Dienstencheques Drechtsteden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstencheques Drechtsteden"

Transcriptie

1 Dienstencheques Drechtsteden voor extra hulp in het huishouden Heeft u al hulp bij het huishouden en wilt u graag af en toe extra hulp? Bijvoorbeeld voor het ramen wassen, de grote schoonmaak of het wassen van de gordijnen? Of bent u als zelfstandig wonend oudere meer geholpen met ondersteuning bij wekelijks terugkerende huishoudelijke activiteiten zoals strijken, sanitair poetsen of samen boodschappen doen? Met het kopen van gemeentelijke dienstencheques, die u verzilvert bij Thuiszorg Zorggroep Crabbehoff, is dit soort extra huishoudelijke hulp snel geregeld.

2 Dienstencheques Drechtsteden voor extra hulp in het huishouden Wat zijn dienstencheques? In 2015 en 2016 stellen de Drechtsteden-gemeenten dienstencheques beschikbaar. Met deze cheques kunnen inwoners met een Wmo indicatie voor Huishoudelijke Ondersteuning extra huishoudelijke hulp inkopen. Deze groep kan een onbeperkt aantal cheques per jaar aanvragen, echter per keer maximaal 27 tegelijk. Vanaf september 2015 is de dienstencheque ook beschikbaar voor alle inwoners van 75 jaar of ouder. Deze groep kan per jaar maximaal 40 cheques aanvragen. Waar koopt u de dienstencheque? Via de website kunt u na registratie, één of meerdere dienstencheques kopen. Uw aanvraag komt via de gemeente bij onze thuiszorgplanner terecht en wij nemen contact op over uw wensen en de uitvoering. Op de website krijgt u een persoonlijke pagina met een overzicht van door u aangekochte en verzilverde cheques. Een dienstencheque waarmee u één uur huishoudelijk hulp inkoopt kost 6,50. Let op! Er geldt een limiet aan het aantal beschikbare cheques per jaar. Dus op is op. Over geld gesproken Dienstencheques kosten 6,50 per uur. U kunt meerdere cheques tegelijk kopen. Voor inwoners met een Wmoindicatie geldt een max. van 27 stuks per keer. Inwoners van 75 jaar en ouder mogen per jaar maximaal 40 cheques aanvragen. Gekochte cheques kunnen tot 31 december 2016 worden ingewisseld. De kosten voor dienstencheques zijn niet afhankelijk van het inkomen en er wordt geen eigen bijdrage via het CAK berekend. Voor vragen over deze vorm van dienstverlening, kunt u - op werkdagen - telefonisch contact opnemen met: De Zorgwinkel (078) De coördinator servicediensten of de teamleider huishoudelijke thuiszorg

3 Was- en strijkservice Wassalon Joke verzorgt het voor u Wilt u de was uitbesteden of is degene die normaal de was voor u verzorgd door vakantie of ziekte even niet in staat om u te helpen? Dan is de was- en strijkservice van Wassalon Joke een prima oplossing. Hoe werkt het? Wassalon Joke haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed - op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip - bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken. De was komt op een vooraf afgesproken werkdag retour.

4 Was- en strijkservice van Wassalon Joke Toulonselaan 92, 3312 EW Dordrecht Hoe bestelt u Wassalon Joke? U kunt telefonisch contact opnemen met mevrouw Joke Aartse via (078) U spreekt met haar af wanneer de was bij u wordt opgehaald en retour gebracht. Wanneer u met vaste regelmaat gebruikmaakt van de was- en strijkservice kunt u rekenen op veelal gelijkblijvende haal- en bezorgtijden. Op woensdag en vrijdag wordt er geen was opgehaald of gebracht. Naast de was- en strijkservice kunt u via Wassalon Joke ook kleding laten stomen. Over geld gesproken Een was van maximaal 5 kg (wassen, drogen, vouwen) 15,50 Een was van 7 kilo 19,50 en van 10 kilo 30,00 Voor bewoners van Henri Polakhof en Dubbelmonde is de haal- en brengservice gratis zolang er meerdere bewoners gebruik maken van de was- en strijkservice. Stuksprijzen strijken Overhemd/blouse op hanger 2,50 Dekbedovertrek 1persoon 2,75 Lakens 1,75 Slopen 1,00 Theedoek/Servetten 0,50 Tafellakens gesteven 3,50 Pantalon op hanger 3,50 U kunt kiezen voor contant betalen bij aflevering van de schone was of het per post ontvangen van een maandelijkse verzamelfactuur. De toeslag voor een factuur is 2,50 Tip Wassalon Joke geeft stempelkaarten uit. Bij een volle kaart (10 keer) is de volgende wasbeurt gratis.

5 Was- en strijkservice Stomerij De Stoomshop verzorgt het voor u Wilt u de was uitbesteden of is degene die normaal de was voor u verzorgd door vakantie of ziekte even niet in staat om u te helpen? Dan is de was- en strijkservice van Stomerij De Stoomshop een prima oplossing. Hoe werkt het? Stomerij De Stoomshop haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed - op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip - bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken. De was komt op een vooraf afgesproken werkdag retour.

6 Stomerij De Stoomshop Van Oldenbarneveltplein 24, 3317 EP Dordrecht Hoe bestelt u Stomerij De Stoomshop? U kunt telefonisch contact opnemen via (078) Mailen naar stoomshop@yahoo.com of even binnen lopen in de winkel. De winkel is te vinden bij Winkelcentrum Crabbehoff, naast het AVIA tankstation. Wassen en stomen gebeurt in eigen huis. Wanneer u met vaste regelmaat gebruikmaakt van de was- en strijkservice kunt u rekenen op veelal gelijkblijvende haal- en bezorgtijden. Spoedservice behoort tot de mogelijkheden. Bij Stomerij De Stoomshop kunt u ook kleding laten repareren. Over geld gesproken Een gesorteerde was tot maximaal 5 kg kost 13,90 Een was van 10 kilo kost 27,80 Stuksprijzen strijken Blouse / Overhemd 2,50 T-shirt / Polo 1,50 Pantalon zonder vouw 1,50 Pantalon met vouw 2,50 Voor een complete prijslijst kunt u contact opnemen met De Stoomshop. U kunt kiezen voor contant betalen bij aflevering van de schone was of het per post ontvangen van een maandelijkse verzamelfactuur. Aan deze laatste optie zijn geen extra kosten verbonden.

7 Was- en strijkservice Stomerij & Wasserij Drechtsteden verzorgt het voor u Wilt u de was uitbesteden of is degene die normaal de was voor u verzorgd door vakantie of ziekte even niet in staat om u te helpen? Dan is de was- en strijkservice van Stomerij&Wasserij Drechtsteden een prima oplossing. Hoe werkt het? Stomerij&Wasserij Drechtsteden haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed - op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip - bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken. De was komt op een vooraf afgesproken werkdag retour.

8 Stomerij & Wasserij Drechtsteden Zuidendijk 314, 3329 LD Dordrecht Hoe bestelt u Stomerij & Wasserij Drechtsteden? U kunt zich aanmelden via de website per info@stomerijdrechtsteden.nl of telefonisch (078) U overlegt in het gesprek op welk tijdstip de was bij u wordt opgehaald en gebracht. U kunt ook altijd even bellen voor een wasadvies. De was dient u aan te leveren in een door SWD geleverde blauwe waszak. De door ons perfect voorgesorteerde was gaat - op de juiste temperatuur - in een wasmachine en wordt niet vermengd met was van anderen. De was wordt aansluitend gedroogd en gevouwen. In Henri Polakhof wordt de was op maandagmorgen opgehaald en dinsdagmorgen weer retour bezorgd. Voor Dubbelmonde geldt: dinsdagmorgen was ophalen en donderdagochtend terugbrengen. Stomerijservice Kleding wordt chemisch gereinigd/gestoomd, geperst en gestreken en op een hanger met plastic hoes weer bij u afgeleverd. Over geld gesproken Een was van ongeveer 4 kg kost 20,75. U ontvangt de factuur per of post. Dekbedovertrekken, slopen, servetten en (tafel)lakens 4,95 Stomen pantalon 06,25 colbert/dames colbert 07,50 kostuumvest 03,75 japon 07,95 rok 06,25 overhemd 03,50 blouse 06,00 regenjas/mantel 13,95 windjack 11,95 korte mantel 11,95 eenpersoonsdekbed 17,50 tweepersoonsdekbed 21,50 Gordijnen per m2 3,50 Hoe betaalt u? Betaling via bankoverschrijving, contant of pinpas.

9 Zelf wassen, drogen en strijken Wasserettes In Dubbelmonde en Henri Polakhof kunt u gebruik maken van onze wasserettes. De wasserettes bevinden zich op de begane grond. Elke wasserette is voorzien van een vouw- en strijkruimte, een zitje en tijdschriften.

10 Zelf wassen, drogen en strijken - Wasserettes In Dubbelmonde en Henri Polakhof kunt u gebruik maken van onze wasserettes. De wasserettes bevinden zich op de begane grond. Elke wasserette is voorzien van een vouw- en strijkruimte, een zitje en tijdschriften. Hoe werkt het? Voor het gebruik van de wasmachines en de drogers heeft u speciale munten nodig. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de kassa s van de restaurants De Grand Salon en De Koningshoff. De wasmachines starten na het inwerpen van munten. Zeep en wasverzachter worden automatisch toegevoegd. Ook de naast de wasmachine geplaatste droger start pas na het inwerpen van een munt. De gedroogde was kunt u in de strijkruimte vouwen en/of strijken. Als de wasmachine al in gebruik is, kunt u uw wasmand op de wachtplek plaatsen en terugkomen tegen de tijd dat de resterende wastijd is verstreken. Die tijd wordt aangegeven op de display van de wasmachine. Het wassen van uw wasgoed in de wasserette is op eigen risico. Tip: Gebruik van een wasmand, voorzien van uw naam en huisnummer, is aan te bevelen. Er bestaan ook wasmanden op wieltjes, zodat u de was niet hoeft te dragen. Over geld gesproken Munten 3,00 per stuk. Een volledige was- en droogbeurt kost 2 munten. Een zakje met 10 munten kost 25,00.

Adviezen en informatie over de Viattence wasservice

Adviezen en informatie over de Viattence wasservice Adviezen en informatie over de Viattence wasservice Welkom bij Viattence! U woont op dit moment bij Viattence of u komt binnenkort in één van onze locaties wonen en daar hoort ook bij dat uw was gedaan

Nadere informatie

Wasbrochure: Informatie over het wassen van kleding en linnengoed

Wasbrochure: Informatie over het wassen van kleding en linnengoed Wasbrochure: Informatie over het wassen van kleding en linnengoed Stichting Duinrust September 2013 versie 7.0 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Soorten was 3. Wasverzorging 4. Kosten & facturering

Nadere informatie

U hoeft deze artikelen dus niet zelf mee te nemen nu u bij ons komt wonen en u hoeft ook niet te betalen voor het gebruik van deze artikelen.

U hoeft deze artikelen dus niet zelf mee te nemen nu u bij ons komt wonen en u hoeft ook niet te betalen voor het gebruik van deze artikelen. Memo Aan : Cliënten Careyn Betreft : Informatie rondom linnengoed en de was Welkom Hartelijk welkom bij Careyn. Nu u bij ons komt wonen, zijn er natuurlijk vele zaken die geregeld moeten worden. In deze

Nadere informatie

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging van kleding en linnengoed Als u in het Mennistenerf woont, dan heeft u over het algemeen geen eigen wasmachine meer en kunt u dus

Nadere informatie

Wasservice wasserij Smeele

Wasservice wasserij Smeele Wasservice wasserij Smeele Wasserij Smeele is een bedrijf dat al sinds 2 mei 1822 door de familie Smeele gerund wordt. De huidige leiding is al sinds 1984 in functie, zodat we kunnen zeggen dat zij de

Nadere informatie

Wasservice wasserij Smeele

Wasservice wasserij Smeele Wasservice wasserij Smeele Wasserij Smeele is een bedrijf dat al sinds 2 mei 1822 door de familie Smeele gerund wordt. De huidige leiding is al sinds 1984 in functie, zodat we kunnen zeggen dat zij de

Nadere informatie

5. Kan ik informatie van loket Elz ook op papier toegestuurd krijgen? Ja, dat kan altijd. Belt u hiervoor met het loket op (076) 502 40 25.

5. Kan ik informatie van loket Elz ook op papier toegestuurd krijgen? Ja, dat kan altijd. Belt u hiervoor met het loket op (076) 502 40 25. Veelgestelde vragen pgb-beleid Huishoudelijke Ondersteuning vanaf 1 januari 2017 Algemeen 1. Wat is het doel van de maatregel om over te gaan op resultaatgerichte huishoudelijke hulp? Alle gemeenten krijgen

Nadere informatie

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Wasverzorging. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Wasverzorging van kleding en linnengoed Als u in het Mennistenerf woont, dan heeft u over het algemeen geen eigen wasmachine meer en kunt u dus

Nadere informatie

Aan cliënten van de Florence verzorgings- en verpleeghuizen en/of hun cliëntvertegenwoordigers 55/VPU

Aan cliënten van de Florence verzorgings- en verpleeghuizen en/of hun cliëntvertegenwoordigers 55/VPU Locatie/wijk Aan cliënten van de Florence verzorgings- en verpleeghuizen en/of hun cliëntvertegenwoordigers Telefoon Fax Website www.florence-zorg.nl + E-mail Telefoon Datum 17 oktober 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Wasbrochure. Informatie over het (laten) wassen van uw linnengoed en kleding

Wasbrochure. Informatie over het (laten) wassen van uw linnengoed en kleding Informatie over het (laten) wassen van uw linnengoed en kleding In deze brochure willen wij uiteenzetten hoe de wasverzorging voor cliënten van Marente is geregeld en hoe u er, als (toekomstig) cliënt

Nadere informatie

De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015

De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015 De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015 Agenda Welkom Het huidige wasprogramma De aanleiding voor de verandering Het proces en besluitvorming De verandering De nieuwe

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) Doel: alle burgers doen mee in de maatschappij. Waar nodig ondersteunt de gemeente.

Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) Doel: alle burgers doen mee in de maatschappij. Waar nodig ondersteunt de gemeente. Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) Doel: alle burgers doen mee in de maatschappij. Waar nodig ondersteunt de gemeente. Ondersteunen? Zorgen voor ontmoetingsplekken in de wijk Bieden van opvoed- en

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u?

Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? hoorn.nl Hulp bij het huishouden Wat doet de gemeente voor u? Bent u door lichamelijke of psychische beperkingen niet meer in staat uw huishouden te

Nadere informatie

Informatiebrochure cliënten. 1. Procedure... 1.1 Wassen/drogen/afwerken 1.2 Chemisch reinigen 1.3 Interne distributie 1.4 Kosten

Informatiebrochure cliënten. 1. Procedure... 1.1 Wassen/drogen/afwerken 1.2 Chemisch reinigen 1.3 Interne distributie 1.4 Kosten Informatiebrochure cliënten INHOUD 1. Procedure... 1.1 Wassen/drogen/afwerken 1.2 Chemisch reinigen 1.3 Interne distributie 1.4 Kosten 2. Persoonsgebonden artikelen... 2.1 Aanschafadviezen kleding 2.2

Nadere informatie

Richtlijn waskosten zorginstellingen

Richtlijn waskosten zorginstellingen Richtlijn waskosten zorginstellingen Dorian Kreetz Onderzoek & Advies 22 maart 2012 Inleiding Aanleiding onderzoek Uitgangspunten Onderzoek Verschillende wasvoorzieningen Richtlijn Conclusies Aanleiding

Nadere informatie

Reglement strijkatelier RIMPELVRIJ Een initiatief van de. VZW Storzo Sint-Truidensestnwg 37/2 3440 Zoutleeuw

Reglement strijkatelier RIMPELVRIJ Een initiatief van de. VZW Storzo Sint-Truidensestnwg 37/2 3440 Zoutleeuw Reglement strijkatelier RIMPELVRIJ Een initiatief van de VZW Storzo Sint-Truidensestnwg 37/2 3440 Zoutleeuw 1. Wat is een strijkatelier? Vzw storzo is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques.

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

Folder linnenvoorziening: Uw kleding, onze zorg

Folder linnenvoorziening: Uw kleding, onze zorg Folder linnenvoorziening: Uw kleding, onze zorg In deze folder vindt u informatie over onder andere het reinigen en merken van uw kleding en daarnaast zijn er belangrijke adviezen, informatie, afspraken

Nadere informatie

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Wonen Vivium Torenhof. Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis dichtbij het

Nadere informatie

Wassen en de wasmachine bedienen.

Wassen en de wasmachine bedienen. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Wassen en de wasmachine bedienen. Stap 1. Leg wat er gewassen moet worden bij elkaar. Dat wil zeggen: zoek het wasgoed uit. Daarvoor moet

Nadere informatie

Bibliotheek aan huis

Bibliotheek aan huis Bibliotheek aan huis Gratis service voor leden van de Bibliotheek AanZet Leest u graag, maar kunt u vanwege fysieke redenen niet naar de bibliotheek komen? Dan kunt u gebruikmaken van de gratis ledenservice

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen

Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen Dienstverlening en tarieven in verzorgingshuizen DIENSTVERLENING EN TARIEVEN Hartelijk welkom, Binnenkort verhuist u naar een verzorgingshuis van Omring. Met deze brochure willen wij u informeren over

Nadere informatie

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien

Kapsalons. Goed gekapt en er verzorgd uitzien Kapsalons Goed gekapt en er verzorgd uitzien Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de woonzorgcentra Crabbehoff en Dubbelmonde. Beide

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden GroenekruisDomicura: voor alle zorg bij u thuis Als het om uw gezondheid gaat, of om die van uw kind of iemand anders die u dierbaar is, dan neemt u geen enkel risico. Dan is alleen

Nadere informatie

Onze ref.: versie Raalte, 2018

Onze ref.: versie Raalte, 2018 Onze ref.: versie 2018.7 Raalte, 2018 Betreft: Wasservice Driezorg Welkom nieuwe cliënt van Driezorg, Bij een verhuizing zijn er altijd veel zaken te regelen. Wij nemen u graag de zorg uit handen als het

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Wonen zoals u dat wilt

Wonen zoals u dat wilt Wonen zoals u dat wilt Zelfstandig wonen bij Zorggroep Crabbehoff Zelfstandig, comfortabel en verzorgd wonen in een groene omgeving in Dordrecht? Zorggroep Crabbehoff verhuurt eigentijdse ouderenwoningen

Nadere informatie

Wasverzorging Laverhof Locaties Cunera en De Bongerd. Informatiebrochure. Heeswijk,

Wasverzorging Laverhof Locaties Cunera en De Bongerd. Informatiebrochure. Heeswijk, Wasverzorging Laverhof Locaties Cunera en De Bongerd Informatiebrochure Heeswijk, 15 januari 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Merken... 4 2. Pakketkeuze De Bongerd / Cunera... 6 3. Wasverzorging TOP-kamer...11 4.

Nadere informatie

WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen)

WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen) ALGEMENE INFORMATIE WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen) Algemene toelichting Hebt u een beperking, een chronisch psychisch- of psychosociaal probleem

Nadere informatie

Advies aan te schaffen hoeveelheid kleding: Dames:

Advies aan te schaffen hoeveelheid kleding: Dames: Advies aan te schaffen hoeveelheid kleding: Dames: ADVIES AANTAL KLEDINGSTUK 2 Jas of mantel per seizoen (zomer/winter) 2 Sjaal of das handschoenen 7 Vesten of truien 20 (30) Onderbroeken (*) 20 (30) Onderhemden

Nadere informatie

Reiniging persoonlijke kleding

Reiniging persoonlijke kleding Reiniging persoonlijke kleding algemene informatie Pagina 1 van 7 Inhoud Inleiding 1. Merken van kleding 3 2. Kledingadvies 4 2.1. Kwaliteit van de kleding 4 2.2. Advies kledinghoeveelheid dames 5 2.3.

Nadere informatie

Leerjaar 2: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A

Leerjaar 2: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A Leerjaar 2: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A Thema 5: : Thema 5 1 Introles De leerling weet hoe de was gesorteerd, gewassen, gedroogd, gestreken, gevouwen en opgeruimd moet

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Zorgeloos wonen Vivium Torenhof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 in Wonen of! Torenh Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Wonen in Vivium Torenhof Thuis

Nadere informatie

MAATWERK IN PERSOONSWAS

MAATWERK IN PERSOONSWAS MAATWERK IN PERSOONSWAS Dankzij de onzichtbare Synergy Identification tag Samen voor de grote PLUS Veranderende eisen Doordat cliënten steeds vaker zelf de kosten voor het wassen moeten betalen, worden

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing

Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Welkom in Kaailanden Praktische informatie voor verhuizing Kaailanden, praktische informatie voor verhuizing, maart 2016 1 Welkom in Kaailanden! Welkom in Kaailanden!... 3 Praktische zaken voor verhuizing...

Nadere informatie

Huurprijs vanaf 3 weken gebruik# 0,230 per ingestoken stuk, per week Afkoopprijs indien niet retour binnen 27 weken of kapot 31,220 per stuk

Huurprijs vanaf 3 weken gebruik# 0,230 per ingestoken stuk, per week Afkoopprijs indien niet retour binnen 27 weken of kapot 31,220 per stuk Tarievenlijst A59 (GGZ Oost Brabant, Reinier van Arkel, GGZ WNB, Mondriaan, VVGI, Novadic Kentron, De Viersprong, Emergis Tarievenlijst 2018 Linnenverhuur-basispakket 1 Steeklaken 0,390 per stuk 2 Hoeslaken

Nadere informatie

Informatie voor verhuizing

Informatie voor verhuizing Informatie voor verhuizing De Stouwe, informatiemap 1, augustus 2014 1 Informatie voor verhuizing Wat u hoort te weten voordat u naar uw appartement van een woonzorgcentrum van De Stouwe verhuist Inleiding...

Nadere informatie

WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen)

WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen) WMO/HULP BIJ HET HUISHOUDEN (Gemeenten Lisse, Noordwijk en Teylingen) Algemene toelichting Hebt u een beperking, een chronisch psychisch- of psychosociaal probleem en bent u niet in staat om (al het) huishoudelijke

Nadere informatie

Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel /

Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel / Résidence met Zorg Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk tel 0113 307110 / 06 30113676 www.landgoedrijckholt.nl Deze brochure is opgesteld om u inzicht te geven in de financiële consequenties van het wonen

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Eper Stoom- en Wasserij Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Normtijden hulp bij het huishouden

Normtijden hulp bij het huishouden Bijlage 1 Normtijden hulp bij het huishouden Schoonmaaktaken Algemene voorziening voor schoonmaakondersteuning) / boodschappen doen Het doen van boodschappen voor het dagelijkse leven Hieronder vallen

Nadere informatie

1. Taken schoonmaakondersteuning

1. Taken schoonmaakondersteuning Bijlage 2 Normtijden huishoudelijke ondersteuning Als bedoeld in artikel 6.24. Deze normtijden zijn richtinggevend voor het indiceren van huishoudelijke ondersteuning. De ondersteuningsvraag van de cliënt

Nadere informatie

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof Informatiebrochure Service en Dienstverlening Afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed Bloesemhof, Coninckshof, Parkhof en Vijverhof Tijdens uw verblijf in één van de locaties van De Rijnhoven zijn veel zaken

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

Zorg voor uw kleding bij Zorgcombinatie Marga Klompé

Zorg voor uw kleding bij Zorgcombinatie Marga Klompé Zorg voor uw kleding bij Zorgcombinatie Marga Klompé Zorg voor uw kleding Wanneer u bij Zorgcombinatie Marga Klompé woont, heeft u ook zorg voor uw kleding en linnengoed. Dat moet gewassen en gestreken

Nadere informatie

> Inhoud. Colofon. ISBN Copyright 2014 Uitgeverij Edu Actief b.v. Derde druk/eerste oplage

> Inhoud. Colofon. ISBN Copyright 2014 Uitgeverij Edu Actief b.v. Derde druk/eerste oplage De was verzorgen > Inhoud > Cursus: De was verzorgen 5 > Tekstbron: De was verzorgen 32 > Project: Instructieboekje voor het behandelen van vlekken 53 > Training: De was verzorgen 63 > BPV: De was verzorgen

Nadere informatie

Tarievenmap niet-wlz-diensten 2017

Tarievenmap niet-wlz-diensten 2017 Tarievenmap niet-wlz-diensten 2017 M. van den Hove, beleidsmedewerker Centrum voor Epilepsiewoonzorg December 2016 1 Tarievenmap niet-wlz-diensten 2017 Inleiding Zie de brochure Wlz-zorg van Kempenhaeghe

Nadere informatie

Zorg voor uw kleding. Ieder mens telt

Zorg voor uw kleding. Ieder mens telt Zorg voor uw kleding Ieder mens telt Zorg voor uw kleding Wanneer u bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) woont, heeft u ook zorg voor uw kleding en linnengoed. Dat moet gewassen en gestreken

Nadere informatie

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Zou het profiel Zorg & Welzijn bij jou passen? Een onderdeel

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Een overzicht van producten en diensten bij verblijf bij Siloah

Wie betaalt wat? Een overzicht van producten en diensten bij verblijf bij Siloah Wie betaalt wat? Een overzicht van producten en diensten bij verblijf bij, versie 3.0, september 2013 Voor alle informatie geldt: wijzigingen voorbehouden. Kijk voor de meest actuele informatie op www.siloah.nl.

Nadere informatie

Informatie over wettelijke verstrekkingen en andere diensten

Informatie over wettelijke verstrekkingen en andere diensten VERSTREKKINGEN BIJ VERBLIJF GGZ WNB Informatie over wettelijke verstrekkingen en andere diensten OVER DEZE FOLDER U verblijft of woont binnen GGZ WNB. We hopen dat u zich daar thuis voelt. We informeren

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS HUISREGLEMENT van ZORGGROEP TELLENS INHOUD ALGEMEEN... 3 INFORMATIE... 3 WONEN... 3 HET APPARTEMENT... 3 SIGNAAL VOOR TELEVISIE EN RADIO... 4 TELEFOON... 4 OPLADEN ELEKTRISCHE HULPMIDDELEN... 4 HUISDIEREN...

Nadere informatie

Eigen bijdragen en tarieven voor aanvullende dienstverlening van SZR

Eigen bijdragen en tarieven voor aanvullende dienstverlening van SZR Eigen bijdragen en tarieven voor aanvullende dienstverlening van SZR Zorgcentra Rivierenland hanteert de landelijke algemene voorwaarden bij het leveren van zorg. Deze voorwaarden worden bij de start van

Nadere informatie

Het nieuwe Westerwatering

Het nieuwe Westerwatering Verzorgd wonen Het nieuwe Westerwatering voor gezelligheid en ondersteuning Evean. Midden in het leven. EVNZW20170056 Folder Verzorgd Wonen Westerwatering.indd 1 03-02-17 08:26 Het nieuwe Evean Westerwatering,

Nadere informatie

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal!

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal! Zorg Advies Bureau Nederland Zorg in úw taal! Thuiszorg Als u zorg nodig heeft, wilt u zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen, liefst in uw eigen vertrouwde omgeving. Iedereen die door ouderdom, ziekte,

Nadere informatie

Wij maken tijd voor u. Textielzorg bewoners

Wij maken tijd voor u. Textielzorg bewoners Wij maken tijd voor u Textielzorg bewoners Van nachthemd tot zondagse broek, van onderrok tot overjas CleanLease houdt elk kledingstuk perfect schoon. Droomt u ook van meer tijd met uw familie? Uw verzorgend

Nadere informatie

Wmo maatwerkvoorziening. Dagbesteding en kortdurend verblijf

Wmo maatwerkvoorziening. Dagbesteding en kortdurend verblijf Wmo maatwerkvoorziening Dagbesteding en kortdurend verblijf Dagbesteding en kortdurend verblijf Inhoud Zelfstandig leven en meedoen 5 Ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aanvragen

Nadere informatie

Speciale edi e editie!

Speciale edi e editie! Speciale edi e editie! 1 2 Voorwoord Beste bewoner, Beste lezer, Waarom deze speciale editie van Apropo? Vanaf 1 juni 2013 zal het onderhoud van de persoonlijke kleding niet langer deel uitmaken van de

Nadere informatie

THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG!

THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! THUISZORG DE WIELBORGH Als door ziekte, een lichamelijke aandoening, ongeluk of vanwege ouderdom het niet meer

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Florein zorgt ervoor dat u zolang mogelijk

Nadere informatie

Op de dag van levering ontvangt de contactpersoon een indicatie-tijd van bezorging.

Op de dag van levering ontvangt de contactpersoon een indicatie-tijd van bezorging. Informatie over materialen SamenLoop voor Hoop 2018 1. Materialen levering Iedere SamenLoop ontvangt voor aanvang van de SamenLoop de eventbox met materialen. Middels het antwoordformulier spreken we graag

Nadere informatie

Beleidsregels bijzondere bijstand huishoudelijke hulp Berkelland 2015

Beleidsregels bijzondere bijstand huishoudelijke hulp Berkelland 2015 Het college van de gemeente Berkelland; Gelet op het bepaalde in de Beleidsregels bijzondere bijstand en minimabeleid in 2015 en volgende, de Participatiewet en de Algemene wet bestuursrecht; Gehoord de

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Richtlijn waskosten zorginstellingen. Een onderzoek in opdracht van LOC Zeggenschap in zorg

Richtlijn waskosten zorginstellingen. Een onderzoek in opdracht van LOC Zeggenschap in zorg Richtlijn waskosten zorginstellingen Een onderzoek in opdracht van LOC Zeggenschap in zorg Richtlijn waskosten zorginstellingen / 2 Richtlijn waskosten zorginstellingen Een onderzoek in opdracht van LOC

Nadere informatie

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Deze Bruker Textiel verkoopvoorwaarden zijn op al uw aankopen van toepassing. Indien u online bij ons een aankoop doet, zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Dit document is onderdeel van de site

Dit document is onderdeel van de site Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Was vouwen Iedereen doet het weer op zijn eigen manier: het hangt ook af hoeveel ruimte er in de kast is en hoe men die kast wil indelen.

Nadere informatie

Huishoudelijke werkzaamheden: stofzuigen, wc/badkamer schoonmaken

Huishoudelijke werkzaamheden: stofzuigen, wc/badkamer schoonmaken BIJLAGE II NORMERING THUISHULP Thuishulp Basis Huishoudelijke werkzaamheden: stofzuigen, wc/badkamer schoonmaken : Zwaar huishoudelijk werk Signalering, sociaal contact en extra schoonmaakwerkzaamheden

Nadere informatie

Dienstverlening aan huis

Dienstverlening aan huis Dienstverlening aan huis Wat houdt de Regeling dienstverlening aan huis in? Met de Regeling dienstverlening aan huis kunt u sinds 1 januari 2007 voor maximaal drie dagen per week in dienst genomen worden

Nadere informatie

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl

ZorgRbij. Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij. www.zorgrbij.nl ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Regel zelf uw professionele zorg via ZorgRbij Hebt u thuis zorg nodig, bijvoorbeeld bij het aankleden, wassen of eten? Dan kunt u dit zelf regelen

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige dingen worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

NOVO waskosten regeling

NOVO waskosten regeling NOVO waskosten regeling Uw kleding wassen bij NOVO. Voor wie? Woont u in een woonvoorziening van NOVO? Heeft u een indicatie verblijf? Of een indicatie verblijf met behandeling? Dan geldt deze folder voor

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2016 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige zaken worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst 2019 Dienstverlening voor Wijkbewoners We leveren de volgende dienstverlening voor wijkbewoners: Eten en drinken U bent dagelijks van harte welkom bij onze restaurants voor een kop koffie, een

Nadere informatie

2

2 2 26/27 3 4 5 U heeft drie keuzemogelijkheden: Pakket 1: U laat door RijnWaal Zorggroep uw onderkleding wassen. Dit betekent dat u de bovenkleding zelf wast. Pakket 2: U laat zowel onderkleding als bovenkleding

Nadere informatie

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper?

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper? De Drechthopper De Drechthopper is een vervoerssysteem voor mensen met een beperking en ouderen vanaf 75 jaar. Hij rijdt alleen op verzoek en stelt u in de gelegenheid om sociaal actief te blijven. De

Nadere informatie

Wmo maatwerkvoorziening. Individuele begeleiding

Wmo maatwerkvoorziening. Individuele begeleiding Wmo maatwerkvoorziening Individuele begeleiding Individuele begeleiding Inhoud Zelfstandig leven en meedoen 4 Ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aanvragen 7 Hoe meld ik me

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Florein zorgt ervoor dat u zolang mogelijk

Nadere informatie

Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen

Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen Algemene adviezen - Koop nooit kleding zonder onderhoudsetiket. - Kwaliteit en wasbaarheid zijn belangrijk. - Nieuwe kleding altijd eerst

Nadere informatie

Informatie voor bewoners. Wie betaalt wat? Afspraken over geld als je bij Intermetzo woont. (Wet langdurige zorg)

Informatie voor bewoners. Wie betaalt wat? Afspraken over geld als je bij Intermetzo woont. (Wet langdurige zorg) Informatie voor bewoners Wie betaalt wat? Afspraken over geld als je bij Intermetzo woont. (Wet langdurige zorg) Wat betaalt Intermetzo en wat betaal je zelf? Woon je bij Intermetzo? Of verblijf je er

Nadere informatie

1e Wijzigingsbesluit verordening maatschappelijke ondersteuning MVS 2018

1e Wijzigingsbesluit verordening maatschappelijke ondersteuning MVS 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Schiedam Nr. 272375 20 december 2018 1e Wijzigingsbesluit verordening maatschappelijke ondersteuning MVS 2018 De raad van de gemeente Schiedam; Gelezen het

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Florein zorgt, da s helder! Florein zorgt, da s helder! Hulp bij het huishouden Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware

Nadere informatie

De beste zorg in uw eigen huis?

De beste zorg in uw eigen huis? De beste zorg in uw eigen huis? Het Volledig Pakket Thuis maakt het mogelijk! Zorg op maat in uw eigen vertrouwde omgeving U heeft zorg nodig maar verhuist liever niet naar een zorginstelling zoals een

Nadere informatie

maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur

maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur vragen over hulp bij het huishouden? VIA Houten, Vraagbaak voor Informatie en Advies Hollandsspoor 1 (in Loericker Stee), Houten Geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur Telefonisch bereikbaar:

Nadere informatie

Op dit moment hoeft u zelf niets te doen. Wel is het belangrijk deze brief helemaal te lezen zodat u weet wat er verder in 2007 gebeurt.

Op dit moment hoeft u zelf niets te doen. Wel is het belangrijk deze brief helemaal te lezen zodat u weet wat er verder in 2007 gebeurt. Datum 13 december 2006 Onderwerp: Huishoudelijke Verzorging Geachte heer, mevrouw U ontvangt deze brief van de gemeente Hoogezand-Sappemeer en het Zorgkantoor Groningen omdat u huishoudelijke verzorging

Nadere informatie

Servicegids In de gids worden de services als volgt aangegeven: i voor inwonende cliënten, w voor cliënten uit de wijk en bezoekers

Servicegids In de gids worden de services als volgt aangegeven: i voor inwonende cliënten, w voor cliënten uit de wijk en bezoekers Servicegids 2019 Innoforte biedt services naar keuze Bij Innoforte stelt u uw eigen dienstverleningspakket samen. Woongenot is immers heel persoonlijk. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, zowel voor

Nadere informatie

PROconceptinternational

PROconceptinternational PROconceptinternational Het tijdschrift voor de gezondheidszorg Stichting tot verzorging van verstandelijk gehandicapten De Schutse, Kesteren 2 HET CONCEPT VAN DE IN-HUIS- WASSERIJ DEEL 2 Nederland Stichting

Nadere informatie

Prijslijsten Cramer s Cleaning Service in Euro s

Prijslijsten Cramer s Cleaning Service in Euro s Prijslijsten Cramer s Cleaning Service in Euro s Stomen Wassen Kledingreparatie Strijken Prijslijst Cramer s Cleaning Service Stomen in Euro s Blazer 7,95 Blouse, vest, trui, gilet 5,50 Bodywarmer zonder

Nadere informatie

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Volledig Pakket Thuis (VPT) Wij zorgen ervoor als geen ander! Volledig Pakket Thuis (VPT) Volledig Pakket Thuis Het Volledig Pakket Thuis; misschien iets voor u? Indien u een zorgvrager bent met een indicatie voor verblijf in een

Nadere informatie

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving. We willen allemaal zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wasmachines

Gebruikershandleiding wasmachines Gebruikershandleiding wasmachines Geldig vanaf maart 2013 Wasmachines & Drogers In de flat zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar voor ieder woonachtend in de flat. Deze zijn te gebruiken door middel

Nadere informatie