S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie"

Transcriptie

1 S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

2 Containerchassis I S.CF TANK 2 De tankcontainerchassis S.CF TANK. Actieve en passieve veiligheid voor uw activiteiten in het tankvervoer. S.CF TANK 2 - S.CF 20 /30 TANK 3 - Uitvoeringsdetails 5 - Programmaoverzicht 8 De vergrendelingen 9 Onderstel en chassis 14 Technische gegevens 24 Verkoop, contact 27 De tankcontainerchassis S.CF TANK zijn speciaal geconstrueerd voor het veilige en rationele vervoer van vloeibare goederen: met twee versies voor efficiënt standaardvervoer met 20 tank containers en voor een variabele belading met 20 en 30 tankcontainers voldoen zij aan alle kwaliteitscriteria in de moderne logistiek voor vloeistoffen.

3 Tankcontainerchassis I S.CF 20 /30 TANK 3 De tankcontainerchassis S.CF 20 TANK / S.CF 30 TANK. Het speciale chassis voor tankcontainers. De S.CF 20 TANK en de S.CF 30 TANK laten geen wens onvervuld, als het om laadvermogen, eenvoudige bediening en actieve rijveiligheid gaat. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de ADR-conforme veiligheidsuitrusting.

4 Tankcontainerchassis I S.CF 20 /30 TANK 4 S.CF 30 TANK tankcontainerchassis. S.CF 20 TANK tankcontainerchassis. S.CF 20 /30 TANK De voordelen in één oogopslag 33Praktijkgericht: chassis voor het vervoer van 1 x 20 resp. 1 x 20 of 1 x 30 tankcontainers 33Stabiel: Straight-chassis met geoptimaliseerd gewicht en hoog laadvermogen 33Compleet: ADR-conforme veiligheidsuitrusting In de versie voor het vervoer van 20 tankcontainers tot kg of variabel geconfigureerd voor het vervoer van 20 en 30 tankcontainers tot kg: Schmitz Cargobull tankcontainerchassis voldoen S.CF 20 en 30 TANK Het beladingsoverzicht in hun constructie en uitrusting aan de hoogste eisen. De chassis in gelaste constructie bieden u in combinatie met de ADR-conforme veiligheidsuitrusting een duurzaam hoge rentabiliteit. 33In de praktijk bewezen: ROTOS -onderstel met MRH-luchtvering met AUTO-RESET functie Veilig: Elektronisch remsysteem (EBS), Roll-Stability-Program (RSP)

5 Tankcontainerchassis I S.CF 20 /30 TANK 5 De uitrustingsdetails. Geoptimaliseerd voor veilige tanklogistiek. Optimaal beschermd: vier slangkokers van kunststof tussen de chassisbalken bij de S.CF TANK 20 en 30. Schoon en veilig: De vier slangkokers eindigen in een afsluitbare slangkokerkast van roestvrij staal.

6 Tankcontainerchassis I S.CF 20 /30 TANK 6 Praktijkgerichte lay-out: de aansluitingen voor de stroom- en persluchtvoorziening zijn beschermd tegen beschadigingen bij het opzetten van de container. Gevaarlijke stoffenvervoer met ADR-certificaat. Het Europese verdrag over het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg ADR schijft verplichte extra uit rusting voor. De Schmitz Cargobull tankcontainerchassis voldoen aan deze eisen. Afgezien van het ADR-certificaat krijgt u voor uw oplegger ook een T9-certificaat voor Duitsland en Frankrijk alsmede de relevante producentenverklaringen voor andere EU-lidstaten. Voor gecontroleerde, veilige opvang en afvoer: 2 inch uitlooptuit aan de roestvrij stalen uitloopkuip.

7 Tankcontainerchassis I S.CF 20 /30 TANK 7 De uitrustingsdetails. S.CF 20 TANK tankcontainerchassis met standaard looproosters. Standaard: aluminium velgen en aluminium persluchtdrukvat voor een lager eigen gewicht. Eenvoudig en solide: de uitklapladder aan de achterzijde van het chassis laat zich met enkele handelingen eruit trekken, in positie brengen en weer terugschuiven. Meteen bij de hand: De zijdelings gemonteerde kunststofbehuizing met de 6 kg brandblusser is snel toegankelijk.

8 Containerchassis I Programmaoverzicht Het programmaoverzicht. Voor de tankcontainerchassis S.CF TANK. 24h Financiering 24-uurs onder delenlevering Gevaarlijke stoffen transport 24-uurs Euroservice Service-Partners TWIST LOCK Full Service Bandenservice Achterplatform Hubodometer Aluminium velg Brandblusser Gereed schappenbox Watertank Documentenbox Zijdelingse afschermingen Steunpoten Tanktuitrusting Chassis SZM 2AT Schijfrem ROTOS Liftas MRH 8

9 Containerchassis I Vergrendelingen 9 De vergrendelingen. Voor alle containerformaten van 20 tot 45. vergrendelingen 10 - MULTI LOCK 11 - STEP LOCK 12 - KLAPP LOCK 13 Met de keuze voor efficiënte vergrendelingen versnelt u het oppikken en afzetten van containers. Wij zorgen voor de juiste condities: door een optimale materiaalkwaliteit, eenvoudige handling, een geminimaliseerd risico op foute bedieningen en twee gepatenteerde vergrendelingssystemen voor extra gebruiksgemak in het werk van alledag.

10 Containerchassis I Vergrendelingen 10 De vergrendelingen op de frontbalk. Veilig, variabel en eenvoudig te bedienen. Het programma van containervergrendelingen van Schmitz Cargobull overtuigt bij elk laad- en losproces bij alle containerformaten. Handling: alles veilig onder controle. Containeropzetprocessen zijn precisiewerk onder tijdsdruk speciaal bij de overslag in havens. Hier telt de arbeidsveiligheid dubbel: de achterste en voorste uitschuifgdeelten en de containeropnames van onze containerchassis zijn daarom ontworpen met het oog op intuïtieve bediening, lichte beweegbaarheid en de eenvoudigste handling. De trefzekerheid en veiligheid van de bediening overtuigt, ook onder ongunstige omstandigheden. Het programma van Schmitz Cargobull ver grendelingen werd door mensen uit de praktijk voor mensen uit de praktijk ontwikkeld. De gepatenteerde MULTI LOCK wordt met enkele handgrepen aangepast voor tunnelcontainers met schuine en rechte hoeken of containers zonder tunnel. De KLAPP LOCK-vergrendeling is binnen enkele seconden gereed als achterste vergrendeling voor de voorste container bij belading met 2 x 20. En de eveneens gepatenteerde STEP LOCK zorgt in een handomdraai voor de hoogtecompensatie bij containers zonder tunnel. Met haak beveiligde containergeleider om tunnelcontainers veilig te kunnen opzetten. Klapvergrendeling op de starre frontbalk voor TWIST LOCK. PIN-vergrendeling voor tunnelcontainers.

11 Containerchassis I Vergrendelingen 11 MULTI LOCK Voor de opname van 45 EU-containers: gepatenteerde MULTI LOCK -vergrendeling op het mechanische voorste uitschuifgedeelte voor volledige flexibiliteit in de belading. Met uitgeklapte TWIST LOCK voor containers zonder tunnel. MULTI LOCK -vergrendelingspositie voor tunnelcontainers met schuine hoeken afgestemd op tunnelcontainers met rechte hoeken. Met veer beveiligde containergeleider om tunnelcontainers veilig te kunnen opzetten.

12 Containerchassis I Vergrendelingen 12 De vergrendelingen bij het zwanenhalschassis. KLAPP LOCK en STEP LOCK : geconstrueerd voor mensen die gesteld zijn op praktische oplossingen. STEP LOCK Zo creëert u doorslaggevende extra flexibiliteit in de planning: Bij belading met 2 x 20 zorgen twee KLAPP LOCKs voor de achterste vergrendeling van de voorste container: vastpakken, omhoog klappen, veiligheidshaak plaatsen en container opzetten. Na het afzetten wordt de KLAPP LOCK ontgrendeld door de veiligheidshaak omhoog te tillen en de vergrendeling weg te klappen. Twee STEP LOCKs op het achterste uitschuifgedeelte passen uw containerchassis met twee eenvoudige handelingen aan containers met en zonder tunnel aan. De faalveilige bewegingssequentie bij een wisseling van de vergrendelingshoogte biedt voorbeeldige veiligheid tegen bedieningsfouten. STEP LOCK -vergrendeling op de achterbalk voor 40 en 45 containers.

13 Containerchassis I Vergrendelingen 13 KLAPP LOCK KLAPP LOCK vergrendeling: in verzonken positie (boven) en uitgeklapt als achterste opname voor de voorste container bij 2 x 20. KLAPP LOCK. Standaard TWIST LOCK-vergrendeling: verzinkbaar en met draaiblokkering. TWIST LOCK / KLAPP LOCK. Optie: drie paar inklapbare containeroplegpunten voor 40 /45 containers zonder tunnel.

14 Containerchassis I Onderstel en chassis 14 Onderstel en chassis. Geconstrueerd voor een lange levensduur. Onderstel en chassis 15 - De uitschuifdelen 19 - De veiligheidsbumpers 21 Toebehoor 25 De toekomst begint nu: ROTOS + precisieasaggregaten met geoptimaliseerd gewicht. Om onnodige bandenslijtage te vermijden en het brandstofverbruik te verlagen optimaliseren wij de productie van de asbuizen: asgeleiders worden opgekrompen, asstompen worden met het wrijvingslasprocédé geplaatst. Het resultaat zijn exact parallel lopende wielen. De geoptimaliseerde vorm van de asbuizen en geleiders verhoogt duidelijk de stabiliteit en verlaagt het gewicht van het ROTOS + asaggregaat.

15 Containerchassis I Onderstel 15 Het onderstel. Stand van de techniek op het gebied van rijveiligheid en betrouwbaarheid. Onze ROTOS -onderstellen bewijzen zich als sinds 1998 in de praktijk door de actieve veiligheid, de hoge prestaties en de lage onderhoudskosten. Schijfremmen: standaard veiliger. Remgebreken blijven de meest frequente technische oorzaak van zware ongelukken met vrachtwagens*. De standaard schijfremmen van onze ROTOS -onderstellen reduceren met een schijfdiameter van 430 mm en een efficiënte koelluchtgeleiding de remtemperatuur met wel 60 C. Dit voorkomt fading-effecten en verlaagt de rem slijtage. Een verder pluspunt zijn de geringe montage-inspanningen bij een vervanging van de remvoeringen en remschijven. ROTOS -asaggregaat met MRH-luchtvering en 22,5 schijfremmen. De intern geventileerde remschijf met 430 mm diameter verhoogt de technische levensduur van de rem. * DEKRA verkeersveiligheidsrapport 2009

16 Containerchassis I Onderstel 16 MRH-luchtvering. Assistent voor extra veiligheid. Of hij nu plotseling moet uitwijken of een lastige bocht moet nemen het standaard EBS met Roll Stability Program helpt de chauffeur om het voertuig veilig onder controle te houden. Binnen de fysische limieten houdt dit systeem de oplegger door automatisch aangestuurde remmingen de individuele wielen dynamisch stabiel en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de extra veiligheid. Automatische aslift op de eerste as. Aslift als rangeerhulpmiddel; verlaagt de bandenslijtage.

17 Containerchassis I Onderstel 17 Bedieningseenheid voor vastzetrem, aslift en luchtvering. AUTO-RESET naar de juiste hoogte voor ritten in het wegverkeer. Met de MRH-luchtvering is de aanpassing aan verschillende perron- en aankoppelhoogtes vlot uitvoerbaar. Bij aanvang van de rit stelt de AUTO-RESET-functie automatisch de vooringestelde rijhoogte in. Dat bespaart tijd, schade aan de lucht veringsbalgen wordt effectief vermeden en de trekker en het containerchassis vormen steeds een rijtechnisch correct afgestemde eenheid. Stalen/metalen persluchtdrukvat. Beschermde positionering: elektrische aansluitingen en luchtaansluitingen.

18 Containerchassis I Chassis 18 Het chassis. Uitrusting en details. Werkplatform aan de achterzijde: maakt 20 containers in middenpositie goed bereikbaar. MRH-luchtvering: ontziet de lading en het voertuig. De standaard MRH-luchtvering van de containerchassis van Schmitz Cargobull ontziet het chassis en de lading in gelijke mate. Het luchtveringssysteem van hoogwaardige merkcomponenten overtuigt door een hoog veercomfort, lange veerwegen en een uitstekende demping. De optimale, robuuste afstemming op Heavy Duty omstandigheden komt vol tot zijn recht tijdens de laad- en losactiviteiten en op slechte weggedeelten in het havenverkeer. Stabiel in zware rangeeractiviteiten: steunpoten met 2-traps overbrenging. Voor 3-assige trekkers: de tweede kingpinpositie.

19 Containerchassis I Uitschuifdelen 19 De uitschuifdelen. Flexibiliteit voor 40 en 45 containers. Met de solide en licht bedienbare containeruitschuifsystemen van Schmitz Cargobull is uw voertuig optimaal toegerust voor rationele laadprocessen. De uitschuifsystemen in centrale kokeruitvoering aan de achterzijde vermijden problemen door vastlopen of scheefstand, ook bij zware overslagactiviteiten. Naast de versies met pneumatische verstelling zijn ook uitvoeringen met pneumatische of mechanische vergrendeling leverbaar. Het mechanische frontuitschuifgedeelte van de S.CF 45 SLIDING BOGIE en S.CF 45 EURO heeft een verende rollerlagering. De duurzame stabiliteit en lichte beweegbaarheid overtuigen in elk geval. Goed toegankelijk: mechanische vergrendelingen op het voorste uitschuifgedeelte. Licht beweegbaar mechanisme: verend op rollers gelagerd frontuitschuifsysteem. Veilig en tijdbesparend: eenvoudige handling bij de verstelling.

20 Containerchassis I Uitschuifdelen 20 Eenvoudig met één druk op een knop: het achterste uitschuifgedeelte wordt pneumatisch ingesteld voor het gewenste containerformaat en vergrendeld. Beschermde positionering: besturingseenheid voor uitschuifgedeelte en vergrendeling. Goed toegankelijk: handmatige vergrendeling voor het achterste uitschuifgedeelte. Achterste uitschuifgedeelte gesloten. Lager risico op beschadigingen en hogere levensduur: de zuigerstang van de pneumatische cilinder is ondergebracht in de centrale koker van het uitschuifgedeelte. Robuust schuifmechanisme.

21 Containerchassis I Veiligheidsbumpers 21 De veiligheidsbumpers. De veiligheidsuitrusting. Voor de S.CF 40 /45 LIGHT: Laadklep voor be- en ontlading aan de achterzijde zonder laadplatform. De laadklep kan bij het vervoer van 45 containers met een tandstangaandrijving uitgeschoven worden om te functioneren als veiligheidsbumper. Vlootmanagement met TrailerConnect. De Schmitz Cargobull trailertelematica TrailerConnect informeert eenvoudiger en veiliger. Rijroute, positie en technische toestand van elk voertuig kunnen als planningsrapport afgeroepen worden. Het managementrapport levert op elk gewenst moment overzichten over het gebruik en de bezetting van de vloot. En de nieuwe lithium-ion batterijen stellen de voeding van de telematica ook tijdens langere stilstand veilig. Voor 45 -containers: uitschuifbare veiligheidsbumper.

22 Containerchassis I Veiligheidsbumpers 22 De zijdelingse veiligheidsbumper in reflecterend wit kan ook voor beletteringen worden gebruikt. Meer bodemvrijheid: De zijdelingse afscherming is inklapbaar. Meer flexibiliteit bij laden en lossen: met heftruck berijdbaar achterplatform.

23 Containerchassis I Veiligheidsbumpers 23 Verzonken frontpositielichten. Alle keuzemogelijkheden voor borden: Gevaarlijke stoffen/tir-bord voor transport onder douanesluiting/ reflecterend nachtparkeerbord. Kamerachterlichten voor Denemarken en Oost-Europa. Waarschuwingsbord ECE 70/01 type III voor containerchassis op de achterbalk/ingeklapte waarschuwingsborden.

24 Containerchassis I Veiligheidsbumpers 24 Geoptimaliseerd gewicht: aluminium velgen. Reservewielen met comfortabele lierbediening. Altijd op stand-by: Cargobull Parts & Services. Het maakt niet uit waar u originele onderdelen nodig heeft binnen Europa: Cargobull Parts & Services levert binnen 24 uur. Met het EPOS-onderdelensysteem kunt u elk onderdeel via uw PC identificeren en bestellen. De voorbeeldig eenvoudige muisbediening met uitvoerig afbeeldingenmateriaal, opengewerkte tekeningen en exacte onderdeleninformatie bespaart u waardevolle tijd. Tegengaan van spatwater: Anti-Spray spatlappen en schaalspatborden.

25 Containerchassis I Toebehoor 25 Het toebehoor. Uitrustingsopties voor uw voertuig. Welke optionele uitrusting de gebruikswaarde van uw containerchassis extra Spatlap over de volle breedte aan de achterzijde. verhoogt, wordt vooral bepaald door het beoogde gebruiksdoel. Ons toebehoorprogramma biedt u zinvolle en bijpassende opties en natuurlijk ook toepassingsgerichte extra veiligheidsuitrusting. Wij staan u graag te woord over uw uitrustingswensen. Wij vervullen die graag. Voor optimaal vastsjorren: ferryogen aan de achterzijde bij de steunpoten het sjoroog aan de langsdraagbalk bij de S.CF 40 /45 STRAIGHT.

26 Containerchassis I Toebehoor 26 Papieren bij de hand: de documentenbox. Schone zaak: het waterreservoir. Toebehoor De voordelen in één oogopslag 33Op de fabriek geteste Premiumkwaliteit voor alle optionele uitrustingen 33Optimale afstemming op het gebruiksdoel van het voertuig 33Originele accessoires en toe behoren verhogen de waarde bij doorverkoop Onder handbereik: brandblusser in kunststof houder. Alles bij de hand: gereedschappenbox op het chassis.

27 Containerchassis I Technische gegevens 27 Technische gegevens in één oogopslag. Overal het juiste advies: onze verkoopafdeling spreekt uw taal. In heel Europa heeft u bij Schmitz Cargobull altijd een direct aanspreekpunt dat uw vragen beantwoordt en uw wensen vervult. S.CF TANK - S.CF 20 TANK 28 - S.CF 30 TANK 29

28 I IA e4 E TOP TOP TOP ' I IA e4 E TOP Containerchassis I Technische gegevens 28 Technische gegevens S.CF TANK ' S.CF 20 TANK Aslast / technisch kg Maximale schoteldruk kg Totaal gewicht kg Leeggewicht basisuitvoering kg Maximaal toegelaten ladinggewicht kg Maximaal containergewicht 20 midden kg Koppelingshoogte onbeladen mm Laadhoogte onbeladen mm Hoogte voorste framehals incl. schotelplaat (halshoogte) 150 mm Wielbasis mm Asafstand voor mm Asafstand achter mm Afstand kingpin tot steunpootmechanisme mm Totale lengte mm 20 midden Serie Stand: Technische wijzigingen voorbehouden Productmanagement vestiging Gotha

29 Containerchassis I Technische gegevens 29 Technische gegevens S.CF TANK ' ' ' ' S.CF 30 TANK Aslast / technisch kg Maximale schoteldruk Totaal gewicht Leeggewicht basisuitvoering Maximaal toegelaten ladinggewicht Maximaal containergewicht 20 midden Koppelingshoogte onbeladen Laadhoogte onbeladen Hoogte voorste framehals incl. schotelplaat (halshoogte) Wielbasis Asafstand voor Asafstand achter Afstand kingpin tot steunpootmechanisme Totale lengte kg kg kg kg kg mm mm 150 mm mm mm mm mm mm 20 midden Serie 30 Serie Stand: Technische wijzigingen voorbehouden Productmanagement vestiging Gotha

30 Containerchassis I Verkoop, contact 30 Onze verkoop in Europa. Overal het juiste advies: onze verkoopafdeling spreekt uw taal. In heel Europa heeft u bij Schmitz Cargobull altijd een direct aanspreekpunt dat uw vragen beantwoordt en uw wensen vervult. Adressen in Duitsland 31 Adressen in Europa 32

31 Containerchassis I Verkoop, contact 31 Onze verkoop in Europa. De verkoopafdeling van Schmitz Cargobull staat voor u klaar overal in Europa. Bel ons, als het om tweedehands voertuigen, financiering, onderhoud, verzekering, onderdelenvoorziening en alle andere vragen rondom uw trailers gaat. Onze vakmensen luisteren naar u, informeren u uitvoerig en ontwikkelen samen met u op maat gesneden oplossingen voor uw bedrijf. D Schmitz Cargobull AG Cargobull Trailer Center Hamburg Cargobull Trailer Center Neuss Bahnhofstraße 22 Liebigstraße 103 Welser Str. 8 D Horstmar D Hamburg D Neuss-Uedesheim Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@cargobull.com ctc.nord@cargobull.com ctc.west@cargobull.com Cargobull Trailer Center Berlin Cargobull Trailer Center Augsburg Robert-Guthmann-Str. 9 Winterbruckenweg 27 D Königs Wusterhausen D Friedberg-Derching Tel.: Tel.: Fax: Fax: ctc.ost@cargobull.com ctc.sued@cargobull.com

32 Containerchassis I Verkoop, contact 32 A Schmitz Austria Ges.m.b.H. BiH Schmitz Cargobull d.o.o. CZ EWT spol. s.r.o. Bayernstrasse 54 Vlakovo br.10 Zápy 255 A-5071 Wals-Siezenheim BiH Blazuj (Sarajevo) CZ Brandýs nad Labem Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: vertrieb@cargobull.at Stanislav.Koleska@cargobull.ba info@ewt.cz /at B Schmitz Cargobull Belgium BVBA BY Schmitz Cargobull AG DK Schmitz Cargobull Danmark A/S Skaldenstraat 121 A4 - Haven 3230 Repräsentanz Minsk Europavej 1 B-9042 Gent Fiskulturny Per. 1a DK-6330 Padborg Tel.: BY Minsk Tel.: Fax: Tel.: Fax: info.belgium@cargobull.com Fax: Schmitz@schmitz.dk info.belorussia@cargobull.com /dk BG Schmitz Cargobull Bulgaria e.o.o.d. E Schmitz Cargobull Ibérica, S.A. Blvd. Botevgradsko CH Cargobull (Schweiz) AG Ctra. de Alagón La Almunia A-122, schosse Nr. 276 Rüttistaldenstr. 22 Km. 0,1 Polígono P7 BG-1839 Sofia CH-4950 Huttwil E Figueruelas (Zaragoza) Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@cargobull.bg info.chhuttwil@cargobull.com info.spain@cargobull.com

33 Containerchassis I Verkoop, contact 33 EE Hanse Trailer Estonia AS Taevavärava tee 9A EE Harjumaa Tel.: Fax: rasmus@hansetrailer.ee F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Lyon Chemin du Lortaret F St. Priest Tel.: Fax: info.lyon@cargobull.com /fr GR Schmitz Cargobull S.E.E. A.E 57 km N.E.O. Athinon-Korinthou GR-T.K Kombos Kinetta Tel.: Fax: info@cargobull.gr F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Nancy Zone Industrielle des Sables Route des Sables F Dombasle sur Meurthe Tel.: Fax: info.nancy@cargobull.com /fr FIN GB Hanse Trailer Finland Oy Toinen Savu 8 FIN Vantaa Tel.: Fax: info@hansetrailer.fi Schmitz Cargobull (UK) Ltd. H HR Schmitz Cargobull Magyarország Kft. Szélescsapás 0321/4 hrsz. H-2060 Bicske Tel.: Fax: info.hungaria@cargobull.com /hu Schmitz Cargobull d.o.o. Ljudevita Posavskog 29 F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Paris 5, rue de la Corderie. Centra 385 F Rungis Cedex Tel.: Fax: info.paris@cargobull.com /fr North Road Harelaw, Stanley GB-Co. Durham DH9 8HJ Tel.: Fax: info.uk@cargobull.com /uk I HR Sesvete (Zagreb) Tel.: Fax: schmitz@cargobull.hr Schmitz Cargobull Italia s.r.l. Via Cesarina, 23 I Sommacampagna (VR) Tel.: Fax: info.italy@cargobull.com /it

34 Containerchassis I Verkoop, contact 34 LT Hanse Trailer UAB NL Schmitz Trailer B.V. PL EWT Truck & Trailer Polska sp. z o.o. Kirtimu g. 11A Campagneweg 34 A ul. Lubeckiego 1A LT Vilnius NL-4761 RM Zevenbergen PL Szczecin Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: info@htl.lt info.nl@cargobull.com ewt@ewt.pl LV Hanse Trailer Baltija SIA P Schmitz Cargobull Portugal RO Schmitz Cargobull Romania S.R.L. Lubā nas iela 78 Unipessoal Lda. B-dul Timisoara nr. 92 LV-1073 Riga Zona Industrial da Quinta do Sanguinhal RO Bukarest Tel.: Apartado 173 Tel.: Fax: P Rio Maior Fax: info@hansetrailer.lv Tel.: info@cargobull.ro Fax: /ro info.portugal@cargobull.com MD I.C.S. Schmitz Cargobull S.R.L. /pt RUS Schmitz Cargobull Russland OOO str. Burebista 108, off. 213 Nikulinskaya, dom 6, kosp. 3 MD-2032 Chisinau PL EWT Truck & Trailer Polska Sp.z.o.o. RUS Moskau Tel.: Ołtarzew ul. Poznań ska 339 Tel.: Fax: PL Oż arów Mazowiecki Fax: Vadim.Gurulea@cargobull.md Tel.: info@cargobull.ru Fax: /ru ewt@ewt.pl MK Schmitz Cargobull Makedonien dooel ul. 2 bb. naselba llinden MK-1000 Skopje Tel.: Fax: M.Simonovska-Cuka@cargobull.com.mk

35 Containerchassis I Verkoop, contact 35 RUS Schmitz Cargobull Russland OOO SLO Schmitz Cargobull d.o.o. UA Schmitz Cargobull AG Niederlassung St. Petersburg Koroska cesta 51 Repräsentanz Kiew ul. Koli Tomchaka 8 lit. A SLO-2366 Muta Prospekt Pobedy 89 A Office Nr. 218 Tel.: House No. 2, Office 10 RUS St. Petersburg Fax: UA Kiew Tel.: bojan.miklavc@cargobull.si Tel.: Fax: Fax: spb@cargobull.ru info.ukraine@cargobull.com /ru SRB Schmitz Cargobull d.o.o. Novi novosadski put bb S Schmitz Cargobull Sverige AB SRB Batajnica, Beograd Torbornavägen 22 Tel.: S Helsingborg Fax: Tel.: Office@cargobull.rs Fax: info.schweden@cargobull.com TR Enka Pazarlama Ihracat Ithalat A.S. Istasyon Mah. Araplar cad. Nr. 6 SK Central Europe Trailer s.r.o. TR Tuzla-Istanbul Dialnič ná cesta 16 Tel.: SK Senec Fax: Tel.: E-Mai:info@schmitztrailer.com Fax: cet@cet.sk

36 Containerchassis I Verkoop, contact 36 Overzee Afrika. Centraal Azië Nabije/Midden/Verre Oosten TRAILER ENGINEERING Niederhauser & Co. Baarerstraße 96 CH-6302 Zug Tel.: Fax: info@schmitztrailer.com Australië/Nieuw Zeeland Schmitz Cargobull PTY LTD PO Box 65 Miranda NSW 1490 Sydney. Australië trailers@schmitzcargobull.com.au info@schmitztrailer.com

37 Containerchassis I Verkoop, contact 37 Over de informatie in deze catalogus: Nadat de redactie met dit drukwerk in januari 2011 ter perse gegaan is, kan het product gewijzigd zijn. Constructie- en uitvoeringswijzigingen en wijzigingen in de omvang van de levering door de producent blijven voorbehouden gedurende de levertermijn, voor zover de instemming met dergelijke wijzigingen of afwijkingen met inachtneming van de belangen van de verkoper in alle redelijkheid van de koper verwacht mag worden. Voor zover de verkoper of de producent voor de aanduiding van de bestelling of van het bestelde koopobject karakters of nummers gebruikt, kunnen alleen daaruit geen rechten afgeleid worden. De afbeeldingen en teksten kunnen ook toebehoor, accessoires en speciale uitrusting omvatten die niet tot de standaarduitvoeringen behoren. Kleurafwijkingen als gevolg van de druktechniek voorbehouden. Dit drukwerk kan bovendien types en dienstverleningen omvatten die in individuele landen niet aangeboden worden. Deze catalogus is voor internationaal gebruik. Uitspraken over wettelijke, juridische en fiscale voorschriften en gevolgen zijn echter alleen geldig voor de Bondsrepubliek Duitsland op het tijdstip van redactiesluiting / het ter perse gaan van deze catalogus. Vragen over de in uw land geldende voorschriften en gevolgen en over de bindende actuele versie van deze voorschriften en hun uitwerkingen kunt u aan uw aanspreekpunt bij Schmitz Cargobull stellen. ROTOS, TrailerConnect, Cargobull Euroservice, S.KI, M.KI, Z.KI, S.SF, A.CF, S.CS, M.CS, Z.CS, S.PR, S.KO, M.KO, Z.KO, S.CF, Z.CF, Z.WF zijn gedeponeerde merken van de Schmitz Cargobull AG.

38 Schmitz Trailer B.V. Campagneweg 34 A NL-4761 RM Zevenbergen Tel.: Fax: info.nl@cargobull.com S.CF-TANK-BRO-DENL

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie Containerchassis I S.CF STRAIGHT 2 De STRAIGHT containerchassis. Chassis voor speciale transporttaken. Schmitz Cargobull

Nadere informatie

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen 2 De achterlossen motorwagenkipper. Maximale

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO 2 De schuifzeilopleggers S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO. Nieuwe

Nadere informatie

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS CITY 2 De schuifzeiloplegger S.CS CITY. Het voertuigconcept voor uw binnenstadverkeren.

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen 2 De S.CS MEGA met VARIOS TopTechnology. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen 2 De schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger

Nadere informatie

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO CITY 2 Gesloten opleggers S.KO CITY. Uw voertuigconcept voor het

Nadere informatie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger I Volume 2 De volumekipperoplegger. Hoogvolumelaadbakken voor alles wat veel ruimte nodig heeft. Inhoud

Nadere informatie

Technische gegevens S.CF GOOSENECK SLIDING BOGIE

Technische gegevens S.CF GOOSENECK SLIDING BOGIE 40 S.CF GOOSENECK SLIDING BOGIE S.CF 45 SLIDING BOGIE Aslast / technisch 27.000 kg * Speciale ontheffing volgens 70 StVZO vereist (D) Stand: 31.01.2011 Technische wijzigingen voorbehouden Productmanagement

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! TECHNISCHE GEGEVENS...4 UW VOORDELEN...7 KTA IN DETAIL...5 KTA REPAIR TOOL... 11

KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! TECHNISCHE GEGEVENS...4 UW VOORDELEN...7 KTA IN DETAIL...5 KTA REPAIR TOOL... 11 KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! KÖGEL TRAILERAS KTA De Kögel Traileras KTA is een geïntegreerd chassissysteem dat als sterke ruggengraat voor de Kögel voertuigen fungeert. Optimaal afgestemd op

Nadere informatie

VAKO CONTAINERSYSTEMEN

VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO BANDLOSSYSTEMEN VAKO AFDEKSYSTEMEN www.vakotransportsystems.nl Hondsdijk 3a - 2396 HG Koudekerk aan den Rijn - Tel.: 0031 (0) 71 341 07 05 Wat kunt u met de VAKO 20 95 steillader?

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress Wij helpen Waar u ook bent Volvo Action Service 24 uur per dag reparatieservice Hulp in uw eigen taal Ondersteuning voor de chauffeur bij o.a. financiële problemen Volvo Uptime Assurance Financiële compensatie

Nadere informatie

Actuele winterbandenverplichting in Europa

Actuele winterbandenverplichting in Europa Actuele winterbandenverplichting in Europa De regelgeving over de verplichting van winterbanden en sneeuwkettingen in Europa verandert continu. Om uzelf goed voor te bereiden op een veilige reis, vindt

Nadere informatie

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 2 De koelvoertuigen Toptechnologie voor rendabele vers- en koeltransporten.

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES De nieuwe lichtgewicht N8090CB-1ML-E is perfect in balans. Het apparaat schiet nagels tot 90 mm er gemakkelijk in. Werk de taak snel en betrouwbaar af, zelfs in de kleinste

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie.

Innovatie.Drager. S.CS GENIOS De nieuwe trailer-generatie. Innovatie.Drager. De nieuwe trailer-generatie. 2 De oplegger-curtainsider wordt opnieuw gedefinieerd. De nieuwe generatie van Schmitz Cargobull-trailers zet normen in de stabiliteit, de vermogensreserves

Nadere informatie

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen NL PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen Version 11.2015 www.faymonville.com 2 BÜLLINGEN (BE) - sinds 1988 28.000 m² Met meer dan 50 jaar ervaring is Faymonville

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

KÖGEL WISSELSYSTEMEN NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL WISSELSYSTEMEN NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL WISSELSYSTEMEN NOVUM: LIGHT & STRONG PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST: PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er spannender dan de transportsector? De toekomst van de transportsector! Wij zetten ons

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading.

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading. verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers Over Nooteboom Trading Nooteboom Trading in Zeewolde Nooteboom Trading in Zeewolde importeert

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 1-5 2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 2-5 Algemene informatie

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Koppelschotel met installatie

INFORMATIEBLAD. Volvo Trucks. Driving Progress. Koppelschotel met installatie Volvo Trucks. Driving Progress INFORMATIEBLAD De koppelschotel verzorgt de verbinding tussen een oplegger en de truck (trekker). De koppelschotel is gewoonlijk aan het trekkerchassis bevestigd met een

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Technische specificaties MultiClass 400 UL

Technische specificaties MultiClass 400 UL Technische specificaties MultiClass 400 UL S 412 UL S 417 UL Draaicirkel 18.068 5.290 2.215 R 6.330 Draaicirkel 21.685 Wielafstand 1.600 14.050 10.805 S 415 UL S 419 UL Draaicirkel 21.070 6.080 12.200

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

AANHANGWAGENS VOOR VRACHTWAGENS

AANHANGWAGENS VOOR VRACHTWAGENS Schwerlastanhänger AANHANGWAGENS VOOR VAN 5 t TOT 50 t OPGEWASSEN TEGEN HET HARDE GEBRUIK OP ALLE BOUWPLAATSEN. HTK 195024 driezijdige kipper 27 by HUMBAUR GmbH Gelaste chassis, robuust, betrouwbaar en

Nadere informatie

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein.

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein. CR SERIE Lifetime excellence VEELZIJDIG IN ALLE TOEPASSINGEN VOOR EEN VEILIG EN EFFICIËNT TRANSPORT VAN GOEDEREN OOK OP ZWAAR TERREIN. 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN DOOR

Nadere informatie

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Het komt regelmatig voor dat bedrijfswagens zeer zwaar worden belast. Het gevolg is dat in veel gevallen de originele vering dan niet meer optimaal presteert.

Nadere informatie

Amparo signaallamp. LED technologie Volledige lens verlicht Hoge lichtsterkte ONLINE SHOPPING! INCL. VOORRAAD INFORMATIE. Get Ready. Get Schrack.

Amparo signaallamp. LED technologie Volledige lens verlicht Hoge lichtsterkte ONLINE SHOPPING! INCL. VOORRAAD INFORMATIE. Get Ready. Get Schrack. Amparo signaallamp LED technologie Volledige lens verlicht Hoge lichtsterkte ONLINE SHOPPING! Op kantoor of onderweg met de Live APP INCL. VOORRAAD INFORMATIE Op voorraad Afhaalbaar www.schrack.be ENERGIE

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u

Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u paroplus Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u Doordacht. Superieure kwaliteit en functionaliteit. In hoogte verstelbare rugleuning, ook bij de versie met netbespanning. Gelijk aan het bureaustoelprogramma.

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

9 T n o c ebv e b ho ^rx en I oij[ci CZYZgaVcYh

9 T n o c ebv e b ho ^rx en I oij[ci CZYZgaVcYh Toebehoren Systeem TI Ingeschoven Uitgeschoven Omschrijving Systeem TI Art. Nr. 106.00203 Toepassingsgebied: Hoogteverstelling van werkbanken, montagetafels en toevoersystemen Technische gegevens Belasting

Nadere informatie

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht!

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht! DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE T THE NEXT GENERATION NOVUM NEW WINNER CATEGORY CONCEPT 2019 OF TRAILERS Rendabiliteit verder gebracht! PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

c o n c e p t o n e Gebruiksaanwijzing

c o n c e p t o n e Gebruiksaanwijzing concept one Gebruiksaanwijzing Nederlands Zitvlak helemaal benutten Het anatomisch gevormde zitvlak moet helemaal benut worden. Alleen zo is het contact met de ondersteunende rugleuning gewaarborgd. concept

Nadere informatie

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD F3 SERIE Lifetime excellence KRACHTIG, WENDBAAR EN SNELLER OP DE BESTEMMING EEN OVERTUIGEND PRESTATIEPAKKET VOOR MEER OPBRENGST EN VEILIGHEID 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN

Nadere informatie

www.hiwin.de Afdichtconcepten voor lineairmotorassen

www.hiwin.de Afdichtconcepten voor lineairmotorassen www.hiwin.de Afdichtconcepten voor lineairmotorassen HIWIN GmbH Brücklesbünd 2 D-77654 Offenburg Telefon +49 (0) 7 81 9 32 78-0 Telefax +49 (0) 7 81 9 32 78-90 info@hiwin.de www.hiwin.de Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Elektrische lier met doorgaande kabel

Elektrische lier met doorgaande kabel CM Elektrische lier met doorgaande kabel CM ELEKTRISCHE MTRAC LIEREN - CM MTRAC CM Met een state-of-the-art design én technische innovaties voorziet de CM Mtrac in een specifieke klantbehoefte; namelijk

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en constructie,

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton 15. Lieren 0,2 tot 35 ton 116 Red Rooster luchtlieren zijn op maat gemaakte producten. Vele constructies zijn mogelijk en er zijn vele normen en selectiecriteria voor het kiezen van een lier. In dit voorwoord

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

TRUCK & TRAILER CONTROLE

TRUCK & TRAILER CONTROLE PRODUCTCATALOGUS MEETKALIBERS TECMORE / TOFALCO TRUCK & TRAILER CONTROLE Uitgifte 2014 Tecmore bvba Ambachtenlaan 10 3294 MOLENSTEDE (DIEST) Tel. +32 (0)16 53 45 11 E-mail: info@tecmore.be Pagina 1/5 Vangmuilpen

Nadere informatie

KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST: PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er spannender dan de transportsector? De toekomst van de transportsector! Wij zetten

Nadere informatie

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen. Er vindt verhoogde slijtage van banden, schokdempers, veren en stuurinrichting plaats.

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen. Er vindt verhoogde slijtage van banden, schokdempers, veren en stuurinrichting plaats. Ford bedrijfswagens Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Het komt regelmatig voor dat bedrijfswagens zeer zwaar worden belast. Het gevolg is dat in veel gevallen de originele vering dan niet meer

Nadere informatie

288 R Vermogen 28 tm. Productbrochure.

288 R Vermogen 28 tm. Productbrochure. HIAB 288 R Vermogen 28 tm Productbrochure www.hiab.com De lichtgewicht mobiele oplossing De HIAB XS 288 R maakt ruimte voor nuttige lading De zelfaangedreven HIAB XS 288 R is ideaal voor het hanteren

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY AS STANDARD

PREMIUM QUALITY AS STANDARD 06.2015 PREMIUM QUALITY AS STANDARD MAX Trailer is powered by www.maxtrailer.eu NL 2 Premiumkwaliteit als standaard! MAX Trailer is een compleet nieuw concept op het gebied van opleggers en trailerfabricage.

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST Be-Trace Mobile Uw oplossing voor de distributie van medicatie en medische hulpmiddelen Traceerbaarheid Dankzij de EDD (Electronic Drug Detection) technologie weet u automatisch: aan wie? door wie? waar?

Nadere informatie

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Het komt regelmatig voor dat bedrijfswagens zeer zwaar worden belast. Het gevolg is dat in veel gevallen de originele vering dan niet meer optimaal presteert.

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

Boottrailers voor opblaasboten met harde bodem

Boottrailers voor opblaasboten met harde bodem Boottrailers voor opblaasboten met harde bodem Tot 750 kg Laadvermogen Laadvermogen 225 tot 530 kg Lengte 250 tot 470 cm 325 tot 600 kg Lengte 250 tot 525 cm Vanaf 750 kg - Inclusief kentekenbewijs Laadvermogen

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

CATALOGUS. 1

CATALOGUS.   1 CATALOGUS www.atsrauw.eu 1 ATS Rauw: quality made to measure ATS Rauw is in België, aan de Duitse grens gevestigd en bekleedt al meer dan 30 jaar een bevoorrechte plaats in de wereld van het bouwen en

Nadere informatie

SYSTEMEN EN ONDERDELEN

SYSTEMEN EN ONDERDELEN StuvEx International NV (Belux) Tel. +32 3 4582552 info@stuvex.eu www.stuvex.eu StuvEx International (NL) Tel. +31 654746801 info@stuvex.nl www.stuvex.eu AARDINGSCONTROLE UNIT: TES-01 Achtergrond Bij het

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie