De Kierewieter. Editie 1 // September - Oktober - November. Welkom bij Chiro Kierewiet!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Kierewieter. Editie 1 // September - Oktober - November. Welkom bij Chiro Kierewiet!"

Transcriptie

1 De Kierewieter Editie 1 // September - Oktober - November Welkom bij Chiro Kierewiet!

2 Voorwoord Beste Kierewieters, Hopelijk hebben jullie net zoals ons genoten van de lange, deugddoende vakantie en uiteraard van ons chirokamp in Tessenderlo waaraan we zoveel leuke herinneringen hebben overgehouden. September is uiteraard weer de maand waarin het nieuwe schooljaar begint, terug naar de stoffige schoollokalen, de strenge leerkrachten, de pakken huiswerk, Maar 1 lichtje in de duisternis: september is ook de maand waarin het Chirojaar weer begint! Ook dit jaar zijn jullie leiders en leidsters er weer klaar voor om er een fantastisch jaar van te maken. Niet alleen hebben we de vele activiteiten; zoals koekenverkoop, eetfestijn, sinterklaasfeestje, kerstfeestje, 50 jaar Chiro Kierewiet, maar natuurlijk ook de vele leuke zondagen, waarop de leiding samen met jullie toffe activiteiten doen.en dit jaar is het nog extra speciaal, want we kunnen eindelijk terugkeren naar ons vertrouwd plekje op het einde van de Hazelaarsstraat, want onze lokalen zijn vernieuwd en zo goed als klaar. Kortom: het belooft weer een topjaar te worden! Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook! Vele groetjes en tot de volgende werking, De leidingsploeg, Michiel, Keita, Brian, Bouwe, Jochen, Lore, Lisa V., Lisa D., Valerie, Merel en Jente

3 Leidingsploeg Dit jaar wordt Chiro Kierewiet vertegenwoordigt door een deel nieuwe leiding, maar ook door een aantal bekende gezichten. We sommen ze even voor jou op: Naam: Lore Lannoy Adres: Vogelzang 9 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: blauw goeie vraag, ik weet het nog niet Lievelingseten: Chocolade Leider Jochen en oudleidster Lennie Studierichting: 5e middelbaar wetenschappen-moderne talen Leidster van de speelclubs! Naam: Merel Bovyn Adres: Voorjaarsdreef 1 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Rood Verpleegster Lievelingseten: Pitta met frietjes Femke en Jonas Studierichting: 6 verzorging in Stella Maris Leidster van de speelclubs!

4 Naam: Bouwe Dierick Adres: Leiestraat 19, Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Grijs Batman Lievelingseten: Pitta Niels, Sien en leider Jente Studierichting: Bedrijfsmanagement Leider van de speelclubs! Naam: Michiel Duponselle Adres: Molendam 9 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Roze Een goed persoon die lief is tegen iedereen Lievelingseten: Frietjes Lore en Leidster Lisa Studierichting: Netwerkeconomie Leider van de speelclubs! Naam: Valerie Stalmans Adres: Lijsternest 18 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Rood Actrice Lievelingseten: Lasagne van mijn oma oudleidsters Charlotte en Laurence Studierichting: Woord Kunst Drama Leidster van de rakwis!

5 Naam: Lisa Duponselle Adres: Molendam 9 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Blauw Nog genoeg tijd om dat te beslissen Lievelingseten: Lasagne van de Aldi Lore en leider Michiel Studierichting: 5e middelbaar wetenschappen wiskunde- Leidster van de rakwis! Naam: Keita Desmet Adres: Emmanuelvierinwandeling 48 Kortrijk Tel. nr.: Lievelingskleur: Blauw Rijk Lievelingseten: Spaghetti Geen Studierichting: Accountancy-Fiscaliteit Leider van de rakwis! Naam: Brian Desmet Adres: Veurnseweg 526 Elverdinige Tel. nr.: Lievelingskleur: Groen Astronaut Lievelingseten: Lasagne Audrey, Robin & Sophie Studierichting: Sociaal werk Leider van de rakwis!

6 Naam: Jente Dierick Adres: Leiestraat 19, Kuurne Lievelingskleur: Blauw Houthakker Lievelingseten: Raviolie Sien, Niels en leider Bouwe Studierichting: Plant-technische wetenschappen Leider van de titos Naam: Lisa Vanhee Adres: Vijverhoek 74 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Zwart Mama ;) Lievelingseten: Hoe vettiger, hoe prettiger! Yasmine Studierichting: Latijn Wiskunde Leidster van de titos Naam: Jochen Lannoy Adres: Vogelzang 9 Kuurne Tel. nr.: Lievelingskleur: Rood Dokter Lievelingseten: Frietjes met biefstuk en champignonsaus Leidster Lore & oudleidster Lennie Studierichting: Geneeskunde in de Kulak Leider van de titos

7 De nieuwe lokalen Eindelijk is het zo ver. Na lang wachten zullen we onze werkingen dit jaar kunnen starten in onze nieuwe eigen lokalen. Iedere afdeling zal nu zijn eigen lokaal hebben. Wij zijn dan ook volop bezig met het schilderen en inrichten van de lokalen. Zijn jullie ook nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan zeker naar onze startdag! Hiernaast zie je alvast een foto van de hardwerkende leiding. Jaarlijks eetfestijn Ook dit jaar organiseren wij weer ons jaarlijkse eetfestijn. Dit gaat door op zaterdag 14 november. Een datum dus om in de agenda te zetten! Wij organiseren deze avond ten eerste om de chirokas wat te spijzen, maar ook om gezellig eens allemaal samen te zijn, wat bij te praten en een hoop foto s van het chirokamp te tonen en herinneringen op te halen. Kortom een gezellige avond bij een heerlijke maaltijd en glaasje. Meer info volgt nog over het exacte uur en locatie. Wij hopen alvast dat jullie er ook bij zijn met vrienden, familie, En wat de pot zal schaffen, dat blijft nog even een verassing! World Wide Web Wenst u op de hoogte te zijn van alle nieuwe weetjes, neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina of onze eigen site. Daar kan u alles terug vinden over de kalender, jaarthema, de leiding, bivak, examenwerking, de kierewieter en onze nieuwe lokalen. Via de site kunt u ons ook altijd contacteren en worden af en toe foto s en nieuwtjes gepost. Facebook: Chiro Kierewiet Kuurne Site:

8 Christelijke Mutualiteit Wist je dat je via de Christelijke Mutualiteit een geldsom teruggestort kan krijgen afkomstig van inschrijvingsgeld, weekend of kamp? Daarvoor moet je een formulier invullen en geven aan de leiding. Het formulier kan je terugvinden op de site van de Christelijke Mutualiteit. 4-uurtje Tijdens de werking kan je om 4 uur genieten van een overheerlijk drankje en koekje voor 50 cent. Je kan hiervoor een kaart kopen voor 5 of 10 euro. Hierbij krijg je 10 of 20 maal een 4-uurtje. Een kaart kan je komen aankopen bij Leidster Lore. Uniform Graag willen we nog eens meedelen dat iedereen zijn chirouniform moet aan doen op zondag. Voor de speelclubs is slechts 1 kledingsstuk verplicht voor de rest van de afdelingen is een volledig uniform verplicht. Zo zijn we zichtbaar als één hechte groep en kunnen we duidelijk maken wie we zijn en waarvoor wij staan, voor een super leuke chiro dus ;). Alle kledingstukken kunnen besteld worden bij leidster Valerie of door een mailtje te sturen naar chirokuurne@hotmail.com. Chiro kierewiet heeft zijn eigen truien en t-shirts, een t-shirt kost 12 en een trui kost 24. Een short of rok kost tussen de 30 en 33; Deze halen we dan van de chirowinkel de banier. Betalen hoeft pas bij ontvanging van het kledingstuk. Rekeningnummer uniformen: be Indien je niet wil wachten op een short of rok, kan je ook zelf naar de banier gaan in Roeselare of Brugge. Wij verkopen ook tweedehandskledingstukken voor de helft van de prijs (kan variëren). Zelf jij kan je oude chiro-kleren ook naar de chiro brengen, want misschien vindt het wel weer een tweede chiro-leven ;).

9 Kalender sept-okt-nov Zondag 13 sept. Zondag 20 sept. Zondag 27 sept. Zondag 4 okt. Zondag 11 okt. Zondag 18 okt. Zondag 25 okt. Zondag 1 nov. Zondag 8 nov. Zaterdag 14 nov. Zondag 15 nov. Zondag 29 nov. Werking, startdag! Werking, we gaan naar de kinderfoor! Joepie er is werking! Joepie er is werking! Werking, breng je beste vriend(in), neef, broer,... mee want vandaag is het vriendjesdag en iedereen is welkom! Werking, trek je verkopersschoenen maar aan want het is koekenverkoop! Joepie, er is werking! Feestdag: Allerheiligen, geen werking. De leiding gaat op weekend om plannen te maken voor het nieuwe chirojaar, er is geen werking. Eetfestijn met dia voorstelling van kamp! Joepie, er is werking! Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! er is werking!

10 Kierewieterse kampavonturen! SPEELCLUBS Toen op 5 augustus ook de kleinsten van de bende toekwamen op onze kampplaats te Tessenderloo was onze chiro weer compleet. Na een korte rondleiding over het veld en in onze gebouwen, hebben de speelclubs ervoor gezorgd dat ze zich meteen thuis voelden. Een groot kamp werd gebouwd in de slaapzaal!daarna mochten de speelclubs zich al klaarmaken voor de rakwifuif en dat werd een echt spectakel! Door wat tegenslagen met wespen die van ieder van ons een hapje wilden, konden we niet alle geplande spelletjes doen, maar dat hield ons niet tegen om plezier te beleven! We hebben toch een spetterend vuil spel gehad en de zon stond dit jaar aan onze zijde. De dagtocht was voor sommige speelclubs eventjes op de tanden bijten, maar ze hielden dapper vol en eenmaal gearriveerd, hebben ze zich super geamuseerd. We speelden ook nog het grote woestijn spel, waarbij ze kennis maakten met allerlei handelswijzen van het verre Egypte en legerkamp vonden ze ook wel verassend leuk. De speelclubs hebben ook vele avonden genoten van wat lekkers aan het kampvuur. Na spannende verhalen over de dode ster, vielen de speelcubbers al snel in slaap. Op de laatste avond toonden onze speelclubs dat ze echte dansartiesten waren door een schitterende kampvuurshow te geven. Daarna volgde het moeilijke afscheid van onze leidster Laurien, leiders Andreas & Loïc. Het moeilijke deel was ook wel leider Victor terug zien voor alle speelclubs. Nu hebben ze wel een zeer mooi afscheid kunnen nemen. Kortom het was een enorm geweldig kamp! Bedankt Speelclubbers!!!!

11 RAKWIS De rakwi s en hun leiding hebben dit jaar weer een super kamp beleefd! Het begon allemaal met een lange lastige reis met trein en bus richting Tesenderlo. Eenmaal aangekomen waren wij direct verlieft op de kampplaats. Zeer groot terrein, mooie slaapkamers en nog zo veel meer. Één negatief puntje was de wespenplaag waardoor velen van ons gestoken werden. Maar gelukkig zijn wij rakwi s en laten wij ons niet doen door enkele wespen, want 10 dagen lang beleefden wij de tijd van ons leven. We speelden het grote legerspel, vuilspel, egyptische stratego en nog veel meer. We gingen ook op rechtdoortocht en ruiltocht. Ook gingen de rakwi s heel wat geld gaan inzamelen om hun rakwi fuif te financieren, dit door samen met de leiding klusjes te doen bij de mensen thuis. Het geldinzamelen was een groot succes dankzij de onze hardwerkende enthousiaste rakwi s! En dan had je uiteindelijk het grote kampvuurshow waar iedereen dan nog een traantje heeft gelaten voor het afscheid van leider Andreas, maar niet getreurd want we zullen leider Andreas nog veel terug zien in de chiro. Bedankt rakwi s voor het spetterende kamp Groeten leiders Andreas en Michiel

12 titos Aan het einde van ons titojaar moest natuurlijk nog de kers op de taart komen. Want wat is een lekkere taart zonder kers erop? We hadden er al het hele jaar naar verlangd, en eindelijk was het zover: op 1 augustus vertrokken we met de trein richting Tessenderlo. Voor ontspanning komt natuurlijk werk, want de tito s moesten eerst nog hun eigen tenten opzetten. Hierna volgde nog een avondspel, waarbij ze een raadsel moesten oplossen, en de eerste dag zat er jammer genoeg al op. Maar ook de volgende dagen beleefden we een heleboel plezier met z n allen. Zo daagde de leiding de leden uit om opdrachten te voltooien en zo voordelen te krijgen en nadelen te schrappen. Uiteindelijk werden de tito s beloond met ontbijt op bed, maar ze moesten wel eens geblinddoekt en zonder handen eten. Ook deden we natuurlijk een vuil spel, waarbij we ons zoals zwijntjes gedroegen tussen de etensresten, eieren, verf,.. De volgende dagen volgden ook nog rechtdoortocht, de rakwifuif, legerwerking (waarbij ze eens goed gedrild werden) en omgekeerde dag. Op de avond van de 5de augustus gingen de tito s vredig gaan slapen, maar ze wisten niet dat ze midden in de nacht weer wakker gemaakt gingen worden, om samen met de ketaspi s een nachtspel te spelen. En na de korte nacht werden ze op 6 augustus geblinddoekt en met de auto op een onbekende plek gedropt: want die dag gingen we op dropping, en na lang wandelen, voltooien van opdrachten en een spelletje golf, bereikten we moe, maar voldaan de kampplaats. En voor we het wisten, brak de laatste avond al aan. Na een heerlijke bbq was het tijd voor het kampvuur, met bijhorende dansjes en toneeltjes. Maar ook moest er afscheid genomen worden. We namen afscheid van onze geliefde titoleider Loïc. Bedankt Tito s voor het leuke jaar! Vele groetjes, Loïc en Jochen!

13 ketaspis De ketaspi s hadden al een heel bewogen jaar achter de rug, maar het beste moest natuurlijk nog komen. HET KAMP. Dit kamp zou niet zomaar een kamp worden, het zou hun laatste kamp als lid zijn, daarom moest het een super kamp worden. De ketaspi s en de leiding vertrokken al wat vroeger op kamp om de kampplaats in orde te zetten voor de leden die de dag erna zouden arriveren, na een dag hard werk stond alles klaar voor de aankomst. Het kamp begon goed, mooi weer, lekker eten en meest en vooral er hing er een goede sfeer in de lucht. Na pas een paar dagen moesten we al op 3-daagse vertrekken, na heel veel zweet, steile hellingen, kettingpech (stuk of 74x) en omwegen, reden we langs Diest, Aarschot, Leuven, Brussel,... allemaal samen goed voor 210km. We waren amper thuisgekomen of de rakwifuif begon al, na veel dansen, en goed los gaan, was iedereen toch blij om eens in hun bed te kruipen die ze eerst nog moeten vanuit de bomen hebben moeten halen. Daarna ging het kamp razendsnel: dagtocht, zelf leiding geven, zangstonde, kampvuurshow voorbereiden,.. Kort gezegd, het was een super de luxe mega vet ongelofelijk cool kamp en wij waren enorm blij dat jullie erbij waren! Bedankt ketaspi s Groetjes jullie liefste leiding, Laurien en Bouwe.

14 Spelletjes met Vanhee! Hallo Kierewieters! De meesten onder jullie kennen mij misschien al! Vorig jaar was ik nog Aspi in Chiro Kierewiet en nu start ik mijn eerste jaar als leiding! Joepie! Omdat ik het belangrijk vind dat jullie jullie leiding een beetje kennen, heb ik wat kinderfoto s van ons uitgezocht! (en eigenlijk ook wel om een beetje te lachen om al die gekke kindergezichtjes). Verbind daarom de kinderfoto met de juiste naam van de leid(st)er! Succes! Lore Lisa Vanhee Michiel Bouwe Lisa D. Brian Merel Jente Jochen

15 Kleuren maar! Antwoord! 1. Bouwe 2. Michiel 3. Lisa D. 4.Lisa V. 5.Jochen 6.Merel 7. Jente 8.Brian 9. Lore

16

De Kierewieter. Editie 1

De Kierewieter. Editie 1 De Kierewieter Editie 1 Beste Kierewieters, Wat is het toch fijn om weer naar school te kunnen gaan: Oude vriendjes terug zien, van alles bij leren en goede puntjes behalen. Alhoewel het niet altijd zo

Nadere informatie

De Kierewieter. Editie 1 - september, oktober 2014. Maart en April in beeld

De Kierewieter. Editie 1 - september, oktober 2014. Maart en April in beeld De Kierewieter Editie 1 - september, oktober 2014 Maart en April in beeld Voorwoord Dag beste ouders en kierewieters! Hier zijn we dan weer met ons twee-maandelijks infoblad; De Kierewieter. Voor de nieuwkomers

Nadere informatie

Beste Kierewieters, Bij deze zijn jullie op dit moment de 2 de Kierewieter van dit chirojaar aan het lezen. In deze editie vinden jullie korte

Beste Kierewieters, Bij deze zijn jullie op dit moment de 2 de Kierewieter van dit chirojaar aan het lezen. In deze editie vinden jullie korte Beste Kierewieters, Bij deze zijn jullie op dit moment de 2 de Kierewieter van dit chirojaar aan het lezen. In deze editie vinden jullie korte samenvattingen terug van wat er allemaal al heeft plaats gevonden.

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Gaëtan Dufour, Vuurstraat 10, 1190 Vorst Afgiftekantoor: 1190

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

De kierewieter. Chiro kierewiet als je t mij vraagt chiro kierewiet. Spelletjes

De kierewieter. Chiro kierewiet als je t mij vraagt chiro kierewiet. Spelletjes Spelletjes De kierewieter Zoek de 6 verschillen en kleur het plaatje in Editie1 september, oktober 2012 Chiro kierewiet als je t mij vraagt chiro kierewiet Welkom Hallo dag beste ouders, Welkom bij het

Nadere informatie

4 mei. Jarigen van de maand mei

4 mei. Jarigen van de maand mei Temporterke mei Groepsnieuws: Heeft u een vraag? Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar groepsleiding@chirotempo.be (Deze mail komt terecht bij Shauni&Wonne) of spreek op zondag iemand van de leidingsploeg

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017-2018 Voorwoord Beste Chirowietjes, Het jaar vordert al snel, we hebben de regen en de koude gewisseld voor de zon en het warme weer! Hopelijk kunnen we vanaf nu iedere Chiro in onze

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

De enige echte chiro kierewiet enquête

De enige echte chiro kierewiet enquête De enige echte chiro kierewiet enquête Omdat wij een vlottere communicatie tussen ouders en leiding willen nastreven en weten wat er bij jullie leeft, vragen wij u vriendelijk om deze enquête eerlijk en

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

t Kletserke OKTOBER

t Kletserke OKTOBER t Kletserke OKTOBER VOORWOORD 3 2 1 GO! En we zijn officieel vertrokken. Het nieuwe chirojaar is van start getrapt. Die eindeloos lange zomervakantie is achter de rug, dus staat op zondag de Chiro weer

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

De Kierewieter. editie 5 - mei, juni maart en april in beeld

De Kierewieter. editie 5 - mei, juni maart en april in beeld De Kierewieter editie 5 - mei, juni 2013 maart en april in beeld Voorwoord Dag beste ouders en leden. Met spijt in het hart moeten we bijna afscheid nemen van dit chiro werkjaar. Door de examens van zowel

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Chiro De Schakel Nr

Chiro De Schakel Nr Chiro De Schakel Nr. 1 2008 2009 Dag beste chirofanaten. Het bivak is gedaan, het chirojaar is op zijn einde gelopen en de school is terug begonnen. Tijd dus voor wat goed nieuws! De leiding is al vollop

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018 Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE januari - februari 2018 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zaterdag 27 Januari: Jaar

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte Liefste leden Welkom in het allerlaatste chiraske, ongelooflijk hoe snel het chirojaar gaat. Dit is waarschijnlijk te danken aan de zotte, leuke, onvergetelijke momenten en zoals het spreekwoord luidt

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Kersthopsadeke

Kersthopsadeke Kersthopsadeke 2017-2018 1 Voorwoord Hallo allerliefste Chirowietjes! Het Chirojaar is alweer goed begonnen. De eerste twee maanden zijn zoals gewoonlijk voorbijgevlogen. Dit betekent dus, zoals jullie

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Voorwoord. Hoi liefste chirowietjes,

Voorwoord. Hoi liefste chirowietjes, Voorwoord Hoi liefste chirowietjes, We zitten weeral aan de laatste twee maanden van het chirojaar, jawel het is alweer bijna april. Maar niet getreurd, want ook deze maanden staan bomvol chirotastische

Nadere informatie

9 maart Jeugddag!

9 maart Jeugddag! TEMPORTERKE MAART! 9 maart 2014 - Jeugddag! Op 9 maart is het jeuggdag! Jeugddag? Wat is dat? Wel: dat leggen we even uit.. J Vorig schooljaar kwam er op de Jeugdraad van Ekeren het idee om eens een activiteit

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

MEI Chiro-uren. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u

MEI Chiro-uren. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u MEI 2017 Chiro-uren Vanaf 26 maart gaat het zomeruur op de Chiro terug van start. Dit betekent dat de speelclub en de rakkers vanaf nu tot 6 uur Chiro hebben. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie en weetjes 26 Januari: Vandaag kan je de Chiro

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd?

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd? t Patotterke Om te beginnen voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! 2013 wordt weer een knaljaar op onze chiro en we beginnen met een trimester boordevol activiteiten. Chiro coloma website en Facebook www.

Nadere informatie

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2017-2018!Check zeker af en toe onze site en onze facebook pagina voor nieuwtjes! Beste ouders en leden, Hier

Nadere informatie

DOMIGODEL !!!! !! PROGRAMMABOEKJE! maart!2018! Verschijnt!maandelijks!!Behalve!juli,!augustus!en!september!!Afgifte!Postkantoor!

DOMIGODEL !!!! !! PROGRAMMABOEKJE! maart!2018! Verschijnt!maandelijks!!Behalve!juli,!augustus!en!september!!Afgifte!Postkantoor! www.scoutsschilde.be. DOMIGODEL PROGRAMMABOEKJE maart2018 V.U.HannahSmets Kasteeldreef115 2970Schilde Verschijntmaandelijks Behalvejuli,augustusenseptember AfgiftePostkantoor P912252 UNIFORMEN SLAAPZAKKEN

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Aanpassing enthousiast

Aanpassing enthousiast Aanpassing enthousiast Hij komt, hij komt, maar wel een beetje vroeger. Voor alle afdelingen behalve de tito s zal het programma voor zondag 2 en 9 december omgewisseld worden. Dit omdat Sinterklaas op

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie en weetjes Zaterdag 16 maart: Omdat wij nog een

Nadere informatie

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2

DE MASTWORP. Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn. Haelewijn. Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 DE MASTWORP Ledenblad van scoutsgroep Jan Van Haelewijn Haelewijn Jaargang 34 2015-2016 nr. 2 In deze mastworp vind je: Allerlei De groepsleiders Takgedeelte Scouts online Data kamp Info Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN. GEEF ONS RUIMTE Dit Chirojaar staat helemaal in het teken van de ruimte. Ziggy neemt ons mee naar Planeet Strikta, waar hij woont. Maar

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

Peeïkske april. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Peeïkske april. Beste ouders, leden en sympathisanten, Peeïkske april Beste ouders, leden en sympathisanten, April staat weer voor de deur en daarom hebben wij een mooi, fris en lenteachtig peeikske voor jullie gemaakt! April is de maand van... De lente: hopelijk

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti.

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti. Info gekrabbeld Uniform Belangrijke data Verjaardagen Overzicht speelclub Overzicht rakwi Overzicht tito Overzicht keti Overzicht aspi Groepsweekend Spaghetti- avond GEKRABBELD Hallo Chirowieten en ouders,

Nadere informatie