Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012"

Transcriptie

1 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

2 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van de auteur op de datum van publicatie. Omdat condities snel veranderen behoud de auteur het recht om zijn opinie te veranderen gebaseerd op de nieuwe condities. Dit ebook is voor informatieve doeleinden en de auteur is niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie in dit ebook. Alle mogelijke zorg is besteed aan het verifiëren van de informatie in dit ebook. Deze publicatie is niet bedoeld als juridisch, medisch of financieel advies. De uitgever benadrukt dat de informatie onderhevig is aan variërende internationale, federale en/of lokale wetten en regels. De koper of lezer van dit ebook is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie. Overtreding van wetten, regels en voorschriften zijn de volledige verantwoordelijkheid van de koper of lezer. Dit ebook is alleen voor persoonlijk gebruik. Het dient als een leidraad, zonder garantie op persoonlijk of financieel gewin. Resultaten zoals beschreven in dit ebook kunnen variëren.

3 Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken als klantenmagneet of zelfs verkopen als je dat wilt. Het enige wat je niet mag is de inhoud veranderen. BELANGRIJK!! Zoals je weet blijft Facebook regelmatig updaten en dingen veranderen/toevoegen. Daardoor zal het soms nodig zijn de informatie in dit ebook bij te werken. Blijf op de hoogte van veranderingen in dit rapport door je aan te melden voor updates. EN: Wordt vrienden met mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

4 Hallo vrienden, Mijn naam is Ramses van der Werf en ik kom uit Zoetermeer. Ik ben een gerespecteerd lid van vele internet marketing forums & websites. Vandaag de dag sta ik bekend als iemand die de meest realistische marketing trainingen en ebooks uitgeeft. Elke week heb ik weer nieuwe studenten die bij mij Internet Marketing leren en zo met succes beginnen met online ondernemen. Elke keer als ik een werkende geld verdien methode ontdek maak ik er een gedetailleerd ebook of een video serie van en mail ik dat naar iedereen die ik ken. Ik heb nooit haast als ik een product uitgeef. Ik doe onderzoek, bekijk de mogelijkheden en probeer het zelf. En wanneer ik succes heb vertel ik anderen er over. Ik geef niet vaak ebooks uit, maar als ik het doe zijn het altijd de beste. Ik stel dus voor om gewoon dit ebook te lezen... Dankjewel

5 Ok! Laten we beginnen Je hebt waarschijnlijk al eens wat ebooks gelezen over geld verdienen via internet, maar geen enkel ebook kan jou garanderen dat je geld zal verdienen, toch? Maar, hier is het meest realistische en practische ebook wat je in je leven hebt gelezen. Het is een complete formule voor het verdienen van een keihard salaris online! Dit is de exacte methode die ik gebruik om ELKE DAG 300 te verdienen! Dit niveau heb ik behaald in 90 dagen tijd, beginnend met NIETS! Zoals je weet heb je heel veel bezoekers nodig als je geld wil verdienen met een website. En zelfs als je nu een website hebt en een eigen product verkoopt of dat van een ander promoot, je hebt altijd bezoekers nodig om te verkopen. De beste bezoekers komen van de zoekmachines. Maar het is nooit makkelijk om een nummer 1 positie te krijgen in Google. En vaak als je het probeert duurt het zo lang dat je stopt met Internet Marketing, teleurgesteld en zonder resultaten. KLOTE! Zou je dan Google Adwords moeten proberen? Ik heb nooit echt succes gehad met Google Adwords. Ik heb het twee keer geprobeerd en het heeft mij een Google Slap (blokkade van mijn account) en veel geld gekost. Daar denk ik dus niet meer aan! Op een goede tweede plaats voor het genereren van bezoekers staan Social Media Websites. En ik denk dat Facebook het beste is voor gerichte bezoekers. Het is het grootste sociale netwerk met meer dan 500 MILJOEN ACTIEVE GEBRUIKERS en elke gebruiker heeft gemiddeld meer dan 50 vrienden. Wanneer je hier goed gebruik van maakt kan het een lawine bezoekers opleveren en een GOUDMIJN voor jou! Laten we kijken hoe je het doet! Top Internet Marketeers weten dat de beste manier om bezoekers aan te trekken via Facebook is door het maken van een Fanpage. Hoe meer likes je hebt hoe meer bezoekers je krijgt naar je website, product of affiliate link. Een Succesvolle Fan Page Brengt Jou: o Regelmatig o Gerichte o Geïnteresseerde o Makkelijk te converteren bezoekers naar je website OM JE PRODUCT TE KOPEN!

6 Ik ga je nu vertellen hoe je een fantastische Facebook account maakt met de ultieme Fan page die een immens aantal bezoekers naar je website stuurt waardoor je makkelijk 300 per dag verdient! Mijn Fanpage stuurt dagelijks honderden gerichte bezoekers naar mijn website waarmee ik mijn zakken vul zonder extra moeite! Ik maakte 8 weken geleden een nieuwe Facebook account die nu de volgende statistieken heeft: Totaal vrienden: Totaal Likes: 15,000+ Bezoekers naar mijn website: Unieke bezoekers Dagelijks Gemiddelde verkopen: Dagelijks Gemiddeld inkomen: Dagelijks Je denkt nu misschien, als je zo opschept, waarom laat je die account dan niet zien? De reden is dat ik de veiligheid van dit account serieus neem. Ik wil niet dat mensen dit account gaan rapporteren bij Facebook. Want wanneer mensen dat doen zal Facebook de account zonder waarschuwing vooraf blokkeren en ik wil mijn dagelijkse 300 niet op de tocht zetten. Want ook voor mijn concurrenten is het makkelijk om mijn accounts te rapporteren bij Facebook ( ; Wanneer je echt veel bezoekers naar je website wil krijgen en dagelijks 300 wil verdienen zal je mij moeten vertrouwen of je moet dit ebook afsluiten en een ebook lezen wat jou belooft dat je morgen rijk zal zijn! Ik raad je aan het idee om morgen rijk te zijn te laten varen, want dat is onmogelijk. Begin met deze 300 per dag formule, die erg realistisch, logisch en haalbaar is.

7 Hier zijn een aantal hele simpele stappen die we zullen volgen: Als je niet technisch bent lijken deze stappen misschien een beetje moeilijk MAAR ze zijn heel erg SIMPEL! Ik heb het in stappen verdeeld om het beter te begrijpen en het een stuk makkelijker te maken. Als je de stappen niet begrijpt, lees ze dan nog een keer, en nog eens... Volg de stappen terwijl je aan het lezen bent en je zal alles goed kunnen volgen. Dit is niets anders dan kopiëren en plakken. Dus laten we beginnen! Stap 1: Log in op je eigen facebook account. Ik raad je aan om die van jezelf te gebruiken, omdat het dan makkelijker is om vrienden te zoeken en toe te voegen. Wil je toch een ander account maken, vul dan het profiel zo compleet mogelijk in en zet een profiel foto in je account. Stap 2: Begin met het uitnodigen van vrienden. Wanneer je al een heleboel vienden hebt op Facebook is dat makkelijker. Als je een nieuw account hebt gemaakt is het wat lastiger. Er zijn verschillende manieren om vrienden uit te nodigen op Facebook. Zo kan je handmatig op zoek gaan met de vriendenzoeker, maar je kan ook je contacten uploaden naar Facebook. Dit laatste raad ik je af, zeker als je veel contacten hebt in je . Facebook zal eerder denken dat je mensen uitnodigd die je niet kent. Dat is tegen de regels en daardoor kan je account voor een paar dagen worden geblokkeerd. Nodig dus eerst iedereen uit die je kent uit je DIRECTE omgeving. Dus mensen waar je veel contact mee hebt. Daarna ga je INDIRECTE vrienden zoeken. Je kijkt dan in de profielen van je vrienden en kijkt dan bij hun vrienden of je ze kent. Op die manier kom je een heleboel mensen tegen die jij ook kent, hetzij oppervlakkiger. Zo zie je bijvoorbeeld op deze manier allemaal mensen die je wel eens tegenkomt op bijvoorbeeld verjaardagen, feestdagen en/of bedrijfsfeesten. Stap 3: Maak het je passie om zoveel mogelijk mensen toe te voegen. Wanneer je dit gedaan hebt herhaal je dit weer, maar dan kan je ook af en toe mensen uitnodigen die je niet kent. Kijk dan naar die mensen waarmee je het hoogste aantal gemeenschappelijke vrienden hebt. Die mensen ken je niet persoonlijk maar omdat je veel gemeenschappelijke vrienden hebt is de kans groter dat je je uitnodiging accepteren.

8 Stap 4: Blijf dit proces herhalen totdat je een aantal van 3000 vrienden hebt gehaald. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar ik deed dit in maar 60 dagen tijd! Doe dit maximaal 2 keer per dag. Wanneer je in korte tijd teveel vrienden toevoegt kan je account voor een paar dagen geblokkeerd worden. Vond je dit niet makkelijk? Ja! Het is een eenvoudig proces, wanneer je het niet begrijpt volg dan de stappen terwijl je leest, dat maakt het makkelijker. ATTENTIE - Er zijn mensen die dit ebook niet serieus nemen, omdat ze denken dat deze methode voor hun niet werkt. Ik vind zo'n gedachte niet logisch. Misschien zijn ze te pessimistisch of hebben ze te veel pech om succes te hebben. Maar dit komt je ten goede. Wanneer er maar een paar mensen zijn die dit ook daadwerkelijk gaan doen zullen jouw kansen op succes aleen maar groter zijn. Puur omdat er weinig concurrentie is ( ; Het eerste doel is behaald!! Wanneer je dit hebt bereikt is 95% van je werk gedaan. Zoals je ziet is het makkelijk om 3000 vrienden te krijgen. Wanneer je dit hebt bereikt is dit het perfecte moment om een fan page te gaan maken. Deze fan page zal honderden bezoekers naar je website sturen, elke dag weer. Dat niet alleen, als het aantal likes toeneemt komen er automatisch meer bij, in sneltreinvaart. Dagelijks komen er meer likes bij en komen er bezoekers naar je blog, website of affiliate link. Let Op: Voordat je een fan page maakt, moet je minimaal 2000 vrienden hebben, maar 3000 of meer is het beste

9 Hoe maak je een Fan Page die gaat als een lopend vuurtje! Ten eerste moet je fanpage een aantrekkelijke naam hebben met een beetje betekenis. Denk aan de producten die je wilt verkopen via je fan page. Bedenk wat voor bezoekers je wil hebben. Wat is je markt? Onthoud dat je fan page ook in de zoekmachines terecht komt, dus zorg ervoor dat je een zoekwoord gebruikt in de naam van je fan page. Als je geen eigen website of product hebt kan je een product uitzoeken bij diverse affiliate netwerken. Ik kies er zelf voor om eigen producten te verkopen. Een goed affiliate netwerk is bijvoorbeeld paypro.nl. Een paar maanden geleden schreef ik een ebook over Afvallen Tips en nu dacht ik eraan om het te promoten op Facebook. Dit ebook bevat simpele tips over afvallen en links naar affiliate producten. Mijn doel was om op te vallen bij mensen die wilde afvallen dus de naam van de fan page zou bijvoorbeeld kunnen zijn: klaar voor de start, af! vallen fitness fan page afvallen doe je zo! fitness freak enz. enz. Een fan page maken is heel makkelijk! Klik hier om te beginnen met het maken van een fan page. Bedenk wat je wil gaan verkopen en maak een fanpage aan de hand van het onderwerp. Ik maakte een fan page over afvallen omdat ik daar een ebook voor klaar had. Kies dus een pagina soort en vul alle mogelijke details in op je fan page. Plaats ook een afbeelding op je fan page, dat staat mooier. Je kan een gerelateerde afbeelding kiezen voor je fan page of misschien het logo van het product wat je wil promoten. Vul dus echt alle gegevens in voordat je aan je vrienden gaat vragen om je pagina te liken. Zorg er uiteraard ook voor dat je een link naar je website of een affiliate link plaatst! Nogmaals, je hoeft geen eigen product of website te hebben, ga gewoon naar paypro en kies een product uit om te promoten. Nadat je fan page af is, is het tijd om iedereen er over te vertellen. Op je fan page in het administratiepaneel vind je een knop vrienden uitnodigen. Klik er op en je ziet al je vrienden. Selecteer al je vrienden en stel je fan page voor. Omdat je al 3000 vrienden hebt op Facebook krijg je makkelijk en zeer snel honderden likes. Een groot aantal mensen zullen je pagina een duwtje geven in de goede richting.

10 Hoe zorg je dat je fan page viraal gaat! Tip 1: Wanneer je ziet dat veel van je vrienden je fan page hebben ge-liked vraag ze dan of ze je pagina willen delen met hun vrienden. Tip 2: Blijf nieuwe dingen plaatsen over je fan page op je prikbord. Vraag mensen om je fan page te liken om gratis info te krijgen over je producten. Herhaal dit een paar keer per dag en je zal verbaasd staan van de groei! Weet je, toen ik mijn fan page voorstelde aan 3000 vrienden had ik de volgende dag al 71 berichten van mensen die mijn pagina leuk vonden. Met 3000 vrienden, als je vrienden je pagina leuk vinden komt het op hun prikbord te staan en hun vrienden willen jouw pagina ook zien, en hun vrienden en hun vrienden enzovoort... Jouw taak is alleen om te wachten en te kijken hoe je groeit! Maar onthoud, je eerste taak is om 3000 vrienden te krijgen. Maak het je passie! Als je geen 3000 vrienden kan toevoegen kan je geen 300 per dag verdienen! In 8 weken kreeg ik het voor elkaar om 3000 vrienden te krijgen op Facebook en toen ik mijn Fan Page maakte op de 61ste dag en deze voorstelde aan mijn vrienden kreeg ik 531 likes binnen 3 uur. Dag-62 De volgende dag keek ik naar de aantallen en sprong een gat in de lucht! Zie de virale groei! Het gaat SNEL!! 1602 likes... Dag likes... Dag-64 (Een dag met geweldige groei, dit is het virale effect van Facebook!) maar liefst 5011 likes Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Op dag 70 had ik bijna Likes... Tweede doel behaald!!

11 Misschien zijn de grote sprongen in het aantal likes je opgevallen. Daar zit simpele logica achter. Wanneer mensen een pagina leuk vinden, komt het op hun prikbord te staan zodat anderen ook kunnen zien wat je leuk vind. Je ziet dat ik meer dan 1600 likes kreeg in 24 uur tijd toen ik mijn fan page voorstelde aan 3000 vrienden. Ga er van uit dat elk van mijn vrienden gemiddeld 50 vrienden heeft (gemiddeld). Dus, mijn fan page werd gezien door 1600 x 50 = Facebook gebruikers binnen 24 uur. Dat is indrukwekkend! Daarna, elke dag, krijg ik meer likes en meer aandacht op de AUTOMATISCHE PILOOT! Ik zou dit aantal likes nooit kunnen krijgen als ik mijn fan page zou voorstellen aan een paar honderd vrienden. Wanneer je rond de likes zit, moet je niet meer denken aan meer likes krijgen. Op dat moment heb je GOUD IN HANDEN! Het is dan tijd om die likes om te zetten in geld. Bezoekers naar je website krijgen is makkelijk zat als je al VIJFTIEN DUIZEND likes hebt van mensen die interesse hebben in je pagina. Om bezoekers te krijgen naar je website begin je met het plaatsen van updates zodra je likes hebt. Een Status update is alles wat je wil delen met je fans en vrienden. Ik plaatste gratis tips over afvallen en een link naar mijn website als update. Voorbeeld van een ideale status update: Wanneer je geen eigen website hebt kan je natuurlijk je affiliate link gebruiken.

12 Hoe veel status updates & hoe effectief zijn ze? Slechts 2-3 updates per dag is genoeg. Het hoeft niet meer tijd te kosten dan minuten per dag. Ik plaats gezondheid tips, dieet informatie, afval tips en andere relevante dingen en mijn website link in mijn updates. Doe het zelfde en moedig de mensen aan om naar je website te gaan voor meer informatie over je producten. Stel dat je slecht bent in het schrijven van status updates en 98% van de mensen negeren je. Ze lezen je update niet of ze gaan niet naar je website. Dan nog heb je 2% van mensen en heb je 300 bezoekers per dag!! JA!! Via mijn status updates trek ik bezoekers per dag aan. Elke dag! Zoals je misschien weet kopen 3-4 van de 100 mensen je product op je website. (3-4% conversie) Als je dus 500 bezoekers per dag krijgt en 3 tot 4% van die mensen kopen je product heb je dus 16 tot 20 verkopen per dag, gemiddeld. De prijs van mijn product is 37 euro en daardoor verdien ik dus gemiddeld 300 per dag, elke dag!

13 Wat nu te doen? Je wilt succesvol zijn en veel geld verdienen online. Je hebt misschien ook een eigen product of je promoot een product als affiliate, maar het enige wat jij nodig hebt is bezoekers. Wanneer je voldoende bezoekers hebt is het geen probleem meer om geld te verdienen, toch? Je weet inmiddels dat deze formule simpel, effectief en makkelijk te doen is door iemand die niet lui is. Het kan er zeker voor zorgen dat je een lawine aan bezoekers op je website krijgt en dat je daarmee een aanzienlijk bedrag per dag kan verdienen, zonder enig risico. Ok, sommige mensen zullen deze formule niet geloven zelfs nadat ze het hebben gelezen. Die mensen bekijken het ebook om fouten te vinden, zodat ze anderen kunnen vertellen dat het niet waar is. Maar, alle informatie in dit ebook is absoluut waar. En wanneer je mij niet vertrouwt doet het me niets! Morgen verdien ik weer 300 terwijl ik thuis in de kamer zit en lees jij misschien een ander ebook over hoe je snel rijk kan worden. Wie weet? Deze formule zou wel eens een keerpunt kunnen zijn in je leven. Dus, als je echt geld wil verdienen dan is alleen het lezen van dit rapport niet genoeg. Je moet de stappen ook uit gaan voeren. De meeste mensen verdienen geen geld online omdat ze lezen lezen en nog eens lezen maar geen actie ondernemen. Vraag jezelf eens af hoe je geld kan verdienen als je niets doet? Dus doe jezelf een plezier en begin met DOEN!... Onderneem Nu Actie! KICK BUTT! Je vriend, Ramses van der Werf

14 Klik hier voor de uitgebreide versie van de facebook miljonairs formule Wat leer jij in de uitgebreide versie? Manieren om (nog) sneller vrienden te maken Een fanpage ontwerpen die opvalt en verkoopt Manieren om ervoor te zorgen dat iedereen je liked Manieren die er voor zorgen dat je meer kan verkopen En nog veel meer... Aarzel dus niet en download de uitgebreide versie nu! Geld verdienen door dit ebook GRATIS weg te geven? >>Klik dan hier!<<

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

42% van alle volwassen Nederlanders

42% van alle volwassen Nederlanders Facebook marketing 42% van alle volwassen Nederlanders In augustus 2012 deed het internetbureau Yes2web onderzoek naar het Facebookgebruik in Nederland. Uit dit onderzoek bleek dat 42 % van alle volwassen

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen. Bram Faems

10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen. Bram Faems 10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen Bram Faems Inhoud 1. Wegwijs in het privacy centrum 2. De 10 belangrijkste instellingen 3. Over de auteur De weg naar de privacyinstellingen: Account > Privacyinstellingen

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

40 Waardevolle gratis tips. tips

40 Waardevolle gratis tips. tips 47 40 Waardevolle gratis tips tips Attention Marketing Hartelijk gefeliciteerd met 40 waardevolle tips! Waarom dit ebook? Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor de getoonde interesse. Facebook is

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING DOELSTELLING 1. Beeld van jouw verkooppagina 2. Keuze je gratis weggever 3. 50 blog onderwerpen 4. Social

Nadere informatie

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren..

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. Laser Focus De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Kies in dit venster voor de middelste optie: Vrienden Instellingen over hoe je op Facebook gevonden kan worden en wat

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

Facebook bedrijfspagina maken 2012

Facebook bedrijfspagina maken 2012 Facebook bedrijfspagina maken 2012 Op dit moment is Facebook nog steeds de grootste social media website ter wereld. In Nederland hebben zich meer dan 7 miljoen mensen aangemeld. Ook veel bedrijven zitten

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen!

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Inleiding Je kan er simpelweg niet meer omheen. Zodra je een zoekopdracht uitvoert op Google, verschijnen er video thumbnails

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Step By Step Instructions

Step By Step Instructions Step By Step Instructions Verdien 30 per verwerkte e-mail. Direct uitbetaald. Gegarandeerd! E-mails verwerken en geld verdienen. Stap voor stap instructies. Volg de instructies op om snel van start te

Nadere informatie

Introductie: Voordat we beginnen

Introductie: Voordat we beginnen Introductie: Voordat we beginnen Nu, voordat we naar de good stuff gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start: #1 Weet dat deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker De Basiscursus Websitemaker iedereen een website Deel 3: Promotie en SEO, 7 mei 2012 Inhoudsopgave 12: Je website promoten 3 Een abonnee toevoegen 3 Een abonnee verwijderen 4 De wizard abonnees 4 13: Distributie

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel In dit artikel wordt uitgelegd hoe je voor je winkel een eigen Google+ pagina aan kunt maken. Let op: je moet een Google+ profiel hebben om een Google Pagina

Nadere informatie

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden -

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - PREMIUM & BASIS ABONNEMENT - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - Video Marketing Service Creëer en publiceer uw eigen video. Snel en eenvoudig met de online video service. Gebruik video berichten

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

31-10-2012. Agenda WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Wat gaan we doen? WIE IS WEBMONNIK.NL?

31-10-2012. Agenda WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Wat gaan we doen? WIE IS WEBMONNIK.NL? WIE IS WEBMONNIK.NL? Eigenaar online marketingbureau Webmonnik.nl Online marketeer Auteur en trainer Doel: bedrijven succesvoller maken met behulp van online marketing Zowel strategisch als operationeel

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels.

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels. KENNETH NIEUWEBOER M arketing is meer dan het ontwikkelen van een logo en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers 10 In stappen een winstgevende advertentie maken Anne Raaymakers Index e-book Stap 1 Maak een pagina Pagina 5 Stap 2 Zorg dat je de onderdelen van een advertentie Pagina 6 klaar hebt: tekst en afbeelding(en)

Nadere informatie

Facebook privacy zelf instellen

Facebook privacy zelf instellen 1 Facebook privacy zelf instellen Web Oppep maart 2013 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3..even stilstaan bij wat we aan het doen zijn.... 3 Het product van Facebook... 3 Afschermen voor vreemden... 3 Weggeven

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

MARKETING ANNO NU: RELEVANT, OPRECHT EN KLANTGERICHT ZIJN

MARKETING ANNO NU: RELEVANT, OPRECHT EN KLANTGERICHT ZIJN Online marketing in de bouw HOOFDSTUK 1 MARKETING ANNO NU: RELEVANT, OPRECHT EN KLANTGERICHT ZIJN Lange tijd werd gedacht: Als ik maar vaak genoeg vertel hoe fantastisch mijn product is, dan overtuig ik

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG!

WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! WERVEN MET WOVOX BEGINT VANDAAG! Binnenlands Bestuur en WOVOX Voeg sfeer toe aan uw vacatures: Lees hoe u WOVOX kunt inzetten voor de werving van nieuwe kandidaten en hoe u stap voor stap een werkplek

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE Bij het bepalen van nieuwe woorden en teksten voor de zoekmachine moet rekening gehouden worden met de inhoud van de website, en hoe Google websites een rang geeft

Nadere informatie

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Voorpagina Dit is versie 2.0 van dit rapport Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://mediamagie.nl/videotips Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

Meer dan 1.000 keer opgevraagd. ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom

Meer dan 1.000 keer opgevraagd. ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom Meer dan 1.000 keer opgevraagd ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom meer Klanten + Profit & Freedom 25 Manieren voor meer Klanten voor uw Bedrijf! Een bedrijf kan op drie manieren groeien:

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin)

Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin) Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin) Lay-out Bob Snel (trainer ATC Amstelduin) Document Versie maart 2007 Meer informatie E-mail:

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV DE 5: MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV Een handleiding vol met tips over het opstellen van een duidelijk en goed cv. L1NDA 1 Introductie Als je gaat solliciteren is een spetterend CV essentieel. Het is

Nadere informatie