READY FOR THE DIGITAL REVOLUTION?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "READY FOR THE DIGITAL REVOLUTION?"

Transcriptie

1 20:15 LM READY FOR THE DIGITAL REVOLUTION?

2 WAAROM LES MILLS DIGITAL? - LES MILLS BLIJFT INNOVEREN, GAAT MET HAAR TIJD MEE EN HEEFT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (EEN SCHONER MILIEU) HOOG IN HET VAANDEL STAAN. - DAARNAAST WIL LES MILLS DE BESCHIKBAARHEID VAN DE MATERIALEN ONDER DE INSTRUCTEURS VERGROTEN, ZODAT IEDERE INSTRUCTEUR IN BEZIT IS VAN ZIJN EIGEN VOLLEDIGE RELEASE EN ZICH OPTIMAAL KAN VOORBEREIDEN. - HIERMEE KOMEN WE TEGEMOET AAN DE TOENEMENDE VRAAG VANUIT LICENTIEHOUDERS EN INSTRUCTEURS NAAR EEN EFFICIËNTERE MANIER VAN AANLEVEREN VAN DE PROGRAM KITS. VEEL INSTRUCTEURS EN FITNESSCLUBS GEVEN AL JAREN DE VOORKEUR AAN DIGITALE CHOREO S EN MUZIEK.

3 HET LES MILLS KWALITEITSSYSTEEM De continue bijscholing van instructeurs is een zeer belangrijke pijler van het Les Mills systeem en is cruciaal om de kwaliteit van de lessen te garanderen. HUIDIGE SITUATIE POSTER 3x CHOREO Elke club ontvangt op de kwartaalworkshop een program kit met CD/DVD en relaunch posters. Deze program kit dient op de kwartaalworkshops afgehaald te worden door een instructeur van de club. NIEUWE SITUATIE Iedere instructeur is verplicht om, voor het behoud van het Internationaal Certificaat, minimaal drie kwartaalworkshops per jaar bij te wonen. De instructeur ontvangt na deelname aan de kwartaalworkshop op de locatie per programma waarvoor hij/zij gecertificeerd is, een DVD en uitgeprinte choreografie. CHOREO POSTER 3x Elke actieve instructeur ontvangt na deelname aan de kwartaalworkshop per programma waarvoor hij/zij gecertificeerd is, via een persoonlijke link digitale muziekbestanden, videobestanden en choreografie. Elke club ontvangt de digitale muziekbestanden. Iedere instructeur is verplicht om, voor het behoud van het Internationaal Certificaat, minimaal drie kwartaalworkshops per jaar bij te wonen. De relaunch posters blijven nog wel in geprinte vorm beschikbaar. Ook in de nieuwe situatie blijven de kwartaalworkshops dezelfde belangrijke rol vervullen. Het leveren van een volledige (digitale) program kit aan alle instructeurs die zich hebben ingeschreven voor de kwartaalworkshops, biedt instructeurs nog meer mogelijkheden om zich optimaal voor te bereiden op de nieuwe les.

4

5 VOORDELEN CLUBS Digital draagt bij aan world class lessen in je club, omdat iedere instructeur zich nu nog beter kan voorbereiden met zijn eigen volledige kit. De verantwoordelijkheid voor het beschikken over de choreo en de muziek komt nog meer te liggen bij de instructeur zelf, waardoor de club hier minder omkijken naar heeft. De club hoeft geen instructeur meer aan te wijzen die verantwoordelijk is voor het ophalen van de program kit op de kwartaalworkshops. Elke instructeur beschikt zelf over de muziek van zijn/haar Les Mills programma s. De muziek kan simpelweg via de smartphone van de instructeur worden afgespeeld op de geluidsinstallatie van de groepsfitness studio. Een CD kon nog weleens beschadigd raken. Dat is nu verleden tijd! De club hoeft geen plaats meer vrij te houden voor het bewaren van de program kits van oude releases. Clubs die al meer dan 10 jaar Les Mills programma s aanbieden, hebben inmiddels een uitgebreide bibliotheek aan kits verzameld die veel ruimte in beslag neemt. Oude releases kunnen heel gemakkelijk worden opgeslagen en bewaard. VOORDELEN INSTRUCTEURS Je ontvangt voortaan na deelname aan de kwartaalworkshop zowel de digitale muziekbestanden als de digitale videobestanden en choreografie. Digital biedt je veel flexibiliteit, of je nu in je auto naar de video met aanwijzingen luistert via je smartphone, je choreo leert in het vliegtuig, of met je tablet je nieuwe les leert voor de spiegel van je groepsfitness zaal. De muziek kan simpelweg via jouw smartphone worden afgespeeld op de geluidsinstallatie van de club. Een CD kon nog weleens beschadigd raken. Met Les Mills digital kun je eenvoudiger een bibliotheek opbouwen van je oude releases. Het mixen van releases wordt een stuk simpeler. Je kunt vooraf een afspeellijst maken. Hierdoor hoef je bij het mixen van releases tijdens de les geen CD meer te wisselen. Het meenemen van de program kit van de kwartaalworkshops naar de club is verleden tijd.

6 PACKAGE DEAL

7 Volgens het les Mills systeem dienen instructeurs drie van de vier kwartaalworkshops te volgen. Om ervoor te zorgen dat alle instructeurs ook het vierde (niet verplichte ) kwartaal in het bezit komen van hun eigen digitale bestanden, bieden wij iedere club de unieke mogelijkheid aan om gebruik te maken van een package deal welke door middel van een overeenkomst voor alle actieve instructeurs kan worden afgesloten. INHOUD PACKAGE DEAL: 3X KWARTAAL (REGULIER) + 4X DIGITALE KIT TARIEF PACKAGE DEAL: 3X KWARTAAL (INCLUSIEF DIGITALE KIT) EN 1X DIGITALE KIT GRATIS

8 HOE WERKT DE PACKAGE DEAL? De package deal kan worden afgesloten voor iedere actieve instructeur en bestaat uit 3x deelname aan een reguliere kwartaalopleiding (inclusief digitale kit) en de 4 de digitale kit gratis. De package deal wordt per programma afgesloten en heeft een minimale duur van 1 jaar. Na deze periode wordt de overeenkomst automatisch weer verlengd voor 1 jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden. Wanneer een instructeur met een package deal een keer niet in de gelegenheid is om naar de kwartaalworkshop te gaan, ontvangt hij/zij toch de digitale kit. Omdat het een overeenkomst van een jaar betreft, waarbij je niet altijd van te voren weet aan welke kwartaalopleiding je niet deel zal nemen, worden de totale kosten van drie kwartaalopleidingen gedeeld door vier en op kwartaalbasis gefactureerd. Dit is dan als volgt opgebouwd: 3 x 43,95 / 4 = 32,96 (excl. BTW) per programma, per kwartaal per instructeur (zie ook onderstaand reken voorbeeld). In dit voorbeeld gaat de instructeur naar de 1 e, 2 e en 4 e kwartaalopleiding en ontvangt hij in het 3 e kwartaal de digitale kit gratis. Deze berekening is gebaseerd op het huidige tarief voor een reguliere masterclass, onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen in de toekomst. Inhoud Q1 Q2 Q3 Q4 Totaal Masterclass + Digital Kit Masterclass + Digital Kit Digital Kit (gratis) Masterclass + Digital Kit Tarief 43,95 43,95 0,00 43,95 131,85 Facturatie 32,96 32,96 32,96 32,96 131,85 De package deal geldt enkel voor de reguliere kwartaalworkshops. Voor specifieke events zoals het ONE event of het Megakwartaal zal een extra bijdrage worden gevraagd. Natuurlijk is het ook mogelijk om deel te nemen aan een vierde kwartaalopleiding. In dat geval kan de club de instructeurs aanmelden voor een meerprijs van 20,- (excl. BTW) per programma, per instructeur. PACKAGE DEAL AFSLUITEN Het registratieportaal (INSCHRIJVINGEN.LESMILLS.NL) biedt vanaf maart 2015 de mogelijkheid om je instructeur direct te registreren voor de package deal. Deze kan op z n vroegst ingaan vanaf augustus ONLINE AKKOORD De club gaat online akkoord met de bijbehorende voorwaarden en de facturatie op kwartaalbasis.

9 NEXT STEPS Q1 EN Q2/2015 Q1 EN Q2/2015 Q2/2015 Q3/2015 VERZAMELEN ADRESSEN INSTRUCTEURS De club geeft bij Les Mills aan op welk adres zijn instructeur de link naar het download portaal moet ontvangen. Dit moeten unieke adressen zijn. Zonder correct adres is het helaas niet mogelijk om de digitale bestanden te ontvangen. REGISTRATIE OP INSCHRIJVINGEN.LESMILLS.NL Vanaf februari 2015 zal op het online registratieportaal van Les Mills een overzicht worden getoond van alle actieve Les Mills instructeurs die bij Les Mills geregistreerd staan. Hier worden tevens de programma s per instructeur en het bij ons geregistreerde adres getoond. Vanuit dit overzicht kunnen wijzigingen gemakkelijk door worden gegeven. Vanaf maart 2015 is het tevens mogelijk om de instructeurs aan te melden voor de package deal op het online registratieportaal. Iedere instructeur moet nog steeds via het registratieportaal worden ingeschreven voor de kwartaalworkshops, ongeacht of er wel of geen package deal is afgesloten. Onder andere vanwege de overgang naar digital en de facturatie is het heel belangrijk om met een up-to-date systeem te werken. We verzoeken je dan ook vriendelijk om eventuele wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door te geven. OPLEIDINGEN OVER NAAR DIGITAL Vanaf kwartaal 2/2015 gaan we voor de opleidingen over naar digital. Dit betekent dat de instructeurs die vanaf mei 2015 een Module Training volgen, voortaan digitale materialen ontvangen. Ook hiervoor is het noodzakelijk dat bij iedere instructeur die aangemeld wordt voor een Module Training een correct (uniek) adres wordt doorgegeven. CLUBS EN INSTRUCTEURS OVER NAAR DIGITAL Vanaf kwartaal 3/2015 gaan alle Les Mills clubs en instructeurs over op digital. Dit betekent concreet dat tijdens de kwartaalworkshops van augustus geen program kits meer zullen worden uitgedeeld en alle instructeurs die zich hebben geregistreerd voor een kwartaalworkshop (of waarvoor een package deal is afgesloten) in de week na de kwartaalopleiding een zullen ontvangen met inloggegevens voor het download portaal. Alle clubs ontvangen een waarmee zij de digitale muziekbestanden kunnen downloaden. Vanaf kwartaal 3/2015 zal enkel nog gewerkt worden met digital. Hier kunnen ook geen uitzonderingen op worden gemaakt, omdat Les Mills International vanaf eind 2015 stopt met het produceren van CD s en DVD s.

10 VRAGEN & ANTWOORDEN HOE WERKT DAT PRECIES MET DIE DIGITALE KIT VOOR DE INSTRUCTEUR? 1. In de week na de kwartaalopleiding ontvangt de instructeur een melding per mail dat de nieuwe release klaarstaat om te downloaden via een speciaal portaal. 2. Op het portaal staan 3 bestanden (masterclass video bestanden, education video bestanden en een ZIP-bestand met de choreografie en de muziek). De video bestanden zijn zowel in mobiele kwaliteit als in desktop kwaliteit te downloaden. 3. De bestanden kunnen tot 180 dagen na de melding worden gedownload op een laptop of computer. Vervolgens kunnen ze op een andere mobiel apparaat worden gezet (bijvoorbeeld via itunes). Uiteraard zullen wij je vooraf voorzien van een uitgebreide uitleg en FAQ hieromtrent. LET OP: de bestanden zijn slechts 1x te downloaden in verband met de copy rights. Advies: maak altijd een back-up op je computer!

11 WAAROM KRIJG IK ALS CLUB STRAKS DE DIGITA- LE CD EN MIJN INSTRUC- TEURS EEN VOLLEDIGE DIGITALE KIT? Elke instructeur krijgt met digital zowel de digitale muziek bestanden als de digitale videobestanden en choreografie, zodat iedere instructeur zich nog beter kan voorbereiden en zelf zijn / haar eigen muziek mee kan nemen, in plaats van dat er maar één CD beschikbaar is in de club. De digitale CD voor de club kan gezien worden als een reserve exemplaar, waarmee de club een eigen muziek bibliotheek kan opbouwen en beheren. WAAROM DALEN DE KOSTEN NIET NU JULLIE OVERGAAN OP DIGITALE MATERIALEN? DE KOSTEN VOOR EEN CD/ DVD BESTAAN VOOR HET OVERGROTE DEEL UIT DE RECHTEN DIE LES MILLS INTERNATIONAL AAN PLA- TENMAATSCHAPPIJEN MOET BETALEN (deze zijn voor digitale releases zelfs nog hoger) en het produceren van de beste video masterclasses. Uiteraard dalen de kosten in het distributieproces, maar dit is slechts een zeer klein percentage van de totale kosten. Daartegenover staat dat iedere instructeur bij registratie voor een masterclass nu in plaats van enkel een DVD, een volledige digitale kit ontvangt voor hetzelfde tarief. Dit is bijna een verdubbeling van de waarde. Daarnaast biedt een digitale kit nog veel andere voordelen ten opzichte van een hardcopy CD of DVD. Enkele voordelen zijn: Nieuwe releases zijn sneller beschikbaar Meer flexibiliteit bij het aanleren van de nieuwe choreografie Sneller kunnen inspelen op verbeteringen en aanpassingen van kwaliteit en content vanuit Les Mills International

12

13 INDIEN MIJN INSTRUCTEURS ONVERHOOPT EEN KEER NIET NAAR DE KWARTAALWORKSHOP KUNNEN GAAN, HOE KUNNEN ZIJ DAN TOCH AAN HUN KIT KOMEN? Er zijn in dit geval 2 mogelijkheden: 1. De club heeft voor deze instructeur de package deal afgesloten en ontvangt sowieso 4x per jaar de digitale kit. 2. Eventueel is het mogelijk om eenmalig een extra digitale kit te bestellen voor 29,95* euro (excl. BTW) (Het is niet mogelijk enkel een losse digitale DVD bij te bestellen). HOE KAN IK MIJN INSTRUCTEURS AANMELDEN VOOR DE KWARTAALOPLEIDING ALS IK GEEN GEBRUIK WIL MAKEN VAN DE PACKAGE DEAL? Aanmelden voor de kwartaalopleidingen gaat altijd via het inschrijfportaal, ongeacht of er wel of geen package deal is afgesloten. Zonder package deal kan voor het bedrag van 43,95* (excl. BTW) per masterclass aan de kwartaalworkshop worden deelgenomen. Dit bedrag is inclusief een digitale kit. *Eventuele prijswijzigingen in de toekomst voorbehouden.

14 HOE KUNNEN DIGITALE BESTANDEN AFGESPEELD WORDEN? Na het downloaden van de digitale audio lesbestanden zijn er, afhankelijk van het geluidssysteem in de groepsleszaal, 2 mogelijkheden om deze af te spelen. VIA EEN USB-STICK INDIEN DE CD-SPELER OVER EEN USB-INGANG VOOR MUZIEK BESCHIKT, KUN JE DE MUZIEK OP EEN USB- STICK PLAATSEN. DAARNA KAN JE DE USB-STICK IN DE CD-SPELER PLAATSEN EN DE LES AFSPELEN. LINKS ZIE JE EEN VOORBEELD VAN EEN CD-SPELER WAAROP OOK EEN USB-STICK AANGE- SLOTEN KAN WORDEN.

15 VIA EEN SMARTPHONE OF TABLET AANGESLOTEN OP HET GELUIDSSYSTEEM PLAATS DE DIGITALE BESTANDEN OP JE SMART- PHONE OF TABLET. SLUIT JE SMARTPHONE OF TABLET AAN OP HET GELUIDSSYSTEEM. DIT KAN VIA DE HIERONDER AFGEBEEL- DE AUDIO KABEL. GA VOOR MEER INFORMATIE, HANDIGE LINKS EN FILMPJES MET UITLEG NAAR

16 digital.lesmills.nl

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Handleiding Info vooraf

Handleiding Info vooraf Handleiding In deze handleiding leggen we je stap voor stap uit hoe je tot een eigen presentatie met tekst foto s en video kan komen die je vervolgens kan afspelen op jouw TV. Deze handleiding dient ter

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan

Nadere informatie

Welkom bij Stad Holland 2014

Welkom bij Stad Holland 2014 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Welkom bij Stad Holland 2014 100222-Bij SH00-2014 Inhoudsopgave Stad Holland - Een dijk van een zorgverzekeraar! Wat biedt Stad Holland? Onze aanvullende

Nadere informatie

Uw verzekering in 2014

Uw verzekering in 2014 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Uw verzekering in 2014 100222-Bij SH01-2014 Marion Banken Holland = Gezondheid = Inhoudsopgave Stad Holland - Een dijk van een zorgverzekeraar! De premies

Nadere informatie

Workshop : Overstappen naar Windows 8

Workshop : Overstappen naar Windows 8 Workshop : Overstappen naar Windows 8 Inleiding Windows 8 is klaar en iedere pc met XP, Vista of Windows 7 komt volgens Microsoft in aanmerking voor een upgrade. Maar hoe upgraden zonder gegevens te verliezen?

Nadere informatie

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK & HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK... 3 HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN...24 VERSIE

Nadere informatie

Uw verzekering in 2014

Uw verzekering in 2014 Uw verzekering in 2014 2 Inhoudsopgave DSW - goed voor je 4 De premies 6 Uw verzekering in 2014 7 Vergoedingen 8 Het eigen risico 9 Onze website 11 3 DSW - goed voor je Voor iedereen dezelfde nét kostendekkende

Nadere informatie

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 2. Ik ben getrouwd, wordt mijn gebruikersnaam nu anders? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4.

Nadere informatie

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 Inhoudsopgave: 1. Algemene informatie: Help mijn kind wordt 18! 2. DigiD aanvragen 3. Wajong aanvragen 4. Andere

Nadere informatie

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook. KraamZorgCompleet OnLine KraamZorgCompleet OnLine is het gebruik van uw eigen KraamZorgCompleet vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen KraamZorgCompleet vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde

Nadere informatie

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen Algemene Handleiding & Handleiding Betalen & HANDLEIDING BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING... 3 HANDLEIDING BETALEN...29 VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015 2 Algemene Handleiding VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015

Nadere informatie

Qsuite voor informele zorg

Qsuite voor informele zorg Qsuite voor informele zorg De ICT oplossing voor de ondersteuning van mantelzorgers, zorgvragers en vrijwilligers Qsuite biedt het passende vervolg op MezzoRegistratie Informele zorg Informele zorg staat

Nadere informatie

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2 Inhoudsopgave DSW - Goed voor je! 4 Wat biedt DSW? 5 De premies 6 Uw verzekering in 2014 7 Vergoedingen 8 Het eigen risico 9 Onze website 11 Gemakkelijk overstappen! Overstappen

Nadere informatie

Visie Ichthus College op de inzet van digitale middelen

Visie Ichthus College op de inzet van digitale middelen In dit bestand vindt u informatie m.b.t. het digitale onderwijs binnen onze school. We willen u via deze pagina meenemen in onze visie en uitgangspunten rond de inzet van digitale middelen in het onderwijs.

Nadere informatie

Energie volgens Robin

Energie volgens Robin Energie volgens Robin Onduidelijk In dit boekje beschrijft Robin hoe wij werken, en voor wie! Ook bieden wij u hier een kijkje in de keuken van de Nederlandse energiemarkt. Aan de hand van veel voorkomende

Nadere informatie

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 2. Ik ben getrouwd, wordt mijn gebruikersnaam nu anders? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4.

Nadere informatie

Handleiding Personeelsmanagementtool

Handleiding Personeelsmanagementtool Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Procesbeschrijving... 4 Inloggen... 6 Online Solliciteren... 7 Solliciteren op de site... 7 Home... 8 Nieuws... 9 Afdeling... 9 Loonstrooken... 9 Nieuw bericht maken... 10 Veldbeschrijving

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA 2012

PARTNERPROGRAMMA 2012 PARTNERPROGRAMMA 2012 Management Drives BV Herenlaan 2 030 63 55 400 info@managementdrives.com INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Achtergrond 3 2 Partners 5 2.1 Selling partner 5 2.2 Business

Nadere informatie

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten...

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... 4 Chatten met een adviseur... 4 Klantenservice... 4 Mobiele

Nadere informatie

Handleiding bol.com Partnerprogramma

Handleiding bol.com Partnerprogramma Handleiding bol.com Partnerprogramma Versie: 1.09 Datum: 28-05-2013 1 Inhoudsopgave Inleiding... 4 Wijzigingen handleiding... 4 Homepage... 5 Homepage rapportage... 5 Openstaand saldo... 6 Laatste betaling...

Nadere informatie

itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden

itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden itunes Het kopen, beheren en synchroniseren van mediabestanden itunes is het programma op je computer dat ervoor zorgt dat je op een makkelijke manier media en gegevens kunt synchroniseren tussen de computer

Nadere informatie

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Jumbo Academy INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Activeer je voucher 2. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4. Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Leerlingenfacturatie in Count-e

Leerlingenfacturatie in Count-e 1 Inleiding... 2 2 Leerling als klant in de boekhouding... 3 2.1 Overhalen leerlingen vanuit Wis@d naar Count-e... 3 Voor je start bepalen welke leerlingen je nodig hebt?... 3 Leerlingen ophalen vanuit

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar Welkom bij DSW Zorgverzekeraar Inhoudsopgave DSW - Goed voor je! 3 Wat biedt DSW? 4 De premies 5 Uw verzekering in 2015 6 Vergoedingen 8 Het eigen risico 9 Onze website 11 Gemakkelijk overstappen! Overstappen

Nadere informatie