Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 10. Bijlage: - De schoolkalender 2016 / Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 10. Bijlage: - De schoolkalender 2016 / Beste ouders,"

Transcriptie

1 Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 10 Bijlage: - De schoolkalender 2016 / 2017 Beste ouders, Hierbij alweer de tiende en tevens laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! U krijgt nog een aparte mail met hierin info over het opgehaalde sponsorbedrag (sponsorloop) en met een drietal attachments (fietsvierdaagse/ girlssoccer/ oproep Radboud t.b.v. onderzoek). Uiteraard kunt u zelf bepalen wat u wilt lezen. Schooljaar 2015/ 2016: Het is een mooi jaar geweest. Er is door de kinderen, ouders en het team hard gewerkt en er zijn mooie resultaten geboekt. We kunnen op alle fronten tevreden terugkijken. Ik wil iedereen bedanken die hier een rol in heeft gespeeld. Van harte bedankt! Eén van de hoogtepunten, waren de workshops. Er is toen een heus TB-journaal gemaakt. Leerlingen van groep 8 hebben dit op voortreffelijke wijze in samenwerking met Rogier en Thomas gemaakt. De video is te zien volgens onderstaande link. Hij zal ook op onze site worden geplaatst. Link naar video: 1) WMK (werken met kwaliteit): U, de kinderen en het personeel hebben een tijdje terug een enquête ingevuld m.b.t. sociale veiligheid. Hieronder treft u de belangrijkste uitkomsten van respectievelijk, de kinderen, de ouders en de leerkrachten. De waardering van de vragen: Onvoldoende (score tot 2,50) / Zwak (matig) (score tussen 2,50 en 3,00) Voldoende (score tussen 3,00 en 3,25) / Ruim voldoende (score tussen 3,25 en 3,50) Goed (score tussen 3,50 en 3,75) / Uitstekend (score tussen 3,75 en 4,00) De uitkomst van de kinderenquête: Basisschool Titus Brandsma scoort als school een 3,14. Daarmee scoort de school voldoende. De respons op de vragenlijst was 86%. Hoogste en laagste scores:

2 Ik voel me veilig als ik door de school loop 3,64 We oefenen in de klas hoe je met elkaar omgaat 2,19 Ik ga zonder angst naar school, ik ben voor niets en niemand bang op school 3,71 Incidenten Op school wordt ervoor gezorgd dat ik niet word gediscrimineerd (dat ik geen last heb van racisme) 3,29 Op school wordt ervoor gezorgd dat ik niet word gepest via SMS, Whatsapp of SocialeMedia zoals Twitter en Facebook. 2,49 Uitkomst ouderenquête: Basisschool Titus Brandsma scoort als school een 3,34. Daarmee scoort de school ruim voldoende. De respons op de vragenlijst was 32%: Daardoor moet er voorzichtig met de conclusies worden omgegaan. Hoogste en laagste scores: Mijn kind voelt zich veilig op weg van school naar huis 3,77 Mijn kind voelt zich veilig op het schoolplein 3,59 De school zorgt ervoor dat mijn kind niet bang is voor de eigen leraar (leraren) 3,50 De school zorgt ervoor dat mijn kind niet bang is voor andere leerlingen uit andere groepen 3,08 Incidenten De school zorgt ervoor dat mijn kind niet te maken heeft met (geen last heeft van) fysiek geweld 3,46 De school zorgt ervoor dat mijn kind niet te maken heeft met (geen last heeft van) pesten via SMS, Whatsapp of Sociale Media zoals Twitter en Facebook. 2,92 De leraar is toegankelijk als ik problemen wil bespreken 3,66 Ik kan invloed uitoefenen op het beleid van de school 3,00 Uitkomst leerkrachtenquête: Basisschool Titus Brandsma scoort als school een 3,82. Daarmee scoort de school uitstekend. De respons op de vragenlijst was 63%: 5 van de 8 respondenten heeft de vragenlijst ingevuld. De belangrijkste verbeterpunten: - Het is goed om de omgangsvormen met elkaar te oefenen. Nu praten we er vooral over. Dit kan leuk en leerzaam zijn en sluit goed aan bij grip op de groep. Pakken we op! - Het pesten via sociale media is erg lastig te beïnvloeden. We zijn geen 24 uur op school. We willen toch zoveel mogelijk positieve invloed uitoefenen. Wij gaan hier dus meer aandacht aan besteden. Wij hopen dit samen met ouders te kunnen doen. Wat goed gaat: - De kinderen voelen zich veilig en kunnen terecht bij de leerkrachten. Er is vertrouwen van de ouders. 2) Nieuws vanuit de OR: De OR nodigt u uit! Op de Titus Brandsma is het een goed gebruik om het schooljaar gezamenlijk af te sluiten. De afgelopen jaren deden we dit meestal in de vorm van een afscheidslunch op de laatste woensdag van het schooljaar, waarbij de ouderraad zorgde voor

3 de lunch of iets lekkers bij de lunch. Dit jaar hebben we besloten het iets anders aan te pakken. De kinderen nemen die dag hun eigen lunch mee. De ouderraad zorgt nog steeds voor iets extra s voor de kinderen, maar wil daarnaast graag alle ouders uitnodigen voor een hapje en een drankje op woensdag 13 juli om uur op het schoolplein (bij slecht weer in de hal). De kinderen komen dan rond uur ook naar buiten, waarna we met z n allen afscheid nemen van groep 8. We hopen op een grote opkomst en een gezellige, zonnige bijeenkomst! 3) De sponsorloop: Er zijn dit schooljaar veel acties geweest. Dit zal volgend schooljaar minder zijn. Door de vele acties hebben we nu wel een kunstgrasveld en sinds kort een nieuwe geluidsinstallatie. Bart de man van juf Nancy, heeft er ook voor gezorgd dat we een extra mobiele geluidsinstallatie hebben voor activiteiten elders. Heel handig! Dank! De sponsorloop was een groot succes. Top! We gaan volgend jaar, bij voldoende budget, een nieuw klimrek plaatsen. Het precieze bedrag krijgt u nog voor de vakantie te horen. Hebben we toch maar mooi met z n allen voor elkaar gekregen! Sponsors bedankt! 4) Nieuws vanuit de MR: De nieuwe samenstelling van de MR: Helaas treedt Maud Lit na vele jaren MR en GMR af als MR-lid. Zij is het afgelopen jaar ook uit de GMR getreden. Maud heeft zich vele jaren in beide geledingen ingezet voor de Titus Brandsma school. Maud had dossierkennis en als ze dit niet had, vroeg ze erom. De juiste persoon op de juiste plaats. Maud, reuze bedankt voor jouw jarenlange betrokkenheid en inzet! Maud gaat vervangen worden door Mirja Hondebrink(moeder lisa gr1/2). Mirja stelt zich hieronder voor: Mijn naam is Mirja Hondebrink, moeder van Lisa (5 jaar) en Thomas (5 maand). Ben woonachtig in Kranenburg en werkzaam bij Amusementspark Tivoli (en Casino Hi Five). Hier ben ik verantwoordelijk voor alles omtrent Marketing & Communicatie. Tevens houd ik mij samen met de directie en de rest van het management team bezig met de ontwikkeling van het park. Wat kan ik voor de MR betekenen? Ik zal proberen met een heldere blik te kijken naar beslissingen die vanuit school worden genomen en belangrijk zijn voor de kinderen.

4 Monique van Balkum is de tweede ouder die de MR zal versterken. Monique stelt zich hieronder voor: Ik ben Monique van der Burgt van Balkum, nieuw MR lid. Mama van Dieze van der Burgt. Dieze is nét begonnen in groep 1. We wonen alweer 8 jaar met veel plezier in Berg en Dal. Ik ben werkzaam bij de gemeente Nijmegen. 5) Nieuws vanuit de OR: De ouderraad zoekt enthousiaste nieuwe leden! De OR is een gezellige groep ouders die met veel plezier en enthousiasme het team ondersteunt bij allerlei activiteiten. Dit schooljaar heeft de OR samen met het team weer een aantal zeer geslaagde activiteiten georganiseerd, zoals een spannende Sinterklaas, gezellige Kerst, uitdagende Pasen en mysterieuze Themadag. Komende week staat de laatste activiteit op het programma: de afscheidslunch op 13 juli. Elders in deze nieuwsbrief daarover meer. Huidige samenstelling De OR bestaat op dit moment uit elf leden. Aan het einde van het schooljaar nemen Janine Meirmans, Janneke van Aalst en Karen van Gurp afscheid. De jongste dochter van Janine gaat naar de middelbare school en Janneke en Karen hebben allebei vijf jaar in de OR gezeten en maken graag plaats voor nieuwe ouders. Dames, ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme de afgelopen jaren! De OR gaat jullie missen! De OR is op zoek naar nieuwe leden! De OR kan dus wel weer wat aanvulling gebruiken. Vind jij het leuk om meer betrokken te zijn op school? Hou je van organiseren of help je graag mee tijdens speciale activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bepaalt zelf wat je wilt doen en hoeveel tijd je erin wilt steken. Geïnteresseerd of heb je vragen? Spreek dan vooral een van de OR-leden aan. Op de speciale OR-pagina op de website van school ( zie je wie er in de OR zit. Je kunt ook een sturen naar: or_titusbrandsma@outlook.com Graag tot ziens! Namens de OR, Heidi klein Tank voorzitter 6) Schoolgids: Op zal binnenkort de aangepaste schoolgids schooljaar 2016/ 2017 geplaatst worden. 7) Kalender: In de bijlage treft u de jaarkalender aan van het schooljaar 2016 / Hierin staan ook de gymtijden voor het volgend schooljaar. U krijgt in het begin van het nieuwe schooljaar een gedrukt exemplaar.

5 8) Vrijdag 15 juli, de laatste schooldag: Let op: uur zijn de kinderen uit en begint de vakantie! Om uur bent u van harte uitgenodigd om gezamenlijk met de kinderen en de leerkrachten even stil te staan bij het afgelopen schooljaar en hierna gezamenlijk de vakantie in te luiden. Uiteraard is hierna nog de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van de leerkracht. De kinderen zijn dus om uur uit! 9) Laatste ontruiming van dit schooljaar: Binnen 1 minuut stonden alle kinderen veilig buiten. Hij is zo snel! 10) Tip: Kidsproof: De zomervakantie staat voor de deur! Een periode waarin er allerlei leuke activiteiten in en om Nijmegen te doen zijn en veel ouders er graag op uitgaan met hun kinderen. Op de redactie van Kidsproof Nijmegen wordt hard gewerkt om op een zo compleet mogelijke Uitagenda voor ouders & kinderen te maken met alle kinderactiviteiten in onze regio. 11) GGD / Anneke van Hes: Volgend schooljaar zal ik wederom op de donderdag aanwezig zijn. U bent dan ook weer van harte welkom om met mij het gesprek aan te gaan. Onderwerpen waar u aan kunt denken zijn: Zindelijkheid/ Gedrag/ Onzekerheid/ Scheiding/ Onrustig slapen/vo / Niet naar school willen. Het is een inloop van: 8.45 t/m uur. U bent ook dan weer van harte welkom! Data zie kalender. Met vriendelijke groet, Anneke v Hes Jeugdverpleegkundige Tel: avanhes@ggdgelderlandzuid.nl

6 Rubriek foto s: Tom heeft met goed succes zijn gymopleiding afgerond. Proficiat Tom! Fijn dat het zonnetje zich ook liet zien tijdens het kamp van groep 8. Groep 8 weet hoe ze moet feesten. De disco op kamp was een groot succes! Patrick Labrijn had samen met z n vader al zijn klasgenootjes uitgenodigd voor een gezellig samenzijn bij hem thuis. Namens groep 8, dank voor de gastvrijheid, het was top!

7 Wij wensen groep acht volgend schooljaar veel succes en geluk! Zet m op! We gaan jullie missen! Helaas ontbreken Rosa en Mirthe. Groep 8 neemt volgende week woensdag afscheid! Heerlijk al die modder! De landelijke Modderdag zorgde voor een hoop plezier en niet alleen voor de kinderen

8 We kunnen vissen bekijken in het boek, maar we kunnen ze ook zelf vangen. Eén van de laatste keren tutorlezen. De kinderen zijn flink vooruitgegaan. Goed gedaan gr ¾ en gr 8! Hans van der Locht, de nieuwe leerkracht van groep 4/5 heeft het nu al naar zijn zin op de TB. Succes volgend schooljaar!

9 De sponsorloop was een groot succes. De opbrengst wordt nog bekend gemaakt in de klassen en via de mail. Commissie bedankt, het was top geregeld! Juffrouw Esther Houterman (volgend schooljaar op vrijdag groep ½ ) heeft al kennisgemaakt met de kinderen en ook met enkele ouders. Succes volgend schooljaar!

10 Bedankt u voor uw betrokkenheid en inzet en fijne vakantie én Tot volgend schooljaar! Volgende nieuwsbrief volgend schooljaar (2016 / 2017), vrijdag 23 september. Met vriendelijke groet, mede namens het team, Jeroen van Erp

SV leerlingen groep 5 t/m

SV leerlingen groep 5 t/m SV leerlingen groep 5 t/m 8 2016 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4 Waardering van

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2016

Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2016 Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst Nijmeegse School Vereniging II Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4

Nadere informatie

Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 5. Bijlagen: - Vakantierooster 2016/ Aanmeldformulier - Informatiebrief carnaval.

Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 5. Bijlagen: - Vakantierooster 2016/ Aanmeldformulier - Informatiebrief carnaval. Berg en Dal, 29-1- 16 Betreft: nieuwsbrief 5 Bijlagen: - Vakantierooster 2016/ 2017 - Aanmeldformulier - Informatiebrief carnaval Beste ouders, Hierbij de vijfde nieuwsbrief. Veel leesplezier! 1) Het goede

Nadere informatie

Het team wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Het team wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Berg en Dal, 17-12- 15 Betreft: nieuwsbrief 4 Bijlagen: 1) Brieven van leerlingen uit groep 8. 2) Kerstactiviteit Vijverhof te Berg en Dal. 3) Flyer Lichtjeswandeling in Wylerberg in Beek. Beste ouders,

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen veiligheid en welbevinden

Vragenlijst leerlingen veiligheid en welbevinden Vragenlijst leerlingen veiligheid en welbevinden Uitslagen Vragenlijst PCBS De Schakel Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

veiligheid leerlingen 2014

veiligheid leerlingen 2014 veiligheid leerlingen 2014 Uitslagen Vragenlijst Katholieke basisschool De Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid Vragenlijst leerlingen sociale veiligheid Uitslagen Vragenlijst Basisschool de Molenhoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Berg en Dal,

Berg en Dal, Berg en Dal, 01-04- 16 Betreft: nieuwsbrief 7 Bijlagen: - Verslag partnerschapscommissie - Oproep nieuw MR-lid - Wat doet de MR en wie zit erin - Berg en Dals Bloei uitgebreid de activiteiten april / mei

Nadere informatie

Vragenlijst Veiligheid De Regenboog Leerlingen

Vragenlijst Veiligheid De Regenboog Leerlingen Vragenlijst Veiligheid De Regenboog 2017 - Leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS de Regenboog Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

leerlingvragenlijst sociale veiligheid 2016

leerlingvragenlijst sociale veiligheid 2016 leerlingvragenlijst sociale veiligheid 2016 Uitslagen Vragenlijst Basisschool den Akker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

sociale veiligheid 2016 leerlingen

sociale veiligheid 2016 leerlingen sociale veiligheid 2016 leerlingen Uitslagen Vragenlijst OBS De Kring Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 9. Bijlagen: - Berg en Dals Bloei nieuwsbrief - Flyer vertelfestival - Flyer rugby.

Berg en Dal, Betreft: nieuwsbrief 9. Bijlagen: - Berg en Dals Bloei nieuwsbrief - Flyer vertelfestival - Flyer rugby. Berg en Dal, 17-6- 16 Betreft: nieuwsbrief 9 Bijlagen: - Berg en Dals Bloei nieuwsbrief - Flyer vertelfestival - Flyer rugby Beste ouders, Hierbij alweer de negende nieuwsbrief. Veel leesplezier! 1) Nieuws

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen 2017

Vragenlijst leerlingen 2017 Vragenlijst leerlingen 2017 Uitslagen Vragenlijst Edese Montessorischool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheidheid

Vragenlijst leerlingen sociale veiligheidheid Vragenlijst leerlingen sociale veiligheidheid Uitslagen Vragenlijst SBAO De Trilker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Sociale veiligheid en welbevinden 2017

Sociale veiligheid en welbevinden 2017 Sociale veiligheid en welbevinden 2017 Uitslagen Vragenlijst SBO De Twister Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Sociale Veiligheid en Welbevinden maart 2017

Sociale Veiligheid en Welbevinden maart 2017 Sociale Veiligheid en Welbevinden maart 2017 Uitslagen Vragenlijst OBS 't Partoer Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst veiligheid en welbevinden leerlingen 2017

Vragenlijst veiligheid en welbevinden leerlingen 2017 Vragenlijst veiligheid en welbevinden leerlingen 2017 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

sociale vragenlijst leerlingen 2016

sociale vragenlijst leerlingen 2016 sociale vragenlijst leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst Dr. Ir. C. Lelyschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

sociale veiligheid Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar

sociale veiligheid Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar sociale veiligheid Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Kandelaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen CBS De Burcht 2016

Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen CBS De Burcht 2016 Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen CBS De Burcht 2016 Uitslagen Vragenlijst CBS De Burcht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Sociale Veiligheid Ouders april 2016

Sociale Veiligheid Ouders april 2016 Sociale Veiligheid Ouders april 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS 't Partoer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

Soc. Vragenlijst Leerlingen

Soc. Vragenlijst Leerlingen Soc. Vragenlijst Leerlingen Uitslagen Vragenlijst CBS De Opdracht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

vragenlijst sociale veiligheid leerlingen oktober 2016

vragenlijst sociale veiligheid leerlingen oktober 2016 vragenlijst sociale veiligheid leerlingen oktober 2016 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek

Rapportage Tevredenheidsonderzoek R.k.b.s. Rapportage Tevredenheidsonderzoek November-december 2015 Auteur: Ariane Zijlstra-Breimer, directeur school 21-3-2016 [Geef tekst op] 1. Inleiding Eén keer in de vier jaar wordt op alle scholen

Nadere informatie

Sociale veiligheid en welbevinden ouders 2018

Sociale veiligheid en welbevinden ouders 2018 Sociale veiligheid en welbevinden ouders 2018 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het

Nadere informatie

Vragenlijst ouders 2015

Vragenlijst ouders 2015 Vragenlijst ouders 2015 Uitslagen Vragenlijst KBS De Wilgenburg Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Berg en Dal, 25-9- 15. Betreft: nieuwsbrief 1. Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar.

Berg en Dal, 25-9- 15. Betreft: nieuwsbrief 1. Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Berg en Dal, 25-9- 15 Betreft: nieuwsbrief 1 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. De start van het nieuwe schooljaar: We hebben een goede start gemaakt. De leerkrachten geven

Nadere informatie

Sociale Veiligheid Ouders

Sociale Veiligheid Ouders Sociale Veiligheid Ouders Uitslagen Vragenlijst OBS 't Partoer Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid ouders april 2016

Vragenlijst Sociale Veiligheid ouders april 2016 Vragenlijst Sociale Veiligheid ouders april 2016 Uitslagen Vragenlijst CNS Herédium Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Na de rapporten en de eerste ronde 10- minuten gesprekken staan Sinterklaas en de Kerst voor de deur. We gaan samen een gezellige tijd tegemoet.

Na de rapporten en de eerste ronde 10- minuten gesprekken staan Sinterklaas en de Kerst voor de deur. We gaan samen een gezellige tijd tegemoet. Berg en Dal, 27-11- 15 Betreft: nieuwsbrief 3 Bijlagen: 1) Brief van de ouderraad. 2) Brief m.b.t. Sinterklaas. 3) Kennismakingsbrief van logopediste en fysiotherapeute. 4) Brief eenmalige actie t.b.v.

Nadere informatie

Veiligheid en welbevinden leerlingen de Wegwijzer 2016

Veiligheid en welbevinden leerlingen de Wegwijzer 2016 Veiligheid en welbevinden leerlingen de Wegwijzer 2016 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Ouders Sociale Veiligheid 2014

Ouders Sociale Veiligheid 2014 Ouders Sociale Veiligheid 2014 Uitslagen Vragenlijst Koningin Julianaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4

Nadere informatie

Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden

Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden Vragenlijst ouders veiligheid en welbevinden Uitslagen Vragenlijst PCBS De Schakel Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden

vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden vragenlijst ouders Veiligheid en Welbevinden Uitslagen Vragenlijst CNS Herédium Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

veiligheid leerlingen 567

veiligheid leerlingen 567 veiligheid leerlingen 567 Uitslagen Vragenlijst Katholieke basisschool De Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders

Vragenlijst ouders Vragenlijst ouders 2016-2017 Uitslagen Vragenlijst RKBS de Zevensprong Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

vragenlijst Veiligheid ouders CBS de Hoeksteen Nieuwlande 2017

vragenlijst Veiligheid ouders CBS de Hoeksteen Nieuwlande 2017 vragenlijst Veiligheid ouders CBS de Hoeksteen Nieuwlande 2017 Uitslagen Vragenlijst PCBS de Hoeksteen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal

Nadere informatie

Vragenlijst ouders sociale veiligheid

Vragenlijst ouders sociale veiligheid Vragenlijst ouders sociale veiligheid Uitslagen Vragenlijst SBAO De Trilker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4

Nadere informatie

oudervragenlijst sociale veiligheid 2016

oudervragenlijst sociale veiligheid 2016 oudervragenlijst sociale veiligheid 2016 Uitslagen Vragenlijst Basisschool den Akker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders sociale veiligheid

Vragenlijst ouders sociale veiligheid Vragenlijst ouders sociale veiligheid 2015-2016 Uitslagen Vragenlijst Basisschool de Molenhoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerlingen CBS De Burcht 2017

Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerlingen CBS De Burcht 2017 Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerlingen CBS De Burcht 2017 Uitslagen Vragenlijst CBS De Burcht Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Sociale veiligheid (ouders)

Sociale veiligheid (ouders) Sociale veiligheid (ouders) Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Bakelgeert Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2013-2014

Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2013-2014 Vragenlijst sociale veiligheid leerlingen 2013-2014 Uitslagen Vragenlijst obs De Speelwagen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Januari februari 2018 Ariane Breimer, directeur St. Maartenschool 21-3-2018 0 1 1. Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt op alle scholen van de Stichting Atrium een

Nadere informatie

Soc.V. SO/VSO ouders. Uitslagen Vragenlijst. Ericaschool

Soc.V. SO/VSO ouders. Uitslagen Vragenlijst. Ericaschool Soc.V. SO/VSO ouders Uitslagen Vragenlijst Ericaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

19 januari 2018 Nieuwsbrief 5 BS Titus Brandsma

19 januari 2018 Nieuwsbrief 5 BS Titus Brandsma 19 januari 2018 Nieuwsbrief 5 BS Titus Brandsma Beste ouders, De kinderen hebben hard gewerkt en veel plezier gemaakt. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de afgelopen periode en de ontwikkelingen die

Nadere informatie

sociale veiligheid leerlingen 2015

sociale veiligheid leerlingen 2015 sociale veiligheid leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

sociale veiligheid 2016 ouders

sociale veiligheid 2016 ouders sociale veiligheid 2016 ouders Uitslagen Vragenlijst OBS De Kring Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Sociale veiligheid ouders

Sociale veiligheid ouders Sociale veiligheid ouders Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4 Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst ouders Sociale Veiligheid 2017

Vragenlijst ouders Sociale Veiligheid 2017 Vragenlijst ouders Sociale Veiligheid 2017 Uitslagen Vragenlijst CBS De Stifthorst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Sociale Veiligheid leerlingen

Sociale Veiligheid leerlingen Sociale Veiligheid leerlingen 2015-2016 Uitslagen Vragenlijst Koningin Julianaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Sociale Veiligheid leerlingen 2014

Sociale Veiligheid leerlingen 2014 Sociale Veiligheid leerlingen 2014 Uitslagen Vragenlijst R.K.basisschool Johannes Paulus Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

vragenlijst sociale vaardigheid leerlingen

vragenlijst sociale vaardigheid leerlingen vragenlijst sociale vaardigheid leerlingen 2013-2014 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid ouders oktober 2016

Vragenlijst sociale veiligheid ouders oktober 2016 Vragenlijst sociale veiligheid ouders oktober 2016 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal

Nadere informatie

soc vragenlijst leerlingen 2015

soc vragenlijst leerlingen 2015 soc vragenlijst leerlingen 2015 Uitslagen Vragenlijst Obs Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2016-2017, kalender voor ouders De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2016-2017 Groep 1-2 Anneke Mevius Esther Houterman ma, di, wo, do vr Groep 1-2 di do 13.00 uur 8.30 uur

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid ouders

Vragenlijst sociale veiligheid ouders Vragenlijst sociale veiligheid ouders 20182019 Uitslagen Vragenlijst SBO De Vlieger Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst sociale veiligheid ouders 20182019 van SBO

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid Ouders 2016

Vragenlijst Sociale Veiligheid Ouders 2016 Vragenlijst Sociale Veiligheid Ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst CBS De Burcht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

vragenlijst leerlingen

vragenlijst leerlingen vragenlijst leerlingen Uitslagen Vragenlijst SBO de Vonder Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Sociale vragenlijst ouders.

Sociale vragenlijst ouders. Sociale vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst CBS De Opdracht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 3 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. CBS De Stifthorst Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Stifthorst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid)

Vragenlijst leerlingen (algemeen en veiligheid) Vragenlijst leerlingen 13-14 (algemeen en veiligheid) Uitslagen Vragenlijst basisschool de Molenhoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens...

Nadere informatie

sociale veiligheid leerlingen 2016

sociale veiligheid leerlingen 2016 sociale veiligheid leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst De Wouter Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma 23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen november 2017

Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen november 2017 Vragenlijst Sociale Veiligheid leerlingen november 2017 Uitslagen Vragenlijst CNS Herédium Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

sociale veiligheid leerlingen 2016

sociale veiligheid leerlingen 2016 sociale veiligheid leerlingen 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS Weisterbeek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale veiligheid leerlingen februari 2016

Vragenlijst Sociale veiligheid leerlingen februari 2016 Vragenlijst Sociale veiligheid leerlingen februari 2016 Uitslagen Vragenlijst Prof. Dr. Gunningschool SO Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens...

Nadere informatie

Uitslagen. School. Sociale Veiligheid Leerlingen mei 2010. Vrije School De Zwaan

Uitslagen. School. Sociale Veiligheid Leerlingen mei 2010. Vrije School De Zwaan Uitslagen Sociale Veiligheid Leerlingen mei 2010 School Vrije School De Zwaan Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Agenda/activiteiten oktober 2017 - Afscheid meester Ruben - werkgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

sociale vaardigheid leerlingen

sociale vaardigheid leerlingen sociale vaardigheid leerlingen Uitslagen Vragenlijst School met de Bijbel "De Kandelaar" Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

vragenlijst sociale veiligheid ouders

vragenlijst sociale veiligheid ouders vragenlijst sociale veiligheid ouders Uitslagen Vragenlijst KBS St. Cyriacusschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid leraren

Vragenlijst sociale veiligheid leraren Vragenlijst sociale veiligheid leraren 2018-2019 Uitslagen Vragenlijst SBO De Vlieger Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst sociale veiligheid leraren 2018-2019 van

Nadere informatie

Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid

Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid Rapportage Kwaliteitskaart Sociale Veiligheid Afgenomen april / mei 2017. Ingevuld door ouders, kinderen van groep 7 en 8 en teamleden. Inleiding Kwaliteitszorg is: zorg en voor kwaliteit. Scholen die

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst De Brink Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

sociale veiligheid ouders

sociale veiligheid ouders sociale veiligheid ouders Uitslagen Vragenlijst Maharishi Basisschool "De Fontein" Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

Vragenlijst sociale veiligheid ouders 2013-2014

Vragenlijst sociale veiligheid ouders 2013-2014 Vragenlijst sociale veiligheid ouders 2013-2014 Uitslagen Vragenlijst obs De Speelwagen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van

Nadere informatie

Oudervragenlijst Sociale Veiligheid

Oudervragenlijst Sociale Veiligheid Oudervragenlijst Sociale Veiligheid Uitslagen Vragenlijst Basisschool met de Bijbel "Steenenkamer" Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4

Nadere informatie

vragenlijst sociale veiligheid ouders

vragenlijst sociale veiligheid ouders vragenlijst sociale veiligheid ouders 20132014 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

vragenlijsten leerlingen

vragenlijsten leerlingen vragenlijsten leerlingen Uitslagen Vragenlijst St.Anna Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale veiligheid ouders 2013-2014

Vragenlijst Sociale veiligheid ouders 2013-2014 Vragenlijst Sociale veiligheid ouders 20132014 Uitslagen Vragenlijst St. Jozefschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname...

Nadere informatie

24 februari 2017 Nieuwsbrief 6 BS Titus Brandsma

24 februari 2017 Nieuwsbrief 6 BS Titus Brandsma 24 februari 2017 Nieuwsbrief 6 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

2017 Sociale veiligheid ouders

2017 Sociale veiligheid ouders 2017 Sociale veiligheid ouders Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Schelp Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

vragenlijst sociale veiligheid ouders 2014

vragenlijst sociale veiligheid ouders 2014 vragenlijst sociale veiligheid ouders 2014 Uitslagen Vragenlijst R.K.basisschool Johannes Paulus Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode

Nadere informatie

2017 Sociale veiligheid kinderen groep 7 en 8

2017 Sociale veiligheid kinderen groep 7 en 8 2017 Sociale veiligheid kinderen groep 7 en 8 Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Schelp Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Sociale veiligheid ouders

Sociale veiligheid ouders Sociale veiligheid ouders Uitslagen Vragenlijst De Wheemschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerkrachten

Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerkrachten Vragenlijst Sociale Veiligheid Leerkrachten Uitslagen Vragenlijst OBS De Oerstek Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst Veiligheid De Regenboog Ouders

Vragenlijst Veiligheid De Regenboog Ouders Vragenlijst Veiligheid De Regenboog 2017 - Ouders Uitslagen Vragenlijst CBS de Regenboog Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

sociale veiligheid leerkrachten

sociale veiligheid leerkrachten sociale veiligheid leerkrachten Uitslagen Vragenlijst KBS St. Cyriacusschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Sociale veiligheid team

Sociale veiligheid team Sociale veiligheid team Uitslagen Vragenlijst Montessorischool Loenersloot Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen (Sociale Veiligheid/Burgerschap)

Vragenlijst leerlingen (Sociale Veiligheid/Burgerschap) Vragenlijst leerlingen (Sociale Veiligheid/Burgerschap) Uitslagen Vragenlijst Ericaschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 5 Periode van

Nadere informatie