15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES OKTOBER 2002

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES 01-15 OKTOBER 2002"

Transcriptie

1 1 15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES OKTOBER oktober 02 BRUSSEL / MEXICO CITY Afspraak te Zaventem om 08h20, aan de voet van het standbeeld van Strebelle (aan de ingang links). Vlucht naar New York (Newark IntL.) met Continental Airlines CO 61 om 10h20. Tijdens de vlucht (totale duur van deze vlucht: 08h10) wordt er een lunch en een snack geserveerd. Aankomst te New York om 12h30, correspondentie op Mexico City, eveneens met Continental Airlines om 16h40. Deze vlucht CO 1970 duurt 05h10, met avondmaal aan boord. Aankomst te Mexico City om 19h50, onthaal en transfer naar het hotel Impérial (of gelijkwaardig). Welkomstdrankje terwijl de kamersleutels worden uitgedeeld. Overnachting. 02 oktober 02 MEXICO / TEOTIHUACAN / MEXICO Na een goed Amerikaans ontbijt, vertrek voor een klein stadsbezoek. We beginnen op de meest centrale plaats, de Zocala. De Zocala is een prachtig plein, omringd door gebouwen met een mooie architectuur. Dit plein is gebouwd op de plaats waar de Azteken hun markt hielden (tiangui), ten zuiden van de heilige stad (Teocalli) van het vroegere Tenochtitlan. Deze plaats heeft reeds verschillende namen gehad: Plaza Real, Plaza Mayor, Plaza de Armas om te eindigen als Plaza de la Constitucion, naam die niemand echt gebruikt. In de volksmond wordt zij de Zocala (de sokkel) genoemd, omdat het onafhankelijkheidsmonument nooit verder is gebouwd dan de sokkel. Bezoek aan de Kathedraal, waarvan de bouwwerken begonnen in 1573 om te eindigen in Dit legt ons dus uit waarom er zoveel verschillende bouwstijlen zijn in deze Kathedraal. Bezoek eveneens aan het Nationaal Paleis, gebouwd op de plaats van het voormalige paleis van Moctezuma.Hier zullen we de prachtige muurschilderingen bewonderen van de gekende Mexicaanse schilder Diego Rivera.

2 2 Daarna gaan we naar het Nationaal Antropologisch Museum (gesloten op maandag!), één van de mooiste musea ter wereld. Met haar totale oppervlakte van m² zullen wij een goed overzicht (en inzicht) krijgen van de geschiedenis en de kultuur van de verschillende pre-columbiaanse civilisaties. De gigantische paraplu (4.400 m²) gemaakt uit aluminium en staal, die de centrale patio beschermt tegen de regenbuien, is één van de architecturale hoogtepunten van de architect Pedro Ramirez Vasquez. Na de lunch gaan we de site van Teotihuacan bezoeken, wat volgens de Mexicaanse mythologie de geboorteplaats der Goden wil zeggen of nog beter, volgens sommige, de plaats waar men God wordt (!!!). Teotihuacan was in haar tijd één van de belangrijkste steden ter wereld, en was gedurende enkele eeuwen het grootste ideologische, economische en religieuze centrum van die kant van de aardbol. Tijdens haar hoogtepunt, tussen de V e en de VI e eeuw, deed zij veel onderhandelingen, op commercieel en kultureel vlak, met andere steden zoals Monte Alban, El Tajin, Cholula en de Maya s. Maar de VII e of VIII e eeuw betekende het einde voor de civilisatie van Teotihuacan, voor een totnogtoe onbekende reden. Bezoek aan de piramide van de Zon, van de Maan, het paleis van de Jaguars, Wandeling op het Garibaldiplein met de muziek van de Mariachis. Avondeten en overnachting in het hotel. 03 oktober 02 MEXICO / TUXTLA GUTIERREZ / SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS Na het Amerikaans ontbijt, transfer naar het vliegveld en vlucht met Mexicana naar Tuxtla Gutierrez, sinds 1892 de hoofdstad van de staat Chiapas. In deze streek is de civilisatie van de Maya s begonnen. Vertrek voor een boottocht in de indrukwekkende Canyon du Sumidero, waar men prachtige kloven ziet, met kliffen tot 1000 m hoogte en 150 m diepte. Typische lunch te Chiapa de Corzo, met marimbas ambiance. Vervolg naar San Cristobal de las Casas, gesticht in 1528 door Diego de Mazariegos. Deze stad met haar smalle straatjes, haar arcades, haar lage huisjes met gietijzeren traliewerk voor de ramen, is een aangenaam stadje om even uit te rusten. Installatie, avondeten en overnachting in het hotel Ciudad Real (of gelijkwaardig), gelegen op de Zocalo. 04 oktober 02 SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS Na het Amerikaans ontbijt, vertrek voor het stadsbezoek. San Cristobal de las Casas, gesticht door de Spanjaarden, is een mooi provinciaals stadje die haar koloniale charme heeft weten te behouden. Het hele leven is geconcentreerd rond haar marktplein waar de Indianen uit de omgeving (naargelang hun kledij, kan men weten uit welke streek zij komen) hun prudukten komen verkopen.

3 3 Na het middageten vertrek naar San Juan Chamula, waar we haar kerk zullen bezoeken. In deze kerk vinden speciale ceremonies plaats: de chamans verzorgen de Chamulas die spirituele ziekten hebben door handopleggingen te doen, gecombineerd met half-christelijke en half heidense rituelen. Daarna bezoek aan het dorpje Zinacantan, waar de inwoners, van origine Tzotzile, de tradities en de kleren van hun voorouders, de Maya s, hebben bewaard. Terugrit naar San Cristobal de las Casas en de rest van de middag vrije tijd. Avondeten en overnachting in het hotel. 05 oktober 02 SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS / ATITLAN (GUATEMALA) Na een goed Amerikaans ontbijt, vertrekken we richting Guatemala. We doorkruisen de staat van de Chiapas. Lunch onderweg. Vervolg richting Atitlan, waar we zullen genieten van één van de mooiste uitzichten ter wereld. Verschillende enorme blokken van lava vormen de bodem van dit meer, gelegen op 1540 m hoogte en dat een totale oppervlakte heeft van 130 km². Dit meer, met haar indigo blauwe kleur, is omringd door 3 volkanen, die elk meer dan 3000 m hoogte hebben: Atitlan, Toliman en San Pedro. Het niveau van dit meer is afhankelijk van de ondergrondse waterinfiltraties, maar de gemiddelde diepte is toch een 300 meter! Installatie, avondeten en overnachting in het hotel Atitlan (of gelijkwaardig) 06 oktober 02 ATITLAN / CHICHICASTENANGO / ATITLAN Na het Amerikaans ontbijt, vertrek naar Chichicastenango, een klein indianen dorp (maar al zeer toeristisch). Bezoek aan haar markt (enkel op donderdag en zondag), dan komen er horden Indianen en verkopers hun waren (vooral kleren en stoffen) verkopen. Na de lunch, bezoek aan de kerk Santo Thomas, gelegen op het marktplein van Chichicastenango. Deze kerk, gebouwd in 1540, is op zich niet mooi, maar is speciaal door al haar heidense rituelen. De priesters, met eigenaardige kleren, schudden constant met blikken dozen waaruit een soort wierrook komt en vragen aan hun Heiligen genezing, een geboorte, een goede oogst, Terugrit naar Atitlan op het einde van de namiddag. Avondeten en overnachting in het hotel. 07 oktober 02 ATITLAN / ANTIGUA Na het Amerikaans ontbijt vertrek voor een boottocht op het meer van Atitlan. (Deze boottocht doet men bij voorkeur s morgens want er hangt vaak een mist op het meer in de

4 4 middag). Langs de oevers van dit meer liggen een heleboel indiaanse dorpjes en met deze boottocht zullen we hun lokale manier van leven ontdekken. Bezoek aan het indianen dorp Santiago de Atitlan, waar we vooral de typische klederdracht zullen bewonderen. Na het middageten vertrek naar Antigua, een prachtige koloniale stad, geklasseerd sinds 1965 als Nationaal Monument en Monument van Amerika. Het is nu eveneens geklasseerd door de UNESCO als wereldpatrimonium van de mensheid. De Unesco heeft veel geholpen met de restauratie van de gevels van de huizen. Antigua is voor velen de mooiste stad van Guatemala. Met haar fleurige patio s, haar gekleurde huisjes die niet hoger zijn dan 2 verdiepingen, is zij als een groot dorp dat niet verpest is door de snelle modernisering. Hier heerst nog een zeer aangename kalmte. Avondeten en overnachting in het hotel Casa Santo Domingo (of gelijkwaardig). 08 oktober 02 ANTIGUA / GUATEMALA CITY Na het Amerikaans ontbijt, bezoek aan dit charmante stadje: de Plaza de Armas, het koloniaal museum (voormalige universiteit van San Carlos), de Kathedraal, de Sint Augustijnen kerk, het klooster Santa Clara, het jade museum, Middageten en vervolg van het bezoek. Vertrek naar Guatemala City, hoofdstad van Guatemala, gelegen op een hoogte van 1500 m, en tussen 2 bergketens. Zoals de meeste steden in Centraal Amerika heeft Guatemala City een commercieel centrum, zeer geanimeerd en kleurrijk, een administratief centrum, arrogant en vol beton, een residentieel centrum en een heleboel buitenwijken. Avondeten en overnachting in het hotel Las Americas (of gelijkwaardig). 09 oktober 02 GUATEMALA CITY / FLORES / TIKAL / FLORES Na het Amerikaans ontbijt transfer naar het vliegveld en vlucht naar Flores. Onthaal op het vliegveld van Flores en direct transfer naar de site van Tikal (40 km). Tikal is gelegen in een nationaal archeologisch park te midden van de jungle. Tikal was gedurende meer dan 2000 jaar de belangrijkste stad van de Maya Civilisatie. Deze site werd in de IX e eeuw voor een totnogtoe onbekende reden verlaten en sindsdien heeft de jungle de overhand genomen. Slecht 15% van de meer dan structuren zijn weer vrijgemaakt van het mos, de wortels van de bomen, en kunnen nu bezocht worden. De rest ligt nog steeds verstopt diep onder de grond. Lunch tijdens dit bezoek. Op het einde van de namiddag retour naar Flores, installatie, avondeten en overnachting in het hotel Camino Real (of gelijkwaardig)

5 5 10 oktober 02 FLORES / EL NARANJO / LA PALMA / PALENQUE (MEXICO) Vertrek vroeg in de morgen, na een goed ontbijt, naar El Naranjo, gelegen op de grens tussen Guatemala en Mexico. Deze weg in Guatemala is eigenlijk meer een piste en tot aan El Naranjo hebben we ongeveer een 3h30 durende rit voor de boeg. Daar gaan we aan boord op een prauw (met motor) en varen de Rio San Pedro af. Middageten (lunch box) aan boord. De grensovergang gebeurd per boot (45 min) en dan gaan we verder tot La Palma (net na de grens). In La Palma wacht de Mexicaanse bus ons op. Vervolg naar Palenque, één van de grootste sites van de Maya s van Mexico. Palenque betekent omringd door bomen. Avondeten en overnachting in het hotel Ciudad Real (of gelijkwaardig) 11 oktober 02 PALENQUE / CAMPECHE Na het Amerikaans ontbijt, bezoek aan de vergeten stad van Palenque, die haar hoogtepunt bereikte rond 600 en 700 voor J.C. Zoals vele andere steden van de Maya s is zij eveneens uitgestorven rond de IX e eeuw.wij zullen de piramide der Inschrijvingen exploreren, op zoek gaan naar de Verborgen Crypte, Lunch. Vertrek naar Campeche, onlangs geklasseerd door de UNESCO als wereldpatrimonium van de mensheid. Bezoek aan het historisch centrum van de stad, met haar geplaveide straatjes en haar oude koloniale huizen. Op de fameuze Malecon zullen we één van de mooiste zonsondergangen zien (hopelijk). Avondeten en overnachting in het hotel Debliz (of gelijkwaardig). 12 oktober 02 CAMPECHE / KABAH / UXMAL / MERIDA Na het Amerikaans ontbijt vertrek naar Kabah, waar vooral de Codz Pop een zeer interessant gebouw is, een zeer mooi voorbeeld van de Puuc Stijl. De Codz Pop is gewijd aan Chac, de god van de regen. Vervolg naar Uxmal (22 km). Middageten met Yucataanse specialiteiten (mogelijkheid om de Pollo Pibil te proeven : kip die gestoofd wordt in de aarde, onder een heleboel bananenbladeren). Bezoek aan de site van Uxmal, die volgens sommige mensen tot de 7 wereldwonderen behoort. Dit omdat haar architectuur samen met de prachtige omringende natuur een subliem geheel vormt. Een heleboel van de gebouwen zijn recent gerestaureerd. Het hoogtepunt is de piramide du Devin, die met haar ovale vorm uniek is in Mexico. Na dit bezoek vertrek richting Merida, hoofdstad van de staat Yucatan. Dit zakencentrum kent nog de charme van een provinciale stad. Bezoek aan de Kathedraal, de Plaza Major en de lokale markt, waar een heleboel sisal produkten worden aangeboden. Hier vindt men de beste hangmatten van Mexico. Avondeten en overnachting in het hotel Holiday Inn (of gelijkwaardig).

6 6 13 oktober 02 MERIDA / CHICHEN ITZA / CANCUN Na het Amerikaans ontbijt, vertrek richting Chichen Itza. Bezoek aan een Maya kerkhof, waar de graven zeer kleurrijk en volop gedecoreerd zijn. Bezoek aan de site van Chichen Itza, site van meer dan 300 ha, gesticht rond 540 na J.C. door de Maya s die gekomen waren uit het Zuiden. Bezoek aan de piramide van Kukulcan, de tempel van de Soldaten, het graf van de Chac Mool, het terrein van het mysterieuze balspel (waarvan niemand de oorspronkelijke regels kent), Na het middageten, vertrek naar Cancun, de parel van de Caraïben, moderne badplaats met een zeer aangenaam strand. (de zandkorrels zijn veel groter dan die van onze kust en blijven niet plakken. Zij lijken wel op de couscous korrels). Avondeten en overnachting in het hotel Sheraton (of gelijkwaardig). 14 oktober 02 CANCUN / BRUSSEL Amerikaans ontbijt, transfer naar het vliegveld en vlucht met Continental Airlines CO 1935 naar New York (New Ark Intl.) om 11h40. Snack aan boord. Aankomst te New York om 17h25 (vlucht duurt 03h45), correspondentie naar Brussel met vlucht CO 60 om 19h00. Avondeten aan boord. 15 oktober 02 AANKOMST BRUSSEL Ontbijt in het vliegtuig, aankomst te Brussel om 08h20 (deze vlucht duurt 07h20). En einde van ons avontuur

7 7 PRIJS VOOR DEZE 15-DAAGSE REIS GELDIG IN OKTOBER - NOVEMBER 2002 OP BASIS VAN MINIMUM 25 BETALENDE DEELNEMERS EN OP EEN KOERS VAN DE DOLLAR 1 USD = 46 BEF = 1,14 EUR In 4-5* HOTELS LUXE EN CHARME : Prijs per persoon in een tweepersoonskamer ,00 EUR (= BEF) Toeslag eenpersoonskamer.. 397,00 EUR ( BEF) Is in de prijs inbegrepen : de vluchten Brussel / Mexico City Cancun / Brussel de huidige luchthaven belasting op de internationale vluchten (= 3671 BEF) de vlucht Oaxaca / Tuxtla Gutierrez de vlucht Guatemala City / Flores de huidige luchthavenbelasting en security tax voor deze binnenlandse vluchten (=20 $) 2 x de inkomstbelasting in Mexico (2 x 18$) 1 x nationale belasting in Mexico (16$) 1 x de belasting om Mexico te verlaten (20 $) onthaal op het vliegveld van Mexico City al de nodige transfers logies in luxe en charmer hotels (4-5*), allen met bad of douche en toilet een welkomstdrankje in elk hotel alle maaltijden vermeld in het programma iedere ochtend een Amerikaans ontbijt al de excursies en bezoeken vermeld in het programma een Mexicaanse gids/begeleider, gediplomeerd door de Staat, Franstalig, voor het gedeelte in Mexico een Guatemalteekse gids/begeleider, gediplomeerd door de Staat, Franstalig, voor het gedeelte in Guatemala Engelstalige of Franstalige gespecialiseerde lokale gidsen op de sites Een gespecialiseerde gids voor de streek in Peten (Tikal en Flores) De boottocht in de kloven van Sumidero De boottocht voor de grensovergang Guatemala Mexico De boottocht op het Atitlan meer Rondreis in een autobus met airconditioning Het dragen van de bagage in de hotels en vliegvelden (behalve Zaventem) De verblijfsbelasting in Mexico De fooien voor de gidsen en buschauffeurs 01 Alumni begeleider vrij begeleiding van Stéphanie de Jager de BEF kosten voor het secretariaat van Alumni de annulatie-, bijstands-, bagage- en reisverzekering Top Selectie van Elvia Belgische BTW (2.73%) IS NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN : Dranken en persoonlijke uitgaven

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS

MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS MEXICO 186 MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. MX04 05.02.16 21.02.16 MX05 25.03.16 10.04.16 MX01 15.07.16 31.07.16 MX02 28.10.16 13.11.16 MX03 03.02.17 19.02.17 MX04 31.03.17 16.04.17

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET t r a v e l i n s t y l e BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS Een contrastrijke creatie van Adagio Tours die u in contact brengt met zowel de diep gewortelde

Nadere informatie

Rondreis Mexico. Chichen Itza. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400

Rondreis Mexico. Chichen Itza. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 Rondreis Mexico Chichen Itza Cenote X-Kekén in Dzitnup Zwemmen in de cenote Chichén Itzá Aandachtig luisteren naar de uitleg van onze gids Manuel Chichén Itzá El Castillo Chichén Itzá - Souvenirs Souvenir

Nadere informatie

Schema van Avontuurlijk Guatemala

Schema van Avontuurlijk Guatemala Schema van Avontuurlijk Guatemala Week 1 Zondag: Aankomst Guatemala City en transfer naar je gastgezin in Antigua Maandagochtend: Eerste dag van de taalcursus + oriëntatie Maandag - vrijdag: Iedere ochtend

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km

Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km Hoogtepunten van deze reis Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca Boottocht Sumidero

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

BB GEPENSIONEERDEN. 10 Daagse Rondreis NOORDWEST SPANJE 21 tot 30 JUNI 2015. Van Bilbao tot Santiago de Compostela

BB GEPENSIONEERDEN. 10 Daagse Rondreis NOORDWEST SPANJE 21 tot 30 JUNI 2015. Van Bilbao tot Santiago de Compostela BB GEPENSIONEERDEN 10 DaagseRondreis NOORDWEST SPANJE 21tot30JUNI2015 VanBilbaototSantiagodeCompostela 1 PROGRAMMA DAG 1 Zon 21/6 Brussel Bilbao Samenkomst op de luchthaven van Zaventem. Check in voor

Nadere informatie

Reizen met persoonlijke aandacht. 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016

Reizen met persoonlijke aandacht. 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016 Reizen met persoonlijke aandacht De mystieke wereld van plotseling verdwenen beschavingen 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016 GLOBAL EXPERIENCES EDUCATION AND TRAVEL

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen)

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) Dag 1 Guatemala City Antigua (vrijdag) Aankomst in Guatemala City en directe transfer van ongeveer één uur naar Antigua. Je overnacht in Hotel Posada La Merced.

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst Beste COV-vrienden Vorig jaar konden wij u tijdens de reis naar Duitsland, Tsjechië en Polen enkele vrij onbekende, maar toch zeer mooie hoekjes van deze landen laten ontdekken. Een paar van de toen bezochte

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia.

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Colombia The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Reisverloop 1. Zaterdag 27 feb 2016: Brussel Madrid Medellin 07.55-10.20 / 15.25-20.00 Vertrek vanuit

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Zaterdag 26 april 2014

Zaterdag 26 april 2014 CUBA 2014 Zaterdag 26 april 2014 10.30-14.30 KL723 Amsterdam - Havana Bij aankomst worden jullie opgewacht door de Nederlandstalige gids en transfer naar het hotel. 16.30 Verwachte aankomsttijd bij hotel

Nadere informatie

Junior: Mexico. Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen

Junior: Mexico. Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Junior: Mexico Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cancun Dag 2 Cancun - Mérida Dag 3 Mérida Dag 4 Mérida Dag 5 Mérida - Campeche Dag 6 Campeche - Palenque

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

REIS NAAR M E X I C 0 1991

REIS NAAR M E X I C 0 1991 REIS NAAR M E X I C 0 1991 reisorganisatie: LITO Vanaf 28 september as. Vanaf 28/9 zullen eenmaal per maand rondreizen vertrekken naar Monumentaal Mexico. Monumentaal in de zin van: veel pyramides, tempels,

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen.

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. Geschiedenis In het stadje Auschwitz (Pools: Oswiecim) ligt stille getuige

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN vanaf 1497 Een Luxe city trip, de ontdekking van een trendy stad,de Everglades, gecombineerd met KEY WEST New-York The city that never sleeps Een city trip van 4 dagen /de 3

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Programma 11 april t/m 25 april 2016

Programma 11 april t/m 25 april 2016 Programma 11 april t/m 25 april 2016 Jozien-Hatha-Yoga organiseert een speciale reis in april 2016. Een reis waar je tot rust komt door meditaties en yoga gecombineerd met excursies waarin je kennis maakt

Nadere informatie

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË. Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires NOORDOOSTEN VAN ARGENTINIË Tango, watervallen en wijn Buenos Aires - Watervallen van Iguazú Salta - Mendoza (hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Dag 01: (A) Vervoer in privé

Nadere informatie

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31

Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Vlieg-busreis Mooi Madrid VEES31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=419

Nadere informatie

Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize.

Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize. 1 Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize. 1 2 Dag 1: Brussel Guatemala City Vlucht vanuit Brussel via Madrid. Aankomst en ontvangst door

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

Marathon Valencia 15-18 november 2013

Marathon Valencia 15-18 november 2013 Marathon Valencia 15-18 november 2013 Valencia Valencia ligt aan de Spaanse kust van de Middellandse Zee en is met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19º het hele jaar door een perfecte

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

Hola Venezuela. Reisbeschrijving

Hola Venezuela. Reisbeschrijving Hola Venezuela 13 dagen/ 11 nachten Een bijzondere rondreis in Venezuela die zich concentreert op de mooiste bezienswaardigheden van het land. Hij begint met de uitgestrekte vlaktes van de Bajo Llanos.

Nadere informatie

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD!

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! Een rondrit per superjeep is de uitgelezen manier om de minder toegankelijke gebieden van IJsland tijdens de wintermaanden te ontdekken. Bereid je voor

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe. Discover Zimbabwe. Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Discover Zimbabwe Harare - Mutare - Great Zimbabwe - Matopos - Hwange - Victoria Falls De wonderen van het wildleven in de Nationale Parken

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

BESTELBON CHILI. Patagonië

BESTELBON CHILI. Patagonië BESTELBON CHILI Patagonië Donderdag 19 november tem maandag 23 november 2014 U kan dit document terugsturen tot uiterlijk 12 september 2014 per e-mail naar mice@bcdtravel.be & Jill.Suetens@voka.be Inhoudstabel

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie