Dus ook binnen handbereik voor het MKB!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dus ook binnen handbereik voor het MKB!"

Transcriptie

1

2 3 en van aanvullende applicaties, zoals CRM, verbinden we relevante informatie en maken we dit inzichtelijk voor de hele organisatie. Op deze manier levert uw ERP-systeem veel meer rendement op. De wereld om u heen is voortdurend in beweging. Technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Maar uw ERP-systeem verandert u niet zomaar. Dit is immers vaak een omvangrijk, complex en goed doordacht systeem dat cruciaal is voor veel van uw bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd wilt u uw bedrijf continu verder ontwikkelen, steeds betere producten maken, betere dienstverlening leveren en de concurrentie voor blijven. Slimme software en applicaties van Prodware stellen u in staat flexibiliteit en functionaliteit toe te voegen. Prodware is een full-service system integrator met kennis van het complete Microsoft platform. We ontwikkelen en implementeren branchespecifieke ERPsystemen, maar bieden ook oplossingen op het gebied van CRM, BI, document-management, infrastructuur, hosting en cloud-oplossingen. Met andere woorden: Prodware is ERP-leverancier zijn en helpt zijn klanten het meeste uit hun bedrijfsinformatie te halen. Dankzij de kennis van ERP Slimme software en laagdrempelige applicaties stellen u en uw medewerkers in staat vele malen effectiever te werken, kosten te besparen en meer stuurinformatie uit uw data te halen. Zonder dat dit een grote belasting vormt voor uw ICT-budget of beheer. Dus ook binnen handbereik voor het MKB! van klanten kosten meer dan ze opbrengen (gemiddelde van alle bedrijfstakken)

3 In onze serie ERP+ introduceren we de populairste en meest effectieve software en applicaties voor: Hoger rendement Betere stuurinformatie Flexibiliteit Kosten besparen Effectiever werken Meer werkplezier

4 6 Microsoft Dynamics CRM wordt heel vaak gecombineerd met Microsoft Dynamics NAV en AX. En dat is niet voor niets. CRM werkt namelijk voor dat deel van uw organisatie dat met het ERP-systeem niet bediend wordt. Uw verkoop- en marketingteam, uw klantenservice, uw receptie: zij hebben dagelijks contact met klanten en relaties. Zij verzamelen informatie die voor u als management belangrijk is om te kunnen sturen, om beslissingen te nemen. Maar ook informatie die essentieel is om klanten en relaties beter te kunnen bedienen. Zodat u zich onderscheidt en tevreden, loyale klanten krijgt, de deal wint, de order binnenhaalt. Vervolgens gaan alle gegevens over het verkooptraject naadloos over van CRM naar ERP. Zonder dat er informatie verloren gaat. ERP-processen liggen vast. En dat is maar goed ook, want ERP gaat over cruciale financiële en logistieke informatie. Daar moet je niet mee rommelen. CRM-processen daarentegen zijn flexibel en draaien om andere mensen met andere behoeftes. Het gaat om het vastleggen van interacties met uw klanten en prospects, zoals telefoontjes, afspraken, gespreksverslagen en offertes. Om het uitvoeren van marketingcampagnes, het beheren van uw pijplijn en uiteindelijk om de aftersales en services. Snelheid, eenvoud en toegankelijkheid zijn hierbij cruciaal. Werken met Microsoft Dynamics CRM betekent werken vanuit Outlook en Office, dus Word en Excel. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar. En zeg nu zelf, uw verkopers kennen eigenlijk maar één programma: hun mailbox! Om grip te krijgen op uw klanten relatiedata, is het nodig uw teams te faciliteren deze informatie zo eenvoudig en compleet mogelijk vast te leggen. Geef de juiste klant de juiste aandacht.

5 9 Waarom moet ik mijn ERP en CRM systeem eigenlijk aan elkaar koppelen? Logistieke informatie (=achterkant, ERP) is cruciaal in het verkoopproces (=voorkant, CRM). Denk aan juiste productspecificaties of voorraadinformatie. Anderzijds is bij de overdracht van het verkoopteam (voorkant, CRM) naar orderadministratie of productie (achterkant, ERP) informatie over de klantwensen, afspraken en contacthistorie belangrijk.

6 10 Ik wil gewoon handige software. Daar hoef ik mijn organisatie toch niet helemaal voor overhoop te halen? Uiteraard kan dat! Maar het succes van een CRM-systeem en dus de toegevoegde waarde ervan, zit niet zo zeer in de software maar veel meer in uw visie op klantbeleving, klantenservice en relatiebeheer. Vervolgens vertaalt u die visie naar de juiste software. Software die gebruiksvriendelijk is, makkelijk en snel in te richten en eenvoudig te beheren.

7 13 Bedrijven die structureel meer aandacht besteden aan klanten dan hun concurrenten: zijn gemiddeld 10% winstgevender Maak van je klanten relaties in plaats van factuuradressen. hebben gemiddeld 9% hogere beurswaarde Uw klantvraag U wilt uw klantrelaties beter beheren en meer inzicht. Dat is logisch. Maar CRM draait ook om de vraag achter uw vraag: wat wil, verwacht en vraagt uw klant? Wat is zijn behoefte? Wanneer u klantrelatieprocessen wil verbeteren, gaat het niet alleen om de knelpunten in uw organisatie, maar juist ook om de behoeftes, misschien zelfs frustraties van uw klanten. Hoe kunt u die wegnemen? Informatiebeleid Verschillende teams en medewerkers in uw organisatie hebben verschillende soorten informatie nodig en andere manieren van toegang. Voor verschillende soorten data zijn andere veiligheidsniveaus van belang. Uw informatiebeleid, waarin u dit soort onderwerpen uitwerkt, heeft invloed op de keuze van de software en applicaties en de inrichting van uw systemen. Vanaf iedere locatie inzicht in alle data klinkt wellicht aantrekkelijk. Maar veel medewerkers hebben andere behoeften. Relevantie is key! Verwachtingen CRM gaat over het managen van verwachtingen. Zowel die van uw organisatie als van uw klanten. Binnen uw organisatie is het belangrijk dat informatie vastgelegd wordt over het offertetraject (Wat heeft mijn verkoper nu precies verkocht?), contacthistorie en inzicht in leads en de pijplijn. Anderzijds is CRM essentieel voor het managen van de verwachtingen van uw klant. Is de software flexibel genoeg om uw marketing-, verkoopteam en servicedesk hun werk goed te laten doen? Zodat u uw klanten en relaties proactief kunt bedienen en hun verwachtingen steeds weer overtroffen worden?

8 15 Voorkom valkuilen zoals een onvoldoende geaccepteerd systeem, of een systeem dat niet voldoet aan uw verwachtingen. Doelstellingen Optimaliseren van processen Waarom wilt u een CRM-systeem Afhankelijk van uw doelstellingen implementeren? Denk aan helpt CRM bepaalde bedrijfsprocessen businessdoelstellingen, zoals het te verbeteren. Zoals relatiebeheer, verbeteren van uw acquisitie, het marketing- en verkoopactiviteiten en behouden van klanten en het after-sales. Hoe werkt u nu en wat wilt u verhogen van de betrouwbaarheid veranderen? Breng vooraf in kaart welke van de verkoopprognose. Er zijn medewerkers straks met CRM zullen ook technologiedoelstellingen, gaan werken. zoals verlaging van de kosten van ondersteunende tools en het toevoegen van flexibiliteit. In de meeste branches, zorgt 5% van de klanten voor 75% van de omzet.

9 17 Het 100% CRM Succes Boek. Meten en weten Hoe wilt u straks meten wat uw CRM-systeem u oplevert? Koppel meetbare resultaten aan uw doelstellingen. Een voorbeeld: alleen al het zoeken naar de juiste informatie kost uw verkoopmedewerkers vaak veel tijd. Wanneer alle informatie rondom een relatie op één punt vastligt, scheelt dit al gauw een half uur per medewerker per dag. Tijd die niet meer op gaat aan het systeem maar die u aan uw klanten kunt besteden. Wat levert het op? Maak het voordeel van het CRM-systeem inzichtelijk voor uw medewerkers. Wat krijgen de gebruikers ervoor terug? Een voorbeeld: de verkopers binnendienst hoeven klantdata nog maar op één plek bij te werken, en niet meer zowel de offerte in Excel, in de klantendatabase en overige documenten. Lees meer over de juiste aanpak voor een succesvolle implementatie in Het CRM 100% succes boek. Dit draaiboek geeft u praktische stappen en checklists die u kunt gebruiken om uw aanpak te verbeteren voor een succesvolle CRMimplementatie.

10 Zorg voor steun van bovenaf. Geloof erin! Communiceer veel en vaak over het doel, de vorderingen en het succes van het CRM project. Leg het uit! CRM is in het belang van de hele organisatie CRM ondersteunt echt bij dagelijkse werkzaamheden Zorg voor een gefaseerde aanpak, zodat het te behappen en te overzien is voor uw medewerkers en iedereen de kans krijgt te leren Te weinig steun van bovenaf, scepsis onder leidinggevenden Vergeten de noodzaak, urgentie en het voordeel over te (blijven) brengen Te snel te veel willen veranderen, dat roept weerstand op Onvoldoende steun aan en tijd voor het projectteam geven Te weinig openheid over relaties, te weinig informatie en kennis delen Waarborg voldoende resources, mensen die er tijd in mogen stoppen Denken in knoppen en techniek in plaats van in mensen en behoeftes

11 20 De juiste oplossing voor uw organisatie? Van klanten naar relaties Microsoft Dynamics CRM draait om relatiemanagement. Het is een uiterst flexibel platform, waarmee uiteraard uw marketing- en verkoopteam kan werken, maar dat ook heel eenvoudig ingericht kan worden voor het managen van alle soorten relaties: personeel, leveranciers, partners of enig ander netwerk. Centraal staan de interacties met uw relaties en het vastleggen van de informatie hiervan. Configureren in plaats van programmeren Microsoft Dynamics CRM is een platform. Dat wil zeggen dat er geen maatwerk aan te pas komt, maar dat u het systeem zo kunt instellen (configureren), dat het aansluit bij uw wensen, doelstellingen en processen. Met eenvoudige wizards richt u snel en flexibel workflows en processen in. Wist u dat Microsoft Dynamics CRM een hele laagdrempelige oplossing is? De meeste organisaties geven meer geld uit aan de koffie voor hun medewerkers dan aan hun relatiemanagement. De ideale cloudoplossing Afhankelijk van uw strategie, wensen en eisen kan Microsoft Dynamics CRM op uw locatie (on premise) gehost worden of vanuit de cloud afgenomen worden. Microsoft Dynamics CRM vanuit de cloud heeft veel voordelen: Geen omkijken naar het beheer Veilig en betrouwbaar Overal en altijd toegang Een transparante prijs, per gebruiker, per maand Proberen is mogelijk

12 Offshore: inzicht in complexe verkoopprocessen, rollen en relaties Food franchise: marketing- en verkoop Een toonaangevend bedrijf in offshore transport zocht een platform waarmee ze hun uiterst complexe verkooptrajecten konden beheren. CRM geeft hen het gereedschap om alle processen en rollen in deze omvangrijke en langdurige trajecten te beheersen en te documenteren. Kortom: grip houden en risico s managen. CRM kan een grote rol spelen in de forecasting: een betrouwbare pijplijn Een bekende landelijke pizzaketen zet CRM in voor de keuze van nieuwe vestigingen, werving van franchisenemers en ontwikkeling van de vestigingen in onder meer Nederland en Frankrijk. Dankzij Microsoft Dynamics CRM kan de keten zijn bedrijfsprocessen efficiënter maken en beter organiseren. Ook krijgt het management beter inzicht in alle lopende activiteiten. Een franchiseketen in kleding zocht software om zijn snelgroeiende aantal franchisenemers optimaal te kunnen bedienen. Vanuit vestigingen in het hele land komen iedere dag vragen over voorraad, merchandise en winkelinrichting. Hoe blijft deze vraagen informatiestroom onder controle? Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Daarom komt de flexibiliteit en eenvoud van Microsoft Dynamics CRM zo goed van pas. Kledingbranche: snelheid en flexibiliteit Klantwerving kost gemiddeld 5 tot 7 keer meer dan klantbehoud

13 Mobile CRM Het mobiel beschikbaar hebben van uw CRM-oplossing draagt snel bij aan de effectiviteit van uw verkoop- en servicemedewerkers. Denk alleen al aan de gesprekken die zij voeren met prospects en klanten. Medewerkers hebben overal toegang tot de klantinformatie en ze kunnen overal en op ieder moment belangrijke data toevoegen. De productiviteit stijgt direct, want dit bespaart uw mensen een hoop tijd. Mobile CRM levert uw bedrijf dus direct geld op. 25 Social CRM Social CRM is hot. Er is veel meer informatie over uw relaties binnen handbereik dan u kunt vastleggen. Denk aan online netwerken, wie kent wie? Via welke relaties kan ik contact leggen? Belangrijk hierbij is om u altijd af te vragen: welke informatie is voor mijn organisatie en mijn medewerkers relevant? Wilt u meer weten over de behoeftes van uw relaties, zodat u daar beter op kan inspelen? Social CRM geeft sales de hulpmiddelen om op het goede moment met de juiste boodschap een opening te creëren. Slim koppelen kan altijd. U bepaalt wat u nodig heeft. Customer Experience Klantverwachtingen overtreffen. Echt waarde toevoegen voor uw klanten. Het onderscheidende vermogen van organisaties zit in de wijze waarop waarde wordt toegevoegd aan relaties en hoe uw interne organisatie hierop is voorbereid. Manieren van aansturen, vaardigheden van medewerkers en het optimaliseren en faciliteren van processen en werkzaamheden spelen daarbij een rol. Bij een écht klantgerichte ondernemingsstrategie hoort ook het vastleggen van relevante klantinformatie die kan helpen de verwachtingen van uw klant te overtreffen. Daarbij speelt een CRM-systeem een grote rol. Welke verbeteringen wilt u doorvoeren? Uw medewerkers willen werken met hun eigen smartphone of ipad. Net zoals thuis. Dat kan. Onderzoek wijst uit dat mobiel CRM productiviteit met 26% kan verhogen. Een toename van klantbehoud met 5%, verhoogt de winstgevendheid met 25% tot 95% (afhankelijk van de bedrijfssector).

14 26 Prodware CRM is de combinatie van technologie, expertise en advies, waarmee uw CRM-systeem direct waarde toevoegt en bijdraagt aan uw businessdoelstellingen. Prodware is enerzijds CRM-specialist, anderzijds hebben we alle expertise in huis om CRM in andere systemen te integreren, in vrijwel iedere sector. We kennen de toegevoegde waarde van CRM niet alleen voor marketing- en salesteams, maar ook als het gaat om klantenservice, projectmanagement en Human Resource Management. Daarnaast adviseren we u over aanvullende software en applicaties die uw bedrijfsprocessen verder ondersteunen en daarmee het succes en het rendement van uw CRM-systeem verhogen.

15 Dit is de ERP+CRM editie uit de Beyond ERP ebooks series. Interesse om andere edities uit de Beyond ERP ebook serie te ontvangen? Stuur ons een via of schrijf u in via Contact Prodware Nederland B.V. Van Voordenpark 1A 5301 KP Zaltbommel t +31 (0) e i Colofon Ontwerp: Fire Penguin Creative Tekst: Schaapman Communicatie

16 Prodware Nederland B.V. Van Voordenpark 1A 5301 KP Zaltbommel t +31 (0) e i

In deze editie ERP+CLOUD onderzoeken wij of er voordelen zijn van een ERP-oplossing in de cloud. Vragen die aan bod komen zijn onder andere:

In deze editie ERP+CLOUD onderzoeken wij of er voordelen zijn van een ERP-oplossing in de cloud. Vragen die aan bod komen zijn onder andere: In onze serie Beyond ERP+ introduceren we de populairste en meest effectieve technologie, software en infrastructuuroplossingen die waarde toevoegen aan uw ERP-systeem. In deze editie ERP+CLOUD onderzoeken

Nadere informatie

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be Exact Online Het Nieuwe Verkopen CRM in de cloud www.exactonline.be 02 crm in de cloud Inhoud Introductie 1 Managementsamenvatting 4 2 Het belang van CRM 6 3 CRM in de praktijk 8 4 CRM en het verkooptraject

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

PROFESSIONAL & IT SERVICES

PROFESSIONAL & IT SERVICES PROFESSIONAL & IT SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

E-BOOK DE ROL VAN E-HEALTH IN DE CARE. Prodware creëert, integreert en beheert IT oplossingen

E-BOOK DE ROL VAN E-HEALTH IN DE CARE. Prodware creëert, integreert en beheert IT oplossingen E-BOOK DE ROL VAN E-HEALTH IN DE CARE Prodware creëert, integreert en beheert IT oplossingen INTRODUCTIE E-health is het gebruik van nieuwe informatie- en communicatietechnologie om gezondheid en gezondheidszorg

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Inhoud 1. 2. Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Actuele thema s bij het uitvoeren van projecten 7 Het kwaliteitshandboek 9 Software die nu in gebruik is 10 Integratie van softwareoplossingen 16

Nadere informatie

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013?

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Focusgebieden voor succes in omzet en winst We bevinden ons in een tijd van economische onzekerheid. Toch biedt 2013 ook weer kansen om vooruit te kijken. Groothandelaren

Nadere informatie

Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie.

Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie. Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie. Toepassing van diepgaande klantkennis maakt het verschil. Wat is het geheim van een goede concurrentiepositie? Deze vraag wordt regelmatig

Nadere informatie

The next step Resultaat met CRM

The next step Resultaat met CRM The next step Resultaat met CRM Over deze brochure Deze brochure biedt organisaties die verder willen met CRM een helpende hand. Dat noemen wij The Next Step. Die volgende stap is een leidraad voor een

Nadere informatie

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2014?

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2014? Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2014? Focusgebieden voor succes in omzet en winst In verschillende opzichten is de westerse economie een nieuwe weg ingeslagen. De US en de UK rapporteren een bescheiden

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Lever geweldige klantervaringen MANAGEMENT SAMENVATTING Technologie heeft de verkoopfunctie volledig overhoop gegooid. Enerzijds is het verkopersvak lastiger

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

CRM meer dan techniek

CRM meer dan techniek JAARGANG 8 NO.4-2008 INHOUD CRM meer dan techniek 1 Inleiding ontwikkelingen hype toepassingen klantentrouw bedrijfsstrategie inzetbaar 2 Hoe werkt CRM? klanten behouden cyclus kostenvoordeel valkuilen

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie.

Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie. Campagnemanagement en Social Media de rode draad in een succesvolle CRM strategie. Veel organisaties vinden het moeilijk om succesvolle commerciële inspanningen te realiseren, en hierbij de verkoop- en

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Ready Business. Vodafone Power to you

Ready Business. Vodafone Power to you Ready Business Vodafone Power to you 1 Klaar voor verandering De wereld verandert in een steeds hoger tempo. Dat biedt kansen, maar ook uitdagingen. Alle bedrijven - groot en klein - moeten hierop voorbereid

Nadere informatie