ALLES BINNEN HANDBEREIK.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLES BINNEN HANDBEREIK."

Transcriptie

1 OPEL INSIGNIA

2

3 ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop je met je auto samenwerkt revolutionair veranderen. Het infotainment systeem, dat je helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen, vormt een naadloos verlengstuk van je digitale wereld, zodat je je thuis voelt zodra je instapt. En dat is nog maar het begin. De Insignia verlegt op veel meer terreinen de grenzen. Met de laagste luchtweerstand in zijn klasse 1, geavanceerde ondersteunende systemen, luxueuze nieuwe bekledingen en de betrouwbaarheid en verfijnde rijeigenschappen die het voordeel zijn van Duitse techniek. Tijdens een proefrit ervaar je hoe goed we erin geslaagd zijn dit alles te combineren tot een onovertroffen rijervaring. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (01/2015). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Je Opel dealer geeft je graag de meest recente informatie. INHOUD OPEL INSIGNIA 04 De Insignia 22 Uitrustingsniveaus 30 Comfort 32 AFL 34 Ondersteunende systemen 36 Veiligheid 38 4-wielaandrijving 40 Infotainment 42 Geavanceerde displays 44 Accessoires 46 OPC Line-pakketten 48 Motoren en versnellingsbakken 50 Velgen en banden 54 Bekleding en interieur 58 Carrosseriekleuren 60 Opel Service 62 Baanbrekende innovaties 1 Voor de Insignia 5-deurs ecoflex; gegevens per juli 2013.

4 INSPIRATIE MET INHOUD LEIDT TOT DE ABSOLUTE TOP.

5 De Opel Insignia heeft in elke uitvoering een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je hebt de keuze uit vier carrosserievarianten: de elegante 4-deurs, de gestroomlijnde 5-deurs, de extra ruime Sports Tourer en de stoere Country Tourer met offroad-bescherming. Welke uitvoering je ook kiest, je bent verzekerd van een schitterend design en baanbrekende techniek.

6

7 ADEMBENEMENDE KLASSE. De Insignia heeft een klassieke uitstraling met unieke details. Aan de top van het aanbod staat de Country Tourer, die bewijst dat stoer en stijlvol uitstekend samen gaan. Geavanceerde veiligheids systemen zorgen dat je zijn kracht in elke situatie goed in de hand houdt. Om hem extra te beschermen is de onder zijde van de carrosserie voorzien van een opvallende zwarte bekleding. De Country Tourer biedt je bovendien de keuze tussen standaard voorwielaan drijving en de optionele 4-wielaandrijving, die samen met FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel borg staat voor een echt offroad-gevoel.

8 GERAFFINEERD AFGESTEMD OP DE HOOGSTE VERWACHTINGEN. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, hebben we in de Insignia aandacht geschonken aan ieder detail. Het luxueuze interieur met zorgvuldig gekozen materialen maakt in één oogopslag duidelijk dat je in de Insignia geniet van comfort op het hoogste niveau. Een goed voorbeeld zijn de meervoudig verstel bare ergonomische comfort stoelen met AGR-certificaat 1, die ervoor zorgen dat je elke dag in je eigen business-class reist. 1 Het AGR-certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten Aktion Gesunder Rücken e. V.

9

10 REVOLUTIONAIR INFOTAINMENTSYSTEEM. De Insignia biedt digitale mogelijkheden die tot nu toe in geen enkele auto te vinden waren. Het meest geavanceerde infotainmentsysteem ooit geeft je toegang tot al je digitale media, met één druk op de knop of via het kleuren-touchscreen. Daarnaast is dit intuïtieve systeem voorzien van stemherkenning, zodat je commando's eenvoudig kunt inspreken, terwijl je je ogen veilig op de weg houdt. Dat maakt het veiliger en gemakkelijker dan ooit om een telefoongesprek te voeren, muziek te selecteren of het navigatiesysteem te bedienen. Net zo eenvoudig maak je op het grote kleurenscherm je keuze uit 60 persoonlijk in te stellen favorieten. Dit zijn niet zomaar wat nieuwe snufjes: dit is de volledige integratie van je smartphone met het dashboard.

11

12

13 ONTWIKKELD OM KILOMETERS TE MAKEN. De motoren van de nieuwe Insignia inspireren én imponeren. Dankzij ecoflex en de geavanceerde BlueInjection-technologie van Opel zijn de nieuwe motoren niet alleen bijzonder zuinig, maar is ook hun uitstoot aanzienlijk beperkt. De 5-deurs ecoflex heeft de laagste luchtweerstandscoëfficiënt in zijn categorie 1, terwijl de 2.0-motoren met 88 kw (120 pk) en 103 kw (140 pk) uitblinken met de beste 2 CO 2 -uitstoot in hun klasse: slecht 98 g/km 3! En vanzelfsprekend gaat dat niet ten koste van hun vermogen. De krachtigste motor levert maar liefst 184 kw (250 pk) bij een maximaal koppel van 400 Nm. Wil je nog meer dynamiek, dan is er het optionele FlexRide-onderstel. BlueInjection zorgt ervoor dat de nieuwe 2.0 dieselmotor met 125 kw (170 pk) aan de strenge Euro 6-emissienorm voldoet. Deze technologie verlaagt de uitstoot van stikstofoxide (NO x ) door de toevoeging van AdBlue, dat een interne reactie veroorzaakt waardoor de NO x wordt omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp. De AdBlue hoeft slechts zelden te worden bijgevuld, gemiddeld pas na meer dan km. En als het nodig is, gaat bijvullen snel en eenvoudig. Welke motor ook jouw voorkeur heeft en wat je rijstijl ook is, de kilometers vliegen voorbij in de Insignia. 1 Gegevens per juli Per juni g geldt voor 4-deurs en 5-deurs; 104 g voor Sports Tourer. Alle cijfers zijn gebaseerd op het EU-basismodel met standaarduitrusting. Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot zijn berekend volgens richtlijn R (EC) nr. 715/2007 en R (EC) nr. 692/2008 (in de versies die respectievelijk van toepassing zijn), uitgaande van het leeggewicht van het voertuig tijdens bedrijf, in overeenstemming met deze richtlijnen. Extra uitrusting en in de fabriek ingebouwde opties kunnen ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2 -uitstoot hoger zijn dan hier opgegeven. AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk van Verband der Automobilindustrie e.v. (VDA), de Duitse branche organisatie voor de auto-industrie.

14 KLAAR OM HET AVONTUUR AAN TE GAAN. Deze Insignia voelt zich ook buiten het asfalt helemaal in zijn element. De Country Tourer heeft een ruig off-road karakter, wat nog versterkt wordt door de optionele 4-wielaandrijving, FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel op de achteras. Die robuuste eigenschappen combineert hij met een stijlvol design, waarin zilverkleurige platen aan voor- en achterzijde, een verhoogd chassis en chroomaccenten rondom de koplampen opvallen. En dankzij de zwarte anti-steenslagbekleding rondom ziet hij er altijd onberispelijk uit.

15

16

17 VERSCHERPTE CONTROLE. Slimme sensoren maken het je bijzonder gemakkelijk. De Insignia is voorzien van de meest geavanceerde systemen om je tijdens het rijden te ondersteunen. Optionele radargestuurde systemen zoals Rear Cross Traffic Alert, dode-hoekwaarschuwing en Lane Change Alert helpen je om veilig van rijstrook te wisselen of achteruit te rijden. Dankzij dit soort proactieve systemen kun je je in elke rijsituatie meer ontspannen.

18 Als je weet wat je wilt, is de beslissing snel genomen.

19

20 JE HANDEN VEILIG AAN HET STUUR. De geavanceerde multimediasystemen in de Insignia doen alle grenzen tussen bestuurder, auto en digitale apparatuur vervagen. Ze bieden je revolutionaire nieuwe mogelijkheden om met je auto samen te werken. In plaats van een informatiedisplay met een vaste indeling beschik je over een digitaal instrumentencluster dat je zelf kunt indelen, zodat je met één klik toegang krijgt tot de door jou gewenste informatie. Een blikvanger is het grote, ultrascherpe kleuren-touchscreen, dat ongekende mogelijkheden biedt. En nog een groot voordeel: je hebt overal en altijd draadloos toegang tot je digitale apparatuur. Om je tijdens het rijden zo min mogelijk af te leiden, reageert het Navi 900 IntelliLinksysteem op korte gesproken commando s voor navigatie en de bediening van de belangrijkste telefoon- en audio functies. De instrumenten in de Insignia bieden je vanuit je auto toegang tot al je gegevens, thuis én op je werk. En omdat ieder mens weer andere voorkeuren heeft, kan het systeem volledig naar wens worden ingericht. Je kunt de volgorde van symbolen instellen en met één vinger het gewenste item kiezen, net als op de nieuwste computers en tablets. En je kunt tot 60 persoonlijke favorieten opslaan, van contacten tot radiostations, afspeellijsten of bijvoorbeeld de adressen van je klanten. Blader voor meer informatie naar blz Revolutionaire integratie

21

22 1. EDITION. 2. Het luxueuze, comfortabele interieur is één van de dingen die de Insignia zo bijzonder maken. De Edition-uitvoering is standaard voorzien van een lederen stuurwiel met stuurwiel ediening voor het infotainment-systeem en de cruise control. Daarnaast geniet je van het comfort van Electronic Climate Control en een bestuurdersstoel met 4-voudig elektrisch verstelbare lendensteun. En ook het gemak van parkeersensoren en een elektrische handrem zijn in de Edition standaard. Om je onderweg te kunnen ontspannen en op de hoogte te blijven is de Edition uitgerust met het RF400 infotainmentsysteem met grafisch kleurenscherm en Bluetooth -, USB- en externe stereo-aansluiting. 1. Electronic Climate Control (ECC). Wanneer je je ideale temperatuur hebt ingesteld, zorgt het ECC-systeem in de Insignia dat deze automatisch wordt gehandhaafd inch design-velgen. 1 De Edition is standaard voorzien van zilver kleurige design-velgen met 5 spaken, die uitstekend passen bij het elegante silhouet van de Insignia. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 1 De maat van de velgen is afhankelijk van de gekozen motor en carrosserievariant. Je Opel dealer geeft je graag volledige informatie. 22 Edition

23

24 BUSINESS+. De Insignia Business+ is volledig afgestemd op wie veel achter het stuur zit. Bovenop de uitgebreide standaarduitrusting van de Edition biedt hij enkele waardevolle extra s, die ook de langste ritten uiterst comfortabel maken. Zo is de Business+ standaard voorzien van het uiterst veelzijdige Navi 900 IntelliLink systeem met 8-inch touchscreen, dat naast trefzekere navigatie de mogelijkheid biedt al je digitale apparatuur eenvoudig en naadloos te integreren met het infotainmentsysteem van je Insignia (zie voor meer details blz. 40). Voor een onmiskenbare stijl is de Business+ daarnaast uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 24 Business+

25 Navi 900 IntelliLink. De Business+ is standaard uitgerust met het meest veelzijdige en complete infotainmentsysteem dat we ooit gemaakt hebben. Het royale 8-inch touch screen geeft niet alleen alle navigatiegegevens haarscherp weer, maar biedt ook toegang tot al je muziek en andere bestanden op je smartphone of tablet, die je via USB of Bluetooth eenvoudig in het systeem kunt integreren. Zie voor meer informatie blz en of 17-inch lichtmetalen velgen. Om zijn uitstraling van zakelijke luxe te versterken biedt de Business+ de keuze tussen elegante 16- of 17-inch lichtmetalen velgen. Business+ 25

26 COSMO. De Cosmo gaat nog een flinke stap verder op het gebied van persoonlijke luxe en comfort. Er is vrijwel geen wens te bedenken die in de Cosmo niet vervuld wordt. Van Electronic Climate Control met twee afzonderlijk regelbare zones tot verfijnde details als een chromen sierrand rondom de zijramen: de Cosmo biedt het allemaal. Standaard is ook het Adaptive Forward Lighting (AFL) systeem met 8 lichtfuncties. Ook exclusieve bekledingen zijn in de Cosmo een vanzelfsprekendheid. Zie voor meer details blz. 56. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 26 Cosmo

27 1. Electronic Climate Control (ECC) met twee zones. Het ECC-systeem is voorzien van twee afzonderlijk regelbare zones links en rechts en werkt met een geavanceerde compressor die het brandstofverbruik (en daarmee ook de uitstoot) vermindert door alleen te koelen als het nodig is. 2. Praktisch opbergvak. Door de compacte vormgeving van de standaard elektrische handrem komt achter de schakelpook ruimte vrij voor een extra opberg vak met deksel inch lichtmetalen velgen. De Cosmo is standaard uitgerust met stijlvolle 7-spaaks lichtmetalen velgen, die zijn elegante profiel benadrukken Cosmo 27

28 1. Country Tourer De Insignia Country Tourer combineert een ruig offroad-karakter met stijlvol comfort. Het is een atletische allrounder die voorzien is van trefzekere techniek. De Country Tourer is standaard uitgerust met een krachtige 1.6 Turbo-benzinemotor met 125 kw (170 pk) en voorwielaandrijving. Wil je zijn avontuurlijke capaciteiten ten volle benutten, kies dan voor de 4x4-versie met de imponerende 2.0 Turbo-motor met 184 kw (250 pk), FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel op de achteras. 1. Onderstelbescherming. De Country Tourer is standaard voorzien van uitgebreide maatregelen om hem ook buiten de gebaande paden optimaal te beschermen, zoals zwarte anti-steenslagbekleding rondom en verzegelde lagers. Stijlvolle zilverkleurige platen aan voor- en achterzijde benadrukken zijn robuuste karakter. 2. Krachtige verschijning. Het 20 mm verhoogde chassis zorgt dat de Insignia Country Tourer ook op ruig terrein moeiteloos zijn weg vindt en geeft hem nog meer sportieve allure inch lichtmetalen velgen. Opvallende lichtmetalen velgen versterken de sportieve uitstraling van de Country Tourer. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 28 Country Tourer

29

30 1. PRIVILEGES VOOR WIE VEEL ONDERWEG IS. Het business-class interieur van de Insignia biedt veel meer dan een luxe uitstraling en exclusieve, hoogwaardige materialen. Ook wat gemak betreft heeft de Insignia het niveau van een 5-sterren hotel, van de royale bagageruimte en regelbare verlichting tot verstelbare stoelen en integratie van je mobiele apparatuur Deze stoelen zijn vanwege hun speciale rugvriendelijke eigenschappen gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen AGR ( Aktion Gesunder Rücken e. V. ). 30 Hoogwaardig comfort

31 Panoramadak met getint glas. Een aantrekkelijke optie voor de Sports Tourer, die lange reizen nog aangenamer maakt. Het grote panoramadak zorgt voor extra licht op donkere dagen en een verkoelend briesje als het buiten warm is. 2. Ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat. 1 Deze voorstoelen bieden uitstekende steun aan de meest gevoelige delen van de rug en de bovenbenen. Dankzij de uitgebreide verstelmogelijkheden, waaronder een verstelbare lendensteun en in lengte verstelbaar zitgedeelte, kun je altijd de optimale zitpositie bereiken. 3. Royale bagageruimte. Welke carrosserievariant je ook kiest, de bagageruimte is één van de troeven van de Insignia. De 4-deurs en 5-deurs bieden een indrukwekkende 500 resp. 530 liter, dat wil zeggen ruimte voor minstens 4 flinke koffers. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt, ontstaat nog meer ruimte. De Tourer-modellen spannen de kroon met een maximale inhoud van liter. 4. Stuurwielbediening. Alle infotainment-systemen voor de Insignia zijn voorzien van bedieningsknoppen aan het stuurwiel, waarmee je comfortabel en veilig de belangrijkste functies van je audio systeem, telefoon en cruise control kunt aansturen. 5. Starten met een druk op de knop. Zonder sleutel de auto openen en starten: sneller, gemakkelijker en bijzonder veilig. Hoogwaardig comfort 31

32 KOPLAMPEN MET EEN VOORUITZIENDE BLIK. Een van de geavanceerde systemen waarmee de Insignia de bestuurder ondersteunt, is Adaptive Forward Lighting (AFL) met Bi-Xenon koplampen. Met behulp van een aan de voor zijde geplaatste camera en een regensensor en op basis van de stuurhoek stemt AFL de richting en lichtsterkte van de koplampen continu af op de snelheid, stuurhoek, weer- en verkeerssituatie. Dat maakt rijden in het donker minder vermoeiend en aanzienlijk veiliger.

33 Het AFL koplampsysteem (standaard op de Cosmo en de Country Tourer, optioneel op de Edition) gaat samen met LED-dagrijverlichting, een automatisch dimmende binnenspiegel en tunneldetectie, waardoor de koplampen automatisch worden ingeschakeld zodra je een tunnel binnenrijdt. Ook een wasinstallatie op de koplampen is bij AFL inbegrepen. 1. Statische hoekverlichting. Verlicht 90 graden links of rechts van de auto, voor beter zicht naar de zijkant. 2. Dynamische bochtverlichting. Geactiveerd door de stuurhoek en rijsnelheid zwenken de koplampen in de bocht tot 15 graden naar links of rechts. 3. Grootlicht-assistent. Schakelt automatisch over van grootlicht op dimlicht zodra tegen liggers of verkeer vóór de auto worden opgemerkt, en weer terug zodra de weg vrij is. 4. Slecht-weer-verlichting. Wordt geactiveerd door de ruitenwissers of regensensor. Verbetert het zicht bij slecht weer. 5. Snelwegverlichting. Reikt 140 meter ver, met een hogere, fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht, zonder anderen te verblinden. 6. Verlichting voor secundaire wegen. Bredere en fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht. Reikt 70 meter ver zonder andere weggebruikers te verblinden. 7. Stadsverlichting. Een bredere en lager gerichte lichtbundel, geactiveerd door de snelheid van de auto in combinatie met de straatverlichting. 8. Woonerfverlichting. Een bredere lichtbundel (8 graden extra naar links en rechts) zorgt ervoor dat je gevaarlijke situaties sneller opmerkt. Adaptive Forward Lighting 33

34 INTELLIGENTE ONDERSTEUNING. Wie vooruit kijkt hoeft niet achterom te kijken. De optionele ondersteunende systemen van de Insignia helpen je om maximale controle te houden en het rijden minder inspannend te maken. Zoals Adaptive Cruise Control (ACC) met snelheidsbegrenzer, dat je helpt om de gewenste afstand tot de auto voor je aan te houden en dat zelfs automatisch kan starten, stoppen en afremmen in zeer dicht verkeer. 1 Naast bekende en veel geroemde systemen als Opel Eye en AFL biedt de Insignia drie innovatieve systemen die gebruik maken van radar: Lane Change Alert, dode-hoekwaarschuwing en Rear Cross Traffic Alert. Adaptive Cruise Control (ACC) met Forward Collision Alert (FCA). ACC is een geavanceerde versie van de traditionele cruise control en helpt om bij snelheden tussen de 25 en 180 km/u kop-staartaanrijdingen te voorkomen. Het systeem maakt gebruik van een radarsensor om te zorgen dat je automatisch een veilige (zelf in te stellen) afstand houdt tot de auto voor je. ACC is ook voorzien van Forward Collision Alert, dat auto matisch waarschuwt met een geluidssignaal en een lampje zodra je een langzamer rijdend voertuig met te hoge snelheid nadert. FCA bevat ook Collision Imminent Braking dat de Insignia automatisch geleidelijk afremt als het nodig is en zorgt dat de remmen sneller reageren als je zelf hard moet remmen. Lane Change Alert (LCA). LCA maakt gebruik van een krachtig radarsignaal om de rijstroken naast je te bewaken, tot een afstand van ca. 70 meter achter je auto. Zodra je richting aangeeft om van rijstrook te veranderen, gaat een lampje in de buitenspiegel knipperen om je te waarschuwen voor snel naderend verkeer dat je mogelijk niet hebt opgemerkt. Rear Cross Traffic Alert (RCTA). Dit systeem gebruikt radartechnologie om je bij het achteruitrijden te waarschuwen voor verkeer dat aan de achterzijde of van opzij nadert. Het detecteert over een afstand tot 20 meter, in een hoek van 90 graden aan beide zijden en waarschuwt met een geluidssignaal aan de betreffende kant en een symbool aan die kant van het display van de achteruitrijcamera. 1 Met de optionele Full Speed Range Adaptive Cruise Control (FSRA), alleen leverbaar in combinatie met de automatische versnellingsbak. 34 Ondersteunende systemen

35 1. 2. Dode-hoekwaarschuwing. Dit systeem maakt gebruik van radar in de achterbumper. Het bewaakt de dode hoeken aan beide zijden en waarschuwt met een lampje in de buitenspiegel wanneer een voertuig wordt opgemerkt dat zich minder dan 5 meter achter of 3,5 meter opzij van de buitenspiegel bevindt. Zodra je richting aangeeft, gaat het lampje in de betreffende buitenspiegel knipperen om je extra te waarschuwen. 1. Traffic Sign Assistant (TSA, via Opel Eye). Dit systeem herkent verkeersborden en maakt je continu opmerkzaam op de maximumsnelheid en andere beperkingen, zelfs bij tijdelijke markeringen. Deze verbeterde versie van TSA kan meer soorten borden lezen, in meer landen en leest bijvoorbeeld ook elektronische borden boven de snelweg. 2. Achteruitrijcamera. De optionele achteruitrijcamera maakt parkeren een stuk gemakkelijker, doordat hij bij het achteruitrijden helder zicht geeft op het gebied achter de auto. Dit wordt weergegeven op een ultrascherp display met een schaalverdeling, die het gemakkelijker maakt afstanden en hoeken juist in te schatten. Ondersteunende systemen 35

36 1. GRONDIG GETESTE VEILIGHEID. De maximale 5 sterren in de NCAP-rating! Dat zegt genoeg over het vermogen van de Insignia om jou en je passagiers in elke situatie optimaal te beschermen. Met optionele ondersteunende systemen als Park Expert en stuurwielbediening helpt de Insignia daadwerkelijk om ongevallen te voorkomen en het rijden niet alleen zeer comfortabel, maar ook zo veilig mogelijk te maken Park Expert. Deze parkeerhulp vindt niet alleen een geschikte parkeerplek, maar geeft ook met grafische aanwijzingen en geluidssignalen aan hoe ver je vooruit en achteruit kunt rijden en zelfs hoe ver je het stuurwiel moet draaien. Alles wat je zelf moet doen is het gaspedaal bedienen, de auto in de eerste versnelling of de achteruit schakelen en sturen. 2. Bandenspanning-controlesysteem. Dit systeem meet continu de spanning van elke afzonderlijke band. Zodra de spanning in één van de banden te laag is, wordt dit weergegeven op het centrale informatiedisplay achter het stuurwiel. Het systeem geeft ook aan welke band het betreft. Veiligheid bekroond met 5 sterren. NCAP, de onafhankelijke organisatie die de veiligheid van Europese auto s test, heeft aan de Insignia de maximale score van 5 sterren toegekend. In deze gezaghebbende test werden vier essentiële veiligheids aspecten beoordeeld: beschermende maatregelen voor volwassenen en kinderen, zoals airbags en ISOFIX, de veiligheid voor voetgangers en ondersteunende systemen die de veiligheid bevorderen. 4-voudig verstelbare actieve hoofdsteunen. Deze technologie verkleint oor bestuurder en voorpassagier het risico van nekletsel bij een aanrijding. Op basis van de druk tegen de rugleuning wordt de kracht van de aanrijding vastgesteld, waarna de hoofdsteunen direct iets naar voren bewegen, om het hoofd zacht en effectief te ondersteunen. 36 Rondom beschermd

37 Rondom beschermd 37

38 VARIABELE KOPPELVERDELING, ROTSVASTE WEGLIGGING. De ondersteltechnologie van de Insignia zet elke liefhebber van een sportieve rijstijl in vuur en vlam. Het krachtige vermogen van de motoren komt in combinatie met het optionele adaptieve 4x4-systeem en het bijbehorende verlaagde onderstel nog beter tot zijn recht. Adaptief 4x4-systeem. Met de optionele intelligente vierwielaandrijving (4x4) gedraagt de Insignia zich nog stabieler, zelfs in de meest veeleisende situaties. Het 4x4-systeem controleert door middel van sensoren de relatieve snelheid van elk wiel en zorgt er vervolgens voor dat het koppel automatisch optimaal over voor- en achterwielen wordt verdeeld. De grotere stabiliteit en trekkracht van de vierwielaandrijving worden nog versterkt door het elektronische sperdifferentieel op de achteras, dat het koppel naar behoefte over het linker en rechterwiel verdeelt. Samen zorgen ze voor een snellere acceleratie en een onvervalst racegevoel. 1. FlexRide met elektronische dempingsregeling. Elke Insignia met vierwielaandrijving is eveneens voorzien van een FlexRide-onderstel, dat de mogelijkheid biedt om de dynamiek van het volledige onderstel helemaal naar je hand te zetten van Normaal of Tour naar Sport en weer terug. In combinatie met de elektronische dempingsregeling (CDC) stemt FlexRide de schokdempers in elke situatie optimaal af op de door jou gekozen rijstijl, voor een superieure wegligging. In de Tour -modus worden de beste instellingen gekozen voor ontspannen rijden, bijvoorbeeld op de snelweg. Met één druk op de Sport - knop kies je voor een stuggere vering en sportievere reacties van de stuurinrichting, het gaspedaal en (indien van toepassing) de automatische versnellingsbak. 38 Adaptief 4x4-systeem

39 1. Adaptief 4x4-systeem 39

40 ALLE SYSTEMEN GEÏNTEGREERD. Dit is zonder meer het meest veelzijdige infotainmentsysteem dat we ooit ontwikkeld hebben. Navi 900 IntelliLink integreert moeiteloos al je digitale media, zodat je leven in de Insignia naadloos aansluit bij je leven buiten je auto. Via het grote kleurentouchscreen met een doorsnede van 20 cm (8 inch) houd je eenvoudig en intuïtief contact met familie, vrienden, klanten en collega s. Je kunt je eigen video s afspelen 1 en audio streamen vanaf je mobiele apparatuur, die via Bluetooth draadloos met het infotainmentsysteem verbonden is. Een primeur in deze klasse is het royale 8-inch instrumentencluster achter het stuurwiel dat de bestuurder van uitvoerige informatie voorziet en dat naar wens in te delen is. Drievoudige intuïtieve bediening. Navi 900 Intelli Link biedt je de keuze uit drie manieren om je digitale systemen aan te sturen: naast stuurwielbediening en voice-control kun je het systeem bedienen via het grote touchscreen in de middenconsole, dat ongekende mogelijkheden voor persoon lijke instellingen biedt. 1 Video s afspelen via Bluetooth is alleen mogelijk wanneer de auto stationair draait en is alleen beschikbaar voor apparatuur met het Android-besturingssysteem. 40 Infotainment

41 Eenvoudiger dan ooit. Navi 900 Intelli Link werkt ongekend intuïtief. Je kunt bestem mingen en andere items niet alleen uit een lijst selecteren of intypen op het touch screen, maar ook bedienen via de knoppen aan het stuurwiel. Om het nog gemakkelijker en veiliger te maken, reageert Navi 900 IntelliLink ook op korte gesproken commando s om de bestemming in te voeren, muziek te selecteren, een telefoonnummer te kiezen vanuit je telefoonboek en andere veel gebruikte functies te activeren. 2. Sms-berichten voorlezen. Beluister inkomende sms-berichten en kies met een druk op de knop of je handsfree wilt terugbellen of een standaard-bericht terug wilt sturen. Wanneer de Insignia stilstaat, kunnen berichten ook op het kleurenscherm worden weergegeven. 1 1 Deze functie is afhankelijk van het type smartphone. Infotainment 41

42 PROFESSIONELE INSTRUMENTEN. Voor de instrumenten in de Insignia is baanbrekend nog te zacht uitgedrukt. Het digitale instrumentencluster achter het stuurwiel biedt mogelijkheden waarvan je misschien zelfs nog nooit had durven dromen. Zo kun je de displays zelf indelen, zodat je precies over de informatie beschikt waaraan je behoefte hebt. Ook informatie die tot nu toe alleen op het display in de middenconsole getoond werd, zoals radiostations, wordt nu weergegeven op het instrumenten cluster. De bediening is intuïtief, met één druk op de knop aan het stuurwiel, en alle informatie is in één oogopslag af te lezen. Mooier kan het toch niet? Instrumenten naar wens. Afhankelijk van het door jou gekozen infotainment-systeem kun je de displays aan je eigen wensen aanpassen. Het geavanceerde instrumentencluster is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de nieuwste apparatuur, zoals Navi 900 IntelliLink. Het is kinderspel om het systeem naar je hand te zetten. Je kunt gebruik maken van informatie op CD s of je mobiele apparatuur, die je kunt aansluiten via de standaard USB- en externe stereo-aansluiting, of via Bluetooth. ios, Windows Mobile of Android, smartphone of tablet: het maakt geen verschil. Alles waarvan je thuis gebruik maakt, kun je voortaan ook in je Insignia gebruiken. 1 1 Welke functies precies toegankelijk zijn, hangt af van het gekozen infotainmentsysteem en de aangesloten mobiele apparatuur. 2 Het 8-inch cluster is optioneel op het Navi 900 IntelliLink-systeem. 42 Geavanceerde displays

43 Digitaal 4,2-inch (10,7 cm) informatiecluster. Dit grote kleurenscherm, dat standaard is op alle infotainmentsystemen, biedt naast de gebruikelijke informatie over brandstofverbruik en gereden afstand, toegang tot het audiosysteem, je telefoonboek en andere door jou gekozen informatie inch (20 cm) informatiecluster in analoge Sport -modus. Het royale scherm biedt desgewenst ook de mogelijkheid om de informatie weer te geven via traditionele ronde wijzerplaten. Als je Insignia is uitgerust met het optionele FlexRide, kan het display zodra je de Sport -modus selecteert overschakelen op analoge weergave inch (20 cm) informatiecluster in digitale Tour -modus. Wanneer je in het optionele FlexRide de Tour -modus selecteert, schakelt het digitale instrumentencluster over naar digitale weergave van de voertuiginformatie, infotainment- en telefoonfuncties, instellingen en prestatiegegevens BOSE -geluidssysteem. Dit systeem met 8 of 9 luidsprekers verandert je Insignia in een mobiele concertzaal. Dankzij een superieure, natuurgetrouwe weergave en rondom geplaatste luidsprekers genieten jij en je passagiers voorin en achterin van een verbluffende geluidskwaliteit. Geavanceerde displays 43

44 1. Accessoires. De Insignia is niet voor niets het vlaggenschip van Opel. Wie in een Insignia rijdt, mag het werkelijk aan niets onbreken. En omdat iedereen op het gebied van comfort, kwaliteit en dagelijks gemak zijn eigen voorkeuren heeft, biedt Opel in aanvulling op de royale standaarduitrusting van de Insignia talloze extra s om aan al je wensen te voldoen. Met deze hoogwaardige accessoires maak je de Insignia nóg meer je persoonlijke Insignia. Ontdek meer online. Kijk voor een volledig overzicht van de accessoires voor de Insignia op 44 Accessoires

45 Thule fietsendrager. De stevige fietsendrager voor op de trekhaak is eenvoudig te monteren en biedt plaats aan drie fietsen, of met de optionele uitbreidingsset zelfs vier fietsen. De drager kan worden weggeklapt om toegang te krijgen tot de bagageruimte FlexConnect. Dé manier om je auto opgeruimd te houden, kleding netjes mee te nemen én het de passagiers achterin naar de zin te maken. De basishouder van dit modulaire systeem wordt eenvoudig tegen de rug van één van de voorstoelen gemonteerd, waarna je er diverse handige accessoires aan kunt bevestigen. Zoals een kledinghanger (2) om een jasje of vest keurig in model te houden, of een stevige haak voor kleinere bagage of een boodschappentas. Een opklapbaar tafeltje (3) met geïntegreerde bekerhouder en een ipad-houder (4) bieden de achterpassagiers uitstekende mogelijkheden om zich onderweg te ontspannen. 5. Harde beschermschaal voor de bagageruimte. De stevige beschermschaal houdt de bagageruimte schoon en voorkomt dat de bagage gaat schuiven. De opstaande rand voorkomt zelfs dat gemorste vloeistoffen de bekleding vuil maken. 6. Uitschuifbare FlexFloor. Dit slimme accessoire voor de Sports Tourer en Country Tourer maakt het gemakkelijker om zware spullen in en uit te laden zonder dat je ver naar voren moet buigen, met als risico dat je je rug overbelast. Je schuift hem eenvoudig uit over de bumper, plaatst de bagage erop en schuift hem dan met bagage en al weer in de bagageruimte. De uitschuifbare vloer kan tot 120 kg dragen. Accessoires 45

46 1. PAKKETTEN MET POWER. 2. Het atletische silhouet en de gespierde houding van de Insignia wekken een belofte van hoge prestaties en opwindend rijplezier. En die belofte maakt hij in elke uitvoering volledig waar. Wil je dat dynamische karakter graag extra benadrukken, dan zijn er twee OPC Line pakketten, samengesteld door de race specialisten van het Opel Performance Center. 1. OPC Line Interieur-pakket. Indrukwekkend zwart onder je voeten en boven je hoofd, een OPC Line schakelpook en glimmende aluminium OPC Line pedalen. En boven dien: een sportief lederen OPC Line stuurwiel. Zelfs rijden met een automaat wordt opwindender, dankzij schakelpeddels die je het echte Formule 1-gevoel geven OPC Line Exterieur-pakket. OPC Line achterspoiler 2, OPC Line side skirts en OPC Line spoilers voor de voor- en achter bumper. En het allermooiste? De zichtbare dubbele verchroomde uitlaat 3. Daarvan gaat je hart gegarandeerd sneller kloppen. De OPC Line pakketten kunnen direct af-fabriek worden besteld of achteraf als accessoires worden toegevoegd. 1 2 Schakelpeddels alleen op automatische versnellingsbak. Niet leverbaar voor Sports Tourer of Country Tourer. 3 Alleen in combinatie met bepaalde motoren. 46 OPC Line

47

48 KRACHTIGE MOTOREN. Zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid maken de Insignia zeer aantrekkelijk, maar ook efficiëntie is van groot belang. Met slechts 98 g CO 2 /km 1 heeft hij een zeer lage uitstoot, terwijl de 1.6-litermotor met 125 kw (170 pk) nieuwe normen stelt op het gebied van geluid en trillingen. Je hebt daarbij de keuze tussen voorwielaandrijving en intelligente vierwiel aandrijving en tussen een soepele handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 6-traps automaat. VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren 2.0 CDTI ecoflex 88 kw (120 pk) met Start/Stop-systeem 2.0 CDTI ecoflex 103 kw (140 pk) met Start/Stop-systeem 2.0 CDTI 125 kw (170 pk) met Start/Stop-systeem 2.0 CDTI 96 kw (130 pk) 2.0 BiTurbo CDTI 143 kw (195 pk) Beschikbaar voor 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST Aandrijving FWD FWD FWD FWD FWD Versnellingsbak MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 Emissienorm Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 5 Euro 5 De hieronder gegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de uitrusting en gebruikte banden. Zie voor meer informatie de prijslijst of vraag ernaar bij je Opel dealer. Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Brandstofverbruik in l/100 km 2 In de stad 4,7 4,5 4,7 4,5 5,8 5,5 7,2 7,0 7,8 7,6 Buiten de stad 3,5 3,2 3,5 3,2 4,0 3,6 4,4 4,3 4,7 4,5 Gemiddeld 3,9 3,7 3,9 3,7 4,7 4,3 5,4 5,3 5,8 5,6 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km D = 4-deurs sedan, 5D = 5-deurs hatchback, ST = Sports Tourer, CT = Country Tourer FWD = voorwielaandrijving, AWD = 4-wielaandrijving, MT-6 = handgeschakelde 6-versnellingsbak, AT-6 = 6-traps automaat De informatie in deze uitgave is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Je Opel dealer geeft je graag de meest recente informatie. Alle specificaties hebben betrekking op het EU-basismodel met standaarduitrusting. Het brandstofverbruik en de CO 2-uitstoot zijn bepaald op basis van de richtlijn R (EC) 715/2007 EU (in de toepasselijke versie), waarbij is uitgegaan van het leeggewicht van de auto, vastgesteld in overeenstemming met deze richtlijn. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2-uitstoot verwijzen niet naar specifieke voertuigen en maken geen deel uit van een commercieel aanbod. Ze worden alleen meegedeeld om de gelijkenissen en verschillen tussen diverse voertuigmodellen te illustreren. Extra uitrusting kan ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2-uitstoot iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. Als gevolg kunnen ook het leeggewicht, de toelaatbare asbelasting en het toelaatbaar totaalgewicht toenemen en kan de toelaatbare aanhangerlast afnemen. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De opgegeven prestaties gaan uit van een bestuurdergewicht van 75 kg en een belading van 125 kg g alleen voor 4- en 5-deurs; 104 g voor Sports Tourer. 2 Volgens richtlijn R (EC) No. 715/2007 (in de versie die van toepassing is). 3 Gegevens per juli Motoren en versnellingsbakken

49 Opel werkt continu aan de ontwikkeling van technologieën die het brandstofverbruik en de uitstoot kunnen verminderen, gezamenlijk aangeduid als ecoflex. Voorbeelden hiervan zijn wiellagers met een lage wrijvingsweerstand en intelligent motormanagement. Het resultaat? Met een Cw-waarde van slechts 0,25 heeft de Insignia 5-deurs ecoflex de kleinste luchtweerstand in zijn klasse 3. Maar ook de gewone Insignia 5-deurs is uitzonderlijk aerodynamisch, met een Cw-waarde van slechts 0,26 3. Efficiënter rijden verlaagt bovendien ook de gebruikskosten, of je Insignia nu op benzine, diesel of LPG rijdt. VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren 1.4 Turbo 103 kw (140 pk) met Start/Stop-systeem 1.6 Turbo 125 kw (170 pk) met Start/Stop-systeem 2.0 Turbo 184 kw (250 pk) met Start/Stop-systeem 1.4 BiFuel 103 kw (140 pk) 1.6 Turbo 125 kw (170 pk) 2.0 Turbo 184 kw (250 pk) Beschikbaar voor 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT Aandrijving FWD FWD AWD FWD FWD AWD Versnellingsbak MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 Emissienorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 De hieronder gegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de uitrusting en gebruikte banden. Zie voor meer informatie de prijslijst of vraag ernaar bij je Opel dealer. Brandstof Benzine Benzine Benzine LPG Benzine Benzine Benzine Brandstofverbruik in l/100 km 2 In de stad 7,5 7,0 8,1 7,7 10,6 10,3 10,8 10,5 8,1 9,8 9,4 11,5 11,4 Buiten de stad 4,8 4,3 5,5 4,9 6,6 6,4 6,6 6,3 5,2 5,0 5,8 5,2 6,6 6,3 Gemiddeld 5,8 5,3 6,5 5,9 8,1 7,8 8,2 7,9 6,3 6,1 7,2 6,7 8,4 8,2 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km Schoner en zuiniger. Meer informatie over de ecoflex-technologiën van Opel en hoe ze in de Insignia bijdragen tot een lager brandstofverbruik en minder schadelijke uitstoot lees je op Efficiënte techniek 49

50 Velgen en banden. De Insignia is onbetwist een van de mooiste en meest begerenswaardige auto s die vandaag de dag op onze wegen rondrijden. Daaraan leveren de schitterend vormgegeven lichtmetalen velgen een belangrijke bijdrage. Lichtmetalen velg, 8,5 J x 20, multispaaks, voorzien van multilaags-lak, bandenmaat 245/35 R 20 (RQ9).

51 Sommige velgen zijn niet leverbaar voor bepaalde carrosserievarianten of in combinatie met bepaalde pakketten, opties of aandrijvingen. Kijk in de online configurator welke combinaties mogelijk zijn of vraag ernaar bij je Opel dealer. Lichtmetalen velg, 6,5 J x 16, 5 spaken, bandenmaat 215/60 R 16 (RRZ). Design-velg met wieldop, 7 J x 17, 5 spaken met speciale naafkap, bandenmaat 225/55 R 17 (RVE). Stalen velg met wieldop, 7 J x 17, bandenmaat 225/55 R 17 (RS9). Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 7 spaken, bandenmaat 225/55 R 17 (RSB). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (RV1). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (PXR). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, banden maat 245/45 R 18 (RT4). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bicolour, bandenmaat 245/45 R 18 (Q7B). Banden en velgen 51

52 Sommige velgen zijn niet leverbaar voor bepaalde carrosserievarianten of in combinatie met bepaalde pakketten, opties of aandrijvingen. Kijk in de online configurator welke combinaties mogelijk zijn of vraag ernaar bij je Opel dealer. Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, bicolour, bandenmaat 235/50 R 18 (REP). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, multispaaks, glanzend gepolijst, bandenmaat 245/40 R 19 (Q7V). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, 5 spaken, designnaafkap, bandenmaat 245/40 R 19 (WR8). Of 8,5 J x 19, bandenmaat 245/45 R 19 (WR8 & RKQ). 52 Velgen en banden

53 EU-bandenlabel Bandenmaat 215/60 R /55 R /50 R /45 R 18 Brandstof-efficiëntieklasse E E B C E C Klasse grip op nat wegdek B B A B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse EU-bandenlabel Bandenmaat 245/40 R /45 R /35 R 20 Brandstof-efficiëntieklasse E C F Klasse grip op nat wegdek B A B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse Velgen en banden 53

54 Bekleding en interieur. De Insignia biedt de verfijnde sfeer en de vakkundige afwerking die je van dit top model van Opel verwacht. Welk interieur je ook kiest, je zult er elke dag met plezier in rijden.

55 Virtuele showroom. Experimenteer naar hartenlust met combinaties van carrosseriekleuren en bekledingen, met behulp van de online configurator op EDITION: LYRA/ATLANTIS JET BLACK EDITION: LYRA/ATLANTIS light neutral beige Middengedeelte stoelen Lyra, Jet Black. Zijkanten Atlantis, Jet Black. Dashboard in Trigo Cool. Middengedeelte stoelen Lyra, Light Neutral Beige. Zijkanten Atlantis, Light Neutral Beige. Dashboard in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. Bekledingen en interieur 55

56 Bekleding en interieur. RIBBON/ATLANTIS JET BLACK QUANTUM/ATLANTIS JET BLACK Middengedeelte stoelen Ribbon, Jet Black. Zijkanten Atlantis, Jet Black. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. Middengedeelte stoelen Quantum, Jet Black. Zijkanten Atlantis stof en Morrocana (leder-look), Jet Black. Dashboard in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. SIENA GEPERFOREERD LEDER, JET BLACK, ergonomische comfortstoelen 1 SIENA geperforeerd leder, Light neutral beige, erg. comfortstoelen 1 Voorstoelen en buitenste plaatsen achterin: middengedeelte en binnenkant van de zijkanten in Siena leder, Jet Black. Andere delen in Morrocana (leder-look), Jet Black. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. Voorstoelen en buitenste plaatsen achterin: middengedeelte en binnenkant van de zijkanten in Siena leder, Light Neutral Beige. Andere delen in Morrocana (leder-look), Light Neutral Beige. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. 56 Bekleding en interieur

57 Persoonlijke combinaties. Je Opel dealer kan je precies vertellen welke interieurcombinaties voor de verschillende uitvoeringen van de Insignia leverbaar zijn. 1 Ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat aan bestuurders- en passagierszijde. PREMIUM NAPPA-LEDER INDIAN NIGHT, ERGONOMISCHE COMFORTSTOELEN 1 PREMIUM NAPPA-LEDER BRANDY, ERGONOMISCHE COMFORTSTOELEN 1 Stoelbekleding volledig in premium-nappaleder, Indian Night met accenten in Cashmere. Dashboard in Diamo Black. Stoelbekleding volledig in premium-nappaleder, Brandy met accenten in Cashmere en Corbie Black. Dashboard in Diamo Black. Bekleding en interieur 57

58 CARROSSERIEKLEUREN. De nieuwe Insignia ziet er altijd onweerstaanbaar uit. Je hebt de keuze uit twaalf schitterende carrosseriekleuren en drie laksoorten, die stuk voor stuk uitstekend bij het zelfbewuste design en het verzorgde interieur van de Insignia passen. UNI-lak Briljant-lak TWEELAAGS METALLIC-LAK Summit White Royal Blue Power Red Carbon Black TWEELAAGS METALLIC-LAK Magnetic Silver Olive Tree Sovereign Silver Silver Lake 58 Carrosseriekleuren

59 TWEELAAGS PAREL-EFFECT-LAK Asteroid Grey Dark Mahogany Emerald Green Dark Sea Blue Carrosseriekleuren 59

60 OPEL Service. Elke Opel is ontworpen en gemaakt om dag in dag uit perfect te presteren. Het spreekt daarom voor zich dat zijn geavanceerde techniek het beste blijft presteren als hij onderhouden wordt door specialisten die alle ins en outs van je Opel kennen. Ga voor de dichtstbijzijnde Opel vestiging naar of bel Opel Direct: Service door heel Europa. Bij de ruim Opel servicecentra in heel Europa staan gekwalificeerde vakmensen klaar om je direct persoonlijk van dienst te zijn. Onze betrouwbare service houdt ook in dat wij exact specificeren wat er aan je auto moet gebeuren en waarom, en dat alle kosten op de rekening duidelijk gespecificeerd zijn. Opel Assistance. Deze mobiliteitsgarantie is geldig voor iedere nieuwe Opel, gedurende het eerste jaar na regis tratie of aflevering (afhankelijk van welke datum eerder is geweest). Waar je ook bent, Opel Assis tance helpt je in meer dan 40 landen in Europa, dag en nacht. Met services als hulp bij pech onderweg, wegsleepdienst, huur auto service, hotelovernachting of vervolgen van de reis per trein of vliegtuig (afhankelijk van de voorwaarden). Opel Assistance Plus. Verzekerd blijven van mobiliteit? Dan hebben wij een unieke service: Opel Assistance Plus. Altijd en overal gegarandeerd van mobiliteit, ook wanneer er onverhoopt iets misgaat. Het enige dat je dient te doen, is je Opel volgens het serviceboekje laten onderhouden door je Opel dealer. Informeer ernaar bij je Opel dealer. Opel Ruiten Service. Niet alleen bij steenslag, maar ook bij inbraak in je auto is de Opel dealer de beste keuze. Om je weer zo snel en veilig moge lijk op weg te helpen is Opel Ruiten Service dag en nacht bereikbaar op Dit gratis nummer kun je overal in Nederland 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. 60 Opel Service en garantie Financieringsmogelijkheden. GMAC Financial Services biedt je een interessant verantwoord financierings aanbod aan, toegesneden op jouw persoonlijke mogelijkheden en situ atie. Via de Opel dealer bij jou in de omgeving is infor matie te krijgen over een financieringsaanbod van GMAC Financial Services te Breda (KvK nr , AFM register nr ). Leasing. Het kan interessant zijn om je Opel te leasen, bijvoorbeeld 5 x via 5 Opel Leasing. De leasing voorwaarden kunnen aan je persoonlijke wensen en mogelijkheden worden aangepast. Opel Leasing biedt daarnaast een compleet aanbod voor het beheer van bedrijfswagenparken. Verzekering. Voor een verzekering die aansluit bij je behoeften, voor het gunstigste tarief, kun je terecht bij onze partner Opel Verzekeringen. Vraag ernaar bij je Opel dealer of kijk op Opel Rent huurautoservice. Opel Rent zorgt dat je mobiel blijft, bijvoor beeld wanneer je je auto even moet missen voor onderhoud of reparatie. 2 jaar garantie op iedere nieuwe Opel. Deze garantie geldt twee volle jaren na aan koop van iedere nieuwe Opel, vanaf de dag van aflevering, zonder kilometerlimiet. Opel Verlengde Garantie 1. Gedurende de eerste 2 jaar na je aankoop geniet je van een volledige fabrieksgarantie. Met Opel Verlengde Garantie kun je ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder je zorgen te maken over onvoorziene reparatie kosten. 12 jaar garantie op doorroesten. Opel geeft je een betrouwbare, lange garantie op doorroesten van binnenuit. Met als enige voorwaarde dat je je auto volgens de aanwij zingen tegen vocht beschermt en alle voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren. 3 jaar garantie op originele Opel-accu. Deze garantie geldt voor iedere originele Opel-accu die tijdens onderhoud of reparatie is ge plaatst. Daarmee zijn alle startproblemen uitgesloten, zelfs in de strengste winters. Opel op internet. Direct informatie nodig? Je kunt Opel ook vinden op Surf er snel eens naartoe voor het laatste nieuws over Opel en onze producten. Recycling. Informatie over het recyclingprogramma en de verwerking van ingeleverde auto s en onderdelen vind je op Heb je vragen? Je Opel dealer geeft je graag volledige informatie. Of ga naar: 1 Dit programma is alleen beschikbaar voor particuliere klanten.

61 SUPERIEURE SERVICE. Geniet van de beste service voor jou en je Insignia via het exclusieve klantenprogramma van Opel. myopel is gratis voor alle Opel-rijders en biedt je veel gemak en voordeel: // Unieke aanbiedingen voor jou en je Insignia // Een herinnering als het tijd is voor onderhoud // Handig online een werkplaatsafspraak maken // Overal de dichtstbijzijnde Opel dealer vinden // Alles over je auto overzichtelijk op een rij Schrijf je in op myopel.nl en ontdek wat dit unieke programma jou te bieden heeft. Opel Service en garantie 61

62 altijd EEN VOORSPRONG. Opel streeft er continu naar zijn auto s veiliger, veelzijdiger en comfortabeler te maken, zodat je er met nog meer plezier in kunt rijden. En we werken hard aan innovaties die erop gericht zijn het brandstofverbruik en de uitstoot van onze auto s te verminderen. Hieronder enkele voorbeelden van de geweldige ideeën die de Opel Insignia tot zo n begerenswaardige auto maken. Persoonlijk te configureren instrumentencluster. De Insignia biedt optioneel twee primeurs in deze klasse: het persoonlijk te configureren 8-inch (20 cm) instrumenten cluster en drie mogelijkheden om de belangrijkste systemen te bedienen: via stuurwielbediening, stemherkenning en het kleuren-touchscreen. 1 Zie blz Ondersteunende systemen met radartechnologie. Optionele systemen als dode-hoekwaarschuwing, Rear Cross Traffic Alert en Lane Change Alert maken het rijden veiliger en minder inspannend door in verschillende situaties ondersteuning te bieden en tijdens het rijden en parkeren gebieden aan de zijkant van je auto en erachter onder controle te houden. Zie blz Vierwielaandrijving (4x4). De optionele vierwielaandrijving vergroot de dynamiek en de stabiliteit. FlexRide stemt de karakteristiek van de vierwielaandrijving en andere onderstelcomponenten automatisch af op de gekozen rijstijl. Voor nog meer stabiliteit is optioneel een elektronisch sperdifferentieel op de achteras leverbaar. 2 Zie blz. 38. Adaptive Cruise Control (ACC). Een geavanceerde versie van de bekende cruise control helpt kop-staart-aanrijdingen te voorkomen bij snelheden tot 180 km/u, door automatisch een veilige afstand tot de auto voor je te handhaven. In combinatie met een automaat maakt de Stop/Go -functie het rijden in zeer langzaam rijdend verkeer minder inspannend. Zie blz. 34. Achteruitrijcamera. Een optie die achteruit inparkeren een stuk gemakkelijker maakt. Via het ultrascherpe display geeft de camera helder zicht op het gebied achter de auto, waarbij lijnen in het display het eenvoudiger maken om afstanden en hoeken juist in te schatten. Zie blz. 35. Open & Start zonder sleutel. Nooit meer gehaast naar je sleutels zoeken! De uitgekiende identificatie-technologie herkent je sleutel wanneer deze dichtbij de auto komt en opent automatisch het portier zodra je de portiergreep vastpakt. Ook voor de ontsteking, door middel van een drukknop, is geen sleutel meer nodig. Zie blz. 31. ecoflex-motoren met een lage uitstoot. De ecoflex-technologie heeft niet alleen de meest aerodynamische 5-deurs ter wereld 4 opgeleverd, maar ook de CO 2 -uitstoot weten terug te brengen tot slechts 98 g 3 voor de 2.0-litermotoren met 88 kw (120 pk) of 103 kw (140 pk). Dat maakt deze uitvoeringen van de Insignia tot de schoonste in hun klasse. Zie blz. 49. ¹ Deze vier bedieningsmogelijkheden zijn beschikbaar op het Navi 900 IntelliLink-systeem. Stemherkenning alleen voor in het Engels gesproken commando s voor het invoeren van de bestemming, telefoongesprek voeren en muziekkeuze Het elektronisch sperdifferentieel en FlexRide zijn standaard op vierwielaandrijving. 98 g alleen voor 4- en 5-deurs.; 104 g voor Sports Tourer. De Insignia 5-deurs ecoflex met een Cw-waarde van 0,25; gegevens per juli Opel Innovaties

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. De manier waarop je met je auto samenwerkt zal revolutionair veranderen. Dat is te danken aan het innovatieve infotainment

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

DE NIEUWE opel INSIGNIA

DE NIEUWE opel INSIGNIA DE NIEUWE opel INSIGNIA INSPIRATIE MET INHOUD WIJST DE WEG NAAR DE ABSOLUTE TOP Voor de nieuwe Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn voorganger brak met meer dan 40 onderscheidingen al alle records

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OMDAT U WEET WAT TELT.

OMDAT U WEET WAT TELT. OPEL INSIGNIA OMDAT U WEET WAT TELT. De Opel Insignia is een uitzonderlijke wagen. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop u dagelijks met uw wagen samenwerkt revolutionair veranderen.

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 5 augustus 2015 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

EEN AUTO MET 11 MILJOEN FANS.

EEN AUTO MET 11 MILJOEN FANS. OPEL astra EEN AUTO MET 11 MILJOEN FANS. INHOUD De Astra is in heel Europa een van de meest geliefde auto s en niet voor niets! Geïnspireerd door de ruim 11 miljoen fans van deze veelzijdige, compacte

Nadere informatie

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST.

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. OPEL INSIGNIA OPC DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. KRACHT EN DYNAMIEK. De Insignia OPC oogt niet alleen uiterst sportief, maar maakt de verwachtingen die zijn design schept volledig waar. Zijn aerodynamische

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva OPEL MERIVA WELKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. Per 1 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.781 Hoogte

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA.

DE INRUILSENSATIE VAN EUROPA. D! A L R E D E I IS WEER LEE VA 9 T/M 14 MAART DE IRUILSESATIE VA EUROPA. U bent van harte welkom in onze showroom. DÉ IRUILSESATIE VA EUROPA! The Big Event van Opel komt weer naar ederland en dat is goed

Nadere informatie

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN.

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. OPEL ASTRA OPC PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. De nieuwe Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0 turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Prestaties om van te watertanden.

Prestaties om van te watertanden. OPEL Astra OPC Prestaties om van te watertanden. De Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0-turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel tot 400

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 5 augustus 2015 OPEL INSIGNIA OPEL INSIGNIA 4-DEURS SEDAN Vermogen kw (pk) CO 2 uitstoot (gr/km) Bijtellingscategorie Energielabel excl. BTW/BPM BPM incl. BTW/BPM

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

De auto die even actief is als jij.

De auto die even actief is als jij. OPEL Combo TOUR De auto die even actief is als jij. INHOUD Welke plannen je ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om helemaal aan de eisen van jouw dagelijks

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. DE NIEUWE OPEL KARL KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! Want Opel bestormt de compacte klasse met een volledig nieuwe vijfdeurs: de KARL. Ontworpen met een

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN.

GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. OPEL ZAFIRA TOURER GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. Inhoud Met de Zafira Tourer haal je in alle opzichten méér uit je dag. Dankzij de panoramische voorruit, de boemerang -vorm van de koplampen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN.

GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. OPEL ZAFIRA TOURER GEMAAKT OM JE LEVEN MEER INHOUD TE GEVEN. INHOUD Met de Zafira Tourer haal je in alle opzichten méér uit je dag. Dankzij de panoramische voorruit, de boemerang -vorm van de koplampen

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA. Per 1 juli januari 2015 2014 OPEL MERIVA Vermogen kw (pk) CO 2 uitstoot (gr/km) Energielabel Bijtellingscategorie Prijs excl. BTW/BPM BPM Consumentenprijs incl. BTW/BPM

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. De manier waarop je met je auto samenwerkt zal revolutionair veranderen. Dat is te danken aan het innovatieve infotainment

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL AMPERA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL AMPERA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL AMPERA. Per 1 april 2012. Opel Ampera OPEL AMPERA Vermogen (kw/pk) CO 2 -uitstoot (gr/km) Energielabel Bijtellingscategorie Prijs excl. BTW BTW Consumentenprijs incl. BTW E-REV

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

De auto die even actief is als jij.

De auto die even actief is als jij. OPEL Combo TOUR De auto die even actief is als jij. INHOUD Welke plannen je ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om helemaal aan de eisen van jouw dagelijks

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN DE NIEUWE OPEL CORSAVAN COMFORT EN KRACHT PERFECT VERENIGD. BOORDEVOL PRAKTISCHE VOORDELEN De nieuwe Opel Corsavan combineert het comfort en de rijeigenschappen van een personenwagen met de kracht en

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie