25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen"

Transcriptie

1 25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen Voorwoord Voor de 25ste keer ga ik de reizen van Sepp Ski organiseren. 25 jaar is absoluut uniek te noemen. Vieren we dat dan nog een beetje? Ja, natuurlijk Op zaterdagavond 22 november wordt de inmiddels vertrouwde start van het winterseizoen in Scheveningen gemaakt. Op die avond kunt u een heerlijk 4- gangen keuzediner nuttigen op de romantische boulevard van Scheveningen in het sfeervolle restaurant Noordzee Boulevard. Dit geweldige diner wordt u aangeboden voor de lustrumprijs van 25 euro p.p. en dat is ook nog inclusief 4 drankjes en bij binnenkomst een borrelhapje. Afgelopen seizoen betaalde u daar nog 35 euro p.p. voor. De 4 drankjes p.p. en de bitterballen worden nu gesponsord door Sepp Ski, Kras Touringcars en restaurant Noordzee Boulevard. Een ieder die wel eens meegeweest is met Sepp Ski of in dit nieuwe seizoen voor het eerst meegaat kan hiervoor inschrijven. Parkeren kunt u gratis op het Zwartepad in Scheveningen. Schrijf u snel in, want als het maximale aantal deelnemers bereikt is, kunt u niet meer profiteren van deze prachtige lustrumaanbieding van Sepp Ski. Zoals u weet zijn de kernwoorden van Sepp Ski duidelijk anders en dat is al 25 jaar zo. Helaas loopt bij sommige uitgebrachte reizen het aantal deelnemers terug. Daardoor bied ik de reizen net als vorig seizoen op een andere manier aan. De reissommen worden bepaald door het aantal deelnemers. Hoe groter het aantal deelnemers hoe gunstiger de reissom. De reizen worden aangeboden vanaf 30 betalende reizigers. Als het aantal deelnemers onder de 30 komt, dan wordt de reis uit het programma geschrapt. Dat geldt dit seizoen inmiddels voor de kerstreis. Maar daarvoor in de plaats is nu de 5-daagse skireis tijdens het paasweekend gekomen. Die reis past o.a. precies voor de schoolgaande jeugd en is heel gunstig geprijsd. De drie categorieën waarin de reissommen worden bepaald zijn gelegen tussen 30 t/m 35 reizigers, 36 t/m 42 reizigers en 44 t/m 50 reizigers. Bij deze laatste categorie wordt met de grootste touringcar van Kras gereden en heeft daardoor de meest gunstige reissommen. Dus werft u ook mee om meer reizigers in de reizen te krijgen dan levert u dat ook voordeel op.

2 Maecenas Quis Dolor Skireizen Zoals u de laatste jaren gewend bent gaat alles via internet en per . Snellere communicatie is het grote voordeel voor een ieder. De reizigers die in het Sepp Ski bestand staan, ontvangen nu uitsluitend nog een aankondiging per dat de reizen weer op de website staan. Alle informatie over de skireizen van komend winterseizoen staan in een flyer die door mijn dochter Manon ontworpen is en die ook te lezen is op de website van Sepp Ski. Het inschrijfformulier kunt u gebruiken om zo snel mogelijk in te schrijven. Indien u een ander adres heeft dan dat wij nu van u gebruiken, wordt u uitdrukkelijk verzocht dit op het inschrijfformulier te vermelden. Alle informatie zal namelijk ook het komende winterseizoen weer via de gaan. Sepp Ski en Hiemstra Sport Barendrecht hebben gezamenlijk besloten om de jaarlijkse Sepp Ski reünie-/koopavond niet meer te organiseren. Bovendien gaat Hiemstra Sport stoppen met de verkoop van wintersportartikelen. Voor het komende seizoen kunt u nu nog voor de laatste maal maximaal profiteren van enorme kortingen op het wintersport-assortiment. In een flyer die Hiemstra Sport t.z.t. zal sturen, kunt u lezen welke extra kortingen voor u van toepassing zijn. Met de waardebon die daarbij gevoegd is, kunt u t/m 31 december a.s. op elk gewenst moment uw wintersportoutfit en skimaterialen aanvullen tegen nog gunstigere prijzen dan die u al gewend was van de Sepp Ski-reünie-/koopavond. Ik wens iedereen een geweldig wintersportseizoen in de 25-ste aflevering van Sepp Ski.

3 De volgende skireizen staan in het programma van Sepp Ski voor het seizoen daagse openings-skireis met 4 daagse skipas naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van dinsdagavond 9 december tot zondagavond 14 december 2014 Reissommen voor zowel reis 1 als reis 5 bedragen 480,= p.p. bij deelname van 44 t/m 50 reizigers, bij deelname van 36 t/m 42 reizigers 495,= en bij deelname van 30 t/m 35 reizigers 525,=. De senioren v.a. 65 jr hebben een korting op de genoemde reissommen van 15,= p.p. en de wandelaars zonder skipas 140,=. Deze reis is dus inclusief een 4-daagse skipas. Twee dagen voor de Stubaiergletscher (1 e dag vanaf uur) en de 3 e en 4 e dag voor het skigebied Reschenpass (Nauders en Belpiano). Toeslag 1 persoon op 2 pk bedraagt 40,= p.p. Geen toeslag op kleine 1-pk daagse skireis naar het 4-sterren hotel Bärenwirt te Aich (bij Schladming) in Oostenrijk van vrijdagavond 9 januari tot zaterdagmorgen 17 januari Reissom 575,= p.p. bij deelname van 44 t/m 50 reizigers, bij deelname van 36 t/m 42 reizigers 610,= en bij deelname van 30 t/m 35 reizigers 650,=.1-pk toeslag bedraagt 90,=. De reissommen zijn zonder skipas. SKIREIZEN Hiemstra Sport gaat stoppen met de verkoop van wintersportartikelen. Voor het komende seizoen kunt u nu nog voor de laatste maal maximaal profiteren van enorme kortingen op het wintersport-assortiment. In een flyer die Hiemstra Sport t.z.t. zal sturen, kunt u lezen welke extra kortingen voor u van toepassing zijn.

4 SKIREIZEN november reünie-avond Op zaterdagavond 22 november wordt de inmiddels vertrouwde start van het winterseizoen in Scheveningen gemaakt. Op die avond kunt u een heerlijk 4-gangen keuzediner nuttigen op de romantische boulevard van Scheveningen in het sfeervolle restaurant Noordzee Boulevard daagse skireis naar het 4-sterren hotel Andes in Vigo di Fassa in Italië van vrijdagavond 23 januari tot zaterdagochtend 31 januari 2015 en 4. 9-daagse skireis naar het 4-sterren hotel Andes in Vigo di Fassa in Italië van vrijdagavond 6 maart tot zaterdagochtend 14 maart Reissommen voor reis 3 en 4 bedragen 595,= p.p. op een standaardkamer bij 44 t/m 50 reizigers, bij 36 t/m 42 reizigers 630,= en bij 30 t/m 35 reizigers 670=. Indien u een met 2 personen een 2-pk nieuwbouw of gerenoveerde kamer boekt zijn de genoemde reissommen 85,= p.p. hoger. De 1-pk toeslag voor een 1-persoons standaardkamer bedraagt 85,= op genoemde reissommen. Als u als 1 persoon een 2- persoons standaardkamer boekt betaalt u 140,= extra op genoemde reissommen. De reissommen zijn zonder skipas daagse skireis met 4-daagse skipas naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van dinsdagavond 17 maart tot zondagavond 22 maart De reissommen zijn gelijk aan die van reis 1 hierboven daagse skireis naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van donderdagavond 2 april tot maandagavond 6 april Deze reis valt in het paasweekend en wordt aangeboden met volledige skigarantie. Er wordt namelijk 3 dagen (1 e dag v.a uur) geskied op de Stubaiergletscher. De reissommen die gelden voor deze 5-daagse paasreis inclusief 3- daagse skikaart zijn: t/m 5 jr: 170,=(44-50 reizigers), 180,=(36-42 reizigers), 200,=(30-35 reizigers) t/m 9 jr: 230,=(44-50 reizigers), 240,=(36-42 reizigers), 260,=(30-35 reizigers) t/m 12 jr: 270,=(44-50 reizigers), 280,=(36-42 reizigers), 300,=(30-35 reizigers) t/m 14 jr: 330,=(44-50 reizigers), 340,=(36-42 reizigers), 360,=(30-35 reizigers) t/m 18 jr: 345,=(44-50 reizigers), 355,=(36-42 reizigers), 375,=(30-35 reizigers) v.a.19 jr: 365,=(44-50 reizigers), 375,=(36-42 reizigers), 395,=(30-35 reizigers) v.a.65 jr: 350,=(44-50 reizigers), 365,=(36-42 reizigers), 385,=(30-35 reizigers) Toeslag 1 persoon op 2 pk bedraagt 30,= p.p. Geen toeslag op kleine 1-pk.

5 Maecenas Quis Dolor Skireizen Standaard inclusief in iedere reis luxe bus voorzien van slaapstoelen, dubbel glas, video, toilet en bar snelle reis vanuit Rotterdam naar skibestemming en v.v. vervoer van en naar de skipistes met eigen Sepp Ski bus deskundige chauffeurs en reisleiding overnachtingen op basis van halfpension goed ingerichte 2-persoonskamers voorzien van televisie, telefoon met wekinstallatie, bad of douche en toilet en deels met balkon uw kamer ter beschikking vanaf aankomst tot aan het vertrek ontbijt bij aankomst in hotel en diner bij vertrek s avonds uitgebreide ontbijtbuffets en keuzediners met saladebuffets après-ski bar Steuer Autobahn in Duitsland vignetkosten en tolgelden in Oostenrijk en Italië en b.t.w. boekingskosten Extra in het 4-sterren hotel Andes en in het 4-sterren Landhotel Bärenwirt lift kamers voorzien van een safe en een föhn in hotel Andes 4 sauna s, jacuzzi en binnenzwembad in hotel Bärenwirt 4 sauna s Niet inbegrepen reis- en annuleringsverzekering, skipas (wel bij de 6-daagse skireizen), skiles, skihuur en de toeslag voor een 1-persoonskamer

6 De accommodaties Hotel Schwarzer Adler te Pfaffenhofen (internet: Dit is een echt Tirools familiehotel, dat door de centrale ligging bij een groot aantal sneeuwzekere en mooie skigebieden zeer aantrekkelijk is. Goed verzorgde kamers (met douche/bad, toilet en tv) en de altijd perfecte ontbijtbuffets en diners met keuzemenu s en saladebuffets maken de reis tot één groot feest. De reissom is nog immer ouderwets gunstig. In de Adler bar, beneden in het hotel, is de après-ski zo gezellig dat we vaak pas (te) laat aan het diner beginnen. Dit hotel is en blijft een echte aanrader. De 6-daagse Start-skireis in december, de 6- daagse skireis in maart en de 5-daagse skireis in het paasweekend begin april 2015 gaan naar dit eenvoudige maar geliefde hotel. Er is wat betreft de 5/6-daagse reizen naar hotel Schwarzer Adler wel een aanpassing. Door de strenge regels van de Rijtijdenwet kunnen we niet meer s nachts terugreizen. We komen dus niet meer in de ochtend aan in Nederland maar s avonds. Chauffeurs moeten namelijk 24 uur rust hebben gehad alvorens zij mogen terugrijden. Omdat Jan (of ik) ook de laatste skidag de mensen naar de piste moeten rijden is er een extra overnachting nodig. Voor de andere hotels uit het programma geldt dit niet, omdat daar een skibus is die de mensen de laatste dag naar de pistes kan brengen, of zoals in Italië, men in het gebied nabij het hotel kan skiën. Hotel Bärenwirt te Aich in het Ennstal (internet: Het meest culinaire hotel uit het Sepp Ski programma Het hotel kan trots zijn op hun 4-sterren. Het schitterende restaurant (formidabel uitzicht op de bergen), de prachtige Stube, de lift, de sauna s, de mooie receptie, de gezellige Bärenfalle bar en de voortreffelijke skigebieden (één skikaart voor meer dan 800 kilometer skipistes) zullen u nog steeds aangenaam verrassen. Vorig jaar zijn de boekingen naar dit hotel teruggelopen. Voor mij onbegrijpelijk voor zo n geweldig hotel met zijn prachtige skigebieden. Mogelijk was de late datum van deze reis de reden. Nu reizen we weer in de 2e week van januari 2015, maar als er minder deelnemers zijn dan voorheen, moet u rekening houden met een hogere reissom. Hotel Andes in Vigo di Fassa (internet: Het is en blijft in één woord geweldig in de Dolomiti; ieder gebied is een openbaring en sneeuwzeker. Het hotel staat midden in het dorpje, dichtbij de cabinebaan (75 meter). Dit hotel beschikt over compleet ingerichte kamers. Beneden is een prachtige après-skiruimte waar de nodige gezellige uurtjes doorgebracht kunnen worden. De sauna s en een binnenzwembad met jacuzzi maken het aanbod compleet. De menu s zijn veelzijdig en echt Italiaans. Iedere skidag zullen wij weer naar een ander skigebied in de omgeving gaan. U kunt ook nieuwbouw en gerenoveerde kamers boeken in het hotel. Vandaar dat u op het speciale inschrijfformulier van hotel Andes moet aangeven of u een standaardkamer wilt of nieuwbouw en/of gerenoveerde kamer. Uiteraard zijn deze kamers wat duurder dan de standaardkamers, maar ze zijn dan ook extra luxe. De beste sneeuwcondities vindt u in reis 3 eind januari 2015 en de meeste zonuren in reis 4 in de tweede week van maart Er zijn maar een beperkt aantal 1-pk kamers in het hotel ter beschikking. Dus kunt u met een andere reiziger/ster een 2-pk delen dan zult u zekerder zijn dat ik u kan plaatsen in deze altijd zeer geliefde reizen. ACCOMMODATIES Hotels van Sepp Ski

7 Sepp Ski Sponsors Sepp Ski Sponsors Epilennium, huidkliniek te Rotterdam, tel en in Maassluis, tel Kees van Dijk, 2-wielerspecialist te Spijkenisse, tel Hiemstra Sport te Barendrecht, tel Broekhuis Optiek te Barendrecht, tel Tand Prothetisch Centrum (TPC) Grootheem te Dordrecht, tel Uiteraard helpen deze sponsors Sepp Ski de kosten binnen de perken te houden. Maar ook voor u zijn zij het meest waardevol. Epilennium is de kliniek in de regio Rotterdam voor cosmetische en medische behandelingen door huidtherapeuten. Voor behandeling tegen acné, couperose, overbeharing en ontsierende ouderdomsvlekjes is Epilennium het aangewezen adres. Maar ook voor peelings, huidverjonging, endermologie, liftmassage, cellulitis, vetverwijdering zonder operatie, aanmeten van therapeutische kousen en lymfedrainage. Bij medische indicatie is vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. Epilennium is sinds 2007 zeer succesvol met het proteïnedieet, waarmee 4 tot 10 kilo gewichtsafname per maand gegarandeerd wordt. Ook zijn zij leverancier van Avène. Dit zijn producten speciaal voor de verzorging van de (over)gevoelige huid. Epilennium is gevestigd op de Zorgboulevard van het Maasstadziekenhuis te Rotterdam en in Maasluis. Bij Kees en Anneke van Dijk krijgt u als Sepper bij aanschaf van een nieuwe fiets altijd korting. Dus naar Spijkenisse om de verschrikkelijk mooie showroom te bezoeken Bij Hiemstra Sport ontvangt u op de normaal geprijsde sportartikelen het gehele jaar door 15% korting. Bij Broekhuis Optiek zorgt eigenaar Henk dat u voor de wintersportartikelen, zoals zonnebrillen en skibrillen, 10% minder betaalt dan de niet-seppers. Bij aanschaf van een bril ontvangt u 10% korting. Bij Tand Prothetisch Centrum (TPC) Grootheem te Dordrecht kunt u voor totale gebitsverzorging terecht en bent u voor kronen, bruggen en implantaten in goede handen

8 De skibegeleiding De gemotiveerde begeleiders verblijven ook bij ons in het hotel. Zij gaan natuurlijk mee naar alle skigebieden en zijn bijgeschoold in de nieuwste skitechnieken (carvingtechniek). Het grote voordeel van deze manier van begeleiden is, dat zelfs de beginners een ware skisafari mee kunnen maken. De skigroepen bestaan gemiddeld uit 7 deelnemers van hetzelfde skiniveau. Skibegeleiding voor 3 dagen en 5 dagen kost resp. 75,= en 125= p.p. De skibegeleiding kan alleen gegeven worden als voldoende deelnemers van hetzelfde ski-niveau zich hebben aangemeld. Noot: Voor de begeleiding van kinderen die voor het eerst gaan skiën geldt een leeftijdsgrens vanaf 8 jaar (overleg en andere afspraken mogelijk). De verzekeringen Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering met skirisico wilt afsluiten (bankrekening vermelden) Indien u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten, of u heeft wel een annuleringsverzekering afgesloten maar u gaat niet mee om redenen die niet onder de annuleringsvoorwaarden vallen, dan betaalt u een bedrag overeenkomstig de ANVR-regels. Noot: Bij aanvraag van een verzekering dient u uw bankrekening te vermelden. Er wordt dan éénmalig door de verzekeringsmaatschappij de poliskosten van uw bankrekening afgeschreven. Het voordeel is dat u niet behoeft te wachten op een rekening maar direct uw polis ontvangt. Op deze wijze gaat u dus nooit onverzekerd op reis. Huur skimateriaal bij Hiemstra Sport Bij John Hiemstra kunt u goed terecht voor de huur van ski s, skischoenen of snowboards. Vooral voor de reizen naar Oostenrijk is dat belangrijk i.v.m. de tijdswinst in de reizen. In Italië kunt u beter ter plaatse huren. Het inschrijfformulier Het inschrijfformulier is te downloaden. Er is een apart inschrijfformulier voor hotel Andes omdat u daar dient te kiezen voor een standaardkamer of een luxekamer. U hoeft op het inschrijfformulier maar één keer uw adres in te vullen als u met meerdere personen inschrijft. Zijn er bij de inschrijvers deelnemers die elders wonen dan gebruikt u een tweede inschrijfformulier. U blijft uiteraard wel zelf verantwoordelijk voor de juiste invulling van dit formulier. Na ontvangst van uw inschrijfformulier Sepp Ski ontvangt u van mij een bevestiging/nota per met vermelding van reis en voorwaarden waarvoor u heeft ingeschreven. Als er dan iets niet in orde is kunt u nog reageren. Daarna is uw inschrijving definitief. De invulling van het formulier wijst voor zich. U vult het nummer op het formulier in van de reisprogramma. Indien een reis waarop u boekt reeds vol is, dan wordt u zo snel mogelijk door mij benaderd. U kunt dan mogelijk nog een andere reis boeken waarin nog wel plaats is. Onvoldoende deelname Bij onvoldoende deelname wordt de reis door mij uit het programma genomen. De deelnemers zullen voor zover mogelijk alternatieven worden aangeboden. Tenslotte Wilt u een duidelijk anders wintersportreis? Schrijf dan direct in Dat voorkomt teleurstellingen. Mochten er ondanks deze uitgebreide informatie nog vragen zijn, bel of dan gerust. Noot: de prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en verhoging van brandstofprijzen en mogelijke B.T.W.-verhoging in Nederland. Gevers Deynootplein CN Den Haag Tel.:

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Dat kan tijdens één van de Vasa

Nadere informatie

Grangärde Hotel Schaatsarrangement

Grangärde Hotel Schaatsarrangement Grangärde Hotel Schaatsarrangement Compleet arrangement met geveegd en veilig ijs direct voor hoteldeur van Nederlandse familie van Trigt In een wonderschone en ongerepte natuurlijke omgeving kunt u in

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij Beachmasters maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Beachmasters. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking

Nadere informatie

Nooit te oud voor vakantie

Nooit te oud voor vakantie 2013 Nooit te oud voor vakantie Voorwoord Nooit te oud voor Vakantie Voor u ligt de vakantiebrochure 2013 van Allegoeds Vakanties. Wij zijn verheugd u voor het nieuwe jaar weer prachtige vakanties op heerlijke

Nadere informatie

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving!

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Beleving speelt een steeds belangrijkere rol bij de invulling van vakanties. Daarbij kiest de reiziger steeds meer voor belevenissen

Nadere informatie

Klaverjasreizen. Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep oskam.reizen@hccnet.nl. Klaverjasreizen

Klaverjasreizen. Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep oskam.reizen@hccnet.nl. Klaverjasreizen Klaverjasreizen 0252 672727 Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Email: Internet: oskam.reizen@hccnet.nl www.oskamreizen.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij u het klaverjasreizen

Nadere informatie

Z.D.S. wandelreizen. touringcarreizen 2014. ZDS WANDELREIZEN 1 e Stationsstraat 103 2712 HE ZOETERMEER 079-3168395

Z.D.S. wandelreizen. touringcarreizen 2014. ZDS WANDELREIZEN 1 e Stationsstraat 103 2712 HE ZOETERMEER 079-3168395 Z.D.S. wandelreizen touringcarreizen 2014 Parijs Blankenberge Chantonnay Viborg Seefeld Boras Wellingborough Diekirch Brno Fulda ZDS WANDELREIZEN 1 e Stationsstraat 103 2712 HE ZOETERMEER 079-3168395 info@zdstouringcars.nl

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Verzekeringen Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering

Nadere informatie

VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding

VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding Informatie naar aanleiding van uw verzoek Omdat er

Nadere informatie

Reizen & Projecten. Schooljaar 2014-2015. 4 havo & 5 vwo

Reizen & Projecten. Schooljaar 2014-2015. 4 havo & 5 vwo Reizen & Projecten Schooljaar 2014-2015 4 havo & 5 vwo VOORWOORD Net als voorgaande jaren worden er ook dit schooljaar weer REIZEN EN PROJECTEN (R&P) georganiseerd voor de leerlingen van 4 HAVO en 5 VWO.

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

Klein en Groot Genieten

Klein en Groot Genieten Klein en Groot Genieten Je moet nog een keuze maken of je hebt zojuist voor het Kraamzorghotel Noord van GeboorteHotel BV gekozen. Goede keuze! Want in het Kraamzorghotel Noord kan je in alle rust bijkomen

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Alle aandacht

Nadere informatie

Praktische informatie TransAlp Dolomiti

Praktische informatie TransAlp Dolomiti Praktische informatie TransAlp Dolomiti Beste mountainbikeliefhebber, Ontzettend leuk dat je van plan bent om deel te nemen aan de TransAlp Dolomiti 2015. Met dit dokument geven we je verdere informatie

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent OHRA Zorgverzekering 2013 Direct weten waar u aan toe bent Inhoud Direct duidelijkheid over uw zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers.

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers. SNP & Yomads boekingsvoorwaarden & spelregels Versie juni-2015 Beste reiziger, U staat op het punt één van onze reizen te boeken of heeft wellicht net uw boeking aan ons doorgegeven. Wij danken u voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Voorwoord Welkom in de eerste en meest complete gids van Traject Reizen voor een onbezorgde vakantie voor iedereen met psychische beperkingen.

Voorwoord Welkom in de eerste en meest complete gids van Traject Reizen voor een onbezorgde vakantie voor iedereen met psychische beperkingen. Voorwoord Welkom in de eerste en meest complete gids van Traject Reizen voor een onbezorgde vakantie voor iedereen met psychische beperkingen. Voor wie? Traject Reizen biedt een gevarieerd aanbod vakanties,

Nadere informatie

Kosten van uw behandeling

Kosten van uw behandeling Kosten van uw behandeling Eigen risico DBC-zorgproduct Velthuis kliniek Bij Velthuis kliniek kunt u terecht voor behandelingen op het gebied van plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering.

Nadere informatie

Klein en Groot Genieten

Klein en Groot Genieten Klein en Groot Genieten Je moet nog een keuze maken of je hebt zojuist voor het GeboorteHotel Maasstad gekozen. Goede keuze! Want in het GeboorteHotel kun je in alle rust bevallen en daarna lekker bijkomen

Nadere informatie

AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper

AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper SEIZOEN 2015 AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper De CO2 reductie trein Met de AutoSlaap Trein werken we samen aan een beter

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania)

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) 1. Algemeen Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij GOGO maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van GOGO. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. GOGO

Nadere informatie

GSF-wintersportvakanties 2013-2014

GSF-wintersportvakanties 2013-2014 SPORTIEF 3/2013 GSF-wintersportvakanties 2013-2014 Jeugd Gezinnen 2013-2014 SPORTIEF Wintersportvakanties 50-plussers 1 skiën snowboarden langlaufen wandelen sneeuwgewenning Driemaandelijks tijdschrift

Nadere informatie

Praktische informatie TransAlp Tirol

Praktische informatie TransAlp Tirol Praktische informatie TransAlp Tirol Beste mountainbikeliefhebber, Ontzettend leuk dat je van plan bent om deel te nemen aan de TransAlp Tirol 2015. Met dit document geven we je verdere informatie die

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk OHRA Zorgverzekering 2014 Zelf regelen, wel zo makkelijk Inhoud Zelf regelen, wel zo makkelijk 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 9 Wat

Nadere informatie

Zorgspecial. magazine. KORTING bij 3 grote verzekeraars. PAAoRver te stappen. Kruiswerk Achterhoek helpt

Zorgspecial. magazine. KORTING bij 3 grote verzekeraars. PAAoRver te stappen. Kruiswerk Achterhoek helpt Zorgspecial Zorgspecial is een uitgave van Kruiswerk Achterhoek, december 201 magazine Die overstap scheelt me vele euro s per jaar Els Averdonk Collectieve KORTING bij 3 grote verzekeraars Goed verzekerd?

Nadere informatie

100 jaar van der Biesen Van der Biesen Travel 1911-2011 100 jaar geschiedenis:

100 jaar van der Biesen Van der Biesen Travel 1911-2011 100 jaar geschiedenis: 100 jaar van der Biesen JAAR Van der Biesen Travel 1911-2011 100 jaar geschiedenis: Als commercieel bedrijf 100 jaar geschiedenis schrijven is niet iets dat iedere dag voorkomt! Hoe het allemaal zo gekomen

Nadere informatie