SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES"

Transcriptie

1 SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthoun? Aan welke maandtip moeten we aandacht besten? U komt het allemaal te weten. OKTOBER Beste ours September was een maand vol zon en vuur. Het enthousiasme straal van iereen die bij school betrokken is. Zo konn kinren reeds genieten van tal van activiteiten. De perenpluk met onze berenconfituur was voor leerlingen van 3 en 4 een voltreffer. Tijns schoolreis in het Kakelend kippenmuseum te Beitem keken onze kleuters met grote ogen naar alle dieren en hoe ze er verzorgd worn. Zelf dieren voeren was dan ook een voltreffer. Ontkken van het domein het Patershol in Beernem was voor leerlingen van 2 en 3 graad een openbaring. De Strapdag was dan weer een leerrijke en beweegvolle dag voor alle kinren van onze school. De diverse sportactiviteiten in september mogen we een succes noemen. Vandaar ook een dankjewel en een dikke proficiat aan alle elnemers van Jim Beuselinck wedstrijd, Berenloop en het voetbaltornooi voor leerlingen van het zes leerjaar. En nu op naar herfstmaand oktober. Een maand waar ons alweer veel te wachten staat. Vele groeten Het schoolteam van Drie Beertjes DATA OM TE ONTHOUDEN - Donrdag 23 oktober: ourcontact lagere school (L1 tot en met L6) Zaterdag 25 oktober: Halloweentocht (georganiseerd door het ourcomité) Maandag 27 oktober tot en met zondag 2 november: herfstvakantie Maandag 10 november: Pedagogische studiedag Maandag 22 cember tot en met zondag 4 januari: kerstvakantie Maandag 16 februari tot en met zondag 22 februari: krokusvakantie Maandag 6 april tot en met zondag 19 april: paasvakantie Zondag 10 mei 2015: Eerste communie (H. Moer Godskerk Beernem) Woensdag 13 mei tot en met zondag 17 mei: facultatieve vrije dag + O.L.H. Hemelvaart + brugdag Zondag 24 mei 2015: H.Vormsel (H. Moer Godskerk Beernem) Maandag 25 mei tot en met woensdag 27 mei: Pinkstermaandag en 2 vrije dagen Maandag 15 juni 2015 tot vrijdag 19 juni 2015: Bosklassen voor leerlingen van het 3, 4, 5 en 6

2 - Woensdag 1 juli: start van grote vakantie (data in het vet zijn toevoegingen aan kalenr) NIEUWS UIT DE KLEUTERKLASSEN Nog maar een maand voorbij en kleuters gingen al twee keer op uitstap. Op vrijdag 19 september gingen we een eerste keer op pad. Naar aanleiding van jaarlijkse Strapdag ren we met schoolbus richting Oostkamp. De mama van Maité en Xanr kon voor ons een bezoekje regelen aan het politiekantoor waar ze werkt. Na een vrienlijke ontvangst door agent Marc mochten we mee binnen in het politiekantoor. Niet elke ur kan zomaar open. daar heb je een speciale kaart, een badge, voor nodig. Eerst gingen we een kijkje nemen in het bureau waar een meneer werkt die telefoons met oproepen beantwoordt, radio bemant en alles volgt op computer. In het bureel ernaast waren mama van Maité en Xanr en nog een mevrouw bezig met computerwerk. Bij elke anre stoel ging een blauwe politiejas. Dat zoun dus wel computers van agenten zijn. Op een scherm konn we auto s zien passeren die camera in Wingense Steenweg voorbij rijn. We zagen ook een knaloranje helm liggen op één van tafels. Die moet wel van een agent zijn die met een motor rijdt. Het volgen wat we te zien kregen waren cellen 1 en 2. Niet meer dan een matras, een toilet en een drankkraantje is aanwezig. Kindjes die durfn, mochten met juf Ellen of juf Isabel mee in een cel. Juf Kaatje bleef buiten met kindjes die het een beetje eng vonn. Daarna ging ur voor 10 seconn dicht. Agent Marc had ons opdracht gegeven om hardop te tellen tot 10. En gelukkig mochten we allemaal weer naar buiten. De trap op naar boven, want daar stond ons een verrassing te wachten. Een agent met speurhond ging ons laten zien hoe goed ze wel kunnen samenwerken. In tas van agent Marc werd een buisje verstopt met een verbon midl. De speurhond wacht terwijl in een lokaal ernaast. De agent draagt een handschoen om geen sporen na te laten. Meteen bij terugkomst begint hond te speuren. Door te ruiken vindt hij al snel wat hij moet zoeken. Met een korte blaf laat hij merken dat hij iets gevonn is. Achteraf mogen alle kleuters die lieve hond ook nog even aaien. Tijd voor wat actie. Telkens mogen zes kleuters samen met een juf plaatsnemen in een combi. Zes agenten staan klaar, sommige zelfs met een kogelvrije vest aan, om met ons een ritje

3 te maken op parking. De zwaailichten brandn en sirenes loein. Dat was fijn om te beleven. De tijd ging snel en als afsluiter vertel agent Marc nog over alle spullen, pepperspray, kogels, het pistool, wapenstok, die aan zijn broeksriem vasthangen. Juf Ellen moest even in handboeien, maar gelukkig mocht ze ook weer met ons mee en hoef ze niet naar cel. Bedankt agenten van Het Houtsche afling Oostkamp voor vele ervaringen en belevingen. Meer foto s zijn te vinn op https://plus.google.com/u/0/ /posts.

4 NIEUWS UIT HET EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR Onr een stralen zon n we ook dit jaar terug mee aan jaarlijkse strapdag op vrijdag 19 september. Heel wat kinren, mama s, papa s, oma s, opa s, juffen, kwamen al stappend of trappend naar school. Als opwarming zongen leerlingen van juf Ann en meester Dave samen het mooie straplied. Ook wern alle spieren losgeschud door het leuke strapdansje erbij. Daarna werd samen met Zeppe en Ziki (onze verkeersvrienn) een grote wanling gemaakt. We vielen goed op met ons fluohesje! Maar wat was het warm zeg! Na het stappen was het tijd voor een korte pauze. Mmm, wat smaakten ons drankje en stukje fruit of koekje heerlijk na al die inspanning! Na middag was het tijd om te trappen! Trots haaln kinren hun fiets uit het fietsenrek. Er werd druk geoefend op grote speelplaats.

5 NIEUWS UIT HET DERDE EN VIERDE LEERJAAR De eerste maand van het nieuwe schooljaar is bijna voorbij en we hebben al heel wat mogen beleven. Op vrijdag 19 september was er op school Strapdag! Lekker trappen en stappen. Met kinren van mijn klas heb ik een verkeerswanling gemaakt en leren oversteken op plaatsen met zebrapad en plaatsen zonr zebrapad. Bij onze laatste oversteek mochten leerlingen per twee "alleen" oversteken in onze drukke Parkstraat. Bij sommige leerlingen zag ik gezichtjes verbleken, MAAR iereen heeft dat prima gedaan. Voor middag n we een toffe verkeersquiz. De namen van verschillen groepjes waren heel vindingrijk En in namiddag was er op onze speelplaats een 'gigantisch' fietsparcour! Een heel geslaag Strapdag! Op dinsdag 23 september zijn we naar Veldzichthoeve (dagopvanghuis voor mensen met een beperking) mogen gaan voor een workshop met klei. De resultaten volgen binnen 2 weken (alles moet nog gebakken worn). De foto's van Strapdag en workshop kan je vinn bij foto's album en 3. Dit alles staat op onze blog:

6 NIEUWS UIT HET VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR Een zonnige start Het mooie weer van maand september zorg ervoor dat we een aantal boeien en leuke activiteiten buiten konn onrnemen. Zo moesten leerlingen voor les wiskun in groepjes allerlei meetopdrachten uitvoeren op het schooldomein. Er werd ook getekend, gemeten en gerekend om oppervlakte van vierhoeken te bepalen. Tijns strapdag werd er s ochtends geoefend op het verkeersparcours in Bargelaan. Dit gebeur onr skundige leiding van ferale politie. Sarah Vermeersch uit het 6 leerjaar kon het langst foutloos rondrijn op het parcours en mocht daardoor zaterdag 27 september elnemen aan grote finale tijns verkeerhappening in Zelgem. Proficiat Sarah!! In namiddag maakten we een fietstochtje langs een aantal geken verkeersknelpunten in schoolomgeving, met als afsluiter voor durvers een ritje op het bmx-parcours aan sporthal Drogenbrood. In bibliotheek liep ganse maand september tentoonstelling Ten oorlog. In groepjes losten leeerlingen van 4, 5 en 6 enkele quizvragen op. Het Patershof in Beernem wil z n mooie park nog aantrekkelijker maken voor mensen uit buurt en schakel daarom scholen in om bij kinren van 2 en 3 graad te polsen naar ieën. Na een wanling in het park, staken leerlingen koppen bij elkaar. Met een schat aan ieën werkten ze plannen verr uit: blote-voeten-pad, boomhut, kruintuin, honnwei, fit-o-meter, insectenhotel, petanquebaan, er was voor elk wat wils. Op 3 oktober is er een open-park dag van 15 tot 20u. ook werkjes van onze leerlingen zijn er te bewonren. Meer informatie over dit buurtevenement kun je vinn op Wie graag avonturen van het 5 en 6 leerjaar volgt, kan dit doen door te surfen naar onze klasblog. In rechterkolom staan links naar online foto-albums. Het eerste album van dit schooljaar is a. veel plezier!!

7

8 DE SPORTIEVE DRIE BEERTJES Sportactiviteiten september : Op woensdagnamiddag 17 september namen we el met één jongensploeg aan het IGOS minivoetbaltornooi te Oostkamp. Dit tornooi vond plaats op buitenvoetbalveln van Valkaart. Vijf jongens (Elias, Lars, Noah, Lucca en Milan) uit het vijf en zes leerjaar hadn zich op school goed voorbereid op dit tornooi! We konn ook nog rekenen op twee reservespelers : Zéno en Milan. Bjorn ( papa van Lucca uit het zes leerjaar) zorg voor hele mooie voetbal t- shirts met het 3 beertjeslogo erop en ook voor blauwe voetbalkousen voor alle spelers. De kinren zagen er fantastisch uit in hun voetbaloutfit! Een super dank je wel hiervoor!!! Onr een stralen zon zette onze ploeg hun beste beentje voor! Er waren ook héél wat supporters aanwezig : mama s, papa s, juffen, om kinren aan te moedigen! Ook Fernand (een oud-leerkracht) was van partij! Er wern vier voorrons gespeeld van telkens 8 minuten. Hieronr ziet u uitslagen hiervan : De Drie Beertjes Zelgem De Leeuw : 1 2 De Drie Beertjes De Notelaar (Oelem) : 4 0 De Drie Beertjes De Sprong (Oostkamp) : 0 2 Basisschool Sint-Joris De Drie Beertjes : 0 1 Kortom : twee wedstrijn gewonnen, twee verloren Daar waren we best wel tevren mee! Juf Katlijn maakte heel wat mooie foto s van ze super toffe (bloedhete) namiddag!!!

9 Op zondag 28 september was het verzamelen geblazen aan het stadhuis van Beernem voor jaarlijkse Berenloop. Ook onze school was weer aanwezig. Met onze blauwe t-shirts aan en enthousiaste supporters aan zijlijn zetten sportievelingen hun beste beentje voor. Alle elnemers hebben flink hun best gedaan en kwamen allemaal met een medaille en ene leuk extraatje thuis. Een dikke proficiat aan onze sportievelingen!

10 HIEP HIEP HOERA VOOR DE JARIGEN 1 september: Luca Lamelyn (L6) 4 september: Gisèle Deneire (L3) 7 september: Zéno Stassin (L2) 12 september: Nand Denolf (L3) 13 september: Kobe Van Peteghem (K1) 15 september: Anaïs Houvenaeghel (K3) 18 september: Anisa Israilova (L3) 22 september: Xanr De Lannoit (K1) 25 september: Binta Diallo Fatoumata (K1) 30 september: Anosh Amiri (K3) 1 oktober: Arbi Israilov (L3) 4 oktober: Maite De Lannoit (K3) 5 oktober: Lore Vermeersch (L5) 7 oktober: Chloë Meire (K1) 7 oktober: Bo Mortelez (L1) 10 oktober: Rayn De Vreese (K1) 11 oktober: Klara De Visschere (K2) 11 oktober: Emma Vanhoutte (K1) 14 oktober: Vivien Vöröstmarty (K1) 19 oktober: Joren Verbeure (L2) 20 oktober: Loorke Vermoortele (L5) 20 oktober: Lopke Vermoortele (L5) 23 oktober: Jasper Brouckaert (L2) 25 oktober: Kyano De Weerdt (K1) 26 oktober: Dewi De Vreese (L2) Een dikke proficiat van ons allen!

11 MAANDTIP OKTOBER Dat heb jij super gedaan! Maandtip: Ik moedig een anr aan. Dit kan door elkaar een schourklopje te geven -

Nieuwsbrief: september 2014!

Nieuwsbrief: september 2014! Nieuwsbrief: september 2014! www.vrijebasisschoollanden.be datum nieuwsbrief september 2014 Vrije basisschool Sint-Gertrudis + vestigingen Veiligheid aan de schoolpoorten! Denk eraan dat je steeds de veiligheidsvergrendeling

Nadere informatie

Schooltrommel. Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers. Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen.

Schooltrommel. Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers. Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen. Schooltrommel Beste kinderen, ouders, leerkrachten en andere lezers Het tweede trimester van ons schooljaar is voorbij gevlogen. Paasvakantie April 2015 Na een zeer zonnig en geslaagd schoolfeest in maart,

Nadere informatie

belhamel decem ber 2 0 14 Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden...

belhamel decem ber 2 0 14 Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden... decem ber 2 0 14 enkele leuke kiekjes van onze leerlingen... de belhamel Blub blub blub... Waar? Daar is zwarte piet! Herfstmummie ;-) Echte fotomodellen! Beste vrienden... Lekker gezond! Lekkere frietjes!

Nadere informatie

Juni 2014. Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be

Juni 2014. Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be Juni 2014 Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Schooljaar2013-2014 www.wongrago.be Beste ouders, Om het schooljaar af te sluiten, laten we jullie nog eens mee achterom kijken in deze schoolkrant. Vanaf

Nadere informatie

t Is Pasen, de winter is voorbij

t Is Pasen, de winter is voorbij t Is Pasen, de winter is voorbij t Is Pasen, t is Pasen! Er zijn weer jonge katjes en de vogels zingen blij. De zon schijnt in mijn snoet. Het kriebelt in mijn benen en het tintelt in mijn bloed. t Is

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan.

Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er weer veel gedaan. Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl Weekkrant 07-11-2014 Voorwoord: Wat was het weer een gezellige week op Het Spectrum en wat is er

Nadere informatie

»bijlage: menu voor de maand januari...(p. 31) Schoolkrant Stedelijke Basisschool Beveren-Leie

»bijlage: menu voor de maand januari...(p. 31) Schoolkrant Stedelijke Basisschool Beveren-Leie In dit nummer:»1. woord van de directeur...(p. 2)»2. activiteitenkalender januari/februari 2013...(p. 3)»3. personalia en mededelingen...(p. 4)»4. de slag om de Treffer...(p. 6)»5. samen met de spelers

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

GBS-GAZET. Voorwoord. GBS Nazareth Drapstraat 78 09/ 385 48 28 GBS Eke Steenweg 132 09/ 385 59 08. In dit nummer: Interessante informatie: Voorwoord

GBS-GAZET. Voorwoord. GBS Nazareth Drapstraat 78 09/ 385 48 28 GBS Eke Steenweg 132 09/ 385 59 08. In dit nummer: Interessante informatie: Voorwoord Schoolkrant GBS Nazareth/Eke Jaargang 3 nr. 1 Verschijnt 4 keer per jaar Voorwoord Beste ouders, Hier is de nieuwste, maar tegelijkertijd ook weer de laatste GBS gazet van 2010. Een nieuw jaar staat alweer

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL Datum W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL WEEKBRIEF 35-22 mei 2015 Omschrijving A G E N D A Maandag 25 mei Tweede pinksterdag Vanaf 26 mei Cito groep 2-7 Woensdag 27 mei Groep 5 naar boerderij Zorgvrij:

Nadere informatie

www.detandem.net (*)

www.detandem.net (*) Schoolkrant van Vrije Basisschool De Tandem Sint-Benedictusstraat 14a 2640 Mortsel telefoon: 03 440 51 19 fax: 03 449 78 89 e-mail: directie@detandem.net website: www.detandem.net Verschijnt 5 maal per

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school:

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Groep 1/2b: Lendo Martina Jimenez Groep 6: Kevin den Braber 1 Wat gebeurt

Nadere informatie

Den Babbelaar. De avonturen van Sam en Fee. Wat kan ik lezen in deze babbelaar? Hallo iedereen!

Den Babbelaar. De avonturen van Sam en Fee. Wat kan ik lezen in deze babbelaar? Hallo iedereen! Den Babbelaar jaargang 8 nummer 2 Wintereditie 2013 Bubao Het Laar Zuidlaan 34, 9200 Dendermonde De avonturen van Sam en Fee Hallo iedereen! Weten jullie nog dat in de maand november het thema speelgoed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015. Hoi kinderen, ouders en sympathisanten

Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015. Hoi kinderen, ouders en sympathisanten Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2014-2015 09 01 2015 Hoi kinderen, ouders en sympathisanten In de kerstvakantie, en ook nog daarna, worden traditiegetrouw heel wat wensen gegeven aan elkaar. De mooiste wensen,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

t steltje U merkt het, we zitten weer helemaal in het freinetritme! Dus aan allen: een boeiend, creatief en leerrijk schooljaar toegewenst

t steltje U merkt het, we zitten weer helemaal in het freinetritme! Dus aan allen: een boeiend, creatief en leerrijk schooljaar toegewenst t steltje freinetschool dilsen-stokkem jaargang 4 nummer 1 september 2011 Twee maanden vakantie, de eerste weken deed het deugd, maar na een tijdje begon het bij het team toch weer te kriebelen en voelden

Nadere informatie

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

Brief van de week. Ecrin Sengül van de Paddenstoelen

Brief van de week. Ecrin Sengül van de Paddenstoelen Brief van de week Agenda 21 mei 2015 nummer 29 datum: agenda: jarigen van de week: donderdag 21 mei Viering van de Vliegende Draakjes en de Piramide 14.15 uur vrijdag 22 mei Groep 5 naar het Bewaarde Land

Nadere informatie

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!!

Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Heerlijk: We hebben weer een school met telefoon en internet!! Problemen met telefoon en internet opgelost! De school heeft, zoals u wellicht weet, enkele dagen zonder telefoon- en internetverbinding gezeten.

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes

buitenschoolse opvang het Scheepsruim & peutergroep de Schippertjes De boeiende beroepenzomer De zomervakantie van 2013 stond in het teken van beroepen. Iedere week werd een ander beroep uitgelicht. De eerste week begonnen we met het thema politie. Een echte agent heeft

Nadere informatie

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!!

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!! Annie M.G. Lispeltuut Nieuwsbrief v an de Annie M.G. Schmidtschool Editie Van Hoornbeekstraat 34. Van de directie Zomerfeest Op beide scholen wordt er achter de schermen door ouders en teamleden kei hard

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk Beste ouders, verzorgers, De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. In deze nieuwsbrief kunt u volop de belevenissen van de kinderen van de afgelopen periode lezen. Zo kijken we terug naar een succesvolle

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

TroeF NovembeR 14. Ook op internet : www.gilodekaart.be

TroeF NovembeR 14. Ook op internet : www.gilodekaart.be TroeF NovembeR 14 Er kwamen op de dag van de jeugdbeweging dit jaar veel kinderen in uniform naar de school. Dat doet ons deugd, want kinderen moeten vooral veel spelen en als het kan samen in groep. Ook

Nadere informatie