Bewogenheid. Maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bewogenheid. Maart 2014"

Transcriptie

1 Maart 2014 Bewogenheid Er is hier wel een jongen met vijf gerstebroden en twee vissen - maar wat hebben we daaraan voor zoveel mensen? (Joh. 6 vers 9) Jezus blik is niet alleen gericht op de enkeling maar Hij is ook bewogen met de massa. Mensen die verwachtingen koesteren, teleurstellingen kennen en door het leven beschadigd zijn. Jongeren, ouderen, mensen met weinig of juist mensen met veel middelen, maar waarvan er helaas velen vertrouwd zijn met gevoelens van leegte. Jezus wil graag zijn leerlingen helpen om met bewogenheid te reageren op hun situatie en hun vragen. Met dit wonderteken maakt Jezus aan zijn omgeving duidelijk dat Hij het beperkte kan vermenigvuldigen. In Zijn handen worden die paar vissen en broden er vele! Hij moedigt zijn volgelingen aan om de beschikbare mogelijkheden en middelen die voorhanden zijn, in Zijn handen te leggen en open te staan voor Zijn zegen over datgene dat we Hem toevertrouwen. De beperkingen zijn daarbij niet doorslaggevend. We mogen vertrouwen op Gods macht ondanks die beperkingen. Wanneer onze omstandigheden zwaar zijn, kunnen we door zorgen zo terneergeslagen raken, dat we geen uitkomst meer zien. Het stormt dan in ons en om ons heen (verzen 16-21). Maar ook dan roept Jezus op tot vertrouwen, omdat Hij de Zoon van God is en als Schepper macht heeft over al het geschapene, inclusief de kracht van wind en water. Hij roept: Ik ben het, weest niet bang. Het meest bepalend in ons leven is of we alleen maar op de onzekerheid van de storm zien of geloven in Jezus woorden : Wees niet bevreesd, Ik ben erbij

2 Van de voorzitter Een goed gevoel! Ja, we kijken met een goed gevoel terug op de jaarvergadering van onze PCOB Deventer van 19 februari j.l.! De jaarrekening 2013 werd zorgvuldig door de aanwezige leden bekeken, informatieve vragen werden naar tevredenheid door onze penningmeester Bert Boon beantwoord en de goedkeuring werd verleend. Natuurlijk had ook de kascommissie, de dames Bep van der Grift en Lenie Hemmes, de financiële stukken en de kas naar behoren gecontroleerd en in orde bevonden. De begroting 2014 werd door de penningmeester eveneens toegelicht. Het financiële plaatje is sluitend, maar moet natuurlijk ook dit jaar wel waar gemaakt worden. In de begroting is nadrukkelijk de ambitie en noodzaak van een ledenwerf actie dit jaar aangegeven. De geplande ledenactiviteiten, excursies, bijeenkomsten, enz. hebben een gezonde financiële basis. We hopen dit jaar ook aan een aantal andere taakfacetten verder invulling te geven. De opmerkingen van onze leden in de vergadering helpen daarbij. Het jaarplan 2014 geeft een beeld van al wat er in onze afdeling gebeurt, voornamelijk dankzij enthousiast meelevende leden en een grote groep vrijwilligers. Het geeft een goed gevoel dat we zo veel belangstelling en bereidheid tot meedenken en meewerken uit onze ledenkring ervaren. Leden bijdragen en aanbevelingen bij de bespreking van het jaarplan zijn van grote waarde. Meerdere leden meldden zich in de jaarvergadering al spontaan voor verschillende taken en activiteiten. Er zit zoveel kennis, ervaring, verantwoordelijkheidsgevoel, gemeenschapszin en energie in onze ledenkring. Leden die er mee hun schouders onder willen zetten. Als we op elkaar kunnen rekenen gaat het lukken. In vertrouwen en met dankbaarheid dat we dit werk mogen doen hopen we verder te gaan. Dat geeft een goed gevoel.

3 Bijeenkomst, woensdag 19 maart 2014, om uur in van Vlotenhof, Deventer Ds. J. Mol uit Bathmen komt deze middag een inleiding verzorgen over de bekende schilder Marc Chagall. Marc Chagall (7 juli maart 1985), heeft in zijn leven kleuren laten zingen. Ooit deed Chagall de uitspraak: Als ik geen Jood was geweest, zou ik geen kunstenaar zijn geworden. Hij werd geboren in het deel van het Keizerrijk Rusland dat tegenwoordig Wit-Rusland is. Later verdraaide hij zijn naam naar het meer Franse Marc. Hij was een zoon van een eenvoudige haringhandelaar en de oudste van negen kinderen. Zijn moeder stimuleerde zijn kunstzinnige ambities. In 1907 vertrok hij naar Sint-Petersburg om daar te studeren aan de kunstacademie. In 1909 ontmoette hij zijn toekomstige vrouw Bella Rosenfeld, waar hij in 1915 mee is getrouwd. Zij overleed op 2 september Chagall blijft in St. Petersburg tot 1910 en verhuist dan naar Parijs, het toenmalige middelpunt van het culturele leven. Na de uitbraak van de eerste Wereldoorlog keert hij terug naar Rusland. In 1922 verlaat de familie Chagall Rusland voorgoed. Eerst gingen ze naar Berlijn, maar ze reisden spoedig af naar Parijs. In 1952 hertrouwde Chagall met Valentina Brodsky. Chagall stierf op 97-jarige leeftijd in Saint-Paul-de Vence, in Frankrijk. Hij haalde zijn inspiratie uit de Russische volkskunst en het volksleven, zijn herinneringen aan zijn jeugd en de rol van het Jodendom hierin. In de jaren zestig, Chagall was toen al ongeveer 70 jaar oud, leerde hij zichzelf glas-in-loodramen maken Deze eeuwenoude traditie wist hij naar zijn hand te zetten en te vernieuwen, hierbij gestimuleerd door zijn vrouw. Er valt nog zoveel over Chagall te vertellen, maar.. we nodigen u graag uit om naar het - zeker boeiende - verhaal van Ds. Mol over Chagall te komen luisteren.

4 De Jaarvergadering op 19 februari Op woensdagmiddag 19 februari j.l. hield onze PCOB-afdeling Deventer haar jaarvergadering in het wijkgebouw van Vlotenhof. De voorzitter, de heer Henk Jansen, opent de vergadering met gebed. Aansluitend leest hij uit Luc. 10, vers In dit Bijbelgedeelte lezen wij over het enig noodzakelijke in het leven. Vervolgens zingen wij samen 3 coupletten van het lied: Ga mee met ons, trek lichtend ons vooruit. Hierna heet de voorzitter allen van harte welkom. Het verheugt hem dat velen de moeite hebben genomen om deze bijeenkomst te bezoeken. Bericht van verhindering is er binnengekomen van het ledenraadslid Henk Pruim uit Heino en van mw. L.S. Kuschel. Daarna wordt de agenda vastgesteld en afgewerkt. Het verslag van de jaarvergadering d.d. 20 februari 2013 en het jaarverslag 2013 worden achtereenvolgens goedgekeurd. Tevens wordt er een minuut stilte gehouden, om de in 2013 overleden leden in dankbaarheid en met respect te herdenken De rekening van baten en lasten 2013 kan worden afgesloten met een positief saldo van 606,--. Deze rekening wordt, evenals de balans per 31 december 2013, vastgesteld. Besloten wordt het batige saldo toe te voegen aan de algemene reserve. Op voorstel van de kascommissie, bestaande uit de dames van der Grift en Hemmes, wordt het bestuur gedechargeerd m.b.t. het financiële beheer over het jaar Als nieuwe leden van de kascommissie worden door de vergadering benoemd mw. R. van Sifhout, de heer W.A. van Doorn en mw. T. Dudink als reserve. Hierna wordt het opgestelde Jaarplan 2014 besproken. Een aanvulling van het bestuur met 2 personen zou volgens de voorzitter wel wenselijk zijn. Hiernaast kunnen de werkgroepen Activiteiten en V & V wel enige versterking gebruiken. Het bestuur denkt aan een verbreding van de werkgroep V en V, door de afdeling in te delen in 10 à 15 wijken, met in elke wijk een contactpersoon.

5 Na de pauze verzorgen Anton en Gera Ploeg uit Bathmen een interessante presentatie over: Leven en werken in de Kibboets Nes Ammin in Israël. Deze geslaagde middag wordt afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Bondslied. Breng uw stem uit voor een gepensioneerdenzetel! Voor het eerst in de geschiedenis kunnen gepensioneerden worden gekozen in de medezeggenschapsorganen van alle pensioenfondsen. Een aantal PCOB-leden zijn kandidaat voor een zetel in dit nieuwe Verantwoordings-orgaan. Het gaat om Bert van Leusden voor het ABP en Rein Ferwerda voor het Pensioenfonfs Werk en (Re)Integratie (PWRI). De PCOB heeft jarenlang gestreden voor de medezeggenschap van gepensioneerden bij de pensioenfondsen. En met succes, want eind vorig jaar is de pensioenwetgeving aangepast. De verkiezingen voor het PWRI zijn van 20 februari t/m 4 maart 2014 en de verkiezingen voor het APB zijn van 11 t/m 28 maart Let op uw brievenbus en stem PCOB, voor een verantwoord pensioen! Lijsttrekkersdebat voor Ouderen. Het SBO, samenwerkingsverband Bonden van Ouderen Deventer, organiseert dit jaar een Verkiezingsbijeenkomst voor Ouderen. Deze verkiezingsbijeenkomst (een Lijsttrekkersdebat) vindt plaats op vrijdagmiddag 7 maart 2014, aanvang uur (inloop vanaf uur) tot einde ca uur, in het Stadhuis (Burgerzaal) aan het Grote Kerkhof te Deventer. Het debat zal worden geleid door Nicolai Lensen van Dagblad De Stentor Deventer. Wij hopen dat u als PCOB leden (en

6 andere belangstellenden) ook op 7 maart met een groot aantal aanwezig kunt zijn bij deze interessante, informatieve en boeiende gebeurtenis! Bezoek RTV Oost te Hengelo (Ov.) Zoals dit in een eerdere stadium al is aangekondigd zijn wij als PCOB-afd. Deventer van plan om op dinsdag 20 mei a.s. een bezoek te brengen aan de studio van RTV Oost te Hengelo (Ov.). We krijgen hier een rondleiding, die begint om uur en duurt tot uur. Aan het bezoek aan deze studio zijn geen kosten verbonden. Vervoer gezamenlijk met eigen auto s. (Nadere informatie volgt in een volgende Nieuwsbrief) Data om te noteren Vrijdag 7 maart 2014 (14.30 uur): Verkiezingsbijeenkomst voor Ouderen in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkhof, Deventer. Woensdag 19 maart 2014 (14.30 uur): Ds. J. Mol uit Bathmen komt een inleiding verzorgen over de bekende schilder Marc Chagall. Dinsdag 15 april 2014 (19.30 uur) Een Paasviering. Deze viering wordt gehouden in de Ichtuskerk te Colmschate. De zanggroep Laetare zal een belangrijk aandeel hebben in het programma. Dinsdag 20 mei 2014 (09.30 uur): Een bezoek aan de studio van RTV-Oost te Hengelo-Ov. Woensdag 21 mei 2014 (14.30 uur): De heer Bouwmeester van Politie IJsselland zal het onderwerp Ouderen en Veiligheid behandelen. Dit is de laatste bijeenkomst van het seizoen, die we met een broodmaaltijd afsluiten.

7 Woensdag 25 juni 2014 (15.00 uur): Vastgelegd is een bezoek aan de Centrum Moskee aan de Smyrnadwarsstraat 2 te Deventer. (Vervoer nodig. Bel dan Bert Boon, tel , dan komt het vast goed) Invullen Belastingformulieren Evenals voorgaande jaren zijn er dit jaar opnieuw enkele PCOB-ers (Gerard Westendorp en Arie Berkelaar)bereid om u te helpen bij het invullen van de belastingformulieren. Deze leden vragen voor deze vrijwillige hulp een kleine vrijwillige bijdrage waarmee de afdelingskas wordt versterkt. VEILIG VERKEER Op woensdag 2 april 2014 organiseert Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de gemeente Deventer, de dag Automobilisten op Herhaling. Deze dag vindt plaats in het Postiljon Hotel, Deventerweg 121 te Deventer (gelegen aan de A-1) Automobilisten van 50 jaar en ouder wordt op deze dag de mogelijkheid geboden hun rijvaardigheid en verkeerskennis te testen. Hiernaast kunnen de deelnemers een reactietest, gehoortest en ogentest laten verrichten. Als doelgroep worden 50-plussers gezien die al jaren in het bezit zijn van een rijbewijs. Aangezien de laatste jaren de verkeersdrukte sterk is toegenomen en diverse verkeersregels zijn veranderd of aangepast, wordt deze dag specifiek voor deze groep georganiseerd. Er wordt deze dag, door speciaal voor deze doelgroep opgeleide rijinstructeurs, aandacht besteed aan zowel de praktijk als de theorie.

8 Voor deelname aan deze dag wordt een eigen bijdrage gevraagd van 15,00 per persoon. Opgave bij Jan Elzink, tel.: of via Voor nadere informatie kunt u de website: raadplegen. Bestuur van de afdeling Deventer: Voorzitter: H.G. Jansen Telefoon: henk.g.jansen@gmail.com Secretaris: J.H. Muilerman Telefoon: jhmuilerman@zonnet.nl Penningmeester: tevens ledenadministrateur G.J. Boon Tel g.j.boon@kpnmail.nl Algemeen bestuurslid: P. de Graaf Tel.: graafpeet@outlook.com Algemeen bestuurslid: W.J. Verhage-Groeneveld Tel.: w-j.verhage@home.nl Deze nieuwsbrief is een uitgave van de PCOB, afdeling Deventer.

De mannen zeiden tegen hen: Waarom zoekt u de levende onder de doden? (Luc. 24 vers 5)

De mannen zeiden tegen hen: Waarom zoekt u de levende onder de doden? (Luc. 24 vers 5) April 2014 Jezus leeft! De mannen zeiden tegen hen: Waarom zoekt u de levende onder de doden? (Luc. 24 vers 5) Het is voorbij, de Heiland is dood. Zo denken de vrouwen, die op de vroege zondagmorgen naar

Nadere informatie

De waarheid in vier regels. Vijf broden en twee vissen, voor een grote schaar niet veel. Als God het gaat verdelen, krijgt ieder mens zijn deel.

De waarheid in vier regels. Vijf broden en twee vissen, voor een grote schaar niet veel. Als God het gaat verdelen, krijgt ieder mens zijn deel. SEPTEMBER 2014 De waarheid in vier regels Vijf broden en twee vissen, voor een grote schaar niet veel. Als God het gaat verdelen, krijgt ieder mens zijn deel. * * * Bezigheid der bezigheden, het is al

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

Faalgevoelens. Simon, zoon van Johannes, heb je me lief? Hij antwoordde: Ja, Heer, u weet dat ik van u houd. Jezus zei: Hoed mijn schapen 21 vers 16)

Faalgevoelens. Simon, zoon van Johannes, heb je me lief? Hij antwoordde: Ja, Heer, u weet dat ik van u houd. Jezus zei: Hoed mijn schapen 21 vers 16) Mei 2014 Faalgevoelens Simon, zoon van Johannes, heb je me lief? Hij antwoordde: Ja, Heer, u weet dat ik van u houd. Jezus zei: Hoed mijn schapen 21 vers 16) (Joh. Toen Jezus Petrus voor het eerst ontmoette,

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017 STICHTING DE OPENBARING Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55228801 BELEIDSPLAN 2016-2017 Contactgegevens STICHTING DE OPENBARING Website: www.stichtingdeopenbaring.nl Email: info@stichtingdeopenbaring.nl

Nadere informatie

Klokhuis afspraken. Inhoud

Klokhuis afspraken. Inhoud Klokhuis afspraken Inhoud 1. Doel... 2 2. Bevoegdheden... 2 3. Lidmaatschap... 2 4. Vergaderingen... 2 Frequentie... 2 Agenda... 2 Organisatie... 2 Beslissingen... 3 5. Bestuur Klokhuis... 3 Verkiezing...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI Pinksteren. Toen kwam de geest van de HEER over Gideon (Rechters 6 vers 34)

NIEUWSBRIEF JUNI Pinksteren. Toen kwam de geest van de HEER over Gideon (Rechters 6 vers 34) NIEUWSBRIEF JUNI 2014 Pinksteren Toen kwam de geest van de HEER over Gideon (Rechters 6 vers 34) Waarschijnlijk heeft u weleens deelgenomen aan: een speurtocht of een wandeling waarbij je naar een herkenningsteken

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Op reis met een missie

Op reis met een missie Op reis met een missie Kom vul je hoorn met olie en ga voor mij naar Isaï in Bethlehem, want één van zijn zonen heb ik als koning uitgekozen. (1 Sam. 16 vers 1 b ). De profeet Samuel moet naar de Betlehemiet

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Verslag van de Voorjaarsvergadering op woensdagavond 22 maart 2017

Verslag van de Voorjaarsvergadering op woensdagavond 22 maart 2017 Verslag van de Voorjaarsvergadering op woensdagavond 22 maart 2017 Josien de Jonge opent als voorzitter deze vergadering en heet alle aanwezigen van harte welkom. De secretaris leest als eerste de namen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Informatie. bestuur. oudervereniging

Informatie. bestuur. oudervereniging Informatie van het bestuur van de oudervereniging GERARDUS MAJELLA Versie 1 d.d. Reglement van het bestuur van de oudervereniging BEGRIPSBEPALINGEN artikel 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

Reglement voor de oudervereniging van o.b.s. De Meander

Reglement voor de oudervereniging van o.b.s. De Meander Reglement voor de oudervereniging van o.b.s. De Meander Versie september 2015 - JvD 1 Voorwoord Voor u ligt het reglement van de Oudervereniging van o.b.s. de Meander voor het schooljaar 2015-2016. Dit

Nadere informatie

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN

PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN PROVINCIALE RAAD VAN KERKEN IN GRONINGEN EN DRENTHE JAARVERSLAG 2010 *Inleiding De leden van de raad De provinciale raad van kerken in Groningen en Drenthe (voortaan de raad ) bestaat uit leden die namens

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps 33,2

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

-ASSEN. LEDENVERGADERING 29 april :15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen.

-ASSEN. LEDENVERGADERING 29 april :15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen. 1 -ASSEN LEDENVERGADERING 29 april 2019 14:15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen. Bestuurssamenstelling Voorzitter secretaris: Ds. G. (Gerrit) de Klein, voorzitter. Aftredend: 2021 Penningmeester:

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Zevenbergen

Hervormde Gemeente Zevenbergen Hervormde Gemeente Zevenbergen 2018 Geef voor je kerk. Geef je leven zin. Tijden veranderen. Dat is waar. In dit digitale tijdperk gaan die veranderingen ook echt snel. Wanneer tijden veranderen is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Pim Poortinga

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Pim Poortinga Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Pim Poortinga Benjaminnenkamp 5 juli - 7 juli 2019 Jij gaat toch ook mee?????? Heb jij je al opgegeven? Het kan nog tot zaterdag 1 december.. via de mail: Benjaminnenkamp@gmail.com

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Terugkijken in dankbaarheid

Terugkijken in dankbaarheid november 2013 Terugkijken in dankbaarheid Ik denk terug aan de daden van de Heer ja, ik denk aan uw wonderen van vroeger, overweeg elk van uw werken en houd in gedachten uw grote daden. (Psalm 77 vers

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. 9 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. 9 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG 2016-2017 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Kosten activiteiten OR... 3 1.3 Financiële ondersteuning school... 3 1.4 Overige

Nadere informatie

Erfgoedplatform Gemeente Heumen

Erfgoedplatform Gemeente Heumen NIEUWSBRIEF NR. 16 Erfgoedplatform Gemeente Heumen Ledenvergadering en presentatie Lage Hof op woensdag 15 april 2015 Plaats: Agrarisch museum De Lage Hof, Overasselt Tijd: 20.00 uur Agenda 1. Opening

Nadere informatie

Ondersteuningsplanraad

Ondersteuningsplanraad Ondersteuningsplanraad JAARVERSLAG 2017 2018 Vastgesteld op 10-10-2018 Samenwerkingsverband VO Gelderse Vallei Jaarverslag OPR 2017-2018 Pagina 1 Inhoudsopgave: Voorwoord 3 1.De Ondersteuningsplanraad

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie

INTRO. Laat je door de Heer helpen om van Hem te houden en om net zo vast te houden aan het geloof als Christus. (2 Tessalonicenzen 3:5)

INTRO. Laat je door de Heer helpen om van Hem te houden en om net zo vast te houden aan het geloof als Christus. (2 Tessalonicenzen 3:5) WEEK 2 INTRO Welkom bij week 2 van de Focus 21 days Challenge. We deelden het vorige week al, maar we zeggen het nogmaals: we leven in een tijd waarin afleiding één van de grootste obstakels is in het

Nadere informatie

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden.

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Wegener VVG gehouden bij BN/De Stem op vrijdag 19 april te Breda en op dinsdag 23 april bij Koninklijke Wegener N.V. te Apeldoorn

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. EHBO Vereniging St Camillus Vogelenzang - De Zilk Datum: 3 februari 2014 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom in de vernieuwde Duinpan Buiten de aanwezigheid

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 16 april 2017 zondag Pasen

E R E D I E N S T. 16 april 2017 zondag Pasen E R E D I E N S T 16 april 2017 zondag Pasen Pasen Marc Chagall PAASMORGEN feest van de opstanding van Jezus zondag 16 april 2017 10.00 uur deze dienst vieren we de opstanding van Jezus als een lichtend

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Even voorstellen: Patrick Hermans

Even voorstellen: Patrick Hermans Nieuwsbrief 3 Maart 2019 In dit nummer: Even voorstellen: Patrick Hermans Samenvatting Algemene Ledenvergadering Tennisvereniging TOZ, 22 januari 2019 Houd ons park mooi en schoon Senior Plus toernooi

Nadere informatie

Onze gemeente. Mededelingen

Onze gemeente. Mededelingen Onze gemeente Hartelijk welkom in onze gemeente. We komen vanmorgen bij elkaar om God te ontmoeten. We hopen dat u zich thuis zult voelen. Om daar aan bij te dragen, vertellen we in het kort hoe de ochtend

Nadere informatie

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN,

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Wells of Joy, 2015 nieuwsbrief Nr. 2 Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Een half jaar geleden schreef ik mijn eerste nieuwsbrief. De tijd is gevlogen en het is dus tijd om weer iets van ons te laten horen.

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 376: 1 en 2

Wij zingen voor de dienst: Lied 376: 1 en 2 Wij zingen voor de dienst: Lied 376: 1 en 2 Lied 376: 1a Lied 376: 1b Lied 376: 2a Lied 376: 2b Wij zingen als Intochtslied: Lied 95: 1 en 3 Stil gebed, votum en groet Wij zingen: Lied 218: 1 t/m

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie

Algemene vergadering en thema avond Komt wel goed schatje

Algemene vergadering en thema avond Komt wel goed schatje Algemene vergadering en thema avond 27-01-2015 Komt wel goed schatje Agenda jaarvergadering 19.30-20.00 uur Opening en mededelingen door de voorzitter Presentatie jaarverslag door de voorzitter Presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Welkom Heilige Geest, daal op ons neer, vervul iedere dag, ons hart steeds weer. Jezus heeft het onszelf

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE OUDERRAAD. VAN CBS de Rehoboth. te Vriezenveen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE OUDERRAAD. VAN CBS de Rehoboth. te Vriezenveen HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE OUDERRAAD VAN CBS de Rehoboth te Vriezenveen HUISHOUDELIJK REGLEMENT OUDERRAAD DEFINITIES Artikel 1. Wet: De Wet Medezeggenschap Onderwijs 1992, staatsblad 1992, nummer

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Uitleg van het thema. De Bijbel wereldwijd

Uitleg van het thema. De Bijbel wereldwijd Uitleg van het thema De Bijbel wereldwijd Gedicht: Een Boek De buurvrouw heeft een mooi boek met allemaal mooie verhalen Ik wil ook graag zo één mama, ik zal het zelf betalen Verhalen over lang geleden,

Nadere informatie

Denk je eens in. God bestaat en houdt van mensen. Hij schiep de hemel en de aarde om met ons op te trekken.

Denk je eens in. God bestaat en houdt van mensen. Hij schiep de hemel en de aarde om met ons op te trekken. Denk je eens in. God bestaat en houdt van mensen. Hij schiep de hemel en de aarde om met ons op te trekken. God wilde mensen die het goed zouden hebben met elkaar en met de rest van zijn schepping. Daarom

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019 Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019 Lichtbron-inspiratie In gesprek met de Vader Praten met de Vader die mijn leven doorademt, al voor ik er was van me hield, praten met de Vader hoeft

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa

Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1. Van de voorzitter... 3 2. Doelstelling... 4 3. Bestuur... 5 3.1. Vergaderingen... 5 4. Financiën... 6 5. Communicatie...

Nadere informatie

Thema: Simpelweg geloven

Thema: Simpelweg geloven Avondgebed in de stijl van Taizé Thema: Simpelweg geloven 1 oktober 2017 Ichthuskerk, Voorthuizen 19.00 uur Een gezamenlijk initiatief van RK. Odulfparochie, Gereformeerde Kerk en Ichthuskerk. **********************************************************

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 37 22 juni 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op dinsdagavond is er een bedankavond voor alle vrijwilligers. We staan er altijd weer van

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

WERKPLAN 2014-2015. Van de Medezeggenschapsraad van. De Lindenlommer

WERKPLAN 2014-2015. Van de Medezeggenschapsraad van. De Lindenlommer WERKPLAN 2014-2015 Van de Medezeggenschapsraad van De Lindenlommer Versie 2014 definitief Werkplan MR Lindenlommer Inhoudsopgave: 1. Missie... 2 1.1. Visie... 2 1.2. Doelen... 2 2. Taak... 2 3. Werkwijze...

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps

Nadere informatie

Zondag 6 januari 2019 Waar koers je op in het nieuwe jaar? Voorganger: ds. Pieter van Winden Organist: Anneke Jansen

Zondag 6 januari 2019 Waar koers je op in het nieuwe jaar? Voorganger: ds. Pieter van Winden Organist: Anneke Jansen Zondag 6 januari 2019 Waar koers je op in het nieuwe jaar? Voorganger: ds. Pieter van Winden Organist: Anneke Jansen 1 2 Orgelspel Welkom Bemoediging v. Onze hulp is in de naam van de Heer g. die hemel

Nadere informatie

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden 1 STATUTENWIJZIGING JURIDISCHE FACULTEIT DER AMSTERDAMSCHE STUDENTEN Heden, [*], verscheen voor mij, mr. Cornelia Holdinga, notaris te Amsterdam: [*]. De comparant verklaarde ter uitvoering van een besluit

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Jaarverslag SOFAK 2014. Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. Jaarrekening 2O14

Jaarverslag SOFAK 2014. Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. Jaarrekening 2O14 Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken Jaarrekening 2O14 1 Colofon Stichting OndersteuningsFonds Allochtone Kerken Wildenburg 1 3058 Z T ROTTERDAM info@sofak.ni www.sofak.nl kvk-nummer: 41190406

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO )

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Doelstelling: De doelstelling van onze stichting is het jaarlijks organiseren van een ontmoetingsplek voor alle maatschappelijke geledingen

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD september 2014

INFORMATIEBLAD september 2014 AFDELING ZWOLLE INFORMATIEBLAD september 2014 Van de voorzitter De zomer zit er weer bijna op en dat betekent dat het verenigingsleven weer langzaam op gang komt. De eerste bestuursvergaderingen worden

Nadere informatie

23 februari 30 maart 20 april 18 mei 29 juni

23 februari 30 maart 20 april 18 mei 29 juni Nieuwsbrief 7 : februari 2017 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren over en te betrekken bij wat er op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Advent Kerst Nieuwjaar Afscheid Balans OR Begroting OR Ouderbijdrage Kindernevendienst Kalender december Kalender januari SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? 4132 XC Vianen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Jaarverslag 2012/2013

Jaarverslag 2012/2013 Jaarverslag 2012/2013 het bestuur Vereniging Vrienden van De Nederlandse Opera, Amsterdam Inhoudsopgave Algemeen 1 Algemene opmerkingen 2 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Bijlagen Jaarrekening

Nadere informatie

Preek Handelingen 22:1-16, voor 28 augustus 2016mo HA tafel, nr 527.

Preek Handelingen 22:1-16, voor 28 augustus 2016mo HA tafel, nr 527. Preek Handelingen 22:1-16, voor 28 augustus 2016mo HA tafel, nr 527. Votum en zegengroet Ps 100: 1,2(t),3(t),4 Formulier 1 Wet Jezelf toetsen + 10 geboden Gebed Lezen Handelingen 22:1-16 Overdenking Gk

Nadere informatie

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59

BALANS 2012. Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12. Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 BALANS EN RESULTATENREKENING 2012 WERKGROEP 18e EEUW BALANS 2012 Activa 31-12-11 31-12-12 Passiva 31-12-11 31-12-12 Postbank 7.857,94 12.497,29 Eigen vermogen 65.648,64 71.298,59 Postcheque België 5.105,30

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland. Luc Overman

Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland. Luc Overman Notulen Jaarvergadering Stichting Platform Dorpshuizen Noord-Holland Locatie: Dorpshuis De Hanswijk te Egmond aan de Hoef Datum: 10 mei 2012 Aanwezig namens PDNH: Adviseurs PDNH: Doarpswurk: Jacques Nagelmaeker,

Nadere informatie

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven.

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. 2014 Maak van elke dag iets bijzonders! Foto Rini van Oirschot Het bestuur van

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 21-03-2017 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Vaststellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie