Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Express - Editie. Juni BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:"

Transcriptie

1 Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Juni 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth boodschappenplusbus@brentano.nl =/= Website: (vermeld onder diensten) INFO Telefoon: Maandag t/m vrijdag 9:00 13:00 uur =/= Adres: t Huis aan de Poel Afd. Boodschappen- PlusBus Populierenlaan 21, 1185 SE Amstelveen Bij Max-tv-opname met zijn allen op de foto De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus De BoodschappenPlusBus is een voorziening voor ouderen. Het is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt in Amstelveen uitgevoerd door Stichting Brentano Amstelveen. j De BoodschappenPlusBus biedt ouderen begeleiding en vervoer naar verschillende winkelgebieden en activiteiten. Daarnaast worden er wekelijks meerdere hele en halve dagtochten georganiseerd. Met deze hulp kunnen ouderen blijven deelnemen aan het dagelijks leven en blijft men in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Hiermee wil Stichting Brentano Amstelveen ouderen ondersteunen bij het langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook wil zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid onder Amstelveense ouderen. Deelnemers van de BoodschappenPlusBus worden thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er gaan altijd 2 begeleiders mee om u bijvoorbeeld te helpen met in- en uitstappen, het dragen van de boodschappen etc. Na afloop brengen wij u weer thuis. In de bus is plaats voor rollators. Circa 50 enthousiaste vrijwilligers maken deze dienst mogelijk. Gemeente Amstelveen is naast een aantal fondsen, sponsors en donateurs, de belangrijkste financier van de BoodschappenPlusBus. Staat u nog niet ingeschreven en bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? U kunt ons bellen voor een folder en een programma. Inschrijving is kosteloos.

2 U kunt zich op woensdag 22 mei opgeven voor de tochten in juni! Belt u op deze dag dan is de kans groot dat u ingedeeld wordt op één van de door u uitgekozen tochten. Belt u ná deze dag dan is de kans redelijk groot dat de door u uitgekozen tocht volgeboekt is. Wij kunnen u dan op de reservelijst plaatsen. Op woensdag 22 mei kunt u ons van 9.00 uur tot uur bellen. Speciaal op onze beldag zijn we een uur langer telefonisch bereikbaar. Gezien de vele telefoontjes raken de 2 lijnen snel overbelast. Komt u er niet direct door, bel dan later op de ochtend of na uur. Dan heeft u kans dat u direct iemand aan de lijn krijgt. Wij delen de tochten pas na uur in. Wij noteren in eerste instantie alleen uw wensen. We vragen u twee keuzes uit het programma door te geven. Geeft u maar één keus op, dan is de kans dus ook een stuk kleiner dat we u in kunnen delen. Geeft u ook aan voor welke activiteit u eventueel belangstelling heeft, deze staan los van de tochten. We doen onze uiterste best om iedereen voor één tocht in te delen, maar het komt voor dat, gezien de grote belangstelling, een aantal mensen pech heeft. In dit geval plaatsen we u op een reservelijst en verzoeken we u om het gedurende de maand te blijven proberen. U kunt uw belangstelling ook mailen: boodschappenplusbus@brentano.nl. Donderdag 23 mei laten wij u weten met welke tocht u mee kunt. Heeft u donderdag niets gehoord of was u niet thuis, belt u óns dan even, want het terugbellen kost ons veel tijd. Belt u ons ook gerust gedurende de maand of er nog mogelijkheden zijn. Vaak komen er in de loop van de maand weer plaatsen vrij bij de tochten en activiteiten. Mededelingen Wol over? Eén van onze klanten breit babykleertjes en poppen voor een goed doel in India. Nu is zij door haar wol heen. Heeft u nog wol liggen (geen donkere kleuren) en heeft u dat niet nodig? U kunt dit inleveren bij de vrijwilligers in de bus en wij zorgen dat het bij deze mevrouw terecht komt. Contactpersoon, eten en drinken onderweg Wilt u er altijd voor zorgen dat u een naam en telefoonnummer van een contactpersoon bij u heeft als u met ons op pad gaat! Dit in het geval er onderweg iets zou gebeuren en het nodig is om iemand voor u te bellen. Ook vragen wij u om altijd iets te drinken en te eten bij u te hebben voor het geval we bijvoorbeeld in een lange file terecht komen. Donateur worden? Bij de BoodschappenPlusBus zijn nieuwe donateurs van harte welkom. U kunt donateur worden door het invullen van een machtigingskaart. Wij kunnen u zo n kaart toesturen. Uiteraard is het mogelijk om eenmalig te doneren. Dit kan op het bankrekeningnummer van Stichting Brentano: onder vermelding van : donatie BoodschappenPlusBus Wij hebben een ANBI-status, hierdoor zijn deze donaties aftrekbaar.

3 U kunt zich gedurende de hele maand opgeven voor het boodschappen doen. U kunt ook voor meerdere keren tegelijk boeken. U mag zo vaak mee als u wilt, zolang er plaats is. Vanaf dinsdag 21 mei kunt u zich voor de boodschappenritten van juni opgeven. Verzoek: Wij vragen u rekening te houden met de hoeveelheid boodschappen die u per keer doet. Wij hanteren een maximum van 2 boodschappentassen per persoon. Het is niet alleen dat het anders moeilijk in de bus past, maar de belasting voor de vrijwilligers wordt anders erg zwaar. Heeft u altijd veel boodschappen, verdeel het dan over meerdere ritten. Maandagmiddag 3 juni, 10 juni, 17 juni en 24 juni gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Dinsdagochtend 4 juni, 11 juni, 18 juni en 25 juni gaan we naar Bankrashof. De bus haalt u op tussen 8.45 uur en 9.30 uur. Thuiskomst circa uur. Als er voldoende tijd is gebruiken we een kopje koffie of thee in Klaasje Zevenster. Dinsdagmiddag 18 juni gaan we naar het Gelderlandplein. De bus haalt u op tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Woensdagochtend 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni gaan we naar Groenhof. De bus haalt u op tussen 9.15 uur en uur. Thuiskomst circa uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Vrijdag 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni gaan we s ochtends en s middags naar de markt en het stadshart. De bus haalt u s ochtends op tussen 9.15 uur en uur en s middags tussen uur en uur. Thuiskomst circa uur respectievelijk uur. Er is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten voor bovenstaande diensten zijn 3,00. Met een Amstelveenpas 1,50 (exclusief consumpties). Om u niet te lang te laten wachten krijgt u van de medewerker een telefoontje op het moment dat de bus op weg is naar u. Probeert u gereed te staan als de bus arriveert, zodat het ophalen in een vlot tempo kan gebeuren. En.wilt u a.u.b. met gepast geld betalen? U kunt zich opgeven tot 1 dag van te voren, zolang er plaats is. Wilt u zich afmelden, doet u dit dan ruim van te voren, zodat we de plaats voor een ander kunnen gebruiken.

4 Weer een aantal activiteiten deze maand. Dit zijn kleine uitstapjes voor een zacht prijsje. Onderstaande activiteiten kunnen LOS van de dagtochten geboekt worden zolang er plaats is. We verdelen de wensen zo eerlijk mogelijk. Gezien de belangstelling kunt u 1 activiteit per maand opgeven. Uiteraard kunt u wel op een reservelijst geplaatst worden. Zaterdag 1 juni Indonesische Pasar en rommelmarkt in Huis a/d Poel Vandaag is er in Huis a/d Poel een Pasar met risolles, bika ambon, indische kroketten, meeneemmaaltijden zoals nasi- en bami rames, gado-gado, saté s en spekkoek. Ook zijn er kadoartikelen uit indië te koop, bijvoorbeeld sieraden. Daarnaast is er een rommelmarkt. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 3,00 (exclusief consumpties) U kunt ook op eigen gelegenheid komen (de markt is van uur uur en gratis te bezoeken) Maandagmiddag 3 juni Winkelcentrum Hoofddorp We gaan vandaag naar het winkelcentrum in Hoofddorp. Het is een groot winkelcentrum, dus als u veel winkels wilt bezoeken, dient u goed ter been te zijn. Kosten: 9,00 (exclusief consumpties) Zondagmiddag 9 juni Amateurkunstmarkt Oude Dorp Ook dit jaar is er de amateurkunstmarkt rondom de kerk in het oude dorp. Meer dan 60 kramen met een grote diversiteit aan kunstvormen sieren dit mooie dorpse plekje van Amstelveen, Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn (beetje afhankelijk van het weer) Kosten: 5,00 (exclusief consumpties. U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid gaan. Na afloop of tussendoor drinken we wat bij de voor ons bekende Kantonees in de Dorpsstraat. Dinsdagmiddag 11 juni Tuincentrum Global Garden De geraniums kunnen de balkons weer op, dus bezoeken we ook deze maand dit gezellige tuincentrum dat ligt langs de ringvaart te Zwaanshoek. In het tuincafé is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. Kosten: 11,00 (exclusief consumpties) Maandagavond 17 juni Dineren bij de Chinees Dit Kantonees/Chinese restaurant in de Dorpsstraat is bijzonder populair, dus zetten we dit ook deze maand op het programma. Zij ontvangen ons zeer gastvrij en zij serveren een combinatie van de kaart, waar u allemaal van kunt proeven. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,- (inclusief diner en ijsje, exclusief consumpties en koffie) Woensdagmiddag 19 juni Wandelen in het Amsterdamse bos We gaan voor een heerlijke dag, voor een lekkere wandeling in het bos. We lopen in een rustig tempo ongeveer drie kwartier. Het is geen bezwaar als u met een rollator loopt. Na afloop drinken we nog iets. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 5,00 (exclusief consumpties)

5 Denk met ons mee! Waar wilt u heen. Laat het ons weten. Let op de tijden, die wisselen per dagtocht. Omdat er meerdere mensen door heel Amstelveen moeten worden opgehaald nemen we daar een uur de tijd voor. De chauffeur en begeleider bepalen vooraf de meest logische volgorde van ophalen. Omdat de adressen per rit anders zijn, zal de bus ook op wisselende tijden bij u voorrijden. Daarom neemt de begeleider vanuit de bus telefonisch contact met u op zodra u als eerstvolgende wordt opgehaald. Wij vragen u klaar te staan als we aan komen rijden. De volgorde van ophalen wordt in omgekeerde toegepast bij het thuisbrengen. De eerste is dus het laatste thuis. Dit doen we om een stoelendans te voorkomen en vragen uw begrip hiervoor. Ook deze maand wordt u bij een paar tochten getrakteerd door Zorgsamen uit Uithoorn. En dan nu de tochten.. Wat betreft de middaguitjes: Houdt u er rekening mee dat we bij de middagritjes (vanaf uur ophalen) meestal omstreeks uur op de plaats van bestemming zijn. Het is misschien verstandig dat u voor vertrek iets gegeten heeft omdat u, afhankelijk van het uitstapje, pas laat kunt lunchen. Dinsdag 4 juni Museum bij Slot Zeist In de culturele vleugel bij (dus niet in) Slot Zeist is op dit moment de Expositie van Erik van Ommen: Waddenatelier. Het afgelopen jaar verbleef deze kunstenaar in zijn waddenatelier, een voormalige kazerne op het eiland_vlieland. Daar werkte hij op het wad, het strand, in de polders en de duinen aan deze expositie. In zijn werk zijn kunst en natuur nauw met elkaar verbonden. Er zijn olieverfschilderijen, aquarellen, Japanse penseeltekeningen en etsen te zien. In een reeks korte films die vertoond worden tijdens de tentoonstelling is te zien hoe Van Ommen met verschillende technieken werkt. In het Slot is een brasserie waar we lunchen. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 24,00 (inclusief tentoonstelling, exclusief lunch en consumpties) Woensdagmiddag 5 juni Long Island aan de Toolenburgerplas Aan de rand van Hoofddorp heeft één van onze vrijwilligers deze bijzondere plek ontdekt. Een prachtig restaurant met lekkere gerechten op de menukaart, een groot terras met makkelijke stoelen, zowel in de zon als in de schaduw, uitkijkend over het water. Het is binnen en buiten goed toeven. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 10,00 (exclusief consumpties) Donderdag 6 juni Aalsmeerrondvaart in een overdekte praam Dichtbij huis maken we een verrassende vaartocht. We varen een uur door de Ringvaart, de ondiepe slootjes en meertjes. De schipper vertelt het verhaal over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en Schiphol. Aalsmeer Oost heeft een uniek natuurgebied waar u tussen eilandjes doorvaart waar seringen gekweekt worden. De boot is een originele overdekte houten praam. Het is een smalle boot, waardoor het wat lastig manoeuvreren is in de boot, maar wel echt heel bijzonder. Om uur schepen we in en aansluitend hebben we een lunch geboekt in het gezellige Grand Café Centennial. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 28,00 (inclusief rondvaart en lunch)

6 Dinsdag 11 juni Uitwaaien met Strandrups de Vrijbuiter" Met het strandrupsvoertuig maken wij een tocht op het strand van Noordwijk bij Langevelderslag. We gebruiken een lunch rond uur bij strandrestaurant Nederzandt en daarna stappen we om uur in de rups. De strandtocht duurt ongeveer 1 uur. Een goede raad: neem warme kleding mee. Bij slecht weer gaat de tocht niet door. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 25,00 (inclusief strandrit, exclusief lunch en consumpties) Woensdagmiddag 12 juni Eemnesser Theetuin We rijden naar de Eemnesser theetuin, gelegen in een klein stukje bos aan de rand van de Eempolder. Er zijn verschillende verscholen hoekjes en decoratieve zitjes. Het is de moeite waard om een rondje door de tuin te lopen. De huisgemaakte taart is een aanrader. In de plantenkas is een sfeervolle winkel met cadeau-artikelen. Wie weet kunnen we buiten genieten van de zon en anders is het binnen ook gezellig. Kosten: 15,00 (exclusief consumpties) Donderdag 13 juni Varen in de Biesbosch Het Nationaal Park de Biesbosch is een prachtig natuurgebied door zijn unieke landschap met brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers. We varen vanaf het plaatsje Drimmelen, ruim een uur rijden vanuit Amstelveen. U vaart op een comfortabele (verwarmde) boot met een panoramadek, dat de mogelijkheid biedt tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken. Gedurende een twee uur durende tocht wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen bij de bar en uw zelf meegebrachte lunchpakket nuttigen. De schipper vertelt het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 36,00 (inclusief boottocht, exclusief consumpties) Dinsdag 18 juni Visje eten in Scheveningen en een bezoek aan Panorama Mesdag Eerst gaan we naar de haven van Scheveningen waar we een tafel hebben gereserveerd in Brasserie de Dagvisser. Daarna brengen we een bezoek aan Panorama Mesdag, het grootste schilderij van Nederland, 360 graden in het rond. Het is een vergezicht op de zee, de duinen en het oude vissersdorp Scheveningen in 1881, geschilderd door Mesdag. Door de manier waarop het schilderij is weergegeven lijkt het alsof je vanaf een duintop neerkijkt op het landschap. Het Panorma is bereikbaar via een trap (voor rollators is een liftje aanwezig). Zorgsamen trakteert op een kopje koffie of thee. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 31,00 (inclusief toegang en een kopje koffie/thee, exclusief lunch en overige consumpties) Met Museumkaart zijn de kosten 22,50 Woensdagmiddag 19 juni Singermuseum in Laren Te zien is de tentoonstelling Hollands impressionisme, een ode aan de losse schildertoets in de Nederlandse schilderkunst. De tentoonstelling omvat schilderijen, aquarellen en pasteltekeningen van de vele kunstenaars die zich lieten inspireren door het licht, de natuur, de mens en de moderne stad. Kosten: 27,50 (inclusief toegang, exclusief consumpties) Met museumkaart zijn de kosten: 15,50

7 Donderdagmiddag 20 juni Op avontuur met de bosmobiel Ook dit jaar gaan we weer uit rijden met de bosmobiel. Dit zijn elektrische, overdekte voertuigen (een soort golfwagentjes) waar totaal 6 personen in kunnen. Deze bosmobiel is er gekomen om ouderen die niet goed ter been zijn de gelegenheid te bieden om een rijdende boswandeling te maken. Wij hebben er twee gehuurd voor totaal 8 deelnemers. We nemen een kan koffie voor onderweg mee. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 12,00 (inclusief rit bosmobiel en koffie, exclusief overige consumpties) Donderdag 20 juni Buitenplaats Beeckestein In Velzen ligt buitenplaats Beeckestein, een statig wit landhuis met daarachter mooie tuinen in engelse en franse stijl. Het is het oudste landschapspark van Nederland. Op dit moment is er een tentoonstelling, waarbij een aantal familieportretten uit het bezit van de Erven Boreel te zien zijn. Voor de expositie worden de oude portretten gekoppeld aan het werk van eigentijdse kunstenaars die zich op een bijzondere manier toeleggen op portretkunst. Er is ook een vaste tentoonstelling: de Logica van het landschap. We lunchen vooraf in de Brasserie in het Koetshuis. Na de lunch kunt u de tuinen en de tentoonstellingen bezoeken. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Kosten: 17,00 (inclusief toegang, exclusief lunch en overige consumpties) Zondag 23 juni Oostvaardersplassen verkennen in een ecokar Deze tocht is onder voorbehoud. We kunnen pas reserveren als we weten of er voldoende belangstelling is. We vragen u daarom in ieder geval een tweede keus op te geven. Bent u een natuurliefhebber dan is dit een unieke kans. We gaan vandaag naar het gebied van de Oostvaardersplassen. We bezoeken eerst Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders waar we wat drinken. Wij vragen u een lunchpakket mee te nemen omdat we niet weten of er voldoende tijd is om te lunchen. Om uur stappen we voor een rit van twee uur in de ecokar. Dit is een soort grote golfwagen. U zult konikpaarden, edelherten, runderen tegenkomen en de gids vertelt onderweg over het ontstaan en de planten en dieren in dit gebied. Onderweg wordt koffie/thee geschonken. Het zal best een noeste tocht zijn, het wagentje gaat niet snel, maar zal wel hobbelen. Er zit een dak op, maar afhankelijk van het weer kan het fris zijn. Trek dus winddichte kleding aan. Neem een verrekijker mee als u die heeft. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 36,00 (inclusief rit in de ecokar exclusief overige consumpties) Dinsdagmiddag 25 juni Vecht en Landgoederen bij s Graveland Eerst rijden we naar restaurant Uit en Meer, prachtig gelegen aan de Vecht. Daarna rijden we door naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in s Graveland, een mooie plek om te zien wat er zich zoal afspeelt in dit gebied met de vele landgoederen. Ook kunt u eventueel een korte wandeling maken. Kosten: 12,00 (exclusief consumpties)

8 Woensdagmiddag 26 juni Broek in Waterland Een middaguitje richting de mooie dorpjes ten noorden van Amsterdam. We bezoeken het pannenkoekenhuis De Witte Swaen in Broek in Waterland, een gezellige herberg uit Kosten: 11,00 (exclusief consumpties) Donderdag 27 juni Vlindertuin Vlindorado Een heel bijzonder en compleet arrangement in de kop van Noord-Holland. We rijden naar het dorpje Waarland, 60 km vanaf Amstelveen. Daar worden we ontvangen in een nostalgische stolpboerderij waar een uitgebreide lunch wordt geserveerd. Vervolgens brengen we een bezoek aan Vlindorado, één van de grootste vlindertuinen van Europa. U waant zich in een tropisch paradijs met vele soorten kleurige vlinders, prachtige bloemen en planten. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vele exotische vlinders en planten die u tegenkomt. U ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft bent u getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in de "poppenkast". Na afloop wordt een kopje koffie/ thee met een gebakje geserveerd waarbij u uitzicht heeft op de vlindertuin. U wordt opgehaald tussen uur en uur. Wij schatten in dat u rond uur weer thuis zult zijn. Kosten: 46,00 (inclusief uitgebreide lunch, toegang Vlindorado en koffie/thee met gebakje) De PlusMobiel-Mini Wordt in gezet voor individuele medische- en boodschappenritten. De chauffeur is tevens de begeleider. De PlusMobiel-Maxi Wordt ingezet: Als extra vervoermiddel voor tochten en winkelritjes ten behoeve van de BoodschappenPlus. Voor individuele medische en boodschappenritten. De chauffeur is tevens de begeleider. Nieuw: u kunt de auto met een chauffeur reserveren. Bijvoorbeeld als u een keer samen op pad wilt voor een uitstapje. Wij maken hiervoor een offerte. Meer informatie Wilt u meer weten of wilt u de PlusMobiel reserveren? Neem dan contact op met afdeling BoodschappenPlusBus, op werkdagen van uur te bereiken op telefoonnummer Mailen kan ook: boodschappenplusbus@brentano.nl

9 De activiteiten van de BoodschappenPlusBus worden mogelijk gemaakt door de financiële steun van: Gemeente Amstelveen Stichting Theo Janssen MOC Stichting Vrienden van Stichting Brentano Amstelveen Het Nationaal Ouderenfonds niet opgenomen met verzending Door Reclame op de bus: Winkelcentrum Groenhof Schiedon, orthopedische schoentechniek Brentano, zorgbemiddeling Amstelveen (voor alle vragen over zorg, huishoudelijke hulp en verzorgingshuizen, ) Zorgsamen, zie advertentie Nogmaals een foto van de tocht met de Willem Barentsz. Deze tweede keer was het regenachtig weer, maar hopelijk hebben de deelnemers er toch van genoten. Op deze foto ziet u twee van onze vrijwilligers: Nettie van der Plas en Mies Stroobach. Door reclame op de achterkant van de express-editie Door giften en donateurs en. De activiteiten van de BoodschappenPlusBus zijn alleen mogelijk door de enthousiaste inzet van ruim 50 vrijwilligers, zowel als chauffeur, als begeleider of ter ondersteuning op kantoor. Zij ervaren elke keer hoe waardevol dit initiatief is. Dus, zonder vrijwilligers geen BoodschappenPlusBus. Wilt ú ook donateur worden? U kunt donateur worden van de BoodschappenPlusBus door het invullen van een machtigingskaart. Wij kunnen u zo n kaart toesturen. Uiteraard blijft het mogelijk om eenmalig te doneren. Dit kan op het bankrekeningnummer van Stichting Brentano: onder vermelding van : donatie BoodschappenPlusBus

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. juli U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Augustus BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Augustus 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus juli 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus juli 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. februari 2014. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie februari 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe.

Wilt u vaste donateur van de BoodschappenPlusBus worden, bel ons dan even, dan sturen wij u een donateurskaart toe. Amstelveen, 2 december 2014 Aan alle klanten van de BoodschappenPlusBus, Heel graag vraag ik uw aandacht voor het volgende: Zoals u waarschijnlijk weet is er veel belangstelling voor de BoodschappenPlusBus.

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus september 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus september 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. maart 2014. U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus augustus U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus augustus 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. januari BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie januari 2014 BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website:

Nadere informatie

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon:

Express Editie. BoodschappenPlusBus. april U krijgt aan de telefoon: Express Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon:

Express - Editie. Oktober BoodschappenPlusBus. U krijgt aan de telefoon: Express - Editie BoodschappenPlusBus U krijgt aan de telefoon: Oktober 2013 Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Betty Versnel Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus april U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus april 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus november 2014. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus november 2014 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus mei 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus mei 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus juni U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus juni 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016

Express-editie BoodschappenPlusBus april 2016 Express-editie april 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. Januari U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie Januari 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus maart 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus maart 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl Website: www.brentano.nl

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie juli U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie juli 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus Februari 2016. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus Februari 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon:

Express-editie. BoodschappenPlusBus februari 2015. U krijgt aan de telefoon: Express-editie BoodschappenPlusBus februari 2015 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Petra Straathof Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker Irene Beth E-mail: boodschappenplusbus@brentano.nl

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie november U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie november 2017 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus.

Express-editie. December U krijgt aan de telefoon: De Express-Editie is het maandelijkse programmablad van de Amstelveense BoodschappenPlusBus. Express-editie December 2016 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker E-mail: boodschappenplusbus @brentano.nl Website: www.brentano.nl (vermeld

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers.

Of u kunt donateur worden door de achterzijde van deze brief in vullen. U kunt het formulier aan ons opsturen of meegeven aan de vrijwilligers. Amstelv, december 2018 Aan de klanten van de en PlusMobiel Gelukkig ontvangen we de subsidie van de Gemte Amstelv en hebben we opbrengsten uit onze diensten. Andere inkomsten, zoals die van donateurs en

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie december U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie december 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08

Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 Nieuwsbrief PlusBus augustus 2017, nummer 08 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01

Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 Nieuwsbrief PlusBus januari 2019, nummer 01 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie augustus U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie augustus 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie maart U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie maart 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10

Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 Nieuwsbrief PlusBus oktober 2017, nummer 10 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie februari U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie februari 2019 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06

Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06 Nieuwsbrief PlusBus juni 2019, nummer 06 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief PlusBus maart 2017, nummer 03

Nieuwsbrief PlusBus maart 2017, nummer 03 Nieuwsbrief PlusBus maart 2017, nummer 03 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef. Voor zelfstandig wonende

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Programmaboekje December 2013

Programmaboekje December 2013 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren van een boeking: zie pagina 3 Programmaboekje December 2013 Te boeken vanaf:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 9 september 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 29 augustus én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon:

BoodschappenPLUSBus. Express-editie oktober U krijgt aan de telefoon: BoodschappenPLUSBus Express-editie oktober 2018 U krijgt aan de telefoon: Karin Niekel Anita de Kleijn Sonja Mader Veroni Mulder Ans de Jong Ery Dekker De Express-Editie is het maandelijkse programmablad

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie