderne economie die

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie