Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012"

Transcriptie

1 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

2 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van de auteur op de datum van publicatie. Omdat condities snel veranderen behoud de auteur het recht om zijn opinie te veranderen gebaseerd op de nieuwe condities. Dit ebook is voor informatieve doeleinden en de auteur is niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie in dit ebook. Alle mogelijke zorg is besteed aan het verifiëren van de informatie in dit ebook. Deze publicatie is niet bedoeld als juridisch, medisch of financieel advies. De uitgever benadrukt dat de informatie onderhevig is aan variërende internationale, federale en/of lokale wetten en regels. De koper of lezer van dit ebook is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie. Overtreding van wetten, regels en voorschriften zijn de volledige verantwoordelijkheid van de koper of lezer. Dit ebook is alleen voor persoonlijk gebruik. Het dient als een leidraad, zonder garantie op persoonlijk of financieel gewin. Resultaten zoals beschreven in dit ebook kunnen variëren.

3 Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken als klantenmagneet of zelfs verkopen als je dat wilt. Het enige wat je niet mag is de inhoud veranderen. BELANGRIJK!! Zoals je weet blijft Facebook regelmatig updaten en dingen veranderen/toevoegen. Daardoor zal het soms nodig zijn de informatie in dit ebook bij te werken. Blijf op de hoogte van veranderingen in dit rapport door je aan te melden voor updates. EN: Wordt vrienden met mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

4 Hallo vrienden, Mijn naam is Ramses van der Werf en ik kom uit Zoetermeer. Ik ben een gerespecteerd lid van vele internet marketing forums & websites. Vandaag de dag sta ik bekend als iemand die de meest realistische marketing trainingen en ebooks uitgeeft. Elke week heb ik weer nieuwe studenten die bij mij Internet Marketing leren en zo met succes beginnen met online ondernemen. Elke keer als ik een werkende geld verdien methode ontdek maak ik er een gedetailleerd ebook of een video serie van en mail ik dat naar iedereen die ik ken. Ik heb nooit haast als ik een product uitgeef. Ik doe onderzoek, bekijk de mogelijkheden en probeer het zelf. En wanneer ik succes heb vertel ik anderen er over. Ik geef niet vaak ebooks uit, maar als ik het doe zijn het altijd de beste. Ik stel dus voor om gewoon dit ebook te lezen... Dankjewel

5 Ok! Laten we beginnen Je hebt waarschijnlijk al eens wat ebooks gelezen over geld verdienen via internet, maar geen enkel ebook kan jou garanderen dat je geld zal verdienen, toch? Maar, hier is het meest realistische en practische ebook wat je in je leven hebt gelezen. Het is een complete formule voor het verdienen van een keihard salaris online! Dit is de exacte methode die ik gebruik om ELKE DAG 300 te verdienen! Dit niveau heb ik behaald in 90 dagen tijd, beginnend met NIETS! Zoals je weet heb je heel veel bezoekers nodig als je geld wil verdienen met een website. En zelfs als je nu een website hebt en een eigen product verkoopt of dat van een ander promoot, je hebt altijd bezoekers nodig om te verkopen. De beste bezoekers komen van de zoekmachines. Maar het is nooit makkelijk om een nummer 1 positie te krijgen in Google. En vaak als je het probeert duurt het zo lang dat je stopt met Internet Marketing, teleurgesteld en zonder resultaten. KLOTE! Zou je dan Google Adwords moeten proberen? Ik heb nooit echt succes gehad met Google Adwords. Ik heb het twee keer geprobeerd en het heeft mij een Google Slap (blokkade van mijn account) en veel geld gekost. Daar denk ik dus niet meer aan! Op een goede tweede plaats voor het genereren van bezoekers staan Social Media Websites. En ik denk dat Facebook het beste is voor gerichte bezoekers. Het is het grootste sociale netwerk met meer dan 500 MILJOEN ACTIEVE GEBRUIKERS en elke gebruiker heeft gemiddeld meer dan 50 vrienden. Wanneer je hier goed gebruik van maakt kan het een lawine bezoekers opleveren en een GOUDMIJN voor jou! Laten we kijken hoe je het doet! Top Internet Marketeers weten dat de beste manier om bezoekers aan te trekken via Facebook is door het maken van een Fanpage. Hoe meer likes je hebt hoe meer bezoekers je krijgt naar je website, product of affiliate link. Een Succesvolle Fan Page Brengt Jou: o Regelmatig o Gerichte o Geïnteresseerde o Makkelijk te converteren bezoekers naar je website OM JE PRODUCT TE KOPEN!

6 Ik ga je nu vertellen hoe je een fantastische Facebook account maakt met de ultieme Fan page die een immens aantal bezoekers naar je website stuurt waardoor je makkelijk 300 per dag verdient! Mijn Fanpage stuurt dagelijks honderden gerichte bezoekers naar mijn website waarmee ik mijn zakken vul zonder extra moeite! Ik maakte 8 weken geleden een nieuwe Facebook account die nu de volgende statistieken heeft: Totaal vrienden: Totaal Likes: 15,000+ Bezoekers naar mijn website: Unieke bezoekers Dagelijks Gemiddelde verkopen: Dagelijks Gemiddeld inkomen: Dagelijks Je denkt nu misschien, als je zo opschept, waarom laat je die account dan niet zien? De reden is dat ik de veiligheid van dit account serieus neem. Ik wil niet dat mensen dit account gaan rapporteren bij Facebook. Want wanneer mensen dat doen zal Facebook de account zonder waarschuwing vooraf blokkeren en ik wil mijn dagelijkse 300 niet op de tocht zetten. Want ook voor mijn concurrenten is het makkelijk om mijn accounts te rapporteren bij Facebook ( ; Wanneer je echt veel bezoekers naar je website wil krijgen en dagelijks 300 wil verdienen zal je mij moeten vertrouwen of je moet dit ebook afsluiten en een ebook lezen wat jou belooft dat je morgen rijk zal zijn! Ik raad je aan het idee om morgen rijk te zijn te laten varen, want dat is onmogelijk. Begin met deze 300 per dag formule, die erg realistisch, logisch en haalbaar is.

7 Hier zijn een aantal hele simpele stappen die we zullen volgen: Als je niet technisch bent lijken deze stappen misschien een beetje moeilijk MAAR ze zijn heel erg SIMPEL! Ik heb het in stappen verdeeld om het beter te begrijpen en het een stuk makkelijker te maken. Als je de stappen niet begrijpt, lees ze dan nog een keer, en nog eens... Volg de stappen terwijl je aan het lezen bent en je zal alles goed kunnen volgen. Dit is niets anders dan kopiëren en plakken. Dus laten we beginnen! Stap 1: Log in op je eigen facebook account. Ik raad je aan om die van jezelf te gebruiken, omdat het dan makkelijker is om vrienden te zoeken en toe te voegen. Wil je toch een ander account maken, vul dan het profiel zo compleet mogelijk in en zet een profiel foto in je account. Stap 2: Begin met het uitnodigen van vrienden. Wanneer je al een heleboel vienden hebt op Facebook is dat makkelijker. Als je een nieuw account hebt gemaakt is het wat lastiger. Er zijn verschillende manieren om vrienden uit te nodigen op Facebook. Zo kan je handmatig op zoek gaan met de vriendenzoeker, maar je kan ook je contacten uploaden naar Facebook. Dit laatste raad ik je af, zeker als je veel contacten hebt in je . Facebook zal eerder denken dat je mensen uitnodigd die je niet kent. Dat is tegen de regels en daardoor kan je account voor een paar dagen worden geblokkeerd. Nodig dus eerst iedereen uit die je kent uit je DIRECTE omgeving. Dus mensen waar je veel contact mee hebt. Daarna ga je INDIRECTE vrienden zoeken. Je kijkt dan in de profielen van je vrienden en kijkt dan bij hun vrienden of je ze kent. Op die manier kom je een heleboel mensen tegen die jij ook kent, hetzij oppervlakkiger. Zo zie je bijvoorbeeld op deze manier allemaal mensen die je wel eens tegenkomt op bijvoorbeeld verjaardagen, feestdagen en/of bedrijfsfeesten. Stap 3: Maak het je passie om zoveel mogelijk mensen toe te voegen. Wanneer je dit gedaan hebt herhaal je dit weer, maar dan kan je ook af en toe mensen uitnodigen die je niet kent. Kijk dan naar die mensen waarmee je het hoogste aantal gemeenschappelijke vrienden hebt. Die mensen ken je niet persoonlijk maar omdat je veel gemeenschappelijke vrienden hebt is de kans groter dat je je uitnodiging accepteren.

8 Stap 4: Blijf dit proces herhalen totdat je een aantal van 3000 vrienden hebt gehaald. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar ik deed dit in maar 60 dagen tijd! Doe dit maximaal 2 keer per dag. Wanneer je in korte tijd teveel vrienden toevoegt kan je account voor een paar dagen geblokkeerd worden. Vond je dit niet makkelijk? Ja! Het is een eenvoudig proces, wanneer je het niet begrijpt volg dan de stappen terwijl je leest, dat maakt het makkelijker. ATTENTIE - Er zijn mensen die dit ebook niet serieus nemen, omdat ze denken dat deze methode voor hun niet werkt. Ik vind zo'n gedachte niet logisch. Misschien zijn ze te pessimistisch of hebben ze te veel pech om succes te hebben. Maar dit komt je ten goede. Wanneer er maar een paar mensen zijn die dit ook daadwerkelijk gaan doen zullen jouw kansen op succes aleen maar groter zijn. Puur omdat er weinig concurrentie is ( ; Het eerste doel is behaald!! Wanneer je dit hebt bereikt is 95% van je werk gedaan. Zoals je ziet is het makkelijk om 3000 vrienden te krijgen. Wanneer je dit hebt bereikt is dit het perfecte moment om een fan page te gaan maken. Deze fan page zal honderden bezoekers naar je website sturen, elke dag weer. Dat niet alleen, als het aantal likes toeneemt komen er automatisch meer bij, in sneltreinvaart. Dagelijks komen er meer likes bij en komen er bezoekers naar je blog, website of affiliate link. Let Op: Voordat je een fan page maakt, moet je minimaal 2000 vrienden hebben, maar 3000 of meer is het beste

9 Hoe maak je een Fan Page die gaat als een lopend vuurtje! Ten eerste moet je fanpage een aantrekkelijke naam hebben met een beetje betekenis. Denk aan de producten die je wilt verkopen via je fan page. Bedenk wat voor bezoekers je wil hebben. Wat is je markt? Onthoud dat je fan page ook in de zoekmachines terecht komt, dus zorg ervoor dat je een zoekwoord gebruikt in de naam van je fan page. Als je geen eigen website of product hebt kan je een product uitzoeken bij diverse affiliate netwerken. Ik kies er zelf voor om eigen producten te verkopen. Een goed affiliate netwerk is bijvoorbeeld paypro.nl. Een paar maanden geleden schreef ik een ebook over Afvallen Tips en nu dacht ik eraan om het te promoten op Facebook. Dit ebook bevat simpele tips over afvallen en links naar affiliate producten. Mijn doel was om op te vallen bij mensen die wilde afvallen dus de naam van de fan page zou bijvoorbeeld kunnen zijn: klaar voor de start, af! vallen fitness fan page afvallen doe je zo! fitness freak enz. enz. Een fan page maken is heel makkelijk! Klik hier om te beginnen met het maken van een fan page. Bedenk wat je wil gaan verkopen en maak een fanpage aan de hand van het onderwerp. Ik maakte een fan page over afvallen omdat ik daar een ebook voor klaar had. Kies dus een pagina soort en vul alle mogelijke details in op je fan page. Plaats ook een afbeelding op je fan page, dat staat mooier. Je kan een gerelateerde afbeelding kiezen voor je fan page of misschien het logo van het product wat je wil promoten. Vul dus echt alle gegevens in voordat je aan je vrienden gaat vragen om je pagina te liken. Zorg er uiteraard ook voor dat je een link naar je website of een affiliate link plaatst! Nogmaals, je hoeft geen eigen product of website te hebben, ga gewoon naar paypro en kies een product uit om te promoten. Nadat je fan page af is, is het tijd om iedereen er over te vertellen. Op je fan page in het administratiepaneel vind je een knop vrienden uitnodigen. Klik er op en je ziet al je vrienden. Selecteer al je vrienden en stel je fan page voor. Omdat je al 3000 vrienden hebt op Facebook krijg je makkelijk en zeer snel honderden likes. Een groot aantal mensen zullen je pagina een duwtje geven in de goede richting.

10 Hoe zorg je dat je fan page viraal gaat! Tip 1: Wanneer je ziet dat veel van je vrienden je fan page hebben ge-liked vraag ze dan of ze je pagina willen delen met hun vrienden. Tip 2: Blijf nieuwe dingen plaatsen over je fan page op je prikbord. Vraag mensen om je fan page te liken om gratis info te krijgen over je producten. Herhaal dit een paar keer per dag en je zal verbaasd staan van de groei! Weet je, toen ik mijn fan page voorstelde aan 3000 vrienden had ik de volgende dag al 71 berichten van mensen die mijn pagina leuk vonden. Met 3000 vrienden, als je vrienden je pagina leuk vinden komt het op hun prikbord te staan en hun vrienden willen jouw pagina ook zien, en hun vrienden en hun vrienden enzovoort... Jouw taak is alleen om te wachten en te kijken hoe je groeit! Maar onthoud, je eerste taak is om 3000 vrienden te krijgen. Maak het je passie! Als je geen 3000 vrienden kan toevoegen kan je geen 300 per dag verdienen! In 8 weken kreeg ik het voor elkaar om 3000 vrienden te krijgen op Facebook en toen ik mijn Fan Page maakte op de 61ste dag en deze voorstelde aan mijn vrienden kreeg ik 531 likes binnen 3 uur. Dag-62 De volgende dag keek ik naar de aantallen en sprong een gat in de lucht! Zie de virale groei! Het gaat SNEL!! 1602 likes... Dag likes... Dag-64 (Een dag met geweldige groei, dit is het virale effect van Facebook!) maar liefst 5011 likes Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Dag likes... Op dag 70 had ik bijna Likes... Tweede doel behaald!!

11 Misschien zijn de grote sprongen in het aantal likes je opgevallen. Daar zit simpele logica achter. Wanneer mensen een pagina leuk vinden, komt het op hun prikbord te staan zodat anderen ook kunnen zien wat je leuk vind. Je ziet dat ik meer dan 1600 likes kreeg in 24 uur tijd toen ik mijn fan page voorstelde aan 3000 vrienden. Ga er van uit dat elk van mijn vrienden gemiddeld 50 vrienden heeft (gemiddeld). Dus, mijn fan page werd gezien door 1600 x 50 = Facebook gebruikers binnen 24 uur. Dat is indrukwekkend! Daarna, elke dag, krijg ik meer likes en meer aandacht op de AUTOMATISCHE PILOOT! Ik zou dit aantal likes nooit kunnen krijgen als ik mijn fan page zou voorstellen aan een paar honderd vrienden. Wanneer je rond de likes zit, moet je niet meer denken aan meer likes krijgen. Op dat moment heb je GOUD IN HANDEN! Het is dan tijd om die likes om te zetten in geld. Bezoekers naar je website krijgen is makkelijk zat als je al VIJFTIEN DUIZEND likes hebt van mensen die interesse hebben in je pagina. Om bezoekers te krijgen naar je website begin je met het plaatsen van updates zodra je likes hebt. Een Status update is alles wat je wil delen met je fans en vrienden. Ik plaatste gratis tips over afvallen en een link naar mijn website als update. Voorbeeld van een ideale status update: Wanneer je geen eigen website hebt kan je natuurlijk je affiliate link gebruiken.

12 Hoe veel status updates & hoe effectief zijn ze? Slechts 2-3 updates per dag is genoeg. Het hoeft niet meer tijd te kosten dan minuten per dag. Ik plaats gezondheid tips, dieet informatie, afval tips en andere relevante dingen en mijn website link in mijn updates. Doe het zelfde en moedig de mensen aan om naar je website te gaan voor meer informatie over je producten. Stel dat je slecht bent in het schrijven van status updates en 98% van de mensen negeren je. Ze lezen je update niet of ze gaan niet naar je website. Dan nog heb je 2% van mensen en heb je 300 bezoekers per dag!! JA!! Via mijn status updates trek ik bezoekers per dag aan. Elke dag! Zoals je misschien weet kopen 3-4 van de 100 mensen je product op je website. (3-4% conversie) Als je dus 500 bezoekers per dag krijgt en 3 tot 4% van die mensen kopen je product heb je dus 16 tot 20 verkopen per dag, gemiddeld. De prijs van mijn product is 37 euro en daardoor verdien ik dus gemiddeld 300 per dag, elke dag!

13 Wat nu te doen? Je wilt succesvol zijn en veel geld verdienen online. Je hebt misschien ook een eigen product of je promoot een product als affiliate, maar het enige wat jij nodig hebt is bezoekers. Wanneer je voldoende bezoekers hebt is het geen probleem meer om geld te verdienen, toch? Je weet inmiddels dat deze formule simpel, effectief en makkelijk te doen is door iemand die niet lui is. Het kan er zeker voor zorgen dat je een lawine aan bezoekers op je website krijgt en dat je daarmee een aanzienlijk bedrag per dag kan verdienen, zonder enig risico. Ok, sommige mensen zullen deze formule niet geloven zelfs nadat ze het hebben gelezen. Die mensen bekijken het ebook om fouten te vinden, zodat ze anderen kunnen vertellen dat het niet waar is. Maar, alle informatie in dit ebook is absoluut waar. En wanneer je mij niet vertrouwt doet het me niets! Morgen verdien ik weer 300 terwijl ik thuis in de kamer zit en lees jij misschien een ander ebook over hoe je snel rijk kan worden. Wie weet? Deze formule zou wel eens een keerpunt kunnen zijn in je leven. Dus, als je echt geld wil verdienen dan is alleen het lezen van dit rapport niet genoeg. Je moet de stappen ook uit gaan voeren. De meeste mensen verdienen geen geld online omdat ze lezen lezen en nog eens lezen maar geen actie ondernemen. Vraag jezelf eens af hoe je geld kan verdienen als je niets doet? Dus doe jezelf een plezier en begin met DOEN!... Onderneem Nu Actie! KICK BUTT! Je vriend, Ramses van der Werf

14 Klik hier voor de uitgebreide versie van de facebook miljonairs formule Wat leer jij in de uitgebreide versie? Manieren om (nog) sneller vrienden te maken Een fanpage ontwerpen die opvalt en verkoopt Manieren om ervoor te zorgen dat iedereen je liked Manieren die er voor zorgen dat je meer kan verkopen En nog veel meer... Aarzel dus niet en download de uitgebreide versie nu! Geld verdienen door dit ebook GRATIS weg te geven? >>Klik dan hier!<<

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

42% van alle volwassen Nederlanders

42% van alle volwassen Nederlanders Facebook marketing 42% van alle volwassen Nederlanders In augustus 2012 deed het internetbureau Yes2web onderzoek naar het Facebookgebruik in Nederland. Uit dit onderzoek bleek dat 42 % van alle volwassen

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren..

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. Laser Focus De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen. Bram Faems

10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen. Bram Faems 10 noodzakelijke Facebook privacy-instellingen Bram Faems Inhoud 1. Wegwijs in het privacy centrum 2. De 10 belangrijkste instellingen 3. Over de auteur De weg naar de privacyinstellingen: Account > Privacyinstellingen

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen

Privacy instellen Facebook. Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Klik op het haaientandje rechts naast Startpagina en kies voor Privacyinstellingen Kies in dit venster voor de middelste optie: Vrienden Instellingen over hoe je op Facebook gevonden kan worden en wat

Nadere informatie

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn

Boekpromotie via LinkedIn. 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn 5 tips! Ook handig als je boek nog niet klaar is! Daisy Goddijn Boekpromotie via LinkedIn Vijf tips over hoe je op een simpele manier LinkedIn kunt inzetten voor de bekendheid

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Belangrijke boodschap:

Belangrijke boodschap: Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit e-book hoor je te krijgen van goedomgaanmetgeld.nl of een andere website waarvan Marielle Vreeken eigenaar is,

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING DOELSTELLING 1. Beeld van jouw verkooppagina 2. Keuze je gratis weggever 3. 50 blog onderwerpen 4. Social

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Zó ga ook jij geld verdienen!

Zó ga ook jij geld verdienen! Zó ga ook jij geld verdienen! Zó kan je wel echt online geld verdienen! Probeer jij al jaren geld te verdienen via internet, maar heeft het je tot op heden niets dan ellende (en verlies) opgeleverd? Wij

Nadere informatie

Facebook privacy zelf instellen

Facebook privacy zelf instellen 1 Facebook privacy zelf instellen Web Oppep maart 2013 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3..even stilstaan bij wat we aan het doen zijn.... 3 Het product van Facebook... 3 Afschermen voor vreemden... 3 Weggeven

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

40 Waardevolle gratis tips. tips

40 Waardevolle gratis tips. tips 47 40 Waardevolle gratis tips tips Attention Marketing Hartelijk gefeliciteerd met 40 waardevolle tips! Waarom dit ebook? Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor de getoonde interesse. Facebook is

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn?

Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn? Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn? Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Bij deze preek is geen powerpoint

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf?

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? ! Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? Inleiding Tegenwoordig hebben veel bedrijven een eigen Facebookpagina. Waarom? Facebook is een groeiend social media. Het heeft nu over de hele wereld

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Introductie: Voordat we beginnen

Introductie: Voordat we beginnen Introductie: Voordat we beginnen Nu, voordat we naar de good stuff gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start: #1 Weet dat deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Facebook: inleidende cursus

Facebook: inleidende cursus Facebook: inleidende cursus Wil je communiceren naar de buitenwereld toe, dan kan dit via Social Media gebeuren. Via Facebook kan je als sportclub miljoenen mensen bereiken, ook doelgroepen voor je club.

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG Van voorbereiding tot uitvoering WHITEPAPER 2016 TIPS VOORDAT JE GAAT SCHRIJVEN Het schrijven van een goede blog kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met deze tips en structuur

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Ontdek de serie Ontdek snel

Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek snel: beknopte e-books die je snel op de hoogte brengen De Ontdek snel-titels lichten de lezer snel in over uiteenlopende interessante onderwerpen in: 30, 60 en 90 minuten.

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids?

Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids? Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids? WERKBOEK WIKIKIDS Welkom bij het werkboek van WikiKids. In dit werkboek staan opdrachten waarmee je stap voor stap leert werken met WikiKids. Er staan 15 opdrachten

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

Zakendoen en communiceren in de digitale 1jd

Zakendoen en communiceren in de digitale 1jd Zakendoen en communiceren in de digitale 1jd Social Media, Digital trends, Online PR, Webcare, Personal Branding, Crowdsourcing, Co- crea1on Blogs Lezingen en presenta1es Trainingen Workshops Brainstorms

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c

Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inhoud Tip: doorzoek de elektronische versie van dit boek kosteloos op yin.do/5974c Inleiding 10 Hoofdstuk 1: Wat is een weblog 12 Waarom een weblog 13 Wat kun je doen met een weblog 14 Dagboek 14 Hobby

Nadere informatie