Nieuwsbrief nr. 5 2 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 5 2 december 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 5 2 december 2016 Agenda Dinsdag 6 december Juf Esther afwezig i.v.m. een studiedag Donderdag 8 december Groot Hellendoorns dictee Vrijdag 9 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie Maandag 12 december Schoolschaatsen groep 3 t/m 8 Dinsdag 20 december Groep 3/4/5 viert s middags kerst met de bejaarden Woensdag 21 december uur Kerstviering groep 1 t/m 8 + ouders Donderdag 22 december Kerstbuffet op school Vrijdag 23 december Geen gym uur alle kinderen zijn vrij Nieuwsbrief verschijnt 26 dec. t/m 6 januari Kerstvakantie Vrijdag 30 december Oliebollenactie maandag 9 januari Weer naar school Bij de Bijbelverhalen Beste ouders/verzorgers, Aan het eind van het jaar fiets je veel in het donker. Als je s ochtends naar school gaat, maar ook als je aan het eind van de middag van de BSO, een sportclub of een vriend(-in) naar huis gaat, moet je vaak je licht aan doen. Op zo n moment kun je je bijna niet voorstellen dat het in de zomer al licht is voordat je wakker bent. En dat het dan nog steeds licht als je veel te vroeg, voor je gevoel! weer naar bed moet. Hoe voelt het eigenlijk, al dat donker om je heen? Het kan heel leuk zijn, bijvoorbeeld als je als kind in het donker in de auto zit en alle lichten van andere auto s ziet. Maar het donker kan ook saai zijn of eng. In de weken voor kerst staan we stil bij het donker. Niet alleen bij het donker van de nacht, maar ook bij de donkere dingen overdag. Bij donkere gezichten, bij gebeurtenissen waar geen glans aan zit. We staan stil bij het verdriet en de angst. In de Bijbelverhalen van deze periode gaat het daar ook over. We lezen bijvoorbeeld uit Jesaja, die leefde in een donkere tijd vol oorlog en ruzie. En toch geloofde Jesaja dat het licht zou worden. In het kerstverhaal horen we over een donkere nacht in Bethlehem, waarin plotseling een licht gaat schijnen. Dat geeft hoop. Het laat zien dat God altijd opnieuw licht zal maken, zelfs na de langste en donkerste nacht. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

2 Uit de Bijbel Week 49 05/12-09/12 Stil eens Lucas 1:5-25, 1:26-38 De priester Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon krijgen, Johannes de Doper. Zacharias wordt er stil van. Later komt de engel Gabriël bij Maria. Ook zij krijgt bijzonder nieuws te horen: Jezus zal geboren worden. Week 50 12/12-16/12 Woorden tekort Lucas 1:39-56, 1:57-80 Als je niet meer weet wat je moet zeggen, kun je altijd nog zingen. Zacharias en Maria zijn zó blij, dat ze een lied zingen. Ze zingen over Johannes en over Jezus. Maar ook over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Week 51 19/12-23/12 Kom kijken! Lucas 2:1-20 In een stal in Bethlehem wordt Jezus geboren. Er is licht in de nacht, een lied uit de hemel dat gehoord wordt op de aarde. De herders mogen het met eigen ogen zien. Zending Er zijn in totaal 26 prachtig versierde en goed gevulde schoenendozen ingeleverd! Hartelijk dank daarvoor! We hebben 195,- overgemaakt van het gespaarde zendingsgeld. Van dit geld wordt de verzending van de schoenendozen betaald. Welkom Na de kerstvakantie heten we 3 kinderen welkom op school: Twan (groep 8), Lotte (groep 4) en Sil (groep 2). Op maandag 19 december komen Twan, Lotte en Sil al een dagje meedraaien bij ons. Van harte welkom en we hopen dat jullie het naar jullie zin zullen hebben bij ons!

3 Doe je best-regels In onderstaand schema kunt u zien aan welke Doe je best-regel we in de maand september werken. Tijdens de maandopening besteden we extra aandacht aan deze regel. Maand Hoofdregels Klassenregels Algemene schoolregels Pleinregels December Als de bel gaat om 8.30, en uur, gaat iedereen rustig naar binnen. Om 10.30, en uur gaat iedereen rustig naar buiten. Ouders zijn bij de aanvang van de lessen vertrokken. De kleuters doen de jassen dicht. BOS (Bibliotheek Op School) De kinderen in de bovenbouw hebben uitleg gekregen over Schoolwise dat via de volgende link te bereiken is: De kinderen kunnen op deze site o.a. boeken reserveren, aangeven welke boeken ze heel leuk vinden, informatie vinden voor bijv. een werkstuk etc. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Groot Hellendoorns dictee Op 8 december a.s. mogen Malin Blaauwgeers en Lieke Pekkeriet onze school vertegenwoordigen bij het Groot Hellendoorns Dictee. Malin en Lieke zijn de beste spellers van onze school. Heel veel succes meiden! Stagiaire Milou Withaar heeft een stageweek van 12 t/m 16 december in groep 1/2. Jumboactie Hier nog een leuke foto n.a.v. de Jumbo-actie!

4 Oliebollenactie De oudercommissie is al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de oliebollenactie. Alle kinderen hebben de bestellijsten en een brief met uitleg ontvangen. Nu maar hopen dat er veel oliebollen besteld worden! De ingevulde lijsten én het geld kunnen t/m 9 december ingeleverd worden. MR-vergadering Op 15 november heeft de MR vergaderd. De managementrapportage is doorgenomen. Deze rapportage wordt geschreven door juf Esther en geeft de ontwikkelingen van het afgelopen kwartaal weer. Het jaarplan heeft de instemming van de MR gekregen. In dit plan staan alle doelen waar we dit schooljaar aan werken in genoemd. We hebben in de MR gesproken over de invoering van het continurooster. Volgens afspraak zullen we in februari een enquête houden om in beeld te brengen in welke mate ouders, kinderen en leerkrachten tevreden zijn over de invoering van het continurooster. U wordt hier uiteraard nog verder over geïnformeerd. Kerstbuffet Als het goed is zijn alle briefjes voor het kerstbuffet ingeleverd. Op 22 december eten we met alle kinderen op school, maar de kinderen hoeven geen eten en drinken voor de lunch mee te nemen. In het opgavebriefje heeft de OC vermeld dat het niet mogelijk is om hapjes op school warm te maken. Wilt u daar rekening mee houden? Kerstviering Op woensdag 21 december willen we graag het kerstfeest vieren met alle kinderen en ouders. De kerstviering begint om uur. Inloop vanaf uur. Na afloop van de viering is er een kopje koffie/thee voor de ouders en wat fris voor de kinderen. Bovendien krijgen de kinderen na de viering hun kerstboekje en wat lekkers uitgereikt. We hopen u allemaal te mogen begroeten op 21 december! Sinterklaas Vorige week zijn alle kinderen verrast met wat lekkers in hun schoen. De pieten hadden wel weer voor rommel gezorgd in de school, m.n. in groep 1 t/m 5. In groep 6/7/8 hadden de pieten alle tafels en stoelen ingepakt! Vanmorgen hebben Sint en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Het was nog even spannend of ze wel zouden komen, maar gelukkig is alles goed gekomen! De kinderen van groep 1 t/m 5 hebben een mooi cadeautje gekregen en natuurlijk ook wat lekkers. In groep 6 t/m 8 waren prachtige surprises te zien. Al met al weer een geslaagde ochtend!

5

6 Voortgezet onderwijs en adviezen ouders groep 8 Rond de kerstvakantie ontvangt u een uitnodiging voor de adviesgesprekken Voortgezet Onderwijs. Wanneer u al een idee heeft naar welke school voor VO uw kind zal gaan, is het fijn als we dat horen. Poppenkast De kinderen van groep 1 t/m 3 genieten van een poppenkastvoorstelling! ABCircuit Op 10 november hebben we op school met alle collega s het Autisme Belevings (AB)Circuit gevolgd. Natuurlijk weten we dat kinderen met autisme dingen anders (kunnen) voelen, ruiken, proeven, zien en horen. Maar met dit circuit hebben we ervaren en beleefd wat een kind met autisme ervaart en beleeft. In verschillende opdrachten hebben we gevoeld, geproefd, gezien en/of gehoord wat kinderen met autisme beleven. Maar ook werden we gestimuleerd om daar iets mee te doen. Op welke manier zorgen we zelf misschien wel eens voor een 'moeilijke opdracht' voor iemand met autisme door niet altijd even duidelijk te zijn? Of door extra prikkels te geven? We hebben tips gekregen om meer autismevriendelijk te zijn. Het zijn allemaal eenvoudige aanpassingen die een groot verschil kunnen maken, dat hebben we wel gemerkt tijdens het afleggen van het ABCircuit.

7 Schoolschaatsen Op maandag 12 december gaan we s middags met groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal. Handschoenen zijn tijdens het schaatsen verplicht en schaatsen met een lange punt zijn verboden. De leerkrachten zullen u nog vragen om te rijden. Noordik Dinsdag 29 november is groep 8 naar Het Noordik geweest om daar kennis te maken. We hebben hele leuke dingen gedaan. Tafeltje gemaakt, gel gemaakt, appel compote gekookt en door een microscoop gekeken naar ons haar. We hebben een leuke dag gehad. Mirte Sieben heeft ons goed door de school geleid. Bedankt Mirte! Aanwezig Mocht u een vraag of opmerking hebben voor juf Esther, dan bent u van harte welkom op school. Juf Esther is in principe op de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag op school aanwezig. Via de mail is zij ook goed bereikbaar, e.vanderschee-roest@sco-t.nl.

8 Lichtjeswandeling Zondag 18 december vindt voor de eerste keer een lichtjeswandeling plaats op de Sallandse Heuvelrug. Tussen uur en kunnen bezoekers een wandeling maken door het sfeervol verlichte Sallandse Heuvelrugbos. Een route van circa 3 kilometer verlicht met een spoor van honderden lichtjes vormt een sfeervolle decor. Tijdens de lichtjeswandeling zult u verrast worden door bijzondere personages en prachtige optredens. Kortom: een feest dat je niet wilt missen! Voor deze dag zetten wij de paardentram in om onze bezoekers heen, en weer terug te pendelen vanaf het Buitencentrum naar het centrum van Nijverdal. In het centrum van Nijverdal is het koopzondag; thema Charles Dickens. Voor de kinderen organiseert het Buitencentrum een creatieve middag. De kinderen hebben de mogelijkheid om een lampion te knutselen om deze vervolgens mee te nemen tijdens de lichtjeswandeling. Aan het eind van de wandeling mogen de kinderen een marshmallow roosteren bij een kampvuur. Voor de inwendige mens kan restaurant Buitengewoon Lekker tegen betaling zorgen voor heerlijke warme chocolademelk, broodjes, soep, glühwein en nog veel meer heerlijke biologische versnaperingen. We hopen op een mooi laagje sneeuw om alle lichtjes nog mooier uit te laten komen wie weet! Het zal jammer zijn als het regent maar in Nederland zijn we wel wat gewend! Met onze laarzen en paraplu komen we er ook wel. Blijf dus niet binnen als het regent! Graag tot ziens bij de lichtjeswandeling in het bos van de Sallandse Heuvelrug. De lichtjeswandeling is online te boeken op (zie activiteiten).

9 Nieuwe trend binnenkort ook in Het Ravijn: Zeemeermin-zwemmen! Lijkt het jou ook zo leuk om net als Ariël, Disney s Kleine zeemeermin, als een betoverend wezen met glanzende, kleurige staart door het water te glijden? Meld je dan snel aan voor de Try out Zeemeermin-zwemmen op woensdag 4 januari a.s.. We leren je de tricks & trucs en als je het leuk vindt, kun je je haren mooi laten maken en krijg je een bijpassend make-upje. Wie Jeugd 7 t/m 12 jaar met A en B-diploma Wat Demonstratie en les zeemeermin-zwemmen Waar Zwembad Het Ravijn Wanneer Woensdag 4 januari 2017 Groep uur Groep uur Groep uur Kosten 5,00 Inclusief monovin/staart te leen van Het Ravijn en Certificaat 'Zeemeerminzwemmen' Opgave Stuur een naar Hetravijn@Hellendoorn.nl of bel en geef daarbij aan in welke groep je wilt deelnemen. Zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen, kun je deelnemen aan de 'Try out Zeemeermin-zwemmen'. TIP! Er kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen aan de Try out op woensdag 4 januari. Meld je daarom snel aan. VOL = VOL! Meer informatie: of tel Nieuwsbrief 4 CBS De Marliaantjes 9

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7 20 november 2015

Nieuwsbrief nr. 7 20 november 2015 Nieuwsbrief nr. 7 20 november 2015 Agenda Dinsdag 24 november Zwemles Doe-dag Noordik voor groep 8 ( s middags) Groep 8 eet tussen de middag op school. Donderdag 26 november Juf Suzanne ICT-middag. Juf

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2017

Nieuwsbrief nr januari 2017 Nieuwsbrief nr. 7 20 januari 2017 Agenda 24 januari - OC-vergadering 26 januari - 9.30 uur afsluiting gedichtenwedstrijd groep 5 en 6 28 januari - gemeentelijke voorleesronde 31 januari - Juf Esther afwezig

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr december 2017

Nieuwsbrief nr december 2017 Nieuwsbrief nr. 5 22 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht. Tegenwoordig

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 1 december 2017

Nieuwsbrief nr. 4 1 december 2017 Nieuwsbrief nr. 4 1 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Woorden zijn bijzondere dingen. Als niemand ze zegt, bestaan ze nauwelijks. Maar als ze wel gezegd worden, kunnen ze veelbetekenend zijn. Woorden

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5 7 december 2018

Nieuwsbrief nr. 5 7 december 2018 Nieuwsbrief nr. 5 7 december 2018 Beste ouders / verzorgers, In het kerstverhaal wordt verteld dat de keizer een volkstelling wilde houden. Daarom moesten Jozef en Maria op weg naar Bethlehem. Door zo

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 9 december In deze Nieuwsbrief: 5 december Kinderkerstnachtdienst

NIEUWSBRIEF. NUMMER 8 9 december In deze Nieuwsbrief: 5 december Kinderkerstnachtdienst NIEUWSBRIEF NUMMER 8 9 december 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kinderpostzegels Kerstvieringen Agenda 5 december Kinderkerstnachtdienst Kledingcontainer De Groene Belevenis Het licht schijnt

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Woorden tekort. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 14 Agenda. Welkom. kind op Maandag

Woorden tekort. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 14 Agenda. Welkom. kind op Maandag Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 09-12-2016 jaargang 11 nr. 14 Agenda Donderdag 15 december Groep 1 t/m 8 Geen gym i.v.m. extra oefenen kerst Woensdag 21 december Groep 1 t/m 8 Generale repetitie Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 25 december t/m 5 januari kerstvakantie 8 januari studiedag, kinderen vrij 10 januari VO-gesprekken gr. 8 26 januari Nieuwsbrief januari Kerstknutselen Het was weer gezellig druk

Nadere informatie

Kerstviering Lichtjestocht

Kerstviering Lichtjestocht Nieuwsbrief 8 2 december 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering 1 Agenda 1 MijnSchool 2 Ziekmeldingen 2 Fietsen (1) 2 Fietsen (2) 2 Jarigen 3 Rapporten 3 Kind op Maandag 4 Bijlage: Folder Concordia

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 1 december 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 1 december 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 1 december 2016 Nieuwe inrichting hal Goed nieuws!! Met de invoering van ons nieuwe onderwijssysteem

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

IN DEZE UITGAVE. De klokkendief. Sinterklaas komt vrijdag op. school!!! Advent. Kerstviering op school. Ouderraad. Groep 1C gaat van start.

IN DEZE UITGAVE. De klokkendief. Sinterklaas komt vrijdag op. school!!! Advent. Kerstviering op school. Ouderraad. Groep 1C gaat van start. IN DEZE UITGAVE De klokkendief Sinterklaas komt vrijdag op school!!! Advent Kerstviering op school Ouderraad Groep 1C gaat van start Multimedia Woordenschat Bibliotheekbezoek groep 3 DE KLOKKENDIEF We

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing 2018-2019 Schoolkoor December 4 Sinterklaas op school (gewijzigde datum, Sinterklaas had het te druk de 5e) 17 Kerstviering 20 BLP ochtend en kerstlunch.

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8. Baarn, 25 november 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Kerst Nieuwsbrief 16 Maandag 19 vrijdag 23 december Voor de ouders, Zoals u al waarschijnlijk heeft kunnen merken, is juf Margien weer voorzichtig begonnen haar werkzaamheden op te pakken. In ieder geval zal

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

- Wereldwinkel groep Doekoe- actie -

- Wereldwinkel groep Doekoe- actie - - Wereldwinkel groep 5 - - Doekoe- actie - Nieuwsbrief - 2016 2 december 2016 Jaargang 5 nr. 14 www.beatrix-ikt.nl Sinterklaas Sinterklaas heeft dinsdag zijn pieten langs gestuurd met de opdracht om de

Nadere informatie

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016

Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Jaargang 22, nummer 4 21 november 2016 Beste ouders/verzorgers, Het is alweer een tijdje geleden dat er een Veldkeitje uitkwam. In de afgelopen weken zijn er naast het gewone programma ook leuke bijzondere

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2016

Nieuwsbrief nr februari 2016 Nieuwsbrief nr. 12 5 februari 2016 Agenda Zaterdag 6 februari Oud ijzeractie Maandag 8 februari Culturele voorstelling groep 3/4 Dinsdag 9 februari Leerlingenpanel Juf Coby en juf Jolanda afwezig i.v.m.

Nadere informatie