Voor gebruik van promotiemiddelen van in het kader van het wijkopenautos.nl -partnerprogramma.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor gebruik van promotiemiddelen van www.wijkopenautos.nl in het kader van het wijkopenautos.nl -partnerprogramma."

Transcriptie

1 Status: Januari 2015 Algemene voorwaarden Voor gebruik van promotiemiddelen van in het kader van het wijkopenautos.nl -partnerprogramma. 1 Geldigheid (1) Deze algemene voorwaarden gelden voor de contractuele verhouding tussen WKDA GmbH, Blankenburger Str. 23, Berlin (hierna wijkopenautos.nl ) en deelnemers aan het wijkopenautos.nl-partnerprogramma (hierna Partner ) dat wijkopenautos.nl via het distributieplatform van ZANOX AG (hierna zanox.com/nl/) opereert. (2) Eigen voorwaarden van de partners vereisen expliciete, schriftelijke toestemming van wijkopenautos.nl en worden niet toegepast wanneer deze de voorwaarden van wijkopenautos.nl tegenspreken. (3) De volgende voorwaarden gelden voor wijkopenautos.nl voor het wijkopenautos.nl-partnerprogramma ook wanneer deze van de Algemene Voorwaarden van de deelname bij zanox.com/nl/ afwijken. (4) Deze Algemene Voorwaarden zijn niet van toepassing voor de consument (5) wijkopenautos.nl behoudt het recht, deze algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen. Iedere verandering wordt de partner per medegedeeld. Mocht de partner het niet eens zijn met deze verandering, is hij gerechtigd binnen vier weken vanaf de veranderingsmededeling dit te melden bij wijkopenautos.nl 2 Sluiting van het Contract (1) Een contract tussen wijkopenautos.nl en een partner voor het gebruik van wijkopenautos.nl-promotiemiddelen kan uitsluitend via het applicatieprocess van het zanox.com/nl/-platform worden afgesloten,waarbij de partner een aanbod voor deelname aan het wijkopenautos.nl-partnerprogramma afgeeft en daarbij deze algemene voorwaarden accepteert. (2) Voor het aanmeldingsproces zelf gelden niet deze algemene voorwaarden, maar de termen en voorwaarden van zanox.com/nl/. De partner kan geen aanspraak maken op wijkopenautos.nl op basis van dit aanbod of het afsuiten daarvan. De partner zal worden opgenomen in het wijkopenautos.nl-partnerprogramma en worden vermeld door zanox.com/nl/.

2 (3) Het wijkopenautos.nl-partnerprogramma gerechtvaardigd tussen de partijen geen verdere contractuele relatie. 3 Contract (1) Onderwerp van dit verdrag is de deelname aan het wijkopenautos.nl-partnerprogramma en de toepassing van wijkopenautos.nl door de partner als publisher in het kader van het zanox.com/nl/-platform. wijkopenautos.nl geeft de partner met dit doel als adverteerder via het partnerprogramma een keuze uit promotiemiddelen (v.b. Reclamebanner, Buttons, Textlinks of widgets) ter beschikking. (2) De partner moet de wijkopenautos.nl-promotiemiddelen op eigen verantwoordelijkheid op zijn wijkopenautos.nl-partnerprogramma website(s) (Hierna Partner-Website ) plaatsen. De partner beslist zelf, of en hoe lang hij de wijkopenautos.nl-promotiemiddelen op de Partner-Website plaatst. Hij is gerechtigd, de wijkopenautos.nl-promotiemiddelen te allen tijde weer te verwijderen. 4 Vergoeding (1) Voor de toepassing en succesvolle generatie ontvangt de partner een generatieprovisie, die van de grote en werkelijke waarde van de prestatie afhankelijk is. De partner heeft in het kader van zijn deelname aan het zanox.com/nl/-platform en met de voorwaarden, die hierbij overeengekomen zijn, recht op provisie van zanox.com/nl/ op basis van de transacties, die door de actieve toepassing van wijkopenautos.nl op de partnerprogramma aangemelde partner-website binnen de eerste sessie en gedurende 30 dagen daarna gegenereerd werden. (2) De totstandkoming en grootte van deze provisie worden bepaald na de met zanox.com/nl/ gesloten overeenkomst en zijn geen onderwerp van deze algemene voorwaarden. De actuele provisietarieven zijn in de partnerinformatie van het wijkopenautos.nl-partnerprogramma te vinden op het zanox.com/nl/ platform. (3) Door middel van zanox.com/nl/-tracking worden alle activiteiten van de partners bijgehouden en door middel van statistieken en rapporten van zanox.com/nl/ voor de partner toegangelijk gemaakt. Op basis van gegenereerde nieuwe klantenleads wordt de provisie berekend, die zanox.com/nl/ de partner éénmaal per maand uitbetaald. 5 Plichten van de partner (1) Het is de partner nadrukkelijk verboden, andere dan de voor hem door wijkopenautos.nl via zanox.com/nl/ beschikbaar gestelde promotiemiddelen te gebruiken of zelf aan te passen. (2) Mailingpartners worden uitzonderlijk ingeschakeld. Zonder schriftelijke toestemming is het de partner niet toegestaan per reclam s voor wijkopenautos.nl reclame te maken.

3 (3) De partner is voor de inhoud en operationalisering van de partner-website zelf verantwoordelijk en mag gedurende de tijd van het contract geen inhoud plaatsen, die niet rechtsgeldig is of het recht van derden verstoort. Verboden zijn (zonder daarvoor beperkt te zijn) in het bijzonder geweld verheerlijkende voorstellingen, sexuele en pornografische inhoud en afbeeldingen, misleidende uitspraken of discriminerende inhoud. (bvb. met betrekking tot geslacht, ras, politiek, religie, nationaliteit of een andere onbekwaamheid) Zulke inhoud mag niet op de partner-website zelf vermeld worden, noch mag op de partner-website de vermelde inhoud met andere websites gelinkt worden. (4) Het is de partner verboden websites op het internet te behouden die tot verwarring kunnen leiden met de website van wijkopenautos.nl. Het is de partner noch toegestaan deze weer te geven, noch om grafieken, tekst of andere inhoud van de website van wijkopenautos.nl over te nemen. Met name is de indruk te vermijden dat de partner-website een project van wijkopenautos.nl is of dat de gebruiker met wijkopenautos.nl op wat voor wijze dan ook economisch verbonden is. (5) Voor ieder gebruik van materiaal of inhoud van de website van wijkopenautos.nl alsook de logos en merken dient de partner een voorafgaand schriftelijke toestemming van wijkopenautos.nl te krijgen. (6) De Partner verplicht zich reclame uitsluitend met inachtname van een Double-Opt-In te operationaliseren, met in acht name van alle relevante mededingings rechterlijke voorschriften en de consumenten beschermende informatieplicht, met name het impressum en een afmeld-mogelijkheid, door te voeren. Wijkopenautos.nl wordt van alle claims van derden, wegens misleidende en/of foute of valse informatie in de reclam s, die onder de verantwoordeijkheid van de partner valt, door de partner vrijgesteld. (7) De partner wordt aansprakelijk gehouden door wijkopenautos.nl, als de reclam s zowel direct als indirect tegen binnen en/of buitenlandse beschermrechten van derden en/of andere rechten, die geen wettelijke uitzonderlijke bescherming kennen, worden geschonden. (8) De partner verplicht zich de naam wijkopenautos.nl noch in het adres van de afzender, nog in de onderwerps-regel van de , noch in de Source Code te gebruiken en verzekert dat de herkenbaarheid van de partner als afzender in de reclam toereikend gegarandeerd is. Alle reclame materialen dienen voor gebruik toegestemd te worden door wijkopenautos.nl in tekstvorm. (9) Zoekmachinemarketing (SEM) en ander keyword gebaseerde reclame is alleen in overleg met wijkopenautos.nl toegestaan.

4 (10) De partner zorgt ervoor cookies alleen in te stellen wanneer een door wijkopenautos.nl-partnerprogramma tot beschikking gesteld promotiemiddel zichtbaar gebruikt wordt op de partner-website en het een vrijwillige en bewuste klik van de bezoeker genereert. Het gebruik van Layers, Add-ons, Iframes en Postview-Technologie is niet toegestaan en wordt ten strengste verboden. (11) Beide partijen verplichten zich ertoe zich aan de betreffende gegevensbescherming bepalingen te houden. Er is instemming over het feit dat zowel contractrechtelijk, als ook wat betreft gegevensbescherming, alle door de partner verworven gegevens behouden zijn aan wijkopenautos.nl. De partner brengt geen gegevens van wijkopenautos.nl samen met gegevens van eigen klanten. Ofte: er worden geen gegevens van adverteerder A met adverteerder B of gegevens van een oude en een nieuwe campagne gepoold. Tenzij dit nadrukkelijk en schriftelijk met wijkopenautos.nl wordt afgesproken. (12) Het is de partner niet toegestaan een van de volgende functies te gebruiken voor de promotiemiddelen van wijkopenautos.nl: - Pop-Up/Under, Site-Under, Layer - Paid-Mailer, Forced Click System - Bannernetwerk, Toolbars - Crawlen van de Website - Torrent-Traffic - Facebook Ads/Fanpages/Offers met het merk of promoties, Twitter & Facebook Offers - Verbergen/Veranderen van Links (13) De partner verwijdert onmiddelijk wijkopenautos.nl-promotiemiddelen van de Partner Website, wanneer dit door wijkopenautos.nl verzocht wordt. (14) Wanneer wijkopenautos.nl wegens een van de verwijdbare schendingen op basis van het contract met de partner, met name clausule (1) - (11), of op basis van een wettelijke bepaling, aansprakelijk wordt gesteld door derden voor de wijkopenautos.nl-promotiemiddelen, wordt wijkopenautos.nl hiervan door de partner vrijgesteld. Wanneer wijkopenautos.nl wegens juridisch redenen informatie of verklaringen van de partner nodig heeft, is de parnter verplicht dit wijkopenautos.nl onmiddelijk ter beschikking te stellen, en ook moet de partner wijkopenautos.nl

5 bij een juridische verdediging ondersteunen. De partner is in zo n geval verplicht de mee komende kosten te vergoeden. (15) Bovendien vergoedt de partner wijkopenautos.nl alle kosten, welke tot stand kwamen door de claim van derden wegens schending van de hiervoor genoemde rechten en/of plichten. Bvb. Kosten voor een advocaat, gerechtelijke kosten en verdere verliezen, die wijkopenautos.nl heeft geleden. (16) Op basis van de verwijtbare schending van de bovengenoemde punten, alsook de intellectuele bescherm- en auteursrechten van wijkopenautos.nl met de partner, geeft wijkopenautos.nl het recht dit contract in overeenstemming met wettelijke regelgeving te beëindigen. Elke claim van wijkopenautos.nl tegen de partner blijft onaangetast. Met name heeft wijkopenautos.nl het recht alle diensten te weigeren of te stoppen. 6 Services van wijkopenautos.nl (1) Met de toelating tot het wijkopenautos.nl-partnerprogramma, krijgt de partner toegang tot een breed scala aan promotiemiddelen, die regelmatig aangepast worden. De partner kan te allen tijde een gepersonaliseerde versie of een Newsletter-template aanvragen. (2) wijkopenautos.nl operationaliseert zijn website zo dat de daarop aangeboden service, zoals de verstrekking van productgegevens,met de wijkopenautos.nl tot beschikking staande technologische mogelijkheden, geen fouten of onderbrekende beschikbaarheid kent. De kwaliteit en correctheid van de op de website van wijkopenautos.nl aangeboden producten, promotiemateriaal of andere cvs gegevens komt overeen met de beoordelingsveiligheid van wijkopenautos.nl. 7 Duur en beëindiging van het contract (1)de looptijd van dit contract wordt bepaald door de lengte van de aanmelding van de partner op het wijkopenautos.nl-partnerprogramma via het Zanox.com/nl/-platform. (2) wijkopenautos.nl kan het contract op elke moment zonder voorafgaande kennisgeving opzeggen, wanneer de kwaliteit van de gegenereerde leads slecht is of wanneer op een misbruikte manier door de partner gegenereerd zijn. (3) Na de beëindiging dient de partner het in bezit zijnde promotiemateriaal onmiddellijk en ongevraagd te verwijderen. Hierbij bestaat geen retentierecht. Op verzoek van wijkopenautos.nl dient de partner dit schriftelijk te kunnen bevestigen. 8 Vertrouwelijkheid

6 (1) Vertrouwelijke informatie omvat alle gegevens en documenten van wijkopenautos.nl, die als vertrouwelijke gemerkt of als vertrouwelijk beschouwd kunnen worden. Met name informatie, over bijzonder omstandigheden, specifieke verkoopsdetails alsook evaluatiematerialen, die u door medewerkers van wijkopenautos.nl tot beschikking werd gesteld. (2) De partijen komen overeen geen vertrouwelijke informatie openbaar te maken. De partners zullen alleen vertrouwelijke informatie aan die werknemers doorgeven, die vooraf dit contract doorlezen. De partner moet deze werknemer tijdens en ook na hun taken, tot geheimhouding verplichten. (3) De geheimhoudingsplicht geldt voor onbepaalde tijd na het einde van dit contract. 9 Toekenning, voorrechten afrekening. (1) De partner kan op basis van dit contract aanspraak tegen wijkopenautos.nl alleen doorgegeven aan derden na schriftelijke toestemming van wijkopenautos.nl (2) Beide partijen kunnen alleen in het geval van onbetwiste of wettelijk vastgestelde claims van de andere partijen verrekenen of een retentierecht uitoefenen. 10 Slotbepalingen (1) Deze overeenkomst is onderworpen aan de wetten van de Nederlandse Staat met uitsluiting van alle internationale en supranationale (contractuele) juridische systemen, in het bijzonder het VN-kooprecht. (2) De enige locatie voor alle contract geschillen is Amsterdam. Wijkopenautos.nl kan eventueel de algemene rechtsbevoegheid van de partner verhogen. (3) Mondelinge aanpassingen voor dit contract bestaan niet. Veranderingen en toevoegingen aan de overeenkomst moeten schriftelijk worden ingediend. Dit geldt ook voor de wijziging of intrekking van deze clausule. Elektronische documenten in de vorm van tekst voldoen niet aan de eis van een schriftelijke vorm. (4) Indien een bepaling van deze overeenkomst ongeldig of niet uitvoerbaar is, heeft dit verder geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen. De beide partijen zullen in het geval van een ongeldig of onuitvoerbare bepaling, een bepaling vinden die rechtsgeldig en economisch het best passend is. Hetzelfde geldt in het geval van een gebrek in de wet. Als u vragen heeft, neem dan contact op met het Affiliate-team van wijkopenautos.nl, wij zijn ieder moment beschikbaar.

7 Neem dan contact op via:

Algemene voorwaarden voor het gebruik van reclamematerialen van www.wineinblack.nl in het kader van het Wine in Black Partnerprogramma

Algemene voorwaarden voor het gebruik van reclamematerialen van www.wineinblack.nl in het kader van het Wine in Black Partnerprogramma Algemene voorwaarden voor het gebruik van reclamematerialen van www.wineinblack.nl in het kader van het Wine in Black Partnerprogramma 1 Geldigheid 1) Deze voorwaarden (de "Voorwaarden") beschrijven de

Nadere informatie

PUBLISHER OVEREENKOMST SIXT AFFILIATE PROGRAMMA

PUBLISHER OVEREENKOMST SIXT AFFILIATE PROGRAMMA PUBLISHER OVEREENKOMST SIXT AFFILIATE PROGRAMMA De voorwaarden en conditie s die hieronder beschreven staan gelden voor elke publisher die deelneemt aan het partner programma van e-sixt GmbH & Co. KG partner.

Nadere informatie

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. Algemene voorwaarden

ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. Algemene voorwaarden ALGEMENE ADVERTENTIEVOORWAARDEN INSTALLATEURSGIDS.NL Certigon B.V. 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Voor het gebruik van de installeursgids.nl gelden uitsluitend de onderstaande algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is.

PRIVACYBELEID. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd aan te passen indien dit nodig of redelijk is. PRIVACYBELEID Door middel van dit privacybeleid informeren we u als gebruiker van Dag van de eigen zaak over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens door Metro. We behouden ons het

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden voor het plaatsen van promotiemateriaal voor in het kader van het bonprix-partnerprogramma

Deelnamevoorwaarden voor het plaatsen van promotiemateriaal voor   in het kader van het bonprix-partnerprogramma Deelnamevoorwaarden voor het plaatsen van promotiemateriaal voor www.bonprix.nl in het kader van het bonprix-partnerprogramma 1 Sluiten van de Overeenkomst Een overeenkomst tussen bonprix en een partner

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

Geheimhoudingsovereenkomst

Geheimhoudingsovereenkomst Dit is een voorbeeld geheimhoudingsovereenkomst (NDA) zoals gegenereerd met de NDA generator van ICTRecht: www.ndagenerator.nl In dit voorbeeld wordt een NDA gesloten in verband met een nieuwe internetdienst

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLEXADS B.V. GEVESTIGD EN KANTOORHOUDEND TE ROTTERDAM. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten, overeenkomsten en leveringen. 1.2. Afwijkingen

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen en overeenkomsten door of namens LivingRoomCraftZ gedaan.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen en overeenkomsten door of namens LivingRoomCraftZ gedaan. ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van LivingRoomCraftZ. Gevestigd op Noordeinde 9b, 2611 KE te Delft. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN AVG ONLINE DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: 1. Diensten: alle door of

Nadere informatie

Wat is Loos?, gevestigd aan de Gravenkasteel 2C 6028 RL te Gastel is aangewezen als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens.

Wat is Loos?, gevestigd aan de Gravenkasteel 2C 6028 RL te Gastel is aangewezen als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens. Privacyverklaring Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Wat is Loos? van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de

Nadere informatie

Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur

Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur Privacy statement Orduseven-Semerci Advocatuur 1. Algemeen Orduseven-Semerci Advocatuur (hierna: het kantoor ), gevestigd aan het Beursplein 37 te Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld.

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld. Algemene Voorwaarden Glasvezel- vergelijken.nl Welkomopwww.glasvezel- vergelijken.nl(glasvezel- vergelijken.nl)endankvoorjebezoek. Glasvezel- vergelijken.nliseenvergelijkingssiteophetgebiedvandienstenover100%

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL ZOMERVREUGDE FESTIVAL is een festival (het Festival ) dat wordt georganiseerd door VD EVENTS BV, welke gevestigd is aan de Verrijn Stuartweg 26-H, 1112 AX te Diemen.

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens Privacyverklaring 1. Persoonsgegevens Valuas verwerkt verschillende soorten persoonsgegevens, voor verschillende doeleinden. Hierna wordt toegelicht welke persoonsgegevens en doeleinden dat zijn. 2. Ontvangers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder zijn de algemene voorwaarden van Ownyourgoals opgenomen. Ik wil u er op wijzen dat een consument rechten heeft die bij de wet zijn vastgelegd. Deze rechten kunt u hier nalezen:

Nadere informatie

Privacy Verklaring Oostlander Verhoeven Advocaten & Mediators BV

Privacy Verklaring Oostlander Verhoeven Advocaten & Mediators BV Privacy Verklaring Oostlander Verhoeven Advocaten & Mediators BV Algemeen Oostlander Verhoeven Advocaten & Mediators BV (hierna: Oostlander Verhoeven ) respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg

Nadere informatie

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.razendenthousiasterekenaars.nl (hierna: website) van KPMG Meijburg & Co. Door de website te bekijken en de daarop verstrekte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

De onderstaande termen hebben in deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Algemene voorwaarden De website suit-yourself.wervingsactie.nl (de Website ) wordt geëxploiteerd door WOM Marketing. WOM Marketing heeft ten doel producten van bedrijven te promoten via haar Website en

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Watertuin respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorwaarden 1. Definities i) Onder de term "Services" wordt verstaan alle diensten die door Lloyd's Register Nederland BV ("LR" of "LRQA") aan de klant worden verstrekt; ii) "Overeenkomst" betekent de

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst Gebruikersovereenkomst Het Olympus e-learning platform (https://elearning.olympus-europa.com) is een webgebaseerde leeromgeving die speciaal bedoeld is om in training te voorzien gerelateerd aan Olympus

Nadere informatie

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd

Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd Affiliate voorwaarden van De Magische Bongerd versie 11 september 2013 De magische Bongerd is een handelsnaam van Dreamware BV. Artikel 1 - Algemeen 1.1 - Toepasselijkheid Onderstaande voorwaarden zijn

Nadere informatie

Voorwaarden partnerprogramma Tix.nl. Inhoud:

Voorwaarden partnerprogramma Tix.nl. Inhoud: Voorwaarden partnerprogramma Tix.nl Inhoud: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Aanmelding en acceptatie Artikel 3 - Gebruik Artikel 4 - Commissie Artikel 5 - Betaling Artikel 6 - Beëindiging Tix.nl Partnerschap

Nadere informatie

Het doel van Instructie.nu is om gratis instructies online te zetten zodat iedereen deze kan gebruiken om te leren hoe iets moet.

Het doel van Instructie.nu is om gratis instructies online te zetten zodat iedereen deze kan gebruiken om te leren hoe iets moet. Gebruiksvoorwaarden. 1: Algemeen 2: Voorwaarden bij het bezoeken van deze website 3: Ingezonden instructies 4: Verantwoordelijkheid 5: Cookies & privacy 6: Juistheid van de instructies 7: Voorwaarden bij

Nadere informatie

Artikel 1. Definities Wanneer de onderstaande termen en definities in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis:

Artikel 1. Definities Wanneer de onderstaande termen en definities in deze voorwaarden worden gebruikt, hebben zij de volgende betekenis: Algemene voorwaarden imailo Affiliate Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van imailo Affiliate. Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V.

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V. VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE GEPERSONALISEERDE ONLINE DIENSTEN GOETHE-TALENTS VAN HET GOETHE-INSTITUT E.V. 1. ALGEMEEN Het Goethe-Institut e.v. ( Goethe-Institut ) biedt zijn internetgebruikers

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

Pagina 1 van 7 PRIVACYVERKLARING. Artikel 1 Wettelijke bepalingen

Pagina 1 van 7 PRIVACYVERKLARING. Artikel 1 Wettelijke bepalingen Pagina 1 van 7 Artikel 1 Wettelijke bepalingen 1. Deze privacyverklaring is opgezet volgens de bepalingen van de Europese Verordening 2016/279 (Algemene Verordening Gegevensbescherming). 2. Website (hierna

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl

www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: www.wijzeronline.nl Haagwinde 37 4844 HA Terheijden T: 076-7602802 E: info@wijzeronline.nl W: Kvk nummer: 18085364 te Breda BTW nummer: NL0475.53.972.B01 Algemene Voorwaarden Wijzeronline Artikel 1. Definities 1.1. Wijzeronline:

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt.

1.4 Gebruiker: Iedere gebruiker die via een uiting van een affiliate één of meer producten en/of diensten afneemt. Algemene Voorwaarden Onderstaand treft u de voorwaarden aan die van toepassing zijn op deelname aan het affiliateprogramma van MobileMoney. Als u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden wordt verondersteld

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden VAN: ALLWWW (een handelsnaam van de eenmanszaak ALLSMS) Kvk nummer ALLSMS: 20134026 hierna te noemen: gebruiker Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten Golden Ticket Competitie 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag Golden Ticket Competitie (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

Algemene deelnamevoorwaarden voor publishers Algemene deelnamevoorwaarden voor deelname aan het affiliate netwerk van financeads.

Algemene deelnamevoorwaarden voor publishers Algemene deelnamevoorwaarden voor deelname aan het affiliate netwerk van financeads. Algemene deelnamevoorwaarden voor publishers Algemene deelnamevoorwaarden voor deelname aan het affiliate netwerk van financeads. 1 Uitgangspunten financeads GmbH & Co. KG (hierna te noemen: financeads)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bgreen bv Hattem, 1 mei ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden, gelden vanaf 1 mei 2017.

Algemene Voorwaarden Bgreen bv Hattem, 1 mei ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden, gelden vanaf 1 mei 2017. Algemene Voorwaarden Bgreen bv Hattem, 1 mei 2017 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden, gelden vanaf 1 mei 2017. 1.2 Op al onze offertes en door ons geaccepteerde opdrachten zijn deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching Algemene / Leveringsvoorwaarden Amèr Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Amèr Coaching en opdrachtgevers betreffende deelname of opdracht

Nadere informatie

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring Algemene Voorwaarden I. Toepassingsgebied 1. De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuur van hotelkamers voor huisvesting, en op alle andere aan de klanten geleverde diensten

Nadere informatie

Overeenkomst K-Exchange-Center 01.08.2012

Overeenkomst K-Exchange-Center 01.08.2012 Overeenkomst K-Exchange-Center 01.08.2012 Gesloten tussen Karatbars International GmbH Königstr. 52 70173 Stuttgart Tel.: 0049 ( 0 ) 711 120 40 830 www.karatbars.com support@karatbars.com en K-Exchange-Center..

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

1. Verklaringen van de termen en afkortingen gebruikt in de inhoud van de Algemene Voorwaarden Ellan Sp. z o.o. gevestigd in Warszawa (Polen):

1. Verklaringen van de termen en afkortingen gebruikt in de inhoud van de Algemene Voorwaarden Ellan Sp. z o.o. gevestigd in Warszawa (Polen): De Algemene Voorwaarden (hierna de AV genoemd) van Ellan Sp. z o.o. (opererend als een particuliere onderneming), gevestigd in Warszawa (Polen), betreffende de bekendmaking, hierna ook afwisselend naar

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Website (hierna ook De website : 123Bezorgd.nl, domeinnaam

PRIVACYVERKLARING. 1. Website (hierna ook De website : 123Bezorgd.nl, domeinnaam PRIVACYVERKLARING 123Bezorgd.nl respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND

LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND LEVERINGSVOORWAARDEN STICHTING SOCIOCRATISCH CENTRUM NEDERLAND Versie 2015 Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Op alle met het Sociocratisch Centrum gesloten overeenkomsten zijn de volgende

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op al onze diensten. 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Inleiding

Privacyverklaring. 1. Inleiding Privacyverklaring 1. Inleiding Pasklaar Wonen Méér dan een makelaar! (hierna: Pasklaar Wonen ) verwerkt dagelijks informatie over personen. Pasklaar Wonen houdt zich daarbij aan de wet. Pasklaar Wonen

Nadere informatie

Welkom op de website Offertelink.nl. Hieronder kunt u kennis nemen van de algemene voorwaarden van deze site.

Welkom op de website Offertelink.nl. Hieronder kunt u kennis nemen van de algemene voorwaarden van deze site. Algemene voorwaarden Welkom op de website Offertelink.nl. Hieronder kunt u kennis nemen van de algemene voorwaarden van deze site. Artikel 1 Algemeen a. Offertelink.nl is de beheerder van deze website.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV Deze ICT-inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV gevestigd en kantoorhoudende te Plaats,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Toepassing van de voorwaarden. 2 Inhoud en afsluiten van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. 1 Toepassing van de voorwaarden. 2 Inhoud en afsluiten van de overeenkomst Algemene voorwaarden 1 Toepassing van de voorwaarden 1. Toepassingsgebied De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de onderneming TLF LabelFinder GmbH, Grosse Hamburger Strasse 32, 10115

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Stichting Zeekadetkorps Moerdijk Omgang met persoonsgegevens.

Stichting Zeekadetkorps Moerdijk Omgang met persoonsgegevens. Stichting Zeekadetkorps Moerdijk Omgang met persoonsgegevens. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor de Stichting Zeekadetkorps Moerdijk van groot belang. De persoonlijke gegevens worden dan

Nadere informatie

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen. Gegevens op onze website Bronsvast besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Bronsvast niet verantwoordelijk worden gehouden voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT NKA

PRIVACYREGLEMENT NKA PRIVACYREGLEMENT NKA INHOUD 1. WANNEER IS DIT PRIVACYREGLEMENT VAN TOEPASSING?... 3 2. DOEL PRIVACYREGLEMENT... 3 3. WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR UW GEGEVENS?... 3 4. WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT NKA?...

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Hotel Den Haag - Voorburg respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk

Nadere informatie

Deze Privacyverklaring werd de laatste keer gewijzigd op: 24 mei 2018

Deze Privacyverklaring werd de laatste keer gewijzigd op: 24 mei 2018 Privacyverklaring KORTRIJKKOERSE VZW (hierna «KORTRIJK KOERSE VZW») vindt het garanderen van de privacy en de bescherming van gegevens erg belangrijk. Met deze privacyverklaring (hierna Privacyverklaring

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan DOOSJE AssurantieAdvies, waaronder in ieder geval:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan DOOSJE AssurantieAdvies, waaronder in ieder geval: ALGEMENE VOORWAARDEN Doosje AssurantieAdvies Versie 4-2018 Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst tussen u als klant en DOOSJE AssurantieAdvies als onafhankelijk tussenpersoon.

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Excellent v.o.f. respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Privacyverklaring. Algemeen. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacyverklaring. Algemeen. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacyverklaring Algemeen BIJ Advocaten respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

De toegang tot privé-inhouden is voorbehouden aan vooraf ingeschreven klanten van Mobistar.

De toegang tot privé-inhouden is voorbehouden aan vooraf ingeschreven klanten van Mobistar. Gebruiksvoorwaarden Bij elk gebruik of elke raadpleging van de internetsite www.mobistar.be (hierna genoemd "de internetsite" wordt u geacht onderhavige gebruiksvoorwaarden en in voorkomend geval de bijzondere

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

1. Aanhef Dit reglement is voor STICHTING VLIETKINDEREN gevestigd aan de Bucaillestraat 6, 2273 CA te Voorburg

1. Aanhef Dit reglement is voor STICHTING VLIETKINDEREN gevestigd aan de Bucaillestraat 6, 2273 CA te Voorburg Privacyreglement VLIETKINDEREN 1. Aanhef Dit reglement is voor STICHTING VLIETKINDEREN gevestigd aan de Bucaillestraat 6, 2273 CA te Voorburg 2. Definities Persoonsgegevens Verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Prinsenhof Best respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 1234578 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Inleiding. Verzamelen van gegevens

Inleiding. Verzamelen van gegevens Privacy Verklaring Inleiding... 2 Verzamelen van gegevens... 2 Cookies... 3 Google Analytics... 3 Gegevens bewaard op geraadpleegde servers... 3 Waarom verwerken wij persoonsgegevens?... 4 Verwerken (V)

Nadere informatie

Privacyverklaring Jukema Van Keeken

Privacyverklaring Jukema Van Keeken Privacyverklaring Jukema Van Keeken Jukema Van Keeken: Partners in familierecht + erfrecht is de naam van het samenwerkingsverband tussen de praktijkvennootschap van mr. A.J.G. Jukema, Iugi Filius B.V.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Artikel 1 - Wettelijke bepalingen. 1. Website

PRIVACYVERKLARING. Artikel 1 - Wettelijke bepalingen. 1. Website PRIVACYVERKLARING WIM facility services respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Bedrijven... 1 Algemeen... 2 Definities... 2 Toepassing... 2 Aansprakelijkheid... 3 Overmacht... 4 Huurovereenkomsten... 4 Plaatsing...

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BBright Support

PRIVACYVERKLARING BBright Support PRIVACYVERKLARING BBright Support Versie: 17 mei 2018 BBright support respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde

Nadere informatie

Baron Assurantiën staat bij KiFiD geregistreerd onder nummer

Baron Assurantiën staat bij KiFiD geregistreerd onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Baron Assurantiën Versie 4-2018 Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst tussen u als klant en Baron Assurantiën als onafhankelijk tussenpersoon. Indien u

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0 Voorwaarden Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest 1. Algemeen I. Deze voorwaarden (de Voorwaarden zijn van toepassing op de Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest (hierna te noemen: "de Contest")

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan Tjepko Jansen Verzekeringen BV, waaronder in ieder geval:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw opdrachten aan Tjepko Jansen Verzekeringen BV, waaronder in ieder geval: ALGEMENE VOORWAARDEN Tjepko Jansen Verzekeringen BV Versie 2-2018 Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst tussen u als klant en Tjepko Jansen Verzekeringen BV als onafhankelijk

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V.

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtgever; de natuurlijk persoon of rechtspersoon die aan Orangedotcom B.V. (hierna Orangedotcom)

Nadere informatie

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden en de disclaimer voor het gebruik van het cliëntportaal van Magentazorg en Actiezorg, hierna te

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Lees deze Privacy Policy aandachtig door, aangezien deze uw rechten en plichten ten aanzien van MUTAS bevat.

Lees deze Privacy Policy aandachtig door, aangezien deze uw rechten en plichten ten aanzien van MUTAS bevat. Privacyverklaring Deze Privacy Policy regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Mutualistische Alarmcentrale Mutas VZW, met maatschappelijke zetel te Leliegaarde

Nadere informatie