Power to print your world

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Power to print your world"

Transcriptie

1 Power to print your world PIXMA voor thuis assortimentsoverzicht you can

2 Het is gemakkelijk om creatief te zijn met het stijlvolle assortiment compacte PIXMA All-in-One printers met kleuropties die bij jou passen. Intelligente software stelt je in staat je foto's te organiseren en te printen, ook rechtstreeks vanaf Facebook. PIXMA voor thuis Printen via internet en vanaf je smartphone of tablet - met nog meer flexibele aansluitmogelijkheden was het nog nooit zo eenvoudig om je PIXMA thuis met iedereen te delen. Het fascinerende Intelligent Touch System zorgt met oplichtende instructies voor een eenvoudige bediening en voor extra bedieningsgemak is de PIXMA MG6350 nu uitgevoerd met een groot touchscreen. Om met hoge kwaliteit zuinig te printen zijn XL cartridges verkrijgbaar. Tot de milieu-vriendelijke kenmerken behoren papierbesparend automatisch dubbelzijdig printen en energiezuinige functies voor automatisch in- en uitschakelen. Kies de perfecte fotoprinter of All-in-One, scanner en copier voor thuis en geniet keer op keer van resultaten met de hoge kwaliteit van PIXMA.

3

4 Wees creatief Voorbeelden van papieren kunstwerken verkrijgbaar via CREATIVE PARK PREMIUM My Image Garden Ervaar alle mogelijkheden van je PIXMA My Image Garden software maakt het organiseren en printen van je foto's zo eenvoudig mogelijk. Met alles wat je nodig hebt om creatieve ideeën op te doen, terwijl je heel gemakkelijk je foto's kunt organiseren en weergeven. Dankzij Auto Face Recognition en andere intelligente functies worden foto's automatisch op je PC gevonden - zelfs foto's die je allang was vergeten - en kun je ze gebruiken om fotocollages, wenskaarten, kalenders en dvd-labels te ontwerpen en te printen. Je hebt bovendien de keuze uit een aantal leuke fotofilters. Bij PIXMA All-in-One printers zal My Image Garden ook gescande documenten en foto's beheren om er met behulp van tekstherkenning bewerkbare PDFbestanden van te maken. CREATIVE PARK PREMIUM De eenvoudigste manier om professionele fotoprints, wenskaarten, kalenders en nog veel meer te maken CREATIVE PARK PREMIUM is een online service voor gebruikers van originele Canon inkt en stelt je in staat foto's, illustraties, papieren kunstwerken en nog veel meer te downloaden van internationaal beroemde fotografen en kunstenaars. Als constante inspiratiebron voor je creativiteit wordt telkens nieuw beeldmateriaal toegevoegd. Start je browser om met My Image Garden het beeldmateriaal te downloaden en te printen. EC

5 Full HD Movie Print Print de hoogtepunten uit je films Full HD Movie Print is één van de vele functies van My Image Garden software en stelt je in staat schitterende prints te maken van magische filmmomenten. Speel je HD-movie af en selecteer de beelden die je als foto wilt printen. Combineer meerdere beelden voor een artistiek effect of laat de volgorde van beelden een eigen verhaal vertellen. Full HD Movie Print is beschikbaar bij geselecteerde Canon Digital IXUS, PowerShot en EOS camera's en ook bij Legria camcorders. Print Your Days app Print je favoriete foto s van Facebook Selecteer een foto of ontwerp een schitterende collage van je eigen foto s op Facebook en die van je vrienden. Om alles vervolgens heel eenvoudig te printen als een fantastische herinnering aan leuke momenten. Ga naar je Facebook pagina en zoek naar Print Your Days om deze geweldige app te gebruiken.

6 Level One General Options 1 Label Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Level Two One Two Three Save Delete Store Level label label label label label label label label Select Select All Paste Level One Label Level Two General Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Save label Delete label label Store label label label label label Options Maak verbinding Wi-Fi In en rondom je huis een wireless verbinding Dankzij Wi-Fi kun je je printer eenvoudig met meerdere PC's delen en vanaf elke plek in huis printen. Mobiel printen & AirPrint * Wireless printen vanaf smartphones en tablets Met de Easy-PhotoPrint app kun je thuis draadloos printen vanaf en scannen naar mobiele apparaten. De ondersteuning van Apple AirPrint stelt je ook in staat om wireless te printen vanaf elk draagbaar Apple apparaat, waaronder de iphone, ipad en ipod touch. PIXMA Cloud Link met Google Cloud Print Beleef de vrijheid van printen via internet Blader door je online albums op CANON image GATEWAY* of Google s Picasa en print je favoriete foto's rechtstreeks vanaf het scherm van je All-in-One PIXMA. Print op elk gewenst moment kalenders, briefpapier en andere templates - direct vanuit de cloud. Gebruik Google Cloud Print om waar je ook bent Google Docs, s, foto's en pdf-bijlagen te printen. * AirPrint en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc. ** Indien beschikbaar.

7

8 Gebruiksvriendelijk, intelligent ontwerp Compacte ontwerpen en gemakkelijk in onderhoud Innovatieve ontwerpen besparen ruimte in huis De modellen met FINE cartridge hebben Canon s nieuwe FastFront design, zodat inkt en papier gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de voorzijde van je All-in-One. Hierdoor is de printer compact en neemt het minder ruimte in beslag. Met als resultaat dat je PIXMA dichter tegen een muur en op een plank kan staan. Het Snap Edge ontwerp geeft modellen met individuele inktcartridges een laag, slank uiterlijk en vereenvoudigt het onderhoud. Het vervangen van inktcartridges is gemakkelijker dan ooit, omdat het deksel van het inktcompartiment vanaf de printerrand opent en het niet nodig is de scanner op te tillen. Intelligent Touch System Wat je ook wilt gaan doen, PIXMA maakt het je gemakkelijk Canon s Intelligent Touch System zorgt met oplichtende instructies voor een intuïtieve en gemakkelijk te volgen bediening, waarbij een groot touchscreen TFT-scherm is geïntegreerd in de stijlvolle PIXMA behuizing. Direct Disc Print Personaliseer je dvd s voor familie en vrienden De Direct Disc Print lade stelt je in staat rechtstreeks op printbare dvd s te printen. Gebruik een favoriete foto om je eigen opdruk te ontwerpen, voeg tekst toe of kopieer een bestaand Blu-ray Disc /dvd/cd label. Wat je ook kiest, PIXMA geeft je discs een fraaie, professionele afwerking.

9

10

11 Efficient en energiezuinig Auto Power On/Off Auto Duplex Print Easy-WebPrint EX Quiet Mode Bespaar energie met je PIXMA Dankzij de Auto Power Off functie kunnen printers zichzelf automatisch uitschakelen wanneer ze gedurende een bepaalde ingestelde tijd niet zijn gebruikt. Auto Power On start printers automatisch zodra je een printopdracht geeft. Bespaar papier dankzij dubbelzijdig printen De meeste PIXMA printers en All-in-Ones beschikken over Auto Duplex, zodat ze automatisch dubbelzijdig printen om documenten een professionele uitstraling te geven. Daarbij bespaar je op papier en wordt ook het milieu geholpen. Maak de webprints die je wilt met Easy-WebPrint EX Word je moe van webprints die er niet zo uitzien als jij dat wilt? Easy- WebPrint EX is een plug-in voor Microsoft Internet Explorer om eenvoudig de belangrijkste delen van een webpagina te selecteren voordat deze worden gekopieerd naar een document dat je kunt printen. Vermindert het geluid tijdens printen Quiet Mode reduceert de geluidsontwikkeling en maakt het mogelijk thuis fluisterstil te printen.

12 Superieure kwaliteit PRINT and copy speeds FINE Ervaar de superieure fotolabkwaliteit FINE is Canon s unieke printtechnologie die de basis vormt van elke PIXMA printer. Dankzij microscopisch kleine inktdruppels en een nauwkeurige plaatsing van de inkt, maakt deze technologie het mogelijk zeer snel fotoprints te maken van superieure fotolabkwaliteit. Hybrid System Haarscherpe tekst en levensechte kleuren dankzij een combinatie van inkten Elk model in het PIXMA voor thuis assortiment gebruikt twee typen inkt voor een indrukwekkende kwaliteit bij zowel fotoprints als documenten. Inkten op basis van kleurstoffen zorgen voor schitterende fotoprints en zwarte pigmentinkt levert haarscherpe prints met kleine letters en scherpe lijnen. ChromaLife 100+ en ChromaLife100 Print thuis schitterende foto's die lang mooi blijven Een combinatie van originele Canon-inkt en Canon-fotopapier zorgt voor fraaie foto's met herinneringen die een levenlang kunnen worden gekoesterd. Printsnelheid Ken en vergelijk echte printsnelheden Canon gebruikt de nieuwe overeengekomen International Standards (ISO) om de print- en kopieersnelheden te meten. Je kunt op deze manier op de prestaties vertrouwen wanneer je één van de PIXMA printers of PIXMA All-in-Ones gebruikt.

13 PIXMA voor thuis assortiment De PIXMA printers en All-in-Ones zijn perfect voor thuis. Ontdek wat ze voor je kunnen doen en kies een model dat bij jou past. A4 printers Thuis gemakkelijk je eigen fotoprints maken. Standaard inkt Snelle fotoprinter met laag design, met Wi-Fi, Auto Duplex en Direct Disc Print. Standaard inkt Hoge capaciteit XL inkt Hoge capaciteit XL inkt 4800x1200 dpi resolutie en 2 pl inktdruppels voor prints van fotolabkwaliteit Foto van 10x15 cm zonder witrand met fotolabkwaliteit in ca. 55 seconden Geavanceerde software met Auto Photo Fix II ChromaLife100+ systeem voor mooie, duurzame foto's Hoogwaardige fotoprinter met 5 inkten en Wi-Fi Prints van fotolabkwaliteit, snel Laag design met geïntegreerde papierladen Mobiel printen en Apple AirPrint Hoogwaardige prints, snel My Image Garden-software Direct Disc Print en Auto Duplex Print meer met optionele XL-inktcartridges

14 FINE cartridge All-in-One printers Stijlvolle en betaalbare All-in-One voor slim printen via het web en documenten printen vanuit huis. Compacte en stijlvolle All-in-One voor thuis. Stijlvolle, compacte All-in-One met Wi-Fi, mobiel printen en Auto Duplex. Geavanceerde All-in-One fotoprinter met Wi-Fi, printen via internet en Auto Duplex. Standaard inkt Standaard inkt Standaard inkt Standaard inkt Hoge capaciteit XL inkt Hoge capaciteit XL inkt Hoge capaciteit XL inkt Hoge capaciteit XL inkt All-in-One: printen, kopiëren en scannen Eenvoudig in te stellen en te bedienen Snel documenten en foto's printen Print meer met optionele inktcartridges met hoge capaciteit Eenvoudig en efficiënt printen via internet My Image Garden-software App voor het printen van foto s vanaf Facebook Compacte All-in-One: printen, kopiëren en scannen Snel documenten en foto's printen Eenvoudig en efficiënt printen via internet Print meer met optionele XL-inktcartridges My Image Garden-software App voor het printen van foto's vanaf Facebook Automatische in- en uitschakelfunctie Wi-Fi All-in-One: printen, kopiëren en scannen Printen via smartphone en ondersteuning voor Apple AirPrint Eenvoudig en efficiënt printen via internet Print meer met optionele XL-inktcartridges Bespaar papier met printen via Auto Duplex Snel documenten en foto's printen My Image Garden-software Geavanceerde All-in-One met Wi-Fi Functionaliteit voor printen, kopiëren en scannen PIXMA Cloud Link met Google Cloud Print Mobiel printen en ondersteuning voor Apple AirPrint Print meer met optionele XL-inktcartridges Bespaar papier met Auto Duplex Snel documenten en foto's printen Automatische in- en uitschakelfunctie My Image Garden-software

15 All-in-One printers met individuele inktcartridges Hoge kwaliteit, veelzijdige Photo All-in-One met Wi-Fi voor thuis. Hoogwaardige Photo All-in-One met Wi-Fi, printen via internet en afzonderlijke inktcartridges. All-in-One uit het topsegment met 6 inktcartridges en bediening via een touchscreen, printen via internet en mobiel printen. Maak eenvoudig hoogwaardige prints en filmscans. Standaard inkt Standaard inkt Standaard inkt Standaard inkt Hoge capaciteit XL inkt Hoge capaciteit XL inkt Geavanceerde All-in-One Quick Operation 5 Single inktcartridges, resolutie tot 9600 dpi, kwaliteit min 1 pl ISO ESAT printsnelheid 12,5 ipm (zwart-wit) en 9,3 ipm (kleur) Foto van 10 x 15 cm in ca. 20 sec. Wi-Fi Auto Duplex & Direct Disc Print Hoogwaardige Photo All-in-One met 5 inkten Printen via internet met PIXMA Cloud Link Stijlvol en laag ontwerp Mobiel printen en Apple AirPrint Hoogwaardige prints, snel My Image Garden-software Direct Disc Print en Auto Duplex Print meer met optionele XL-inktcartridges Photo All-in-One uit het topsegment met 6 inkten Printen via internet met PIXMA Cloud Link Intuïtief touchpanel met 8,8 cm touchscreen Stijlvol en laag ontwerp in zwart of wit Mobiel printen en Apple AirPrint My Image Garden-software Direct Disc Print en Auto Duplex Premium All-in-One met Wi-Fi Intelligent Touch System 6 Single inktcartridges, resolutie tot 9600 dpi, kwaliteit min 1 pl ISO ESAT printsnelheid 12,5 ipm (zwart-wit) en 9,3 ipm (kleur) Foto van 10 x 15 cm in ca. 20 sec. Scanfunctie voor 35mm-film Auto Duplex Full HD Movie Print Full HD Movie Print PIXMA Cloud Link PIXMA Cloud Link

16 Bespaar op inkt Print meer voor minder Sommige dingen werken samen beter. Daarom is het zinvol om originele Canon-inkten en fotopapier te gebruiken, speciaal afgestemd op PIXMA apparatuur voor de beste resultaten. Als je veel print, zijn XL cartridges ideaal. Ze stellen je in staat meer pagina's te printen dan met standaard cartridges en je hoeft ze minder vaak te vervangen. De zuinige XL cartridges zijn nu verkrijgbaar voor zowel individuele inktcartridges als voor modellen met een FINE cartridge. Multipacks Bespaar 10% per pagina* Hoge capaciteit XL inkt Bespaar 50% per pagina** * Maximale besparing gebaseerd op aankoop van Canon multipack versus 2 Single inktcartridges en bruto adviesprijs. ** Gebaseerd op het inktverbruik ten opzichte van niet-xl Canon-cartridges (ISO/IEC24712) en bruto adviesprijs.

17 Canon fotopapier en speciale printmaterialen PIXMA maakt het printen van foto's leuk, met een assortiment creatieve printmaterialen voor elk project en voor elke toepassing. Van presentatiemateriaal en fotopapier tot stickers en T-shirt transfers, PIXMA stuurt je creativiteit in nieuwe richtingen, zodat je nog meer uit je foto s haalt. T-Shirt Transfer materiaal TR-301 Beschikbaar formaat: A4 Fotostickers PS-101 Beschikbaar formaat: 10x15 cm High Resolution Paper HR-101N Beschikbare formaten: A4, A3 Photo Paper Pro Platinum PT-101 Professioneel fotopapier met studio-afwerking voor hoogwaardige fotografische kwaliteit en perfect bestand tegen verkleuren. Dit zware, glanzende fotopapier is geschikt voor brede kleurreproductie en vergroot de creatieve mogelijkheden van fotografen. Beschikbare formaten: 10x15 cm (4 x6 ), A4, A3, A3+ Photo Paper Pro Luster LU-101 Professioneel fotopapier met gladde afwerking. Zorgt voor consistente uitstraling en kleurweergave bij displays met verlichting - ideaal voor studiowerk en speciale evenementen. Met de korte droogtijd is dit dikke fotopapier met zijdeglans de ideale keuze van drukbezette fotografen. Beschikbare formaten: A4, A3 en A3+ Photo Paper Plus Glossy II PP-201 Canon s hoogwaardige standaard fotopapier voor perfecte prints met een glanzende coating. Maak thuis je eigen digitale foto's en reprints. Beschikbare formaten: 10x15 cm (4 x6 ), 13x18 cm (5 x7 ), A4, A3, A3+ Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 Dit papier met zijdeglans afwerking is dikker en zwaarder. Het heeft de uitstraling en het gevoel van echt fotopapier. Ideaal om landschaps- of trouwfoto's een fraai professioneel accent te geven. Beschikbare formaten: 10x15 cm (4 x6 ), 20x25 cm (8 x10 ), 25x30 cm (10 x12 ), 36x43 cm (14 x17 ), A4, A3, A3+ Glossy Photo Paper Everyday Use GP-501 Glanzend fotopapier voor betaalbare prints bij dagelijks gebruik. Ideaal om digitale foto's met anderen te delen. Beschikbare formaten: 10x15 cm (4 x6 ), A4 Matte Photo Paper MP-101 Matte Photo Paper zorgt met een matte afwerking voor hoge kwaliteit prints van foto's, illustraties en tekst. Ook geschikt voor meer creatieve toepassingen, zoals wenskaarten en displays. Beschikbare formaten: A4, A3

18 PIXMA voor thuis assortiment Het pijltje laat zien welke functie is verbeterd ten opzichte van het voorgaande model in dezelfde categorie. MP230 MG2250 MG3250 MG4250 Nieuwe functie PIXMA voor thuis & Beschikbare functies Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Inktsysteem 2 FINE cartridges 2 FINE cartridges 2 FINE cartridges 2 FINE cartridges Max. printresolutie / Min. druppelgrootte 4800 x 1200 dpi 2 picoliter 4800 x 1200 dpi 2 picoliter 4800 x 1200 dpi 2 picoliter 4800 x 1200 dpi 2 picoliter A4 ISO ESAT printsnelheid (ca.) 7,0 ipm zwart-wit 4,8 ipm kleur 8,4 ipm zwart-wit 4,8 ipm kleur 9,2 ipm zwart-wit 5,0 ipm kleur 9,9 ipm zwart-wit 5,7 ipm kleur 10x15 cm foto, printsnelheid (ca.) 40 sec. (met witrand) 44 sec. (zonder witrand) 44 sec. (zonder witrand) 44 sec. (zonder witrand) Max. scanresolutie / Type 600 x 1200 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi 1200 x 2400 dpi PC-aansluiting USB USB Wi-Fi USB Wi-Fi USB Camera-aansluiting Geheugenkaartlezer Smartphone, tablet & internetverbinding Apple AirPrint Printen zonder PC Apple AirPrint Printen zonder PC PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Scherm & interface 7-segmenten LCD 7-segmenten LCD 6,2 cm TFT-scherm met Quick Operation Extra functies Auto Power On/Off Auto Power On/Off Auto Duplex Print Auto Power On/Off Auto Duplex Print Auto Power On/Off Afmetingen (B x D x H) 444 x 329 x 153 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm

19 MG5350 MG5450 MG6350 MG8250 ip2700 ip7250 Photo All-in-One PIXMA Inkjet Printer Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Printen, kopiëren en scannen Print Print 5 individuele inktcartridges 5 individuele inktcartridges 6 individuele inktcartridges 6 individuele inktcartridges 2 FINE cartridges 5 individuele inktcartridges 9600 x 2400 dpi 1 picoliter 9600 x 2400 dpi 1 picoliter 9600 x 2400 dpi 1 picoliter 9600 x 2400 dpi 1 picoliter 4800 x 1200 dpi 2 picoliter 9600 x 2400 dpi 1 picoliter 12,5 ipm zwart-wit 9,3 ipm kleur 15,0 ipm zwart-wit 10,0 ipm kleur 15,0 ipm zwart-wit 10,0 ipm kleur 12,5 ipm zwart-wit 9,3 ipm kleur 7,0 ipm zwart-wit 4,8 ipm kleur 15,0 ipm zwart-wit 10,0 ipm kleur 20 sec. (zonder witrand) 21 sec. (zonder witrand) 21 sec. (zonder witrand) 20 sec. (zonder witrand) 55 sec. (zonder witrand) 21 sec. (zonder witrand) 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi 2400 x 4800 dpi 4800 x 4800 dpi 4800 x 9600 dpi (film) Wi-Fi USB, Bluetooth Wi-Fi USB Wi-Fi Ethernet USB Wi-Fi Ethernet USB, Bluetooth USB Wi-Fi USB Geheugenkaartlezer USB PictBridge Geheugenkaartlezer WLAN PictBridge Geheugenkaartlezer WLAN PictBridge Geheugenkaartlezer USB PictBridge Apple AirPrint Printen zonder PC PIXMA Cloud Link Apple AirPrint Printen zonder PC PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Printen zonder PC PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Printen zonder PC PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Printen zonder PC 7,5 cm TFT-scherm met Quick Operation 7,5 cm TFT-scherm met Intelligent Touch System 8,8 cm TFT-scherm met Intelligent Touch System 8,8 cm TFT-scherm met Intelligent Touch System Auto Duplex Print Direct Disc Print Auto Power Off Auto Duplex Print Direct Disc Print Auto Power On/Off Auto Duplex Print Direct Disc Print Auto Power On/Off Auto Duplex Print Direct Disc Print Scanner voor negatieven Auto Power Off Auto Duplex Print Direct Disc Print Auto Power On/Off 450 x 366 x 166 mm 455 x 369 x 148 mm 466 x 369 x 148 mm 470 x 396 x 199 mm 445 x 250 x 130 mm 451 x 386 x 128 mm

20 Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Dutch Edition 0167W462 Canon Europa N.V., 2012 Canon Nederland N.V. Bovenkerkerweg XB Amstelveen Tel: Fax: canon.nl Canon Belgium NV/SA Berkenlaan Diegem Tel Fax canon.be

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Power to your next step Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Canon s slanke en innovatieve PIXMA-printers zijn ontworpen voor jouw interieur en jouw leefstijl. Ze bieden nu meer slimme connectiviteitsmogelijkheden

Nadere informatie

Power to impress. Professionele fotoprinters. you can

Power to impress. Professionele fotoprinters. you can Power to impress Professionele fotoprinters you can Professioneel, krachtig, inspirerend Jeff Ascough. Canon ambassadeur 2 Met de nieuwe, krachtige software en het slanke ontwerp van de nieuwe PRO-10 en

Nadere informatie

Intelligente oplossingen voor kleur

Intelligente oplossingen voor kleur MF9170 MF9130 MF8450 Kleurenlaser All-in-One Intelligente oplossingen voor kleur i-sensys MF9170 / MF9130 / MF8450 C O L O U R Zwart ppm Kleur COPY FAX OVERTREF DE VERWACHTINGEN 33.6 kbps Netwerk scannen

Nadere informatie

Power to evolve. Creativiteit opnieuw gedefinieerd

Power to evolve. Creativiteit opnieuw gedefinieerd Power to evolve Creativiteit opnieuw gedefinieerd De nieuwe norm De unieke 22,3 Megapixel volbeeld CMOS-sensor en DIGIC 5+ beeldprocessor zorgen samen voor indrukwekkende opnamen. Geniet van natuurlijke

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

ir1020 serie (A4) imagerunner 2500 serie (A3) Compacte zwart/wit multifunctionele printers voor kleine tot middelgrote you can

ir1020 serie (A4) imagerunner 2500 serie (A3) Compacte zwart/wit multifunctionele printers voor kleine tot middelgrote you can ir1020 serie (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 serie (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. you can Compacte zwart/wit multifunctionele printers

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Perfecte beeldkwaliteit en verbeterde creatieve mogelijkheden Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF S serie LEGRIA HF S21 LEGRIA HF S20 LEGRIA HF S200 Amstelveen,

Nadere informatie

Data-opslagmiddelen Geheugenkaarten/ Geheugensticks

Data-opslagmiddelen Geheugenkaarten/ Geheugensticks Data-opslagmiddelen Geheugenkaarten/ Geheugensticks Quantore geheugenstick * Compacte, lichtgewicht drive voor het dagelijks uitwisselen van bestanden. * Voorzien van een beschermkapje. * Snelle USB 2.0

Nadere informatie

Zeer productieve afdelingsscanners.

Zeer productieve afdelingsscanners. Zeer productieve afdelingsscanners. DR-4010C DR-6010C AFDELINGSSCANNERS you can Compact, maar krachtig. Canon introduceert scanners die grootse prestaties combineren met een klein formaat. De DR-6010C

Nadere informatie

KOOP NU. September - Back to school Kredietbemiddelaar en verantwoordelijke uitgever zie opdruk 17.3. for free?

KOOP NU. September - Back to school Kredietbemiddelaar en verantwoordelijke uitgever zie opdruk 17.3. for free? September - Back to school Kredietbemiddelaar en verantwoordelijke uitgever zie opdruk 17.3 HP PAVILION g7-2321sb NOTEBOOK Intel Core i5-3230m processor 17.3 scherm 4GB geheugen 500GB harde schijf Intel

Nadere informatie

www.brother.eu www.brother.nl

www.brother.eu www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF www.brother.eu www.brother.nl BROTHER S PROFESSIONELE ALL-IN-ONE KLEURENLASERLIJN MET GEÏNTEGREERDE

Nadere informatie

Allround en dagelijks gebruik! Zie pagina 2 voor meer specificaties en meer topmodellen >> BOORDEVOL CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN!

Allround en dagelijks gebruik! Zie pagina 2 voor meer specificaties en meer topmodellen >> BOORDEVOL CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN! Aanbiedingen geldig van 24 november t/m 31 december 2014 www.qmotion.nl 15. 6 Notebook PC Allround en dagelijks gebruik! Zie pagina 2 voor meer specificaties en meer topmodellen >> Notebook PC R556LA Intel

Nadere informatie

Laptopper! Koop nu een Surface en krijg een Touch Cover gratis! * Acer Aspire E1-771-53234G50

Laptopper! Koop nu een Surface en krijg een Touch Cover gratis! * Acer Aspire E1-771-53234G50 LID VAN CONNECT IT / Folder nummer 73 / Geldig tot 31/03/2014 Laptopper! 17.3" Acer Aspire E1-771-53234G50 x 17.3" scherm x Intel Core i5-3230m x 4 GB geheugen x 500 GB harde schijf x Intel HD Graphics

Nadere informatie

ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK De RISO MZ970: één of twee Razendsnel hoogwaardige afdrukken Voor optimale snelheid en een groot gebruiksgemak, kunt u de MZ970 gebruiken voor afdrukken in één kleur voor documenten

Nadere informatie

3=2 459,- 3 halen = 2 betalen. gratis. 3 hal. de kingston USB-stick twv 14,95. Bij aankoop van deze drie producten 24,95 1 4,95. uw digitotaal dealer

3=2 459,- 3 halen = 2 betalen. gratis. 3 hal. de kingston USB-stick twv 14,95. Bij aankoop van deze drie producten 24,95 1 4,95. uw digitotaal dealer uw digitotaal dealer 15.6 i3-2350m 459,- 320 GB Deze laptop is voorzien van de ASUS Super Hybrid Engine II met direct-aan technologie. Deze stelt de laptop 5 in staat om in slechts 2 seconden te hervatten

Nadere informatie

HP Lefthand P4300 4.8TB 15K SAS Starter SAN

HP Lefthand P4300 4.8TB 15K SAS Starter SAN O-MICRO-N bvba Azlan HP StorageWorks introduceert de LeftHand P4000 SAN oplossingen NEW AZLAN ENTERPRISE SOLUTIONS De HP LeftHand P4000 SAN oplossingen zijn eenvoudig te beheren, reduceren uw kosten en

Nadere informatie

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden imagerunner ADVANCE Kantoormultifunctionals voor kleur en zwart-wit you can De manier waarop we tegenwoordig werken, was 20 jaar geleden ondenkbaar. Flexibele werktijden,

Nadere informatie

Deel bergen foto s in Hotmail / Windows Live mail

Deel bergen foto s in Hotmail / Windows Live mail Online foto s delen Tja, dan zit de vakantie er weer (bijna) op. Genoten van de zon, lekker uitgerust, en alle mooie momenten vastgelegd met de camera. Misschien hebt u wel honderden foto's op een geheugenkaartje

Nadere informatie

Projectoren in de spotlights

Projectoren in de spotlights 08 HERFST WINTER 2002 Projectoren in de spotlights IN DIT NUMMER: EPSON INTRODUCEERT MULTITAINMENT OP TOPNIVEAU! HEAVYWEIGHT CAPABILITIES IN COMPACT BODIES! DE MAC: HET CENTRUM VAN JE DIGITALE WERELD PAG

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Reflex. Student Kit of 100 Cash Back. september 2007. Back To School with Sony VAIO. GrATIS. Edited by Foxit PDF Editor. For Evaluation Only.

Reflex. Student Kit of 100 Cash Back. september 2007. Back To School with Sony VAIO. GrATIS. Edited by Foxit PDF Editor. For Evaluation Only. Reflex Copyright (c) by Foxit 68 Software Company, 2004-2007 september 2007 2 SyStemen Back To School with Sony VAIO GrATIS Student Kit of 100 Cash Back Sony Corporation, Japon bij aankoop van een VAIo

Nadere informatie

Digitale camera en camcorder:

Digitale camera en camcorder: 09 Digitale camera en camcorder: voor elk wat wils IN DIT NUMMER: HP BEELDVERWERKING: VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN MOGELIJK PAG 8 hp photosmart 850 leg uw gevoelens vast met één klik PAGINA 2 MVX150i Met

Nadere informatie

Catalogus 2013. 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk

Catalogus 2013. 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk Catalogus 2013 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk hdmedia RT3 Speel je media in Full HD 1080p EM7280 EM7280 hdmedia RT3 Full

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

GARANTIE! KOOP NU BETAAL IN 10 MAANDEN 17.3 LAAGSTE PRIJS. December 2014 Kredietbemiddelaar en verantwoordelijke uitgever zie opdruk. www.exellent.

GARANTIE! KOOP NU BETAAL IN 10 MAANDEN 17.3 LAAGSTE PRIJS. December 2014 Kredietbemiddelaar en verantwoordelijke uitgever zie opdruk. www.exellent. LAAGSTE PRIJS GARANTIE! 17.3 Notebook - R752LAV-TY275H 17.3 scherm Intel Core i7-4510u processor 8 GB geheugen 750 GB harde schijf VGA web camera 3x USB 3.0 mail sms agenda Pavilion x2 Detachable PC 10-k030nb

Nadere informatie

MC352dn/MC362dn/MC562dn

MC352dn/MC362dn/MC562dn ALS U ZICH REGISTREERT OP MC352dn/MC362dn/MC562dn Veelzijdige A4-kleuren-MFP voor optimale efficiency en prestaties PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKFUNCTIE A4 a Kleur/monochroom a Print A6 tot

Nadere informatie

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Inhoudsopgave 1 Help voor HP Photosmart 5520 series...3 2 Kennis maken met de HP Photosmart Printeronderdelen...5 Functies van het bedieningspaneel...6 Statuslampje en knoppen...7

Nadere informatie

LENTE AANBIEDINGEN. Kom binnen, krijg het beste advies en profiteer van aantrekkelijke prijs & kwaliteit!

LENTE AANBIEDINGEN. Kom binnen, krijg het beste advies en profiteer van aantrekkelijke prijs & kwaliteit! Aanbiedingen geldig van 14 april t/m 26 april 2014 www.qmotion.nl Asus Notebook PC X75A Zie pagina 2 voor meer specificaties en andere modellen 17.3 LED 4 GB werkgeheugen 750 GB harde schijf 469.- LENTE

Nadere informatie