Nieuwsbrief januari-februari Guido Gezelle.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief januari-februari Guido Gezelle."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief januari-februari 2015 Guido Gezelle

2 De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste leerjaar Wij werkten rond het thema winter in het eerste leerjaar. Kijk maar naar de werkjes die we maakten. De leerlingen van de school kunnen deze werkjes zien in de gang. Bedankt leesouders!

3 De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste leerjaar Op vrijdag 13 februari vierden wij carnaval!

4 tweede leerjaar Vrijdag 23 januari kwamen er mama s, papa s en oma s een verhaal voorlezen. Daarna hebben we een kijkdoos gemaakt. Dat was in de refter. Het ging over de wolf en de zeven geitjes. Het was echt heel leuk. Geschreven door Berend ( 2 Kim) Vorige vrijdag kwam de mama van Hannelore een verhaal vertellen. Het sprookje Sneeuwwitje. Het was heel leuk. Erna hebben we geknutseld: een kijkdoos over het sprookje. We zaten met acht in een groep. Geschreven door Fine (2 Kim) Vrijdag 23 januari kwam mijn oma en de andere ouders eerst een sprookje voorlezen. En daarna een kijkdoos maken. Wij zaten in de klas van 3 K. Het was Roodkapje, een goed sprookje. En in het groepje zaten Kato, Elin, Jamila, Eva, Nore en ik. Geschreven door Kato (2 Kim) Elke maandag gaan we lezen in groepjes of apart. Ik moest alleen lezen! Ik zat in de klas van juf Katrien voor het lezen en dat vond ik leuk. Want Berend, mijn vriend, zat een tafel en nog één plek verder naast mij! Geschreven door Lars (2 Kim)

5 tweede leerjaar Elke maandag lezen wij met de mama s en de papa s in groepjes in de klas of in de eetzaal. In mijn groep zit Vic, Loes, Dounia, Billie en ik. Het is leuk om in groepjes te werken want dan is het heel gezellig. Geschreven door Jesse (2 Kim) Bedankt leerlingen van het vierde leerjaar om ons te helpen bij het lezen!

6 derde leerjaar Op zaterdag 7 februari was het opendeurdag in de Guido Gezelleschool. Er kwamen veel kinderen van verschillende kleuterscholen een kijkje bij ons nemen. Veel kinderen van de Guido Gezelleschool kwamen naar school om hun klaswerking voor te stellen. Van het eerste, tweede, derde, vierde, vijfde en van het zesde leerjaar. Er waren 4 groepen. Ze hadden een rondleiding gedaan. Ze gingen langs klassen en de turnzaal. Op het einde ware er ook hapjes. Dat was het dan! De inschrijvingen zijn op 2 maart van 17u00 tot 19u00. Geschreven door Trijn (3 Marianne)

7 derde leerjaar

8 vierde leerjaar We hebben geleerd over een paar Andes landen in het thema van W.O.. Wanneer het thema gedaan was, zijn we naar de Mark Liebrechtschouwburg gegaan. Daar hebben we een feest gevierd. We zijn in verschillende groepen verdeeld. Je kon juwelen maken, capoeira doen, salsa dansen, koken, knutselen. Als je je opdracht had gedaan, dan mocht je het op het podium voordoen met je groep. Geschreven door Zoë (4 Sylvie) Toen het project Fiesta Latina er bijna opzat, vierden we een groot feest. Er waren toffe workshops. En na de middag sloegen we de piñata stuk. In de piñata zaten vriendschapsbandjes. Om één uur mochten de ouders komen kijken naar het optreden. Ik vond alle optredens super tof. Wij hebben het liedje Arroz con Leche gezongen. Het liedje betekent Rijst met melk. Het liedje is in het Spaans. Na het optreden gingen we naar de klas. Geschreven door Lena (4 Sylvie)

9 vierde leerjaar Het thema Fiesta Latina zit er weeral op. We hebben ons wel geamuseerd. We maakten piñata s en noem maar op. We deden er ook super toffe lessen bij. Het slotfeest was leuk. De piñata die we maakten, werd stukgeslagen. Ook deden we leuke workshops. Daarvoor brachten we ook een bezoek aan de bib en de wereldwinkel. Op het slotfeest deden we ook een liedje of een dansje voor. Een paar workshops waren: juwelen maken, capoeira en modeshow. Over de Andeslanden die we bestudeerden weten we veel meer Geschreven door Fien (4 Karen) Het vierde leerjaar in de wereld van Latijs-Amerika. Zeeklassen 2014 Dinsdag De 26 Panne! januari werd he slotfeest van Fiesta Latina gehouden. We zijn Er werden naar het workshops strand gegaan: gehouden onze en voeten er werd in het gefeest water en gestoken gedanst. en Met super veel mooie plezier schelpen kregen kinderen gevonden. kookles en dansles en nog veel meer. Het Er water waren was dan wel ook heel 199 koud. kinderen Maar aanwezig. het was wel Er heel werden leuk. ook chipjes en drankjes geserveerd. Na la het We dansen, vonden overblijfselen springen en lopen van krabben kreeg elke en klas schelpen. een piñata, De eerste waar dag vriendschapsbandjes was echt al top! in zaten en een leuke wens. Tot slot werd het grote Geschreven feest gehouden. door Floor Dan en laat Luka iedereen (4 Karen) iets zien dat hij of zij had geleerd bij de workshops. Er werd getrommeld; gedanst en zelfs werd er een typische modeshow van kleren uit Latijs-Amerika gehouden. Het was dus een spetterend feest! Adios Amigos! Geschreven door Senna(4 Karen)

10 vijfde leerjaar Het interview In 5B moesten we iemand gaan interviewen. Er waren drie groepjes en iedereen mocht kiezen in welke van de drie. Je kon kiezen uit leerkracht, GSM/computer en dieren. Daarna moeste we iemand van de schooluitkiezen wie je ging interviewen. Het groepje van leerkracht heeft juf Karen geïnterviewt. Het groepje van GSM/computer heeft meester Gert geïnterviewt. En het groepje van dieren heeft meester Hans geïnterviewt. Als alle groepjes klaar waren met hun interview, moesten ze een geschenkje of zo geven aan degene die ze hadden geïnterviewt. Geschreven door Azim ( 5 Hans) Opendeurdag Op 7 februri was het opendeurdag voor de vijfjarige kleuters en hun ouders. Ze kregen een rondleiding op onze school door de leerlingen van het vijfde leerjaar. Ze werden in 4 groepen verdeeld en kregen vier gidsen mee. Na de rondleiding waren er nog 4 activiteiten voor de kleuters. De vier activiteiten waren: een lesje in het eerste leerjaar, een turnlesje, iets doen met de dieren en iets maken voor de vogels. Na de rondleiding en de activiteiten was er nog iets in de eetzaal om te eten en te drinken. Ik heb zelf de rondleiding gedaan en ik vond het heel leuk. Ik hoop dat degene die dit leest ook op de o pendeurdag was en het ook leuk vond. Geschreven door San ( 5 Hans) Carnaval In onze school wordt er vrijdag voor de krokusvakantie carnaval gevierd. Iedereen verkleed zich dan, zelfs de leerkrachten. Er zijn ook activiteiten zoals: reisje rond de wereld, bloempotten verven, maskers maken en ook nog dans, zang en toneel. Je krijgt ook een thema om je te verkleden. Dit jaar was het humor en het was heel grappig en leuk. Ik hoop dat ik nog veel carnaval mag meemaken. Geschreven door Liselotte ( 5 inge en Boni)

11 vijfde leerjaar

12 zesde leerjaar Van 26 tot en met 30 januari 2015 gingen wij op Sportklassen naar BLOSO-sportcentrum Kattevenia in Genk.

13 zesde leerjaar SPORTKLASSEN 2015 Maandag: We vertrokken met de bus om 8u45. En kwamen tegen de middag aan in het BLOSO-sportcentrum van Genk. We mochten onze kamers installeren. Na de middag gingen we muurklimmen. Toen keken we nog een stukje film van het eindtoneel en toen gingen we snurken. Dinsdag: We werden gewekt om 7u30 en 1 uur later gingen we badmintonnen. In de namiddag deden we een spannend planetenpad door het bos naast onze slaapplaats. s Avonds keken we de film verder met een koekje en een drankje. Woensdag: Werden we op het zelfde uur gewekt en begonnen fris aan de dag. Na het ontbijt gingen we moutainbiken. We werden allemaal vuil we namen een douche. s Avonds maakte we ons klaar om naar de Cosmodrome te gaan. Daar keken we een film over sterrenbeelden. Die avond nog speelden we een quiz in één van de leslokalen. En toen gingen we slapen. Slaapwel! Donderdag: We werden gewekt om 7u30 en een uur later na het ontbijt gingen we basketballen. In de namiddag deden we judo, daarna kregen we nog wat tijd om voor de bonte avond een showtje voor te bereiden. Toen het avond werd begon de bonte avond er was veel lekkers bij. We bleven tot 11u op. Toen was het laat en we moesten gaan slapen. Vrijdag: In de voormiddag hebben we de Olympische Spelen nagedaan en onze kamers opgeruimd en onze koffers ingepakt en dan hebben we gegeten. We vertrokken met de bus en 2 uur later kwamen we aan en vertrokken naar huis. #Home sweet home Geschreven door Roos,Fran en Amin (6 Dennis)

14 klusdag op zaterdag 25 januari 2015 Er was veel volk! Het was gezellig en er werd veel werk verricht. Maar er blijven nog voldoende klusjes over voor de de volgende klusdag op zaterdag 7 maart 2015.

15 opendeurdag op zaterdag 7 februari 2015

16 Carnaval op vrijdag 13 februari 2015

17

18

19 Maart Maart START Inschrijvingen! 3. zwemmen 1,2,3,5 en PV dus geen studie en ook geen 2de rij! KLUSDAG rapport zwemmen Oudercontact FUIF zwemmen 1,2,3,5 en Pedagogische studiedag zwemmen zwemmen 1,2,3,5 en SCHOOL- FEEST! De Guido Gezelleschool lacht! 29. April Begin paasvakantie Einde paasvakantie zwemmen 4 PV: dus geen 2de rij en ook geen studie MIRA Scholensportdag voor 3de,4de en 5de in Fort 4! zwemmen 1,2,3,5 en

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Vol verwachting kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL. Belangrijke datums!

HORIZONTAAL MUZIEK IN DE SCHOOL.  Belangrijke datums! HORIZONTAAL Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie. Een vakantie om feest

Nadere informatie

Guido Gezelle Nieuwsbrief januari-februari 2014

Guido Gezelle Nieuwsbrief januari-februari 2014 Guido Gezelle Nieuwsbrief januari-februari 2014 Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41 - www.dierenschool.be De leerlingen van het met hun peters en meters. eerste leerjaar De leerlingen van het

Nadere informatie

Guido Gezelle De school die nooit slaapt

Guido Gezelle De school die nooit slaapt Guido Gezelle De school die nooit slaapt Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41 - www.dierenschool.be 1ste leerjaar Wandelende tak Noemie (1K) bracht wandelende takken mee naar school. Ze zijn ondertussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november-december 2014. Guido Gezelle. www.dierenschool.be

Nieuwsbrief november-december 2014. Guido Gezelle. www.dierenschool.be Nieuwsbrief november-december 2014 Guido Gezelle www.dierenschool.be De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste leerjaar De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Guido Gezelle Mei-Juni 2013

Guido Gezelle Mei-Juni 2013 Guido Gezelle Mei-Juni 2013 Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41 - www.dierenschool.be 1ste leerjaar Bezoek Planckendael! 1ste leerjaar 2de leerjaar Bezoek Planckendael 2de leerjaar Bezoek Academie

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Echo november - december 2015

Echo november - december 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2015 Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORWOORD

NIEUWSBRIEF VOORWOORD NIEUWSBRIEF VOORWOORD Hallo allemaal, Omdat we zóveel te vertellen hadden over de sportklassen, besloten we om een hele nieuwsbrief enkel en alleen rond de sportklassen te maken! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE :

WB-ECHO S VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE : SEPTEMBER - OKTOBER 2018 VOLG ONS OP DE WEBSITE VAN DE SCHOOL REDACTIE 2018-2019: 3de klas: Lilia & Nesrin 4de klas: Rania & Younes 5de klas: Rania & Mohamed A. 6de klas: Maylisse & Dounia VRIENDSCHAPSWEEK

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Basisschool De Bloeiende Kerselaar nr

Basisschool De Bloeiende Kerselaar nr Basisschool De Bloeiende Kerselaar nr.1 2017-2018 De B(l)oeiende Krant Vers van de Kers Beste lezers, Hartelijk welkom bij onze krant! Dit jaar starten wij met een schoolkrant. Deze krant wordt geschreven

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PARKSCHOOL MORTSEL

NIEUWSBRIEF PARKSCHOOL MORTSEL 1 van 13 2 van 13 SAMENTUIn LUSTHOF Parkschool Mortsel start met samentuin Lusthof om de buurtbewoners bij werking te betrekken. Vele groene vingers maken licht werk Buurtbewoners en leerlingen van de

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Woordje van de directie.

Woordje van de directie. NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Woordje van de directie. Beste ouders, Donderdagmorgen heeft onze bus een

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein!

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Jolien Na de kerstvakantie kwamen er 3 kleutertjes bij in ons klasje. Welkom aan Zenna, Priscillia en Zein! t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: februari

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Guido Gezelle. Nieuwsbrief maart-april 2014. www.dierenschool.be

Guido Gezelle. Nieuwsbrief maart-april 2014. www.dierenschool.be Guido Gezelle Nieuwsbrief maart-april 2014 www.dierenschool.be De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste leerjaar De leerlingen van het leerjaar met hun peters en meters. eerste leerjaar

Nadere informatie

Nieuwtjes uit groep 6A

Nieuwtjes uit groep 6A Nieuwtjes uit groep 6A Sylvana Ik wil vertellen over het theater. Ik was de moeder van roodkapje. Jan was de wolf. Jasmine was roodkapje en Charissa was de oma van roodkapje. De rest van de kinderen hadden

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Welkom in K1 bij juf Nathalie

Welkom in K1 bij juf Nathalie Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen - 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be - www.wingerdterhagen.be Welkom in K1 bij juf Nathalie Onze dag op school s Morgens starten we

Nadere informatie

Donderdag 4 juni 2015. In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4. Schoolfeest groep 5 t/m

Donderdag 4 juni 2015. In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4. Schoolfeest groep 5 t/m Donderdag 4 2015 Nummer 11 Jaargang 18 IKC Zeven Zeeën http://ikczevenzeeen.nl/ In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4 Schoolfeest groep 5 t/m 8 Schoolkamp groep 8 (verslag) Schooltijden

Nadere informatie

Guido Gezelle Januari - februari 2013

Guido Gezelle Januari - februari 2013 Guido Gezelle Januari - februari 2013 Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41 - www.dierenschool.be 1ste leerjaar Weten jullie hoe lang onze gang is? Wij wel! Geschreven door Jolien (1Kathleen) Geschreven

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 22 2019 Fiscale attesten Indien je in 2018 een schoolrekening betaalde met een bedrag voor middagtoezicht

Nadere informatie

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd.

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Beste leerlingen, ouders, Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Maar praten in de rij, niet op tijd zijn in de rij hebben we afgeleerd. Zeeklassen, een tijd om

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012

Kalender. Extra editie schoolfeest Kameleon. Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest Leefschool

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Avonturenklas Durbuy. Dag 3: woensdag 20 maart 2013

Avonturenklas Durbuy. Dag 3: woensdag 20 maart 2013 Avonturenklas Durbuy Dag 3: woensdag 20 maart 2013 We zijn naar het bos geweest met Willem. We hebben heel hoog boven de grond op de spoorbrug en de indianenbrug gestapt. Dat was HEEL koud aan de handen.

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 30 januari 2015 Fladder fladder in K1 De kleutertjes van juf Jasmine knutselden tijdens de vogel-tel-week deze kleurrijke vogeltjes en zorgden ook voor overheerlijk vogelvoer

Nadere informatie

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie!

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Klasnieuws week 9 Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Maandag speelden we het spelletje Vlotte geesten, maar ook Sem had een balans spelletje mee. Leuk!

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele

Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Tweede en derde kleuterklas: juf Nele Van 13 februari tot en met 17 februari 2012. Donderdag 16 februari geven wij een carnavalsfuif voor de kinderen van het lager. Deze zal van start gaan om 18u. en eindigen om 21u. Vrijdag 17 februari vieren

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Belangrijke data 24 oktober t/m 28 oktober 11 november 28 november Herfst vakantie Nationaal school ontbijt Rapport 1 Beste ouders, Samenwerken aan de ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag KALENDER 2018-2019 Volgende afkortingen worden gebruikt: KS = kleuterschool LS = lagere school ZW = zwemmen 2KAB = 2 e kleuterklas A en B 3LAB= 3 e leerjaar A en B MST = medisch schooltoezicht CLB = centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief februari. Een afscheidswoordje van onze directeur Wim. Welkom aan juf Mieke, onze nieuwe directie. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief februari Een afscheidswoordje van onze directeur Wim Beste ouders, beste collega s, beste leerlingen, beste sympathisanten, Vandaag was de laatste dag van mijn onderwijsloopbaan.

Nadere informatie

Van 4 februari tot 8 februari 2013

Van 4 februari tot 8 februari 2013 Van 4 februari tot 8 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De laatste week voor de vakantie wordt een echte feestweek! Maandag: Hiep hiep hoera!

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2011

Nieuwsbrief Juni 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Juni 2011 INHOUD Verlof P 1 Sam de verkeersslang P 1 Naar het eerste leerjaar P

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 mei 2015 De boerderij Twee weken leerden onze kleinste kleuters alles over de koe, het paard, het varken, de geitjes en nog zoveel andere dieren. Als kers op de taart

Nadere informatie

Infoboekje mpi Kompas

Infoboekje mpi Kompas Infoboekje mpi Kompas 2018-2019 1 P agina Welkom Hallo daar! Welkom op onze school. Wist je dat we vier wijzers op onze school hebben? Er is een groene, blauwe, gele en rode wijzer. In elke wijzer zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie!

Fladderkrant einde schooljaar Prettige vakantie! Fladderkrant einde schooljaar 18-19 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Prettige vakantie! de vakantie staat voor de deur. Het jaartje is voorbij gevlogen, vol leuke activiteiten en uitstappen, boeiende

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 Het rijst de pan uit in groep 8!!!! CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van maken. Alle kinderen komen s morgens verkleed

Nadere informatie

ZING VECHT HUIL BID LACH WERK EN BEWONDER

ZING VECHT HUIL BID LACH WERK EN BEWONDER Betreft: uitnodiging infoavond P&K Aan de zandtafel zijn drie kinderen taartjes aan het bakken. Even verder bouwen twee anderen een heus kasteel. Elders zijn twee kleutertjes lekkers aan het koken in de

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23. Schooljaar 2014-2015. 1. Parkeerprobleem in de schoolomgeving. 2. Oproep ouderraad. Volgnummer: 8. In dit nummer:

Nieuwsbrief 23. Schooljaar 2014-2015. 1. Parkeerprobleem in de schoolomgeving. 2. Oproep ouderraad. Volgnummer: 8. In dit nummer: Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 8 In dit nummer: 1. Parkeerprobleem in de Nieuwsbrief 23 januari 2015 2. Oproep ouderraad 3. Uit de pen van het 6de leerjaar 4. Uit de pen van het 5de leerjaar 5. Uit de

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2019 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Zuid-Amerikaanse land Guatemala. Ook onze school

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie.

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie. Nieuwsbrief M I L L E K E M O L Jaargang 19, nr 6 Februari 2018 Brrr Het laatste koudeoffensief hebben we nu (hopelijk) bijna achter de rug. Nog iets te vroeg wellicht om je winterkledij definitief weg

Nadere informatie

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!!

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E LUIZEN Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen

Nadere informatie

NAAR HET EERSTE LEERJAAR

NAAR HET EERSTE LEERJAAR NIEUWSBRIEF 1 Beste ouder Het eerste trimester van schooljaar 2018-2019 vloog razendsnel voorbij. Binnen onze school viel er heel wat te beleven. We laten u graag even meegenieten! Een greep uit de voorbije

Nadere informatie

Schoolnieuws HARTeLU(s)T

Schoolnieuws HARTeLU(s)T Schoolnieuws HARTeLU(s)T Januari februari 2019 De leerlingen van 4A genoten van de eerste sneeuw Colofon HET SCHOOLNIEUWS IS EEN UITGAVE VAN LAGERE SCHOOL HARTELU(S)T HARTELU(S)T KERKSTRAAT 4B, STATIONSSTRAAT

Nadere informatie

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas

Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2012-2013 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ MAILTO: BS.KIELDRECHT@RAGO.BE Weekverslagje van de lieveheersbeestjes- en bijenklas Hallo mama en papa, Er rest ons nog slechts

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman.

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman. Klasnieuws week 25 Hallo, Mijn naam is Cedric Herreman, derdejaarsstudent Bachelor in het Kleuteronderwijs aan de Katholieke Hogeschool VIVES te Tielt. Tussen 12 maart en 30 maart loop ik stage bij u zoon

Nadere informatie

Laatste aflevering Verslag oudercomité vindt u onderaan de brief. maandag 17 juni 2019

Laatste aflevering Verslag oudercomité vindt u onderaan de brief. maandag 17 juni 2019 Laatste aflevering Verslag oudercomité vindt u onderaan de brief. maandag 17 juni 2019 Vrijdag 28 JUNI kan u uw kind tussen 14u en 15.30u komen afhalen. Er wordt die dag GEEN opvang voorzien. Ouders zijn

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie