klemmappen ringbanden slimblocs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "klemmappen ringbanden slimblocs"

Transcriptie

1 2 Schrijf klem ringbanden slimblocs

2 2Schrijf klem ringbanden slimblocs 2-1 Een schrijfmap is een map die iets groter is dan het formaat, vervaardigd uit kunststof, lederlook of leder De schrijfmap kan dicht geritst worden, dichtgemaakt met drukknop of gesp. Wanneer de schrijfmap open ligt, is de rechterkant voorzien van een gelinieerd schrijfblok formaat. De linkerkant van de schrijfmap is voorzien van vakjes voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten. Wij bieden u een zeer een ruim assortiment schrijf, klem en ringbanden. Een schrijfmap is uiterst geschikt als relatiegeschenk. Perfect om te bedrukken middels zeefdruk, blinddruk of lasergravure en stelt kwaliteit en klasse voor, wat dan natuurlijk ook van uw bedrijf wordt verwacht.

3 Antwerpen Bestelnummer Schrijfmap Antwerpen is vervaardigd uit generfd kunststof Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken waarvan 2 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 24 (breedte) x32 (hoogte) cm. Luik Bestelnummer Schrijfmap Luik is vervaardigd uit generfd kunststof Met foam aan de binnenzijde en sluitklep. Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken en in het midden een balpenhouder. Op de sluitklep 2 insteekvakken. Inclusief 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Brussel Bestelnummer Schrijfmap Brussel is vervaardigd uit generfd kunststof Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken waarvan 2 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een gesp. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm.

4 Zwolle bordeaux Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. 2-3 Zwolle zwart Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Zwolle blauw Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Kleur blauw.

5 Utrecht bordeaux Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten.in het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. Utrecht zwart Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Utrecht blauw Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur blauw.

6 Excellent Bestelnummer Schrijfmap Excellent is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. 2-5 Gent Bestelnummer Schrijfmap Gent is vervaardigd uit generfd kunstleder Aan de linker binnenzijde 2 ovale insteekvakken waarvan 1 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afgewerkt met witte stiknaden aan de omtrek. Afmetingen 24 (breedte) x34 (hoogte) cm. Granada Bestelnummer Schrijfmap Granada is vervaardigd uit lederlook De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin.

7 Amsterdam Bestelnummer Schrijfmap Amsterdam is vervaardigd uit lederlook De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Barcelona Bestelnummer Schrijfmap Barcelona is vervaardigd uit lederlook Twee gescheiden compartimenten. Het eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen zoals visitekaartjes, schrijfgerei, telefoon en calculator. Het tweede compartiment bestaat uit diverse insteekvakken voor diverse documenten tot en met formaat en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde van de schrijfmap. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur bruin. Breda Bestelnummer Schrijfmap Breda is vervaardigd uit lederlook Twee gescheiden compartimenten. Het eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen zoals visitekaartjes, schrijfgerei, telefoon en calculator. Het tweede compartiment bestaat uit diverse insteekvakken voor diverse documenten tot en met formaat en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde van de schrijfmap. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm.

8 Minervum Bestelnummer Schrijfmap Minervum is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 3 grote en 1 klein insteekvak. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. 2-7 Madrid Bestelnummer Schrijfmap Madrid is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor onder andere documenten en visitekaartjes, 1 vak is afsluitbaar met rits. In het midden 2 balpenhouders. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin. Maastricht Bestelnummer / Schrijfmap Maastricht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten. In het midden van de map een permanent zwart rond mechaniek, twee capaciteiten mogelijk, ø 25 mm of ø 40 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 29 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Ring Bestelnummer Ø 25 mm Ø 40 mm 98504

9 Roermond Bestelnummer Multifunctionele map Roermond is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde insteekvakken voor documenten, visitekaartjes, schrijfgerei en telefoon. In het midden van de map een uitneembaar 2 en 4-rings rond mechaniek ø 20 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Tevens een uitneembaar klembord op de achterzijde voorzien van een stevige papierklem. Een extra insteekvak met ritssluiting op de buitenzijde van de map. De map is voorzien van een handvat en is geheel afsluitbaar met rits.afmetingen 29 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Sevilla bruin Bestelnummer Schrijfmap Sevilla is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden van de map een permanent 4-rings D-mechaniek ø 16 mm, met daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een A7 notitieblokje en een uitneembare 8-cijferige calculator. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin. Sevilla zwart Bestelnummer Schrijfmap Sevilla is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakkvoor visitekaartjes, en documenten. In het midden van de map een permanent 4-rings D-mechaniek ø 16 mm, met daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een A7 notitieblokje en een uitneembare 8-cijferige calculator. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm.

10 Excellent de luxe Bestelnummer Schrijfmap Excellent de luxe is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, waarvan 1 insteekvak afsluitbaar is met rits. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. 2-9 Excellent de luxe Bestelnummer Schrijfmap Excellent de luxe is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, waarvan 1 insteekvak afsluitbaar is met rits. In het midden 2 balpenhouders. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Excellent handvat Bestelnummer Multifunctionele map Excellent is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 2 grote en 5 kleine insteekvakken voor documenten. In het midden van de map een uitneembaar zwart 4-rings rond mechaniek ø 25 mm. In plaats van dit mechaniek kan een Rillstab showalbum geplaatst worden (maximale capaciteit 40 binnentassen). Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok met daarboven een balpenhouder. De map is afsluitbaar met rits en beschikt over 2 inschuifbare handvatten. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 27 (breedte) x 41 (hoogte) cm.

11 Marseille Bestelnummer Schrijfmap Marseille is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, een 8-cijferige calculator, 2 kleine insteekvakken voor een usb-stick. In het midden een elastische penhouder. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Afmetingen 19 (breedte) x 24 (hoogte) cm. Kleur bruin. Monaco Bestelnummer Schrijfmap Monaco is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, op de linkerflap een 8-cijferige calculator welke ook gebruikt kan worden als de map gesloten is. Tevens insteekvakken voor visitekaartjes, waarvan 1 met klittenband afsluitbaar. In het midden van de map een elastische penhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur bruin. Parijs Bestelnummer Schrijfmap Parijs is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, 3 penhouders, 4 elastische usb-stick houders, 4 visitekaart insteekvakken en een 8-cijferige calculator. In het midden van de map een permanent zwart rond mechaniek, ø 25 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur bruin.

12 Toulouse Bestelnummer Schrijfmap Toulouse is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten met daarop een 8-cijferige calculator, insteekvak en 2 visitekaart vakken waarvan 1 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur rood Bologna Bestelnummer Schrijfmap Bologna is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Verona bruin Bestelnummer Schrijfmap Verona is vervaardigd uit volnerf rundleder insteekvak voor documenten. Op dit vak een insteekvak voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur bruin.

13 Verona zwart Bestelnummer Schrijfmap Verona is vervaardigd uit volnerf rundleder insteekvak voor documenten. Op dit vak een insteekvak voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Rome bruin Bestelnummer Schrijfmap Rome is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 cm (hoogte). Kleur bruin Rome zwart Bestelnummer Schrijfmap Rome is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 cm (hoogte).

14 Bergamo bruin Bestelnummer Schrijfmap Bergamo is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin Bergamo zwart Bestelnummer Schrijfmap Bergamo is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Birmingham Bestelnummer Pen etui Birmingham is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Luxe etui voor het opbergen van schrijfgerei. Afmetingen 3,5 (breedte) x 15 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin.

15 Leeds Bestelnummer Schrijfmap Leeds is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde 2 balpenhouders, insteekvak voor documenten en visitekaartjes en uitneembare 8-cijferige calculator. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin. Liverpool Bestelnummer Schrijfmap Liverpool is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor documenten waarvan 1 afsluitbaar met rits, visitekaartjes en 2 balpenhouders. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin. Manchester Bestelnummer Multifunctionele map Manchester is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor documenten en visitekaartjes en 2 balpenhouders. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-ring rond mechaniek ø 30 mm. Daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een aantal insteekvakken voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een luxe slot. De map is voorzien van een handvat en van een afneembare verstelbare draagriem. Afmetingen 28 (breedte) x 37 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin.

16 Klemmap Bestelnummer Klemmap is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Afmetingen 24 (breedte) x 35 (hoogte) cm Klemmap Triple Bestelnummer Klemmap Triple is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 2 insteekvakken voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Op de achterzijde van de klemmap een insteekvak voor documenten welke met een magnetische drukknopsluiting af te sluiten is. Afmetingen 24 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Klemmap Bestelnummer Klemmap is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Aan de rechter binnenzijde een uitneembaar zwart klembord met daarop een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm.

17 Klemmap Triple Bestelnummer Klemmap Triple is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Op de achterzijde van de klemmap een insteekvak voor documenten welke met een magnetische drukknopsluiting af te sluiten is. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Ringband universeel wit Bestelnummer 80316/25/40/55 Ringband universeel wit is vervaardigd uit gelast kunststof in de keur wit, met op de voorzijde, rug en achterzijde voorzien van een transparant insteekvak. Linker binnenzijde een horizontaal insteekvak over de volledige breedte, op de rug 4-rings D-mechaniek, leverbaar in diverse capaciteiten. Ring Cap. papier Cap. hoezen Bestelnr. 80 grams 0,12 mm Ø 16 mm 150 vel Ø 25 mm 250 vel Ø 40 mm 400 vel Ø 55 mm 500 vel Collegebloc Bestelnummer Collegebloc is vervaardigd uit gelast kunststof materiaal in de kleur zwart. Op de voor- en achterzijde voorzien van een transparant insteekvak om het bloc te personaliseren. Linkerbinnenzijde voorzien van een insteekvak en vakje voor visitekaartjes. Op het rechterplat een spiraalblok (ook los te bestellen), 80 vel 80 grams wit gelinieerd papier 23-rings. Opties Bestelnummer Spiraalblok 80 vel 98150

18 Professional ringband Bestelnummer Ringband professional is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de linker binnenzijde een verticaal insteekvak over de volledige hoogte. Afmetingen 28 (breedte) x 33 (hoogte) cm Paardenpaspoortmap Bestelnummer Paardenpaspoortmap is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor bijvoorbeeld uw startkaart en startcoupon. In het midden een zilverkleurig rond 4-rings mechaniek ø 30 mm. Inclusief 10 hoezen voor het opbergen van uw papieren/paarden paspoorten. De map is afsluitbaar met rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 24 (breedte) x 28 (hoogte) cm. Opties Bestelnummer set à 10 hoezen voor paardenpaspoortmap Napels bruin Bestelnummer Ringband Napels is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur bruin.

19 Napels zwart Bestelnummer Ringband Napels is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Turijn bordeaux Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. Turijn zwart Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm.

20 Turijn blauw Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur blauw Porto zwart Bestelnummer Slimbloc Porto is vervaardigd uit kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Faro groen Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur groen.

21 Faro paars Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur paars. Faro zwart Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Faro blauw Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur blauw.

22 Lissabon groen Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimboc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur groen Lissabon roze Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur roze / binnenkant rood. Lissabon blauw Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur blauw.

23 Braga zwart Bestelnummer Slimbloc Braga is vervaardigd uit kunststof materiaal, bobbeltjes nerf. insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Zeefdruk Uw ontwerp wordt door gebruik te maken van een zeefdrukraam, film en UV belichting op het product aangebracht. Zeefdruk is mogelijk in 1 of meerder kleuren. Prijs op aanvraag. Lasergravure Een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt is de lasergravure. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. Uw ontwerp komt in het De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product. Prijs op aanvraag.

24 Blinddruk Door middel van een cliché wordt het ontwerp in het artikel geperst. Blinddrukken wordt met name toegepast op lederen artikelen. Blinddrukken is niet mogelijk in kleur. Uw ontwerp wordt met hitte in het materiaal geperst (zonder inkt of kleuren) en blijft toch duidelijk zichtbaar en is duurzaam. Prijs op aanvraag. 2-23

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

r e c l a m e a r t i k e l e n e n m e e r...

r e c l a m e a r t i k e l e n e n m e e r... r e c l a m e a r t i k e l e n e n m e e r.... Zie pagina 68 Geachte relatie, geachte klant, Voor U zijn hier zorgvuldig geselecteerde artikelen met de nodige innovaties, ideeën, expertise en flexibele

Nadere informatie

Register. Uit passie voor het verzamelen. Accessoires voor muntverzamelaars

Register. Uit passie voor het verzamelen. Accessoires voor muntverzamelaars Register 2015 Uit passie voor het verzamelen Accessoires voor muntverzamelaars Met groot plezier presenteren we u met de nieuwe uitgave van de accessoire-catalogus voor numismaten 2015 ons omvangrijke

Nadere informatie

CATALOGUS 2015 No. 1 in Europe 1

CATALOGUS 2015 No. 1 in Europe 1 CATALOGUS 2015 No. 1 in Europe 1 CATALOGUS IDC - Innova dog comfort ontwikkelingen IDC - Powerharnasens...4 IDC -Leibanden... 20 IDC - Halsbanden... 22 IDC - Multifunctionele honden vest, 3in1... 12 Text

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

BMW LIFESTYLE / LEVEN. LACHEN. LIFESTYLE.

BMW LIFESTYLE / LEVEN. LACHEN. LIFESTYLE. BMW Lifestyle 2013/2014 Echt rijplezier BMW LIFESTYLE / LEVEN. LACHEN. LIFESTYLE. BMW COLLECTION: VASTE LIJNEN VOLGEN. BMW M COLLECTION: PURE DYNAMIEK UITSTRALEN. BMW KINDERPROGRAMMA: JONGE HARTEN VEROVEREN.

Nadere informatie

Stempelkussens Zijn leverbaar in 4 verschillende formaten en 6 verschillende kleuren.

Stempelkussens Zijn leverbaar in 4 verschillende formaten en 6 verschillende kleuren. Stempelkussens Stempelkussens Zijn leverbaar in 4 verschillende formaten en 6 verschillende kleuren. Stempelkussens: Formaat Kleur art.nr. Formaat Kleur art.nr. Formaat Kleur art.nr. Formaat Kleur art.nr.

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

38 E-Bike bags. 42 Canvas E-Bike. 48 Multi bags. 50 FLQC Rilo. 52 LED Trendy [Dia] 54 Cargo bags. 56 Kids [Shoppers] 58 Aquadus lichtgewicht

38 E-Bike bags. 42 Canvas E-Bike. 48 Multi bags. 50 FLQC Rilo. 52 LED Trendy [Dia] 54 Cargo bags. 56 Kids [Shoppers] 58 Aquadus lichtgewicht FASTRIDER DEALER Art. 20700026 - NL Postbus 32, 5350 AA Berghem Nederland Osseweg 47, 5351 AB Berghem Nederland info@fastrider.nl www.fastrider.nl 2015 NL Tel. +31(0)412 406406 Fax.+31(0)412-401575 2015

Nadere informatie

Top 1000. kantoor. artikelen DELO WERKT. DUIDELIJK.

Top 1000. kantoor. artikelen DELO WERKT. DUIDELIJK. Top 1000 kantoor artikelen DELO WERKT. DUIDELIJK. Top-1000 kantoorartikelen In dit boekje vindt u de Top-1000 van meest gebruikte kantoorartikelen. Wel zo gemakkelijk, want alle dagelijkse benodigdheden

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding

Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding USB STICKS PENNEN SLEUTELHANGERS HARDE SCHIJVEN BANNERS PRINT Voordelige kwaliteitsproducten gemaakt in Europa, altijd op voorraad dus snel leverbaar! Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding

Nadere informatie

GRATIS Waterdichte Smartphonebag! Bij 1000 euro besteding (of meer) aan promotionele

GRATIS Waterdichte Smartphonebag! Bij 1000 euro besteding (of meer) aan promotionele DE EERSTE KRANT VAN NEDERLAND BOMVOL GIFTS & GADGETS OP GEBIED VAN RELATIEGESCHENKEN - 3E EDITIE - JAARGANG 2013 WWW.RELATIEGESCHENK.NL IN DEZE EDITIE: De kracht van promotionele artikelen. Gratis Smartphonebag.

Nadere informatie

MINI CATALOGUS 2014/2015

MINI CATALOGUS 2014/2015 DEALER: ABLE2 BENELUX Koperslagerij 15 4762 AR Zevenbergen The Netherlands Tel.: +31(0) 168 33 11 33 Fax: +31(0) 168 33 11 39 E-mail: info@able2.nl Kijk voor alle producten & aanvullende informatie op

Nadere informatie

INHOUD. 3 Barbour for Land Rover Collection. 6 The Land Rover Collection. 11 Land Rover Kids Collection. 13 Productcatalogus. Barbour for Land Rover

INHOUD. 3 Barbour for Land Rover Collection. 6 The Land Rover Collection. 11 Land Rover Kids Collection. 13 Productcatalogus. Barbour for Land Rover COLLECTION 2015 Barbour for Land Rover INHOUD 3 Barbour for Land Rover Collection 6 The Land Rover Collection 11 Land Rover Kids Collection 13 Productcatalogus Land Rover Collection 2015 The Barbour for

Nadere informatie

De handigste catalogus voor uw kantoorbenodigdheden

De handigste catalogus voor uw kantoorbenodigdheden De handigste catalogus voor uw kantoorbenodigdheden UW OFFICE DEAL PARTNER geldig t.e.m. 31/07/2015 QUICK INDEX voor de volledige index zie pagina 98 Printers, scanners en computerbenodigdheden P 04 kantoormachines

Nadere informatie

GRATIS PROMO. 7, 59 /stuk MENTOS FRUIT MIX* WIN 2x EEN OVERHEERLIJKE FRUITMAND OP KANTOOR* Gekleurde transparante opbergdoos 9 l

GRATIS PROMO. 7, 59 /stuk MENTOS FRUIT MIX* WIN 2x EEN OVERHEERLIJKE FRUITMAND OP KANTOOR* Gekleurde transparante opbergdoos 9 l PA R T N E R AANBIEDINGEN GELDIG VAN 15/08/2015 T.E.M. 30/10/2015 De prijzen vermeld in deze folder zijn excl. BTW en taksen. De taksen worden steeds apart vermeld. Onder voorbehoud van drukfouten en prijswijzigingen.

Nadere informatie

DE LEGENDE LEEFT VOORT.

DE LEGENDE LEEFT VOORT. JAGUAR LIFESTYLE COLLECTION 2015 PAGINA S 4-8 DE HERITAGE 57 COLLECTION PAGINA S 9-13 DE JAGUAR COLLECTION DE LEGENDE LEEFT VOORT. Kunt u zich het adembenemende moment van mei 1953 voorstellen? Enkele

Nadere informatie

Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf. Catalogus 2015. verkoopprijzen voor de eindgebruiker

Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf. Catalogus 2015. verkoopprijzen voor de eindgebruiker Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf Catalogus 2015 verkoopprijzen voor de eindgebruiker Bandenetiketten Stoelhoezen Vloermatten Stuurhoezen Bandenhoezen Care kits Beschermhoezen

Nadere informatie

Originele Accessoires & Collection

Originele Accessoires & Collection Meer Mercedes-Benz Originele Accessoires & ollection In deze brochure kunnen wij u slechts een kleine selectie uit ons uitgebreide assortiment Mercedes-Benz originele accessoires tonen. Het complete assortiment

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

standaard wit gekleurd pinfeed A4 ETIKETTEN

standaard wit gekleurd pinfeed A4 ETIKETTEN 8 RILLPRINT A4 ETIKETTEN standaard wit gekleurd pinfeed RILLPRINT A4 ETIKETTEN 8RILLPRINT A4 ETIKETTEN standaard wit gekleurd pinfeed 8-1 Het eerste zelfklevende etiket werd door de Amerikaan R. Stanton

Nadere informatie

Relatiegeschenken 2015

Relatiegeschenken 2015 Denk je aan relatiegeschenken denk je aan Hogenkamp klompen & souvenirs Relatiegeschenken 2015 Relatiegeschenken Draagklompen Sleutelhangers enkel Sleutelhangers dubbel USB klomp USB special design Klompsloffen

Nadere informatie

GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009

GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009 GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009 NL 1 Welkom in de wereld van Thule Welkom in de wereld van Thule, de wereld van de actieve levensgenieter. U houdt van vakantie en van het avontuur, u bent gesteld

Nadere informatie

CATALOGUS LEVEN & WO NEN, MO BILITEIT, G EZO N DHEID, W ELLNESS, O UDER & KI N D, HO BBY & VRIJE TIJD. Innovatie in Zorg & Revalidatie

CATALOGUS LEVEN & WO NEN, MO BILITEIT, G EZO N DHEID, W ELLNESS, O UDER & KI N D, HO BBY & VRIJE TIJD. Innovatie in Zorg & Revalidatie CATALOGUS LEVEN & WO NEN, MO BILITEIT, G EZO N DHEID, W ELLNESS, O UDER & KI N D, HO BBY & VRIJE TIJD Innovatie in Zorg & Revalidatie LEVEN & WONEN mobiliteit gezondheid Huishouden en Keuken 4 Eten en

Nadere informatie

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg. 10 5 x 3 pg. 11

Nadere informatie

Originele Accessoires & Collectie

Originele Accessoires & Collectie More Mercedes-Benz Originele Accessoires & ollectie Meer vrijheid tijdens de vrijetijdbesteding. De auto als middelpunt van een actief leven. en icoon dat wereldwijd straalt. De geschiedenis van de Mercedes-Benz

Nadere informatie

Wastransportsystemen. Wikkelzakken Wickelsack 6-7. Waszakken. Sluitingen, Wasnetten. Schoonlinnen zakken. Verzamelaar voor persoonlijk wasgoed

Wastransportsystemen. Wikkelzakken Wickelsack 6-7. Waszakken. Sluitingen, Wasnetten. Schoonlinnen zakken. Verzamelaar voor persoonlijk wasgoed systemen Wikkelzakken Wickelsack 6-7 Waszakken 7 Sluitingen, Wasnetten 8 Schoonlinnen zakken 9 Verzamelaar voor persoonlijk wasgoed 9 www.hammerlit.com 5 Wikkelzakken - WICKELSACK Al meer dan 50 jaar maakt

Nadere informatie