ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 OKTOBER 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 OKTOBER 2012"

Transcriptie

1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 OKTOBER 2012 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. (SECR) Jaarverslag vaststelling 3. (GL) Dagprijsbepaling serviceflats De Beuken - goedkeuring 4. (GL) Budgetwijziging goedkeuring 5. (GL) Provisie voor kleine uitgaven - kennisname Patrimonium 6. (GVM) Woningen en tuin Dambrugstraat Melsele - openbare verkoop - authentieke akte - goedkeuring Werken, leveringen en diensten 7. (VF) WZC Briels - lastenboek ABR-polis - onderhandelingsprocedure - goedkeuring 8. (CV) WZC Briels - lastenboek technieken - nazicht door SECO - goedkeuring 9. (KS) Herinrichting onthaal - ruwbouwwerken - gunning 10. (VF) Administratie - toegangscontrole parking - beslissing vast bureau - bekrachtiging 11. (LR) Maaltijdcheques Sodexo - verlenging huidig contract - kennisname 12. (KS) Diverse voorzieningen - aankoop geriatrische zetels - gunning 13. (KS) Diverse voorzieningen - huur en onderhoud planten - gunning 14. (LR) Gezamenlijke aankoop papier, kantoormateriaal en onderhoudsproducten - onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking - lastenboeken - goedkeuring 15. (VF) WZC De Nieuwe Notelaar - dringende en onvoorziene meerwerken - goedkeuring Instellingen en algemeen beheer 16. (JVH) Maatschappelijke participatie - besteding financiële middelen (MVG) SFG/AW De Beuken - afsprakennota en overeenkomst - goedkeuring 18. (MVG) WZC Briels - wijziging dagprijzen naar aanleiding van verhuis - kennisname Aanwendingen en betaalbaarstellingen 19. Aanwendingen en betaalbaarstellingen BESLOTEN ZITTING Goedkeuring - aktename - bekrachtiging 20. Verslag vorige zitting (gedeelte besloten zitting) - goedkeuring 21. Beslissingen woonzorgcomité - aktename 22. Beslissingen vast bureau - aktename 23. Beslissingen bijzonder comité voor de sociale dienst - aktename 24. Dringende beslissingen - bekrachtiging

2 Personeel 25. (SM) Administratief deskundige aankoop (B1-B3) - interne personeelsmobiliteit - functiewijziging - statutair DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN 24 OKTOBER 2012 AANWEZIG: Ann Cools, voorzitter Herman Uyttersprot, Tom Schelfhout, Karel Reyns, Tine Maes, Tony Vyt, Els Van Gasse, Gerda Bosman, Walter Van de Vyver, Erna Tindemans, Hilde Maes, raadsleden Filip Thyssen, secretaris VERONTSCHULDIGD: 1. AGENDA: VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING Gelet op de vraag van de voorzitter of er opmerkingen worden geformuleerd over het verslag van de vorige zitting (gedeelte openbare zitting); Overwegende dat er geen opmerkingen worden gemaakt; Gelet op het huishoudelijk reglement, inzonderheid artikel 11; Het verslag van de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 19 september 2012 (gedeelte openbare zitting) wordt goedgekeurd. de heer Gert Laenen, financieel beheerder, geeft toelichting over het agendapunt: budgetwijziging goedkeuring 2. AGENDA: (SECR) JAARVERSLAG VASTSTELLING Gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 betreffende de boekhouding en de administratieve organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn Hoofdstuk III De jaarrekening inzonderheid art. 56, 64, 65 en 66; Gelet op het gepresenteerde jaarverslag 2011; Het jaarverslag 2011 van het OCMW Beveren vast te stellen.

3 Drie exemplaren van het jaarverslag 2011 worden overgemaakt aan de gemeenteraad voor kennisname en één aan de heer Gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen voor goedkeuring. 3. AGENDA: (GL) DAGPRIJSBEPALING SERVICEFLATS DE BEUKEN Het ministerieel besluit van 12 augustus 2005 houdende bijzondere bepalingen inzake prijzen voor de sector van de instellingen voor bejaardenopvang is van toepassing; De dossiers tot dagprijsverhoging voor de FOD Economie dienen voorbereid te worden en de bewoners dienen een indicatie te krijgen van de prijszettingen; Er wordt een dagprijs van 20 EUR voorgesteld voor de serviceflats De Beuken, inclusief volgende huurkosten: oproepsysteem, gemeenschappelijke delen, liften, tuin, afvalophaling en water. De huidige huurprijs bedraagt 494,07 EUR + 50 EUR (huurkosten) = een omgerekende dagprijs van 17,89 EUR. Volgende motivaties worden aangebracht ter verantwoording van de verhoging van de dagprijs: - de normale jaarlijkse indexering, geraamd op 2,5% (0,45 EUR); - de huurkosten die 95 EUR bedragen per maand i.p.v. de tot hiertoe aangerekende 50 EUR (1,5 EUR); - de extra investeringskosten (oproepsysteem en fornuizen) omgerekend per dag (0,72 EUR). Indien deze extra kosten volledig bovenop de huurprijs zouden toegerekend worden, zou de dagprijs 20,56 EUR bedragen. Omdat dit een aanzienlijke verhoging van de dagprijs betekent, wordt voorgesteld om afgerond 20 EUR als dagprijs te nemen. Dit is tevens de dagprijs goedgekeurd door de gemeenteraad in het meerjarenplan Als supplementen worden deze van serviceflats Hof ter Noten overgenomen. Voor nieuwe bewoners gaat de dagprijs in vanaf 15 november Voor de huidige bewoners gaat de dagprijs in vanaf 1 april 2013 zoals voorzien in het ontwerpbesluit van de Raad van 24 oktober 2012 nr. 17 SFG De Beuken - interne afsprakennota en schriftelijke overeenkomst. Tenslotte wordt voorgesteld om de huurprijzen voor de periode 1 januari 2013 tot en met 31 maart 2012 éénmalig niet te indexeren, dit als een éénmalige tegemoetkoming voor de bewoners en omwille van administratieve veréénvoudiging. De dagprijs voor de serviceflats De Beuken te bepalen op 20 EUR met ingang van voor de nieuwe bewoners en vanaf 1 april 2013 voor de huidige bewoners. De supplementen als volgt vast te leggen: - ongeoorloofd gebruik van het oproepsysteem: 10 EUR per keer; - staanplaats ondergrondse parkeergarage serviceflats Hof ter Noten: 1 EUR/dag; - verlies van sleutel: 25 EUR.

4 Art. 3. De huurprijzen van de flats De Beuken niet te indexeren voor de resterende maanden in AGENDA: (GL) BUDGETWIJZIGING GOEDKEURING Gelet op het budget 2012 vastgesteld door de OCMW Raad in zitting van 16 november 2011; Gelet op het gunstig advies van het Comité Financiën en Patrimonium van 17 oktober 2012; Gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 betreffende de boekhouding en de administratieve organisatie van de Openbare Centra Gelet op artikel 156 en 255 van het decreet betreffende de organisatie van de Openbare Centra Art. 3. Art. 4. De budgetwijziging voor het exploitatiebudget 2012 wordt vastgesteld. Het exploitatieresultaat wordt geraamd op ,29 EUR. De initiële gemeentelijke bijdrage wordt behouden op EUR, verminderd met het saldo van de rekening 2010 ( ,39) EUR) tot EUR. De wijzigingen aan het investeringsbudget 2011 worden vastgesteld. Deze budgetwijziging wordt ter kennisgeving voorgelegd aan de gemeenteraad op basis van art. 150 van het OCMW-decreet. Deze budgetwijziging wordt op basis van artikel 255 bezorgd aan de heer gouverneur. 5. AGENDA: (GL) PROVISIE VOOR KLEINE UITGAVEN - KENNISNAME DE RAAD De sociale dienst vraagt een vierde provisie voor de LOI-werking. In de raad van 20 augustus 2009 werden reeds verschillende provisies toegekend. De provisies kunnen gebruikt worden voor uitgaven die gering zijn en niet via bestaande leverancierscontracten kunnen besteld worden of niet via een individuele bestelbon en factuur kunnen geregeld worden en tevens eerder occasioneel zijn. De provisies dienen periodiek opgenomen in de boekhouding en minstens per kwartaal aangevuld door de centrale kasbeheerder. Gelet op het voorstel van de secretaris om de personeelsleden in deze functies een provisie ter beschikking te stellen. Gelet op het gunstig advies van de financieel beheerder. Gelet op artikel 164 van het OCMW-decreet van 19 december 2008 (gepubliceerd in het staatsblad dd. 24 december 2008) houdende provisies voor geringe exploitatieuitgaven; Gelet op artikel 1 van het Besluit van de Vlaamse Regering houdende de uitvoering en inwerkingtreding van het decreet van 19 december 2009 betreffende de organisatie van het OCMW dat bepaalt dat artikel 164 in werking treedt vanaf 1 juli 2009; Gelet op artikel 164 dat bepaalt dat de secretaris, na advies van de financieel beheerder, bepaalde personeelsleden een provisie kan ter beschikking stellen.

5 BESLUIT: Provisies Sociale dienst LOI (4e provisie) Kennis te nemen van de toewijzing van de provisies, conform artikel 164 van het Nieuwe OCMW-decreet als volgt: 250,00 EUR diverse geringe uitgaven 6. AGENDA: (GVM) WONINGEN EN TUIN DAMBRUGSTRAAT MELSELE - OPENBARE VERKOOP - AUTHENTIEKE AKTE - GOEDKEURING In de raad van 18 april 2012 werd beslist tot - openbare verkoop van de woningen en tuin Dambrugstraat 61 en 63 Melsele als één lot (opmetingsplan lot 1) - onderhandse verkoop van een deel van de tuin (opmetingsplan lot 2) aan een aangelande voor de prijs van het schattingsverslag vermeerderd met 15%. In het vast bureau van 9 mei 2012 werd notaris Bert Haeck, kerkplein 24, Melsele aangesteld voor dit dossier; Voor de openbare verkoop wordt het ontwerp van de authentieke akte en bijhorende stukken voorgelegd. Gelet op het advies van de financieel beheerder: positief advies; Art.1. Art.2. Art.3. Het ontwerp van de authentieke akte voor de openbare verkoop van de woningen en tuin Dambrugstraat 61 en 63 Melsele, sectie C 155d, e en a (deel), (opmetingsplan lot 1), opgemaakt door notaris Bert Haeck, goed te keuren. De hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen bij overschrijving van de authentieke akte. De opbrengst van de verkoop, samen met de opbrengst van lot 2, aan te wenden voor de investeringsuitgaven van het OCMW. 7. AGENDA: (VF) WZC BRIELS - LASTENBOEK ABR-POLIS - ONDERHANDELINGSPROCEDURE - GOEDKEURING Voor het nieuwbouwproject WZC Briels werden reeds volgende beslissingen genomen: - in de raad van 27 augustus 2012 werd het lot bouwwerken gegund aan de firma CEI-De Meyer (Brussel) voor een totaalbedrag van ,84 EUR (incl. BTW 12%) - in de raad van 27 augustus 2012 werden de lastenboeken en de aanbestedingswijze van de loten technieken goedgekeurd Voor de uitvoering van dit project is het aangewezen om een globale verzekering Algemene Bouwrisicos (ABR) af te sluiten, naar analogie met het project WZC De Nieuwe Notelaar.

6 In het budget van 2012 (nieuwbouwproject WZC Briels) werden onder projectnummer 204 voldoende kredieten voorzien. Een ontwerp van lastenboek voor het afsluiten van een ABR - polis voor het project WZC Briels werd opgemaakt, raming ,00 EUR (excl. BTW 21%). Er wordt voorgesteld om de prijsvraag te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking, overeenkomstig artikel 17 2, 1 a van de wet van 24 december Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; Het lastenboek voor het afsluiten van een ABR-polis voor het project WZC Briels, geraamd op ,00 EUR (excl. BTW 21%), goed te keuren. De aanbesteding te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking en het resultaat ervan voor te leggen aan een latere raad. 8. AGENDA: (CV) WZC BRIELS - LASTENBOEK TECHNIEKEN - NAZICHT DOOR SECO - GOEDKEURING In zitting van 27 augustus 2012 keurde de raad de lastenboeken met bijhorende raming zoals opgemaakt door studiebureau Tecon Groep - voor de loten technieken van het project WZC Briels goed. Er werd beslist de aanbesteding van de loten sanitair, elektriciteit en HVAC te organiseren via de procedure van openbare aanbesteding. De aanbesteding van het lot liften zal via de procedure van algemene offerteaanvraag georganiseerd worden en de resultaten worden voorgelegd aan een latere raad. Het controleorgaan SECO voerde een technisch nazicht uit op de vernoemde lastenboeken. De gemaakte opmerkingen die een invloed hebben op de reeds goedgekeurde ramingen - zijn nu pas in ons bezit. Het verschil met de oorspronkelijke raming bedraagt +/ EUR (incl. 12 % BTW) meer. De voornaamste opmerkingen zijn: Voor HVAC zijn de belangrijkste wijzigingen: extra brandkleppen voorzien bij uitgangen schachten/doorgangen vloerplaten,

7 aanpassingen pompen in hydraulisch schema aan koelvermogen. Voor SANITAIR zijn de belangrijkste wijzigingen: vergroten diameters afvoer en toevoerleidingen doordat SECO met andere richtlijnen werkt als wijzelf. bewakings- en registratieunit voor sanitair tapwater met betrekking op legionella. Voor ELEKTRICITEIT zijn de voornaamste wijzigingen: aantal noodverlichtingstoestellen, plaatsing verlichting op elk bordes, bij elke haspel en verlichting in de kelder. aantal branddetectoren: de branddetectoren dienen namelijk zowel onder de verlaagde plafonds als in de verlaagde plafonds geplaatst te worden. Voor de LIFTEN is er enkel een wijziging in het gebruik van de liften bij brandgevaar, hiervoor is geen extra kostprijs in rekening gebracht. Uit dit alles kunnen we vaststellen dat dit voornamelijk aanpassingen betreft die de veiligheid aanbelangen en daarnaast bijkomende garanties bieden voor een optimale werking van het WZC voor de toekomst. Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies. Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; De lastenboeken voor volgende loten technieken van het project WZC Briels - na nazicht door SECO én verwerking van de opmerkingen door Tecon - goed te keuren - lot 1: HVAC, met een raming van ,54 EUR (incl. BTW 12%) - lot 2: sanitair, met een raming van ,22 EUR (incl. BTW 12%) - lot 3: elektriciteit met een raming van ,30 EUR (incl. BTW 12%) - lot 4: liften, met een raming van EUR (incl. BTW 12%) De resultaten van de aanbestedingen van de verschillende loten wordt voorgelegd aan een latere raad. 9. AGENDA: (KS) HERINRICHTING ONTHAAL - RUWBOUWWERKEN - GUNNING

8 In de raad van 16 mei 2012 werd principieel akkoord gegaan met het voorstel en het ontwerpplan tot herinrichting van het onthaal, zoals opgemaakt door Michael van Nederkassel (Seven O), Zevenekendorp Lochristi. De werken zullen deels worden uitgevoerd door externen en deels door de Regie der Werken van het OCMW en de gemeente Beveren. In de raad van 27 augustus 2012 werd beslist om een prijsvraag te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking voor de ruwbouwwerken aan het onthaal en het resultaat voor te leggen aan een latere raad. Er werd prijs gevraagd bij volgende firma s: Doewa bvba (Beveren), Vevabo bvba (Melsele), Verplancke bouwwerkennv (Kieldrecht), FC-Projects bvba (Zelzate), Inter-Fast NV (Melsele), Maes Bouwonderneming bvba (Melsele), Beck Romain (Beveren) en Algemene Ondernemingen D Eer nv (Sint-Niklaas). De firma s Inter-Fast nv en Algemene Ondernemingen D Eer nv hebben een offerte ingediend. Uit het verslag van nazicht en de offertes dd. 10 oktober 2012 blijkt dat de firma Inter-Fast nv de meest voordelige regelmatige offerte heeft ingediend. In het budget van 2008 (herwaardering oude vleugel) werden onder projectnummer 818 kredieten ten bedragen van ,54 EUR voorzien. Via een interne kredietaanpassing wordt dit bedrag gebruikt voor de herinrichting van het onthaal. Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; De opdracht voor de ruwbouwwerken aan het onthaal te gunnen aan de firma Inter-FastNV, Schaarbeekstraat 40, 9120 Melsele voor een totaalbedrag van ,27 EUR (incl. 21% BTW). 10. AGENDA: (VF) ADMINISTRATIE - TOEGANGSCONTROLE PARKING - BESLISSING VAST BUREAU - BEKRACHTIGING In het vast bureau van 13 juni 2012 werd principieel akkoord gegaan met de aanleg van een verkeerseiland met slagbomen aan de toegang van de parking administratie. In het vast bureau van 27 juni 2012 werd de offerte van de firma Hertsens Wegenwerken goedgekeurd voor uitvoering van deze werken voor een totaalbedrag van 4.779,50 EUR (incl. BTW 21%).

9 Er dient evenwel nog bekabeling voorzien voor dit verkeerseiland met slagbomen. De firma Hertsens Wegenwerken heeft hiervoor een offerte ingediend voor een totaalbedrag van 3.986,00 EUR (incl. BTW 21%). Deze offerte werd gunstig geadviseerd door de dienst ICT en de extern bouwkundig adviseur. Wegens hoogdringendheid van het dossier, gelet op de huidige parkeerproblematiek aan de parking administratie, werd de offerte reeds goedgekeurd in het vast bureau van 17 oktober Voor deze werken zijn onder projectnummer 130 voldoende kredieten voorzien. Deze beslissing dient door de raad bekrachtigd. Gelet op het advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; De beslissing van het vast bureau van 17 oktober 2012, waarbij de offerte van de firma Hertsens Wegenwerken voor het uitvoeren van bekabelings-werken aan het verkeerseiland parking administratie voor een totaalbedrag van 3.986,00 EUR (incl. BTW) werd goedgekeurd, wordt bekrachtigd. 11. AGENDA: (LR) MAALTIJDCHEQUES SODEXO - VERLENGING HUIDIG CONTRACT - KENNISNAME In de Raad van 18 november 2008 werd beslist de opdracht voor het aanmaken en verdelen van maaltijdcheques te gunnen aan de firma nv. Sodexo Pass Belgium voor een max. periode van 5 jaar met ingang van 1 januari De stad Sint-Niklaas trad op als organiserende overheid. Het huidige contract biedt uiterst gunstige voorwaarden en het college van burgemeester en schepenen Stad Sint-Niklaas hebben in zitting van 20 augustus 2012 beslist het contract voor een laatste maal stilzwijgend te verlengen voor één jaar met ingang van Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet;

10 Kennis te nemen van een stilzwijgende verlenging voor het leveren en verdelen van de maaltijdcheques door de firma nv Sodexo Pass Belgium voor één jaar met ingang van 1 januari Dit is de laatste verlenging. Een afschrift van deze beslissing over te maken aan de stad Sint-Niklaas 12. AGENDA: (KS) DIVERSE VOORZIENINGEN - AANKOOP GERIATRISCHE ZETELS - GUNNING Voor WZC Briels, De Linde en Sint-Elisabeth dienen geriatrische en elektrische zetels aangekocht als extra zetels of ter vervanging van verouderde zetels. In de raad van 5 juli 2012 werd beslist om een prijsvraag te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking voor de aankoop van geriatrische en elektrische zetels voor diverse voorzieningen en het resultaat voor te leggen aan een latere raad. Er werd prijs gevraagd bij Moments Furniture (Ingelmunster), Haelvoet (Ingelmunster), Distrac (Hoegaarden) en Id Projects (Bornem). Volgende firma s hebben een offerte ingediend: - Moments Furniture (Ingelmunster) voor alle percelen - Haelvoet (Ingelmunster) voor perceel 1 en 2 - Distrac (Hoegaarden) voor perceel 2 - Id Projects (Bornem) voor perceel 3 Uit de testfase en het verslag van nazicht dd. 9 oktober 2012 blijkt dat volgende firma s de meest gunstige offertes hebben ingediend op basis van de in het lastenboek vermelde gunningscriteria.: - Perceel 1 (19 geriatrische zetels met houten armleuningen en poten voor WZC De Linde en Sint-Elisabeth): Haelvoet - Perceel 2 (6 geriatrische zetels voor WZC Briels): Distrac - Perceel 3 (9 elektrische zetels met uitstaplift voor WZC Briels): ID Project In de budgetten van 2006, 2009 en 2011 werden onder projectnummer 667, 953 en 153 kredieten ten bedragen van ,17 EUR voorzien. Gelet op het gunstig financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet;

11 De aankoop van 19 geriatrische zetels met houten armleuningen (perceel 1) voor WZC De Linde en WZC Sint-Elisabeth te gunnen aan de firma Haelvoet, Leon Bekaertstraat 8, 8770 Ingelmunster voor een totaalbedrag van ,35 EUR (incl. BTW 6%). De aankoop van 6 geriatrische zetels met armsteunen voor WZC Briels (perceel 2) te gunnen aan de firma Distrac, Bleyveld 14, 3320 Hoegaarden voor een totaalbedrag van 8.151,40 EUR (incl. 6% BTW). Art. 3. De aankoop 9 elektrische relaxzetels voor WZC Briels (perceel 3) te gunnen aan de firma ID Project, Puursesteenweg 399, 2880 Bornem voor een totaalbedrag van 8.167,50 EUR (incl. 21% BTW). 13. AGENDA: (KS) DIVERSE VOORZIENINGEN - HUUR EN ONDERHOUD PLANTEN - GUNNING Het huidige contract voor het omnium onderhoud van de planten in diverse voorzieningen van het OCMW Beveren met de firma Green Concept loopt af op 31 december In de raad van 5 juli werd beslist om een prijsvraag te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking voor de huur en onderhoud planten en het resultaat voor te leggen aan een latere raad. Er werd prijs gevraagd bij Green Concept Service (Wemmel), Any Green (Diegem), Aquarella (Destelbergen), C & F Plantenadvies (Beerse) en Hydro-Design bvba (Kapellen). Volgende firma s hebben een offerte ingediend: - Green Concept Service (Wemmel) - Aquarella (Destelbergen) - C & F Plantenadvies (Beerse). Uit het verslag van nazicht en de offertes dd. 12 oktober oktober 2012 blijkt dat de firma Aquarella NV de meest gunstige offerte heeft ingediend op basis van de in het lastenboek vermelde gunningscriteria. In het exploitatiebudget zijn voldoende kredieten voorzien. Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet;

12 De opdracht voor het omnium onderhoud en huur van de planten in diverse voorzieningen van het OCMW Beveren te gunnen aan de firma Aquarella NV, Haenhoutstraat 147, 9070 Destelbergen 676,03 EUR (incl. 21% BTW) per maand of 8.112,36 EUR (incl. 21% BTW) per jaar. 14. AGENDA: (LR) GEZAMENLIJKE AANKOOP PAPIER, KANTOORMATERIAAL EN ONDERHOUDSPRODUCTEN - ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING - LASTENBOEKEN - GOEDKEURING In de raad van 27 augustus 2012 heeft de OCMW raad zich principieel akkoord verklaard om gezamenlijk met de gemeente een prijsvraag te organiseren voor aankoop van papier, kantoormateriaal en onderhoudsproducten en de gemeente aan te duiden om in naam en voor rekening van het OCMW Beveren op te treden als opdrachtgever. Een ontwerp van lastenboek voor aankoop van papier, kantoormateriaal en onderhoudsproducten werd opgemaakt. Er wordt voorgesteld om de prijsvraag voor papier en kantoormateriaal te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking, overeenkomstig artikel 17 2, 1 a van de wet van 24 december 1993 en de prijsvraag voor de onderhoudsproducten via openbare aanbesteding. Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; Art. 3. De lastenboeken voor de aankoop van wit en gekleurd papier en kantoormateriaal goed te keuren en de prijsvraag te organiseren via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking met een raming van EUR incl. 21% BTW voor het papier en EUR incl. 21% BTW voor het kantoormateriaal. Het lastenboek voor de aankoop van onderhoudsproducten goed te keuren met een raming van EUR excl. 21 % BTW en de prijsvraag te organiseren via openbare aanbesteding. De gemeente aan te duiden als opdrachtgevend bestuur en haar te gelasten om aan alle procedurele verplichtingen met betrekking tot de opdracht te voldoen. De gemeente zal de gunningvoorstellen ter aktename voorleggen aan het OCMW Beveren.

13 15. AGENDA: (VF) WZC DE NIEUWE NOTELAAR - DRINGENDE EN ONVOORZIENE MEERWERKEN - GOEDKEURING In de raad van 19 mei 2010 werd de firma Van Hoey b.v.b.a. aangesteld voor het lot sanitair van het project WZC De Nieuwe Notelaar voor een totaalbedrag van ,66 EUR (excl. BTW). Voor het lot sanitair is er dringend en onvoorzien meerwerk, waarvoor studiebureau SDKE en de extern bouwkundig adviseur een positief advies hebben gegeven, namelijk een verrekening voor een bijkomende gemotoriseerde afsluiter voor de drukverhogingsinstallatie voor een totaalbedrag van 7.541,90 EUR (excl. BTW), ofwel 8.446,92 EUR (incl. BTW 12%). De huidige budgetten voor de meerwerken van het project WZC De Nieuwe Notelaar zijn volledig opgebruikt. De budgetwijziging 2012 zal na goedkeuring door de OCMW-raad van 24 oktober 2012 ter kennisname voorgelegd worden aan de gemeente. Overeenkomstig artikel 159 van het OCMW-decreet van 19 december 2008, gewijzigd bij decreet van 29 juni 2012, dient de gemeente in kennis gesteld van deze beslissing betreffende de goedkeuring bovenvermeld dringend en onvoorzien meerwerk. Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, en de daaropvolgende Koninklijke Besluiten met betrekking tot deze wet; Het dringende en onvoorziene meerwerk voor het lot sanitair in het kader van het project WZC De Nieuwe Notelaar voor een totaalbedrag van 7.541,90 EUR (excl. BTW), ofwel 8.446,92 EUR (incl. BTW 12%) goed te keuren. Overeenkomstig artikel 159 van het OCMW-decreet wordt de gemeente in kennis gesteld van deze beslissing betreffende de goedkeuring bovenvermeld dringend en onvoorzien meerwerk. 16. AGENDA: (JVH) MAATSCHAPPELIJKE PARTICIPATIE - BESTEDING FINANCIËLE MIDDELEN 2012 Het OCMW komt in 2012 in aanmerking voor een subsidie van EUR voor de maatschappelijke participatie van cliënten, 900 EUR voor de aankoop van gerecycleerde computers en EUR voor de bestrijding van kinderarmoede. In zitting van 9 oktober 2012 verleende het BCSD haar goedkeuring aan de voorstellen van de sociale dienst over de besteding van de middelen.

14 De geplande activiteiten worden aan de Raad voorgelegd ter kennisname. Gelet op het KB van 12 juli 2012 houdende de maatregelen ter bevordering van de maatschappelijke participatie en de culturele en sportieve ontplooiing van de gebruikers van de dienstverlening van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn voor het jaar Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Kennis te nemen van de geplande activiteiten in het kader van de maatschappelijke participatie van cliënten, de aankoop van gerecycleerde computers en de bestrijding van kinderarmoede. 17. AGENDA: (MVG) SFG/AW DE BEUKEN - AFSPRAKENNOTA EN OVEREENKOMST - GOEDKEURING Op 17 september 2008 besliste de OCMW-raad om de aanvraag in te dienen tot voorafgaande vergunning voor het inrichten van De Beuken als serviceflatgebouw met 70 wooneenheden. Op 30 januari 2009 kende het Vlaams agentschap Zorg en Gezondheid de voorafgaande vergunning toe voor een serviceflatgebouw in de Oude Zandstraat 103 te 9120 Beveren met 70 wooneenheden. Deze voorafgaande vergunning is geldig tot 29 januari Alle bewoners kunnen in De Beuken blijven wonen, maar er dient met hen in het kader van de erkenning als serviceflatgebouw een schriftelijke overeenkomst afgesloten te worden ter vervanging van de huidige huurovereenkomsten. De huurovereenkomsten met de huidige bewoners werden opgezegd met ingang van 1 oktober De opzegperiode bedraagt 6 maanden. De nieuwe schriftelijke overeenkomst zal voor deze bewoners ingaan vanaf 1 april Voor nieuwe bewoners zal de schriftelijke overeenkomst ingaan bij de aanvang van de ingebruikname van de flat. Daarnaast dient er ook een interne afsprakennota opgesteld die alle bewoners voor akkoord dienen te ondertekenen. Het ontwerp van schriftelijke overeenkomst en het ontwerp van interne afsprakennota werden op 15 oktober 2012 voor advies voorgelegd aan het woonzorgcomité. In de zitting van 20 april 2011 keurde de OCMW-raad de opnamevoorwaarden voor opname in de serviceflats/assistentiewoningen en woonvoorzieningen voor senioren goed. Bij erkenning als serviceflatgebouw, is het aangewezen om hoofdstuk A.2. van deze opnamevoorwaarden, uit te breiden naar serviceflats/assistentiewoningen De Beuken.

15 Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies; Art. 3. Art. 4. Het voorliggend ontwerp van interne afsprakennota voor serviceflatgebouw/assistentiewoningen De Beuken, versie van 15 oktober 2012, goed te keuren; Het voorliggend ontwerp van schriftelijke overeenkomst voor serviceflatgebouw/assistentiewoningen De Beuken, versie van 15 oktober 2012, goed te keuren; Akkoord te gaan dat de aanvraag tot erkenning van het serviceflatgebouw/assistentiewoningen De Beuken, Oude Zandstraat 103, 9120 Beveren, met ingang van 15 november 2012 wordt ingediend; Akkoord te gaan dat vanaf 15 november 2012 nieuw vrijgekomen flats worden toegekend als serviceflat/assistentiewoning volgens hoofdstuk A.2. uit de opnamevoorwaarden voor opname in de serviceflats/assistentiewoningen en woonvoorzieningen voor senioren, zoals goedgekeurd in de zitting van 20 april AGENDA: (MVG) WZC BRIELS - WIJZIGING DAGPRIJZEN NAAR AANLEIDING VAN VERHUIS - KENNISNAME In WZC Briels te Melsele verblijven dertig bewoners op een eenpersoonskamer met toilet met vergruizer. De dagprijs hiervoor bedraagt 45,26 EUR (zowel bewoners opgenomen voor als vanaf 1 mei 2012 betalen dezelfde dagprijs). Twee bewoners verblijven op een meerpersoonskamer en betalen een dagprijs van 43,83 EUR (bewoners opgenomen vanaf 1 mei 2012). Vanaf 17 oktober 2012, de dag waarop WZC Briels verhuist naar Oude Zandstraat 102 (oud gebouw De Notelaar), verblijven deze 32 bewoners op een standaard eenpersoonskamer met aparte sanitaire cel. De dagprijs voor deze eenpersoonskamer bedraagt 46,26 EUR (bewoners opgenomen voor 1 mei 2012) of 48,26 EUR (bewoners opgenomen vanaf 1 mei 2012). Wettelijk gezien dienen de bewoners 1 maand voor de nieuwe dagprijs wordt aangerekend van de nieuwe dagprijs op de hoogte gesteld, tegen ontvangstbewijs. Het vast bureau besliste in de zitting van 10 oktober 2012: Kennisname dat de nieuwe dagprijs pas op 22 oktober 2012 werd betekend aan de betrokken bewoners, (tussen 15 en 22 oktober is niet haalbaar omwille van de verhuisbeweging); Om de nieuwe dagprijs aan te rekenen vanaf 23 oktober Van 17 tot en met 22 oktober 2012 wordt de oude dagprijs nog aangerekend als compensatie voor de overlast van de verhuis. Wettelijk gezien dienen de bewoners 1 maand voor de nieuwe dagprijs wordt aangerekend (dus voor 23 september 2012 indien de nieuwe dagprijs wordt aangerekend vanaf 23 oktober 2012),

16 van de nieuwe dagprijs op de hoogte gesteld te worden, tegen ontvangstbewijs. De factuur voor de maand oktober wordt in de week van 5 november 2012 bezorgd aan de bewoners. Kennis te nemen van de beslissing van het vast bureau in de zitting van 10 oktober 2012 dat de 32 bewoners van WZC Briels die vanaf 17 oktober 2012 op een nieuw kamertype verblijven, vanaf 23 oktober 2012 de nieuwe dagprijs dienen te betalen; Kennis te nemen van de beslissing van het vast bureau dat de aanpassing van de dagprijs pas op maandag 22 oktober 2012 wordt betekend aan de betrokken bewoners en bijgevolg de wettelijke termijnen voor de kennisname van de dagprijs niet worden nageleefd. 19. AGENDA: AANWENDINGEN EN BETAALBAARSTELLINGEN Gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 betreffende de boekhouding en de administratieve organisatie van de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn inzonderheid artikel 11; Gelet op de raadsbeslissing van 17 juni 2002 waarin de secretaris als budgethouder werd aangesteld voor de meeste exploitatie-uitgaven; Gelet op de voorliggende lijst van aanwendingen van nummer tot en met 6.478, zoals die door de budgethouder werden goedgekeurd en het onderzoek ervan en met uitzondering van de nummers die behoren tot de investeringen en dienstjaar ; Gelet op de voorliggende lijst van betaalbaarstellingen van nummer tot en met nummer zoals die door de budgethouder werden goedgekeurd; Gelet op de voorliggende bestelaanvragen en bijlagen van investeringsuitgaven die de raad moet onderzoeken en goedkeuren; Gelet op de voorliggende facturen en bijlagen die behoren tot de investeringsuitgaven en waar een goedkeuring is vereist door de raad; Gelet op het financieel advies van de financieel beheerder: positief advies. Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn. BESLUIT 8 ja stemmen, 3 onthoudingen

17 Art. 3. Art. 4. Art. 5. Er wordt akte genomen van de door de budgethouder goedgekeurde aanwendingen en betaalbaarstellingen. De interne kredietaanpassingen worden goedgekeurd: Binnen project 279 (dringende medische aankopen) naar WZC Briels (83413) ten bedrage van 7009,53 EUR Van project 190 (administratie vlaggenmasten) naar project 990 (De Notelaar branddedectoren) ten bedrage van 164,63 EUR Van project 132 (budgetoverschrijding bij gunning) naar project 818 (project administratie-sociale dienst) voor EUR De bestellingaanvragen voor exploitatie-uitgaven worden goedgekeurd: WZC De Notelaar Het onderhoud van de 6 schuifdeuren bij Tormax Belgium N.V., Gontrode Heirweg 186, 9090 Melle voor een totaalbedrag van 1.655,34 EUR excl. 12% BTW per jaar. Het onderhoud voor 13 deurpompen bij Dorma foquin NV/SA, Lieven Bauwensstraat 21a, 8200 Brugge voor een totaalbedrag van 530,38 EUR excl. 12% BTW per jaar. WZC De Notelaar (oude bouw) Meeruitgave voor de levering en plaatsing van de adresseerbare brandcentrale (beslissing VB 28/3/2012, raad 16/05/2012) bij de firma Argina, Nieuwe Molenstraat 208, 9100 Sint-Niklaas voor een totaalbedrag van 407,04 EUR incl. 6% BTW. De bestellingaanvragen voor investeringsuitgaven worden goedgekeurd: Huurwoning Kouterstraat 104 te Kieldrecht Het leveren en plaatsen van 3 ramen bij de firma De Clerck bvba, Mosselbank 62A te 9120 Vrasene voor een totaalbedrag van 3.786,70 EUR excl. 6% BTW of 4.013,90 incl. 6% BTW: project 010 WZC Briels Aankoop van een badliftwagen bij de firma Lopital, Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar voor een totaalbedrag van 7.009,53 EUR (incl. 21% BTW): project 279 De betaalbaarstellingen voor investeringsuitgaven worden goedgekeurd: De Nieuwe Notelaar: 689,70 EUR - Clarysse De Wilde 2000,00 EUR VZW Kwadraat Oude Notelaar aanpassingswerken: 123,11 EUR Thoen 59,86 EUR Van Acker 26,86 EUR Segers Marcel n.v. 610,68 EUR Van Acker 86,03 EUR Verhelst n.v 92,64 EUR Segers Marcel n.v. 33,29 EUR Segers Marcel n.v. 58,91 EUR Segers Marcel n.v. 686,40 EUR Segers Marcel n.v. 54,50 EUR Verhelst n.v. 233,99 EUR Verhelst n.v.

18 49,44 EUR Verhelst n.v. 417,74 EUR Verhelst n.v. 354,70 EUR Verhelst n.v. 568,64 EUR Verhelst n.v. 481,92 EUR Verhelst n.v. 366,48 EUR Verhelst n.v. 146,85 EUR Verhelst n.v. 365,78 EUR Verhelst n.v. 129,66 EUR Argina technics EUR Beverrent NV 2.106,33 EUR Van Acker Roger NV WZC De Notelaar branddedectoren ,95 EUR Argina Technics WZC De Notelaar tilliften: 3943,50 EUR - Arjohuntleigh WZC De Linde gordijnen kamers gelijkvloers + 1 e verdiep 121,79 EUR Servio project BVBA WZC St. Elisabeth schrob en schuurmachines 4.503,50 EUR King Belgium Administratie project Dijkstraat 4.009,73 EUR Notaris Joost Vercouteren WZC De Linde gordijnen 1.376,11 EUR Servio project BVBA BW De Beuken vloeren appartementen 62,35 EUR Colordecor n.v. Boeyé Van Landeghem - nieuwbouw 500,00 EUR Verplancke n.v. De Beuken schilderwerken 1.601,65 EUR Verhelst NV Art. 6. De betaalbaarstellingen voor exploitatie-uitgaven worden goedgekeurd: geen. De raad acteert dat de verkoopprijs van het boek WZC De Notelaar als 2 de titel een wandeling doorheen de zorggeschiedenis van middeleeuwen tot vandaag auteur Richard Willems, uitgeverij Lannoo Tielt voor het boek 20 EUR is. Er is geen voorintekening. NAMENS DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN de secretaris de voorzitter Filip Thyssen Ann Cools

19 DE VOORZITTER SLUIT DE VERGADERING OM UUR.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 SEPTEMBER 2012

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 SEPTEMBER 2012 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 SEPTEMBER 2012 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring.1 Aanvullende agendapunt bij dringende noodzakelijkheid 1. Verslag vorige zitting

Nadere informatie

Aan de raad wordt voorgesteld om de aanstelling van de heer Peter De Clercq lid van het comité financiën goed te keuren.

Aan de raad wordt voorgesteld om de aanstelling van de heer Peter De Clercq lid van het comité financiën goed te keuren. TOELICHTING RAAD VAN 27 MEI 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 0.1. (KH) AANVULLEND PUNT BIJ HOOGDRINGENDHEID Aanvullende agendapunten bij hoogdringendheid: 0.1. (KH) Aanvullend

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring.1 Aanvullend agendapunt bij dringende noodzakelijkheid 1. Verslag vorige zitting

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Werken,

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 08 JULI 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) AFBAKENING ZEEHAVENGEBIED

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 MEI 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 MEI 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 MEI 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. (GL) Interne

Nadere informatie

TOELICHTING RAAD VAN 17 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING RAAD VAN 17 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 17 FEBRUARI 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (KP) DE BRON - AANVAARDING SCHENKING - GOEDKEURING

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JANUARI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt bij hoogdringendheid 1. Verslag vorige zitting - openbaar

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVDC) Afbakening

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 26 NOVEMBER 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (KSM) WIJZIGING MEERJARENPLAN

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 DECEMBER 2012

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 DECEMBER 2012 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 DECEMBER 2012 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring.1 Aanvullend agendapunt bij dringende noodzakelijkheid 1. Verslag vorige zitting (gedeelte

Nadere informatie

Aan de raad wordt gevraagd het ontwerp van de authentieke verkavelingsakte goed te keuren.

Aan de raad wordt gevraagd het ontwerp van de authentieke verkavelingsakte goed te keuren. TOELICHTING RAAD VAN 21 DECEMBER 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) VERKAVELING KRUIBEKE - ONTWERP VERKAVELINGSAKTE

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 25 FEBRUARI 2015 OPENBARE ZITTING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - PATRIMONIUM 2. (GVDC) PERCEEL A 178E TE KRUIBEKE - OPENBARE VERKOOP

Nadere informatie

De jaarrekening wordt toegelicht tijdens de zitting door de secretaris, de wnd. financieel beheerder en de diensthoofden.

De jaarrekening wordt toegelicht tijdens de zitting door de secretaris, de wnd. financieel beheerder en de diensthoofden. TOELICHTING RAAD VAN 08 JUNI 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 0.1. AANVULLEND PUNT - HOOGDRINGEND 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING INSTELLINGEN EN ALGEMEEN

Nadere informatie

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Werken,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 APRIL 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 APRIL 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 APRIL 2016 AGENDA Openbare Zitting Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt - hoogdringend 1. Verslag vorige zitting

Nadere informatie

Aan de raad wordt voorgesteld om akte te nemen van de rangorde zoals voorgesteld.

Aan de raad wordt voorgesteld om akte te nemen van de rangorde zoals voorgesteld. TOELICHTING RAAD VAN 18 JANUARI 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 0.1. AANVULLENDE PUNTEN - HOOGDRINGEND 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING 2. (KH) ONTSLAG RAADSLID

Nadere informatie

INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING VASTSTELLING Het jaarverslag en de jaarrekening 2016 worden voorgelegd aan de raad.

INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING VASTSTELLING Het jaarverslag en de jaarrekening 2016 worden voorgelegd aan de raad. TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 14 JUNI 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING 2016

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 19 MAART 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING 2. (EDV) BIJZONDERE COMITÉS - WIJZIGING PLAATSVERVANGERS

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2012

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2012 136 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2012 AGENDA Goedkeuring.1 1 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. Softwaremodules

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 APRIL 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 APRIL 2015 36 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 APRIL 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 11 DECEMBER 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 11 DECEMBER 2013 ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 11 DECEMBER 2013 AGENDA Openbaar gedeelte Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 10 JULI 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 10 JULI 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING 79 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 10 JULI 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. aanvullend punt - hoogdringend 1. Verslag vorige zitting

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JANUARI 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JANUARI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JANUARI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt bij hoogdringendheid Instellingen en algemeen beheer

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING WERKEN, LEVERINGEN EN DIENSTEN 2. (KS) NIEUWBOUWPROJECTEN

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Instellingen

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) PROJECT WZC DE LINDE - GROND SCHOOL

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 NOVEMBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 NOVEMBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 NOVEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 JUNI 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (GL) VERLENGING OPDRACHTHOUDERSCHAP

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 19 FEBRUARI 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (GL) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 DECEMBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 DECEMBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 DECEMBER 2014 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MAART 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MAART 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MAART 2017 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring 1.1. Aanvullend punt -

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 OKTOBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 OKTOBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 OKTOBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. aanvullend punt - hoogdringend 1. Verslag vorige

Nadere informatie

Aan de raad wordt gevraagd principieel akkoord te gaan met de onderhandse aankoop van deze grond.

Aan de raad wordt gevraagd principieel akkoord te gaan met de onderhandse aankoop van deze grond. TOELICHTING RAAD VAN 19 APRIL 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) INDEXERING HUURPRIJZEN - GOEDKEURING Aan

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Financiën 2. (KSM)

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 19 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 19 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 19 SEPTEMBER 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) GROND KALLO C 66H-106A-120D VERKOOP

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 17 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING 2. (IC) KINDERDAGVERBLIJF WINDEKIND -

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 16 APRIL 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (GL) AANPASSING TARIEVEN MAALTIJDEN

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 OKTOBER 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 OKTOBER 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 OKTOBER 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) -

Nadere informatie

1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 08 JULI 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 NOVEMBER 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 NOVEMBER 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 NOVEMBER 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. Aanvullend punt - hoogdringend 1. Verslag vorige zitting - openbaar

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 27 AUGUSTUS 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) VERPACHTING JACHTRECHT

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 NOVEMBER 2018

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 NOVEMBER 2018 114 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 NOVEMBER 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. aanvullend punt - hoogdringend 1. Verslag vorige

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 JANUARI 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 JANUARI 2014 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 JANUARI 2014 AGENDA Openbare zitting Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting)

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 FEBRUARI 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 FEBRUARI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 FEBRUARI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Financiën 2. (KP) De

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 JUNI 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 JUNI 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 JUNI 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Instellingen

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018 108 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

0.5. (KH) Bijzonder comité voor de sociale dienst - kennisname ontslag - aanduiding lid - kennisname

0.5. (KH) Bijzonder comité voor de sociale dienst - kennisname ontslag - aanduiding lid - kennisname 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 27 MEI 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 0.1. (KH) Aanvullend punt bij hoogdringendheid 1 0.2. (KH) Ontslag raadslid

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 AUGUSTUS 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 AUGUSTUS 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 AUGUSTUS 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

OCMW-raad van 19 april 2012

OCMW-raad van 19 april 2012 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 AUGUSTUS 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 AUGUSTUS 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 AUGUSTUS 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM)

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

TOELICHTING RAAD VAN 16 MAART 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING RAAD VAN 16 MAART 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 16 MAART 2016 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) ERFPACHT GROND BEVEREN SECTIE C 486K EN

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 AUGUSTUS 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 AUGUSTUS 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 AUGUSTUS 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. (GL)

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 DECEMBER 2016

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 DECEMBER 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 DECEMBER 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM)

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 27 AUGUSTUS 2012

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 27 AUGUSTUS 2012 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 27 AUGUSTUS 2012 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. Debiteurenrapport

Nadere informatie

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03.

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 22 september 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Raad van 26 februari 2014

Raad van 26 februari 2014 Raad van 26 februari 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Heirman K., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip DE SMEDT, Patrick

Nadere informatie

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend.

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend. VERSLAG Verslag: raad Datum: donderdag 22 februari 2018 om 20 uur Plaats: t Paviljoen, Blokstraat 2 te 9170 Sint-Gillis-Waas Aanwezig: De heer P. Buytaert, voorzitter De Keyzer E, Van Dorsselaere R, Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering.

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering. Zitting van 23 januari 2017 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, OCMW-raadsleden Koenraad

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015.

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om 19.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er Cevdet,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Marianne VANCOILLIE, Jean DAENEN, Mia DELODDERE, Gabriël BENOIT, Carine

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

Raad 25.08.2014. De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u 10.

Raad 25.08.2014. De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u 10. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 25 augustus 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14.

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 november 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MEI 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MEI 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MEI 2014 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 2 MEI 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. P. Van Cauwenberghe,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JUNI 2012

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JUNI 2012 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 JUNI 2012 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. Jaarrekening

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 JUNI 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 JUNI 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 19 JUNI 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Financiën 2. (GL)

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 16 DECEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (KSM) VERHOGING HUURPRIJZEN

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 5 Open verklaren betrekking maatschappelijk werker halftime

OPENBARE ZITTING. 5 Open verklaren betrekking maatschappelijk werker halftime Kaprijke, 9 maart 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie