K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 83: David Tas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 83: David Tas"

Transcriptie

1 K & K Deel 83: David Tas In het eerste nummer van seizoen 2007/2008 gaan we ook vrolijk verder met onze rubriek. Ditmaal zijn we op bezoek geweest bij de nieuwe medeleider van ons vlaggenschip: David Tas. Hieronder een boeiend verslag over zwaaien, korfbal en stijldansen. Veel leesplezier. Naam: David Tas Bijnaam: Dat zijn eigenlijk de variaties op tas, als Tassie of Krokodillenlerentassie. Geboortedatum: Ik ben geboren op 10 maart Voor een andere kijk op USV-ers. Geboorteplaats: Mijn geboorteplaats is Westernieland, dat ligt tegen Pieterburen aan. Daar heb ik een half jaar gewoond. Vervolgens ben ik nog een keer of 8 verhuisd. Hier komen ze in chronologische volgorde. Van Westernieland, naar camping De Haar in Balkbrug vervolgens naar het Christinaplein 7 in Nieuwleusen. Van daaruit naar Haarlem. Toen naar het Ireneplein en de Bernhardlaan in Nieuwleusen, Vervolgens naar Dedemsvaart om daarna weer terug te keren naar de Wilhelminalaan in Nieuwleusen. Als laatste en huidige adres woon ik nu aan het Christinaplein 8. Dit huis heb ik eerst gehuurd met mijn broer. Later heb ik het gekocht en woon nu samen met mijn vrouw. Partner: Dat is Jessica Jentje Timmerman. Ze is 24 en op 31 augustus zijn we getrouwd. Waar heb je hem/ haar leren kennen: Dat was bij Takens in Balkbrug. Ze kende mijn zusjes. Ze heeft mij versierd. Een week later bij de Oldtimer was het definitief raak en het is ook nooit meer uitgegaan. Wat dacht je toen je haar voor het eerst zag: Ow, ze is nog wel erg jong. Op het moment van kennismaken was zij 16 en ik 22. Maar eh volgens de wet kon dat nog net haha. Kinderen: Nee die zijn er niet, alhoewel ik wel hoop dat het er ooit van zal komen. Broers en zussen: Ik heb een broer genaamd Valentijn (31) en twee zusjes Hadassa (26) en Talitha (23). Na de geboorte van Valentijn, zijn mijn ouders gelovig geworden en kreeg de rest van het gezin, waaronder ik dus allemaal een bijbelse naam.

2 Huisdieren: We hebben twee katten en twee konijnen. De katten heten Lukie en Snappie. Lukie hebben we als klein weeskatje meegenomen van de camping in Frankrijk. De konijnen hebben geen naam. Opleiding: Daar kunnen we kort over zijn. Dat is de MAVO in Dedemsvaart. Ik heb nog een poging gedaan in de Detailhandel-opleiding op De Factoor in Zwolle, maar dat had ik na een half jaartje wel gezien. Van de relatief kleine school in Dedemsvaart ineens naar zo n mega school in Zwolle beviel me niet. Ik was van plan om eerste een half jaartje te werken en dan in het nieuwe schoolseizoen een andere studie te beginnen. Daar is het echter nooit van gekomen. Werk: Ik heb 1,5 half jaar als eindcontroleur bij de Union gewerkt. Dat was echt een schitterende tijd. Vervolgens ben ik bij Quick Promotions in de huis aan huis verkoop terecht gekomen. We verkochten riool ontstoppings abonnementen en abonnementen om containers te laten reinigen. Dat heb ik 6 a 7 jaar gedaan. Nu werk ik bij Card-Select als vertegenwoordiger. Ik heb mijn eigen rayon in Noord Nederland. Ik voorzie de supermarkten en campings van molens met daarin wenskaarten. Ook andere non food als displays met oorbellen, brillen etc. behoort tot ons assortiment. Dit doe ik nu al weer 5 jaar met veel plezier. Auto: Ik rij in een VW Transporter van het werk. Deze mag ik ook privé gebruiken. Samen hebben we nog een Renault Twingo, die vooral door Jessica gebruikt wordt. De nieuwste VW Passat is wel een auto die ik nog eens zou willen hebben. Voetballoopbaan: Ik heb in mijn jonge jaren 1 jaar gevoetbald. Dat was bij SCD in Dedemsvaart. Ik speelde in de C3. Na een jaartje had ik het wel gezien. Op mijn 20 e heb ik nog een jaartje in het 7 e van SV Nieuwleusen gespeeld. Via mijn kameraden kwam ik daar terecht. Toen Jessica in mijn leven kwam, ging ik steeds vaker mee voetbal kijken naar haar broertjes die bij USV spelen, todat het mezelf ook wel weer leuk leek om te gaan voetballen. Ik ben in het derde begonnen, maar vond alleen partijtjes op de training niet zo leuk. Ik wilde ook echt wat leren. Daarom heb ik Dick Runherd na een half jaartje gevraagd of ik met de selectie mee mocht trainen. Vanaf dat moment heb ik altijd in het 2 e gespeeld. Nu al weer 2,5 jaar. Het komende seizoen hoop ik naast het mede leiderschap van het eerste zo links en rechts nog wel wat wedstrijden te voetballen. Maar buiten het voetbal om, kom ik uit een echte korfbal familie. Ik heb ook vanaf mijn jeugd altijd gekorfbald bij D Ommerdieck, in Avereest en Oranje Zwart in Zwolle. Kun je je nog een mooi moment herinneren: In het tweede heb ik 1 doelpunt gemaakt. Dat was in de wedstrijd tegen Ommen. Ik kreeg de bal en deze stuiterde een beetje vreemd, waardoor mijn tegenstander op het verkeerde been kwam te staan. Hierdoor kreeg ik veel ruimte en vanaf een meter of 40 haalde ik aan en de bal zeilde zo de kruising in. We wonnen de wedstrijd met 2-0. Overigens heb ik in het derde wel vaker gescoord.

3 Wat verwacht je van het eerste en het tweede in dit seizoen: Ik hoop dat de oudere jongens bij het tweede, de jonge jongens mee willen nemen naar een hoger niveau. En dat er geen groepsvorming ontstaat tussen jong en oud. Wat het eerste betreft verwacht ik wel een plek in het linkerrijtje, alhoewel ik geen idee heb van de kracht in deze 5 e Klasse. Ik ben nu bezig op internet allerlei informatie te verzamelen van de komende tegenstanders. Hiervan leg ik een map aan, zodat ik straks alle info bij de hand heb. Hoogtepunt: Dat was mijn trouwdag. Dieptepunt: Het overlijden van mensen in mijn nabije omgeving. Bewondering voor: Voor alle vrijwilligers van USV en dat meen ik uit het diepst van mijn hart. Ik vind USV echt een gezonde vereniging met al de vrijwilligers. Ook heb ik bewondering voor mensen in de zorg. Mooiste tenue: Dit is geen kwestie van kleuren, maar van gevoel. Daarom zeg ik ook USV. Ik heb nog nooit zo n goed gevoel gehad bij een club als hier bij USV. Verder moet er op een tenue niet teveel reclame staan. Lelijkste tenue: Ook dat is weer op basis van gevoel. Dat is voor mij Duitsland, het kan me niet schelen in welke kleuren ze spelen, Zodra Duitsland speelt vind ik het tenue al niet meer mooi. Favoriete andere sport: Heb je even?. Nee zonder gekheid, ik volg werkelijk alles op sportgebied zodra er maar een Nederlander meedoet. Ik kan bijvoorbeeld een hele dag gaan zitten voor een bergetappe in de Tour de France. Favoriete club: Ik ben een Ajax fanaat. Daarnaast heb ik jaren een seizoenskaart van FC Zwolle gehad. Beste eigenschap: Ik ben heel sociaal en wil altijd met iedereen wel bevriend zijn. Slechtste eigenschap: Te sociaal, daar word nog wel eens misbruik van gemaakt. Ook ben ik volgens Jessica nog wel eens vergeetachtig. Ik vind dat zelf nog wel meevallen. De echt belangrijke dingen vergeet ik niet. Waar kunnen we je voor wakker maken:. Ik vind slapen wel heel erg lekker, laat mij maar lekker liggen dus.

4 Tijdschriften / Kranten: Ik heb geen abonnementen. Het enige wat ik consequent lees is de Marskramer. Verder ben ik wel helemaal verzot op teletekst. Ik ga wel een keer of 5 per dag alle voor mij interessante pagina s lang. Favoriete muziek: Dat is heel divers, van Jan Smit tot bijvoorbeeld Guns n Roses. Verder voornamelijk top 40 muziek. Ik heb niets met Jazz en klassiek. Favoriete t.v. programma: Dat zijn de sportprogramma s. Verder vind ik Toen was geluk nog heel gewoon en Friends leuk. Soaps daarentegen vind ik niets. Favoriete internetsite: en Favoriete vakantieland: Dat is met stip Italië. Lievelingsgerecht: Zuurkool met spekjes en worst en appelmoes. Verder vind ik Zuid-Afrikaanse Boboti erg lekker. Aangezien Jessica vaak laat thuis is, kook ik bijna altijd. Favoriete drank: Dat is cola berenburg. Ik heb een tijd gehad, dat ik heel veel Red Bull dronk. Ik probeer er nu niet meer te veel van te drinken. Er zitten veel calorieën in. Hobby s: Vissen en Darten. Van mijn 14 e tot mijn 21 e heb ik aan stijldansen gedaan, bij dansschool Drenth in Dedemsvaart. Ik deed daarbij aan wedstrijddansen en in showteams. Ik ben wel eens op televisie geweest in een clip bij TV Oost. Mooiste vrouw behalve dan natuurlijk je eigen vrouw: Ik kijk als eerste naar de ogen. Sprekende ogen zijn voor mij alles. Om een voorbeeld te geven: Chantal Janssen. Wie nodig je niet uit op je verjaardag: Niemand in het bijzonder. Iedereen is welkom. Wens of droom: Ik weet dat het een cliché is, maar ik ga toch voor geluk en gezondheid van mijn ( toekomstige) gezin. Wie zou je graag eens willen ontmoeten: Ik zou de Koningin wel eens willen ontmoeten. Dan niet zomaar even gedag zeggen, maar eens een uurtje met haar te praten om te horen wat er in zo iemand omgaat. Wat is je grootste blunder: Dat was op een verjaardag bij Jessica thuis. Ik had al eens van Jessica te horen gekregen dat ik, wanneer ik afscheid van haar neem, niet zo uitbundig zwaai. Dus toen ik wegreed van de verjaardag dacht ik, laat ik eens goed zwaaien naar haar en

5 haar familie. Echter was ik iets te enthousiast en reed ik tegen een lantaarnpaal op. Toen stond de hele familie voor het raam te kijken. Stel dat je voor 1 dag de baas in Nederland bent, wat zou je dan doen: Ik zou ervoor zorgen dat er geen geld meer gaat naar defensie. Dat vind ik verspilling. De wachtlijsten in de zorg wegwerken, staat dan ook boven aan mijn lijstje. Verder zou ik genieten van het feit dat ik de baas ben. Waar geef je het meeste geld aan uit: Dat is uitgaan. Hoe zie je de toekomst van USV: Op lange termijn zie ik USV als een stabiele 4 e - klasser. Ik vind dat we een goede jeugd hebben en dat dit op termijn merkbaar moet zijn. Wat is je functie binnen USV en wat houdt het in: Ik ben mede leider van het eerste. Ik fungeer als schakel tussen spelersgroep en de trainer. Verder wil ik de communicatie verbeteren tussen de verschillende teams. Wat is het verschil tussen jou en Jan Huzen als leider: Jan regelt meer de zakelijke kant, als het invullen van de formulieren etc, ik ben als gezegd meer de schakel tussen spelers en trainers. Je bent ook een fanatieke pokeraar, heb je nog een goede tip voor ons: J e moet geduld hebben en wachten op een goede hand,(kaarten) maar je moet er wel voor zorgen dat je medespelers je niet doorkrijgen, door af en toe ook met een mindere hand te spelen. Wat wil je verder nog kwijt: Niets in het bijzonder eigenlijk. Ik heb het idee dat ik wel open en eerlijk ben geweest. Ik wil altijd uit alles het goede halen. Als ik ergens aan begin, word ik heel fanatiek en pak ik het ook heel serieus op. Zo ga ik het ook doen als mede leider bij het eerste.

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 75: Roel Kooiker

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 75: Roel Kooiker K & K Deel 75: Roel Kooiker Van verschillende kanten werden we al aangesproken of K&K al gauw weer eens in de USV er te vinden zou zijn. Door geboorte van een kleine K, studie, drukte op het werk etc..

Nadere informatie

Deel 68: Aalt de Weerd

Deel 68: Aalt de Weerd Deel 68: Aalt de Weerd Zo daar zijn we weer met een splinternieuwe K&K. Ditmaal bij het broertje van Willem; Aaltje; Leida; Alie; Roelof ; Hennie; Jennie; Gerrie; Minnie ; Jopie. Over het wakker maken

Nadere informatie

K&K. Deel 31 :Julius Elders

K&K. Deel 31 :Julius Elders K&K Deel 31 :Julius Elders In het laatste nummer van dit jaar zijn wij van K & K op bezoek geweest in Balkbrug. In de begin jaren van USV was het de normaalste gang van zaken om op de fiets naar "De Balk"

Nadere informatie

K&K. Deel 37 Ard Kremer

K&K. Deel 37 Ard Kremer K&K Deel 37 Ard Kremer In alweer de derde editie van dit jaar vragen wij uw aandacht voor een ex K. 34 keer zat hij aan de andere kant van de tafel. 34 keer is hij op visite geweest. Nu zijn de rollen

Nadere informatie

Deel 65 Klaasje van Zuidam.

Deel 65 Klaasje van Zuidam. Deel 65 Klaasje van Zuidam. Hieronder het verslag van een avondje aan het Margrietplein. Wilt u alles weten over de namen van haar kinderen, het shirt met nr.7 en nog veel meer, lees dan gauw verder over

Nadere informatie

K&K Deel 39 Janneke Koning

K&K Deel 39 Janneke Koning K&K Deel 39 Janneke Koning Wij van K&K vonden het de hoogste tijd worden om weer eens een dame aan de tand te voelen. In dit kerstnummer en tevens laatste editie van het jaar 2000 vragen wij dan ook uw

Nadere informatie

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 81: Gerrie Brasjen

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 81: Gerrie Brasjen K & K Deel 81: Gerrie Brasjen In deze editie vragen wij uw aandacht voor een vrouw waar USV altijd een beroep op kan doen. Je leest hier alles over de streken van broer Harm, woningkraken, wasmachine en

Nadere informatie

K & K Voor een andere kijk op USV-ers.

K & K Voor een andere kijk op USV-ers. K & K Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 84: Petra Massier Voor alweer deel 84 van K&K zijn we op bezoek geweest aan het Dinkelland. Hier was Petra Massier onze gastvrouw. Hier het verslag van een gezellige

Nadere informatie

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 87: Sijbe Pluim

K & K. Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 87: Sijbe Pluim K & K Deel 87: Sijbe Pluim In deze aflevering van K&K zult u nader kennis maken met Sijbe Pluim. U leest hier alles over Nieuwleusen Haaksbergen Nieuwleusen Haaksbergen Nieuwleusen. Of weet u misschien

Nadere informatie

K&K. Voor een andere kijk op USV -ers. Deel 89: Joshua Nijlant

K&K. Voor een andere kijk op USV -ers. Deel 89: Joshua Nijlant K&K Voor een andere kijk op USV -ers. Deel 89: Joshua Nijlant Een nieuw seizoen staat voor de deur. Nieuwe ronde nieuwe kansen zullen we maar zeggen. En dat met een nieuwe trainer voor de eerste selectie.

Nadere informatie

Deel 58: Jan Hamers. Naam: Johan Anna Hubert Hamers. Aan de voornamen kun je al wel afleiden dat ik van katholieke afkomst ben.

Deel 58: Jan Hamers. Naam: Johan Anna Hubert Hamers. Aan de voornamen kun je al wel afleiden dat ik van katholieke afkomst ben. Deel 58: Jan Hamers Voor degene die zich afvraag wie is Jan Hamers? Nou hij is degenen die als een soort Hennie Huisman de playbackshow aan elkaar praat. En als het erop aankomt ook nog even als een volleerde

Nadere informatie

K&K. Deel 38 Sieme Harreveld

K&K. Deel 38 Sieme Harreveld K&K Deel 38 Sieme Harreveld Deze maand zijn K & K op bezoek geweest bij de voorzitter van het jeugdbestuur. Er wordt wel eens gezegd dat je geen twee dingen tegelijk kunt doen. Dit kan ik niet helemaal

Nadere informatie

K&K. Deel 72: Bram Klein

K&K. Deel 72: Bram Klein K&K Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 72: Bram Klein In het april nummer aandacht voor een trainer die al op relatief jonge leeftijd tijdelijk een hoofdklasser uit de zaterdagcompetitie onder zijn

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

K&K. Deel 8: Henk Wink

K&K. Deel 8: Henk Wink K&K Deel 8: Henk Wink In de november editie van de U.S.V'-er vragen wij deze keer uw zeer gewaardeerde aandacht voor de voorzitter van het jeugdbestuur: Henk Wink. Deze al wat kalende veel etende Feyenoord

Nadere informatie

K&K DEEL 73: ARJAN LINDEBOOM

K&K DEEL 73: ARJAN LINDEBOOM K&K DEEL 73: ARJAN LINDEBOOM Ditmaal zijn we op bezoek geweest bij het jongste bestuurslid van de supportersvereniging. Tijdens de wedstrijd PSV - AC Milaan is dit interview afgenomen. Met soms meer oog

Nadere informatie

K & K Voor een andere kijk op USV-ers.

K & K Voor een andere kijk op USV-ers. K & K Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 80: Jan Willem Wildeboer Na een half jaartje afwezig te zijn geweest hier weer een nieuwe aflevering van K&K. Dit maal op (kraam) bezoek bij Jan Willem Wildeboer.

Nadere informatie

Deel 70: Hans Voskamp

Deel 70: Hans Voskamp Deel 70: Hans Voskamp Ook in 2005 proberen we jullie elke USV er weer te voorzien van een aflevering van K&K. USV zit in een jubileum jaar, dat kun je ook van K&K zeggen. In januari 1995 is deze rubriek

Nadere informatie

K&K Deel 88: Henk Talen

K&K Deel 88: Henk Talen K&K Deel 88: Henk Talen Henk Talen is alweer de 88e gastheer/vrouw in de rubriek K&K. Na het lezen van dit interview weten jullie wat je zoal met een gebroken been nog kunt bereiken, verder geeft Henk

Nadere informatie

Deel 51: Dik Runherd

Deel 51: Dik Runherd Deel 51: Dik Runherd Voor u ligt het laatste interview van dit seizoen. We zijn op bezoek geweest in Balkbrug alwaar trainer/ speler Dik Runherd woont. U komt nu te weten waar Dik was tijdens het kampioensfeest

Nadere informatie

Deel 61 Peter Boeve. Bijnaam: Bij Ajax had ik vroeger de bijnaam de Pijl.

Deel 61 Peter Boeve. Bijnaam: Bij Ajax had ik vroeger de bijnaam de Pijl. Deel 61 Peter Boeve Dit seizoen beginnen we zoals we vorig seizoen zijn geëindigd, namelijk met een prominent. Evenals Gerrie Muhren hebben we ook Peter Boeve tijdens de laatste trekking van de superverloting

Nadere informatie

K & K Voor een andere kijk op USV-ers.

K & K Voor een andere kijk op USV-ers. K & K Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 79: Gerko Klein In al weer de laatste USV-er van dit seizoen vragen wij uw aandacht voor een van de USV artiesten. Hoewel hij ook een aardig balletje mee trapt,

Nadere informatie

Bijnaam: Nooit gehad, volgens mijn vrouw noemde ze mij vroeger scheetie

Bijnaam: Nooit gehad, volgens mijn vrouw noemde ze mij vroeger scheetie Deel 69: Harm Klein Ganseij Alweer een nieuwe aflevering van K&K. Deze keer zijn we beland in de plaatselijke dierentuin aan de Burg. Bosch Bruisstraat nummer 29. Lees verder om te achterhalen wat we daar

Nadere informatie

K&K. Deel 40 Harald Rook

K&K. Deel 40 Harald Rook K&K Deel 40 Harald Rook Na een maandje overgeslagen te hebben zijn de razende reporters deze maand weer van de partij. Deze keer met recht razende reporters. Ten eerste omdat het 2 voor 12 was wat betreft

Nadere informatie

K&K. Deel 36 Dick ten Klooster

K&K. Deel 36 Dick ten Klooster K&K Deel 36 Dick ten Klooster Voor jullie ligt alweer de tweede editie van K&K in dit nieuwe seizoen. Ditmaal zijn we op bezoek geweest bij onze penningmeester Dick ten Klooster. Het was een avond vol

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Fons de Brie. Fons in zijn favoriete shirt, helemaal klaar voor de training.

Fons de Brie. Fons in zijn favoriete shirt, helemaal klaar voor de training. Fons de Brie Naam: Fons de Brie Familie: Vader en moeder de Brie, zus Paula, zwager Corné, broer Peter, schoonzus Franka, neefjes Niels, Lars, Mark, Bob en nichtje Sanne. Fons in zijn favoriete shirt,

Nadere informatie

K&K. Deel 35: Hans Tuin

K&K. Deel 35: Hans Tuin K&K Deel 35: Hans Tuin Welkom bij een nieuw seizoen K & K. Het voortzetten van deze rubriek hing aan een zijden draadje. Zoals jullie wellicht weten, is mede correspondent Ard K( remer) aan het eind van

Nadere informatie

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok

WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok WILLEM VAN HANEGEM Een voetballer die veel verdriet had door Auke Kok WILLEM VAN HANEGEM Geboren: 1944, Breskens Toptijd: 1962-1983 Clubs: Velox, Xerxes, Feyenoord, AZ 67, Chicago Sting, FC Utrecht Positie

Nadere informatie

K & K Voor een andere kijk op USV-ers.

K & K Voor een andere kijk op USV-ers. K & K Voor een andere kijk op USV-ers. Deel 76: Lucien de Groot In het februari nummer van de USV er aandacht voor Lucien de Groot. Hier leest u wat u nog niet wist over de man achter vele playbackshow

Nadere informatie

K&K. Deel 30: Bennie Schuurman

K&K. Deel 30: Bennie Schuurman K&K Deel 30: Bennie Schuurman Door omstandigheden waren we de vorige USV-er niet van de partij. Deze maand echter vonden we Bennie Schuurman bereidt om ons een avond te ontvangen. Hieronder het verslag

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer KLEM Katja en Udo in de schulden Anne-Rose Hermer Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Katja ontmoet Udo Katja is bijna negentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders. Katja werkt in een warenhuis.

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

Een Berbers dorp. Mijn zussen en ik mochten van mijn vader naar school. Meestal mochten alleen jongens naar school.

Een Berbers dorp. Mijn zussen en ik mochten van mijn vader naar school. Meestal mochten alleen jongens naar school. Een Berbers dorp Ik ben geboren en opgegroeid in het noorden van Marokko. In een buitenwijk van de stad Nador. Iedereen kent elkaar en altijd kun je bij de mensen binnenlopen. Als er feest is, viert het

Nadere informatie

K&K. deel 33: Harry Been

K&K. deel 33: Harry Been K&K deel 33: Harry Been Zo daar zijn we weer. Allereerst willen wij nog even terugkomen op onze prijsvraag van de vorige keer. Deze ging om de slechte eigenschap van Jan Luttel. Hij wist er geen een te

Nadere informatie

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden

Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Siem dit jaar 60 jaar lid en Piet al ruim 53 jaar lid over hun O.N.A. Siem de Jong en Piet de Gruijl: echte O.N.A.-vrienden Tijdsbeeld O.N.A. Periode 1955-1982 Siem de Jong begon zijn O.N.A.-loopbaan begin

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

Deel 55: Arie Bovenhoff

Deel 55: Arie Bovenhoff Deel 55: Arie Bovenhoff Voor het laatste nummer van 2002 hebben we een bezoekje gebracht aan het Hoefblad. In het rijtje USV ers daar, woont ook Arie Bovenhoff. Lees gauw wat er volgend jaar op 8 juni

Nadere informatie

verdedigers doel hakjes geven panna s maken

verdedigers doel hakjes geven panna s maken Vroeger Ik heb voetbal niet altijd gehaat. Vroeger was ik er gek op. Net als David, mijn tweelingbroer. Dat is niet zo raar. Onze vader is tenslotte een voetballer. En niet zomaar een voetballer! Onze

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

8. Karakter: Ammai!!! Ik denk dat ik wel open ben, toch? Volgens mij ben ik ook wel sociaal en ben altijd wel in voor een geintje. 9.

8. Karakter: Ammai!!! Ik denk dat ik wel open ben, toch? Volgens mij ben ik ook wel sociaal en ben altijd wel in voor een geintje. 9. Maarten de Weert 1. Naam: Maarten de Weert 2. Familie: Moeder Marian, broer Jelle en mijn vriendin Femke. Ons pa Willy is vorig jaar april overleden. 3. Geboortedatum/plaats: 19 mei 1989 in Ossendrecht.

Nadere informatie

Zeg niks of iets positiefs!

Zeg niks of iets positiefs! Zeg niks of iets positiefs! Kinderen zeggen wat ze van hun coaches en ouders verwachten #interviews #kinderen #voetbal Meer dan de helft van de kinderen tussen de 12 en 19 jaar traint en speelt bij een

Nadere informatie

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F 9 e Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D Zaterdag 28 mei 2016: E & F Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van... Jan Horsten...

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd

Inhoud. Mijn leven. mijn vrije tijd Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Hobby... 4 Hoofdstuk 2 Contact... 6 Hoofdstuk 3 Lezen... 8 Hoofdstuk 4 Kijken... 10 Hoofdstuk 5 Spelen... 12 Hoofdstuk 6 Samen in een huis... 14 Hoofdstuk 7 Op bezoek...

Nadere informatie

Deel 59:Evert Kuterman

Deel 59:Evert Kuterman Deel 59:Evert Kuterman Dit maal een K&K op een niet alledaagse locatie. Eentje om van te smullen. Wat is het geval. Onze gastheer Evert Kuterman had het plan opgevat om niet de catering bij hem thuis te

Nadere informatie

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 10 e Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15 Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van...

Nadere informatie

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)-

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- Wanneer Waar Waarom : Aan het begin van elk voetbalseizoen : Eén van de vergaderruimtes (te coördineren door.. om te voorkomen

Nadere informatie

INHOUD. #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken 29 #4 Bewegen 49 #5 Expressie 61 #6 Voelen 75 #7 Gezond zijn en ziek zijn 95 #8 Voeding 110 #9 Tijd 128

INHOUD. #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken 29 #4 Bewegen 49 #5 Expressie 61 #6 Voelen 75 #7 Gezond zijn en ziek zijn 95 #8 Voeding 110 #9 Tijd 128 INHOUD Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is van: Datum: #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken

Nadere informatie

Mijn boekje GOP Kinderdienst. Dit boek. is van

Mijn boekje GOP Kinderdienst. Dit boek. is van Dit boek is van Dit ben ik Zo zie ik eruit (mijn foto of tekening) Hoe gebruik ik dit boekje? Dit is mijn dagboek. Ik schrijf of teken erin wat ik wil. Uiteraard mag mijn mama, mijn papa of mijn opvanggezin

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar Vandaag hebben we alweer ons voorlaatste interview van dit seizoen. Alex is weer terug uit Zweden en er is gelukkig geen koffietafel bij Zus, zodat we weer op onze eigen stek het interview kunnen houden.

Nadere informatie

Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat.

Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is anders dan alle andere boeken. Het is helemaal voor jou alleen. Jij bent de enige die straks weet wat er in dit boek staat. Dit boek is van: Datum: INHOUD #1 Mens zijn 5 #2 Slapen 17 #3 Taken

Nadere informatie

VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD

VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD OPZET EN DOEL VAN DEZE BIJEENKOMST Doel van deze bijeenkomst: Aan de hand van de nieuwste inzichten en succesvolle praktijkvoorbeelden gaan we in

Nadere informatie

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo:

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Hoe is je judocarrière begonnen? Heylen: Ik ben met judo begonnen toen ik 8 jaar was

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

15 vragen voor Ineke van der Veen

15 vragen voor Ineke van der Veen 15 vragen voor Ineke van der Veen Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla

Nadere informatie

JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL. in makkelijke taal

JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL. in makkelijke taal JOHAN CRUIJFF MIJN VERHAAL in makkelijke taal Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen Voorwoord Ik heb geen diploma s. Alles wat ik weet, heb ik in het echte leven geleerd. Ik was twaalf jaar toen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia Voor Miranda, Ydwine en Alle 2018 Voetbal Nur 282/GGP051701 Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V. Tekst: Fred Diks Illustraties: ivan & ilia Omslagontwerp: Design

Nadere informatie

Opdracht 1. Lifestyle omschrijving. Persoon Geslacht: Leeftijd: Heb je een relatie? Geen: Soms: Vaste:

Opdracht 1. Lifestyle omschrijving. Persoon Geslacht: Leeftijd: Heb je een relatie? Geen: Soms: Vaste: Opdracht 1 Lifestyle omschrijving Persoon Geslacht: Leeftijd: Heb je een relatie? Geen: Soms: Vaste: Leefsituatie Woon je samen met je ouders? Woon je samen met broer(s) en/of zus(sen) bij ouders? Woon

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

Schaduwspits. Gemaakt door : Onur Arslantas. Klas: 3T3. Leraar: Mevrouw Scholten

Schaduwspits. Gemaakt door : Onur Arslantas. Klas: 3T3. Leraar: Mevrouw Scholten Schaduwspits Gemaakt door : Onur Arslantas Klas: 3T3 Leraar: Mevrouw Scholten Zakelijke gegevens A. Schaduwspits B. Corien Botman C. Querido, 2005, 199 bladzijden en ik heb het boek gelezen van de lijsters.

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Body Combat marathon 2016 Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Op 16 Januari 2016 heb ik meegedaan aan de Body Combat Marathon. Een bijzondere ervaring! Opbrengst voor Stichting Stop Pesten Nu! Uit mijn

Nadere informatie

DOOR VOETBAL VERENIGD

DOOR VOETBAL VERENIGD DOOR VOETBAL VERENIGD De Aanvoerders hebben 4 Gouden Regels opgesteld die iedereen bij zijn club in de praktijk kan brengen om het voetbal leuk, sportief en sociaal te houden. Niet iedere regel is direct

Nadere informatie

Leiderschap over geld

Leiderschap over geld Leiderschap over geld Wat is leiderschap over geld? Is dat weten hoeveel je uitgeeft en niet over je inkomsten heen gaat? Is dit zoveel bezuinigen dat je overhoudt en later alsnog kan uitgeven? Is dit

Nadere informatie

Deze maand als Stergroom van de maand. Anja van Turnhout

Deze maand als Stergroom van de maand. Anja van Turnhout Deze maand als Stergroom van de maand. Anja van Turnhout Wat is je naam? Anja Van Turnhout Wanneer, waar geboren? 02/08/1971, Deurne (Antwerpen) Wat is je woonplaats? Kontich Bij welke menner ben je groom?

Nadere informatie

Hé, man Goedemorgen. Ja, goedemorgen. Ik hoorde jullie praten, met al dat broeder en zuster gedoe. Hou op,

Hé, man Goedemorgen. Ja, goedemorgen. Ik hoorde jullie praten, met al dat broeder en zuster gedoe. Hou op, Het team Hé, broeder, Kan ik je even spreken? Ja, wacht even, oké, oké, ja, zeg het maar. Nou, ja, het zit eigenlijk zo: je hebt mij heel erg pijn gedaan. O? Ja. Ik heb één van je oude toespraken beluisterd.

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Vier van onze zonen spelen bij Sparta:

Nadere informatie

5,9. Biografie door G woorden 26 januari keer beoordeeld. Ik ga het over een paar dingen hebben. Vragen. Jeugd

5,9. Biografie door G woorden 26 januari keer beoordeeld. Ik ga het over een paar dingen hebben. Vragen. Jeugd Biografie door G. 1832 woorden 26 januari 2013 5,9 24 keer beoordeeld Vak Anders Ik ga het over een paar dingen hebben. 1. 2. 3. 4. Ik ga vertellen over zijn jonge jaren en hoe hij voetballer is geworden.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Ruth 1 - God gaat altijd met je mee!

Ruth 1 - God gaat altijd met je mee! Ruth 1 - God gaat altijd met je mee! Gezinsdienst en Doop Norah Maaike Kloeze Liturgie Welkom Eerste adventskaars aansteken plus gedichtje Zingen 1. Groot en machtig is Hij (Opwekking 387) 2. God kent

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Antoine in Nepal. Karel Peeraer.

Antoine in Nepal. Karel Peeraer. Antoine in Nepal Karel Peeraer www.ezelen.be Een wereldreis naar geluk! Welkom Het is fijn wandelen als de natuur je rugzakje draagt. Antoine wandelt door de bergen. Zijn oogjes kijken in het rond. Plots

Nadere informatie

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken.

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. Missie, Visie & Doelstellingen Missie SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. SDOB is vooruitstrevend op het gebied van: Trainingsmethodes

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke

Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke Een hoofdstuk uit Kort maar krachtig, portretten van extreem kleine mensen; Cornelie van Well. Uitgeverij De Tijdstroom. http://www.wijwell.nl/kmk/ Hoofdstuk 17 - Willem en Ielynke Wij zijn gelukkig zoals

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

GIEL BEELEN door Catherine Keyl

GIEL BEELEN door Catherine Keyl door Catherine Keyl Giel Beelen werkt bij de radio. Bij radio 3 FM. Hij presenteert daar verschillende programma s. Verder is hij regelmatig te zien bij het tv-programma De wereld draait door. Eigenlijk

Nadere informatie

Levensalbum van. opm Levensalbum 20 mei.indd :47:30

Levensalbum van. opm Levensalbum 20 mei.indd :47:30 Levensalbum van opm Levensalbum 20 mei.indd 1 20-05-2008 16:47:30 Hoe te werken in het Levensalbum Op de volgende pagina s vind je vragen die aan de dementerende zelf gesteld worden en die je samen kunt

Nadere informatie

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1

Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Workshop Evenwicht, je leven in Balans Werkboek bijeenkomst 1 Evenwicht 2004 Dit product is met toestemming overgenomen en is ontwikkeld binnen het Europese project Evenwicht, werk en privé in balans dat

Nadere informatie

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013

TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 TRAINER: voetbaltraining Kaboutervoetbal (K2) seizoen 2012 2013 VERENIGING UVV-VOETBAL : ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT Henri Wolf, versie 1.0, 04-07-2012 KABOUTERS BIJ UVV Hoe en waarom doen we het zo...?

Nadere informatie

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015 Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta Inhoudsopgave Management Summary Resultaten Achtergrond 2 3 Management summary Management summary (1/3) De zomerperiode

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018 Valeriya Zes jaar geleden ben ik naar België gekomen. Een maand later ben ik mama geworden. In een gesloten Facebookgroep voor Russischsprekende

Nadere informatie

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN PREVIEW Probeer nu 1 dag DE JONGE JAREN VAN DAVID VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN DAG 1 GOD ZIET JOU ZITTEN! Het is niet leuk om buitengesloten te worden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie