Assessment. Diep kijken en...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Assessment. Diep kijken en..."

Transcriptie

1 Assessment Diep kijken en...

2 Assessment...zeker weten. Een organisatie zou meer moeten zijn dan een toevallig zo gegroeid samenwerkingsverband. Medewerkers veel meer dan al dan niet competente functie uitvoerders. Wie langer meeloopt weet, dat het organische, minder grijpbare en planbare in een organisatie vaak een even sterke, of soms nog sterkere stuwende of remmende kracht kan zijn als de kunde en motivatie van medewerkers. Door diep te kijken, werkelijk te weten wat iemands positieve en wellicht minder positieve kanten zijn, heb je als organisatie een succesfactor in handen. Echt succesvolle organisaties zijn in staat de beste mensen op de juiste plaats te krijgen. In onze assessments onderzoeken we de rationele en emotionele kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers. Alleen door diep te kijken kun je zeker weten. Het zeker weten dat je de juiste persoon hebt voor de functie, de juiste persoon voor de positie binnen het team, betaalt zich diréct uit, maar zeker ook op lange termijn. Dat is misschien nog wel het meest aan de orde als je je als organisatie verder wilt ontwikkelen. AVOP heeft in de markt een reputatie vanwege de hoge kwaliteit van de assessments. Ook zijn we snel en uitgesproken helder in onze rapportages. We zijn daar trots op en onderscheiden ons daarmee. Telkens opnieuw verbeteren we onze methodiek. We leiden onze eigen assessment adviseurs op. AVOP is een breed gespecialiseerde organisatie met kennis op alle vakgebieden die de organisatie raken. Doordat we kwalitatief zo ontwikkeld zijn, kunnen we zowel in korte trajecten, snel en scherp, als in de lange trajecten, even scherp maar breder, een advies geven dat werkelijk raak is.

3 Diep kijken kijken doe je niet zomaar. Een goede goe ede assessment adviseur heeft daartoe talent. JJe e blijft je jezelf ezelf ontw ontwikkelen wikkelen n en je wordt stee steeds eds beter. De bre breedte edte en diepte van je kennis k is één ding. din ng. Assessments Assesssments worden pas wer werkelijk rkelijk succesvol su uccesvol als de kandidaat kandida at vertrouwen vertro ouwen heeft heeft en zzich ich openstelt voor vo oor het o onderzoek. nderzoek. Vertro Vertrouwen ouwen krijgen is een b belangrijke, elangrijke, niet te onderschatten ondersschatten voorwaarde voorwaa arde voo voorr een geslaagd onderzoek. onderzo d ek. k Wij zien n het als een compliment com mpliment plimen dat de helft h van de mensen mensen die wij onderzocht onderzocht hebben, later te terugkomt rugkomtt om mé méér éér te weten, me meer eer inzicht te ve verkrijgen rkrijgen in het eigen functioneren. functionerren. Dat betekentt dat het assessm assessment ment voorr hen per persoonlijk rsoonlijk waardevol is geweest. geweestt. Voor ons ons is het werkelijk k een kw kwestie westie van in de huid kruipen. kru uipen. U hoort van va an ons wat we hebben gezien en e we vertellen u uitsluitend datgene datg gene waar waa ar we absoluut zeker va van an zijn. D Dat is een ee en kwestie kwesttie van integriteit. in ntegriteit. Dat biedt u de gegarandeerd gegaran ndeerd heldere basis om m op voo voort rt te bou bouwen. uwen. Want Wa ant alleen met ze zeker eker wete weten, en, kunt u echt goed d aa aan n de d slag. slag l g. AVOP puur puur men menselijk, selijk, pu puur uur zakelijk

4 Assessment in de praktijk Assessments leveren een beeld op. Dat kan zijn over hoe een individu zichzelf ziet, dat kan het beeld zijn dat een organisatie van een individu heeft, of het beeld of een medewerker op de juiste plaats zit, of over capaciteiten of ontwikkelingsmogelijkheden. AVOP assessment heeft een compleet assortiment aan assessments die passen bij elke behoefte aan inzicht en zekerheid. Assessments zijn toepasbaar op de volgende gebieden: - Organisatieontwikkeling - Persoonlijke ontwikkeling Onze werkwijze Aan elk assessment gaat een zorgvuldige afstemming met de opdrachtgever vooraf. We maken als dat kan graag eerst persoonlijk kennis om u en de organisatiecultuur te leren kennen en verwachtingen goed af te kunnen stemmen. Uitwerking van de uitkomsten van het assessment vindt binnen maximaal 5 werkdagen na het assessment plaats in een specifieke en transparante rapportage op basis van de wensen van en afspraken met de opdrachtgever. Na overleg is het mogelijk op kortere termijn terugkoppeling te realiseren, telefonisch of per . - Selectie - Potentieel inschatting en beoordeling - Recruitment - Loopbaanplanning - Coaching - Management development - Training Onze uitgangspunten Bij onze assessments zoeken wij naar de persoonlijke motivatie van mensen en naar de bereidheid zelf verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling te willen nemen. Echt en blijvend veranderen doen mensen alleen als zij daar persoonlijk het belang van inzien. Daarom stellen we ons tot doel dat onze assessments bijdragen aan: - Het vergroten van inzicht in iemands functioneren, nu en in de toekomst - Het bewustzijn daarover versterken - Het kunnen formuleren van heldere doelen en het ondernemen van actie Onze internet test mogelijkheden AVOP biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om alle geautomatiseerde tests (persoonlijkheids- en intelligentietesten) die deel uitmaken van een assessment op een veilige manier via internet af te nemen. Zo kunnen tests gemaakt worden op de eigen werkplek van de deelnemer en kan een optimaal eigen tijdschema gerealiseerd worden. Onze Engelstalige assessments Assessments kunnen bij AVOP ook in het Engels afgenomen worden. Wij gebruiken daarvoor cultuurvrije intelligentietests, persoonlijkheidsvragenlijsten en open opdrachten. Engelstalige rollenspelen en interviews worden afgenomen door assessmentadviseurs met een brede ervaring in het beoordelen van Nederlandse en buitenlandse expats. Rapportage vindt plaats in het Engels. Beroepscodes en certificaten - Alle AVOP assessment adviseurs zijn lid van het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen; - AVOP leeft de NIP-code na waarmee privacy en de professionaliteit van de werkwijze gegarandeerd zijn. Om dat te bereiken doen we concrete uitspraken over wat we waarnemen tijdens het assessment.

5 De vormen van assessment op een rij U wilt een objectieve toets over de geschiktheid voor een bepaalde functie: Selectie Assessment Leidinggevende en staffuncties vanaf middenkaderniveau, sleutelposities. Onderzoek naar geschiktheid en match met de functie en functioneren op competentiegebieden. Beschrijving van het functioneren, de competentiegebieden plus de geschiktheidspositie. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een conclusie en advies. U wilt weten welke doorgroeimogelijkheden iemand heeft: Potentieel Assessment Leidinggevende en staffuncties vanaf middenkaderniveau, sleutelposities. Vooral gericht op doorgroeifuncties. Onderzoek naar geschiktheid en match met de functie en het functioneren op competentiegebieden, daarbij vooral gericht op doorgroeimogelijkheden. Beschrijving van het functioneren, de competentiegebieden plus de geschiktheidspositie aangevuld met een uitspraak over doorgroeimogelijkheden. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een conclusie en uitgebreid advies. U wilt zicht krijgen op iemands ontwikkelingsmogelijkheden en leerpunten, vertaald in begeleidingsaciviteiten: Coach Assessment Leidinggevende en staffuncties vanaf middenkaderniveau, sleutelposities. Gericht op ontwikkeling in de functie en doorgroeifuncties. Onderzoek naar geschiktheid en match met de functie en het functioneren op competentiegebieden, daarbij vooral gericht op bewustwording (inzicht) en advies. Beschrijving van het functioneren, de competentiegebieden plus de geschiktheidspositie aangevuld met een uitspraak over doorgroeimogelijkheden. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een conclusie en uitgebreid advies.

6 U wilt potentieel toetsen ten behoeve van topmanagementfuncties zoals directie en leden van de Raad van Bestuur: Rapportage in de vorm van een korte beschrijving van de persoonlijke effectiviteitscompetenties. Levertijd rapportage 3 werkdagen. VIP Assessment Topmanagement en topbestuurders. Onderzoek naar geschiktheid en match met de functie en het functioneren op competentiegebieden, met aandacht voor visie en beïnvloeden in krachtenvelden, het dragen van eindverantwoordelijkheid. U wilt inzicht in de dynamiek en de effectiviteit van de samenwerking van een duaal managementteam: Beschrijving van het functioneren, de competentiegebieden plus de geschiktheidspositie, met extra aandacht voor de context van het topmanagement of topbestuur. Duaal managementteam. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een conclusie en advies. U wilt snel een inzicht hebben van iemands functioneren op een 5-tal gedragsmatige competenties: Duaal Management Assessment Onderzoeken van de dynamiek van de duale samenwerking en de effectiviteit ervan. Beschrijving van zowel de individuele competenties als de sterktes en zwaktes ervan in relatie tot de samenwerking. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een toelichting ten aanzien van het functioneren in het team. Competence Scanner Functies op middenkader- en uitvoerend niveau. Onderzoek naar een 5-tal gedragsmatige competenties die minder gemakkelijk te achterhalen zijn in een sollicitatiegesprek, zoals resultaatgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid of bijvoorbeeld klantgerichtheid. Beschrijving van het functioneren op gedragsniveau voor de onderzochte competenties. Er wordt geen geschiktheidsuitspraak gedaan. U wilt snel zicht krijgen op de verschillende onderdelen van het intellectueel vermogen: Intelligentieonderzoek Functieonafhankelijk, gericht op verschillende onderdelen. Onderzoek van de intellectuele capaciteiten. Uitspraak over het intellectueel niveau op verschillende onderdelen. Rapportage in de vorm van een korte beschrijving per gedragscompetentie. Rapportage in de vorm van het gescoorde niveau per onderdeel. Levertijd rapportage 3 werkdagen. Levertijd dezelfde dag per . U wilt snel een inschatting hebben op enkele dieperliggende competenties die te maken hebben met de persoonlijke effectiviteit, weerbaarheid en het vermogen tot persoonlijke ontwikkeling: U wilt feedback binnen uw team vergroten of bevindingen over u zelf meetbaar maken: Focus Scanner Leidinggevende en commerciële functies en adviseursfuncties. Onderzoek naar een 5-tal competenties waaronder sensitiviteit, autonomie, introspectie en veranderingsvermogen. Dit zijn competenties behorende bij het persoonsbeeld en die lading geven op de gedragscompetenties in een functie. Beschrijving van de dieperliggende persoonsgebonden competenties. Aanbeveling met betrekking tot geschiktheid. 360 graden feedback Bestemd voor leidinggevende en staffuncties. Afhankelijk van de functie wordt een bepaald aantal competenties onderzocht. Uitspraak over perceptie van leidinggevende collega s, medewerkers, partners, persoon zelf t.a.v de effectiviteit in de praktijk. Rapportage in de vorm van cirkeldiagrammen aangevuld met concreet geformuleerd gedrag. Levertijd rapportage 3 werkdagen nadat de reacties van de respondenten ontvangen zijn.

7 U wilt onderzoeken of er sprake is van stress of burn out: Stressthermometer Functieonafhankelijk. Inventarisatie van symptomen en stressfactoren. Uitspraak over of er sprake is van stress of dreigende burn out. Er wordt tevens een advies geformuleerd. Rapportage in de vorm van een korte beschrijving van de uitgangspositie, de geïdentificeerde stressfactoren en een advies. U wilt zicht krijgen op het functioneren van het team: Groepsassessment Projectteams, managementteams. Onderzoeken van het functioneren van het individu, het individu in het team en het team als geheel. Beschrijving in diverse competentiegebieden en communicatie en beïnvloeding in groepsverband. Eventueel uitspraak over ontwikkelmogelijkheden en advies. Rapportage in de vorm van een beschrijving van de competentiegebieden; intellectueel functioneren, werkinstelling, leidinggeven, aangevuld met een toelichting ten aanzien van het functioneren in het team.

8 Overschiestraat 59A F XD Amsterdam E info@avop.nl T I Wilt u meer weten over AVOP, of over een van de AVOP producten? U kunt ons via het bovenstaande telefoonnummer en adres direct bereiken. Er zijn voor elk van onze productgroepen brochures beschikbaar. Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk te woord om u diepgaander te kunnen informeren of om een aanbod op maat voor u te maken.

Puur menselijk, Puur zakelijk. Het is precies zoals we ons voelen. Ons werk is mensenwerk. We werken en adviseren vanuit een brede visie op het

Puur menselijk, Puur zakelijk. Het is precies zoals we ons voelen. Ons werk is mensenwerk. We werken en adviseren vanuit een brede visie op het waardering Puur menselijk, Puur zakelijk. Het is precies zoals we ons voelen. Ons werk is mensenwerk. We werken en adviseren vanuit een brede visie op het ondernemingsplan. Op strategisch niveau gaan we

Nadere informatie

Organisatieontwikkeling. en Training. Organisaties veranderen...

Organisatieontwikkeling. en Training. Organisaties veranderen... Organisatieontwikkeling en Training Organisaties veranderen... Organisatieontwikkeling en Training...wanneer mensen veranderen, en veranderen van organisaties doet mensen veranderen. De wederzijdse beïnvloeding

Nadere informatie

de Carrousel Training persoonlijke competentieontwikkeling

de Carrousel Training persoonlijke competentieontwikkeling de Carrousel Training persoonlijke competentieontwikkeling Individuele competentieontwikkeling in een groep gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit Wat is de Carrousel? De Carrousel

Nadere informatie

Steeman HRD Assessment Centers

Steeman HRD Assessment Centers Steeman HRD Wijk bij Duurstede www.steemanhrd.com info@steemanhrd.com tel: +31 (0)6 2367 1321 Steeman Human Resource Development ondersteunt individuele medewerkers, teams en organisaties bij het formuleren,

Nadere informatie

van harte & lingsma Kiezen delen

van harte & lingsma Kiezen delen Kiezen delen 02 03 Persoonsgerichte assessments Wie zijn de mensen die het verschil maken binnen jouw organisatie? Wat zijn de raakvlakken tussen hun ambities en de koers van de organisatie? Wat inspireert

Nadere informatie

Informatie Talent in Balans. Talentenonderzoeken

Informatie Talent in Balans. Talentenonderzoeken Informatie Talent in Balans Talentenonderzoeken Inhoudsopgave Talent in Balans... 3 Evenwichtig meten en ontwikkelen... 3 Landelijke dekking... 3 Duurzame Ontwikkeling... 3 Visie... 4 Talentenonderzoeken...

Nadere informatie

Assessment Center voor Teamleiders

Assessment Center voor Teamleiders Assessment Center voor Teamleiders Wilt u weten of uw teamleider(s) werkelijk leidinggevende(n) zijn, of bent u daarvan al overtuigd maar vraagt u zich af of hij/zij past binnen de ontwikkelingen die uw

Nadere informatie

Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht

Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht Kwalitatief, effectief praktisch en resultaatgericht OrganisatieGroei OrganisatieGroei begeleidt en ondersteunt al meer dan 10 jaar opdrachtgevers bij het doorvoeren van veranderingen (groei) die leiden

Nadere informatie

mt&v HR Services mt&v Assessment Services

mt&v HR Services mt&v Assessment Services mt&v HR Services Organisaties hebben ambities. Het concretiseren van de ambitie van een organisatie door middel van een heldere, missie, met concrete doelstellingen en strategie, is cruciaal voor elke

Nadere informatie

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies

FINMORE. drs Paul Olie. Kwaliteit en expertise bij het invullen. van financieel administratieve functies INTERIM MANAGEMENT & Kwaliteit en expertise bij het invullen RECRUITMENT Een assessment levert een completer beeld op van drs Paul Olie een kandidaat en ondersteunt de besluitvorming van financieel administratieve

Nadere informatie

Hoe kies je de juiste persoon voor de organisatie en voor een specifieke functie?

Hoe kies je de juiste persoon voor de organisatie en voor een specifieke functie? Hoe kies je de juiste persoon voor de organisatie en voor een specifieke functie? Welke ontwikkelmogelijkheden heeft de medewerker? www.chainworksopleidingen.nl 1 De kracht van assessments Wat doet ChainWorks?

Nadere informatie

Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader

Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader Oog voor talent. Selectie en ontwikkeling van havenkader In enkele stappen naar een talentvol havenkader. 1 Talent opsporen 2 Talent ontwikkelen 3 Talent opvolgen De mini-selectietest Het assessment Verplichte

Nadere informatie

HET ASSESSMENT INFORMATIE

HET ASSESSMENT INFORMATIE HET ASSESSMENT INFORMATIE HET ASSESSMENT U bent uitgenodigd voor een assessment. In de praktijk blijkt dat bij veel kandidaten vragen leven met betrekking tot dit soort onderzoek. In het hiernavolgende

Nadere informatie

Assessment en loopbaanontwikkeling

Assessment en loopbaanontwikkeling Assessment en loopbaanontwikkeling Assessment Beter inzicht in uw menselijk kapitaal Onze visie Wij zien assessments als het meest betrouwbare instrument om talenten en ontwikkelpunten van individuele

Nadere informatie

Kenneth Smit Consulting 1

Kenneth Smit Consulting 1 Competences Assessment is een effectieve manier om kwaliteiten en ontwikkelbaar potentieel van (nieuwe) medewerkers zeer betrouwbaar en objectief in kaart te brengen middels de inzet van professionele

Nadere informatie

Assessments voor medisch specialisten

Assessments voor medisch specialisten Assessments voor medisch specialisten De juiste match De specialist draagt de medische eindverantwoordelijkheid voor de patiënt. Dat is een belangrijke en soms zware taak. Daarnaast verandert het zorglandschap

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag 2014 Verzuimland Vermelde prijzen zijn gebaseerd op het prijsniveau van 2014 Verzuimmanagement De workshop Verzuimmanagement is een ééndaagse workshop

Nadere informatie

Het Assessment Center is zeer praktisch opgezet en onze instrumenten en werkwijze zorgen ervoor dat zichtbaar wordt:

Het Assessment Center is zeer praktisch opgezet en onze instrumenten en werkwijze zorgen ervoor dat zichtbaar wordt: Inleiding Wilt u weten of uw Teamleider werkelijk een leidinggevende is, of bent u daar al van overtuigd, maar vraagt u zich af of hij/zij past binnen de ontwikkelingen die uw organisatie doormaakt? Wellicht

Nadere informatie

Experts in resultaatgericht HRM

Experts in resultaatgericht HRM Experts in resultaatgericht HRM HRM CONSULTANCY - DEVELOPMENT CENTER - E-HRM SYSTEEM 1 MENSEN BEPALEN UW RESULTAAT VISIE STRATEGIE DOELEN Steeds vaker wordt vastgesteld dat de wijze waarop het menselijk

Nadere informatie

Over kunnen, willen en passen

Over kunnen, willen en passen Testing Solutions Testen is weten Prima cv, mooie referenties. Maar hoe hoog is het kennisniveau precies? En leveren de persoon lijkheids kenmerken toegevoegde waarde aan uw organisatie? Prima motivatie,

Nadere informatie

De juiste man of vrouw op de juiste plek? KVS programma Excel

De juiste man of vrouw op de juiste plek? KVS programma Excel * De DISC methode maakt deel uit van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Meer weten over deze methodiek? Kijk op de website www.pkm.nl De juiste man of vrouw Herkenbare typen met een uitgesproken gedragsprofiel

Nadere informatie

Het onderzoeken van Persoonlijke Kwaliteiten

Het onderzoeken van Persoonlijke Kwaliteiten Het onderzoeken van Persoonlijke Kwaliteiten De Leeuw Consult Leerdam Persoonlijke kwaliteiten zijn bepalend voor succes De kwaliteiten en mogelijkheden (capaciteiten, persoonlijkheid en vaardigheden)

Nadere informatie

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.

ODC toont de essentie in vier kleuren: Natuurlijke kracht De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt. Optimale inzet en groei van uw talenten en organisatie Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke

Nadere informatie

Reflect Personeelsadvies

Reflect Personeelsadvies Werving & Selectie 1 Reflect Personeelsadvies Reflect Personeelsadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich sinds 1993 bezighoudt met loopbaanontwikkeling, individuele coaching en persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

Group Assessment helpt bedrijven en organisaties bij het nemen van de juiste beslissingen.

Group Assessment helpt bedrijven en organisaties bij het nemen van de juiste beslissingen. Group Assessment helpt bedrijven en organisaties bij het nemen van de juiste beslissingen. Contact Group Assessment Dommer van Poldersveldtweg 295 6523 CW Nijmegen (0)24-844 20 98 info@groupassessment.nl

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

Capgemini Academy Postbus 2575-3500 GN Utrecht Tel. 030 689 66 00 E-mail csopl.nl@capgemini.com. academyservices.capgemini.nl

Capgemini Academy Postbus 2575-3500 GN Utrecht Tel. 030 689 66 00 E-mail csopl.nl@capgemini.com. academyservices.capgemini.nl Capgemini Academy Postbus 2575-3500 GN Utrecht Tel. 030 689 66 00 E-mail csopl.nl@capgemini.com academyservices.capgemini.nl Van ontwikkelassessment naar Persoonlijk Ontwikkelplan 2 Inleiding U staat aan

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

Rijnconsult & Assessments

Rijnconsult & Assessments Rijnconsult & Assessments 'Rijnconsult is in staat om in korte tijd de persoon achter de medewerker te achterhalen en die te plaatsen in de context, cultuur, structuur en ambities van de organisatie.'

Nadere informatie

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten:

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten: ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN Voorbeelden opdrachten: Begeleiding bij reorganisatie en reductie van het personeelsbestand, zoals: sociaal plan, afspiegelingsoverzicht, functie-overgangsmatrix,

Nadere informatie

Brochure Strax Outplacement B.V. 2018

Brochure Strax Outplacement B.V. 2018 Brochure Strax Outplacement B.V. 2018 Outplacement Vanaf 2003 onze core business Algemeen Vanaf 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van maatwerk outplacement programma s. Sinds die tijd

Nadere informatie

Ontdek Talent. Een uniek inzicht in persoonlijke talenten

Ontdek Talent. Een uniek inzicht in persoonlijke talenten Ontdek Talent Een uniek inzicht in persoonlijke talenten Een bestemming voor iedereen Ieder individu bezit een unieke combinatie van talenten die van waarde is (voor de organisatie) en iets zegt over de

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

Basis Individuele Coaching (BIC)

Basis Individuele Coaching (BIC) Basis Individuele Coaching (BIC) 5 stappen tot het Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) Voorbereiding, uitgangspunten en stappenplan POP, competentielijst en checklist www.liannevandriel.nl Lianne van Driel

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

Ambitie, groei en ontwikkeling

Ambitie, groei en ontwikkeling Duurzaam opleiden Profijt van investeringen YSC ondersteunt organisaties op verschillende manieren bij ontwikkelingsvraagstukken. Wij streven er naar de door u gewenste resultaten te ondersteunen, niet

Nadere informatie

Op zoek naar de bakens in het werk. Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 E-mail: m.heinink@hetnet.nl

Op zoek naar de bakens in het werk. Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 E-mail: m.heinink@hetnet.nl MARJAN HEININK BUREAU VOOR COACHING, LOOPBAANADVIES & TRAINING Op zoek naar de bakens in het werk Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 Psycholoog E-mail: m.heinink@hetnet.nl Postadres : Vosmaerlaan

Nadere informatie

Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement?

Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement? Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement? Definitie outplacement Outplacement is een geheel van begeleidende diensten en adviezen die in opdracht van

Nadere informatie

INFORMATIE ASSESSMENT NIEUWE STIJL VAN WEERT+PARTNERS MALIESINGEL 39 3581 BK UTRECHT T.030-8200226 E. INFO@VANWEERT.NL WWW.VANWEERT.

INFORMATIE ASSESSMENT NIEUWE STIJL VAN WEERT+PARTNERS MALIESINGEL 39 3581 BK UTRECHT T.030-8200226 E. INFO@VANWEERT.NL WWW.VANWEERT. INFORMATIE ASSESSMENT NIEUWE STIJL VAN WEERT+PARTNERS MALIESINGEL 39 3581 BK UTRECHT T.030-8200226 E. INFO@VANWEERT.NL WWW.VANWEERT.NL Geachte xxx, U bent uitgenodigd voor een assessment en wij realiseren

Nadere informatie

Sterk in Ontwikkeling

Sterk in Ontwikkeling Sterk in Ontwikkeling Advies Training Interim Uw doelen waarmaken Uw doelen Onze opdrachtgevers hebben doelen op verschillende vlakken, bijvoorbeeld: - betere resultaten; - tevreden klanten of tevreden

Nadere informatie

Transi4e%&% leiderschap%

Transi4e%&% leiderschap% Odin development compass Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt, en mensen wilt ondersteunen in hun groei, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van iedereen. Het Odin Development

Nadere informatie

Assessment centers: wanneer wel, wanneer niet? Jo Verbeken

Assessment centers: wanneer wel, wanneer niet? Jo Verbeken Assessment centers: wanneer wel, wanneer niet? Jo Verbeken Assessment Wanneer wel Wanneer niet? Jo Verbeken 8 december 2011 2 Overzicht De assessment center methode Gedragsgerichte functieclassificatie

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position assessment Consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive

Nadere informatie

De moderne manager inspireert en stelt doelen die zin geven aan het werk. Hij of zij verbindt een team op zo n

De moderne manager inspireert en stelt doelen die zin geven aan het werk. Hij of zij verbindt een team op zo n Écht contact maken Persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie met uw omgeving Nieuwe uitdagingen, nieuwe talenten Er wordt tegenwoordig steeds vaker samengewerkt in diverse teams in tijdelijk,

Nadere informatie

De ins en outs van een assessment center programma

De ins en outs van een assessment center programma assessment coaching training INFORMATIE OVEF ASSESSMENTS Paulus Potterweg 65 6562 XK Groesbeek www.md- ACT.nl IBAN NL 79INGB 0004848016 KVK 09209172 BTW NL 817474857B01 De ins en outs van een assessment

Nadere informatie

Talenten Motivatie Analyse - de ontwikkeling van HR professionals. een samenwerking van Acerta Consult en UC Leuven Limburg

Talenten Motivatie Analyse - de ontwikkeling van HR professionals. een samenwerking van Acerta Consult en UC Leuven Limburg Talenten Motivatie Analyse - de ontwikkeling van HR professionals een samenwerking van Acerta Consult en UC Leuven Limburg Wie zijn we? Wie zijn we? Programma Toelichting TMA methodiek TMA binnen het hernieuwde

Nadere informatie

Missie-visietraject vanuit bevlogenheid. Wie zijn we? Waar staan we voor? Waar willen we naartoe?

Missie-visietraject vanuit bevlogenheid. Wie zijn we? Waar staan we voor? Waar willen we naartoe? Missie-visietraject vanuit bevlogenheid Wie zijn we? Waar staan we voor? Waar willen we naartoe? Een visie en missie ontwikkelen of nieuw leven inblazen is meer dan alleen een paar woorden op papier zetten.

Nadere informatie

Succesvolle toepassing van 360 graden feedback: De keuze van het 360 instrument en de voorbereiding op het 360 traject

Succesvolle toepassing van 360 graden feedback: De keuze van het 360 instrument en de voorbereiding op het 360 traject Succesvolle toepassing van 360 graden feedback: De keuze van het 360 instrument en de voorbereiding op het 360 traject Augustus 2011 Waar werknemers onderdeel zijn van een organisatie, wordt beoordeeld.

Nadere informatie

ASSESSMENTS 2015 SMART HRD

ASSESSMENTS 2015 SMART HRD ASSESSMENTS 2015 SMART HRD Oude Boterdijk 31 6582 AS Heumen Tel. 0654-337540 Internet: www.smarthrd.nl E-mail: p.deswart@smarthrd.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Smart HRD 3 Materialen 3 Locaties 3 Selectie-assessments

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de opdrachtgever

INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de opdrachtgever INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de opdrachtgever Centraal secretariaat: Veertien Hond 32 4003 GK TIEL T : 0344 695 900 E : info@rdta.nl I : www.rdta.nl BTW nr. NL8512.27.156B01 KvK nr. 54248671

Nadere informatie

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Programma Korte toelichting Nutri-akt Arbeidsmarkt Sollicitatieproces Zelfreflectie Sollicitatiebrief

Nadere informatie

Strijbosch Personeelsadvies

Strijbosch Personeelsadvies Strijbosch Personeelsadvies Menselijk kapitaal is een doorslaggevende succesfactor van elke organisatie. De opmars van zaken als persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP), de aandacht voor employability

Nadere informatie

Presenteer je eigen onderzoek op de Mbo Onderzoeksdag op 12 november 2015!

Presenteer je eigen onderzoek op de Mbo Onderzoeksdag op 12 november 2015! Voorstellen voor onderzoekspresentaties Mbo Onderzoeksdag Presenteer je eigen onderzoek op de Mbo Onderzoeksdag op 12 november 2015! Indienen van een voorstel kan tot en met 15 mei 2015 via e-mailadres:

Nadere informatie

Molendijk Noord JE Rijssen

Molendijk Noord JE Rijssen Molendijk Noord 80 www.invented.nl 7461 JE Rijssen info@invented.nl Invented is opgericht met als doel; Focus op kostbare zaken en duurzame groei. Hoe groter je bedrijf en hoe sneller het groeit, hoe moeilijker

Nadere informatie

De beoordeling en niveau bepaling van instromers voor de opleiding tot GGZ- Verpleegkundig Specialist

De beoordeling en niveau bepaling van instromers voor de opleiding tot GGZ- Verpleegkundig Specialist De beoordeling en niveau bepaling van instromers voor de opleiding tot GGZ- Verpleegkundig Specialist Achtergrond Vanuit de GGZ-VS opleiding is behoefte aan een instroom assessment voor studenten die geen

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de kandidaat

INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de kandidaat INFORMATIE BROCHURE van: ASSESSMENTS Voor de kandidaat Centraal secretariaat: Veertien Hond 32 4003 GK TIEL T : 0344 695 900 E : info@rdta.nl I : www.rdta.nl BTW nr. NL8512.27.156B01 KvK nr. 54248671 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat

Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat OPEN YOUR EYES Leiderschapsontwikkeling: inspiratie en resultaat Leiderschap ontwikkeling vanuit de kern Leiderschap is van grote invloed op de resultaten van de organisatie. Hoe kunnen we onze ambities

Nadere informatie

Training & Ontwikkeling

Training & Ontwikkeling Inleiding FOCUS Leren & Ontwikkelen uit Wormerveer is een sterk groeiende Human Resources Development dienstverlener met een duidelijke focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. Wij onderscheiden

Nadere informatie

ASSESSMENT The Right Profile

ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT De basis van een succesvolle onderneming wordt gevormd door zijn werknemers. De concurrentiekracht van een bedrijf wordt bepaald door de snelheid waaraan ze zich

Nadere informatie

Kwetsbare kracht. Natuurlijke kracht. Potentieel talent. Onbekend gebied

Kwetsbare kracht. Natuurlijke kracht. Potentieel talent. Onbekend gebied Optimale inzet en groei van uw talenten en organisatie Wanneer u in uw organisatie teams vormt of ontwikkelt en mensen wilt inzetten vanuit hun natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke

Nadere informatie

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Columbustraining Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel Wil ook jij met

Nadere informatie

TELEFONISCHE INTAKE PROCEDURE

TELEFONISCHE INTAKE PROCEDURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING TELEFONISCHE INTAKE PROCEDURE In dlo / coach materiaal In deze briefing geef ik je een aantal overwegingen om als achtergrond/kader mee te nemen tijdens de telefonische intake.

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd. Voorjaar 2019 Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd. Voorjaar 2019 Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

De beide methodieken worden in dit document beschreven. Afgesloten wordt met een vergelijkende analyse op gebied van toepasbaarheid.

De beide methodieken worden in dit document beschreven. Afgesloten wordt met een vergelijkende analyse op gebied van toepasbaarheid. Gedragsanalyses Haal meer uit je mensen Waarom functioneert de ene medewerker beter in een bepaalde functie dan de andere? Waarom voelt de ene medewerker zich thuis in zijn werkomgeving en is de ander

Nadere informatie

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Inspirerend Management Development in de zorg Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Behoefte aan effectief leiderschap Vergroting van de invloed van de politiek en zorgverzekeraars

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Ondersteuning bij sollicitatie

Ondersteuning bij sollicitatie Ondersteuning bij sollicitatie Programma 1. Inleiding 2. Procedure en praktische info 3. Overzicht mogelijke proeven 3.1 Préselectie / schriftelijke proef 3.2 Vaardigheidsproef 3.3 Rollenspel 3.4 Psychotechnische

Nadere informatie

DE METHODIEK VAN DE ODC

DE METHODIEK VAN DE ODC DE METHODIEK VAN DE ODC Wetenschappelijke onderbouwing en achtergrond BRON: Groot Psychologisch Modellen Boek, 65 modellen voor ontplooiing van jezelf e.a. Anthon van der Horst, Marcel Wanrooy, Hanno Meyer,

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter

Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan. Naam student: Maes Pieter BACHELOR NA BACHELOR ADVANCED BUSINESS MANAGEMENT Logboek persoonlijk ontwikkelingsplan persoonlijk actieplan Naam student: Maes Pieter 2011-2012 POP EERSTE GEKOZEN ALGEMENE COMPETENTIE: OPBOUWEN VAN EEN

Nadere informatie

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC Project-, Programma- en AdviesCentrum Resultaten die eruit springen PPAC Binnen Veiligheid en Justitie groeit het belang van projectmatig en programmatisch werken. Ook neemt de behoefte toe om medewerkers

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Informatie en organisatie. Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden

Informatie en organisatie. Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden Informatie en organisatie Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden De organisatie moet meer nadruk op efficiency dan op nieuwe uitdagingen leggen De

Nadere informatie

Reflect Personeelsadvies Assessment op maat

Reflect Personeelsadvies Assessment op maat Reflect Personeelsadvies Assessment op maat Reflect Assessment 1 Reflect Personeelsadvies Reflect Personeelsadvies is een professioneel, kleinschalig adviesbureau dat sinds 1993 gericht is op het gebied

Nadere informatie

Toezicht en Handhaving:

Toezicht en Handhaving: HR services Toezicht en Handhaving: People make Senze... Dat is waar Senze voor staat. Sinds de oprichting van Senze als trainings- en adviesbureau staan mensen en hun ontwikkeling centraal in onze dienstverlening.

Nadere informatie

Your Career in Control Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management

Your Career in Control Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management Potential Programma voor logistiek en Supply Chain management Programma en doelgroep Your Career in Control voorziet in de ontwikkelbehoefte van potentials in de logistieke en supply chain omgeving. Het

Nadere informatie

STRESS- & BURN-OUT PREVENTIE

STRESS- & BURN-OUT PREVENTIE STRESS- & BURN-OUT PREVENTIE Stress en burn-out: voedingsbodem voor verzuim 4 Stress in cijfers: een harde realiteit 6 Onze aanpak 8 STAP 1 / Scan 10 STAP 2 / Advies 11 STAP 3 / Actie 12 Uitbreiding naar

Nadere informatie

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma Young Professional programma Voorbeeld van de opbouw van een YP programma 1 Flow van het programma: Het programma Intake (½ dag) Ik & mijn leiderschap (2 dagen groepsprogramma) Ik & de ander (2 dagen groepsprogramma)

Nadere informatie

Selectie-assessment. Overeenkomstig de beroepsethische gedragsregels van het Nederlands Instituut voor

Selectie-assessment. Overeenkomstig de beroepsethische gedragsregels van het Nederlands Instituut voor Selectie-assessment Opdrachtgever V. Oorbeeld B.V. Deelnemer Dhr. X. Geboortedatum 01-01-1991 onderzoek 01-06-2017 Overeenkomstig de beroepsethische gedragsregels van het Nederlands Instituut voor Psychologen

Nadere informatie

De sleutel tot StraX. Vitaal, inzetbaar en toekomstbestendig

De sleutel tot StraX. Vitaal, inzetbaar en toekomstbestendig De sleutel tot StraX Vitaal, inzetbaar en toekomstbestendig Voor medewerkers van de publieke omroep en organisaties die onder de cao van de publieke omroep vallen hebben wij een compact maar intensief

Nadere informatie

VITALITEITSMANAGEMENT

VITALITEITSMANAGEMENT (0 reviews) VITALITEITSMANAGEMENT DOOR INZICHT EN EEN VOORBEELDROL DE VITALITEIT OP PEIL Een organisatie is zo gezond als de mensen die er werken. Je wilt dat jouw medewerkers energiek en met plezier aan

Nadere informatie

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM.

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. WHITEPAPER DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. MPROOF.NL 2 MPROOF.NL GEGARANDEERDE RESULTATEN VOOR UW SERVICEORGANISATIE. IT Service Management implementeren is een omvangrijke klus. Het geheim is een naadloze

Nadere informatie

Profiel Selector. Kiezen van competenties voor resultaten Voorbeeldrapportage P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E

Profiel Selector. Kiezen van competenties voor resultaten Voorbeeldrapportage P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Profiel Selector Kiezen van competenties voor resultaten Voorbeeldrapportage P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90

Nadere informatie

Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma

Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma Inleiding De Master of Crisis and Public Order Management (MCPM) is een opleiding op masterniveau. Om tot

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Simpel en snel leren op je werk Bij Ik Overtref Me geloven we dat jij alles in huis hebt om een succesvolle professional te zijn. Je wilt alleen af en toe een duwtje in

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

a growing experience Iedereen coach?! Hoe het thema coaching succesvol ingang doen vinden in organisaties. powered by

a growing experience Iedereen coach?! Hoe het thema coaching succesvol ingang doen vinden in organisaties. powered by a growing experience Iedereen coach?! Hoe het thema coaching succesvol ingang doen vinden in organisaties. Wat is coaching? a growing experience De coaching kubus Segers, Vloeberghs & Henderickx, Academy

Nadere informatie

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee!

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee! NovaWork Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers Iedereen doet mee! NovaWork helpt mensen met een forse afstand tot de arbeidsmarkt op de zoektocht naar zinvol en passend

Nadere informatie

smartops people analytics

smartops people analytics smartops people analytics Introductie De organisatie zoals we die kennen is aan het veranderen. Technologische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden zorgen dat onze manier van werken verandert. Waar veel

Nadere informatie

Mensen Motiveren. door Stephan Vanhaverbeke Certified NLP Trainer. @CoachSteff

Mensen Motiveren. door Stephan Vanhaverbeke Certified NLP Trainer. @CoachSteff Mensen Motiveren door Stephan Vanhaverbeke Certified NLP Trainer @CoachSteff Hoe je mensen in beweging kan zetten Kennismaking Wat wil je graag meenemen? Inhoud De context De perceptie De dip De voorkeuren

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Talent Motivatie Analyse

Talent Motivatie Analyse Talent Motivatie Analyse Talent Motivatie Analyse (of TMA) De TMA scan geeft een schets van uw persoonlijke 'blauwdruk'. Het is een instrument dat inzicht geeft in uw drijfveren en talenten. Als professional

Nadere informatie

WERELDS Diversiteits-trainingen

WERELDS Diversiteits-trainingen WERELDS Diversiteits-trainingen Diversiteitsmanagement Interculturele Communicatie Diversiteit voor politici Interculturele personele gespreksvoering Integreren in uw organisatie (voor allochtone medewerkers)

Nadere informatie