Landelijke Dag VrouwenVakgroep. Internationale allure. 28 en 29 september Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijke Dag 2015. VrouwenVakgroep. Internationale allure. 28 en 29 september Rotterdam"

Transcriptie

1 Landelijke Dag 2015 VrouwenVakgroep 28 en 29 september Rotterdam Internationale allure

2 Beste leden van de VrouwenVakgroep, Vorig jaar gingen we tijdens de Landelijke Dag in Volendam op zoek naar Hollandse tradities in een modern jasje. Het schilderachtige Volendam weet precies hoe het haar authenticiteit aan de man moet brengen, ook op internationaal niveau. Een stad die dat lange tijd niet voor elkaar kreeg, is Rotterdam. Rotterdam en toerisme waren niet bepaald twee handen op één buik. Het beeld van de Maasstad werd gekleurd door de kilte van de wolkenkrabbers en de slechte wijken. Maar daarin is verandering gekomen. Rotterdam bruist, is hip en happening. Niet alleen de Rotterdammers weten het nu, zelfs de New York Times en de populaire reisgids Rough Guide verklaarden vorig jaar de stad tot hip. Wij begrijpen het wel. Rotterdam heeft de modernste skyline van Nederland en doet qua herkenbaarheid niet onder voor die van New York of Parijs. De opvallende architectuur van gebouwen als de Markthal, het Centraal Station en wolkenkrabber De Rotterdam werden door de New York Times benoemd als must see. Ook de perfecte mix tussen het verleden en het heden, wordt internationaal geroemd. Die mix komt overal terug, niet alleen in het oude centrum met moderne winkels, maar ook in (toeristische) attracties als de SS Rotterdam en Hotel New York. De havenstad staat daarnaast ook nog eens ból van de nieuwe en hippe foodhotspots. De Markthal, Dudok, Vlaamsch Broodhuys, Koekela, Jordy s Bakery en nog veel meer hotspots worden ter inspiratie bezocht tijdens deze Landelijke Dag. Kortom: Rotterdam is een bruisende stad met internationale allure en een vat vol inspiratie voor ondernemers(vrouwen)! Uiteraard rekenen wij ook dit jaar weer op uw aanwezigheid te mogen rekenen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding en graag tot ziens op 28 en 29 september. Suzanne de Heer Coördinator VrouwenVakgroep Jacqueline Loef Secretaresse

3 Programma 28 september Vanaf uur: Inchecken bij Hotel New York. Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Dit is de plek waar vroeger duizenden landverhuizers, vol hoop op een beter leven, vertrokken naar Noord-Amerika. De nostalgie is overal aanwezig! Tegenwoordig komen gasten in deze bijzonder sfeer overnachten, eten, drinken, vieren en zaken doen. Een prachtplek aan de oevers van de Maas uur Verzamelen in de lobby bij Hotel New York, want we gaan met de watertaxi naar de SS Rotterdam. In een paar minuten van de Wilhelminapier naar het Katendrechtse hoofd met opspattend boegwater en geraas van de motoren uur Officiële start van het programma met een borrel in de Captain s Lounge van de SS Rotterdam. Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn meet 228 meter lang, 8 meter breed en 61 meter hoog. Na vele omzwervingen is het schip sinds februari 2010 open voor publiek uur Rondleiding Uitwaaien en zwaaien in twee groepen met gids op de SS Rotterdam. Deze rondleiding laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. De boeg, de brug, het stuurhuis, de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut komen aan bod. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden een fantastisch uitzicht.

4 Programma 28 september uur Met de watertaxi varen we naar de Boompjeskade vanwaar we verder lopen (ca. 20 min) naar de Markthal. Hier krijgen jullie tot uur de tijd om op eigen gelegenheid de Markthal te bezoeken. Om uur verzamelen we bij de uitgang van de Markthal, aan de kant van station Blaak uur Vanaf de Markthal gaan we te voet verder naar het Italiaanse restaurant Vapiano aan de Binnenrotte. Dit is een wandeling van ongeveer 10 minuten. Chi va piano, va sano e va lontano : Dit mooie Italiaanse spreekwoord is het motto van Vapiano en betekent: Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid. Precies die levenshouding tekent de sfeer in de Vapiano-restaurants. Dat is al zo sinds de eerste Vapiano in het Duitse Hamburg werd geopend op 22 oktober Twee jaar later besloten de oprichters om Vapiano wereldwijd uit te rollen als franchise-concept. Inmiddels zijn er meer dan 130 Vapiano's in 28 landen op 5 continenten. Gasten bestellen de pasta, pizza, antipasti of salade rechtstreeks bij de chefkok, midden in het restaurant. De chef bereidt alle gerechten voor hun neus. Eén van de Vapianisti (medewerkers) trakteert ons op het bedrijfsverhaal van Vapiano en opent dan het buffet. Deze informele setting nodigt uit om eens naast een ander te gaan zitten en de groep beter te leren kennen uur Omstreeks deze tijd nemen we de watertaxi vanaf de Boompjeskade terug naar Hotel New York. Eenmaal daar kunt u zelf beslissen of het bed- of borreltijd is.

5 Programma 29 september uur Goedemorgen! We beginnen de dag in de ontbijtzaal van Hotel New York. Eet smakelijk! Na afloop van het ontbijt ontvangt iedereen een dagkaart voor het openbaar vervoer uur Vandaag maken we voornamelijk gebruik van de metro en daarom beginnen we de dag met een wandeling van 20 minuten naar metrostation Wilhelminaplein en nemen we de metro naar halte Beurs uur Vanaf metrostation Beurs is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar Dudok (Meent 88). In 1991 werd deze eerste Dudokvestiging geopend, in het oude gebouw van Nationale Nederlanden dat in 1945 ontworpen is door de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok ( ). Vanwege het karakteristieke ontwerp van het gebouw besloot men de horecagelegenheid te vernoemen naar de architect. In Dudok Rotterdam is ook de beroemde appeltaart met geheime receptuur bedacht uur Bij Dudok nemen we plaats in de zaal waar NBOVjurist Gert-Jan van Egmond de workshop Het Nieuwe Arbeidsrecht verzorgt. Met de invoering van het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid per 1 juli 2015 is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. De workshop wisselt theorie af met praktijkcases en sprekende voorbeelden. Van de deelnemers wordt een actieve deelname verwacht. Er is ruimte voor vragen en inbreng van onderwerpen die binnen de organisatie van de deelnemers spelen, dus bereid u goed voor en schrijf desnoods al uw vragen op uur Na de workshop nemen we kort een kijkje bij Dudok Patisserie, iets verderop in de straat. De beroemde taarten van Dudok zijn niet langer alleen in horecagelegenheden te koop, maar worden ook verkocht vanuit de Dudok Patisserie winkels. Daarna lopen we naar de Meent.

6 Programma 29 september uur Het is lunchtijd, dus schuiven we aan bij het Vlaamsch Broodhuys (Meent 8A). Onder het genot van een kop koffie of thee vertelt bedrijfsleidster Mia het verhaal over het Vlaamsch Broodhuys. Omdat wij weten dat bakkersvrouwen graag álles proeven, hebben we gekozen voor Dimitri s boterhammen met diverse plateaus vol lekkers om zelf de boterhammen mee te beleggen. Van boerenkipsalade tot verse geitenkaas en van slagersachterham tot vitello tonato. Eet smakelijk! uur Vanaf het Vlaamsch Broodhuys gaat de route verder naar metrostation Blaak (ca. 15 min. lopen), vanwaar we de metro nemen naar halte Eendrachtsplein uur Metrostation Eendrachtsplein ligt precies in het midden van de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg. Deze twee straten vormen een lange sliert vol verrassende winkels met kleding, sieraden, cadeaus, muziek, woonaccessoires, maar ook (banket)bakkerswinkels én een aantal gezellige terrassen. Voor ieder wat wils dus en daarom krijgt u 1,5 uur de gelegenheid om deze gezellige straten zelf te ontdekken. We hebben wat tips op een rijtje gezet, zie de volgende pagina s uur We verzamelen voor de ingang van metrostation Eendrachtsplein. Vanaf hier nemen we de metro naar Beurs, waar we over moeten stappen op de metro naar Wilhelminaplein. Vanaf daar lopen we terug naar Hotel New York (ca. 20 min) uur Ter afsluiting drinken we bij Hotel New York nog een drankje en staan er koppen soep met belegde broodjes klaar, zodat de terugreis naar huis niet met een lege maag hoeft worden afgelegd uur Einde programma.

7 Tips Nieuwe Binnenweg Coffee Company (Eendrachtsplein 2) Hier draait het om hoe kan het ook anders- koffie. Door het directe contact met koffieboeren en het betalen van prijzen die in relatie staan tot de kwaliteit, kan Coffee Company beschikken over unieke koffie naar eigen recept. Rotown (Nieuwe Binnenweg 19) Poppodium, café en restaurant. Is in 2010 bezegeld met de prijs Beste poppodium van Nederland van Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Koekela (Nieuwe Binnenweg 79A) Een begrip in Rotterdam. In deze winkel vind je dagelijks verse cookies, muffins, scones en taarten. Allemaal homemade lekkernijen die worden gemaakt naar origineel Koekela recept. De Plaatboef (Nieuwe Binnenweg 81A) Naar eigen zeggen: de eerste, de beste en de grootste tweedehands platenwinkel in Rotterdam. Jordy s Bakery (Nieuwe Binnenweg 97A) Brood bakken is Jordy Klootwijk (1984) met de paplepel ingegoten. Zijn opa stond aan de wieg van de bakkerijen Klootwijk. Om zijn eigen weg in te slaan heeft Jordy een bakkersopleiding in Amerika gevolgd aan het befaamde French Culinary Institute. Van één van zijn leraren kreeg hij een moederdeeg mee naar huis. Dit levende organisme heeft Jordy een jaar lang in leven moeten houden, totdat hij in 2009 zijn eigen productiebakkerij opende, gevestigd in de historische Rotterdamse Vertrekhallen. Schorem Haarsnijder & Barbier (Nieuwe Binnenweg 104) Hoewel je hier als vrouw niet naar binnen mag (men s only beleid) is het toch leuk om even een blik naar binnen te werpen. Schorem is een haarsnijder en barbier waar mannen onder het genot van een glas whiskey een uitgebreide kappersbeurt ondergaan. Hun old school barber academy, waar ze barbiers en haarsnijders opleiden is gevestigd aan de overkant van de straat op nr 113. Brasserie van Antwerpen (Nieuwe Binnenweg 125H) Brasserie van Antwerpen is een gezellige plek voor goede koffie, lunch, een borrel en diner.

8 Tips Oude Binnenweg WAAR (Oude Binnenweg 144A) Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Melief Bender (Oude Binnenweg 134) Het oudste café van Rotterdam (sinds 1876). Binnen is het duister (geen bruin, maar zwart café), maar wel erg gezellig. Venezia IJssalon (Oude Binnenweg 125B) Sinds 1964 gevestigd aan de Oude Binnenweg, traditioneel Italiaans ijs naar eigen recept en uit eigen keuken. Blue Blood (Oude Binnenweg 65) Een winkel vol met spijkerbroeken van Blue Blood. Blue Blood is een Nederlands luxury jeansmerk dat traditioneel vakmanschap combineert met een uitgesproken en markante stijl. Theemaas (Karel Doormanstraat 469) Winkel met meer dan 180 soorten thee en meer dan 45 soorten koffie. Ook vindt er in de bijbehorende galerie elke zes weken een verkoopexpositie van een bekende of minder bekende keramist (keramiek) plaats.

9 Praktische informatie Aanmelden In verband met de bevestiging van alle reserveringen die wij voor de diverse programmaonderdelen hebben gedaan, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 augustus te laten weten of u er dit jaar (weer) bij bent. U ontvangt hierna tijdig een bevestiging van uw aanmelding van ons. U kunt voor het aanmelden voor de Landelijke Dag gebruik maken van bijgevoegd aanmeldformulier of van het digitale formulier op onze website Samen reizen Wanneer u zich aanmeldt voor de Landelijke Dag, ontvangt u van ons na 30 augustus een bevestiging van uw inschrijving plus een overzicht van deelnemers tot dan toe. Zo kunt u eventueel samen reizen met een collega. Hotel De NBOV heeft een optie op een aantal kamers bij Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, Rotterdam. Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. En dat betekent een prachtige mix tussen oud en nieuw die deze plek uniek maakt. Het gebouw is een echt icoon op de kop van de Wilhelminapier in het moderne Rotterdam. De prijs per kamer bedraagt 134,50 per nacht. Dit is exclusief ontbijt (à 17,50 per persoon) en 4,5 procent stadsbelasting. Let op: Het hotel maakt eind augustus/begin september een drukke periode door en heeft ons daarom verzocht (ondanks de genoemde uiterste reserveringsdatum van 30 augustus) zo snel mogelijk uw reservering door te geven. Maakt u zelf van tevoren afspraken met wie u een kamer deelt, geef dit dan door bij uw reservering, zodat hierover in het hotel geen verwarring kan ontstaan. Voor het reserveren van een hotelkamer is een reserveringsformulier bijgevoegd. Kosten Voor deelname aan de Landelijke Dag vragen wij u om een bijdrage van 99,- excl. BTW per persoon. Hiervoor krijgt u per persoon: kaartjes watertaxi (t.w.v. 15) welkomstborrel (t.w.v. 30), rondleiding met gids bij de SS (t.w.v. 15), diner (t.w.v. 35), dagkaart metro (t.w.v. 7,50), workshop WWZ (t.w.v. 35), lunch (t.w.v. 25) en afsluitend mini-diner (t.w.v. 27,50). U ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

10 Praktische informatie Eigen kosten Onder de eigen bijdrage vallen niet uw eigen reis- en verblijfkosten (o.a. hotel en kosten die u maakt in de vrije tijd in de Markthal en op de Nieuwe en Oude Binnenweg). Route naar hotel Hotel New York is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Koninginnenhoofd 1 (ook te gebruiken: Wilhelminakade) 3072 AD Rotterdam. Parkeren Tijdens het verblijf in Hotel New York kan er worden geparkeerd op twee manieren. De openbare parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw. U betaalt daar tussen en uur met kenteken parkeren (prijs- en tijdswijzigingen onder voorbehoud). Daarnaast is het mogelijk om de auto veilig en overdekt te parkeren in de garage naast Hotel New York. De inrijkaart kan, met 10 procent korting, bij de receptie of kiosk van Hotel New York worden afgerekend. Als de garage vol is, kunnen gasten zich via de intercom als gast van Hotel New York melden, dan is er zeer waarschijnlijk nog plaats. Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren. Inrijden in de garage is mogelijk tot uur en uitrijden kan 24 uur per dag. Openbaar Vervoer Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het Nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro vanaf het centrum, het Centraal Station of Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station. Vanaf het metrostation is het nog ongeveer 20 minuten lopen naar Hotel New York. P+R Parkeren in het centrum van Rotterdam is aardig aan de prijs. Een andere optie is parkeren op een P+R-gebied en verder te reizen met het openbaar vervoer. Voor een P+R-plaats op de route, bekijk: Op de P+R-plaats Kralingse Zoom betaalt u 2,- in combinatie met openbaar vervoer. U betaalt dit bedrag wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart, en binnen één uur na uitchecken een uitrijkaart koopt bij de parkeerautomaat.

Locatie B&B BED & BREAKFAST

Locatie B&B BED & BREAKFAST BED & BREAKFAST Locatie B&B Op een van de meest aantrekkelijke plekken van Rotterdam wordt een ware droom gerealiseerd. Een Bed & Breakfast waar vele bezoekers gastvrij kunnen worden onthaald en je zelf

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

BOSTON & SEATTLE. Montevideo World Port Center New Orleans. Boston & Seattle

BOSTON & SEATTLE. Montevideo World Port Center New Orleans. Boston & Seattle COMMERCIËLE RUIMTEN BOSTON & SEATTLE 02 Montevideo World Port Center New Orleans Boston & Seattle De Rotterdam Toren op Zuid Nieuwe Luxor BOSTON & SEATTLE 04 ONDERNEMEN OP DE LEVENDIGE WILHELMINAPIER Van

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

NL

NL www.boompjes258.nl NL Welkom in Boompjes 258 Boompjes 258 is de nieuwe naam van het indrukwekkende multi-tenant kantoor pal naast het inmiddels volledig getransformeerde voormalige bankgebouw van De Nederlandsche

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Laan op Zuid 141 te Rotterdam 525

Huur kantoorruimte op Laan op Zuid 141 te Rotterdam 525 Huur kantoorruimte op Laan op Zuid 141 te Rotterdam 525 Aanbiedende partij: Woonstad Rotterdam Email: marion.gardenier@woonstadrotterdam.nl Telefoon: 010-241 54 29 Website: www.woonstadrotterdam.nl/bedrijfshuisvesting

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over zeven vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Landverhuizersplein 70 ROTTERDAM

Landverhuizersplein 70 ROTTERDAM Landverhuizersplein 70 ROTTERDAM Vraagprijs: 450.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor De Maastoren" Wilhelminakade 1-101 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor De Maastoren Wilhelminakade 1-101 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor De Maastoren" Wilhelminakade 1-101 te Rotterdam Object De Maastoren -opgeleverd in november 2009- is gebouwd direct aan de rivier Maas met een fantastisch

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

Prins Hendrikkade 135 a KM Rotterdam. TE KOOP p.m.

Prins Hendrikkade 135 a KM Rotterdam. TE KOOP p.m. Prins Hendrikkade 135 a 3071 KM Rotterdam TE KOOP 1.550 p.m. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud bovenwoning appartement 3 97 m² 0 m² 291 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart

Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart Boat & Company presenteert voor 1 ½ uur De Amsterdamse Borrelvaart Heeft u geen zin om middenin een drukke kroeg te staan? Dan kunnen wij u de Drijvende horeca boot aanbieden, waar gezelligheid voorop

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

Jeco Rental Services

Jeco Rental Services Wijnbrugstraat Rotterdam Huurprijs 2.500,00 (excl.) Te huur: Wonen in The Red Apple? U krijgt nu de unieke kans om te kunnen wonen op een toplocatie in één van de meest gewilde en aantrekkelijkste wijken

Nadere informatie

Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR. Maaskade 97 CII Rotterdam

Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR. Maaskade 97 CII Rotterdam Woonoppervlakte 56 m 2 TE HUUR Maaskade 97 CII Rotterdam OMSCHRIJVING UNIEK! Direct aan de Maas gelegen bevindt zich dit sfeervolle en totaal nieuw gemeubileerde appartement met fantastisch uitzicht over

Nadere informatie

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 Belcampo Leescafé van Bibliotheek De Hallen Hannie Dankbaarpassage 10 in Tramremise De Hallen 1053 RT Amsterdam 020 30 32 886 www.cafebelcampo.nl gary@cafebelcampo.nl

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

A L G E M E N E I N F O R M A T I E

A L G E M E N E I N F O R M A T I E ALGEMENE INFORMATIE Zaken en ontspanning gaan harmonieus samen In het hart van Nederland bevindt zich Landgoed de Salentein, een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke,

Nadere informatie

Maaskade 76 CII ND Rotterdam. TE HUUR p.m.

Maaskade 76 CII ND Rotterdam. TE HUUR p.m. Maaskade 76 CII 3071 ND Rotterdam TE HUUR 1.525 p.m. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud bovenwoning appartement 5 103 m² 0 m² 330 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

Nadere informatie

Maaskade 76 CII ND Rotterdam. TE HUUR p.m.

Maaskade 76 CII ND Rotterdam. TE HUUR p.m. Maaskade 76 CII 3071 ND Rotterdam TE HUUR 1.500 p.m. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud bovenwoning appartement 5 103 m² 0 m² 330 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

Nadere informatie

Stayokay Wereldweekend

Stayokay Wereldweekend Stayokay Wereldweekend 2009 1. Wat is het Stayokay Wereldweekend? Het Wereldweekend voor gezinnen die wel een opkikker kunnen gebruiken Samen met Humanitas en het Rode Kruis nodigt Stayokay 200 gezinnen

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k.

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k. Thuis in Rotterdam Vraagprijs woning: 339.000,- k.k. Heerlijk ruime 3-kamer maisonnette op de 1 ste en 2 de verdieping van het appartementengebouw Statendam op de levendige Kop van Zuid! Met als klap op

Nadere informatie

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten nieuwe lentegerechten Inleiding Een primeur! Onze eerste editie van het online Flavors magazine. We nemen je mee het voorjaar in met volop nieuwe gerechten.

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE WILHELMINAKADE 87 -MAASTOREN- TE ROTTERDAM

VERHUURINFORMATIE WILHELMINAKADE 87 -MAASTOREN- TE ROTTERDAM VERHUURINFORMATIE WILHELMINAKADE 87 -MAASTOREN- TE ROTTERDAM Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Postbus 24040 3007 DA ROTTERDAM tel. 010 424 88 88 www.ooms.com 2 3 VERHUURINFORMATIE WILHELMINAKADE

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Oosterkade 45, 3011 TV Rotterdam ,- k.k.

Oosterkade 45, 3011 TV Rotterdam ,- k.k. , 3011 TV Rotterdam 410.000,- k.k. Omschrijving Hidden city apartment with a view! Op een unieke locatie gelegen 2-kamer (voorheen 3) appartement, direct aan de Maas met uitzicht op de Skyline van Rotterdam.

Nadere informatie

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 Beste vrienden en ladies hierbij het defintieve programma voor Brussel. Vrijdag 23-09-2011 Check-in in het hotel vanaf 16.00 u. Charlotte en ikzelf zullen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups 7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups van 15-18 augustus 2019 Hilversum / Nederland georganiseerd door OTC en IVTTS PAGE 1 Uitnodiging Index pagina : 2 Toernooi Brochure

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

2 kamers. Gemeubileerd

2 kamers. Gemeubileerd Wijnbrugstraat Beschikbaar vanaf 02-01-2017 Prijs Oppervlakte 2.950,00 per maand 104 m 2 Huistype Stad Borg Rotterdam 0 Buitenruimte Parkeren Ja Omschrijving Slaapkamers 2 kamers Interieur Gemeubileerd

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Bijzonder Kerstgenieten

Bijzonder Kerstgenieten RESTAURANT - BRASSERIE HOTEL - IJSSALON Markt 15 5941 GA Velden Tel: 077-356 0170 Bijzonder Kerstgenieten Velden, najaar 2015 Geachte heer/mevrouw, De sfeervolle December-Feestdagen komen er weer aan!

Nadere informatie

Wilhelminakade 1-101, Rotterdam

Wilhelminakade 1-101, Rotterdam Te huur Kantoorgebouw 'De Maastoren' Wilhelminakade 1-101, Rotterdam Ca. 684 m² op de 43e etage Hoogste gebouw van Nederland Fantastisch uitzicht op Skyline www.dtz.nl De Maastoren -opgeleverd in november

Nadere informatie

34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar. 135 appartementen. Rotterdam. te huur aangeboden. Katendrecht

34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar. 135 appartementen. Rotterdam. te huur aangeboden. Katendrecht 135 appartementen Rotterdam te huur aangeboden Katendrecht 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar HUREN OP KATENDRECHT MET UITZICHT Waar vroeger de schepen binnenvoeren, de kranen draaiden en de arbeiders

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 6 e MolenTourTocht op zaterdag 30 mei 2015. Dit jaar doen we een nieuw gebied aan, we maken een korte doorsteek om samen nieuwe dingen te ontdekken. Als

Nadere informatie

elke dag anders. LLOYD Luxe appartementen & Penthouses WONEN IN HET BAKEN VAN ROTTERDAM

elke dag anders. LLOYD Luxe appartementen & Penthouses WONEN IN HET BAKEN VAN ROTTERDAM LLOYD WONEN IN HET BAKEN VAN ROTTERDAM Luxe appartementen & Penthouses elke dag anders. 7303 TYPE B1 1405 3038 930 9303 Lloyd Spectaculaire woonsensatie Ziet u zichzelf al staan? Voor het raam, kop koffie

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle

Presteren op het hoogste niveau. 13/14/15 juni. Zwolle Presteren op het hoogste niveau D 13/14/15 juni EEG 2013 DEEG 2013 in het Michelin sterren restaurant van Librije s Hotel, een uitzonderlijke locatie. DEEG is een bijeenkomst met een besloten karakter

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

Boezemkade BB Rotterdam. Ruim, licht en centraal gelegen in Rotterdam!

Boezemkade BB Rotterdam. Ruim, licht en centraal gelegen in Rotterdam! Boezemkade 297 3031 BB Rotterdam Ruim, licht en centraal gelegen in Rotterdam! 'De Stadssingel' Modern, ruim opgezet, aan het water! Centraal gelegen Op de grens van de bruisende binnenstad van Rotterdam

Nadere informatie

STC-Events Groots in kleine details

STC-Events Groots in kleine details Op zoek naar Rotterdamse toplocaties voor een groots evenement of intieme bijeenkomst? Behoefte aan een organisatiepartner die u van A tot Z ontzorgt? STC-Events beschikt niet alleen over een aantal prachtige

Nadere informatie

gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen

gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen gastvrije informatie diners - lunches - feesten - bruiloften - recepties - vergaderingen Welkom Dames en Heeren Dit zijn de eerste woorden van de Burgemeester van Zoetermeer anno 1924 bij het openen van

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie. De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Bij Markthal Events kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Het kantoor @Westblaak 155

Het kantoor @Westblaak 155 Het kantoor @Westblaak 155 Mooie grote open ruimtes Bereikbaarheid Omgeving Westblaak Kwaliteit Het Kantoor Het representatieve kantoorgebouw RotterdamOffice aan de Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Enjoy the gift of giving

Enjoy the gift of giving Enjoy the gift of giving 2015 KERSTPAKKETTEN Lekker Kerst is de tijd van het jaar om met vrienden en familie door te brengen. Een tijd om extra uit te pakken en samen uitgebreid te ontbijten, lunchen,

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL

PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL Het is Zomer PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL Zomer IN DE ORANJERIE Midden in het centrum van Apeldoorn vind je overdekt winkelcentrum Oranjerie. Of je nu op zoek bent naar

Nadere informatie