Huurcontract voor de Vakantiewoning. Belle Campagne

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huurcontract voor de Vakantiewoning. Belle Campagne"

Transcriptie

1 Huurcontract voor de Vakantiewoning Belle Campagne Tussen de ondergetekenden: De Heer Patrick Stevens De VERHUURDER Wonende te Stuyvenbergstraat, 42, 1020 Brussel, België Tel: +32 (0) mail: Bankrekening BIC GEBABEBB IBAN BE en De Heer en/of Mevrouw. De HUURDER Wonende te.. Nr. Paspoort o NB Kopie van paspoort bijvoegen AUB. Mobiel: Bankrekening BIC.IBAN Belle Campagne blz. 1 paraaf :

2 Wordt overeengekomen hetgeen volgt: Voorwerp van de overeenkomst De VERHUURDER geeft aan de HUURDER, die aanvaardt, het vakantiehuis Belle Campagne gelegen in België, Place du Batty, 19, 6997 Mormont (Erezée), in huur. Het vakantiehuis, Belle Campagne, omvat: Vijf slaapkamers : Tropiques : 17m 2 ; Ouragan : 12 m 2 ; Ivoire : 18 m 2 ; Lollipop : 19 m 2 ; Tulle : 14 m 2 met 8 eenpersoonsbedden (0.90 x2 m), 1 tweepersoonsbed (1,80x2,00 m) Een eetkamer (19 m 2 ), drie salons (62 m 2 )en een bar. Ontvangsthal, kleedkamer, nachthall. Een badkamer, ruime douchekamer (13 m 2 ),3 WC s Een ingerichte keuken (13m 2 ), met gasfornuis, combi koelkast en diepvriezer, combi micro golf, vaatwasmachine, croque-monsieur machine, friteuse, fondueset, koffiemachine, waterkoker, broodrooster, mixer, vleesgrill, kinderbestek en servies.. Voor kinderen zijn er bovendien in de woning aanwezig: 1 houten kinderbed (66x123cm) 1 opvouwbaar kinderbed; Te voorzien : Ja /Nee.. kinderstoelen ;Te voorzien : Ja /Nee.. Een washok met wasmachine en droger. Terrassen vooraan en achteraan met stoelen, zetels en parasols. In het bijgebouw in de tuin: barbecue en buitenspellen In het bijgebouw naast de garage: spelletjes en een outdoor pingpongtafel Grote omhaagde tuin (+/- 400 m 2 ) Zwembad verwarmd van 16 mei tot 30 september, als de buitentemperatuur 15 C. is. Meubels voor buiten, relax meubels en zonnebedden. Voor kleine en grote kinderen zijn er talrijke spellen en bordspellen aanwezig, zowel in kasten in het huis als in de bijgebouwen. De beschrijving die op internet wordt opgenomen is juist en te goeder trouw opgesteld. Het eigendom heeft een brandattest van de Waalse toeristische wetgeving gekregen. Huisdieren zijn welkom.(max. 2) Belle Campagne blz. 2 paraaf :

3 Rust Vermits het huis in een heel rustige omgeving ligt moet deze rust ook gerespecteerd worden. o Bezorg uw buren geen overlast, zeker niet buiten en 's avonds na uur. Het lawaai 's nachts is strafbaar gesteld in het Wetboek van Strafrecht, algemeen politiereglement Famenne-Ardenne Boetes zijn 250! Dit Luxe Ardense Vakantiehuis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren Bestemming Het is de HUURDER verboden het huis of een gedeelte ervan te bestemmen voor het uitoefenen van een beroepsactiviteit die valt onder de toepassing van de handelswetgeving. De HUURDER verklaart dat hij in het gehuurde pand zijn hoofdverblijfplaats niet zal vestigen, zodat eventuele wettelijke bepalingen betreffende de bescherming van de gezinswoning op onderhavige overeenkomst niet van toepassing zullen zijn. De HUURDER mag de bestemming van de woning niet veranderen, noch geheel of gedeeltelijk onderverhuren, noch zijn huurdersrechten overdragen. Hij zal het gehuurde goed als een goede huisvader betrekken. Duur Deze huurovereenkomst wordt afgesloten voor een duur van De huurperiode gaat in op vrijdag.., om 17 uur ten vroegste. De huurperiode eindigt op, om.uur ten laatste. Gelieve deze vertrek- en aankomsttijden strikt te respecteren. Verhuurprijs Onderhavige verhuring wordt toegestaan en aanvaard tegen de verhuurprijs van. Waarborg Voor een goede en volledige uitvoering van zijn verplichtingen zal de HUURDER een waarborg stellen van 490. De HUURDER is aansprakelijk voor de hele groep medehuurders en voor eventuele gasten en huisdieren. De waarborg wordt ten laatste 14 dagen na correcte afloop van de onderhavige huurovereenkomst en bij volledige uitvoering van de verplichtingen terugbetaald. Mocht blijken dat de waarborg niet toereikend is om aangerichte schade te vergoeden, dan zal de HUURDER het ontbrekende bedrag binnen de twee weken na de aanvraag van de VERHUURDER, op zijn hiervoor vermelde rekening bijstorten en dit ongeacht het feit of hij zelf hiervoor van zijn eventuele verzekeraar de nodige fondsen zou ontvangen hebben. Belle Campagne blz. 3 paraaf :

4 Vaste kosten Huisdier: inbegrepen Kinderbedden, kinderstoelen en accessoires: inbegrepen Onderhoud zwembad: 16 mei tot 30 september: inbegrepen TV Digital & Internet WIFI: inbegrepen Eindschoonmaak: 95 (verplicht) Bed- bad en keukenlinnen: 12 /per bed /verblijf Toeristenbelasting en vuilniszakken: 15 /nacht Verbruik Water, Gas & Elektriciteit : inbegrepen Stookolie: 0,95 /L Hout ter uwer beschikking: 50 (½ stère) Gas voor het kookfornuis: bij uw aankomst zal een gasfles aangesloten zijn. U kan de lege fles gemakkelijk en snel vervangen door de reservefles die ernaast staat. Gelieve dan de verhuurder op de hoogte te brengen zodat er ook voor de volgende huurder tijdig een nieuwe reservefles kan klaargezet worden. Betaling Voorschot Binnen drie dagen na ontvangst van de huurovereenkomst dient de eerste aanbetaling gedaan te worden, te weten 50 % van de Verhuurprijs. Het bedrag van. dient uiterlijk op. op de rekening van de VERHUURDER te zijn gestort. De reservering wordt pas definitief nadat de VERHUURDER het contract, de fotokopie van paspoort of identiteitskaart, én het voorschot heeft ontvangen. Prijzen zoals in de huurovereenkomst vastgelegd, onder voorbehoud van vergissingen, zijn bindend. Saldo Het saldo verhuurprijs, verbruikskosten en waarborg, dienen 7 werkdagen voor aankomst overgemaakt te worden. Het bedrag dient ten laatste op op de rekening van de VERHUURDER te zijn gestort. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen vervalt de huurovereenkomst automatisch, zonder terugbetaling of eventuele vergoeding. Veiligheid De HUURDER wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken binnenshuis enkel vuur te maken in de open haard of in de houtkachels Belle Campagne blz. 4 paraaf :

5 de barbecue uitsluitend met houtskool te gebruiken! Teneinde de veiligheid van de HUURDER te verhogen, beschikt de vakantiewoning over een branddeken en 3 brandblussers. De VERHUURDER raadt de huurder dringend aan de gebruiksaanwijzing hiervan grondig door te nemen. Het is verboden het zegel van de blussers zonder goede reden te verbreken of te verwijderen. Indien de VERHUURDER één of meer toestellen moet hervullen, zullen de kosten ( 98 per blusapparaat) aan de HUURDER worden aangerekend. Schommel is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Het maximaal toegelaten gewicht voor de glijbaan is 50 kg. Toezicht Zwembad De HUURDER wordt geadviseerd om de volgende preventieve maatregelen te nemen om de kinderen onder zijn toezicht te beschermen tegen verdrinking: Laat uw kind nooit zonder toezicht in de buurt van het zwembad. Laat kinderen vooral niet duiken: het zwembad is maximaal 1.8 m diep! Onderhoud De HUURDER zal het vakantiehuis goed onderhouden. Afval dient verwijderd te worden conform aan de reglementen van de gemeente Erezée en mits gebruik te maken van de lokale officiële zakken. Organisch restafval wordt verzameld in groene zakken, anorganisch in grijze zakken, PMD in plastieken dozen. Papier: dient gebundeld of verpakt in een kartonnen doos. Gelieve grijze en groene gevulde zakken in de vuilnisbakken vóór het huis te plaatsen, de glasafval in de glascontainer naast de kerk. Dank u. Als huurder mag u één of twee kleine huisdieren meebrengen. Zorg er bij uw vertrek wél voor dat het huis én de tuin opnieuw proper én geurloos zijn! Eindschoonmaak: Goede eindschoonmaak van huis, beddengoed, tuin, terrassen én zwembad vergt veel tijd en inzet van ons onderhoudspersoneel en is meestal duurder dan het forfaitair bedrag dat wij u aanrekenen. Daarom vragen we uw begrip en medewerking: aanrecht en vloeren: etensresten en vuil hebt u vóór uw vertrek verwijderd vaatwasmachine, koelkast en diepvriezer: zijn leeggemaakt tuintafels en stoelen: zijn proper én ordelijk teruggeplaatst barbecue en bijbehoren: zijn schoongemaakt én ordelijk opgeborgen stoelen, tafels en andere voorwerpen in huis: zijn ordelijk teruggeplaatst beddengoed en keukenlinnen: zijn in de voorziene wasmanden in het washok gestopt Als het nodig is, extra onderhoudskosten: 10 /uur. DANK U WEL. Belle Campagne blz. 5 paraaf :

6 Bij uw vertrek: Gebroken voorwerpen: worden aan de VERHUURDER gemeld. Toegangsdeuren moeten terug op slot. Aansprakelijkheid De VERHUURDER aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies, of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf in de door de huurder gehuurde vakantiewoning. Hij aanvaardt ook geen aansprakelijkheid in geval van toevallig technisch defect tijdens het verblijf. Op de hoogte gebracht van het probleem, verbindt de VERHUURDER zich ertoe het defect zo vlug mogelijk te herstellen. Vertraging in betaling en Annulering Sleutels worden aan de Huurder enkel overhandigd wanneer zowel de huurprijs als de waarborg volledig betaald werden. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen vervalt de huurovereenkomst automatisch zonder terugbetaling. Annulering door de Huurder HUURDER dient zelf voor een annuleringsverzekering zorg te dragen. Door de ondertekening van deze overeenkomst is de huurder de huurprijs voor de volledige periode en op de hiervoor bepaalde datum verschuldigd, ongeacht of zijn verblijf door hemzelf zou afgelast of ingekort worden, onder welke omstandigheden ook. Bij annulering na ondertekening van het contract en betaling van voorschot wordt het volledige voorschot aangerekend. Bij annulering na de betaling van totale verhuurprijs, vaste kosten en waarborg wordt de totale verhuurprijs aangerekend. Uiteraard, worden vaste kosten en waarborg terugbetaald. Annulering door de Verhuurder Annulering door de eigenaar door overmacht: een andere periode kan worden afgesproken, zo niet wordt de volledige reeds gestorte som terugbetaald. Inventaris In de hall vindt u een map met uitvoerige informatie: Inventarislijst a. de huurder die dit wenst kan bij de ingebruikname van de woning de inventaris nakijken en bij onjuistheden de verhuurder hiervan op dat moment verwittigen. Elk ontbreken van/beschadiging aan een stuk bij controle wordt ten laste gelegd van de uittredende huurder, tenzij dit euvel in de inventariscontrole bij ingebruikname Belle Campagne blz. 6 paraaf :

7 geakteerd werd. De Huurder kan tot 24 uur na het ingaan van de huurperiode de eigenaar op de hoogte brengen van de gebreken of tekorten. b. De HUURDER zal eventuele door hem berokkende schade steeds melden aan de VERHUURDER. Gebruiksaanwijzingen voor de in de woning aanwezige toestellen. a. De huurder wordt verzocht deze zeer aandachtig te lezen vooraleer een toestel in gebruik te nemen. Nuttige adressen Toeristische informatie Als VERHUURDER wens ik u nu al een prettig verblijf in Belle Campagne, in Mormont, een rustig dorp in deze prachtige natuur, ver van de dagelijkse zorgen. Ik sta graag te uwer beschikking voor bijkomende vragen. Betwistingen In geval van betwisting zijn enkel de Rechtbanken van Brussel bevoegd. Voor akkoord Opgemaakt te Brussel in tweevoud, op... Voor de Verhuurder, Voor de Huurder, Belle Campagne blz. 7 paraaf :

Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre

Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre Algemeen In deze voorwaarden wordt verstaan onder A Eigenaar en/of tussenpersoon : degene, die de vakantiewoning aanbiedt. B Hoofdverhuurder/huurder

Nadere informatie

ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING

ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING ALGMENE HUURVOORWAARDEN BIJ HET HUREN VAN EEN VAKANTIEWONING 1. ALGEMEEN 1.1. In de huurovereenkomst en huurvoorwaarden wordt onder het begrip huurder verstaan: de volwassen persoon/personen die bijdraagt/bijdragen

Nadere informatie

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia contactadres: De Parken 9, 6652 GB Druten (f.diekstra@planet.nl) reknr. 67.21.58.817 t.n.v. F. Diekstra te Druten De verhuurder (Dhr.

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Duur De duur van de huurperiode kan niet worden verlengd zonder voorafgaand akkoord van de verhuurder. Betaling De betaling dient gedaan te worden op

Nadere informatie

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden.

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Onze huurvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom even door te nemen wanneer u wil boeken. De

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer. postnummer : gemeente : telefoon : GSM :. e mail:... wonende in hoofdverblijfplaats te (straat en nr.

Huurovereenkomst voor een studentenkamer. postnummer : gemeente : telefoon : GSM :. e mail:... wonende in hoofdverblijfplaats te (straat en nr. Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Verhuurder enerzijds : naam : voornaam :.. wonende te (straat en nr.) postnummer : gemeente :.... telefoon : GSM :. e mail:...

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Adres vakantiewoning: Pasteurstraat 24, 7622 LE Borne Artikel 1: Algemeen en de begripsbepalingen 1. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing bij

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning

Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Algemene Huurvoorwaarden DoV-vakantiewoning Adres vakantiewoning: Pasteurstraat 24, 7622 LE Borne Vooraf: wij zijn ons ervan bewust dat de tekst van de algemene huurvoorwaarden zeer zakelijk is. Het is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities

Nadere informatie

U kunt ook onze voorwaarden downloaden in PDF formaat. Zo kunt u het uitprinten en rustig thuis doorlezen.

U kunt ook onze voorwaarden downloaden in PDF formaat. Zo kunt u het uitprinten en rustig thuis doorlezen. Reserveringsvoorwaarden Downloaden U kunt ook onze voorwaarden downloaden in PDF formaat. Zo kunt u het uitprinten en rustig thuis doorlezen. Algemeen Het is verstandig deze voorwaarden aandachtig te lezen.

Nadere informatie

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck,

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Vor dem Immesberge 16 Sudeck/Diemelsee Deze huur- en reserveringsvoorwaarden zijn voor. van toepassing ( personen). Opgesteld door Sauerlandhome; later te noemen als

Nadere informatie

Huurcontract voor woonhuizen

Huurcontract voor woonhuizen Huurcontract voor woonhuizen Tussen ondergetekenden Hierna genoemd verhuurder (naam en adres): Telefoonnummer: Rekeningnummer: Hierna genoemd huurder (naam en adres + echtgeno(o)t(e) en/of samen wonende

Nadere informatie

Algemeen. Reserveren. Tarieven. Aankomst en vertrek. Faciliteiten en overlast. Huisdieren

Algemeen. Reserveren. Tarieven. Aankomst en vertrek. Faciliteiten en overlast. Huisdieren Algemeen Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over verhuurder wordt bedoeld de eigenaar van de vakantiewoning of een nader door hem/haar aan te wijzen verhuurorganisatie. Het is verstandig deze voorwaarden

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden voor de camper van Langenberg Cars & Campers: (versie 01-2015)

Verhuurvoorwaarden voor de camper van Langenberg Cars & Campers: (versie 01-2015) Verhuurvoorwaarden voor de camper van Langenberg Cars & Campers: (versie 01-2015) In de huurtarieven zijn o.a. inbegrepen: De BTW volledig casco(wa+all-risk) verzekering pechhulp (binnen- en buitenland)

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden. 1 Overeenkomst

Boekingsvoorwaarden. 1 Overeenkomst Haus Mühlenberg Boekingsvoorwaarden 1 Overeenkomst De overeenkomst tussen de huurder en verhuurder bestaat uit een huurovereenkomst met invulformulier en de onderhavige boekingsvoorwaarden. Indien hierna

Nadere informatie

TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE

TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE RESERVERING Als u vóór het invullen van het aanvraagformulier nadere informatie over de accommodatie van uw keuze wilt hebben, bel of mail ons

Nadere informatie

Kotatgent.be. Gids voor kotbazen

Kotatgent.be. Gids voor kotbazen Kotatgent.be Gids voor kotbazen Inhoudstafel 04 1. TRENDS IN HET HOGER ONDERWIJS 29 5. FISCALITEIT VOORWOORD 04 Vaste structuur voor hoger onderwijs: bama 05 Samenwerking tussen hogeschool en universiteit

Nadere informatie

BEWONERS REGLEMENT. Versie april 2012

BEWONERS REGLEMENT. Versie april 2012 BEWONERS REGLEMENT Op basis van Besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 tot reglementering van het sociale huurstelsel ter uitvoering van titel VII van de Vlaamse Wooncode gewijzigd bij BVR

Nadere informatie

1. Boekingen. 2. Boeken op lange termijn

1. Boekingen. 2. Boeken op lange termijn Algemene Voorwaarden Santa Clara 1. Boekingen SC neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. De huurder en/of één van de personen die hem of haar vergezellen dient 18 jaar of ouder

Nadere informatie

Huur- en reserveringsvoorwaarden

Huur- en reserveringsvoorwaarden Artikel 1 reserveren en prijsinformatie Huur- en reserveringsvoorwaarden 1.1 algemeen Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag ontvangt u van Tentocamp per e-mail een bericht ter bevestiging van de beschikbaarheid

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN WONING BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN WONING BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER HUUROVEREENKOMST VOOR EEN WONING BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER Gebouw:.. Appartement gemeubeld / ongemeubeld)* Huurprijs:.. / maand Gemeenschappelijke kosten:. / maand Startdatum huurovereenkomst:.

Nadere informatie

INTERN HUURREGLEMENT HUURDERS

INTERN HUURREGLEMENT HUURDERS Sociaal Verhuurkantorenplatform West- Limburg vzw SVPWL vzw Marktplein 9 bus 21 3550 Heusden- Zolder Tel: 011/73 64 83-85 Fax: 011/73 41 39 E-mail: info@svpwl.be Website: www.svpwl.be IBAN: BE05 7845 8435

Nadere informatie

Boca Gentil Santa Cruz HUURVOORWAARDEN

Boca Gentil Santa Cruz HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Hartelijk dank voor het huren van onze woning. We hopen dat jullie het erg naar jullie zin zullen hebben. Ik wil u graag verzoeken dit document goed door te lezen In de map onder de tv

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR VAN BEDRIJFSMATERIEEL ZONDER CHAUFFEUR

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR VAN BEDRIJFSMATERIEEL ZONDER CHAUFFEUR LOXAM België VERSIE 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE HUUR VAN BEDRIJFSMATERIEEL ZONDER CHAUFFEUR La version Française des présentes conditions est disponible sur simple demande en agence soit par le site

Nadere informatie

Parklaan 1, 9400 Ninove_ Tel. 054 31 05 00 INFOBROCHURE ZAALVERHUUR

Parklaan 1, 9400 Ninove_ Tel. 054 31 05 00 INFOBROCHURE ZAALVERHUUR Parklaan 1, 9400 Ninove_ Tel. 054 31 05 00 INFOBROCHURE ZAALVERHUUR 1 ENKELE NUTTIGE TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE Fuifzaal / repetitieruimte / vergaderlokaal Geachte gebruiker, U maakt binnenkort voor

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM De ondergetekenden: en, verhuurder, huurder Overwegende dat a. verhuurder eigenaar is van de woonruimte aan de te Amsterdam; b. verhuurder in

Nadere informatie

HUISVESTINGSDIENST. Op kot GEMEENSCHAPSHUIZEN

HUISVESTINGSDIENST. Op kot GEMEENSCHAPSHUIZEN HUISVESTINGSDIENST Op kot GEMEENSCHAPSHUIZEN Katholieke Universiteit Leuven Huisvestingsdienst Van Dalecollege Naamsestraat 80 bus 5415 3000 LEUVEN tel. + 32 16 32 44 00 fax + 32 16 32 88 20 huisvestingsdienst@dsv.kuleuven.be

Nadere informatie

Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden

Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden Algemene Voorwaarden It Eilan 6.1 2015 Ar#kel 1 Defini#es Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden Accommoda9everstrekker: de eigenaar en/of de door deze aangestelde beheerder

Nadere informatie

RESERVERINGSVOORWAARDEN

RESERVERINGSVOORWAARDEN RESERVERINGSVOORWAARDEN Voorwaarden huur stacaravan/staanplaats 1 Reserveren is verplicht voor juli en augustus (en aanbevolen voor juni). 2 De ondergetekende moet volwassen zijn en is verplicht te voldoen

Nadere informatie