Landelijke Dag VrouwenVakgroep. Internationale allure. 28 en 29 september Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijke Dag 2015. VrouwenVakgroep. Internationale allure. 28 en 29 september Rotterdam"

Transcriptie

1 Landelijke Dag 2015 VrouwenVakgroep 28 en 29 september Rotterdam Internationale allure

2 Beste leden van de VrouwenVakgroep, Vorig jaar gingen we tijdens de Landelijke Dag in Volendam op zoek naar Hollandse tradities in een modern jasje. Het schilderachtige Volendam weet precies hoe het haar authenticiteit aan de man moet brengen, ook op internationaal niveau. Een stad die dat lange tijd niet voor elkaar kreeg, is Rotterdam. Rotterdam en toerisme waren niet bepaald twee handen op één buik. Het beeld van de Maasstad werd gekleurd door de kilte van de wolkenkrabbers en de slechte wijken. Maar daarin is verandering gekomen. Rotterdam bruist, is hip en happening. Niet alleen de Rotterdammers weten het nu, zelfs de New York Times en de populaire reisgids Rough Guide verklaarden vorig jaar de stad tot hip. Wij begrijpen het wel. Rotterdam heeft de modernste skyline van Nederland en doet qua herkenbaarheid niet onder voor die van New York of Parijs. De opvallende architectuur van gebouwen als de Markthal, het Centraal Station en wolkenkrabber De Rotterdam werden door de New York Times benoemd als must see. Ook de perfecte mix tussen het verleden en het heden, wordt internationaal geroemd. Die mix komt overal terug, niet alleen in het oude centrum met moderne winkels, maar ook in (toeristische) attracties als de SS Rotterdam en Hotel New York. De havenstad staat daarnaast ook nog eens ból van de nieuwe en hippe foodhotspots. De Markthal, Dudok, Vlaamsch Broodhuys, Koekela, Jordy s Bakery en nog veel meer hotspots worden ter inspiratie bezocht tijdens deze Landelijke Dag. Kortom: Rotterdam is een bruisende stad met internationale allure en een vat vol inspiratie voor ondernemers(vrouwen)! Uiteraard rekenen wij ook dit jaar weer op uw aanwezigheid te mogen rekenen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding en graag tot ziens op 28 en 29 september. Suzanne de Heer Coördinator VrouwenVakgroep Jacqueline Loef Secretaresse

3 Programma 28 september Vanaf uur: Inchecken bij Hotel New York. Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Dit is de plek waar vroeger duizenden landverhuizers, vol hoop op een beter leven, vertrokken naar Noord-Amerika. De nostalgie is overal aanwezig! Tegenwoordig komen gasten in deze bijzonder sfeer overnachten, eten, drinken, vieren en zaken doen. Een prachtplek aan de oevers van de Maas uur Verzamelen in de lobby bij Hotel New York, want we gaan met de watertaxi naar de SS Rotterdam. In een paar minuten van de Wilhelminapier naar het Katendrechtse hoofd met opspattend boegwater en geraas van de motoren uur Officiële start van het programma met een borrel in de Captain s Lounge van de SS Rotterdam. Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn meet 228 meter lang, 8 meter breed en 61 meter hoog. Na vele omzwervingen is het schip sinds februari 2010 open voor publiek uur Rondleiding Uitwaaien en zwaaien in twee groepen met gids op de SS Rotterdam. Deze rondleiding laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. De boeg, de brug, het stuurhuis, de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut komen aan bod. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden een fantastisch uitzicht.

4 Programma 28 september uur Met de watertaxi varen we naar de Boompjeskade vanwaar we verder lopen (ca. 20 min) naar de Markthal. Hier krijgen jullie tot uur de tijd om op eigen gelegenheid de Markthal te bezoeken. Om uur verzamelen we bij de uitgang van de Markthal, aan de kant van station Blaak uur Vanaf de Markthal gaan we te voet verder naar het Italiaanse restaurant Vapiano aan de Binnenrotte. Dit is een wandeling van ongeveer 10 minuten. Chi va piano, va sano e va lontano : Dit mooie Italiaanse spreekwoord is het motto van Vapiano en betekent: Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid. Precies die levenshouding tekent de sfeer in de Vapiano-restaurants. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano's in 28 landen op 5 continenten. Gasten bestellen de pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor hun neus. Eén van de Vapianisti (medewerkers) trakteert ons op het bedrijfsverhaal van Vapiano en opent dan het buffet. Deze informele setting nodigt uit om eens naast een ander te gaan zitten en de groep beter te leren kennen uur Omstreeks deze tijd nemen we de watertaxi vanaf de Boompjeskade terug naar Hotel New York. Eenmaal daar kunt u zelf beslissen of het bed- of borreltijd is.

5 Programma 29 september uur Goedemorgen! We beginnen de dag in de ontbijtzaal van Hotel New York. Eet smakelijk! Na afloop van het ontbijt ontvangt iedereen een dagkaart voor het openbaar vervoer uur Vandaag maken we voornamelijk gebruik van de metro en daarom beginnen we de dag met een wandeling van 20 minuten naar metrostation Wilhelminaplein en nemen we de metro naar halte Beurs uur Vanaf metrostation Beurs is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar Dudok (Meent 88). In 1991 werd deze eerste Dudokvestiging geopend, in het oude gebouw van Nationale Nederlanden dat in 1945 ontworpen is door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok ( ). Vanwege het karakteristieke ontwerp van het gebouw besloot men de horecagelegenheid te vernoemen naar de architect. In Dudok Rotterdam is ook de beroemde appeltaart met geheime receptuur bedacht uur Bij Dudok nemen we plaats in de zaal waar NBOVjurist Gert-Jan van Egmond de workshop Het Nieuwe Arbeidsrecht verzorgt. Met de invoering van het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid per 1 juli 2015 is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. De workshop wisselt theorie af met praktijkcases en sprekende voorbeelden. Van de deelnemers wordt een actieve deelname verwacht. Er is ruimte voor vragen en inbreng van onderwerpen die binnen de organisatie van de deelnemers spelen, dus bereid u goed voor en schrijf desnoods al uw vragen op uur Na de workshop nemen we kort een kijkje bij Dudok Patisserie, iets verderop in de straat. De beroemde taarten van Dudok zijn niet langer alleen in horecagelegenheden te koop, maar worden ook verkocht vanuit de Dudok Patisserie winkels. Daarna lopen we naar de Meent.

6 Programma 29 september uur Het is lunchtijd, dus schuiven we aan bij het Vlaamsch Broodhuys (Meent 8A). Onder het genot van een kop koffie of thee vertelt bedrijfsleidster Mia het verhaal over het Vlaamsch Broodhuys. Omdat wij weten dat bakkersvrouwen graag álles proeven, hebben we gekozen voor Dimitri s boterhammen met diverse plateaus vol lekkers om zelf de boterhammen mee te beleggen. Van boerenkipsalade tot verse geitenkaas en van slagersachterham tot vitello tonato. Eet smakelijk! uur Vanaf het Vlaamsch Broodhuys gaat de route verder naar metrostation Blaak (ca. 15 min. lopen), vanwaar we de metro nemen naar halte Eendrachtsplein uur Metrostation Eendrachtsplein ligt precies in het midden van de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg. Deze twee straten vormen een lange sliert vol verrassende winkels met kleding, sieraden, cadeaus, muziek, woonaccessoires, maar ook (banket)bakkerswinkels én een aantal gezellige terrassen. Voor ieder wat wils dus en daarom krijgt u 1,5 uur de gelegenheid om deze gezellige straten zelf te ontdekken. We hebben wat tips op een rijtje gezet, zie de volgende pagina s uur We verzamelen voor de ingang van metrostation Eendrachtsplein. Vanaf hier nemen we de metro naar Beurs, waar we over moeten stappen op de metro naar Wilhelminaplein. Vanaf daar lopen we terug naar Hotel New York (ca. 20 min) uur Ter afsluiting drinken we bij Hotel New York nog een drankje en staan er koppen soep met belegde broodjes klaar, zodat de terugreis naar huis niet met een lege maag hoeft worden afgelegd uur Einde programma.

7 Tips Nieuwe Binnenweg Coffee Company (Eendrachtsplein 2) Hier draait het om hoe kan het ook anders- koffie. Door het directe contact met koffieboeren en het betalen van prijzen die in relatie staan tot de kwaliteit, kan Coffee Company beschikken over unieke koffie naar eigen recept. Rotown (Nieuwe Binnenweg 19) Poppodium, café en restaurant. Is in 2010 bezegeld met de prijs Beste poppodium van Nederland van Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Koekela (Nieuwe Binnenweg 79A) Een begrip in Rotterdam. In deze winkel vind je dagelijks verse cookies, muffins, scones en taarten. Allemaal homemade lekkernijen die worden gemaakt naar origineel Koekela recept. De Plaatboef (Nieuwe Binnenweg 81A) Naar eigen zeggen: de eerste, de beste en de grootste tweedehands platenwinkel in Rotterdam. Jordy s Bakery (Nieuwe Binnenweg 97A) Brood bakken is Jordy Klootwijk (1984) met de paplepel ingegoten. Zijn opa stond aan de wieg van de bakkerijen Klootwijk. Om zijn eigen weg in te slaan heeft Jordy een bakkersopleiding in Amerika gevolgd aan het befaamde French Culinary Institute. Van één van zijn leraren kreeg hij een moederdeeg mee naar huis. Dit levende organisme heeft Jordy een jaar lang in leven moeten houden, totdat hij in 2009 zijn eigen productiebakkerij opende, gevestigd in de historische Rotterdamse Vertrekhallen. Schorem Haarsnijder & Barbier (Nieuwe Binnenweg 104) Hoewel je hier als vrouw niet naar binnen mag (men s only beleid) is het toch leuk om even een blik naar binnen te werpen. Schorem is een haarsnijder en barbier waar mannen onder het genot van een glas whiskey een uitgebreide kappersbeurt ondergaan. Hun old school barber academy, waar ze barbiers en haarsnijders opleiden is gevestigd aan de overkant van de straat op nr 113. Brasserie van Antwerpen (Nieuwe Binnenweg 125H) Brasserie van Antwerpen is een gezellige plek voor goede koffie, lunch, een borrel en diner.

8 Tips Oude Binnenweg WAAR (Oude Binnenweg 144A) Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Melief Bender (Oude Binnenweg 134) Het oudste café van Rotterdam (sinds 1876). Binnen is het duister (geen bruin, maar zwart café), maar wel erg gezellig. Venezia IJssalon (Oude Binnenweg 125B) Sinds 1964 gevestigd aan de Oude Binnenweg, traditioneel Italiaans ijs naar eigen recept en uit eigen keuken. Blue Blood (Oude Binnenweg 65) Een winkel vol met spijkerbroeken van Blue Blood. Blue Blood is een Nederlands luxury jeansmerk dat traditioneel vakmanschap combineert met een uitgesproken en markante stijl. Theemaas (Karel Doormanstraat 469) Winkel met meer dan 180 soorten thee en meer dan 45 soorten koffie. Ook vindt er in de bijbehorende galerie elke zes weken een verkoopexpositie van een bekende of minder bekende keramist (keramiek) plaats.

9 Praktische informatie Aanmelden In verband met de bevestiging van alle reserveringen die wij voor de diverse programmaonderdelen hebben gedaan, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 augustus te laten weten of u er dit jaar (weer) bij bent. U ontvangt hierna tijdig een bevestiging van uw aanmelding van ons. U kunt voor het aanmelden voor de Landelijke Dag gebruik maken van bijgevoegd aanmeldformulier of van het digitale formulier op onze website Samen reizen Wanneer u zich aanmeldt voor de Landelijke Dag, ontvangt u van ons na 30 augustus een bevestiging van uw inschrijving plus een overzicht van deelnemers tot dan toe. Zo kunt u eventueel samen reizen met een collega. Hotel De NBOV heeft een optie op een aantal kamers bij Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, Rotterdam. Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. En dat betekent een prachtige mix tussen oud en nieuw die deze plek uniek maakt. Het gebouw is een echt icoon op de kop van de Wilhelminapier in het moderne Rotterdam. De prijs per kamer bedraagt 134,50 per nacht. Dit is exclusief ontbijt (à 17,50 per persoon) en 4,5 procent stadsbelasting. Let op: Het hotel maakt eind augustus/begin september een drukke periode door en heeft ons daarom verzocht (ondanks de genoemde uiterste reserveringsdatum van 30 augustus) zo snel mogelijk uw reservering door te geven. Maakt u zelf van tevoren afspraken met wie u een kamer deelt, geef dit dan door bij uw reservering, zodat hierover in het hotel geen verwarring kan ontstaan. Voor het reserveren van een hotelkamer is een reserveringsformulier bijgevoegd. Kosten Voor deelname aan de Landelijke Dag vragen wij u om een bijdrage van 99,- excl. BTW per persoon. Hiervoor krijgt u per persoon: kaartjes watertaxi (t.w.v. 15) welkomstborrel (t.w.v. 30), rondleiding met gids bij de SS (t.w.v. 15), diner (t.w.v. 35), dagkaart metro (t.w.v. 7,50), workshop WWZ (t.w.v. 35), lunch (t.w.v. 25) en afsluitend mini-diner (t.w.v. 27,50). U ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

10 Praktische informatie Eigen kosten Onder de eigen bijdrage vallen niet uw eigen reis- en verblijfkosten (o.a. hotel en kosten die u maakt in de vrije tijd in de Markthal en op de Nieuwe en Oude Binnenweg). Route naar hotel Hotel New York is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Koninginnenhoofd 1 (ook te gebruiken: Wilhelminakade) 3072 AD Rotterdam. Parkeren Tijdens het verblijf in Hotel New York kan er worden geparkeerd op twee manieren. De openbare parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw. U betaalt daar tussen en uur met kenteken parkeren (prijs- en tijdswijzigingen onder voorbehoud). Daarnaast is het mogelijk om de auto veilig en overdekt te parkeren in de garage naast Hotel New York. De inrijkaart kan, met 10 procent korting, bij de receptie of kiosk van Hotel New York worden afgerekend. Als de garage vol is, kunnen gasten zich via de intercom als gast van Hotel New York melden, dan is er zeer waarschijnlijk nog plaats. Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren. Inrijden in de garage is mogelijk tot uur en uitrijden kan 24 uur per dag. Openbaar Vervoer Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het Nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro vanaf het centrum, het Centraal Station of Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station. Vanaf het metrostation is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar Hotel New York. P+R Parkeren in het centrum van Rotterdam is aardig aan de prijs. Een andere optie is parkeren op een P+R-gebied en verder te reizen met het openbaar vervoer. Voor een P+R-plaats op de route, bekijk: Op de P+R-plaats Kralingse Zoom betaalt u 2,- in combinatie met openbaar vervoer. U betaalt dit bedrag wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart, en binnen één uur na uitchecken een uitrijkaart koopt bij de parkeerautomaat.

Rotterdam. Rotterdam. Introductie

Rotterdam. Rotterdam. Introductie Introductie, de dynamische metropool aan de Maas. Een stad die bij iedereen meteen een reactie oproept. De één vind het fantastisch, de ander heeft er niets mee. Wij behoren tot de eerste categorie. bruist

Nadere informatie

6E JAARGANG NUMMER 12 ZOMER 2010. magazine AART WARTIER. Met aandacht. voor de wijk OVG. Veerhavenconcert. In bed met. Dudok.

6E JAARGANG NUMMER 12 ZOMER 2010. magazine AART WARTIER. Met aandacht. voor de wijk OVG. Veerhavenconcert. In bed met. Dudok. 6E JAARGANG NUMMER 12 ZOMER 2010 magazine AART WARTIER Met aandacht voor de wijk OVG Veerhavenconcert In bed met Dudok zomer 2010 DE JONGE V A K K L E D I N G De Jonge Vakkleding is een begrip in Rotterdam

Nadere informatie

het Zeemanshuis zekiye yilmaz Jong Haventalent Hotspot Onze Inspiratie Modellen De must-have tassen van Denise Roobol Kenniscentrum In de haven werken

het Zeemanshuis zekiye yilmaz Jong Haventalent Hotspot Onze Inspiratie Modellen De must-have tassen van Denise Roobol Kenniscentrum In de haven werken zekiye yilmaz Jong Haventalent Waarom in de haven werken 2013 meer dan leuk is In de haven werken 10 tips om jouw kansen te vergroten Verrassende Hotspot het Zeemanshuis Kenniscentrum Dona Daria over gelijke

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

Groepsarrangementen 2011-2012. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl

Groepsarrangementen 2011-2012. Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl Groepsarrangementen 2011-2012 Het leukste groepsarrangement boekt u natuurlijk in Utrecht! www.groepsarrangementen-utrecht.nl www.groepsarrangementen-utrecht.nl Welkom in Utrecht Utrecht is het kloppende

Nadere informatie

www.gabberweek.nl info@gabberweek.nl Gabberweek 2015

www.gabberweek.nl info@gabberweek.nl Gabberweek 2015 www.gabberweek.nl info@gabberweek.nl houten? voor Tineke Sc Gratis kaar ten op pagina 2! Kijk snel S e ni o r e n S e ni o r e n Gabberweek 2015 de gabberweek bestaat 20 jaar! feest! De Gabberweek is een

Nadere informatie

SPECIAAL VOOR ALLE SENIOREN IN HEERHUGOWAARD. Activiteitenprogramma 1 oktober tot en met 30 oktober 2015

SPECIAAL VOOR ALLE SENIOREN IN HEERHUGOWAARD. Activiteitenprogramma 1 oktober tot en met 30 oktober 2015 SPECIAAL VOOR ALLE SENIOREN IN HEERHUGOWAARD Activiteitenprogramma 1 oktober tot en met 30 oktober 2015 Initiatiefnemers De Pieter Raat Stichting Magentazorg Bibliotheek Kennemerwaard Sportservice Heerhugowaard

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen eeting Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen Magazine.nl Multimediaal vakblad

Nadere informatie

Mercedes-Benz. Klassieker Vrienden

Mercedes-Benz. Klassieker Vrienden Mercedes Benz Klassieker Vrienden Mercedes-Benz Klassieker Vrienden MBKV - Journaal JANUARI 2015 nr: 5 Traditioneel genieten Beste MBKV-deelnemers(sters), De MBKV is op 28 januari 2007 opgericht en we

Nadere informatie

Welkom bij BOVAG. Kom thuis in het BOVAGhuis!

Welkom bij BOVAG. Kom thuis in het BOVAGhuis! Menukaart 2015 Welkom bij BOVAG Met veel plezier stellen wij het BOVAGhuis voor u open. Werken, vergaderen, relaties ontmoeten en lekker eten & drinken, hier kan het allemaal. Het nieuwe BOVAGhuis is als

Nadere informatie

In de Buurt. Palliatief verpleegkundige Meer dan regelneef Het zorghotel Klopt uw beeld Dagbehandeling Napoleon zat er nog op

In de Buurt. Palliatief verpleegkundige Meer dan regelneef Het zorghotel Klopt uw beeld Dagbehandeling Napoleon zat er nog op In de Buurt verhalen & voordeel van Aafje Nr. 3 2014 Palliatief verpleegkundige Meer dan regelneef Het zorghotel Klopt uw beeld Dagbehandeling Napoleon zat er nog op thuiszorg huizen zorghotels Erik van

Nadere informatie

arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve

arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve arrangementen en vakantieweken voor senioren in 2015 Ernst Sillem Hoeve Soestdijkerweg 10b, 3734 MH, Lage Vuursche Telefoon 035-6668541 Website: www.esh.nl en www.vrienden-esh.nl Ernst Sillem Hoeve Al

Nadere informatie

Berlijn. Berlijn. Introductie. Vrij. Het weer voor Berlijn

Berlijn. Berlijn. Introductie. Vrij. Het weer voor Berlijn Introductie is een unieke melange van rijke geschiedenis en moderne hotspots. De overblijfselen van het verleden kun je nog overal bewonderen, maar bijzonder hippe zaken schieten als paddenstoelen uit

Nadere informatie

Mei/ 2014 Jaargang 3 Nummer 8

Mei/ 2014 Jaargang 3 Nummer 8 Mei/ 2014 Jaargang 3 Nummer 8 Met dank aan: Mark Schmeits Theo Schut Angela van de Wildenberg Personato Rabobank Eindhoven - Veldhoven Van Tilburg Mode Schijndel 1 Inhoud Voorwoord 3 Introductie nieuwe

Nadere informatie

Ontmoet Linde, onze gastredactrice!

Ontmoet Linde, onze gastredactrice! JUNI 2015 DE WOONKRANT VOOR HUURDERS EN RELATIES VAN RENTREE Eerste woningen Deltalaan opgeleverd 2 De mooiste plekjes! 3 Ruim 60 jaar in de Hoven 4 Persoonlijk contact 6 Uit in Deventer 8 Ontmoet Linde,

Nadere informatie

Inhoud TAXATIE NODIG? Ik ben een toerist in mijn eigen stad 12-13 20-21 32-33 36-37 48-49

Inhoud TAXATIE NODIG? Ik ben een toerist in mijn eigen stad 12-13 20-21 32-33 36-37 48-49 Inhoud Ik ben een toerist in mijn eigen stad Als in het voorjaar alles en iedereen in Delft toe is aan wat kleur en je loopt warm voor het zomerseizoen, laat je dan eens inspireren door de stralende collectie

Nadere informatie

SERVICE ROOM. Amrâth Hôtels. Prachtige zonovergoten momenten bij MAGAZINE. AMSTERDAMSE HISTORIE GEKOESTERD 100-Jarig jubileum Scheepvaarthuis

SERVICE ROOM. Amrâth Hôtels. Prachtige zonovergoten momenten bij MAGAZINE. AMSTERDAMSE HISTORIE GEKOESTERD 100-Jarig jubileum Scheepvaarthuis ROOM SERVICE MAGAZINE Lente Zomer 13 AMSTERDAMSE HISTORIE GEKOESTERD 100-Jarig jubileum Scheepvaarthuis SAMEN GENIETEN OP HET TERRAS De leukste adresjes in de stad ER OP UIT IN ALKMAAR Leuke uittips in

Nadere informatie

Toen en nu. Rabobank. Opel Eef en Huub. Businessclub Prins Alexander. magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken

Toen en nu. Rabobank. Opel Eef en Huub. Businessclub Prins Alexander. magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken Jaargang 3 - Nummer 7-2013 Rabobank Vroeger was alles anders... Opel Eef en Huub Aflevering van 10 Opel Corsa s Toen en nu Businessclub

Nadere informatie

SPECIALE EDITIE. Toorop Schoolmagazine

SPECIALE EDITIE. Toorop Schoolmagazine Markthal Centraal Station Kika Berlijn Toorop Schoolmagazine Deze editie is te danken aan de leerlingen van de derde klas die tijdens de Berlijnreis actief zijn geweest in Rotterdam. Zij hebben culturele

Nadere informatie

Heimwee naar een niet meegemaakte tijd

Heimwee naar een niet meegemaakte tijd Oplage: 60.000 ex. Dinsdag 6 september 2011 - Jaargang 3, nr. 18 Een dagje Delft met de oude kunst- en antiekbeurs in Het Prinsenhof Heimwee naar een niet meegemaakte tijd Patrick Buch blies vorig jaar

Nadere informatie

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Magazine.nl Multimediaal vakblad voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen eeting Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen Magazine.nl Multimediaal vakblad

Nadere informatie

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ 2015 Zomers actief voor 50+ Goede tradities moet je in ere houden Voor u ligt het boekje Zomers Actief voor 50-plussers 2015. Ook dit jaar weer met inspirerende, interessante, actieve en leuke activiteiten

Nadere informatie

Kasteel Keukenhof & uw bedrijf

Kasteel Keukenhof & uw bedrijf Kasteel Keukenhof & uw bedrijf prijslijst en arrangementen zakelijk 2015 Zichtbaar gastvrijer, verrassend veelzijdig! pagina 2 pagina 3 Inspireren is presteren! Inhoudsopgave Geachte gast, Wie op zoek

Nadere informatie

Klein en Groot Genieten

Klein en Groot Genieten Klein en Groot Genieten Je moet nog een keuze maken of je hebt zojuist voor het GeboorteHotel Maasstad gekozen. Goede keuze! Want in het GeboorteHotel kun je in alle rust bevallen en daarna lekker bijkomen

Nadere informatie

zomer 2012 prijs 8,95 Strandtent zomer test interview vanmoof fietsen NieUW COMPAÑIA MArIA Broers met een missie arbeidsmarkt

zomer 2012 prijs 8,95 Strandtent zomer test interview vanmoof fietsen NieUW COMPAÑIA MArIA Broers met een missie arbeidsmarkt zomer 2012 prijs 8,95 Strandtent zomer test interview vanmoof fietsen Broers met een missie NieUW COMPAÑIA MArIA toekomstvisie arbeidsmarkt Dit meisje zoekt ouders! Meld je alstublieft aan via www.jarikin.nl

Nadere informatie

Dwars treinen in 2018

Dwars treinen in 2018 Reistijd. 17 Reistijd is een uitgave van Veolia Transport Nederland Najaar 2014 editienummer 17 De twee kanten van Aken 4 5 6 100% groene Dwars treinen in 2018 door Java Afscheid Brabant en Fast Ferries

Nadere informatie

Gaat u mee? UIT met het UITbureau

Gaat u mee? UIT met het UITbureau Gaat u mee? UIT met het UITbureau Dagarrangementen, theater en vakanties programma juli t/m december 2013 meer dan zorg 13-099_Cadeaubon_v5.indd 2 07-05-13 11:34 De gezichten achter het UITbureau UIT met

Nadere informatie

JAARGANG 30 NUMMER 1 MAART 2012

JAARGANG 30 NUMMER 1 MAART 2012 JAARGANG 30 NUMMER 1 MAART 2012 In dit nummer o.a: * Nieuwe columnisten: Marcel Verreck en Herman Poelsma * 3e donderdag van de maand: De Stamtafel voor alle wijkbewoners! * Verhuizing Bavinckschool is

Nadere informatie

Magazine voor studiekiezers. nummer 3 oktober 2011. Straks student

Magazine voor studiekiezers. nummer 3 oktober 2011. Straks student Magazine voor studiekiezers nummer 3 oktober 2011 Straks student Voorlichtingsdag RUG, 4 november Dagboek van een eerstejaars Hotspots in Groningen, de beste tips voor kamer, kroeg en keuken De RUG, groot

Nadere informatie

Japanse krijgskunst. Toename ongelukken Knooppunt Hoevelaken?

Japanse krijgskunst. Toename ongelukken Knooppunt Hoevelaken? Vathorstnu powered by PASFOTO S Officiële PASFOTO S NODIG? natuurlijk bij Beeld Totaal EMICLAER www.beeldtotaal.nl 088 08 08 211 05 07 13 19 21 De Malle Molen Midzomernachtduik Vathorstnu Japanse krijgskunst

Nadere informatie