DH551F/DH550F/DL550F Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DH551F/DH550F/DL550F Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 DH551F/DH550F/DL550F Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding

2 Disclaimer BenQ Corporation geeft geen garanties, expliciet of impliciet, over de inhoud van dit document. BenQ Corporation behoudt zich het recht voor deze publicatie te herzien en de inhoud ervan van tijd tot tijd te wijzigen zonder verplicht te zijn aan enige persoon mededeling van die herzieningen of wijzigingen te doen. Copyright Copyright 2015 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze documentatie mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van BenQ Corporation worden gereproduceerd, uitgezonden, overgezet, opgeslagen in een gegevensopvraagsysteem of vertaald naar welke taal of computertaal dan ook, in welke vorm of op welke wijze dan ook, hetzij elektronisch, mechanisch, magnetisch, optisch, chemisch, handmatig of op andere wijze.

3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 Disclaimer... 2 Copyright... 2 Belangrijke veiligheidsinstructies... 4 Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen en onderhoud... 4 Gebruik... 6 Inhoud van de verpakking... 9 Uitpakken... 9 Paklijst Overzicht Het beeldscherm instellen De voorkant van het beeldscherm moet naar boven wijzen De I/O-bedekkingen aan de zijkanten verwijderen De bedekking aan de onderzijde verwijderen De voeding aansluiten op het beeldscherm HDMI-kabels en stekkers aansluiten De bedekking aan de onderzijde en I/O-bedekkingen terugplaatsen De stroomkabel aansluiten Met de afstandsbediening OSD-menu Problemen oplossen Specificaties Afmetingen van het product /14/15

4 4 Belangrijke veiligheidsinstructies Belangrijke veiligheidsinstructies Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen en onderhoud Het gebruik van besturingen, aanpassingen of procedures die afwijken van datgene wat in deze documentatie is beschreven, kan resulteren in het blootstellen aan een schok, elektrische en mechanische gevaren. Lees en volg deze instructies op als u het beeldscherm aansluit en gebruikt: Gebruik Houd het beeldscherm uit direct zonlicht en uit de buurt van verwarmingen en andere warmtebronnen. Verwijder voorwerpen die in de ventilatoropeningen van de voeding kunnen vallen of het juist afkoelen van het beeldscherm voorkomen. Blokkeer de ventilatieopeningen van de voeding niet. Als u het beeldscherm positioneert, zorgt u dat de stroomkabel en het stopcontact makkelijk toegankelijk zijn. Als u het beeldscherm uitschakelt door de stroomkabel los te trekken, wacht u zes seconden of langer voordat u de stroomkabel opnieuw aansluit voor normaal gebruik. Zorg dat u altijd een door BenQ goedgekeurde en geleverde stroomkabel gebruikt. Als de stroomkabel ontbreekt, neemt u contact op met uw lokaal servicecenter. Stel het beeldscherm tijdens het gebruik niet bloot aan ernstige trillingen of stoten. Bots tijdens het gebruik en transport niet tegen beeldscherm en laat het niet vallen. Zorg voor een aarding voordat de stekker in het stopcontact wordt gestoken. Zorg dat, als de aarding wordt verbroken, de stekker uit het stopcontact wordt getrokken. Onderhoud Oefen geen buitengewoon sterke druk uit op het beeldscherm om beschadiging van het beeldscherm te voorkomen. Trek de stekker van het beeldscherm uit het stopcontact als u het gedurende langere tijd niet gebruikt. Trek de stekker uit het stopcontact als u het wilt reinigen met een vochtige doek. Als de stroom is uitgeschakeld, kan het scherm met een droge doek worden afgeveegd. Gebruik echter nooit organische oplosmiddelen, zoals alcohol, of vloeistoffen op ammoniabasis om het beeldscherm te reinigen. Om het risico op een elektrische schok te voorkomen of om beschadiging van het apparaat tegen te gaan, stelt u het beeldscherm niet bloot aan stof, regen, water of extreme vochtigheid. Als het beeldscherm nat wordt, veegt u het zo snel mogelijk af met een droge doek. Als een vreemde voorwerp of water het beeldscherm binnendringt, schakelt u onmiddellijk het apparaat uit en trekt u de stekker uit het stopcontact. Vervolgens verwijdert u het vreemde voorwerp of het water. Bewaar of gebruik het beeldscherm niet op plekken die zijn blootgesteld aan grote warmte, direct zonlicht of extreme kou.

5 Belangrijke veiligheidsinstructies 5 Lees en volg deze instructies op als u het beeldscherm aansluit en gebruikt Trek de stekker van het beeldscherm uit het stopcontact als u het gedurende langere tijd niet gebruikt. Trek de stekker uit het stopcontact als u het wilt reinigen met een vochtige doek. Als de stroom is uitgeschakeld, kan het scherm met een droge doek worden afgeveegd. Gebruik echter nooit alcohol, oplosmiddelen of vloeistoffen op ammoniabasis. Houd het beeldscherm uit direct zonlicht en uit de buurt van verwarmingen en andere warmtebronnen. Verwijder voorwerpen die in de ventilatoropeningen kunnen vallen of het juist afkoelen van het beeldscherm voorkomen. Blokkeer de ventilatieopeningen van de voeding niet. Houd het beeldscherm droog. Stel het beeldscherm niet bloot aan regen of grote vochtigheid om het risico op een elektrische schok tegen te gaan. Als u het beeldscherm uitschakelt door de wisselstroomkabel of gelijkstroomkabel los te trekken, wacht u zes seconden of langer voordat u de wisselstroomkabel of gelijkstroomkabel opnieuw aansluit voor normaal gebruik. Als u het beeldscherm positioneert, zorgt u dat de stroomkabel en het stopcontact makkelijk toegankelijk zijn. Raadpleeg een technisch dienstverlener als het beeldscherm niet naar behoren functioneert terwijl u de instructies in deze handleiding hebt opgevolgd.

6 6 Belangrijke veiligheidsinstructies Gebruik Plaats de ventilatieopening van de voeding niet ondersteboven zoals in de afbeelding hieronder. De ventilatieopening van de voeding. De ventilatieopening van de voeding. De voeding mag niet ondersteboven worden gedraaid zodat de ventilatieopening onderop zit. De voeding mag niet worden gekanteld.

7 Belangrijke veiligheidsinstructies 7 Als het beeldscherm in gebruik is, mag de klep aan de "onderzijde" die de I/O-poorten bedekt niet worden geopend. Zie de afbeelding hieronder. Open de bedekking van de I/O-poorten aan de "onderkant" niet.

8 8 Belangrijke veiligheidsinstructies Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de afstandsbediening De aan/uitfunctie van de afstandsbediening functioneert uitsluitend als u naar de voorkant van het beeldscherm wijst. De andere functies werken op beide kanten. U ziet het verschil tussen voor- en achterkant aan de hand van het streepjescodelabel aan de zijkant. De streepjescode zit aan de voorkant, het serienummer aan de achterkant. De naam van onderstaande streepjescode is slechts een voorbeeld. Voorkant Achterkant De streepjescode zit bij de voorkant. Sensor voor afstandsbediening Het apparaat aansluiten op netstroom Het beeldscherm moet in de buurt van een stopcontact worden geplaatst zodat de energievoorziening makkelijk toegankelijk is.

9 Inhoud van de verpakking 9 Inhoud van de verpakking Uitpakken Dit product is, samen met de standaardaccessoires, verpakt in karton. Vanwege het formaat en het gewicht van dit beeldscherm, wordt aangeraden dit met minstens twee personen te verplaatsen. Nadat de verpakking is geopend, controleerd u of de inhoud volledig en in goede staat is.

10 10 Inhoud van de verpakking Paklijst Tweezijdig beeldscherm x1 Voeding x1 (met 24 V- en 12 V-lijn) Stroomkabel x1 Afstandsbediening x1 (Accu: CR V) HDMI-kabel x2

11 Inhoud van de verpakking 11 Overzicht Bovenkant Diagonaal aanzicht Voorkant Zijkant

12 12 Inhoud van de verpakking Nr Naam Tweezijdig beeldscherm Weergaveset Tweezijdige sensor voor afstandsbediening Montageopening x 8 (4 op elke zijde) I/O-bedekking x 3

13 Het beeldscherm instellen 13 Het beeldscherm instellen De voorkant van het beeldscherm moet naar boven wijzen De streepjescode zit bij de voorkant. Als de voorkant naar boven wijst, zit de schroef van het beeldscherm aan de linkerzijde van de I/O-bedekking. Zie Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de afstandsbediening op pagina 8 voor meer informatie over het verschil tussen de voorkant en de achterkant.

14 14 Het beeldscherm instellen De I/O-bedekkingen aan de zijkanten verwijderen Verwijder de I/O-bedekkingen door drie schroeven (M3 x 6 mm) los te draaien.

15 De bedekking aan de onderzijde verwijderen Het beeldscherm instellen 15 Maak de bedekking aan de onderzijde los door de tien schroeven (M3 x 6 mm) los te draaien. De streepjescode zit bij de voorkant. Zie Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de afstandsbediening op pagina 8 voor meer informatie over het verschil tussen de voorkant en de achterkant.

16 16 Het beeldscherm instellen De voeding aansluiten op het beeldscherm 2 Voeding 1 12 V x 1 gele kabel (8 pin) 24 V x 1 rode kabel (10 pin) Tweezijdig beeldscherm V x 1 rode kabel (10 pin) 12 V x 1 gele kabel (8 pin) Nr. 1 2 Naam Sluit de 12 V (8 pin) stroomkabel aan Sluit de 24 V (10 pin) stroomkabel aan

17 Het beeldscherm instellen 17 HDMI-kabels en stekkers aansluiten Sluit twee HDMI-kabels in de aansluitingen en zorg dat alle stekkers stevig zijn aangesloten. De hoofdsignaalingang in HDMI 1. Zorg dat HDMI 1 correct is aangesloten voordat u een HDMI 2-verbinding aansluit. HDMI HDMI Voorkant Achterkant

18 18 Het beeldscherm instellen De bedekking aan de onderzijde en I/O-bedekkingen terugplaatsen 1. Plaats de bedekking aan de onderzijde terug en draai de 10 schroeven vast (M6 x 30 mm). 2. Plaats andere I/O-bedekkingen terug zonder schroeven vast te draaien.

19 Het beeldscherm instellen 19 De stroomkabel aansluiten Steek de stroomkabel in een stopcontact en activeer indien nodig het stopcontact. Voeding Wisselstroom-in/schakelaar

20 20 Het beeldscherm instellen Met de afstandsbediening Nr. Naam Beschrijving Power Indrukken om het apparaat in/uit te schakelen. MENU Indrukken om het OSD-instellingenmenu te openen. Indrukken om omhoog te gaan in het OSD-instellingenmenu. Indrukken om omlaag te gaan in het OSD-instellingenmenu. EXIT Indrukken om een menu/selectie te sluiten. De knoppen die hierboven niet zijn genoemd, hebben geen actieve functie op de afstandsbediening.

21 Het beeldscherm instellen 21 OSD-menu Druk op MENU om het OSD-instellingenmenu te openen en druk vervolgens op " " of " " om een item te selecteren. Druk op MENU om een submenu te openen. Druk op EXIT om af te sluiten. Menu Luminance (Luminantie) Druk op MENU om één van de volgende opties te kiezen en druk vervolgens op " " of " " om het gewenste niveau te selecteren. Druk op EXIT als u klaar bent. Item Beschrijving Brightness 1 Range (Bereik): 0~100. (Helderheid 1) Contrast Range (Bereik): 0~100.

22 22 Het beeldscherm instellen Menu Color (Kleur) Druk op MENU om één van de volgende opties te kiezen en druk vervolgens op " " of " " om het gewenste niveau te selecteren. Druk op EXIT als u klaar bent. Naam Color Temperature (Kleurtemperatuur) Red (Rood) 0~100 Green (Groen) 0~100 Blue (Blauw) 0~100 Beschrijving Range (Bereik): 6500K, 9300K, 11500K, User Define (Door gebruiker gedefinieerd). Als u User Define (Door gebruiker gedefinieerd) kiest, kunnen de hoofdwaarde en offsetwaarde van rood, groen en blauw worden aangepast.

23 Het beeldscherm instellen 23 Menu OSD setting (OSD-instelling) Druk op MENU om één van de volgende opties te kiezen en druk vervolgens op " " of " " om het gewenste niveau te selecteren. Druk op EXIT als u klaar bent. Naam Horizontal Default (Standaard): 50 (Horizontaal) Vertical (Verticaal) Default (Standaard): 50 Transparency Default (Standaard): 0 (Transparantie) OSD Time Out Default (Standaard): 50 (OSD-time-out) OSD Rotation 0(0 ), 1(90 ), 2(270 ), 3(360 ) (OSD-rotatie) Beschrijving

24 24 Het beeldscherm instellen Menu Setup (Instellen) Druk op MENU om één van de volgende opties te kiezen en druk vervolgens op " " of " " om het gewenste niveau te selecteren. Druk op EXIT als u klaar bent. Naam Language (Taal) Input (Ingang) Display Size (Beeldgrootte) Reset (Opnieuw instellen) Beschrijving English/Español/Français/Deutsch/Italiano/Português/Русский/ 简体中文 / 日本語 / 繁體中文 HDMI1/HDMI2 Full Screen (Volledig scherm)/smart Fit (Slim passend)/4:3/ Smart 4:3 (Slim 4:3) No/Yes (Nee/Ja)

25 Problemen oplossen 25 Problemen oplossen Symptoom Mogelijke oorzaak Oplossing Er wordt geen beeld weergegeven. Er is storing zichtbaar in beeld of een ruis is te horen. Kleur wijkt af. Beeld is vervormd met afwijkende patronen. Nabeelden kunnen te zien zijn nadat het beeldscherm is uitgeschakeld. 1. De stroomkabel is niet aangesloten. 2. De hoofdstroomschakelaar aan de achterkant van het beeldscherm is niet ingeschakeld. 3. De geselecteerde ingang heeft geen verbinding. 4. Het beeldscherm staat op stand-by. Veroorzaakt door elektrische apparatuur in de buurt of tl-verlichting. De signaalkabel is niet correct aangesloten. 1. De signaalkabel is niet correct aangesloten. 2. Het ingangssignaal valt niet binnen de mogelijkheden van het beeldscherm. Een stilstaand beeld dat gedurende lange tijd in beeld was. Sluit de stroomkabel aan. Zorg dat de stroomschakelaar is ingeschakeld. Sluit een signaalverbinding aan op het beeldscherm. Verplaats het beeldscherm naar een andere plek om te zien of de storing minder wordt. Zorg dat de signaalkabel stevig is aangesloten op het beeldscherm. 1. Zorg dat de signaalkabel stevig is aangesloten. 2. Controleer of de videosignaalingang het mogelijke bereik van het beeldscherm overstijgt. Contorleer de specificaties van het ingangssignaal. Laat niet gedurende langere tijd een stilstaand beeld op het scherm staan, omdat dit een permanent nabeeld kan veroorzaken.

26 26 Specificaties Specificaties Lcd-scherm 55" Item Specificaties Modelnaam DH551F DH550F DL550F Schermformaat 55 inch (diagonaal) Resolutie 1920 x 1080 (pixel) Weergavegebied 1209,6 (H) x 680,4 (V) Contrastverhouding 3000:1 Helderheid Ingangen HDMI x 2 DIMENSIES Energie Verpakking Omgevingsvariabelen Optie 700 nits/ 700 nits 450 nits/ 700 nits Weergavehoek 178 (H); 178 (V) Kleurengamma 72% Oppervlaktebehandeling Verstrooiing 11%, 3 H Afmetingen Gewicht Materiaal Oppervlaktebehandeling Ingang Energieverbruik Lichtbron Afmetingen Gewicht Afmetingen Gewicht 1515,9 x 856,8 x 23,4 mm 45,5 KG SECC Zwart geverfd 450 nits/ 450 nits Wisselstroom V, Hz, 2,7 A 230 W (typisch) LED 600 x 370 x 42 mm 4 KG 1618 x 970 x 249 mm 56,5 KG Gebruikstemperatuur 0 ~ 40 C Luchtvochtigheid in gebruik 20% ~ 80% IPC

27 Afmetingen van het product 27 Afmetingen van het product A,B,C: I/O-bedekkingen

DH551C/DH550C/DL550C Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding

DH551C/DH550C/DL550C Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding DH551C/DH550C/DL550C Tweezijdig beeldscherm Gebruikershandleiding Disclaimer BenQ Corporation geeft geen garanties, expliciet of impliciet, over de inhoud van dit document. BenQ Corporation behoudt zich

Nadere informatie

BH280/BH380 Balktype beeldscherm Gebruikershandleiding

BH280/BH380 Balktype beeldscherm Gebruikershandleiding BH280/BH380 Balktype beeldscherm Gebruikershandleiding Disclaimer BenQ Corporation geeft geen garanties, expliciet of impliciet, over de inhoud van dit document. BenQ Corporation behoudt zich het recht

Nadere informatie

DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing

DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing Welkom Copyright Copyright (c) 2003 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze uitgave mag worden gereproduceerd, verzonden, overgezet,

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...2. Installation instructions...3. De monitor monteren...3. De monitor losmaken...

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...2. Installation instructions...3. De monitor monteren...3. De monitor losmaken... Inhoudsopgave Voorzorgsmaatregelen...2 Inhoud van de verpakking...2 Installation instructions...3 De monitor monteren...3 De monitor losmaken...3 De hoek wijzigen...3 De apparaten aansluiten...3 De stroom

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

VZ-107W Achteruitrijcamera set

VZ-107W Achteruitrijcamera set VZ-107W Achteruitrijcamera set Gebruikshandleiding INHOUD SET 1. 1 X CCD Camera 2. 7 TFT LCD Colour Monitor 3. Kabelbosje met 2 Camera Inputs 4. Monitor afstandbediening 5. Monitor bracket 6. Gebruikershandleiding

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender

Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Gebruikershandleiding Monty Alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas BT 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Statusoverzicht van de LED-ring 4 6. Aansluiten randapparatuur

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Handleiding Monty-alarmzender

Handleiding Monty-alarmzender Handleiding Monty-alarmzender Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Monty-alarmzender. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen alarm

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Handleiding Safetycare alarmzender

Handleiding Safetycare alarmzender Voorwoord Welkom als klant van de Safetycare alarmzender. Deze applicatie is met de grootste zorg ontwikkeld om u in staat te stellen een melding te geven als dat nodig is. Helaas kunt u, ondanks alle

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing CECH-ZHD1 7020228 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer Gebruikersveiligheid Het systeem en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Bestnr Digitale fotolijst Intenso 8"

Bestnr Digitale fotolijst Intenso 8 Bestnr. 95 50 84 Digitale fotolijst Intenso 8" Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

BJ-621 IR camera. Gebruikershandleiding

BJ-621 IR camera. Gebruikershandleiding BJ-621 IR camera Gebruikershandleiding 1 2 Voorwoord Deze handleiding bevat alle instructies van de functie en bediening van de machine. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de machine gaat

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld om personen in staat

Nadere informatie

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1)

Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE1) Handleiding Plasma Display 50 ( PDP-50 MXE) Algemeen - Inhoud - 50 XGA Pioneer plasma monitor PDP-50MXE+ video card, in flight - VDE stroomkabel - afstandsbediening - zilveren grondsokkel voor plasma monitor

Nadere informatie

De informatie in deze gebruikershandleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden.

De informatie in deze gebruikershandleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. i -1 Opmerking De informatie in deze gebruikershandleiding kan zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. DE FABRIKANT OF DE VERDELER IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR FOUTEN OF OMISSIES IN DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

ES-S7B. Buitensirene.

ES-S7B. Buitensirene. ES-S7B Buitensirene www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S7B 1 x 12V adapter 1 x back-upbatterij (ingebouwd) 1 x siliconen frame Schroeven, pluggen en siliconen doppen Documentatie Belangrijke

Nadere informatie

Bestnr Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615

Bestnr Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615 Bestnr. 85 49 88 Achteruitrijdsysteem SAILOR SA-615 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product PT-8

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Presentation Viewer PRESENTATION VIEWER. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Presentation Viewer PRESENTATION VIEWER. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 PRESENTATION VIEWER Gebruikershandleiding Versie 1.0 Auteursrecht Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fabrikant enig deel van deze handleiding te reproduceren

Nadere informatie

Schijfeenheden. Gebruikershandleiding

Schijfeenheden. Gebruikershandleiding Schijfeenheden Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...3. Installation instructions...4. De monitor monteren...4. De monitor losmaken...

Inhoudsopgave. Voorzorgsmaatregelen...2. Inhoud van de verpakking...3. Installation instructions...4. De monitor monteren...4. De monitor losmaken... Inhoudsopgave Voorzorgsmaatregelen...2 Inhoud van de verpakking...3 Installation instructions...4 De monitor monteren...4 De monitor losmaken...4 De hoek wijzigen...4 De apparaten aansluiten...5 De stroom

Nadere informatie

Schijfeenheden. Artikelnummer van document:

Schijfeenheden. Artikelnummer van document: Schijfeenheden Artikelnummer van document: 405759-331 Mei 2006 In deze handleiding worden de vaste schijf van de computer en optionele externe schijfeenheden beschreven. Inhoudsopgave 1 Onderhoud van schijfeenheden

Nadere informatie

Calortrans CT3845(M) Handleiding.

Calortrans CT3845(M) Handleiding. Calortrans CT3845(M) Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans CT3845(M) transferpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees

Nadere informatie

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing

Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing Montagebeugel voor harde schijf Gebruiksaanwijzing CECH-ZCD1 7020229 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING: Handleiding DPF850 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 02 INHOUDSOPGAVE 03 INFORMATIE 04 OVERZICHT FRONTPANEEL 06 OVERZICHT ACHTERPANEEL 08 BEDIENING VAN DE R5 08 WEKKERINSTELLINGEN 09 SLEEP TIMER INSTELLINGEN 09 DIM 09

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Installatie (3) 2. Gebruik Televiewer (4) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de Trust Televiewer 1610 RC. Hiermee kunt u op eenvoudige

Nadere informatie

Magic Remote GEBRUIKERSHANDLEIDING

Magic Remote GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Magic Remote Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de afstandsbediening gebruikt en bewaar de handleiding om deze naderhand te kunnen raadplegen. AN-MR650A www.lg.com ACCESSOIRES

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER

Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Gebruikershandleiding BT TRANSPONDER Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de MOPAS BT Transponder. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie en het device ontwikkeld, om u in staat te stellen

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Geheugenmodules Gebruikershandleiding Geheugenmodules Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

TeleViewer TELEVIEWER. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

TeleViewer TELEVIEWER. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 TELEVIEWER Gebruikershandleiding Versie 1.0 Hartelijk Dank Wij danken u voor de aankoop van dit product uit het Trust assortiment. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik en raden u aan om deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B 8 digitale fotolijst PL-DPF 805B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 8 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding.

Calortrans M55. Handleiding. Calortrans M55 Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenerpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de complete

Nadere informatie

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Geheugenmodules Gebruikershandleiding Geheugenmodules Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm

Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Technische gegevens 4 3. Product omschrijving 5 4. Temperatuur, tijd en drukinstelling 6 5. Storingen 8 6. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding

Calortrans M55. Handleiding Calortrans M55 Handleiding Voorwoord BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de

Nadere informatie

Schijfeenheden. Gebruikershandleiding

Schijfeenheden. Gebruikershandleiding Schijfeenheden Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP-producten

Nadere informatie

Inhoudstafel. Voorzorgsmaatregelen...2 SPECIALE OPMERKINGEN OVER LCD-SCHERMEN...2. Inhoud van het pakket...3. Installatie Instructies...

Inhoudstafel. Voorzorgsmaatregelen...2 SPECIALE OPMERKINGEN OVER LCD-SCHERMEN...2. Inhoud van het pakket...3. Installatie Instructies... Inhoudstafel Voorzorgsmaatregelen...2 SPECIALE OPMERKINGEN OVER LCD-SCHERMEN...2 Inhoud van het pakket...3 Installatie Instructies...3 Aansluiten van het beeldscherm...3 Herverpakking van het beeldscherm...4

Nadere informatie

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING: Handleiding DPF1001 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RCD-tester PCE-RCD 1

Gebruiksaanwijzing RCD-tester PCE-RCD 1 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl Gebruiksaanwijzing RCD-tester PCE-RCD 1 Versie 1.2

Nadere informatie

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning AB7819 5 x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning 2 NEDERLANDS AB7819-5 x 1 HDMI switch, 3D and 4K ondersteuning Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Beschrijving paneel...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

Mopas handleiding BT Transponder.

Mopas handleiding BT Transponder. Mopas handleiding BT Transponder www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van het Mopas systeem. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen alarm

Nadere informatie

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-8 9209474/1 7 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting people en het logo van Nokia Original Accessories zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie

Uw toegang tot. NETBOX LIVE Gebruikershandleiding Versie 2.2

Uw toegang tot. NETBOX LIVE Gebruikershandleiding Versie 2.2 NETBOX LIVE Gebruikershandleiding Versie 2.2 Uw toegang tot 2012 Eurocom Networks B.V. Esp 304 5633 AE Eindhoven Telefoon: 040-2645555 Fax: 040-2645556 E-mail: info@eurocom-networks.com Inleiding Welkom

Nadere informatie

Handleiding. HL HP 2016 Transferpers 38x38cm

Handleiding. HL HP 2016 Transferpers 38x38cm Handleiding HL HP 2016 Transferpers 38x38cm Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Technische gegevens 4 3. Product omschrijving 5 4. Temperatuur, tijd en drukinstelling 6 5. Storingen 7 6. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A PR41 1,4 145 7,9 3,6 0,58

Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A PR41 1,4 145 7,9 3,6 0,58 Product Zink-luchtbatterij Modelnaam IEC Nominaal Nominaal Diameter Hoogte Gewicht Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A

Nadere informatie

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO WAARSCHUWING STEL DIT APPARAAT NOOIT BLOOT AAN REGEN OF VOCHT, OM HET ONTSTAAN VAN BRAND EN ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VOORKOMEN. BELANGRIJK

Nadere informatie

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B 10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 10 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 12-KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit krachtige en veelzijdige toestel beschikt over 12 kanalen

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

Speciale afdrukmethoden en - materialen

Speciale afdrukmethoden en - materialen Speciale afdrukmethoden en - materialen In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Automatisch dubbelzijdig afdrukken zie pagina 16. Handmatig dubbelzijdig afdrukken zie pagina 19. Transparanten

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING IN ONTVANGST NEMEN VAN HET APPARAAT INLEIDING TECHNISCHE GEGEVENS PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE VAN DE TRANSPARANTE

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Mini-Hygro-Thermometer PCE-444

Nadere informatie

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING / BELANGRIJKE VEILI- GHEIDSINSTRUCTIES Controleer voltage vóór gebruik De Citation-subwoofer is ontworpen voor gebruik met 100-240 volt, 50/60 Hz wisselstroom. Als uw

Nadere informatie

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Geheugenmodules Gebruikershandleiding Geheugenmodules Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

AB x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support

AB x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support AB7815 1 x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support 2 NEDERLANDS AB7815-1 x 4 HDMI splitter, 3D and 4K support Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Beschrijving paneel...

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Illustraties... 3 2. Functieknoppen en displays... 4 3. Algemene instructies... 5 4. Veiligheidsinstructies... 5 5. De machine aanzetten... 6 6. Telfuncties... 6 Telfuncties...

Nadere informatie

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Geheugenmodules Gebruikershandleiding Geheugenmodules Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417

Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417 Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-6 3 5 4 2 9205723/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Inleiding Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

Waarschuwing Ga als volgt te werk als u tijdens het bedienen van de printer ongebruikelijke geluiden of geuren waarneemt:

Waarschuwing Ga als volgt te werk als u tijdens het bedienen van de printer ongebruikelijke geluiden of geuren waarneemt: Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie