NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2016 In deze nieuwsbrief: Personele zaken Informatieavond ParnasSys (herhaling) Inloop ouders 9 december Kerstfeest 2016 Voedselbank Leidsche Rijn Actie Het Rode Kruis Nieuws van het Buurtteam Het Vergeten Kind: opbrengst goed doel Belangrijke data: Vrijdag 9 december Inloop ouders van 08:05-08:15u Woensdag 21 december Kerstdiner van 18u-19u Vrijdag 23 december Kerstviering Zaterdag 24 december t/m 8 januari Kerstvakantie Maandag 16 januari Studiedag, alle kinderen zijn vrij

2 Personele zaken Vertrek van drie teamleden In de laatste week voor de Kerst vakantie zullen wij afscheid nemen van 3 teamleden. Floor IJzerman (groep 4) heeft na 6,5 jaar De Oase een nieuwe uitdaging gevonden. Zij gaat als onderzoekster / dyslexie behandelaar aan het werk bij ICU. Floor heeft vanaf dag 1 als startende leerkracht op De Oase gewerkt. We wensen haar veel succes met deze nieuwe stap in haar loopbaan. Ook Christel Suvaal (Interne Begeleiding groepen 5 t/m 8) heeft besloten een nieuwe weg in te slaan. Zij gaat na de Kerst vakantie aan de slag op STIP, een school voor VSO (Voortgezet Speciaal Onderwijs).Ook Christel wensen wij veel succes op haar nieuwe werkplek. Tenslotte zal ook Debbie van Boven (interne begeleiding groepen 3 en 4 en op donderdag leerkracht van groep 6 van Justa) De Oase verlaten. Debbie heeft gekozen voor een andere baan. We wensen haar veel succes op haar nieuwe werkplek. We willen Floor, Christel en Debbie bedanken voor hun aandeel in de opbouw van onze school. Het vertrek van Floor hebben we intern goed kunnen opvangen. Karolien Recourt en Loes van Hoogstraten (die deze klas al op donderdag en vrijdag begeleidde) gaan groep 4 samen dit jaar verder lesgeven. De ouders zijn hier eerder al over geïnformeerd. Het vertrek van Christel en Debbie stelt de school voor het probleem, dat we per 1 januari niet direct beschikken over interne begeleiders voor de groepen 3 t/m 8. We beraden ons op dit moment met het team en het bestuur over een passende oplossing. Zodra wij die hebben, wordt u hier over geïnformeerd. Mocht er voor de vakantie nog geen oplossing gevonden zijn, dan zullen we u in de laatste nieuwsbrief voor de ouders van dit kalenderjaar melden wie aanspreekpunt zullen zijn v.w.b. de leerlingenzorg op school. Wij zullen alles in het werk stellen, om de kwaliteit en voortgang van de speciale zorg voor leerlingen te behouden. Informatie over Renée Renée van Wijk (beoogd leerkracht groep 4 paars) is in de zomervakantie bevallen van een dochtertje, Emma. Wij hebben dit eerder in de nieuwsbrief vermeld. Tot onze grote spijt is de gezondheidssituatie van Emma zorgwekkend. Zij ligt al geruime tijd in het ziekenhuis en het is slecht te voorspellen hoe de gezondheid van Emma zich zal ontwikkelen. Om deze reden zal Renée veel later dan gepland terug keren uit haar zwangerschapsverlof. Op dit moment geniet zij zorgverlof om zich met haar man volledig te kunnen richten op Emma. We wensen Renée, Janco en Emma veel sterkte toe. Cheyenne zal de groep zo lang als nodig is fulltime begeleiden. De ouders van haar groep zullen hier over per mail geïnformeerd worden.

3 Nieuwe teamleden Ten gevolge van boven staande zijn er nog wat kleine wijzigingen in de begeleiding van de groepen noodzakelijk. Daarvoor is het ook nodig om in eerste instantie 2 nieuwe teamleden m.i.v. 1 januari te benoemen. Na de vakantie heten we daarom welkom: Marlies Noordeloos en Renate Wolda. Marlies en Renate zullen in diverse groepen werkzaamheden gaan verrichten. De ouders van de desbetreffende groepen worden per mail op de hoogte gebracht. Informatieavond Parnassys (herhaling) Zoals heel veel scholen in Nederland bedienen wij ons op De Oase van Parnassys als administratie- en leerlingvolgsysteem. In Parnassys worden alle leerling gegevens opgeslagen, die voor ons en de leerlingen van belang zijn. U moet dan denken aan: NAW-gegevens, groepsindelingen, resultaten van de leerlingen (methode toetsen en Cito toetsen), notities na gesprekken met ouders, absenties, de rapporten, handelingsplannen en groepsplannen, onderzoeksverslagen etc. Met ingang van voorjaar 2017 willen wij ouders via het zogenaamde Ouderportaal toegang geven tot informatie betreffende hun eigen kind(eren). Wij willen graag alle ouders op een informatieavond informeren over het Ouderportaal en hoe daarmee om te gaan. We hebben een extra informatieavond ingepland op woensdag 25 januari Aanvang uur. Wij verzoeken u vriendelijk om u vooraf per aan te melden voor deze avond: administratie@basisschooldeoase.nl. Graag met vermelding van 1 of 2 personen. Bij te veel aanmeldingen zullen wij een tweede avond inplannen. Inloop ouders Vrijdag 9 december a.s. is er weer een inloop mogelijkheid voor alle ouders van 8.05 tot 8.15 uur. U bent van harte welkom! Kerstfeest 2016 Binnenkort viert De Oase weer het kerstfeest! Op woensdag 21 december hebben de kleutergroepen van uur uur en de groepen 3 t/m 8 van uur het kerstdiner. Opgelet: voor de kleuters is het dus 10 minuten korter. Hiervoor is gekozen omdat het voor hen een lange zit is en er wat meer tijd is voor de ouders om de kleuters op te halen uit de kleutergroepen. Het is de gewoonte dat elk kind iets mee naar school neemt om te eten of te drinken. Op het lijstje bij de deur kunt u (vanaf woensdag 14 december) intekenen wat uw kind mee zal nemen. Woensdagochtend 21 december nemen alle kinderen alvast hun bord, beker en bestek in een plastic tas mee (alles graag voorzien van naam). De leerkrachten kunnen dan de tafels en spullen in de middag alvast klaarzetten. s Avonds kunnen de kinderen aanschuiven vanaf uur. Om uur willen de leerkrachten graag beginnen. Het is fijn als alle kinderen er dan zijn en de ouders/verzorgers afscheid hebben genomen.

4 Terwijl de kinderen het kerstdiner hebben, bent u van harte welkom op het schoolplein bij de trap voor een hapje en een drankje. Uiteraard is dit niet verplicht. Net als vorig jaar zal er weer een zangkoor aanwezig zijn. Daarnaast staat er een stand van de Wereldwinkel. Bij slecht weer wordt de borrel in de BSO ruimte georganiseerd. Wij zouden het erg op prijs stellen als u na uur nog even tijd heeft om met elkaar het schoolplein weer op te ruimen. Voor de ouder-kerstborrel zijn wij op zoek naar: 10 statafels (graag voorzien van een naamsticker!!) Mogen wij een statafel of meerdere van u lenen? Dan graag een reactie naar: r.vanvliet@basisschooldeoase.nl. De statafels mogen woensdag 21 december vanaf uur bij de ingang van de groene deelschool worden gebracht. Op donderdag ochtend 22 december zijn de tafels hier ook weer op te halen. Op vrijdag 23 december hebben alle klassen een kerstviering. De kinderen mogen netjes gekleed (zoals vaak ook te zien is bij het kerstdiner) naar school komen. Daarnaast mogen de kinderen uit de groepen 1/2 speelgoed meenemen en de groepen 3 t/m 8 een gezelschapsspel. Tijdens de viering (verschillende groepen zitten bij elkaar) in het speellokaal zal het kerstverhaal centraal staan en zullen we liedjes met elkaar zingen. Een vriendelijke kerstgroet van de kerstcommissie, Floor, Willemien en Renske De Voedselbank Om tijdens de Kerstperiode stil te staan bij de kerstgedachte delen, hebben wij een actie voor het goede doel De Voedselbank bedacht. Wist u dat meer dan 50 gezinnen in Leidsche Rijn, o.a. in t Zand, Vleuten, De Meern, Parkwijk afhankelijk zijn van Voedselbank Leidsche Rijn? Elke week kunnen deze gezinnen een krat voedsel ophalen bij Voedselbank Leidsche Rijn. Om 45 tot 50 kratten met goede en voedzame producten te vullen, is er heel wat nodig. Stichting Vrienden Voedselbank Leidsche Rijn (SVVLR) ondersteunt Voedselbank Leidsche Rijn en wil samen met alle 'vrienden' er voor zorgen dat de gezinnen wekelijks een fatsoenlijk gevuld pakket mee naar huis kunnen nemen. Daarom willen wij tijdens de kerstperiode met helpen om dit voor elkaar te krijgen. Tot en met 16 december verzamelen we per groep spullen. Wij vragen u om houdbare producten mee te nemen. U kunt dan denken aan rijst, pasta, lang houdbare melk, potten groenten, pastasaus, blikken ragout, limonadesiroop, koffie en thee, suiker, koffiemelk, toiletartikelen als shampoo, tandpasta, etc. Wij danken jullie alvast hartelijk voor jullie bijdrage!

5 In de week van 20 december komt het bij de voedselbank terecht, zodat de mensen voor de kerst nog een (lekker) extraatje hebben. Alvast bedankt voor alle producten. Actie Rode Kruis Vandaag hebben er 20 kinderen uit verschillende groepen het geweldige gespaarde bedrag van 3856,09 euro aan een medewerker van het Rode Kruis overhandigd. Aanstaande donderdag kunt u hier meer over lezen in de krant de VAR!! NIEUWS VAN BUURTTEAM LEIDSCHE RIJN BESTE LEERKRACHTEN, OUDERS EN/OF VERZORGERS, KINDEREN VAN DE OASE, Via deze weg wil ik jullie allemaal laten weten dat ik, na bijna twee jaar met plezier te hebben gewerkt, een nieuwe baan heb. Dit betekent concreet dat ik per 23 december (voor de kerstvakantie) stop met mijn werkzaamheden bij het Buurtteam Leidsche Rijn en De Oase. Ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking! De kinderen in het bijzonder zal ik gaan missen. Mijn laatste dag op De Oase is op 16 december, ik wens jullie voor nu allemaal mooie feestdagen en de beste wensen voor 2017 toe. Gelukkig heb ik een leuke vervangster, Mirjam de Nobel. Zij zal na de kerstvakantie samen met Elle en Mustapha aan De Oase worden verbonden. Zij zal zich tegen die tijd ongetwijfeld aan jullie voorstellen. Met vriendelijke groet, Daphne Kailis Buurtteam Leidsche Rijn BEZOEK- EN POSTADRES Algemeen tel.nr.: buurtteam.leidscherijn@jeugdengezinutrecht.nl Het Vergeten Kind: opbrengst goed doel Veel jarigen hebben wederom een fantastisch bedrag gespaard voor ons goede doel. Dankzij de jarigen in de afgelopen twee weken mogen we maar liefst 70,50 optellen bij het totaalbedrag. Hierdoor komen we uit op een bedrag uit van 191,05! Heel erg bedankt jarigen!

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Fijne feestdagen gewenst!

Fijne feestdagen gewenst! octopost 19-12-2018 - nr. 17 Fijne feestdagen gewenst! Met de kerstvakantie in aantocht, willen wij via deze weg al onze kinderen, ouders en hun familie alvast hele fijne feestdagen toewensen. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 15 december 2016 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Kerst op het Veldhuis Kerstviering 21 december Kersdiner 21 december Voor uw agenda Kerst op het Veldhuis Als

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart 2018

NIEUWSBRIEF. nr maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 13 7 maart 2018 In deze nieuwsbrief: Staking 14 maart Lentekriebels Opbrengst het goede doel Buurtteam Leidsche Rijn Belangrijke data: - 7 en 9 maart: tien minutengesprekken - 14 maart:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing.

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing. INFO - Nummer 14 11 december 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, De kerstvakantie komt in zicht en we zijn druk in de weer met de voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kennismakingsgesprekken schooljaar 2014/ 2015 Het is even wennen Welke klas zit waar? En wie wordt de nieuwe leerkracht? Zomerfeest!!! uderbijdrage

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016.

Nieuwsbrief december 2016. Nieuwsbrief december 2016. Nieuwe leerlingen In januari beginnen de volgende leerlingen bij ons op school: Robbert Bosvelt in groep 6PR. Renee Dubbink in groep 1M en David Dubbink in groep 1YE. Meryam

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2016

NIEUWSBRIEF nr juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 20 13 juni 2016 In deze nieuwsbrief: Rapportgesprekken Herhaling schoolfotograaf Muziekvoorstelling Schoolreisje groepen 3 & 4 Groepsindeling 2016/ 2017 Hulpouders gevraagd Schaaktoernooi

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019

Nummer 9 18 januari Beste ouder(s) en verzorger(s), Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Nummer 9 18 januari 2019 Beste ouder(s) en verzorger(s), activiteiten datum Kennismakingsochtend nieuwe kleuters 23 januari 2019 OV-vergadering 24 januari 2019 Graag wensen we u alle goeds voor een mooi

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 8,

Nieuwsbrief. Nummer 8, Vanuit de directie (4) Terugkijken en vooruitkijken En dan zit het jaar 2017 er bijna op. Nog een weekje school en dan kunnen we genieten van de kerstvakantie. Maar eerst nog samen kerst vieren volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 6 28 11-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief Kerst Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief Kerst 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Het waren nog drukke en gezellige weken. De Sinterklaasviering was een succes. De leerlingen hebben genoten! Nu staat de kerst weer voor de deur.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: Nationaal schoolontbijt 10 minutengesprekken 10 minuutjes inloop Klusavond Gevonden voorwerpen Nieuw goed doel! Belangrijke data: Woensdag 9 november

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer 8 11 december 2018

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 26, nummer 8 11 december 2018 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 11 december MJW nr. 8 17 en 18 december Audit door Diane Butter 19 december kerstviering 17.00-19.30 uur 21 december kerst-in; kinderen om 12.15 uur vrij Tandartsbus voor het

Nadere informatie

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur

Wordt vervolgd! Namens het team, Rachel Taggenbrock, directeur Driewekelijkse uitgave, 8 december 2016 Van de directie Beste ouders en verzorgers, Met heel veel plezier kunnen we meedelen dat meester Arie, onze conciërge, is uitverkozen tot Concierge van het Jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp,

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, Nieuwsbrief 21-12-2016 Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, We willen iedereen een hele fijne kerstvakantie en een goede jaarwisseling toewensen. We hopen iedereen in goede gezondheid terug te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Extra nieuwsbrief 11 december 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek In deze extra nieuwsbrief vindt u informatie over: - het schoolschaatsen - de kerstviering van donderdag 20-12 -

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie