Nieuwsbrief twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6"

Transcriptie

1 Agenda Nieuwsbrief twintigste jaargang, 11 december 2015, nummer 6 Zat. 12 dec. Kerstmarkt Boekelo Ma. 14 dec. Adventsviering Woe. 16 dec. Groepen 1/4 kerstbakjes maken op school Do. 17 dec. Kerstviering en diner, groepen 1/8 Vrij. 18 dec. Ma. 21 dec. t/m zon. 3 jan. Groepen 5/8 kersbakjes maken bij fam. Moes Kerstvakantie Ma. 4 jan. Start zilveren week Woe. 6 jan. Start bouw carnavalswagen Nieuwjaarskoffie Oudervereniging Do. 7 jan. Vergadering oudervereniging Vrij. 8 jan. Einde zilveren week Sinterklaas 2015 Nieuwsbrief Inmiddels is Sinterklaas weer naar Spanje. Vol spanning stonden de kinderen vrijdagochtend, 4 december j.l., aan de kant van de straat om de Sint te verwelkomen. Het draaiorgel speelde geduldig en sfeervol de ons zo bekende en vertrouwde Sinterklaasliedjes. De Pieten kwamen aan op een scooter. Daarmee rijden ze in Spanje altijd door de bergen Maar Sinterklaas.tot onze grote schrik, kwam hij lopend achter een rollator. De Sint had het vreselijk in de rug en mocht van de fysiotherapeut niet op zijn paard. Wat wel heel goed was om te zien, dat hij gedurende de aanwezigheid op onze school, steeds minder klachten kreeg. Uiteindelijk kon hij zonder rollator weer vertrekken. Geweldig! De kinderen hebben enorm genoten en Sinterklaas ging zonder pijn weer huiswaarts! We kunnen terug kijken op een geslaagd Sinterklaasfeest waarvan iedereen genoten heeft! Hartelijk dank aan allen die op welke wijze dan ook geholpen hebben om dit feest tot een succes te maken. Dag Sinterklaas!!! Tot volgend jaar.

2 Evaluatie continurooster We zijn, zoals u allen weet, dit jaar gestart met het continurooster, in de vorm van het vijf-gelijke-dagen-model. Januari 2016 lijkt ons een goed evaluatiemoment. U krijgt dan de gelegenheid om uw bevindingen en ervaringen omtrent dit onderwerp kenbaar te maken. Dit geeft ons inzicht waar een ieder tegenaan loopt en waar we, indien noodzakelijk en mogelijk, moeten bijstellen. We komen hier t.z.t. op terug. Extra luizencontrole Woensdag 9 december j.l. hebben een grote groep moeders een extra luizencontrole gehouden. Fijn dat iedereen zo bereidwillig is om te helpen met dit probleem! Helaas zijn er toch nog luizen geconstateerd. De ouders van de betreffende kinderen zijn inmiddels persoonlijk ingelicht. Groep 1/2 en groep 7/8 zijn op dit moment in de luizen gevarenzone. Ondanks dat er bij uw kind misschien op dit moment geen luizen zijn geconstateerd, zou het toch heel goed en wenselijk zijn dat iedereen zijn/haar kind(eren) zeer regelmatig met een luizenkam kamt en controleert, totdat we er zeker van kunnen zijn dat we dit probleem uitgebannen hebben. Als u consequent en regelmatig controleert, kunt u ook adequaat actie ondernemen, mocht dat nodig zijn. De volgende luizencontrole is op 6 januari a.s. Laten we er met elkaar aan werken, dat onze kinderen snel van deze akelige beestjes af zijn! Een zeer zinvol voornemen voor 2016 met een gezamenlijk doel! Kerstbakjes maken voor de groepen 1 t/m 4 Deze groepen gaan woensdag 16 december a.s. op school, met de leerkracht kerstbakjes maken. Hiervoor hebben zij materialen nodig. U heeft hier inmiddels al de nodige informatie over ontvangen vanuit de groepen. We zijn benieuwd naar de mooie kunstwerkjes die de kinderen zullen gaan maken! Kerstbakjes maken voor de groepen 5 t/m 8 Zoals we reeds eerder vermeldden, gaan de groepen 5 t/m 8 kerstbakjes maken bij de fam. Moes. Dit is, anders dan in de vorige Nieuwsbrief werd vermeld, op vrijdag 18 december a.s. Wij wensen de kinderen, Marga Moes en leerkrachten een plezierige activiteit, die voor het laatst bij de fam. Moes gehouden zal worden. Marga, nogmaals hartelijk dank voor jarenlange betrokkenheid en je bevlogen inzet!

3 Start zilveren week Op maandag 4 januari 2016 gaan de schooldeuren, na twee weken kerstvakantie, weer open. We starten dan met een zilveren week waarin we, net als in de gouden weken, met elkaar weer bewust de nadruk leggen op groepsdynamiek, sociaal-emotionele ontwikkeling en herhaling van onze schoolafspraken en regels. Dit schept weer duidelijkheid en versterkt ons wij-gevoel in de groepen en de school! Start bouw carnavalswagen Inmiddels is de groep carnavalisten weer bij elkaar geweest. Er is met elkaar gebrainstormd m.b.t. een thema voor de carnavalswagen en groep die in februari mee zal doen in de optocht van Boekelo namens de Marcellinusschool. Deze brainstormsessie was zinvol en tevens erg gezellig. Op het whiteboard in de koffiekamer waren duidelijke sporen van de overlegsfeer achtergelaten! ;-) Het thema is gekozen en de bouw van de wagen zal spoedig van start gaan. Wij wensen deze groep veel succes en gezelligheid bij de voorbereiding van de optocht 2016! Nieuwjaarskoffie Oudervereniging Woensdag 6 januari a.s. wordt in de hal van de school een nieuwjaarskoffie-uurtje georganiseerd door de Oudervereniging. Daarvoor nodigen wij alle ouders uit van uur om elkaar in informele sfeer een gelukkig nieuwjaar te komen wensen onder het genot van een warme kop koffie of thee met iets lekkers. We hopen op een goede opkomst. Hopelijk tot dan! Vergadering Oudervereniging Donderdag 7 januari a.s. is er weer een vergadering van de Oudervereniging in de koffiekamer op school vanaf uur. Dit even ter informatie. Kerstmarkt Boekelo Zaterdag 12 december a.s. is de jaarlijkse kerstmarkt in Boekelo, waar de Marcellinus voor de derde keer aan mee doet. Er zijn weer prachtige dingen gemaakt voor de verkoop op de kerstmarkt. Ook de leerlingen zijn allemaal erg druk geweest voor het leveren van een mooie bijdrage. Inmiddels heeft u de nodige informatie rondom de kerstmarkt reeds ontvangen. We hopen op een grote opkomst in een warme kerstsfeer. Graag ontmoeten we ouders en kinderen op de kerstmarkt vanaf uur. Tot dan, ho.ho.ho.merry Christmas

4 Kerstviering en diner Donderdag 17 december a.s. is de kerstviering in de kerk met in aansluiting daarop het diner in de groepen op school. We nodigen u als ouders uit om in de hal samen een glas Glühwein te komen drinken in de centrale hal die gehuld is in een warme kerstsfeer. We wensen iedereen een sfeervolle avond vol bezinning, warmte en saamhorigheid. De informatie voor deze avond heeft u inmiddels per separate Digi-duif ontvangen. Kerstversiering in de school Dankzij onze halcommissie ziet de school er weer geweldig uit! Prachtige kerstbomen, gezellige haardjes met een heerlijke luie stoel en knusse, gedempte verlichting, zorgen voor een sfeervolle ambiance. Deze actieve groep moeders hebben er weer iets heel moois van weten te maken! Dames, wij bedanken jullie voor jullie inzet en inspiratie om er telkens weer iets moois van te maken waar we allemaal erg van kunnen genieten!

5 NIEUWS UIT DE GROEPEN DEZE KEER...GROEP 7/8 Media Masters 2015 Dag 1: We hebben met de klas meegedaan aan media masters. We hebben daar een week lang dingen over mediawijsheid geleerd. We begonnen met dingen te lezen over het spel en over de familie Di Mediacia dat waren de oprichters van het internet. Er was een rondleiding en Julia Notenboom zag iemand lopen en toen ging ze hem achterna Jamal en Sam gingen haar achter na. Toen ze in een kamer kwamen drukte Sam op enter. Toen kwam de schaduw die vertelde hun dat ze dedag 3: We hebben de derde dag weer aan media masters gewerkt met juf Marleen. Dag 2: De tweede dag hebben we gehoord dat ze vast zaten in de kamer van de media. We moesten vragen beantwoorde over de media om hun te kunnen helpen. En we moesten ook filmpjes kijken om informatie te verzamelen. We hadden elke keer 4 van de 5 vragen goed met goed met juf Marleen en telkens met juf Claudia 5 vragen goed. Dag 3: We hebben de derde dag weer aan media masters gewerkt met juf Marleen. Toen hebben we weer allemaal vragen beantwoord over Julia, Sam en Jamal. We moesten nog meer vragen beantwoorden om jokers te verdienen voor de finale. We hebben deze dag 2 jokers gekregen.

6 NIEUWS UIT DE GROEPEN, vervolg DEZE KEER...GROEP 7/8 Dag 4: dit was de laatste dag voor de finale. Morgen is het zover we moeten ze voor vrijdag 27 november 12:00 zien te bevrijden. We hadden alle jokers die we met de klas konden winnen verdiend. Alleen de jokers die we thuis konden winnen hadden we er maar twee. We hebben deze dag ook 5 goede vragen beantwoord Kerstvakantie 2015 Maandag 21 december is de eerste dag van de kerstvakantie. Deze duurt tot en met zondag 3 januari Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en veel gezelligheid in een sfeer van bezinning. Bovendien een prettige jaarwisseling en tot volgend jaar! Warme kerstgroet, Directie en Team Marcellinus De volgende Nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 8 januari a.s.

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 20 november 2015, nummer 5 Agenda Marcellinus. Fijn voor elkaar! Vrij 20 nov. Start van de Week van de Media Wijsheid, thema: Media en Respect Ma. 23 nov. Afname

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Agenda Ma. 14 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken groep 5/6 Di. 15 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken gr. 1/4 en 7/8 Vrij. 18

Nadere informatie

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen.

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen. Haspernieuwsbrief 4 In dit nummer: Week 51 Algemeen 21 december Algemeen Kind op maandag Nieuwe leerlingen Nog een nieuw gezicht Kerstviering Vrijwilligers Gelukkig Nieuwjaar CITO toetsen groep 2 Pompeblêdspion!

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014 Nieuws van school: Ouderinformatie-avond over schoolconcept. Op 19 januari staat een ouderavond gepland. Op deze avond willen we u graag informeren over de stand van zaken rondom het schoolconcept: Hoe

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december.

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. VOORAF Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. Voor ons voldoende reden om de komende tijd veel aandacht te schenken aan voorspelbaarheid en overzicht. In veel hoofden is het spitsuur! Dat

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent Vrijdag 11 december 2015, 1 ste jaargang Nummer 16, week 50 Jarigen t/m 18 december 12 dec Yasmine 13 dec Luciano 17 dec Damian Agenda 15 dec Leestalent 17 dec Kerstviering: Kinderen bestek mee geven 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Verjaardagen Datum Groep Naam Leeftijd Nieuwe leerlingen Belangrijke data Groepen 1 t/m 4 vrij Eerste Schooldag in 2018

Verjaardagen Datum Groep Naam Leeftijd Nieuwe leerlingen Belangrijke data Groepen 1 t/m 4 vrij Eerste Schooldag in 2018 Verjaardagen Datum Groep Naam Leeftijd 2 december 2017 3 Roos van Ginneken 6 3 december 2017 4 Teun van Aert 7 4 december 2017 6 Marijn Peeters 10 5 december 2017 2 Ruben Bruijninckx 6 6 december 2017

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven!

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven! Jaargang 13 / nr 8 16 december De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 13 januari 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 11 januari 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten Jaargang 03 nummer 12 december 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma 23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop Januari 2019 ma di wo do vr za zo 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari 7 januari Deze week luizencontrole 8 januari 9 januari 10 januari 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 2 11 januari

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel:

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel: Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4 Schoolregel van de maand Voor december staat de schoolregel: Iedereen hoort erbij centraal. Iedereen is de moeite waard. We proberen niemand buiten te sluiten op welke grond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 december 2018

NIEUWSBRIEF 14 december 2018 NIEUWSBRIEF 14 december 2018 Agenda 18-12 Kerstfeest groep 3 en 4 18:00 uur 19-12 Kerstfeest groep 1 en 2 18:30 uur 20-12 Kerstfeest groep 5 t/m 8 18:00 uur 20-12 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 24-12/4-01

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN 2 december Senna Verkooyen ( gr 8) Atakan Ondel (gr 4) 7 december Emir Keskinkilinc

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie