Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen"

Transcriptie

1 06 07 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen

2 CBS De Slagkrooie Ringstraat, 7848 BW Schoonoord Postbus 9, 7848 ZG Schoonoord T E info@cbsdeslagkrooie.nl I Welkom Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de activiteitenkalender van C.B.S. de Slagkrooie voor het schooljaar Deze kalender bevat data van activiteiten die al voor het starten van het schooljaar bekend waren. Op de kalenderpagina s vindt u belangrijke en praktische informatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat een datum onjuist is of gewijzigd wordt, bijvoorbeeld vanwege ziekte of andere omstandigheden. Wilt u zo vriendelijk zijn om onjuistheden aan ons door te geven? Naast deze jaarkalender ontvangt u om de week op vrijdag onze nieuwsbrief. Hiermee informeren we u over actuele zaken en onderwerpen. Ook de eventuele wijzigingen in de jaarkalender vindt u hierin. Alle schoolse zaken die jaarlijks niet of nauwelijks veranderen, staan in onze schoolgids. Deze kunt u vinden op onze website Informatie over onze schoolvereniging VPCBO vindt u op de website Mede namens mijn collega s wens ik u en uw kinderen een heel goed en bovenal leerzaam schooljaar toe! H. Veerbeek Directeur Aanmelden/inschrijven Ouders kunnen hun kinderen vanaf hun derde verjaardag aanmelden/ inschrijven bij de school door contact op te nemen met de directeur. Ze kunnen bij hem terecht voor informatie over het onderwijsaanbod of een rondleiding. Ook kunnen ze aan hem hun specifieke vragen stellen.

3 Visie&Missie Visie De Bijbel is onze leidraad, inspiratiebron en de basis voor een duidelijke visie op kinderen en onderwijs, richtinggevend voor ons omgaan met elkaar, ons handelen en het pedagogisch klimaat in de school. De Bijbel is de basis en inspiratiebron voor het omgaan met elkaar en met jezelf. Daarom gaan ouders/verzorgers, leerkrachten en kinderen respectvol en vergevingsgezind met elkaar om. Daarom leren we de kinderen dat ze (mede) verantwoordelijk zijn voor zichzelf, hun gedrag, hun leren, de ander en de omgeving. Alle kinderen moeten kansen krijgen zich optimaal te ontplooien en te ontwikkelen. Daarom werken we aan een klimaat waarin ze met plezier naar school gaan. Daarom laten we hen voelen en weten dat ze gewaardeerd en geaccepteerd worden zoals ze zijn. Daarom ligt de kennis die we overbrengen dichtbij hun belevingswereld. Relatie, veiligheid, competentie en autonomie zijn basisbehoeften waarbinnen mensen zich goed voelen. Daarom werken we aan een schoolklimaat waar kinderen zich veilig voelen. Daarom geven we vertrouwen. Daarom zorgen we ervoor dat elk kind het gevoel heeft zich te ontwikkelen en grip krijgt/heeft op de leerstof. Daarom geven we kinderen invloed op wat er gebeurt, leren we ze zelfstandig werken en keuzes maken. Daarom gaan we uit van het kind, stemmen af op de behoefte, stimuleren talenten en ondersteunen waar nodig. Daarom leren we kinderen leren: met elkaar en van elkaar, in een uitdagende leeromgeving, actief en betrokken in betekenisvolle situaties en met hoofd, hart en handen. Missie Onze missie is een school te zijn waar op basis van persoonlijk contact en in samenwerking met ouders en verzorgers het beste uit kinderen gehaald wordt. Zo willen we kinderen kennis en vaardigheden aanbieden om zich nu en in de toekomst een goede plek in de maatschappij te kunnen verwerven en een bijdrage te kunnen leveren aan onze samenleving.

4 Personeel Herman Veerbeek directeur Directietaken maandagmorgen, dinsdagmiddag, woensdag, vrijdag Alie Kloosterman- Ottens groepsleerkracht /4 Jolande van der Zaag groepsleerkracht 7/8 Anita Koster groepsleerkracht /4 Tineke van Dijk IB-er IB-taken dinsdag Beppie Westering Vrijwilligster en Reina Tholen en Lynette de Bruin Vrijwilligster Ina Marquering- Hilgenga groepsleerkracht / Ciska Tammeling groepsleerkracht 5/6 en 7/8 Inge Jansen Schoonhoven-Grobbe groepsleerkracht 5/6 Bert Dam conciërge

5 Commissies&Raad Schoolcommissie: Mevrouw C. Grasdijk De heer I. Prinsen De heer en mevrouw v.d Werf Mevrouw M. Buutkamp voorzitter secretaris Medezeggenschapsraad: Oudergeleding: Mevrouw C. Zwiers Personeelsgeleding: Mevrouw I. Marquering Mevrouw A. Koster Activiteitencommissie: Mevr. K. Bouwknegt Mevr. C. Grasdijk Mevr. M.Boekholt Weve A. Prinsen Mevr. W. De Lange Mevr. J. Heijn Mevr. M. Kleine Deters Mevr. L. v/d Schuur penningmeester

6 Tijden&vakanties Schooltijden Groep t/m 4: Maandag, dinsdag, donderdag Woensdag Vrijdag Groep 5 t/m 8: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Woensdag 08.0 uur 4.0 uur 08.0 uur.5 uur 08.0 uur.45 uur 08.0 uur 4.0 uur 08.0 uur.5 uur De kinderen van de groepen t/m 4 zijn vrijdagmiddag vrij. De kinderen van groep / zijn een aantal vrijdagen de hele dag vrij. De leerlingen van groep /4 zijn drie vrijdagen vrij. Vanaf een kwartier voor aanvang van de lessen is er toezicht op het plein. Zorg er daarom voor dat uw kinderen niet te vroeg op school zijn. De groepen t/m 8 hebben gymnastiek in de sporthal. Groep en 4: Dinsdag van 09.5 uur tot 0.00 uur. De tweede gymnastiekles wordt donderdagmiddag gegeven in ons eigen speellokaal Groep 5 en 6: Dinsdag van 08.0 uur tot 09.5 uur en donderdag van.0 uur tot.5 uur. Groep 7 en 8: Dinsdag van 08.0 uur tot 09.5 uur en donderdag van.0 uur tot.5 uur De groepen t/m 8 hebben gymnastiek in de sporthal. Vakanties Herfstvakantie 7 t/m oktober 06 Kerstvakantie 6 december 06 t/m 6 januari 07 Voorjaarsvakantie 0 februari t/m 4 februari 07 Goede vrijdag/tweede Paasdag 4 april t/m 7 april 07 Meivakantie 4 april t/m 8 april 07 Bevrijdingsdag 5 mei 07 Hemelvaart 5 en 6 mei 07 Pinksteren 5 juni t/m 7 juni 07 Zomervakantie 4 juli t/m september 07 Studiedagen Studiemidagen 0 oktober 06, 4 februari 07 en mei 07 Studiedag juni 07 Vrije middagen 5 en december 06 en juli 07

7 Regels&Protocol Regels zodat iedereen zich prettig en veilig voelt! We spelen met elkaar zodat iedereen kan meedoen. We respecteren iedereen zoals hij/zij is. We gaan goed om met de spullen van de ander, van de school en van onszelf. Protocol sociale veiligheid Ook in Schoonoord wordt er weleens geplaagd/gepest en natuurlijk besteden wij hier aandacht aan. Soms ontstaan pesterijen of ruzies buiten schooltijd. Als blijkt dat dit doorgaat op school, dan proberen wij samen met de kinderen een oplossing te vinden. Bij grensoverschrijdend gedrag op school volgen wij ook deze gedragslijn. Wij verwachten dat ouders de aangegeven signalen vanuit de school ondersteunen en met de school samenwerken om het grensoverschrijdende gedrag te stoppen.

8 Afspraken Vrijwillige ouderbijdrage We vragen ouders/verzorgers om een vrijwillige ouderbijdrage voor de kosten die niet door de overheid worden vergoed. Voordat het schooljaar begint ontvangen ouders en verzorgers een overzicht waarop zij kunnen aangeven welke onderdelen zij willen ondersteunen. Na ondertekening verplichten ouders zich tot betaling. De regeling heeft een reductie- en kwijtscheldingsprocedure. Melding ziekte en absentie Als een kind ziek is of om andere redenen niet op school komt, dan horen we dit graag vóór aanvang van de lessen. Een telefoontje of een briefje is voldoende. Leerplicht In de Leerplichtwet is vastgelegd dat ieder kind vanaf 5 jaar naar school moet. Het is de taak van de ouders ervoor te zorgen dat hun kind iedere dag naar school gaat. Als een kind zonder melding afwezig is, wordt contact met de ouders opgenomen. Bij geregeld terugkerende absentie, wordt contact met de ouders opgenomen om het te bespreken. Ouders kunnen door de leerplichtambtenaar worden aangesproken en er kan een proces-verbaal worden opgemaakt. De school is wettelijk verplicht om niet toegestaan verzuim te melden aan de leerplichtambtenaar. Buitengewoon verlof Soms zijn er omstandigheden waarvoor kinderen buitengewoon verlof krijgen. Hiervoor zijn regels opgesteld en deze gelden alleen als er sprake is van: bepaalde religieuze feestdagen de onmogelijkheid in schoolvakanties met vakantie te gaan andere gewichtige omstandigheden, zoals een begrafenis, huwelijk van familie, gezinsuitbreiding en verhuizing Extra verlof voor vakantie Volgens de leerplichtwet mag alleen buiten de officiële schoolvakanties vrij worden gegeven als door de aard van het beroep van een van de ouders het gezin niet tenminste twee weken tijdens de schoolvakanties met vakantie kan.

9 Groepsindeling Groepsindeling Groep en Juf Ina Maandag t/m donderdag Juf Anita Vrijdagmorgen Groep en 4 Juf Anita Dinsdag en donderdag Juf Alie Maandag, woensdag en vrijdagmorgen Groep 5 en 6 Juf Inge Maandag, dinsdag en donderdag Juf Ciska Woensdag en vrijdag Groep 7 en 8 Juf Jolande Dinsdag, woensdag en vrijdag Juf Ciska Maandag en donderdag Herman Veerbeek, directeur, is op maandagmorgen, dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag aanwezig. Op dinsdag doet Tineke van Dijk, onze Interne Begeleider, zorgverbredingstaken. Opmerking: Een aantal vrijdagen zijn de leerlingen van groep / vrij. vrijdagen zijn de leerlingen van groep en 4 ook vrij.

10 Opvang Buitenschoolse opvang Onze school is voor de buitenschoolse opvang aangesloten bij Drieluik-Kinderopvang- en gastouderbureau. Informatie hierover vindt u in de folders die op school verkrijgbaar zijn, via telefoonnummer of website In samenwerking met kinderopvang Pinokkio zal er in de loop van het schooljaar buitenschoolse opvang op de Slagkrooie gerealiseerd worden.

11 Ontwikkeling Ontwikkelingen in schooljaar Techniek onderwijs In een samenleving waarin techniek een grote rol speelt, is behoefte aan mensen met technische vaardigheden en kennis. Als je kinderen vroeg in aanraking brengt met techniek, dan is de kans groter dat ze later kiezen voor een loopbaan in de technische sector. Daarom krijgt techniekonderwijs een vaste plaats in ons onderwijsaanbod. In schooljaar zijn we gestart met een techniekklas. Plusklas De VPCBO Coevorden heeft een plusklas voor meer- en hoogbegaafde leerlingen uit de middenbouw- en bovenbouwgroepen. Het is een aanbod van de negen VPCBO-scholen om aan de onderwijsbehoeften van alle kinderen te voldoen. Veilig sociaal klimaat Met de komst van het passend onderwijs is een veilig klimaat nog belangrijker geworden. We blijven ons daarom nadrukkelijk bezighouden met de sociaal emotionele ontwikkeling. In de nascholing van ons personeel komt dit onderwerp regelmatig aan de orde. Leesverbetertraject We vinden het belangrijk dat leerlingen plezier beleven aan het lezen. In schooljaar zijn we gestart met een leesverbetertraject. Dit traject zijn we gestart in samenwerking met de bibliotheek. Er zijn allerlei initiatieven ontwikkeld. We hebben in juni 05 een bibliotheek op school geopend, ouders hebben leeslessen bijgewoond en informatie ontvangen. In elke groep is een leestafel aanwezig, etc. In schooljaar krijgt dit traject een vervolg.

12 Augustus 06 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 4 5 juf Inge jarig 6/ Meneer Bert jarig / / /8 5 Eerste schooldag, opening schooljaar 9 0 /4

13 September 06 week 5 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 9 0 / / 7 Juf Ina studiedag groep / vrij infoavond 4 5 Korfbaltoernooi 6 7/8 8 Voorstelling groep / 9 0 Juf Alie jarig Voorstelling groep /4/5/6 Groep / vrij 4/5 4 sept - juf Anita jarig en juf Ciska jarig 9 6 Weekopening groep /4 7 Sponsorloop okt - Reina jarig /

14 Oktober 06 week 40 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag Dierendag Schoolfotograaf Ontruimingsoefening 7 8/9 4 0 Weekopening groep 5/6 Studie middag, kinderen vrij Ledenraadvergadering 4 5/6 4 Herfstvakantie 7 Herfstvakantie 8 Herfstvakantie 9 Herfstvakantie 0 Herfstvakantie / 4 4 Projectweek techniek Groep / vrij 8 9/ /6

15 November 06 week 44 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 4 5/ Weekopening groep 7/8 Ouderavond lezen 9:0 :0 uur Sint Maarten Groep t/m 4 naar het Ellertsveld / Contactavond Vergadering leerlingenraad 9/ Groep t/m 4 vrij 5 6/ Weekopening groep / 9 0 /4

16 December 06 week 48 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag / Sinterklaasfeest Kinderen s middags vrij / met leerlingenwerk 6 7/ Kerstfeest Kinderen s middags vrij 4/5 5 dec - e Kerstdag 5 Kerstvakantie e Kerstdag 6 Kerstvakantie 7 Kerstvakantie 8 Kerstvakantie 9 Kerstvakantie 0 / dec - Meester Herman jarig

17 Januari 07 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie 7/ /5 6 Weekopening groep /4 Start leesproject / 4 4 Voorleesontbijt 5 6 Groep / vrij 7 8/ /5

18 Februari 07 week 5 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 0 Terugkomdag groep 8 4/5 6 6 Weekopening groep 5/6 7 8 Rapport mee 9 0 / 7 Studiemiddag, kinderen vrij Contactavond Groep t/m 4 vrij 7 8/9 8 Voorjaarsvakantie 0 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 4 5/6 9 7 Projectweek techniek 8 4/5

19 Maart 07 week 9 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 7 8 Beppie jarig 4/5 0 6 Weekopening groep 7/ Vergadering leerlingenraad / 4 5 Open dag Einde project 6 7 8/9 9 maart - Juf Jolande jarig 0 Studiemiddag 4 5/6 Start NME project Groep / vrij /

20 April 07 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag / 4 Voorstelling groep 5/ /9 5 0 Weekopening groep ½ Paasviering :00 uur vrij Goede vrijdag 4 5/6 6 april - e Paasdag 6 e Paasdag 7 Cito eindtoets 8 Cito eindtoets 9 Cito eindtoets 0 Koningsspelen / 7 Meivakantie 4 Meivakantie 5 Meivakantie 6 Meivakantie Koningsdag 7 Meivakantie 8 9/0

21 Mei 07 week 8 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 4 Bevrijdingsdag Kinderen vrij 5 6/ Studiemiddag Kinderen vrij /4 4 mei - Moederdag Schoolkamp 7 Schoolkamp 8 Schoolkamp Groep / vrij 9 0/ Weekopening groep /4 4 Hemelvaartsdag 5 Kinderen vrij 6 7/8 9 0 /4

22 Juni 07 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 9 0 /4 4 juni - e Pinksterdag e Pinksterdag 5 Vrij 6 Vrij Verenigingsdag 7 Schoolreis groep / 8 9 0/ 4 Avondvierdaagse Ledenraadvergadering Avondvierdaagse 4 Avondvierdaagse 5 Avondvierdaagse 6 8 juni - Vaderdag 7/8 5 9 Weekopening groep 5/6 0 Studiedag kinderen vrij 4/ Groep t/m 4 vrij Voorstelling groep 7/8 /

23 Juli 07 week 7 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag /9 Schoolreis Groep t/m 6 Rapport mee 9 juli - Juf Ina jarig 8 Contactavond 0 Schoonmaakochtend groep / Schoonmaakochtend groep / met leerlingenwerk Groep / vrij 4 5/6 9 Weekopening groep en 8 7 Afscheid groep Kinderen s middags vrij / 0 Zomervakantie t/m september /0 4 5/6

24

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen 0 0 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen CBS De Slagkrooie Ringstraat, 788 BW Schoonoord Postbus 9 788 ZG Schoonoord T 059-8 E info@cbsdeslagkrooie.nl I www.cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen 07 08 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen CBS De Slagkrooie Ringstraat, 7848 BW Schoonoord Postbus 9, 7848 ZG Schoonoord T 059-38 4 E info@cbsdeslagkrooie.nl I www.cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

De school: een veilige plek om te leren en te spelen. Activiteitenkalender

De school: een veilige plek om te leren en te spelen. Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen Activiteitenkalender 2018-2019 Welkom CBS De Slagkrooie Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Postbus 29 7848 ZG Schoonoord 0591-38 24 12 info@cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Groot in aandacht

Activiteitenkalender. Groot in aandacht 07 08 Activiteitenkalender Groot in aandacht Cbs De Kiel Rolderstraat 8, De Kiel Postbus, 7848 ZG Schoonoord T 059-38 8 E info@cbsdekiel.nl I www.cbsdekiel.nl Welkom Beste ouders en verzorgers Voor u ligt

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Leerplicht Medezeggenschapsraad Schoolcommissie Team Verlof Absentie School- en gymtijden

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender schoolkalender 2018-2019 Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS de Fontein voor het schooljaar 2018-2019. Op de kalender hebben we zoveel mogelijk data

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op De Akker CBS De Akker deakkerpesse.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op De Akker CBS De Akker deakkerpesse.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Akker Akker App Verlofaanvraag Medezeggenschapsraad Activiteitencommissie Groepsindeling Team Leerplicht Ziek melden School- en gymtijden

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender E.B.S. De Fontein Anjerstraat 0 LE Hoogeveen 0 0 schoolkalender www.ebs-defontein.nl info@ebs-defontein.nl - Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS De Fontein

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender 2017-2018 Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Kinderen vrij, leerkrachten

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16 33 17 18 19 20 21 22 23 34 24 25 26 27 28 29 30 35 September 2015 31 augustus Eerste

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 35 Eerste schooldag 5 6 7 Controle hoofdluis Zomervakantie 1 2 3 4 Open dag peuterspeelzaal de klompjes 10.00-12.00uur Zomervakantie 8 9 10 11 36 12 13 Informatieavond

Nadere informatie

kalender schooljaar

kalender schooljaar kalender schooljaar 204-20 Aan de ouders en/of verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 204-20. In de jaarkalender vindt u per maand de activiteiten, vakanties en

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2014-2015 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug Menso Poppiusstraat 46 8536 VA Oosterzee 0514-541242 Broekenweg 14 8538 RN Bantega 0514-551395 wynbrekker@gearhing.net reinbogebantega@gearhing.net De Roede 49 8539 SX Echtenerbrug 0514-541572 twaynien@gearhing.net

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar.

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar. BESTE OUDERS/VERZORGERS, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2015-2016 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Eerste schooldag Luizenpluizen 31 1 2 3 4 5 6 Ouderavond / infoavond

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16 33 17 18 19 20 21 22 23 34 24 25 26 27 28 29 30 35 Zelfbewust. September 2015 31

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender - Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus Schoolgids & Jaarkalender / 0 Zomervakantie Eerste schooldag Luizencontrole Studiedag, alle kinderen vrij September Schoolgids & Jaarkalender

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Jaarkalender Rijp voor de toekomst

Jaarkalender Rijp voor de toekomst Jaarkalender 2015-2016 Rijp voor de toekomst Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 1 2 3 4 3 1e schooldag Inloop 8.30-8.4 uur Screening hoofdluis deze week 7 8 Zomervakantie Zomervakantie 9 10 11 3 12 13 14 1 1 17 18 Deze week start Eenbes Plusklassen

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 1 2 3 4 Zomervakantie 35 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Luizencontrole 36 12 13 14 15 16 17 18 Teamvergadering Dag van de leidster (Potje Knor) 40 jarig jubileum

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Activiteitenkalender Beste ouders/verzorgers, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar - een Jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten alvast staan aangegeven.

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof Kalender 2018-2019 OBS De Marshof Tichelmeesterlaan 45 8014 LA Zwolle De kunst van het leren telefoon: e-mail: website: www.marshof.nl Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. September

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Cornelis Musiusschool

Cornelis Musiusschool De school met P I T Schoolkalender 2015-2016 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 cornelismusius@laurentiusstichting.nl Peutercentrum Het Muizenhuis Prins

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 Maand: september 2015 Zo. 30 Wk 36 / 1 Ma. 31 Eerste schooldag Nieuwsbrief 1 Di. 1 Wo. 2 Do. 3 Vr. 4 Za. 5 Zo. 6 Wk 37 / 2 Ma.7 Di. 8 Wo.9 Do. 10 Vr. 11 Za. 12 Waterexperience

Nadere informatie

Kalender Basisschool Antares

Kalender Basisschool Antares Kalender 2018-2019 Basisschool Antares Contactgegevens Basisschool Antares Sabelhof 12b 5044JR Tilburg 0134672611 http://www.basisschoolantares.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie t/m 17 augustus Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Eerste schooldag 28 29 30 Controle hoofdluis 31 35 September 2017

Nadere informatie

Jaarkalender 2014/2015. Meervoudige Intelligentie. Dalton. Werkeilanden. Groepsdoorbrekend werken. ODBS t Heem staat voor:

Jaarkalender 2014/2015. Meervoudige Intelligentie. Dalton. Werkeilanden. Groepsdoorbrekend werken. ODBS t Heem staat voor: Jaarkalender 2014/2015 ODBS t Heem staat voor: Meervoudige Intelligentie Dalton Werkeilanden Groepsdoorbrekend werken ODBS t Heem Schubertstraat 18 7442 HL Nijverdal Telefoon: 0548-61 20 53 E-mailadres:

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Schooljaar 2018-2019 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo september 2018 1 2 3 8.30-8.45 uur: inloop 4 5 luizencontrole 6 7 8 9 10 11 12 13 studiedag voor alle Arcadescholen 14 15 16 17.00/20.00 uur informatieavond groep 7/8 18 20.00 uur informatieavond groep

Nadere informatie

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Augustus 2018 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 juf Shalinie jarig 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 Notitie: September 2018 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Ieder kind is uniek!

Ieder kind is uniek! 2018-2019 Ieder kind is uniek! Augustus 2018 Jaarkalender 2018/2019 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 34 Eerste schooldag Koffieuurtje 20 27 21 22 23 24 25 26 28 29 30 31 35 September

Nadere informatie

september aug sep okt MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG zomervakantie

september aug sep okt MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG zomervakantie september 207 september 207 2 3 25 26 27 28 29 30 oktober 207 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 30 3 28 aug 29 30 3 sep 2 3 9:00-5:00 Planningdag zomervakantie Piramide: welkom start schooljaar week 36 luizencontrole

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Jaarkalender Ruimte voor ontwikkeling

Jaarkalender Ruimte voor ontwikkeling Jaarkalender 2016-2017 Ruimte voor ontwikkeling September 2016 35 Eerste schooldag Start nieuwe schooljaar met koffie voor de ouders 5 6 7 8 Dassenbur(i)cht 1 OR, 20.00 uur Zomervakantie Eerste postdag:

Nadere informatie