VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding"

Transcriptie

1 VEDDO VILLAGE Informatie over het nieuwe vakantiedorp in Maccagno, Italy Nieuw vakantiedorp tot 15 september via voorinschrijving speciale aanbieding

2 Informatie naar aanleiding van uw verzoek Omdat er veel meer mensen om informatie hebben gevraagd dan wij hadden verwacht op zo n korte termijn en ook voordat de website klaar is sturen wij u dit document. Hiermee proberen wij u meer informatie te geven. Wilt u gebruik maken van de vroeg boek aktie dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk reserveert via onder het kopje contact maar u kunt ook een sturen naar ja.delden@planet.nl (Jacco van Delden) als u eerst nog wat vragen wilt stellen. Veddo, Italië Als u wel eens bij het Lago Maggiore geweest bent in Italië, dan heeft u vast wel van Luino gehoord. Bekend om zijn grote markt op woensdag. Vlak bij Luino is het dorpje Maccagno. Veel mensen die in Luino of omgeving in een vakantiehuisje of op een camping verblijven, gaan hier naar het strand. Op ca. 1 kilometer van het meer ligt bij Maccagno het dorpje Veddo. Dit eeuwenoude, autovrije dorpje is voor ca. 60% opgekocht door een Zwitserse investeringsmaatschappij. Momenteel worden deze appartementenwoningen drastisch gerenoveerd en zullen hier op termijn 70 moderne vakantieappartementen, hotelsuites en een bed & breakfast komen. In de loop van dit jaar (2012) zijn de eerste 30 appartementen klaar voor verhuur. In de loop van september 2012 zal de officiële website klaar zijn en kunt u online reserveren voor deze unieke appartementen. Als u een concrete vraag hebt, stuurt u dan gerust een naar: jacco@delden.com. Veddo ligt zo n 1,5 kilometer verwijderd van het bekende strandje bij Maccagno. Maccagno bevindt zich in Italië, bij het Lago Maggiore. Ongeveer 1050 kilometer van Utrecht.

3 Het vakantiedorp Veddo is een eeuwenoud dorpje met een rijke historie. U kunt dat zien aan de oude gebouwen, de twee pittoreske kerkjes en de diverse oude elementen in de gebouwen die nog steeds te zien zijn. Het unieke van dit vakantiedorpje is dat u tijdelijk letterlijk tussen de lokale bevolking woont. Ongeveer 40% van het dorp wordt bewoond door lokale bevolking die vaak nog op traditionele manier leeft. Zo is er in het centrum van het dorp nog een oude wasgelegenheid, waar de dames van het dorp met de hand de kleding wassen. Tussen deze lokale bevolking verblijft u in een prachtig appartement. Van buiten in de stijl van een rijke traditie, van binnen voorzien van alle luxe die u graag ervaart op vakantie. Ruime kamers, een heerlijke douche, Wifi/internet, een wasmachine, een afwasmachine, een koffie/espressomachine, een grote koelkast, etc. Het idee achter de ontwikkeling van het hele dorp is, dat u hier vakantie kunt vieren op de manier waarop u dat prettig vindt. U kunt een huisje huren en verder alles wat u wilt doen, zelf regelen (eten, excursies etc.), maar u kunt ook alles volledig laten verzorgen door onze receptie. Tot aan zakelijk secretaressewerk toe. Zo kunt u brood in het dorp kopen, brood bij u thuis laten bezorgen of genieten van het luxe ontbijtbuffet in het (nieuwe) restaurant. Ook zullen er in het hoogseizoen bijna elke dag excursies worden georganiseerd en kunt u op zondag Nederlandstalige kerkdiensten bijwonen, indien gewenst. Kortom: het is úw vakantie. Wij kunnen (bijna) alles voor u verzorgen, maar het is aan ú of u van deze diensten gebruik maakt.

4 Op dit moment wordt gewerkt aan de website, prijslijsten, excursieprogramma s, etc. Voor de zomermaanden krijgen wij echter al diverse concrete aanvragen binnen. Al deze aanvragen worden behandeld op basis van datum van binnenkomst. Als we de huizen gaan indelen, worden de mensen die het eerst om informatie hebben gevraagd, als eerste gebeld. Heeft u interesse in een appartement voor 2013? Stuur ons dan een . Als u daarin aangeeft voor welke weken u interesse hebt, met hoeveel personen u wilt komen en of u eventueel een boot bij u hebt, dan zullen wij begin september 2012 contact met u opnemen. Contactpersoon: Jacco van Delden jacco@delden.com Telefoonnummer: Relax area Begane grond = restaurant Dan aantal suites Bovenste etage = Wellness Uitzicht vanaf relax area Binnenzijde restaurant

5 In de omgeving van Veddo is heel veel te doen. Historisch Natuurlijk is een dag Milaan een belevenis op zich, maar ook zijn er in de omgeving van het meer vele historische gebouwen te bezichtigen. Vanuit Veddo Village zullen wij u voorzien van een uitgebreid excursiepakket. U kunt bijna overal zelfstandig naar toe, maar als u wilt, kunt u ook mee met de door ons verzorgde excursies, incl. gids en bus. Sport Heel dichtbij of op maximaal 30 minuten vanaf het park kunt u zowel in het hoogals het laagseizoen van vele sportieve activiteiten genieten. Skydiven, kanovaren, waterfietsen, motorboot huren, fietsen, bergwandelingen maken, grotten verkennen, bungyjumpen, windsurfen en veel meer. Alle informatie stellen wij ter beschikking aan onze huurders. Sterker nog: wij kunnen alles voor u organiseren, zodat u dit zelf niet hoeft te regelen.

6 Veel gestelde vragen: Kunt u de appartementen globaal omschrijven? De appartementenwoningen maken onderdeel uit van het dorp Veddo. De meeste bevinden zich in het autovrije centrum van dit historische dorp. Zwitserse investeerders hebben ca. 60% van het dorp opgekocht, omdat steeds meer mensen hier weggingen. Een zestal appartementenwoningen staat aan de rand van het dorp en zijn iets moderner dan de overige.. Elk huis is dus uniek. Na de renovatie zijn bijna alle appartementenwoningen omgebouwd tot 2- of 3-kamer appartementen. 2-kamer appartement: grote slaapkamer met tweepersoonsbed en ruime kast. In deze slaapkamer kan zonder probleem een extra bed worden bijgeplaatst. ruime woonkamer met o.a. uitschuifbare eettafel, kwalitatief hoogwaardige slaapbank voor twee personen, dressoir. ruime complete keuken met o.a. staande koelkast met vriesgedeelte, gasfornuis, oven, koffiemachine voor filterkoffie, espressomachine. Bijna alle huizen hebben een vaatwasmachine (zes huizen hebben dit niet). Sommige huizen hebben een combimagnetron in plaats van een oven. grote badkamer met toilet, bidet, ruime douche, één of twee wastafels. op vier huizen na hebben alle huizen een eigen wasmachine. alle huizen zijn voorzien van snel wifi/internet en satelliettv. 3-kamer appartement Zelfde als de 2-kamerappartementen maar dan met een extra slaapkamer met een tweepersoonsbed.

7 Wij komen met meer dan vijf mensen, maar wij vinden het te duur om twee appartementen te huren. Heeft u hiervoor een oplossing? Ja, maar deze bespreken we het liefst persoonlijk met u, omdat iedere situatie weer anders is. Er zijn een paar oplossingen mogelijk: 1. Bij een klein aantal woningen (net buiten het dorpje) is het toegestaan dat een klein tentje (max 2 personen) door u mag worden neergezet. Dan kunnen daar bijvoorbeeld twee kinderen slapen. (Extra kosten 50,00 per week) 2. Er zijn drie, nog niet gerenoveerde, woningen. Deze hebben NIET de voorzieningen die de gerenoveerde appartementen hebben en kunnen alleen gehuurd worden als extra woning bij een normaal appartement. In deze woningen kunnen vier personen slapen. Er is een douche en toilet en klein keukentje. Deze appartementen kunnen we aanbieden voor 400 euro per week. 3. Er zijn drie eenvoudige, gerenoveerde kamers beschikbaar in de bed&breakfast. De kamers hebben een tweepersoonsbed of twee één persoonsbedden en een eigen douche, wastafel en toilet. Als u deze naast uw huisje huurt en geen gebruik maakt van de ontbijtservice bedragen de kosten 280,00 per week ( 40/dag) per kamer (prijs is dus hetzelfde bij één of bij twee personen) In het gebouw is een gezamenlijke keuken met koelkast. 4. Er zijn drie appartementen met twee slaapkamers. Hier kunnen dus maximaal zeven mensen slapen. (twee keer twee in de slaapkamers, één keer twee op de slaapbank en evt. nog één persoon in een extra bed. Alle drie de appartementen zijn gerenoveerd. Twee hebben geen uitzicht op het meer en één bevindt zich op de bovenste etage van de bed&breakfast. Hierdoor mogen wij deze grotere huizen voor dezelfde prijs aanbieden als de 4-persoons appartementen. Wij willen meer dan één appartement huren. Kunnen wij deze bij elkaar in de buurt huren? Ja, nu nog wel. Later in het seizoen is dit afhankelijk van de beschikbaarheid. Er zijn zelfs enkele appartementen die geschakeld kunnen worden. Daar zit een gangetje met verbindingsdeur die open kan. Soms is één huis dusdanig gerenoveerd dat er meerdere appartementen van zijn gemaakt. Wij kunnen dan bijvoorbeeld voor u een compleet appartementenwoning reserveren.

8 Wanneer weet ik welk appartement ik toegewezen krijg? Na 15 september 2012 (de sluitingsdatum voor de vroegboek-actie) gaan wij zelf naar Italië om daar de huizen in te delen. Uiterlijk in oktober ontvangt u dan bericht met foto s van uw appartement. Hebben de huisjes uitzicht op het meer? Ruim 70% van de appartementen heeft uitzicht op het meer. De appartementen die dat niet hebben, zijn vaak wat groter dan de huizen met zicht op het meer. Kan ik bij het huis parkeren? Nee, het is een echt historisch dorpje met smalle straatjes, dus u moet uw auto parkeren aan de rand van het dorp. Het dorp ligt ingesloten tussen twee wegen, waardoor uw auto nooit verder staat dan ca. 60 meter van uw appartement. Zijn de appartementen goed toegankelijk voor minder validen? Nee, in het dorp, maar ook bij en in de appartementen zitten vaak kleine traptreden of drempels. Helaas moeten wij dit dorp afraden voor minder valide mensen. Er zijn enkele appartementenwoningen dicht bij de weg, maar ook deze zijn niet ingericht voor bijvoorbeeld een rolstoel. Bent u minder valide en wilt u toch graag naar dit vakantiedorp, neemt u dan contact met ons op, zodat wij met de lokale leiding kunnen onderzoeken of er toch een oplossing te vinden is. Wij kennen op dit moment nog niet alle details van alle appartementen, mede omdat de renovatie nog in volle gang is..

9 Hebben de appartementen airconditioning? Nee, maar de meeste appartementenwoningen hebben dikke muren en bevinden zich in het dorp met meer schaduwpartijen. Ze zijn daardoor koeler dan standaard-vakantiewoningen. Zijn de schoonmaakkosten inbegrepen in de huurprijs? Nee, de schoonmaakkosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen 60,00 per appartement. Als u tussentijds graag een extra schoonmaakbeurt wilt, kan dat ook. Die kosten daarvoor bedragen dan 40,00 euro. Is het verplicht om het appartement tegen betaling schoon te laten maken? Ja, het is verplicht om de eindschoonmaak uit te besteden voor 60,00. Alleen op die wijze kunnen wij voor iedere nieuwe huurder een accommodatie garanderen die steeds op dezelfde wijze is schoongemaakt. De tussentijdse schoonmaak is uiteraard niet verplicht. Wat voor faciliteiten zijn er in het dorp? Het dorp wordt ook nog bewoond door locale (oudere) bevolking. Deze stelt enige rust op prijs. Mede daardoor is in het dorp geen bar of discotheek of iets dergelijks. Wel zijn er de volgende faciliteiten: receptie business centre (om dingen te scannen, te faxen, te kopiëren, etc.) luxe restaurant, in hoogseizoen open voor ontbijt, lunch en diner. basketbalpleintje tafeltennistafel zwembad (open in 2013, bedoeling is vanaf mei) wellness (massage, sauna, jaccuzi, pedicure, etc.) broodjes-service uitgebreid excursieprogramma (hierover kunt u meer lezen als de website klaar is) In de omgeving zijn vele faciliteiten. De meeste kunt u bij de receptie reserveren. Binnen één tot drie kilometer vanaf het park kunt u: waterfietsen huren motorboot huren surfplank huren naar de kapper naar de supermarkt geld pinnen uw eigen boot in de haven aanleggen (let op: dit dient u ruim van te voren bij ons te reserveren, omdat er maar zes aanlegplaatsen beschikbaar zijn in de haven) diverse grote sportvelden gebruiken, met o.a. voetbal, basketbal, (beach-)volleybal, hockey, etc. Op 1,5 kilometer van het dorp is een groot park aan het meer, waar u kunt zwemmen. Hier zijn ook toiletten, een kinderspeelplaats, een restaurant, een snackbar, etc.

10 Zijn er in de zomer Nederlandstalige kerkdiensten? Ja, op twee plaatsen worden Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd. De Stichting erediensten Luino (meer info: organiseert al vele jaren in Grantola protestante kerkdiensten voor vakantiegangers die erg druk bezocht worden. In Maccagno worden in het hoogseizoen evangelische diensten georganiseerd door Ansel Pronk, evangelist bij Jeugd met een opdracht.

11 Kunt u uitleggen wat de vroegboek-actie inhoudt? Wij (Jacco en Elsa van Delden) ondersteunen de eigenaar van het park met het maken van een nieuwe website en het samenstellen van excursies en maken voorstellen voor groepsreizen. De website is pas in september klaar. Wij weten uit eigen ervaring dat veel Nederlanders graag naar het Italiaanse Lago Maggiore willen gaan, maar er in de zomermaanden altijd te weinig huisjes beschikbaar zijn. Daarom hebben wij gevraagd of wij aan de contacten van stichting OneDay de appartementen tegen een speciaal tarief mogen aanbieden. Voor de eigenaar een goede manier om te zien of de omgeving geliefd is bij Nederlanders en voor ons leuk, omdat wij graag zien dat er (christelijke) Nederlanders op dit park komen. De eigenaar heeft toestemming gegeven om tot 15 september 2012 tegen een speciaal tarief de appartementen aan te bieden met ook nog eens een aantal extra s. Als u na 15 september boekt, worden de appartementen duurder. Maar als ik nu boek, wanneer moet ik dan betalen? U betaalt nu bij het reserveren 50,00 borg. Daarna 70% van het totaalbedrag in D.V. januari 2013 (onder aftrek van de borg) en 30% in maart Maar als ik nu toch wil annuleren nadat ik geboekt heb, wat dan? Als u voor 1 januari annuleert, verliest u het recht op teruggave van de borg van 50,00. Verder niet. Na 1 januari en tot drie maanden voor de aankomstdatum betaalt u 200,00 annuleringskosten. Annuleert u korter dan drie maanden voor aankomst, dan betaalt u 100%. Uiteraard kunt u hiervoor een annulerings verzekering afsluiten. Als u het huisje overdraagt aan iemand anders die in uw plaats komt, dan kan dat tot één week voor aankomstdatum en betaalt u slechts 50,00 administratiekosten.

12 Wat is de inhoud van de vroegboek-actie? Appartement voor maximaal vier personen inclusief: wasmachine opgemaakte bedden (dus incl. lakenpakket en kussens) acht sets handdoek + washand theedoek- en vaatdoekset Wifi / internet Welkomspakket, bestaande uit twee flessen koud water, een fles wijn, wat lekkers om te eten en vier tegoedbonnen voor een drankje in het restaurant waardecoupon om een extra week te huren in het laagseizoen voor slechts 225 euro per week. (oktober tot en met april herfst-kerst-voorjaarsvakantie voor 275 euro) toeristenbelasting De normale prijs voor dit pakket is in de maanden juli en augustus 1065 euro. Als u boekt voor 15 september 2012, mogen wij u als introductie van het nieuwe park dit pakket voor slechts 795,00 per week aanbieden. Als u boekt na 15 september maar voor 1 november 2012, mogen wij u als introductie van het nieuwe park dit pakket voor slechts 865,00 per week aanbieden. Condities: U betaalt rechtstreeks aan de Zwitserse eigenaar U betaalt bij het boeken (eind september 2012) 50,00 borg U betaalt 70% van het bedrag minus de borg 50,00 in januari 2013 U betaalt 30% van het bedrag in mei 2013 Een vijfde bed is mogelijk. Dit kost u dan 50,00 extra per week, in plaats van 70,00 Eindschoonmaak verplicht: 60,00 LET OP: Als u met meer dan vijf personen komt, is slechts een aantal appartementen geschikt. Hiervoor kunt u het best eerst contact met ons opnemen voor u definitief boekt om e.e.a. door te spreken. Ik wil nog wat vragen. Dat kan uiteraard. U kunt dan een sturen naar: jacco@delden.com 2

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona

Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona Le Terre dei Cavalieri Appartementen Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Le Terre dei Cavalieri Appartementen - (Italië Toscane Cortona) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Appartement - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Nymphes - (Griekenland Kreta Agia Pelagia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Finca Natura Canaria Spanje Gran Canaria Fontanales

Finca Natura Canaria Spanje Gran Canaria Fontanales Finca Natura Canaria Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Natura Canaria - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Corte dei Venti Residence - (Italië Sardinië Tamarispa) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Case di Gello - (Italië Toscane Val di Cecina) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Avalon Village Houses - (Cyprus Cyprus Fasoula) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden:

wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden: CChhââ teeaauu t Moonnddoouu is een privé-zomerhuis dat gedeeltelijk wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden: Het zijgedeelte van het Château, "Het Appartement" voor 2-8 pers. De

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Doga appartementen - (Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680A. Accommodatie Beschrijving PV2680A Accommodatie Beschrijving Puglia appartement op klein complex met zwembad PV2680A is onderdeel van een luxe en klein trulli complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello.

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz.

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 1 Airstream Voor welke doelgroep is de Airstream geschikt? De

Nadere informatie

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Myrtles of Petani - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azienda Duca di Castelmonte - (Italië Sicilië Xitta) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Johanna Noyon - Pian del Nasso (Liguria-Savona) 4 case di lusso con piscina

Johanna Noyon - Pian del Nasso (Liguria-Savona) 4 case di lusso con piscina Johanna Noyon - Pian del Nasso (Liguria-Savona) 4 case di lusso con piscina Soort: Rustiek Thema: Karakteristiek Plaats: Piana Crixia (Liguria) Adres: Pian del Nasso, 1 Huisdieren: Welkom Faciliteiten:

Nadere informatie