Civil Engineering Tour Instanbul

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Civil Engineering Tour 2015 - Instanbul"

Transcriptie

1 Civil Engineering Tour Instanbul Sponsorbrochure Civil Engineering Tour 2015

2 Inleiding Even voorstellen Wij als reiscommissie van de Civil Engineering Tour 2015 zijn een groep enthousiaste en gemotiveerde vierdejaars studenten civiele techniek van Avans Hogeschool in Tilburg en s-hertogenbosch. Als reiscommissie zetten wij ons in voor het organiseren van een internationale studiereis in april 2015: de Civil Engineering Tour. Deze studiereis is elk jaar opnieuw een hoogtepunt in de opleiding van de circa 65 deelnemende studenten. Tijdens de studiereis worden er verschillende civieltechnische en cultuurhistorische bezienswaardigheden bezocht. Deze excursies dragen bij aan de ontwikkeling van de student op zowel persoonlijk als civieltechnisch vlak. Naast het academische aspect is de studiereis natuurlijk ook een erg mooie ervaring. Om deze redenen zullen ook dit studiejaar weer veel studenten deelnemen aan de Civil Engineering Tour waarbij Mumbai, de grootste havenstad in India, is verkozen tot reisbestemming. Naast de eigen bijdrage van de deelnemende studenten is een aanvulling door sponsoring noodzakelijk om de reis voor ons mogelijk te maken. Via deze brochure willen wij u inzicht geven in wat de studiereis exact inhoud en wat de sponsormogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Wij hopen u op deze manier alvast te enthousiasmeren voor een samenwerking waaruit beide partijen profijt halen.

3 De bestemming: Istanbul Waarom een studiereis? Een internationale studiereis is meer dan alleen een ontzettend leuke ervaring. Het levert een persoonlijke waarde op voor de deelnemende studenten en verbreedt en ontwikkelt de kennis van studenten op het gebied van de civiele techniek, taal en cultuur. Studenten ontdekken het vakgebied, het bedrijfsleven en de cultuur in het buitenland. In het buitenland gelden vaak heel andere normen, richtlijnen, arbeidsomstandigheden, bouwmethoden en processen waardoor nieuwe kennis en ervaring wordt opgedaan in nieuwe en andere technieken en culturen. Waarom naar Istanbul? In de afgelopen jaren zijn er veel mooie bestemmingen tijdens de studiereis bezocht zoals San Francisco, Rio de Janeiro en Dubai. In eerste instantie zou de studiereis naar Mumbai gaan. Mumbai is de grootste havenstad van India en is volop in ontwikkeling. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan het verdiepen en verbreden van de haven van Mumbai en zijn toegangskanalen. Daarnaast groeit de bevolking van India altijd nog erg hard waardoor er in rap tempo ontzettend veel wordt gebouwd. Daarnaast zijn er in India nog grote problemen met het stedelijke watersysteem inclusief drinkwatervoorzieningen. Echter heeft de reiscommissie het besluit moeten nemen om de bestemming Mumbai te veranderen. Voor de studiereis naar Mumbai is kortweg gezegd teveel geld nodig. Om deze reden is door de 63 deelnemende 4 e -jaarse civiele techniek studenten een nieuwe bestemming gekozen, die past binnen de begroting en waarvoor een acceptabele eigen bijdrage kan worden gevraagd. Istanbul is een zeer mooie stad met veel historie, cultuur en (civiel-technische) bezienswaardigheden. De verschillende civiel technische, grootschalige, projecten in en rondom rivier de Bosporus en de ontwikkeling van nieuw Istanbul maken de stad een zeer aantrekkelijke locatie voor een studiereis voor afstuderende CT-studenten. Gedurende de reis zullen er daarom verschillende excursies plaatsvinden naar zowel culturele als civieltechnische bezienswaardigheden. Excursies naar civiele (bouw)projecten zullen zeker in het programmaboek komen te staan. Op deze manier doen studenten niet alleen een nieuwe ervaring op maar ervaren studenten ook een cultureel verschil in de manier van ontwerpen, bouwen en werken. Voor het organiseren van de excursies, het busvervoer en overige activiteiten zijn we op zoek naar bedrijven die ons hierbij financieel willen helpen. We hebben hiervoor verschillende sponsormogelijkheden en tegenprestaties te bieden die op de volgende bladzijdes worden omschreven.

4 Sponsormogelijkheden Word sponsor van de Civil Engineering Tour! Wilt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten; in contact komen met potententiele nieuwe werknemers van uw bedrijf; of wilt u misschien wel kansen benutten met betrekking tot de civiele markt in de regio Istanbul? Er zijn voldoende sponsormogelijkheden om deze doelstellingen een positieve impuls te geven. De Civil Engineering Tour valt of staat met de bereidheid van bedrijven om te sponsoren. Naast de eigen bijdrage die studenten betalen voor de studiereis, is sponsorgeld nodig voor het organiseren van civieltechnische of cultuurhistorische activiteiten. Als reiscommissie van de Civil Engineering Tour organiseren wij verschillende sponsoractiviteiten en bieden wij bedrijven de kans zich positief te profileren aan studenten. Bedrijven hebben de mogelijkheid zich te presenteren op het symposium of masterclass en kunnen naambekendheid genereren door middel van verschillende exposuremogelijkheden. Er zijn ook andere mogelijkheden betreft sponsoring. Zo is het verkrijgen van de CV s en gegevens van de 63 deelnemende civiele studenten een sponsormogelijkheid. Naast de genoemde sponsormogelijkheden in deze brochure staan wij altijd open voor eigen initiatieven. Exposuremogelijkheden Heeft u geen interesse in de bedrijvendag of masterclass maar wilt u wel een bijdrage leveren aan de Civil Engineering Tour? Met een exposurepakket sponsort u de Civil Engineering Tour met een financiële bijdrage die voor uw bedrijf acceptabel is. Een exposurepakket genereert naamsbekendheid onder de deelnemende civiele studenten van Avans hogeschool. De exposurepakketten zijn op verschillende niveaus af te nemen. 1). Exposurepakket Erasmus Bridge 195 (exclusief BTW) Online Drukwerk Sponsorvermelding op sociale-media*; Naamvermelding in het sponsoroverzicht op de website (www.civilengineeringtour.nl) ; Naamvermelding in het sponsoroverzicht van het reisverslag (wordt verstrekt ná de studiereis); Naamvermelding in het sponsoroverzicht van het programmaboekje van de studiereis; *Bedrijfsinformatie, een logo en/of foto wordt op de facebookpagina van de Civil Engineering Tour geplaatst. Deze facebookpagina wordt ingezet als communicatiemiddel tussen de reiscommissie en de deelnemende studenten.

5 Sponsormogelijkheden 2). Exposurepakket De Ponte Vecchio 395 (exclusief BTW) 3). Exposurepakket Bandra-Worli Sea Link 595 (exclusief BTW) Online Drukwerk Kleding Sponsorvermelding op sociale-media*; Logovermelding in het sponsoroverzicht op de website (www.civilengineeringtour.nl), inclusief een link naar de bedrijfswebsite; Logovermelding in het sponsoroverzicht in het reisverslag (wordt verstrekt ná de studiereis); Logovermelding in het sponsoroverzicht in het programmaboekje van de studiereis; Naamvermelding op de kleding (wordt gedragen tijdens excursies door alle deelnemende studenten van de studiereis); *Bedrijfsinformatie, een logo en/of foto wordt op de facebookpagina van de Civil Engineering Tour geplaatst. Deze facebookpagina wordt ingezet als communicatiemiddel tussen de reiscommissie en de deelnemende studenten. **De PUNT is een intern blad voor alle medewerkers en studenten van de gehele Avans Hogeschool (locaties s-hertogenbosch, Tilburg en Breda). Het reisverslag wordt ná de studiereis de gepubliceerd in de onlineversie van De PUNT. Online Drukwerk Kleding Sponsorvermelding op sociale-media*; Logovermelding inclusief een link naar de bedrijfswebsite in de onlineversie van PUNT**; Prominente logovermelding in het sponsoroverzicht op de website (www.civilengineeringtour.nl), inclusief een link naar de bedrijfswebsite; Advertentie of banner op de homepage van de website (www.civilengineeringtour.nl), inclusief link naar de bedrijfswebsite; Prominente logovermelding in het sponsoroverzicht van het reisverslag (wordt verstrekt ná de studiereis); Prominente logovermelding in het sponsoroverzicht van het programmaboekje van de studiereis; Advertentie in het programmaboekje van de studiereis naar Mumbai (volledige pagina); Advertentie in het reisverslag (volledige pagina, wordt verstrekt ná de studiereis); Prominente logovermelding op de kleding (wordt gedragen tijdens excursies door alle deelnemende studenten van de studiereis);

6 Sponsormogelijkheden Bedrijvendag/symposium Avans s-hertogenbosch Op 25 februari 2015 organiseert de reiscommissie van de Civil Engineering Tour 2015 een bedrijvendag in het atrium van Avans hogeschool in s-hertogenbosch. Op de bedrijvendag komen afgevaardigden van uw bedrijf in contact met studenten civiele techniek en bouwkunde en kunt u zich profileren als werkgever in de markt van de civiele techniek. Daarnaast is de bedrijvendag voor veel studenten waardevol om met u als werkgever in gesprek te gaan waarbij veel studenten het doel hebben in het vinden van een stageplaats of afstudeeropdracht. De bedrijvendag wordt vormgegeven als een symposium, waarbij de deelnemende bedrijven de mogelijkheid hebben om, vanaf het podium, een prestentatie te geven aan het publiek. De ruimte wordt zo ingericht zodat er naast de interactie met de bedrijven, ook nadruk wordt gelegd op aandacht voor de presentaties. Tussen de presentaties door worden pauzes ingelast voor netwerk- en contactmogelijkheden. Op de volgende bladzijde is een fotoi-mpressie van vorig jaar weergegeven. Masterclass Naast de bedrijvendag heeft u de mogelijkheid om namens uw bedrijf een masterclass of lezing te geven aan studenten van Avans hogeschool. Met het geven van een masterclass kunt u bijvoorbeeld uw bedrijf presenteren aan (bijna afgestudeerde) vierdejaars studenten of kunt u toonaangevende projecten of stage- dan wel afstudeermogelijkheden introduceren. Bedrijvendag /symposium 500 (exclusief BTW) Deelname aan de bedrijvendag op 25 februari in het atrium te s-hertogenbosch met één stand; Logovermelding op posters en folders in het schoolgebouw als aankondiging op de bedrijvendag (is inbegrepen in de prijs); Reclamematerialen zoals bedrijfsflyers, posters en vlaggen zijn voor eigen inbreng; Masterclass 650 (exclusief BTW) Deelname aan de masterclass; Logovermelding op posters en folders in het schoolgebouw als aankondiging op de masterclass (is inbegrepen in de prijs); Reclamematerialen zoals bedrijfsflyers, posters en vlaggen zijn voor eigen inbreng; Let op: masterclass-dag is reeds vol!

7 Sponsormogelijkheden Symposium / bedrijvendag 2014 Overige sponsormogelijkheden Natuurlijk kan ook naar eigen wens invulling gegeven worden aan sponsoring van de Civil Engineering Tour Wij staan open voor initiatieven. U kunt bijvoorbeeld exclusief sponsor worden in de vorm van vervoersponsor, maaltijdsponsor of activiteitensponsor (inclusief groepsfoto met bedrijfsvlag op locatie). Dit zijn exclusieve exposuremogelijkheden en genereren extra aandacht voor uw bedrijf. Ook is het mogelijk een case of workshop te organiseren op de hogeschool of bedrijfsvestiging zelf. Met een case of workshop kunt u bijvoorbeeld samen met studenten brainstormen over bedrijfsvraagstukken of bedrijfscasussen. Het is ook mogelijk cv s of studentgegevens te kopen, speeddates te organiseren of intakegesprekken te voeren met alle deelnemende studenten. Neem hiervoor contact op met een van de leden van de sponsorcommissie.

8 Bovenste rij, van links naar rechts Jorn van den Rijen Lid sponsorcommissie en penningmeester Emiel Kuppen Hoofd activiteitencommissie Bart Terpstra Voorzitter reiscommissie Maurick Verhoeven Hoofd sponsorcommissie Bas Wiltenburg Lid sponsorcommissie Kayleigh Biemans Notulist en archivaris Onderste rij, van links naar rechts Stefan Gijsbers Activiteitencommissie Tim van Gerven Webdesign en communicatie Roel Janssen Activiteitencommissie Jordy Schoemans Activiteitencommissie De reiscommissie van de Civil Engineering Tour 2015! Niet op deze foto staan de begeleidende docenten van Avans hogeschool. Mocht u hiermee contact op willen nemen kan dit met de coördinator: Hans Sloots Coördinator van de civil engineering tour Bent u geïnteresseerd in deelname aan de bedrijvendag of overige sponsoring, wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onderstaande personen. Maurick Verhoeven Bas Wiltenburg Jorn van den Rijen Hoofd sponsorcommissie Lid sponsorcommissie Lid sponsorcommissie

SPONSORBROCHURE 2014-2015

SPONSORBROCHURE 2014-2015 SPONSORBROCHURE 2014-2015 AnArchi Study Association for Architecture Department of the Built Environment Eindhoven University of Technology Introductie Voor u ligt de sponsorbrochure van studievereniging

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen Nationale Marketing Strijd 2013 Studenten Strijden Samen Inhoudsopgave 1. De Nationale Marketing Strijd 2013 2. Kiezen voor de Nationale Marketing Strijd! 3. Programma 4. Mogelijkheden tot bedrijfsdeelname

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2014

Beleidsplan 2013-2014 Beleidsplan 2013-2014 Studievereniging Comenius Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen Universiteit van Amsterdam Kamer GS.11 Nieuwe Prinsengracht 130 1018 VZ Amsterdam www.comenius-uva.nl

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerkingsmogelijkheden Samenwerkingsmogelijkheden 2014/2015 Studievereniging LiNK voor Academie Creatieve Technologie Saxion Enschede Het begin van een samenwerking Gedurende het hele jaar is studievereniging LiNK druk bezig

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden.

In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden. Sociologisch Epicentrum - beleidsplan - 2013-2014 Beleidsplan studievereniging SEC 2014/2015 In dit document kan je alle informatie over het bestuur en de studieverenigingvan Sociologie vinden. 1 Beste

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 5 Ervaringen van oud OCers... 10 Het organisatiejaar van Mark van Berchum (37 e & 38 e OC)... 10

Inhoudsopgave. 5 Ervaringen van oud OCers... 10 Het organisatiejaar van Mark van Berchum (37 e & 38 e OC)... 10 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 Contact... 3 2 Organisatie... 4 Algemene organisatie... 4 Organisatiecommissie... 4 Vaste commissies... 5 Wedstrijdsecretariaat (WS)... 5 Wedstrijdleiding (WL)... 5 Informatie

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Partnermogelijkheden Asset SBIT 2014-2015 Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Tel +31 (0)13-466 2998 info@asset-sbit.nl www.asset-sbit.nl NL32 RABO 0185 2829 62 Letter

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS

Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014. Studievereniging POLIS Informatiebundel Voor Bestuur 2013-2014 Studievereniging POLIS Tilburg, maart 2013 Studievereniging POLIS Tilburg University Locatie: P. 3.217 Warandelaan 2 Tilburg Postadres: Postbus 90153 5000 LE Tilburg

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

K!X: Empoweren en netwerken

K!X: Empoweren en netwerken K!X: Empoweren en netwerken Handleiding voor K!X coördinatoren FORUM, Instituut voor Multiculturele Vraagstukken Handleiding voor K!X-coördinatoren Deze handleiding voor K!X-coördinatoren is een uitgave

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4 Informatiefolder Inhoudsopgave VVSAE Algemeen 3 Evenementen 4 Actuariaatcongres 4 Beroependagen 5 Econometric Game 6 International Study Project 7 The Experience: Business Battle 8 Adverteren 9 Aenorm

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli

Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Beleidsplan 2014-2015 51ste bestuur der Studievereniging Machiavelli Van links naar rechts Robin Verhey Roderick Witjas Sammie Peters Maxim Sonnega Vincenzo Gomes Eva Kristel Michiel Piersma Coördinator

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten?

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Sponsorbrochure CvA 17 mei 2014 Koninklijk Genieten Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Zet uw organisatie in de spotlight bij deze doelgroep, de

Nadere informatie

De Superpromoter Academy

De Superpromoter Academy De Superpromoter Academy Inhoud 1 Inleiding 2 De huidige situatie 3 Opleiding tot Superpromoter Consultant (SPC) 3.1 Module 1 (basismodule). De superpromoter theorie 3.2 Module 2. Methodiek & instrumentarium

Nadere informatie

Integrand Nederland 2016 2017. Dan bereik je meer.

Integrand Nederland 2016 2017. Dan bereik je meer. Integrand Nederland 2016 2017 Dan bereik je meer. Voorwoord Ben jij er klaar voor om een jaar fulltime leiding te geven aan een organisatie van meer dan honderdtwintig bestuursleden gevestigd in twaalf

Nadere informatie

---------------------------------------------------

--------------------------------------------------- --------------------------------------------------- 1 2 Inhoud Wie zijn wij? Het team van 12klik.com Vindbaarheid optimalisatie Google adwords social media uitbesteden Logo en huisstijl starters pakket

Nadere informatie

Amsterdam, 6 februari 2015. Beleidsplan 2015-2017

Amsterdam, 6 februari 2015. Beleidsplan 2015-2017 Amsterdam, 6 februari 2015 Beleidsplan 2015-2017 Inhoud 1. Waar willen we naar toe met de vereniging?... 3 1.1. Voorwoord van de voorzitter... 3 1.2. Het gemeenschappelijk belang... 3 1.3. Waarom lid worden,

Nadere informatie

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015

HMV Actis. Beleidsplan 2014-2015 HMV Actis Beleidsplan 2014-2015 29 september 2014 Emma van Staveren Kelly Oltrop Yolanda de Vegt Risko van Dasler Joris van Meer Voorzitter Secretaris/Vicevoorzitter Penningmeester Intern Coördinator Extern

Nadere informatie

Beleidsplan VIA 2014-2015. Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten

Beleidsplan VIA 2014-2015. Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten Beleidsplan VIA 2014-2015 Bert de Groot Mediha El-Kebir Jan Tatoušek Voorzitter & Commissaris Public Relations Penningmeester & Commissaris Onderwijs Secretaris & Commissaris Activiteiten 1 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie