Koffie Normaal: Groot: (Alle koffie is ook verkrijgbaar in Decafé)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koffie Normaal: Groot: (Alle koffie is ook verkrijgbaar in Decafé)"

Transcriptie

1 koffiekaart

2 Koffie Normaal: Groot: (Alle koffie is ook verkrijgbaar in Decafé) Coffee Traditional (Een traditioneel kopje koffie) Espresso (Klein kopje sterke koffie) Cappuccino (Koffie met geschuimde melk en kaneel) Cafe Latte (Espresso met warme melk) Choca Mocha (Koffie, melk en chocolade siroop) Choca Cappa (Cappuccino met chocolade siroop) Hazelnut Heaven 2.50 (Koffie met hazelnoot en slagroom) Macadamia Madness 2.50 (Koffie met macadamia noten en slagroom) Hot Chocolate 2.00 (Warme chocolade melk, met of zonder slagroom) Caramel Crazy 2.25 (Koffie met caramel siroop) Vanille Venim 2.25 (Koffie met vanille siroop) Irish Image 3.00 (Koffie met whiskey en slagroom) French Fantasy 3.00 (Koffie met Grand marnier en slagroom) Cafe Likeur 3.00 (Koffie met Contreau of Amaretto) Blends: Normaal Goud Dessert Superieur Sambia Latin Dance (voor uitleg blends, zie koffie historie) IJs Koffie Iced Coffee 3.00 (Koffie met crushed ijs en slagroom) Iced Vanille Venim 3.00 (Koffie met crushed ijs en een bolletje vanille ijs) Extra Verse slagroom 0.50 Extra siroop 0.50 Extra likeur 1.00 Decafé 0.40

3 Koffie historie: De koffiestruik komt oorspronkelijk uit Afrika, om precies te zijn uit Kaffa, een regio in Ethiopië. Uit Arabische legendes blijkt dat de eerste verhalen over koffie dateren van 800 jaar voor Christus. In de zeventiende eeuw is koffie vanuit Arabië via Turkije in Europa geïntroduceerd. Dankzij de internationale koffiehandel werd koffie een eeuw later een wijdverbreide genot drank. Paus In de zeventiende eeuw handelt Venetië op grote schaal in exotische producten uit Aziatische en Arabische landen. Omstreeks 1640 gaat dan ook daar de eerste koffieshop open. Daarna gaat het snel: Oxford, Londen, Marseille en andere wereldsteden volgen. In de komende honderd jaar openen ruim tweehonderd koffieshops hun deuren. Ook in Nederland verrijzen de koffiehuizen als paddestoelen uit de grond. Met name in Amsterdam staan in 1700 rond de beurs en op de Dam circa 32 koffiehuizen die goed zaken doen. Het zijn ontmoetingsplaatsen voor kooplieden, studenten en ambtenaren. Met de komst van Italianen naar Nederland nemen de etablissementen in grandeur toe. In deze periode bestaan er twee manieren om koffie te bereiden: Kokend water gieten op de met een vijzel gemalen koffie Het water samen met het koffiemaalsel koken Filter De koffiedrab wordt dus niet nog gefilterd. Pas in 1908 is het de Duitse huisvrouw Melita die een papieren filter in een metalen houder ontwikkelt. De koffie heeft echter nog niet de krachtige smaak van vandaag de dag. Bovendien gaat het zetten van de koffie zeer traag. De Italiaan Pavoni ontwikkelt de espressomachine, die aan de traagheid een einde maakt. Dat wil niet zeggen dat hiermee alle problemen opgelost zijn. Omdat ze met druk werken, verkregen door verhitting van water, verschroeit de koffie en dus treedt smaakverlies op. Francesco Illy vervangt in 1935 de stoom door gecomprimeerde lucht. De weg naar de automatische espressomachine ligt hiermee open. Italiaans sfeertje In de jaren zestig veroveren espressobars de grote steden in Nederland. Zuid-Europese serveersters zorgen voor een Italiaans sfeertje. Deze nieuwe formule slaat aan. Geleidelijk aan schaffen ook restaurants een espressomachine aan. Tegenwoordig is circa 30 procent van de geserveerde kopjes koffie in de horeca espresso. De verwachting is dat dit percentage groeit.

4 Driehonderd dertig kopjes koffie per struik - Struik levert 5,5 kilogram bessen per jaar. Dat is 2,5 kilogram ruwe bonen. - Ter vergelijking: één kopje koffie wordt met ca. 25 bonen gezet. - Een struik levert dus jaarlijks genoeg koffie om 330 kopjes te zetten Blends: Normaal - Dit is onze standaard blend, hij is zacht van smaak en heeft een zachte aroma. Komt van Arabica Bonen. Goud Dessert - Heeft een geurig aroma, een frisse maar milde smaak, en een rinse afdronk. Komt van Arabica Bonen Superieur - Bestaat uit een volle aroma en een pittige smaak, deze blijven dan ook lang gehandhaafd. Komt van Arabica en Robusta bonen Samba - Deze heeft volle milde smaak, een rijk aroma en een volle karakter. Komt van Arabica en Robusta bonen. Latin Dance - Heeft een heerlijke aroma, verfijnde smaak en een frisse en milde Afdonk. Komt van Arabica Bonen.

5 Tea for One (Bij de sandwiches kun je kiezen uit alle soorten) Cup of Tea 1.50 (Thee in meerdere smaken) Tea and biscuits 3.00 (Kopje thee en een schaaltje thee koekjes) Tea and scones 4.00 (Thee met twee scones) Tea and sandwiches 4.00 (Thee met twee sandwiches) Tea and cake 3.50 (Thee met een stukje echt Engelse cake) Tea for Two (Wordt altijd geserveerd in een pot thee) Thee smaken: Engelse Melange Ceylon Melange Darjeeling Breakfast Citronelle Rooibos Earl Gray Jasmijn (Voor uitleg thee smaken, zie thee historie) Cream Tea 6.00 (Thee, scones, jam en verse slagroom) Light Tea 5.00 (Thee, scones en koekjes) Full Tea 7.50 (Thee, sandwiches, scones, jam, koekjes en cake) Fresh Tea 6.00 (Thee en sandwiches) Extra (Sandwiches zijn verkrijgbaar in wit of bruin brood) Tuna sandwich 3.50 (Wit brood met tonijn) Cheese and tomato sandwich 3.00 (Wit brood met tomaat en kaas) Egg and mayo sandwich 4.00 (Wit brood met ei, mayonaise en tuinkers) Ham and cucumber sandwich 3.50 (Wit brood met ham en komkommer) Tea Biscuits 1.50 (Assortiment traditionele Engelse thee koekjes) Tea Cake 2.00 (Kleine zoete traditionele Engelse thee cakejes) Scones 3.00 (Zoet deeg met rozijnen, geserveerd met boter en jam)

6 Thee historie: De oorsprong van thee ligt in het Oude China. Volgens Chinese verhalen heeft de Keizer Shen Nung ongeveer 5000 jaar geleden thee uitgevonden. Op een dag zat hij onder een boom een kom water te drinken. Er woei echt een blaadje van een wilde thee struik in de kom. Over de ontdekking van thee doen verschillende verhalen de ronde. In China gaan de eerste verhalen waarin thee wordt genoemd terug tot ongeveer 2700 jaar voor Christus, de tijd waarin keizer Shen Nung over China heerste. Bij een van zijn reizen door het Chinese rijk heeft de keizer voor het eerst thee ontdekt. Toen hij water aan het koken was, vielen er enkele blaadjes van een overhangende tak in zijn (thee)pot. De inhoud begon onmiddellijk heerlijk te geuren. Hij vertelde anderen over het geurende water en stond zo aan de wieg van de theecultuur. Rondtrekkende boeddhistische monniken, die thee in China hadden leren kennen en waarderen, verspreiden het gebruik vervolgens ook buiten China. Zo ontstond, eerst in China en later over de gehele wereld, een groeiende vraag naar thee. Pas in 1610 brengt een Nederlands zeilschip de eerste lading thee naar Europa. De lange reis soms bijna een jaar maakte thee erg kostbaar. Een drank die alleen de allerrijksten zich konden veroorloven. Halverwege de 18e eeuw werd thee goedkoper, waardoor ook thee voor het gewone volk betaalbaar werd. Het oeroude woord in China voor thee was cha (Mandarijnse dialect) en te (chinees dialect van Amoy). In sommige landen gebruikt men nu de term cha, chai of iets wat daar op lijkt. In andere landen is het tea, tee of thee geworden. De taalkundigen zeggen dat het heeft te maken met de route die thee heeft afgelegd. Perzië, Turkije en Rusland kregen thee via karavanen over land aangevoerd. Portugezen, Nederlanders en ook Engelsen voerden de thee over zee aan. In de Chinese provincie die zij als uitvalshaven gebruikten, werd gesproken over 'te', niet over cha. De 'te' - in Engelse literatuur als tay omschreven - werd uitgesproken zoals wij 'thee' uitspreken Thee smaken: Engelse Melange - De bekendste naturel thee, heeft een sterke en volle smaak. Ceylon Melange - Is een wat mildere thee en heeft een geurige aroma Darjeeling - Is een indiansche thee, afkomstig uit de Himalaya gebergte en staat bekend om zijn onmiskenbare smaak van rijp fruit(amandel en perzik) Breakfast - Is afkomstig uit Ceylon en Assam, heeft een sterk maar niet bittere smaak. Lekker bij het ontbijt.(tip: druppeltje melk erbij) Citronelle - Word op smaak gebracht mer Citroengras. Heeft een citroen aroma maar is niet zuur.(tip: lekker bij pittige gerechten) Rooibos - Is afkomstig uit Zuid-Afrika. Bevat veel vitamine C en heeft een sterk en licht gesuikerde smaak. Earl Gray - De bekendste geparfumeerde thee, is een Chinese thee. Is een thee met een volle smaak. Jasmijn - Is een Chinese thee. Is de voorganger van geparfumeerde thee. Is 1 van de grote klassiekers.

7 Bagel Naturel/Fish Bagel naturel 0.75 (Bagel zonder vulling) Bagel Tuna 3.00 (Bagel met tonijn) Bagel Samon 3.50 (Bagel met zalm) Bagel cheese Bagel creamcheese 2.50 (Bagel met roomkaas) Bagel creamcheese, onion and chives 3.00 (Bagel met roomkaas, ui en bieslook) Bagel mozzarella 3.50 (Bagel met mozzarella) Bagel mozzarella, tomato and pine nut mix 4.00 (Bagel met mozzarella, tomaat en pijnboompitten) Bagel old cheese 2.50 (Bagel met oude kaas) Bagel goatcheese 3.00 (Bagel met geitenkaas) Bagel goatcheese bacon and pine nut mix 4.00 (Bagel met geitenkaas, spek en pijnboompitten) Bagel creamcheese, honey and walnut 4.00 (Bagel roomkaas, honing en walnoten) Bagel special Bagel toscani 5.00 (Bagel met zon gedroogde tomaten, olijf olie, tapenade, bieslook en kaas) Bagel Carpaccio 5.00 (Bagel met carpaccio) Bagel Breakfast 4.00 (Bagel met gesmolten kaas, tomaat en ham) Bagel Caeser 4.50 (Bagel met Caeser salad) Bagel Sweet Bagel jam 1.50 (Bagel met boter en jam) Bagel Banana 2.50 (Bagel met Banaan, siroop en kaneel) Bagel chocolate 2.50 (Bagel met gesmolten boter en chocolade flokken)

8 Bagel Historie Toen Bagel nog Beygl heette Kraków - Polen, Voor het eerst verschijnt de naam 'Beygl' in een lokale gemeentelijke verordening. In de Joodse gemeenschap is de beygl een geschenk voor zwangere vrouwen. New York - USA, Duizenden Oost-Europese joodse immigranten vestigen zich in Manhattan en introduceren de beygl in New York. Al snel groeit z'n populariteit. Wallstreet Bagel is zo Newyorks als Central Park en Wall Street. De laatste jaren echter is het unieke broodje een zegetocht door Amerika begonnen. Nu zijn bagels overal te krijgen - het is een massaproduct geworden. Maar puristen (en ook gewone liefhebbers) houden vol dat de beste bagels nog steeds alleen maar in de Big Apple worden gemaakt. Ontbijt Zonder bagel (spreek uit: beegel) is een ontbijt in New York niet compleet. Op iedere straathoek is wel een delicatessenzaak te vinden, of gewoon, een ontbijtrestaurant, waar bagels zijn te krijgen. De echte Newyorker nuttigt zijn bagel meestal dik besmeerd met cream cheese. Op zondag is een bagel met lox (gerookte zalm) een traktatie. Smaak De voornaamste ingrediënten van de bagel zijn meel, gist, moutstroop, een beetje bruine suiker en wat zout. Het geheim van de bagel, en het cruciale verschil met alle andere broodsoorten, is dat hij een paar minuten in kokend water wordt gedompeld voor hij de oven ingaat en z'n goudbruine, licht glimmende jas krijgt. Aan dit proces dankt de bagel zijn speciale smaak. Fans van de Newyorkse bagel beweren dat hun bagel de enige echte is, omdat hij zijn speciale smaak dankt aan het Newyorkse water dat bij de bereiding wordt gebruikt. Gezond Een bagel moet je leren eten. Je moet wennen aan de smaak en de texture, de beet. Een goede test om een echte bagel te herkennen biedt ook de spijsvertering. Ligt de bagel na anderhalf, twee uur nog altijd dwars in de maag, dan heb je een echte bagel gegeten. De bagel vult met de allure van een spoorbiels. Hij voldoet tegelijkertijd aan alle eisen van gezond eten. Geen vet, geen cholesterol, maar wel zo'n 230 calorieën. Dat dit mooie plaatje vaak ongedaan wordt gemaakt door een forse lading cream cheese op de bagel te smeren, is voor de liefhebber bijzaak.

9 Verse sappen Fruity Large Orange Oasis (Vers geperste sinaasappel) Strawberry Star ( Sinasappel aardbei) Banana Boem (Sinasappel banaan) Mango Magic (Sinasappel Mango) Raspberry Race (Sinasappel Frambozen) Tutti Frutti (Sinasappel aardbei banaan Mango) Healthy Carrot Carma (Verse wortel sap) Apple Art (Wortel Appel) Cucumber Crazy (Wortel Komkommer)

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek.

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Warme Sandwiches Chili Beef Sandwich 10.95 Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Salmon Sandwich 9.00 Rozemarijn/ zeezout Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven.

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Warme Sandwiches Sandwich Provençale 7.75 Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Salmon Sandwich 8.75 Witte Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN Koffie Koffie verkeerd Cappuccino Espresso Dubbele espresso Latte macchiato Latte s Kijk bij de verwenkoffies voor de

Nadere informatie

Voor de ECHTE L I E F H E B B E R KOUDE DRANKEN WARME DRANKEN

Voor de ECHTE L I E F H E B B E R KOUDE DRANKEN WARME DRANKEN LUNCHKAART KOUDE DRANKEN Fanta 2,35 Coca cola 2,35 coca cola light 2,35 icetea 2,35 tomatensap 2,35 Boerenmelk 1,50 verse jus d orange 2,80 voss water still (0,5 liter) 3,00 voss water sparkling (0,5 liter)

Nadere informatie

LUNCH uur uur

LUNCH uur uur LUNCH 12.00 uur 16.00 uur Voorgerecht: CARPACCIO.. 9,50 Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise pijnboompitjes parmezaanse kaas - sla Huisgemaakte soepen: ITALIAANSE TOMATENSOEP.. 4,50 SOEP VAN DE

Nadere informatie

Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee...

Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee... Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee... FREE www.citybeanz.nl Ontbijt Van 8.00 uur tot 11.00 uur kun je op het gemakje je dag opstarten in City Beanz. Voor

Nadere informatie

JE Theetafel menukaart.indd :41

JE Theetafel menukaart.indd :41 JE Theetafel menukaart.indd 1 28-02-17 16:41 JE Theetafel menukaart.indd 2 28-02-17 16:41 Hoe wij werken? Gastvrijheid is ons doel. Lekker eten een middel. U betaalt alleen voor de genoten thee, per zakje,

Nadere informatie

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben.

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben. LOES SWEETS Bananenbrood 3,75 met vers fruit Lemon Merengue Taart 4,15 Witte Chocolade Cheesecake 4,15 Red Velvet Taart 4,25 Carrot Cake 4,- Scones 5,20 met clotted cream, jam en vers fruit Appel Noten

Nadere informatie

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50 Koffies KOFFIE 2,10 KOFFIE VERKEERD 2,25 CAPPUCCINO 2,25 ESPRESSO 2,10 DUBBELE ESPRESSO 3,00 LATTE MACCHIATO 3,00 LATTE MACCHIATO SPECIALS 3,50 Crazy Chocolate Cookie - Going Nuts - Amaretto - Sweet Caramel

Nadere informatie

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben.

LOESMENU. Verschillende suikervrije, glutenvrije, lactosevrije, RAW & VEGAN gebakjes. Kijk in de koelvitrine of vraag welke smaken we vandaag hebben. LOES SWEETS Witte Chocolade Cheesecake 4,- met granaatappel en pistache Red Velvet Taart 4,- Apple Crumble 4,50 met Lemon Curd en vers fruit Carrot Cake 4,- Scones 4,95 met clotted cream, jam en fruit

Nadere informatie

Tomatensoep met brood en boter 4,95. Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95. Pasteitje met champignonragout 6,50

Tomatensoep met brood en boter 4,95. Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95. Pasteitje met champignonragout 6,50 Voorgerechten Tomatensoep met brood en boter 4,95 Stokbrood met kruidenboter en tappenade 3,95 Pasteitje met champignonragout 6,50 Pasteitje met kippenragout 6,50 (logo enveloppe) Leuk om weg te geven!

Nadere informatie

Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje

Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje Koffie Cafe crème 1.85 De Hollandse koffie met een cremelaagje Espresso 1.85 Op Italiaanse wijze gezet Dubbele espresso 2.75 Dubbel zo lekker Cappucino 2.25 Eveneens op heerlijke italiaanse wijze gemaakt

Nadere informatie

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70 Warme dranken Koffie 1,70 Koffie crème 1,70 Koffie met slagroom 2,20 Cappuccino 2,00 Cappuccino met iets lekkers 3,00 Koffie (mok) 3,40 Koffie Ons Moe (moccona met peperkoek) 2,50 Irish Coffee 4,75 Koffie

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

Romper tpassage 22 Menukaart 5233 s Her togenbosch Rompertpassage AN s Hertogenbosch

Romper tpassage 22 Menukaart 5233 s Her togenbosch Rompertpassage AN s Hertogenbosch Menukaart www.limburgiaderompert.nl Limburgia s Lunch en Ontbijt kaart Limburgia s ontbijt - sneetje brood met de keuze uit jam, pindakaas of hagelslag met een mini croissant. Inclusief gratis koffie,

Nadere informatie

CHECK 2, 8 3, 4 2, 6 3, 4 3, 0 4, 0 2, 6 3, 5 2, 4 2, 6 E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O

CHECK 2, 8 3, 4 2, 6 3, 4 3, 0 4, 0 2, 6 3, 5 2, 4 2, 6 E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O extra shot +08 kokos- soja- & havermelk +04 vanille hazelnoot & karamel +05 O : s: E S P R E S S O E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O F I L T E R K O F F I E A M E R I C A N O C A P P U C

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland!

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25 PRoef De sfeer GOedeluNch dag MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! BRoodjes Keuze uit wit of waldkorn pyramide BRIE 6,75 Brie, gemengde salade, tomaat komkommer, walnoten, honing ZALM 8,25 Gerookte zalm, gemengde

Nadere informatie

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek.

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Warme Sandwiches Chili Beef Sandwich 11.95 Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Salmon Sandwich 9.00 Rozemarijn/ zeezout Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329

Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329 Menukaart Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon: 038-3312329 Koffie 2,00 Espresso 2,00 Cappuccino 2,20 Koffie verkeerd 2,20 Cafeïnevrije koffie 2,30 Koffie d Uutschieter 2,30 (koffie + glaasje koffielikeur

Nadere informatie

SAP & SHAKES TEA BAR ICED COFFEE. verse thee. - AMSTERDAM BLEND - kruidige zwarte thee mélange met kaneel, kruidnagel en vanille

SAP & SHAKES TEA BAR ICED COFFEE. verse thee. - AMSTERDAM BLEND - kruidige zwarte thee mélange met kaneel, kruidnagel en vanille KOFFIE BAR ESPRESSO AMERICANO RISTRETTO ESPRESSO MACCHIATO ESPRESSO CORTADO CAPPUCCINO LATTE MACCHIATO KOFFIE VERKEERD ICED COFFEE ESPRESSO AMERICANO CAPPUCCINO LATTE biologische volle melk, biologische

Nadere informatie

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders Restaurant Bavoort Een restaurant nét even anders Deze oude herberg uit 1870 is in 2008 omgetoverd tot een hedendaagse locatie waar het goed toeven is. Van uitgebreid borrelen in onze pub, op een van onze

Nadere informatie

LUNCHKAART DE COESWAERDE

LUNCHKAART DE COESWAERDE LUNCHKAART DE COESWAERDE w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w Boeren landbrood (wit of spelt volkoren) met: - Jonge of oude kaas met mosterd saus 5,50 - Gegratineerde

Nadere informatie

Kado stress? Spaarkaart. Iets te vieren?

Kado stress? Spaarkaart. Iets te vieren? Kado stress? Wij verkopen diverse kadobonnen. Bij ons kunt u een kadobon zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een high tea of ontbijt, een bepaald bedrag of een kop koffie/thee met een stuk gebak.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave...1. 1 De geschiedenis van de thee...2. 2 Indeling...3. 2.1 Naar het land of de streek van herkomst...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave...1. 1 De geschiedenis van de thee...2. 2 Indeling...3. 2.1 Naar het land of de streek van herkomst... Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1 De geschiedenis van de thee...2 2 Indeling...3 2.1 Naar het land of de streek van herkomst...3 2.2 Naar de grootte van het blad en de volgorde op de stengel...3 2.2.1

Nadere informatie

LOESMENU LOES SWEETS SWEETS. Wist je dat je alles ook to go mee kunt nemen?

LOESMENU LOES SWEETS SWEETS. Wist je dat je alles ook to go mee kunt nemen? LOES SWEETS Red Velvet Taart 3,75 Scones met clotted cream, jam en vers fruit 4,95 Carrotcake gezoet met kokosbloesemsuiker 4,- Appel Noten Taart 3,50 SUE Bites 3,50 Verschillende suikervrije, glutenvrije,

Nadere informatie

MENUKAART. Brink 15. eten en drinken

MENUKAART. Brink 15. eten en drinken MENUKAART Brink 15 eten en drinken Brink 15 Ontspan en geniet! Brink 15 heeft veel lekkers te bieden waar je even de tijd voor kunt nemen. Verse producten in eigen keuken bereid. We zijn bekend door onze

Nadere informatie

Dessertkaart. Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!!

Dessertkaart. Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!! Koektrommel 3,50 Ons heerlijke softijs in een schaaltje van koek met 1 topping naar keuze; Per extra topping 0,50, dus verzin je eigen ijsje. Succes!!! Slagroom Advocaat Aardbeien saus Appel/kaneel fruit

Nadere informatie

Bestel uw heerlijke lunch bij Perfect Catering! Geef u bestelling eenvoudig telefonisch of via de e- mail door: Vermeld u daarbij alstublieft duidelijk de volgende gegevens: Contactpersoon Bedrijfsnaam

Nadere informatie

LOESMENU LOES SWEETS SWEETS. Wist je dat je alles ook to go mee kunt nemen?

LOESMENU LOES SWEETS SWEETS. Wist je dat je alles ook to go mee kunt nemen? LOES SWEETS Red Velvet Taart 3,75 Citroen Bosbes Taart 3,75 Scones met clotted cream, jam en vers fruit 4,95 Carrotcake 4,- Appel Noten Taart 3,50 SUE Bites 3,50 Verschillende suikervrije, glutenvrije,

Nadere informatie

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek.

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Warme Sandwiches Chili Beef Sandwich 10.95 Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Salmon Sandwich 9.00 Rozemarijn/ zeezout Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas.

Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas. Voorgerechten Rundercarpaccio 8,50 Dun gesneden rundvlees met mesclum sla, kappertjes, marinade van pesto, olijfdressing, komkommer, olijf, rode ui en oude kaas. Warm Geitenkaasje & Peer 6,00 Zachte geitenkaas,

Nadere informatie

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6.

Lunch. Kinder pannenkoek / poffertjes 3.75 Bitterballen (8 stuks) 4.25 Naturel 5.75 Borrelgarnituur (12 stuks) 5.75 Appel 6.50 Spek 6.50 Kaas 6. Lunch Broodjes Tosti s Kaas of ham 2.75 Kaas 2.75 Oude kaas 3.25 Ham, kaas 2.75 Rosbief 3.25 Hawaï 3.50 Filet American 3.25 Brie, tomaat, ui 3.75 Kroket of frikandel 3.00 Gezond ` 4.00 Gerookte zalm 4.50

Nadere informatie

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95.

Assortiment Taarten. Appeltaart. Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50. Advocaattaart Prijs 11,95. Tiramisu Taart Prijs 11,95. Assortiment Taarten Appeltaart Prijs 11,50 de ouderwetse echte appeltaart... Apple Crumble (grote schaal) Prijs 9,50 schaal met appel met kaneel, suiker en rozijnen, bedekt met lekkere krokante kruimellaag.

Nadere informatie

Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00

Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Drank Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Stukswerk Brownies 1,50 Oreo Brownie 1,50 Citroen brownie 1,50 Choco bite

Nadere informatie

Ontbijt. Te bestellen tot uur

Ontbijt. Te bestellen tot uur Ontbijt Te bestellen tot 11.30 uur Groot ontbijt Hofje van Jongkind 14,95 Croissant met boter, jam of kaas,volle yoghurt met granola en fruit van het seizoen en een American pancake met vers fruit. jus

Nadere informatie

Arthur SANDWICHES SPECIALS

Arthur SANDWICHES SPECIALS SANDWICHES Carpaccio ossenhaas, pesto, sla, parmezaan, pijnboompitten 6.50 Zalm roomkaas, zalm, sla en komkommer 6.50 Club gekruide kip, bacon, sla, tomaat, ei en dressing 6.50 Ei-Bacon sla, bacon, scharreleisalade

Nadere informatie

2012 De Pannekoekenbakker. www.pannekoekenbakker.de

2012 De Pannekoekenbakker. www.pannekoekenbakker.de 09-02-2012 11:30 Pagina 2 2012 De Pannekoekenbakker Omslag_DU_NL(plano):Opmaak 1 www.pannekoekenbakker.de Koude dranken 440 Pepsi cola 2,00 441 Pepsi cola light 2,00 442 Sisi sinas 2,00 443 Seven up 2,00

Nadere informatie

Jo s IJssalon 10 JAAR. www.jo-s.nl. Jo s IJssalon bestaat alweer 10 jaar!

Jo s IJssalon 10 JAAR. www.jo-s.nl. Jo s IJssalon bestaat alweer 10 jaar! Jo s IJssalon 10 JAAR Jo s IJssalon bestaat alweer 10 jaar! Dit seizoen hebben we allerlei leuke, nieuwe en vooral lekkere verrassingen voor jullie in petto! Kom daarom regelmatig langs en vier met ons

Nadere informatie

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken. SMULMOMENTEN Verwennerijen van de boerderij Boeren Smulmoment 20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

Nadere informatie

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels.

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. HERZIEN Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. Deksels is een bijzondere horecagelegenheid, onderdeel van de Stichting Kringloop Zwolle, locatie Nieuwe Veerallee 12. Begin 2010 zijn wij gestart

Nadere informatie

Oerbrood wit/bruin 12:00 tot 16:00

Oerbrood wit/bruin 12:00 tot 16:00 Oerbrood wit/bruin 12:00 tot 16:00 Jonge kaas 3,50 Oude kaas 3,95 Boerenham 3,95 Brie 3,95 Hawaii 6,85 met ham, kaas en ananas, uit de oven Italiano 6,85 met salami, kaas en tomaat, uit de oven Gezond

Nadere informatie

THEEHUIS BIJ KEES&SIEN MENUKAART

THEEHUIS BIJ KEES&SIEN MENUKAART THEEHUIS BIJ KEES&SIEN MENUKAART SMULMOMENTEN High tea van de Boerderij Boeren Smulmoment 20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt

Nadere informatie

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25 TOSTI Tost Classic ham en kaas Tosti Hawai ham, kaas en ananas Tosti Tomato ham, kaas, tomaat en kruiden Tosti IJzeren Man ham, kaas, spek, ui, tomaat en kruiden Tosti Caprese pesto, tomaat, mozarella

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) 02High Tea De high tea op de foto is voor twee personen.

Nadere informatie

Drank Prijs per 500 ml Stukswerk Prijs per stuk Cupcakes Prijs per stuk

Drank Prijs per 500 ml Stukswerk Prijs per stuk Cupcakes Prijs per stuk Drank Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Watermeloen aardbeien smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Stukswerk Brownies 1,50 Oreo Brownie

Nadere informatie

Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten

Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten > > Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Doordeweeks geopend vanaf 07:30. In het weekend vanaf 09:00. Reserveren Mail om te reserveren

Nadere informatie

Lunchroom de Cappuccinolounge

Lunchroom de Cappuccinolounge Lunchroom de Cappuccinolounge Honigmannstraat 33 6411 LJ Heerlen-centrum 045-5715460 www.cappuccinolounge.nl info@cappuccinolounge.nl Facebook: De-Cappuccinolounge WIFI code: 6411lj33 Openingstijden: dinsdag

Nadere informatie

Menukaart Oudestraat CS Kampen Telefoon

Menukaart Oudestraat CS Kampen Telefoon Menukaart Oudestraat 66-8261 CS Kampen Telefoon 038-3312329 www.uutschieter.nl Koffie 2,20 Espresso 2,20 Cappuccino 2,40 Koffie verkeerd 2,40 Cafeïnevrije koffie 2,50 Koffie d Uutschieter 2,50 (koffie

Nadere informatie

Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt.

Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt. Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt. De Kaaszaak. Misschien wel de lekkerste delicatessenzaak van Tilburg, sinds 2013 gevestigd in

Nadere informatie

Chef serveert Lunch A

Chef serveert Lunch A Chef serveert Lunch A Lunchbuffet belegd, op basis van 2,5 broodjes per persoon De lunch Lunch A bestaat uit het volgende: Bruine kaiserbol belegd met vleeswaren of kaas Witte kaiserbol belegd met vleeswaren

Nadere informatie

Warme dranken. Verwenkoffie Marianne met koffiekannetje en 5 zoetjes Warme melk / chocolade 3.50 Warme Cécémel 2.50 Koude Cécémel 2.

Warme dranken. Verwenkoffie Marianne met koffiekannetje en 5 zoetjes Warme melk / chocolade 3.50 Warme Cécémel 2.50 Koude Cécémel 2. Warme dranken Koffie 2.30 Ristretto 2.35 Latte Machiatto 3.10 Cappuccino-melk 2.70 Cappuccino-slagroom 2.80 Italiaanse koffie 9.00 Franse koffie 9.00 Irish koffie 9.00 Verwenkoffie Marianne met koffiekannetje

Nadere informatie

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS Groene thee Groene thee is een niet-gefermenteerde thee. Na de oogst worden de bladeren kort verhit en gedroogd. Groene thee bevat looizuur, vitamine C en het antioxidant

Nadere informatie

Producten Tarwe Gluten Soja Melk Selderij ei sulfieten mosterd noten zaden pinda's Vis/schaaldieren Kan sporen bevatten van

Producten Tarwe Gluten Soja Melk Selderij ei sulfieten mosterd noten zaden pinda's Vis/schaaldieren Kan sporen bevatten van Soepen Soep Asperge selderij, ei Soep Champignon sulfiet Soep Groenten Soep Kipcurry Soep Kippen Soep Tomaten gluten, ei, sulfiet Soep Uien ei Soep Prei ei, sulfiet Soep Gazpacho Soep Marokkaans Omletten

Nadere informatie

Lunch Terug moeten naar af

Lunch Terug moeten naar af Lunch Terug moeten naar af Deze belegde lunch is onze basislunch, uitermate geschikt om even snel bij te tanken en direct weer door te gaan. De lunch Terug moeten naar af bestaat uit het volgende: Dagsoep

Nadere informatie

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p.

Ontbijt. Bel offerte. Standaard buffet 12, 50 p.p. Deluxe buffet 18, 50 p.p. Ontbijt Standaard buffet 12, 50 p.p. - Gekookt ei - Jus d orange Comfort buffet 15, 50 p.p. - Ruim assortiment vers afgebakken broodjes en croissants, - 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren - Gekookt ei

Nadere informatie

Sap en zuivel. Gebak. Speciale koffie. Verse Jus d Orange Grote Jus d Orange Olmenshorst Appelsap Melk Karnemelk. Koffie. Espresso Cappuccino

Sap en zuivel. Gebak. Speciale koffie. Verse Jus d Orange Grote Jus d Orange Olmenshorst Appelsap Melk Karnemelk. Koffie. Espresso Cappuccino LUNCH KAART Koffie Sap en zuivel Koffie Espresso Cappuccino Koffie Verkeerd Latte Macchiato Wiener Melange Chocolade Koffie Thee zie onze theekaart Verse Muntthee Chocomel Chocomel met Rum Slagroom Seizoenskoffie

Nadere informatie

Smoothie kaart. Gezond en lekker

Smoothie kaart. Gezond en lekker Smoothie kaart Gezond en lekker Zin in een lekkere verse smoothie bij de lunch of gewoon lekker als tussendoortje. Al onze smoothies worden vers bereid. De smooties worden geserveerd in een 40 CC glas.

Nadere informatie

CHECK 2, 8 3, 4 2, 6 3, 4 3, 0 4, 0 2, 6 3, 5 2, 8, 3, 5 2, 8 3, 8,, 2, 4 2, 6 E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O

CHECK 2, 8 3, 4 2, 6 3, 4 3, 0 4, 0 2, 6 3, 5 2, 8, 3, 5 2, 8 3, 8,, 2, 4 2, 6 E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O extra shot +08 kokos- soja- & havermelk +04 vanille hazelnoot & karamel +05 O : s: E S P R E S S O E S P R E S S O M A C C H I A T O C O R T A D O F I L T E R K O F F I E A M E R I C A N O C A P P U C

Nadere informatie

Geachte gast. Wij wensen u een prettig verblijf in onze herberg toe.

Geachte gast. Wij wensen u een prettig verblijf in onze herberg toe. Geachte gast Van harte welkom bij Herberg de Gouden Leeuw. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn hebben wij pocketlopers die uw bestelling opnemen en met u afrekenen aan de tafel. onze runners

Nadere informatie

Royal English Tea (op reservering) Exclusieve tea met glas sprankelende brachetto en chocoladefontein

Royal English Tea (op reservering) Exclusieve tea met glas sprankelende brachetto en chocoladefontein Traditional Afternoon Tea werd populair in de Victoriaanse tijd. Al snel werd The Traditional Afternoon Tea een serieuze en gezellige aangelegenheid. In de serre of de Drawing Room schonk de gastvrouw

Nadere informatie

lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons!

lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons! lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons! Soepen worden geserveerd met geroosterd brood soepen tosti s Tomatensoep met basilicumroom Soep van het huis wisselende soep Ham Kaas de klassieker gehakt

Nadere informatie

DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566. E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail.

DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566. E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail. Menukaart DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566 E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail.com WEBSITE: WWW.DAILYLUNCHNAALDWIJK.NL KOUDE DRANKEN Pepsi Cola

Nadere informatie

Lunch. Bourgondisch genieten aan de Vecht

Lunch. Bourgondisch genieten aan de Vecht Lunch Bourgondisch genieten aan de Vecht Specialiteiten Koetje aan de Vecht / In Blue Band gebakken Tournedos van het Vechtdalrund in eigen jus, met witbrood 23,50 Bal met brood / Huisgemaakte, forse gehaktbal

Nadere informatie

- SOEPEN - - SALADES - - VOORGERECHTEN -

- SOEPEN - - SALADES - - VOORGERECHTEN - VOORGERECHT - SOEPEN - Toscaanse Tomatensoep 4,75 Boeren Groentensoep 4,75 Franse Uiensoep 5,25 Trio Soepie 6,50 Drie verschillende soepjes Seizoenssoep 5,75 Elk seizoen een nieuwe verrassing - SALADES

Nadere informatie

Ontbijt. Te bestellen tot uur. 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en

Ontbijt. Te bestellen tot uur. 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en Ontbijt Te bestellen tot 11.30 uur Groot ontbijt Hofje van Jongkind 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en cashewnoten), scrambled eggs met tomaat en ui op brood en keuze uit rijstepap

Nadere informatie

Koude broodjes. Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol

Koude broodjes. Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol Koude broodjes Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol Jonge kaas 4,50 Huisgemaakte truffelmayonaise of pesto komkommer rucola Ham 4,50 Bieslook-roomkaas komkommer rucola Eiersalade 5,75 Van het huis

Nadere informatie

Verse jus d orange 3,00

Verse jus d orange 3,00 Menukaart Dranken Koffie 2,00 Cappuccino 2,25 Koffie verkeerd 2,25 Espresso 2,00 Latte macchiato 2,50 Thee 2,00 Warme chocomelk 2,75 (met slagroom + 0,50) Frisdranken (flesje) Coca cola /Coca Cola light

Nadere informatie

MENUKAART. Brink 15. eten en drinken

MENUKAART. Brink 15. eten en drinken MENUKAART Brink 15 eten en drinken Brink 15 Ontspan en geniet! Brink 15 heeft veel lekkers te bieden waar je even de tijd voor kunt nemen. Verse producten in eigen keuken bereid. We zijn bekend door onze

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Pannenkoekenherberg Hollandershoeve

Hartelijk welkom bij Pannenkoekenherberg Hollandershoeve Hartelijk welkom bij Pannenkoekenherberg Hollandershoeve We zijn in juni 2012 gestart met ons restaurant en presenteren u met trots onze menukaart. Vanzelfsprekend hebben we een groot assortiment pannenkoeken,

Nadere informatie

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel!

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! (H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! Warme dranken Koffie 2,50 Espresso 2,50 Cappuccino 2,75 Koffie verkeerd 2,75 Latte macchiato 3,00 Thee 2,50 Warme chocomelk 2,50 met slagroom 2,75 En wat lekkers

Nadere informatie

Van harte welkom in De Rozerie

Van harte welkom in De Rozerie Van harte welkom in De Rozerie Lunchroom De Rozerie is een bijzondere lunchroom. Wij streven ernaar om bijzonder te zijn in de kwaliteit van onze gerechten en in de kwaliteit van onze gastvrijheid. Wij

Nadere informatie

KOFFIE & THEETJES FRISDRANK ENZO CHOCO S SAP & SMOOTHIES. COCKTAILS zonder alcohol

KOFFIE & THEETJES FRISDRANK ENZO CHOCO S SAP & SMOOTHIES. COCKTAILS zonder alcohol KOFFIE & THEETJES Koffie 2,20 Espresso 2,20 Cappuccino 2,40 Caffé Latte 2,40 Latte Macchiato 2,75 Karamel latte 3,- Extra shot 1,- Soya melk 0,30 Kindercappuccino 1,50 Opgeklopte volle, verse melk Thee

Nadere informatie

Warme dranken en zuivel. Frisdrank. Bier en wijn. Aardbeiengebak en coupes. Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10

Warme dranken en zuivel. Frisdrank. Bier en wijn. Aardbeiengebak en coupes. Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10 Terraskaart Warme dranken en zuivel Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10 Verse Aardbeienland thee 2,30 Cappuccino / koffie verkeerd 2,20 Beker warme chocolademelk 2,20 met slagroom 2,80 Melk (warm / koud)

Nadere informatie

ALLERGENENLIJST NAJAAR 2014

ALLERGENENLIJST NAJAAR 2014 = Bevat allergenen / = Kan sporen bevatten van allergenen Ontbijt Croissant Kaas/Jam Croissant Roomboter Jam Kaas Toast Yogurt e Noci Turkse yoghurt Callets puur (chocolade) Assorti Cruesli met chocolade

Nadere informatie

Drank Prijs per 500 ml Stukswerk Prijs per stuk

Drank Prijs per 500 ml Stukswerk Prijs per stuk Drank Prijs per 500 ml Rode vruchten smoothie 3,00 Mango Sinaasappel smoothie 3,00 Banaan smoothie 3,00 Watermeloen aardbeien smoothie 3,00 Verse jus d orange 3,00 Homemade Limonade 2,00 Stukswerk Brownies

Nadere informatie

ALLERGENENLIJST OKT-2016 (V.1.0)

ALLERGENENLIJST OKT-2016 (V.1.0) = Bevat allergenen / = Kan sporen bevatten van allergenen Sappen Iced (Koffie met) Monin Koffie s Koffie Koffie met melk Koffie met sojamelk Caffé Mocha (bianco) Doppio Fairtrade Chocolade Amaretti Toscani

Nadere informatie

LUNCHKAART DE COESWAERDE

LUNCHKAART DE COESWAERDE LUNCHKAART DE COESWAERDE w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w Biologisch Waallander brood (wit of volkoren) met: -Jonge of oude kaas met honingmosterd saus

Nadere informatie

ALLERGENENLIJST (V.1.1)

ALLERGENENLIJST (V.1.1) = Bevat allergenen / = Kan sporen bevatten van allergenen Sappen Iced (Koffie met) Monin Koffie s Koffie Koffie met melk Koffie met sojamelk Caffé Mocha (bianco) Doppio Fairtrade Chocolade Amaretti Toscani

Nadere informatie

De Schaapskooi M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I

De Schaapskooi M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I MENU M E N U L U N C H M E N U S C H A A P S K O O I Bij de Schaapskooi ziet u hoe natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Dit is ook terug te vinden in ons menu. Hier geven wij graag aandacht aan lokaal,

Nadere informatie

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken.

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken. Menukaart Kindergerechten met verassing Berenpannenkoek met snoep 5,75 Kinder naturel pannenkoek 5,00 Kinder honing pannenkoek 5,75 Kinder jam pannenkoek 5,75 Kinder appel pannenkoek 6,00 Kinder spek pannenkoek

Nadere informatie

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur)

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Uitsmijter 7,00 2 sneetjes (wit of bruin) brood belegd met 2 gebakken spiegeleieren. Met een keuze uit ham/kaas/spek. Omelet 7,50 Met een keuze uit ham, kaas, champignons

Nadere informatie

KOFFIE VARIATIES Koude Koffie s

KOFFIE VARIATIES Koude Koffie s Warme Koffie s KOFFIE VARIATIES Koude Koffie s Aanbevolen Koud Oma s koffie 1,50 Iced Caffé Americana 2,45 Parmatata 3,95 KOFFIE IN LETTERS; OP DE KOFFIE KOMEN Zonder afspraak ergens heen gaan ( gezellig

Nadere informatie

Warme dranken. Speciale koffie Non-alcoholisch

Warme dranken. Speciale koffie Non-alcoholisch Warme dranken Koffie 2,25 Cappuccino 2,50 Koffie Verkeerd 2,50 Latte Macchiato 2,75 Espresso 2,00 Espresso Macchiato 2,25 Espresso dubbel 4,00 Thee 2,25 Verse muntthee met honing 2,75 Warme chocolademelk

Nadere informatie

PREUF BRASSERIE. Voorgerechten: Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

PREUF BRASSERIE. Voorgerechten: Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter Voorgerechten: Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter Broodplank: Vers gebakken rustiek bruin en wit brood geserveerd met aioli, tomatensalsa en olijven tapenade. 4,95 Carpaccio: Rundercarpaccio

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

Extra shot espresso 0.80 Melk of Karnemelk 2.00 Haver of Soja Melk 0.30 Earth water Vraag naar onze huisgemaakte taarten en cakes! 3.00/ 3.

Extra shot espresso 0.80 Melk of Karnemelk 2.00 Haver of Soja Melk 0.30 Earth water Vraag naar onze huisgemaakte taarten en cakes! 3.00/ 3. WELKOM BIJ JUNI Geniet van al onze huisgemaakte producten en lekkernijen! Koffie & Thee Fruit & frisdranken Thee 2.30 Naturfrisk Limonade 2.50 Verse muntthee 2.50 Bitter Lemon Verse gemberthee 2.50 Elderflower

Nadere informatie

Coffee Food Lounge

Coffee Food Lounge www.sammys.be Coffee Food Lounge Sammy s coffee ambachtelijk - thuismerk - hemels Koffie 2.60 Koffie Speciaal keuzen siropen: vanille, hazelnoot, caramel, honing 3 Décafeine 2.60 Cappuccino 3.00 Cappuccino

Nadere informatie

HOTCHOCSPOON WARME CHOCOLADE MELK

HOTCHOCSPOON WARME CHOCOLADE MELK MENUKAART GREAT COFFEE &TEA Wij kiezen voor eerlijkheid en kwaliteit omdat we alleen het beste willen. Onze direct trade koffie komt van de koffiebranderij Single Estate, waar de koffie Arabica wordt verbouwd

Nadere informatie

Klassieke Broodjes. Omdat ze gewoon goed zijn! Sandwich. Broodje. Broodje Jonge Kaas 4,25 3,25. Broodje Oude Kaas 4,25 3,25

Klassieke Broodjes. Omdat ze gewoon goed zijn! Sandwich. Broodje. Broodje Jonge Kaas 4,25 3,25. Broodje Oude Kaas 4,25 3,25 Klassieke Broodjes Omdat ze gewoon goed zijn! Sandwich Grof gesneden plakken brood Broodje Ovenheerlijke verwenbroodjes Broodje Jonge Kaas 4,25 3,25 Broodje Oude Kaas 4,25 3,25 Broodje Schouderham 4,25

Nadere informatie

SUGGESTIES? VRAGEN? Uw ideeën en opmerkingen zijn van harte welkom! 0477/ DINE IN & TAKE AWAY BEZOEK WEBSITE

SUGGESTIES? VRAGEN? Uw ideeën en opmerkingen zijn van harte welkom!  0477/ DINE IN & TAKE AWAY BEZOEK WEBSITE SUGGESTIES? VRAGEN? Uw ideeën en opmerkingen zijn van harte welkom! BEZOEK WEBSITE WWW.N-ICE.BE STUUR EEN EMAIL INFO@N-ICE.BE BEL ONS 0477/88 27 23 BEDANKT VOOR UW BEZOEK EN TOT ZIENS! DINE IN & TAKE AWAY

Nadere informatie

Eten & Drinken TO STAY OR TO GO. Eten & Drinken TO STAY OR TO GO. Dynamic Fit Sport & Lifestyle 072 515 62 63 www.dynamicfit.nl

Eten & Drinken TO STAY OR TO GO. Eten & Drinken TO STAY OR TO GO. Dynamic Fit Sport & Lifestyle 072 515 62 63 www.dynamicfit.nl Eten & Drinken Eten & Drinken Warme dranken Koffie / Espresso Cappuccino / Koffie Verkeerd Dubbele Espresso Thee / Thee met verse Munt Warme Chocolademelk 1,90 2,20 3,00 1,60 / 2,50 Warme dranken Koffie

Nadere informatie

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795 www.brasserie-laplaza.nl https://www.facebook.com/pages/brasserie-la-plaza/219882741456986 Luxe Belegde Broodjes Proeverijtje 3

Nadere informatie

Het adres voor: Ontbijt Lunch Proeverij High tea vergaderingen catering www.decroissanterie.nl Koffie & thee koffie 1,95 espresso 1,95 cappuccino 2,25 cafe au lait 2.25 thee diverse smaken 1,95 verse muntthee

Nadere informatie

De drankkaart. Warme chocolademelk met slagroom 3,00 Thee 2,20 Verse munt thee 2,70 Verse gember thee 2,70 Chai Latte 2,70

De drankkaart. Warme chocolademelk met slagroom 3,00 Thee 2,20 Verse munt thee 2,70 Verse gember thee 2,70 Chai Latte 2,70 De drankkaart Warme dranken Koffie 2,20 Espresso / dubbele espresso 2,20 / 3.20 Cappuccino / dubbele cappuccino 2,30 / 4,00 Koffie verkeerd 2,50 Latte macchiato 2,70 Warme chocolademelk 2,50 Warme chocolademelk

Nadere informatie

Week Suggesties. Toasts Brie of zachte geitenkaas met rucola & honing. Bokes gerookte zalm, kruidenkaas.. 8,75 en slaatje

Week Suggesties. Toasts Brie of zachte geitenkaas met rucola & honing. Bokes gerookte zalm, kruidenkaas.. 8,75 en slaatje Week Suggesties Salade met vers fruit Kip (warm of koud). 16,50 Gerookte zalm. 18,00 Tomatensoep (veggie). 5,50 Toasts Brie of zachte geitenkaas met rucola & honing. 6,75 Bokes gerookte zalm, kruidenkaas..

Nadere informatie

Kip Spies van kippendijvlees Gebakken ui Kroepoek Atjar Satésaus 21,50

Kip Spies van kippendijvlees Gebakken ui Kroepoek Atjar Satésaus 21,50 Hoofdgerechten Kip Spies van kippendijvlees Gebakken ui Kroepoek Atjar Satésaus 21,50 Burger Drents-Friese Wold Sayaguesa-rundvleesburger Briochebrood Cheddar Bacon Tomaat Huisgemaakte mayonaise 19,50

Nadere informatie

- QOFFEE SPECIALS - - GEBAK & CAKE - Koffie 2,10 Decafé en sojamelk verkrijgbaar

- QOFFEE SPECIALS - - GEBAK & CAKE - Koffie 2,10 Decafé en sojamelk verkrijgbaar Koffie 2,10 Decafé en sojamelk verkrijgbaar Espresso 2,10 Extra shot espresso 0,85 Dubbele Espresso 2,95 Soya 0,50 Cortado 2,35 Slagroom 0,50 Cappuccino 2,35 Americano 2,10 Voeg een smaak toe 0,50 Latte

Nadere informatie