Product- en Change Management: Drie Uitdagingen, Vijf Fixes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Product- en Change Management: Drie Uitdagingen, Vijf Fixes"

Transcriptie

1 Product- en Change Management: Drie Uitdagingen, Vijf Fixes Vaak moeten kleine tot middelgrote bedrijven het doen met de tools die ze hebben om hun productdata te beheren. Papier, spreadsheets en worden vaak gebruikt in productontwikkeling- en engineering change management processen. Deze tools zijn suboptimaal voor (data)management van een productlijn en kunnen ook schade aanrichten wanneer product informatie wordt vrijgegeven in productie. Maar er is geen noodzaak voor inefficiënt en frustrerend product en change management. Er zijn nog andere opties om controle te genereren over productinformatie, wijzigingen te delen in de organisatie en de supply-chain juist te stimuleren! Deze white paper schetst drie product management realiteiten die je kunnen tegenhouden en vijf oplossingen om veranderingsprocessen tot een succes te maken. Download deze white paper en leer hoe je een ECO kunt versnellen met 80 procent.

2 Drie product change management uitdagingen die je tegenhouden 1) Verandering gemanaged met een papieren proces, of mail, Excel en share s Een change management systeem is een communicatievorm die tijd en moeite toevoegt aan het veranderingsproces. Papier is omslachtig. Een map (soms met prints) is niet een veilige en efficiënte manier om gegevens te communiceren. Wat gebeurt er als een pagina of de map verloren gaat? Wat als een reviewer een vraag heeft of een idee? En wat er zou gebeuren als de map in de verkeerde handen valt? Het aansluiten van papieren- of verschillende gegevensbronnen is tijdrovend en foutgevoelig. Het potentieel voor conflicten tussen verschillende bronnen is hoog, zoals tevens de kosten van het managen van een proces dat omgaat met deze tegenstrijdige informatie en kosten van voorkomende correcties. 2) Realtime zichtbaarheid op changes informatie heeft niet de hoogste prioriteit Real-time inzicht in alle fases van een changeproces bespaart medewerkers kostbare tijd en verkort ontwikkeltijd. Ga er niet vanuit dat de zichtbaarheid gelijk staat aan kwetsbaarheid. Medewerkers toegang geven tot informatie is niet hetzelfde als medewerkers de mogelijkheid geven om gegevens te wijzigen. Zichtbaarheid in de hele organisatie. Een change management systeem geeft inzicht en overzicht voor alle betrokkenen bij het productontwikkelingsproces en de mogelijkheid een optimale bijdrage te leveren en te stimuleren, van technici tot managers en leidinggevenden, evenals gewenste snelheid. 3) De supply chain is niet geïntegreerd in het veranderingsproces. Het opnemen van leveranciers en uitbesteed werk partners in het veranderingsproces bespaart tijd en geld (optioneel, fase). Supply chain fouten zijn duur. Afkeur/schroot is kostbaar en herhaalde fouten in bestellingen kunnen schade toebrengen aan uw relatie met een leverancier. Verspil geen leverancier expertise. Het is in het belang van uw leveranciers. om u te helpen profiteren van mogelijke verbeteringen. Door een leverancier (optioneel) toegang te geven tot uw systeem is het mogelijk hen te betrekken bij beslissingen omtrent bepaalde changes die effect hebben op door hen geleverde onderdelen, er wordt dan altijd on the same page gewerkt en met dezelfde versie.

3 Vijf fixes die product change management voor je laten werken 1) Ga electronisch. Er zijn beperkingen bij op papier of op mail en Excel gebaseerde product documentatie, ga weg van de beperkingen die dit veroorzaakt. Importeer de producten, leveranciers en potentiele leveranciers in Arena met product- en productlijnspecificaties. Creëer electronische change orders (ECO's).Uitgebreide documentatie van product changes is ook benodigd bij ISO-9001 (re)certificering /compliance. Een goed georganiseerd ECO system is ook het fundament voor stimulering van samenwerking. Log de complete change historie. Met elektronisch change management kunnen historische changes eenvoudig worden opgezocht. Het is niet nodig files of soms kasten met orders door te lopen, om daar de vastleggingen van changes op te zoeken. Manage automatisch toegang. Stel gebruiker permissies in zodat de juiste medewerkers de juiste ECO s kunnen goedkeuren. Wanneer de administratieve overhead van change processen wordt verlaagd, komen resources vrij om te richten op core competenties. Koppel changes voor meerdere onderdelen en assemblies in één ECO, niet onderdeel voor onderdeel. Analyseer de belangrijke issues. Uw management zal u dankbaar zijn wanneer zij de big picture kunnen zien, zonder door verschillende ECO s te gaan. Neem change informatie automatisch op in de product definitie in plaats van gebaseerd op handmatig versiebeheer, voer changes in de product specificatie zo spoedig mogelijk door nadat deze zijn geaccordeerd. 2) Kom eenvoudig op snelheid Hoe meer tijd reviewers besteden aan het proberen te begrijpen van een ECO, hoe langer het proces duurt. Voeg alleen de change informatie toe in de ECO. Bij een eenvoudige sourcing change, is het niet nodig de volledige productspecificaties bij te voegen in een ECO. Extra maar onveranderde informatie vertraagd alleen het review proces. Voeg een redline BOM toe. Een redline BOM met duidelijke specificaties van wijzigingen in aantallen, onderdeel nummers, reference designators / plaatsingsweergave s en dergelijke, bespaard veel tijd van reviewers. Voeg documenten toe aan de ECO zelf. Voeg voorraadrapportages toe aan een ECO zodat een reviewer geen vragen hoef te stellen.

4 3) Electronische ECO route s voor iedereen in de organisatie of supply chain. Zodra het veranderingsproces papier-vrij is, wordt er enorm gewonnen op het gebied van hoe die informatie zich beweegt door de organisatie. Medewerkers zijn automatisch op de hoogte wanneer hun beslissing nodig is: zij ontvangen een e- mail bericht met een link direct naar de ECO. Dit bericht wordt automatisch verstuurd naar iedere reviewer met gegevens omtrent de onderdelen en van eerdere reviews / vergaderingen. Beperk het zicht niet tot alleen de change board. De change boards zijn niet de enige medewerkers die behoefte hebben aan het zien van ECO s. Laat andere medewerkers zich abonneren op ECO, zodat ze een melding krijgen wanneer de ECO is ingediend, gewijzigd, geweigerd of goedgekeurd. Online beslissingen en commentaren. Stel medewerkers in staat ECO voorstellen onmiddellijk goed te keuren of onmiddellijk af te wijzen en laat anderen hun beslissingen zien. Voeg extra reviewers toe on the fly. Change boards voegen structuur toe aan het veranderingsproces, maar de zakelijke realiteit vereist soms dat andere medewerkers worden opgenomen in het proces. Maak het gemakkelijk om extra reviewers / specialisten toe te voegen tot een ECO, zonder het bestaande proces te wijzigen. 4) Routeer specifieke soorten ideeën en wijzigingen naar bepaalde personen in specifieke fasen van het proces. Productontwikkeling is een dynamisch proces: het veranderingsproces moet flexibel zijn. Stel change management in per fase van ontwikkeling. Stel lichtgewicht versie controle in tijdens de ontwerpfase, zodat technici wijzigingen kunnen aanbrengen op een part-voor-part basis. Gebruik ECO s en reviewboards om het changeproces richting productie te formaliseren. Afhankelijk van uw veranderstrategie kan er begonnen worden met eenvoudige routering (tot: alle users) en kunnen daarna opvolgende fasen van ontwikkeling in het systeem worden ingesteld.routeer diverse soorten mutaties naar bepaalde personen. Gebruik aparte veranderingsboards voor elke categorie van informatie /documentatie, kostprijsberekening, inkoop, productspecificaties en dergelijke. Hierdoor wordt er voor gezorgd dat de juiste medewerkers beslissingen nemen binnen hun expertise en mate van invloed.

5 5) Realtime toegang online tot ECO s in het systeem ECO s bevatten belangrijke informatie over uw producten en processen, deze kunnen in de organisatie worden gedeeld. Bewaar uw ECO op een centrale locatie, zodat het hele team toegang heeft. Met ECO s online beschikbaar kan het complete product-team-van technici tot leveranciers bijdragen aan het veranderingsproces. Wanneer zichtbaar is wie een ECO beoordeeld heeft en wie dat nog moet doen, zullen mensen gevoeliger voor het proces. Herinneringen kunnen worden verzonden naar reviewers over beslissingen die nog moeten worden genomen. Medewerkers zijn altijd druk bezig, een e- mailherinnering met een link naar de ECO zorgt er voor dat ze weten dat hun aandacht nodig is. Een overzicht van ECO s, van creatie tot goedkeuring en daarbuiten. Uw ECO geschiedenis is uw product geschiedenis, zo maakt u het gemakkelijk voor medewerkers om een voltooide ECO te beoordelen. Klinkt Onmogelijk? Het vindt nu plaats in Arena. Een product informatie systeem met geïntegreerd elektronisch change management systeem kan de efficiency en effectiviteit van productontwikkeling sterk doen verbeteren. Arena helpt innovatieve producenten betere producten sneller naar de markt te brengen met een Cloud PLM system dat prototyping versneld, fouten reduceert en producenten helpt om wereldwijd samen te werken op het gebied van product changes met strategische partners. Arena BOMControl, een cloud gebaseerde oplossing voor bill s of material (BOM s) and change management, biedt een gecontroleerde en gecentraliseerde oplossing voor het managen van ideeën en changes ten opzichte van product gegevens. Eenvoudig te gebruiken met iedereen binnen de organisatie en de gehele supply chain op the same page. Arena BOM Control biedt wat nodig is in één systeem: Product definitie Voor het organiseren en delen van de complete product informatie( tot 250 attributen per productcategorie), inclusief BOM s en op product en onderdeel niveau optioneel: CAD files, versie informatie, sourcing, kosten, documentatie, compliance gegevens - door de gehele product life cycle. Optioneel en gefaseerd:

6 Sourcing voor het vastleggen van de huidige en potentiele leveranciers, kosten, levertijden en onderdeel specificaties. Aansluiting op Partslist gevoed door electronische componentencatalogus van OctoPart. Product change management Opname van versies en wijzigingen, optioneel per categorie in een workflow met automatische notificaties. Collaboration voor het integreren van het de complete design keten in het ontwikkelingsproces. Met een supplier acces licentie toegang tot het geleverde onderdeel en requests en changes. Product analytics voor het beoordelen van kosten, project statussen en meer. Import en export / integraties. Import eenvoudigweg de bestaande Excel product sheets in Arena, waarna Arena na bewerking de productdata exporteert. Eenvoudig naar exportbestanden of met een volledig geautomatiseerde integratie op basis van webservices, soap, XML of PDXviewer, zoals gerealiseerd met Navision, Exapta, SAP, MFG/Pro e.v.a. ERP s, web content management systemen, CRM s en brand/marketingapplicaties. Arena maakt deze toepassing bereikbaar door: Instant on: Account activatie en & data import in dagen Easy to use: Zero IT overhead: Volledig gehoste oplossing, geen beslaglegging op kostbare IT recources Lage cost of ownership: Volledige oplossing tegen fractie kosten traditionele PLM systemen. Data ook lokaal opslaan met hyperlink, export, XLS, SOAP, PDXViewer. Bezoek de voor meer informatie over de suite van Arena Cloud PLM producten, inclusief white papers en instructiefilms. Additionele informatie of questions@arenasolutions.com. Support 24 * 7 uur.

7 Arena biedt krachtig en kosteneffectief PLM platform in the Cloud Febr Naast ruim 500 organisatie wereldwijd is Producttream.nl op dit moment betrokken bij diverse implementaties van Arena in Nederland. Een beschrijving van de succesvolle livegang en ingebruikname binnen Argus Imaging te Heerlen (voorheen Philips Healthcare) vind u op Productinformatie is nu voor alle medewerkers beschikbaar, dit bespaart tijd en stimuleert de productlijn ontwikkeling. Productstream.nl kunt u bereiken op , Utrecht, info@productstream.nl. o Besparing tijd Engineers o Multi-user toegang, toegankelijkheid instellaar o Besparing overhead, overzicht o Voorkomen fouten o Stimuleren samenwerken en hergebruik onderdelen o Vastleggen ideen, changes en compliance informatie, ook op componentniveau o Kortere Time to Market, meer producten en varianten, betere kwaliteit o Alternatieve leveranciers, lagere productkosten en betere beschikbaarheid

BOM s horen niet in spreadsheets

BOM s horen niet in spreadsheets BOM s horen niet in spreadsheets Innoveer met vertrouwen, wetende dat iedereen de juiste versie heeft van de BOM. Alles wat je nodig hebt om je product te bouwen De bill of materials (BOM) bevat de onderdelen

Nadere informatie

Complete onderdeel specificatie Leg alle product- en onderdeelgegevens vast inclusief tekeningen en specificaties in één centrale locatie.

Complete onderdeel specificatie Leg alle product- en onderdeelgegevens vast inclusief tekeningen en specificaties in één centrale locatie. 135 PLM Features Item Management Complete onderdeel specificatie Leg alle product- en onderdeelgegevens vast inclusief tekeningen en specificaties in één centrale locatie. Revisie controle Markeer en communiceer

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD

S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD S U PPLY CHAIN INTEG RAT IE IN DE CLOUD Inclusief 7 praktische tips om sneller samen te werken TradeCloud B.V. Molengraaffsingel 12, 2629 JD, Delft 015-30 10 110 www.tradecloud.nl info@tradecloud.nl Versie:

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Turn Knowledge into Workplace Performance

Turn Knowledge into Workplace Performance Turn Knowledge into Workplace Performance Agenda Agenda 1. Introductie 2. Business issues bij software implementaties of upgrades 3. tts oplossing Veranderingen Problemen vanuit bedrijfsperspectief Veranderingsprocessen

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Inhoudsopgave 1 Wat houdt dat in? 3 2 Wat is het Ariba Netwerk 5 3 Catalogus 7 4 Wat kost het 8 5 Contact

Nadere informatie

Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie!

Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie! Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie! Agenda 1. Introductie 2. IBP S&OP 3. Architectuur IBP 4. Rapid Deployment Solution IBP 5. Samenvatting Introductie Quinso Focus op Integrated

Nadere informatie

Efficiënt Budgetteren & Forecasten. Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 12 JUNI 2007

Efficiënt Budgetteren & Forecasten. Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 12 JUNI 2007 Efficiënt Budgetteren & Forecasten Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 11 juni 2015 Agenda o Spreadsheets o Planningsproces en spreadsheets o De volgende stap o Geïntegreerde systemen

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Shipment Processing Software

Shipment Processing Software Shipment Processing Software Eén geïntegreerde softwareoplossing voor het automatisch opmaken van alle soorten (export) documenten, het afhandelen van de digitale communicatie met alle betrokken instanties

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstelling

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Leermanagement Systeem 10 tips voor georganiseerd leren

Leermanagement Systeem 10 tips voor georganiseerd leren Leermanagement Systeem 10 tips voor georganiseerd leren 1 Leermanagement Systeem Leermanagement Ondanks dat het vaak gedacht wordt, is een Leer management Systeem (LMS) geen leermanagement. Leermanagement

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL Het opvolgen van gevonden kwetsbaarheden vanuit vulnerability scans op regelmatige basis is een uitdagend proces. De combinatie van vele resultaten, een constant

Nadere informatie

Living apart together. Engineering Data Management en Document Control; Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren

Living apart together. Engineering Data Management en Document Control; Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren PDF Document Control-systeem Delen, controleren en goedkeuren Engineering Data Management Algemeen Document Management Creëren en vrijgeven Creëren en vrijgeven r e p a P e t i Wh en Document Control;

Nadere informatie

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps 1 Structuur Kenmerken Architectuur van de Cloud Infra Platform Apps Functionaliteit Personeelsdossier Salarisadministratie Verloning HR Processen Rapportage 2 Kenmerken HR-2D Eenvoudig om mee te starten

Nadere informatie

Productontwikkeling vooruitgedacht

Productontwikkeling vooruitgedacht Productontwikkeling vooruitgedacht Grip op uw product ProductStream UNIT4 Software B.V., 2013 Werk real-time samen aan de collectie Naast het uitoefenen van de (groot)handelsfunctie vindt er door bedrijven

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric

Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric Case Artikelbeheer Intratuin geoptimaliseerd met FlowFabric FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Applicatie FlowFabric brengt toekomstplannen Intratuin binnen handbereik Intratuin is meer dan een tuincentrum,

Nadere informatie

Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint. Copyright Open Docs bv

Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint. Copyright Open Docs bv Praktijkcase Migratie van Livelink naar Sharepoint Copyright Open Docs bv Agenda Introductie FrieslandCampina Toelichting FrieslandCampina Intranet Migratie Open Docs 2 Klantcase Migratie Livelink bij

Nadere informatie

E-commerce keuzegids. Jouw hulp bij het kiezen van het juiste E-commerceplatform

E-commerce keuzegids. Jouw hulp bij het kiezen van het juiste E-commerceplatform E-commerce keuzegids Jouw hulp bij het kiezen van het juiste E-commerceplatform Voorwoord Jij staat op het punt om een keuze te maken uit een geschikt E-commerceplatform voor de online verkoop van jouw

Nadere informatie

Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects

Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects Verzorgd door: Camille van Dongen, itelligence Fouad Allabari, i3 Woerden 4 februari 2011 Agenda Voorstellen itelligence & i3 Business Intelligence SAP Business

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

Documenten afhandeling, archivering en workflow, tezamen leiden ze vaak tot de vorming van aanzienlijke kosten

Documenten afhandeling, archivering en workflow, tezamen leiden ze vaak tot de vorming van aanzienlijke kosten Documenten afhandeling, archivering en workflow, tezamen leiden ze vaak tot de vorming van aanzienlijke kosten Het beheren, onderhouden en opslaan van papieren documenten binnen uw organisatie is vaak

Nadere informatie

Samenwerken aan PDF documenten

Samenwerken aan PDF documenten Samenwerken aan PDF documenten Colin van Oosterhout Solution Expert/Business development manager Adobe Systems Benelux 1 Onderwerpen die aan de orde komen Introductie op Adobe Waarom samenwerken aan documenten

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Automated Engineering White Paper Bouw & Infra

Automated Engineering White Paper Bouw & Infra Automated Engineering White Paper Bouw & Infra Inhoudsopgave 1. Introductie 2 2. Wat is automated engineering? 3 3. Wanneer is Automated Engineering zinvol? 3 4. Wat zijn de stappen om een ontwerpproces

Nadere informatie

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement Agenda Korte introductie Inventarisatie en inspiratie via voorbeeld case Project flow Vervolgstappen Korte introductie Een team van specialisten

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Inzicht, kansen, groei Ziet u het niet meer? Het is kenmerkend voor de horeca-, hospitality- en voedingssector dat producenten en

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Klachten en Meldingen. Managementdashboard

Klachten en Meldingen. Managementdashboard Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Welkom bij de systeem demonstratie van het Management Klachten en Meldingen System Managementdashboard Systemen van Inception Borgen

Nadere informatie

ERP voor en door de food-retail

ERP voor en door de food-retail ERP voor en door de food-retail Met DistRetail ERP presteert u als nooit tevoren Maak kennis met dé totale procesoplossing voor de food-retail DistRetail Voor de retail en door de retail Met DistRetail

Nadere informatie

Design Data Management voor FPGA ontwikkeling

Design Data Management voor FPGA ontwikkeling Design Data Management voor FPGA ontwikkeling Al snel heb je bij electronica ontwikkeling met Design Data Management te maken, zo ook bij FGPA ontwikkeling. Er wordt immers code gegenereerd die beheerd

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een "Social Business"

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een Social Business Behoeftepiramide van een "" (Naar analogie piramide van Maslow) Maslow rangschikte de volgens hem universele behoeften van de mens in een hiërarchie. Volgens zijn theorie zou de mens pas streven naar bevrediging

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Inkoopmanagement & Procurement De cursus Inkoopmanagement & Procurement duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

ZW3D CAD/CAM. Andere producten van 4C. (klik voor meer informatie)

ZW3D CAD/CAM. Andere producten van 4C. (klik voor meer informatie) ZW3D CAD/CAM ZW3D is het vlaggenschip van ZWSoft als het gaat om het 3D modelleren en de volledige CAM integratie. ZW3D is gebaseerd op de hybride kernel, exclusief voor SAMSUNG ontwikkeld door VX Corp.

Nadere informatie

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1 STP & COMPLIANCE Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

I N H O U D V E R B E T E R E N I N F O R M A T I E M A N A G E M E N T E N K E T E N S A M E N W E R K I N G

I N H O U D V E R B E T E R E N I N F O R M A T I E M A N A G E M E N T E N K E T E N S A M E N W E R K I N G WAT KOMT ER NA BIM I N H O U D Wat komt er na BIM BIM is het begin LEAN bouwen Projectinformatie altijd en overal beschikbaar Informatiemanagement verbeteren Samenwerken en communicatie Procesoptimalisatie

Nadere informatie

Waarde creatie door Contract Management

Waarde creatie door Contract Management Waarde creatie door Contract Management Value Next voor opdrachtgever en opdrachtnemer Herman van den Hoogen M: 06-53.96.36.14 www.hoogen- Procurement.com Nick Piscaer M: 06-37.60.03.12 nick.piscaer@ziggo.nl

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25

16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25 16:15 16:20 Welkom/ intro 16:20 16:50 Kwaliteit of kwantiteit, wat maakt het verschil? 16:50 17:10 HR veranderende markt 17:10 17:25 Pauze 17:25 18:00 Testimonial Floré 18:15 Vertrek bus 19:00 Aankomst

Nadere informatie

Easy and flexible HR-Payroll software

Easy and flexible HR-Payroll software Easy and flexible HR-Payroll software Nmbrs Overview Meer tijd voor strategie Nmbrs zorgt dat u met minimale inspanning optimale HR dienstverlening kunt aanbieden Eenvoudig te koppelen Nmbrs is eenvoudig

Nadere informatie

Waarom automatiseren?

Waarom automatiseren? Chris De Clercq Waarom automatiseren? Wanneer u uw manier van werken hebt geautomatiseerd, zal u zich afvragen hoe u het vroeger zonder heeft gedaan Automatiseren helpt u bij: - communicatie efficiënter

Nadere informatie

HCM Processes and Forms

HCM Processes and Forms HCM Processes and Forms Adobe Interactive Forms XSS Homepage Framework Portal Susan van Someren, Miroslav Medic (Xbow IT) Zeist, 2 maart 2010 Inhoud Introductie Aanleiding HCM Processes and Forms Wat is

Nadere informatie

Gasunie vernieuwt inkoopproces

Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu

Nadere informatie

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN

CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN CONSTANT ONDERHANDEN WERK ZORGT VOOR STABIELE DOORLOOPTIJDEN Klanten verwachten tegenwoordig een grotere leverbetrouwbaarheid, tegen lagere kosten, met betere kwaliteit en dat allemaal tegelijk. Diegenen

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

De essentie van de nieuwe ISO s. Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij

De essentie van de nieuwe ISO s. Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij De essentie van de nieuwe ISO s Dick Hortensius, NEN Milieu & Maatschappij 1 Waar ik het over ga hebben De uitdaging en de oplossing De HLS voor iedereen De HLS voor wie het wil Waar we staan en wat er

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief te beheren en bewaken.

Nadere informatie

Bent u ook zoveel tijd kwijt met het zoeken naar de laatste en enig juiste! - versie van uw marktonderzoek

Bent u ook zoveel tijd kwijt met het zoeken naar de laatste en enig juiste! - versie van uw marktonderzoek Bent u ook zoveel tijd kwijt met het zoeken naar de laatste en enig juiste! - versie van uw marktonderzoek Heeft u zich ook al eens afgevraagd waarom uw concurrent zo veel goedkoper kan zijn? Waarschijnlijk

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S INLEIDING DEZE SNELGIDS HELPT U BIJ HET PLANNEN, MAKEN EN BEHEREN VAN RETENTIESCHEMA'S

Nadere informatie

De universele product export

De universele product export De universele product export 1 Onze motivatie Over het algemeen is marketing één van de meest belangrijke onderdelen om aan te sturen met betrekking tot commercie. Zonder vaste klanten die uw producten

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Wim Ottenhoff, Jan Verbeek, 4 december 2012. PLM in de keten Overzicht en status project

Wim Ottenhoff, Jan Verbeek, 4 december 2012. PLM in de keten Overzicht en status project Wim Ottenhoff, Jan Verbeek, 4 december 2012 PLM in de keten Overzicht en status project Agenda 1. Achtergrond 2. Problematiek 3. Het project 4. Aanpak 5. De pilots 6. Conclusies 7. Actuele status 8. Vragen

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive 1 Ad Hoc rapportage of constante sturing Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive Agenda 2 Wie zijn wij? Duurzaam ondernemen / Informatie voorziening. Veranderende inzichten. Knelpunten

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

AUKE HYLARIDES. Senior Product Marketing Manager Exact Software 2015 EXACT INTERNET OF THINGS - AIM ROADSHOW

AUKE HYLARIDES. Senior Product Marketing Manager Exact Software 2015 EXACT INTERNET OF THINGS - AIM ROADSHOW AUKE HYLARIDES Senior Product Marketing Manager Exact Software Exciting times In 2020, het aantal mobiele gebruikers richting 6 miljard; Internet gebruikers richting 4.7 miljard² Effect van IoT op de wereld

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

Van inconsistent model naar betrouwbare informatiebron

Van inconsistent model naar betrouwbare informatiebron Van inconsistent model naar betrouwbare informatiebron AEC Breakout 03 Zaal 19 Create, manage & share digital design information Van inconsistent model naar betrouwbare informatiebron Presentatie: Jan-Fokko

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie