IRISPen II, de I.R.I.S. USB penscanner, kreeg schitterende perscommentaren en awards de hele wereld rond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IRISPen II, de I.R.I.S. USB penscanner, kreeg schitterende perscommentaren en awards de hele wereld rond"

Transcriptie

1 PERSCOMMUNIQUE Brussel, 11 juli 2002 Embargo tot 11 juli 2002 om 17:40 uur IRISPen II, de I.R.I.S. USB penscanner, kreeg schitterende perscommentaren en awards de hele wereld rond Brussel, 11 juli 2002 I.R.I.S., een beursgenoteerde Belgische onderneming (Euronext Brussel: IRI), marktleider inzake automatische formulierlectuur, elektronisch documentenbeheer, gegevensopslag en veeltalige karakterherkenning (OCR), kondigt vandaag aan dat de IRISPen II, een van de best verkopende penscanners, sleepte hoog gewaardeerde awards in de wacht van internationale, leidinggevende computerpublicaties. Prestigieuze magazines als DT&G Magazine (VS), PC Magazine (VS), Hardware Reviews (VS), Home Business Journal (VS), Laptop Magazine (VS), Newmedia (VS), Maximum PC (VS), NetworkWorldFusion (VS), Reviews OnLine (VS), Mac Guild Review (VS), PC Upgrade (VS), PC Achat (Frankrijk), Windows NEWS (Frankrijk), Panorama du Médecin (Frankrijk), SVMMac (Frankrijk), Informatiques (Frankrijk), Femme Actuelle (Frankrijk), PCMAX (Frankrijk), Internet PRATIQUE (Frankrijk), La lettre de l Internet (Frankrijk), L Entreprise (Frankrijk), Computer Thuis in Bedrijf (Holland), Computer Idee (Holland), PC World (België), Computer Magazine (België), Economische en Handelsvoorlichting (België), Netwerk/Netcetera (België), Hankook (Korea), Computer Times (Korea) etc bespraken de IRISPen II. Het Amerikaanse webmagazine DT&G Magazine gaf aan de IRISPen II de meest prestigieuze award Best Input Device DTG BEST Dit is een van de meest ongelooflijke apparaatjes die sinds lange tijd werden gelanceerd. I.R.I.S. nieuwe en unieke technologie is de meest accurate die ik ooit zag. Het toestel leest evengoed standaard teksten als puntenmatrix-documenten; het biedt een verbeterde lezing van documenten van slechte kwaliteit. Dit is een uniek product en het zal nuttig zijn voor iedereen die stukken tekst moet inscannen van bronnen die niet kunnen worden ingescand, in het bijzonder van bronnen waaruit u de bladzijden niet kan verwijderen om ze in een scanner te krijgen. Het

2 is ook een perfect apparaatje voor winkeliers, reizende zakenlui, dokters, enz. Het was super om de pen mee te nemen, in te pluggen en documenten ter plaatse te digitaliseren. In Korea kreeg de IRISPen II de reward als 2002 Best New Product in Korea (Het beste product van 2002 in Korea) door Hankook een dagelijkse krant, op 29 mei. Die award had artikels tot gevolg in de Electronic Times, Computer Times, Korea en in Naeway Economic Times. In Frankrijk geeft PC Achat in het mei-nummer van 2001 de prijs «Excellence PC Achat Technique» aan de IRISPen II. Ideaal om nota's op te nemen, of uittreksels van artikels. Dit hulpmiddel maakt het mogelijk om snel inlichtingen te archiveren. Met herkenningspercentages van boven de 99 %, bewijst de OCR-software dat zij heel efficiënt is. In november 2001, zette de IRISPen haar opmars in België verder door de Best Pen Scanner -award van PC World Belgium in de wacht te slepen. De vaak geïmiteerde IRISPen is een apart geval in het land van de draagbare scanners. De versie II versterkt nog de kwaliteit van de herkenning en de functie «speciaal voor linkshandigen» is een heus plezier. Geloof erin! Een linkshandige. IRISPen II kreeg een score van 4/5 in de editie van augustus 2001 van PC Magazine US: De IRISPen II Executive levert een opmerkelijk accurate tekstscanning. Verschillend van andere penscanners, wordt de IRISPen II aangesloten op de USB-poort van uw PC. Om u het constante staren naar het scherm te besparen beschikt de IRISPen II over een indrukwekkende tekst-naar-spraak-lezer en ondersteunt zij 56 talen. In februari 2002 publiceerde Maximum PC (VS) een artikel en gaf een score van 8/10 aan de IRISPen II: Omdat uw computer de volledige verwerking van de optische karakterlezing uitvoert, is de IRISPen II beduidend sneller en accurater dan de andere scanners in dit overzicht. Hij wordt opgestart met een enkele programmeerbare knop en beschikt over mogelijkheden van een van tekst-naar-spraak-functionaliteit tot de mogelijkheid om kleine foto's in te scannen..

3 In de rubriek «Cool tools» van het webmagazine NetworkWorldFusion (VS) schrijft Keith Shaw op 29 april 2002: Ik ben blij te kunnen rapporteren dat de draagbare beeldscanningtechnologie beter is geworden. The IRISPen II Executive van Image Recognition Integrated Systems is een extreem accurate en snelle handbediende penscanner die tekst, beelden, streepjescodes en handgeschreven getallen kan opnemen. IRISPen II kreeg in Mac Guild (VS) Review 4 op 5 muizen. De samenvatting van het artikel door Bill Catambay stelt: De IRISPen II is een opzienbarende, handbediende scanner die een uitstekende accuraatheid biedt bij het omzetten van gescande tekst en gescande streepjescodes. Het is een heel ruim toepasbaar hulpmiddel, daar het geïntegreerd is in de functies van het Mac OS -toetsenbord zodat u elke Mac-applicatie kan gebruiken die tekstinvoer accepteert evenals het gebruik van de IRISPen, om tekst op te slaan. Het Franse magazine SVMMac onderstreept de verschillende functies van de IRISPen II in het nummer 133 van de maand november 2001: De tekstherkenningscapaciteit ervan kan 1000 karakters per seconde lezen in 56 talen en dit simultaan met streepjescodes. Een vocale synthesefunctie maakt het beluisteren van de gedigitaliseerde tekst mogelijk. In de maand december 2001 gaf Windows NEWS het volgende aan in Frankrijk : Intelligent als hij is, maakt hij een audio-controle mogelijk van wat is ingescand dankzij zijn ogenblikkelijke capaciteit tot vocale synthese. Hij weet de rustpunten aan te passen wanneer u een nieuwe regel neemt en hij herkent zonder grote moeite handgeschreven getallen. Zijn efficiëntie staat buiten kijf om een montage van citaten te maken, of om referenties te verzamelen. Hij zal ook perfect zijn om uittreksels uit documenten in te scannen. In het april nummer van 2001 onderstreept PC Team Frankrijk : Zelfs als je wat onhandig bent en wanneer je makkelijk schuin digitaliseert, werkt het. De herkenningsgraad blijkt heel bevredigend voor zwarte, op een witte achtergrond gedrukte teksten. Nog steeds in Frankrijk publiceert het magazine Panorama du Médecin dat erg hoog wordt aangeslagen door de medische wereld, een heel lovend artikel in het nummer 4846 van 6 mei Het papierloze

4 dokterskabinet is concreet aan het worden. De IRISPen die toelaat om snel de conclusies van rapporten te kopiëren, biedt de beste oplossing om dit type van documenten te informatiseren. Bij regelmatig gebruik kan men werkelijk de perfectie van het geïnformatiseerde patiëntendossier voor 100% benaderen, wat beduidend het beheer en de opslag vereenvoudigt. De IRISPen is werkelijk het onmisbare accessoire waarop de geïnformatiseerde geneesheren wachtten. De test van de IRISPen II die werd uitgevoerd door het Nederlandse magazine Computer Idee leverde een viersterrenkwotering op in de rubriek algemene appreciatie: Het principe is onvoorstelbaar simple. Als je geen afgetrainde secretaresse bent, is de Aldus geboekte snelheidswinst natuurlijk enorm. Wie vaak tekst moet (her)intikken, springt met dit speeltje waarschijnlijk het klassieke gat in de lucht. In de publicatie, in deel 4 nummer 7 van de Hardware Reviews (VS) van juli 2001 schreef Chad Denton: De IRISPen II vormt een schitterend hulpinstrument voor rondreizende studenten of zakenlui die een snelle en eenvoudige manier wensen om documenten te transfereren van papier naar de PC. PC Upgrade (VS), Vol. 11, Nr.3: Er bestaan veel penscanners, maar er zijn er niet veel die de accuraatheid en het gebruiksgemak bieden van de IRISPen II. Dit is het perfecte werkinstrument voor reizigers die het zich niet kunnen permitteren een scanner mee te nemen. De IRISPen II is amper wat groter dan uw gewone markeerstift en ze kan worden aangesloten op de USB-poort van elke notebook, PC, of Mac. I.R.I.S. is heel trots op een dergelijke, uitgebreide trofeeëncollectie en verwacht nog verdere, hoge waarderingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Enkele woorden over I.R.I.S. De Belgische onderneming Image Recognition Integrated Systems (I.R.I.S.) werd opgericht in 1987 en noteert op Euronext Brussels (IRI). I.R.I.S. is marktleider inzake optische karakterherkenning (OCR - Optical Character Recognition ), automatische formulierlectuur en elektronisch documentenbeheer. De activiteit van I.R.I.S. is verdeeld over twee divisies. Office Products & Technologies Deze divisie ontwikkelt een breed gamma aan OCR-toepassingen voor de thuis- en kantoorgebruiker (SOHO) en verkoopt dat gamma wereldwijd. Haar bekende producten zijn: IRISPen II: een penscanner waarmee je tekst en cijfermateriaal met een eenvoudige handbeweging naar eender welke toepassing overzet. De penscanner is beschikbaar in de standaard versie die leest tekst en cijfers in - en in de Executive versie die leest tekst, cijfers, handgeschreven getallen en streepjescodes in en biedt tevens spraaksynthese.

5 Readiris Pro: een OCR-pakket voor flatbed scanners, all-in-one apparaten ( Multifunctional Peripherals ) en digitale camera s. Readiris Pro herkent kleurendocumenten in wel 93 verschillende talen en zendt de herkenningsresultaten rechtstreeks naar Microsoft Word en Excel. Readiris slaat de herkenningsresultaten ook op in de bekendste formaten waaronder HTML en Acrobat PDF. Tot op heden werden er meer dan 10 miljoen licenties verkocht. Readiris Pro werd als OCR-software verkozen door Hewlett-Packard, Agfa, Panasonic enz. De I.R.I.S. Business Card Reader en Cardiris: een complete oplossing (hardware en software) om visitekaartjes te archiveren, te indexeren en te herkennen. Uw contacten worden makkelijk naar uw PDA, databanken of contact manager uitgevoerd. Professional Systems Deze divisie biedt oplossingen de professionele gebruiker oplossingen aan om papieren documenten te dematerialiseren. Zo kan u die documenten via het Internet of via een Intranet/Extranet gaan verspreiden voor gemeenschappelijk gebruik. U kan tevens elektronische documenten archiveren en opslaan. De belangrijkste oplossingen zijn: Automatische formulierlectuur en intelligente documentherkenning: automatische invoer van formulieren en niet-gestructureerde documenten in papiervorm of in een elektronisch formaat. Elektronisch documentenbeheer: zorgt voor het verzamelen, indexeren, raadplegen en gemeenschappelijk gebruiken van elektronische documenten. Knowledge management: consulting van hoge kwaliteit om de collectieve kennis die aanwezig is in een onderneming of organisatie te verzamelen, te bewaren en optimaal te gebruiken. Systemen voor strategische communicatie ( Enterprise Information Portals ): ontwikkeling en installatie van op DocShare gebaseerde portaalsites bij de beroepsverenigingen en de large accounts. Enterprise Information Portals: de ontwikkeling en installatie van geïntegreerde, op I.R.I.S. DocShare gebaseerde portaalsites voor beroepsverenigingen en "large accounts". Archivering en gegevensopslag: ontwerp, architectuur en installatie van oplossingen om elektronische data op te slaan, te archiveren en te beveiligen. In 2001 realiseerde I.R.I.S. Group een omzet van I.R.I.S. stelt meer dan 240 werknemers te werk in haar vestigingen te Louvain-la-Neuve en Brussel (België), te Massy en Rueil-Malmaison (Frankrijk), in Luxemburg en te Boca Raton en Atlanta (VSA). Voor verdere informatie omtrent onze onderneming, onze oplossingen of en producten surft u best naar de I.R.I.S. webstek Hoe kunt u verdere informatie verkrijgen? Hoofdkwartier I.R.I.S. Europa Perscontact Perscontact Catherine Rochigneux Caroline Roussel Tel: +32 (010) Tel: +32 (010) Fax: +32 (010) Fax: +32 (010) catherine.rochigneux@irislink.com caroline.roussel@irislink.com Journalisten kunnen zich inschrijven op de Extranet website van I.R.I.S. door te klikken op de link Ze zullen dan een persoonlijke login en een paswoord ontvangen dat hen toegang verleent tot de Extranet website van I.R.I.S. waar heel wat bedrijfs- en productinformatie beschikbaar is. I.R.I.S. Extranet I.R.I.S voor journalisten: I.R.I.S. Extranet voor investeerder: I.R.I.S. Extranet voor reselllers: I.R.I.S. Extranet voor VARs:

PERSMEDEDELING. Brussel, 14 maart 2003

PERSMEDEDELING. Brussel, 14 maart 2003 PERSMEDEDELING Brussel, 14 maart 2003 I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke release aan van IRISPdf TM 1.5, een professionele oplossing voor de conversie van papieren documenten naar volledig doorzoekbare

Nadere informatie

I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf

I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf PERSCOMMUNIQUE Brussel, 26 februari 2003 I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf Brussel, 26 februari 2003

Nadere informatie

PERSCOMMUNIQUE. Brussel, 29 juli 2002

PERSCOMMUNIQUE. Brussel, 29 juli 2002 PERSCOMMUNIQUE Brussel, 29 juli 2002 I.R.I.S. brengt de IRIS Business Card Reader II (IBCR II) voor Mac OS X uit, de makkelijkste en snelste manier om de gegevens van uw contactpersonen in uw Macintosh

Nadere informatie

I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket

I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket PERSCOMMUNIQUE Brussel, 25 oktober 2002 I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket Readiris 8.0 biedt verbeterde herkenningsresultaten

Nadere informatie

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware PERSBERICHT I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware Louvain-la-Neuve, 20 augustus 2009 I.R.I.S., een beursgenoteerde onderneming (EURONEXT

Nadere informatie

I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR)

I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR) PERSBERICHT Brussel, 19 november 2003 I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR) Reproduceert uw papieren documenten en beeldbestanden

Nadere informatie

I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen

I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen PERSBERICHT Brussel, 27 oktober 2006 I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen en nieuwe specifieke versies voor

Nadere informatie

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan PERSCOMMUNIQUE Brussel, 8 maart 2006 I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan Brussel, 8 maart

Nadere informatie

I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen

I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen PERSCOMMUNIQUE I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen De nieuwe software IRISCapture for Invoices is de eerste flexibele oplossing voor KMO s en grote ondernemingen Erkent alle

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2.

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion.

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE

Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE 1-1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE Dit hoofdstuk behandelt de systeemeisen en de installatie van Cardiris. Afhankelijk van uw versie, is het mogelijk dat Cardiris gebundeld werd met de

Nadere informatie

Documenten scannen met OCR

Documenten scannen met OCR Documenten scannen met OCR Wat betekent OCR eigenlijk? OCR staat voor: "Optical Character Recognition" in het Nederlands optische tekenherkenning. Je kunt er papieren documenten mee scannen, die dan niet

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

INLEZEN FACTUURBESTANDEN

INLEZEN FACTUURBESTANDEN INLEZEN FACTUURBESTANDEN WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat 1 Algemene werking Het boeken van aan- en verkoopfacturen kan op een eenvoudige manier geautomatiseerd worden. Om het ingeven van

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE

Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE 1-1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Hoofdstuk 1 I NSTALLATIE Dit hoofdstuk behandelt de systeemeisen en de installatie van Cardiris. Afhankelijk van uw versie, is het mogelijk dat Cardiris gebundeld werd met de

Nadere informatie

Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel 0,80

Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel 0,80 IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP N.V. (afgekort I.R.I.S. Group) Embargo tot donderdag 20 maart 2008 17uu45 Jaarresultaten 2007 Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Executive 7.

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Executive 7. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Executive 7. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op het besturingssysteem Windows 7. Lees deze handleiding aandachtig

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 INSTALLATIE

Hoofdstuk 1 INSTALLATIE 1-1 Hoofdstuk 1 INSTALLATIE Dit hoofdstuk bespreekt de systeemvereisten en de installatie van de Readiris software. SYSTEEMVEREISTEN Dit zijn de minimale systeemvereisten om Readiris te gebruiken: een

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2.

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion. Lees deze

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen

Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen Wat is DocToKeep? Als gebruiker van de computer krijgt u massa's informatie te verwerken. De informatiestroom aan internetpagina's, e-mails,

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Forse groei en recordwinst

Forse groei en recordwinst PERSBERICHT Louvain-la-Neuve, 24 maart 2006 Embargo to 24 maart 2006 tot 17u40 IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP N.V. (afgekort tot I.R.I.S. Group ) JAARLIJKSE RESULTATEN 2005 Forse groei en recordwinst

Nadere informatie

Bruto marge stijgt Bedrijfswinst stijgt sterk

Bruto marge stijgt Bedrijfswinst stijgt sterk IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP nv (afgekort tot I.R.I.S. Group ) MEDEDELING VAN DE HALFJAARLIJKSE RESULTATEN Bruto marge stijgt Bedrijfswinst stijgt sterk Omzet 19.095 KEUR ( - 8,59%) Bruto

Nadere informatie

CUSTOMER CASE YVAN PAQUE

CUSTOMER CASE YVAN PAQUE CUSTOMER CASE YVAN PAQUE Bij Yvan Paque is alle informatie 24/7 beschikbaar via één gebruiksvriendelijke tool en dat zowel intern als op de werf. Ontdek waarom bij Yvan Paque papier zijn beste tijd gehad

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/ BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

WINDOWS 10 Waarom Windows 10? Grootste veranderingen Wanneer upgraden? Installatie Instellingen Ervaringen

WINDOWS 10 Waarom Windows 10? Grootste veranderingen Wanneer upgraden? Installatie Instellingen Ervaringen Waarom Windows 10? Grootste veranderingen Wanneer upgraden? Installatie Instellingen Ervaringen De Pionier 2015 Waarom Windows 10? (1) Windows 10 is een Service, d.w.z. gedurende de levensduur van de hardware

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

INLEZEN FACTUURBESTANDEN

INLEZEN FACTUURBESTANDEN INLEZEN FACTUURBESTANDEN WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat 1 Algemene werking Het boeken van aan- en verkoopfacturen kan op een eenvoudige manier geautomatiseerd worden. Om het ingeven van

Nadere informatie

1. De IRISCard scanner gebruiken

1. De IRISCard scanner gebruiken Deze Beknopte Gebruiksaanwijzing helpt u bij de installatie en het gebruik van IRISCard Anywhere 5 en IRISCard Corporate 5 scanners. De met deze scanners meegeleverde software is: - Cardiris Pro 5 en Cardiris

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT!

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT! BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te kopen, downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERS- HANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERS- HANDLEIDING I GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERS- HANDLEIDING II 2000 I.R.I.S. Alle rechten voorbehouden OCR, ViewGrey en ScanGrey technologie door I.R.I.S. The Proximity/Merriam Webster Linguibase Copyright 1984 Alle

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Rafra Information Services belgium Rijksweg 22, B-8520 KUURNE Belgium Tel +32(0)56/32.50.27 (3l) Fax +32(0)56/32.50.29

Rafra Information Services belgium Rijksweg 22, B-8520 KUURNE Belgium Tel +32(0)56/32.50.27 (3l) Fax +32(0)56/32.50.29 De RIS Belgium geïntegreerde Statistieken Server Velen hebben een teller of een statistisch programma (Nedstat e.d.) op hun site staan. De Nedstat Pro versie voor bedrijven is een goede uitbreiding voor

Nadere informatie

Fleet Pack Scan2FleetPack

Fleet Pack Scan2FleetPack Fleet Pack Scan2FleetPack Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 WAAROM SCAN2FLEETPACK?... 1 INSTALLATIE... 2 DOWNLOADEN... 2 CONFIGURATIE... 4 GEBRUIK... 5 Het programma openen... 5 Inscannen en uploaden...

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

Dyslexie. Sprint Nieuws

Dyslexie. Sprint Nieuws Sprint Nieuws Dyslexie September 2009 Ook voor Sprint start het nieuwe schooljaar. Via deze nieuwsbrief brengen wij je graag op de hoogte van de nieuwe Sprint Actie, de gratis infosessies en de Sprint

Nadere informatie

Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen.

Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen. Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen. Inclusief de dagelijkse elektronische alert service Inclusief de 100 % garantie dat u geen enkele aanbesteding

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (ios) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (ios) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen TM Air 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software

Nadere informatie

OCR Technieken OCR Optical Character Recognition ICR Intelligent Character Recognition OMR Optical Mark Recognition Barcode Handschrift

OCR Technieken OCR Optical Character Recognition ICR Intelligent Character Recognition OMR Optical Mark Recognition Barcode Handschrift OCR Technieken OCR Optical Character Recognition ICR Intelligent Character Recognition OMR Optical Mark Recognition Barcode Handschrift Ondersteuning image processing Vaste formulier verwerking Semi-gestructureerde

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Windows & Mac OS X)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Windows & Mac OS X) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Windows & Mac OS X) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de

Nadere informatie

Fabrikantnummer: Q5587B/NL. Open categorie informatie: Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden. Http://www.graficall.

Fabrikantnummer: Q5587B/NL. Open categorie informatie: Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden. Http://www.graficall. Verkrijgbaar bij: Grafi-Call Computers Bielsenstraat 1-B 2316KA Leiden Http://www.graficall.nl HP PSC 1610 All in One Printer Fabrikantnummer: Q5587B/NL Open categorie informatie: Product omschrijving

Nadere informatie

Volg onderstaande stappen op voor de installatie van de Trust 4 Port USB Hub:

Volg onderstaande stappen op voor de installatie van de Trust 4 Port  USB Hub: 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust 4 Port Email USB Hub. Met de Trust 4 Port Email USB Hub kunt u op eenvoudige wijze het aantal USB poorten van uw computer uitbreiden.

Nadere informatie

Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende groei van de activiteiten Resultaten in overeenstemming met business plan

Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende groei van de activiteiten Resultaten in overeenstemming met business plan PERSBERICHT EN - FR - NL- DE Brussel, 29 augustus 2008 EMBARGO tot 29/8/2008 om 17u45 IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP NV (afgekort I.R.I.S. Group) Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende

Nadere informatie

Table of contents 2 / 15

Table of contents 2 / 15 Office+ 1 / 15 Table of contents Introductie... 3 Installatie... 4 Installatie... 4 Licentie... 7 Werken met Office+... 8 Instellingen... 8 Office+ i.c.m. module Relatiebeheer... 9 Office+ i.c.m. module

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

De Outlook en SharePoint integratie

De Outlook en SharePoint integratie Direct vanuit Outlook e-mailberichten en/of bijlagen opslaan in SharePoint ( drag and drop ). GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. Alle document management functionaliteiten beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Windows Phone )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Windows Phone ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Windows Phone ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en

Nadere informatie

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden 2004 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 3 Acrobat

Nadere informatie

INTRODUCTIE BELANGRIJKE OPMERKINGEN

INTRODUCTIE BELANGRIJKE OPMERKINGEN Gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE IRISCompressor Pro is een handig compressiehulpmiddel waarmee u afbeeldings- en PDF-bestanden in slechts enkele muisklikken kan converteren in gecomprimeerde PDF-bestanden.

Nadere informatie

OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR)

OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR) OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR) MTSO-INFO 21 DIMITRI MORTELMANS 2001 Faculteit PSW Universiteit Antwerpen Contact: prof. dr. Dimitri Mortelmans (dimitri.mortelmans@ua.ac.be) Tel : +32 (03) 820.28.53

Nadere informatie

OVERZICHT AANBOD EID-KAARTLEZERS

OVERZICHT AANBOD EID-KAARTLEZERS OVERZICHT AANBOD EID-KAARTLEZERS 1 KAARTLEZER ZONDER EXTERN KLAVIER Deze eid-kaartlezers zijn eenvoudige toestellen waarmee u de publieke informatie uit de identiteitskaart kunt ophalen en deze informatie

Nadere informatie

we keep your systems running

we keep your systems running we keep your systems running Apple dokters Apple dokters Apple dokters Sinds 1994 Centrale Apple Reparatie Dienst Landelijk dekkend Authorised Service Provider Apple Certified Professionals 97 Internet

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 2 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 2 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 8 Automatische update...

Nadere informatie

Workflow Inkoopfacturen

Workflow Inkoopfacturen Workflow Inkoopfacturen Met de Add-on Workflow Inkoopfacturen is het mogelijk om vanuit Microsoft Dynamics AX de inkomende inkoopfacturen te scannen. Vervolgens kunnen de gescande inkoopfacturen (elektronische

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding

Externe apparatuur. Gebruikershandleiding Externe apparatuur Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Pro 3 Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik neemt.

Nadere informatie

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM MET ZELF LERENDE DOCUMENTHERKENNING Een continue stroom aan binnenkomende post en interne documenten. Wie herkent het niet? Het vergt tijd en energie om al deze documenten

Nadere informatie

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus. 2015 Training voor 50-plussers PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Windows 10 TRAINING VOOR 50- PLUSSERS Inhoud opgave. Pagina 01-0 7

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan Book 3 scanner.

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan Book 3 scanner. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan Book 3 scanner. Deze scanner wordt geleverd met de softwaretoepassingen Readiris Pro 12 en IRIScan Direct (enkel Windows). De bijbehorende

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Colin van Oosterhout Business Development Manager Adobe Systems Benelux 1 Acrobat 8.0 Familie Functie vergelijk Maak PDF documenten met 3D inhoud vanuit CAD

Nadere informatie

Handleiding voor installatie en gebruik van

Handleiding voor installatie en gebruik van Handleiding voor installatie en gebruik van Opticon OPN-2001 Data Collector Inhoud pakket: - OPN-2001 - USB Communicatie kabel - Neckstrap Voordat u kunt communiceren met de OPN-2001 dient u de volgende

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie