RACE TRANSPORTER TRAILERS RACE PROFESSIONAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RACE TRANSPORTER TRAILERS RACE PROFESSIONAL"

Transcriptie

1 » Connected to you RACE TRANSPORTER TRAILERS RACE PROFESSIONAL NETHERLANDS

2 INHOUD RACE TRANSPORTER Overzicht. RACE TRANSPORTER 4 Instap model, breed toepasbaar. RACE TRANSPORTER 5 Hoge standaard en afwerkingsniveau. RACE TRANSPORTER 6 Ruimer, doordacht, professioneel. RACE TRANSPORTER 4, Standaard uitrusting. RACE TRANSPORTER 4, Opties in uitrusting. BRIAN JAMES TRAILERS Contact gegevens. BE A YARDSTICK OF QUALITY. SOME PEOPLE AREN'T USED TO AN ENVIRONMENT WHERE EXCELLENCE IS EXPECTED. STEVE JOBS Alle Brian James trailers zijn typegoedgekeurd conform de EEC Dir 2007/46 richtlijn.

3 RACE TRANSPORTER 6.

4 04 05

5 RACE TRANSPORTER ONTDEK DE LICHTE EN GEAVANCEERDE CONSTRUCTIE UITGEBREID TRANSPORTOVERZICHT Het ontwerp van de nieuwe Race Transporter modellen benadrukt alle aspecten van het gesloten aanhangwagenconcept. Aanmerkelijk meer nuttige binnenruimte dan concurrenten in de markt, plus een moderne styling en nieuwe constructiemethoden, de Race Transporter brengt het concept weer in beweging. Net zo belangrijk als wat is toegevoegd, is hetgeen wat is weggelaten. Ondanks de grotere afmeting en meer binnenruimte heeft het gebruik van aluminium in combinatie met lichtgewicht composiet plaatwerk geresulteerd in reducering van het eigen gewicht alsmede het brandstofverbruik. Tot de standaarduitrusting van de Race Transporter 5 en 6 modellen, behoren de toegangs die asymmetrisch 1/3 + 2/3 per zijde te openen zijn. Tevens hebben de modellen kleine toegangs aan de voorzijde. De Race Transporter 5 en 6 modellen hebben nu LED-verlichting en zijn volledig geschikt voor ECU-geregelde trekkende voertuigen. Race transporters zijn zeer goed zichtbaar en geven u een veilig gevoel op de weg. Elk model kan geleverd worden met unieke specificaties, exact volgens uw wensen. BINNENRUIMTE Langer en breder. Er kan nu worden gekozen uit interieurlengten van 5,0 m, 5,5 m, 6,0 m en zelfs 6,5 m. Bruikbare interieurbreedten van 1,98 m, 2,12 m en 2,35 m, completeren de keuze aan afmetingen. Dit resulteert in een effectievere binnenruimte. Styling en geavanceerde opbergmogelijkheden zijn van belang bij het bereiken van deze doelen. LICHTGEWICHT CONSTRUCTIE De Race Transporter ontwerpers hebben gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en hun jarenlange ervaring als constructeurs. Bij de chassisconstructie is uitgebreid gebruik gemaakt van aluminium. Naast lichtgewicht materialen, is voor het eerst lichtgewicht composiet plaatwerk gebruikt. Een voorgevormd stalen frame vormt de kern van het koetswerk en biedt stijfheid en een gegarandeerd lange levensduur. PROGRAMMA RACE-UITRUSTING De Shuttles zijn zeer compleet uitgerust om regelmatig voertuigtransport te veraangenamen. Voor zowel privé coureurs als professionele teams hebben we voorzieningen gecreëerd om efficiënt te kunnen werken. Beschikbare ruimte kan optimaal worden gebruikt ten behoeve van opbergvakken en rekken. Een geïntegreerde LED-binnenverlichting met 10 verlichtingseenheden in de dakpanelen, bieden vele uren verlichting via de onafhankelijke accu aan boord. Een werkbank, gecombineerd met een bandenrek of een los bandenrek gelden ook als zeer bruikbare aanvullingen. RACE TRANSPORTER 5.

6 06 07

7 RACE TRANSPORTER 4 ONTWORPEN VOOR PRESTATIES EN EENVOUDIG LADEN De Race Transporter 4 is een ideale ruime gesloten trailer voor het vervoer van middenklassers tot grotere sportwagens of motorfietsen. Alle modellen binnen het programma zijn uitgerust met een achterklep voorzien van gasveren. In de kantelbare uitvoering kunt u eenvoudig voertuigen met een beperkte bodemvrijheid laden en lossen. Net als alle Race Transporter modellen voldoet de Race Transporter 4 qua constructie volledig aan de EG-wetgeving, is hij goedgekeurd volgens EG-Richtlijn 2007/46 en heeft hij een standaard garantie van 5 jaar op het chassis. De standaardspecificaties van de Race Transporter 4 bieden hetzelfde kwalitatief hoogwaardige chassis en koetswerk als bij de andere Race Transporters. Deze specificaties kunnen worden uitgebreid op basis van individuele eisen. RACE TRANSPORTER 4.

8 STANDAARD. RVS deursloten en scharnieren. Kleine toegangs links & rechts om het voertuig goed te kunnen vastzetten. Multifunctionele achterlichten. Grote enkele zijdeur, gespecificeerd aan de rechterof linkerkant. Race Transporter 4 model verkrijgbaar zonder zij. Professionele stalen laadvloer (antislip). Tandemas en laag lichtgewichtchassis, voor uitstekende stabiliteit

9 OPTIES. Interior lighting pack, a bank of 8 bright LED lights in an integrated aluminium panel, with two high intensity spot lamps and 12v battery. Handlier met twee snelheden voorzien van kabelgeleiderol (niet getoont op de afbeelding). TÜV gecertificerde aluminium 12" velgen voorzien van speciale wielbouten. Elektrische lier, 12 V met afstandsbedieningskabel. Capaciteit kg, kabelgeleider met rollen, kabel en haak. Accuvoeding aan boord. Bandenrek met stalen frame en aluminium werkbank, plus opslagstation met opbergruimte voor 20 l jerrycans. Optioneel te verkrijgen deur aan de andere zijde t.a.v de standaard gemonteerde deur. Set van 4 professionele wielspanbanden. 4 ton limiet. Draaibare haken en ratels. Striping, keuze uit 4 stijlen. Ontwerp van finish vlag in mat zwart zoals afgebeeld op de foto van de Race Transporter 5. Standaard. Optie tegen meerprijs. RACE TRANSPORTER 4.

10 10 11

11 RACE TRANSPORTER 5 KWALITATIEF HOOGSTAAND EN VERFIJND ONTWERP De Race Transporter 5 is een compleet uitgeruste trailer voor commercieel of privé gebruik. Deze trailer kan geleverd worden in diverse lengtes, breedtes en laadvermogen. Met de wielen aan de buitenzijde van de laadvloer gemonteerd verkrijgt men een laag zwaartepunt resulterend in een geweldige stabiele wegligging. Alle Race Transporter 5 modellen zijn hydraulisch kantelbaar, gecombineerd met de grote oprijklep. Dit resulteerd in het optimaal laden en lossen van sportwagens. Standaard wordt de trailer uitgerust met met een asymmetrische 1/3 + 2/3 deur links en rechts. Alsmede kleine toegangs,een elektrische lier met afstandsbediening en een verstelbare aanrijblokkering maken het geheel gebruiksvriendelijk en veilig. RACE TRANSPORTER 5.

12 STANDAARD. Elektrische lier, 12 V met afstandsbedieningskabel. Capaciteit kg, kabelgeleider met rollen, kabel en haak. Accuvoeding aan boord. Verstelbare aanrijblokkering voor het vastzetten van de last. Lichtgewicht staalen aluminiumconstructie met borgpennen. RVS deursloten en scharnieren. Zij links en rechts 1/3 + 2/3 te openen, geven samen een brede praktische toegang tot voertuigen. Set van 4 professionele wielspanbanden. 4 ton limiet. Draaibare haken en ratels. Oprijklep voorzien van afdekplaat met centrale sluiting en aluminium afwerking en rijstroken

13 OPTIES. Interior lighting pack, a bank of 8 bright LED lights in an integrated aluminium panel, with two high intensity spot lamps and 12v battery. LED achteruitrijverlichting aan de zijkant zijdelings in de opbouw gemonteerd levert waardevol extra zicht voor manoeuvreren in het donker. Handenwasstation, 2,5 l, één geheel met capaciteit voor opslag van warmwater. Vuilwatertank vangt afvalwater op, klaar voor het afvoeren. Bandenrek met stalen frame en aluminium werkbank, plus opslagstation met opbergruimte voor 20 l jerrycans. Centraal in de vloer gemonteerde aluminium opbergkist. Optioneel te leveren met een deksel van hout of aluminium. Aluminium deksel ondersteund door gasveren. Aluminium opbergrekken aan de zijkanten, links en rechts, met elk 3 schappen voor oplag van kleinere voorwerpen. 600 mm breed x 76 mm diep. TÜV gecertificerde aluminium 12" velgen voorzien van speciale wielbouten. Standaard. Optie tegen meerprijs. RACE TRANSPORTER 5.

14 14 15

15 RACE TRANSPORTER 6 PROFESSIONEEL GESLOTEN TRANSPORT Met de keuze uit twee binnenbreedtes is de Race Transporter 6 multifunctioneel inzetbaar voor race- en sportauto s. De extra ruimte creëerd een praktische werkomgeving voor kleine teams en het transport van grote auto s. De uitgebreide standaard specificatie en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing. Af fabriek is de Race Transporter 6 zelfs leverbaar met een mover om de trailer eenvoudig te kunnen verplaatsen. Bij de Race Transporter 6 bevinden de wielen zich onder de vlakke laadvloer. Voor een goede laadvloerhoogte en een laag zwaartepunt is de trailer voorzien van drie assen gemonteerd met 10 inch banden en wielen. In de 6,5 mtr. laadvloerlengte kan de trailer voorzien worden van de lage 13 inch banden en wielen. De Race Transporter 6 is voorzien van LED verlichting in RVS houder en LED interieurverlichting. RACE TRANSPORTER 6.

16 STANDAARD. Elektrische lier, 12 V met afstandsbedieningskabel. Capaciteit kg, kabelgeleider met rollen, kabel en haak. Accuvoeding aan boord. Verstelbare aanrijblokkering voor het blokkeren van de last. Lichtgewicht staal en aluminiumconstructie met borgpennen. De drie assen met wielen onder de laadvloer, bieden een volledig vlakke laadruimte tot aan de zijkanten, waarbij een zeer laag zwaartepunt wordt gehandhaafd. *Aluminium velgen optioneel te verkrijgen. Lichtdoorlatend dak t.b.v een aangename werkomgeving. Centraal in de vloer gemonteerde aluminium opbergkist. Optioneel te leveren met een deksel van hout of aluminium. Gecombineerde LED verlichting in RVS behuizing. En oprijklep voorzien van gasveren voor het eenvoudig laden en lossen

17 OPTIES. Interior lighting pack, a bank of 8 bright LED lights in an integrated aluminium panel, with two high intensity spot lamps and 12v battery. In de voorzijde van de vloer ingebouwde aluminium opbergkist voorzien van scharnierende deksels. Binnenverlichtingpakket, een rij met 8 heldere LED-lampen in een geïntegreerd aluminium console, met 2 sterke spots en een 12 V accu. Lichtmetalen velgen zijn leverbaar voor de Race Transporter 6 modellen, ze verlagen het gewicht en accentueren het uiterlijk. Handenwasstation, 2,5 l, één geheel met capaciteit voor opslag van warmwater. Vuilwatertank vangt afvalwater op, klaar voor het afvoeren. Professionele transportvloer. 4 geperforeerde elementen met een afmeting van 1.85x0.54 mtr. maken het mogelijk uw voertuig vast te zetten met de professionele spanbanden die over de wielen heen gaan i.c.m. de verstelbare aanrijblokkering. Zijramen van donker getint acryl, practisch en stijlvol. Afstand bedienbare, 4-wielaangedreven mover-systeem, volledig geïnstalleerd. De aanhanger kan eenvoudig overal waar nodig worden geplaatst. Professioneel kwaliteitssysteem. Standaard. Optie tegen meerprijs. RACE TRANSPORTER 6.

18 SPECIFICATIES. E F D A B C STANDAARD MODEL RACE TRANSPORTER 4 RACE TRANSPORTER 5 BUITENLENGTE mtr. A DRAAGVERMOGEN Bruto draagvermogen kg 2,600 2,600 2,600 2,600 3,000 3,000 2,600 2,600 3,000 3,000 3,500 3,000 3,000 3,500 Laadvermogen kg 1,580 1,570 1,530 1,550 1,900 1,860 1,510 1,490 1,900 1,870 2,300 1,860 1,830 2,260 Ledig gewicht kg 1,020 1,030 1,070 1,050 1,100 1,140 1,090 1,110 1,100 1,130 1,200 1,140 1,170 1,240 AFMETINGEN Laadvloerbreedte mtr. B Totale breedte m C Totale lengte mtr. D Inwendige hoogte (doorrijhoogte) m Inwendige hoogte (tot dak) m E Totale hoogte m F Hoogte hart trekhaak kogel in belad. toestand m BEDIENING Lading funtie Oprijplaat Oprijplaat Kantelbaar Oprijplaat Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar ONDERSTEL Wielmaat 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) 12 (155/70) Aantal assen Reservewiel Robuust neuswiel DEUREN Zij Zijdeur Zijdeur Zijdeur Zijdeur Zijdeur GARANTIE 5 Jaar chassis garantie PRODUCTEN Bestelnummer

19 E F D A B C STANDAARD MODEL RACE TRANSPORTER 6 BUITENLENGTE mtr. A DRAAGVERMOGEN Bruto draagvermogen kg 3,500 3,500 3,500 3,500 3,500 3,500 3,500 3,500 Laadvermogen kg 2,210 2,190 2,090 2,120 2,100 2,000 2,040 2,020 Ledig gewicht kg 1,290 1,310 1,410 1,380 1,400 1,500 1,460 1,480 AFMETINGEN Laadvloerbreedte mtr. B Totale breedte m C Totale lengte mtr. D Inwendige hoogte (doorrijhoogte) m Inwendige hoogte (tot dak) m E Totale hoogte m F Hoogte hart trekhaak kogel in beladen toestand (plm) m BEDIENING Lading funtie Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar Kantelbaar ONDERSTEL Wielmaat 10 (195/55) 10 (195/55) 10 (195/55) 10 (195/55) 10 (195/55) 10 (195/55) 13 (195/55) 13 (195/55) Aantal assen Reservewiel Robuust neuswiel DEUREN Zij GARANTIE 5 Jaar chassis garantie PRODUCTEN Hi-Line* Hi-Line* Bestelnummer * Hi-Line De modellen met een zeer uitgebreide specificaties, en , omvatten een uitgebreid standaardpakket voor ultiem comfort en toegevoegde waarde. Standaard. Optie tegen meerprijs. Niet leverbaar. RACE TRANSPORTER 4, 5 en 6 STANDAARDUITRUSTING.

20 Specifications. OPTIES UITRUSTING en BINNENZIJDE MODEL RT 4 RT 5 RACE TRANSPORTER 6 Modellen UITRUSTING Voorzijde toegangs (links en rechts) Extra zijdeur LED verlichting Extra LED achteruitrijd lampen zijdelings gemonteerd Achterklep bruin anti slip Achterklep bekleed + wit kunstof en afgewerkt met aluminium Koppeling slot geïntegreerd Transparant dak Aluminium velgen 12 inch i.c.m. anti-diefstal bouten (4 x) niet verkrijgbaar bij 3,500kg bruto GVW Aluminium velgen 10 inch i.c.m. anti-diefstal bouten (6 x) Aluminium velgen 13 inch i.c.m. anti-diefstal bouten (6 x) Wiel moment sleutel + banden spanningmeter Bandenspanning controle systeem TPMS gemaakt door TyrePal. Tevens verkrijgbaar voor de auto, met externe sensoren. Donker getinte kunstof zijramen Design graphics Finish vlag (silver of zwart), "Union Jack of Swoosh ontwerp" BINNENZIJDE LED interieur verlichting 8 vloed lichten + 2 spots 3 x LED interieur strips Handwas unit + warm water opslag Papieren handdoek dispenser Alle modellen Alle modellen Standaard modellen Hi-Line modellen 20 21

21 OPTIES VOORZIENING en OPBERG MOGELIJKHEDEN MODEL RT 4 RT 5 RACE TRANSPORTER 6 Modellen VOORZIENING Aanrijblokkering (vast) Verstelbare aanrijblokkering Professionele transport voorziening 4 eenheden Robuust spanbanden set (4 x) Handlier met 2 snelheden 12v electriche lier + afstandsbediening 12v lier accu ingebouwd Radiografische lierbediening Hulp rijplaatjes (set) Extra lange scharnierende oprijplaatjes Mover 4-wiel aangedreven + radografische bediening OPBERG MOGELIJKHEDEN Opbergkist in de voorzijde van de vloer + scharnierende deksel Aluminium opbergkist centraal in de vloer Scharnierende houten deksel t.b.v. opbergkist Scharn. alu. deksel ondersteund door gasveren t.b.v. opbergkist Bandenrek + werkbank combinatie Bandenrek Opbergunit t.b.v. 3 jerrycans en kleinmateriaal Set aluminium zijrekjes links en rechts Alle modellen Alle modellen Standaard modellen Hi-Line modellen Standaard. Optie tegen meerprijs. Niet leverbaar. OPTIES.

22 PROFICIAT Met de aankoop van een Brian James Trailer behoort u tot de grote groep van tevreden gebruikers. De trailers worden samengeteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Hierdoor worden duurzame trailers gebouwd die aan de meest extreme omstandigheden voldoen. Brian James is gefocust op kwaliteit en levensduur. Sinds 1979 professioneel aanhangwagenfabrikant. Gedegen producten, gefabriceerd met een moderne visie en ouderwetse degelijkheid. De roots liggen bij de autotransporters, waar ze al jaren marktleider zijn. Kwaliteit bestaat nog en hoeft niet duurder te zijn. BENELUX Sinds 1995 vertegenwoordigd de firma Bouwman Brian James in de Benelux en omstreken. Een firma met 50 jaar aanhangwagen ervaring en heeft Brian James in Europa op de kaart gezet. Ervaring al om, en voor een gedegen transport advies kunt u te allen tijde een beroep op ons doen. We zoeken transportoplossingen voor u! Tezamen met een breed dealernetwerk. Bouwman BV / Brian James Europe Pop Dijkemaweg 35a 9731 BB Groningen T E info@brianjames-europe.com Dagelijks geopend van 8.00 to uur en zaterdags van 8.30 tot uur of op afspraak. ATTENTIE Specificatie en uitvoering kunnen afwijken. Foto's en illustraties zijn informatief en kunnen zonder overleg gewijzigd worden. RACE TRANSPORTER GRENSVERLEGGEND TRANSPORT BRIAN JAMES TRAILERS LIMITED. Printed in the UK. Edition RACETRANSPORTERNL

23 BRIAN JAMES TRAILERS.

24 » Connected to you Brian James Trailers Europe. Pop Dijkemaweg 35a 9731BB Groningen, NL T +31 (0) Voor meer info bel bezoekonze website. Brian James Trailers producten zijn verkrigbaar via een landelijk dealernetwerk. RACE TRANSPORTER 6

AUTOTRANSPORTER PRIJSLIJST FEBRUARI

AUTOTRANSPORTER PRIJSLIJST FEBRUARI » Connected to you AUTOTRANSPORTER PRIJSLIJST FEBRUARI NEDERLAND en BELGIË INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 18 20 C2 BLUE C4 BLUE A2 TRANSPORTER A4 TRANSPORTER HI-MAX TT-SERIES en TT-SERIES PDQ TT-SERIES TILTBED

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

» Connected to you. Autotransporter Prijslijst Januari 2013

» Connected to you. Autotransporter Prijslijst Januari 2013 » Connected to you utotransporter Prijslijst Januari 2013 utotransporter Trailer prijslijst en opties Januari 2013 Inhoud Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8 Pagina 9 Pagina 10 -max en

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

T - TRANSPORTER Klaar voor de toekomst. De keuze van professionals

T - TRANSPORTER Klaar voor de toekomst. De keuze van professionals » Connected to you T - TRANSPORTER Klaar voor de toekomst. De keuze van professionals NETHERLANDS 02 03 T - TRANSPORTER Professionals choice De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden

Nadere informatie

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift een uniek concept www.rebel-trailers.eu Rebel aanhangwagens zijn gemaakt volgens een uniek concept. De geheel

Nadere informatie

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen

SARIS McAlu Pro. De robuuste professionele aanhangwagen SARIS McAlu Pro De robuuste professionele aanhangwagen The winner has it all! De geheel vernieuwde SARIS McAlu Pro is een opvallende verschijning. State of the art. Niet alleen qua design, maar met name

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt SARIS Plateau De aanhangwagen voor wie ruimer denkt Musthave voor elke vakman De SARIS Plateau is ideaal voor het transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Bouw- en sloopafval, bomen,

Nadere informatie

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen SARIS Classic Wood De ijzersterke gelaste aanhangwagen Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft bewezen. Deze populaire aanhangwagen

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

PTH - paardentrailers

PTH - paardentrailers PTH - paardentrailers 01.04.2015 Artikelnummer Omschrijving Afmetingen (cm) Kleur Prijs 1.30.1.050202.0005 PTH 2000 Primero 331 x 166 x 236 wit 7000,-- 1.30.1.050201.0005 PTH 2000 Excelente 331 x 166 x

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody H225 een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody FB3020 Inhoud Op weg naar de klant PAG 03 De Woody Woody lengte PAG 04 Woody lengte / PAG 05 Woody lengte /371 PAG 06 Betrouwbaarheid, degelijkheid,

Nadere informatie

Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper

Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper C o p y r i g h t a a n h a n g c a r s. n l. D e s i g n b y D i a c o n w w w. a a n h a n g c a r s. n l Betrouwbaar, professioneel en voordelig Productinformatie

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

GP 2027. voor elk transport van ieder vervoer! De Transporter

GP 2027. voor elk transport van ieder vervoer! De Transporter GP voor elk transport van ieder vervoer! De ransporter PAK 4 Inhoud De ransporter Autotransporter GP PAG Multi-ransporter PA/PAK lengte PAG 4 Multi-ransporter PA/PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen.

Nadere informatie

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody DV5 N MTGZL WAAROP U KUNT RKNN! De Woody FW000 Inhoud De Woody Woody lengte 0 PAG Woody lengte 5 PAG 4 Woody lengte 0 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden.

Nadere informatie

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen. Works for you

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen. Works for you SARIS Classic Wood De ijzersterke gelaste aanhangwagen Dit maakt de SARIS uniek: Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in KIPPER TwinTrailer TRANSPORTER én KIPPER in 1 TRANSPORTER TRANSPORTER én KIPPER in 1 Geen kantelmoment met rupsbanden Geen gedoe met oprijplaten De laadvoer laat zich elektro-hydraulisch kantelen terwijl

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en constructie,

Nadere informatie

BAKAANHANGWAGEN - BRUIN HOUT / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg.

BAKAANHANGWAGEN - BRUIN HOUT / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg. BAKAANHANGWAGEN - BRUIN HOUT / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg. ASSEN AHW VLAKZEIL GRIJS KADER + ZEIL GRIJS OPBOUW DRAADNET 650mm KIPPEND OP DISSEL GEREMD 750kg. ALUMINIUM

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

SARIS Gesloten Opbouw. De aanhangwagen die alles in zich heeft!

SARIS Gesloten Opbouw. De aanhangwagen die alles in zich heeft! SARIS Gesloten Opbouw De aanhangwagen die alles in zich heeft! De aanhangwagen die alles in zich heeft! De SARIS Gesloten Opbouw is een veelzijdige aanhangwagen. Ideaal voor het vervoer van fragiele en

Nadere informatie

BAKAANHANGWAGEN / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg.

BAKAANHANGWAGEN / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg. BAKAANHANGWAGEN / ongeremd / wielen naast de laadvloer / HTG : 500kg. tot 750kg. ASSEN AHW VLAKZEIL GRIJS KADER + ZEIL GRIJS OPBOUW DRAADNET 600mm KIPPEND OP DISSEL GEREMD 750kg. RESERVEWIEL 155R13 NEUSWIEL

Nadere informatie

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu DV000 N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! De McAlu DV5 Inhoud De McAlu van Saris is een opvallende aanhangwagen. Opvallend qua verschijning, maar vooral ook qua Door de robuuste en sterke rongen is deze krachtpatser

Nadere informatie

die alles in zich heeft! De Gesloten opbouw

die alles in zich heeft! De Gesloten opbouw GX00 PL0 de aanhangwagen die alles in zich heeft! DV DV000 Inhoud Gesloten opbouw Pag lengte Gesloten opbouw Pag 4 lengte 0/ Gesloten opbouw Pag lengte 0/0/40 Op weg naar de klant Pag Fietsen, een mobiele

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte 409 PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper.

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

IN VEILIGE HANDEN SPECIALIST IN TRAILERDESIGN EN - BOUW

IN VEILIGE HANDEN SPECIALIST IN TRAILERDESIGN EN - BOUW TRANSPORTA IN VEILIGE HANDEN SPECIALIST IN TRAILERDESIGN EN - BOUW Al 50 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten

Nadere informatie

PL2027 CLH200V. De Gesloten opbouw. die alles in zich heeft!

PL2027 CLH200V. De Gesloten opbouw. die alles in zich heeft! CLH200V PL2027 de aanhangwagen die alles in zich heeft! BMG5 CLH200V Inhoud Gesloten opbouw lengte Pag 3 Gesloten opbouw lengte Pag 4 301/371 Gesloten opbouw lengte Pag 5 270/330/406 Op weg naar de klant

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

bak aanhangwagen Ongeremd enkelas & dubbelas Uw verdeler: STANDAARD UITRUSTING OPTIES

bak aanhangwagen Ongeremd enkelas & dubbelas Uw verdeler: STANDAARD UITRUSTING OPTIES bak aanhangwagen Ongeremd enkelas & dubbelas spatborden uit galvaplaat ladderdrager en reling watervaste betonplexplaat wielen 13 lichten ingebouwd Vdissel, kogelkoppeling en lichten EU gekeurd stekkerhouder

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer!

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! Inhoud Op weg naar de klant PAG 3 Auto-Multitransporter GP PAG 4 PACM PAG 5

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem INFORMATIE CRS Universeel ladingzekeringsysteem 2 Zeilenwagen 54 CRS-Systeem Universeel ladingzekeringsysteem 1 Het CRS ladingzekeringsysteem is geschikt voor het vastzetten van verpakkingseenheden in

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter PAK3 VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter Magnum Maxx 300 Inhoud Auto-Multitransporter Magnum Explorer 30 Pag 3 Magnum Maxx 40 Pag 3 PA / PAK 40 Pag 4 PA / PAK 0 Pag Een gestrande

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

Speedy 75V DE METGEZEL DIE GROOTS PRESTEERT! De Grande Campioni

Speedy 75V DE METGEZEL DIE GROOTS PRESTEERT! De Grande Campioni Speedy V D MTGZL DI GROOTS PRSTRT! De Grande Campioni Mercato 00CV Arba V Inhoud De Grande Campioni Speedy, lengte 4 PAG Arba, lengte 0 PAG 4 Mercato, lengte PAG Op weg naar de klant PAG Lekker op vakantie.

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Box Van Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Commercial Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp

Nadere informatie

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw met een lange levensduur. Altijd en overal koel, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het nat-in-natprocedé kunnen

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 10. Pag 12 Pag 12 Pag 12 Pag 13 Pag 13 Pag 14. Pag 14 Pag 14 Pag 14 Pag 15 Pag 15 Pag 15

Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 10. Pag 12 Pag 12 Pag 12 Pag 13 Pag 13 Pag 14. Pag 14 Pag 14 Pag 14 Pag 15 Pag 15 Pag 15 1 Alle technische gegevens en afbeeldingen zijn verzameld op het moment dat deze brochure samengesteld is. Omdat onze producten voortdurend verbeterd worden, kunnen deze gegevens na verloop van tijd kleine

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper. Met uw

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water te

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

Aanhangwagens Een servicepunt voor uw aanhangwagen, trekhaak,...

Aanhangwagens Een servicepunt voor uw aanhangwagen, trekhaak,... Aanhangwagens 2017 _ INLEIDING Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Maar toen ook kwam destijds de

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

VOOR ALLE KLUSSEN ROND HET HUIS. Friends4U

VOOR ALLE KLUSSEN ROND HET HUIS. Friends4U Pearl (aluminium) Pearl met huif (aluminium) VOOR ALL KLUSSN ROND HT HUIS Friends4U Ringo (aluminium) Inhoud Friends4U Pearl lengte 206 Pag 3 Ringo lengte 255 Pag 4 Overzicht opties Pag 5 Op weg naar de

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Aanhangwagens Een servicepunt voor uw aanhangwagen, trekhaak,...

Aanhangwagens Een servicepunt voor uw aanhangwagen, trekhaak,... Aanhangwagens 2019 _ INLEIDING Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Maar toen ook kwam destijds de

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

VOOR WIE RUIMER DENKT! De Plateau aanhangwagen

VOOR WIE RUIMER DENKT! De Plateau aanhangwagen PM VOOR WI RUIMR DNK! De Plateau aanhangwagen PL Inhoud De Plateau aanhangwagen Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets,

Nadere informatie

Opvallend goedkoper! Anssems BSX bakwagen

Opvallend goedkoper! Anssems BSX bakwagen Anssems BSX bakwagen Copyright aanhangcars.nl. Design by Diacon www.aanhangcars.nl Betrouwbaar, professioneel en voordelig Productinformatie Anssems BSX bakwagen Deze bakwagens zijn een direct antwoord

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen EnergyCarport Greenteq Solutionsbv. A. Torenlaan10 3851NR Ermelo T.0341-842709 I. www.greenteqsolutions.com E.info@greenteqsolutions.com EnergyCarport Deze geheel nieuwe carport heeft een dakconstructie

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

voor alle klussen rond het huis Friends4U

voor alle klussen rond het huis Friends4U Pearl (aluminium) King (staal) voor alle klussen rond het huis Friends4U Ringo (aluminium) Inhoud Friends4U King lengte 0 Pag 3 Pearl lengte 0 Pag 4 Ringo lengte 55 Pag 5 Op weg naar de klant Pag De Friends4U

Nadere informatie

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom SUPERTRAILER Aanhangwagen Semi-Diepladers T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s ASDV-30-12 ASDV-30-12 (TECHNISCHE) GEWICHTEN Excl opties, bij een max. snelheid van: (in tonnen) 80 km/h

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

BMG135T. een metgezel waarop u kunt rekenen! De Woody

BMG135T. een metgezel waarop u kunt rekenen! De Woody BMG een metgezel waarop u kunt rekenen! De Woody CLH00V Inhoud De Woody Woody lengte 0 Pag Woody lengte Pag 4 Woody lengte /0 Pag Op weg naar de klant Pag Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden.

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer

De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer De ideale opbergkist voor vrachtwagen, bakwagen en trailer Het bedrijf Gepro Box is de specialist in het leveren van opbergruimte voor kleine bedrijfswagens, bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens, trailers

Nadere informatie

Jan De Malschelaan 9, Industriezone TTS zone B B-9140 TEMSE tel fax

Jan De Malschelaan 9, Industriezone TTS zone B B-9140 TEMSE tel fax AANHANGWAGENS LenaertsBlommaert n.v. Jan De Malschelaan 9 Industriezone TTS zone B B9140 TEMSE tel. 00323771 38 81 00323710 93 80 fax 00323771 39 15 email: INFO@LBV.BE www.lenaertsblommaert.be Jan De Malschelaan

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt SARIS Plateau De aanhangwagen voor wie ruimer denkt Musthave voor elke vakman De SARIS Plateau is ideaal voor het transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Bouw- en sloopafval, bomen,

Nadere informatie

SARIS King. De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis

SARIS King. De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis SARIS King De aanhangwagen voor alle klussen rond het huis De juiste aanhangwagen voor elke thuisklus De SARIS King is verkrijgbaar in twee slimme uitvoeringen: King en de King XL. Welke van de twee je

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Uniek ladesysteem Meer ruimte en overzicht Echt vakmanschap Veilig Moeiteloos opbergen Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Rolsnijmachine Compact Cut A4

Rolsnijmachine Compact Cut A4 Snijmachines s Compact Cut A4 Snijdt tot 5 blad (ft A4) van 80 g/m 2. Beschermd mes. Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Inclusief 2 messen. Geassorteerde transparante kleuren: lichtblauw/donkerblauw

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan autocenter L O S S E R Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan Aanpassingen voor rolstoel-vervoer Auto Center Losser heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en gespecialiseerd

Nadere informatie