25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen"

Transcriptie

1 25-ste winterseizoen Sepp Ski reizen Voorwoord Voor de 25ste keer ga ik de reizen van Sepp Ski organiseren. 25 jaar is absoluut uniek te noemen. Vieren we dat dan nog een beetje? Ja, natuurlijk Op zaterdagavond 22 november wordt de inmiddels vertrouwde start van het winterseizoen in Scheveningen gemaakt. Op die avond kunt u een heerlijk 4- gangen keuzediner nuttigen op de romantische boulevard van Scheveningen in het sfeervolle restaurant Noordzee Boulevard. Dit geweldige diner wordt u aangeboden voor de lustrumprijs van 25 euro p.p. en dat is ook nog inclusief 4 drankjes en bij binnenkomst een borrelhapje. Afgelopen seizoen betaalde u daar nog 35 euro p.p. voor. De 4 drankjes p.p. en de bitterballen worden nu gesponsord door Sepp Ski, Kras Touringcars en restaurant Noordzee Boulevard. Een ieder die wel eens meegeweest is met Sepp Ski of in dit nieuwe seizoen voor het eerst meegaat kan hiervoor inschrijven. Parkeren kunt u gratis op het Zwartepad in Scheveningen. Schrijf u snel in, want als het maximale aantal deelnemers bereikt is, kunt u niet meer profiteren van deze prachtige lustrumaanbieding van Sepp Ski. Zoals u weet zijn de kernwoorden van Sepp Ski duidelijk anders en dat is al 25 jaar zo. Helaas loopt bij sommige uitgebrachte reizen het aantal deelnemers terug. Daardoor bied ik de reizen net als vorig seizoen op een andere manier aan. De reissommen worden bepaald door het aantal deelnemers. Hoe groter het aantal deelnemers hoe gunstiger de reissom. De reizen worden aangeboden vanaf 30 betalende reizigers. Als het aantal deelnemers onder de 30 komt, dan wordt de reis uit het programma geschrapt. Dat geldt dit seizoen inmiddels voor de kerstreis. Maar daarvoor in de plaats is nu de 5-daagse skireis tijdens het paasweekend gekomen. Die reis past o.a. precies voor de schoolgaande jeugd en is heel gunstig geprijsd. De drie categorieën waarin de reissommen worden bepaald zijn gelegen tussen 30 t/m 35 reizigers, 36 t/m 42 reizigers en 44 t/m 50 reizigers. Bij deze laatste categorie wordt met de grootste touringcar van Kras gereden en heeft daardoor de meest gunstige reissommen. Dus werft u ook mee om meer reizigers in de reizen te krijgen dan levert u dat ook voordeel op.

2 Maecenas Quis Dolor Skireizen Zoals u de laatste jaren gewend bent gaat alles via internet en per . Snellere communicatie is het grote voordeel voor een ieder. De reizigers die in het Sepp Ski bestand staan, ontvangen nu uitsluitend nog een aankondiging per dat de reizen weer op de website staan. Alle informatie over de skireizen van komend winterseizoen staan in een flyer die door mijn dochter Manon ontworpen is en die ook te lezen is op de website van Sepp Ski. Het inschrijfformulier kunt u gebruiken om zo snel mogelijk in te schrijven. Indien u een ander adres heeft dan dat wij nu van u gebruiken, wordt u uitdrukkelijk verzocht dit op het inschrijfformulier te vermelden. Alle informatie zal namelijk ook het komende winterseizoen weer via de gaan. Sepp Ski en Hiemstra Sport Barendrecht hebben gezamenlijk besloten om de jaarlijkse Sepp Ski reünie-/koopavond niet meer te organiseren. Bovendien gaat Hiemstra Sport stoppen met de verkoop van wintersportartikelen. Voor het komende seizoen kunt u nu nog voor de laatste maal maximaal profiteren van enorme kortingen op het wintersport-assortiment. In een flyer die Hiemstra Sport t.z.t. zal sturen, kunt u lezen welke extra kortingen voor u van toepassing zijn. Met de waardebon die daarbij gevoegd is, kunt u t/m 31 december a.s. op elk gewenst moment uw wintersportoutfit en skimaterialen aanvullen tegen nog gunstigere prijzen dan die u al gewend was van de Sepp Ski-reünie-/koopavond. Ik wens iedereen een geweldig wintersportseizoen in de 25-ste aflevering van Sepp Ski.

3 De volgende skireizen staan in het programma van Sepp Ski voor het seizoen daagse openings-skireis met 4 daagse skipas naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van dinsdagavond 9 december tot zondagavond 14 december 2014 Reissommen voor zowel reis 1 als reis 5 bedragen 480,= p.p. bij deelname van 44 t/m 50 reizigers, bij deelname van 36 t/m 42 reizigers 495,= en bij deelname van 30 t/m 35 reizigers 525,=. De senioren v.a. 65 jr hebben een korting op de genoemde reissommen van 15,= p.p. en de wandelaars zonder skipas 140,=. Deze reis is dus inclusief een 4-daagse skipas. Twee dagen voor de Stubaiergletscher (1 e dag vanaf uur) en de 3 e en 4 e dag voor het skigebied Reschenpass (Nauders en Belpiano). Toeslag 1 persoon op 2 pk bedraagt 40,= p.p. Geen toeslag op kleine 1-pk daagse skireis naar het 4-sterren hotel Bärenwirt te Aich (bij Schladming) in Oostenrijk van vrijdagavond 9 januari tot zaterdagmorgen 17 januari Reissom 575,= p.p. bij deelname van 44 t/m 50 reizigers, bij deelname van 36 t/m 42 reizigers 610,= en bij deelname van 30 t/m 35 reizigers 650,=.1-pk toeslag bedraagt 90,=. De reissommen zijn zonder skipas. SKIREIZEN Hiemstra Sport gaat stoppen met de verkoop van wintersportartikelen. Voor het komende seizoen kunt u nu nog voor de laatste maal maximaal profiteren van enorme kortingen op het wintersport-assortiment. In een flyer die Hiemstra Sport t.z.t. zal sturen, kunt u lezen welke extra kortingen voor u van toepassing zijn.

4 SKIREIZEN november reünie-avond Op zaterdagavond 22 november wordt de inmiddels vertrouwde start van het winterseizoen in Scheveningen gemaakt. Op die avond kunt u een heerlijk 4-gangen keuzediner nuttigen op de romantische boulevard van Scheveningen in het sfeervolle restaurant Noordzee Boulevard daagse skireis naar het 4-sterren hotel Andes in Vigo di Fassa in Italië van vrijdagavond 23 januari tot zaterdagochtend 31 januari 2015 en 4. 9-daagse skireis naar het 4-sterren hotel Andes in Vigo di Fassa in Italië van vrijdagavond 6 maart tot zaterdagochtend 14 maart Reissommen voor reis 3 en 4 bedragen 595,= p.p. op een standaardkamer bij 44 t/m 50 reizigers, bij 36 t/m 42 reizigers 630,= en bij 30 t/m 35 reizigers 670=. Indien u een met 2 personen een 2-pk nieuwbouw of gerenoveerde kamer boekt zijn de genoemde reissommen 85,= p.p. hoger. De 1-pk toeslag voor een 1-persoons standaardkamer bedraagt 85,= op genoemde reissommen. Als u als 1 persoon een 2- persoons standaardkamer boekt betaalt u 140,= extra op genoemde reissommen. De reissommen zijn zonder skipas daagse skireis met 4-daagse skipas naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van dinsdagavond 17 maart tot zondagavond 22 maart De reissommen zijn gelijk aan die van reis 1 hierboven daagse skireis naar het familiehotel Schwarzer Adler in Pfaffenhofen (bij Seefeld) in Oostenrijk van donderdagavond 2 april tot maandagavond 6 april Deze reis valt in het paasweekend en wordt aangeboden met volledige skigarantie. Er wordt namelijk 3 dagen (1 e dag v.a uur) geskied op de Stubaiergletscher. De reissommen die gelden voor deze 5-daagse paasreis inclusief 3- daagse skikaart zijn: t/m 5 jr: 170,=(44-50 reizigers), 180,=(36-42 reizigers), 200,=(30-35 reizigers) t/m 9 jr: 230,=(44-50 reizigers), 240,=(36-42 reizigers), 260,=(30-35 reizigers) t/m 12 jr: 270,=(44-50 reizigers), 280,=(36-42 reizigers), 300,=(30-35 reizigers) t/m 14 jr: 330,=(44-50 reizigers), 340,=(36-42 reizigers), 360,=(30-35 reizigers) t/m 18 jr: 345,=(44-50 reizigers), 355,=(36-42 reizigers), 375,=(30-35 reizigers) v.a.19 jr: 365,=(44-50 reizigers), 375,=(36-42 reizigers), 395,=(30-35 reizigers) v.a.65 jr: 350,=(44-50 reizigers), 365,=(36-42 reizigers), 385,=(30-35 reizigers) Toeslag 1 persoon op 2 pk bedraagt 30,= p.p. Geen toeslag op kleine 1-pk.

5 Maecenas Quis Dolor Skireizen Standaard inclusief in iedere reis luxe bus voorzien van slaapstoelen, dubbel glas, video, toilet en bar snelle reis vanuit Rotterdam naar skibestemming en v.v. vervoer van en naar de skipistes met eigen Sepp Ski bus deskundige chauffeurs en reisleiding overnachtingen op basis van halfpension goed ingerichte 2-persoonskamers voorzien van televisie, telefoon met wekinstallatie, bad of douche en toilet en deels met balkon uw kamer ter beschikking vanaf aankomst tot aan het vertrek ontbijt bij aankomst in hotel en diner bij vertrek s avonds uitgebreide ontbijtbuffets en keuzediners met saladebuffets après-ski bar Steuer Autobahn in Duitsland vignetkosten en tolgelden in Oostenrijk en Italië en b.t.w. boekingskosten Extra in het 4-sterren hotel Andes en in het 4-sterren Landhotel Bärenwirt lift kamers voorzien van een safe en een föhn in hotel Andes 4 sauna s, jacuzzi en binnenzwembad in hotel Bärenwirt 4 sauna s Niet inbegrepen reis- en annuleringsverzekering, skipas (wel bij de 6-daagse skireizen), skiles, skihuur en de toeslag voor een 1-persoonskamer

6 De accommodaties Hotel Schwarzer Adler te Pfaffenhofen (internet: Dit is een echt Tirools familiehotel, dat door de centrale ligging bij een groot aantal sneeuwzekere en mooie skigebieden zeer aantrekkelijk is. Goed verzorgde kamers (met douche/bad, toilet en tv) en de altijd perfecte ontbijtbuffets en diners met keuzemenu s en saladebuffets maken de reis tot één groot feest. De reissom is nog immer ouderwets gunstig. In de Adler bar, beneden in het hotel, is de après-ski zo gezellig dat we vaak pas (te) laat aan het diner beginnen. Dit hotel is en blijft een echte aanrader. De 6-daagse Start-skireis in december, de 6- daagse skireis in maart en de 5-daagse skireis in het paasweekend begin april 2015 gaan naar dit eenvoudige maar geliefde hotel. Er is wat betreft de 5/6-daagse reizen naar hotel Schwarzer Adler wel een aanpassing. Door de strenge regels van de Rijtijdenwet kunnen we niet meer s nachts terugreizen. We komen dus niet meer in de ochtend aan in Nederland maar s avonds. Chauffeurs moeten namelijk 24 uur rust hebben gehad alvorens zij mogen terugrijden. Omdat Jan (of ik) ook de laatste skidag de mensen naar de piste moeten rijden is er een extra overnachting nodig. Voor de andere hotels uit het programma geldt dit niet, omdat daar een skibus is die de mensen de laatste dag naar de pistes kan brengen, of zoals in Italië, men in het gebied nabij het hotel kan skiën. Hotel Bärenwirt te Aich in het Ennstal (internet: Het meest culinaire hotel uit het Sepp Ski programma Het hotel kan trots zijn op hun 4-sterren. Het schitterende restaurant (formidabel uitzicht op de bergen), de prachtige Stube, de lift, de sauna s, de mooie receptie, de gezellige Bärenfalle bar en de voortreffelijke skigebieden (één skikaart voor meer dan 800 kilometer skipistes) zullen u nog steeds aangenaam verrassen. Vorig jaar zijn de boekingen naar dit hotel teruggelopen. Voor mij onbegrijpelijk voor zo n geweldig hotel met zijn prachtige skigebieden. Mogelijk was de late datum van deze reis de reden. Nu reizen we weer in de 2e week van januari 2015, maar als er minder deelnemers zijn dan voorheen, moet u rekening houden met een hogere reissom. Hotel Andes in Vigo di Fassa (internet: Het is en blijft in één woord geweldig in de Dolomiti; ieder gebied is een openbaring en sneeuwzeker. Het hotel staat midden in het dorpje, dichtbij de cabinebaan (75 meter). Dit hotel beschikt over compleet ingerichte kamers. Beneden is een prachtige après-skiruimte waar de nodige gezellige uurtjes doorgebracht kunnen worden. De sauna s en een binnenzwembad met jacuzzi maken het aanbod compleet. De menu s zijn veelzijdig en echt Italiaans. Iedere skidag zullen wij weer naar een ander skigebied in de omgeving gaan. U kunt ook nieuwbouw en gerenoveerde kamers boeken in het hotel. Vandaar dat u op het speciale inschrijfformulier van hotel Andes moet aangeven of u een standaardkamer wilt of nieuwbouw en/of gerenoveerde kamer. Uiteraard zijn deze kamers wat duurder dan de standaardkamers, maar ze zijn dan ook extra luxe. De beste sneeuwcondities vindt u in reis 3 eind januari 2015 en de meeste zonuren in reis 4 in de tweede week van maart Er zijn maar een beperkt aantal 1-pk kamers in het hotel ter beschikking. Dus kunt u met een andere reiziger/ster een 2-pk delen dan zult u zekerder zijn dat ik u kan plaatsen in deze altijd zeer geliefde reizen. ACCOMMODATIES Hotels van Sepp Ski

7 Sepp Ski Sponsors Sepp Ski Sponsors Epilennium, huidkliniek te Rotterdam, tel en in Maassluis, tel Kees van Dijk, 2-wielerspecialist te Spijkenisse, tel Hiemstra Sport te Barendrecht, tel Broekhuis Optiek te Barendrecht, tel Tand Prothetisch Centrum (TPC) Grootheem te Dordrecht, tel Uiteraard helpen deze sponsors Sepp Ski de kosten binnen de perken te houden. Maar ook voor u zijn zij het meest waardevol. Epilennium is de kliniek in de regio Rotterdam voor cosmetische en medische behandelingen door huidtherapeuten. Voor behandeling tegen acné, couperose, overbeharing en ontsierende ouderdomsvlekjes is Epilennium het aangewezen adres. Maar ook voor peelings, huidverjonging, endermologie, liftmassage, cellulitis, vetverwijdering zonder operatie, aanmeten van therapeutische kousen en lymfedrainage. Bij medische indicatie is vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. Epilennium is sinds 2007 zeer succesvol met het proteïnedieet, waarmee 4 tot 10 kilo gewichtsafname per maand gegarandeerd wordt. Ook zijn zij leverancier van Avène. Dit zijn producten speciaal voor de verzorging van de (over)gevoelige huid. Epilennium is gevestigd op de Zorgboulevard van het Maasstadziekenhuis te Rotterdam en in Maasluis. Bij Kees en Anneke van Dijk krijgt u als Sepper bij aanschaf van een nieuwe fiets altijd korting. Dus naar Spijkenisse om de verschrikkelijk mooie showroom te bezoeken Bij Hiemstra Sport ontvangt u op de normaal geprijsde sportartikelen het gehele jaar door 15% korting. Bij Broekhuis Optiek zorgt eigenaar Henk dat u voor de wintersportartikelen, zoals zonnebrillen en skibrillen, 10% minder betaalt dan de niet-seppers. Bij aanschaf van een bril ontvangt u 10% korting. Bij Tand Prothetisch Centrum (TPC) Grootheem te Dordrecht kunt u voor totale gebitsverzorging terecht en bent u voor kronen, bruggen en implantaten in goede handen

8 De skibegeleiding De gemotiveerde begeleiders verblijven ook bij ons in het hotel. Zij gaan natuurlijk mee naar alle skigebieden en zijn bijgeschoold in de nieuwste skitechnieken (carvingtechniek). Het grote voordeel van deze manier van begeleiden is, dat zelfs de beginners een ware skisafari mee kunnen maken. De skigroepen bestaan gemiddeld uit 7 deelnemers van hetzelfde skiniveau. Skibegeleiding voor 3 dagen en 5 dagen kost resp. 75,= en 125= p.p. De skibegeleiding kan alleen gegeven worden als voldoende deelnemers van hetzelfde ski-niveau zich hebben aangemeld. Noot: Voor de begeleiding van kinderen die voor het eerst gaan skiën geldt een leeftijdsgrens vanaf 8 jaar (overleg en andere afspraken mogelijk). De verzekeringen Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering met skirisico wilt afsluiten (bankrekening vermelden) Indien u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten, of u heeft wel een annuleringsverzekering afgesloten maar u gaat niet mee om redenen die niet onder de annuleringsvoorwaarden vallen, dan betaalt u een bedrag overeenkomstig de ANVR-regels. Noot: Bij aanvraag van een verzekering dient u uw bankrekening te vermelden. Er wordt dan éénmalig door de verzekeringsmaatschappij de poliskosten van uw bankrekening afgeschreven. Het voordeel is dat u niet behoeft te wachten op een rekening maar direct uw polis ontvangt. Op deze wijze gaat u dus nooit onverzekerd op reis. Huur skimateriaal bij Hiemstra Sport Bij John Hiemstra kunt u goed terecht voor de huur van ski s, skischoenen of snowboards. Vooral voor de reizen naar Oostenrijk is dat belangrijk i.v.m. de tijdswinst in de reizen. In Italië kunt u beter ter plaatse huren. Het inschrijfformulier Het inschrijfformulier is te downloaden. Er is een apart inschrijfformulier voor hotel Andes omdat u daar dient te kiezen voor een standaardkamer of een luxekamer. U hoeft op het inschrijfformulier maar één keer uw adres in te vullen als u met meerdere personen inschrijft. Zijn er bij de inschrijvers deelnemers die elders wonen dan gebruikt u een tweede inschrijfformulier. U blijft uiteraard wel zelf verantwoordelijk voor de juiste invulling van dit formulier. Na ontvangst van uw inschrijfformulier Sepp Ski ontvangt u van mij een bevestiging/nota per met vermelding van reis en voorwaarden waarvoor u heeft ingeschreven. Als er dan iets niet in orde is kunt u nog reageren. Daarna is uw inschrijving definitief. De invulling van het formulier wijst voor zich. U vult het nummer op het formulier in van de reisprogramma. Indien een reis waarop u boekt reeds vol is, dan wordt u zo snel mogelijk door mij benaderd. U kunt dan mogelijk nog een andere reis boeken waarin nog wel plaats is. Onvoldoende deelname Bij onvoldoende deelname wordt de reis door mij uit het programma genomen. De deelnemers zullen voor zover mogelijk alternatieven worden aangeboden. Tenslotte Wilt u een duidelijk anders wintersportreis? Schrijf dan direct in Dat voorkomt teleurstellingen. Mochten er ondanks deze uitgebreide informatie nog vragen zijn, bel of dan gerust. Noot: de prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en verhoging van brandstofprijzen en mogelijke B.T.W.-verhoging in Nederland. Gevers Deynootplein CN Den Haag Tel.:

Sepp Ski SEPP SKI. seizoen duidelijk anders!

Sepp Ski SEPP SKI. seizoen duidelijk anders! Sepp Ski seizoen 2016-2017 Voorwoord In augustus is in Scheveningen altijd het vuurwerkfestival. Bij de eerste avond keek ik naar al die prachtige vuurwerkcombinaties die erg mooi uitkwamen op deze heldere

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

SkiSafari Amadé februari 2016

SkiSafari Amadé februari 2016 19-28 februari 2016 Beste skiër, Hartelijk dank voor jouw interesse in deze reis. In dit document lees je alle details (incl. de prijzen) die nodig zijn om de reis te kunnen boeken. Wil je snel iets opzoeken?

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger,

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Aan de ouders/verzorgers van Paucke Aartsen v6c Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Het schooljaar is pas net begonnen, maar

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Voor een ieder wat te doen. skiën, langlaufen, rodelen, wandelen Hotel Latini **** Zell am See Algemeen Hotel

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Golfreis november 2016

Golfreis november 2016 Golfreis november 2016 DE NIEUWE GOLFTRIP STAAT GEPLAND. SCHRIJF JE NU IN! Als onderstaande je bekend voorkomt., dat kan kloppen! We gaan niet snel naar een eerdere bestemming terug, maar deze plek waar

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER 2017 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2017 1 van 9 Programma In november zullen we opnieuw afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

kinderanimatie voorzien. Neem deze folder rustig door en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor bijkomende informatie of eventuele vragen.

kinderanimatie voorzien. Neem deze folder rustig door en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor bijkomende informatie of eventuele vragen. SKI MEETJESLAND 2010 2011 SPORTDIENST KAPRIJKE - WAARSCHOOT - ZOMERGEM Ski Meetjesland Interessante informatie: Sportdienst Kaprijke: 09 376 82 20 Sportdienst Waarschoot: 09 250 59 35 Sportdienst Zomergem:

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Hotel Kohlerhof is een vrij luxe hotel met vele faciliteiten. Het bestaat uit

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Italie, Dolomieten, Selva, Plan de Gralba.

Italie, Dolomieten, Selva, Plan de Gralba. Italie, Dolomieten, Selva, Plan de Gralba. Van 08 tot en met 15 maart 2014 Dolomiti Superski Toppunt van genieten! Skiën in Italië: het kan echt en hoe! In de Dolomieten, aan de zuidkant van de Alpen,

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER 2016 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2016 1 van 9 Programma In november zullen wij afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 Kufstein is de toegangspoort tot de regio Wilder Kaiser Brixental, met het grootste skigebied in Oostenrijk. Een ideaal gebied voor de ervaren skiër en snowboarder.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 15-24 januari 2016

SkiSafari Dolomiti 15-24 januari 2016 SkiSafari Dolomiti 15-24 januari 2016 Beste Wintersportvrienden- en vriendinnen, Voor de winter van 2016 willen wij de SkiSafari Dolomiti aanbieden. In 2010 en 2011 zijn we hier ook al geweest. Er zijn

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Dat kan tijdens één van de Vasa

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014 22 februari - 01 maart 2014 Voorjaarsvakantie 2014 Vechtdal College Wintersportvakantiereis WINTERSPORTREIS V ECHTDAL COLLEGE Informatie: Rob Kaptein Gramsbergerweg 29 7772 CT Hardenberg 06 22487925 r.kaptein@vechtdalcollege.nl

Nadere informatie

Sneeuwklassen. Drie Wommelgemse Scholen. 20 februari februari 2016

Sneeuwklassen. Drie Wommelgemse Scholen. 20 februari februari 2016 Sneeuwklassen Drie Wommelgemse Scholen 20 februari 2016 27 februari 2016 Italië Provincie Trentino Alto Adige Trentino Alto Adige Folgaria Lavarone 25 km van Trento stad Trento Lavarone Reisorganisatie

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti januari 2016

SkiSafari Dolomiti januari 2016 15-24 januari 2016 Beste skiër, Hartelijk dank voor jouw interesse in deze reis. In dit document lees je alle details (incl. de prijzen) die nodig zijn om de reis te kunnen boeken. Wil je snel iets opzoeken?

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

Ski- / Snowboardkamp 2017!

Ski- / Snowboardkamp 2017! Ski- / Snowboardkamp 2017! Leerjaar 2, 3 en 4! Ski- / Snowboardkamp: 23 t/m 28 februari 2017 Informatieboekje (met inschrijfinstructies) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In leerjaar 2, 3 en 4

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Graag nemen wij u mee naar winter 2015/2016. Een winter waarin wij uw groep opnieuw de mogelijkheid bieden zéér voordelig, veilig en strak georganiseerd een dag (of meerdere dagen)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR

EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE BUSREIS FLACHAU / SALZBURGER SPORTWELT AMADE / OOSTENRIJK PER LUXE OAD TOURINGCAR OAD REIZEN B.V. BURG. V.D. BORCHSTRAAT 2, POSTBUS 20, 7450 AA HOLTEN, NEDERLAND GROEPSREIZEN: TEL.: 0548-377770 FAX: 0548-377966 E-MAIL: GROEPSREIZEN@OAD.NL EXCLUSIEVE LEDENAANBIEDING KNBLO-NL 5- DAAGSE

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

Reisinformatie en prijzen

Reisinformatie en prijzen Reisinformatie en prijzen Ski reizen (maatwerk vanaf 10 personen) jan, mrt SkiSafari Amadé - Oostenrijk * Beste skiër, Hartelijk dank voor je interesse in deze reis. In dit document lees je alle details

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Beleef het heerlijke Lentegevoel...

Beleef het heerlijke Lentegevoel... Beleef het heerlijke Lentegevoel... 4 dagen v.a. 139, 50 per persoon VOORJAARSPOST 2011 HOTEL HET JAGERSHOF NUNSPEET OP DE VELUWE W elkom De dagen worden alweer wat langer en na een lange, winterse periode

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012 Voorproefje Op zaterdag 24 november 2012 opent het skigebied van Val Thorens. Sinds jaar en dag vieren wij in het weekend na de opening het begin van een nieuw wintersportseizoen met het zogenaamde Voorproefje.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro

SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE SKI(SH)MANIA- REIS 2018 859,- euro Ski(sh)mania is een superrrrrrrrrrrrrgezellige groepsreis voor een gemêleerd gezelschap. Al meer dan 25 jaar een beproefd totaalconcept.

Nadere informatie

ZILLERTAL MAYRHOFEN. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro basisprijs

ZILLERTAL MAYRHOFEN. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro basisprijs ZILLERTAL MAYRHOFEN SKIGEBIED ZILLERTAL SUPERSKI INCL GLETSJER SKI(SH)MANIA- REIS 2017 769,- euro basisprijs Ski(sh)mania is een superrrrrrrrrrrrrgezellige groepsreis voor een gemêleerd gezelschap. Al

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Reisinformatie. SkiSafari Salzburg Tirol

Reisinformatie. SkiSafari Salzburg Tirol Reisinformatie 1.1 SkiSafari Salzburg Tirol Ski reizen 24/01/14-02/02/14 SkiSafari Salzburg-Tirol - Oostenrijk * 07/03/14-16/03/14 SkiSafari Salzburg-Tirol - Oostenrijk * Beste lezer, U hebt interesse

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Axamer Lizum. Bad Gastein

Axamer Lizum. Bad Gastein Axamer Lizum Hotel Olympia** Dit gezellige 2 sterren hotel ligt op 1600 meter hoogte en direct aan de piste in het skigebied Axamer Lizum. Hotel Neuwirt*** Uitstekend 3 sterren hotel dat midden in het

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Reisinformatie Maatwerk

Reisinformatie Maatwerk Reisinformatie Maatwerk SkiSafari Amadé SkiSafari Maatwerk (vanaf 10 personen) jan, mrt SkiSafari Amadé Oostenrijk * Beste lezer, U hebt interesse in onze Amadé SkiSafari vanuit Werfenweng. Deze Reisinformatie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 3 en 4 locatie Wielingen (@vmbo/m@vo) Vlissingen, 30 september 2016 Betreft: Buitenlandse schoolreizen 2017 Kenmerk: 2016/59/3.1/STG/WST Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie