November 2013 Editie 415 NOVEMBER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "November 2013 Editie 415 NOVEMBER"

Transcriptie

1 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak Werchter 0478/ November 2013 Editie 415 NOVEMBER Het regent en het is november Weer keert het najaar en belaagt Het hart, dat droef, maar steeds gewender, Zijn heimelijke pijnen draagt. En in de kamer, waar gelaten Het daaglijks leven wordt verricht, schijnt uit de troosteloze straten Een ongekleurd namiddaglicht. De jaren gaan zoals zij gingen, Er is allengs geen onderscheid Meer tussen dove herinneringen En wat geleefd wordt en verbeid. Verloren zijn de prille wegen Om te ontkomen aan de tijd; Altijd november, altijd regen, Altijd dit lege hart, altijd. J.C. Bloem Hij ontving de volgende literaire prijzen: Constantijn Huygensprijs (1949) P.C. Hooftprijs (1952) Prijs der Nederlandse Letteren (1965)

2

3 Verslag Avonturenweekend van 20 tot 22 september 2013 U kent ons, commercieel ingesteld als we zijn en op algemene aanvraag organiseren we graag opnieuw een activiteit die succes kent. Vandaar dat er ook dit jaar een avonturenweekend doorging in de Kluis in Sint-Joris-Weert. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Organisatorisch zijn ze bij de scouts niet zo sterk als wij, bij de KWB in Werchter en er was sprake van dubbele boekingen. De blokhut die we vorig jaar al gereserveerd hadden, bleek niet beschikbaar. Maar de goede mensen van de Kluis stelden in ruil wel 4 terreinen voor, met treinwagon! Dat lieten we niet liggen Zo n weekendje kamperen heeft wel één voorwaarde: mooi weer. Het hoeft geen 30 meer te zijn, maar een hele dag In de regen, dat ziet niemand echt zitten. Gelukkig is onze weerradar nog steeds ok, en stond er ook nu weer droog najaarsweer op het programma. Werchter liep weer leeg, die vrijdag 20 september, want meer dan 30 KWB-ers namen deel aan het weekend. Een weekend dat trouwens met echt avontuur begon, aangezien er fritten op het menu stonden voor de dapperen die alles klaarmaakten voor een fijn weekend. En die treinwagon kwam al goed van pas, als ingerichte keuken en slaapplaats. 2 voor de prijs van 1.

4 Ook best avontuurlijk was het opstellen van de tenten. Maar het mag duidelijk zijn dat de meesten ondertussen toch wat meer comfort wensen, en er hier en daar al caravans en campingcars verschenen, in plaats van tenten. En sommige tenten zetten zichzelf als het ware recht ook. Ook in het kampeerwezen gaat de technologie er met rassenschreden op vooruit. Er was toch nog wel wat avontuur aanwezig, die avond. Om de toiletten te bereiken, moest er een hele expeditie door het bos ondernomen worden. Zo was het spannend om te zien of iedereen wel veilig terugkwam van een bezoekje aan de pot. En hoeft het gezegd dat de avond een gezellig samenzijn was rond het kampvuur, met vele oude en nieuwe verhalen? U weet vast wel wat we bedoelen.

5 Dag 2 dan, met een traditioneel avonturenweekendontbijt: spek met eieren! En natuurlijk wat actie: een bosspel, waarbij de deelnemers in groepjes om ter snelst een parcours moesten afleggen, waarbij in het bos moest gezocht worden welk parcours het precies was. Competiviteit troef, maar zijn we niet allemaal een beetje winnaars? Al even traditioneel op een weekend zijn de frikandellen met krieken als middagmaal. Daarna was het aan de kinderen om naar het speelbos te gaan. Een hele wandeling, met onderweg allerlei avontuurlijke activiteiten voor de jonge jongeren en de iets oudere jongeren.

6 Verslag Herfstwandeling 9 november 2013 LANGS DE NINGLINSPO- EN DE CHEFNA-BEEK Niet op de traditionele 11e november maar zaterdag 9 november trokken we met 19 goedgemutste wandelaars richting Ardennen. Ondanks de bakken regen die we de dagen voordien te slikken kregen was het droog die morgen! Meer nog we kregen zowaar de zon in de ogen als we richting Luik reden. Na een voorspoedige rit kwamen we aan in Remoucamps waar we het etablissement Le chaval Blanc binnenstapten. Een stevig ontbijt stond voor ons klaar. Enige tijd later en wat calorieën rijker reden we met de bus tot op de parking in Sedoz, de plaats waar de Ninglinspo uitmond in de Amblève. Iedereen maakte zich klaar voor de stevige trip langs twee rivieren: Ninglinspo en de Chefna.

7 De overvloedige regen maakte de valleisprookjesachtig met verschillende echte watervallen en beekjes alom. Ondertussen priemde de herfstzon door de kleurige bladeren aan de bomen. Op de hoogvlakte waaide een frisse wind, maar spoedig begonnen we de afdaling langs de Chefna en uiteindelijk bereikten we de Amblève. Enkele kilometers verder bereikten we de parking terug. Na wat omkleden reden we terug naar Remouchamps waar we in hetzelfde etablissement genoten van wat gezelligheid en enkele stevige pinten of zalige pannenkoeken met koffie. Een beetje moe, maar zeker tevreden werden we door chauffeur Pol veilig naar huis gebracht. Tot een volgende keer!

8 Tap ter gelegenheid van de Quiz op 15 november 2013 Naar jaarlijkse gewoonte zal KWB-Werchter de tap verzekeren ter gelegenheid van de Quiz op vrijdag 15 november. De volledige opbrengst gaat zoals altijd naar de 11/11/11 actie van Groot Rotselaar. Deze editie gaat door in de refter van de Gemeentelijke Basisschool Den Drempel in Werchter (Sint Jansstraat 82) Iedereen is welkom, maar de inschrijvingen zijn al afgesloten; supporteren en iets komen drinken kan nog wel! Sinterklaasfeest op 1 december 2013 Het is alweer bijna zover: begin december komt Sinterlaas met zijn gevolg naar onze contreien afgezakt. Alle kinderen van Werchter en ook alle kinderen van onze leden buiten Werchter zijn van harte welkom! De inschrijvingsbrief kan je vinden achter in dit KaWeeBeetje. Inschrijvingen samen met een mooie tekening is te deponeren in de brievenbus van Sinterklaas aan het OCMW op het Werchterplein nr 23 en dit voor 25 november ten laatste. Niet wachten dus en inschrijven!

9 Ledenfeest 7 december Op zondag 1 december, nodigen wij, naar aanleiding van ons jaarlijks ledenfeest, al onze leden van harte uit voor de EUCHARISTIEVIERING om 10 uur in de kerk. Deze Mis wordt opgedragen voor al onze overleden leden en gezinsleden en vooral voor hen die ons in het voorbije jaar ontvallen zijn en wiens naam nog vast in ons geheugen zit. Op zaterdag 7 december nodigen wij al onze leden van harte uit voor de afsluiter van het kalenderjaar 2013: ons LEDENFEEST! ALLE K.W.B. LEDEN EN HUN PARTNER WORDEN OP DIT GASTRONOMISCH FESTIJN VERWACHT OM 18 UUR IN DE WAL. HET FEESTPROGRAMMA: RECEPTIE. VOORGERECHT: SOEP: HOOFDSCHOTEL: NAGERECHT: KOFFIE Krabcocktail Tomatenroomsoep met balletjes Duo van varkensgebraad en rundsfilet met gebakken krieltjes en warme groenten Trio van javanais, miserable en bavarois met versnapering En verder Kasverslag Van begin tot einde feestmuziek van alle tijden en voor alle leeftijden, met DJ Arizona, om het voor iedereen zo gezellig en feestelijk mogelijk te maken Feestelijke gezelligheid DE DEELNAME IN DE KOSTEN BEDRAAGT 30,00 EURO per persoon, ALL-IN, dit is receptie, feestmenu, aangepaste wijnen, bieren, frisdranken, sfeer en gezelligheid. Inschrijven kan door het gepaste bedrag, voor 1 december, over te schrijven of te storten op rekening nummer van KWB Werchter, met vermelding: Ledenfeest: 30,00 EUR x. personen. Verantwoordelijken: P.Verryken, A.Wouters, S.Van Espen.

10 OHL-Standard Luik Op zondag 8 december staat de wedstrijd OHL-Standard op de kalender in de Jupiler Pro League. OHL had een moeizaam seizoensbegin, waar er maar mondjesmaat punten gesprokkeld werden. Daarna kon er geen regelmaat in de prestaties gelegd worden. Standard daarentegen begon furieus aan de competitie met 9 overwinningen op rij. In de maand oktober stokte de machine echter. Maar voor dit seizoen is de titel het doel van de Rouches. Beide ploegen pakken dus beter de punten en alle elementen zijn aanwezig voor een boeiende voetbalmatch. Als je graag meegaat, kan je dat steeds laten weten aan Koen Verelst, via mail: koen.verelst@freebel.net, of telefonisch 0474/ , en dat voor 25 november Wij zorgen voor de kaarten. De match start om 14u30. We vertrekken om 13u, met wagens, aan de kerk. Wees op tijd! Opgelet, eens je ingeschreven bent, en de kaarten zijn gekocht, dien je de kaart te betalen, of zelf voor vervanging te zoeken indien je uiteindelijk toch niet meekan!

11 Lidgeld 2014 Op de valreep kan je nog tijdig het lidgeld voor 2014 regelen (voor 15 november 2013) Je kan dit uitsluitend met overschrijving of storting op rekening IBAN:BE BIC:KREDBEBB van K.W.B. Werchter, Walstraat 2A/5, 3118 Werchter met de vermelding: Lidgeld 2014 Gelieve ook duidelijk je naam en/of namen van de leden te vermelden waarvoor je betaalt. Het K.W.B. lidgeld voor 2014 blijft in Werchter, dank zij een fikse tussenkomst van de Werchterse KWB-kas, onveranderd op: * voor leden (volledig huisgezin) : 20 EUR * voor gepensioneerden, bruggepensioneerden, vervroegd gepensioneerden en jongeren onder de 25 jaar : 15 EUR * voor langdurig zieken en gehandicapten : 10 EUR Nadat wij uw lidgeld ontvangen hebben wordt uw lidkaart thuis bezorgd samen met het KaWeBeetje. Wij danken u reeds vooraf voor uw bereidwillige medewerking en hopen u volgend jaar ononderbroken als K.W.B.- lid te mogen ontmoeten!!!!!!!!!!!! Het bestuur.

12 Jaarprogramma tot 22 september 2013 Avonturenweekend vrijdag 11 oktober 2013 Feestje voor de helpers zaterdag 9 november 2013 Herfstwandeling vrijdag 15 november Tap 11/11/11 quiz zondag 1 december 2013 Sinterklaasfeest zaterdag 7 december 2013 Ledenfeest Zondag 8 december 2013 OH Leuven - Standard januari/februari 2014 Info-avond 100 jaar na WO I (met HAGOK) januari 2014 Op stap met de warmtecamera zaterdag 1 februari 2014 Dropping februari 2014 Bezoek aan kerncentrale Doel 21,22,23,28,29 maart 2014 Toneelavonden zondag 27 april 2014 Visdag zondag 11 mei 2014 Bezoek wijnmuseum Wezemaal, wijngaardwandeling zondag 8 juni 2013 Deelname Pinksterprocessie zondag 15 juni 2014 Programmatiedag zondag 22 juni 2014 Fietstocht naar Arboretum Wespelaar 3,4,5,6 juli 2014 Rock Werchter activiteiten Zieken: Aan alle KWB-leden en gezinsleden die sukkelen met hun gezondheid, die zich voorbereiden op of herstellen van een heelkundige ingreep, die herstellen van een ongeval, wensen wij oprecht VEEL GOEDE MOED en SPOEDIG BETERSCHAP!!!

13

Oktober 2013 Editie 414

Oktober 2013 Editie 414 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Oktober 2013 Editie 414 Herfst De bomen roesten in het zieke licht langs somber in zichzelf gekeerde grachten.

Nadere informatie

Januari 2013 Editie 407

Januari 2013 Editie 407 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2013 Editie 407 Nieuwjaarswensen 2013 Wij wensen jullie een jaar als het alfabet Met alle letters

Nadere informatie

December 2013 Editie 416

December 2013 Editie 416 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be December 2013 Editie 416 DECEMBERMAAND DE FEESTMAAND STAAT ONS WEER OP DE LOER, DE MAAND VAN CADEAUPAPIER

Nadere informatie

Februari 2013 Editie 408

Februari 2013 Editie 408 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Februari 2013 Editie 408 Winter Buiten is het akelig koud binnen staat de kachel aan en ruikt het naar hout

Nadere informatie

Januari. Januari 2014 Editie 417

Januari. Januari 2014 Editie 417 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2014 Editie 417 Januari Met deze maand begint het jaar. Alle sint en kerst is klaar. Het is wat

Nadere informatie

mooie herfstdag Oktober 2014 Editie 424

mooie herfstdag Oktober 2014 Editie 424 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Oktober 2014 Editie 424 mooie herfstdag het belooft een mooie herfstdag te worden een dag om je liefde te

Nadere informatie

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven.

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Mei 2013 Editie 411 Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een

Nadere informatie

November 2014 Editie 425 November

November 2014 Editie 425 November Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be November 2014 Editie 425 November Verslag herfstwandeling 11 november 2014 Tussen Veves en Walzin Geloof

Nadere informatie

December 2014 Editie 426

December 2014 Editie 426 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be December 2014 Editie 426 druk,druk,druk De decembermaand voor velen een drukke maand, we hebben vele activiteiten

Nadere informatie

September. September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst gaat komen.

September. September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst gaat komen. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be September 2014 Editie 423 September September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst

Nadere informatie

Mei. Zonnig. het siert zo die mooie meimaand bloeiend tussen andere bloemen daar groeien jullie een bosje meiklokjes voor moederdag veel liefs moeder

Mei. Zonnig. het siert zo die mooie meimaand bloeiend tussen andere bloemen daar groeien jullie een bosje meiklokjes voor moederdag veel liefs moeder Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Mei 2014 Editie 421 Mei Zonnig het siert zo die mooie meimaand bloeiend tussen andere bloemen daar groeien

Nadere informatie

Februari. Februari, sprokkelmaand, Die heeft zo weinig dagen. De krokus is wel zeer verwaand. Ze bloeit in bos en hagen.

Februari. Februari, sprokkelmaand, Die heeft zo weinig dagen. De krokus is wel zeer verwaand. Ze bloeit in bos en hagen. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Februari 2015 Editie 428 Februari Februari, sprokkelmaand, Die heeft zo weinig dagen. De krokus is wel zeer

Nadere informatie

Januarigevoel. eerdaags loopt er weer een weg naar gewone dingen, het leven thans van alledag. de kachel warmt het huis ze loopt door kamers

Januarigevoel. eerdaags loopt er weer een weg naar gewone dingen, het leven thans van alledag. de kachel warmt het huis ze loopt door kamers Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2015 Editie 427 Januarigevoel eerdaags loopt er weer een weg naar gewone dingen, het leven thans

Nadere informatie

April. April 2014 Editie 420. Mijn paaswensen

April. April 2014 Editie 420. Mijn paaswensen Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be April 2014 Editie 420 April Mijn paaswensen Mijn hartelijke oprecht gemeende Paaswensen aan alle lieve brave

Nadere informatie

Januari zonder regen is voor de boerenstand grote zegen. Als de nieuwjaarsnacht is stil en klaar beduidt dit vast een steengoed jaar.

Januari zonder regen is voor de boerenstand grote zegen. Als de nieuwjaarsnacht is stil en klaar beduidt dit vast een steengoed jaar. Secretariaat: Staf Van Espen Sint-Jansstraat 71 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.van.espen@telenet.be Januari Editie 470 Januari zonder regen is voor de boerenstand grote zegen. Als de nieuwjaarsnacht

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Schooljaar

Nieuwsbrief 10 Schooljaar Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2017-2018 23 11 2017 23? 24 toch! En daar komt de sidecar uit Spanje weer aan Nee, nee helemaal niet correct. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn soms wel ondeugend en deugnietig

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie?

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie? 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1 1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Herinnering

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Zomer. Juni-Juli 2014 Editie 422. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak Werchter 0478/

Zomer. Juni-Juli 2014 Editie 422. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak Werchter 0478/ Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Juni-Juli 2014 Editie 422 Zomer Zomer dat hoort het nu te zijn. Zomer ik vind het altijd zo fijn. Zomer

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen!

omloop kluisbergen  op 27 & 28 mei wandelt iedereen! omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen! www.wandelen.be Wandel mee en win deze te gekke Eddy Merckx kinderkoersfiets, geschonken door Fietsen JOWAN Dé Wandelklassieker van de Vlaamse Ardennen!

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2010 27/02 27 ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Badminton... KWB-stratenloop... KWB mini-voetbal... Kunst in de kijker... 12 Kattenbosserherfstwandeling... 60 jaar KWB Wat komt...

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016.

In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. Beste leden, In naam van ons voltallig bestuur aan u en uw familie een warm en gezond 2016. De lidgelden zijn hernieuwd, waarvoor wij jullie hartelijk bedanken en aan onze nieuwe leden, van harte welkom

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud Maart 32/07 32ste jaargang. nr 7 korte inhoud Wat voorbij is... Aprés Ski Wat komt... KWBuurtkwis... St. Patrick s Day Event... Nationale wandeldag... Repair Café... Start tu Run... KUBB Kampioenschap...

Nadere informatie

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp.

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. ALGEMENE INFO Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. We kozen opnieuw voor de schitterende accommodatie van BLOSO

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Ik wense u een jaar, dat zachte als zijde is; ik wense u een jaar, dat blank en blijde is;

Ik wense u een jaar, dat zachte als zijde is; ik wense u een jaar, dat blank en blijde is; Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2016 Editie 437 Ik wense u een jaar, dat zachte als zijde is; ik wense u een jaar, dat blank en

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Camping Dodentocht 2008

Camping Dodentocht 2008 PRAKTISCH Scouting Bornem voorziet voor jou een full-option camping, met een sanitair blok, een keuken met streekgerechten aan democratische prijzen en een bar die men 24 op 24 kan bereiken. Ook zal dit

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

De Blokpers nummer 188 Pagina 5

De Blokpers nummer 188 Pagina 5 Hoi, Jongens en Meisjes van Jong Nederland Beesel. Ik ben een Zwarte Piet, jullie kennen mij wel. Ik ben die lange Zwarte Piet met dat vage brilletje die ieder jaar naar de Blokhut komt omdat er Sinterklaasbivak

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief 1 Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Editie oktober en november 2016 Onze nieuwe Brasskids met leraar Rik Vercruysse Harmonie Slagwerkklas en Drumkids 1 en 2 Muziekids 1 en 2 Brasskids 2 Inhoudstafel Inhoudstafel...

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Schooljaar

Nieuwsbrief 11 Schooljaar Nieuwsbrief 11 Schooljaar 2017-2018 01 12 2017 Hoort de wind waait door de bomen Vergeet het. Sirenes te horen. Veraf en opeens zo dichtbij Zwarte Klaas en Meisjespiet waren Sinterklaas kwijtgeraakt. In

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23.12.2016 Beste ouders, Dit is alweer de laatste info van het kalenderjaar 2016. Binnen ruim een week stappen we al 2017 binnen. Een gezellige periode met de nodige feestmenu s, familiebijeenkomsten

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Speleo Nederland

Speleo Nederland Speleo Nederland 1976 2016 Vrijdag 15:00 16:00 19:00 Aankomst Inschrijven Borrel Vanaf 15:00 uur ben je welkom op het domein van Pologne. Inschrijven en verdelen van alle deelnemers over de drie verschillende

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 4 DECEMBER 2014 Kloosterstraat 24 055 / 38 85 55 De Pacht 12 055 / 389 489 directiedestart@kluisbergen.be www.gbsdestart.be

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout OKTOBER 2018 Inhoud Warm! Bloemen Plus wandel4daagse Rabobank fietstocht Eendenvijver Warm en droog Resto van Harte Wespen Onderhoud bomen Onderhoud boerderij Foto

Nadere informatie

Met de veteranen een weekend naar

Met de veteranen een weekend naar Met de veteranen een weekend naar We vertrokken vrijdag 17 mei om 16:00 van het chalet om de vlieger vanaf Charleroi te nemen. Daar aangekomen namen we onze traditionele doop Aan boord waren er geen rode

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

De vorige gildebrief is nog maar half weg of er ligt al een nieuwe in jullie bus.

De vorige gildebrief is nog maar half weg of er ligt al een nieuwe in jullie bus. Nr 5/18 GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef Woordje van de voorzitter Beste leden, De vorige gildebrief is nog maar half weg of er ligt al een nieuwe in jullie bus. We hebben

Nadere informatie

VAN 3 NOVEMBER TOT EN MET 9 NOVEMBER 2014 WEEK VAN DE SOEP

VAN 3 NOVEMBER TOT EN MET 9 NOVEMBER 2014 WEEK VAN DE SOEP VAN 3 NOVEMBER TOT EN MET 9 NOVEMBER 2014 WEEK VAN DE SOEP MAANDAG 3 NOVEMBER 2014 WEEK VAN DE SOEP: Vandaag staat er lekkere erwtensoep met spek en korstjes op het menu. Deze voormiddag halen we de hoger

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken

LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie KERK & leven Hoboken LITURGISCHE VIERINGEN Week 02 van 8/1/2014 Federatie 0341 - KERK & leven Hoboken Zaterdag 11 januari 18.00 u. Viering in de Wegelkapel Viering voor Anne-Marie Tanghe Lector: Gaby De Swaene Zondag 12 januari

Nadere informatie

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km.

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. We rijden met de trein naar Manternach in Luxemburg. Normaal gezien hebben we 15 minuten

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

4daagse Journaal 2018

4daagse Journaal 2018 4daagse Journaal 2018 avondvierdaagse van 11 t/m 15 Juni 2018 Maandag 11 Juni dag 1 van de 4daagse 2018 Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en heftig iedere week voor deze

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs

Voor jongeren in het praktijkonderwijs PrO -weekkrant Week 44 oktober/november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 28 oktober - 3 november 2013 Eenvoudig Communiceren Doden door zware storm Foto: ANP Foto: ANP Het stormde maandag in

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

INFO. Oktober november

INFO. Oktober november INFO oktobernovember 2016 In t kort Oktober november Za. 8 oktober Vr. 14 en 28 oktober Vr 11 en 25 november Vr. 18 november Za. 26 november Zo. 4 december Waar gaat wandelclub kwb- Heist-Statie wandelen?

Nadere informatie

De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen.

De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen. Hoogstraat 11 2580 Beerzel 015/34.69.34 info@pand11.be Deze folder kan u gebruiken voor diners in groep. De prijzen hierin vernoemd kunnen tijdens het jaar wijzigen. Januari 2019 Index I. Aperitieven en

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND % VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND MAANDAG 4 MEI 2015 Ann Sophie: administratie. In de leefzaal boven maken we na het ontbijt ons geheugen wakker

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie