bso Kinderstralen, Spelen op school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bso Kinderstralen, Spelen op school"

Transcriptie

1

2

3 bso Kinderstralen, Spelen op school Bij bso Kinderstralen Spelen op school kunnen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar tijdens de opvang na school op allerlei manieren ontspannen in een veilige, gezellige en pedagogisch verantwoorde omgeving. Wij bieden gekwalificeerde en professionele naschoolse opvang en bij voldoende interesse voorschoolse opvang aan kinderen. Dat doen wij in een ruimte op of vlakbij school en in nauwe samenwerking met de school, zodat onderwijs en opvang nog beter op elkaar aansluiten. Wij willen graag bij onze bso dat: kinderen zich welkom en veilig voelen bij de buitenschoolse opvang. Onbezorgd en blij, net als thuis. ouders hun kind met een gerust hart laten spelen en ontspannen bij een vertrouwde opvangorganisatie. scholen de zorg voor de bso met een goed gevoel uit handen kunnen geven aan een professionele partner. bso-medewerkers met plezier en goede ondersteuning hun groep kunnen begeleiden. Gewoon een warm nest De buitenschoolse opvang is geen wachttijd totdat je wordt opgehaald of zelf weer naar huis kunt. Het is een waardevol onderdeel voor of na de schooldag. Een die het kind centraal stelt en aansluit op haar of zijn positieve belevingswereld en ontwikkeling. Op een plek waar het kind zich welkom en veilig voelt. Of, zoals wij zeggen: gewoon een warm nest.

4 Veilig, pedagogisch verantwoord en gezellig Spelen op school biedt opvang in een gezellige huiskamersfeer. Als de kinderen zijn opgehaald of zelf zijn binnengekomen, gaan ze eerst wat eten en drinken in een eigen groep, samen met de leidster. We luisteren naar elkaars verhalen. Natuurlijk zorgt de leidster ervoor dat ook de wat stillere kinderen aan bod komen. Daarna is er alle ruimte om te ontspannen. Binnen of buiten. Rustig of actief. Alleen, met andere kinderen of bij een dagelijkse activiteit rondom wisselende thema s. Kinderen kunnen altijd meedoen, maar zijn nooit verplicht. We zorgen voor veiligheid door duidelijke regels en afspraken, bijvoorbeeld over hoe we met elkaar omgaan. Groepen Spelen op school staat voor kleinschalige opvang. Onze groepen hebben maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar met twee vaste pedagogische medewerkers per groep. Als er meer kinderen komen, splitsen we de groep naar leeftijd. Daarbij kijken we bij welke groep een kind zich het beste thuis voelt. Onze bso heeft een open-deurenbeleid. Dat betekent dat kinderen zelf kiezen waar en met wie ze spelen. Bso-leidsters en team Kinderstralen Spelen op school werkt met beroepskrachten. De groepsleidster heeft minimaal een mbo-3-opleiding afgerond en weet hoe ze medewerkers aanstuurt. Zij heeft een bhvdiploma of volgt een opleiding hiervoor. De dagelijkse gang van zaken is haar verantwoordelijkheid. Een hbo-psycholoog van Kinderstralen coördineert verschillende locaties en ondersteunt groepsleidsters bij praktisch beleid en pedagogisch handelen. Als er stagiaires zijn, dan werken zij volgens de richtlijnen die hiervoor gelden.

5 en Pedagogische waarden In de opvang bij Kinderstralen Spelen op school herkent u de pedagogische waarden die zijn afgeleid van de vier pedagogische basisdoelen van de Wet kinderopvang. Deze vier pedagogische basisdoelen richten zich op: Emotionele veiligheid Sociale competentie Persoonlijke competentie Overdracht van normen en waarden Veiligheid Spelen op school maakt voor elke locatie jaarlijks een risicoinventarisatie over gezondheid en veiligheid volgens de richtlijnen van de GGD. Aan deze inventarisatie koppelen we een actieplan, dat we een paar keer per jaar doornemen tijdens werkbesprekingen. Met dit plan waarborgen wij dat kinderen opvang krijgen in een veilige, verantwoorde omgeving. Oudercommissie Wilt u zelf actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van uw kind en meedenken met de bso? Graag! Ouders zijn vertegenwoordigd in de oudercommissie (O.C.). Kort samengevat heeft de O.C. als doel om de belangen van de kinderen en de ouders van de locatie, binnen de doelstelling van Spelen op school te behartigen. Daarnaast heeft de O.C. (verzwaard) adviesrecht over verschillende zaken, zoals het pedagogisch beleid en de openstelling. Het Reglement oudercommissie vertelt alles over de taken en bevoegdheden van de O.C. U vindt het op de website bij Spelen op school onder bso-opvang algemene bso-documenten.

6 Opvangpakketten en tarieven structureel Structurele opvang: Pakket Compleet (schoolweken, inclusief schoolvakanties, uurtarief 6,75) Kinderstralen Spelen op school is tijdens alle schoolvakanties geopend (met uitzondering van één sluitingsweek tussen Kerst en Oud en Nieuw). Extra opvang tijdens bijvoorbeeld studiedagen kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij de facturatie uit van 40 schoolweken en 11 vakantieweken. 1 dag per week = 129,38 per maand Pakket Schoolweken (alleen schoolweken, geen schoolvakanties uurtarief 7,50) Bij dit pakket wordt alleen de structurele opvang tijdens de schoolweken gefactureerd. Opvang tijdens schoolvakanties en extra opvang tijdens studiedagen kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij de facturatie uit van 40 schoolweken. 1 dag per week = 75,00 per maand 1 uur per dag aansluitend aan school = 8,25 per uur Pakket Schoolvakanties (alleen schoolvakanties, geen schoolweken uurtarief 7,25) Bij dit pakket komen kinderen alleen tijdens de schoolvakanties en studiedagen. Opvang tijdens de schoolweken kunt u tegen incidenteel tarief inkopen. We gaan bij facturatie uit van 11 schoolvakantieweken. 1 dag per week = 66,46 per maand Structurele opvang factureren we voorafgaand aan de opvangmaand via een automatische incasso.

7 Opvang en tarieven incidenteel Incidentele opvang: Incidentele opvang (uurtarief 8,25) Naast de vaste opvangpakketten bieden we (mits er plaats is op de groep) incidentele opvang. Incidentele opvang kan zowel tijdens de schoolweken als tijdens de vakantieopvang plaatsvinden. Incidentele opvang tijdens schoolweken = 24,75 per dag Incidentele opvang tijdens schoolweken één uurtje aansluitend aan school = 8,25 per uur Incidentele opvang tijdens studiedagen naast structurele opvang = 8,25 per uur Incidentele opvang tijdens schoolvakanties = 82,50 per dag Incidentele opvang tussen 18:00 uur en 18:30 uur (tarief 6,75 per keer) De opvang sluit om 18:00 uur. Mocht u toch een keer wat later zijn, dan blijven wij langer en reken daarvoor een extra tarief. Incidentele opvang factureren we achteraf.

8 Kinderstralen is de eerste landelijke organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in geïntegreerde kinderopvang op de school zelf. Wij bieden oplossingen op maat voor elke school en elk budget. Kinderstralen verzorgt: tso (Lunchen op school) bso (Spelen op school) tso-scholing (Overblijfacademie) Wij verzorgen de opvang op school voor meer dan kinderen op ruim 45 scholen met 70 professionals en meer dan 900 Overblijfmedewerkers. Kinderstralen zorgt ervoor dat elk kind bij de opvang tot haar of zijn recht komt en kan stralen. Op deze manier ontzorgen wij scholen en ouders en bieden wij kinderen een aangename, ontspannen tijd.

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Stoelmatter 7a 2292 JM Wateringen T E. I. Kvk ING Bank NL89 INGB

Stoelmatter 7a 2292 JM Wateringen T E. I.  Kvk ING Bank NL89 INGB Tarieven buitenschoolse opvang (BSO) Tarieven gelden voor de locaties: cvv Berkel, DHL, Hercules en Wateringseveld Tarieven 1 gelden vanaf 1 januari 2017 Het tarief voor buitenschoolse opvang: 6,97 Naschoolse

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2019

Tarieven buitenschoolse opvang 2019 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Natureluur biedt verschillende pakketten aan met bijbehorende tarieven. In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang Algemene voorwaarden COKD à la Carte DOV, BSO en vakantieopvang DOV 52 weken full-service: * Gehele jaar opvang. Van maandag tot en met vrijdag van 7:00 18:00. * Aantal vaste dagen per week. * Minimale

Nadere informatie

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur Voor 0 4 jaar 07.00 uur tot 18.30 uur Opvang 52 weken per jaar m.u.v. feestdagen. Voor niet genoten op feestdagen Tarieven inclusief voeding en luiers. Bij vanaf 07.00 uur ook incl. ontbijt. Uurtarief

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17.1 Breed en flexibel aanbod BSO Kids 4 life heeft een breed en flexibel aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl SPELEN, ONTDEKKEN & G Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Kids2b

Hartelijk welkom bij Kids2b Hartelijk welkom bij Kids2b Stichting Kids2b! Al 25 jaar een begrip in Noord Groningen. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar krijgen bij ons alle gelegenheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar!

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! TARIEVENKRANT 2018 CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers,

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers, Winterswijk, 1 januari 2015 Beste ouders en verzorgers, Met ingang van 1 januari 2015 hebben wij nieuwe tarieven doorgevoerd. Hierbij krijgt u als ouder of verzorger meer keuzemogelijkheden. Met de bijgevoegde

Nadere informatie

Informatieboekje BSO Mariaschool Vasse

Informatieboekje BSO Mariaschool Vasse Informatieboekje BSO Mariaschool Vasse SKIK Kinderopvang Prins Bernhardstraat 11b 7651 ED TUBBERGEN Telefoon : 0546 623244 E-mail : info@kinderopvangtubbergen.nl 1 Tot zover U hebt nu kort enige informatie

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE HELIX De Helix is gevestigd in een modern en duurzaam pand in nieuwbouwwijk De Draai. In deze brede school wordt het basisonderwijs gecombineerd met een peuteropvang,

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2013 Locatie Hulshoeve Helmond Algemeen Buitenschoolse opvang (BSO) is opvang buiten schooltijd. Het betreft opvang voor en na schooltijd, opvang tijdens studiedagen,

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Stoelmatter 7a 2292 JM Wateringen T. 085-4011374 E. info@bsohakunamatata.nl I. www.bsohakunamatata.nl Kvk 54251982 ING Bank NL89 INGB 0671 2600 49

Stoelmatter 7a 2292 JM Wateringen T. 085-4011374 E. info@bsohakunamatata.nl I. www.bsohakunamatata.nl Kvk 54251982 ING Bank NL89 INGB 0671 2600 49 Tarieven buitenschoolse opvang Tarieven gelden voor de locaties: cvv Berkel, DHL, Hercules en Wateringseveld Tarieven 1 gelden vanaf 1 januari 2015 Het uurtarief voor buitenschoolse opvang: 6,51 - opvang

Nadere informatie

Informatie voor Ouders

Informatie voor Ouders Informatie voor Ouders Tjil! Kinderopvang Vermeulenstraat 52 5012 HB Tilburg 013-455 92 98 www.tjil.net info@tjil.net Voorwoord: Dit document bevat algemene informatie over Tjil! Kinderopvang. Tjil! Kinderopvang

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Inspectierapport VSO OBS De Tandem (BSO) Havezathe 97 7608CL ALMELO Registratienummer 360049424

Inspectierapport VSO OBS De Tandem (BSO) Havezathe 97 7608CL ALMELO Registratienummer 360049424 Inspectierapport VSO OBS De Tandem (BSO) Havezathe 97 7608CL ALMELO Registratienummer 360049424 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Almelo Datum inspectie: 22-01-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Tijdens vakantieweken 10,5 uur x 5 dagen = 52,5 uur Opgeteld: 52,5 uur per week

Tijdens vakantieweken 10,5 uur x 5 dagen = 52,5 uur Opgeteld: 52,5 uur per week SCHERPE AL INCLUSIEVE TARIEVEN Al onze scherpe tarieven zijn inclusief vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch en drinken(op woensdag en tijdens de vakantieopvang), uitstapjes, activiteiten en materialen.

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar.

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. Opvang én onderwijs Eén team, één leiding Opvang passend bij de

Nadere informatie

In dit informatieboekje staan de belangrijkste zaken die betrekking hebben op de Buitenschoolse Opvang (BSO).

In dit informatieboekje staan de belangrijkste zaken die betrekking hebben op de Buitenschoolse Opvang (BSO). Beste ouders /verzorgers. In dit informatieboekje staan de belangrijkste zaken die betrekking hebben op de Buitenschoolse Opvang (BSO). Mocht uw interesse zijn gewekt dan bent u van harte welkom voor een

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & G R O E I Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang VOOR JOUW KIND! KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip (voorheen De Horst) is onderdeel van een brede samenwerking met basisschool

Nadere informatie

BSO tarieven 2016 algemeen

BSO tarieven 2016 algemeen BSO tarieven 2016 algemeen geen inschrijfkosten, 1 maand opzegtermijn Geopend Vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur, In de onderstaande prijzen zijn, naast de schoolvakanties, 2 margedagen/studiedagen

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang Tussenschoolse opvang Welkom bij Vlietkinderen Tussenschoolse opvang 1 Welkom! Het verhaal van Vlietkinderen gaat over veel meer dan alleen opvang. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, spelen,

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket).

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket). Tarieven en toeslagen Met ingang van 1 januari 2017 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang (inclusief voorschoolse opvang) Peuteropvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Wasko kinderopvang - tarieven BSO 2019

Wasko kinderopvang - tarieven BSO 2019 ONDERGENOEMDE BEDRAGEN KOMEN IN AANMERKING VOOR KINDEROPVANGTOESLAG Het maximum uurtarief bij de berekening van de kinderopvangtoeslag is 6,89 voor BSO. Ondergenoemde bedragen zijn de bruto bedragen waarover

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl TARIEVENKRANT 2017 Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip biedt in de Schrijverswijk een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderopvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie TARIEVENKRANT 2017 Buitenschoolse Opvang Peuteropvang Kinderdagverblijf De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies

Nadere informatie

52 weken pakket: Opvang tijdens 40 schoolweken + 12 vakantie weken + incidentele schoolvrije dagen.

52 weken pakket: Opvang tijdens 40 schoolweken + 12 vakantie weken + incidentele schoolvrije dagen. LRK nummer; BSO ZiejeZo 392053652 : Opvang tijdens 40 schoolweken + 12 vakantie weken + incidentele schoolvrije dagen. : Opvang tijdens 40 schoolweken + 7 vakantie weken naar keuze + incidentele schoolvrije

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt)

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Algemene voorwaarden en informatie Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Vestigingsplaats De buitenschoolse opvang van de Paulus (BSO Paulus) is

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN. Thea en Priscilla Pompert Boterzwin WH Julianadorp

PEDAGOGISCH WERKPLAN. Thea en Priscilla Pompert Boterzwin WH Julianadorp PEDAGOGISCH WERKPLAN Thea en Priscilla Pompert Boterzwin 3435 1788 WH Julianadorp Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. 1. Inleiding 2. 2. Visie 3. 3. Algemene informatie 4. 3.1 Groepssamenstelling 4. 3.2 Dagritme

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015

Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015 Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015 Algemene voorwaarden en informatie Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: 199786835 Vestigingsplaats De buitenschoolse

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Ouderbeleid van BSO De Bosuil

Ouderbeleid van BSO De Bosuil Ouderbeleid van BSO De Bosuil BSO De Bosuil vindt het belangrijk dat de ouders van de kinderen die in onze opvang zitten actief worden betrokken. Het is belangrijk dat ouders zich op hun gemak voelen,

Nadere informatie

BSO Helmgras. Algemene voorwaarden en informatie BSO Helmgras Het Korte Land BA Castricum Telefoon: LRK-nummer

BSO Helmgras. Algemene voorwaarden en informatie BSO Helmgras Het Korte Land BA Castricum Telefoon: LRK-nummer BSO Helmgras Algemene voorwaarden en informatie BSO Helmgras Het Korte Land 3 1902 BA Castricum Telefoon: 0251-650864 LRK-nummer 100639914 Bestuur BSO Helmgras valt onder het bestuur van Stichting Tabijn.

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en

Nadere informatie

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT.

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies en

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij. Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang

DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij. Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang DIENSTENAANBOD kinderopvang Muzerij Dagopvang/peuterspeelgroep/BSO 2017 Stichting Muzerij Kwaliteit in Kinderopvang Stichting Muzerij biedt 3 verschillende opvangvormen aan, dagopvang voor de leeftijd

Nadere informatie

Uw kind bij Hazeltje Na School

Uw kind bij Hazeltje Na School Uw kind bij Hazeltje Na School Kinderopvang Hazeltje biedt naast kinderdagopvang ook naschoolse opvang. De naschoolse opvang heet overkoepelend Hazeltje Na School. Hieronder vallen NSO s Hazeltje Ripperda

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013

Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Leveringsvoorwaarden Klokje Rond versie: 2013 Artikel 1: Deze leveringsvoorwaarden van Klokje Rond zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Klokje Rond en op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

4-14 jaar Buitenschoolse opvang. Zo vertrouwd en zo veel te beleven!

4-14 jaar Buitenschoolse opvang. Zo vertrouwd en zo veel te beleven! 4-14 jaar Buitenschoolse opvang Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Wij zorgen voor een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving om in op te groeien. Een omgeving die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen.

Nadere informatie

Kinderopvang de Bonte Vlinder

Kinderopvang de Bonte Vlinder Kinderopvang de Bonte Vlinder kinderopvang en buitenschoolse opvang Welkom bij Kinderopvang de Bonte Vlinder Centraal kantoor: Kinderopvang de Bonte Vlinder Harregatplein 3D 3214 VP Zuidland 0181-459252

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2019 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein Ontdek, Speel en Beleef NSO Het Schoolplein Informatieboekje 2017 NSO Het Schoolplein postadres en kantoor: Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.nsohetschoolplein.nl info@nsohetschoolplein.nl Inhoudsopgave:

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2018 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar OBS Het Galjoen TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Inspectierapport De Wingerd (BSO) Wingerdstraat 3 7621CP BORNE Registratienummer 224346726

Inspectierapport De Wingerd (BSO) Wingerdstraat 3 7621CP BORNE Registratienummer 224346726 Inspectierapport De Wingerd (BSO) Wingerdstraat 3 7621CP BORNE Registratienummer 224346726 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Borne Datum inspectie: 26-03-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO De Flierefluiters Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO De Flierefluiters Op deze

Nadere informatie

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond

DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond DIENSTENAANBOD BUITENSCHOOLSE OPVANG 2016 Locatie Hulshoeve Helmond Algemeen Buitenschoolse opvang (BSO) is opvang buiten schooltijd. Het betreft opvang voor en na schooltijd, opvang tijdens studiedagen,

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag Tarieven 2017 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek 52 weken per

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015. Aanmelding

Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015. Aanmelding Leveringsvoorwaarden PIT Kinderopvang d.d. 1-9-2015 Aanmelding 1. Aanmelding gebeurt schriftelijk dan wel elektronisch door middel van het inleveren of inzenden van het inschrijfformulier dat door de PIT

Nadere informatie

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein Ontdek, Speel en Beleef NSO Het Schoolplein Informatieboekje 2018 NSO Het Schoolplein postadres en kantoor: Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.nsohetschoolplein.nl info@nsohetschoolplein.nl Inhoudsopgave:

Nadere informatie

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG INHOUDSOPGAVE Algemeen... 3 Opvangpakketten 2019 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2019 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Informatieboekje Dirksland Transparant, betrouwbaar en betrokken!

Informatieboekje Dirksland Transparant, betrouwbaar en betrokken! Informatieboekje Dirksland Transparant, betrouwbaar en betrokken! Meer dan alleen kinderopvang Kinderopvang 2Bkidz is een particuliere organisatie met verschillende vestigingen en voornamelijk gericht

Nadere informatie

Inspectierapport De Sport BSO (BSO) Rijneiland MA Odijk Registratienummer

Inspectierapport De Sport BSO (BSO) Rijneiland MA Odijk Registratienummer Inspectierapport De Sport BSO (BSO) Rijneiland 7 3984MA Odijk Registratienummer 192412693 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Bunnik Datum inspectie: 16-06-2017 Type onderzoek :

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Servatius Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Servatius BSO Servatius is gevestigd

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht.

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht. Tarieven 2019 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt 52 weken

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Appendix bij Pedagogisch Beleidsplan voor Buiten Schoolse Opvang

Appendix bij Pedagogisch Beleidsplan voor Buiten Schoolse Opvang Appendix bij Pedagogisch Beleidsplan voor Buiten Schoolse Opvang INLEIDING Algemeen: Om tegemoet te komen aan de vraag van ouders vervullen wij op dezelfde locatie ook een BSO functie. Zij dit wel in beperkte

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over BSO Pancratius Bijlage Pedagogisch beleidsplan 4-12 jaar Pagina 1 van 5 De locatie van BSO Pancratius BSO Pancratius is

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Hoera Maasbree, locatie Dynamic (BSO) Breetse Peelweg 1c 5993NC MAASBREE Registratienummer

Inspectierapport BSO Hoera Maasbree, locatie Dynamic (BSO) Breetse Peelweg 1c 5993NC MAASBREE Registratienummer Inspectierapport BSO Hoera Maasbree, locatie Dynamic (BSO) Breetse Peelweg 1c 5993NC MAASBREE Registratienummer 132266301 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Peel en Maas Datum

Nadere informatie

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen.

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie