We komen nu ter hoogte van de Kerkstraat uit en stappen rechts langsheen het Gaperspleintje (foto).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We komen nu ter hoogte van de Kerkstraat uit en stappen rechts langsheen het Gaperspleintje (foto)."

Transcriptie

1

2 WANDELING ANZEGEM We starten de tocht aan WZC Ter Berk. We stappen de Berkenlaan in en zien langsheen de gebouwen van Ter Berk al een aantal foto s/gedichten staan. We slaan rechtsaf in de Kalkstraat tot aan knooppunt 34. We slaan deze voetwegel links in en volgen het paadje tot aan de Barze (hier staat een duidingsbord als herkenningspunt). Vanaf daar houden we rechts aan in de Ouden Heirweg tot aan knooppunt 39. We slaan rechts af in de Petegemstraat en passeren ondertussen een foto (hoogspanningslijnen), we stappen verder tot aan knooppunt 38. We vervolgen onze weg van knooppunt 38 in de richting van knooppunt 36. Hier gaan we eventjes schuin links omhoog en slaan dan onmiddellijk rechts de Kortestraat in. We wandelen rechtdoor richting het begin van de Borreberg en passeren aan onze rechterzijde de achterkant van de school het Bollebos (foto schoolpoortje). We wandelen verder parallel met de tuin van deze school en slaan rechts het Steenovenpad in en komen zo beneden op het einde van de helling aan de Kerkstraat uit. We gaan rechts de Kerkstraat in en stappen ter hoogte van Electrozaak De Rore links het voetpaadje tussen de huizen in. We volgen nu de knooppuntenaanwijzingen in de richting van knooppunt 32. We stappen in de richting van de jeugdhemen en passeren aan de achterkant van VBA De Goeie Basis, we stappen langsheen sporthal Torrebos en OC Ansold naar de Landergemstraat toe. We draaien links de Landergemstraat in, tot we ter hoogte van het containerpark (foto) aan knooppunt 32 rechts de Nieuwpoortstraat inslaan. We volgen de Nieuwpoortstraat verder en gaan tot knooppunt 33, om vandaar verder rechtdoor te stappen (richting knooppunt 34) tot op het einde van deze straat.

3 We komen nu ter hoogte van de Kerkstraat uit en stappen rechts langsheen het Gaperspleintje (foto). We blijven de Kerkstraat volgen tot net voor het St. Vincentiusinstituut, waar we links het paadje tussen de parking van de firma Delrue en de school inslaan. We komen nu uit op de Kalkstraat die we rechts indraaien. Ter hoogte van de Berkenlaan slaan we opnieuw rechtsaf in de richting van WZC Ter Berk. Net voor de toegangspoort tot het St. Vincentiusinstituut vinden we rechts aan de muur bevestigd 6 gedichten van lln. terug. En hiermee zijn we meteen op het eindpunt van onze wandeling aangekomen.

4 WANDELING KASTER Je parkeert aan de kerk en stapt om de kerk heen tot je ter hoogte van de totem-boomstam het knooppunt 14 bereikt. Je stapt de steile voetwegel naar boven (in de richting van knooppunt 13). Als je op de top van de voetwegel even achterom kijkt, heb je zicht op het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Op het einde van dit wandelpaadje stap je rechts de Kasterstraat in, aan knooppunt 13 wandel je rechtdoor in de Neerbeekstraat tot aan knooppunt 12. Hier sla je links opnieuw een voetwegel in, in de richting van knooppunt 11. (foto wandelweg). Je komt opnieuw in de Kasterstraat uit. Je stapt enkele honderden meter rechtdoor, en slaat dan rechtsaf in de Elsbroek. Aan knooppunt 11 ga je linksaf tot aan knooppunt 2. Je bent nu in de Langestraat aangekomen. Je stapt de Langestraat enkele meter links in tot je even voorbij de Kasterstraat een klein voetpaadje links kan inslaan. (richting knooppunt 1). Pas goed op om de gewestweg te dwarsen. Je bent nu in de Zijptestraat aangekomen. Je stapt verder tot aan knooppunt 1 en slaat links de Oude Pontstraat in. Je volgt de Oude Pontstraat rechtdoor, onderweg passeer je rechts een pittoreske oude hoeve (foto) en je stapt helemaal tot aan knooppunt 23. Je gaat verder rechtdoor tot aan knooppunt 22, passeert knooppunt 21 om verder rechtdoor de Groeningestraat af te dalen tot aan knooppunt 18. Je slaat hier linksaf en stapt langs het Ontmoetingscentrum door tot aan het gevaarlijke kruispunt.

5 Je dwarst deze weg en gaat de Varentstraat in. Aan knooppunt 17 sla je links de voetwegel in die je opnieuw tot aan de kerk brengt.

6 WANDELING TIEGEM Parkeren aan de kerk. Start aan basisschool De Bergop, Neerstraat 1, Tiegem. We dalen af. Op de rechterkant aan de oude kerkhofmuur maken we kennis met een eerste gedicht (foto 1- smeedwerk). We volgen de Neerstraat tot op het einde. Sla nu rechtsaf = Neerkouter. Op het einde, rechts, de Nieuwstraat in. Op het einde slaan we we linksaf. We bevinden ons nu in de Kaankouter. Onderweg zien we op onze rechterkant bij een hoeve een tweede gedicht (foto 2 Christusbeeld). Na een 200-tal meter komen we op een splitsing. We slaan rechtsaf. Dit is de Zoutstraat. We wandelen verder (500m) en komen opnieuw aan een splitsing. We nemen links (= Balland). We volgen deze straat tot op het einde en kruisen daarna een gevaarlijke weg. We nemen niet de Hoogstraat maar de wegel rechts hiervan. Op deze wegel passeren we opnieuw een gedicht (foto 3- voetwegel) Aan het einde van de wegel slaan we rechtsaf om dan onmiddellijk naar links te gaan (= Heinsdal). Na 300m loopt dit straatje over in een wegeltje. We gaan rechtdoor en slaan na 100m opnieuw rechtsaf (wegel verder volgen = hellinkje). Op het einde van de wegel komen we aan in de Heinsberg (= wijk). We gaan rechtdoor om na 100m linksaf te slaan (= Toekomststraat). Nu zien we onmiddellijk op de rechterkant een wegeltje dat we inslaan. We volgen dit wegeltje tot op het einde. We zien nogmaals een gedicht (foto 4 steegje) We dalen de trappen af en vervolgen onze weg naar links en komen na 150 meter terug aan ons startpunt. Er kan ook gebruik gemaakt worden van het wandelnetwerk. Dit zijn de knooppunten:

7

8 WANDELING INGOOIGEM Parkeer je aan de kerk van Ingooigem. Stap de Pastoor Verrieststraat in en ga rechtdoor. Je passeert ondertussen de gemeenteschool; Sla linksaf in de Guido Gezellestraat. Volg achtereenvolgens de knooppunten Je bent nu al een tijdje de Schellebellestraat ingestapt en gaat verder in de richting van knooppunt 11 Hoogveld. Je vindt er ter hoogte van het Smesseplein het eerste gedicht dat verwijst naar de omkleedruimtes helemaal achteraan op dit plein nabij de staande wip (foto omkleedruimtes). Je gaat verder rechtdoor in de richting van knooppunt 10 (nog altijd Hoogveld) en moet hier een belangrijke verkeersweg dwarsen. Even verderop links zie je de gebouwen van de Vrije Basisschool staan. Volg de doodlopende straat die overgaat in een wandelwegel naar knooppunt 9; Je komt aan in de Vossestraat en slaat linksaf naar knooppunt 8; Na knooppunt 8 stap je rechtdoor tot aan knooppunt 65, op je weg kom je het tweede gedicht tegen (foto met landschap en zicht op de kerk). Je slaat daar links de voetwegel in. Je gaat dwars door de velden in de richting van Ingooigemplaats, richting knooppunt 64 onderweg kan je het derde gedicht lezen (prikkeldraad). Je kruist hier opnieuw de drukke hoofdweg; Je gaat verder via een wandelweg naar knooppunt 63 en passeert het militair kerkhof. Je buigt rechtsaf in de richting van de Pastoor Verrieststraat (naar knooppunt 62) en komt zo opnieuw op je startpunt terecht.

9

10 WANDELING VICHTE Parkeren aan de kerk. Straat naast de kerk naar beneden gaan, je komt uit in de Lieven Bauwensstraat Neem de eerste straat links = Cardijnstraat. Op het einde, rechts, de Molendreef in. Je wandelt die door tot op een T, dan naar links, de Beekstraat in. (foto steen met ketting halverwege deze straat). Baan (= Harelbekestraat) dwarsen (zebrapaden), de Deerlijkstraat in, tot op het einde. Baan (= Beukenhofstraat) dwarsen (zebrapaden), de Beukenhofstraat in, neem de ingang van het Beukenhof en wandel in de richting van de Vlindertuin. Neem het weggetje naar links, richting Kerkdreef. Voorbij de school, rechts het weggetje in, tot aan viaduct. (foto viaduct bij het uitkomen van de tunnel). Daar naar links, de Nieuwstraat in. Op het einde van de straat naar rechts, de Albrecht Rodenbachstraat. Vervolg je weg via de Abeelstraat. Op het einde naar links de Otegemstraat in en vervolgens verder naar links. (foto huizenrij). Aan het containerpark naar rechts, vervolg de Otegemstraat. Aan de motorwinkel en kerkhof naar links, richting centrum Vichte (= Peter Benoitstraat). (foto kerkhofingang). Niet oversteken! Je komt op de Vichteplaats. Aan café den Breughel inslaan en vervolg je weg via de achterzijde van de Oude Kerk (foto zitbank). Aan de school het weggetje rechts vervolgen en zo kom je uit aan de Beukenhofstraat. Het zebrapad oversteken en naar links, het Ommersheimplein dwarsen en via De Stringe naar de Vlaschaardstraat tot op het einde. Rechts naar de Harelbekestraat en via de zebrapaden de weg dwarsen (juist voor broodjeszaak), het weggetje inslaan. Je komt uit op de Populierenlaan die rechts volgt. Op het einde naar rechts, de Molendreef in en dan via het Louis Isebaertplantsoen kom je terug aan de startplaats!

11

12 WANDELING HEIRWEG Parkeren aan de achterkant van de kerk. Met je rug naar de hoofdingang van de kerk, ga je links de Vichtsesteenweg op. Net voorbij bedrijf Douterloigne (receptie) ga je rechts de Razenheedstraat in. Ga op het eerste kruispunt rechts de Groenstraat in. Net voorbij de boerderij (rode poort nr. 44), ga je links de grindwegel op. Neem vervolgens de eerste afslag rechts (een grindweg die even verder smaller wordt en uiteindelijk overgaat in een asfaltweg). Op het einde van deze asfaltweg ga je naar rechts. In de bocht ga je links de doodlopende Groenstraat (1-5) in. Neem vervolgens op het einde de kerkwegel links, waar je onderweg je eerste foto vindt (foto landwegel). Op het einde van de kerkwegel ga je rechtdoor op de asfaltweg (Rijkestraat). Op het einde van de Rijkestraat ga je links de Schaagstraat in. Even verderop neem je rechts de Walskerkestraat (Foto Christusbeeld). Voorbij de watermolen van Anzegem (Goed ter Walskerke) (Foto waterrad ), ga je rechts de Kleine Leiestraat in. Net voorbij de witte villa (op je rechterkant) neem je rechts de kerkwegel (richting kerk Heirweg). Op het einde van de kerkwegel ga je rechtdoor tot je op een T komt. Ga links de Schaagstraat in. Op het einde van de Schaagstraat ga je rechts de Vichtsesteenweg in, je passeert de Vrije Basisschool van de Heirweg, en stapt langsheen de school tot je terug aan de achterkant van de kerk op je beginpunt aankomt.

13

14 WANDELING GIJZELBRECHTEGEM De wandeling start op de grote parking aan de achterkant van de kerk (Kortenberg). Verlaat de parking uitgang Kortenberg en sla links af de Kortenberg op. Aan het einde van de straat aan het T kruispunt sla je rechts af de Blaarhoekstraat in. 20 meter verderop op de linker kant vind je de Vrije Basisschool De Verrekijker. Aan de Fonteinstraat gekomen sla je links af. Recht voor je vind je de eerste foto met bijpassend gedicht (foto wandelweg met spiegel). Neem de grindweg naast de spiegel. Op het eind van de grindweg neem je rechts de weg tussen het kapelletje en de totem (Bouvelostraat). 100 meter verder neem je de wandelweg rechts (richting knooppunt 42). Sla op het einde van dit weggetje rechts af (richting knooppunt 43). Verlaat de Holdestraat en neem de Blaarhoekstraat. Laat de Kloosterhoek links liggen en volg verder de Blaarhoekstraat. Kort daarna de Blaarhoekstraat rechts laten liggen en de Blaarhoek in stappen. Een 10-tal meter verderop vind je rechts de volgende foto met bijpassend gedicht (foto afvoerbuis). Aan het eind van de straat aan het T-kruispunt rechtsaf (Kwadenbulk). In deze straat vind je de volgende foto met bijpassend gedicht op je rechterkant (foto schuurtje). Op het einde van de Kwadenbulk steek je de Kortenberg over en stap je de parking op waar je startte. Steek deze parking schuin rechts over en stap naast de Kleine Kluis naar de kleine parking aan de voorkant. Steek deze parking over. Sla linksaf (Gijzelbrechtegemstraat). Eerste straat rechtsaf (Dwarsstraat). Aan huisnummer 2 (links) vind je de volgende foto met bijpassend gedicht (foto brievenbus).

15 Aan het T-kruispunt sla je rechtsaf (Pikkelstraat). Op het volgende kruispunt neem je de wandelweg rechtsaf (op knooppunt 45 richting 44). Aan het einde van de wandelweg rechtsaf (Bouvelostraat). Aan het einde van de Bouvelostraat neem je de ingang in het muurtje rond de kerk. Stap naast de hoofdingang van de Matheuskerk en neem het trapje dat je naar de parking brengt waar de wandeltocht eindigt.

16

Inzameling grof huisvuil en schroot 2009

Inzameling grof huisvuil en schroot 2009 Inzameling grof huisvuil en schroot 2009 Toe aan een nieuw interieur? Zetel tot op de draad versleten? Maak het jezelf makkelijk en laat jouw oude spullen aan huis ophalen. Kijk snel binnenin voor meer

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

Aan de Wijmeneir te Impe, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lede.

Aan de Wijmeneir te Impe, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lede. Vanuit de Wijmenier kan je tal van prachtige wandelingen maken. Eén ervan beschrijven we in onderstaande tekst Wandelpad : Beschermde landschappen langs de Molenbeken Praktische gegevens LENGTE: 15 km

Nadere informatie

Wijzigingen voor de Topo-Gids

Wijzigingen voor de Topo-Gids Wijzigingen voor de Topo-Gids Grote Routepad van de trappisten abdijen van Wallonië : De volgende bladzijden vervangen sommige bladzijden van de numerieke versie. De huidige numerieke versie is nu geüpdatet.

Nadere informatie

Inzameling grof huisvuil en schroot 2010

Inzameling grof huisvuil en schroot 2010 Inzameling grof huisvuil en schroot 2010 Toe aan een nieuw interieur? Zetel tot op de draad versleten? Maak het jezelf makkelijk en laat jouw oude spullen aan huis ophalen. Kijk snel binnenin voor meer

Nadere informatie

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler STRUINBULLETIN Juni 2010 KORTE STRUIN 7 Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Canadese Erebegraafplaats Groesbeek Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Door Frans Sijben, Nijmegen Hoe bereikt u het

Nadere informatie

De gemeente/stad met het hoogst aantal gemiddelde stappen per dag wint. Ook de gemeenten op de tweede en derde plaats ontvangen een mooie prijs.

De gemeente/stad met het hoogst aantal gemiddelde stappen per dag wint. Ook de gemeenten op de tweede en derde plaats ontvangen een mooie prijs. Lichtervelde clasht! Het staat zwart op wit: we bewegen veel te weinig! Lichtervelde wil hier als Gezonde Gemeente iets aan doen. Ze gaat de strijd aan tegen Kortemark, Ledegem, Lendelede, Ieper, Poperinge

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl De ommetjes van Gemeente Boxmeer De ommetjes van Gemeente Boxmeer Gekoppeld aan het wandelroutenetwerk zijn verspreid over de gemeente Boxmeer korte wandelroutes uitgezet. Tijdens de wandeltochten kunt

Nadere informatie

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

Lichtervelde Lichtervelde

Lichtervelde Lichtervelde Bewegen is de nummer één als het op gezondheid aankomt. Als je dit samen kan doen met familie/ vrienden/collega s geeft dit een extra boost! Wil je een uitdaging aangaan met hen om meer te bewegen? Dat

Nadere informatie

KORTE STRUIN 14 Mei Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos

KORTE STRUIN 14 Mei Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos KORTE STRUIN 14 Mei 2017 Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos Door: Frans Sijben - Nijmegen De But is een oud gebied bij Groesbeek. Het valt onder de boswachterij Groesbeek. De But is een onderdeel

Nadere informatie

KORTE STRUIN 16 Maart 2018

KORTE STRUIN 16 Maart 2018 KORTE STRUIN 16 Maart 2018 Langs Groene Woonwijken van Nijmegen Zuid Door Frans Sijben Nijmegen Deze Korte Struin vertrekt vanuit Neerbosch. Van daaruit gaat het langs woonwijken van Nijmegen Zuid: niet

Nadere informatie

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving Luistertocht Burg-Reuland Burchtlieden uit Reuland, Eifel-gotiek en snelle postkoetsen Wegbeschrijving Start: Tourist Info Reuland-Ouren, Kulturhaus, Dorf 135 in Burg- Reuland (vroeger Dorf 106 a). Parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade WETENSWAARDIGHEDEN Startpunt: Museumplein. Hier kunt u uw auto parkeren. Duur: 45 tot 70 minuten. Heuvelachtig Niet geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN. April Korte Struin 9. Bos en water rondom Plasmolen

STRUIN BULLETIN. April Korte Struin 9. Bos en water rondom Plasmolen STRUIN BULLETIN April 2015 Korte Struin 9 Bos en water rondom Plasmolen Bos en Water rondom Plasmolen Door: Frans Sijben - Nijmegen In het Achterbroek Korte Struin 9 Bos en water rondom Plasmolen 1 Hoe

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

Lefkada ten Voeten Uit

Lefkada ten Voeten Uit Lefkada ten Voeten Uit Wandeling nr. 1 p.10, tussen LE3 en LE4, er is geen ketting meer. p.10, na LE4, twee bankjes (achter de vuilnisbakken), de vuilnisbakken waren weg. Wandeling nr. 2 p.12, toen wij

Nadere informatie

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers

Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Vertrek te Felenne, voor avontuurlijke stappers Afgelegd parcours Het parcours is zeer gevarieerd, met steile beklimmingen en afdalingen Uitrusting : wandelschoenen, fluorescerend hesje. Respecteer de

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN Ommetje B

STRUIN BULLETIN Ommetje B STRUIN BULLETIN Ommetje B Versie: maart 2018 Gofferts Groen Door Frans Sijben Nijmegen Dit struinommetje brengt u in een dik uur naar een van de vele parken in Nijmegen. Temidden van straten en woningen

Nadere informatie

STREEK-GR HAGELAND. Trajectwijzigingen rond Provinciedomein Kessel-Lo KAART Wijziging Wilselsesteenweg

STREEK-GR HAGELAND. Trajectwijzigingen rond Provinciedomein Kessel-Lo KAART Wijziging Wilselsesteenweg STREEK-GR HAGELAND 1. Wijziging Wilselsesteenweg Pad: Streek-GR Hageland Topogids: Streek-GR HAGELAND. Wandelen in Vlaams-Brabant Pagina tekst: p. 25 Pagina kaart: Kaart 1 Referentiepunt: 01>

Nadere informatie

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM STROOMAFWAARTS De afstand van zuil 1 (Cottessen) tot zuil 14 (Stokhem) is circa 14 km. De gedichtenroute in de Gemeente Gulpen-Wittem begint bij de Heimansgroeve:

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN STRUINROUTE Augustus Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder

STRUIN BULLETIN STRUINROUTE Augustus Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder STRUIN BULLETIN STRUINROUTE 26 16 Augustus 2015 Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder Door Frans Sijben Nijmegen Deze Struinroute start midden in de bewoonde wereld van de stad Nijmegen. Maar

Nadere informatie

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open!

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! L E G E N D E *** Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! Kijk naar, maak oogcontact met Linkerarm uitsteken Rechterarm uitsteken Fietstraject

Nadere informatie

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart U kan Givet bereiken vanuit Beauraing of Dinant met de bus. Uitrusting : wandelschoenen en fluorescerend hesje voor de wandelaars; fietshelm en

Nadere informatie

WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob

WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob We nodigen u graag uit om een mooie wandeling te maken doorheen de gemeente en de parochie Sint-Jacob. Veel plezier. U volgt

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

Fotozoektocht Het Laathof Hingene

Fotozoektocht Het Laathof Hingene Fotozoektocht Het Laathof Hingene NAAM VAN DE GROEP :. Enkele afspraken: * De foto s staan in de juiste volgorde. * Kijk regelmatig eens rond zodat je bepaalde foto s die vanuit een andere hoek genomen

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Drakia Chania Drakia Deze wandeling begint en eindigt in Drakia, een sfeervol en authentiek dorp boven Agria. Drakia heeft twee pleinen. Vanaf het bovenste plein is uitzicht over een deel van de route

Nadere informatie

KORTE STRUIN 13. Mei 2017

KORTE STRUIN 13. Mei 2017 Door het Nederrijkswald Door: Frans Sijben - Nijmegen KORTE STRUIN 13 Mei 2017 Kent u het Duitse Reichswald? Het grote bos tussen Gennep, Groesbeek, Kranenburg en Kleef? Het is een overblijfsel van een

Nadere informatie

Reglement fotozoektocht

Reglement fotozoektocht Reglement fotozoektocht Er kan deelgenomen worden aan de zoektocht van 31 maart tot en met 15 april 2018. Uiterlijk op maandag 16 april 2018 moet het deelnemingsformulier ingediend worden in Lokaal Dienstenstencentrum

Nadere informatie

Wandelzoektocht. Basisschool De Schommel georganiseerd door het oudercomité

Wandelzoektocht. Basisschool De Schommel georganiseerd door het oudercomité Wandelzoektocht Basisschool De Schommel georganiseerd door het oudercomité We willen jullie graag de omgeving van onze school laten verkennen. Daarom hebben we een wandel-zoektocht in elkaar gestoken over

Nadere informatie

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015 Routes Avondvierdaagse Leidsche Rijn 18 tm 22 mei 2015 Datum: 13-04-2015 Versie: 1.5 Telefoonnummer EHBO: 06 20802500 Telefoonnummer verkeersregelaars: 06 52077300 Dag 1 5 km Dag 1 5 km 1 2VR, cat B Vertrek

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen. www.wandelwiki.be

9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen. www.wandelwiki.be 9-4-2013 Wandelroute Zuid Limburg - Vijlen Geuldal en Vijlenerbos. We maken een wandeling in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, dus dat wordt klimmen en dalen. Vanuit Vijlen lopen we over veldwegen naar

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN. Korte Struin 2. Uitgave: december De grens over: Een boswandeling tussen Eperheide en Teuven

STRUIN BULLETIN. Korte Struin 2. Uitgave: december De grens over: Een boswandeling tussen Eperheide en Teuven STRUIN BULLETIN Korte Struin 2 Uitgave: december 2009 De grens over: Een boswandeling tussen Eperheide en Teuven De grens over: Een boswandeling tussen Eperheide en Teuven Door: Frans Sijben - Nijmegen

Nadere informatie

FOTOZOEKTOCHT De Lork Kemmel De Lork

FOTOZOEKTOCHT De Lork Kemmel De Lork FOTOZOEKTOCHT De Lork Kemmel De Lork (1) (2) (3) (4) Afstand: Duur: Schoeisel: Benodigdheden: Doelgroep: Kostprijs: 5 km 2 uur wandelschoenen schrijfgerief leerlingen lager onderwijs 0,50 Deze fotozoektocht

Nadere informatie

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera 1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera Een prachtige afwisselende wandeling vanuit Kala Nera, een toeristisch kustplaatsje, naar Milies dat 400 meter hoger tegen de helling ligt, en vervolgens via een

Nadere informatie

Trajectwijziging GR 565 / Tekstaanpassing Streek GR Kempen/ Hoge Mouw - bijkomende referentiepunt 34A

Trajectwijziging GR 565 / Tekstaanpassing Streek GR Kempen/ Hoge Mouw - bijkomende referentiepunt 34A GR 565 SNIEDERSPAD Trajectwijziging GR 565 / Tekstaanpassing Streek GR Kempen/ Hoge Mouw - bijkomende referentiepunt 34A Pad: GR 565 Topogids: GR 565 Sniederspad Streek-GR KEMPEN Pagina tekst: p.63 en

Nadere informatie

STRUINBULLETIN. Nummer 23 Uitgave: September Struinen door de Overasseltse en Hatertse Vennen

STRUINBULLETIN. Nummer 23 Uitgave: September Struinen door de Overasseltse en Hatertse Vennen STRUINBULLETIN Nummer 23 Uitgave: September 2016 Struinen door de Overasseltse en Hatertse Vennen Een Struintocht door de Overasseltse en Hatertse Vennen Door: Frans Sijben Nijmegen Vennen: een overblijfsel

Nadere informatie

Start en finish in café Het wapen van Liempde, Raadhuisplein 4 in Liempde. (Voor treinreizigers via station Boxtel, zie route vanaf Raaphof blz.

Start en finish in café Het wapen van Liempde, Raadhuisplein 4 in Liempde. (Voor treinreizigers via station Boxtel, zie route vanaf Raaphof blz. Dommelroute Mooie wandeling, veel langs en over de rivier den Dommel. Van Liempde richting Gemonde, st. Michielsgestel en via Boxtel weer terug naar Liempde. Start en finish in café Het wapen van Liempde,

Nadere informatie

Dag 1 (24 mei) Bij Anna 10 km

Dag 1 (24 mei) Bij Anna 10 km Dag 1 (24 mei) Bij Anna 5 km Vertrek vanuit het t Stokperdje meteen rechtsaf Het Laantje op Loop de fietsbrug helemaal af Aan het eind van de fietsbrug loop je linksaf via de helling Anna s tuin in Houd

Nadere informatie

De korte variant van deze wandeling is circa 20 KM en de lange variant circa 24 KM. De route is laatstelijk gecontroleerd op 24 juli 2004.

De korte variant van deze wandeling is circa 20 KM en de lange variant circa 24 KM. De route is laatstelijk gecontroleerd op 24 juli 2004. Wandeling Heuvelrug Bron: Wandelkrant Te Voet (feb. 2001) Auteur Berry Schutten Correcties: Henk Swart De korte variant van deze wandeling is circa 20 KM en de lange variant circa 24 KM. De route is laatstelijk

Nadere informatie

Speurtocht Hoogeloon 2017

Speurtocht Hoogeloon 2017 Speurtocht Hoogeloon 2017 1. Ga linksaf richting 2. Sla hier het (zand)pad in. 3. Loop langs deze schuur en en ga rechtdoor. 4. Aan de linkerkant zien wij nu dit. 5. Bij de boerderij met het jaartal 1998

Nadere informatie

FLANKEREND ONDERWIJSBELEID werkgroep BONANZA Bijeenkomst afgevaardigden scholen op grondgebied Anzegem.

FLANKEREND ONDERWIJSBELEID werkgroep BONANZA Bijeenkomst afgevaardigden scholen op grondgebied Anzegem. FLANKEREND ONDERWIJSBELEID werkgroep BONANZA Bijeenkomst afgevaardigden scholen op grondgebied Anzegem. Woensdag 1 april 2015 9u raadzaal hoofdgemeentehuis Anzegem Aanwezig: Gemeente Anzegem: schepen Noël

Nadere informatie

Wegbeschrijvingen Patershof

Wegbeschrijvingen Patershof 1 Wegbeschrijvingen Patershof Adres De meeste woningen hebben hun deurbel op het volgende adres: Karmelietenstraat 7-22, 2800 Mechelen U moet aanbellen in de portiek van het poortgebouw (zie foto) De andere

Nadere informatie

Wij zetten onze wandeling verder langs het wegeltje rechtover huisnummer 49 en komen zo in de Stationsstraat.

Wij zetten onze wandeling verder langs het wegeltje rechtover huisnummer 49 en komen zo in de Stationsstraat. OOSTHOEKWANDELING v 2017.07.05 We starten onze wandeling aan de Sint- Blasiuskerk op het Dorpsplein. De oudste delen van deze kerk ( onderbouw van de toren) dateren uit de eerste helft van de twaalfde

Nadere informatie

Voettocht Pont de Molins Llers

Voettocht Pont de Molins Llers Voettocht Pont de Molins Llers ± 10 km. Kaart 8 3 uur 30 min à 4 uur. Omgeving: langs rivier Muga, heuvelachtig, soms steil klimmen en dalen. Stevige wandelschoenen nodig (geen bergschoenen) Voorzien van

Nadere informatie

Bereikbaarheid van Campus Waas

Bereikbaarheid van Campus Waas Bereikbaarheid van Campus Waas Inhoudsopgave 1.1. Adresgegevens van onze Campus...3 2. Bereikbaarheid met de trein...4 2.1. Bereikbaarheid...4 2.2. Te voet naar de campus...4 2.3. Met de taxi naar de campus...4

Nadere informatie

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen Alternatieve NS-wandelroute dag 2 Er zijn twee redenen om een alternatief te bieden voor deze bekende NS-wandeling. De eerste is dat op dit moment in de uiterwaarden langs de IJssel gewerkt wordt aan het

Nadere informatie

Barntrup Lippenland. Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen. 3 uur - 9 Km hoogtemeters

Barntrup Lippenland. Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen. 3 uur - 9 Km hoogtemeters Barntrup Lippenland Over de Beckerberg langs de 'Grensweg' Niedersachsen - Nordrhein Westfalen 3 uur - 9 Km - 230 hoogtemeters Deze korte rondwandeling door het Lippenland bij Barntrup, gaat over brede

Nadere informatie

Luistertocht St. Vith-Amel. Wegbeschrijving

Luistertocht St. Vith-Amel. Wegbeschrijving Luistertocht St. Vith-Amel Dappere bevolking, blauwe steen en goudkoorts Wegbeschrijving Start: Tourist Info St. Vith, Hauptstr. 43 (zijingang van het stadhuis). De tocht start met een wandeling door St.

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof)

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) Wandeling:2 Liempde-Olland-Kasteren-Liempde Start: Café Het Wapen van Liempde 1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) 2) Bij

Nadere informatie

Wandelen rond Groningen

Wandelen rond Groningen Wandelen rond Groningen Wandeling: Onnen - Noordlaren - Appelbergen Vanuit Onnen door de Onnerpolder naar Nordlaren en door Appelbergen weer terug Omgeving: Afstand: Omschrijving: Auteur(s): Zuid 14,0km

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN KORTE STRUIN 4. Rondje Mook Anders. Aangepaste Versie Maart 2011. Een wandeling langs de Limburgs Gelderse Grens

STRUIN BULLETIN KORTE STRUIN 4. Rondje Mook Anders. Aangepaste Versie Maart 2011. Een wandeling langs de Limburgs Gelderse Grens STRUIN BULLETIN KORTE STRUIN 4 Rondje Mook Anders Aangepaste Versie Maart 2011 Zicht op de Mookerheide Een wandeling langs de Limburgs Gelderse Grens Door: Frans Sijben - Nijmegen Korte Struin 4: Rondje

Nadere informatie

Deel 1. Dendermonde-Geraardsbergen. Dendermonde. Grote Markt. Verlaat Grote Markt richting Ridderstraat. Sla linksaf naar Ridderstraat

Deel 1. Dendermonde-Geraardsbergen. Dendermonde. Grote Markt. Verlaat Grote Markt richting Ridderstraat. Sla linksaf naar Ridderstraat Deel 1 Dendermonde-Geraardsbergen Dendermonde Grote Markt Verlaat Grote Markt richting Ridderstraat Sla linksaf naar Ridderstraat Ga over Vlasmarktbrug Sla rechtsaf naar Vlasmarkt Sla rechtsaf naar Sint-Jorisgilde

Nadere informatie

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km Jubileum Wandelroute Lengte ± 25 km 02 Start Einde Legenda Jubileumwandeling 04 Gezinswandeling door Kale Duinen. 05 Verkorte route. Naar keuze via punt 15 over Groote Veen oost of naar punt 17 over Groote

Nadere informatie

** De Vilterhof is een monumentale karakteristieke carré boerderij

** De Vilterhof is een monumentale karakteristieke carré boerderij WANDELRONDJE - KASTEELDOMEIN Afstand 8,8 km (ca 2 uur) Deze wandeling vereist stevige wandelschoenen en gaat deels over onverharde paden. 1 Tijdens deze wandeling is er geen horeca langs de wandelroute.

Nadere informatie

INSPIRATIEKAART DEMENTIEVRIENDELIJK

INSPIRATIEKAART DEMENTIEVRIENDELIJK ISPIRATIEKAART KUSTPROJECT MOZAÏEKBOLLE KUSTPROJECT I E WIJK TILBURG WEST IHOUD Kunst in al zijn vormen heeft de eigenschap om zichzelf en de samenleving voortdurend tegen het licht te houden, te vernieuwen

Nadere informatie

RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF

RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF FOTOPUZZELTOCHT RE-CREATIEVE BOERDERIJ DE GANZENHOF 1. Vertrek vanaf de inrit rechtsaf het fietspad op. 2. Na 350 mtr. Linksaf Beverdijcken in. Vrg. 1 Tel de huisnummers van de Beverdijcken bij elkaar

Nadere informatie

Traject Assen - Anderen 11,5 km

Traject Assen - Anderen 11,5 km 1 Hondsrugpad Assen - Drouwen Traject Assen - Anderen 11,5 km Deze Assen variant is een afsplitsing van het Hondsrugpad tussen Emmen en Groningen. Het begint bij het station van Assen en gaat in zuidoostelijke

Nadere informatie

De bossen tussen Manhay en Mormont

De bossen tussen Manhay en Mormont De bossen tussen Manhay en Mormont Grandmenil - Petite-Hoursinne - Mormont - Grandmenil ***** - 17,5 Km - 530 Hm - 5:30 uur Wandelen langs de bosranden is vaak veel interessanter dan door de bossen zelf,

Nadere informatie

Kerkwegels en weidse panorama s tussen Leie en Schelde

Kerkwegels en weidse panorama s tussen Leie en Schelde TIEGEM Kerkwegels en weidse panorama s tussen Leie en Schelde De heuvelrug tussen Leie en Schelde is de voorloper van de Vlaamse Ardennen. Hoewel minder gekend dan haar hogere buur, heeft de streek heel

Nadere informatie

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be 27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen Galgenberg en Paardenslenkte. We maken een prachtige wandeling in het buitengewoon stille en glooiende grensgebied van Nederland en Duitsland ten noorden van Ootmarsum.

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

Wandelingen in en rond Bemelen

Wandelingen in en rond Bemelen Wandelingen in en rond Bemelen wandeling naar de Amerikaanse begraafplaats (openingstijden kerkhof 09.00 uur 17.00 uur) duur; ± 3 uur (excl. bezoektijd kerkhof) ± 12 km Café de Baskuul Oude Akerstraat

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

STRUINBULLETIN. Mei 2005. Uitgave 1. Aangepaste versie: 19 juni 2011. Struinen van Eperheide naar Sippenaeken via Hombourg

STRUINBULLETIN. Mei 2005. Uitgave 1. Aangepaste versie: 19 juni 2011. Struinen van Eperheide naar Sippenaeken via Hombourg STRUINBULLETIN Mei 2005 Uitgave 1 Aangepaste versie: 19 juni 2011 Struinen van Eperheide naar Sippenaeken via Hombourg Een typisch grensgeval: Een grensoverschrijdend avontuur van Eperheide naar Hombourg

Nadere informatie

PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR

PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR Vertrekken op de parking van de school. We nemen het fietspad in de Kasteellaan in de richting van de kerk. Goed uitkijken bij het oversteken van de Holstraat.

Nadere informatie

In zee met t Vrij Uurke

In zee met t Vrij Uurke ZOMERFIETSZOEKTOCHT Van 01 juli t.e.m. 31 augustus 2018 28 km In zee met t Vrij Uurke Aartrijke, Loppem, Veldegem, Zedelgem Dorp, Zedelgem De Leeuw Gemeente Zedelgem KERSTCONCERT ZONDAG 23 DECEMBER 2018

Nadere informatie

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd et gouden Hart U kan Givet bereiken vanuit Beauraing of Dinant et de bus. Uitrusting : wandelschoenen en fluorescerend hesje voor de wandelaars; fietshel en fluorescerend

Nadere informatie

Parcours fietsexamen zesde leerjaar Sint-Jan Berchmanscollege

Parcours fietsexamen zesde leerjaar Sint-Jan Berchmanscollege Parcours fietsexamen zesde leerjaar Sint-Jan Berchmanscollege Vertrek; Sint-Jan Berchmanscollege, poort Holstraat Holstraat indraaien naar rechts; op het einde: Controlepunt 1 Vanuit de Holstraat de St-Jozeflei

Nadere informatie

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives

Routebeschrijving. Mountain bike. Hives Routebeschrijving Mountain bike Hives Route 01-10 km Route 01-10 km GRAVIER - CROIX DE CIELLE BOIS DE LA ROCHE - over de brug «pont du Gravier» gaan. - neem rechts «rue de la Gare». - je rijdt over een

Nadere informatie

Fotozoektocht Het Laathof - Hingene

Fotozoektocht Het Laathof - Hingene Fotozoektocht Het Laathof - Hingene Enkele afspraken: * De foto s staan in de juiste volgorde. * Kijk regelmatig eens rond zodat je bepaalde foto s die vanuit een andere hoek genomen zijn niet mist. *

Nadere informatie

Rolstoelvriendelijke wandelroutes Burensportdienst (BSD)

Rolstoelvriendelijke wandelroutes Burensportdienst (BSD) Rolstoelvriendelijke wandelroutes Burensportdienst (BSD) 1 Voorwoord Wandelroutes in (West-)Vlaanderen zijn er vandaag de dag in overvloed. Helaas zijn deze doorgaans niet toegankelijk voor iedereen. Daarom

Nadere informatie

Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt

Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt Russbach - Traunwaldalm - Angerkaralm - Rinnbergalm - Russbach ***** - 9 Km - 740 Hm - 4:30 uur Deze rondwandeling ten noorden van Russbach am Pass Gschütt is

Nadere informatie

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 KM : Drenthe : Echten : P van Restaurant Boszicht : Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden :

Nadere informatie

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Exloo - Ees : Bussemaker Diner Cafe : Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre.

Vanuit Gedinne. (fietser) wandelaar) Beschrijving. 0 min Vertrek aan het station : verlaat het station en volg de richting Gedinne-centre. Vanuit Gedinne Voor fietsers en sportieve wandelaars. U kan Gedinne bereiken vanuit Beauraing met de trein of met de bus. De gevolgde wegen zijn geasfalteerd. U kan deze tocht dus ook per fiets doen. Uitrusting

Nadere informatie