15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES OKTOBER 2002

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES 01-15 OKTOBER 2002"

Transcriptie

1 1 15 DAAGSE RONDREIS MET ALUMNI LOVANIENSES OKTOBER oktober 02 BRUSSEL / MEXICO CITY Afspraak te Zaventem om 08h20, aan de voet van het standbeeld van Strebelle (aan de ingang links). Vlucht naar New York (Newark IntL.) met Continental Airlines CO 61 om 10h20. Tijdens de vlucht (totale duur van deze vlucht: 08h10) wordt er een lunch en een snack geserveerd. Aankomst te New York om 12h30, correspondentie op Mexico City, eveneens met Continental Airlines om 16h40. Deze vlucht CO 1970 duurt 05h10, met avondmaal aan boord. Aankomst te Mexico City om 19h50, onthaal en transfer naar het hotel Impérial (of gelijkwaardig). Welkomstdrankje terwijl de kamersleutels worden uitgedeeld. Overnachting. 02 oktober 02 MEXICO / TEOTIHUACAN / MEXICO Na een goed Amerikaans ontbijt, vertrek voor een klein stadsbezoek. We beginnen op de meest centrale plaats, de Zocala. De Zocala is een prachtig plein, omringd door gebouwen met een mooie architectuur. Dit plein is gebouwd op de plaats waar de Azteken hun markt hielden (tiangui), ten zuiden van de heilige stad (Teocalli) van het vroegere Tenochtitlan. Deze plaats heeft reeds verschillende namen gehad: Plaza Real, Plaza Mayor, Plaza de Armas om te eindigen als Plaza de la Constitucion, naam die niemand echt gebruikt. In de volksmond wordt zij de Zocala (de sokkel) genoemd, omdat het onafhankelijkheidsmonument nooit verder is gebouwd dan de sokkel. Bezoek aan de Kathedraal, waarvan de bouwwerken begonnen in 1573 om te eindigen in Dit legt ons dus uit waarom er zoveel verschillende bouwstijlen zijn in deze Kathedraal. Bezoek eveneens aan het Nationaal Paleis, gebouwd op de plaats van het voormalige paleis van Moctezuma.Hier zullen we de prachtige muurschilderingen bewonderen van de gekende Mexicaanse schilder Diego Rivera.

2 2 Daarna gaan we naar het Nationaal Antropologisch Museum (gesloten op maandag!), één van de mooiste musea ter wereld. Met haar totale oppervlakte van m² zullen wij een goed overzicht (en inzicht) krijgen van de geschiedenis en de kultuur van de verschillende pre-columbiaanse civilisaties. De gigantische paraplu (4.400 m²) gemaakt uit aluminium en staal, die de centrale patio beschermt tegen de regenbuien, is één van de architecturale hoogtepunten van de architect Pedro Ramirez Vasquez. Na de lunch gaan we de site van Teotihuacan bezoeken, wat volgens de Mexicaanse mythologie de geboorteplaats der Goden wil zeggen of nog beter, volgens sommige, de plaats waar men God wordt (!!!). Teotihuacan was in haar tijd één van de belangrijkste steden ter wereld, en was gedurende enkele eeuwen het grootste ideologische, economische en religieuze centrum van die kant van de aardbol. Tijdens haar hoogtepunt, tussen de V e en de VI e eeuw, deed zij veel onderhandelingen, op commercieel en kultureel vlak, met andere steden zoals Monte Alban, El Tajin, Cholula en de Maya s. Maar de VII e of VIII e eeuw betekende het einde voor de civilisatie van Teotihuacan, voor een totnogtoe onbekende reden. Bezoek aan de piramide van de Zon, van de Maan, het paleis van de Jaguars, Wandeling op het Garibaldiplein met de muziek van de Mariachis. Avondeten en overnachting in het hotel. 03 oktober 02 MEXICO / TUXTLA GUTIERREZ / SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS Na het Amerikaans ontbijt, transfer naar het vliegveld en vlucht met Mexicana naar Tuxtla Gutierrez, sinds 1892 de hoofdstad van de staat Chiapas. In deze streek is de civilisatie van de Maya s begonnen. Vertrek voor een boottocht in de indrukwekkende Canyon du Sumidero, waar men prachtige kloven ziet, met kliffen tot 1000 m hoogte en 150 m diepte. Typische lunch te Chiapa de Corzo, met marimbas ambiance. Vervolg naar San Cristobal de las Casas, gesticht in 1528 door Diego de Mazariegos. Deze stad met haar smalle straatjes, haar arcades, haar lage huisjes met gietijzeren traliewerk voor de ramen, is een aangenaam stadje om even uit te rusten. Installatie, avondeten en overnachting in het hotel Ciudad Real (of gelijkwaardig), gelegen op de Zocalo. 04 oktober 02 SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS Na het Amerikaans ontbijt, vertrek voor het stadsbezoek. San Cristobal de las Casas, gesticht door de Spanjaarden, is een mooi provinciaals stadje die haar koloniale charme heeft weten te behouden. Het hele leven is geconcentreerd rond haar marktplein waar de Indianen uit de omgeving (naargelang hun kledij, kan men weten uit welke streek zij komen) hun prudukten komen verkopen.

3 3 Na het middageten vertrek naar San Juan Chamula, waar we haar kerk zullen bezoeken. In deze kerk vinden speciale ceremonies plaats: de chamans verzorgen de Chamulas die spirituele ziekten hebben door handopleggingen te doen, gecombineerd met half-christelijke en half heidense rituelen. Daarna bezoek aan het dorpje Zinacantan, waar de inwoners, van origine Tzotzile, de tradities en de kleren van hun voorouders, de Maya s, hebben bewaard. Terugrit naar San Cristobal de las Casas en de rest van de middag vrije tijd. Avondeten en overnachting in het hotel. 05 oktober 02 SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS / ATITLAN (GUATEMALA) Na een goed Amerikaans ontbijt, vertrekken we richting Guatemala. We doorkruisen de staat van de Chiapas. Lunch onderweg. Vervolg richting Atitlan, waar we zullen genieten van één van de mooiste uitzichten ter wereld. Verschillende enorme blokken van lava vormen de bodem van dit meer, gelegen op 1540 m hoogte en dat een totale oppervlakte heeft van 130 km². Dit meer, met haar indigo blauwe kleur, is omringd door 3 volkanen, die elk meer dan 3000 m hoogte hebben: Atitlan, Toliman en San Pedro. Het niveau van dit meer is afhankelijk van de ondergrondse waterinfiltraties, maar de gemiddelde diepte is toch een 300 meter! Installatie, avondeten en overnachting in het hotel Atitlan (of gelijkwaardig) 06 oktober 02 ATITLAN / CHICHICASTENANGO / ATITLAN Na het Amerikaans ontbijt, vertrek naar Chichicastenango, een klein indianen dorp (maar al zeer toeristisch). Bezoek aan haar markt (enkel op donderdag en zondag), dan komen er horden Indianen en verkopers hun waren (vooral kleren en stoffen) verkopen. Na de lunch, bezoek aan de kerk Santo Thomas, gelegen op het marktplein van Chichicastenango. Deze kerk, gebouwd in 1540, is op zich niet mooi, maar is speciaal door al haar heidense rituelen. De priesters, met eigenaardige kleren, schudden constant met blikken dozen waaruit een soort wierrook komt en vragen aan hun Heiligen genezing, een geboorte, een goede oogst, Terugrit naar Atitlan op het einde van de namiddag. Avondeten en overnachting in het hotel. 07 oktober 02 ATITLAN / ANTIGUA Na het Amerikaans ontbijt vertrek voor een boottocht op het meer van Atitlan. (Deze boottocht doet men bij voorkeur s morgens want er hangt vaak een mist op het meer in de

4 4 middag). Langs de oevers van dit meer liggen een heleboel indiaanse dorpjes en met deze boottocht zullen we hun lokale manier van leven ontdekken. Bezoek aan het indianen dorp Santiago de Atitlan, waar we vooral de typische klederdracht zullen bewonderen. Na het middageten vertrek naar Antigua, een prachtige koloniale stad, geklasseerd sinds 1965 als Nationaal Monument en Monument van Amerika. Het is nu eveneens geklasseerd door de UNESCO als wereldpatrimonium van de mensheid. De Unesco heeft veel geholpen met de restauratie van de gevels van de huizen. Antigua is voor velen de mooiste stad van Guatemala. Met haar fleurige patio s, haar gekleurde huisjes die niet hoger zijn dan 2 verdiepingen, is zij als een groot dorp dat niet verpest is door de snelle modernisering. Hier heerst nog een zeer aangename kalmte. Avondeten en overnachting in het hotel Casa Santo Domingo (of gelijkwaardig). 08 oktober 02 ANTIGUA / GUATEMALA CITY Na het Amerikaans ontbijt, bezoek aan dit charmante stadje: de Plaza de Armas, het koloniaal museum (voormalige universiteit van San Carlos), de Kathedraal, de Sint Augustijnen kerk, het klooster Santa Clara, het jade museum, Middageten en vervolg van het bezoek. Vertrek naar Guatemala City, hoofdstad van Guatemala, gelegen op een hoogte van 1500 m, en tussen 2 bergketens. Zoals de meeste steden in Centraal Amerika heeft Guatemala City een commercieel centrum, zeer geanimeerd en kleurrijk, een administratief centrum, arrogant en vol beton, een residentieel centrum en een heleboel buitenwijken. Avondeten en overnachting in het hotel Las Americas (of gelijkwaardig). 09 oktober 02 GUATEMALA CITY / FLORES / TIKAL / FLORES Na het Amerikaans ontbijt transfer naar het vliegveld en vlucht naar Flores. Onthaal op het vliegveld van Flores en direct transfer naar de site van Tikal (40 km). Tikal is gelegen in een nationaal archeologisch park te midden van de jungle. Tikal was gedurende meer dan 2000 jaar de belangrijkste stad van de Maya Civilisatie. Deze site werd in de IX e eeuw voor een totnogtoe onbekende reden verlaten en sindsdien heeft de jungle de overhand genomen. Slecht 15% van de meer dan structuren zijn weer vrijgemaakt van het mos, de wortels van de bomen, en kunnen nu bezocht worden. De rest ligt nog steeds verstopt diep onder de grond. Lunch tijdens dit bezoek. Op het einde van de namiddag retour naar Flores, installatie, avondeten en overnachting in het hotel Camino Real (of gelijkwaardig)

5 5 10 oktober 02 FLORES / EL NARANJO / LA PALMA / PALENQUE (MEXICO) Vertrek vroeg in de morgen, na een goed ontbijt, naar El Naranjo, gelegen op de grens tussen Guatemala en Mexico. Deze weg in Guatemala is eigenlijk meer een piste en tot aan El Naranjo hebben we ongeveer een 3h30 durende rit voor de boeg. Daar gaan we aan boord op een prauw (met motor) en varen de Rio San Pedro af. Middageten (lunch box) aan boord. De grensovergang gebeurd per boot (45 min) en dan gaan we verder tot La Palma (net na de grens). In La Palma wacht de Mexicaanse bus ons op. Vervolg naar Palenque, één van de grootste sites van de Maya s van Mexico. Palenque betekent omringd door bomen. Avondeten en overnachting in het hotel Ciudad Real (of gelijkwaardig) 11 oktober 02 PALENQUE / CAMPECHE Na het Amerikaans ontbijt, bezoek aan de vergeten stad van Palenque, die haar hoogtepunt bereikte rond 600 en 700 voor J.C. Zoals vele andere steden van de Maya s is zij eveneens uitgestorven rond de IX e eeuw.wij zullen de piramide der Inschrijvingen exploreren, op zoek gaan naar de Verborgen Crypte, Lunch. Vertrek naar Campeche, onlangs geklasseerd door de UNESCO als wereldpatrimonium van de mensheid. Bezoek aan het historisch centrum van de stad, met haar geplaveide straatjes en haar oude koloniale huizen. Op de fameuze Malecon zullen we één van de mooiste zonsondergangen zien (hopelijk). Avondeten en overnachting in het hotel Debliz (of gelijkwaardig). 12 oktober 02 CAMPECHE / KABAH / UXMAL / MERIDA Na het Amerikaans ontbijt vertrek naar Kabah, waar vooral de Codz Pop een zeer interessant gebouw is, een zeer mooi voorbeeld van de Puuc Stijl. De Codz Pop is gewijd aan Chac, de god van de regen. Vervolg naar Uxmal (22 km). Middageten met Yucataanse specialiteiten (mogelijkheid om de Pollo Pibil te proeven : kip die gestoofd wordt in de aarde, onder een heleboel bananenbladeren). Bezoek aan de site van Uxmal, die volgens sommige mensen tot de 7 wereldwonderen behoort. Dit omdat haar architectuur samen met de prachtige omringende natuur een subliem geheel vormt. Een heleboel van de gebouwen zijn recent gerestaureerd. Het hoogtepunt is de piramide du Devin, die met haar ovale vorm uniek is in Mexico. Na dit bezoek vertrek richting Merida, hoofdstad van de staat Yucatan. Dit zakencentrum kent nog de charme van een provinciale stad. Bezoek aan de Kathedraal, de Plaza Major en de lokale markt, waar een heleboel sisal produkten worden aangeboden. Hier vindt men de beste hangmatten van Mexico. Avondeten en overnachting in het hotel Holiday Inn (of gelijkwaardig).

6 6 13 oktober 02 MERIDA / CHICHEN ITZA / CANCUN Na het Amerikaans ontbijt, vertrek richting Chichen Itza. Bezoek aan een Maya kerkhof, waar de graven zeer kleurrijk en volop gedecoreerd zijn. Bezoek aan de site van Chichen Itza, site van meer dan 300 ha, gesticht rond 540 na J.C. door de Maya s die gekomen waren uit het Zuiden. Bezoek aan de piramide van Kukulcan, de tempel van de Soldaten, het graf van de Chac Mool, het terrein van het mysterieuze balspel (waarvan niemand de oorspronkelijke regels kent), Na het middageten, vertrek naar Cancun, de parel van de Caraïben, moderne badplaats met een zeer aangenaam strand. (de zandkorrels zijn veel groter dan die van onze kust en blijven niet plakken. Zij lijken wel op de couscous korrels). Avondeten en overnachting in het hotel Sheraton (of gelijkwaardig). 14 oktober 02 CANCUN / BRUSSEL Amerikaans ontbijt, transfer naar het vliegveld en vlucht met Continental Airlines CO 1935 naar New York (New Ark Intl.) om 11h40. Snack aan boord. Aankomst te New York om 17h25 (vlucht duurt 03h45), correspondentie naar Brussel met vlucht CO 60 om 19h00. Avondeten aan boord. 15 oktober 02 AANKOMST BRUSSEL Ontbijt in het vliegtuig, aankomst te Brussel om 08h20 (deze vlucht duurt 07h20). En einde van ons avontuur

7 7 PRIJS VOOR DEZE 15-DAAGSE REIS GELDIG IN OKTOBER - NOVEMBER 2002 OP BASIS VAN MINIMUM 25 BETALENDE DEELNEMERS EN OP EEN KOERS VAN DE DOLLAR 1 USD = 46 BEF = 1,14 EUR In 4-5* HOTELS LUXE EN CHARME : Prijs per persoon in een tweepersoonskamer ,00 EUR (= BEF) Toeslag eenpersoonskamer.. 397,00 EUR ( BEF) Is in de prijs inbegrepen : de vluchten Brussel / Mexico City Cancun / Brussel de huidige luchthaven belasting op de internationale vluchten (= 3671 BEF) de vlucht Oaxaca / Tuxtla Gutierrez de vlucht Guatemala City / Flores de huidige luchthavenbelasting en security tax voor deze binnenlandse vluchten (=20 $) 2 x de inkomstbelasting in Mexico (2 x 18$) 1 x nationale belasting in Mexico (16$) 1 x de belasting om Mexico te verlaten (20 $) onthaal op het vliegveld van Mexico City al de nodige transfers logies in luxe en charmer hotels (4-5*), allen met bad of douche en toilet een welkomstdrankje in elk hotel alle maaltijden vermeld in het programma iedere ochtend een Amerikaans ontbijt al de excursies en bezoeken vermeld in het programma een Mexicaanse gids/begeleider, gediplomeerd door de Staat, Franstalig, voor het gedeelte in Mexico een Guatemalteekse gids/begeleider, gediplomeerd door de Staat, Franstalig, voor het gedeelte in Guatemala Engelstalige of Franstalige gespecialiseerde lokale gidsen op de sites Een gespecialiseerde gids voor de streek in Peten (Tikal en Flores) De boottocht in de kloven van Sumidero De boottocht voor de grensovergang Guatemala Mexico De boottocht op het Atitlan meer Rondreis in een autobus met airconditioning Het dragen van de bagage in de hotels en vliegvelden (behalve Zaventem) De verblijfsbelasting in Mexico De fooien voor de gidsen en buschauffeurs 01 Alumni begeleider vrij begeleiding van Stéphanie de Jager de BEF kosten voor het secretariaat van Alumni de annulatie-, bijstands-, bagage- en reisverzekering Top Selectie van Elvia Belgische BTW (2.73%) IS NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN : Dranken en persoonlijke uitgaven

Rondreis Mexico. Reispluspunten

Rondreis Mexico. Reispluspunten Rondreis Mexico 03/11 tot 14/11/2018 12 dagen, 11 nachten Deze rondreis in dit prachtige land brengt je van de ene parel naar de andere! Ontdek de indrukwekkende en spectaculaire Maya-vindplaatsen Chichén

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Met de kids door Mexico

Met de kids door Mexico Met de kids door Mexico Dit is een verslag van de mooie reis die Matt, Marjan, Thijs en Wouter in augustus 2007 met Djoser Junior door Mexico hebben gemaakt. Veel kijk- & leesplezier! Op pad Op pad met

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Dag 1 Cancun Vlucht naar Cancun. Transfer naar jullie hotel aan het strand in Cancun, inclusief ontbijt.

Dag 1 Cancun Vlucht naar Cancun. Transfer naar jullie hotel aan het strand in Cancun, inclusief ontbijt. Dag 1 Cancun Vlucht naar Cancun. Transfer naar jullie hotel aan het strand in Cancun, inclusief ontbijt. Dag 2 Cancun - Rio Lagartos - Ek Balam - Valladolid (366 KM, ca 4,5 uur in totaal) Ophalen van de

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

VAN MEXICO TOT CARAÏBEN

VAN MEXICO TOT CARAÏBEN THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA VAN MEXICO TOT CARAÏBEN Prijs vanaf : 1.005 pp 12 dagen / 11 nachten Standaard hotels - 2 personen SAMENVATING MEXICO - TEOTIHUACAN - OAXACA - MONTEALBAN - MITLA - TULE

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS

MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS MEXICO 186 MEXICO ETERNO 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. MX04 05.02.16 21.02.16 MX05 25.03.16 10.04.16 MX01 15.07.16 31.07.16 MX02 28.10.16 13.11.16 MX03 03.02.17 19.02.17 MX04 31.03.17 16.04.17

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

Prijsinformatie. Cosmic Travel /7

Prijsinformatie. Cosmic Travel /7 Prijsinformatie Alle prijzen zijn in euro berekend aan de wisselkoers van 12/05/2016 en zijn per persooon op basis van 2 personen in een dubbele standaard kamer, geldig tot 31/10/2016, niet geldig tijdens

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Schema van Avontuurlijk Guatemala

Schema van Avontuurlijk Guatemala Schema van Avontuurlijk Guatemala Week 1 Zondag: Aankomst Guatemala City en transfer naar je gastgezin in Antigua Maandagochtend: Eerste dag van de taalcursus + oriëntatie Maandag - vrijdag: Iedere ochtend

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Rondreis Mexico. Chichen Itza. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400

Rondreis Mexico. Chichen Itza. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 Rondreis Mexico Chichen Itza Cenote X-Kekén in Dzitnup Zwemmen in de cenote Chichén Itzá Aandachtig luisteren naar de uitleg van onze gids Manuel Chichén Itzá El Castillo Chichén Itzá - Souvenirs Souvenir

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Mexico. Ancient Maya Ruins, Nunnery Quadrangle, Uxmal Archaeological Site, Yucatan. ± km 2 (65 x België) ±

Mexico. Ancient Maya Ruins, Nunnery Quadrangle, Uxmal Archaeological Site, Yucatan. ± km 2 (65 x België) ± Elk tafereel is een plaatje... is de bakermat van de indiaanse culturen en schotelt je tegelijk een uniek samenspel voor van fantastische landschappen: tropische gebieden, moerassen, hagelwitte stranden,

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET t r a v e l i n s t y l e BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS Een contrastrijke creatie van Adagio Tours die u in contact brengt met zowel de diep gewortelde

Nadere informatie

Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km

Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km Mexico Mystieke ruïnes en machtige culturen 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 3285 km Hoogtepunten van deze reis Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca Boottocht Sumidero

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

MEXICO : CHIAPAS, MUNDO MAYA & YUCATAN

MEXICO : CHIAPAS, MUNDO MAYA & YUCATAN THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA MEXICO : CHIAPAS, MUNDO MAYA & YUCATAN Prijs vanaf : 865 pp 11 dagen / 10 nachten Standaard hotels - 2 personen SAMENVATING Van de witte zandstranden van de Caraïben tot

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA VIVA MEXICO Prijs vanaf : 2.825 pp 13 dagen / 11 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING MEXICO - PUEBLA - OAXACA - TEHUANTEPEC - SUMIDERO - SAN CRISTOBAL

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

MISSISSIPPI o UNITED STATES. Gulf of Mexico San José del Cabo Cabo San Lucas. Zacatecas. Guanajuato San Miguel de Allende Querétaro Morelia

MISSISSIPPI o UNITED STATES. Gulf of Mexico San José del Cabo Cabo San Lucas. Zacatecas. Guanajuato San Miguel de Allende Querétaro Morelia Mexico CALIFORNIA Tennessee NEW ARIZONA G ARKANSAS G MISSISSIPPI o ALABAMA sipi Miss is o l f UNITED STATES d LOUISIANA FLO e Chihuahua C a f l i Creel o r Loreto n Los Mochis i Monterrey a r La Paz Gulf

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

Reizen met persoonlijke aandacht. 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016

Reizen met persoonlijke aandacht. 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016 Reizen met persoonlijke aandacht De mystieke wereld van plotseling verdwenen beschavingen 19 daagse rondreis Mexico, Guatemala en Belize 14 oktober 1 november 2016 GLOBAL EXPERIENCES EDUCATION AND TRAVEL

Nadere informatie

IBIZA - MALLORCA - MENORCA

IBIZA - MALLORCA - MENORCA 13 daagse rondreis : de drie eilanden van DE BALEAREN met vliegtuig en boot. IBIZA - MALLORCA - MENORCA vertrek op donderdag : 11 mei 2017 07 september 2017 verblijf in half pension *** Ibiza Hotel Sol

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit op het 39 e Congres Ontmoetingen van Tempo Medical dat plaats heeft in de vorm van een Congres-Cruise:

Wij nodigen u graag uit op het 39 e Congres Ontmoetingen van Tempo Medical dat plaats heeft in de vorm van een Congres-Cruise: Prijs vanaf 4.870 1 GUAT TEMAL LA 28.10 > 06.11.17 1 Prijs berekend op basis van een dubbele kamer voor de arts en zijn of haar partner met de MPS reducties en «Early Booking». De prijs geldt voor elke

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

BB GEPENSIONEERDEN. 10 Daagse Rondreis NOORDWEST SPANJE 21 tot 30 JUNI 2015. Van Bilbao tot Santiago de Compostela

BB GEPENSIONEERDEN. 10 Daagse Rondreis NOORDWEST SPANJE 21 tot 30 JUNI 2015. Van Bilbao tot Santiago de Compostela BB GEPENSIONEERDEN 10 DaagseRondreis NOORDWEST SPANJE 21tot30JUNI2015 VanBilbaototSantiagodeCompostela 1 PROGRAMMA DAG 1 Zon 21/6 Brussel Bilbao Samenkomst op de luchthaven van Zaventem. Check in voor

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension 8 daagse verblijf + rondrit alle excursies inbegrepen afreisdatum : vertrek maandag : 3 april 2017 vertrek maandag

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Cuba. 18 daagse rondreis, augustus Djoser BV Breestraat CM Leiden

Cuba. 18 daagse rondreis, augustus Djoser BV Breestraat CM Leiden Cuba 18 daagse rondreis, augustus 2007 Aeropuerto José Martí - Havana Direct na aankomst; ongeveer 19:00 uur Hotel Park View - Havana Vieja Het hotel in Havana Vieja; om de hoek het Museo de la Revolución

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen)

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) Dag 1 Guatemala City Antigua (vrijdag) Aankomst in Guatemala City en directe transfer van ongeveer één uur naar Antigua. Je overnacht in Hotel Posada La Merced.

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia.

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Colombia The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Reisverloop 1. Zaterdag 27 feb 2016: Brussel Madrid Medellin 07.55-10.20 / 15.25-20.00 Vertrek vanuit

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst Beste COV-vrienden Vorig jaar konden wij u tijdens de reis naar Duitsland, Tsjechië en Polen enkele vrij onbekende, maar toch zeer mooie hoekjes van deze landen laten ontdekken. Een paar van de toen bezochte

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL

HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 HISTORISCH ETHIOPIE TIMKET FESTIVAL 11 dagen / 10 nachten ter plaatse 1 Vluchten Rechtstreekse vluchten met Ethiopian Airlines ET 705 09JAN BRUSSEL ADDIS ABEBA

Nadere informatie

Junior: Mexico. Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen

Junior: Mexico. Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Junior: Mexico Junior Mexico met de allerkleinsten (1-5 jaar), 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cancun Dag 2 Cancun - Mérida Dag 3 Mérida Dag 4 Mérida Dag 5 Mérida - Campeche Dag 6 Campeche - Palenque

Nadere informatie