klemmappen ringbanden slimblocs

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "klemmappen ringbanden slimblocs"

Transcriptie

1 2 Schrijf klem ringbanden slimblocs

2 2Schrijf klem ringbanden slimblocs 2-1 Een schrijfmap is een map die iets groter is dan het formaat, vervaardigd uit kunststof, lederlook of leder De schrijfmap kan dicht geritst worden, dichtgemaakt met drukknop of gesp. Wanneer de schrijfmap open ligt, is de rechterkant voorzien van een gelinieerd schrijfblok formaat. De linkerkant van de schrijfmap is voorzien van vakjes voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten. Wij bieden u een zeer een ruim assortiment schrijf, klem en ringbanden. Een schrijfmap is uiterst geschikt als relatiegeschenk. Perfect om te bedrukken middels zeefdruk, blinddruk of lasergravure en stelt kwaliteit en klasse voor, wat dan natuurlijk ook van uw bedrijf wordt verwacht.

3 Antwerpen Bestelnummer Schrijfmap Antwerpen is vervaardigd uit generfd kunststof Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken waarvan 2 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 24 (breedte) x32 (hoogte) cm. Luik Bestelnummer Schrijfmap Luik is vervaardigd uit generfd kunststof Met foam aan de binnenzijde en sluitklep. Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken en in het midden een balpenhouder. Op de sluitklep 2 insteekvakken. Inclusief 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Brussel Bestelnummer Schrijfmap Brussel is vervaardigd uit generfd kunststof Aan de linker binnenzijde 5 insteekvakken waarvan 2 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een gesp. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm.

4 Zwolle bordeaux Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. 2-3 Zwolle zwart Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Zwolle blauw Bestelnummer Schrijfmap Zwolle is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Kleur blauw.

5 Utrecht bordeaux Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten.in het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. Utrecht zwart Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Utrecht blauw Bestelnummer Schrijfmap Utrecht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de voorzijde 2 goudkleurige stoothoeken. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur blauw.

6 Excellent Bestelnummer Schrijfmap Excellent is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. 2-5 Gent Bestelnummer Schrijfmap Gent is vervaardigd uit generfd kunstleder Aan de linker binnenzijde 2 ovale insteekvakken waarvan 1 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afgewerkt met witte stiknaden aan de omtrek. Afmetingen 24 (breedte) x34 (hoogte) cm. Granada Bestelnummer Schrijfmap Granada is vervaardigd uit lederlook De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin.

7 Amsterdam Bestelnummer Schrijfmap Amsterdam is vervaardigd uit lederlook De binnenzijde van het voorplat is voorzien van diverse insteekvakken. In het midden balpenhouders en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een insteekvak voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Barcelona Bestelnummer Schrijfmap Barcelona is vervaardigd uit lederlook Twee gescheiden compartimenten. Het eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen zoals visitekaartjes, schrijfgerei, telefoon en calculator. Het tweede compartiment bestaat uit diverse insteekvakken voor diverse documenten tot en met formaat en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde van de schrijfmap. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur bruin. Breda Bestelnummer Schrijfmap Breda is vervaardigd uit lederlook Twee gescheiden compartimenten. Het eerste compartiment met insteekvakken voor vele toepassingen zoals visitekaartjes, schrijfgerei, telefoon en calculator. Het tweede compartiment bestaat uit diverse insteekvakken voor diverse documenten tot en met formaat en een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Een groot insteekvak met ritssluiting op de achterzijde van de schrijfmap. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm.

8 Minervum Bestelnummer Schrijfmap Minervum is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 3 grote en 1 klein insteekvak. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. 2-7 Madrid Bestelnummer Schrijfmap Madrid is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor onder andere documenten en visitekaartjes, 1 vak is afsluitbaar met rits. In het midden 2 balpenhouders. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin. Maastricht Bestelnummer / Schrijfmap Maastricht is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten. In het midden van de map een permanent zwart rond mechaniek, twee capaciteiten mogelijk, ø 25 mm of ø 40 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 29 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Ring Bestelnummer Ø 25 mm Ø 40 mm 98504

9 Roermond Bestelnummer Multifunctionele map Roermond is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde insteekvakken voor documenten, visitekaartjes, schrijfgerei en telefoon. In het midden van de map een uitneembaar 2 en 4-rings rond mechaniek ø 20 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Tevens een uitneembaar klembord op de achterzijde voorzien van een stevige papierklem. Een extra insteekvak met ritssluiting op de buitenzijde van de map. De map is voorzien van een handvat en is geheel afsluitbaar met rits.afmetingen 29 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Sevilla bruin Bestelnummer Schrijfmap Sevilla is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes, en documenten. In het midden van de map een permanent 4-rings D-mechaniek ø 16 mm, met daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een A7 notitieblokje en een uitneembare 8-cijferige calculator. De map is afsluitbaar met een bronskleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin. Sevilla zwart Bestelnummer Schrijfmap Sevilla is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakkvoor visitekaartjes, en documenten. In het midden van de map een permanent 4-rings D-mechaniek ø 16 mm, met daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een A7 notitieblokje en een uitneembare 8-cijferige calculator. De map is afsluitbaar met een zilverkleurig slot. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm.

10 Excellent de luxe Bestelnummer Schrijfmap Excellent de luxe is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, waarvan 1 insteekvak afsluitbaar is met rits. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. 2-9 Excellent de luxe Bestelnummer Schrijfmap Excellent de luxe is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, waarvan 1 insteekvak afsluitbaar is met rits. In het midden 2 balpenhouders. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 25 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Excellent handvat Bestelnummer Multifunctionele map Excellent is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 2 grote en 5 kleine insteekvakken voor documenten. In het midden van de map een uitneembaar zwart 4-rings rond mechaniek ø 25 mm. In plaats van dit mechaniek kan een Rillstab showalbum geplaatst worden (maximale capaciteit 40 binnentassen). Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok met daarboven een balpenhouder. De map is afsluitbaar met rits en beschikt over 2 inschuifbare handvatten. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 27 (breedte) x 41 (hoogte) cm.

11 Marseille Bestelnummer Schrijfmap Marseille is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, een 8-cijferige calculator, 2 kleine insteekvakken voor een usb-stick. In het midden een elastische penhouder. Op de rechter binnenzijde een 25 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met een rits. Afmetingen 19 (breedte) x 24 (hoogte) cm. Kleur bruin. Monaco Bestelnummer Schrijfmap Monaco is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, op de linkerflap een 8-cijferige calculator welke ook gebruikt kan worden als de map gesloten is. Tevens insteekvakken voor visitekaartjes, waarvan 1 met klittenband afsluitbaar. In het midden van de map een elastische penhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur bruin. Parijs Bestelnummer Schrijfmap Parijs is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten, 3 penhouders, 4 elastische usb-stick houders, 4 visitekaart insteekvakken en een 8-cijferige calculator. In het midden van de map een permanent zwart rond mechaniek, ø 25 mm. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur bruin.

12 Toulouse Bestelnummer Schrijfmap Toulouse is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten met daarop een 8-cijferige calculator, insteekvak en 2 visitekaart vakken waarvan 1 transparant. In het midden een balpenhouder. Op de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur rood Bologna Bestelnummer Schrijfmap Bologna is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 25 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Verona bruin Bestelnummer Schrijfmap Verona is vervaardigd uit volnerf rundleder insteekvak voor documenten. Op dit vak een insteekvak voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur bruin.

13 Verona zwart Bestelnummer Schrijfmap Verona is vervaardigd uit volnerf rundleder insteekvak voor documenten. Op dit vak een insteekvak voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Rome bruin Bestelnummer Schrijfmap Rome is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 cm (hoogte). Kleur bruin Rome zwart Bestelnummer Schrijfmap Rome is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 25 (breedte) x 36 cm (hoogte).

14 Bergamo bruin Bestelnummer Schrijfmap Bergamo is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Kleur bruin Bergamo zwart Bestelnummer Schrijfmap Bergamo is vervaardigd uit volnerf rundleder Aan de linker binnenzijde vele insteekvakken voor visitekaartjes, schrijfgerei en documenten, 1 insteekvak afsluitbaar met rits. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Aan de buitenzijde van de map een insteekvak voor documenten. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 36 (hoogte) cm. Birmingham Bestelnummer Pen etui Birmingham is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Luxe etui voor het opbergen van schrijfgerei. Afmetingen 3,5 (breedte) x 15 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin.

15 Leeds Bestelnummer Schrijfmap Leeds is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde 2 balpenhouders, insteekvak voor documenten en visitekaartjes en uitneembare 8-cijferige calculator. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 33 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin. Liverpool Bestelnummer Schrijfmap Liverpool is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor documenten waarvan 1 afsluitbaar met rits, visitekaartjes en 2 balpenhouders. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. De map is afsluitbaar met rits. Afmetingen 27 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin. Manchester Bestelnummer Multifunctionele map Manchester is vervaardigd uit leder Geruit katoenen motief aan binnenzijde. Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor documenten en visitekaartjes en 2 balpenhouders. In het midden van de map een zilverkleurig permanent 4-ring rond mechaniek ø 30 mm. Daarnaast een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Op de rechterflap een aantal insteekvakken voor visitekaartjes. De map is afsluitbaar met een luxe slot. De map is voorzien van een handvat en van een afneembare verstelbare draagriem. Afmetingen 28 (breedte) x 37 (hoogte) cm. Kleur kaki / bruin.

16 Klemmap Bestelnummer Klemmap is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Afmetingen 24 (breedte) x 35 (hoogte) cm Klemmap Triple Bestelnummer Klemmap Triple is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 2 insteekvakken voor visitekaartjes. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Op de achterzijde van de klemmap een insteekvak voor documenten welke met een magnetische drukknopsluiting af te sluiten is. Afmetingen 24 (breedte) x 35 (hoogte) cm. Klemmap Bestelnummer Klemmap is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde 4 insteekvakken voor visitekaartjes, A6 en documenten. Aan de rechter binnenzijde een uitneembaar zwart klembord met daarop een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm.

17 Klemmap Triple Bestelnummer Klemmap Triple is vervaardigd uit lederlook insteekvak voor documenten. In het midden een balpenhouder. Aan de rechter binnenzijde een zwart geïntegreerd hard pvc vel om doordruk van papier te voorkomen. Aan de rechter bovenzijde een ijzersterke papierklem welke zorgt dat de documenten perfect gerangschikt blijven. Op de achterzijde van de klemmap een insteekvak voor documenten welke met een magnetische drukknopsluiting af te sluiten is. Afmetingen 20 (breedte) x 25 (hoogte) cm. Ringband universeel wit Bestelnummer 80316/25/40/55 Ringband universeel wit is vervaardigd uit gelast kunststof in de keur wit, met op de voorzijde, rug en achterzijde voorzien van een transparant insteekvak. Linker binnenzijde een horizontaal insteekvak over de volledige breedte, op de rug 4-rings D-mechaniek, leverbaar in diverse capaciteiten. Ring Cap. papier Cap. hoezen Bestelnr. 80 grams 0,12 mm Ø 16 mm 150 vel Ø 25 mm 250 vel Ø 40 mm 400 vel Ø 55 mm 500 vel Collegebloc Bestelnummer Collegebloc is vervaardigd uit gelast kunststof materiaal in de kleur zwart. Op de voor- en achterzijde voorzien van een transparant insteekvak om het bloc te personaliseren. Linkerbinnenzijde voorzien van een insteekvak en vakje voor visitekaartjes. Op het rechterplat een spiraalblok (ook los te bestellen), 80 vel 80 grams wit gelinieerd papier 23-rings. Opties Bestelnummer Spiraalblok 80 vel 98150

18 Professional ringband Bestelnummer Ringband professional is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de linker binnenzijde een verticaal insteekvak over de volledige hoogte. Afmetingen 28 (breedte) x 33 (hoogte) cm Paardenpaspoortmap Bestelnummer Paardenpaspoortmap is vervaardigd uit lederlook Aan de linker binnenzijde diverse insteekvakken voor bijvoorbeeld uw startkaart en startcoupon. In het midden een zilverkleurig rond 4-rings mechaniek ø 30 mm. Inclusief 10 hoezen voor het opbergen van uw papieren/paarden paspoorten. De map is afsluitbaar met rits. Metalen plaatje aan de buitenzijde waarop een tekst/logo middels lasergravure aangebracht kan worden. Afmetingen 24 (breedte) x 28 (hoogte) cm. Opties Bestelnummer set à 10 hoezen voor paardenpaspoortmap Napels bruin Bestelnummer Ringband Napels is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur bruin.

19 Napels zwart Bestelnummer Ringband Napels is vervaardigd uit generfd split leder Aan de linker binnenzijde een insteekvak voor documenten en 2 vakken voor visitekaartjes. In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 25 mm. Aan de rechter binnenzijde een 50 vel gelinieerd schrijfblok. Afmetingen 26 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Turijn bordeaux Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur bordeaux. Turijn zwart Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm.

20 Turijn blauw Bestelnummer Ringband Turijn is vervaardigd uit leder In het midden van de ringband een zilverkleurig 4-rings D-mechaniek ø 16 mm. Tabbladen en insteekhoezen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De ringband is ideaal voor het opbergen van belangrijke documenten zoals diploma s, polissen, certificaten en oorkondes. Afmetingen 30 (breedte) x 34 (hoogte) cm. Kleur blauw Porto zwart Bestelnummer Slimbloc Porto is vervaardigd uit kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Faro groen Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur groen.

21 Faro paars Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur paars. Faro zwart Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Faro blauw Bestelnummer Slimbloc Faro is vervaardigd uit gewolkt kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur blauw.

22 Lissabon groen Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimboc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur groen Lissabon roze Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur roze / binnenkant rood. Lissabon blauw Bestelnummer Slimbloc Lissabon is vervaardigd uit transparant kunststof insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Kleur blauw.

23 Braga zwart Bestelnummer Slimbloc Braga is vervaardigd uit kunststof materiaal, bobbeltjes nerf. insteekvak voor documenten. Aan de rechter binnenzijde een slimbloc. Het slimbloc is een gelinieerd bloc met 80 vel voorzien van 4 ordner gaten en bladert om naar links en is afscheurbaar. Afmetingen 24 (breedte) x 32 (hoogte) cm. Zeefdruk Uw ontwerp wordt door gebruik te maken van een zeefdrukraam, film en UV belichting op het product aangebracht. Zeefdruk is mogelijk in 1 of meerder kleuren. Prijs op aanvraag. Lasergravure Een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt is de lasergravure. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. Uw ontwerp komt in het De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product. Prijs op aanvraag.

24 Blinddruk Door middel van een cliché wordt het ontwerp in het artikel geperst. Blinddrukken wordt met name toegepast op lederen artikelen. Blinddrukken is niet mogelijk in kleur. Uw ontwerp wordt met hitte in het materiaal geperst (zonder inkt of kleuren) en blijft toch duidelijk zichtbaar en is duurzaam. Prijs op aanvraag. 2-23

rillstab showalbums toepassingen Rillstab mechaniek

rillstab showalbums toepassingen Rillstab mechaniek 1 RILLSTAB SHOWALBUMS toepassingen Rillstab mechaniek 1RILLSTAB SHOWALBUMS toepassingen Rillstab mechaniek 1-1 RILLen (= profielen) und STABen (= staafjes), daar is het in 1960 allemaal mee begonnen. Het

Nadere informatie

tassen KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebooktassen

tassen KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebooktassen 5 koffers KOFFERS - TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebook 5KOFFERS TASSEN attachékoffers pilotenkoffers notebook 5-1 Een koffer is een mobiel opbergsysteem, dat bestaat uit twee (spiegelbeeldige)

Nadere informatie

Visitekaarten First Class. 5810407 verp/1. Visitekaarten MicroLine

Visitekaarten First Class. 5810407 verp/1. Visitekaarten MicroLine First Class Pak van 10 blad (= 100 visitekaartjes), ft 21 x 29,7 cm (A4). Papier van 250 g/m 2. Ft visitekaartje: 89 x 51 mm (b x h). Matte kwaliteit, gladde randen. Geschikt voor inkjet- en laserprinters.

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

Geperforeerde showtas. Geperforeerde showtas. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Gekorreld. Geperforeerde showtas

Geperforeerde showtas. Geperforeerde showtas. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Gekorreld. Geperforeerde showtas Showtassen Showtassen Ft A4. Uit PP van 50 micron. Gekorreld. 11-gaats perforatie. Ft A4. Uit PP van 60 micron. Met afgeronde hoeken. Glashelder. Pak van 100 stuks. Ft A4. Uit PP van 90 micron. Met afgeronde

Nadere informatie

Ordnerrugetiketten. Ringmap

Ordnerrugetiketten. Ringmap Rugetiketten Rugetiketten SuperPrint Zelfklevende etiketten op A4 formaat. Geschikt voor inkjetprinters, laserprinters, kleurenlaserprinters, copiers en kleurencopiers. Hoogwaardig, chloorvrij gebleekt

Nadere informatie

Free yourself get organised

Free yourself get organised Free yourself get organised Beschik snel over uw documenten. Van kantoor naar klanten, van afspraak naar zakenlunch Als business professional wilt u op kantoor, thuis en onderweg snel over uw documenten

Nadere informatie

Laptoptassen en koffers

Laptoptassen en koffers sen en koffers Pilotenkoffers Pilotenkoffer Uit zwarte PVC, leatherlook. Binnenin 2 compartimenten. Aan de zijkanten een extra opbergvak met Velcro-sluiting. Op de binnenzijde van de klep een indeling

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

Vanaf. stuks. Maak indruk! Wereldprimeur. Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Ordners. Ringbanden. Magneet ringbanden

Vanaf. stuks. Maak indruk! Wereldprimeur. Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Ordners. Ringbanden. Magneet ringbanden De Voogt Systemen B.V. Passie voor Presentatie Maak indruk! Wereldprimeur Ordners Ringbanden Magneet ringbanden Professioneel Presenteren met het digitale assortiment van de Voogt. Tabbladensets Offertemappen

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking.

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking. kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden

GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden CD/DVD-OPBERGING GELDIG VANAF 1 JANUARI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden DVD-doos voor 1 DVD Standaarddikte 14 mm BD-900701 zwart 0,31 BD-90073C transparant

Nadere informatie

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman 9 Papierbakken Voor bij elke werkplek eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding. Van kunststof tot staal of RVS. Vuurbestendig of zelfs met vlamdovend deksel. vlamdovers luxe of eenvoudig

Nadere informatie

Sorteermappen. Voorordners. Voorordner. Waaiermap. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner

Sorteermappen. Voorordners. Voorordner. Waaiermap. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner. Voorordner pen s Ft 24,5 x 34,5 cm. Een zijde geopend. Accordeonmodel. 620AZ met letteraanduiding A-Z verp/1 651-31 met cijferaanduiding 1-31 verp/1 Waaiermap Ft folio. Kaft vervaardigd uit karton, overkleefd met

Nadere informatie

Voorjaarsvoordeel 2016

Voorjaarsvoordeel 2016 Voorjaarsvoordeel 2016 Verzendkosten nog slechts 6,95 Franco levering al vanaf 150,- netto goederenwaarde Bezoek onze nieuwe website! www.wilhelm-kling.nl Genua set Complete 37-delige set etalagemateriaal

Nadere informatie

notebooktassen rugtassen schrijfmappen

notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6 WENGER notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6 notebooktassen rugtassen schrijfmappen 6-1 Het merk heeft een lange traditie en is wereldwijd bekend als fabrikant van het beroemde rode Zwitserse zakmes.

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS Inhoudstafel Identificatie van uw medewerkers en bezoekers Identificatie voor uw evenementen & conferenties IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS Stevige badgehouders 1 kaart Stevige badgehouders

Nadere informatie

METAL PENS NEW TOPPOINT DESIGNED BY. Relatiegeschenken uit het hogere segment. Dat zijn de metal pens. Een bijzonder

METAL PENS NEW TOPPOINT DESIGNED BY. Relatiegeschenken uit het hogere segment. Dat zijn de metal pens. Een bijzonder DESIGNED BY TOPPOINT 8787 8759 0/ 50/7 30/ 0/7 METAL PENS Relatiegeschenken uit het hogere segment. Dat zijn de metal pens. Een bijzonder chique weggever. Lasergravering zorgt voor de fine tuning van een

Nadere informatie

Netto prijslijst kantoorartikelen en computersupplies 2011

Netto prijslijst kantoorartikelen en computersupplies 2011 Art. nummers Omschrijving Verp. Min.afn. Prijs K 32239 Archiefdoos Class'ex A4 pak 25 1 8,75 35239 Archiefdoos Class'ex folio pak 25 1 8,75 5130CB Ballpoint Bic cristal blauw doos 50 1 9,00 5130CV Ballpoint

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

Marksman is een origineel en intrigerend merk dat innovatie laat samengaan met verrassende creativiteit en eigentijds design. De Marksman pennen,

Marksman is een origineel en intrigerend merk dat innovatie laat samengaan met verrassende creativiteit en eigentijds design. De Marksman pennen, Marksman is een origineel en intrigerend merk dat innovatie laat samengaan met verrassende creativiteit en eigentijds design. De Marksman pennen, horloges, reisaccessoires en andere artikelen voor de moderne

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren BIELLA BENELUX Biella Benelux is gespecialiseerd in opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Daarnaast leveren we kantoor- en schoolartikelen

Nadere informatie

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2016

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2016 NIEUWE PROMOTIEFOLDER 1 Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda met vooraan uw naam in goudfolie. Kastanjebruine

Nadere informatie

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren. Biella Benelux

Zakelijk creatief. Opbergen Archiveren Presenteren. Biella Benelux Zakelijk creatief Opbergen Archiveren Presenteren Biella Benelux Biella Benelux is gespecialiseerd in opberg- en presentatiemiddelen voor de zakelijke markt. Daarnaast leveren we kantoor- en schoolartikelen

Nadere informatie

BUREELINRICHTING A Bureelassortiment > 132 B Brievenbakken > 138 C Klassement modulen > 141 D Bureau accessoires > 142 E Onderleggers > 143

BUREELINRICHTING A Bureelassortiment > 132 B Brievenbakken > 138 C Klassement modulen > 141 D Bureau accessoires > 142 E Onderleggers > 143 A Bureelassortiment > 132 B Brievenbakken > 138 C Klassement modulen > 141 D Bureau accessoires > 142 E Onderleggers > 143 5 { 159 referenties 9 merken OFFICE SUPPLIES 131 5 5.A { Bureelassortiment ALLURA

Nadere informatie

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015 LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN PRIJSLIJST 2015 Schrijfmappen Organizers Zakagenda s Bureau sets Pen etui s Klein lederwaren Jaarinhouden ipad & iphone Van der Spek Van der Spek Collectie 18-Italiaans kleuren

Nadere informatie

MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134. Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit metaal 40 Stuks en 4 kleuren per set

MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134. Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit metaal 40 Stuks en 4 kleuren per set 314 ACTIVE EQUIPMENT MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2133 Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit kunststof 24 Stuks en 2 kleuren per set 03 0 26,- EUR MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134 Soepel synthetisch

Nadere informatie

Groene lijst 1, 2, 3. 100% gerecycleerde vezels en meer dan 50% postconsumptie. Ongebleekt

Groene lijst 1, 2, 3. 100% gerecycleerde vezels en meer dan 50% postconsumptie. Ongebleekt Groene lijst omschrijving milieucriteria 1, 2, 3 Schrijfblok A4 gelijnd Bovenaan gelijmd of geniet schrijfblok; zonder perforaties; met een kartonnen rug van een 500-tal gram; blok van 100 vellen; grammage:

Nadere informatie

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS ...8 GEREEDSCHAPSWAGENS MODULES...10...13 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS...15 KOFFERS...15 GEREEDSCHAPSKOFFERS...17 GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS www.expert-tool.com 7 GEREEDSCHAPSWAGENS

Nadere informatie

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB

USB-Sticks. vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 512 MB 1 GB 128 MB 256 MB 1 GB 64 MB 00210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222 USB-Sticks vanaf 50 stuks Model Kleur Geheugen Verpakking Logo 0210020021021020002201212021022222000012100122221001212102222102222100002222200001222100122221001212102222102212102222102222100002222

Nadere informatie

Voorraad overzicht 2015

Voorraad overzicht 2015 blad 1/6 Voorraad overzicht 2015 UTS the source houdt in haar eigen magazijn te Weesp een uitgebalanceerd assortiment promotionele draagtassen voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat u supersnel

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08 Content USB Shapes 02 USB Pen 03 USB Eco 03 USB Cards 04 USB Design & Color 05 USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07 Power Banks 08 1 USB Shapes USB Shape Include USB Shape Slide Prachtig en opvallend promotioneel

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

ART: 2180 PAGINA: 051

ART: 2180 PAGINA: 051 ART: 2180 PAGINA: 051 Art: 7905 Conferentie map A6 "Luxemburg" Als je meer luxe wilt! Verwen uw klanten met deze super zachte map van imitatie leder, dat aanvoelt als echt leer. Binnenin vindt u alles

Nadere informatie

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2015

NIEUWE PROMOTIEFOLDER 2015 NIEUWE PROMOTIEFOLDER Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda met vooraan uw naam erop in goudfolie. Art. N 2302

Nadere informatie

Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100

Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100 Prijslijst Kantoor IM Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Prijs p.s. Artikelnr Omschrijving Per 1000 Per 500 Per 250 Per 100 1771 Memostandaard Claw met metalen knijper 0,51 0,55 0,59 0,63 2621 Memohouder

Nadere informatie

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI COURTESY OF MASCAGNI KANTOORMEUBILAIR A Kasten en ladeblokken > 2 B Ordnerzuilen > 261 C Ergonomische stoelen > 262 D Directiestoelen > 264 E Collectiviteit > 266 F Aanbouwmeubilair > 267 G Polyvalente

Nadere informatie

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN

LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN LEDERWAREN RELATIEGESCHENKEN Schrijfmappen Organizers Zakagenda s Bureau sets Pen etui s Klein lederwaren Jaarinhouden ipad & iphone TOPKWALITEIT Een met vakmanschap gemaakte collectie lederwaren uit eigen

Nadere informatie

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin.

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin. Christmas Stars Kerstgeschenken voor het hele gezin. Voor hem Voor hem 3 2 4 WEEKENDTAS, AMG Cognackleurig, kalfsleder in vintagelook, donkerbruine voering 00 % katoen, buiten- en binnenvakken met ritssluiting,

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS

BAGS CERAMICS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS WRITING INSTRUMENTS BAGS CERAMICS WRITING INSTRUMENTS OFFICE & BUSINESS PREMIUMS WRITING INSTRUMENTS TOPPOINT DESIGN PENS BUDGET PENS METAL PENS HIGHLIGHTERS OUTLET UIT DE COLLECTIE SCHERPE PRIJZEN De Outlet collectie van

Nadere informatie

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin.

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin. Christmas Stars Kerstgeschenken voor het hele gezin. Voor hem Voor hem 3 1 2 4 1 WEEKENDTAS, AMG Cognackleurig, kalfsleder in vintagelook, donkerbruine voering 100 % katoen, buiten- en binnenvakken met

Nadere informatie

Labeling en accessoires

Labeling en accessoires Labeling en accessoires added value in healthcare logistics Algemene informatie Labelhouders en accessoires t.b.v. modules Gebruiksmogelijkheden De labelhouders kunnen zowel op de zijkant van al onze modules

Nadere informatie

Voorraad overzicht 2012

Voorraad overzicht 2012 blad 1/5 Voorraad overzicht 2012 UTS the source houdt in haar eigen magazijn te Weesp een uitgebalanceerd assortiment promotionele draagtassen voor u op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat u supersnel

Nadere informatie

Meerprijzen uitvoering bovendoek

Meerprijzen uitvoering bovendoek Prijzen marktparasols Model KJ-Parasol Rechthoek 300x250cm 700,- KJ-Parasol Rechthoek 400x300cm 775,- KJ-Parasol Vierkant 300x300cm 725,- KJ-Parasol Vierkant 350x350cm 880,- incl. katrollen KJ-Parasol

Nadere informatie

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 WERKBANKEN MAGNETISCHE ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 WERKBANKEN MAGNETISCHE ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS ...8 GEREEDSCHAPSWAGENS MODULES...10...13 WERKBANKEN MAGNETISCHE ACCESSOIRES...14...16 WERKPLAATSWAGENS...17 KOFFERS...17 GEREEDSCHAPSKOFFERS...19 GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS www.expert-tool.com 7 GEREEDSCHAPSWAGENS

Nadere informatie

Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure.

Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure. 29 28 27 26 25 GRAVURES Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure. Gelieve de te graveren tekst duidelijk en in drukletters of digitaal te willen doorgeven. Wij kunnen niet verantwoordelijk

Nadere informatie

NIEUW VAN LEITZ. Speciale acties!

NIEUW VAN LEITZ. Speciale acties! VAN LEITZ. Speciale acties! 4+ATIS Leitz Office Spiraalblok 4+ATIS Elk notitieboek heeft 90 vel topkwaliteit 90 grams papier, spiraalgebonden om 360 te openen en met gelamineerde kaft. Notitieboek Office

Nadere informatie

Schriften voor kantoor

Schriften voor kantoor Schriften voor kantoor Schriften met harde kaft Schrift Office European Book Met spiraalbinding. Geplastificeerde, harde kaft. Uitscheurbare bladen. 4 gekleurde stroken. 3 verplaatsbare tabbladen uit PP

Nadere informatie

SEAT COLLECTION.

SEAT COLLECTION. SEAT COLLECTION www.shop.seat.be SEAT ORIGINAL ACCESSORIES Een specifiek assortiment originele accessoires op maat van de verschillende SEAT-modellen. Dit origineel assortiment beantwoordt volledig aan

Nadere informatie

UW NAAM UW LOGO UW STIJL

UW NAAM UW LOGO UW STIJL Talba Tassenfolder 2015 UW NAAM UW LOGO UW STIJL Luxe tassen Vilten tassen Bowling tassen Shop-in tassen Papieren tassen Textiel tassen Magneet- & paperboxen www.talba.nl Papieren draagtassen Papieren

Nadere informatie

KLASSEMENT EN ARCHIVERING

KLASSEMENT EN ARCHIVERING KLASSEMENT EN ARCHIVERING Ordners en rugetiketten...364 Ringmappen...371 Tabbladen...379 Showtassen en showalbums...387 Insteekmappen...396 Opbergmappen...403 Organisatiemappen...417 Hangmappen en toebehoren...422

Nadere informatie

OPBERGEN OP - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - Iedere kast of ladeblok kan worden voorzien van een bijpassende top. Onze standaard kleuren zijn: - 6 - Licht eiken Ahorn Beuken Kersen Peren Kersen Lichtgrijs Wengé

Nadere informatie

Special Concept USB-Sticks - Keep it in mind...

Special Concept USB-Sticks - Keep it in mind... Special Concept USB-Sticks - Keep it in mind... Zodat uw klanten eerst aan u denken wanneer het om de vervulling van uw wensen gaat.. Verstuur een geheugensteuntje waarmee uw klanten u steeds in goede

Nadere informatie

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka Maat tabel Maat Lengte in cm Borstomvang in cm Taille in cm 44 (S) 176 88 76 46 (S) 176 92 80 48 (S) 182 96 84 50 (M) 182 100 88 (M) 182 104 92 54 (L) 188 108 96 56 (L) 188 112 100 58 (XL) 188 116 104

Nadere informatie

Catalogus 2015 BAGS FOR PROFESSIONALS

Catalogus 2015 BAGS FOR PROFESSIONALS Catalogus 2015 BAGS FOR PROFESSIONALS Laptop Power Cable bags for professionals USB-Stick Phone Calculator Documents Pen Mouse SPECIAL MULTI-FUNCTIONAL POCKETS FOR EASY USE Our products are made of the

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

2015 Najaarsvoordeel

2015 Najaarsvoordeel 2015 Najaarsvoordeel Genua set Complete 37-delige set etalagemateriaal Complete 37-delige set 43 9,- 2 T +31 (0) 343 460 460 E info@wilhelm-kling.nl www.wilhelm-kling.nl Genua set Etalagemateriaal met

Nadere informatie

PROMOTIEFOLDER. NIEUW! Draagtassen

PROMOTIEFOLDER. NIEUW! Draagtassen PROMOTIEFOLDER Op ALLE souvenirartikels in deze folder is de opdruk van uw bedrijfsgegevens GEHEEL GRATIS en ontvangt u ook een gratis Brepols agenda 2014 met uw naam erop in goudfolie. 1 Art. N 2301 NIEUW!

Nadere informatie

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue:

Bel 079-3624030 en bestel bij Yellow & Blue: USB stick Original VEELZIJDIG EN KLEURRIJK Geanodiseerd aluminium 55 x 15 x 6 mm Verkrijgbaar in 5 kleuren 9 gram Full colour print met acryllaag (doming) aan beide zijden Lasergravure aan beide zijden

Nadere informatie

Accu-Chek insulinepompdraagmaterialen. Voor optimaal comfort.

Accu-Chek insulinepompdraagmaterialen. Voor optimaal comfort. Accu-Chek insulinepompdraagmaterialen. Voor optimaal comfort. Insulinepompdraagmaterialen kunnen een groot verschil maken in het comfort dat u ervaart bij het gebruik van uw insulinepomp. Accu-Chek biedt

Nadere informatie

Gemeentearchiefdoos. Archiefdoos. Ft 38 x 26 x 11 cm. Pak van 25 stuks. Zuurvrij verp/1

Gemeentearchiefdoos. Archiefdoos. Ft 38 x 26 x 11 cm. Pak van 25 stuks. Zuurvrij verp/1 Archiveren Archiefdozen Stevige doos, gemaakt uit bruin golfkarton van 384 g/m 2, met een rug van 8 cm. AR-DIN voor ft A4 (345 x 251 mm) verp/50 AR-F voor ft folio (365 x 251 mm) verp/50 AR-L voor kettingformulieren

Nadere informatie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroeken Signalisatiebroeken Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroek ASSENT ERDING Gemaakt van 65% Polyester, 35% katoen canvas. Zware kwaliteit

Nadere informatie

DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015

DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015 DOCUMENTS PRIJSLIJST juni/2015 PROTECTING Inhoudsopgave Beschermfolies 3 Verstevigings folies 8 Boekreparatie folies 8 Toebehoren 10 Verwerkingsapparatuur 12 Dubbelzijdig klevende folies 13 Productkeuze

Nadere informatie

Het grootste assortiment kaarthouders,

Het grootste assortiment kaarthouders, Het grootste assortiment kaarthouders, congresbadgehouders, clips, jojo s en overige accessoires voor het zichtbaar dragen van ID-cards www.badgehouder.nl BADGEHOUDER.NL is dé leverancier van kaarthouders,

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten.

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. MPM vlag Vlag van hoogstaande kwaliteit vlaggendoek. Formaat: 1,5 x 1 Mtr. (BxH) MPM beach flag Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. Formaat: 0,8 x 2,5 Mtr. (BxH) Art.nr.:

Nadere informatie

27 jaar in Breezand!

27 jaar in Breezand! BECKERS PRINTING SERVICE Prijslijst 2016 27 jaar in Breezand! 1989-2016 Zandvaart 3 1764 NJ Breezand Tel. 0223-521532 E-mail: info@beckersprint.nl www.beckersprint.nl Hiermee komen eerdere prijslijsten

Nadere informatie

AANBOD TENTEN. Elke tent past in een gewone personenauto. De meeste tenten meten in opgevouwen toestand ongeveer 100 cm x 40 cm.

AANBOD TENTEN. Elke tent past in een gewone personenauto. De meeste tenten meten in opgevouwen toestand ongeveer 100 cm x 40 cm. AANBOD TENTEN In de eerste plaats danken wij u voor uw interesse in onze tenten. Met dit document proberen wij u een overzicht te geven van onze tenten, hun kenmerken en hun voor -en nadelen. Heeft u naderhand

Nadere informatie

aan de kass en krijg tot -60 directe kortin op het gamm 1 sticker per aankoop van 10. Ons merk, ons engagement. Aanbiedingen geldig

aan de kass en krijg tot -60 directe kortin op het gamm 1 sticker per aankoop van 10. Ons merk, ons engagement. Aanbiedingen geldig Aanbiedi dien geldig gel dig kers* Spaar de stic a aan de kass en krijg tot % -60 g directe kortin a op het gamm 1 sticker per aankoop van 10. Ons merk, ons eagement. Aanbiedien geldig S SPAAR DE STICKER

Nadere informatie

ELBA CLIC Klik en klaar! ELBACLIC werkt één clic eerder

ELBA CLIC Klik en klaar! ELBACLIC werkt één clic eerder Catalogus 2008/2009 Ordners en ringbanden Tabbladen Hangmappen Showalbums Opberg-en presentatiemappen Showtassen en L-mappen Werkplekorganisatie Archiveren 2 ELBA CLIC Klik en klaar! ELBACLIC werkt één

Nadere informatie

Materialenlijst schooljaar 1213 Stad College

Materialenlijst schooljaar 1213 Stad College Basismaterialen Basisvorming vmbo leerjaar 1, 2 leerjaar 3, 4 Boekentas 1 Agenda 2 Etui Pennen (blauw, rood, zwart) Plakstift Markeerstift en/of viltstiften Gum Schaar Verstelbare passer Potloodslijper

Nadere informatie

31 January Productbladen

31 January Productbladen 31 January 2017 Productbladen Inhoudsopgave Powerbanks Power Bank Monaco 4000 mah 3 Power Bank Porto 2200 mah 5 Power Bank Rome 2500 mah 7 Power Bank Monaco 4000 mah. Lithium-ion polymeer batterij. 4000

Nadere informatie

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat.

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat. » BOUWSECTOR ProJob s bouwuitrusting is ontworpen om de ruwste werkomstandigheden te verdragen. Het is robuust zowel in ontwerp als in gebruik. U voelt zich steeds veilig in de ProJob uitrusting waardoor

Nadere informatie

kantoor benodigdheden

kantoor benodigdheden 5,99 Veel modellen 0,17 Prijstopper! Paperclip Etiketten voor printer In onderstaande tabel zijn alle modellen opgenomen die bij ons voorradig zijn. Doos van 100 A4 vellen. Wit. 5.502.13-012 210 x 297

Nadere informatie

ORIGINAL. Veelzijdig en kleurrijk ECO WOOD. FSC gecertificeerd Modern design. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

ORIGINAL. Veelzijdig en kleurrijk ECO WOOD. FSC gecertificeerd Modern design. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen ORIGINAL Veelzijdig en kleurrijk ORIGINAL 2 GB 10,50 7,70 6,30 5,46 4,90 4,90 4,62 4 GB 10,78 7,98 6,58 5,74 5,18 5,04 4,76 8 GB 12,46 9,66 8,26 7,42 6,86 6,72 6,44 16 GB 17,78 14,98 13,58 12,74 12,18

Nadere informatie

USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! SPECIFICATIES PERSONALISATIE OPTIES EXTRA OPTIES

USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! SPECIFICATIES PERSONALISATIE OPTIES EXTRA OPTIES USB stick Original NU OOK IN HOOGGLANS WIT! Aluminium 55 x 15 x 6 mm Verkrijgbaar in 6 kleuren 9 gram Full colour print met acryllaag (doming) aan beide zijden Lasergravure aan beide zijden Full colour

Nadere informatie

Beckers Printing Service Prijslijst 2008

Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Beckers Printing Service Prijslijst 2008 Hiermee komen eerdere prijslijsten te vervallen. Zandvaart 3 1764 NJ Breezand Tel. 0223 521532 Fax 0223 522300 E-mail: info@beckersprint.nl www.beckersprint.nl

Nadere informatie

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun.

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun. Bebat (BE): +EUR 0,075 x 2 Stibat (NL): +EUR 0,020 x 2 Recupel (BE): +EUR 0,041 Multimediaprojector EB-S18 SVGA: 800 x 600 (4:3) Zeer heldere uitvoer: White Light Output en Colour Light Output 3.000 lumen

Nadere informatie

Catalogus. najaar 2013 / voorjaar 2014 @PROMOBINL. Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf. verkoopprijzen voor de eindgebruiker

Catalogus. najaar 2013 / voorjaar 2014 @PROMOBINL. Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf. verkoopprijzen voor de eindgebruiker 2013-02 Werkplaats-, plan- en marketingproducten voor het autobedrijf Catalogus najaar 2013 / voorjaar 2014 verkoopprijzen voor de eindgebruiker VOLG ONS NU OOK OP TWITTER EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET

Nadere informatie

Pins, naambadges en sleutelhangers

Pins, naambadges en sleutelhangers Pins, naambadges en sleutelhangers Met uw naam of logo. Promotiemateriaal - Relatiegeschenken - Promotiekleding Hulp nodig over de sleutelhanger die je wil laten maken, over de T-shirts waar je naar op

Nadere informatie

Pins KJ 001 KJ 002 KJ 003 KJ 004. Luxe emaille pins en reliëf pins Hoogwaardige kwaliteit. Verzilverd, verguld of bronskleurig.

Pins KJ 001 KJ 002 KJ 003 KJ 004. Luxe emaille pins en reliëf pins Hoogwaardige kwaliteit. Verzilverd, verguld of bronskleurig. Pins KJ 001 Luxe emaille pins en reliëf pins Hoogwaardige kwaliteit Verzilverd, verguld of bronskleurig Vanaf 100 stuks KJ 002 Gelakte pins met of zonder laklaag. Verzilverd, verguld of bronskleurig KJ

Nadere informatie

LEGENDA GEBRUIKTE SYMBOLEN: Full Colour. Spoedlevering mogelijk. Lasergravure. Custom Made. Special Price. Nieuw in het assortiment

LEGENDA GEBRUIKTE SYMBOLEN: Full Colour. Spoedlevering mogelijk. Lasergravure. Custom Made. Special Price. Nieuw in het assortiment 3 LEGENDA GEBRUIKTE SYMBOLEN: Full Colour Spoedlevering mogelijk Lasergravure Custom Made Special Price Nieuw in het assortiment GEBRUIKTE KLEURCODES Bij relatiegeschenken en pennen 01 - Donker Blauw 02

Nadere informatie

Ordners met hefboom. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. Ordner Eco

Ordners met hefboom. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. Ordner Eco s met hefboom s met hefboom Voor ft A4. Met sleuven en metalen boord. Met zelfklevend rugetiket. Gewolkte uitvoering. 794389 rug van 5 cm verp/25 794370 rug van 8 cm verp/20 All-Round Met sleuven en metalen

Nadere informatie

Tagout LOCKOUT TAGOUT

Tagout LOCKOUT TAGOUT Tagout is het plaatsen van een label (tag). Hiermee wordt aangegeven dat het systeem en de vergrendeling waarmee de energie geïsoleerd is IN GEEN GEVAL mag bediend of gewijzigd worden totdat de labels

Nadere informatie

9 November Productbladen

9 November Productbladen 9 November 2017 Productbladen Inhoudsopgave Pennen Budget 3 Eco 5 Madrid 7 Paris 9 Riga 11 Spectra 13 Superior 15 Superior Mini 17 Budget. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. Prijs inclusief

Nadere informatie

Hechtmap Secolor Clipex. Documentenmappen uit kunststof

Hechtmap Secolor Clipex. Documentenmappen uit kunststof Hechtmap Secolor Clip Met Jalemaclip. Uit zuurvrij en chloorvrij Color Kraft karton van 270 g/m 2. Capaciteit: 2,5 cm. De map heeft een extra klep als bv. bladwijzer, afdekklep of indicatiestrook. Dankzij

Nadere informatie

standaard wit gekleurd pinfeed A4 ETIKETTEN

standaard wit gekleurd pinfeed A4 ETIKETTEN 8 RILLPRINT A4 ETIKETTEN standaard wit gekleurd pinfeed RILLPRINT A4 ETIKETTEN 8RILLPRINT A4 ETIKETTEN standaard wit gekleurd pinfeed 8-1 Het eerste zelfklevende etiket werd door de Amerikaan R. Stanton

Nadere informatie

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk.

2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. 2013 wordt een belangrijk en bijzonder jaar, dat is nu al duidelijk. Zoals onze Koningin Beatrix in haar speech van 28 januari jl. al vertelde, vierde zij dit jaar haar 5ste verjaardag en vieren we tevens

Nadere informatie

Working for you. Be Brighter! Welke kleur is jouw favoriet? Organiseer je werkplek met de trendy kleuren van Rexel Joy en Quartet.

Working for you. Be Brighter! Welke kleur is jouw favoriet? Organiseer je werkplek met de trendy kleuren van Rexel Joy en Quartet. Be Brighter! Welke kleur is jouw favoriet? Organiseer je werkplek met de trendy kleuren van Rexel Joy en Quartet. www.rexeleurope.com Knalpaars voornaam, vorstelijk, creatief, verfijnd Felroze Helderblauw

Nadere informatie

Stoffeerdersmateriaal

Stoffeerdersmateriaal DIVERSEN 491 Stoffeerdersmateriaal Koord wit Absolute koord 2 mm. wit à 500 meter 120085 cone 1 Mammoet koord 2,2 mm. wit rol à 200 meter 542003 cone 1 Nippon koord 2,8 mm. wit rol à 200 meter 542005 cone

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

WETERING Dinsdag 30 december: 09:00-11:00 Blauwe mini's 11:10-14:40 D5, D6, D7, D8, MD1.

WETERING Dinsdag 30 december: 09:00-11:00 Blauwe mini's 11:10-14:40 D5, D6, D7, D8, MD1. MOLENWIEK Zondag 28 december: 09:30-11:30 F8, F9, F10, F11, ME2. 11:30-12:20 Penaltybokaal F 12:20-14:20 F1, F2, F3, F4, F5. 14:25-16:25 MB1, MC1, MC2. 16:30-19:00 D1, D2, D3. 19:05-21:05 C4, C5, C6. WETERING

Nadere informatie

SILKSCREEN. Druk-afmeting: 40x15 mm SILKSCREEN. Druk-afmeting: 29x18 mm

SILKSCREEN. Druk-afmeting: 40x15 mm SILKSCREEN. Druk-afmeting: 29x18 mm 04 05 06 Memosoft MO1057 3,44 Volledig gemaakt van zachte PVC met matte afwerking. The USB stick heeft een uitsparing op de behuizing waar een doming in geplaatst kan worden. Optioneel kan er een lanyard

Nadere informatie

Prijzen accessoires Whiteborden & Planborden Alle bedragen zijn excl. BTW

Prijzen accessoires Whiteborden & Planborden Alle bedragen zijn excl. BTW Prijzen accessoires Whiteborden & Planborden Alle bedragen zijn excl. BTW Starterkits 14.017.111 Starterkit Universeel voor WB 40,00 14.017.115 Starterkit Junior voor WB 20,00 Plansets 14.017.101 Planset

Nadere informatie

Assortimentsuitbreiding 2007 Prym Een kwaliteitsmerk van

Assortimentsuitbreiding 2007 Prym Een kwaliteitsmerk van Alles lukt. Assortimentsuitbreiding 2007 Prym Een kwaliteitsmerk van Prym Assortimentsuitbreiding 2007 Omschrijving Materiaal Verkoopseenheid Bestelnummer 3. Naaimachinenaalden en accessoires Spoelen voor

Nadere informatie