Toyota en Lexus kiezen voor Compacon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toyota en Lexus kiezen voor Compacon"

Transcriptie

1 Compacon in Actie, editie maart actie Toyota en Lexus kiezen voor Compacon aandacht Verder in dit nummer: Louwman & Parqui, de importeur van de automerken Toyota en Lexus, heeft een overeenkomst gesloten met Compacon voor de gehele invulling van de merchandise en geschenken rondom beide merken. Van assortimentsontwikkeling tot de gehele organisatie van deze productlijnen. Toyota en Lexus waren beiden op zoek naar een goede en complete invulling van merchandise artikelen én geschenken die passen bij de uitstraling van beide merken en haar doelgroepen. Na een uitgebreid selectieproces is Compacon geselecteerd om de invulling voor beide automerken te gaan verzorgen. Inmiddels is voor beide merken een assortiment geschenken ontwikkeld en geleverd. Compacon zal ook zorgdragen voor de gehele organisatie van beide programma s door middel van haar webshop module Promonline. Voor beide merken zijn webshops ontwikkeld waar Toyota- en Lexus dealers hun merchandise artikelen kunnen bestellen. De webshop voorziet zelfs in de mogelijkheid voor dealers om producten te bestellen, waar direct de eigen dealernaam op de producten aangebracht kan worden. Hierdoor kan iedere dealer niet alleen de merken Toyota en Lexus onder de aandacht brengen, verrassing maar ook haar eigen naam! Een onderdeel van de opdracht was ook het introduceren van consumenten webshops, waar berijders van Toyota en Lexus online producten kunnen Cases met resultaat Universele tablet houder Verpakking maakt het verschil Verrassend genoeg Pag. 2/5 Pag. 3 Pag. 4 Pag. 6 deze producten online te kunnen bestellen. Neem gerust eens een kijkje op of en ervaar de mogelijkheden om ook met merchandise artikelen en geschenken te bouwen aan een merk. bestellen. Van lifestyle producten tot textiel en van seizoensartikelen tot functionele autoproducten, gerelateerd aan de merken Toyota en Lexus. De shops zijn inmiddels geïntroduceerd en voorzien in de behoefte van de Toyota en Lexus berijders om Nike grind, verantwoord hergebruik Onder het motto Worn out, Play on is een uniek programma ontwikkeld, waarmee oude versleten sportschoenen van elk merk en restmaterialen van het productieproces van Nike worden verzameld. Deze materialen worden vervolgens gerecycled en verwerkt in een lijn promotionele producten zoals USB sticks. Hergebruik en recycling zijn momenteel aan de orde van de dag en dragen bij aan afname van de afvalstroom met een betere leefomgeving als uitgangspunt. Nike grind is ook zo n verantwoorde manier om middels hergebruik promotionele producten in de markt te zetten en daarmee draagt u automatisch ook uw steentje bij aan een betere leefomgeving. Play on- in a better world!

2 Compacon in Actie, editie maart RTL, nieuwe klant van Compacon RTL Nederland is een trendsettend multimediabedrijf met een leidende positie in de Nederlandse adverteerdersmarkt. Voor de labels van RTL (RTL 4, 5, 6, 7 en 8 maar ook RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids) zal Compacon de promotionele producten verzorgen. Bewaking van huisstijlen, een centraal bestelplatform maar ook de creatieve invulling die zo goed past bij RTL waren belangrijke factoren in het selectieproces. Inmiddels hebben we voor de vele labels al diverse producten mogen ontwikkelen en leveren. Smit Lamnalco United Voor Smit Lamnalco, een toonaangevende leverancier van o.a. sleepdiensten, heeft Compacon een internationale collectie premiums geleverd. Innovatieve premiums, die passen bij het merk en de diensten die Smit Lamnalco aanbiedt. United, als Star Alliance Member, beloont haar trouwe relaties met fraaie, door Compacon geleverde geschenken. Als eerste in de serie een ipad hoes, een giftbag en een luxe metalen kofferlabel met gravure. Huisstijl Allee Wonen verwerkt in product Docu bak De herkenbare huisstijl van Allee Wonen, een woningcorporatie die huur- en koopwoningen beheert, hebben we vertaald naar een serie premiums en geschenken. Kleur van het logo, maar ook de herkenbare stijlelementen komen terug in de producten die we hebben ontwikkeld. Voor onze eigen studio is deze vertaling van huisstijl naar product dagelijks werk, en daardoor maakt u ook het verschil met uw geschenken. Compacon heeft haar nieuwe product catalogi weer beschikbaar! Dit keer een 10 tal catalogi, gerangschikt naar productcategorie. Premiums, mugs & ceramics, writing, office & business, bags, textiles etc., u zegt het maar. De catalogi zijn prachtige bladerboeken om inspiratie en ideeën op te doen. Wilt u deze catalogi ontvangen dan hoeft u alleen maar even een korte te sturen naar info@compacon.nl. Maar u kunt ons assortiment ook online bekijken op In de productfinder kunt u eenvoudig zoeken naar producten op categorie, budget of trefwoord. Ontdek ons enorme assortiment producten!

3 Compacon in Actie, editie maart Tablets accessoires Tablets in alle soorten, maten en merken, zijn niet meer weg te denken uit de moderne kantoor- en leefomgeving. Niet voor niets worden er voor de tablets dan ook veel producten ontwikkeld, juist om de functionaliteit nog verder te vergroten, hoezen, standaards, etc., teveel om op te noemen maar stuk voor stuk producten waarmee u uw relaties en personeel enorm kunt verrassen. En bovendien nog functioneel ook! Kiest u voor een specifieke ipad houder of een universele houder, we adviseren u graag! Samsung Galaxy Sony Xperia ipad Acer Iconia Motorola Xoom Waterdichte tassenlijn van Elevate De tassen van het prachtige merk Elevate zijn uniek in haar soort. Gemaakt van waterdicht nylon met gelaste naden, waterbestendige ritsen en dubbelzijdige coating waardoor we deze tassen echt waterdicht durven te noemen. Nooit meer een natte inhoud doordat uw tas in slecht weer van en naar het vliegtuig moet, maar ook heel geschikt voor een zeilevenement. Een complete lijn producten met een reistas, rugzak en schoudertas. Allen voorzien van vele vakken en extra s. Informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement. Zadelhoes onverminderd populair Het fietszadel blijft een prachtig communicatiemiddel. Met de fietszadelhoes kunt u eigenlijk iedere boodschap kwijt die u wilt communiceren. Niet alleen leesbaar voor de eigenaar van de fiets, maar ook voor de mensen die langs de fiets zullen lopen. En het leuke is dat we de fietszadelhoezen in iedere kleur en met iedere opdruk kunnen verzorgen. Inmiddels leveren we de fietszadelhoezen ook gefabriceerd uit een biologisch afbreekbaar materiaal waardoor het milieu wordt gespaard. Informeer naar de mogelijkheden en we verrassen u graag met een voorstel op maat.

4 Compacon in Actie, editie maart Kleurrijk kantoor De zomer is in aantocht Geeft u graag kleur aan uw kantoor, dan is deze lijn producten de uitkomst. Een eigentijdse serie producten in een herkenbare en fraaie vormgeving die lijkt op de bekende lego bouwstenen en bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar. Een calculator, bureauklok, smartphone houder of een memo prikbord, stuk voor stuk functionele producten die een plek op het bureau verdienen. Bovendien biedt deze serie producten de mogelijkheid om op meerdere momenten uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Tenslotte kunt u uw relaties verrassen met telkens een extra stukje functionaliteit op het bureau met dezelfde uitstraling. Het lijkt er nog niet op, maar de zomer komt eraan. En de zomer is traditioneel een geweldig seizoen om uw relaties te bedanken voor hun klantentrouw. Er is een breed assortiment producten beschikbaar waarmee u uw klanten kunt verrassen deze zomer. Sport en spel sets, BBQ gereedschap, strandstoelen, vliegers, te veel om op te noemen. En u kunt zich voorstellen dat wanneer u uw klanten een van deze producten met uw logo meegeeft op vakantie u nog lang op een positieve manier onder de aandacht blijft. Zo kan een promotioneel artikel op geheel eigen wijze een bijdrage leveren aan de relatie met uw klanten! Verpakking maakt het verschil! Wisselende contacten Promotionele producten helpen uw product of bedrijf onder de aandacht te brengen. Vaak beter dan welke vorm van advertising dan ook, want promotionele producten blijven langer onder de aandacht dan een advertentie of commercial. Bovendien kunt u met de verpakking van een promotioneel product ook nog een duidelijke boodschap afgeven. Het product krijgt een extra uitstraling en u kunt de verpakking aan laten sluiten op uw campagnebeeld. Zo onderscheidt u zich duidelijk van uw concurrenten. Compacon adviseert graag hoe u op een effectieve wijze promotionele producten kunt verpakken met uw boodschap, ook in kleine oplagen! U herkent vast wel de situatie dat u voor alle electronische producten adapters nodig heeft om op te laden of om aan te sluiten aan uw laptop. Vaak heeft u dan ook net zoveel verschillende adapters als u producten heeft. Voor al deze wisselende contacten hebben we nu dit unieke product beschikbaar, een multifunctioneel contactpunt waar u verschillende producten op aan kunt sluiten. Een micro USB, een 30 pin, een mini 5 pin of 2 USB stekkers. Uw smartphone, digitale fotocamera of tablet PC kan op verschillende manieren aangesloten worden. Wisselende contacten zijn dus vanaf nu geen probleem meer.

5 Compacon in Actie, editie maart C.H. Robinson koopt in op maat! Met de GroupBuy module, de unieke inkooptool van Compacon, heeft C.H. Robinson 3 custom made producten laten ontwikkelen en in haar eigen organisatie uitgezet voor bestelling. Enthousiaste reacties en bestellingen waren het gevolg. Een doeltreffende manier om producten op maat te produceren zonder risico of een teveel aan voorraad! Munich retailactie Voor Munich verzorgden we deze retailpromotie: bij aankoop van een paar Munich schoenen een gratis horloge. Dat is een promotie van deze tijd! Het model horloge is trendy en natuurlijk uitgevoerd in hippe kleuren, passend bij het merk Munich. Een doorslaand succes! Argos Blue One promotie Compacon heeft de introductie van Argos Blue One 95, de nieuwe brandstof van Argos, ondersteund met diverse producten die dit nieuwe merk onder de aandacht moesten brengen. Een schonere brandstof met lagere uitstoot en betere rijprestaties werd ondersteund met fraaie flessen zuiver water en merchandise om de visibility te vergroten. Nationale Postcode Loterij Goed Geld Gala Op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij ontvingen 90 geselecteerde goede doelen ruim 290 miljoen euro! Dit bedrag wordt opgebracht door de deelnemers van de Postcode Loterij, waarvan de helft van de inleg naar goede doelen gaat. Alle bezoekers ontvingen bovendien een custom made notitieboekje uitgevoerd met gerecycled papier en verpakt in een bijpassend ECO-tasje. TOTO Teampakket Gedurende de maand maart worden de Toto Teampakketten uitgereikt aan amateurclubs. Wanneer een amateurclub deelneemt aan het Sponsor je eigen club programma van Toto, én zich hier ook actief voor inzet, ontvangt deze vereniging een Teampakket voor al hun senioren teams. Een Toto krat met bidons, 10 trainingshesjes en 15 schoenentasjes. Compacon verzorgde deze Toto Teampakketten.

6 Compacon in Actie, editie maart Verrassend genoeg... Nieuw en verrassend vinden wij de volgende producten. Daarmee laten we u nog eens zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van promotionele artikelen. Wilt u weten wat Compacon voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan, want we denken ook voor u graag out of the box om het verschil te maken. Tenslotte gaat het om het teweeg brengen van actie, verrassing en aandacht! Contactsleutel hanger Leuk idee, deze sleutelhanger die u in het stopcontact kunt steken. Nooit meer zoeken naar uw (contact) sleutel! Trendy zomer Met deze brillen komt u goed voor de dag. In duo colour uitgevoerd en dat wordt dé trend deze zomer! I Like paperclips Heeft u een boodschap te versturen die u leuk vindt, dan mogen deze Like It paperclips niet ontbreken! Memomaatjes Deze memomaatjes houden uw belangrijkste boodschappen vast. Een creatieve manier om onder de aandacht te blijven. Vliegensvlug Een vingervlugge vliegenmepper. Leuk mailartikel wanneer u twee vliegen in één klap wilt slaan. Tenslotte hoeft het niet altijd serieus te zijn. Tas op maat Deze tas kunt u vergroten wanneer nodig. Altijd handig wanneer u meer ruimte nodig heeft voor uw boodschappen. Stylus met boodschap Deze stylus pen voor uw smartphone heeft ook een uittrekvel voor uw boodschap. Multifunctioneel communicatiemiddel! Memobord op het bureau Handig zo n beschrijfbaar en magnetisch memobord voor op het bureau. Altijd de belangrijke notities onder de aandacht. Flowerfiets Het straatbeeld een beetje opfleuren? Dat kan met deze leuke bloemenvaasjes aan het stuur. Een vrolijk product voor de zomer! Notitieklok Altijd een notitieblok binnen handbereik. Best handig wanneer u maar één hand vrij heeft om te schrijven! In allerlei felle kleuren, natuurlijk met eigen logo! Petje op, petje af Een minicap is weer eens een ander soort feestmuts. In allerlei kleuren leverbaar en beschrijfbaar met leuke teksten! Zet m op tijdens het feestje! Music button Een MP-3 speler in de vorm van een button. Niet alleen goed te voorzien van uw logo of boodschap maar ook een trendy product. Vakantiegeld sparen Dat kan met deze zomerse spaarvarkens. Compleet met zonnebril nodigen ze uit tot het sparen van je vakantiegeld! Creatieve nietjes Uw voorraad nietjes creatief uitgestald op uw bureau in de vorm van een stad. Dat is weer eens een andere manier om op te vallen. We maken graag een voorstel op maat! Compacon BV, Bijdorp West 39, 2992 LC Barendrecht, tel , info@compacon.nl,

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

I nleiding. Daar mag je mee gezien worden!

I nleiding. Daar mag je mee gezien worden! I nleiding Portibelli; de draagtas, die u meegeeft aan uw klanten, is een cadeau op zich en heeft meerwaarde. Of u nu kiest voor een draagtas van papier, kunststof, katoen of een ander soort materiaal,

Nadere informatie

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk.

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. 2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. Zoals onze Koningin Beatrix in haar speech van 28 januari jl. al vertelde, vierde zij dit jaar haar 5ste verjaardag en vieren we tevens

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop

Een etalage Geen depot. Basisprincipes voor een museumwebshop Een etalage Geen depot Basisprincipes voor een museumwebshop ONLINE RETAIL IN NEDERLAND - BRON: THUISWINKEL.ORG 9 Miljard Euro Digital shoppers In 2011 hebben 10,2 miljoen mensen een of meer online aankopen

Nadere informatie

ORIGINAL. Veelzijdig en kleurrijk ECO WOOD. FSC gecertificeerd Modern design. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

ORIGINAL. Veelzijdig en kleurrijk ECO WOOD. FSC gecertificeerd Modern design. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen ORIGINAL Veelzijdig en kleurrijk ORIGINAL 2 GB 10,50 7,70 6,30 5,46 4,90 4,90 4,62 4 GB 10,78 7,98 6,58 5,74 5,18 5,04 4,76 8 GB 12,46 9,66 8,26 7,42 6,86 6,72 6,44 16 GB 17,78 14,98 13,58 12,74 12,18

Nadere informatie

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS BAGS CERAMICS WRITING INSTRUMENTS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS WRITING INSTRUMENTS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS OUTLET UIT DE COLLECTIE SCHERPE PRIJZEN De Outlet collectie van

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Boekenlegger Boekenlegger én liniaal 30 uitvoeringen Gratis roterende display bij afname van 150 stuks Per stuk te bestellen

Boekenlegger Boekenlegger én liniaal 30 uitvoeringen Gratis roterende display bij afname van 150 stuks Per stuk te bestellen Product Guide 2013 Simple & Functional DutchUS BV is sinds enkele jaren actief in de Benelux. Ons wisselende assortiment bestaat uit gebruiksvoorwerpen die zich kenmerken door eenvoud, functionaliteit

Nadere informatie

Bereik kinderen & hun

Bereik kinderen & hun TV Online Events Telekids MusicalschOOl Telekids Toys Licensing Bereik kinderen & hun ouders 2 VOORWOORD Bereik meer met rtl TELEKIDS Binnen allround multimediabedrijf RTL Nederland is RTL Telekids hét

Nadere informatie

Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen

Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen 02 U wilt de goede relatie met uw afnemers bezegelen, het imago van uw bedrijf op alle manieren versterken en daarbij ook de naamsbekendheid verder uitbouwen.

Nadere informatie

MUTA SPORT BALLENACTIE

MUTA SPORT BALLENACTIE BALLENACTIE MUTA SPORT BALLENACTIE wij hebben een speciale selectie gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsballen. Van officiële Champions League- en Eredivisieballen tot futsalballen. Scherp van prijs door

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Relatiegeschenken 2015

Relatiegeschenken 2015 Denk je aan relatiegeschenken denk je aan Hogenkamp klompen & souvenirs Relatiegeschenken 2015 Relatiegeschenken Draagklompen Sleutelhangers enkel Sleutelhangers dubbel USB klomp USB special design Klompsloffen

Nadere informatie

De nieuwsbrief over communicatie van MultiCopy. Breng méér kracht in uw communicatie met de promotionele artikelen van MultiCopy.

De nieuwsbrief over communicatie van MultiCopy. Breng méér kracht in uw communicatie met de promotionele artikelen van MultiCopy. De nieuwsbrief over communicatie van MultiCopy Breng méér kracht in uw communicatie met de promotionele artikelen van MultiCopy Nieuw Relatieversterkers Deze frisbee is speciaal ontworpen voor de hond.

Nadere informatie

UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN

UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN NIEUW! UW PARTNER IN EVENEMENTBENODIGDHEDEN PROMOTIEARTIKELEN & -KLEDING Euro Events breidt haar assortiment uit! Om u nog beter te voorzien van de juiste evenementbenodigdheden verkopen wij nu ook promotieartikelen

Nadere informatie

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES WHITEPAPER RESPONSIVE WEBSITES Wat is een Responsive website? Voordelen van een Responsive website? Hoe start je met een Responsive website? INTRODUCTIE Met het downloaden van deze whitepaper kunnen we

Nadere informatie

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom Premium Club Uw getrouwheidsprogramma Welkom K Exclusief voor trouwe Belgacom-klanten Inhoudstafel Premium Club Welkom! Uw voordelen met Premium Club Punten sparen 4 - Basispunten - Bonuspunten Geschenken

Nadere informatie

promo seeds Laat een blijvende indruk achter met de zaden vanpromoseeds

promo seeds Laat een blijvende indruk achter met de zaden vanpromoseeds promo seeds Laat een blijvende indruk achter met de zaden vanpromoseeds Samen voor succes Promo Seeds is al ruim 35 jaar producent en leverancier van groene premiums. Als onderdeel van Europa s grootste

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

t is oranje, blijft oranje!

t is oranje, blijft oranje! t is oranje, blijft oranje! Genemuiden - Tel. 08 85 5 65 - info@prestige.nl 20 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. Zoals onze Koningin Beatrix in haar speech van 28 januari

Nadere informatie

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm

Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm Zomer 2015 totaal assortiment schappenplan 80 x 120 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 1 1 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 1 C295

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

Special made - Your own signature

Special made - Your own signature Special made - Your own signature Als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Asta/Javas toonaangevend in Nederland. Door een intensieve samenwerking, met onze klanten en toeleveranciers

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

- World of Domes - Brilliant Logo Solutions

- World of Domes - Brilliant Logo Solutions - World of Domes - Brilliant Logo Solutions Ons printwerk is d.m.v. eco-solvent vervaardigd! De Luxe 2 Onze hars is REACH-compliant! s s De Luxe 2 3 4 5 6 8 8 9 12 13 14 15 16 17 17 18 18 19 19 20 21 22

Nadere informatie

100% MAATWERK 100% MILIEUBEWUST. De definitie van Quos over. De definitie van Quos over

100% MAATWERK 100% MILIEUBEWUST. De definitie van Quos over. De definitie van Quos over QUOS Quality Office Systems Productielocatie/showroom (alleen op afspraak) Hoofdkantoor Bokkewiel 6 Arij Koplaan 3 t +31 10 232 2002 8502 TX Joure Postbus 240 f +31 10 232 2007 Bedrijventerrein De Ekers

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,-

Picknicktafel 187,50 Massief eiken voor lange levensduur. Nu met 10% korting 895,- NU 70,- NU MET 10% KORTING 288,- Gezond en rustgevend Hele jaar buiten te gebruiken Conform alle eisen gemaakt Profiteer nu van onze voorjaarsaanbieding Afmeting: B130xD77xH188cm Nu met 10% korting 895,- Zand-watertafel (B40xD40xH55cm)

Nadere informatie

ne w n e w Promotional Gadgets

ne w n e w Promotional Gadgets Promotional Gadgets Index Page Index Page 3034 Micro Digital Video Camera 3 7000-CC StickyDrive TM 4 1130 USB Digital VoiceDrive 4 1340 Solar HandsFree CarKit 5 3103 Portable Power Charger 6 3104 PowerCharger

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste bezoekers aan je horecabedrijf hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Uitgebreide apparaatconnectiviteit

Uitgebreide apparaatconnectiviteit 3-poorts-USB 3.0-hub voor laptops en op Windows gebaseerde tablets plus een snellaadpoort en apparaatstandaard StarTech ID: ST4300U3C1 De ST4300U3C1 3-poorts-USB 3.0-hub breidt de connectiviteit van uw

Nadere informatie

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes

Personal Print. Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Personal Print Servetten Placemats Onderzetters Bestekzakjes Lotus Professional: thuis in tafelaankleding en hygiëne Wij willen er graag voor zorgen dat onze oplossingen op het gebied van tafelaankleding

Nadere informatie

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Wpersonal! e make it Sinds 1996 is Koen Pack uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Niet alleen in Nederland zijn wij

Nadere informatie

Genuine Xerox Rewards Programma

Genuine Xerox Rewards Programma Genuine Xerox Rewards Programma Printen met Xerox is nu lucratiever dan ooit 2013 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States

Nadere informatie

Bizz Club. Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Uw getrouwheidsprogramma. Personal Fitness Trainer

Bizz Club. Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Uw getrouwheidsprogramma. Personal Fitness Trainer Bizz Club Uw getrouwheidsprogramma Uw trouw beloond met geschenken Vera H. Personal Fitness Trainer Exclusief voor trouwe Belgacom-klanten Welkom! Inhoudstafel Uw voordelen met Bizz Club Punten sparen

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

91140 Digital print Digital print

91140 Digital print Digital print DESIGNED BY TOPPOINT Imprint on back 91140 91073 91140 USB CONNECTOR 3 IN 1 ZAKLAMP Designed by Toppoint USB kaart met zaklamp. Van USB naar micro-usb verwerkt in een kaartvorm. Inclusief zaklamp aan de

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

www.uitgeverscongres.nl

www.uitgeverscongres.nl Donderdag 7 juni Thema: Battle in the Channels Hét congres over strategie & online & business modellen & facts & trends en ontwikkelingen voor decisionmakers uit crossmediale uitgeverijen, mediabedrijven

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

PORTABLE POWER VERKLAARD

PORTABLE POWER VERKLAARD PORTABLE POWER VERKLAARD Introductie Smartphones en tablets zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Hoewel de batterij levensduur van deze draagbare apparaten is toegenomen, zal

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

Quality Toys. for kids all over the world. Johntoy staat voor exclusief ontworpen speelgoed met een herkenbare stijl.

Quality Toys. for kids all over the world.  Johntoy staat voor exclusief ontworpen speelgoed met een herkenbare stijl. Quality Toys for kids all over the world Johntoy staat voor exclusief ontworpen speelgoed met een herkenbare stijl. www.johntoy.nl JOHNTOY IS AL MEER DAN 35 JAAR EEN GERENOMMEERDE IMPORTEUR VAN KWALITEITSSPEELGOED

Nadere informatie

en de wereld een beetje eerlijker en socialer maken

en de wereld een beetje eerlijker en socialer maken en de wereld een beetje eerlijker en socialer maken Wel eens iets verloren of gevonden? Vast wel! En herkent u ook de frustra

Nadere informatie

B W GEAR. Werken met Brandwebbing is nu nog leuker

B W GEAR. Werken met Brandwebbing is nu nog leuker B W GEAR Werken met Brandwebbing is nu nog leuker Brandwebbing gear Zo werkt het?! Om onze goede relaties met opdrachtgevers te onderstrepen heeft BrandWebbing het B W Gear systeem. Voor iedere opdracht

Nadere informatie

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites...

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites... De vijf belangrijkste ondernemersvragen over websites... ...en de antwoorden van VVBS. VVBS Webservices behoort tot de nieuwste generatie webbouwers. Ingewikkeld doen over websites staat niet in ons woordenboek.

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Winkelbediende. Maak een mooie etalage met deze verzorgingsproducten. Lees deze tekst en zoek de moeilijke woorden op in een woordenboek.

Winkelbediende. Maak een mooie etalage met deze verzorgingsproducten. Lees deze tekst en zoek de moeilijke woorden op in een woordenboek. Winkelbediende Om een bloeiende zaak te hebben is het heel belangrijk van een aantrekkelijke etalage te maken. In deze spoedcursus geven we je enkele tips mee en dan kan jij aan de slag. Maak een mooie

Nadere informatie

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue:

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue: USB stick Original VEELZIJDIG EN KLEURRIJK Geanodiseerd aluminium 55 x 15 x 6 mm Verkrijgbaar in 5 kleuren 9 gram Full colour print met acryllaag (doming) aan beide zijden Lasergravure aan beide zijden

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming Zonnebrillen Arena Zonnebril Basic Zonnebrillen Nederlands Ga het gevecht aan met de meest heftige ultraviolet straling. De Arena Zonnebril garandeert je overwinning. Laat de zonnebril bedrukken, bescherm

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Verrassend genoeg... Compacon in Actie, editie februari 2013 6

Verrassend genoeg... Compacon in Actie, editie februari 2013 6 6 Verrassend genoeg... Nieuw en verrassend vinden wij de volgende producten. Daarmee laten we u nog eens zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van promotionele artikelen. Wilt u weten wat Compacon

Nadere informatie

Grootste Europese vakbeurs geeft volop inspiratie en noviteiten!

Grootste Europese vakbeurs geeft volop inspiratie en noviteiten! 1 actie verrassing aandacht Grootste Europese vakbeurs geeft volop inspiratie en noviteiten! Begin januari werd in Düsseldorf al weer voor de 51e keer de grootste Europese vakbeurs op het gebied van promotionele

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

9 November Productbladen

9 November Productbladen 9 November 2017 Productbladen Inhoudsopgave Pennen Budget 3 Eco 5 Madrid 7 Paris 9 Riga 11 Spectra 13 Superior 15 Superior Mini 17 Budget. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. Prijs inclusief

Nadere informatie

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN WHITEPAPER HOME DECO 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN Nederlanders houden zich graag bezig met het inrichten van hun huis. Vrouwen hebben meer interesse

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch

nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch nr. art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C82 Viacase e-reader 6 inch zwart 4 2 C163 Premium hoes Aura 6 inch zwart 2 2 C164 Premium hoes Aura 6 inch blauw 1 2 C165 Premium hoes Aura 6 inch roze 1 3 C192

Nadere informatie

EM3971 - Universele Laptoplader

EM3971 - Universele Laptoplader E EM3971 - Universele Laptoplader 2 NEDERLANDS EM3971 - Universele Laptoplader Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat

Nadere informatie

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016:

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016: Eigen Herd is officieel erkend als leercentrum van Seniorweb voor het geven van computercursussen. Op www.seniorweb.nl/lessen/leercentra vindt u meer informatie over deze leercentra voor senioren. Onze

Nadere informatie

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN BACK-ROLLER PRO Met de fiets door Europa, onderweg met het gezin of een keertje de wereld rond? Geen probleem met de nieuwe extra grote Back-Roller Pro fietstassen. Met een capaciteit van 70 liter per

Nadere informatie

Formulier voor Websites

Formulier voor Websites Formulier voor Websites Doel van dit formulier Met de vragen op de volgende pagina s stelt u in enkele minuten uw website samen. Aan de hand van de geformuleerde vragen ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Nadere informatie

>70% 2 TON SEC. Met slechts 1% van de totale CO 2. -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren.

>70% 2 TON SEC. Met slechts 1% van de totale CO 2. -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren. Met slechts 1% van de totale CO 2 -uitstoot is de pulp, papieren printindustrie één van de minst vervuilende sectoren. CO 2 1% In Europa wordt 2 ton papier per seconde gerecycleerd. Meer dan 70% van alle

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Easyfix textielframe. met beeldscherm

Easyfix textielframe. met beeldscherm Easyfix textielframe met beeldscherm Flexibel en informatief Een revolutionaire manier van presenteren, simpel verwisselbare visuals in combinatie met een geïntegreerd beeldscherm voor informatieve productpresentaties.

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE PODIUMTRAILERS MET OPBLAASBARE OVERKAPPING IN

DE NIEUWE GENERATIE PODIUMTRAILERS MET OPBLAASBARE OVERKAPPING IN JB Stage-brochure -3 talen:jb Stage-brochure -3 talen 24-02-14 13:04 Page 1 DE NIEUWE GENERATIE PODIUMTRAILERS MET OPBLAASBARE OVERKAPPING IN www.jb-stage.nl 1 JB Stage-brochure -3 talen:jb Stage-brochure

Nadere informatie

Je imago is hoe anderen je zien

Je imago is hoe anderen je zien Identity matters Je imago is hoe anderen je zien What you see, is what you get ART= ontwerp- en reclameburo creëert sinds 1997 merken, huisstijlen en bedrijfsstijlen. Ook al zien anderen je soms anders,

Nadere informatie

Sterk in presentatie

Sterk in presentatie Sterk in presentatie CUSTOM MADE valt in de prijzen Designing Haaker ontwerpt en maakt etalagepoppen op maat, o.a voor: V & D, Hunkemöller, De Bijenkorf, Claudia Strater, The Society Shop en nog vele andere

Nadere informatie

SOURCING MANAGER #VACATURE

SOURCING MANAGER #VACATURE #VACATURE Bol.com is de winkel van ons allemaal, die steeds meer transformeert in de speciaalzaak voor iedereen. Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Om dat

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied ETEN EN DRINKEN Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Websites: 10 Uniek bereik: 3.846.500 Impressies: 26.229.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

vier feest met uw klanten

vier feest met uw klanten vier feest met uw klanten start ronde van frankrijk uw zakelijk succes businesspakket voor ondernemers in stad en regio utrecht shopdressing winactie merchandise het wordt een jaar om nooit te vergeten!

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology

Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Smartphone Onderzoek OTYS Recruiting Technology Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Uitkomst enquête... 4 Conclusie.... 9 2 Inleiding Inleiding Een smartphone is een mobiele telefoon

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding...2. 1.1 Doelgroep, vraagstelling en opbouw... 2. 2. Theorie...3. 3 Onderzoeksopzet... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Inhoudsopgave. 1. Inleiding...2. 1.1 Doelgroep, vraagstelling en opbouw... 2. 2. Theorie...3. 3 Onderzoeksopzet... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inhoudsopgave 1. Inleiding...2 1.1 Doelgroep, vraagstelling en opbouw... 2 2. Theorie...3 3 Onderzoeksopzet... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3.1 Manier van onderzoek... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

Schappenplan 120 x 150 cm

Schappenplan 120 x 150 cm Schappenplan 120 x 150 cm nr art. nr. beschrijving kleur aantal 1 C182 ipad air slimcase zwart 2 1 C182 ipad air slimcase blauw 2 2 C295 ipad air 2 slimcase zwart 2 2 C295 ipad air 2 slimcase blauw 2 3

Nadere informatie

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Inhoudsopgaven 1. Debriefing 3 2. Offerte grafisch vormgever 5 3. Voorstel 6 4. Planning 7 5. Begroting 8 6. Verslag klantgesprek

Nadere informatie

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting!

INDEX. Index. klanten: Wij denken in uw richting! INDEX Hartelijk welkom, De Bakermat is een jong en dynamisch bedrijf dat al meer dan dertig jaar actief is op het gebied van plaatsen van plattegrond-informatiekasten op toeristische terreinen. Sinds een

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken.

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. SINDS 2003 SINDS 2008 NIEUW Het merk TAMARIS Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. Slechts weinig trendy merken kunnen zich beroepen op

Nadere informatie

ight Custom made 100 pcs. Art. nr: A127-TCHT Custom made 100 pcs. Art. nr: A127-LCH Standaard verpakking Full colour verpakking mogelijk!

ight Custom made 100 pcs. Art. nr: A127-TCHT Custom made 100 pcs. Art. nr: A127-LCH Standaard verpakking Full colour verpakking mogelijk! DuoCleaner Clean your mobile or glasses TravelCharger Charge your mobile THE NEW HYPES 2014 LogoLamp Tulip Safety light BierHaak Open a bottle MailBell Square Fits through mailbox FlyerTouchPen Flyer +

Nadere informatie

Corporate Fashion Accessoires

Corporate Fashion Accessoires Corporate Fashion Accessoires never out of stock Inhoud Welkom bij corporate fashion accessoires een brede collectie met voor ieder wat wils. De collectie bestaat uit sen, s, jes, s,,, tes, bistrodassen,

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt.

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt. Afdeling Kopie en Print Kopie en printservice Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 uur en 11.30 uur graag uw print- en kopieerwerk. Wat wij zoal kunnen maken, kunt u bij ons komen

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

Feest. pakketten op maat 2017 I I I I I II

Feest. pakketten op maat 2017 I I I I I II I II I I I I Feest pakketten op maat 2017 1 - Forza Italia - 2-9,- Spijker op zijn kop Je kent dat wel. Je geeft iemand een cadeautje en het blijkt een schot in de roos. Op deze pagina s hebben we een

Nadere informatie