Dus ook binnen handbereik voor het MKB!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dus ook binnen handbereik voor het MKB!"

Transcriptie

1

2 3 en van aanvullende applicaties, zoals CRM, verbinden we relevante informatie en maken we dit inzichtelijk voor de hele organisatie. Op deze manier levert uw ERP-systeem veel meer rendement op. De wereld om u heen is voortdurend in beweging. Technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Maar uw ERP-systeem verandert u niet zomaar. Dit is immers vaak een omvangrijk, complex en goed doordacht systeem dat cruciaal is voor veel van uw bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd wilt u uw bedrijf continu verder ontwikkelen, steeds betere producten maken, betere dienstverlening leveren en de concurrentie voor blijven. Slimme software en applicaties van Prodware stellen u in staat flexibiliteit en functionaliteit toe te voegen. Prodware is een full-service system integrator met kennis van het complete Microsoft platform. We ontwikkelen en implementeren branchespecifieke ERPsystemen, maar bieden ook oplossingen op het gebied van CRM, BI, document-management, infrastructuur, hosting en cloud-oplossingen. Met andere woorden: Prodware is ERP-leverancier zijn en helpt zijn klanten het meeste uit hun bedrijfsinformatie te halen. Dankzij de kennis van ERP Slimme software en laagdrempelige applicaties stellen u en uw medewerkers in staat vele malen effectiever te werken, kosten te besparen en meer stuurinformatie uit uw data te halen. Zonder dat dit een grote belasting vormt voor uw ICT-budget of beheer. Dus ook binnen handbereik voor het MKB! van klanten kosten meer dan ze opbrengen (gemiddelde van alle bedrijfstakken)

3 In onze serie ERP+ introduceren we de populairste en meest effectieve software en applicaties voor: Hoger rendement Betere stuurinformatie Flexibiliteit Kosten besparen Effectiever werken Meer werkplezier

4 6 Microsoft Dynamics CRM wordt heel vaak gecombineerd met Microsoft Dynamics NAV en AX. En dat is niet voor niets. CRM werkt namelijk voor dat deel van uw organisatie dat met het ERP-systeem niet bediend wordt. Uw verkoop- en marketingteam, uw klantenservice, uw receptie: zij hebben dagelijks contact met klanten en relaties. Zij verzamelen informatie die voor u als management belangrijk is om te kunnen sturen, om beslissingen te nemen. Maar ook informatie die essentieel is om klanten en relaties beter te kunnen bedienen. Zodat u zich onderscheidt en tevreden, loyale klanten krijgt, de deal wint, de order binnenhaalt. Vervolgens gaan alle gegevens over het verkooptraject naadloos over van CRM naar ERP. Zonder dat er informatie verloren gaat. ERP-processen liggen vast. En dat is maar goed ook, want ERP gaat over cruciale financiële en logistieke informatie. Daar moet je niet mee rommelen. CRM-processen daarentegen zijn flexibel en draaien om andere mensen met andere behoeftes. Het gaat om het vastleggen van interacties met uw klanten en prospects, zoals telefoontjes, afspraken, gespreksverslagen en offertes. Om het uitvoeren van marketingcampagnes, het beheren van uw pijplijn en uiteindelijk om de aftersales en services. Snelheid, eenvoud en toegankelijkheid zijn hierbij cruciaal. Werken met Microsoft Dynamics CRM betekent werken vanuit Outlook en Office, dus Word en Excel. Gebruiksvriendelijk en herkenbaar. En zeg nu zelf, uw verkopers kennen eigenlijk maar één programma: hun mailbox! Om grip te krijgen op uw klanten relatiedata, is het nodig uw teams te faciliteren deze informatie zo eenvoudig en compleet mogelijk vast te leggen. Geef de juiste klant de juiste aandacht.

5 9 Waarom moet ik mijn ERP en CRM systeem eigenlijk aan elkaar koppelen? Logistieke informatie (=achterkant, ERP) is cruciaal in het verkoopproces (=voorkant, CRM). Denk aan juiste productspecificaties of voorraadinformatie. Anderzijds is bij de overdracht van het verkoopteam (voorkant, CRM) naar orderadministratie of productie (achterkant, ERP) informatie over de klantwensen, afspraken en contacthistorie belangrijk.

6 10 Ik wil gewoon handige software. Daar hoef ik mijn organisatie toch niet helemaal voor overhoop te halen? Uiteraard kan dat! Maar het succes van een CRM-systeem en dus de toegevoegde waarde ervan, zit niet zo zeer in de software maar veel meer in uw visie op klantbeleving, klantenservice en relatiebeheer. Vervolgens vertaalt u die visie naar de juiste software. Software die gebruiksvriendelijk is, makkelijk en snel in te richten en eenvoudig te beheren.

7 13 Bedrijven die structureel meer aandacht besteden aan klanten dan hun concurrenten: zijn gemiddeld 10% winstgevender Maak van je klanten relaties in plaats van factuuradressen. hebben gemiddeld 9% hogere beurswaarde Uw klantvraag U wilt uw klantrelaties beter beheren en meer inzicht. Dat is logisch. Maar CRM draait ook om de vraag achter uw vraag: wat wil, verwacht en vraagt uw klant? Wat is zijn behoefte? Wanneer u klantrelatieprocessen wil verbeteren, gaat het niet alleen om de knelpunten in uw organisatie, maar juist ook om de behoeftes, misschien zelfs frustraties van uw klanten. Hoe kunt u die wegnemen? Informatiebeleid Verschillende teams en medewerkers in uw organisatie hebben verschillende soorten informatie nodig en andere manieren van toegang. Voor verschillende soorten data zijn andere veiligheidsniveaus van belang. Uw informatiebeleid, waarin u dit soort onderwerpen uitwerkt, heeft invloed op de keuze van de software en applicaties en de inrichting van uw systemen. Vanaf iedere locatie inzicht in alle data klinkt wellicht aantrekkelijk. Maar veel medewerkers hebben andere behoeften. Relevantie is key! Verwachtingen CRM gaat over het managen van verwachtingen. Zowel die van uw organisatie als van uw klanten. Binnen uw organisatie is het belangrijk dat informatie vastgelegd wordt over het offertetraject (Wat heeft mijn verkoper nu precies verkocht?), contacthistorie en inzicht in leads en de pijplijn. Anderzijds is CRM essentieel voor het managen van de verwachtingen van uw klant. Is de software flexibel genoeg om uw marketing-, verkoopteam en servicedesk hun werk goed te laten doen? Zodat u uw klanten en relaties proactief kunt bedienen en hun verwachtingen steeds weer overtroffen worden?

8 15 Voorkom valkuilen zoals een onvoldoende geaccepteerd systeem, of een systeem dat niet voldoet aan uw verwachtingen. Doelstellingen Optimaliseren van processen Waarom wilt u een CRM-systeem Afhankelijk van uw doelstellingen implementeren? Denk aan helpt CRM bepaalde bedrijfsprocessen businessdoelstellingen, zoals het te verbeteren. Zoals relatiebeheer, verbeteren van uw acquisitie, het marketing- en verkoopactiviteiten en behouden van klanten en het after-sales. Hoe werkt u nu en wat wilt u verhogen van de betrouwbaarheid veranderen? Breng vooraf in kaart welke van de verkoopprognose. Er zijn medewerkers straks met CRM zullen ook technologiedoelstellingen, gaan werken. zoals verlaging van de kosten van ondersteunende tools en het toevoegen van flexibiliteit. In de meeste branches, zorgt 5% van de klanten voor 75% van de omzet.

9 17 Het 100% CRM Succes Boek. Meten en weten Hoe wilt u straks meten wat uw CRM-systeem u oplevert? Koppel meetbare resultaten aan uw doelstellingen. Een voorbeeld: alleen al het zoeken naar de juiste informatie kost uw verkoopmedewerkers vaak veel tijd. Wanneer alle informatie rondom een relatie op één punt vastligt, scheelt dit al gauw een half uur per medewerker per dag. Tijd die niet meer op gaat aan het systeem maar die u aan uw klanten kunt besteden. Wat levert het op? Maak het voordeel van het CRM-systeem inzichtelijk voor uw medewerkers. Wat krijgen de gebruikers ervoor terug? Een voorbeeld: de verkopers binnendienst hoeven klantdata nog maar op één plek bij te werken, en niet meer zowel de offerte in Excel, in de klantendatabase en overige documenten. Lees meer over de juiste aanpak voor een succesvolle implementatie in Het CRM 100% succes boek. Dit draaiboek geeft u praktische stappen en checklists die u kunt gebruiken om uw aanpak te verbeteren voor een succesvolle CRMimplementatie.

10 Zorg voor steun van bovenaf. Geloof erin! Communiceer veel en vaak over het doel, de vorderingen en het succes van het CRM project. Leg het uit! CRM is in het belang van de hele organisatie CRM ondersteunt echt bij dagelijkse werkzaamheden Zorg voor een gefaseerde aanpak, zodat het te behappen en te overzien is voor uw medewerkers en iedereen de kans krijgt te leren Te weinig steun van bovenaf, scepsis onder leidinggevenden Vergeten de noodzaak, urgentie en het voordeel over te (blijven) brengen Te snel te veel willen veranderen, dat roept weerstand op Onvoldoende steun aan en tijd voor het projectteam geven Te weinig openheid over relaties, te weinig informatie en kennis delen Waarborg voldoende resources, mensen die er tijd in mogen stoppen Denken in knoppen en techniek in plaats van in mensen en behoeftes

11 20 De juiste oplossing voor uw organisatie? Van klanten naar relaties Microsoft Dynamics CRM draait om relatiemanagement. Het is een uiterst flexibel platform, waarmee uiteraard uw marketing- en verkoopteam kan werken, maar dat ook heel eenvoudig ingericht kan worden voor het managen van alle soorten relaties: personeel, leveranciers, partners of enig ander netwerk. Centraal staan de interacties met uw relaties en het vastleggen van de informatie hiervan. Configureren in plaats van programmeren Microsoft Dynamics CRM is een platform. Dat wil zeggen dat er geen maatwerk aan te pas komt, maar dat u het systeem zo kunt instellen (configureren), dat het aansluit bij uw wensen, doelstellingen en processen. Met eenvoudige wizards richt u snel en flexibel workflows en processen in. Wist u dat Microsoft Dynamics CRM een hele laagdrempelige oplossing is? De meeste organisaties geven meer geld uit aan de koffie voor hun medewerkers dan aan hun relatiemanagement. De ideale cloudoplossing Afhankelijk van uw strategie, wensen en eisen kan Microsoft Dynamics CRM op uw locatie (on premise) gehost worden of vanuit de cloud afgenomen worden. Microsoft Dynamics CRM vanuit de cloud heeft veel voordelen: Geen omkijken naar het beheer Veilig en betrouwbaar Overal en altijd toegang Een transparante prijs, per gebruiker, per maand Proberen is mogelijk

12 Offshore: inzicht in complexe verkoopprocessen, rollen en relaties Food franchise: marketing- en verkoop Een toonaangevend bedrijf in offshore transport zocht een platform waarmee ze hun uiterst complexe verkooptrajecten konden beheren. CRM geeft hen het gereedschap om alle processen en rollen in deze omvangrijke en langdurige trajecten te beheersen en te documenteren. Kortom: grip houden en risico s managen. CRM kan een grote rol spelen in de forecasting: een betrouwbare pijplijn Een bekende landelijke pizzaketen zet CRM in voor de keuze van nieuwe vestigingen, werving van franchisenemers en ontwikkeling van de vestigingen in onder meer Nederland en Frankrijk. Dankzij Microsoft Dynamics CRM kan de keten zijn bedrijfsprocessen efficiënter maken en beter organiseren. Ook krijgt het management beter inzicht in alle lopende activiteiten. Een franchiseketen in kleding zocht software om zijn snelgroeiende aantal franchisenemers optimaal te kunnen bedienen. Vanuit vestigingen in het hele land komen iedere dag vragen over voorraad, merchandise en winkelinrichting. Hoe blijft deze vraagen informatiestroom onder controle? Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Daarom komt de flexibiliteit en eenvoud van Microsoft Dynamics CRM zo goed van pas. Kledingbranche: snelheid en flexibiliteit Klantwerving kost gemiddeld 5 tot 7 keer meer dan klantbehoud

13 Mobile CRM Het mobiel beschikbaar hebben van uw CRM-oplossing draagt snel bij aan de effectiviteit van uw verkoop- en servicemedewerkers. Denk alleen al aan de gesprekken die zij voeren met prospects en klanten. Medewerkers hebben overal toegang tot de klantinformatie en ze kunnen overal en op ieder moment belangrijke data toevoegen. De productiviteit stijgt direct, want dit bespaart uw mensen een hoop tijd. Mobile CRM levert uw bedrijf dus direct geld op. 25 Social CRM Social CRM is hot. Er is veel meer informatie over uw relaties binnen handbereik dan u kunt vastleggen. Denk aan online netwerken, wie kent wie? Via welke relaties kan ik contact leggen? Belangrijk hierbij is om u altijd af te vragen: welke informatie is voor mijn organisatie en mijn medewerkers relevant? Wilt u meer weten over de behoeftes van uw relaties, zodat u daar beter op kan inspelen? Social CRM geeft sales de hulpmiddelen om op het goede moment met de juiste boodschap een opening te creëren. Slim koppelen kan altijd. U bepaalt wat u nodig heeft. Customer Experience Klantverwachtingen overtreffen. Echt waarde toevoegen voor uw klanten. Het onderscheidende vermogen van organisaties zit in de wijze waarop waarde wordt toegevoegd aan relaties en hoe uw interne organisatie hierop is voorbereid. Manieren van aansturen, vaardigheden van medewerkers en het optimaliseren en faciliteren van processen en werkzaamheden spelen daarbij een rol. Bij een écht klantgerichte ondernemingsstrategie hoort ook het vastleggen van relevante klantinformatie die kan helpen de verwachtingen van uw klant te overtreffen. Daarbij speelt een CRM-systeem een grote rol. Welke verbeteringen wilt u doorvoeren? Uw medewerkers willen werken met hun eigen smartphone of ipad. Net zoals thuis. Dat kan. Onderzoek wijst uit dat mobiel CRM productiviteit met 26% kan verhogen. Een toename van klantbehoud met 5%, verhoogt de winstgevendheid met 25% tot 95% (afhankelijk van de bedrijfssector).

14 26 Prodware CRM is de combinatie van technologie, expertise en advies, waarmee uw CRM-systeem direct waarde toevoegt en bijdraagt aan uw businessdoelstellingen. Prodware is enerzijds CRM-specialist, anderzijds hebben we alle expertise in huis om CRM in andere systemen te integreren, in vrijwel iedere sector. We kennen de toegevoegde waarde van CRM niet alleen voor marketing- en salesteams, maar ook als het gaat om klantenservice, projectmanagement en Human Resource Management. Daarnaast adviseren we u over aanvullende software en applicaties die uw bedrijfsprocessen verder ondersteunen en daarmee het succes en het rendement van uw CRM-systeem verhogen.

15 Dit is de ERP+CRM editie uit de Beyond ERP ebooks series. Interesse om andere edities uit de Beyond ERP ebook serie te ontvangen? Stuur ons een via of schrijf u in via Contact Prodware Nederland B.V. Van Voordenpark 1A 5301 KP Zaltbommel t +31 (0) e info@prodware.nl i Colofon Ontwerp: Fire Penguin Creative Tekst: Schaapman Communicatie

16 Prodware Nederland B.V. Van Voordenpark 1A 5301 KP Zaltbommel t +31 (0) e info@prodware.nl i

Met andere woorden: Prodware is ERP-leverancier

Met andere woorden: Prodware is ERP-leverancier De wereld om u heen is voortdurend in beweging. Technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden. Maar uw ERP-systeem verandert u niet zomaar. Dit is immers vaak een omvangrijk, complex en goed

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation Whitepaper Relatiemanagement & Sales Force Automation Deze whitepaper bestaat uit de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) in 2013. Na het lezen van deze

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk

Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk Philips gebruikt CRM-oplossing voor efficiënt beheer van wereldwijd verkoopnetwerk De organisatie Philips Enabling Technologies Group levert diensten op het gebied van high-end productietechnologie, product-

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD

DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD DE CRM PAKKETSELECTIE LEIDRAAD de kracht van inzicht Inleiding Er zijn online vele mogelijkheden om CRM pakketten met elkaar te vergelijken. Dit is heel erg nuttig, het geeft veel informatie en het brengt

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail Voor retailers zijn het uitdagende tijden. Het is daarom nu hét moment om de basis op orde te hebben, door te pakken, en te bouwen aan de toekomst.

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Customer Relationship Management De cursus Customer Relationship Management (CRM) duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van

Nadere informatie

Whitepaper ERP Vreemde ogen

Whitepaper ERP Vreemde ogen Whitepaper ERP Vreemde ogen Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening

Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Prodware klantendag 2014 Service dienstverlening Voorstellen 09051970 44 1 2 23 4 52407459 17 6 2 17 12 2 Aan de slag!! We weten nu wat de toekomst brengt. Nu moeten we kijken naar wat in uw branche speelt

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

Managementinformatiesysteem

Managementinformatiesysteem Managementinformatiesysteem (aanvulling bij hele boek) Het opzetten van een managementinformatiesysteem Wanneer je een werkstuk moet maken, bijvoorbeeld over de houding van de Nederlanders ten opzichte

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY DE a NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY Innervate is al ruim 13 jaar succesvol in het adviseren van vele organisaties op het gebied van ICT vraagstukken. Naast onze dienstverlening op het gebied van ICT Beleid

Nadere informatie

turning data into profit knowhowmarketing

turning data into profit knowhowmarketing turning data into profit knowhowmarketing Kennis over de markt, de klant, de concurrent en de effectiviteit van marketing wordt steeds belangrijker. Succesvolle bedrijven gebruiken deze kennis om snel

Nadere informatie

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid

24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid 24/7 klantcontact in automotive Stappenplan naar hogere klanttevredenheid Introductie: Veranderende klantbeleving in automotive Het probleem De uitdaging De oplossing Klanten willen een digitale showroom

Nadere informatie

Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel

Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel Terborgse Wijncentrale Referentiecase Drankengroothandel Alle informatie die we nodig hebben uit DIN Dranken - klant- en leveranciersgegevens, gespreksinformatie, facturen, assortiment, brutoprijzen -

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM Naam Titel Datum Klanten Stimuleren Bedrijfssucces Het effectief beheren van de klantencyclus van marketing tot sales tot service is vitaal voor de

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Tijd voor Het Nieuwe Leidinggeven! Lees in 2 minuten wat Het Nieuwe Leidinggeven is, wat het uw organisatie brengt en hoe het te ontwikkelen is.

Tijd voor Het Nieuwe Leidinggeven! Lees in 2 minuten wat Het Nieuwe Leidinggeven is, wat het uw organisatie brengt en hoe het te ontwikkelen is. Tijd voor Het Nieuwe Leidinggeven! Lees in 2 minuten wat Het Nieuwe Leidinggeven is, wat het uw organisatie brengt en hoe het te ontwikkelen is. De manier waarop we het werk organiseren en samenwerken

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche

Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche Eilandoplossingen of maatwerk in je ERP? Waarom een front office platform veel slimmer is voor de food branche (Middel)grote bedrijven in de food branche - zoals voedingsmiddelenproducenten en organisaties

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA

CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA CUSTOMERRELATIONSHIPMANAGEMENT VOORMUSEA Realiseer een waardevolle relatie met je bezoekers RELEVANTE RELATIE MET BEZOEKERS Musea moeten een steeds groter deel van hun inkomsten zelf genereren. Het aantrekken,

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Maximizer CRM Simply Successful CRM

Maximizer CRM Simply Successful CRM Maximizer CRM Simply Successful CRM Sinds 1987 levert Maximizer gebruiksvriendelijke, flexibele, betrouwbare en betaalbare CRM software. Met inmiddels meer dan 1 miljoen verkochte licenties aan 120.000

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Draaiboek voor een succesvolle CRM-implementatie

Draaiboek voor een succesvolle CRM-implementatie Draaiboek voor een succesvolle CRM-implementatie Vol praktische stappen en checklists Managementsamenvatting Een succesvolle CRM-implementatie heeft niets met techniek te maken, maar alles met het gebruik

Nadere informatie

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software,

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, Wij geloven dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan betere & veiligere zorg. The Patient Safety Company TPSC levert al meer

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie