BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart"

Transcriptie

1 BewustZijn en Intuïtie, Coachen vanuit je Hart Voor iedere coach die meer uit zichzelf en zijn klanten wil halen Wil jij in de begeleiding van mensen diepgaande resultaten bereiken? Wil je moeiteloos je werk doen? Wil je duurzame transformaties begeleiden bij je klanten en cliënten? Wil je zelf een sprong maken in je persoonlijke, professionele en intuïtieve ontwikkeling? Dan is de opleiding BewustZijn & Intuïtie, Coachen vanuit je Hart iets voor jou. Wij geloven dat de succesfactor voor een topcoach of excellente therapeut niet ligt in het beheersen van bepaalde methodieken of het kennen van psychologische modellen. De crux voor een succesvolle begeleiding zit in de mate waarin jij volledig in het moment bewust kunt zijn en je intuïtie optimaal in kunt zetten. Alleen dan maak je verbinding met de essentie, van jezelf, van de ander en van ons allemaal. Zo weet je precies de juiste woorden te zeggen, de juiste oefening in te zetten of de juiste methodiek te gebruiken. Dan stroomt het in jezelf en in de begeleiding van de ander. Dan coach je vanuit je hart en dat merkt je klant of cliënt. Doordat jij op een hoger bewustzijnsniveau zit, neem je de ander hierin mee. Daardoor kunnen er transformaties plaatsvinden die duurzaam zijn. Daarom hebben we een 8-daagse opleiding vormgegeven waarin Bewust-Zijn en intuïtie centraal staan. In deze opleiding ga je met ons op reis naar het nulpunt, de essentie, daar waar we allen één zijn. Hiervoor zul je oude patronen transformeren, belemmerende overtuigingen loslaten en ballast uit je verleden omvormen tot een kracht die je in kunt zetten. Hierdoor ontstaat er ruimte zodat jij volledig bewust kunt zijn en je intuïtie 100% kunt inzetten om de ander een sprong verder te helpen.

2 Uitgangspunten De opleiding BewustZijn & Intuïtie (en alle andere opleidingen van de Academie voor Intuïtief Coachen) zijn gebaseerd op een aantal uitgangspunten en basisprincipes zoals wij tegen mensen, de wereld en coaching aankijken. Non Dualiteit We leven in een wereld waar veelal wordt gedacht in goed en slecht, in daders en slachtoffers en in schuld en onschuld. We hebben gemerkt dat dit niet dienend is voor een goed coachproces. Wij gaan daarom uit van non dualiteit. Dit betekent dat goed en slecht twee kanten van dezelfde medaille zijn. Dat de dader het slachtoffer laat ontstaan en andersom. Het licht bestaat niet zonder het donker. Daarom is het van belang om alle kanten van jezelf te onderzoeken en te omarmen, zodat je kunt rusten in het nulpunt, daar waar min en plus samenkomen en versmelten tot een leegte, een niet weten. Door ook op deze wijze naar je klant of cliënt te kunnen kijken, zul je merken dat je veel beter in staat bent om dat te bieden wat echt nodig is op dat moment. En, belangrijker nog, te stoppen waar je hebt te stoppen. We zijn golfjes in de oceaan Een gevolg van onze non-dualistische houding is dat er geen scheiding is tussen jou en de wereld; tussen binnen en buiten. Jij bent een golfje in de oceaan. Het is onduidelijk waar de golf ophoudt en de oceaan begint. Je bent beide tegelijkertijd. Dit betekent ook dat er geen buitenwereld is en dat wat wij als de wereld buiten ons zien, een reflecties is van onze binnenwereld. Je kunt de wereld dus veranderen door innerlijk te veranderen. Je kunt de ander zover helpen als dat je zelf bent We zijn continu onderweg. Dat betekent dat ook jij als coach en wij als trainers continu in ontwikkeling zijn en delen van onszelf ontdekken, helen en transformeren. We zijn ervan overtuigd dat je klanten tot dat niveau kunt helpen als waar je zelf bent. Daarom biedt deze coachopleiding ook ruimschoots de mogelijkheid om zelf weer een grote stap te maken in je ontwikkeling. Je zult merken dat je daardoor een veel bredere doelgroep kunt bedienen. Doordat je zelf groeit naar een hoger bewustzijnsniveau, groeit jouw klant mee naar een hoger niveau. De effecten van jouw coaching zullen diepgaand en duurzaam zijn.

3 Opzet van de opleiding BewustZijn en Intuïtie Doorlooptijd en studiebelasting Voor deze opleiding hebben we gekozen voor 8 opleidingsdagen van 7 uur gedurende 4 maanden. De dagen bestaan voor het grootste gedeelte uit oefeningen. Soms individueel en vaak in tweetallen, zodat je kunt oefenen met het Bewust Zijn als coach en het inzetten van je intuïtie tijdens het coachen. Ook zal er iedere opleidingsdag theorie behandeld worden, zodat je dat wat je leert in een theoretisch kader kunt plaatsen. Tussendoor kun je aanbevolen literatuur lezen en oefenen met het geleerde. Dit is geheel naar eigen invulling. De studiebelasting hiervoor wisselt daardoor van 0 tot 40 uur. Intuïtief vormgegeven De globale opzet van de opleiding staat vast. De trainers zullen per dag afstemmen op de groep en intuïtief bepalen hoe het programma eruit zal zien. Ook kun je zelf aangeven welke behoeftes je hebt en zullen die waar mogelijk worden ingevuld. Leerdoelen De belangrijkste leerdoelen van de opleiding zijn: Meer vrijheid en ruimte in jezelf creëren Je innerlijke rustpunt kennen en weten hoe je hiernaar terug kunt Je bewustzijn verruimen en contact maken met het zuivere bewustzijn, de essentie, dat wat ons allen verbindt Ontwikkelen van je intuïtie Bewust aanwezig zijn, ook in lastige situatie Vanuit een heldere, open verbinding met de ander de juiste coachinterventie kunnen doen Intervisie Naast de opleidingsdagen stimuleren we je om met andere deelnemers intervisiegroepen te vormen, zodat je tussen de opleidingsdagen kunt oefenen met het geleerde. We hebben namelijk ervaren dat het maken van vlieguren essentieel is om deze manier van coachen en begeleiden je eigen te maken. Bovendien kun je tijdens de volgende opleidingsdag de vragen die je hebt stellen en kun je onder begeleiding oefenen met dat wat je nog niet naar wens beheerst. Certificaat De opleiding wordt afgerond met een 2-daagse inclusief avondprogramma. Tijdens deze intensieve module zal je alles wat je geleerd hebt integreren in een onderdeel dat we nu nog niet gaan verklappen. Je ontvangt een certificaat van deelname. Coaching Je kunt ervoor kiezen om tijdens de opleiding een persoonlijke coachsessie af te nemen bij een van de trainers. Hierdoor kun je specifiek inzoomen op een persoonlijk vraagstuk van jou waar in de opleiding geen ruimte voor was. Ook kun je iets wat tijdens de opleiding naar boven is gekomen verder uitwerken in de coaching. Je rekent deze coaching apart af met de trainers.

4 Methoden en technieken Deze opleiding is zo opgezet dat je de methoden en technieken waarover je beschikt intuïtief leert afstemmen op de (onderbewuste) behoefte van jouw klant. Tijdens de opleiding zullen we met een breed scala aan methoden en technieken werken waarvan we hebben ervaren dat ze zeer effectief zijn om vanuit je hart en intuïtie te coachen. De onderstaande methoden en technieken zullen aan bod komen. We hebben gemerkt dat de deelnemers na afloop van de opleiding vaak één of twee technieken dusdanig beheersen dat ze deze direct in kunnen zetten. Voor andere methodes of technieken is nog wat meer scholing nodig. Dit hangt helemaal af van jouw niveau en ervaring. Sedona Methode Dit is een loslaattechniek waarbij het ego, de ratio volledig wordt gepasseerd. Hierdoor kun je heel snel en diepgaand emoties, gedachtes en lichamelijke sensaties duurzaam loslaten. Doordat je deze methode ook op jezelf gaat toepassen zul je merken dat je steeds vrijer wordt. Als instrument helpt hij jou om je klant of cliënt in een korte tijd veel meer ruimte te laten creëren. Systemisch werk en opstellingen We zullen veelvuldig gebruik maken van (familie-)opstellingen in de opleiding, omdat we hebben ervaren dat je hiermee veel oude patronen kunt transformeren en je kunt bevrijden van belemmerende bagage van je familie. Daarnaast is systemisch coachen een manier van coachen die het geheel in ogenschouw neemt. Problemen kunnen alleen maar opgelost worden op een ander niveau dan ze zijn ontstaan. Daarom vraagt het van de intuïtieve coach om naar het geheel te kijken en niet alleen naar de delen. Energiewerk Alles is energie: gedachtes, emoties, woorden, maar ook je lichaam en de materiële wereld om je heen. In coaching is werken met energie volgens ons dus een essentieel onderdeel van het proces. In de opleiding zullen we je daarom leren om ook op dit niveau interventies te doen en via je intuïtieve kanalen toegang te krijgen tot de informatie die in de energie beschikbaar. We zullen hierbij werken met de chakra s en de aura en gebruik maken van o.a. Reiki technieken. Ook zullen we werken met intentiedragers, de energie van muziek, de natuur en energie van gedachtes.

5 Natuurcoaching De natuur is een prachtige bron en spiegel die je in coaching kunt gebruiken. Tijdens de opleiding zul je leren om deze bron actief in te zetten en te benutten. Allereerst voor jezelf en later ook in het coachproces van je collega cursisten. MIR methode Deze methode is een mooie manier om het zelfhelende vermogen van je lichaam aan te spreken. Hierdoor kun je fysieke, maar ook emotionele en mentale blokkades en belemmeringen loslaten en transformeren. Spiegelogie De wereld is een reflectie van jouw innerlijk. Dit betekent dat jij 100% verantwoordelijk bent voor je leven. Door dit gegeven te gebruiken in coaching, zul je merken dat je jouw klanten weer de verantwoordelijkheid teruggeeft over hun leven. Door dit dagelijks toe te passen zul je merken dat je stapje voor stapje het eigendom van alles in je leven gaat nemen. Dit is een heerlijk gevoel en geeft je volledige vrijheid. Mindfulness Aandachtig in het hier en nu zijn; bewust zijn. Alleen door je aandacht helemaal te richten op het hier en het nu kun je de oneindige informatiebron aanboren die je helpt om de ander effectief en diepgaand te coachen. In de opleiding zullen we daarom diverse mindfulness oefeningen aanreiken. Muziek in coaching Het gebruik van muziek en geluid kan helend en transformerend werken. Ook kan muziek ondersteunend zijn bij transformatieprocessen in coaching. Tijdens de opleiding zullen we op diverse momenten gebruik maken van muziek en geluid om je te laten ervaren wat het effect hiervan kan zijn. Intuïtieve waarneming Iedereen heeft intuïtieve vermogens en kan deze inzetten in coaching. Tijdens de opleiding zullen we je ondersteunen om te ontdekken welke intuïtieve kanalen bij jou het beste ontwikkeld zijn en hoe je die in je coaching in kunt zetten. We hebben het dan over helder zien,helder voelen, helder weten, helder horen, helder proeven en helder ruiken. Al deze intuïtieve vermogens stellen je in staat om voorbij de woorden en het denken informatie waar te nemen en in te zetten in de coaching. Hierdoor zul je op een diepgaander niveau werken waardoor de transformaties duurzamer zijn. Meditatie Verstilling en de aandacht naar binnen richten vormen de basis van deze opleiding. Hierdoor zul je het rustpunt in jezelf vinden en de verbinding met het veld van oneindige potentie. Op alle dagen zullen we daarom meditaties leiden die je helpen om dit contact te vinden en te versterken. Visualisaties Vanuit de verstilling kun je door middel van visualisatietechnieken onderbewuste informatie bewust maken; bij jezelf en/of bij je klant. We gebruiken in deze opleiding visualisaties daarom ook veelvuldig om je zo in contact te brengen met een oneindige informatiebron die buiten tijd en ruimte staat. Je zult merken dat je hierdoor veel gemakkelijker beslissingen kunt nemen en anderen sneller naar de essentie van het vraagstuk kunt brengen.

6 Inhoud De opleiding is verdeeld in 4 modules van ieder twee dagen. Module 1: BewustZijn & Intuïtie, de basis De eerste module is met name gericht op jou als mens. Je leert hoe je kunt loslaten waardoor er meer ruimte en vrijheid ontstaat voor wie je in wezen bent. Je verruimt je bewustzijn en komt meer in contact met het zuivere bewustzijn, de essentie, de bron. Zo kun je informatie aanboren uit een veld van onbegrensde mogelijkheden. Module 2: Coachen vanuit je hart In de tweede module ga je vanuit de verbinding met de essentie en door bewust te zijn ontdekken hoe je van hieruit de ander kunt begeleiden en coachen. Je gaat experimenteren met de nieuwe beschikbare informatie en oefent op elkaar in coachgesprekken. Tegelijkertijd maak je zelf weer een stap in je persoonlijke ontwikkeling doordat je gecoacht wordt door een mede student eventueel ondersteund door een trainer. Module 3: Werken met energie De derde module richt zich vooral op het werken met energie in de begeleiding van anderen. We gaan spelen met energie. Je gaat ontdekken hoe jij deze laag in coaching in kunt zetten en wat het effect ervan is op je klant en op jezelf. Hierbij is er ook aandacht voor het energetisch scheiden van jezelf van je klant. Module 4: Bewust Zijn als coach In de laatste module maken we een extra verdieping. Door verstilling ga je nog meer contact ervaren met het veld van oneindige potentie, de essentie. Blokkades die nog in de weg staan ga je transformeren. Daarnaast is er nog veel ruimte om elkaar te coachen en te oefenen met alles wat je in de opleiding hebt geleerd. De opleiding wordt op een bijzondere manier afgesloten. Tussen de opleidingsdagen door Tussen de modules door raden we je aan om veel te oefenen. Ook bieden we ondersteuning voor de vorming van intervisiegroepjes waarin je met elkaar kunt oefenen en praktijkervaringen kunt delen. Daarnaast is er tussen de modules gelegenheid om vragen aan de trainers te stellen. Via mail of indien nodig een webinar worden deze vragen beantwoord. Tenslotte is er een digitale bibliotheek waarin je al het lesmateriaal terug kunt vinden. Hierdoor heb je heel gemakkelijk toegang tot de theorie, oefeningen en achtergrondinformatie die in de opleidingsdagen aan bod is gekomen.

7 Toepassingsgebieden De opleiding is geschikt voor iedereen die al een aantal jaar evaring heeft in het begeleiden van mensen. Hierdoor kun je het geleerde direct in de praktijk brengen wat het leereffect enorm vergroot. Coachen is een begeleidingsvorm die in vele situaties gebruikt kan worden: Coaching De meest voor de hand liggende toepassing is in het coachen van anderen. Hierbij maakt het niet uit op welk gebied je coacht. Door de opzet van de opleiding en het karakter van intuïtief coachen kun je het geleerde altijd toepassen in jouw praktijk. Therapie Ook bij therapie komt het vaak voor dat je naast het helen van de cliënt aandacht wil besteden aan bewustwording en de eigen verantwoordelijkheid. Het inzetten van coaching is dan een zeer geschikte vorm. De opleiding is daarom ook zeer geschikt voor therapeuten die coaching als extra instrument willen inzetten in hun praktijk. Advisering Adviseurs hebben vaak ook een coachende rol. Naast het overdragen van kennis en ervaring wordt er vaak gevraagd om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Coachingsvaardigheden zijn daarom ook voor de adviseur een waardevolle aanvulling van hun gereedschapskist. (Interim) Management De klassieke manager is steeds meer aan het verdwijnen. De trend is dat managers veel meer de ontwikkeling van mensen ondersteunen in de context van het bedrijf. De aandacht ligt steeds minder op het bereiken van resultaten en meer op het enablen van medewerkers om hun werk te doen. Intuïtieve coaching is daarbij een waardevolle vaardigheid. Privé Ook in privé situaties kan het zeer waardevol zijn om een intuïtieve coachhouding te hebben. Hierdoor zul je merken dat relaties met je partner, kinderen en vrienden soepeler en waardevoller zullen worden.

8 De trainers Deze opleiding wordt verzorgd door twee zeer ervaren trainer/coaches. Ze zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en weten als geen ander hoe je intuïtie en bewustzijn inzet in de begeleiding van anderen. Marjolein Berendsen Marjolein is al jaren actief als Natuurgeneeskundig Therapeut en Reiki Master. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychologie, natuurgeneeskunde, coaching, systemisch werk en energiewerk. Ze heeft haar eigen praktijk waarin ze coaching, natuurgeneeskundige therapie, reiki-behandelingen en de opleiding tot holistisch therapeut verzorgd. Meer informatie over Marjolein vind je hier. Martijn over Marjolein: Marjolein is een hele zachte vrouw die op een diep niveau verbinding met de deelnemers van een training maakt. Ze weet door haar zeer goed ontwikkelde intuïtie precies wat er op welk moment nodig is om de groep een stap verder te helpen. Daarnaast is ze ook lekker aards en kan ze ook op dat niveau mensen verbinden. Bovendien is het ook gewoon heel gezellig met Marjolein. Martijn Meima Martijn is een ervaren business en personal coach die zich gespecialiseerd heeft in het zakelijk inzetten van je intuïtie. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieontwikkeling, systemisch werk, energie waarnemen, communicatie en advisering/coaching. Het wordt duidelijk dat hij zich steeds meer richt op het opleiden van coaches om op een intuïtieve manier anderen verder te helpen. Meer informatie over Martijn vind je hier Marjolein over Martijn: Martijn heb ik leren kennen als een zeer intuïtieve zachte man met een hele enthousiaste, open en vrolijke houding. Hij heeft het talent om rechtstreeks de vinger op de zere plek te leggen. Het mooie bij hem is dat juist door zijn gevoel voor humor en luchtigheid, je gelijk een niveau dieper komt en je snel bereid bent je leerpunten aan te pakken.

9 Praktische informatie Locatie De opleiding vindt plaats op Buitenverblijf De Wijte in Eefde. Dit is een hele fijne plek waar we inmiddels al een groot aantal jaar trainen. De energie is er heel fijn en ondersteunt jouw processen. Daarnaast ligt het middenin de natuur, wat ervoor zorgt dat je tijdens de oefeningen en tussendoor naar buiten kunt en gebruik kunt maken van de rustgevende werking van de akkers, bosschages het water en de dieren. Prijs Jouw investering in jezelf en in je klanten is Dit bedrag is exclusief BTW. We zijn geregistreerd bij het CRBKO en er loopt een aanvraag bij de Belastingdienst om deze opleiding vrij te stellen van BTW. Voor nu kunnen we dat echter niet toezeggen. Dit bedrag is exclusief de verblijfskosten voor de laatste module. Deze bedragen 127 ex. BTW en inclusief diner, overnachting en ontbijt. De prijs is inclusief: Trainingsdagen verzorgd door 2 trainers (bij een groep van minimaal 10 personen) Goed verzorgde en complete vegetarische lunch met verse ingrediënten Toegang tot een online bibliotheek met het trainingsmateriaal 2 e-boeken: o 19 Interessante Coachmethoden Uitgelicht o De 5 Elementen om Succesvol Intuïtief te Ondernemen Gratis jaarlidmaatschap Het Coachhuis Mogelijkheid om tussen de trainingsdagen door vragen te stellen Coaching kost bij alle trainers 125 per uur ex. BTW.

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL Bij werken, zowel betaald als vrijwillig, hoort leiding krijgen of leiding geven. De vraag wat effectief leiderschap is houdt dan ook veel mensen bezig. De meningen hierover

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Opleiding tot Gelukscoach

Opleiding tot Gelukscoach Opleiding tot Gelukscoach www.neijmanenkuper.nl 1 Inleiding Neijman&Kuper, trainen-coachen-opleiden, biedt diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, richting duurzaam geluk

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

LEIDERSCHAP ALS LEVENSHOUDING

LEIDERSCHAP ALS LEVENSHOUDING LEIDERSCHAP ALS LEVENSHOUDING INLEIDING Leiderschap en leidinggeven aan de ontwikkeling van organisaties, mensen en de gemeenschap begint bij jezelf. Het is de weg van binnen naar buiten. Motto van deze

Nadere informatie

Jaartraining Inspirator

Jaartraining Inspirator Jaartraining Inspirator 1 LIEFDE VREUGDE VRIJHEID Laat de Inspirator in je verschijnen Wat leuk dat je meer wilt weten over onze Jaartraining Inspirator! Het wordt een mooi jaar, met bijzondere, boeiende

Nadere informatie

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP De NLP practitioner opleiding. De inhoud: Zoals in de folder te lezen is komen alle NLP onderdelen uitgebreid aan bod. We hanteren een drie-staps leermodel: 1 2 3 De basis van NLP De vaardigheden van NLP

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

De sleutel tot moeiteloos succesvol creëren

De sleutel tot moeiteloos succesvol creëren De sleutel tot moeiteloos succesvol creëren Wat is creëren? Wij zijn allemaal creatief. Niet dat we per sé goed kunnen kleien of schilderen, maar zijn als mensen creatieve wezens. We creëren continu. We

Nadere informatie

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014

De kern van Verbindend-leiderschap. Aandacht geeft verbinding geeft kracht. September 2014 PRESENCE De kern van Verbindend-leiderschap Aandacht geeft verbinding geeft kracht September 2014 Taalstraat 86, 5261 BH Vught Tel. +31 (0)6 27 55 25 52 info@qipeople.nl, www.qipeople.nl K.v.K. nr.28086944

Nadere informatie

REVIRESCE. Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn)

REVIRESCE. Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn) REVIRESCE Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn) Is een samenwerkingsverband tussen Groen en Partners en Energy4Change Met REVIRESCE hebben wij een opleiding

Nadere informatie

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied.

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied. individueel Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Tijdens de gespreksessies leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht op je eigen ontwikkelingsperspectief Je bent geen slachtoffer van je

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma Welkom bij Djoj training & opleiding Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit

Nadere informatie

overzicht Weisfelt en Partners weisfelt en partners WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN

overzicht Weisfelt en Partners weisfelt en partners WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN weisfelt en partners overzicht 2van trainingen Weisfelt en Partners info@weisfeltenpartners.nl www.weisfeltenpartners.nl WORKSHOPS VOOR BELANGSTELLENDEN OPLEIDINGEN NASCHOLINGEN Mieke Klijn Anneke Dekker

Nadere informatie

TrainerCoachCafé, het netwerk voor trainers en coaches. Beste trainer, coach

TrainerCoachCafé, het netwerk voor trainers en coaches. Beste trainer, coach Beste trainer, coach Het TrainerCoachCafé is het netwerk voor coaches en trainers. Één keer per maand organiseren we in Apeldoorn een avond rondom een thema. Een ervaren coach of trainer op dat gebied

Nadere informatie

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie. Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.nl Praktijkboek De dagen waarop we de praktijktrainingen geven

Nadere informatie

HET MODEL BORGING 360 BEKEKEN

HET MODEL BORGING 360 BEKEKEN HET MODEL BORGING 360 BEKEKEN Afstudeerscriptie HEAO MER Naam: Kiki Kolkman Studentnummer: 46263 1 e lezer: Jaap Profijt 2 e lezer: Andrea van Gemert Voorwoord In februari begon ik vol enthousiasme aan

Nadere informatie

Coachen voor professionals

Coachen voor professionals Informatiefolder Coachen voor professionals Coaching opleidingen geïnspireerd op Generatief Leiderschap Caleidoscoop Leertrajecten Leo van der Weijdenstraat 8 5461 EH Veghel T. 0413 321783 F. 0848 368056

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2013

Cursusprogramma najaar 2013 ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Cursusprogramma najaar 2013 Open dagen 31 augustus & 1 september www.djoj.nl .. Welkom Open dag 31 augustus & 1 september 2013 kom dansen, mediteren, masseren, leren

Nadere informatie

Studiegids Ananta Opleidingen

Studiegids Ananta Opleidingen Studiegids Ananta Opleidingen 2014/2015 Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik

Nadere informatie

ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact!

ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact! ICM Trainingsdag: Vergroot jouw impact! dinsdag 20 mei 2014 Dagprogramma en overige informatie De inhoud van de 6 trainingen Training 1: Haal meer uit je brein Training 2: StrengthsFinder Training 3: Gezonde

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

academie voor gezonde levensstijl

academie voor gezonde levensstijl academie voor gezonde levensstijl 2012 2013 academie voor gezonde levensstijl 2012 2013 Sonnevelt Opleidingen staat voor persoonlijke aandacht en is mensgericht. Inhoudsopgave Voorwoord 3 Basisopleidingen

Nadere informatie

Door Alan Seale, oprichter van het Center for Transformational Presence Coaching, leraar, coach, spreker en schrijver van bekroonde boeken.

Door Alan Seale, oprichter van het Center for Transformational Presence Coaching, leraar, coach, spreker en schrijver van bekroonde boeken. TRANSFORMATIONAL PRESENCE LEADERSHIP & COACHING Een nieuwe manier van waarnemen, een nieuwe manier van coachen. 5-daagse training voor leiders en coaches 8-12 oktober 2014 Landgoed Huize Bergen, Glorieuxlaan

Nadere informatie

REVIRESCE. Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn)

REVIRESCE. Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn) REVIRESCE Opnieuw tot leven komen en tot bloei brengen van je potenties (vrij vertaald uit Latijn) Is een samenwerkingsverband tussen Groen en Partners en Energy4Change. Met REVIRESCE hebben wij een opleiding

Nadere informatie

Brochure Coaching Modules

Brochure Coaching Modules Brochure Coaching Modules Inleiding De Academie voor Psychodynamica is de meest dynamische opleiding voor Psychodynamisch therapeuten en Coaches in Nederland. Door de individuele en specialistische inbreng

Nadere informatie

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren Alleen wanneer je houdt van wat je doet, kun je kwaliteit leveren PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT Opleidingen Neuro-Linguïstisch Programmeren Opleidingen en Bedrijfstrainingen Over de opleiding Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Later zijn er veel meer P s bij bedacht die allemaal hun waarde hebben in de marketing: Proces, Pak verpakking), Partners, Pay-off, Positionering.

Later zijn er veel meer P s bij bedacht die allemaal hun waarde hebben in de marketing: Proces, Pak verpakking), Partners, Pay-off, Positionering. Intuïtieve Marketing Wat is Marketing Marketing zijn de activiteiten die erop gericht zijn de ruil van producten of diensten te bevorderen. Dit is een definitie die het bedrijf en het product als uitgangspunt

Nadere informatie