ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTCENTRUM MARIAHOEVE B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTCENTRUM MARIAHOEVE B.V."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTCENTRUM MARIAHOEVE B.V. Artikel 1 De verhuurder verklaart te hebben verhuurd aan de huurder, de baan(en) volgens bijgaande toegezonden factuur, gedurende het buitenseizoen van 1 oktober 2010 tot 15 maart 2011 en gedurende het binnenseizoen van 1 oktober 2010 tot 1 april 2011, zulks op navolgende voorwaarden. Artikel 2 A. De huurprijs is te voldoen volgens toegezonden factuur, zulks zonder enige korting of beroep op compensatie, zullende de huurder door het enkele verloop der vermelde termijn(en) in gebreke zijn. De huurder zal voorts gehouden zijn een vertragingsrente van 1,5% per maand te vergoeden over het nog niet betaalde factuurbedrag vanaf de vervaldatum, tot die der algehele voldoening (halhuurders). B. De verhuurder heeft, in het geval voorzien in de laatste zinsnede van dit artikel onder A. te zijner keuze het recht de overeenkomst als ontbonden te beschouwen en over het gehuurde te beschikken, dan wel het verschuldigde bedrag, al dan niet met schadevergoeding, in rechte op te vorderen. C. Huurder (buitenbanen) verbindt zich aan de verhuurder voor 15 februari 2010 of, indien dit contract na deze datum gesloten wordt, onmiddellijk bij sluiting daarvan. Indien u volgend seizoen wederom banen wenst in te huren, verzoeken wij u dit schriftelijk te melden en wel voor 1 december Na deze datum zullen wij over de betreffende banen beschikken. Het seizoen voor de buitenbanen loopt van 1 oktober 2010 tot 15 maart Bij niet in het bezit zijn van een geldige vrijspeelkaart wordt 40,-- per uur in rekening gebracht. De vrijspeelkaarten dienen voor de eerste keer spelen betaald te zijn. Er wordt gewerkt met een elektronisch afschrijfsysteem. Boven het afschrijfbord hangen de regels voor het afschrijven. Bij meerdere keren problemen is de directie bevoegd om gedurende 2 weken het spelen te verbieden. Artikel 3 (van de termijn) Het buitenseizoen loopt van 1 oktober 2010 tot 15 maart 2011, het binnenseizoen van 1 oktober 2010 tot 1 april Hiervan is uitgesloten ten hoogste veertien dagen ter keuze voor de verhuurder, gedurende welke dagen is de verhuurder zelf voor het houden van wedstrijden of andere doeleinden de beschikking over het door hem verhuurde zal hebben, mits hij hiervan ten minste veertien dagen tevoren mededeling doet voor aanplakking van een desbetreffend bericht op een voor belanghebbenden op zijn terrein toegankelijke en duidelijk zichtbare plaats. Bij het huren van de hal voor badminton wordt er omgebouwd (indien nodig) in deze tijd (+/- 5 minuten).

2 Artikel 4 (van de bespeelbaarheid der banen) De verhuurder verplicht zich zoveel mogelijk tot het goed bespeelbaar doen zijn der banen, en om de huurder daarvan het rustig en ongestoord genot te waarborgen, dit laatste met inachtneming van het overigens in deze voorwaarden bepaalde. Verhuurder is bevoegd om, indien de weersgesteldheid, herstellingen of andere oorzaken dit noodzakelijk maken, de baan (banen) onbespeelbaar te verklaren, zonder ter zake tot enige schadevergoeding genoodzaakt te zijn; indien daartoe naar zijn oordeel de mogelijkheid bestaat zal verhuurder in dergelijke gevallen en andere baan (banen) ter beschikking stellen. Het oordeel over de noodzaak van het buiten gebruik stellen is uitsluitend aan verhuurder voorbehouden. De huurder verplicht zich tot het slepen van de banen na afloop (buitenbanen). Artikel 5 (van de voorwaarden, waaronder het gehuurde kan worden bespeeld) 1. Elk gebruik en elke bespeling van het gehuurde, hetzij door de huurder en/of de in artikel 6 genoemde spelers (speelsters) is onderworpen aan de voorwaarden en bepalingen, voorkomende in het Reglement van Orde, zoals dit aan het slot van deze overeenkomst is afgedrukt. De inhoud van het Reglement van Orde wordt geacht deel uit te maken van deze overeenkomst en is daaraan ondergeschikt. 2. Ingebruikneming van het gehuurde aan derden, al dan niet tegen vergoeding, is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan. 3. Zonder uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de verhuurder mogen op het gehuurde geen wedstrijden worden gehouden, waar publiek tegen betaling toegang heeft. 4. Huurder stelt zich aansprakelijk voor vernieling of beschadiging door hem en/of de in artikel 6 bedoelde spelers (speelsters) toegebracht aan het gehuurde en/op zaken, die op het park aanwezig zijn. 5. Wanneer de huurder of een zijner leden geen gebruik van de baan maakt, vervalt deze aan de verhuurder (zonder recht op compensatie). Artikel 6 De verhuurder erkent als bespelers van het gehuurde: de huurder, diens medespelers (speelsters) en/of, indien huurder optreedt als vertegenwoordiger ener vereniging, de medeleden van zijn vereniging, alles indien en voor zover te hunnen aanzien bepaalde in artikel 2 sub C is nagekomen. Deze medespelers dienen in het bezit te zijn van een geldige parkkaart 2010 (m.u.v. de zondag dagdeelbanen). Deze betaling dient tegelijkertijd met de baanhuur voldoen te worden. Artikel 7 Elk nalaten, handelen of gedragen van huurder, zijn meespelende of introducés, in strijd met een of meer bepalingen van deze overeenkomst, geeft verhuurder het recht met onmiddellijke ingang deze overeenkomst als geëindigd te beschouwen, zonder dat dit grond oplevert tot enige verrekening van restitutie.

3 Reglement van orde behorend bij de Algemene Voorwaarden Sportcentrum Mariahoeve B.V. Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Tot het park hebben uitsluitend toegang de spelers/speelsters die voorzien zijn van een geldige parkkaart. Een ieder die zonder een dergelijke kaart op het park wordt aangetroffen, kan door of namens de directie worden verwijderd. De parkkaarten zijn bij de administratie te koop. Bij wedstrijden geldt op dit stuk een afwijkende regeling. Halhuurders en zondag dagdeel huurders hoeven niet in het bezit te zijn van een parkkaart. Het reglement van orde maakt deel uit van elke baanhuurovereenkomst en is evenzeer van kracht t.a.v. spelers/speelsters die op losse parkkaarten spelen of uit hoofde van z.g. losse verhuur. Voor de parkkaarthouders geldt een afschrijfsysteem. De banen die u kunt bespelen hangen op het afschrijfbord in de hal (bij de trap). Met 2 of 3 personen afschrijven betekent 45 minuten, met 4 personen kunt u 1 uur spelen. Indien u niet afgeschreven wordt kunt u gewoon doorspelen. U moet aanwezig zijn om te kunnen afschrijven en gelijk de baan op gaan. Dus niet afschrijven voor een half uur later (met uitzondering indien alle banen bezet zijn). De banen zijn bespeelbaar van maandag t/m vrijdag van uur, voorpark met verlichting. Zaterdag van uur, zondag van uur, in het weekend geen verlichting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens toernooien en tossen zijn er baanwijzigingen of geen speelrecht. Dit wordt op tijd aangegeven op de flip-over in de hal (bij de trap). Alle informatie kunt u vinden in de zomerbrochure. De openingstijden van de administratie zijn: Maandag uur Dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Vrijdag uur Zaterdag uur Zondag gesloten Artikel 4. Artikel 5. De sportbanen mogen niet anders dan met correcte schoenen betreden worden. De spelers/speelsters dienen gekleed te zijn in behoorlijke sportkleding zulks ter beschouwing van de directie. Binnen de omrastering van het park mag geen gebruik gemaakt worden van rijwielen of andere vervoermiddelen. Het is verboden rijwielen buiten de daarvoor bestemde rijwielhekken of door de medewerkers aangewezen ruimten elders op het park te plaatsen. Motorvoertuigen moeten worden geplaatst op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

4 Artikel 6. Artikel 7. Artikel 8. Artikel 9. Artikel 10. Artikel 11. Artikel 12. Artikel 13. Artikel 14. Artikel 15. Artikel 16. Artikel 17. Artikel 18. Niet tennisspelende kinderen zonder geleide van ouderen worden op het park niet toegelaten. Tennis spelende ouders mogen alleen eigen kinderen medebrengen en zijn verplicht voortdurend toezicht te houden en te zorgen dat geen overlast aan andere spelers/klanten ontstaat. Alle door kinderen veroorzaakte schade/het wegraken van gast/park eigendommen moeten door de ouders volledig worden vergoed. Het is verboden om honden op het park mede te nemen. Het is verboden spelers op andere banen overlast aan te doen. Het is verboden op het park handel te drijven in sport- en/of andere artikelen. Het is verboden een andere dan op het park aangestelde tennisleraar/lerares te engageren en mede te brengen, ook als deze pro Deo werkt. Het is verboden zonder toestemming of rechten in de sporthal of andere dan gehuurde banen te bespelen. Bij overtreding van dit verbod wordt 40,-- per uur in rekening gebracht met een minimum van een uur. Bij opzegging van een schriftelijke overeenkomst betreffende baanhuur e.d. wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Na 45 dagen voor aanvang seizoen wordt de gehele baanhuur in rekening gebracht. Verboden zijn al die gedragingen en handeling, welke naar het oordeel van de parkdirectie in strijd zijn met de goede orde als: - hinderlijk of onbehoorlijk optreden - het maken van muziek - het spelen met ballen buiten de banen - het belopen van taluds, het beklimmen van omrasteringen - het verontreinigen van de banen of het bijbehorende terrein - elke gedraging waardoor er beschadiging zou kunnen worden toegebracht aan parkeigendom met incl. het springen of stappen over de netten. De directie neemt geen verantwoordelijkheid op zich voor ontvreemde of verloren geraakte eigendommen van sporters of bezoekers. Men is verplicht in geval van al dan niet moedwillige vernieling van de banen, netpalen of netten, gereedschappen, meubilair of andere eigendommen van het park, daarvan terstond aan de directie mededeling te doen en werkelijk geleden schade te vergoeden, zulks onverminderd het bepaalde in artikel 5 lid 4 van de Algemene Voorwaarden. Men is verplicht telkenmale wanneer dit door of namens de directie nodig wordt geoordeeld onmiddellijk aan de medewerkers de gelegenheid te geven tot het besproeien en onderhoud van de banen en om overigens de aanwijzingen van de medewerkers voor wat betreft het gebruik van de banen en de orde van het park op te volgen (dit geldt ook wat betreft de bespeelbaarheid van de banen). Voor het gebruik van het perceel (alle ruimtes), voor het aanbrengen van versieringen, speciale verlichtingen, geluidsinstallaties, reclameborden enz. is de uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming van de directie vereist. De directie heeft het recht een ieder die zich niet aan het reglement van orde, eventueel met behulp van de sterke arm, van het park te doen verwijderen.

5 Artikel 19. Artikel 20. Artikel 21. Artikel 22. Artikel 23. Artikel 24. Artikel 25. Ieder die het aangaat wordt geacht bekend te zijn met dit reglement van orde, dat op voor een ieder toegankelijke plaats op het park is aangebracht. Een ieder die klachten heeft wordt verzocht dit rechtsreeks ter kennis van de directie te brengen. Het is verboden meegebrachte etenswaren en dranken op het park te nuttigen. Het is verboden sneller dan 5km per uur op het park te rijden. Bromfietsers motor uitzetten. Gebruik van de accommodatie is voor eigen risico, men kan nimmer aanspraak maken op een vergoeding. U sport voor eigen risico. De directie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, evenmin voor de daaruit voortvloeiende gevolgen. Het is alen toegestaan gebruik te maken van de kleedkamers, sauna en douches een half uur voor en binnen een half uur na gebruikmaking van een der sportfaciliteiten. Kleedkamers, douches en sauna mogen niet gebruikt worden door personen die niet daadwerkelijk in het bezit zijn van een lidmaatschap van Sportcentrum Mariahoeve.

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1 R E G L E M E N T V A N O R D E Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies Artikel 1 1. Tot het park hebben uitsluitend toegang die spelers (speelsters) die voorzien zijn van een parkkaart (seizoenkaart

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder:

I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: Voorwaarden m.b.t. het gebruik van de gemeentelijke Binnensportaccommodaties. I. In deze voorwaarden en bepalingen wordt verstaan onder: contractant gebruiker : de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp:

Algemene voorwaarden. Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: Algemene voorwaarden Verhuurvoorwaarden Stichting StaOp: 1. Algemeen 1 Begrippen: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Verhuurder: Stichting Turnaccommodatie Opmeer. 1.2 Huurder: de partij

Nadere informatie

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel

Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Gebruikersreglement huur en verhuur MFA D n Hoender Dreumel Algemene Voorwaarden en voorschriften verbonden aan verhuur van de MFA D n Hoender te Dreumel. Inleiding De Stichting MFA D n Hoender Dreumel

Nadere informatie

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden Stichting De Pelikaan Pelikaanhof 52 2312 EC Leiden 071-5128922 www.pelibar.nl KvK Leiden nummer: 41165787 BTW-nummer: NL005362635B01 Naam: Huurdatum: - -2014 Handtekening:

Nadere informatie

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid PARKREGLEMENT Tennisvereniging Soest-Zuid uitgave 2016 INHOUDSOPGAVE Dit reglement omvat de speelrechten en de gedragsregels op het tennispark, zoals door de Algemene Ledenvergadering (ALV) vastgesteld.

Nadere informatie

Artikel 1. In deze regeling wordt verstaan onder: Sporthal : de sporthal met bijbehorende kleedkamers, tribunes, toiletten en doucheruimten.

Artikel 1. In deze regeling wordt verstaan onder: Sporthal : de sporthal met bijbehorende kleedkamers, tribunes, toiletten en doucheruimten. Regeling houdende de algemene voorwaarden en voorschriften verbonden aan het gebruik van het Sport en Cultureel Centrum Gorssel, vastgesteld en gedeponeerd dd. 21 september 2009. A. Algemene bepalingen

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Cascade

Huurvoorwaarden Cascade Huurvoorwaarden Cascade Cultureel Centrum Cascade, Huurvoorwaarden en reglement van orde (5 pagina s) Artikel 1 Definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Cascade: het Cultureel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk Regels Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk In deze regels heeft het Dagelijks Bestuur Beheerszaken (DBB) van de CGK Ichthus-Urk voorwaarden vastgelegd voor het gebruik van de kerkelijke

Nadere informatie

REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo.

REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo. REGELING betreffende de algemene gebruikersvoorwaarden voor de sporthal De Haverkamp te Markelo. ******** Artikel 1 In deze regeling wordt verstaan onder: a. Sporthal: de aan de Stationsstraat, nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK SPORTCENTRUM CALAND. 1. Definities: SCC: Eigenaar: Gebruiker: Gebruiksovereenkomst: Seizoen: Seizoensgebruik: Sportzaal: Sportvloer: Veld: Zaal: Stichting Sportcentrum

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK STICHTING SPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK INHOUDSOPGAVE 1. gebruikersovereenkomst 2. gebruikersvoorschriften 3. algemeen 4. aansprakelijkheid 5. sleutelregeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan De Golfhorst B.V.

Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan De Golfhorst B.V. Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan De Golfhorst B.V. 1. Definities. a. De vennootschap: de te America gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de Golfbaan De

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties

Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties Regeling gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties Gemeente Heerlen Bureau Sportaccommodaties Postbus 1 6400 AA Heerlen 14 045 +31(0)45 560 5040 www.heerlen.nl Pagina 1/5 versienummer formulier 11.02.2014

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

G E B R U I K S - VO O R WA A R D E N. gemeentelijke gymnastieklokalen Heerbeeck-sportzalen en sporthal Naestenbest

G E B R U I K S - VO O R WA A R D E N. gemeentelijke gymnastieklokalen Heerbeeck-sportzalen en sporthal Naestenbest G E B R U I K S - VO O R WA A R D E N gemeentelijke gymnastieklokalen Heerbeeck-sportzalen en sporthal Naestenbest April 2014 Telefoonnummer Sporthal 373368 Email: sporthal@gembest.nl Telefoonnummer storingsdienst

Nadere informatie

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Sportraad H U U R V O O R W A A R D E N van de S P O R T H A L L E N van de G E M E E N T E D O R D R E C H T bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Vastgesteld in de openbare vergadering van het Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten.

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. Algemene voorwaarden ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. ARTIKEL 4: Afgifte. ARTIKEL 5: Ontvangst en reclame. ARTIKEL 6: Teruggave. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

1. Begrippen: In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

1. Begrippen: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: HUUR-EN GEBRUIKSVOORWAARDEN JEUGDHUIS PIUS X ANNEX SPORTHAL, 1. Begrippen: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de stichting de Stichting Jeugdbelangen Liempde; b. de beheerder de door de stichting

Nadere informatie

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist.

Gebruikersreglement. Artikel 5 Voor het heffen van een entree door de gebruiker is een voorafgaande toestemming van het stichtingsbestuur vereist. Multifunctioneel Centrum de Roef Zuiderzeepad 1 3844 JV Harderwijk tel. 0341-433966 Postbank nr. 3674546 Email: info@zalencentrum-deroef.nl www.zalencentrum-deroef.nl Gebruikersreglement Artikel 1 De aanvraag

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

gemeente Overbetuwe b. Gebruiker: de persoon, vereniging, stichting of andersoortige instelling die

gemeente Overbetuwe b. Gebruiker: de persoon, vereniging, stichting of andersoortige instelling die Algemene gebruiksvoorwaarden sport- en welzijnsaccommodaties gemeente Overbetuwe Vastgesteld op: 25 februari 2014 Bekendgemaakt op: 1 maart 2014 Inwerking getreden op: 1 maart 2014 1. Betekenissen a. Gemeente:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Bestuur HSKC t Visnet Huizen, december 2009 1 Inhoudsopgave BLZ. 0. BEGRIPSBEPALINGEN 3 1. PRIORITEITEN VAN

Nadere informatie

BELEIDSREGELS VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES

BELEIDSREGELS VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES BELEIDSREGELS VOOR HET GEBRUIK VAN GEMEENTELIJKE SPORTACCOMMODATIES te weten voor: de gemeentelijke zwembaden D.G. van den Noortbad te Muntendam en de Kolck te Meeden, en voor de gemeentelijke sportzalen

Nadere informatie

VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN SPORTHAL DE KLEP, SPORTPARKLAAN 4 TE MIDDELBEERS.

VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN SPORTHAL DE KLEP, SPORTPARKLAAN 4 TE MIDDELBEERS. VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN SPORTHAL DE KLEP, SPORTPARKLAAN 4 TE MIDDELBEERS. HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1.1. Begripsbepalingen Sportaccommodatie: accommodatie aan Sportparklaan

Nadere informatie

1 Definities Eigenaar: Stichting Sannat h.o. Chassé Dance Studios hierna te noemen CDS.

1 Definities Eigenaar: Stichting Sannat h.o. Chassé Dance Studios hierna te noemen CDS. ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR CHASSÉ DANCE STUDIOS Versie 1.2 - geldend vanaf 1 januari 2015 1 Definities Eigenaar: Stichting Sannat h.o. Chassé Dance Studios hierna te noemen CDS. Huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1 Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra 1. Algemene Bepalingen Artikel 1 Alle bezoekers van de sportcentra zijn onderworpen aan dit gebruiksreglement en aan alle andere voorschriften uitgevaardigd

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VOOR HET GEBRUIK VAN SPORTHAL BEUMERSKAMP EN DE SPORTZALEN AAN DEWILGENSTRAAT EN ARMGARDSTRAAT. Vastgesteld door het bestuur van de Stichting Overdekt Zwembad

Nadere informatie

- Eigenaar: Stichting Beheer & Exploitatie Sporthal Tanthof (B&EST), dan wel de beheerder die optreedt namens deze stichting.

- Eigenaar: Stichting Beheer & Exploitatie Sporthal Tanthof (B&EST), dan wel de beheerder die optreedt namens deze stichting. Algemene voorwaarden (2008) voor gebruik Sporthal Tanthof 1.1 Definities - Eigenaar: Stichting Beheer & Exploitatie Sporthal Tanthof (B&EST), dan wel de beheerder die optreedt namens deze stichting. -

Nadere informatie

Versie d.d / LGM/LGM/AB/MvD/ED. Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V.

Versie d.d / LGM/LGM/AB/MvD/ED. Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. Versie d.d. 20-2-2007/23-1-2013 LGM/LGM/AB/MvD/ED Algemene voorwaarden voor speelovereenkomsten Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. de dato 2013 1. Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN GYMZAAL SPOORDONK, BERNADETTESTRAAT 5 TE SPOORDONK.

VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN GYMZAAL SPOORDONK, BERNADETTESTRAAT 5 TE SPOORDONK. VOORWAARDEN, VERBONDEN AAN HET GEBRUIK VAN GYMZAAL SPOORDONK, BERNADETTESTRAAT 5 TE SPOORDONK. HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1.1. Begripsbepalingen Sportaccommodatie: accommodatie gelegen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR- EN VERHUUR VAN LIGPLAATSEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR- EN VERHUUR VAN LIGPLAATSEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR- EN VERHUUR VAN LIGPLAATSEN Uitgave 2018 Inhoudsopgave Artikel 1. (Toepasselijkheid van deze voorwaarden) Artikel 2. (Definities) Artikel 3. (Ligplaatsen seizoen) Artikel

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden en Instructies voor de binnensportaccommodaties. Buurtzaken

Gebruiksvoorwaarden en Instructies voor de binnensportaccommodaties. Buurtzaken Gebruiksvoorwaarden en Instructies voor de binnensportaccommodaties Buurtzaken Inhoudsopgave Gebruikersovereenkomst 1 Gebruikersvoorschriften 2 Klachten en meldingen 4 Algemeen 5 Aansprakelijkheid 6 Huisregels

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders. Alle Vrijheid Campers zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van: inventaris, cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, ringverwarming, horren,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

1.2. Met verhuurder wordt bedoeld: Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer B.V., Postbus 343, 1430AH Aalsmeer, hierna aangeduid als verhuurder.

1.2. Met verhuurder wordt bedoeld: Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer B.V., Postbus 343, 1430AH Aalsmeer, hierna aangeduid als verhuurder. Algemene Voorwaarden zaalverhuur 1. Definities 1.1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt van en de huurovereenkomst sluit met verhuurder: hierna aangeduid als huurder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów

Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów Algemene voorwaarden Landhuis Antoniów 2016 1. Toepassing Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen 1.1 en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Instituut-Amsterdam

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Instituut-Amsterdam !!!!!!! versie 1.05 - d.d. 12-06-2009 1.Definities 1.1. Met zaalhuurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst sluit met zaalverhuurder: Instituut-Amsterdam.

Nadere informatie

KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN. Inleiding.

KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN. Inleiding. KERKBEHEER HERVORMDE GEMEENTE GOUDSWAARD BELEID VERHUUR KERKELIJKE GEBOUWEN Inleiding. Op grond van artikel 3 Algemene Wet Gelijke Behandeling is deze wet niet van toepassing op rechtsverhoudingen binnen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid GD Vriezenveen

Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid GD Vriezenveen Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid 1 7671 GD Vriezenveen E contact@1life.nl W www.1life.nl Bank NL35 RBRB 0777 9949 84 KvK 72727799

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 Garagebox/berging: de gehuurde ruimte zoals bedoeld in artikel 7:230a van het Burgerlijk Wetboek 1.2 Huurder: degene(n) met wie verhuurder een overeenkomst van huur en verhuur

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11. Opgave 5 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11. Squashed is een squashvereniging in Huizen. Deze squashvereniging huurt in het seizoen 2011-2012 drie squashbanen bij sportcentrum All

Nadere informatie

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam Welkom bij Après! Après Après is een tennisvereniging die speelt op tennispark Overdam te Leidschendam. Après is sinds 2005 een zelfstandige tennisvereniging. Wij tellen momenteel zo n 30 enthousiaste

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid GD Vriezenveen

Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid GD Vriezenveen Algemene Voorwaarden Huur en gebruik van faciliteiten Christengemeente 1LIFE te Vriezenveen Kanaalweg Zuid 1 7671 GD Vriezenveen E contact@1life.nl W 1life.nl Bank NL35 RBRB 0777 9949 84 KvK 72727799 BTW

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master Productions

Algemene voorwaarden Master Productions Verklaring van termen: Algemene voorwaarden Master Productions Artiesten: DJ s, MC s, instrumentalisten en presentatoren zullen worden aangeduid met de term Artiest. Diensten: Te leveren of geleverde apparatuur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur

ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur ALGEMENE VOORWAARDEN: Korte recreatieve verhuur 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, boekingen en overeenkomsten met betrekkingen tot alle accommodaties

Nadere informatie

Gebruik en verhuur zalen in De Schutse

Gebruik en verhuur zalen in De Schutse Gebruik en verhuur zalen in De Schutse 1 Begripsbepalingen VERHUURDER: College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Uithoorn. GEBRUIKER: de gebruiker van de gebouwen die geen huur betaalt.

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN VOOR RUIMTEN EN FACILITEITEN deze versie: van toepassing m.i.v. 1 juni. 2014

VERHUURVOORWAARDEN VOOR RUIMTEN EN FACILITEITEN deze versie: van toepassing m.i.v. 1 juni. 2014 VERHUURVOORWAARDEN VOOR RUIMTEN EN FACILITEITEN deze versie: van toepassing m.i.v. 1 juni. 2014 In dit document wordt onder huurder verstaan: de persoon aan wie of de organisatie aan welke door de Badcuyp

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Soul Essentials

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Soul Essentials Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Soul Essentials 1.Definities 1.1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst sluit met verhuurder:

Nadere informatie

Gebruikersvoorschriften De Meikever. Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk

Gebruikersvoorschriften De Meikever. Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk Gebruikersvoorschriften De Meikever Stichting Dorpsvoorziening Nieuw-Dijk Gebruikersvoorschriften Deze gebruikersvoorschriften zijn van toepassing op het gebruik van dorpshuis De Meikever van de Stichting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2018

Algemene Voorwaarden Versie 2018 Algemene Voorwaarden Versie 2018 Inhoud Algemene voorwaarden kampeerplaats Het waldhoorn... 2 A. Begripsbepaling... 2 B. De overeenkomst... 2 C. Betaling... 2 D. Annulering en tussentijdse beëindiging

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe

Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe Huurvoorwaarden Multifunctionele ruimtes Kulturhus Lienden in beheer van Stichting Woningbeheer Betuwe Huurvoorwaarden multifunctionele ruimten Kulturhus Lienden, versie augustus 2013 1 Inhoudsopgave A:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN

Algemene voorwaarden SURVIVAL SCHOOL OVERLEVEN Survival School OVERLEVEN +31-6-23251535 1222 BM Hilversum Leemkuilen 13 www.survivalschool.nl info@survivalschool.nl BTW: NL1769.11.704.B01 KvK: 37146858 ABN: 52.55.18.436 Algemene voorwaarden SURVIVAL

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

2.2 Indien daarnaast nog andere voorwaarden van toepassing zijn, prevaleren ingeval van tegenstrijdigheid deze algemene voorwaarden.

2.2 Indien daarnaast nog andere voorwaarden van toepassing zijn, prevaleren ingeval van tegenstrijdigheid deze algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN PRAEDÉ STUDIO S Artikel 1: Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. de accommodatieverschaffer: Praedé. Praedé die op grond van een overeenkomst Praedé

Nadere informatie

Stichting Hammerhoes Schuttersveld/ Kleikoelen. ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes

Stichting Hammerhoes Schuttersveld/ Kleikoelen. ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes ALGEMENE VOORWAARDEN voor huur / gebruik ruimten Hammerhoes 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op alle overeenkomsten die betrekking hebben op de huur van ruimten, bijbehorende

Nadere informatie

Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties

Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties Gebruikersvoorschriften Gemeentelijke binnen(sport)accommodaties Montferland Juni 2015 Gebruikersvoorschriften Deze gebruikersvoorschriften zijn van toepassing op het gebruik van de gemeentelijke (sport)accommodaties

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de Stichting Sporthuis Bunnik inzake het in gebruik geven van sportaccommodaties. Toepassing en definities

Algemene Voorwaarden van de Stichting Sporthuis Bunnik inzake het in gebruik geven van sportaccommodaties. Toepassing en definities Algemene Voorwaarden van de Stichting Sporthuis Bunnik inzake het in gebruik geven van sportaccommodaties Toepassing en definities 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op het in gebruik geven

Nadere informatie

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: Baancommissaris: Senioren: Junioren: Seniorenbaan: Juniorenbaan: Wisselbaan:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Parkeergarages

Algemene voorwaarden Parkeergarages INHOUDSOPGAVE Algemene voorwaarden Parkeergarages HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor kortparkeerders en abonnementhouders...

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t:

Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t: Het college van burgemeester en wethouders van de voormalig gemeente Jacobswoude: b e s l u i t: vast te stellen de herziene ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK VAN GEMEENSCHAPSCENTRUM HET SPANT Begripsomschrijving

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Voorwaarden en bepalingen waaronder door het stichtingsbestuur MFA Oldeberkoop de multifunctionele accommodaties ter beschikking wordt

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

Huurvoorwaarden voor Sporthal Hofland en Sporthal de Vaart

Huurvoorwaarden voor Sporthal Hofland en Sporthal de Vaart INHOUDSOPGAVE 1. Begripsbepaling 2. Algemeen 3. Procedure bij aanvraag gebruik 4. Prioriteiten bij toekenning 5. Verschuldigde huurprijzen 6. Overige verplichtingen huurder 1. Begripsbepaling Voor de toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden. Voor garages

Algemene huurvoorwaarden. Voor garages Algemene huurvoorwaarden Voor garages Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling en aanvaarding Artikel

Nadere informatie

Privacybeleid Biesboschcentrum Dordrecht 1

Privacybeleid Biesboschcentrum Dordrecht 1 Privacybeleid Biesboschcentrum Dordrecht 1 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we

Nadere informatie

- 1 - Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3:

- 1 - Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: - 1 - Artikel 1: In dit reglement wordt verstaan onder: a. haven: de bij de vereniging in eigendom zijnde aanlegsteiger met toegangstrap en constructies; b. visboot: een vaartuig dat door middel van roeiriemen

Nadere informatie

DORPSHUIS DE MOERKOAL GEBRUIKERSHANDLEIDING. Inleiding:

DORPSHUIS DE MOERKOAL GEBRUIKERSHANDLEIDING. Inleiding: DORPSHUIS DE MOERKOAL GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding: In deze handleiding zijn de rechten en plichten vastgelegd van de verhuurder en de huurder van Dorpshuis de Moerkoal te Middelrode. Stichting De Moerkoal,

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de gebruikte begrippen de hierna volgende betekenis, tenzij daarover andere schriftelijke afspraken zijn gemaakt.

In deze Algemene Voorwaarden hebben de gebruikte begrippen de hierna volgende betekenis, tenzij daarover andere schriftelijke afspraken zijn gemaakt. ALGEMENE VOORWAARDEN V.O.F. ZYP25 voor VERHUUR RUIMTEN Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de gebruikte begrippen de hierna volgende betekenis, tenzij daarover andere schriftelijke

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie Model huurovereenkomst schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie HUUROVEREENKOMST Partijen (naam schoolbestuur), gevestigd te (naam gemeente), bevoegd gezag van de (naam school) ten deze vertegenwoordigd

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen.

Algemene Voorwaarden Definitie De aanmeldingsprocedure 1 Het huren van sport- en spelmaterialen. Algemene Voorwaarden Definitie In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Sport-O-Theek Haaglanden is onderdeel

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt.

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al de aanbiedingen, prijsopgaven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden We Love Fairs Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden welke onlosmakelijk deel uitmaken en van toepassing zijn op alle overeenkomsten van deelname

Nadere informatie